XVID til DVD Freeware

XVID til DVD Freeware


XviD filformat er fælles online og mest tæt forbundet med open source "XviD Codec." Du brænder XVID filer til en dvd, som vil være spilbar i en almindelig DVD-afspiller, skal du først nødt til at konvertere filen.

Enhver Video Converter

Overvej programmet Enhver Video Converter Hvis du ofte finde dig selv at arbejde med ualmindelige videoformater. Ikke alene kan programmet konvertere fra XVID til DVD, men også en lang række andre filformater som godt. Programmet indeholder imidlertid ikke omfatte en integreret brændende nytte, så du bliver nødt til at bruge et andet program til at brænde de konverterede filer.

Sothink Free Video Converter

Sothink Medias Free Video Converter kan konvertere XVID og en række andre formater til DVD. Programmet omfatter også en række værktøjer til let videoredigering. Den brugervenlige interface kræver kun, at du vælger de filer, du ønsker at konvertere, og et output format.

Instant CD & DVD-brænder

Instant CD & DVD Converter af Album Galaxy strømliner processen med at brænde XVID filer til DVD ved at skrive dem direkte til en disk efter konvertering. Den intuitive brugerflade vil kun kræve, at du vælger "Brænd en DVD" og derefter de filer, du vil tilføje. Dette program er et godt valg, hvis du ikke behøver at foretage nogen ændringer i de oprindelige XVID filer.

Relaterede artikler