Xvid Codec & Vira

Xvid Codec & Vira


Med udbredelsen af ​​videofil afspilning teknologi til computere kommer risikoen for virusinfektion. Der er mange legitime Xvid codec packs tilgængelige på internettet, men der er også codecpakker der vises legitime, men er snøret med virus eksekverbare. Scan enhver codec pack du downloader med et antivirusprogram.

Xvid Media Codec

XviD Media Codec er et open-source MPEG4 codec, der tillader dig at se forskellige film-filer på din computer. Den codec Download omfatter ikke en medieafspiller, men du kan bruge Windows Media Player eller Winamp. XviD codec er gratis at bruge og installerer nemt via en guide.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Da codecpakker undertiden er snøret med virus eller anden malware, skal du sørge for at hente Xvid codec fra en velrenommeret hjemmeside. Den codec er open source, så den kan ændres til at indeholde virus, hvis en programmør ønsker det.

Malware / Virus Codecs

Der er malware fyldt codec packs, som BrainCodec, på internettet. Vær omhyggelig med at undgå disse filer, når de søger media codecs til download til din computer. Kig efter codec packs på velrenommerede websteder, og hvis du befinder dig på et lyssky udseende hjemmeside, afslutte med det samme eller lukke din webbrowser.


relaterade artiklar