Windows 7 Hjemmegruppe Problemer

Windows 7 Hjemmegruppe Problemer


Den Hjemmegruppe i Windows 7 er designet til at gøre deling af filer mellem computere på netværket hurtigere og nemmere end nogensinde før. Ideelt set med adgangskode hver computer med Windows 7 kan tilslutte automatisk. Der er dog visse begrænsninger og krav - herunder netværkskrav, problemer med forskellige operativsystemer og selv simple brugerfejl og indstillinger.

IPv6

For at kunne bruge Hjemmegruppe på din computer skal du aktivere IPv6, den næste generation af IP-adressering, der udvider mængden af ​​de enkelte numre til rådighed. IPv6 har arbejdet sammen med IPv4 siden 2004, og kan allerede være aktiveret på din computer. Aktiver IPv6 ved at gå til Netværks- og delingscenter og klikke på "Change-adapter indstillinger" linket i venstre sidebar. Højreklik på netværksforbindelsen til din hjemmegruppe, og vælg "Egenskaber". I boksen nedenfor "Dette forbindelse bruger følgende," Sørg for, at både "Internet Protocol version 6" og "Internet Protocol version 4" vælges. Routeren har også brug for IPv6 support.

System Kompatibilitet

Din Windows-computer skal køre Windows 7 for at skabe eller deltage i en hjemmegruppe. Der findes metoder til at få adgang til delte filer på en hjemmegruppe, hvis dine andre computere kører Windows XP eller Vista; for begge systemer, du bliver nødt til at oprette en konto dedikeret til deling af data med andre computere, en proces beskrevet i Microsofts hvidbog "Windows 7 & Hjemmegruppe," tilgængelige online. Dette dokument beskriver også, hvordan du tilslutter computere, der kører OS X eller Ubuntu til Windows 7 hjemmegruppe. Desuden, hvis du kører Windows 7 Home Basic eller Windows 7 Starter, kan du ikke oprette en hjemmegruppe, men du kan tilmelde dig en.

Netværksfejl

Netværket, som du indstiller din hjemmegruppe skal være "Home" netværk i Netværks- og delingscenter. Du skal have Network Discovery aktiveret på hver computer adgang til hjemmegruppen - du kan kontrollere denne indstilling under "Skift Avanceret deling Settings" i Netværks- og delingscenter. Kontroller, at computerens tredjepart anti-virus eller firewall-software ikke blokerer Windows Hjemmegruppe-funktionen.

Adgangskode

HomeGroup passwords genereres automatisk at omfatte tilfældige tal og bogstaver. Adgangskoden er case-sensitive, så sørg for at du har indtastet adgangskoden omhyggeligt og præcist på hver computer tilsluttet til hjemmegruppen. Hvis du ændrer adgangskode til hjemmegruppe, ændre det password på alle computere i hjemmegruppen. Du kan se Hjemmegruppe adgangskode ved at gå til "Control Panel" og åbne HomeGroup muligheder; vælge "Vis eller udskriv Hjemmegruppe adgangskode".

Computer og Kontoindstillinger

For at få adgang en computer på Hjemmegruppe, skal det være tændt, aktiv og på samme netværk. Hvis computeren er tændt, men i "Sleep" eller dvaletilstand "mode er det stadig utilgængelig. Du kan have en computer på hjemmegruppe, men ikke har adgang til alle brugerkonti. Mens alle brugerkonti bliver medlemmer af hjemmegruppen, hver bruger kan kontrol, hvor meget af hans indhold deles med andre brugere. Desuden bør computere har samme urindstillinger.


relaterade artiklar