Wi-Fi Vs. Wireless LAN

Wi-Fi Vs.  Wireless LAN


Både de vilkår Wi-Fi og trådløst LAN eller WLAN, henvise til en trådløs netværksteknologi. Hvis et produkt eller en tjeneste kaldes specifikt Wi-Fi, er det blevet bekræftet, at de opfylder Wi-Fi Alliance standarder.

Wi-Fi Alliance

Wi-Fi Alliance er en gruppe af nogle af de største producenter af trådløst netværksudstyr. Denne organisation har vedtaget standarder for type signal og andre teknologier, at deres produkter bruger til at sikre, at forskellige netværksrelaterede stand apparater arbejder sammen. Kun produkter, at Wi-Fi Alliance har testet, kan mærke sig selv "Wi-Fi-certificeret."

Wireless LAN

Wireless LAN er den generiske betegnelse for den teknologi, som netværks-stand-enheder. Der er ingen garanti for, at WLAN-enheder vil bruge den samme type signal og netværksprotokol som dine andre trådløse enheder og derfor ingen garanti for, at enhederne vil arbejde sammen.

Overvejelser

Selvom Wi-Fi Alliance ikke har godkendt en WLAN-enhed, betyder det ikke, at det ikke kan bruge det samme signal og protokol som en standardiseret enhed. Hvis en WLAN-enhed er billigere end en Alliance godkendt anordning, kunne det være værd at bruge tid til at læse specifikationerne for at kontrollere, om det er foreneligt med din andet udstyr.

Relaterede artikler