Update-fejl 80073712 i Internet Explorer

Update-fejl 80073712 i Internet Explorer


Microsoft udgivet sin Windows Vista-operativsystemet i 2007. I december 2007 udgav Microsoft Windows Service Pack 1 (SP1), som indeholdt rettelser til almindeligt rapporterede problemer i den oprindelige udgave af Vista. Fejlmeddelelse 80073712 opstår, når brugere forsøger at opdatere software ved hjælp af Internet Explorer og Windows-opdateringer Agent er beskadiget. Du kan løse dette problem ved at køre en system opdateringer Readiness Tool eller ved at installere Windows Vista Service Pack 1.

Vejledning

Kør System Updates Readiness Tool

1

Gå til Microsofts websted og hente værktøjet System Update Readiness. Find din computers operativsystem, og klik på linket "Download" ud for den.

2

Installer Værktøjet System Update Readiness ved at klikke på "Open" (eller "Kør") og derefter klikke på "OK" på hvert trin for at avancere i installationen. Klik på "Luk", når dialogboksen hedder "Installation fuldført."

3

Genstart computeren. Forsøg på at hente opdateringer afbrudt af fejlmeddelelse 80073712. Hvis du stadig får denne fejlmeddelelse, skal du prøve at installere Windows Service Pack 1.

Installer Windows Service Pack 1

4

Gå til Microsofts websted og hente Windows Vista Service Pack 1, som indeholder en rettelse til fejlmeddelelse 80073712. Klik på knappen "Download". Bemærk venligst, at SP1 er en meget stor fil (over 500 MB) og kan kræve flere timer at hente.

5

Klik på "Gem" og derefter vælge "Desktop" i "Save To" valgmulighed. Klik på "OK" for at starte download.

6

Kør SP1 ved at dobbeltklikke på ikonet SP1 på skrivebordet. Klik på "Næste" eller "OK" for at fortsætte gennem hvert trin af installationen. Klik på "Afslut" eller "Luk" for at afslutte installationen.

7

Genstart computeren. Forsøg på at hente opdateringer afbrudt af fejlmeddelelse 80073712. Hvis du stadig får denne fejlmeddelelse, skal du udføre en reparation installation.

Udfør en reparation Installation

8

Genstart computeren. Åbn computerens dvd-drev, og sæt din Windows Vista-dvd'en. Luk drevet for at lade Windows automatisk finde DVD. Klik på "Gå online for at få de seneste opdateringer til installation" fra listen over installationsmuligheder.

9

Indtast din produktnøgle i kasserne leveret. Du kan finde din 25-cifret Windows Vista-produktnøglen på en mærkat på bunden af ​​din bærbare computer eller på en af ​​siderne af din stationære computer tårn.

10

Læs licensaftalen, og klik på "OK". Klik derefter på "Upgrade" når du bliver spurgt "Hvilken installationstype vil du?"

11

Genstart computeren, når den er færdig med at downloade og installere alle opdateringerne. Forsøg på at hente opdateringer afbrudt af fejlmeddelelse 80073712.

TIPS

  • Du kan afgøre, hvilken version af Windows Vista du kører ved at åbne "System Properties" program på din "Computer". Klik på "Start" og derefter højreklikke på "Computer". Fremhæv og klik på "Egenskaber". Den detalje panel, der vises vil liste, om du kører 32-bit eller 64-bit Windows Vista.

relaterade artiklar