Typer af Air Cards

Typer af Air Cards


En luft-kort giver en trådløs internetforbindelse fra hvor som helst, når som helst, så længe et signal til rådighed. Air kort er indsat i en bærbar computer og generelt give dækning hvor et signal er til rådighed for mobiltelefoner eller PDA'er (Personal Digital Assistant). Selvom luften kort har ofte et godt signal rækkevidde, opkoblingshastigheder variere.

Sierra Wireless Aircard 881

Sierra Wireless Aircard 881 var den første luft-kort til at oprette forbindelse til HSUPA (High-speed Uplink Pakket Access) teknologi, som bruges til at levere høj hastighed connectivity og omfatter avanceret grafik og applikationer. Sierra Wireless Aircard 881 kan uploade ved hastigheder fra 400 til 800 kilobit per sekund (kbps). Kortet fås i 2G og 3G tilstande og er kompatibel med Microsoft XP og Vista. Det vil støtte Mac OS laptops med et PC Card slot adapter. Brugere kan indeholde vedhæftede filer til deres e-mails, uploade og overføre data hurtigt med sikker adgang og stærk præstation, selv i områder med svage eller støjende omgivelser.

Option GT Ultra

GT Ultra AirCard er i AT & T familie af mobile enheder. Denne lille luft-kortet er udstyret med et SIM-kort slot, en ekstern antenne port og en flip-up antenne. Den bør let passer ind i ExpressCard-slot af en bærbar computer. Kortet leveres med AT & Ts Connection Manager, et gratis program, Windows eller optionens GlobeTrotter Connect, der svarer til Mac OS X-brugere. GT Ultra integrerer AT & T 3G BroadbandConnect og EDGE-netværk, så brugerne kan få adgang til forretningsapplikationer, surfe på internettet og e-mail fra hele verden.

Novatel V740 PC / Mac Wireless Broadband Card

Novatel V740 er en slank og bærbar enhed tilbydes via Verizon, der er kompatibel med pc og Mac og kører med 3G hastigheder. Den lille bredbånd enhed giver brugerne mulighed for at surfe på nettet, e-mail, uploade filer og sende billeder og MMS-beskeder. Brugere kan også få adgang til virksomhedens netværk via VPN (Virtual Private Network).

Merlin C777 af Novatel Wireless

Merlin C777 er en 2-i-1 kompakt 3G bredbånd kort tilbydes gennem Sprint PCS. Det 2-i-1-funktion omfatter PCMCIA (Personal Computer Memory Card International Association) og ExpressCard Wireless Mobile Broadband, kompatibel med de fleste computere, der har trådløse funktioner. Enheden leveres også med GPS-kompatible funktioner.

Relaterede artikler