Tutorial Googlemaps Tools i Drupal

Google Maps Værktøj modul til Drupal er en omfattende Drupal pakke, der gør det muligt for mange af funktionerne i Googles udviklingspakke Googlemaps service. Modulet kan du optage adresser og retninger, enten ved præ-destinationsindstillingen point eller ved at lade brugeren vælge sin egen. Kortene er indarbejdet i Drupal indholdstyper, som lader dig oprette brugerdefinerede kort noder, eller tilføje kort til eksisterende noder.

Drupal Version Kompatibilitet

Google Maps Værktøj modul er kompatibel med alle versioner af Drupal 5 og 6. Det er ikke kompatibel med Drupal 7. Fordi Drupal modul udvikling baseret på lokalsamfundet, en udvikler kunne starte et projekt om Drupal.org til port modulet til Drupal 7 eller til fremtidig Drupal udgivelser, og rekruttere andre udviklere på webstedet for at bidrage.

Drupal modul afhængigheder

Google Maps Værktøj modul til Drupal er afhængig af en række andre moduler fungerer. Dette omfatter den CCK (Content Construction Kit) modul, som gør det muligt for administratorer at oprette brugerdefinerede indholdstyper med tilpasselig felter, den GeoNames modul, der gør det muligt for Google Maps Værktøjer til at lokalisere steder ved hjælp af GeoNames API, og jQuery UI modul, som giver overlay grænseflade for at skabe kort og steder. Andre nødvendige moduler omfatter Devel, Geotaxonomy og visninger.Jeg

Installation og aktivering Google Maps Værktøj

Installation og aktivering af Google Maps Værktøjer modul er det samme som at installere og aktivere et andet Drupal modul. Administratorer kan hente zip-pakken fra modulet repository samt modulerne det er afhængig af.

Ideelt set bør modulerne Google Maps redskaber kræver installeres først, efterfulgt af Google Maps Værktøjer modul selv. Administratorer lyne modulet pakke og uploade dem til sites / all / modules mappe på serveren. Når uploadet, kan de aktiveres i "Moduler" i "Site Building" administration menu.

Brug Google Maps Værktøj

Efter installation og aktivering af nødvendige moduler, få en gratis Google Maps API-nøgle for at aktivere Google Maps Værktøj modul. Indtast API i "API" feltet i Drupal stedet opsætningsmenu.

Administrer dine brugerdefinerede ikoner og kort grafik i "Icon Settings" menuen inde i "site konfiguration." Her vil du være i stand til at uploade tilpassede ikoner til din Drupal websted maps.

For at tilføje Google Maps indhold felt til en indholdstype, åben "Administrer Fields" inside "indholdstyper" og vælg den relevante Google Maps felt Tools, såsom adresse eller destination.

Opret et nyt stykke indhold ved hjælp af indholdstype og konfigurere dine kort indstillingerne på oprettelse af indhold skærmen for at vise et kort.


relaterade artiklar