Tips til Google SketchUp

Tips til Google SketchUp


Uanset om du ønsker at skabe en 3-D model for et hjem renovering simulation eller et kreativt projekt, forvente at skulle betale triple-cifret timeløn gebyrer, hvis du har brug for hjælp fra en professionel arkitekt. Ved at mestre den frie 3-D modellering software Google SketchUp, men du har både mulighed for at oprette din vision personligt såvel som spare penge i processen.

Uddan dig selv

Google SketchUp er et kompliceret program med en stejl indlæringskurve. Watching video tutorials i samlingen, der tilbydes af Google er en effektiv måde at begynde din træning. Tag dig tid til at undersøge, hvad hver enkelt værktøj gør for at sikre, at du får mest ud af softwaren. Besøg SketchUp Google-gruppe fora for interaktive diskussioner med avancerede brugere. Begyndere kan også vælge at blive fortrolig med Google Modeling før du går i gang.

Lær Genveje

Med så mange kommandoer som Google SketchUp funktioner, er afgørende for at arbejde hurtigt og effektivt at lære tastaturgenveje. Hvert værktøj har sin egen tildelte genvej, og ved at indtaste den relevante kode, bliver den automatisk valgt for dig. Når du er fortrolig med programmet, overveje tweaking genvejene til at passe dine præferencer. Hver genvej er fuldt tilpasselig, så hvis du beslutter malerspandværktøjet er lettere at få adgang ved hjælp af "P" tasten, ændres det i overensstemmelse hermed. Mere information om genveje findes i Google SketchUp Oversigtskort, som også printes for brugere, der ønsker hurtig adgang til hele listen.

Stop langsom ydeevne

Når du arbejder med store filer i SketchUp, er det muligt din computer vil begynde at aftage som følge af stammen af ​​filstørrelsen, især hvis du har en ældre PC. Bekæmpe dette ved at skjule de dele af din model, du ikke i øjeblikket arbejder på. Dette giver dit system mindre at fokusere på, øge ydeevnen i processen. Vælg "Vis igen" for at skifte synligheden af ​​lag i spørgsmål, hvis du har brug for at bringe den tilbage igen.

Brug færdiglavede objekter

Google giver Sketchup brugere med en lang liste af premade objekter for at spare dig tid og kræfter på din designproces. Medmindre du bruger programmet specifikt til at oprette din egen materiale, ignorerer denne bekvemmelighed tilbyder dig nul fordel. Du har også mulighed for at redigere premade objekter til bedre passer til din stil, hvis de ikke er til din smag. Denne tilpasning aspekt giver dig endnu en grund til at drage fordel af brugerskabt indhold.


relaterade artiklar