Ting at vide, når det kommer til computere

Når en bil ikke kører korrekt, folk tage dem til butikken. Du kan gøre det samme med en computer, men du kan også reducere ture til PC butik ved at tage sig af din pc på en ugentlig basis.

At få nødvendige software

Først y ou vil have din pc til at blive udstyret med den nødvendige software til at holde det kørende i topform. Gå til www.bestfreewaredownload.com. På toppen af ​​skærmen, skal du klikke på Top Freeware Downloads og find Advanced SystemCare Free 3.7.3. Klik på Download og installere dette program på din pc.

At få nødvendige software (Part Two)

Gå derefter tilbage til www.bestfreewaredownload.com og i søgefeltet nøglen i Auslogics Disk Defrag. Download Auslogics Disk Defrag-version 3.1.10 og installere dette program på din pc.

Rengøring af din pc

Efter at de to programmer er installeret, skal du køre Advanced SystemCare og klik Care. Dette program vil rette dit system optimering, forhindre spyware og holde kapret filer.

Gør dit Arkivering

Jo mere organiseret din pc er elektronisk, jo hurtigere vil det udføre. Åbn din Auslogics program og klik Defrag. Dette vil elektronisk fil alt på din computer.

Alt kan genoprettes

Oprette gendannelsespunkter på din pc mindst en gang om måneden. Klik på Start, Alle programmer, Tilbehør, Systemværktøjer og systemgendannelse. Klik på Opret gendannelsespunkt. Når gendannelsespunkt er færdig, hvis du mister nogen filer, nu kan du gå til systemgendannelse til enhver tid at gendanne systemet til denne dato. Alt skabt efter din genoprette dato, vil ikke eksistere.

Din pc er Great

Hvis du kører disse programmer på en ugentlig basis, før du går i seng om aftenen, vil din PC køre stor, og du vil aldrig have nogen bekymringer. Holde din pc ren og op til dato er de vigtigste faktorer i computer vedligeholdelse. Sørg altid for at opdatere dine vinduer en gang om ugen, når du kører disse programmer.


relaterade artiklar