The Best Enchanted Amuletter i "RuneScape"

Den online rollespil "RuneScape" byder på mange smykker poster [sic], der kan hjælpe dig under spillet. Når et smykke element fortryllet ved hjælp af en trylleformular, elementet forvandles til en speciel brik, der kan teleportere dig, hjælpe dig med færdigheder eller øge din angreb, styrke eller forsvar [sic]. "RuneScape" tilbyder flere forskellige slags fortryllede amuletter, nogle, som er til rådighed for kun medlemslande spillere.

Amulet of Magic

Den Amulet of Magic er en safir amulet, som spillerne fortrylle hjælp af Enchant Level 1 Smykker magi. Den amulet giver en +10 angreb bonus til magi, og dermed øger mængden af ​​skader, du påfører din fjende, når støbning magiske trylleformularer. Hvis du vil oprette en Amulet of Magic skal du have niveau 24 crafting. Brug en guldbarre, skåret safir og en amulet skimmel [sic] på en ovn til at udforme en safir amulet. Brug en kugle af uld på amulet for at fuldføre halskæde. For at fortrylle safir amulet hjælp af Enchant Level 1 Smykker spell du skal have niveau 7 magi, en vand rune og en kosmisk rune.

Amulet of Defence

Den Amulet Forsvarsministeriet er en smaragd amulet, at spillerne fortrylle hjælp af Enchant Niveau 2 Smykker magi. Den amulet giver en +7 forsvar bonus til at stikke, skråstreg, knuse, magi, varierede og tilkalde færdigheder. Iført den amulet formindsker skaden, som du modtager fra alle former for bekæmpelse, når kampene en fjende. Hvis du vil oprette en amulet forsvarsminister, skal du have niveau 31 crafting. Brug en guldbarre, skåret smaragd og en amulet mug på en ovn til håndværk en smaragd amulet. Brug en kugle af uld på amulet for at fuldføre halskæde. For at fortrylle smaragd amulet hjælp af Enchant Niveau 2 Smykker magi, skal du have niveau 27 magi, tre luft runer og en kosmisk rune.

Amulet of Nature

Den Amulet of Nature er en smaragd amulet, at spillere streng med magi snor og fortrylle at bruge Enchant Niveau 2 Smykker magi. Den amulet er kun tilgængelig for medlemslande spillere og giver spillere med mulighed for at overvåge, at opdrættet patches hele "RuneScape". Den amulet registrerer, når et landbrug patch er syge eller fuldvoksne, øger høstudbyttet og teleportere spilleren til bundne landbrug patch. Hvis du vil oprette en Amulet of Nature, skal du have niveau 31 crafting. Brug en guldbarre, skåret smaragd og en amulet mug på en ovn til håndværk en smaragd amulet. Brug en magisk streng på amulet for at fuldføre halskæde. For at fortrylle smaragd amulet hjælp af Enchant Niveau 2 Smykker magi, skal du have niveau 27 magi, tre luft runer og en kosmisk rune.

Amulet of Strength

Den Amulet of Strength er en rubin amulet, som spillerne fortrylle hjælp af Enchant niveau 3 Smykker magi. Den amulet giver spillere med en +10 bonus til styrke. Iført den amulet øger mængden af ​​nærkamp skade, som du påfører en fjende. Hvis du vil oprette en amulet af styrke, skal du have niveau 50 crafting. Brug en guldbarre, skåret rubin og en amulet mug på en ovn til at udforme en rubin amulet. Brug en kugle af uld på amulet for at fuldføre halskæde. For at fortrylle rubin amulet hjælp af Enchant niveau 3 Smykker magi, skal du have niveau 49 magi, fem brand runer og en kosmisk rune.

Amulet of Power

Den Amulet of Power er en diamant amulet, som spillerne fortrylle hjælp af Enchant niveau 4 Smykker magi. Den amulet giver spillere med en +6 bonus til alle angreb og forsvar kampstile, herunder en +6 til styrke og +1 til bøn. Den Amulet of Power er det højeste niveau amulet rådighed for free-to-play (F2P) spillere. Hvis du vil oprette en Amulet of Power, skal du have level 70 crafting. Brug en guldbarre, diamant og en amulet mug på en ovn til at udforme en diamant amulet. Brug en kugle af uld på amulet for at fuldføre halskæde. For at fortrylle diamant amulet hjælp af Enchant Level 4 Smykker magi, skal du have niveau 67 magi, ti jord runer og en kosmisk rune.

Amulet of Glory

Den Amulet of Glory er en DragonStone amulet, som spillerne fortrylle hjælp af Enchant Level 5 Smykker magi. Den amulet er kun tilgængelig for medlemslande spillere og giver spillere med en +10 bonus til alle angreb stilarter, +3 bonus til alle forsvar stilarter, +6 til styrke og +3 til bøn. Desuden kan den Amulet of Glory teleportere dig til flere steder i hele Gielinor, herunder Edgeville, Draynor Village, Al Kharid og Karamja. Hvis du vil oprette en Amulet of Glory, skal du have level 80 crafting. Brug en guldbarre, skåret DragonStone og en amulet mug på en ovn til at udforme en DragonStone amulet. Brug en kugle af uld på amulet for at fuldføre halskæde. For at fortrylle DragonStone amulet hjælp af Enchant Level 5 Smykker magi, skal du have niveau 68 magi, 15 jord runer, 15 vand runer og 1 kosmisk rune.

Amulet of Fury

Den Amulet of Fury er en onyx amulet, at spillerne fortrylle hjælp af Enchant Level 6 Smykker magi. Den amulet er kun tilgængelig for medlemslande spillere og giver en +10 bonus til alle angreb stilarter, +15 til alle forsvar stilarter, 8 til styrke, og +5 til bøn. Hvis du vil oprette en Amulet of Fury, skal du have niveau 90 crafting. Brug en guldbarre, skåret onyks og en amulet mug på en ovn til håndværk en onyx amulet. Brug en bold af uld for at fuldføre halskæde. For at fortrylle onyx amulet hjælp af Enchant Level 6 Smykker magi, skal du have niveau 87 magi, 20 jord runer, 20 brand runer og en kosmisk rune.

Relaterede artikler