The Best Billeder til websider

The Best Billeder til websider


Der er en række faktorer at overveje, når du vælger billeder til websider. Disse faktorer vil bestemme effektiviteten og nytten af ​​billederne. Mens du altid skal stræbe efter at være kreative og originale, når du vælger indhold til en webside, er det ikke desto mindre vigtigt at overveje det hensigtsmæssige og tekniske aspekter af de billeder, du bruger.

Relevant

Hovedsagelig, bør alle billeder, der bruges på din webside være relevante for formålet med dit websted og ikke bare en distraktion. Husk, at nogle besøgende vil få langsomme internetforbindelser, så overdrevne eller unødvendige billeder kunne skabe yderligere loading tider og få nogle brugere til at annullere indlæsning din hjemmeside. Også ved hjælp af et begrænset antal relevante billeder, du er i stand til at lade disse billeder har mere fokus og centralitet på din webside.

Original

Når det er muligt, anvende originale billeder. Dette er ikke kun af juridiske årsager, så mange billeder tilgængelige på internettet kan være underlagt restriktioner ophavsret, men også for at gøre din hjemmeside mere unik og interessant for dem, der besøger. Brug af originale billeder også kan generere reklame for din webside. Hvis du tillader billederne for at frit downloades og genbruges med akkreditering, kan flere mennesker opdager din webside efter at have set et billede et andet sted, der henviser til dit websted.

Filstørrelse

Selvom det er visuelt tiltalende at bruge billeder i høj kvalitet på din hjemmeside, skal der drages omsorg for at undgå billeder, der er betydeligt større (som mere end 2 MB). Alt for mange store billeder kan bremse hastigheden din webside, og kan også medføre brugerens internetbrowser til at fungere trægt.

Filtype

Når det er muligt, skal du bruge en almindelig filtype for billeder, der vises på din webside. Filtyper som JPEG, GIF eller PNG er bedst, da disse normalt kan vises af de fleste internetbrowsere. Filtyper, der er nyere, eller som kræver ekstra software for at se ordentligt bør undgås.

Relaterede artikler