yahoo mail kontakt

Mangler Yahoo Mail kontakter

Mangler Yahoo Mail kontakter


Din Yahoo! Mail-kontakter kan gå mangler på forskellige måder og i forskelligt omfang. Hvis du kun ser en del af dine kontakter, kan du være i stand til at se eller gendanne dem i et klik eller to. Hvis du ser nogen kontakter på alle, kan problemet skyldes en indstilling browser eller en fejl i din blokering software, som begge du kan løse. Yahoo! kundeservice kan også være til hjælp.

Vise alle kontaktpersoner

Hvis du ser kun nogle af dine Yahoo! Mail kontakter i indholdsoversigten i venstre side af skærmen, kan du blive vist kun en bestemt kategori, såsom "Top Kontakter" eller en brugerdefineret kategori, som du har oprettet. Ved at klikke på fanen "Alle kontakter" nær toppen af ​​sidepanelet, kan du se hele din adressebog i alfabetisk rækkefølge.

Gendannelse af slettede kontaktpersoner

Hvis du ved et uheld eller med vilje har slettet et eller flere af dine kontakter fra Yahoo! Mail, vil de ikke dukke op i venstre sidebar under "Alle kontakter". Men de er ikke helt slettet fra din konto med det samme. Snarere er de gemt i en separat fanebladet "Slettede Kontakter" i venstre sidebar. Du kan gendanne slettede kontakter til dine aktive kontakter ved at vælge deres tilstødende afkrydsningsfelter og klikke på knappen "Gendan" i hovedvinduet.

Blokering Software

Visse blokerende programmer som Internet sikkerhedsprogrammer, ad blokkere og script blokkere kan undertiden forveksle Yahoo! Mail kontaktliste som malware eller reklame. Dette skyldes det faktum, at kontaktlisten kører på JavaScript. Som et resultat, vil indholdsoversigten ikke indlæse og dine kontakter vises ikke på alle. Hvis dette er tilfældet, så tilføje en undtagelse til ulovlige software i form af "yahoo.com" vil forhindre dem i at blokere dine kontakter.

Aktivering JavaScript

Nogle browsere lader dig blokere al JavaScript som standard. Da Yahoo! Mail kontakter afhænger af JavaScript, skal du instruere din browser for at aktivere JavaScript. Muligheden for at gøre det, kan findes i browserens præferencer eller indstillingsmenuen.

Kontakter Restore Form

Yahoo! giver en "Yahoo! kontakter Restore Form" udtrykkeligt tilfælde, hvor Yahoo! Mail kontakter er forsvundet i de foregående 10 dage. Du kan udfylde denne formular med en fuldstændig beskrivelse af, hvad du har brug for og indsende den til at gendanne dine kontakter til et tidligere tidspunkt, du vælger. Hvis der findes dine kontakter på Yahoo! servere, vil dine kontakter senere dukke op igen. Du kan finde formularen på Yahoo! Kundeservice side.

Yahoo Mail Kan ikke se Kontakter til chat

Yahoo Mail kontrolpanelet indeholder mange måder at søge og få adgang til e-mails, kontakter og chatsamtaler. Når du først logge ind på din Yahoo Mail-konto, kontrolpanelet giver dig et udvalg af faner til at navigere aspekter af din konto, inklusive din indbakke og listen over kontakter. Generelt er alle dine Yahoo Messenger-kontakter vises i en side bar, men de kan være skjult. Ud over at vælge at vise dine online kontakter, kan du reference kontakter til instant messaging hjælp Yahoo Mail kontakter manager og oprettelse af meddelelser rullemenuen.

Vejledning

Display Kontakter på Yahoo Mail Kontrolpanel

1

Gå online for at Mail.yahoo.com, skriv din Yahoo-id og din adgangskode i de tilsvarende tekstfelter, og tryk derefter på "Enter".

2

Vælg "Nyheder" fanen i Yahoo Mail kontrolpanelet.

3

Klik på "Online Kontakter" i venstre side bar for at vise dine Yahoo kontakter, der er online. Klik på en af ​​kontakterne i listen for at indlede en chatsamtale.

Adgang Kontaktpersoner Brug Yahoo Mail Contact Manager

4

Gå online for at Mail.yahoo.com, skriv din Yahoo-id og din adgangskode i de matchende tekstfelter og klikke på "Log ind".

5

Klik på "Kontakter" langs toppen af ​​kontrolpanelet til at åbne dine kontakter.

6

Rul ned på listen, indtil du finder den kontaktperson, du ønsker at starte en chatsamtale med, og klik på kontaktpersonens navn.

7

Klik på hyperlink Yahoo Messenger ID i højre side bar for at starte en chatsamtale med den valgte kontakt. Den instant messaging tekstfelt vises.

Access Kontakt Brug Compose Message menuen

8

Gå til Mail.yahoo.com, skriv dit id og din adgangskode i de tilsvarende tekstfelter og trykke på "Enter".

9

Klik på "Compose Message" drop-down menuen ovenfor i venstre side og vælge "Instant Message".

10

Skriv navnet på kontaktperson, som du ønsker at starte en chatsamtale med i tekstfeltet og tryk på "Enter". Den instant messaging tekstfelt vises.

Sådan tilpasses Yahoo Mail for en iPad

For nemheds skyld er iPad sat op til nemt synkronisere med populære e-mail-udbydere som Yahoo Mail. På bagsiden har Yahoo fuldstændig omskrevet sin Yahoo Mail service i HTML5 kode for at optimere det til brug med bærbare enheder såsom iPad. Alt du skal gøre for at drage fordel af disse optimeringer og bekvemmeligheder, er konfigurere iPad indstillinger til automatisk at synkronisere med din Yahoo Mail-konto og adressebog.

Vejledning

Synkronisere din Yahoo Email-konto til din iPad

1

Tryk på knappen Hjem på din iPad.

2

Tryk på "Indstillinger" ikonet. Tryk på "E-post, kontakter, kalendere." Tryk på "Tilføj konto". Tryk på "Yahoo!"

3

Brug skærmtastaturet til at indtaste dit "Navn". Tryk på feltet "Address". Indtast din komplette Yahoo e-mail-adresse. For eksempel [email protected] Tryk på feltet "Adgangskode". Indtast din adgangskode til kontoen Yahoo.

4

Tryk på "Næste". Din iPad vil bekræfte din Yahoo-konto.

5

Tryk på "On" knappen ikon ved siden af ​​"Kalender" eller "Noter" elementer til at slå disse indstillinger fra, hvis du ikke ønsker at benytte disse tjenester med din iPad. Lad "Mail" er indstillet til "On".

6

Tryk på "Næste". Din Yahoo email er nu synkroniseret til din iPad. Gå til din Yahoo e-mail-konto på din iPad skal du trykke på "Post" ikonet på startskærmen.

Synkroniser din Yahoo Mail kontakter til din iPad

7

Sæt den ene ende af iPad USB-kabel i dock-stikket i bunden af ​​iPad. Sæt den anden ende af dette kabel i en ledig USB-port på computeren.

8

Start iTunes på din computer.

9

Klik på notering af din iPad i afsnittet "Devices" i ruden venstre side. Gå til "Info" fanebladet i ruden i højre side.

10

Marker feltet ud for "Synkroniser kontakter." Vælg "Yahoo! Adressebog "fra den tilsvarende rullemenu.

11

Indtast Yahoo-konto loginoplysninger. Klik på "Anvend".

Sådan fjernes kontakter fra Yahoo Mail

Yahoo Mail liste over kontaktpersoner er din livline til ofte emailet venner eller associerede virksomheder, men over tid, denne liste akkumuleres kontakter dig ikke længere har brug for. For at rengøre dine kontakter og gøre det nemmere at finde vigtige adresser, overveje at fjerne unødvendige poster. Selvom du bliver nødt til at vælge hver kontakt, du vil slette manuelt, kan du fjerne alle valgte poster samtidig.

Sletning af kontakter

Log ind på din Yahoo Mail-konto og klik på knappen "Kontakter" for at se dine kontakter. Marker felterne ud for hver post, du ønsker at slette. For at vælge på hinanden følgende poster, skal du klikke den første, holde "Shift" -tasten og klik den sidste. Klik på "Slet" for at fjerne et enkelt valgt kontakt eller "Slet kontakter" for at fjerne flere udvalgte kontakter. Klik på "Slet" igen i bekræftelsesdialogen at flytte kontakter til mappen Slettet Kontaktpersoner, hvor de opholder sig for omkring en måned. Men, kan du vælge dem igen, skal du vælge "Slet permanent", og bekræft derefter dit valg for at tømme denne mappe.

Løb ind i problemer

Hvis du ikke kan slette en kontakt, skal du kontrollere din internetforbindelse; hvis det er defekt, din delete kommando måske ikke er blevet sendt til Yahoo servere. Hvis du er sikker på, det er ikke problemet, så du kan have stødt på en kendt Yahoo Kontakter problem, for der, som fra maj 2014 Yahoo sikrer brugerne, at det er "arbejder på at løse det så hurtigt som muligt." Hvis det ikke er godt nok for dig, skal du kontakte Yahoo Hjælp holdet (link i indtægter).

Hvordan til at overføre kontakter fra Gmail til Yahoo Mail?

Hvordan til at overføre kontakter fra Gmail til Yahoo Mail?


Hvis du har opbygget en stor adressebog af kontakter på din Gmail e-mail konto, så du måske ønsker at overføre disse til Yahoo! Mail, så du ikke behøver at starte en anden kontaktadresse bog fra bunden. Import af dine Gmail-kontaktpersoner til Yahoo! Mail giver nem adgang til de e-mail adresser, telefonnumre og andre kontaktoplysninger for dine venner, familie, kollegaer og samarbejdspartnere. Import af Gmail-kontaktpersoner til din Yahoo! Mail-konto er ligetil med Yahoo! Kontakt Import værktøj.

Vejledning

1

Start din webbrowser og logge på Yahoo! Mail.

2

Klik på fanebladet "Kontaktpersoner" i hovednavigation menu.

3

Klik på "Vis" knappen, og vælg derefter "Alle kontakter" fra drop-down listen.

4

Klik på "Importer nu" under "Importer dine kontakter fra andre konti til Yahoo!" position til højre på siden.

5

Klik på "Gmail" linket. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Gmail / Googlemail" for at vælge denne mulighed.

6

Indtast din Gmail e-mailadresse og Gmail-adgangskode i de relevante inputfelter.

7

Rul ned til fortrolighedserklæring under listen email-programmer.

8

Læs redegørelsen og klik på afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du tillader Yahoo! Mail til at bruge de medfølgende log-in detaljer for at få adgang til din Gmail-konto.

9

Klik på knappen "Fortsæt". Vent Yahoo! til at oprette forbindelse til Gmail og hente kontaktlisten adressebog. Yahoo! viser alle kontakter i "Vælg Kontakter for at importere" dialogboksen.

10

Klik på "Select All" check-felt, hvis du ønsker at importere alle Gmail-kontaktpersoner til Yahoo !. Du kan også klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​hver kontakt, som du vil importere. Klik på "Importer" for at fuldføre processen.

TIPS

 • Anmelde automatisk dine kontakter din Yahoo! Mail-adresse ved at klikke på anmeldelsen afkrydsningsfeltet under importen i trin 9. Yahoo! sender en e-mail med din Yahoo! Mail e-mailadresse til alle importerede kontaktpersoner.
 • Adgang importerede kontakter fra fanen "Kontakter" i Yahoo! Mail. Yahoo! viser Gmail-kontaktpersoner i "Gmail" i den kontakter navigationsruden.

Hvor hen til Genoprette slettede SMS-beskeder fra Kontakter på Yahoo Mail

Yahoo Messenger kan du sende og modtage SMS-beskeder fra Yahoo Messenger-klienten, Yahoo Mail eller din mobiltelefon. Uanset hvilken af ​​disse platforme, du bruger til at kommunikere med dine kontakter, bliver dine samtaler gemt online. Chat modtages på din telefon er skruet sammen med resten af ​​samtalen. Hvis du har slettet Yahoo Messenger SMS-beskeder fra din telefon, men ønsker at gendanne dem, kan du få adgang til dem via Yahoo Mail.

Vejledning

1

Log ind på din Yahoo Mail-konto ved hjælp af din Yahoo-id og adgangskode.

2

Klik på fanen "Samtaler" i venstre sidebar. Det viser en liste over alle de kontaktpersoner, du har udvekslet chatbeskeder og SMS-beskeder. Listen er organiseret af deltageren, emnelinje og dato.

3

Rul ned samtalen listen for at finde den samtale, der indeholder de tekstbeskeder, du ønsker at komme sig. Klik samtalen emne overskriften for at se et integreret chatbesked og SMS historie. Kopiere og indsætte beskeder i et tomt tekstdokument at gemme dem separat.

Sådan Stop Uninvited Chat anmodninger fra Yahoo Mail

Yahoos chattjenesten, Yahoo Messenger, er tilgængelig for brugere som en computer desktop-klient, telefon app og standard Yahoo Mail værktøj. Som med kunden og app, brugerne i Mail modtage uopfordrede chat anmodninger fra andre oprigtige brugere i håb om at engagere nye mennesker, samt fra kriminelle, der forsøger at sprede malware eller samle brugerdata at hacke online-konti og computere. Yahoo har designet Mail version af tjenesten med to metoder til hurtigt at faldende og blokering ubudne anmodninger. Du kan stoppe anmodninger fra inden modtagne meddelelser eller via online Messenger Options skærmen.

Vejledning

Modtagne beskeder

1

Rul ned på venstre sidepanel i Yahoo Mail, indtil du når Messenger sektionen.

2

Klik på en rød meddelelse boble, der vises øverst i Messenger afsnit for at åbne en modtaget besked.

3

Vælg en metode til at blokere afsenderen af ​​meddelelsen. Hvis afsenderen ønsker at chatte, men er ikke på din Messenger kontaktliste, klik på "Bloker bruger" knappen, når du bliver bedt om. Hvis afsenderen anmoder om, at du tillader ham at tilføje dig til sin kontaktliste som en ven, skal du klikke på "Decline og Block" knappen.

Indstillinger Skærm

4

Rul til den Messenger afsnittet i Yahoo Mail, skal du klikke på pil ned i slutningen af ​​afsnittet titel linje eller ved siden af ​​din status, og vælg derefter "Messenger Options" for at åbne skærmen Messenger indstillinger.

5

Vælg en metode til at blokere beskeder afsendere i blokken afsnittet Brugere. Hvis du vil blokere alle brugere, der ikke er på listen over kontaktpersoner, skal du vælge den første mulighed. For at blokere en bestemt bruger, skal du vælge den anden mulighed, skal du klikke på knappen "Tilføj" for at åbne Bloker dialogboksen User du indtaste brugerens navn, og klik derefter på "OK" knappen.

6

Rul til bunden af ​​skærmen Messenger Options, når du er færdig, og klik på "OK" knappen for at gemme dine ændringer og lukke skærmen.

TIPS

 • Du får adgang til skærmen Messengers muligheder uden at bruge sidelinjen Messenger skal du klikke på gear nær øverste højre hjørne på din Yahoo Mail-konto og vælg "Messenger indstillinger" på drop-down menuen.
 • Hvis du vil blokere en afsender fra at tilføje dig til sin liste over kontaktpersoner, men har ikke noget imod ham kontakte dig i fremtiden, skal du klikke på "Decline" knappen, når du bliver bedt om i stedet for Nedgang og Block.
 • Når du blokerer en anden Yahoo Messenger bruger i Yahoo Mail, kan du ikke kontakte den person eller modtage anmodninger fra ham, medmindre du fjerner hans bruger-id fra brugerne listen Block på skærmen Messenger indstillinger. For at fjerne blokeringen af ​​en bruger, skal du vælge brugerens navn på listen, skal du klikke på knappen "Fjern" og derefter klikke på "OK".
 • Oplysningerne i denne artikel gælder for Yahoo Mail i august 2013. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter.

Sådan søger Facebook for E-mail-kontakter

Facebook er en af ​​de mest populære sociale netværk websites, med mere end 600 millioner medlemmer som af tidspunktet for offentliggørelsen, hvilket betyder, vil du højst sandsynligt finde nogle personer, du kender, hvis du importere dine e-mail-kontakter. Facebook kan du oprette forbindelse til mange populære e-mail-tjenester, herunder Apple Mail, Microsoft Outlook, AOL, Yahoo! og Hotmail. Facebook kan du også uploade en CSV-fil med din e-mail kontakter, hvis din e-mail-tjeneste er ikke kompatibel med Facebook connect.

Vejledning

Email Connect

1

Naviger til Facebook.com og logge ind på din konto.

2

Klik på "Friends" linket i venstre kolonne af din startside, og klik på "Find venner". Facebook bør automatisk registrere dit standard e-mail program eller adresse bog, hvis det er foreneligt. Hvis ikke, skal du klikke på "Find venner" linket ved siden af ​​den tilsvarende e-mail-tjeneste.

3

Indtast din e-mailadresse og adgangskode i de pågældende felter, og klik på "Find venner" -knappen.

4

Marker felterne ud for de kontakter, du vil tilføje, og klik derefter på "Tilføj venner" knappen for at sende en venneanmodning.

Importer CSV fil

5

Opret en CSV-fil på din kontaktliste. Åbn din adresse eller kontaktpersoner ansøgning eller log ind på din webmail-konto og se efter "Eksporter kontaktpersoner" valgmulighed. Dette er normalt under "File" eller "Kontakter" menuen. Gem din fil på din computer.

6

Naviger til Facebook.com og logge ind på din konto.

7

Klik på "Friends" linket til venstre og klik derefter "Find venner".

8

Klik på linket "Andre værktøjer", vælg derefter "Upload Kontakt fil." Klik på "Browse" knappen, find din eksporterede kontaktperson fil på din computer, klik derefter på knappen "Upload". Det gøre tage flere minutter for Facebook at finde dine kontakter, hvis du har en stor fil.

9

Marker felterne ud for de venner, du vil tilføje, og klik derefter på "Tilføj venner" knappen for at sende en venneanmodning.

TIPS

 • Du kan søge efter en individuel kontakt på Facebook ved at indtaste den fulde e-mail-adresse i søgefeltet på din hjemmeside.

Sådan får du vist en Yahoo Email Kontakt

Fra tid til anden, du måtte ønske at se dine Yahoo! Mail kontakter og sørg oplysningerne er ajour. Dine kontakter kan ændre adresser, telefonnumre, instant messaging-id'er og endda efternavne. Disse og andre vigtige kontaktoplysninger gemmes i Yahoo! Kontakter siden. Du kan tilføje så meget eller så lidt information som du vil, men det mere komplet er det, jo lettere vil det være at komme i kontakt med dine venner, familie og kollegaer, når du har brug for.

Vejledning

1

Log ind på Yahoo! Mail.

2

Klik på "Kontakter" på navigationslinjen til venstre. Hvis du bruger Yahoo! Mail Classic, linket Kontaktpersoner er i en fane ved siden af ​​"Mail", når du logger på.

3

Kig på listen over kontakter med navne og e-mail adresser på alle dine kontakter. Klik på et navn for at få vist kontaktperson detaljer på højre rude.

4

Klik på "Rediger" for at ændre eller opdatere kontaktoplysningerne.

5

Klik på "Gem" for at gemme dine ændringer.

Mozilla 3.6 Holder Bryder når jeg åbner min Yahoo Mail

Den 3,6-versionen af ​​Mozilla Firefox er en ældre version af browseren, der regelmæssigt kan opleve frysning og styrter ned. Et nedbrud, når du bruger browseren til at åbne Yahoo Mail viser, at browseren eller computeren har et problem. Du bliver nødt til at undersøge de mulige kilder af Firefox går ned for at finde en løsning.

Internet Traffic

Den enkleste grund af en Firefox 3.6 nedbrud, når du åbner Yahoo Mail er, at på tidspunktet for styrtet internettrafikken var for høj, mens browseren forsøgte at oprette forbindelse til Yahoo Mail. Genstart computeren, genåbne browseren, og prøv igen. Hvis det går ned igen eller Yahoo Mail ikke åbnes, skal du prøve igen i løbet af off-peak tid i de tidlige morgentimer.

Udvidelser og Plugins

Sommetider udvidelser og plugins du bruger i Firefox 3.6 for at hjælpe med at gøre browseren arbejde mere effektivt, kan få det til at gå ned. At afgøre, om dette er tilfældet, skal du klikke på "Funktioner", vælg "Add-ons" deaktivere alle udvidelser og plugins, og prøv at åbne Yahoo Mail igen. Hvis du kan åbne den uden 3,6 nedbrud, derefter aktivere hver udvidelse og plugin én efter én - afprøvning Yahoo Mail hver gang - for at finde den ene forårsager nedbrud.

Lave System Resources

En anden grund til et nedbrud er lav systemressourcer forårsaget af at have for mange vinduer åbne på én gang eller ikke regelmæssigt rydde Firefox cache og cookies. Luk alle andre programmer, du har åbne. Klik på "Funktioner | Indstillinger | Avanceret | Netværk | Ryd nu | OK" for at rydde cache og derefter klikke på "Funktioner", "Ryd historik" og "Ryd nu" for at slette cookies. Når du er færdig, kan du prøve at åbne Yahoo.

Systemet ustabilt

Windows ustabilitet fra manglende sikkerhedsrettelser og chauffør eller andre opdateringer kan også forårsage Firefox 3.6 til at gå ned. Klik på "Start", "Alle programmer" og "Windows Update". Når computeren er færdig med at opdatere, genstarte den, åbne Firefox 3.6 og forsøger at åbne Yahoo Mail.

Antivirusprogrammer

Browseren kan gå ned som følge af en nylig opdatering, eller mangel på en opdatering, til antivirusprogrammet. Hvis softwaren er opdateret, slå din antivirus-software fra midlertidigt og forsøger at åbne Yahoo Mail. Hvis browseren ikke gå ned, re-installere antivirus-software, eller kontakt softwareproducenten for at få hjælp. Hvis softwaren ikke er opdateret, opdatere det og prøve Yahoo Mail igen. Hvis problemet ikke er den antivirus program, kan problemet skyldes malware, som softwaren savnet.

Malware

Skadelig software kan forårsage en bred vifte af edb-spørgsmål som destabiliserende software og hardware, Firefox 3.6 er afhængig af eller målrette og forstyrre browseren. Kør en fuld scanning af din computer ved hjælp af din opdaterede antivirussoftware. Når scanningen er færdig, skal du kontrollere, om det opdaget uregelmæssigheder. Hvis det gjorde, helbrede eller karantæne malware, genåbne Firefox og prøv Yahoo igen.

Kompatibilitet

Firefox 3.6 kan ganske enkelt ikke være forenelig med den nyeste version af Yahoo Mail. Klik på "Hjælp" og vælg "Om Firefox" for automatisk at opgradere til den nyeste version. Hvis du opgraderer Firefox 3.6 ikke løser går ned, gå til Hjælp til Firefox - live chat side og bede om yderligere hjælp fra en Firefox frivillig eller gå til "Firefox Hjælp - Stil et nyt spørgsmål" side og indsende et spørgsmål om emnet til Firefox Community Support Forum.

Hvordan kopierer jeg Web Mail Kontakter i min Outlook?

Hvis du bruger Microsoft Outlook til at tjekke din POP3 eller Exchange e-mail-konti, kan du have en eller flere webmail-konti. Dette kan skabe forvirring, når du begynder at tilføje kontakter til dine webmail-konti, hvilket resulterer i vanskeligheder, når du ikke kan finde dem i Outlook. Eksporter dine kontaktpersoner fra din webmail-konti til at give dem mulighed for at blive importeret til Outlook.

Eksport af Yahoo! Mail kontakter

Log ind på din Yahoo! Mail-konto, og klik på "Kontakter" i venstre side af skærmen. Klik på "Funktioner" drop-down menuen øverst, og klik på "Export". Klik på "Export nu" ved siden af ​​"Microsoft Outlook". Din browser vil downloade filen automatisk. Gem det til placeringen af ​​dit valg.

Eksport Gmail-kontaktpersoner

Log ind på din Gmail-konto, og klik på "Kontakter" i venstre side af skærmen. Klik på "Export". Klik på alternativknappen "Alle", og klik på "Outlook CSV-format." Klik på "Export" knappen, og din browser vil hente filen. Gem det til placeringen af ​​dit valg.

Eksport af Hotmail / Windows Live Contacts

Log ind på din Hotmail / Windows Live-konto, og klik på "Kontakt" på venstre side af skærmen. Klik på "Administrer", "Export". Et billede vil blive vist på skærmen med en kode, der skal indtastes for at bevise, at du ikke er en robot. Indtast koden præcis som den vises på skærmen, og klik derefter på "Export". Din browser vil hente filen. Gem det til placeringen af ​​dit valg.

Import af kontakter i Outlook

Start Outlook. Klik på "File", "Import og eksport." Vælg "Importer fra et andet program eller en fil." Klik på "Næste". Vælg "kommaseparerede værdier (Windows)." Det er det format, Yahoo! Mail, Gmail, og Hotmail / Windows Live Mail eksport. Klik på "Næste". Klik på knappen "Gennemse", og find filen (r), som du har gemt i de foregående afsnit. Beslut hvordan du vil håndtere dubletter. I de fleste tilfælde er du bedste off klikke på "Importer ikke dubletter", som du kan have nogle kontakter, der er gemt i din Outlook-adressebog allerede. Klik på "Næste". Vælg "Kontaktpersoner" til din destinationsmappen, og klik på "Næste" igen. Dine kontakter vil blive importeret til Outlook.

Hvordan man kan knytte Yahoo Mail til en Droid

Hvordan man kan knytte Yahoo Mail til en Droid


Smartphones hjælper dig med at holde kontakten mens du er på farten, gennem tale, tekst og e-mail. Motorola Droid, drevet af Android operativsystemet, understøtter både POP og IMAP e-mail konti. Yahoo! Mail kan tilgås via Android e-mail program. Du kan konfigurere e-mail-program til at søge efter nye Yahoo! mail med jævne mellemrum, afspille en lyd-meddelelse eller vibrere, når der kommer ny post og behandle din Yahoo! Mail-konto som dit standard e-mail-konto.

Vejledning

1

Tryk på "Programmer" ikonet i bunden af ​​Droid startskærmen. Rul til "e-mail" ikonet og røre ved den.

2

Indtast din Yahoo! Mail-adresse og adgangskoden til din konto. Tryk på "Næste". Den "Email" ansøgning vil automatisk konfigurere indgående og udgående server indstillinger.

3

Indtast et navn for Yahoo! Mail-konto, og skriv dit navn. Tryk på "Udført".

4

Tryk på knappen "Menu". Tryk på "Kontoindstillinger".

5

Tryk på "E-mail-Check Frekvens". Tryk på et tidspunkt fra "hvert 5. minut" for at "Every Time" eller tryk på "Aldrig" til kun kontrollere kontoen manuelt.

6

Tryk på "Standard-konto" for at gøre Yahoo! Mail-konto din standard e-mail-konto. Kontoen vil blive anvendt til udgående e-mails.

7

Tryk på "E-mail-meddelelser" for at modtage meddelelser om nye e-mails fra kontoen. Tryk på "Vælg Ringetone" og vælg en lyd meddelelse lyd, eller tryk på "Silent". Tryk på "Vibration" og vælg vibrationsindstillingerne. Tryk på "Forrige Screen" knappen på telefonen til at vende tilbage til din indbakke.

TIPS

 • Yahoo! har også en mail-program, der kan downloades fra Android Marketplace. Ansøgningen kan du bruge og administrere din Yahoo! Mail og også administrere dine Yahoo! kontakter.

Hvordan du automatisk overføre dine e-mail-kontakter

Hvordan du automatisk overføre dine e-mail-kontakter


Nogle e-mail-udbydere, såsom Googles Gmail eller Yahoo mail, tilbyder en indbygget værktøj på deres brugergrænseflade, der gør det muligt for kontohavere mulighed for nemt at importere e-mail-kontakter fra en alternativ e-mail-konto. Du kan også bruge TrueSwitch email migration værktøj udviklet af Esaya Indbygning til denne opgave. Mange e-mail-udbydere partner med Esaya at tilbyde deres kunder en måde til automatisk at kopiere personlige data, ligesom e-mail-kontakter, fra en e-mail-konto til en anden.

Vejledning

Overfør Email Kontakter bruger Gmail

1

Log ind på din Gmail-konto.

2

Klik på mølle placeret i øverste højre side af vinduet. Vælg "Mail indstilling" muligheder.

3

Gå til "Konti og import" indstillinger. Vælg "Importer mails og kontakter."

4

Følg prompten for at importere dine kontakter fra en anden e-mail-konto til din Gmail-konto. Google kan også importere kontaktpersoner fra AOL, Cox, Comcast, CS, Earthlink, GMX, Windows Live / Hotmail, MSN, Juno, RR, Verizon, Yahoo, og Yandex.

Overfør Email Kontakter Brug Yahoo Mail

5

Log ind på din Yahoo mail-konto.

6

Åbn dine "Kontakter". Vælg "Alle kontakter" fra "Vis" muligheder.

7

Gå til menuen "Funktioner". Vælg "Importer". Klik på "Gmail", "Windows Live Hotmail" eller "Øvrige", afhængigt af typen af ​​e-mail-konto, du vil importere kontaktpersoner fra.

8

Sæt et flueben i boksen ved siden af ​​den type e-mail-konto, du vil importere kontaktpersoner fra. Yahoo kan importere e-mail-kontakter fra en anden Yahoo! konto, Hotmail, Windows Live, MSN, Gmail, AOL / AIM, Orkut, Microsoft Outlook, AppleMail osv, Comcast, Earthlink, Freenet.de, Laposte, Verizon, og "Web.de. "

9

Udfyld login-oplysninger for kontoen. Marker feltet ud for "Jeg giver Yahoo! tilladelse til at sende mit brugernavn og adgangskode angivet ovenfor til TrueSwitch ..." Klik på "Fortsæt". Følg de resterende at importere dine kontakter fra en anden konto til din Yahoo Mail-konto.

Overfør Email Kontakter Brug af TrueSwitch Tool

10

Gå til Esaya TrueSwitch sikker overførsel webside.

11

Sæt et flueben i boksen ved siden af ​​"Vilkår for brug" kvittering redegørelse. Klik på "Begynd".

12

Følg vejledningen på skærmen for at overføre dine e-mail kontakter fra en konto til en anden. Blandt andet TrueSwitch understøtter vandreklitter email kontakter til og fra Yahoo Mail, Windows Live, Hotmail, AOL / AIM, Verizon, Comcast, ATT, cablevision, Charter, Cox, CompuServe, Earthlink, Time Warner, GMX, Juno, og PeoplePC.

Sådan Konverter dine Yahoo! kontakter til en CSV-fil

Sådan Konverter dine Yahoo! kontakter til en CSV-fil


Din Yahoo! adressebog kan få ganske store. Når du har flere års værd af indsamlede e-mail adresser og telefonnumre, det tilføjer op til en betydelig kontakt mappe fuld af oplysninger - for meget information til at overføre manuelt rimelighed. Heldigvis behøver du ikke at. Yahoo! kan du eksportere dine e-mail kontakter i CSV-format. Du kan gemme filen som en backup, eller du kan bruge den til at overføre dine Yahoo! kontakter til adressebogen i andre e-mail-konti.

Vejledning

1

Log ind på din Yahoo! Mail-konto.

2

Klik på "Indstillinger" og derefter "Flere indstillinger". Se efter knappen "Indstillinger" under Web søgefeltet.

3

Klik på "Kontakter" i navigationsruden på skærmen Indstillinger. De Kontakt indstillinger for din konto belastning i et nyt faneblad på din primære Yahoo! mail instrumentbræt.

4

Klik på knappen "Funktioner" på listen over Kontakt fanen muligheder. Vælg "Export" fra listen. Eksportrestitutionerne indstillinger vises i de vigtigste rude.

5

Klik på "Export nu" knappen ved siden af ​​"Yahoo! CSV" valgmulighed.

6

Indtast de bogstaver og tal, der er vist i sikkerhed billedet i feltet lige over billedet. Klik på "Export Now" bagefter. En dialogboks popper op, spørger, hvad du gerne vil gøre med filen.

7

Klik på alternativknappen ved siden af ​​"Gem fil" og derefter klikke på "OK." Vælg, hvor filen skal gemmes. Dine Yahoo! kontakter gemme på din harddisk som en fil med navnet "yahoo_ab.csv."

At skifte fra Yahoo Mail til Gmail

Skift fra et e-mail-tjeneste til en anden kan være tidskrævende og kompliceret, med masser af fejl. Men det behøver ikke at være sådan. Hvis du ønsker at skifte fra Yahoo! Mail til Gmail og importere dine kontakter og postkasse indhold, har Gmail gjort denne proces nemmere end nogensinde.

Vejledning

1

Besøg Gmails switch guide på deres hjemmeside.

2

Indtast din Yahoo! e-mail-adresse i feltet og klik på "Hjælp mig skifte." Alternativt kan du klikke på linket "skifte fra enhver e-mail-adresse" for at se generelle retningslinjer for at skifte til Gmail fra en e-mail-konto.

3

Eksporter din Yahoo! Mail adressebog som forberedelse til opsætning af din Gmail-kontaktliste. Før du eksporterer dine Yahoo! kontakter, læse Yahoo! Address Book! Ofte stillede spørgsmål for at lære om systemkrav, browsere og det korrekte format -. CSV- eller .vcf - for import og eksport kontakter.

4

Importer dine kontaktpersoner til din Gmail-konto, efter anvisningerne i tutorial: Log ind på din Gmail-konto; Klik på "Kontakter" i venstre side af en hvilken som helst side i betragtning; klik på "Importer", og vælg den .csv-fil, du vil importere, ved at klikke på "Browse"; og klik på "Importer kontaktpersoner" Når du har fundet din fil.

5

Annoncer din nye Gmail-adresse til dine venner.

6

Opsætning signatur indstillinger, automatiske svar eller tilpasses svar-til adresser, så venner, der sender e-mail til din gamle Yahoo! adresse vil vide om din nye Gmail-adresse.

7

Tilføj din Yahoo! konto til din Gmail-konto og administrere alle dine e-mails på ét sted. Den "Skift til Gmail" tutorial hjælper dig gennem de nødvendige skridt til at opnå dette.

TIPS

 • Hvis du ikke vil bruge din Yahoo! konto længere, oprette et automatisk svar e-mail, at enhver, der sender post til denne adresse vil modtage. Gå til "Mail Options" og vælg "feriesvar." Din auto-svarmeddelelse kunne angive, at alle e-mails nu skal gå til din nye Gmail-adresse, men vær opmærksom på, at spammere også vil se denne meddelelse.
 • Tjek din gamle Yahoo! -konto På lejlighed til at sikre, at ingen vigtige sender e-mail til denne adresse. Alert enhver, der sender post til denne konto for at opdatere deres adressebog afspejler din nye adresse.
 • Efter fire måneder af en konto, der modtager nogen aktivitet, Yahoo! deaktiverer denne konto, så hvis du ønsker at holde din Yahoo! konto i live i en længere periode, skal du sørge for at logge ind hver uge eller deromkring.

Sådan eksporteres e-mail kontakter

De fleste e-mail klienter opretholder en kontaktliste, hvor brugerne gemme alle vigtige e-mail-kontakter. Hvis du ønsker at skifte til en anden e-mail-program, kan du eksportere kontaktlisten fra din nuværende e-mail-klient og derefter importere det til den nye e-mail-program. De fleste kunder eksporterer til et standard CSV-format, som er alment anerkendt og nemt importeres til andre programmer.

Vejledning

Gmail

1

Log ind på din Gmail-konto ved at gå til Gmail hjemmeside. Indtast dit brugernavn og password og tryk på "Log ind" knappen.

2

Tryk på linket "Kontakter" placeret på venstre side af skærmen.

3

Klik på "Flere handlinger" drop-knappen nede for at se "Flere handlinger" menuen.

4

Vælg "Export" valgmulighed inde fra "Flere handlinger" menuen.

5

Vælg hvilke kontakter, du vil eksportere. Du kan vælge kun kontakter i en bestemt kontaktgruppe, eller du kan vælge at eksportere alle kontakter.

6

Vælg din foretrukne eksport format. Vælg Google CSV, hvis du ønsker at importere til en anden Gmail-konto, skal du vælge Outlook CSV, hvis du ønsker at importere til en Outlook eller et andet e-mail-program, og vælg vCard format, hvis du ønsker at importere til Apple Address Book.

7

Tryk på "Eksporter" for at eksportere dine kontaktpersoner til det valgte format.

Hotmail

8

Log ind på din Hotmail-konto ved at besøge Hotmail loginside. Indtast dit brugernavn og adgangskode, og klik på "Log ind" knappen.

9

Klik på "Options" linket placeret i øverste højre side af skærmen Hotmail for at åbne "Options" skærm.

10

Tryk på "Eksport af kontaktpersoner" beliggende inden for "Tilpasning Kontaktpersoner" i "Indstillinger" side.

11

Indtast tegnene på skærmen, for at bekræfte din konto.

12

Klik på "Eksporter" for at eksportere kontaktlisten i CSV-format.

Yahoo! Mail

13

Log ind på din Yahoo! -konto Ved at besøge Yahoo hjemmeside og trykke på "Log ind" link. Indtast dit Yahoo! id og din adgangskode, og tryk på "Log ind" knappen. Tryk på "Post" ikonet i venstre side af "My Yahoo!" skærmen.

14

Klik på linket "Kontakter" placeret på menuen til venstre på "Yahoo! Mail" skærm.

15

Tryk på "Funktioner" drop-down knappen, og vælg "Export" valgmulighed.

16

Tryk på "Export nu" knappen ved siden af ​​det ønskede eksport format. Indstillinger omfatter Microsoft Outlook, Netscape Thunderbird, Yahoo CSV og Vcard.

17

Indtast de sikkerhedsmæssige tegn i teksten indtastningsfeltet at bekræfte din konto, og tryk på "Export nu" knappen for at starte eksport processen.

Sådan Transfer E-mail-kontakter til en Comcast Email-konto

Comcast partnere med Esaya Inkorporering at tilbyde sine high-speed internet-kunder et middel til at overføre e-mail-kontakter og andre gemte data fra en alternativ e-mail-konto til en Comcast e-mail konto. Comcast kalder denne service "EasyChange." Men EasyChange tjenesten er egentlig bare den TrueSwitch email migration værktøj udviklet af Esaya stiftelse. Den TrueSwitch email migration værktøj er også brugt af Yahoo, AOL, Verizon, AT & T, Windows Live Hotmail og en række andre web-udbydere. Med TrueSwitch værktøj, overførsel af information fra en e-mail-konto til en anden er en simpel en-to-tre-processen.

Vejledning

1

Naviger til den sikre Comcast websiden på TrueSwitch hjemmeside. Find linket på Comcast hjemmeside ved at indtaste "Hvad er EasyChange" i webstedets søgefeltet. Comcast tilbyder EasyChange sine high-speed internet-abonnenter uden ekstra beregning.

2

Gennemgå vilkårene for serviceaftale. Sæt et flueben i boksen ved siden af ​​den erklæring, der angiver, at du "er enige om at overholde de vilkår og bestemmelser i Terms of Service." Klik på "Begynd".

3

Følg vejledningen på skærmen for at overføre e-mail-kontakter, der er gemt i en adressebog fra en alternativ e-mail-konto til din Comcast e-mail konto. Første trin kræver dig at oprette overførslen ved at give den konto login-oplysninger for både din alternative e-mail-konto og din Comcast konto. Denne information bruges til at bekræfte dit ejerskab af hver konto. For det andet, skal du vælge, hvilke oplysninger fra din alternative e-mail-konto, du vil overføre til Comcast konto. Ud over e-mail kontakter, også overføre gemte meddelelser og kalenderen gemt i din alternative e-mail-konto til Comcast konto. Endelig bekræfter din beslutning om at overføre oplysningerne.

Hvilken DNS-indgange har du brug for at tjene med Yahoo Mail?

Hvilken DNS-indgange har du brug for at tjene med Yahoo Mail?


Mail-servere, som web-servere, brug domænenavne, der løser til IP-adresser baseret på Domain Name Service-protokol. Opsætning af e-mail-program ikke kræver, at du konfigurerer DNS. Men hvis du bruger Yahoo Mail Plus eller en mobil enhed, har du mulighed for at bruge en e-mail-klient til at forbinde med Yahoos servere ved brug af standard e-mail-protokoller. Hvis din mail-klient ikke er konfigureret korrekt, kan du støde på fejlmeddelelser, såsom "DNS mislykkedes." Sådanne fejl kan hurtigt løst med et par skridt grundlæggende fejlfinding.

Mail-servere

Yahoo Mail tilbyder en webbaseret interface, der giver brugerne mulighed for at sende og modtage e-mail. Yahoo, ligesom andre e-mail-udbydere, bruger separate servere til at sende og modtage e-mail. Serveren, der leverer mail til din indbakke kan være enten en Post Office Protocol (POP) eller Internet Message Access Protocol (IMAP) server. Med POP-protokollen, din e-mail-klient kopierer meddelelser fra serveren til din computer, mens IMAP holder din mail på serveren. Sende e-mail kræver en tredje type server, denne ene med Simple Mail Transfer Protocol eller SMTP, at kontakte modtagerens mail-server. Alle tre typer af servere kommunikere med andre mailservere på tværs af internettet ved hjælp af Domain Name Service, eller DNS, for at løse IP-adresser.

Yahoo Mail Gratis

Når du bruger gratis Yahoo Mail service, din eneste metoder til adgang er via Yahoo Mail hjemmeside og via en mobiltelefon. Hvis du vil konfigurere mobiltelefonen for adgang til din Yahoo Mail-konto, skal du indstille servernavn indgående til "imap.mail.yahoo.com" og havnen til "993." Desuden skal du indstille udgående (SMTP) server navn til "smtp.mail.yahoo.com" og havnen til "465." Både porte bruger Secure Sockets Layer, så du kan være nødvendigt at inkludere dine loginoplysninger. Dit brugernavn er din fulde Yahoo Mail-adresse, herunder "@" symbol efterfulgt af "yahoo.com" domænenavn. Dit password er det samme som du ville bruge på Yahoo hjemmeside.

Yahoo Mail Plus

Du har mulighed for at bruge din egen e-mail-klient, som Outlook eller Mozilla Thunderbird, med Yahoo Mail. Du skal først abonnere på premium service, Yahoo Mail Plus. Når du abonnerer, kan du bruge POP til at forbinde med Yahoos mail-servere og SMTP til at sende udgående post. Sådan konfigureres din e-mail-klient til Yahoo Mail Plus, se Yahoos hjælpeside for netop din software. Hvis du forsøger at oprette din e-mail-program uden først at aktivere en præmie abonnement, vil dine legitimationsoplysninger ikke blive accepteret af Yahoos mail-servere.

DNS Fejl

Nogle Yahoo Mail brugere kan støde serverfejl, når du forsøger at hente eller sende e-mail via en mail-klient. En fejl, der kan forekomme, er et "DNS Failed" meddelelse. Dette kan være forårsaget af en række spørgsmål, men ofte, det betyder blot, at brugerens mail-klient ikke er konfigureret korrekt. Hvis en "DNS Failed" eller lignende fejl opstår, når du forsøger at hente mail fra Yahoo-serveren, kan dine POP-indstillinger være fejlkonfigureret; hvis der opstår en fejl, når du sender e-mail, kan der være et problem med indstillingerne SMTP i din mail-klient.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at tilslutte til Yahoo Mail med din e-mail-klient, først åbne din browser og kontrollere, at du kan logge ind på Web interface for Yahoo Mail og hente din e-mail ved hjælp af denne metode. Derefter kontrollere, at servernavne og portnumre konfigureret rigtigt i din mail-klient; Ligeledes skal du sørge for, at SSL og godkendelse er aktiveret. Nogle internetudbydere blokere SMTP port 465, så hvis du kan modtage, men ikke sende e-mails, skal du bruge port 587 i stedet for din udgående post.

Jeg har glemt min Security Forespørgsel til Min Yahoo Mail-konto

Jeg har glemt min Security Forespørgsel til Min Yahoo Mail-konto


Din Yahoo konto er altid beskyttet med en adgangskode. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, webstedet anmoder om, at du vælger sikkerhedsspørgsmål og give svar unik for dig. Dine sikkerhedsspørgsmål bør være personlig nok, at du nemt kan huske svarene, men hvis det er et stykke tid siden du indstille dem, du måske har glemt de korrekte svar. Det er stadig muligt at få adgang til din konto uden at kende din adgangskode eller de sikkerhedsspørgsmål, selvom du bliver nødt til at hoppe gennem nogle hoops at komme igen.

Formål med sikkerhedsspørgsmål

Du behøver ikke at bruge dit sikkerhedsspørgsmål, hver gang du logger på din Yahoo mail - dit password vil være tilstrækkeligt. Sikkerhedsspørgsmålet funktion er en ekstra sikkerhedsforanstaltning bruges til at nulstille en mistet adgangskode. Du skal give det korrekte svar på dit sikkerhedsspørgsmål, som du angav, da du oprettede spørgsmål, hvis du har glemt adgangskoden til din e-mail-konto.

Alternativ adgangsmuligheder

Hvis du har glemt dit password, og kender ikke svaret på dit sikkerhedsspørgsmål, prøv en anden mulighed for at komme i. Når du først tilmelde dig Yahoo, stedet beder dig om at give en sekundær e-mail-adresse. Hvis du glemmer adgangskoden til din Yahoo mail-konto, anmode om, at den sendes til denne e-mail-adresse. Yahoo vil sende et link til denne adresse, som lader dig nulstille din adgangskode og adgang Yahoo mail.

Nulstilling dine sikkerhedsspørgsmål

Når du få adgang til din Yahoo mail-konto, skal du straks ændre dit sikkerhedsspørgsmål til noget, du vil huske i fremtiden. Klik på dit navn, skal du vælge "kontooplysninger" fanen og indtaste din adgangskode. Under Sign-In og Sikkerhed, vælg "Opdater adgangskode - reset info." Vælg dine nye sikkerhedsmæssige spørgsmål fra rullelisten bevist og indtast de rigtige svar. Klik på "Gem" for at indstille dine nye spørgsmål.

Overvejelser

Når din e-mail-konto er gået ubrugt i lang tid, kan Yahoo sætte et hold på din konto i 24 timer som en sikkerhedsforanstaltning. Hvis du stadig ikke kan huske dine sikkerhedsspørgsmål efter denne periode, har du lov til at anmode om et link til din alternative e-mail-adresse. Hvis du ikke har en alternativ e-mail-adresse, skal du bruge "Kontakt Yahoo!" linke til sende en besked til kundeservice. Hvis du ikke har en adgangskode, alternativ e-mailadresse eller de korrekte svar på dine sikkerhedsspørgsmål, skal en Yahoo repræsentant bekræfte din identitet, før du vil være i stand til at få adgang til din konto.

Hvordan skal tjekkes MySpace Mail på en Yahoo Mail-konto

Hvordan skal tjekkes MySpace Mail på en Yahoo Mail-konto


MySpace er en af ​​de største websites i social networking arena. Men at holde op med profiler, venneanmodninger, kommentarer, kalendere og meddelelser kan være en skræmmende opgave. En måde at bo på toppen af ​​det hele er at have alle MySpace meddelelser fremsendt til brugerens primære e-mail-konto, som f.eks en konto oprettet på Yahoo. Kom MySpace mail sendt til din Yahoo Mail-indbakke er let at gøre. og gør at have en MySpace konto nemmere.

Vejledning

1

Log ind på MySpace. Fra startskærmen skal du klikke på "Min konto" fanen i øverste højre hjørne.

2

Rul ned til "e-mailadresse og IM oplysninger". Tilføj det ønskede Yahoo e-mail-adresse til afsnittet "Kontakt Adresse". Klik på "Gem ændringer" linket i bunden af ​​skærmen.

3

Tjek den e-mailadresse, du har indtastet en bekræftelse e-mail. Klik på linket i e-mailen, der siger det kontrollerer bekræftelse.

4

Retur til MySpace. Log ind igen, hvis det er nødvendigt. Retur til "Min konto" linket, og derefter klikke på linket "Meddelelser" øverst i midten af ​​skærmen.

5

Fra "Meddelelser" skal du vælge hvilke meddelelser fra MySpace bør fremsendes til Yahoo e-mail-adresse ved at klikke på de tilsvarende bokse forlader et flueben. Klik på "Gem ændringer" linket i bunden af ​​skærmen. Nu er alle de valgte kommunikation, herunder MySpace mail-beskeder, vil blive sendt til den ønskede Yahoo Mail-konto.