Windows defender Gruppepolitik

Sådan Reset Gruppepolitik til Windows Defender

Windows Defender er et program, der følger med Windows, der automatisk scanner computeren for spyware, adware og andet malware. Gruppen politik editor giver yderligere konfigurationsindstillinger, der kun er tilgængelige via registreringsdatabasen, og lad administratorer styre, om Windows Defender er aktiveret, når den opdaterer fra, hvis det skulle overvåge computeren i realtid og om det skal indberette oplysninger til Microsofts SpyNet netværk. Du kan fjerne alle politiske brugerdefinerede gruppe i koncernens politik editor og Windows vil bruge standardindstillingerne. Koncernens politik er en avanceret funktion i Windows for systemadministratorer og er ikke tilgængelig på Hjem udgaver af Windows.

Vejledning

1

Klik på "Start," type "Gpedit.msc" ind i feltet nederst i menuen Start, og tryk på "Enter".

2

Naviger til "Local Computer Policy \ Computer \ Administrative skabeloner \ Windows-komponenter \ Windows Defender" mappe i koncernens politik redaktørens venstre rude.

3

Undersøg hver indstilling i den højre rude i koncernens politik editor. For hver indstilling, der ikke vises "Ikke konfigureret" i kolonnen "stat", dobbeltklik på indstillingen, klik på "Ikke konfigureret" og klik "OK".

Sådan deaktiveres Windows Defender i Vista

En af de største klager folk havde om Windows XP var dens mangel på sikkerhed. Med introduktionen af ​​Windows Vista, Microsoft benyttede lejligheden til at sparke computersikkerhed op et hak. Desværre er der mange brugere fandt disse værdipapirer og beskyttelser at være en smule for påtrængende. Windows Defender beskytter computere mod spyware og adware-programmer, der inficerer millioner af computere, men det er de Microsoft Works i malware verden. Defender kommer gratis med computeren, men andre programmer er meget bedre.

Vejledning

Deaktivere Windows Defender hurtigt

1

Åbn Windows Defender program i Vista ved at klikke på "Start", "Alle programmer" og "Windows Defender". Hvis du har Defender på skrivebordet, skal du bruge ikonet der for at spare tid.

2

Kig på menupunkterne øverst på siden og vælg "Tools".

3

Adgang til alle de muligheder for Windows Defender ved at klikke på "Indstillinger" i drop-down listen.

4

Find og klik på "Administrator Options" for at styre, hvordan Defender beskytter din computer.

5

Fjern fluebenet fra boksen ved siden af ​​"Brug Windows Defender" for at deaktivere Defender i Vista. Du kan se en advarsel skærm med henvisning til manglende sikkerhed skabt af denne ændring. Windows Vista kan anmode om en administratoradgangskode for at deaktivere Defender.

6

Påfør ændringen at deaktivere Defender ved at klikke på "Gem" knappen.

Deaktiver Windows Defender Real-Time Protection

7

Åbn Windows Defender og gå til "Indstillinger" side. Du skal blot klikke på følgende:. "Start", "Alle programmer", "Windows Defender", "Funktioner" og "Indstillinger"

8

Scan en liste over muligheder for at vælge "real-time beskyttelse Options".

9

Vælg "Brug Real-Time Protection (anbefales)" boksen for at vælge de begrænsninger, du ønsker at placere på Windows Defender. Fjern eller placere flueben ud for de ønskede Defender til at følge indstillinger.

10

Brug "Gem" for at anvende de ændringer, du foretager Windows Defender.

TIPS

 • Hvis du ønsker at gå tilbage og bruge Windows Defender igen i fremtiden, er alt du skal gøre sætte markeringen tilbage i boksen ved siden af ​​"Brug Windows Defender."
 • Hvis du ikke vil installere en anden spyware og adware beskyttelse program, køre Windows Defender på mindst en ugentlig basis for at beskytte din computer. Spyware og adware langsomme pc'er ned til en gennemgang med tiden, fordi de tager op værdifulde systemressourcer. Du kan finde det praktisk at køre systemscanninger når du forlader din computer til en frokostpause.
 • Du bør se en svag præstation stigning, når du deaktivere Windows Defender og / eller stoppe real-time beskyttelse. Selvfølgelig afvejningen er mindre sikkerhed mod malware.

Sådan fjernes Windows Defender i XP

Sådan fjernes Windows Defender i XP


Windows Defender blev oprettet efter Windows XP og er integreret i Windows Vista. Dette Microsoft-software program har til hensigt at give nogle grundlæggende beskyttelse mod sådanne ting som pop-ups og vira. For nogle mennesker, har Windows Defender været en vidunderlig oplevelse, gøre dem opmærksomme på problemer, de ikke anede eksisterede. For andre, dog har det været intet mindre end en irritation. Heldigvis er meget let at afinstallere Windows Defender, fordi Windows XP tilbyder en automatisk afinstallere option for alle programmer.

Vejledning

Standard Method

1

Klik på "Start" knappen.

2

Klik på "Kontrolpanel".

3

Klik på "Tilføj eller fjern programmer".

4

Find "Windows Defender" på listen over installerede programmer, og højreklik på den.

5

Klik på "Fjern". Du vil blive spurgt, om du er sikker. Klik på "OK." Windows Defender skal afinstallere fra dit system.

Alternativ metode

6

Hvis ovenstående metode ikke virker, kan du også prøve at afinstallere Windows Defender fra kommandolinjen. Klik på "Start" knappen.

7

Klik på "Kør".

8

Skriv "msiexec / afinstallere windowsdefender.msi / quiet / log uninstall.log" (uden citater). Tryk på "Enter".

Windows Defender skal afinstallere.

TIPS

 • Du kan normalt bruge den første metode til at afinstallere et program, der ikke kom med Windows XP.
 • Hvis du afinstallerer Windows Defender, bør du overveje at kigge ind i tredjeparts virus scannere og pop-up-blokkere, fordi det er meget vigtigt at holde din computer beskyttet.

Sådan Find Windows Defender på XP

Windows Defender er et værdipapir, der leveres som standard i Windows Vista-operativsystemet og kan downloades til Windows XP. Windows Defender beskytter din computer mod malware og gør din Internet browsing sessioner sikrere ved at blokere inficerede websteder og filer. For at finde Windows Defender, at den eller skræddersy dens indstillinger, kan du kigge på systemets startmenu eller Kontrolpanel.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen.

2

Klik på "Alle programmer".

3

Klik på "Windows Defender" i programoversigten for at åbne den.

4

Klik på "Control Panel" i menuen Start, hvis Windows Defender ikke vises i programlisten.

5

Klik på "Windows Defender" i Kontrolpanel, hvis du bruger Windows XP Classic View. Hvis ikke, skal du klikke på "Sikkerhed" og derefter klikke på "Windows Defender".

Sådan slettes Windows Defender fra Vista

Sådan slettes Windows Defender fra Vista

Udviklet af Microsoft og inkluderet i Windows Vista-operativsystemet, Windows Defender hjælper med at beskytte din computer mod potentielt farlige software, der downloades via internettet, herunder malware, spyware og virus. Microsoft udsender jævnligt opdateringer til programmet for at sikre, at din computer er under konstant beskyttelse. Da Windows Defender er integreret i Vista, kan du ikke helt at slette funktionen fra Windows. Du kan dog vælge at permanent deaktivere programmet med kun et par klik.

Vejledning

1

Klik på Windows "Start" knappen og vælg "Kontrolpanel".

2

Klik i søgefeltet placeret i øverste højre hjørne af vinduet Kontrolpanel og skriv "Windows Defender".

3

Klik på "Windows Defender" element, der vises øverst på listen over søgeresultater.

4

Klik på "Funktioner" punkt placeret øverst i det vindue, der følger.

5

Klik på "Options" element.

6

Klik på "Administrator Options" element.

7

Fjern markeringen i Brug Windows Defender kassen.

8

Klik på "Gem". Afhængigt af systemkonfigurationen, kan det være nødvendigt at bekræfte dit valg eller give administrator brugernavn og adgangskode, før Windows Vista vil gemme ændringen.

Sådan Tilføj Windows Defender til systembakken i Vista

Windows Vista er aktiveret som standard med en indbygget sikkerhed værktøj kaldet Windows Defender. Den sikkerhed værktøj er designet til at forhindre, karantæne og fjerne potentielt skadelige filer, herunder spyware og skadeligt virus, fra din computer. Det systembakken, der almindeligvis omtales som meddelelsesområdet er placeret nederst til højre på skrivebordet og giver et lille ikon på aktuelt kørende programmer samt yndlingsprogrammer. Tilføj ikonet Windows Defender til systembakken til hurtigt at styre sikkerheden på din computer.

Vejledning

1

Højreklik på et tomt område på proceslinjen nederst til højre på skrivebordet. Klik på "Egenskaber". De Proceslinje og menuen Start Egenskaber, lanceringer.

2

Klik på fanen "Meddelelsesområde".

3

Klik på "Tilpas" knappen.

4

Klik på "Windows Defender" på listen over programmer.

5

Klik på "Skjul når inaktiv" drop-down menuen under "Behavior". Klik på "Vis" og klik "OK". Windows Defender-ikonet er nu indstillet til altid at vise på proceslinjen.

Hvordan til at slukke Windows Defender

Hvordan til at slukke Windows Defender


Windows Defender er et software udviklet af Microsoft, der beskytter din computer mod skadelig software (malware). Men hvis du har et andet antivirus program installeret på dit system, kan du opleve nogle kompatibilitetsproblemer. Løs dette problem ved at lukke Windows Defender.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen.

2

Adgang "Alle programmer" og klik på "Windows Defender". Hvis du stadig ikke kan finde det, skal du blot skrive "Windows Defender" i søgefeltet (gælder kun for Windows 7 og Vista).

3

Gå til toppen af ​​skærmen, klik på "Tool" og vælg "Indstillinger".

4

Under afsnittet "Administrator Options", fjern markeringen i "Brug Windows Defender Option".

5

Genstart computeren.

Sådan fjernes Windows Defender fra Vista

Windows Defender er et gratis anti-spyware program, der giver dig mulighed for at søge efter og slette ondsindede parasitter såsom tracking cookies og ondsindede værktøjslinjer. Som standard er Windows Defender installeret på Windows Vista-operativsystemer. Mens programmet forbedrer systemets sikkerhed, kan du nødt til at fjerne eller deaktivere Windows Defender, hvis du planlægger at installere og bruge et andet sikkerhedssystem.

Vejledning

1

Klik på Windows "Start" menuen, klik på "Alle programmer" og klik på "Windows Defender" for at starte anti-spyware program.

2

Klik på "Funktioner" valgmulighed placeret på toppen, og klik på "Indstillinger" for at starte valgmuligheder skærm programmets.

3

Fjern "Brug Windows Defender" afkrydsningsfeltet under "Administrator Options". Klik på "Gem". Hvis du bliver bedt, skal du skrive din administratoradgangskode, og klik på "OK".

TIPS

 • Fjernelse / deaktivere Windows Defender efterlader din computer sårbar over for angreb fra ondsindede spyware såsom tracking cookies og farlige værktøjslinjer.

Instruktioner for geninstallation af Windows Defender i Vista

Windows Defender er et spyware beskyttelse program fra Microsoft, der er inkluderet med Windows-operativsystemer starter med Windows Vista. Dette værktøj beskytter computere mod spyware angreb, finder og sletter eksisterende trusler og forbedrer browser sikkerhed. Windows Defender også software management services i kategorier som opstart og aktuelt kørende programmer. Dette hjælpeprogram er tilgængelig for en gratis download, hvis du ved et uheld afinstalleret det fra din Vista-computer. Når ansøgningen er downloadet, kan du geninstallere det på få minutter.

Vejledning

1

Gå til Windows Defender download-webside (se Resources) og klik på "Download". Klik på "Save" i bekræftelsen pop-up, gå til skrivebordet og klik på "Gem" igen for at starte download.

2

Dobbeltklik på den gemte fil, når overførslen er færdig for at starte installationsguiden.

3

Klik på "Install" i "Windows Defender" installation vindue for at starte processen.

4

Klik på "Afslut", når du bliver bedt om i slutningen af ​​installationen.

Hvordan at tilføje til listen Tillad i Windows Defender

Ifølge Microsoft, Windows Defender beskytter din computer mod uønsket software som spyware med real-time beskyttelse, adgang til SpyNet-gruppen og en malware scanner, der søger din computer for farligt software. I nogle tilfælde kan Windows Defender advarer dig om en mulig trussel skyldes software eller programmer, du har tillid til. For at forhindre en anden indberetning fra samme software i fremtiden, skal du føje softwaren til Windows Defender tilladt liste for at oprette en undtagelse.

Vejledning

1

Åbn softwaren eller udføre den handling, der får Windows Defender til at gøre dig opmærksom på en mulig trussel. Tillad Windows Defender til at advare dig om softwaren.

2

Klik på knappen "Tillad altid" under "Action" -menuen på vagt skærm. Dette tilføjer softwaren til Windows Defender tilladte liste og identificerer den som software, du har tillid til.

3

Indtast din administratoradgangskode, hvis det kræves eller bekræfte, hvis du har Brugerkontokontrol aktiveret på din computer. Luk boksen alarm og fortsætte med at bruge din software normalt.

TIPS

 • Hvis du vælger at overvåge software i fremtiden, kan du slette punktet fra Windows Defender er tilladt liste ved at åbne Windows Defender og vælge menuen "Funktioner".
 • Microsoft Windows advarer brugere, programmer med svær eller alarmberedskab ratings kan sætte din sikkerhed eller privatliv i fare.

Sådan kører Windows Defender

Windows Defender er et antispyware / adware værktøj, der blev udgivet sammen med Windows Vista og er også downloades til brug med Windows XP. Programmet er beregnet til at hjælpe med at opdage og blokere ondsindede programmer, som spyware, adware og trojanske heste, og kan bruges til at køre søgninger for at fjerne potentielle trusler mod en computer.

Vejledning

1

Klik på "Start" og "Kontrolpanel"; dobbeltklik derefter på "Windows Defender".

2

Klik på "Scan" knappen for at køre en samlet systemscanning med Defender.

3

Vent til scanningen at fuldføre; derefter klikke på "Funktioner" og fravælg "Indstillinger".

4

Kontrollér feltet "Scan denne computer automatisk" under automatisk scanning, hvis det ikke allerede er markeret, og vælg derefter tider for scanninger med drop-down menuer. Rul ned indstillingsmenuen og sørg for "Brug Windows Defender" er markeret.

5

Klik på "Save"; derefter lukke vinduet.

TIPS

 • Windows Defender kan deaktiveres, hvilket undertiden kan øge systemets performance.Windows Defender er en del af Vista-operativsystemet, så det kan ikke afinstalleres eller fjernes under Vista.

Sådan opdaterer Windows Defender Offline

Sådan opdaterer Windows Defender Offline


Windows Defender hjælper med at opdage og fjerne spyware fra et operativsystem. Softwaren konstant scanner operativsystemet og kontrollerer ægtheden af ​​enhver meddelelse operativsystemet har med internettet. Hvis der er et program anses for usikkert af softwaren, vil den advare brugeren og blokere indholdet af ansøgningen, indtil brugeren enten accepterer risiko eller benægter risikoen. Denne software er mest effektiv, når den er opdateret med de nyeste installationer. Brugeren kan planlægge en automatisk opdatering eller kan manuelt opdatere softwaren.

Vejledning

1

Download den nyeste version af Windows Defender før de går offline. I linkene til højre på siden klikke på "Seneste opdateringer".

2

Find Windows-versionen aktive på computeren ved at højreklikke på "Denne computer" ikonet på computerens skrivebord. Vælg indstillingen mærket "Egenskaber". Klik på fanen "Generelt" placeret øverst i vinduet Egenskaber. Find de tre sektioner mærket "System", "Registreret til" og "Computer". Kig i afsnittet "System", og bemærk operativsystemet. Hvis operativsystemet siger "64 Edition" et eller andet sted i navnet, så operativsystemet er en 64-bit system; hvis ikke, operativsystemet er en 32-bit system.

3

Naviger til den åbne "Windows Defender" download-side, og klik på linket for 32-bit-version eller 64-bit version af Windows Defender er baseret på det tilsvarende styresystem installeret på computeren. Klik på "Gem fil" på det nye vindue for at gemme filen på computeren. I "Gem som" dialogboks, skal du vælge en placering for at gemme filen i den venstre rude. I "File Name" feltet placeret nederst i vinduet, skal du skrive et navn til filen. Klik på "Gem" for at gemme filen i den udpegede placering.

4

Fjern internetforbindelse og gå offline ved at tage internettet ledningen ud af stikkontakten. En anden måde at gå offline, er at åbne Internet Explorer, skal du klikke på menuen "Filer" og vælg muligheden "Arbejd offline".

5

Installer Windows Defender opdatering ved at åbne "Denne computer" ikonet på skrivebordet. Vælg "Lokal disk", og find den gemte fil. Dobbeltklik på filen. Installationen vil begynde. Når installationen er færdig, klik på "OK" og genstart computeren for at anvende ændringerne. Når computeren kommer op igen, skal du dobbeltklikke på ikonet for Internet Explorer og klik på menuen "Filer" for at vælge "Work Online" for at genoprette en online status.

Sådan fjernes Windows Defender Program

Udviklet af Microsoft og inkluderet som standard med Windows-operativsystemet, Windows Defender hjælper med at beskytte systemet mod potentielt farlige software, der downloades via internettet, som virus, malware og spyware. Microsoft opdaterer regelmæssigt Defender til at sikre, at din computer er beskyttet mod de nyeste trusler. Fordi det er et centralt element i Windows, strengt taget, kan du ikke fjerne Windows Defender-programmet. Du kan dog vælge at permanent deaktivere Windows Defender og bruge tredjeparts beskyttelse software på sin plads, hvis du foretrækker.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen i Windows, og vælg "Kontrolpanel" element.

2

Klik i søgefeltet øverst til højre i vinduet Kontrolpanel og skriv "Windows Defender".

3

Klik på "Windows Defender" element på listen over søgeresultater. Programmet åbnes inden for et par sekunder.

4

Klik på "Funktioner" ikonet øverst i programvinduet.

5

Klik på "Indstillinger" linket på følgende skærmbillede.

6

Se til venstre side af vinduet, og klik på "Administrator" element.

7

Fjern markeringen i feltet "Brug dette program."

8

Klik på "Gem". Afhængigt af systemkonfigurationen, kan det være nødvendigt at bekræfte dit valg eller give administrator brugernavn og adgangskode, før Windows gemme ændringen.

Sådan Tilføj Windows Defender til proceslinjen

Proceslinjen i Windows har været omkring fra starten af ​​operativsystemet eksistens, men med hver ny version af Windows proceslinjen gennemgår et par ændringer. Den seneste version af Windows OS, Windows 7, kan du "pin" programmer til proceslinjen for at gøre dem nemme at lokalisere og åbne. Hvis du foretrækker at have Windows Defender antivirusprogram handy, kan du bruge denne funktion til at holde det på plads i bunden af ​​skærmen, eller hvor du har placeret proceslinjen i Windows.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen og skriv Windows "Windows Defender" i søgefeltet.

2

Klik på Windows Defender indgang, der vises i søgeresultaterne i Kontrolpanel for at åbne programmet.

3

Find ikonet Windows Defender i proceslinjen, og højreklik på den.

4

Vælg "PIN dette program til proceslinjen." Windows Defender vil nu forblive i proceslinjen, selv når du lukker programmet. Når den er lukket, vil ikonet program skrumpe til en miniatureudgave af den regelmæssige ikonet for at spare plads på proceslinjen. For at genåbne det, til venstre på ikonet.

Spybot & Windows Defender Conflict

Spybot & Windows Defender Conflict


Skadelig software, eller malware, hindrer udførelsen af ​​dit operativsystem. Spybot og Windows Defender er anti-malware-programmer til fjernelse og afsløring. Windows Defender leveres med Windows 7 og Vista. Spybot er tredjeparts dette program, som du manuelt hente fra internettet.

Årsager til kompatibilitetsproblemer

Når du har flere anti-malware på deres operativsystemer, kan du opleve kompatibilitetsproblemer. Spybot og Windows Defender komme med "real time" malware afsløring. Denne funktion gør det anti-malware-programmer til at registrere unormal adfærd i operativsystemet. Når to anti-malware programmer kører samtidigt, men de kan forstyrre hinanden.

Virkninger af kompatibilitetsproblemer

Ifølge Kent State University Residential Services afdeling, der har flere anti-malware-programmer hindrer systemets ydeevne. Dette skyldes, at køre flere anti-malware-programmer kræver samtidig mere hukommelse eller RAM. Det kan også føre til mere "falske positive", som sker, når anti-malware-programmer overveje en sikker fil at være inficeret.

Forebyggelse / Solution

Det er muligt at undgå dette problem ved at deaktivere eller fjerne en af ​​de anti-malware programmer. Brug anti-malware program, der giver den mest beskyttelse. Du kan stadig have flere anti-malware-programmer på din computer, men du skal gøre det muligt kun én af dem.

Sådan fjerner Spyware Brug af Windows Defender

Mens spyware er ikke ulovligt, det er et brud på Internet privatliv, der vil gøre computeren langsommere hastighed, generere pop-up annoncer og muligvis hjælpe med identitetstyveri. Windows Defender er et gratis program designet til at scanne din pc for spyware og fjerne eventuelle mistænkelige software. Du kan køre en hurtig scanning i Windows Defender til at tjekke for de mest sandsynlige spyware skjulesteder på din computer. En fuld scanning kontrollerer alle filer og programmer på din computer. Hvis nogen spyware software er placeret, vil Windows Defender fjerne dem fra dine filer.

Vejledning

Hurtig scanning

1

Åbn Windows Defender. Klik på "Start," type "Windows Defender" i søgefeltet og tryk på "Enter".

2

Klik på "Scan".

3

Når en mistænkelig program er blevet flyttet til en karantæne mappe, kan du fjerne det at klikke på "Funktioner" -knappen og klik på "karantæne varer." For hver post i karantæne, skal du klikke på "Fjern".

Fuld scanning

4

Åbn Windows Defender. Klik på "Start," type "Windows Defender" i søgefeltet og tryk på "Enter".

5

Klik på pil ned ved siden af ​​"Scan" og derefter vælge "Fuld scanning".

6

Klik på "Tool" knappen og klik på "karantæne poster." For hver post i karantæne, skal du klikke på "Fjern".

TIPS

 • Hvis du mener, at spyware har inficeret din computer, altid køre en fuld scan.Running en daglig scanning er en god vedligeholdelse procedure for at holde din computer kører hurtigt og effektivt.
 • En fuld scanning vil gøre din computer køre langsommere, så du måske ønsker at afslutte alle eksisterende projekter inden du kører den.

Sådan fjernes Windows Defender i Vista

Windows Defender er et spyware program integreret i Windows-operativsystemet. Hvis du har din egen spyware beskyttelse, dog kan du ikke brug for programmet. Faktisk kan køre to spyware forebyggelse programns samtidig mindske din computers ydeevne. Du ønsker måske at fjerne Windows Defender i Vista fra din computer.

Vejledning

1

Klik på pilen ved siden af ​​ikonet hjælp til at afslutte fra Windows Defender Program, hvis det er åbent.

2

Klik på Start-menuen og derefter "Control Panel".

3

Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer".

4

Vælg "Windows Defender", og derefter klikke på "Fjern".

5

Klik på "Ja" på næste pop-up vindue, og derefter genstarte computeren.

Windows 7: Sådan deaktiveres Windows Defender i registreringsdatabasen

Windows Defender, en sikkerhed ansøgning indgår som en del af Windows 7, beskytter computere mod spyware, adware og andre trusler. Windows Defender kører automatisk i baggrunden, der udfører realtid scanner for uønsket software. Brugere, der foretrækker en tredjepart anti-spyware program kan deaktivere Windows Defender gennem programmets indstillinger vinduet med en gruppe politik objekt eller via Registreringseditor. Værdien kontrollerende Windows Defender er beskyttet mod ændring, så du bliver nødt til at tage ejerskab af det og give dig selv tilladelse til at ændre den først.

Vejledning

1

Åbn Registreringseditor ved at klikke på "Start" skrive "regedit" i "Søg" -boksen nederst i menuen Start og trykke på "Enter".

2

Klik på "Ja" i Brugerkontokontrol bekræftelse vinduet, hvis det vises.

3

Klik på udvidelse boksen til venstre for "HKEY_LOCAL_MACHINE", "programmer", "politikker" og "Microsoft" mapper på venstre side af programvinduet Registreringseditor.

4

Rul ned og klik på "Windows Defender" mappe under "Microsoft".

5

Vælg "DisableAntiSpyware" værdi ved at klikke den på højre side af programvinduet.

6

Klik på "Rediger" i menuen i øverste venstre hjørne af programvinduet og klik på "Tilladelser".

7

Klik på knappen "Avanceret" i "Tilladelser" vinduet.

8

Klik på "Owner" -fanen øverst i "Avancerede sikkerhedsindstillinger" vinduet.

9

Vælg "Administratorer" i "Skift ejer til:", og klik derefter på "OK".

10

Vælg "Administratorer" i "Gruppe- eller brugernavne" liste.

11

Klik for at markere afkrydsningsfeltet under "Tillad" til højre for "Full Control" og klik på "OK".

12

Dobbeltklik på "DisableAntiSpyware" værdi.

13

Skriv "1" til "Værdidata" boksen.

14

Klik på "OK".

Sådan kører Windows Defender & McAfee på samme tid

Hvis du har tænkt på, om du skal køre Windows Defender og dit McAfee-produkt på samme tid, ved, at det er helt sikkert; i virkeligheden, vil det sandsynligvis hjælpe din computer. Windows Defender er et program, der kun scanner for spyware. Derfor fordi det er muligt (og anbefales) for at køre to anti-spyware-programmer (eller enhver anden sikkerhed program) på samme tid, er det muligt at køre dit McAfee-produkt sammen med Windows Defender.

Vejledning

1

Åbn "Windows Defender".

2

Åbn din McAfee-produkt.

3

Scan din computer ved hjælp af begge programmer. Når du er færdig, vil du have mulighed for at fjerne trusler, at begge produkter opdaget.

TIPS

 • Altid har mere end en anti-spyware program installeret på din computer. Dette vil sikre at du har en backup til fange spyware anden savnet.
 • Aldrig mere end en anti-spyware eller anti-virus program overvåge din computer i realtid, da dette vil medføre konflikter. (Derfor kan begge programmer ikke fange alle virus eller spyware de normalt ville fange). Hvis du gerne vil have mere end en anti-virus eller anti-spyware program installeret, sikre, at du kun har en program for overvågning af computeren for virus i realtid og en for spyware (f.eks Windows Defender til overvågning spyware og McAfee anti-virus ville være en acceptabel kombination); af supplerende programmer kan derefter bruges til at scanne din computer.
 • For at være sikker, aldrig køre mere end én anti-spyware og / eller anti-virus program på samme tid. Dette er for at undgå, at programmerne nedbrud, tvinger dig til at starte scanninger igen.

Sådan Stop Windows Defender

Windows Defender er et gratis sikkerhedsprodukt fra Microsoft, der er inkluderet i Windows Vista og 7. Det er aktiveret som standard, og hjælper med at beskytte din computer mod at blive inficeret af ondsindet software. Hvis du kører Windows Vista eller 7, kan du beslutte, at du hellere vil bruge en anden sikkerhedsløsning til din computer. Hvis dette er tilfældet, deaktivere Windows Defender kan bidrage til at forhindre en software konflikt. Stop Windows Defender fra at køre, hvis du bruger et andet sikkerhedsprogram for at holde din computer beskyttet.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen og klik på "Control Panel".

2

Dobbeltklik på "Windows Defender". Hvis du ikke kan se denne indstilling, skal du klikke på "Klassisk visning" i Windows Vista eller "Vis efter: Små ikoner" i Windows 7.

3

Klik på knappen "Funktioner" øverst på skærmen, og klik på "Indstillinger".

4

Klik på "Administrator" linket i venstre side af vinduet.

5

Fjern markeringen fra feltet "Brug Windows Defender."

6

Klik på "Gem" og derefter klikke på "Luk". Bemærk, at du muligvis indtaste administratoradgangskoden for computeren for at fuldføre denne handling. Windows Defender er nu deaktiveret.