vis adgangskoder internet explorer

Hvordan man styrer hvilke værktøjslinjer vises i Internet Explorer

Internet Explorer version 8 og 9 kan du nemt styre, hvilke værktøjslinjer der vises i browservinduet. Aktivering af alle værktøjslinjer vil optage meget plads på browseren og derved reducere den tilgængelige plads til browseren for at vise Internet-indholdet. Du bør gøre det muligt kun de værktøjslinjer, som du har brug for og ikke alle.

Vejledning

1

Klik på "Start", peg på "Alle programmer" og derefter klikke på "Internet Explorer".

2

Klik på menuen "Vis" på Internet Explorer-vinduet, der åbnes, pege på "Værktøjslinjer" og derefter vælge de værktøjslinjer, som du ønsker skal vises. Hvis menulinjen ikke er synlig og tryk derefter på "Alt + M" for at aktivere den. Tilgængelige værktøjslinjer omfatter menulinjen Foretrukne Bar, Command Bar, og statuslinjen.

3

Klik på menuen "Vis", punkt til "Værktøjslinjer", og klik derefter på "Lås værktøjslinjerne" mulighed for at vælge den.

Sådan vises en Internet Explorer Favoritcenter Button

Internet Explorer er udstyret med en "Foretrukne Center." Dette område af internet browser gemmer links til web-sider på dit valg. For at se de favoritter, du allerede har gemt i Stifinder eller gemme nye favoritter, klik på "Favoritcenter" knappen, som vises i øverste venstre hjørne af din browser. Hvis dette ikke vises allerede, vil et par skridt vist knappen, hvis du bruger Internet Explorer 7, 8 eller 9.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen i nederste venstre af Windows.

2

Rul op og vælg "Internet Explorer" ikonet for at åbne Internet Explorer.

3

Find og vælg "Funktioner" linket i toppen af ​​browseren.

4

Rul ned i menuen og klikke på "Favoritter." En markering vil poppe op ved siden af ​​den, og de "Favoritcenter Button" vises, indtil du fjerner markeringen.

Hvordan du får den information Bar vises på Internet Explorer 7

Internet Explorer 7 er en webbrowser udviklet af Microsoft, der giver brugerne mulighed for at surfe på internettet. En af funktionerne i Internet Explorer 7 er de oplysninger bar, som synes direkte over ruden displayet under en lang række scenarier til at bede brugerne om downloads eller pop-ups. Da oplysningerne bar beder kun brugere for et begrænset antal aktioner, er baren ophold usynlige indtil en handling er påkrævet. Der er mange grunde til de oplysninger, bar for at blive vist.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer 7 og udføre en af ​​følgende handlinger.

2

Klik på et link, der åbner et pop-up vindue. Oplysningerne bar komme frem og bede dig om at bekræfte, at du gerne vil åbne pop-up.

3

Download spillet fra et websted. Oplysningerne bar vises beder dig om at bekræfte overførslen.

4

Sænk dine sikkerhedsindstillinger nedenfor anbefalede niveauer. Oplysningerne bar vises, og foreslår, at du hæve dine indstillinger.

5

Få adgang til en side på et netværk, også kendt som et intranet webside, uden at tænde intranetadresse kontrol. Gør dette ved at klikke på "Funktioner" og derefter "Internetindstillinger", for at åbne en ny dialog vindue. Vælg fanebladet "Sikkerhed", klik på "Lokalt intranet" og derefter "steder." Placer en check i boksen "Registrer automatisk intranet netværk".

6

Læg browser med tilføjelser deaktiveret. Deaktiver tilføjelsesprogrammer ved at klikke på "Funktioner", peger på "Administrer tilføjelsesprogrammer" og derefter klikke på "Aktiver eller deaktiver tilføjelsesprogrammer." Klik på "add-ons, der er blevet brugt af Internet Explorer" i "Show" liste. Hold CTRL-tasten nede og klikke på de tilføjelser, du ønsker at deaktivere, og klik derefter på "Deaktiver".

7

Se en hjemmeside med bogstav eller symboler, som du ikke har installeret. Oplysningerne bar vil bede dig om at hente bogstaver eller symboler.

8

Installere eller køre et ActiveX-objekt unsafely fra en hjemmeside. Du kan også få vist oplysningerne bar, hvis du skal opdatere et ActiveX-objekt. ActiveX-objekter er programmer, der hjælper kører og udføre visse processer.

Sådan vises Internet Explorer menuen

Sådan vises Internet Explorer menuen


Hvis du har brugt Internet Explorer i fortiden og i øjeblikket bruger Internet Explorer 7, kan du spekulerer på, hvad der skete med de menuer, der bruges til at blive vist. Disse menuer er slået fra i Internet Explorer 7, men du har mulighed for at slå dem igen. Disse skridt vil vise dig, hvordan at vise menuen Internet Explorer.

Vejledning

Hvis du midlertidigt vil vise menuerne

1

Åbn Internet Explorer ved at klikke på ikonet på skrivebordet. Du kan også klikke på "Start" knappen, og derefter "Programmer" eller "Alle programmer" og vælg "Internet Explorer" på listen over installerede programmer.

2

Tryk på "Alt" tasten.

3

Menuerne vises, men forsvinder, når du klikker et vilkårligt sted på siden, eller navigere væk fra siden.

Hvis du ønsker at få vist menuerne Permanent

4

Åbn Internet Explorer ved at klikke på dens ikon på skrivebordet. Du kan også klikke på "Start" knappen, og derefter "Programmer" eller "Alle programmer" og derefter vælge "Internet Explorer" på listen over installerede programmer.

5

Klik på "Funktioner" på værktøjslinjen, og klik derefter på "Menu Bar". Menulinjen vises.

6

For at slå menuer fra igen, skal du klikke på "Funktioner" og klik på "Menu Bar" til-vælge den. Menuerne vises ikke længere.

Sådan finder Internet Explorer 7 Kryptering

Sådan finder Internet Explorer 7 Kryptering


I Internet Explorer og andre browsere, kryptering er en funktion, der sikrer de oplysninger, du sender til et sikkert websted - f.eks dit brugernavn og adgangskode til en online bankkonto - ved at ændre det til junk data, at kun den tilsigtede modtager kan afkode. Den højeste kryptering styrke, at Internet Explorer 7 understøtter er 128 bit. Hvis du ikke kan se et sikkert websted i Internet Explorer 7, kan du finde den kryptering i din browser for at bekræfte, at den har den rigtige cipher styrke.

Vejledning

1

Højreklik med musen hen over et tomt område af værktøjslinjen øverst i browservinduet, og klik derefter på "Menu Bar". Hvis du allerede kan se den klassiske menuen øverst på skærmen - Filer, Rediger, Vis, Foretrukne, Værktøj og hjælp - springe dette trin.

2

Klik på "Hjælp" drop-down på højre side af Internet Explorer 7 klassiske menu.

3

Klik på "Om Internet Explorer". Et nyt vindue åbnes. Undersøg data, der vises efter "Cipher styrke," nedenfor versionsnummeret. Hvis cipher styrke vises, er "128-bit," Internet Explorer 7 krypteringsniveau er korrekt.

TIPS

  • Den cipher styrke vises i Internet Explorer 7 bør aldrig være 0-bit eller noget andet end 128-bit. Hvis du ser "Om" skærm i Internet Explorer 7, og cipher styrke er ikke 128-bit - og du har problemer browsing til sikre websteder - reparation eller geninstallere browseren til at løse problemet.

Internet Explorer ikke forbindelse til et trådløst netværk

Internet Explorer ikke forbindelse til et trådløst netværk


Windows-operativsystemer er forudinstalleret med en version af Internet Explorer. Teknikker til fejlfinding browseren arbejde på begge trådløse og kabelforbundne forbindelser. Problemer med Internet Explorer skyldes selve softwaren, ikke de enheder i netværket. Før du bruger tid fejlfinding af softwaren, skal du sørge for alle andre komponenter i systemet til at fungere ved at teste forbindelse med en anden computer. Det er højst usandsynligt, at du vil få problemer med Internet Explorer på to computere. Som en sidste udvej, kan du geninstallere Internet Explorer.

Vejledning

1

Nulstil netværket ved at tage modem og router. Sluk for alle computere på netværket. Tilslut modemmet. Vent en forbindelse. Tilslut routeren. Vent en forbindelse. Tænd en computer og adgang til internettet.

2

Forsøg at få adgang til internettet fra en anden computer. Hvis du kan få adgang til internettet ved hjælp af den samme forbindelse fra en anden computer, problemet ligger med den første computer frem med andet udstyr i det trådløse netværk. På den anden side, en mislykket forbindelse indikerer et problem med routeren, modem eller Internet signal.

3

Få adgang til internettet med en alternativ browser, såsom Firefox eller Google Chrome. Vellykket brug af en anden browser viser, at Internet Explorer er skyld i ulykken.

4

Ryd cachen ved at klikke på "Clear History" i menuen Funktioner. Vælg "Slet alt". Alle poster i cachen, herunder adgangskoder og formulardata, vil efterfølgende blive slettet. Du kan også vælge knappen "Slet" ud for hver enkelt type.

5

Nulstil standardindstillinger ved at vælge "Funktioner" fra værktøjslinjen og derefter klikke på "Internetindstillinger". Vælg fanebladet "Sikkerhed" og klik på "Nulstil alle zoner til standard-niveau." Vælg fanen "Privacy" og klik på "Default" knappen. Fra fanen "Avanceret", skal du vælge "Reset" under "Nulstil Internet Explorer." Vælg "Anvend" og derefter "OK".

(Du skal være logget på en administratorkonto for at ændre indstillinger).

6

Opdater Internet Explorer ved at klikke på fanen "Funktioner" og vælge "Windows Update". I IE 8, vælg "Sikkerhed" i stedet for værktøjer end "Windows Update>" Vælg "Søg efter opdateringer". Klik på "Søg efter opdateringer". Vælg opdateringerne og installere.

7

Deaktiver alle tilføjelsesprogrammer ved at klikke på "Start", "Alle programmer", "Accessories", "Systemværktøjer" og derefter "Internet Explorer (ingen tilføjelsesprogrammer)."

8

Kør en anti-virus og spyware scan med den relevante software på din computer.

9

Afslut alle programmer og vinduer før du genstarter computeren.

Internet Explorer ikke forbindelse til et trådløst netværk 1

Internet Explorer ikke forbindelse til et trådløst netværk 1


Windows-operativsystemer er forudinstalleret med en version af Internet Explorer. Teknikker til fejlfinding browseren arbejde på begge trådløse og kabelforbundne forbindelser. Problemer med Internet Explorer skyldes selve softwaren, ikke de enheder i netværket. Før du bruger tid fejlfinding af softwaren, skal du sørge for alle andre komponenter i systemet til at fungere ved at teste forbindelse med en anden computer. Det er højst usandsynligt, at du vil få problemer med Internet Explorer på to computere. Som en sidste udvej, kan du geninstallere Internet Explorer.

Vejledning

1

Nulstil netværket ved at tage modem og router. Sluk for alle computere på netværket. Tilslut modemmet. Vent en forbindelse. Tilslut routeren. Vent en forbindelse. Tænd en computer og adgang til internettet.

2

Forsøg at få adgang til internettet fra en anden computer. Hvis du kan få adgang til internettet ved hjælp af den samme forbindelse fra en anden computer, problemet ligger med den første computer frem med andet udstyr i det trådløse netværk. På den anden side, en mislykket forbindelse indikerer et problem med routeren, modem eller Internet signal.

3

Få adgang til internettet med en alternativ browser, såsom Firefox eller Google Chrome. Vellykket brug af en anden browser viser, at Internet Explorer er skyld i ulykken.

4

Ryd cachen ved at klikke på "Clear History" i menuen Funktioner. Vælg "Slet alt". Alle poster i cachen, herunder adgangskoder og formulardata, vil efterfølgende blive slettet. Du kan også vælge knappen "Slet" ud for hver enkelt type.

5

Nulstil standardindstillinger ved at vælge "Funktioner" fra værktøjslinjen og derefter klikke på "Internetindstillinger". Vælg fanebladet "Sikkerhed" og klik på "Nulstil alle zoner til standard-niveau." Vælg fanen "Privacy" og klik på "Default" knappen. Fra fanen "Avanceret", skal du vælge "Reset" under "Nulstil Internet Explorer." Vælg "Anvend" og derefter "OK".

(Du skal være logget på en administratorkonto for at ændre indstillinger).

6

Opdater Internet Explorer ved at klikke på fanen "Funktioner" og vælge "Windows Update". I IE 8, vælg "Sikkerhed" i stedet for værktøjer end "Windows Update>" Vælg "Søg efter opdateringer". Klik på "Søg efter opdateringer". Vælg opdateringerne og installere.

7

Deaktiver alle tilføjelsesprogrammer ved at klikke på "Start", "Alle programmer", "Accessories", "Systemværktøjer" og derefter "Internet Explorer (ingen tilføjelsesprogrammer)."

8

Kør en anti-virus og spyware scan med den relevante software på din computer.

9

Afslut alle programmer og vinduer før du genstarter computeren.

Sådan fjernes rullepaneler i Internet Explorer fra iFrame CSS

Cascading Style Sheets (CSS) giver dig metoder til at styre layout på dine websider og websider kontrol. Du kan styre, hvordan en iframe er rullepaneler vises i Internet Explorer ved at bruge CSS styling attributter. Fjernelse rullepaneler eliminerer brugerens evne til at rulle gennem sidens indhold i iframe.

Vejledning

1

Højreklik på den HTML-fil, du vil redigere. Klik på "Åbn med" og derefter dobbeltklikke på din HTML-editor program til at indlæse koden.

2

Indtast følgende kode til at angive et afsnit af CSS på HTML-siden:

<Script type = "text / css"> </ script>

CSS kode, du bruger til at redigere rullepanelerne placeres inden for disse to tags.

3

Indtast følgende kode for at skjule rullepanelerne i iframe:

iframe

{

overflow: hidden;

}

Ovenstående kode fortæller Internet Explorer-browseren til at skjule indhold, der går ud over bredden eller højden af ​​iframe objekt.

Hvordan får jeg Internet Explorer på min computer?

Selvom mange nyere browsere som Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari er vokset i popularitet, nogle brugere stadig vælge at gennemse online ved hjælp af Microsofts Internet Explorer. Denne browser blev først udviklet i 1995 af Microsoft Corporation med funktioner, der gjorde at surfe på internettet en mere behagelig og effektiv oplevelse. Du kan nemt downloade programmet gratis fra Microsofts hjemmeside.

Undersøg din computer Specs

For at hente Internet Explorer på din computer, skal du først sørge for, at du har nok hukommelse og diskplads til rådighed til at rumme det nye program. Du har brug for et minimum på 64 til 512 MB hukommelse og 70-200 MB ledig diskplads, afhængigt af dit operativsystem.

Disse instruktioner er for en pc. Gå til dit kontrolpanel og klik på "System". Computerens hukommelse vil blive vist på fanen "Generelt". Næste, skal du højreklikke drevet (normalt C: drevet, placeret under "Denne computer" på skrivebordet eller startmenuen), og vælg "Egenskaber" på rullelisten. Kig på den række, der viser "Free Space" for at sikre, at du har den mindste mængden af ​​tilgængelig diskplads kræves. Hvis du har en anden browser på din computer, som du ikke planlægger at bruge, skal du afinstallere det for mere plads sammen med andre programmer, som du ikke bruger.

Hent Explorer fra Microsoft.com

Besøg Microsoft.com. Klik på indstillingen for "Downloads og Trials" i topmenuen og vælg derefter "Internet Explorer" (versionsnummeret opdateringer, når der er en ny udgivelse). Klik på "Download nu", og gem derefter Internet Explorer Installation filen til din computer. Find filen, og klik på "Kør" for at starte installationen. Dette vil tage dig omkring 10 minutter, hvis du har en bredbåndsforbindelse (kabel eller DSL) internetforbindelse.

Må en test

Når programmet er installeret på din computer, skal du gå til dit skrivebord og på det nye ikon, der vises til Internet Explorer. Den indledende velkomst skærmen skal poppe op. Svar på spørgsmål, der stilles af den Welcome Wizard for at tilpasse dine behov.

Forside Problemer i Internet Explorer

Internet Explorer adgang din standard startside hver gang du starter webbrowseren. Tredjepartssoftware eller websites inficeret med malware, kan dog ændre din startside uden dit samtykke. For at gendanne den oprindelige hjemmeside, skal du omkonfigurere din browsers indstillinger. Hvis IE viser meddelelsen "Internet Explorer kan ikke vise websiden" umiddelbart efter lanceringen af ​​browseren, kan hjemmesiden webserver være nede. Adgang til en online website skærm til at bestemme status på websiden.

Vejledning

Nulstil Standard Home Page

1

Start Internet Explorer fra skrivebordet, menuen Start eller værktøjslinjen Hurtig start.

2

Tryk på "Alt" for at vise eventuelle skjulte menuer. Vælg "Funktioner" i menulinjen. Klik på "Internetindstillinger".

3

Vælg fanen "Generelt". Klik på "Brug som standard" for at nulstille hjemmesiden. For at indstille et bestemt websted som din startside, indtaste webadressen for hjemmesiden ind i feltet under "Hjemmeside". Slet webadresser på andre hjemmesider, du ikke ønsker at åbne efter lanceringen IE.

4

Klik på "OK". Genstart Internet Explorer for at se ændringerne.

Kontroller status for hjemmesiden

5

Start Internet Explorer fra skrivebordet, menuen Start eller værktøjslinjen Hurtig start.

6

Opret forbindelse til internettet. Tryk på "Alt" for at vise eventuelle skjulte menuer. Vælg "File" på menulinjen.

7

Bekræft "Arbejd offline" er markeret. Enter "downornot.com" i adresselinjen. Tryk på "Enter". Hvis du ikke kan få adgang til hjemmesiden, kan din internetforbindelse være kilden til problemet.

8

Skriv navnet på startsiden i søgefeltet. Tryk på "Enter" for at kontrollere status for hjemmesiden.

TIPS

  • Scan computeren for spyware eller anden skadelig software, efter fastsættelse din startside i IE.

Sådan Fix "Internet Explorer kan ikke åbne Site"

Blandt webbrowsere, Internet Explorer i øjeblikket har omkring 56 procent af markedet. Den leveres som standard problem med Windows-operativsystemer, og mange brugere anvender det næsten udelukkende til at surfe på internettet. Lejlighedsvis, vil Internet Explorer vise fejlmeddelelsen "Internet Explorer kan ikke åbne webstedet." Prøv et par forskellige ting for at løse problemet.

Vejledning

1

Åbn et andet vindue eller fane browser og forsøge at oprette forbindelse til en anden hjemmeside. Hvis du kan oprette forbindelse til en anden hjemmeside, så er det muligt, at forbindelsen fejlen ligger hos hjemmesiden selv. Kom tilbage senere.

2

Prøv at åbne webstedet med en anden browser, f.eks Firefox. Selvom det ikke er en fælles begivenhed, nogle hjemmesider ikke godt med Internet Explorer.

3

Kontroller internetforbindelsen til din computer. Hvis du bruger en hardwired forbindelse, skal du kontrollere Ethernet-kablet er ikke blevet afbrudt. Hvis du bruger trådløs, sørg for at have en aktiv internetforbindelse ved at forsøge at åbne en anden side på et andet browservindue.

4

Tjek din router forbindelser. Sørg for, at routeren er tændt, og at alle nødvendige tilslutninger - fra dit modem og til din computer - er faste.

5

Tjek dit modem. Kontrollér, at det er tilsluttet og modtager strøm, og kontrollere, at dets forbindelse kabel- eller DSL er god.

6

Genstart alt. Den bedste måde at gøre dette er i orden, fra passiv modemmet. Luk computeren ned, så tag din router og dit modem. Vent mindst 30 sekunder for at nulstille alt. Tilslut dit modem først, og lad det løbe igennem sit startrækkefølgen. Når færdig, tilslutte din router og lade det afslutte sin opstart procedure. Endelig starter computeren op.

TIPS

  • Venligst reparere Internet kroer i fejlsikret tilstand.

Sådan flyttes Tabs Fra værktøjslinjen i Windows Internet Explorer

Sådan flyttes Tabs Fra værktøjslinjen i Windows Internet Explorer


Microsoft begyndte at officielt tilbyde faner i den syvende version af Internet Explorer i 2005. Forud for faner, brugernes eneste mulighed for at åbne flere websider var at åbne et nyt browservindue for hver forekomst, hvilket er et dræn på computerressourcer og tager værdifuld plads på proceslinjen nederst på skrivebordet i Windows. Faner sammenlægge mange websider i ét vindue. Men fanerne forbruge, plads også på værktøjslinjen i IE, som kan ophæve deres fordel for nogle brugere. Hvis du ønsker at genvinde plads på værktøjslinjen, kan du nemt deaktivere tabbed browsing.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer. Vælg "Funktioner" knappen på højre side af browseren. Vælg "Internetindstillinger" i menuen.

2

Vælg fanen "Generelt". Klik på knappen "Indstillinger" i "Faner" sektionen.

3

Fjern fluebenet fra boksen ved siden af ​​"Aktiver Tabbed Browsing".

4

Klik på "OK" to gange på knappen for at bekræfte, at fanerne ikke længere vil vise i Internet Explorer.

5

Luk ud i Internet Explorer-vinduet og genstart browseren.

TIPS

  • Hvis du vil flytte fanebladene for at vise i bunden af ​​adresselinjen, skal du højreklikke på et tomt område i toppen af ​​browservinduet for at vise en menu. Vælg "Vis faner på en separat række."

Sådan åbnes en PDF med Adobe i Internet Explorer

Hvis du vil læse portable document format eller PDF, filer, du har brug for et program designet til opgaven. Internet Explorer vil ikke vise en PDF, medmindre du har en PDF-læser installeret på din computer. Adobe udviklet PDF-format, og de fleste mennesker fortsætte med at bruge Adobe-programmer til at oprette, redigere og læse PDF-filer. Med Adobe Reader kan du åbne PDF-filer i Internet Explorer i stedet for at hente dem og læse dem offline.

Vejledning

1

Hent og installer den nyeste version af Adobe Reader.

2

Genstart computeren, hvis ikke bedt om det under installationen Adobe Reader.

3

Åbn "Internet Explorer".

4

Klik på et link til en PDF-fil. Adobe Reader vil starte op og behandle PDF, men PDF vises i Internet Explorer.

Hvordan får jeg Foretrukne Icon tilbage på min Internet Explorer?

Hvordan får jeg Foretrukne Icon tilbage på min Internet Explorer?


Ikonet Foretrukne i Internet Explorer bruges til hurtigt bogmærke en webside. Dette tilføjer webstedet til en liste over gemte websteder. I Internet Explorer 8, en anden favoritter ikon eksisterer også, som giver dig mulighed for at se og administrere din liste over foretrukne sider. I tidligere versioner, kan du se dine favorit via menuen Foretrukne. Hvis du ved et uheld slette ikonet, kan du hurtigt få det i et par trin.

Visning værktøjslinjer

Se de tilgængelige værktøjslinjer. Manglende ikoner er ofte forårsaget af en manglende værktøjslinje. Værktøjslinjer kan tilføjes eller fjernes gennem menuen "Vis" i Internet Explorer. Åbn et Internet Explorer-vindue. Du behøver ikke en aktiv internetforbindelse for at kunne fortsætte. Internet Explorer-vinduer kan åbnes via en ikon på skrivebordet eller via "Start" -menuen.

Vælg "View" på toppen af ​​skærmen. Vælg "Værktøjslinjer" for at se alle tilgængelige værktøjslinjer. Værktøjslinjer med en check ved siden af ​​dem er i øjeblikket synlige.

Gendannelse Foretrukne Toolbar

Sikre en check eksisterer med "Foretrukne". Hvis ikke, skal du vælge "Favoritter". Dette vil genoprette både ikonet favoritter og andre ikoner, der er forbundet med Foretrukne værktøjslinjen, såsom visning af favoritter og tilføje nye favoritter.

Alternativer

Hvis tilføje favoritter værktøjslinjen ikke genoprette ikonet, nulstille dine værktøjslinjer. Ikonet kan være blevet slettet, når tilpasset en værktøjslinje. Adgang brugerdefinerede indstillinger på én af to måder. Først, gå til "View" og vælg "Værktøjslinjer." Vælg "Tilpas".

Hvis "Tilpas" er ikke tilgængelig i din version af Internet Explorer, højreklik på en tom sektion af menuen og værktøjslinjen område. Dette vil være den lysegrå område af vinduet. Må ikke højreklikke på titellinjen øverst på skærmen. Vælg "Tilpas" og vælg "Tilføj eller fjern kommandoer." Tryk på "Reset". Tryk på "OK" for at afslutte "Tilpas" vinduet.

Hvis du har tilpasset værktøjslinjer, nedskrive eller tage et screenshot af din tilpassede værktøjslinje. Når du trykker på "Reset", vil du miste dine brugerdefinerede indstillinger. Tag et screenshot ved at trykke på "Prt Sc" eller "Print Screen" på tastaturet med Internet Explorer-vinduet åbent. Åbn et billedredigeringsprogram og kopiere billedet i billedredigeringsprogrammet.

Sådan deaktiveres eller Deaktiver ActiveX i Internet Explorer 8

ActiveX-objekter kommer fra hjemmesider, der kræver add-on software til at vise visse elementer korrekt, såsom videoer eller fotos. Som standard Internet Explorer 8 beder dig, før du installerer ActiveX-objekter. Men nogle af disse kontroller automatisk hente andre tilføjelsesprogrammer uden tilladelse. Hvis dette sker, kan du deaktivere uønskede elementer fra din ActiveX-bibliotek. Dette kan hjælpe dig med fejlfinding læser spørgsmål eller fremskynde Internet Explorer. Kør ActiveX manager til manuelt at deaktivere uønskede ActiveX-objekter.

Vejledning

1

Load Internet Explorer 8.

2

Klik "Vis" for at se en drop-down menu med forskellige muligheder.

3

Klik på "Administrer tilføjelsesprogrammer" fra "Funktioner" liste. En ny menu åbner og viser hver Internet Explorer 8 tilføjelse.

4

Find et ActiveX-objekt, du vil deaktivere. Du kan vælge mellem forskellige klasser af kontrol, som "værktøjslinjer og udvidelser" eller "Søgemaskiner", ved at klikke på et punkt i "Add-on Typer" rude.

5

Højreklik på ActiveX-objekt, du ønsker at deaktivere.

6

Klik på "Disable" og klik på "Ja" for at afslutte deaktivere kontrol.

Sådan gendannes en Internet Explorer-ikonet på skrivebordet

Sådan gendannes en Internet Explorer-ikonet på skrivebordet


Internet Explorer er en Microsoft webbrowser, der kommer præinstalleret på alle Windows-operativsystemer. Som standard Windows-operativsystemer indstille Internet Explorer som standard browser. Genveje til ansøgningen vises som et blåt ikon i form af et "e", og er placeret på skrivebordet og på proceslinjen som standard. Hvis Explorer ikonet Internet ikke længere vises på skrivebordet, gendanne det ved at oprette en ny genvej.

Vejledning

1

Klik på "Start" menuen. Vælg "Alle programmer" valgmulighed.

2

Søg efter programmet linket Internet Explorer. Det kan være opført under mappen "Internet Explorer". Det kan også blive vist øverst på programlisten, uden for nogen mapper.

Åbn din "C:" drev Hvis du ikke kan finde Internet Explorer under "Alle programmer" valgmulighed. Åbn mappen "Programmer" og find mappen "Internet Explorer". Programmet fil vises der.

3

Højreklik på Internet Explorer, og træk det til skrivebordet. Vælg "Opret genvej her" fra Windows menu, der vises. Internet Explorer-ikonet vil blive placeret på skrivebordet som en genvej til programmet.

Sådan udskriver Stor tekst fra Internet Explorer

Sådan udskriver Stor tekst fra Internet Explorer


Microsoft Internet Explorer gør det nemt at udskrive med stor tekst. Der er to muligheder til rådighed, som du kan bruge til at gøre teksten større end standardstørrelsen: Større og Llargest. Største er den maksimale tekststørrelse, som du kan få i Internet Explorer. Nogle grafik på nogle hjemmesider kan ikke udskrives korrekt, når du øger tekststørrelsen som de er bedst ses på størrelsen indstillet af designerne af denne hjemmeside.

Vejledning

1

Klik på menuen "Vis" på Internet Explorer-browseren, til "Tekststørrelse" og derefter punkt klik på "Large".

2

Klik på menuen "Filer" og derefter klikke på "Udskriv".

3

Vælg Sideomfanget og antal kopier, du ønsker på Udskriv dialogboks, der åbnes, og klik derefter på "Print" knappen.

Hvordan at slippe af Microsoft Internet Explorer Annoncer

Mens du bruger Internet Explorer til at udforske internettet eller få adgang til din e-mail-konto, kan du opleve reklamer åbner enten på siden eller i et nyt vindue. Disse reklamer kan være en irritation, da de kan bremse din Internet og nogle gange holde dig fra at åbne en webside. Internet Explorer reklamer kan være et tegn på en defekt hjemmeside eller eventuelt et problem i din computer. Men du kan komme af med enhver og alle Microsoft Internet Explorer reklamer.

Vejledning

1

Download den nyeste version af Internet Explorer på din computer. (Find et download link i Resources nedenfor.)

2

Åbn Internet Explorer. Klik på "Funktioner" i toppen af ​​programmet. Sæt markøren over "Pop-up-vinduer." Vælg derefter "pop-up blocker indstillinger". Et vindue vises. Klik på "Blokering Level" valgmulighed nederst i vinduet. Vælg enten "Medium" eller "Høj". Medium vil blokere næsten alle automatiske pop-ups. Pop-up-vinduer, som du åbner på din egen vises stadig uden problemer. Hvis du vælger "High", alle pop-ups vil blive blokeret, og du bliver nødt til at holde "Ctrl" og "Alt" tasterne på tastaturet på samme tid for at åbne et ønsket pop-up-vinduer. Klik på "Luk" når du er færdig for at gemme indstillingerne.

3

Download en pop-up reklame blocker. Disse programmer vil forbudt reklamer vises i Internet Explorer-vinduer. Der er en række forskellige programmer at vælge imellem. Læs anmeldelser og download programmet for dit valg ved at klikke på linket "Pop-up-blokkere" i Resources nedenfor.

4

Scan din computer for infektioner. Malware såsom adware eller virus kan oprette Internet Explorer annoncer skal vises, når du søger på internettet. Scan din computer med et antivirusprogram og et anti-adware / spyware program. Klik på "Security Software" linket i Ressourcer til at finde download links for disse nødvendige programmer.

Sådan flyttes Værktøjslinjer på Internet Explorer 7

Sådan flyttes Værktøjslinjer på Internet Explorer 7


Internet Explorer 7 har en lidt anderledes udseende og føler, at det end tidligere versioner af softwaren gjorde, og afhængigt af hvordan din version blev installeret det kan føles som det mangler et par menuer og værktøjslinjer. Nogle værktøjslinjer kan være slukket, og nogle kan være på steder, du ikke holder af. Hver af disse spørgsmål kan løses, dog med et par hurtige menupunkter ændringer.

Vejledning

1

Dobbeltklik på ikonet for Internet Explorer på skrivebordet, eller klik på "Start" menuen og klik på ikonet Internet Explorer for at åbne den.

2

Klik på "Vis" menuen øverst på skærmen under adresselinjen.

3

Vælg "Værktøjslinjer" og se, om "Lås værktøjslinjerne" har en markering ud for det. Hvis det er tilfældet, skal du klikke én gang på denne menu mulighed for at fjerne markeringen. Gentag denne proces for at sætte et flueben ud for de værktøjslinjer, du gerne vil vises på Internet Explorer 7.

4

Klik og hold opretstående stiplede linje, der er på venstre side af hver værktøjslinje vises på din Internet Explorer-skærmen. Træk med musen for at flytte værktøjslinjen til en anden placering. Når du har værktøjslinjen placeret, hvor du gerne vil, slippe museknappen for at afslutte placering. Gentag denne proces for hver værktøjslinje, du vil flytte.

TIPS

  • Hvis din standard tekst menu ikke vises, skal du højreklikke på et tomt område af de eksisterende værktøjslinjer stedet. Genvejsmenuen, der vises kan du kontrollere eller fjerne markeringen værktøjslinjer for at vise, samt "Lås værktøjslinjerne" valgmulighed.

Sådan installeres Google Toolbar til Internet Explorer 8

Sådan installeres Google Toolbar til Internet Explorer 8


Internet Explorer 8 sektion værktøjslinje leveres med fire grundlæggende muligheder, såsom kommandolinjen og menulinjen. Du kan også installere yderligere værktøjslinjer fra andre selskaber, herunder Googles search toolbar. Når du har downloadet værktøjslinjen, et Google-søgefelt permanent vises i Internet Explorer sektion værktøjslinje, så du kan udføre en Google-søgning uden at skulle navigere til Google-søgeside. Du kan også bruge værktøjslinjens rullemenu til hurtigt at indsnævre dine søgeresultater til aviser, kort og meget mere. Hent Googles gratis værktøjslinje fra selskabets hjemmeside.

Vejledning

1

Load "Internet Explorer 8."

2

Åbn en webbrowser, og navigere til Googles download-værktøjslinje side.

3

Klik på knappen Google installation værktøjslinjen. A "Servicevilkår" åbnes.

4

Klik på "Accepter og download" -knappen.

5

Klik på "Kør". Installationsprogrammet tager et par sekunder at hente.

6

Klik på "Kør", når der vises en meddelelse beder dig om at køre softwaren. Installationsprogrammet køres, og der vises en statuslinje angiver installation afslutning.

7

Genstart "Internet Explorer", når installationen er færdig.