video af spejlvendt tekst i word

Sådan Vis Skjult tekst i Word 2007

Word 2007 har flere muligheder for sikring dokumenter, herunder beskyttelse af password og skjult tekst værktøj. Disse værktøjer forhindre andre i at få adgang til eller ændre dokumentet og gemme private oplysninger. Hvis du har skjult tekst i Word-dokumentet og ønsker at vise det igen, kan du hurtigt gøre det.

Vejledning

1

Åbn Word og klik på Office-knappen.

2

Vælg "Word-indstillinger" fra det nederste højre hjørne af kontoret menuen.

3

Klik på "Display" fra listen over Word-indstillinger til venstre i vinduet. Du kan vælge side display og udskrivning her.

4

Kig i afsnittet "Vis altid disse formatering mærker på skærmen" og derefter markere feltet ud for "skjult tekst".

5

Klik på "OK". Enhver skjult tekst vil nu dukke op i Word 2007.

Sådan ændres justeringen af ​​tekst i Word 2003

Organiser dit dokument ved at variere tilpasning af forskellige organer tekst. De visuelle forskelle bryde monotonien af ​​en solid blok af tekst og kan hjælpe dig med at kommunikere dine oplysninger mere tydeligt. Det er meget nemt at ændre justeringen af ​​tekst i Word 2003. Følg disse trin for at ændre justeringen af ​​tekst i Word 2003.

Vejledning

1

Åbn Word-dokumentet. Du kan gøre dette ved at klikke på "Start" og derefter vælge "Microsoft Word" fra menuen.

2

Åbn dit dokument. Gå til "File" øverst til venstre i vinduet. Derfra skal du vælge "Åbn". Nu kan du vælge dit dokument på den viste liste.

3

Fremhæv den del af teksten, hvor du justerer justeringen. Vælg "Juster Left", "Juster til højre" eller "Centreret" knappen fra "Formatering" værktøjslinjen øverst på skærmen.

4

Ændre lodrette justering af tekst til at justere dens placering mellem toppen og bunden af ​​en side.

5

Åbn menuen "Filer". Dette er placeret øverst til venstre på dit vindue. Fra menuen "Filer" skal du vælge "Setup Page" og derefter på "Layout" fanen.

6

Foretag dine ændringer i "Lodret justering" boksen. Du kan lave alle dine ændringer her.

TIPS

 • Ændring af venstre eller højre indrykning i et afsnit er en anden metode til at variere tekst tilpasning i et Word 2003-dokument. Fremhæv det afsnit, hvor du vil ændre indrykningen. For at ændre sin venstre indrykning, skal du vælge enten "Formindsk indrykning" eller "Forøg indrykning" knappen fra "Formatering" værktøjslinjen.
 • For at justere den rigtige led, fremhæve afsnit til afsnit. Klik derefter og træk pilformede højre indrykning markør på den vandrette lineal øverst i vinduet. Slip markøren hvor du ønsker den led at være.
 • Husk at gemme dit arbejde. Intet er endelig, når den er gemt.

Sådan tilføjes en boks rundt markeret tekst i Word

Et felt kode i Microsoft Word 2003 kan bruges til hurtigt at tilføje en boks rundt markeret tekst i Word-dokumentet. Dette er en nem måde at tilføje vægt til et ord eller en sætning, og sparer dig tid fra at skulle bruge menuerne til at tilføje en ramme. Følg nedenstående trin for at finde ud af, hvordan du kan bruge en feltkode at tilføje en boks rundt valgt tekst i dine nye eller eksisterende Word-dokumenter.

Vejledning

1

Start Microsoft Word 2003, og åbne en eksisterende fil, som du ønsker at tilføje tekst i en boks til eller starte en ny, tomt dokument.

2

Klik for at anbringe indsætningsmærket, hvor du ønsker, at teksten er omgivet af en boks skal vises.

3

Brug tastaturgenvejen af ​​CTRL + F9 for at indsætte et par felt seler hvor din indsættelsespunktet er placeret. Kontroller, at dit indsætningspunktet er nu i mellem sæt af marken seler.

4

Skriv "EQ \ x (tekst)" (uden anførselstegn) i mellem parret af feltet seler.

5

Vælg ordet "tekst" fra marken koden og indtaste den tekst, du ønsker skal vises i en boks i Word-dokumentet.

6

Brug tastaturgenvejen af ​​SHIFT + F9 for at vise resultaterne af feltkode, du lige har indtastet. Du vil nu se en boks omkring den tekst, du har angivet i placeringen af ​​dit indsætningspunktet.

TIPS

 • Du kan ikke indtaste mere end én tekstlinje i EQ feltkode, for at det kan fungere korrekt.

Sådan Indtast over toppen af ​​tekst i Word på Mac Software

Sådan Indtast over toppen af ​​tekst i Word på Mac Software


Microsoft tilbyder en version af sin tekstbehandlingsprogram, Microsoft Word, der er kompatibel med Apple-computere, der kører Mac OS X. Når du placerer markøren foran tekst på Word til Mac og begynde at skrive, at programmet skubber teksten langs linjen som standard. Du kan ændre denne indstilling i programmets indstillinger og aktivere overskrivningstilstand som lader dig overskrive tekst i et Word-dokument.

Vejledning

1

Start Word til Mac-program.

2

Åbn Word-dokumentet, hvor du vil overskrive tekst.

3

Gå til "Ord" menuen øverst på skærmen, og vælg "Indstillinger".

4

Klik på "Rediger" ikonet kontrolpanelet i "Authoring og Proofing Tools" i pop-up vindue.

5

Marker feltet ud for "overskrivningstilstand."

6

Tryk på knappen "OK" for at lukke vinduet Indstillinger og gemme indstillingerne.

Sådan Find og Erstat tekst i Word 2007

Word giver dig mulighed for at finde og erstatte ord uden nogen indsats. Hvis du finder du ønsker at ændre noget, men du ved ikke, hvor teksten er, kan du sætte i et ord af den tekst, du kender og Word vil bringe dig til det ord. Læs videre for at lære at finde og erstatte tekst i Word.

Vejledning

1

Åbn et Word-dokument. Hvis du arbejder på et essay til skole eller et papir til college, kan du åbne den og se efter den tekst, du har brug for at udskifte.

2

Gå til "Edit" og "Find". En boks vises, og du kan skrive det eller de ord, som du har brug for at finde.

3

Klik på enten "Find næste" eller "Find alle." Hvis du beder om "Find næste" hver forekomst af ordet vises, hver gang du trykker på "Find næste" knappen. Hvis du klikker på "Find alle" og derefter "Main dokument" alle forekomster af ordet vises.

4

Find fanebladet "Erstat". Trinene til at erstatte tekst starte med trin 2 og 3. Efter at have afsluttet dem, vil den erstatte boksen poppe op, og du kan skrive hvad du vil erstatte. For eksempel kan der være forekomster af "du", som du har brug for at erstatte med "Your".

5

Udfyld finde og erstatte. Hvis du har brug for at udskifte "du" med "din" du ville skrive "Du" i boksen Søg og "Deres" i erstatte kassen. Hit "Find næste". Hver gang "du" kommer op enten hit "Find næste" eller "Erstat". Hvis du ikke ønsker at erstatte det ramte "Find næste", hvis du hit "Erstat".

TIPS

 • Find og erstat er et uvurderligt værktøj. Det kan tage timer at finde bestemte ord, især fælles dem, som du har brug for at ændre. Med finde og erstatte, vil det kun tage minutter.
 • Du kan bruge Søg og erstatte at søge kun en del af dokumentet, hvis det er det, du har valgt at gøre.
 • Du kan gøre din søgning og små bogstaver. Det betyder, at du kan søge efter ord med små bogstaver, store bogstaver eller en blanding af de to.

Sådan Ophæv fremhævelse tekst i Word 2007

Sådan Ophæv fremhævelse tekst i Word 2007


Højdepunktet værktøj Microsoft Word kan du oprette en fremhævelse effekt på dele af teksten. I Word 2007, er højdepunktet Color ikon Tekst placeret på Font under fanen Hjem; det er placeret på værktøjslinjen Formatering i Word 2003. Fjernelse af fokus effekt i Word 2007 er en enkel proces, der er meget lig unhighlighting tekst i Word 2003.

Vejledning

Fjernelse Fremhævning i Microsoft Word 2007

1

Vælg den fremhævede tekst, som du ønsker at fjerne markeringen. For at vælge al tekst i dokumentet, skal du skrive "Control + A."

2

Klik på pilen ved siden af ​​teksten fremhævet farve ikon, et ikon af en gul overstregningstusch beliggende i Font under fanen Hjem.

3

Vælg "Ingen farve."

Fjernelse Fremhævning i Microsoft Word 2003

4

Vælg den fremhævede tekst, som du ønsker at fjerne markeringen. For at vælge al tekst i dokumentet, skal du skrive "Control + A."

5

Klik på pilen ved siden af ​​ikonet Highlight, placeret på værktøjslinjen Formatering.

6

Vælg "Ingen."

Sådan Gentag tekst i Word 2007

Sådan Gentag tekst i Word 2007


Uanset om du har brug for at vise din kundens navn på en formular i flere lokationer, eller du har brug for en enkel måde til hurtigt at opdatere gentagne data i et helt dokument, Ejendomme Microsoft Word 2007 dokument tilbyde en hurtig og enkel måde at gentage tekst gennem et dokument. Du behøver ikke at vide, hvordan man bruger XML, Visual Basic eller andre makro sprog er ikke nødvendigt at gentage data i Word 2007

Vejledning

Gentagelse tekst i Word 2007

1

Placer markøren på det sted i dokumentet, hvor du vil have den første forekomst af dine gentagne data skal vises.

2

Vælg "Indsæt" fanen fra Office menulinjen, og klik på knappen "Quick Parts". Vælg "Document Property" fra menuen.

3

Vælg "Abstrakt" fra "Document Property" undermenu for at indsætte et nyt indhold kontrol i dokumentet.

4

Når indholdet kontrol vises, skal du indtaste de ønskede data gentages; klik uden for kontrolboksen, når du er færdig med at indtaste dine data til at fuldføre redigering.

5

Gentag trin 2 og 3, når du vil dine gentagne data vises igen i dokumentet, vælge "Abstract" hver gang. Word 2007 vil automatisk udfylde indholdet kontrol med de oplysninger i den første boks.

TIPS

 • Brug andet indhold knapper fra "Document Property" undermenu til at gentage flere datasæt i hele dokumentet. Word 2007 leveres med 15 forskellige indhold kontrolelementer, der kan indsættes i et dokument, hvilket betyder, at du nemt kan kopiere op til 15 datasæt.
 • Word 2007 automatisk opdatere alle forekomster af gentagne data, hvis en enkelt indhold kontrol ændres. Hvis du foretager en ændring til dine gentagne data overalt i dokumentet, vil hver anden instans af, at data automatisk opdatering.

Sådan Tilføj Kolonneform tekst i Word

Når du opretter brochurer eller nyhedsbreve i Microsoft Word, en bruger vælger at bruge kolonneformat tekst eller formatere eksisterende tekst i spalter. Microsoft Word indeholder en funktion til at oprette en søjleformet sidelayout for et dokument. Du kan formatere tekst i kolonner ved hjælp af de automatiske side og afsnitsformatering værktøjer i Word. Alternativt kan du oprette en to-celle eller tre-celle tabel, hvis du vil have mere kontrol over placeringen af ​​din tekst i cellerne.

Vejledning

Formater en tekstblok i kolonner i Word

1

Åbn det dokument, at formatere i Microsoft Word.

2

Træk markøren over teksten for at formatere i kolonner for at vælge og fremhæve al gældende tekst.

3

Klik på "Sidelayout" i den øverste navigationslinje, og klik derefter på "Kolonner".

4

Klik antallet af kolonner, som du vil formatere tekst - for eksempel på "To" for at formatere teksten i to spalter.

Opret en To Cell Tabel til tekst i Word

5

Åbn det dokument, at formatere i Microsoft Word.

6

Klik på "Tables" option på den øverste navigationslinje. Tabel vælgeren åbnes.

7

Træk markøren over de to øverste celler og klik inde i dokumentet. En to-celle tabel indsættes i dokumentet.

8

Skriv din tekst i hver celle i tabellen for at oprette to kolonner.

Sådan importeres tekst fra Word til PowerPoint 2007

Fordi Word og PowerPoint er begge Microsoft Office-produkter, kan du importere tekst fra et Word-dokument i PowerPoint ved hjælp af "File", "kommando Open". Når teksten er blevet importeret, kan du derefter omorganisere indholdet til bedste pasform i din PowerPoint-præsentation.

Vejledning

1

Åbn PowerPoint.

2

Klik på "File" og vælg "Åbn" for at indlæse PowerPoint præsentation, du vil importere tekst i.

3

Klik på "File" og vælg "Åbn" igen. Fra dialogboksen, der vises, skal du vælge "Alle filer" fra feltet filtype. Vælg derefter det Word-dokument, der indeholder den tekst, du vil importere.

4

Klik på "Åbn" for at importere teksten fra dette dokument. Efter at gøre det, vil der blive oprettet et nyt dias for hvert afsnit af Word-dokumentet.

5

Omorganisere indholdet til din smag. Gem derefter din PowerPoint-præsentation, når du er færdig.

Sådan oprettes cirkulære tekst Microsoft Word

Oprettelse cirkulære tekst er enkel i Microsoft Word. Med WordArt funktionen, kan du hurtigt arrangere tekst i en delvis eller fuldstændig cirkel, der passer til dit design behov. Da Microsoft Word er let tilgængelige for de fleste computer-brugere, er det den ideelle redskab til at gennemføre dette projekt. I et par enkle trin, vil du have cirkulær tekst, som du kan anvende på et logo, billede eller kunstprojekt.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Word, og klik på "Indsæt" fanen. Klik på "WordArt" og vælg en stil tekst. Når du bliver bedt, skal du indtaste din tekst og derefter trykke på "OK" for at acceptere.

2

Klik på fanen "Format" under afsnittet "WordArt" og klik derefter på "Change Shape" -knappen. Vælg den cirkel form, der findes i henhold til "Follow Path" sektionen.

3

Træk hjørnet af WordArt, indtil den er cirkulær. Alternativt kan du højreklikke på WordArt, skal du vælge "Formater WordArt" og klik derefter på fanen "Størrelse". Indstil både højden og bredden til at være den samme for at få en perfekt cirkel.

TIPS

 • Når du har oprettet en perfekt cirkel, kan du nemt ændre størrelsen på WordArt og opretholde cirklen ved at holde "Shift" -tasten og trække i hjørnet af WordArt til en større eller mindre størrelse.

Sådan fremhæve tekst i Word til Mac

Du bruger en fremhævning markør for at gøre opmærksom på områder af tekst i trykte dokumenter. Tilsvarende Tekst Highlight værktøj i Word til Mac 2011 giver dig mulighed for at fremhæve stykker af tekst i et dokument ved at placere en farvet baggrund bag dem. Du kan bruge forskellige farver til at fremhæve at betegne forskellige betydninger i markeret tekst.

Vejledning

1

Klik på fanebladet "Hjem" øverst i vinduet Microsoft Word.

2

Tryk på pilen til højre for "fremhæve tekst" -ikonet. Vælg den ønskede farve fra drop-down menuen.

3

Klik på markøren, og træk det over den tekst, du har brug for at fremhæve. Klik på "Fremhæv tekst" ikonet for at fremhæve teksten i Word til Mac.

Sådan Understreget tekst i Word 2007

Sådan Understreget tekst i Word 2007


Microsoft Word 2007 gør det muligt at oprette og redigere dokumenter til e-mail eller udskrives brug. Denne tekstbehandlingsprogram kan du tilføje en række formateringsmuligheder, der forbedrer dit dokument. Et af mange funktioner i Word 2007 er muligheden for at understrege ord eller sætninger. Du kan lave visse ord skiller sig ud ved hjælp af enten grundlæggende eller dekorative linjer.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Word-dokument og fremhæve ord eller sætning, du vil understrege. Klik på "Understreget" ikonet placeret under fanen Startside for at understrege teksten.

2

Vælg den tekst, du vil understrege, hvis du ønsker at understrege ord, men ikke de mellemrum mellem dem. Klik på "Font" -knappen på fanebladet "Hjem" og klik på "Skrifttype" fanen. Klik på "Ord kun" i "Understreget stil" box.

3

Vælg den tekst eller sætning, du vil understrege, hvis du ønsker at fordoble understregning. Klik på fanebladet "Hjem" og klik på "Skrifttype". Klik på "Font" fanen. Vælg "Double Understreget" i "Understreget stil" box.

4

Vælg den tekst, du vil understrege, hvis du ønsker at tilføje en dekorativ understregning. Klik på fanebladet "Hjem" og klik på "Skrifttype". Klik på "Font" fanen. Vælg den dekorative understregning, du vil bruge i "Understreget stil" box. Klik på "Understreget farve" og vælg den farve, du vil bruge til din dekorative linje.

5

Klik på "Punkt", som tager fanebladet "Hjem", hvis du ønsker at understrege rum. Klik på "Vis / Skjul", og tryk på "TAB" tasten. Vælg fanebladet tegn, som du ønsker at understrege. Fanen karakter ligner en pil. Tryk på "Ctrl" og "U" sammen for en grundlæggende linje. Klik på "Font" på fanebladet "Hjem", hvis du ønsker at tilføje en dekorativ linje til rummet. Klik på "Understreget stil", og vælg den typografi, du vil bruge.

Sådan Format Numerisk tekst i Word 2007

Hvis du har et dokument, der indeholder numeriske tekst, kan du ønsker at gøre det skiller sig ud eller anden måde. Numerisk teksten som ser lidt anderledes end resten af ​​dokumentet kan fange din læserens øje og holde hans opmærksomhed. Du kan tilpasse udseendet af din numeriske tekst ved at formatere det i Microsoft Word 2007.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Word 2007.

2

Indtast dit dokument.

3

Fremhæv numerisk tekst i dokumentet ved at klikke og trække med musen for at gøre markøren roll over den del af teksten.

4

Klik på kassen af ​​tekstformater i "Font" i værktøjslinjen. Dette vil åbne en liste over tekst stil muligheder.

5

Klik på den type tekst, du ønsker.

6

Klik på skriftstørrelsen boksen (ved siden af ​​typografi boks) for at ændre størrelsen på din numerisk tekst.

7

Klik under typografi og størrelse kasser på forskellige muligheder, såsom fed, kursiv, understregning og tekst farve for at tilføje andre ændringer til dine numre.

Sådan Erstat tekst i Word 2007

Sådan Erstat tekst i Word 2007


Word 2007 giver dig mulighed for at udskifte individuelt markeret tekst, eller du kan erstatte tekst, hver gang det forekommer i dokumentet. For en bestemt tekst, kan du vælge at genindtaste over eksisterende tekst manuelt erstatte det. Du kan endda gå gennem hele dokumentet manuelt finde og ændre teksten, hver gang det forekommer. Ved hjælp af "Søg og erstat" funktionen indbygget i Word 2007 er en hurtigere og mere pålidelig metode.

Vejledning

1

Klik på fanebladet "Hjem" øverst til venstre i Word 2007-dokument, hvis det ikke allerede er valgt. Fem sektioner under fanebladet "Hjem" vil være synlig med etiketter i bunden af ​​hver sektion. Afsnittene synlige er: "Udklipsholder", "Font", "Punkt", "typografier" og "redigering".

2

Klik "Erstat" i midten af ​​"Editing" sektionen. En lille skærm vil poppe op automatisk åbnet for "Erstat" fanen, som har to etiketter med bokse til højre for dem titlen "Find det:" og "Erstat med:".

3

Skriv den nuværende tekst i dokumentet, du ønsker udskiftet i boksen til højre for "Find det:". Skriv den nye tekst, du ønsker at erstatte det aktuelle ord med i boksen til højre for "Erstat med:".

4

Når du har indtastet din nuværende og nye tekster, og inden du klikker "Erstat" eller "Erstat alle", klik på "Mere" knappen i nederste venstre hjørne af "Erstat" skærmen for at udvide skærmen, giver flere erstatning muligheder. Klik på tomme boks ved siden af ​​udskiftning regler, du vil anvende.

5

Klik på "Erstat" nederst på skærmen for at erstatte den næste forekomst i dokumentet den aktuelle tekst vises. Klik på "Erstat alle" for at erstatte hver eneste forekomst af det aktuelle ord. Hvis du kun vil have én forekomst af det aktuelle ord, der skal udskiftes, skal du klikke på "Find næste" for at finde det aktuelle ord i dokumentet, du ønsker at udskifte, før du klikker "Erstat".

TIPS

 • Klik Ctrl + H for at åbne "Søg og erstat" skærm med fanen "Erstat" valgt.
 • Klik Ctrl + F for at åbne "Søg og erstat" skærm med til "Find" fanen valgt.
 • Hvis du udskifter en fælles gruppe af sekventielle breve uden at indstille udskiftning regler, kan det resultere i fejl. For eksempel, hvis du udskifter ordet "det" med "sidde", og klik på "Erstat alle", hvor som helst bogstaverne "i" og "t" vises inden for et ord, det vil erstatte dem med "s", "i" og "t". Ordet "kløe" bliver "Sitch". Hvis du klikker på boksen ved siden af ​​"Find hele ord kun" vil løse dette problem.

Sådan ændres Sagen om tekst i Word 2007

Sådan ændres Sagen om tekst i Word 2007


Microsoft Word er en del af Microsoft Office-pakken af ​​produktivitet produkter og er den mest populære tekstbehandlingsprogram i verden. Det giver brugerne mulighed for at skabe en bred vifte af dokumenter, herunder breve, notater, fakturaer, etiketter og konvolutter. Det giver også nem at bruge formatering værktøjer, lade brugerne justere margener, skrifttyper, linjeafstand, lister, tabeller og mere med blot et par klik. Ændring af tilfælde af tekst i Microsoft Word 2007 er enkel, når du ved, hvor man kan finde den rette menupunkt.

Vejledning

1

Åbn Word-dokumentet, der indeholder den tekst, du vil ændre.

2

Fremhæv tekstblok kræver case ændringer ved single-klikke i starten af ​​teksten, og derefter holde dit klik og trække, indtil du når til slutningen. Slip dit klik efter endt højdepunkt. For at vælge hele teksten i dit dokument, skal du trykke på "Ctrl" og "A" tasterne samtidigt i stedet.

3

Klik på fanebladet "Hjem" nær toppen af ​​skærmen Word 2007.

4

Åbn Change Case værktøjet ved at klikke på ikonet. Ikonet er placeret i "Fonts" i menuen Home, direkte under skriftstørrelse rullemenuen, og er repræsenteret ved stiliseret tekstlæsning "Aa".

5

Vælg sagen ændrer indstilling, der passer til dine behov. Microsoft Word 2007 tilbyder fem valgmuligheder: sætning sag, små bogstaver, store bogstaver, kapitalisere hvert ord, og skift mellem sag. Klik på navnet på den ønskede indstilling for at anvende ændringen til den valgte blok af tekst.

6

Gem dit Word-dokument for at bekræfte dine ændringer.

Sådan fremhæve tekst i Word 2007

Markering af tekst gør opmærksom på det på siden. Dette er nyttigt, når du ønsker at markere vigtige dele af et dokument, så du kan vende tilbage til dem let senere. Du er i stand til at fremhæve tekst i 15 farver i Microsoft Word 2007. Microsoft Office hjemmeside tilråder, at du vælger en lys farve til at fremhæve, hvis du planlægger at udskrive dokumentet.

Vejledning

1

Klik på markøren umiddelbart før eller efter den tekst, du vil fremhæve. Træk markøren over teksten for at vælge den.

2

Klik på fanebladet "Hjem" i båndet øverst på skærmen. Gå til "Font" menuen og klik på "Highlight" ikonet. Det ser ud som bogstaverne "AB" med gule fremhævning

3

Vælg den fremhævede farve fra listen af ​​muligheder. Den valgte tekst vises med markeringen.

Sådan justere tekst i Word

Microsoft Word tilbyder forskellige stilarter af tekst tilpasning inden for sit program. Standardindstillingen for tekst efterlades berettiget, hvilket betyder, al tekst flugter med venstre side af dokumentet.

Der er ofte tidspunkter, hvor teksten i et dokument kræver en anden tilpasning end standardindstillingen.

Vejledning

1

Åbn et eksisterende Word-dokument eller oprette en ny.

2

Vælg den tekst, der skal begrundes ved at fremhæve det med musen.

3

Vælg den type justering (center, højre, retfærdiggøre) findes på standardværktøjslinjen som det ses nedenfor.

4

Klik på den type ikon tilpasning til din mus. Til denne øvelse, jeg valgte "retfærdiggøre", som lige så justerer teksten på både venstre og højre side af dokumentet.

TIPS

 • Du kan også justere tekst forud for at skrive ved at udfylde trin 3 og 4.

Sådan vælges Kodning til din tekst i Word

Hvis du har sendt en person et dokument på du har oprettet med Microsoft Word og modtageren har fortalt dig, at tegnene på skærmen vises forkert eller ulæselig, kan problemet være, at dokumentet kodning er forkert. Kodningen af ​​et tekstdokument fortæller computeren, hvordan man konverterer de rå data i filen til læsbare tegn på skærmen. Mange sprog har deres egne specielle tegn, og de tegn, for et sprog, kan kun vises korrekt i et dokument kodet til det pågældende sprog. Du kan vælge, der koder for et dokument i Microsoft Word, når du gemmer den som en almindelig tekstfil.

Vejledning

1

Klik på fanen "File" eller drop-down menuen i øverste venstre hjørne af vinduet Microsoft Word mens du arbejder på et dokument, og klik derefter på "Gem som".

2

Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Gem som type" nederst i "Gem som" vinduet, og vælg "almindelig tekst".

3

Klik på "Gem" knappen. Den "File Conversion" vises.

4

Klik på "Andre Encoding" radio knappen øverst i vinduet.

5

Klik kodning type, som du gerne vil konvertere dokumentet til, såsom "US-ASCII," ved hjælp af listen i højre side af vinduet.

6

Klik på "Gem" knappen.

Sådan Konverter slutnoter til almindelig tekst i Word

Slutnoter i Microsoft Word 2007 kan omdannes til almindelig tekst på blot et par minutter. Du kan gøre dette, hvis du har mange slutnoter eller blot ønsker at få større redigering kontrol over dine slutnoter. Denne proces indebærer at skabe de regelmæssige tekst EndNote og EndNote referencer.

Vejledning

1

Start Microsoft Word 2007 og åbne et dokument fra dine filer, der indeholder en slutnote, du gerne vil konvertere til almindelig tekst.

2

Vælg hele teksten, der gør op slutnote, som du gerne vil konvertere til almindelig tekst. Brug tastaturgenvejen af ​​"CTRL + C" for at kopiere den markerede slutnote tekst i udklipsholderen.

3

Placer din indsætningspunktet i slutningen af ​​dokumentet. Brug tastaturgenvejen af ​​"CTRL + V" for at indsætte slutnote teksten på det sted, hvor din indsætningsmærket er nu.

4

Indtast et tegn i begyndelsen af ​​slutnote du lige har indsat, som du vil bruge som en reference for slutnote. Dette kan være den samme type af tegn, der blev anvendt i selve slutnote eller en anden. På dette tidspunkt, vil du have to identiske slutnoter - den oprindelige EndNote og EndNote du har konverteret til almindelig tekst.

5

Slet den oprindelige fodnote fra dokumentet. Den slutnote henvisning karakter inden hoveddelen af ​​dokumentet vil også slette.

6

Indtast en ny slutnote reference i hoveddelen af ​​dokumentet, der matcher det tegn, du har skrevet før almindelig tekst slutnote.

Sådan vælges tekst i Word 2007 Vista

Sådan vælges tekst i Word 2007 Vista


Microsoft Word 2007 opdaterer den populære og langvarige Microsoft Word software i overensstemmelse med den overordnede Microsoft Office 2007-pakken. Programmet kører på Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP, Microsoft Server 2003 og Microsoft Windows 7. Når du bruger Microsoft Word 2007, kan du vælge tekst til kopiering, sletning, stavekontrol eller udføre andre funktioner. Valg tekst i enhver version af Microsoft Office 2007 kan gøres på mange forskellige måder, afhængig af hvor meget tekst, du ønsker at vælge.

Vejledning

1

Flyt musemarkøren til begyndelsen af ​​teksten i Microsoft Word 2007-dokument, som du ønsker at vælge.

2

Træd på og hold museknappen. Træk musemarkøren sidelæns over teksten, du ønsker at vælge, at bemærke, at det bliver fremhævet, når du går. Hele tekstlinjer kan vælges ved at flytte musemarkøren lodret gennem dokumentet Microsoft Word 2007.

3

Finjuster dit valg. Hvis du har valgt for meget tekst, flytte musemarkøren tilbage over overskydende tekst for at fjerne markeringen. Når du har valgt kun den tekst, du ønsker at arbejde med, skal du slippe museknappen.

TIPS

 • Tastaturet kan også bruges til at vælge tekst. Placer markøren i begyndelsen af ​​teksten, der skal vælges. Hold "Shift" -tasten og flytte markøren med piletasterne til at markere tekst. Slip "Shift" -tasten, når den ønskede tekst er valgt. Tekst kan vælges tegn for tegn med de vandrette piletasterne eller linje for linje med den lodrette linje nøgler.
 • For at vælge et helt ord ad gangen, skal du bruge musen til at dobbeltklikke på ordet. For at vælge et helt afsnit, skal du flytte markøren i afsnittet og triple-klik.
 • For at vælge hele dokumentet, skal du åbne "Redigering" menuen på Microsoft Word 2007 s Command Ribbon. Vælg "Vælg", og derefter klikke på "Select All". Bemærk al tekst i dokumentet er nu fremhævet.