twitter sletning

Hvordan at slippe af Friend List på Twitter

Hvordan at slippe af Friend List på Twitter


Den Twitter lister funktion giver brugerne mulighed for at sortere dem som de følger i separate kategorier. Ved hjælp af lister, brugerne er i stand til at holde styr på bestemte personer. For eksempel kan en bruger oprette en liste med titlen "Venner" at kategorisere folk de faktiske kender og er venner med. På ethvert tidspunkt, kan brugeren se listen for kun at se opdateringer fra dem på listen. Brugeren kan også beslutte at han ikke længere har brug for en bestemt liste, og beslutter at slette den. Sletning af en liste er hurtig og nem.

Vejledning

1

Log ind på din Twitter-konto.

2

Klik på Profil linket i den øverste menubjælke.

3

Klik på fanen Lister, der ligger under din Twitter bio.

4

Klik listerne ved du link.

5

Find den liste, du vil slette, og klik på ikonet skraldespand til højre for listen.

Sådan bruges en Twitter brugernavn, der blev slettet

Når du sletter eller deaktivere en Twitter-konto, er du mødt med en advarsel side, der fortæller dig denne handling er permanent og kan ikke fortrydes. Mens dette er for det meste rigtigt, er der et par måder at frigøre dit brugernavn eller genoprette kontoen efter en sletning konto. Hvis en anden slettet det brugernavn, du vil bruge, er du nødt til at vente til Twitter frigiver slettede brugernavne tilbage i den offentlige arena, før du kan bruge den pågældende brugernavn.

Vejledning

1

Gå til Twitter og forsøger at registrere med den slettede brugernavn. Twitter frigiver slettede brugernavne hvert par måneder, der giver mulighed for navne, der tidligere blev slettet for at blive brugt igen. Hvis navnet nylig blev slettet, vil du ikke være i stand til at bruge det med det samme.

2

Kontakt Twitter på "[email protected]" Lad dem vide, hvilken e-mail-adresse og brugernavn du ønsker gendannet. Dette virker kun, hvis det brugernavn, du slettede var din egen. Hvis en anden slettet brugernavn, du ønskede at bruge, er du nødt til at vente til Twitter frigiver brugernavn. Desværre på forskellige tidspunkter Twitter kan deaktivere muligheden for at genoprette konti, selvom du e-maile dem.

3

Vælg et nyt brugernavn, der ligner den, du havde før. For eksempel, hvis din tidligere brugernavn var "twitterexample," Prøv brugernavnet "twitter_example." Mens dette ikke vil gendanne dine tilhængere eller eventuelle brugerdefinerede konfigurationer, du havde, kan dette være din eneste mulighed, hvis Twitter ikke vil frigive dit slettet brugernavn.

Twitter Virus

Twitter Virus


Twitter en stadig mere populær internettjeneste, der lader dig dele 140 tegn sms'er med folk, der tilmelder sig at "følge" dig. Et af Twitter attraktioner er, at du kan indeholde links til hjemmesider-nyheder, videoer, information-i dine Twitter-indlæg. Men det popularitet betyder, at hackere finde Twitter attraktivt så godt, hvilket gør kvidre en potent kilde til computervirus.

Betydning

Twitter anvendes af mere end 14 millioner mennesker i USA alene. Det er populært delvis fordi det er let at dele links til interessante nyheder og websites. Med så mange mennesker, der bruger tjenesten, kan en computer virus let spredes via nettet, inficerer hundredtusindvis af computere, blot gennem personer, der klikker på en falsk link i en Twitter-indlæg.

Typer af Twitter Vira

Der er tre typer af Twitter "virus": spam, phishing og faktiske virus.

Twitter spam er uønskede kommercielle budskaber spredes gennem Twitter stillinger, og er nemme at få øje på.

Twitter phishing-angreb er Twitter stillinger, der foregiver at være fra din bank, kreditkortselskab eller anden konto site. De lokke dig til en falsk hjemmeside, hvor du vil blive bedt om at indtaste private oplysninger såsom passwords, kreditkortnumre eller bankkonti.

Twitter vira er twitter indlæg, der lokker dig til en hjemmeside (ved lovende hot sladder, berømthed nyheder eller sjove videoer), som automatisk downloader et computerprogram, der vil udføre nogle ondsindede handling såsom sletning af filer, sende e-mails til dine kontakter eller udstationering uønskede Twitter-opdateringer.

Forebyggelse / Solution

Du kan forhindre Twitter spam med "Forlader" de ulovlige Twitter-konto.

Twitter phishing-angreb og Twitter vira er sværere at opdage. Webllinks i Twitter indlæg undertiden automatisk forkortet til at passe inden Twitters 140 tegn grænse. Disse links ligne nonsens tegn (f.eks http://cot.ag/9W3sGC), så det er svært at sige, om du vil gå til en legitim hjemmeside, en phishing eller virus websted, når du trykker dem.

Den bedste løsning er at være forsigtig. Følg ikke links i kvidre stillinger, hvis du ikke kender afsenderen. Og hvis du kender afsenderen og stillingen synes ude af karakter, også være forsigtig-deres Twitter-konto kan være blevet overtaget af en virus. I tvivlstilfælde svare afsenderen, der spørger, om det er legitimt.

Hvor lang tid tager en Twitter konto skal være inaktiv, før den er deaktiveret?

Hvor lang tid tager en Twitter konto skal være inaktiv, før den er deaktiveret?


Twitter er vokset til over 554 mio aktive brugere i maj 2013 med næsten 135.000 registreringer hver dag. Men ikke alle disse nye tegn ups resultere i en aktiv konto. Faktisk Twitters inaktivitet politik, at konti, der ikke anvendes i seks på hinanden følgende måneder er underlagt permanent sletning. Selvom det kan dårlige nyheder for din støvede, tidligere konto, kan denne politik være nyttigt for virksomheder, der venter på en Twitter håndtag bliver tilgængelig.

Undgå sletning

Hvis du er en sjælden Twitter-bruger, at den bedste måde at hænge på din konto, er at logge ind og tweet med jævne mellemrum. Nogle mennesker finder det svært at være spontan, når det kommer til Twitter, så du måske ønsker at planlægge stillinger i forvejen. Selvom dette ikke er en indbygget Twitter-funktion, er der flere tredjepartswebsteder apps, der giver dig mulighed kø tweets, såsom Twuffer, Social Oomph og FutureTweets. Du kan også holde din Twitter aktiv ved at knytte den til andre sociale medier profiler, såsom Yelp, Tumblr eller Facebook. Disse apps indlæg på dine vegne, og holder din konto opdateret med nyt indhold.

Twitter Squatters

Twitter håndtag, ligesom domænenavne, er prime virtuelle fast ejendom. Du kan forsøge at skabe en legitim Twitter-konto, kun til at finde, at en Twitter BZ'er har taget dit ønskede brugernavn. Normalt besættere målrette populære søgeord kombinationer, udgive virksomhederne og overtage berømthed navne. Rapporter nogen forsøger at sælge dig en ønsket håndtag, da det går imod Twitter politik. En type Twitter BZ'er, kendt som en klage, kan endda skrive beskrivelser eller tweets, der refererer til dit brand navn eller virksomhed.

Personefterligning Rapporter

Hvis en anden poserer som dig på Twitter, kan du være i stand til at indgive en Twitter personifikation rapport at fremskynde konto sletningen, så du kan gøre krav på håndtaget. Dette fungerer bedst, hvis du kan dokumentere efterligning adfærd, såsom omtaler af din hjemmeside, arbejde eller links til dit sociale medier. Du bør også dokumentere, at du har ejerskab over navnet anvendes i kvidre håndtag. I efterligning form giver links til din egen brandede domæne, e-mailadresse og andre eksisterende konti.

Hvad skal man gøre med ubrugte konti

Hvis du er flyttet til en ny Twitter håndtag, bør du ikke din gamle konto bare hængende. Du kan sikkerhedskopiere dine historiske tweets ved at downloade din Twitter-arkiv fra panelet Kontoindstillinger. Bare klik på "Anmod dit arkiv", og du vil modtage et link fra Twitter til at en .zip-fil, der indeholder dine gamle tweets og profiloplysninger. Når du har sikkerhedskopieret dine tweets, kan du deaktivere din konto ved at gå tilbage til panelet Kontoindstillinger og derefter klikke på "Deaktivér Min konto". Efter 30 dage vil kvidre permanent slette din konto.

Hvor længe før en Twitter konto slettes?

Hvor længe før en Twitter konto slettes?


Twitter er beregnet til deling af oplysninger, og de fleste brugere at udnytte, twitte flere gange hver dag. Twitter tilskynder aktivitet. Hvis du forbliver inaktiv for længe, ​​kan Twitter slette din konto i et forsøg på at reducere sin samlede antal brugere og bevare webstedets integritet.

Twitter Politik

Ifølge sin officielle hjemmeside, Twitter håndhæver en inaktiv konto politik. Efter registrering din Twitter-konto, skal du tweeter inden for seks måneder for at bevare din aktiv status. Undlade at gøre din første tweet inden for seks måneder kan tilskynde Twitter til at slette din konto. Resterende inaktiv i seks på hinanden følgende måneder på noget tidspunkt i løbet af din Twitter-medlemskab er også grund til sletning konto.

Hvordan virker Twitter Definer Inaktivitet

Twitter definerer aktivitet som mere end blot at sende tweets. Log ind på din Twitter-konto kan være nok til at forblive aktive. Twitter bruger en kombination af tweeting, log ins og din oprindelige tilmelding dato for at bestemme inaktivitet. Så bare fordi en konto ikke har offentliggjort en tweet i lang tid betyder ikke nødvendigvis, at brugeren er inaktiv, da han stadig kunne være regelmæssigt logge ind for at læse tweets.

Påberåbelse Inaktiv Brugernavne

Twitter giver ingen fast tidsplan for, hvornår inaktive brugernavne vil blive frigivet og gjort tilgængelige for nye brugere. Hvis du ønsker et brugernavn tilknyttet en inaktiv konto, Twitter foreslår at ændre navnet for at gøre det anderledes uden at miste den ønskede betydning. Populære navn ændringer omfatter tilføjelse af tal, understregninger eller forkortelser. Hvis du ejer varemærket for et kontonavn du har mistanke om er inaktiv, kan du indsende en rapport med Twitter til at inddrive navnet uden at vente de krævede seks måneder.

Deaktivering din Twitter-konto

I stedet for bortfald i inaktivitet, kan du tage skridt til at deaktivere din konto. Du skal udføre deaktiveringen processen på en computer på Twitter.com og ikke gennem en mobil enhed. Når du er logget ind på kvidre site, klik på "Kontoindstillinger" og klik på "Deaktivér min konto" knappen nederst på siden. Du vil derefter blive bedt om at bekræfte anmodningen og levere din adgangskode, før deaktivering indtræffer. Twitter vil beholde dine kontooplysninger i 30 dage, før du sletter alle poster. Hvis du skifter mening, vil logge ind igen inden for den periode på 30 dage genaktivere kontoen.

Sådan Slet alle Twitter opdateringer

Twitter er en social netværkstjeneste, der gør det muligt for dig at dele 140 tegn opdateringer med venner og bekendte, der vælger at følge din konto. Når du ser din Twitter-profil, ikke kun er dit seneste opdatering - kaldet en "tweet" - synlig, men hver eneste tweet, du nogensinde har sendt ud på Twitter kan ses. Hvis du gerne vil helt udslette alle dine Twitter-statusopdateringer og starte fra bunden, kan du gøre det på bare et par trin.

Vejledning

1

Åbn din webbrowser og besøge TwitWipe hjemmeside.

2

Klik på "Log på Twitter." Dette er placeret under den store tekst, der angiver, "Du skal give TwitWipe adgang til din Twitter-konto," i højre side af skærmen.

3

Indtast din Twitter-konto legitimationsoplysninger og klik på "Tillad". Du vil blive ført tilbage til TwitWipe.

4

Klik på "Start sletning" og derefter klikke igen for at bekræfte, at du faktisk ønsker at slette alle dine Twitter-opdateringer. Tillad denne proces et par minutter at fuldføre.

På Twitter, hvad er en Brugerliste?

På Twitter, hvad er en Brugerliste?


Bruger lister på Twitter giver dig mulighed for at gruppere andre brugere i kategorier og nedbryde dine tilhængere i mere håndterbare bidder. Alle på Twitter kan oprette op til 20 bruger- lister med nogen kriterier, med et maksimum på 500 brugere pr listen.

Segmentering

Hvis du følger en masse mennesker, lister er en fantastisk måde at organisere dem i kategorier baseret på, hvor de bor, emner, de tweeter om eller hvad andre kriterier, du vil bruge. For at tilføje en bruger til en liste, kan du besøge hans profil skal du klikke på ikonet listen, og kontrollere listen navn (eller klik på "Opret en ny liste", hvis du ikke har foretaget den liste, du ønsker at tilføje brugeren til endnu).

Krav

Du behøver ikke at være efter en offentlig Twitter-konto for at tilføje, at konto til en liste. Det gør lister nyttigt for konti, som du ikke interagerer med meget, men det giver god information - såsom bryde nyhedsopdateringer. Hvis en brugers tweets er private, men du skal være efter person for at se sine opdateringer eller føje ham til en liste.

Andre brugeres Lister

Du kan følge en liste oprettet af en anden person ved at besøge listen og klikke på "Følg denne liste" -knappen. Listen vil dukke op, når du klikker på ikonet lister på Twitter hjemmeside; dens navn vil blive efterfulgt af brugernavnet på den person, der oprettede listen. I stedet for at skabe din egen brugerliste omkring et populært emne, såsom nyhedskanaler i dit område eller berømtheder, kan du være i stand til at finde lister, der allerede er oprettet af andre brugere.

Sletning

Hvis dine tweets er offentlige, kan man tilføje dig til enhver liste. Den eneste måde at fjerne dig selv fra en liste en anden har skabt - andet end ved at spørge skaberen at gøre det - er ved at blokere skaberen, som også vil forhindre skaberen i at følge dig eller sende dig beskeder. Hvis du vil slette en liste, du har oprettet, skal du besøge listen og klik på "Slet" knappen.

Hvordan man laver en Twitter applikation

Hvordan man laver en Twitter applikation


De sociale medier program Twitter udnytter applikationer for at forbedre brugeroplevelsen. Ansøgningerne er computerprogrammer, der hjælper den Twitter-bruger opdateringen og forbinder med mennesker og sociale grupper mere effektivt og hurtigt. Ansøgningerne er også fremragende networking værktøjer, især hvis den Twitter-bruger konto er beregnet til professionel brug. Twitter giver sine brugere til at oprette og netværk applikationer. Ansøgningen design er forholdsvis let, og resultaterne kan være givende for en Twitter-bruger.

Vejledning

1

Tilmeld dig Twitter. Du skal bruge en profil for at holde kontakten med din ansøgning og med Twitter. Opret din Twitter-konto, og beskrive dig selv på en måde, der vil forbinde dig til din ansøgning. Stat, at du er skaberen af ​​ansøgningen i din biografi.

2

Undersøge, hvordan Twitter ansøgning vil blive udnyttet. Ikke alle Twitter-applikationer er tilgængelige for hver medieenhed. For eksempel har mange brugere tweet mens på mobile enheder, der anvender en række forskellige operativsystemer, såsom Android. Nogle Twitter applikationer har brug for ekstra programmering for at arbejde på disse enheder. Med Android eksempel, vil du nødt til at importere Android og Java indhold for at udforme en ansøgning om Android-brugere.

3

Brug Twitter API. Den Twitter API, eller Application Programming Interface, er det vigtigste program Twitter giver brugerne mulighed for at udvikle applikationer. En API er den eneste måde at udvikle en Twitter-program, da programmet skal udnytte en brugers data. Af sikkerhedsmæssige årsager kun Twitter lader brugerne eller andre udvikler Twitter applikationer gennem Twitters API service.

4

Opret en hjemmeside til din ansøgning. Når du har oprettet din Twitter-applikation med Twitter API, kan du oprette en hjemmeside. Hjemmesiden vil tjene brugere som et sted at enten downloade din ansøgning eller lære mere om programmet. Link hjemmesiden til din personlige Twitter-konto.

5

Opret en Twitter-konto til din ansøgning. Selv Twitter applikationer kan have Twitter-konti. Den Twitter ansøgning konto vil holde fans af ansøgningen opdateret om eventuelle service-opgraderinger eller produktnyheder. Det er også en god måde at kommunikere med fans af din ansøgning eller få forslag og klager vedrørende anvendelsen.

TIPS

  • Du kan ikke sælge en Twitter API til tredjemand. Dette vil resultere i en sletning af din ansøgning og din Twitter-konto. Din ansøgning skal ikke spam produkter eller tjenester til brugerne. Du skal også overholde en brugers personlige oplysninger, når du modtager alle de relevante oplysninger fra dem gennem din kvidre ansøgning.

Kan nogen se din tweets Hvis du blokere dem på Twitter?

Kan nogen se din tweets Hvis du blokere dem på Twitter?


Hvis du har en konto på Twitter sociale medier tjeneste, du ved, hvor meget sjov og nydelse, du kan vinde fra at dele og læse tweets - 140 tegn miniature blogindlæg, der kombinerer statusopdateringer med observationer om verden, chancerne til at lufte om en problem, der generer dig, og en måde at få hurtige svar på spørgsmål eller støtte til dit synspunkt. Det er den opadrettede af Twitter. Jo længere du bruger på Twitter, men det sandsynlige er du er til at løbe ind i trolde, spammere og andre, der følger dig af grunde, der intet har at gøre med sjov. Holde din Twitter tidslinje fri for irritationer kan fjerne de mennesker, du ikke ønsker, men med en eller to undtagelser, vil det ikke stoppe dem fra at læse dine tweets.

Blokering

Måske du tweeter om en musikgruppe eller tv-udsendelse, som du er en stor fan, blot for at tiltrække en tilhænger, der forsøger at få din opmærksomhed lige så han kan være uenig med dig. Selvfølgelig, hvis han følger dig, og du ikke følge ham tilbage, vil du ikke se hans tweets på din timeline, men der vil ikke nødvendigvis forhindre ham i at genere dig. Tag et skridt videre og blokere ham. Bare husk han stadig kan se dine tweets, selvom Twitter lukker sin konto. Så længe han kender dit brugernavn, alt han har brug for, er en webbrowser for at kunne se, hvad du skriver.

Blokering og rapportering

Nogen, der misbruger kvidre tjeneste ved at forsøge at chikanere dig eller sprede sladder om du rent faktisk gør bryde reglerne og kvalificerer til at miste hendes konto. Hvis den enkelte sender spam, kan du rapportere hende på Twitter. Hvis hun misbehaves på andre måder, der er imod reglerne, kan du rapportere hendes brugernavn og eksempler på hendes tweets på Twitter. Tjenesten tager en dim visning af mennesker, der opfører sig brutalt. Odds er, du vil snart finde spammer konto er blevet annulleret. Som du måske har mistanke om, spammere ofte dukker op under et nyt brugernavn, når deres Twitter-konti er blokeret, men i det mindste du har reglerne om din side. Still, hvis hun kender dit brugernavn, kan hun se dine tweets i en webbrowser.

Sletning Tweets

Hvis du har bogført nogle tweets om personlige problemer eller en tirade om noget, du ønsker du havde holdt stille, kan du fjerne disse tweets permanent ved at slette dem gennem Twitter. De tweets vil forsvinde fra din tidslinje, og tidslinjen for alle, der følger dig. Sørg for at du virkelig ønsker at slippe af med dem, fordi når de er væk, er de væk for evigt - slags. I 2010 Library of Congress arkiveret hver eneste tweet, der nogensinde havde været udstationeret siden Twitter gik i luften i 2006. Hvis du har indsendt din tweets efter arkivet blev lavet, når du sletter dem, de er virkelig gået.

Beskyttet konto

Den eneste måde at holde nogen fra at læse dine tweets er at holde alle fra at læse dem - undtagen de personer, du giver tilladelse. En beskyttet konto viser en advarsel til alle, der lander på denne brugers hjemmeside, at adgangen til at brugerens tweets gives fra sag til sag. Problemet med denne tilgang er det alt eller intet, og afhængigt af hvor aktiv din Twitter-konto kan være, kan du være i for en masse tid og kræfter brugt evaluere mennesker, der beder at se dine tweets og enten give eller afslå tilladelse. Nogle mennesker, herunder nogle, du måske ønsker at følge dig, simpelthen ikke anmode om tilladelse til at følge en beskyttet Twitter-konto. Desuden eventuelle tweets du skrev før du beskyttet din konto forbliver ubeskyttet.

Sådan Slet Komplet Twitter History

Som sociale netværk, såsom Twitter, at blive mere mainstream, kan din historie Twitter-opdateringer blive af interesse for venner, familie, naboer og endda potentielle arbejdsgivere. Hvis du er bekymret for, at du har været lidt for åbne eller kommende i tidligere tweets, kan du slette dine tidligere opdateringer og direkte beskeder. Twitter giver ikke på nogen måde for at slette hele din konto historie i ét trin, bortset fra at slette din konto. Når du har udslettet din Twitter-historie, kan du ændre din konto til "beskyttet", starte en ny konto eller begynde twitte igen.

Vejledning

1

Slet din direkte besked historie med Whacker DM. Skift til den "gamle Twitter" grænseflade ved at klikke dit navn i øverste højre hjørne på alle Twitter-side og vælge "Skift til Old Twitter." Whacker DM fungerer kun i "Gamle Twitter" grænseflade. Besøg DM Whacker siden og træk "Whacker DM" bookmarklet link i din webbrowser bogmærker bar. Besøg din direkte beskeder side på Twitter, og klik på "Whacker DM" bogmærke for at slette din direkte besked historie.

2

Log ind Twitter, skal du klikke på "Profil" og svæve over hver af dine tidligere tweets at afsløre linket "Slet". Klik på "Slet" for at fjerne dine tidligere twitter indlæg individuelt. Klik på "Meddelelser" og svæve over hver tidligere direkte besked at afsløre linket "Slet". Klik på "Slet" på disse meddelelser for at fjerne dem individuelt. Dette er en langsom, men levedygtig mulighed, hvis du har en kort Twitter historie.

3

Slet alle dine tidligere tweets med TwitWipe. Besøg TwitWipe hjemmeside (twitwipe.com). Klik på "Log på med Twitter" og godkende din konto. Klik på "TwitWipe Denne konto" knappen, og bekræfte, at du vil slette alle dine tidligere tweets.

TIPS

  • Når du sletter din Twitter historie, kan du ikke gendanne den.
  • Sletning direkte beskeder, du har sendt fjerner også disse beskeder fra deres modtagernes indbakker.
  • Sletning alle dine offentlige Twitter statusser betyder ikke nødvendigvis, at de er væk for evigt. Søgemaskiner, såsom Google, og tredjeparts sociale medier overvågningsværktøjer kan have nogle eller alle dine beskeder, der er gemt i deres databaser. Twitter partnerskab med Library of Congress betyder, at sende tweets er en del af et arkiv, der kan være offentligt søgbare i fremtiden.

Sådan Clean DMs i Twitter

Twitter direkte beskeder (DMS) giver brugerne mulighed for at sende og modtage længere beskeder. Desværre er der mange annoncører bruger funktionen DM til automatisk sende spam-beskeder for produkter og hjemmesider. Twitter giver ingen måde at masse slette DMs og brugerne med forbehold for spam eller andre uønskede meddelelser skal fjerne dem én efter én eller brug et tredjepartsprogram.

Vejledning

1

Gå til "dmcleaner.com" og klik på "Log ind med Twitter" knappen. Indtast brugernavn og adgangskode på den konto, du ønsker at rengøre og derefter klikke på "Godkend App."

2

Vent Twitter til at omdirigere dig til DMCleaner ansøgningen og udfylde din liste DM. Klik på "Slet alle DMs" at rense hver DM fra boksen. Klik på "Anvend ændringer" for at bekræfte og slette alle sendte og modtagne DMS.

3

Vent DMCleaner at udføre rengøring og rapportere, at du har slettet dine DMs. Klik på "Log" for at lukke programmet og vende tilbage til DMCleaner hovedsiden.

TIPS

  • DMCleaner tilbyder mange specialiserede sletning muligheder, herunder muligheden for at slette DMs kun fra blokerede brugere. Blokere alle brugere, at spam dig og bruge denne mulighed, hvis du blot ønsker at slette deres DMS.
  • Når udgår med DMCleaner kan DMs ikke hentes.

Sådan downloades en Twitter ikon for WordPress

Sådan downloades en Twitter ikon for WordPress


At fremme dig selv online, er det en god idé at lægge et link til din Twitter-konto på din hjemmeside. Hvis du hellere vil ikke lave din egen, er der tusindvis af talentfulde grafiske designere, der sender post ikoner for dig at bruge online. Med sådan et bredt sortiment af ikoner at vælge imellem, kan du vælge en, der passer til din WordPress websted layout. Downloading disse ikoner er så simpelt som at gemme et billede til din computer. Når du vælger et ikon, det tager kun et øjeblik at hente den.

Vejledning

1

Find et websted, der giver Twitter ikoner. Mange stock foto hjemmesider har dem, samt webdesign blogs og hjemmeside ressource sites. (Se Ressourcer til et sådant sted.)

2

Find et ikon, du kan lide. Du kan vælge flere og se hvad der virker bedst på dit websted.

3

Sørg for, at filtypen af ​​ikonet er sikkert for internettet. Det bedste billede udvidelser til brug på nettet er JPG, GIF og PNG. Du kan gemme andre filtyper, såsom EPS og BMP, derefter åbne og gemme dem i et acceptabelt format, før du uploader dem til WordPress.

4

Gem ikonet til din computer. Hvert websted har en anden måde at gøre dette. Nogle vil have et link, som du kan klikke for at downloade billedet. Andre gange, du bliver nødt til at højreklikke på billedet og vælge at gemme den. Download det til et sted, hvor du nemt kan få adgang til den. Dit skrivebord er et godt sted.

TIPS

  • Du kan uploade dit ikon til WordPress enten via dit FTP program eller med Wordpress medier uploader værktøj.
  • Sørg for, at ikonerne, du downloader er for borgerne til at bruge. Må ikke bare gemme et ikon fra en andens hjemmeside til din computer.

Twitter API tilbagekald Tutorial

Den Twitter API indeholder en callback funktion, du bruger til at vise tweets i dit website layout. Du kan få vist dine seneste tweets eller tweets fra andre tilhængere eller brugere på din webside. Du bruger PHP til at hente listen over tweets og vise dem i en angivet beholder. Den Twitter API håndterer alle de nødvendige søgninger, så du skal bare vise resultaterne på din side.

Vejledning

1

Højreklik på PHP side, du vil redigere, og vælg "Åbn med." Klik på din foretrukne PHP editor til at indlæse siden i editoren.

2

Link til din Twitter-feed. Den Twitter API kræver dit brugernavn til at linke til dine tweets. Du kan også linke til en anden brugers tweets, hvis du foretrækker. Føj følgende kode til at linke til din konto:

$ Tweets = "http://search.twitter.com/search.atom?q=from:". $ Brugernavn." & RPP = 1 ";

Erstat "$ username" med din Twitter-konto navn.

3

Vise tweets i en div container. Find den del af koden i din side, hvor du vil vise dataene. Føj følgende kode til beholderen:

$ Indhold = eksplodere ("<indholdstype = \" html \ ">", $ tweets);
$ Indhold2 = eksplodere ("</ indhold>" indhold $ [1]);
echo $ indhold2;

Sådan tilføjes en Twitter Feed til sidebar.php

Twitter har en profil-widget, der tilføjer en Twitter-feed til din hjemmeside. Hvis du bruger en PHP fil, der har din sidebjælke oplysninger, herunder Twitter-feed i den viser foderet hele dit websted. Hvis du vil medtage en Twitter-feed i din PHP-fil, skal du angive, hvilke Twitter-konto, du vil medtage foderet fra. Når widget'en skaber foderet, kopiere og indsætte koden i din sidebar fil.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser og gå til Twitter-profil widget skaberen side (se Resources).

2

Skriv dit Twitter-brugernavn i tekstfeltet. Klik på "Afslut & Grab Code" knappen nederst på siden. Twitter opretter scriptet skal du medtage på din webside. Kopier dette fra tekstområdet.

3

Åbn "sidebar.php" fil. Sæt markøren på det sted, hvor du vil inkludere Twitter-feed og indsætte koden der.

4

Tilpas koden i widget til at passe din hjemmesides udseende. For eksempel ændre "bredde" og "højde" egenskaber til at passe indholdsoversigten parametre. Skift "RPP" til det antal tweets, der skal vises i foderet. Skift "baggrund" og "farve" hexadecimale farveegenskaber til at passe dit farveskema. Skift "scrollbar" egenskab til "true" for at vise en scrollbar i dit feed.

5

Gem "sidebar.php" fil og upload den til din webserver. Alle dine websider, der indeholder denne fil nu vise din Twitter-feed.

Sådan pakkes en Twitter profil i API

Sådan pakkes en Twitter profil i API


Tilføjelse gadgets til en hjemmeside er en glimrende måde at underholde de besøgende og vise dem, hvordan teknisk dygtige du er. Twitter gadgets, for eksempel tillade besøgende søge kvidre og hente profiloplysninger om enhver Twitter-bruger. Disse gadgets virker ved at få adgang Twitter database gennem sin Application Programming Interface. Ved hjælp af HTML og lidt JavaScript, kan du bygge din egen gadget, search gadget og placere den på enhver webside, du kan lide.

Vejledning

1

Start en HTML-editor og indsætte koden vist nedenfor i dokumentet krop sektion:

<Input type = "text" id = "twitterName" />
<Input type = "knappen" value = "Get profil" onclick = "return getInfo ()" />

<Ul>
<Li> <div id = "brugerbillede" </ div> </ li>
<Li> Screen Name <div id = "userScreenName"> </ div> </ li>
<Li> Navn <div id = "Username"> </ div> </ li>
<Li> Oprettelsesdato <div id = "userCreated"> </ div> </ li>
<Li> Placering <div id = "userLocation"> </ div> </ li>
<Li> Tilhængere <div id = "userFollowers"> </ div> </ li>
<Li> Venner <div id = "userFriends"> </ div> </ li>
<Li> URL <div id = "userURL"> </ div> </ li>
<Li> Bio <div id = "userBio"> </ div> </ li>
</ Ul>

Denne kode opretter en tekstboks til indtastning af en Twitter-navn, til en knap udløse en søgning og en uordnet liste, der indeholder de profilfelter Twitter vender tilbage til din webside.

2

Føj følgende kode til dit dokument manuskript sektion:

<Script src = "http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js&quot, type =" text / javascript ">
</ Script>

twitterURL = "http://twitter.com/users/&quot ;;

Den første sætning gør jQuery funktioner, du har brug for til rådighed i dit dokument. Den twitterURL variabel holder webadressen på Twitter søgen API.

3

Indsæt JavaScript-funktionen vist nedenfor efter koden er angivet i det foregående trin:

fungere getInfo () {

var brugerID = $ ('# twitterName «) val ().;
var searchQuery = twitterURL + brugerID;

$ .getJSON (TwitterURL + brugerID + ".json? Tilbagekald =?",
funktion (resultater) {

. $ ('# UserFriends') html (results.friends_count + "</ b>");
. $ ('# UserBio «) html (results.description +" </ b> ");
. $ ('# UserLocation «) html (results.location +" </ b> ");
. $ ('# UserURL «) html (" <b>' + results.url + "</ b>");
. $ ('# UserScreenName «) html (" <b>' + results.screen_name + "</ b>");
. $ ('# Brugernavn ") html (" <b>' + results.name + "</ b>");
. $ ('# UserFollowers') html ("<b> '+ results.followers_count +" </ b> ");
$ ('# UserCreated «) html (" <b>' + results.created_at + "</ b>. ');
. $ ('# Brugerbillede «) html (' <img src =" "+ results.profile_image_url + '" height = "50" width = "50">');

});
}

Den getInfo funktionen kører, når du klikker på knappen, du har oprettet. GetInfo kalder getJSON funktion, som passerer den værdi, gemt i twitterURL Twitter sammen med bruger-id indtastes i tekstfeltet. Når Twitter sender et svar tilbage, gemmes den hentede profiloplysninger i resultaterne variabel. Den callback funktion bruger værdierne i den pågældende variabel for at indstille værdier for punkterne i din uordnet liste.

4

Gem dit dokument, åbne den i en webbrowser og skriv navnet på en Twitter-bruger i teksten, der vises. Klik på knappen for at se profilen resultater, kvidre returnerer.

TIPS

  • Resultaterne variabel indeholder alle de datafelter, der er vist i dette eksempel. Den results.screen_name fx indeholder Usera € ™ s kaldenavn og results.location indeholder Usera € ™ s placering. Formater disse resultater som du har lyst.

Hvordan man laver en Twitter navigationsbjælke i CSS

Navigation barer oprettet i CSS lade dig strømline navigation kode og skabe et visuelt tiltalende navigation layout for dine brugere. Hvis du vil oprette et navigationspanel Twitter, tilføje et link til din aktuelle navigation layout, der peger på din Twitter-konto. Dette lader dine brugere navigere til den Twitter-side, hvor du laver meddelelser og få tilhængere.

Vejledning

1

Højreklik på den aktuelle HTML-side, der indeholder din navigationslinje. Klik på "Åbn med" og vælg en CSS eller HTML-editor på listen over programmer.

2

Tilføj "div" beholder til din Twitter-link. Kopier og indsæt følgende kode til slutningen af ​​din navigation-kode:

<Div id = "twitter">
</ Div>

Koden for det link, der sender brugerne til din Twitter-side er placeret mellem disse to div tag definitioner.

3

Tilføj Twitter-link til navigationen. Følgende kode linker til en Twitter-konto med navnet "MyAccount":

<a href="twitter.com/myaccount"> My Twitter </a>

Erstat "MyAccount" med din Twitter-konto navn.

4

Tilsæt CSS-klasse til din navigation. Tilføjes klasse til div container, der viser linket Twitter. Føj følgende kode til din div container definition:

class = "cssid"

Erstat "cssid" med klassen, der vises i dine andre navigation links.

5

Gem ændringerne og åbne filen i din browser for at afprøve de links og kode ændringer.

Sådan konfigureres Twitter i Drupal

Den Drupal Twitter-modulet integrerer flere funktioner i Twitter API på dit websted, herunder automatiske udstationering af nyt indhold og Twitter Tilmeld ins for brugerne. Dette modul er imidlertid ikke en simpel at installere og bruge modulet. Det kræver lidt af konfiguration og også kræver, at du registrere dit websted med Twitter og oprette en udvikler ansøgning.

Vejledning

1

Log ind på din Drupal hjemmeside og klik på "Administrer". Klik på "Moduler" og derefter markere feltet ved siden af ​​"OAuth," "kvidre", "Twitter Actions" og "Twitter Post." Hvis du vil aktivere Twitter logins, markere feltet ved siden af ​​"Twitter Log på." Klik på "Save Configuration".

2

Klik på "Configuration" og derefter klikke på "Twitter Setup." Bemærk "Notering URL." Enten skrive det ned eller markere og kopiere den med din mus.

3

Besøg Twitter Developer site. Klik på "Opret en App." Log ind med din Twitter-konto. Hvis du ikke har en, skal du klikke på "Tilmeld".

4

Opret et navn til din ansøgning så indtast dit website URL. I "tilbagekaldswebadresse" sektionen Skriv eller indsæt den OAuth tilbagekaldswebadresse du har optaget. Klik på "Opret Twitter Application."

5

Fremhæv og kopiere "Consumer nøgle" og "Consumer Secret." Klik på "Gem".

6

Få adgang til din Drupal admin panel og klik på "site Configuration". Klik på "Twitter Setup" og derefter indsætte forbrugeren hemmelige og forbrugernes nøgle. Klik på "Save Configuration".

7

Klik på "Post" i opsætningsmenuen Twitter. Vælg den tekst, der skal vises før din indhold automatiske Twitter-opdateringer. Som standard, det viser "Ny Post" efterfulgt af artiklens navn. Skift "Ny Post" feltet, hvis det ønskes.

8

Vælg, hvilke typer af indhold, du vil automatisk Besked på Twitter (side, historie, etc.). Klik på "Save Configuration".

9

Klik på "Log ind", hvis du aktiveret Twitter logge på option. Vælg twitter Log ind logo du vil bruge, og klik på "Gem".

Hvordan man kan udvikle en Twitter applikation med Python

Hvordan man kan udvikle en Twitter applikation med Python


Udviklere har skrevet Twitter Application Programming Interface (API) wrapper klasser for de fleste programmeringssprog, herunder Python. Disse wrapper klasser tillade en programmør for nemt at få adgang til Twitter funktionalitet til applikationsudvikling. Skrive et script i Python til at få adgang Twitter funktionalitet på niveauet af koden indebærer importere et bibliotek og påberåbe sig klasses kapacitet. Dette udnytter objektorienteret programmering teknikker til at forenkle interaktion med kvidre API.

Vejledning

1

Importer Python-Twitter-bibliotek i kildekoden. Efter at have downloadet og installeret Python-Twitter-bibliotek (fra code.google.com/p/python-twitter/), oprette en fil, "twitter.py" i teksteditoren. I koden, skal du indtaste:

! / Usr / bin / python

import twitter

Dette vil importere Twitter API bibliotekerne i det aktuelle program kilde-fil.

2

Opret en API objekt. Føj følgende kode til den allerede oprettede kildefil:

t_object = twitter.API ()

T_object vil nu indeholde en instans af Twitter API objekt. Alle Twitter funktioner vil komme fra dette objekt.

3

Få en brugers tidslinje. Føj følgende kode:

line = t_object.GetUserTimeline (brugernavn)

Erstat "username" med kvidre skærm navnet på den bruger, hvis tidslinje vil blive kaldt. Hvis du vil udskrive tidslinjen medtage denne linje kode:

udskrive [u.text for u på linje]

TIPS

  • Yderligere Python Twitter-API funktioner er beskrevet på udviklerne hjemmeside.

Sådan bruges en Twitter Python script

Sådan bruges en Twitter Python script


På grund af Twitters popularitet og den måde, hvorpå den interagerer med andre web-tjenester og applikationer, mange programmeringssprog biblioteker har specielle Twitter funktionalitet. Pythons Twitter funktionalitet kommer i form af en wrapper klasse bibliotek, som giver Python programmører en hurtig og nem brugerflade at tilslutte på Twitter system. Ved at bruge twitter klasses metoder, kan Programmører nemt logge ind Twitter og læse andre brugeres tidslinjer.

Vejledning

1

Download og installer Twitter Application Programming Interface (API), kaldet python-Twitter på code.google.com/p/python-twitter. Der er et par andre Twitter API pakkemaskiner til Python, men python-twitter kommer direkte fra Google Code repository med installationsvejledningen, kode tutorials og eksempler til rådighed.

2

Hent og installer OAuth Python biblioteker fra oauth.googlecode.com og installere OAuth-python-twitter bibliotek fra oauth-python-twitter.googlecode.com. Rediger "getAccessToken" -metoden i OAuth-python-twitter, så det tager en ekstra metode, "pin":

getAccessToken (self, pin, URL = ACCESS_TOKEN_URL)

og tilføj følgende til den "token" variable linje (Kilde 2):

token = self._FetchUrl (URL, parametre = {'oauth_verifier «: pin}, no_cache = True)

3

Opret koden at instantiere en Twitter-forbindelse i Python IDE. Når programmøren installerer python-twitter bibliotek, køre IDE i en terminal ved at skrive "python" og trykke på enter-tasten. På IDE prompt, skal du indtaste følgende:

import twitter

twitter_connection = twitter.Api ()

Variablen "twitter_connection" nu indeholder en twitter-forbindelse objekt, hvorfra programmøren kan sende og hente oplysninger fra Twitter servere.

4

Træk en offentlig tidslinje og udskrive det gennem Python:

tidslinje = twitter_connection.GetUserTimeLine ("brugernavn")

udskrive [s.text for si tidslinje]

Dette vil udskrive alle aktuelle stillinger på brugernes offentlige tidslinje. Teksten kan formateres på en række måder. For at præforme andre funktioner, kan verifikation ved OAuth være påkrævet. I dette tilfælde skal Python program registreres via Twitter ved at følge vejledningen på dev.twitter.com/apps/new.

Hvordan man gør en Twitter Stream API i Perl

Den Twitter API tillader programmører at få adgang til funktionaliteten af ​​Twitter og bruge Twitter indhold i en række forskellige måder. Udviklere kan oprette Twitter hjælpeprogrammer, desktop applikationer eller værktøjer til håndholdte enheder. Da Twitter API er åben, de fleste web-scriptsprog har støtte til API på deres sprog, eller findes som et modul. Programmeringssproget Perl har "Net :: Twitter" modul, som omfatter genstande til at sende forespørgsler til Twitter servere og hente data, såsom en brugers tidslinje stream.

Vejledning

1

Registrer en Twitter app. Naviger din browser til dev.twitter.com, skal du vælge "Opret en App" og log ind med dit Twitter brugernavn og adgangskode. Udfyld din ansøgning oplysninger, herunder programmets navn og funktion, og Twitter vil give dig Log ind legitimationsoplysninger til din Perl program.

2

Send en forespørgsel godkendelse på Twitter i et Perl script, ved hjælp af de legitimationsoplysninger, du har modtaget fra Twitter ansøgningen registrering:

! / Usr / bin / perl

bruge Net :: Twitter;

min $ twitter = Net :: Twitter-> ny (legacy => 0);

min $ twitter = Net :: Twitter-> ny (

traits => [qw/OAuth API::REST/],
consumer_key => consumerkey,
consumer_secret => consumersecret,
access_token => token,
access_token_secret => tokensecret,

);

3

Få din Twitter stream gennem "home_timeline" funktion:

min $ statusser = $ nt-> home_timeline ();