tilladelser wordpress 755

Sådan bruges Dada Mail

Sådan bruges Dada Mail


Dada Mail er et browserbaseret email postliste manager. Liste beskeder sendes via en browser formular. Abonnement bekræftelser er færdig ved at klikke på links i den modtagne e-mail. Tjenesten bruger CGI scripts stedet dæmoner til at køre. Administratorer skal være fortrolig med at installere scripts på deres webserver og arbejde med MySQL eller PostgreSQL at få den bedste ydelse ud af Dada Mail.

Vejledning

Installation

1

Udpak Dada Mail-programmet og uploade "Dada" mappe til din hjemmesides cgi_bin mappe.

2

Ændre filnavnet på "dada / installatør-handicappede" til "dada / installer".

3

Indstil tilladelser til 755 inde i "dada / mail.cgi" og "dada / installatør / install.cgi" scripts.

4

I en webbrowser, se "dada / installatør / install.cgi" script til at udløse de sidste trin i installationsprocessen.

Konfiguration

5

Indstil placeringen af ​​".dada_files" bibliotek. Hvis du vælger "Auto" scriptet udfylde oplysningerne i konfigurationen form, bedst muligt. Hvis du har brug for at ændre den placering, det har plukket, skal du vælge "Manual" og skriv det rigtige stinavn.

6

Kontroller webadressen på den Dada Mail-programmet. Det bør være noget lignende: http://yourserver.com/cgi-bin/dada/mail.cgi.

7

Konfigurer scriptet adgang til din SQL database. Vælg "MySQL" eller "PostgreSQL" til backend afhængigt af din opsætning. Hvis du ikke har adgang til enten vælge "Standard".

8

Hvis du bruger en SQL backend, indstille serveren (normalt localhost), database, port, brugernavn og adgangskode. For havnene, holde det sat til "auto", medmindre du ved, du har en unik konfiguration.

9

Klik på "Konfigurer Dada Mail" for at gemme din konfiguration. Hvis Dada Mail ikke automatisk begynder at arbejde, så bliver du nødt til manuelt at bevæge "dada / installer" uden for Dada biblioteket eller omdøbe den. Dette er en sikkerhedsforanstaltning indbygget i programmet for at undgå uønsket omstrukturering af det installerede program.

10

Klik på "Begynd at arbejde med Dada Mail" for at starte programmet.

Administration

11

Fra standard skal du klikke på "Administration" linket nederst på siden. Dette link vil føre dig til det link Kontrolpanel.

12

Log ind enten med brugernavn og adgangskode til en bestemt liste eller root brugernavn og adgangskode.

13

Opret en ny liste ved at skrive i roden password og klikke på "Opret en ny liste" -knappen.

14

Kopier og indsæt den automatisk genererede HTML abonnement kode til din hjemmeside for at gøre det muligt for interesserede brugere at abonnere på din adresseliste.

15

Tilføj abonnenter ved at klikke på linket "Tilføj" i venstre kolonne.

16

Klik på "Send besked" linket for at sende en e-mail til alle dine liste abonnenter. Programmet kan tage klartekst, HTML eller en kombination af begge.

Sådan ændres Mapperettigheder i Plesk 9.3

Parallels Plesk er et web-hosting automatisering program, der typisk anvendes til server administration formål såsom etablering af websteder og administrere e-mail konti. Med din FTP software, du er i stand til at ændre UNIX-baserede "forandring mode" (chmod) tilladelser på specifikke Plesk mapper. Blandt andet chmod tilladelser gør det muligt at angive, om en fil eller mappe er skrivbar eller skrivebeskyttet. Ændring af tilladelser vil give dig kontrol over brugeradgang til Plesk mapper.

Vejledning

1

Åbn din FTP-software og logge ind på din web hosting-konto. Rodmappen på din web hosting-konto vil lancere.

2

Find den mappe på webserveren, som du vil ændre.

3

Højreklik på mappen, og klik på "Egenskaber" eller "File Permissions" i visse tilfælde, derefter identificere de nuværende chmod tilladelser i det relevante tekstfelt. Tilladelserne vil blive udtrykt med tre cifre, såsom "644", "755" eller "777", for eksempel.

4

Gå til side Resource hjemmeside (se Resources) og se på tilladelse numre. Biblioteker og filer er typisk tildelt følgende tilladelser: "644", "755" eller "777", hvor sidstnævnte er kendt som "verdens skrivbar", hvilket betyder, at alle brugere har adgang. Bekræft ændringerne.

5

Afslut FTP-program.

TIPS

  • Se Plesk brugervejledningen og bekræft, at du kan ændre tilladelserne for mappen, som du vælger at ændre tilladelser.

Sådan fjernes "Adgang nægtet" på Joomla

Joomla Content Management System, eller CMS, tilbyder al den kraft skalerbarhed af CMS-platforme, der koster tusindvis af dollars til en meget lavere pris - faktisk, det er gratis. Udviklet af tusindvis af open source bidragydere, er Joomla valget af millioner af hjemmeside ejere verden over - 2,7% af alle Web CMS-systemer ifølge Joomla.org - der ønsker en nem at installere og enkel at administrere indhold-centreret hjemmeside. Når du installerer Joomla, selv om, kan du modtage "Adgang nægtet" fejl efter installationen. Der er mange grunde til, at fejlen opstår. I de fleste tilfælde fjerne fejlene er så simpelt som at nulstille tilladelser mappe på din webserver.

Vejledning

1

Naviger til din Joomla hjemmeside hjemmeside. Klik på menuen links på webstedet for at afgøre, hvilke mapper du ikke kan få adgang på webserveren. For eksempel, hvis du har en menu link med titlen "Om mig" og klik på linket, bør du se en URL i adresselinjen minder om "http://www.myjoomlawebsite.com/aboutme." Hvis når du klikker på linket, kan du se "Adgang nægtet" fejl, skal du ændre indstillingerne tilladelse til mappe i din web-hosting kontrolpanel.

2

Naviger til login-siden for din web-hosting kontrolpanel-konto. Log ind med dit brugernavn og adgangskode.

3

Klik på "File Manager" linket i kontrolpanelet. Vent på File Manager til at dukke op og vise en liste over mapper på din webserver.

4

Dobbeltklik på "HTML", "public_html", "Web" eller anden mappenavn, der indeholder HTML og PHP filer til din hjemmeside.

5

Find navnet på den mappe, der indeholder indhold, du ikke kan få adgang på grund af "Tilladelse nægtet". Fremhæv navnet på mappen, og klik derefter på "Skift tilladelser" på File Manager værktøjslinjen. Hvis File Manager ikke har en "Change Permissions" valgmulighed på værktøjslinjen, skal du højreklikke mappenavnet og klik på "Tilladelser", "fil / mappe tilladelser" eller "Rediger tilladelser" på pop-up-menuen.

6

Aktiver "Read" og "Udfør" tilladelser for alle de tre brugertyper:. "Bruger", "Gruppe" og "World" Aktiver "Write" tilladelse til "Bruger" kun. Aktiver "Udfør" tilladelse til alle tre brugertyper. Hvis "ændre tilladelser" eller "File Permissions" dialogboksen beder om talværdier eller vises ikke afkrydsningsfelter for de forskellige brugertyper, indtaste "755" i feltet tilladelser. "755" er den numeriske værdi af tilladelses indstillingerne er anført ovenfor.

7

Klik på "ændre tilladelser" eller "Gem" knappen. Klik på "Opdater" i File Manager værktøj bar.

8

Gå til din Joomla hjemmeside og klik på linket igen. Du skulle nu være i stand til at se web-side filer i mappen.

9

Skift tilladelser for andre mapper på din webserver efter behov.

TIPS

  • Hvis du ser "Tilladelse nægtet", når du forsøger at få adgang til en bestemt fil eller webside, kan du ændre tilladelserne for den pågældende fil på samme måde, som du ville gøre for en mappe. Du skal blot vælge filnavnet i filhåndteringen og ændre dens rettigheder.

Sådan finder Perl Directory på en server

Sådan finder Perl Directory på en server


Den Perl fortolkeren er ansvarlig for at gennemføre alle de Perl-scripts på serveren. En Perl-program kører ikke, medmindre det passerer gennem tolk, der forvandler scriptet ind i en eksekverbar program. At vide hvor Perl fortolkeren installeres er afgørende, når du skriver eller installere Perl scripts på din server. Uden disse oplysninger, vil dine scripts ikke køre. Du kan finde disse oplysninger ved hjælp af din webserver kontrolpanel interface eller ved hjælp af en kommandolinje prompt på serveren.

Vejledning

Lokalisering Perl scripts

1

Åbn dit FTP-program og log ind på din webserver ved hjælp af brugernavn og kodeord, som din web-hosting firma.

2

Find "public_html", "html" eller "htdocs" mappen og klik på den for at åbne den.

3

Find "cgi_bin" eller "cgi-bin" mappen og åbne den. Perl-scripts er uploadet til denne mappe til brug på webserveren. Uploadede scripts kræver typisk en CHMOD eller fil tilladelse indstillingen "755" eller "777."

Find Perl Compiler

4

Telnet eller SSH i din webserver, og log ind med dit brugernavn og adgangskode.

5

Skriv "whereis perl" eller "som perl" (uden anførselstegn) ved kommandoprompten og trykke på dit "Enter" tasten. Placeringen af ​​Perl fortolkeren vil blive vist.

6

Kopier og indsæt placeringen af ​​Perl-fortolker i en tekstfil til senere brug. Denne mappe indeholder Perl tolk; det er ikke den samme mappe som den, der indeholder dine Perl-scripts.

Sådan at hærde en Joomla! Site

Hacking på internettet er et stigende problem, og Joomla! hjemmesider er bare et andet mål. Nogle angreb er rettet mod at lukke en hjemmeside, nogle stjæle private oplysninger, mens andre bare skamfere hjemmesiden for sjov. Atter andre bruge sitet til deres egne formål. Hvert system har sårbarheder, og medmindre website administratorer tage forholdsregler for at udelukke uautoriseret adgang til et websted, kan hackere i sidste ende få i. Udtrykket "hærde en hjemmeside" betyder at gøre det vanskeligere for en hacker at få adgang til webstedet, og ændre det . Der er specifikke ting, en Joomla! website administrator kan gøre for at gøre det mere sikkert.

Vejledning

Hold Joomla! Opdateret

1

Opdater til den nyeste version af Joomla! Joomla! udviklingsteam reagerer hurtigt på indberetninger om sårbarheder og udsender sikkerhedsopdateringer hurtigt efter en bekræftet sårbarheden verificeres.

2

Set hjemmeside mappe tilladelser til 755 og fil tilladelser til 644. Det er de tilladelser, der anbefales af Joomla! udviklingsteam. Du kan indstille tilladelserne på hjemmesiden via din hosting virksomhedens filhåndtering eller ved hjælp af en File Transfer Protocol program.

3

Kontroller udvidelse sårbarhed listen for at bekræfte, at du ikke har installeret nogen udvidelser, der anses sikkerhedstrusler. Nogle udvidelser, der ikke følger god Joomla! programmering praksis kan åbne hjemmesider til sårbarheder. Brug udvidelser af udviklere, der opretholder aktive støttesystemer og hjemmesider og undgå udvidelser af udviklere, der ikke gør.

4

Opdater dine udvidelser nyeste version og undgå udvidelser, "hack kernen" - ændre Joomla! programmering at omgå en begrænsning eller funktion. Føre en liste over udvidelser i brug og afinstallere udvidelser, der ikke længere anvendes eller vedligeholdes.

5

Skift Joomla! database standard tabel præfiks. Standard præfiks er "jos_" og er velkendt af hackere. Brug et præfiks, der begynder med et bogstav, og er tre eller fire tegn. Understregningstegnet accepteres som et tegn og anvendes i slutningen af ​​præfikset. Hvis en hacker ikke kender tabelprefiks, det gør det sværere for dem at knække MySQL-database sikkerhed.

6

Opret en ny super administrator brugerkonto. Skift oprindelige super administratorkonto til en manager konto og derefter slette den. Du kan ikke slette en super administrator, men du kan degradere koncernniveau og derefter slette den. Ideen her er at slippe af med den oprindelige admin konto, som sletter ID-nummeret 62 forbundet med det. Hackere har fundet en måde at bruge nummeret til at få adgang. Ikke at vide nummeret nederlag deres indsats.

Betydninger af Tilladelser i WordPress

Sammen med de tegnede læsere, kan du få brugere, der er registreret på din WordPress blog til at bidrage og hjælpe dig med at administrere indholdet. Med flere brugere på din blog, tilladelser site er vigtigt at hjælpe dig med at regulere adgang til administrative funktioner og brugerkonti. Forstå hver af de brugerroller, der følger med din WordPress websted, så du kan få mest ud af din blog og bidragsyderne, du har indgået et samarbejde med.

Bidragydere

Den bidragyder konto er det laveste niveau af tilladelser til de deltagende brugere. Bidragydere til din blog kan oprette artikler og gemme dem i et udkast til status. Dine bidragyder niveau brugere kan ikke uploade billeder til et udkast. Eventuelle billeder skal sendes til administratoren for optagelse i artiklen. Når du gennemgå og offentliggøre en bidragyder s artikel, er tilladelser redigering begrænset, forhindrer dine bidragydere i at foretage ændringer i indhold, som du allerede har godkendt. Tildel tilladelser bidragyder til nye brugere og brugere, der har brug redigering før en artikel kan blive offentliggjort. Bidragyder konti kan også bruges som en prøvetid status for nye bidragydere, før de tjener ophavsrettigheder.

Forfatter

WordPress forfatter konti holde samme tilladelser som bidragyder konto med ekstra myndighed. Dine forfattere har adgang til at uploade billeder og filer til deres artikler. Når en forfatter skaber en artikel på din blog, kan han automatisk udgive det til webstedet uden din anmeldelse. Forfattere har også adgang til at redigere og slette deres eget indhold, efter at den er offentliggjort. Giv forfatter adgang til bidragydere, der du er sikker på, vil levere kvalitetsindhold uden at kompromittere integriteten af ​​dit websted.

Editor

Redaktøren status på en WordPress blog giver en bruger adgang til at redigere, slette og redigere artikler fra en bruger på dit websted, herunder bidragydere og forfattere. Redaktører kan tilføje og fjerne billeder, redigere links og publicere artikler uden tilsyn af administratoren. Redaktøren konto har adgang til alle webstedets funktioner, når det kommer til at styre bidrag og artikler fra andre brugere. Tildel tilladelser editor til brugere, du kan stole på med myndighed til at kontrollere bidrag fra andre brugere.

Administrator

Administratorkonto tilladelserne er det højeste niveau af brugertilladelser på en WordPress site. Tilladelser administratoren give dig adgang til alt, at stedet har at tilbyde, herunder den aktuelle lokalitet indstillinger og bruger account management. Administratorer på din WordPress hjemmeside har også adgang til at slette hele webstedet, så tildele disse tilladelser meget forsigtigt. WordPress anbefaler kun at have en administrator pr websted for at beskytte integriteten af ​​dine artikler og brugergrupper registreringer.

Hvilke Tilladelser Er bidragyder Rolle Har i WordPress?

WordPress er et content management og blogging script, der tillader dig at oprette dynamisk indhold i form af en blog eller et fællesskab. Hvis du kører en hjemmeside baseret på dette script, kan du overveje at tilføje andre brugere til at øge sort og indhold på din blog. Du kan stole på brugerroller at begrænse de tilladelser, som andre, såsom bidragydere, har på din hjemmeside.

Baggrund

WordPress giver brugerne mulighed for at registrere på dit websted for at kunne se ekstra indhold og bidrage til din blog. Som standard bruger, der skaber bloggen har super administrator evner og har adgang til alle dele af bloggen, herunder indstillinger, stolper, sider, links og mulighed for at redigere brugere. Andre brugerroller omfatter administrator, redaktør, forfatter, bidragyder og abonnent, i rækkefølge efter faldende kapaciteter. En enkel, personlig blog kan kun have én bruger - administratoren - mens samfund og mere komplekse projekter kan bruge enhver kombination af disse roller.

Evner

Som alle andre brugere, kan bidragydere læse alle offentlige stillinger på din WordPress-drevne hjemmeside eller blog. Ud over dette, brugere med bidragyder rolle er i stand til at logge ind på WordPress instrumentbrættet og se deres egen profil. Bidrager kan redigere og slette indlæg kladder på din blog, som standard. Redigering stillinger omfatter visning af lister over aktuelle indlæg og kommentarer samt skabe nye stillinger. Brugerne kan også have yderligere roller, afhængigt af plug-ins eller udvidelser, som du installerer på din WordPress blog. For eksempel vil nogle plug-ins giver dig mulighed for at tillade visse niveauer af brugere til at se beskyttede stillinger.

Fordele

Hvis du kører en multi-forfatter WordPress-drevne hjemmeside eller samfund, kan du indstille nye eller ukendte brugere som bidragyder. Det giver dem mulighed for at oprette udkast, betroede administratorer, forfattere eller redaktører kan derefter udgive. Eventuelle brugere med disse roller kan kontrollere stillinger til nøjagtighed - enten skrive eller faktuel. Fordi bidragydere ikke kan redigere din blog indstillinger eller skabeloner, behøver webstedsejere og administratorer ikke behøver at bekymre sig om bidragyderne ondsindet skade hjemmesiden ved at skabe offensive indlæg eller slette tidligere indhold.

Overvejelser

Administratorer og super administratorer kan ændre rollen som en registreret bruger på din WordPress hjemmeside til enhver tid. Hvis du ikke ønsker at bruge tid redigering indlæg udkast, kan du overveje at give brugere forfatter privilegier, som giver dem mulighed for at offentliggøre deres egne indlæg. Derfor kan du opgradere brugeren fra bidragyder efter at han eller hun har vist sig troværdig eller til gavn for dit projekt. På samme måde kan du også reducere privilegier registrerede brugere, hvis behovet skulle opstå.

De brugerens tilladelse Definitioner for WordPress

De brugerens tilladelse Definitioner for WordPress


Som standard WordPress tilbyder fem forudindstillede brugerroller, hver med forskellige tilladelser for adgang til admin kontrolpanelet. Dette er nyttigt til store projekter med flere brugere eller blog netværk, da det forhindrer alle brugere i at få adgang de mere følsomme områder af admin panel. Bemærk, at som standard er den første brugerkonto oprettet under installationen WordPress givet fuld administratorrettigheder, så du skal ikke give login oplysninger om den pågældende konto til en bruger, medmindre du vil have dem til at have adgang til alle administrative funktioner.

Subscriber

Abonnenter har det laveste niveau af admin adgang. Abonnenter er kun i stand til at opdatere deres egne profiler, og har ingen adgang overhovedet til andre administrative funktioner. Den typiske anvendelse til denne rolle er at skabe et kun for medlemmer område af hjemmesiden, med eksklusivt indhold og funktioner. Stillinger i medlemmernes område er indstillet, så de kun vises til registrerede brugere, som omfatter abonnenter. En anden almindelig brug er medlemskab websted, hvor alt indhold er indstillet, så kun abonnenter kan få adgang til indholdet, og konti sælges for et månedligt gebyr.

Bidragydere

En bidragyder rolle i WordPress giver brugeren mulighed for at skrive sine egne indlæg. Dog kan bidragydere ikke udgive deres arbejde - en bruger med et højere niveau for adgang skal godkende alt, hvad han har gjort, før den er offentliggjort. Dette er nyttigt for at give nye forfattere en prøveperiode for at teste deres skrivefærdigheder uden straks at tillade dem at udgive indhold til sitet. Bidragydere er i stand til at redigere eller slette deres egne udkast og indlæg, men når deres arbejde er udgivet, kan de ikke redigere eller slette indlægget.

Forfatter og redaktør

Begge disse roller har tilladelse til at offentliggøre på hjemmesiden. Forfattere kan redigere deres offentliggjorte stillinger, og har tilladelse til at uploade filer via mediebiblioteket. Redaktører kan gøre alt forfattere kan gøre, men de kan også redigere og slette andres indlæg, offentliggøre indlæg, bidragydere har indsendt, moderate kommentarer, publicere sider samt stillinger, og få adgang til private indlæg og sider.

Administrator og Super Admin

Disse roller er klassificeret under rollen som "administrator" på WordPress, og de har det højeste niveau af adgang til admin kontrolpanelet. De har alle de tilladelser, en redaktør har, men de kan også slette brugere, håndtere temaer, få adgang til Temaeditoren, installere plugins, opdatere den version af WordPress, og brug import / eksport-værktøjer. Administrator og super admin har de samme tilladelser, men på en blog netværk en super admin kan få adgang til alle blogs, mens en administrators tilladelser er begrænset til én blog.

Hvordan at oprette din egen blog eller hjemmeside fra bunden med WordPress 2.7 Complete

WordPress er et open source content management system bruges til at oprette blogs og hjemmesider. Platformen er populær på grund af dets tilgængelighed og brugervenlighed. WordPress indeholder en kraftig CMS system, der kan anvendes til styring, ajourføring og tilpasse den. Gennem CMS, brugerne er i stand til at ændre deres websteds layout, opdatere indholdet og udvide deres hjemmesider ved hjælp af WordPress Plugins. Opsætning af din egen WordPress blog eller hjemmeside tager nogle tekniske viden, men det bør ikke være så kompliceret, hvis du følger et par enkle trin. Den nyeste version af WordPress er version 3.1.3, men du kan stadig hente den 2,7-versionen fra deres hjemmeside, eller fortsætte med at arbejde med det, hvis din tidligere installerede det.

Vejledning

1

Åbn din webbrowser og gå til WordPress hjemmeside. Klik på knappen "Download WordPress 3.1.3". Dette vil tage dig til download siden. Klik på linket "Download .tar.gz --- 2,7 MB" for at downloade WordPress version 2.7. Hent og udpakke WordPress 2.7 installationsfilerne på din lokale computer. Udvindingen vil oprette en mappe på din computer kaldet "wordpress".

2

Downloade og bruge en FTP-program som: FileZilla, SmartFTP eller WS FTP Pro at uploade WordPress installation filer til din server.

3

Log ind på din hjemmeside Cpanel og find "MySql" ikonet og dobbeltklik på den. Opret og opsætning en database. Klik for at tilføje en database til din hjemmeside. Giv din database et navn og klik på "fortsæt". Oprette og tildele en bruger til din database og klik på "Finish". Sørg for at give brugeren alle rettigheder til databasen. Log ud af din Cpanel og komme tilbage til din computer.

4

Åbn dit FTP-program. Opsætning af en ny vært på din FTP-program. Brug din FTP information og opsætning af din FTP-program. Indtast din FTP-server navn, mappesti, brugernavn og din adgangskode.

5

Etablere en forbindelse med din FTP-program og uploade WordPress installationsfilerne fra mappen "wordpress" på dit lokale drev til den ønskede placering på din hjemmeside.

For at installere WordPress til roden (hovedmappe af dine web-filer) af domæne (f.eks http://www.mywordpresssite.com/), placere alle indholdet af den udpakkede WordPress bibliotek, bortset fra biblioteket selv, ind i roden eller dit offentlige html eller www mappe på webserveren.

For at installere WordPress i sin egen undermappe på hjemmesiden (f.eks http://www.mywordpresssite.com/mysite/), omdøbe mappen wordpress til navnet på valg og placere den på webserveren, til f.eks for wordpress i en undermappe kaldet "MySite", omdøbe mappen kaldet "wordpress" til "MySite" og uploade den til offentlig html eller www mappe på webserveren.

6

Brug din FTP-program og indstille alle tilladelser på mapperne fra wordpress mappe til chmod 755.

7

Kør WordPress installation script ved at skrive adressen på WordPress installation script til din web browserens adressefelt (http://www.mywordpresssite.com/wp-admin/install.php eller http://www.mywordpresssite.com/mysite /wp-admin/install.php). Du skulle nu se WordPress setup siden.

8

Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen. Følg vejledningen for at kontrollere dit login og database oplysninger.

9

Åbn din webbrowser, og indtast dit websteds webadresse i adressefeltet og trykke på enter. Du skulle nu se din WordPress hjemmeside.

Sådan bruges Object Cache til WordPress

Sådan bruges Object Cache til WordPress


WordPress tilbyder integreret objekt caching at cache SQL-forespørgsler, der bruges hver gang en side på din WordPress hjemmeside belastninger. Object caching vil reducere belastningen på din server, når dit website trafik er høj, og det vil reducere belastningen på din database ved at reducere antallet af SQL-forespørgsler foretaget på daglig basis. Aktivering objekt caching kan hjælpe dig med at øge din hjemmesides hastighed, mens potentielt reducere din hjemmesides båndbredde omkostninger.

Vejledning

1

Åbn dit FTP-program og log ind på din hjemmeside.

2

Find "wp-config.php" fil og downloade filen til din computer.

3

Åbn "wp-config.php" fil. Find "ENABLE_CACHE værdi og sæt den til" define ('ENABLE_CACHE «, TRUE);"

4

Gem og luk "wp-config.php" fil.

5

Upload den nye "wp-config.php" filen til din server.

6

Gå til "wp-content" mappe ved hjælp af din FTP-program.

7

Opret en mappe med navnet "cache" i mappen "wp-content".

8

Sæt tilladelserne til din nye mappe til "755" for at sikre, at den er skrivbar. Tilladelser typisk ændres ved at højreklikke på den mappe navn i dit FTP-program og vælge en "tilladelser" valgmulighed.

Fejl 500 og en frisk installation af WordPress

De 500 fejl er en generel intern serverfejl besked, du vil se, når der sker noget, der forhindrer adgang til din hjemmeside. Når datacentret ikke ved, hvordan at levere din anmodning som den forsøger at indlæse filerne, det giver denne fejlmeddelelse. De 500 fejl er almindeligt, især efter en ny WordPress installation eller opgradering på din privat hostede domæne, og det kan hurtigt afhjulpet.

Fil Tilladelser

Sommetider filrettigheder ændres under WordPress installation, og ændringerne kan forårsage en intern 500 fejl. For at identificere de berørte filer, gennemgå "Fejl Log" i din cPanel. Naviger tilbage til "File Manager", find WordPress installation, og sikre rettigheder for de WordPress filer File er sat højere end "755", som giver ejeren med læse-, skrive og køretilladelse. Følg din webhost anvisninger til at ændre filrettigheder, da denne vejledning varierer fra udbyder.

Den .htaccess fil

Den .htaccess fil ofte ikke installeres korrekt i løbet af en WordPress installation, og når den ikke gør det, vil det skabe en "Intern 500" fejl. Den .htaccess fil findes i WordPress installation bibliotek. WordPress har brug direktiverne i denne fil til at fungere ordentligt, så hvis man ikke har installeret i rodbiblioteket af anlægget WordPress, skal du oprette og tilføje den manuelt. Kopier følgende kode ind i et tekstdokument, uploade den til din rodmappe, og ændre navnet til .htaccess, efter den er indlæst:

BEGIN WordPress

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d
RewriteRule. /index.php [L]
</ IfModule>

END WordPress

Fil Tilladelser for .htaccess

Kontroller, at .htaccess filen er dens rettigheder sat til 755 så godt, eller vil du stadig modtage den "Intern Server" 500 fejl. Hvis du opdager, at du har en .htaccess fil, og stadig få fejlen efter kontrol tilladelserne, vil dette kræve at ændre den eksisterende .htaccess fil ved at omdøbe den til .htaccessold og oprette en ny ved at følge fremgangsmåden i § 2.. htaccess let beskadiget.

PHP

Undertiden intern serverfejl problem kræver at skabe en php.ini fil med ekstra hukommelse. Naviger til "wp-admin" mappe i din WordPress installation fra "File Manger" ikonet på cPanel siden. Inde i biblioteket, skal du oprette en "Ny fil" og navngive det Når du har oprettet filen, åbne den og sætte denne linje i det "php.ini".: Memory = 20MB. Hit gemme og afslutte. Nogle web værtsservere lider en hukommelse overbelastning efter en WordPress installation, og det løser problemet.

Sådan oprettes Subdomain Wild Cards i WordPress

Sådan oprettes Subdomain Wild Cards i WordPress


WordPress kombineret sig med WordPress MU (Multi-User) i lanceringen af ​​version 3.0 i maj 2010. Fra dette punkt på, kan du slå netværksindstillinger fra instrumentbrættet i enhver WordPress blog, forudsat bloggen ikke er mere end en måned gammel . Hvis du vil tillade blogs i det nye netværk til at bruge underdomæne adresser, du har brug for at oprette et wild-card underdomæne med din server eller web vært først. Ikke alle værter tillader wild-card underdomæner, så kontrollere dette før de går videre.

Vejledning

1

Find httpd.conf fil til din webserver, og tilføje denne linje:

ServerAlias ​​* .yoursite.com

Hvis du bruger en web-vært, der ikke tilbyder adgang til Apache webserveren indstillinger, kan du e-mail teknisk support og spørge, om værten understøtter wild-card underdomæner. Du kan også prøve at gå igennem de andre trin og se, om de virker.

2

Tilsæt wild-card subdomæne til din Domain Name Server (DNS) optegnelser. Inden cPanel, for eksempel, kan du bare tilføje det som et nyt subdomæne, hvor du ser "Tilføj Subdomæne" indstillinger opført. De fleste web-værter kommer med et lignende management system, hvor disse indstillinger er nemme at finde, hvis din hosting pakke kom med underdomæner.

3

Download wp-config.php-fil fra den vigtigste bibliotek på din WordPress hjemmeside ved hjælp af en FTP-klient. Åbn filen i en kode editor eller Notepad og finde denne linje kode:

define ('WP_ALLOW_MULTISITE «, falsk);

Change "false" til "true" for at aktivere netværksindstillinger for din WordPress installation. Re-uploade filen til din server og overskrive den oprindelige fil.

4

Log ind på WordPress dashboard fra din hjemmesides wp-admin mappe. Naviger til "Funktioner" og klik på "Netværk". Vælg "Sub-domæner" for dit websted adresser. Giv dit netværk et navn og udfylde "Admin E-mail adresse" feltet med din e-mail. Klik på knappen "Install".

5

Opret en ny blogs.dir mappe Uner din wp-content mappe i WordPress ved hjælp af en FTP-klient. Højreklik på mappen og find ud af alle brugerrettigheder, så tilladelser værdi stiger til 755.

6

Gå tilbage til din WordPress dashboard og kopiere den kode, der netværksinstallatøren gav dig. Sæt det ind på din wp-config.php filen over den kommentar, der siger "Det er alt, stop redigering!" Gem filen og re-upload til din server.

7

Log ud af WordPress og logge ind igen. Du kan nu oprette nye blogs til dit netværk, mens i "Network Admin" område. Du kan komme dertil ved at klikke på "Network Admin" på den øverste linje af instrumentbrættet. Klik på "Sites" og derefter "Tilføj ny" for at starte. Dit oprindelige blog er også stadig intakt.

TIPS

  • Du kan ikke bruge underdomæner for en WordPress-netværk på din localhost eller 127.0.0.1 domæne ved test af netværk på din egen computer. Du skal installere netværket på en live web-server til at bruge underdomæner.
  • Når din blog er mere end en måned gammel, kan du ikke længere konvertere den til et netværk på grund af URL-skrivning indstillinger i WordPress.

En WordPress Internal Server Error på GoDaddy

GoDaddy er en af ​​de største forhandlere af domænenavne på internettet. Udover denne tjeneste, GoDaddy giver også website hosting og gratis adgang til at installere WordPress. WordPress er et content management system, der tillader en hurtig installation af en hjemmeside med flere valgmuligheder for website design. Nogle gange, når du installerer WordPress på din GoDaddy hosting-konto, opstår der en intern serverfejl, som regel på grund af et problem med .htaccess fil.

Den .htaccess fil

Af en eller anden grund, nogle gange den .htaccess fil bliver beskadiget eller ikke installeret korrekt i første omgang. Denne absolut resulterer i en intern serverfejl, der vises, når du lægger på hjemmesiden. Dette resulterer i en meddelelse, der viser ved lastning, "Intern 500 fejl," eller noget lignende. Den .htaccess fil er i rodmappen for hjemmesiden og kræver en omskrivning af filen med de korrekte parametre, hvis der opstår denne fejl. Backup filen ved at omdøbe det ".htaccessold", og omskrive den gamle fil med disse parametre:

BEGIN WordPress

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d
RewriteRule. /index.php [L]
</ IfModule>

END WordPress

Fil Tilladelser

For at få adgang og se en WordPress drevet website, skal fastsættes til 755. Dette er ændret i henhold til "File Manager" del af GoDaddy kontrolpanelet filrettigheder. Naviger til det pågældende område og den rigtige mappe for WordPress filer og kontrollere, at tilladelserne er sat til 755.

WP-Cache Plug-in

Den WordPress Cache Plug-in skaber en intern fejl server med GoDaddy. Der findes et kompatibilitetsproblem mellem GoDaddy web hosting og netop denne plug-in. Deaktiver plug-in ved hjælp af administrative tilladelser fra instrumentbrættet i din WordPress installation. Ryd webbrowsere cache og gennemse din hjemmeside. Hvis gået den interne serverfejl, det er problemet. Kontroller plug-ins til et andet cache plug-in, og se, om det virker, hvis du gerne vil have cache-funktionen til din hjemmeside. Altid få vist stedet efter en plug-in installeret for at sikre alt er funktionelle.

Andre Plug-Ins

Nogle gange kan en WordPress plug-in skaber denne interne fejl, fordi en plug-in konflikter med et andet plug-in. For at rette dette problem, deaktivere alle plugins, genopfriske din browser - det kan kræve at rydde cachen. Genaktiver hver plug-in separat, kontrol efter hver installation, at siden stadig er aktiv, indtil du isolere plug-in med problemet.

Sådan installeres WordPress på en webserver

Hvis du er klar til at begynde at blogge på egen hånd, er du klar til at begynde at bruge WordPress. WordPress er enkel at installere på stort set alle server. Du vil være udstationering til din blog og få hits til dit websted på ingen tid overhovedet. Bare udføre flere hurtige skridt til at være parat til at installere wordpress på din webserver.

Vejledning

1

Du er nødt til at gå til WordPress og hente den nyeste WordPress codex (se nedenfor). Denne fil vil være i form af en .tar.gz (til Linux) eller .zip (til Windows).

2

Udnytte din web færdigheder, du er nødt til at oprette en tom MySQL-database på webserveren.

3

Tilføj en bruger til din database med alle privilegier.

4

Hvis du ønsker, kan du oprette en mappe på din webserver under den offentlige html fil til din WordPress installation. Du skal blot kalde det WP1 eller noget lignende.

5

Unzip WP codex, som du har downloadet og gemme biblioteket i sin helhed på din lokale harddisk.

6

Upload filstrukturen under din WP1 bibliotek.

7

Sæt alle tilladelser på mapperne fra WP1 ned til (chmod 755 WP1).

8

Rediger filen wp-fortrolig-sample.php ved at omdøbe det WP-config.php.

9

Åbn wp-config.php fil og indtaste brugeroplysninger, som du oprettede ovenfor sammen med at placere navnet på din MySQL-database i filen.

10

Indtast følgende i din browser: http://www.yourwebsite.com/wp1/wp-admin/install.php. WordPress vil nu lancere sin installatør til at fuldføre din WordPress installation.

11

Følg de instruktioner, WordPress vil lede dig gennem og kontrollere dit login og database oplysninger.

TIPS

  • Hvis du er i stand til at få adgang fantastico du kan være i stand til at få det installeret WordPress for dig. Det er en meget enklere affære, men nogle web-hosting-tjenester giver ikke denne service.
  • Vær tålmodig, da installationen kan gå galt, hvis du forsøger at springe trin eller ikke følge op med trin i deres helhed.

Sådan installerer og aktiverer Thesis Wordpress Theme

Sådan installerer og aktiverer Thesis Wordpress Theme


Specialet Wordpress tema er et af de mest populære premium temaer til rådighed. Den er fleksibel og stærkt optimeret til søgemaskiner. Men hvis du ikke er fortrolig med Wordpress filsystem, installation og aktivering af det nye tema, som kræver FTP uploads og fil tilladelse manipulation, er en skræmmende opgave. Installation Speciale er let, hvis du ved, hvad de skal gøre for at følge installations trin.

Vejledning

1

Pak dit speciale tema filer. Når du betaler for Speciale, får du mulighed for at downloade en zip-fil, der indeholder alle installationsfiler. Pak zip-filen ved hjælp af Windows fil hjælpeprogram eller et program som Winzip.

2

Log ind på din server med en FTP-klient. Filezilla er en gratis, populært FTP-klient. Når du er logget ind på din server, find Temaer mappe på din Wordpress installation. Temaerne bibliotek fundet det WP-content mappe i din Wordpress installation bibliotek. Upload den udpakkede Speciale tema pakke ind i Temaer mappe.

3

Sæt dit speciale fil tilladelser ved hjælp af din FTP-klient. Sæt hele Speciale bibliotek for at bruge "755" tilladelser, som vil give din Wordpress installation få adgang til filerne. I Brugerdefineret mappe, ændre "custom.css" fil og "custom_functions.php" filer til 666 tilladelser, så du kan redigere dem fra Wordpress administration panel.

4

Åbn din Wordpress administration panel og vælg fanen Udseende. På fanen udseende, find panelet Temaer. I panelet Temaer Vælg Speciale og vælg muligheden for at aktivere temaet.

TIPS

  • Planlægge og redigere dit speciale tema filer ved hjælp af et spejl Wordpress site. Speciale tema installation Den er en almindelig, hvid side. Redigere filerne på et spejl websted og importere indstillingerne til din produktion hjemmeside, så du ikke har en grim side, mens du redigerer din skabelon.
  • Vær forsigtig, når du redigerer filrettigheder. Forkert indstillede tilladelser kan gøre dit websted sårbare over for hackere.

Jeg Pludselig kan ikke uploade Plug-ins eller Billeder til en WordPress blog kunne ikke flyttes

WordPress er en blogging platform, der giver dig mulighed for at oprette og tilpasse din egen online blog. Normalt kan du uploade billeder direkte til afsnittet medier eller inden for en post og tilføje plug-ins, der giver udvidede funktioner til din blog. Når serverindstillingerne er forkerte, vil WordPress vise en "kunne ikke flyttes" fejl når du uploader et billede eller plug-in til din blog.

Årsag til fejl

Når du uploader et billede eller plug-in til din WordPress blog, skaber og gemmer filerne i mapper placeret på hjemmesiden datacentret. Da WordPress svarer med en "kunne ikke flyttes" fejl, dette skyldes forkerte tilladelser server på mapper, hvor WordPress forsøger at skabe de nye filer. Mapper på en web host server skal have skrivbare tilladelser aktiveret eller WordPress vil ikke være i stand til at flytte de nye filer til de mapper.

Server Tilladelser

Når en WordPress mappe på en server er sat til indstillingen "CHMOD 755", mappen giver WordPress at skrive og skabe nye filer, herunder billeder eller plug-ins. På installation, WordPress automatisk oprettet denne tilladelse for de mapper, der havde brug for det. Hvis en eller anden grund, mappen ikke længere har skrivbar tilladelse, vil WordPress reagere med "kunne ikke flyttes" fejl. Du kan foretage fejlfinding af fejl fra mappen tilladelse på serveren forandring.

Adgang mapper

Du skal have en FTP-klient, såsom FileZilla, WS_FTP eller SmartFTP og en FTP-konto til din webhost server for at se og ændre tilladelser mappen. Dit website hosting service giver de oplysninger til at logge ind i FPT-konto, som regel i en e-mail, når du først tilmelde dig kontoen. Hvis du ikke har en FTP-konto, skal du kontakte din webhost service til log ind oplysninger eller at oprette en FTP-konto.

Ændring Tilladelser

Log ind på din FTP-klient, og navigere til "WWW" eller "Public HTML" mappe på din web-host-server. Find mappen "wp-content" på serveren. Det er den mappe, der indeholder de mapper, hvor WordPress butikker plug-ins og billeder og bør have skrivbare tilladelser til at undgå fejl. Højreklik på mappen og vælg "Tilladelser" eller "CHMOD" fra menuen. Skift indstillinger til "755", som vil gøre det muligt mappe skal være skrivbare og fastsætte WordPress "kunne ikke flyttes" fejl.

WordPress Collaboration Tools

WordPress Collaboration Tools


Selvom WordPress startede som software til bloggere, er det nu blevet den førende marketing-system, CMS, i webdesign verden. Tegner sig for næsten 5 procent af de øverste 10.000 lokaliteter, WordPress, en gratis web-design program, har taget et stort forspring i sin niche. Med det store udvalg af websteder og hjemmeside behov, har WordPress udviklere skabt et stort udvalg af plugins og add-ons til WordPress sites. I denne sortiment er flere, der opfylder behovene hos samarbejdspartnere og dem, der skal være i stand til at arbejde sammen, selv når langt fra hinanden geografisk.

WordPress Itself

Den store ting om WordPress selv er, at med så mange temaer bliver skabt, nogle af de dem er lavet til et samarbejde. Mange af avisen temaer blev skabt med dette i tankerne. Brugere kan gives roller, såsom redaktør, forfatter, bidragyder og administrator. Dem med lavere niveau "bidragyder" tilladelser kan skrive kladder, men kan ikke udgive på internettet. Redaktører og administratorer kan redigere, efterlade kommentarer og arbejde sammen med alle de bidragydere til at sikre kvalitet udstationering.

BuddyPress

Den mest spændende og kraftfulde samarbejde plugin til rådighed for WordPress er BuddyPress. BuddyPress gør det muligt at "bygge et socialt netværk for din virksomhed, skole, sportshold eller niche community alle baseret på styrken og fleksibiliteten i WordPress." En afledt plugin i BuddyPress suite er BuddyPress Group Dokumenter. Dette plugin tillader fil opbevaring og flere brugere til at samarbejde om projekter online.

Propel

Propel er en anden plugin, der gør det muligt for administratorer at tildele projekter og opgaver til andre brugere, og for at holde styr på de projekter og opgaver. Det er næsten et CRM suite design til WordPress.

Andre værktøjer

Der er flere andre værktøjer, der øger produktiviteten gennem indirekte samarbejde. Booking Manager er et plugin, der arbejder med Booking kalender, så alle kan blive på den samme tidsplan. Der er flere kontaktformularer, der fungerer godt for at skabe en problemfri strøm af kundeemner til virksomhederne. Der er en nice plugin, der forbinder en WordPress websted til flere forskellige CRM-løsninger. Selv om CRM er faktisk ikke en del af WordPress i dette tilfælde, plugins sende formulardata direkte ind i en CRM-konto. WordPress er lavet til et samarbejde. Med sine rødder i blogging og den sociale side af internettet, der er lidt i vejen for hinanden-ness, at WordPress ikke kan gøre. Søg plugin mappe til dine behov, og du vil sandsynligvis finde det, du leder efter.

Pods Hjælp til WordPress

Bælg CMS Framework giver et centralt element i kraftfulde content management systemer såsom Drupal og Joomla til WordPress blog motor: evnen til at skabe brugerdefinerede indholdstyper med brugerdefinerede felter. Pods er en plug-in til rådighed i WordPress arkivet. Den er ideel for dig, hvis WordPress post- og sideskabeloner ikke er feature-rige nok til at skabe den type indhold, du har brug for at oprette.

Installation og aktivering Pods

Du bliver nødt til at installere og aktivere Pods CMS Framework før du bruger det. Der er to måder at installere plug-in.

Download Pods CMS Framework zip-fil fra den officielle hjemmeside, og derefter få adgang til din WordPress dashboard. Klik på "Plugins" og derefter "Tilføj ny." Klik på "Upload" og vælge de Pods zip-fil. Klik på "Installer nu", og klik derefter på "Aktiver".

Alternativt kan du installere Pods directory fra WordPress plug-in arkiv. Det gør du ved at klikke på "Tilføj ny" i plug-ins menu, og derefter søge efter "Pods CMS Framework". Klik på "Installer nu" og derefter "Aktiver".

Opsætning af Pods

Efter installation og aktivering Pods, skal du konfigurere plug-in. En Pods kolonne vises under Sider værktøjet på din administration sidebar. Klik på den, og klik derefter på "Setup". Klik på "Tilføj ny Pod" og derefter navngive pod. Klik på "Tilføj Pod" for at oprette pod. Vælg om du ønsker at vise pod i WordPress site navigation menu og derefter klikke på "Gem indstillinger".

Klik på fanebladet "Pods", og vælg derefter den pod du har oprettet for at redigere sine marker. Standardindstillingerne felter, navn og URL skovsnegl, vil blive vist. Hvis du vil tilføje et nyt felt, flytte til højre spalte og vælg et navn til området; Dernæst skal du vælge den type feltet. Du kan tilføje et afsnit blok, enkelt tekstlinje, en fil upload værktøj, datoen, et nummer eller en linje kode. Navngiv feltet og derefter klikke på "Gem". Brug dette værktøj til at oprette en brugerdefineret indhold skabelon, med så mange indhold felter som du ønsker.

Tilføjelse Pod indhold

Når du har oprettet din skabelon, vil det blive synligt i administratorens sidebar. Klik på "Tilføj ny" under skabelonens navn. Dette bringer dig til oprettelse af indhold skærm, som ligner WordPress artiklen skabelse guiden.

Giv dit indhold en titel og tilføje de felter, du brugerdefinerede konfigureret. For eksempel, hvis du har tilføjet en fil upload værktøj, skal du klikke på "Browse" for at uploade en fil. Klik på "Tilføj ny [pod typen navn]" for at oprette dit indhold.

Konfiguration Pods CMS Framework Tilladelser

Hvis du ikke ønsker alle site-brugere at kunne redigere eller bestyrer pod skabeloner eller indhold, redigere dine standard tilladelser. Generelt bør kun administratorer kunne redigere og administrere pod indhold.

Klik på "Setup" linket under linket Sidebar Pods og klik derefter på "Roller". Marker afkrydsningsfeltet ud for de brugerroller, du ønsker at være i stand til at arbejde med bælg. For eksempel, hvis du vil have brugere med redaktøren rolle at være i stand til at håndtere pod indhold og indstillinger, skal du markere afkrydsningsfelterne ved siden af ​​"manage_content" og "manage_settings." Klik på "Gem indstillinger" når du er færdig.

Sådan ændres tilladelse til at skrive på min WP Header

Hvis din WordPress tema header fil ikke skrivbar, vil du være i stand til at foretage ændringer i header filen, herunder design ændringer. Du vil også være i stand til at tilføje sporing og reklame scripts. Du kan indstille tilladelser for din header fil fil ved at åbne dit websted filer. Det er vigtigt ikke at indrømme universelle rettigheder til at redigere header; du ikke ønsker bare nogen at være i stand til at ændre dine filer. Dette vil kunne udsætte dit websted til sikkerhedsspørgsmål.

Vejledning

1

Log ind på din server eller hosting management system, eller få adgang til dit websted filer ved hjælp af dit FTP program.

2

Åbn "wp-content" mappen, og åbn "Temaer" mappe.

3

Åbn mappen for det tema, du bruger. Indeni finder du den header.php fil.

4

Klik på filen, og klik derefter på "Tilladelser".

5

Indstil den numeriske tilladelser værdi til 644, eller blot markere feltet for "Write" tilladelsen ved siden af ​​"Owner".

Hvor er SQL-sætninger i WordPress?

Hvor er SQL-sætninger i WordPress?


WordPress er et dynamisk content management system, hvilket betyder, at hovedindholdet - herunder de stillinger, sider og kategori struktur - er holdt i en MySQL-database, adskilt fra de vigtigste tema filer. På grund af dette, er det muligt at foretage ændringer i indholdet af webstedet ved hjælp af SQL-sætninger, samt den traditionelle måde at bruge administrationen kontrolpanelet.

Tilladelser til phpMyAdmin

Du kan kun få adgang til phpMyAdmin, hvis du ejer det WordPress site, eller hvis ejeren af ​​webstedet har givet dig adgang. Dette sker gennem din web-hosting-udbydere administrationsområdet, ofte gennem en service som cPanel. PhpMyAdmin er ikke adgang til på en WordPress blog hostes på WordPress.com site, og heller ikke på en blog netværk, medmindre du er Super Admin. Hvis du er på en WordPress-netværk, skal du kontakte ejeren af ​​netværket og spørge, om du kan få adgang til phpMyAdmin.

SQL-sætninger i phpMyAdmin

Før du kan gøre SQL-kommandoer og forespørgsler i din WordPress database, skal du først åbne kommandolinjen editor. Log ind på phpMyAdmin, og klik derefter på navnet på din database fra drop-down menuen i venstre side af skærmen. Klik på "SQL" fanen, der afslører kommandolinjen. Skriv din erklæring i "Kør SQL query / forespørgsler på databasen," klik derefter på "Go" knappen nederst til højre på skærmen. Resultaterne vises lige under søgefeltet.

Sikkerhedskopiering

Det er god praksis at sikkerhedskopiere databasen, før du foretager nogen ændringer i MySQL database til dit WordPress site. Denne måde, hvis du laver en fejl, kan du blot udskifte backup-version og retablere det sted til sin tidligere tilstand. For at gøre dette, skal du klikke på "Eksporter" indefra phpMyAdmin og klik på "SQL". Klik på "Gem som fil", "gzip" og "knappen Go". Et vindue bliver spurgt, hvor du vil gemme filen. Vælg en placering, og klik derefter på "Gem".

Redigering wp-config.php

Nogle udsagn om WordPress MySQL-database, er indeholdt i "wp-config.php" fil. Log ind på din FTP-program, så gå til din blog hjemmemappe. Klik på "wp-config.php" og derefter redigere. Udtalelser her omfatter "DB_NAME" eller navnet på den database, "DB_USER" eller databasen brugernavn "DB_PASSWORD" eller adgangskoden til databasen og "DB_HOST", som er et netværk indstilling, der varierer mellem hosting virksomheder, men er normalt sat til "localhost".