tegn polygon powerpoint

Hvordan man tegner i PowerPoint

Hvordan man tegner i PowerPoint


Genopfrisk din næste PowerPoint-præsentation med specialfremstillede, håndtegnede billeder. Den Microsofts PowerPoint-software gør det muligt for nybegyndere at skabe overbevisende diasshow præsentationer ved at klikke på knapperne og arrangere objekter på skærmen. Hvis du har kunstneriske evner, bruge musen til at tegne komplekse former og tilføje farve og dybde til dem. Hvis du foretrækker at tilføje foruddefinerede former som cirkler og firkanter, vil PowerPoint hjælpe dig med at skabe dem hurtigt.

Vejledning

1

Åbn PowerPoint.

2

Klik på "Indsæt" -fanen øverst på skærmen. "Indsæt" værktøjslinjen åbnes under fanen og vise punkter som "Sider", "Tables" og "Illustrationer".

3

Klik på "figurer" i fanen illustrationer. En drop-down menu åbnes. Her vil du se linjer, rektangler, stjerner, pile og andre foruddefinerede figurer.

4

Klik på en af ​​rektangler for at vælge det. Markøren ændres til et trådkors. Hold venstre museknap nede og trække et rektangel. Når du er færdig, vil du se et rektangel med håndtag rundt om kanterne.

5

Træk i et håndtag for at ændre størrelsen på rektanglet. Hvis du vil flytte rektanglet ved at klikke på midten af ​​formen og flytte det til en ny placering.

6

Klik på fanen "Format" øverst på skærmen. "Format" værktøjslinje åbnes og viser afsnittet "Shape Styles". Klik på "Shape Udfyld" i afsnittet og vælge en af ​​farverne i rullelisten. Klik på en farve og PowerPoint vil ændre farven på rektanglet for at matche den farve, du vælger. Ændre et objekts fyldfarve ved hjælp af denne metode.

7

Klik på "Fortryd" knappen i toppen af ​​skærmen gør fortryde seneste ændring.

8

Klik på "Indsæt" fanen igen og derefter klikke på "figurer" for at åbne drop-down liste, der indeholder figurer.

9

Find afsnittet "Lines" i denne liste, og klik på "Freeform" værktøj. Dette er det andet værktøj fra højre i afsnittet "Linjer".

10

Hold din venstre museknap og trække nogen lukket form. Dobbeltklik på den form, når du er færdig med at tegne. PowerPoint vil skabe en form svarende til rektangel med håndtag rundt om kanterne. Ændre størrelsen på din form ved at trække et af håndtagene.

11

Fortsæt med at eksperimentere med former, linjer og farver i afsnittet tegning.

TIPS

 • Mange værktøjer har ikke noget navn i PowerPoint tegning sektion. Hvis du vil se værktøj navne, hold musen hen over et værktøj. Dette vil hjælpe dig med at identificere værktøjer og former. Hvis du vil slette en figur, skal du klikke på den og trykke på "Delete" tasten på tastaturet

Sådan gør spanske tegn i PowerPoint

Den 101-nøgle tastatur standard USA har ingen standard metode til at skabe de tegn med accent, der anvendes i spansk, tysk og fransk. Nogle programmer, såsom Microsoft Word, har evnen til at fortolke visse tastekombinationer som tegn med accent, men denne evne er ikke inkluderet i Microsoft PowerPoint. Hvis du vil oprette et tegn med accent i PowerPoint skal du enten bruge en ASCII-kode, eller ændre standard tastatur til USA-International layout.

Vejledning

ASCII-kode

1

Åbn PowerPoint-præsentation.

2

Vælg den ønskede dias fra listen i venstre side af skærmen, og klik derefter på den tekst, hvor du ønsker at sætte tegnene.

3

Hold Alt-tasten og indtast det trecifrede kode for det tegn, du ønsker. En accent "e" er kode 130, mens resten af ​​de accent bogstaver er fra 160 til 165. Kode 168 og 173 vil give dig spansk tegnsætning. Når du indtaster koden, skal du bruge det numeriske tastatur, ikke tallene over bogstav på tastaturet. På nogle bærbare computere, betyder det holde "Function" knappen og bruge tasterne på den højre ende af tastaturet, der har numeriske alternative funktioner.

International Keyboard

4

Klik på knappen Start i Windows,. Placer markøren i søgefeltet og indtast "intl.cpl" og derefter trykke på Enter.

5

Vælg fanebladet "Tastaturlayout og sprog", klik derefter på "Skift tastatur" knappen.

6

Klik på knappen "Tilføj" i højre side af vinduet. Et vindue vises med en lang liste over sprog. Rul ned til "English (United States)", og klik på plustegnet for at udvide markeringen. Klik på "USA - International" for at placere et flueben ud for det, og klik derefter på "OK" i højre side af vinduet.

7

Klik på "OK" for at lukke "Vælg sprog" vinduet, derefter "OK" igen for at lukke "region og Sprog" vinduet.

8

Find ikonet tastatur i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på det for at åbne en pop-up-menuen. Vælg "USA - International" fra listen.

9

Åbn PowerPoint-præsentation, du vil arbejde med. Vælg det ønskede dias, og klik på et tekstfelt.

10

Hold højre Alt-tasten og trykke et bogstav til at skrive i den spanske accent version af denne skrivelse. Du kan også bruge og / tasterne 1 for at vise spansk tegnsætning. Kun den rigtige Alt-tasten vil arbejde for denne operation.

TIPS

 • Mens du bruger den internationale tastatur, når du trykker på ét tilbud, dobbelte anførselstegn, accent grave, tilde eller magt nøgler, efterfulgt af et bogstav, der kan accent på spansk, fransk eller tysk, vil accent bogstav vises.

Hvordan man tegner i PowerPoint 2007

Hvordan man tegner i PowerPoint 2007


PowerPoint 2007 er kraftfuld præsentation software udviklet af Microsoft, der gør det muligt for brugere at oprette og præsentere slides på samme måde som en klassisk projektor. Men PowerPoint 2007 er langt mere kraftfuld end den klassiske projektor, der giver brugerne mulighed for fuldt ud at tilpasse næsten ethvert aspekt af deres præsentation - fra animationer på lyde og overgange. Et træk ved programmet er muligheden for at trække på dias ved hjælp af "Linjer" menuen.

Vejledning

1

Åbn PowerPoint 2007 diasshow, du ønsker at trække på og navigere til den relevante dias.

2

Klik på fanebladet "Hjem", som ligger nær toppen af ​​programmet over båndet.

3

Klik på "figurer" knappen, som er placeret i "Tegning" gruppe.

4

Vælg det andet-til-sidste tegning knappen "Freeform" fra "Lines" liste. Dette giver dig mulighed for at skabe lige og buede linjer. Du kan også vælge "Scribble" mulighed for at tegne frihånd.

5

Klik og træk markøren for at begynde at tegne. Slip museknappen for at stoppe med at tegne.

6

Luk en figur ved at klikke nær sit udgangspunkt, eller lade det åbne ved at dobbeltklikke på.

Sådan bruges værktøjslinjen Tegning i PowerPoint

Microsoft PowerPoint værktøjslinjen Tegning er en nyttig funktion, som du kan bruge til hurtigt at anvende og ændre stilen af ​​objekter i din PowerPoint-præsentation. Med værktøjslinjen Tegning, kan du tilføje et objekt, såsom en form eller et billede og derefter ændre den måde, objekt udseende. Følg nedenstående trin for at bruge værktøjslinjen Tegning i din næste PowerPoint-præsentation.

Vejledning

1

Åbn Microsoft PowerPoint, og find værktøjslinjen Tegning nederst på skærmen. Hvis du ikke ser værktøjslinjen Tegning, vælg menuen "Vis", peg på "Værktøjslinjer" og klik på "Tegning" for at åbne værktøjslinjen Tegning.

2

Klik på knappen "Uafgjort" at få adgang til Draw værktøjslinjen menu og "autofigurer" for at få adgang til autofigurer menuen. Fra menuen DRAW, du kan gruppe, orden, tilpasse og rotere objekter. Den autofigurer menu kan du vælge og indsætte et Autofigur i din præsentation.

3

Indsæt en linje, arrowed linje, rektangel eller oval ved at klikke på knapperne indikeres med disse objekter. Når du har klikket på en af ​​knapperne, kan du klikke på din præsentation for at indsætte det valgte objekt.

4

Medtag en tekstboks i din præsentation ved at klikke på "Tekst Box" knappen, ord kunst ved at klikke på "Word Art" -knappen, et diagram eller et diagram ved at klikke på "Indsæt Diagram eller Organizational Chart" knappen, multimedieklip ved at klikke på "Indsæt Clip Art "-knappen eller et billede ved at klikke på" Indsæt billede "-knappen.

5

Påfør farve til de objekter, du har indsat i din PowerPoint-præsentation ved at vælge knappen "Fyldfarve" for at fylde et objekt med farve, til knappen "Linie Color" ændre farven på en linje eller knappen "Font Color" for at ændre farven på en ny eller eksisterende font.

6

Skift linje og pil stilarter ved hjælp af "Line Style", "Dash Style" og "pil Style" for at vælge og anvende en linje eller pil stil til din præsentation.

7

Tilføj en skygge til en PowerPoint objekt ved at bruge "Shadow Style" og "3-D Style" knapper.

TIPS

 • Find ud af hvad værktøjslinjen Tegning knapper navngives ved at holde musen over knappen for at se skærmen tip, der fortæller dig navnet.

Sådan gør du: polygoner i Google Maps i V3

Brug af Google Maps API-version tre, kan du tegne polygoner på dine Google maps. Opret polygoner at fremhæve dit hus, en turistattraktion eller et bestemt område, som f.eks Bermuda trekanten, og vist dette kort på din hjemmeside. Du angiver den linje størrelse, fyld stil, farve, bredde og breddegrader og Google trækker automatisk polygonen på kortet.

Vejledning

1

Åbn din HTML-fil og find de scripts refererer din Google-kort. Tilsæt JavaScript polygon kode til dit kort script.

2

Indtast længde- og breddegraderne for hver top på din polygon hjælp .LatLng objekt. Initialiser den variable definere polygon koordinater, derefter indstille koordinaterne ved hjælp "var myCoordinates = [ny google.maps.LatLng (bredde og længde)," syntaks. Hvert toppunkt er en separat linje kode.

3

Tegn polygonen hjælp Polygon kommando. Følg denne syntaks "myPolygon = nye google.maps.Polygon ({stier: myCoordinates".

4

Tilføj en stregfarve efter syntaksen "strokeColor: hexadecimal farve,".

5

Tilføj vægt for den linje efter syntaksen "strokeWeight: nummer,".

6

Tilføj en fyldfarve til din polygon efter syntaksen "fillColor: hexadecimal farve,".

7

Gem html-fil, uploade til din webserver og teste dit kort.

Sådan gemme filer i PowerPoint til AutoCAD

Sådan gemme filer i PowerPoint til AutoCAD


AutoCAD (Computer Aided Design) er en softwarepakke til teknisk tegning og design, ofte for teknik og arkitektoniske projekter. PowerPoint er et forlag softwarepakke udviklet af Microsoft for trykte og fremskrevne præsentationer, der ofte anvendes i erhvervslivet. Kan oprettes AutoCAD-filer, så gemmes i PowerPoint til diasshow præsentationer med en computer tilsluttet en projektor eller trykt og bundet som et handout præsentation.

Vejledning

1

Klik på "File" fanen i AutoCAD med en tegning fil på skærmen og vælg "Gem som" fra drop-down menuen.

2

Vælg "Gem som .JPEG" eller "Gem som .BMP." Disse er typer af digitale billedformater, der står for Joint Photographic Experts Group og Bitmap, som begge er kompatible med PowerPoint-software. Klik på "Gem" for at gemme AutoCad tegning på computerens harddisk.

3

Åbn PowerPoint-præsentationen ved at klikke på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, vælg derefter "Alle programmer," klik "Microsoft Office" og derefter dobbeltklikke på "PowerPoint" på listen over software i drop -down menu.

4

Klik på fanebladet "Filer" og vælg "Åbn" og derefter dobbeltklikke på navnet på den PowerPoint-præsentation.

5

Brug op- og ned-pilene på tastaturet for at nå den ønskede side for at placere AutoCAD tegning.

6

Klik på "Indsæt" -fanen øverst på skærmen, skal du vælge "Billede", og klik på "Fra fil" og derefter klikke på navnet på AutoCAD tegning, der skal indsættes i PowerPoint-præsentationen. Klik på "Indsæt" for at placere AutoCAD tegning i PowerPoint-præsentationen.

7

Klik på "File" i PowerPoint og vælg "Gem" eller "Gem som", hvis filen skal lagres med et nyt navn. Skriv det nye navn på filen i feltet, og klik på "Gem" i nederste højre hjørne for at gemme PowerPoint-fil på computeren.

TIPS

 • Opbevar den udfyldte PowerPoint på en memory stick (flashdrev), eller brænde den til en cd til levering til en printer, hvis der vil være behov papirkopier for præsentationen.
 • Gem PowerPoint dokument på computerens harddisk med hver ny version, der tilføjer en anden AutoCAD-fil. Hvis der er problemer med at importere en ny tegning, er stadig tilgængelige i PowerPoint de sidste gemte ændringer.

Bestanddelene i et PowerPoint

Bestanddelene i et PowerPoint


PowerPoint, Microsofts præsentation software, har nyttige komponenter findes i andre typer af programmer som Word. Brug Powerpoint komponenter til at konstruere overbevisende business præsentationer, eller blot for at skabe underholdende lysbilledshow. Dens brugervenlige interface lader dig trække og slippe objekter på dias og se ændringer med det samme. Du kan lære PowerPoint ved at eksperimentere og studere hjælpefiler.

.

User Interface

PowerPoint brugergrænseflade huser alle dets komponenter og fungerer som programmets rammer. Brugergrænsefladen består af et bånd med menuer, et design område for at skabe dias, og en side panel. Den side-panelet viser miniaturer af alle dias i en præsentation. Den menuen "Filer" kan du åbne, oprette og gemme filer. Brugere adgang PowerPoint indstillinger og valgmuligheder på menuen "Filer" så godt. Den "Review" menuen har funktioner, der giver dig mulighed for at validere stavning, se op ordet synonymer og tilføje kommentarer til et eller flere dias.

Tekst

Tekst er et centralt element i mange applikationer. De fleste PowerPoint slideshows indeholde tekst. Brugergrænsefladen har en redigering værktøjslinje ligner den i Microsoft Word. Brug knapperne på denne værktøjslinje til at formatere tekst egenskaber som skriftstørrelse, farve og skrifttype vægt. Du kan også bruge afsnit værktøjer til at tilpasse tekstblokke på et dias. Velkendte "Find" og "Erstat" knapper hjælpe brugerne med at finde tekst i et projekt. Tilføj perfekt centreret titler til lysbilleder ved simpelthen at skrive dem ind.

Tegning

PowerPoint er ikke et billedredigeringsprogram, men du kan bruge det til at udføre grundlæggende billedredigering operationer. Træk og slip dusinvis af pre-designede figurer på et dias og nappe deres optrædener. Musen bliver et arrangere værktøj, som du bruger den til at ændre størrelsen og flytte figurer rundt på dias. PowerPoint har også professionelt udseende baggrunde, teksturer og forløb, som du kan anvende på objekter. Hvis præsentationen behov linjer og pile, tilføje dem også fra "Tegning" værktøjslinjen.

Lyd, animation og effekter

Mange PowerPoint brugere finde sine multimedier og specielle effekter kapaciteter underholdende samt funktionelle. Lyd og fange bevægelse opmærksomhed. Brug PowerPoint frie animationseffekter, kan du gøre objekter flytte, fade, og selv roterer sammen. Overgange, såsom "Glitter", "Zoom" og "Vortex" tilføjer iøjnefaldende specialeffekter til showet som en dias slutter og en anden begynder. Du kan også importere video og billeder eller bruge clipart, der kommer med PowerPoint. For at lave præsentationer levende med lyd, tilføje lydeffekter og endda baggrundsmusik til diasshowet.

Powerpoint Tegneværktøjer

Powerpoint Tegneværktøjer


Præsentationen ansøgning Microsoft PowerPoint har mange funktioner til at oprette brugerdefinerede grafik, herunder for tegning. Nogle af disse funktioner omfatter muligheden for at tegne fri form kurver, figurer som rektangler og stjerner, og funktioner til redigering og arrangere disse elementer. Brug PowerPoint s tegneværktøjer lader dig lave præsentationer, der er unikke i modsætning til dem, der kun bruger clip-art eller andre lager grafik.

Freeform Tegning og foruddefinerede former

Den "Illustration" panelets "Shapes" ikonet under "Indsæt" menuen indeholder PowerPoint er "Freeform" og "Scribble" værktøjer. Disse værktøjer kan du tegne vilkårlige figurer, meget gerne doodling med en blyant på papir. Når en af ​​disse kommandoer er udført, at trække musemarkøren producerer en kurve, som du kan redigere senere.

Du kan klikke og trække færdig kurver for at flytte dem, og rotere dem ved at trække de grønne cirkler over kurven. Trække en klar cirkel på kurven afgrænsningsramme tilpasser kurven. For præcis positionering, kan du bruge "Størrelse og position" funktion til at indtaste dimensioner angiver, hvor en genstand skal vises på et dias.

Du kan også udføre alle de netop nævnte med PowerPoint er foruddefinerede former, herunder rektangler, stjerner, hjerter, pile og forklaringer operationer.

Tilføjelse Farve og formatering

PowerPoint er tegneværktøjer omfatter funktioner til at farve skitse og det indre af figurer, du tegner. Kommandoen "Format figur" giver adgang til disse funktioner, som omfatter "Solid fyld" værktøj. Dette værktøj indeholder en rullemenu viser en palet af farver til at udfylde figurer. PowerPoint viser et eksempel på den fyldte form, når du har valgt en farve.

Kommandoen "Format figur" har også værktøjer til at skabe en 3D-udseende for objekter, du tegner. Disse værktøjer kan du tilføje 3-D dybde, simulerede overflader som plastik eller metal, og lysforhold for objektet. Du kan også rotere objekter i 3-D.

En enklere måde at simulere 3-D er tilgængelig i "Skyggen" værktøjssæt af "Format formen" dialogboksen. De skygge kommandoer lader dig anvende foruddefinerede skygger til dine trukket objekter. Du kan derefter justere gennemsigtigheden, sløring og andre facetter af skygger.

Redigering en tegnet Shape

Du kan redigere en figur, du har tegnet med PowerPoint s "Rediger points" værktøjssæt, som omfatter "Close path" værktøj til at forbinde en kurve første og sidste punkter.

Redigering også lade dig omforme en kurve, som du kan gøre ved at trække en kurve Torv eller cirkulær kontrol håndtag. Med "Rediger points" værktøjssæt, kan du også konvertere en kurve er lige sektioner til buer og omvendt.

Du kan lag objekter, du tegner i PowerPoint med "forrest" og "Send to back" funktion for en tegnet objekt genvejsmenu. Ved hjælp af disse funktioner giver dine dias en lavvandet 3-D dybde.

Sådan eksporteres Visio til PowerPoint

Microsoft Visio er et diagrambaseret program, der lader dig bruge stencils til at tegne diagrammer, der repræsenterer forskellige koncepter. Det kan bruges af programmører til at dokumentere strømmen af ​​et program eller ved bygningsarbejdere at demonstrere, hvordan dele flyde ind et slutprodukt. Karakteren af ​​Visio låner det til præsentationer, og Microsoft har designet det, så du kan eksportere dine Visio-diagrammer i PowerPoint slides med så få forhindringer som muligt.

Vejledning

1

Naviger til det dias, hvor du ønsker at importere din Visio tegning i PowerPoint.

2

Klik på "Blank" eller "Title-only" som dit layout type i ruden mærket "Slide Layout".

3

Klik på "Indsæt" og derefter "Object".

4

Klik på "Indsæt fra fil" valgmulighed.

5

Klik på "Gennemse ..." og navigere til din Visio fil, der indeholder de oplysninger, du vil føje til din præsentation. Klik på "OK".

6

Træk hjørnet af Visio objektet for at ændre størrelsen passer bedre til dit dias.

TIPS

 • Du kan redigere din Visio tegning indefra PowerPoint ved at dobbeltklikke på den. Når du klikker uden for tegningen, vil det blive opdateret og gemt.

Hjælp med hvordan jeg kan tage en gruppe af punkter i AutoCAD & gøre dem til en polygon

Hjælp med hvordan jeg kan tage en gruppe af punkter i AutoCAD & gøre dem til en polygon


AutoCAD er et computerstøttet design (CAD) program, der producerer tegninger med en serie af mus-klikkes punkter for at definere linjer og former. Alle versioner af AutoCAD kan tegne punkter med en mus, men tegning polygoner fra grupper af punkter kræver andre tegneværktøjer end kommandoen "Point". Desværre, AutoCAD ikke et værktøj til automatisk at oprette polygoner fra punkter, så de polygoner skal udarbejdes manuelt. Før du tegner de polygoner, sikre "objekt snap" og "Knude" udvælgelse indstillinger tændes ved at højreklikke på knappen "Object Snap" i nederste højre side af skærmen og vælge "Indstillinger".

Linje

Skriv "Line" i kommandolinjen af ​​AutoCAD til at tegne linjer til at forbinde gruppen af ​​point. Klik endepunkterne for linjen flytte musen hen over de punkter; en cirkel med et "X" vises, når musen er over et punkt. AutoCAD linjer er enkelt, lige linjesegmenter og skabe polygoner med redigerbare kanter. Tryk på "Enter" eller "Return" -tasten efter hver linje segment for at tegne en anden linje.

Polyline

Skriv "plin" i kommandolinjen for at tegne en polylinje. Polylinjer er løbende figurer, der har flere liniestykker. Klik endepunkterne for de polylinjer over punkter med musen, og sikre cirkel med et "X" vises over hvert punkt for at placere polylinje endpoint direkte på det punkt. Skriv "C" i kommandolinjen for at lukke polylinje og oprette en polygon.

Firsidede

Skriv "Rektangel" i kommandolinjen for at skabe en firkant til en gruppe på fire punkter. Klik på det første hjørne på et punkt, og klik det modsatte hjørne på et punkt for at oprette rektanglet. Vælg rektangel med musen og træk hjørnet håndtag til de resterende punkter. Sørg for cirklen med et "X" vises, når tegning og trække de fire punkter i firsidede.

3D Polyline

Skriv "3dpoly" for at oprette en polygon i point ud af flyet med AutoCAD s kartesiske gitter. Klik på de punkter, som du gjorde med polylinje værktøjet, og 3D polylinje trækker en polygon i tre dimensioner. Skriv "C" i kommandolinjen for at lukke 3D polylinje polygon. Skriv "Orbit" i kommandolinjen for at få vist det tredimensionale polygon.

Vector Værktøjer til Photoshop CS3

Vektorer er grafik du kan øge til enhver størrelse uden tab af kvalitet. Photoshop CS3, som henviser til vektorer som stier, giver den "Pen" og "Shape" værktøjer, og "Paths" vinduet for at arbejde med vektorer. Kendskab til disse værktøjer hjælper dig producere komplekse tilpassede grafik med Photoshop hurtigt. Især stier kan du oprette figurer, du kan bruge igen og igen. Photoshop gemmer stierne, du foretager i dit dokument, så du kan bruge dem på tværs af flere redigering sessioner.

Pen Tool

Photoshops "Pen" værktøj er en måde at skabe stier, som er kæder af forbundne buer og lige liniestykker. Forbindelserne mellem disse segmenter kaldes noder. Du kan bruge håndtagene på en node for at forme segmenterne er kommet ud af knuden. Brug "Pen" værktøj ved at klikke på ikonet værktøjskassen formet som en spids pen, klikke på lærredet, trække til et andet sted for at definere et segment af stien og derefter klikke for at afslutte dette segment og starte en anden. Bemærk, at stier er mørkere og derfor lettere at se i CS3 end i tidligere versioner.

Former

Photoshops figurer er vektorgrafik, og nævnes "Rektangel", "Ellipse" og "Polygon" værktøjer. Brug "Polygon" for at tegne polygoner med det antal sider, du angiver. Kør dette og de andre formværktøjer ved at klikke på ikonerne på værktøjslinjen, der svarer til de figurer. Eksempelvis ikonet for "Rektangel" ikonet er et rektangel og ikonet for "Ellipse" ikonet er en ellipse.

Stier fra Selections

En anden måde at skabe stier er ved at skabe et udvalg region med nogen af ​​de markeringsværktøjerne såsom "Rektangulær Marquee" eller CS3 nye "Quick Selection Tool" og derefter højreklikke på udvælgelse og klikke på "Make arbejde sti."

Paths Window

Den "Paths" vinduet har værktøjer til at slette stier, og skabe nye. Du kan også bruge "Paths" vinduet til slagtilfælde en sti, hvilket betyder at male det; fylde en sti med en farve; og konvertere en sti til en markering. Klik på "Paths" element i "Window" menu for at åbne "Paths" vinduet.

Redigering

Flere forskellige værktøjer kan du redigere kurver, herunder "Pen" værktøj. Med "Pen", kan du klikke på et eksisterende knudepunkt for at slette det, eller tilføje en ny node ved at klikke på et tomt område af en lige eller buet sti segment. Ved at trykke "Control", mens du kører "Pen" værktøj konverterer "Pen" til "Direkte valg" værktøj, som du kan flytte eksisterende sti noder. Den "Path Selection" værktøj kan du flytte hele stier.

Sådan Beregn GFLOPS

Sådan Beregn GFLOPS


GFLOPS eller gigaflops, repræsenterer en måling i milliarder af floating-point operationer i sekundet (flops), at en computers mikroprocessor kan håndtere. Ofte er udtrykket gigaflops forveksles med frekvens. Sondringen er denne frekvens måler mængden af ​​cykler processoren kører ved, og GFLOPS værdien er den mængde operationer med flydende komma det kan håndtere. Flops er et benchmark for, hvordan computeren fungerer, når du håndterer meget komplekse matematiske beregninger. For eksempel til computerens evne tegne polygoner og foretage beregninger på afstand i en 3-dimensionel indstilling.

Vejledning

Beregne flops på din CPU

1

Anskaf en computer analyse / diagnose program, der viser detaljerede oplysninger om din CPU, såsom SiSoftware Sandra.

2

I softwaren, bør du have en processor analyse panel. Begynd analysen af ​​din CPU og vente til den er færdig.

3

Undersøg mængden flops af din CPU i resultaterne.

4

Hvis resultaterne er i flops, dividere resultatet med 1 mia (1000000000) for at få resultatet i GFLOPS.

TIPS

 • Du bør lukke alle andre kørende programmer for at få de bedste og mest præcise resultater af systemets ydeevne.

Hvordan man laver en boble billede i Illustrator

Du kan oprette en boble billede i Illustrator ved at tilføje et farveforløb, skal du fremhæve form og gennemskinnelighed til en cirkel form. Disse elementer simulere belysning leveres af en typisk lyskilde til en faktisk boble. En vigtig del af dette projekt omfatter skabelsen af ​​et objekt, som du kan se bag boblen. For at gøre din boble billede mere effektiv, indsætte billeder af objekter relateret til boblen. For eksempel, indsætte et billede af et barn blæse bobler.

Vejledning

1

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en sekskant til at køre værktøjet til at tegne polygoner, og klik derefter på lærredet for at vise en dialogboks til indstilling af polygon parametre. Skriv "4" i siderne tekstfeltet for at indikere en fire-sidet polygon. Illustrator placerer polygon på lærredet.

2

Klik på hvide pil ikon fra værktøjskassen til at køre direkte selectiontool, som giver dig mulighed for at forme objekter.

3

Dobbeltklik på en af ​​de øverste punkter i polygonen at skifte til redigeringstilstand, og træk det punkt for at flytte den mod det andet punkt på toppen af ​​polygonen. Gentag dette trin for den anden top punkt at gøre polygonen øverste kant kortere end bunden. Dette skaber udseendet af en plan vigende i rummet. Denne plan danner baggrund for din boble. Ved at give et objekt skal vises gennem boblen, du gør det tydeligere, at formen skal du oprette næste er en boble.

4

Klik på ikonet ellipse fra værktøjskassen til at køre værktøjet til at tegne ellipser og cirkler, og tryk derefter på og hold "Shift" -tasten for at udpege en cirkel. Træk over polygon du har lavet til at tegne en cirkel, og slip musen for at fuldføre denne form.

5

Klik på skyderen på panelet Forløb at angive, at du ønsker at fylde cirklen med en glat blanding af gråtoner. Illustrator tilføjer fyldet lige specificeret til cirklen. Denne blanding simulerer skravering af en reel boble.

6

Brug vejledningen fra trin til at trække et lille polygon nær den øvre del af cirklen formet som en diamant, hvis længste dimension løber fra venstre mod højre. Denne polygon vil repræsentere højdepunktet af kuglen.

7

Klik på den øverste farveprøve nederst værktøjspaletten, og klik derefter på den hvide farve for at gøre polygonen hvid. Dette afslutter højdepunktet for kuglen.

8

Klik på cirklen for at markere den og derefter trække mærket Opacitet over lærredet, indtil den viser ca. 25 procent. Du kan nu se igennem cirklen til flyet, du har foretaget i trin 3. cirkels gradient, fremhævning og gennemskinnelighed kombineres for at give indtryk af en boble.

Sådan oprettes en Vector Speech Bubble

Opret vektor talebobler i en vektor tegneprogram ved at forbinde din programmets foruddefinerede ellipse og trekant figurer, derefter indsætte tekst med din programmets tekstværktøjet. Bemærk, at nogle programmer kan have foruddefinerede talebobler, hvilket gør det unødvendigt at samle din egen. Kommandoer Giv din færdige talebobler den rette sammenhæng ved at bruge dit program er "Import" eller "Indsæt" for at indsætte et billede, som den, der for en person eller karakter, som at placere taleboblen.

Vejledning

Google Dokumenter

1

Åbn Google Docs hjemmeside og klik på knappen "Opret ny" -knappen. Klik på "Tegning" for at angive, at du ønsker at starte en ny vektor tegning.

2

Klik på knappen på værktøjslinjen formet som en cirkel foran en firkant for at vise et galleri af figurer.

3

Klik på en af ​​de figurer, der vises som en taleboble, og træk på lærredet for at oprette boblen.

4

Højreklik på boblen, og vælg Rediger tekst, og skriv den tekst, du ønsker for boblen i den dialogboks, der vises. Tryk på "Enter", når du er færdig med at indtaste tekst. Tryk på "Shift" og "Enter" samtidigt, hvis du ønsker at inkludere et linjeskift i taleboblen.

5

Klik på "Save nu" knappen over lærredet højre kant for at gemme din vektor taleboble.

Inkscape

6

Klik på ikonet ellipse i værktøjskassen, og træk hen over lærredet for at tegne en ellipse.

7

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en spids pen til at køre værktøjet til at tegne kurver, og klik derefter på et punkt nær den nedre del af ellipsen at angive, hvor du vil have den lige del af taleboble at starte.

8

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en stjerne, så indtaste tallet 3 i hjørnerne tekstfeltet over lærredet for at angive, at du ønsker at tegne en trekant, som vil udgøre den spidse del af taleboble.

9

Træk musen til at tegne en trekant knyttet til omridset af ellipsen, og klik derefter på A-ikonet på værktøjslinjen for at køre værktøjet Tekst.

10

Klik inde i ellipse, skriv derefter den tekst, der skal vises i boblen.

Illustrator

11

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en sekskant til at køre værktøjet til at tegne polygoner.

12

Klik på lærredet, og indtast tallet 3 i siderne tekstfeltet i dialogboksen, der vises. Illustrator vil tegne en trekant på lærredet.

13

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en ellipse at køre værktøjet til at trække ellipser, så trække på lærredet for at oprette en ellipse.

14

Klik på den sorte pil på værktøjspaletten, og klik derefter på ellipsen. Træk denne form indtil dens kontur forbindelse til trekanten for at danne en taleboble.

15

Klik på ikonet T på værktøjslinjen for at køre tekstværktøjet, og klik inde i taleboble.

16

Skriv den tekst, du vil boblen at indeholde.

Sådan oprettes en Sweep Kommando i Autocad 2002

Sådan oprettes en Sweep Kommando i Autocad 2002


AutoCAD 2002 er et program til at designe 3D strukturer kan lide huse og andre bygninger. Programmets værktøjer giver sine brugere til at skabe strukturer og deres elementer, der indgår på flere forskellige måder. En tilgang er sweep kommando, som frembringer et 3D objekt ved bevægelse (dvs. fejning) en 2D form langs en linje kaldet en bane. Brug af sweep kommandoen indebærer angive denne vej, sammen med den form, du ønsker at feje langs den. At lære at bruge feje kommandoen kan du oprette komplekse 3D strukturer, ikke let kan foretages af andre modelberegninger.

Vejledning

1

Åbn AutoCAD og tryk "Control-N" for at oprette en ny tegning dokument.

2

Skriv "-Se top" for at vise den øverste synspunkt. Du vil tegne en figur i denne visning, og en sti til at feje det igennem. Dette projekt vil belyse aspekter af sweep kommando, du kan anvende på fremtidige modellering projekter.

3

Skriv "plin" for at komme ind i mode for at tegne polygoner med et vilkårligt antal sider.

4

Klik et vilkårligt sted i tegning vindue til at definere polylinje første punkt, og træk derefter for at definere sin første segment. Klik igen for at fuldføre det første segment.

5

Højreklik og vælg "Arc" for at fortælle AutoCAD du ønsker det næste segment at være krumme snarere end lige. Træk for at definere segment to, klik derefter for at afslutte den.

6

Tryk på "Enter" for at afslutte funktionen til at tegne polylinjer.

7

Indtast et af følgende for at fremstille en 2D figur at feje langs stien du færdig i det forrige trin:. "Rektangel", "cirkel" eller "polygon" Følg anvisningerne, der synes at skabe en af ​​de former, netop har nævnt. Alternativt kan du oprette en lukket polylinje ved at gentage trin 1 til 5, så højre-klikke og vælge "Luk". Kommandoen "Close" fortæller AutoCAD til at forbinde polyliniepunkter sidste og første segmenter, som frembringer en lukket form.

8

Skriv "view -sw" for at ændre synspunkt til en, der vil vise alle tre dimensioner af 3D form, du vil gøre med sweep kommandoen.

9

Klik 2D form du lavet i trin 7, skriv derefter "3drotate." Klik på en af ​​figurens punkter for at definere et punkt til at rotere rundt, og klik derefter på den grønne akse at angive aksen for rotation. Type "90", og tryk derefter på "Enter" for at rotere figuren 90 grader. Rotation formen er nødvendigt at forberede formen til fejning.

10

Klik på 2D form igen, skriv derefter "sweep". Klik på sweep vej fra trin 5, og tryk derefter på "Enter". Programmet vil feje formen langs stien, hvilket skaber et 3D objekt.

Sådan oprettes Solstrålerne i Illustrator

Opret en solstråle i Illustrator ved at dreje dubletter af en gylden trekant omkring et centralt punkt. Digitale kunstnere kalder denne form for dublerede grafik radiale arrays. Disse konstruktioner lader dig hurtigt og præcist producere billeder sammensat af gentagne former. Brug dine solstrålerne til at illustrere en sollys brister bag en regn sky eller bjerget. Du kan indlæse JPEG billeder af disse grafik, ligesom du lægger i Illustrator er vektor filer: med kommandoen af ​​menuen "Filer" "Åbn".

Vejledning

1

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en sekskant til at køre "Polygon" værktøj, der lader dig tegne polygoner med et vilkårligt antal sider, du ønsker.

2

Klik på lærredet for at vise en dialogboks, der beder dig om antallet af sider i polygonen. Type "3" i "sider" tekstfeltet og klik på "OK" for at oprette trekanten. Denne form danner grundlag for en enkelt solstråle.

3

Klik på hvide pil ikon fra værktøjskassen for at køre "Direkte valg" værktøj, og dobbeltklik på øverste punkt af trekanten for at vælge det til redigering. Træk direkte opad, indtil trekanten højde er mindst otte gange bredden. Slip musen for at afslutte omforme trekanten.

4

Klik på den sorte pil ikon fra værktøjskassen for at køre "Selection" værktøj, og klik derefter på den yderste venstre dropdown kontrol over lærredet for at vise et galleri for farvelægning figurer. Klik på en gul farve fra galleriet til at fylde trekanten med denne farve. Denne handling fuldfører en solstråle.

5

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en buet pil for at køre "Rotation" værktøj. Klik på den blå trådkors ikonet i trekanten centrum og træk musen til trekanten top point. Dette placerer omdrejningspunkt på det tidspunkt.

6

Tryk og hold "Alt" tasten for at fortælle Illustrator du ønsker at indtaste en rotation beløb manuelt, og klik derefter på et vilkårligt sted på trekanten. Skriv "45" i "Angle" afkrydsningsfeltet for at angive 45 graders rotation, klik derefter på "Copy" knappen. Illustrator vil oprette en kopi af den oprindelige trekant og orientere det 45 grader ud over dette trekant.

7

Tryk på "Control" og "D" flere gange for at skabe flere kopier af den oprindelige solstråle trekant. Stop duplikere når mængden af ​​alle solstrålerne danner en komplet cirkel.

Hvordan man laver en fodbold i Illustrator

Du kan lave en fodbold i Adobe Illustrator ved at bruge en indstilling af programmets 3D Revolve kommando til at ombryde en fodbold karakteristika mønster omkring en kugle objekt. For at øge realismen og appel af din fodbold billede, simulere belysning på det ved at farve det med en glat blanding af gråtoner. Brug Illustrator s panelet Forløb og relaterede forløbsfyld redskab for denne effekt. Også tilføje til din sammensætning ved hjælp af Illustrator s Paintbrush eller kuglepen værktøjer til at male et mål netto, græstørv og andre elementer ofte ses med fodbolde.

Vejledning

1

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en sekskant til at køre værktøjet til at tegne polygoner. Dette værktøj kan du hurtigt producere fodbold velkendte geometrisk mønster.

2

Klik på lærredet for at åbne en dialogboks, der beder dig om antallet af sider for polygonen. Type "5" i siderne tekstfeltet i dialogboksen, der vises, for at angive en femkant, som Illustrator vil placere på lærredet. Denne form vil danne sorte dele af fodbold. Brug instruktion netop givet for at skabe en sekskant, en seks-sidet polygon. Men skriv en "6" i siderne tekstfeltet i stedet for "5" for at oprette sekskanten. Du skal bruge denne form for at danne de hvide dele af bolden.

3

Klik Pentagon for at markere den, og klik derefter på den sorte farveprøve fra den yderste venstre rullelisten på toppen af ​​lærredet. Denne action farver pentagon sort.

4

Træk sekskant, så en af ​​dets sider overlapper en af ​​Pentagons sider. Opret yderligere fem sekskanter der anvender trin 2 instruktioner, og brug derefter trække instruktion netop givet at forbinde hver sekskant til en side af Pentagon. Dette trin danner fodbold karakteristiske mønster.

5

Træk en markering regionen omkring alle former for at markere dem og derefter trykke på "Control" og "G" samtidigt at gruppere figurer.

6

Træk den gruppe, du lige har oprettet på "Symboler" panel til at begynde oprettelsen af ​​et nyt symbol, der er nødvendig for at kortlægge femkant grafikken til kuglen, du vil gøre næste. Skriv "soccer" for symbolet navn, når du bliver bedt om, og klik på "OK" for at fuldføre symbol.

7

Klik på ikonet værktøjskassen formet som en spids pen til at køre "Pen" værktøj, derefter klikke og trække på lærredet for at skabe en serie af forbundne segmenter, der danner den højre halvdel af en cirkel.

8

Klik på "Effects" menuen, og klik derefter på "Revolve" kommando til at åbne en dialogboks, hvis kontrol gør det muligt at dreje den halve cirkel du har lavet til en kugle, og kortlægge din fodbold grafik til dette område.

9

Klik på "Map kunst" knappen, og klik derefter på "fodbold" element i "Symbol" dropdown kontrol at indlæse fodbold grafik du har lavet i trin 4. Klik på "OK" for at kortlægge grafikken til kuglen og fuldføre fodbold.

Sådan oprettes en polygon i PowerPoint

Sådan oprettes en polygon i PowerPoint


Microsoft PowerPoint-software, en del af Microsoft Office-pakken, kan være en ideel mulighed for at indsamle oplysninger i et dias-show format, men programmet kan håndtere mere end bare ord på et dias. PowerPoint tilbyder værktøjer til at skabe figurer til at illustrere data på dias eller tjene som simpel slide dekoration. Med blot et par klik, oprette brugerdefinerede former såsom polygoner at tilføje en smule detaljer til din præsentation.

Vejledning

1

Åbn PowerPoint, som automatisk starter en ny præsentation på skærmen. For at tilføje en polygon til en eksisterende præsentation, skal du klikke på fanen "Filer", klik på "Åbn", og gå til diasshowet. Dobbeltklik på filnavnet, som åbner med det første dias i diasshowet på skærmen. Rul til det dias for at tilføje polygonen.

2

Klik på "Indsæt" -fanen øverst på skærmen. Klik på "Shapes" knappen på båndet / værktøjslinjen under fanen. Vælg en af ​​de Former fra den del af drop-down menuen "grundformer", såsom "Rektangulær Pentagon." Markøren skifter til et plustegn.

3

Hold markøren på dias, skal du klikke og trække for at danne polygonen. Det udfylder med farve.

4

Tegn en polygon fra bunden ved at klikke på "Former" igen. Klik på "Freeform" værktøj, den anden mulighed fra højre i afsnittet "Linjer".

5

Klik på dias, trække markøren og klik igen for at danne en linje. Fortsæt med at klikke og trække for at danne siderne af polygonen. Gør den sidste linje slutte op med startlinjen for at lukke polygonen.

TIPS

 • Polygoner er enhver størrelse lukket form, hvilket betyder, at de starter og slutter på samme sted. Det betyder, at en form kendt under et bestemt navn, såsom en trekant eller femkant, er også en del af polygon familien. Selv om en polygon kan skærer sig selv, aldrig har en åbning, i henhold til matematik er Fun hjemmeside.

Hvordan man tegner en String, Square, rektangel, cirkel, Ellipse, og Polygon i Microsoft Visual C # (C Sharp)

Hvordan man tegner en String, Square, rektangel, cirkel, Ellipse, og Polygon i Microsoft Visual C # (C Sharp)


Tegn strygere, firkanter, rektangler, cirkler, ellipser og polygoner i Microsoft Visual C #.

Vejledning

1

Bemærk: Denne artikel antager, at du har installeret Microsoft Visual C # 2008 Express Edition. Du kan downloade den gratis fra her: http://www.microsoft.com/express/download/

Åbn Microsoft Visual C #. Klik på "Projekt ..." til højre for Opret i seneste projekter område af startside.

Nyt projekt åbnes. Klik på "Windows Forms Application", indtast et navn, og klik på OK.

Som standard vil den eneste form i projektet blive kaldt "Form1", og du vil være i Design tilstand for denne form.

2

Højreklik på formularen, og vælg Egenskaber.

3

I vinduet Egenskaber, skal du klikke på knappen med lyn. Dette vil vise begivenhederne for formularen.

4

Find begivenheden hedder Paint og dobbeltklik på den tomme celle til det er rigtigt. Den Paint begivenhed er i Udseende kategori.

5

Du vil nu være i Form1_Paint metoden. Denne metode kaldes helst form flyttes, skaleres eller genoprettes.

6

Føj følgende kode i Form1_Paint metode:

// DrawString(string s, Font font, Brush brush, float x, float y)
e.Graphics.DrawString("C# rocks!", new Font("Arial", 12), Brushes.White, 15, 10);
e.Graphics.DrawString("C# rocks!", new Font("Arial", 12), Brushes.Black, 16, 11);

// FillRectangle(Brush brush, int x, int y, int width, int height)
e.Graphics.FillRectangle(Brushes.White, 15, 35, 50, 50);
e.Graphics.DrawRectangle(Pens.Red, 15, 35, 50, 50);

// FillEllipse(Brush brush, int x, int y, int width, int height)
e.Graphics.FillEllipse(Brushes.White, 15, 100, 50, 50);
e.Graphics.DrawEllipse(Pens.Red, 15, 100, 50, 50);

// FillPolygon(Brush brush, Point[] points)
e.Graphics.FillPolygon(Brushes.White, new Point[3] { new Point(10, 210), new Point(40, 160), new Point(70, 210) });
e.Graphics.DrawPolygon(Pens.Red, new Point[3] { new Point(10, 210), new Point(40, 160), new Point(70, 210) });

Først vil vi trække en snor med en skygge effekt. Den anden parameter er en ny skrifttype objekt.

Derefter trækker vi forskellige former. Bemærk de Draw metoder bruger penne og udfylder metoder bruger Børster.

Bemærk også, at de polygon metoder tager en række punkt objekter. Hvert punkt er et X og Y heltal, der repræsenterer enhederne væk fra det øverste venstre hjørne.

7

Gå op til værktøjslinjen og køre programmet ved at klikke på Start Debugging (f5) spiller knap.

BEMÆRK: Hvis du fik nogen form for fejl efter at klikke på play-knappen, har du sandsynligvis lavet en syntaksfejl, når du skriver koden. Genlæse koden, indtil du finder og rette fejlen og prøv igen.

8

Formularen vil tage et øjeblik og derefter dukke op. Ikke dårligt.

TIPS

 • Leg med hjælp. Tonsvis af gode ting derinde.
 • Du kan blive afhængig af C #. Watch out Java og C ++ folk !!!

Hvordan man tegner en Compass Brug af Microsoft PowerPoint

Hvordan man tegner en Compass Brug af Microsoft PowerPoint


Microsoft PowerPoint har længe holdt stilling mest populære præsentation software, ifølge industrien offentliggørelse Præsentation Magazine. Det ofte kommer sammen med Windows-operativsystemet og er en del af Microsoft Office-pakken. Mens mere komplekse tegninger vil kræve brug af billedet programmer som Photoshop eller Microsoft Paint, PowerPoint faktisk har de værktøjer, der giver dig mulighed for at tegne et kompas.

Vejledning

1

Start Microsoft PowerPoint.

2

Åbn en ny PowerPoint projekt fra menuen Filer. Eller åbne det projekt, du arbejder på, og skabe et nyt dias i menuen Filer.

3

Vælg Værktøjslinjer i menuen Vis. Dette vil trække op en anden menu med forskellige værktøjslinjer.

4

Vælg "Tegning". Dette vil trække op en værktøjslinje, der gør det muligt at vælge blandt en række former og slagtilfælde.

5

Valg af "Oval" værktøj (formet som en oval).

6

Hold Shift nede, og træk derefter musen på dias samtidig holder venstre museknap. Shift-knappen får programmet til at tegne en cirkel, i stedet for en oval. Denne cirkel vil fungere som centrum for kompasset.

7

Tryk på knappen Auto Former på værktøjslinjen, og vælg "Lines". Dette vil trække op en anden menu med forskellige typer linjer.

8

Vælg "Arrow" valgmulighed.

9

Hold shift og tegne to dobbeltsidede pile, der peger mod nord og syd, og den anden peger øst og vest. Hold SHIFT gør pilene lige. Du kan også tegne mellemliggende pile til nordøst, sydøst, etc.

10

Tilføj retningsbestemte forkortelser bruger PowerPoint tekst-værktøjer. Når du har tilføjet N, E, S og W, vil du have et kompas for diasshowet.

TIPS

 • Du kan vælge farven skema af kompasset ved at gøre brug af "Linie Color" og "Farvefyld" værktøjer på værktøjslinjen Tegning.