start trafik til blog

Sådan får du gratis trafik til din blog

Lær enkle trin til at hjælpe med at få tonsvis af gratis trafik til din blog.

Vejledning

1

Der er mange måder at få din blog bemærket med et par enkle trin. Ideen med hver af de metoder, jeg har givet, er at få din blog indekseret i de rigtige steder, hvor det vil blive fundet.

2

Det første sted at liste din blog er med Google Blog-søgning. Dette gøres med et enkelt trin, bare gå til //blogsearch.google.com/ping og indsende din url.

3

Den næstbedste sted at liste din blog er på www.technorati.com. Med technorati kan du liste og administrere flere blogs.

4

En anden stor mulighed er pingomatic.com. Dette websted kan du sende pings så ofte som nødvendigt til 20 forskellige indekser med en indsendelse.

5

Disse tre muligheder er et godt sted at starte, og bør bidrage til at opbygge gratis trafik til din blog. Også indsende din blog url til så mange andre gratis blog mapper som tiden tillader. Jeg har givet et link til gratis-til-submit mapper nedenfor under overskriften Ressourcer, med titlen "Free blog mapper."

Hvordan til at generere trafik til din blog

Du har din blog og nu du vil dele, hvad du har at sige med verden. Så hvordan i dælen vil du lade folk vide om din blog og køre så meget trafik til din blog som muligt? Disse tip kan hjælpe dig med at generere trafik til din blog.

Vejledning

1

Skriv regelmæssigt, søgemaskiner som blogs, der er hele tiden at tilføje nye kvalitetsindhold. Prøv at tilføje nyt indhold til din blog tre gange om dagen. Hvis der ikke er nok tid til at derefter forsøge at mindst stilling mindst én gang om dagen.

2

Uanset platform, du bruger, skal du tilføje søgeord, når du skriver et nyt indlæg. Tilføj søgeord om din udstationering, så søgemaskinerne vil have en bedre idé om, hvad din blog eller udstationering handler om, og dit indlæg vil rangere højere i søgemaskinerne.

3

Få god kvalitet indgående links. Hvad dette betyder er at skrive for artiklen websteder og i slutningen af ​​din artikel at sætte et link tilbage til din blog. Der er mange store artiklen websteder derude. Bare google artiklen websteder og finde store websteder, som du kan skrive til. Ud over at få at indgående link mange mennesker gå til artiklen websteder for at få nyt indhold til deres blog og kan bruge din artikel på deres hjemmeside, som vil give dig endnu mere indgående links.

4

Kommentar på andre folks blogs og efterlade et link tilbage til din blog. Du vil ønsker at forlade en tankevækkende kommentar selv. Må ikke bare efterlade et link til din blog, kan det være virkelig irriterende og vil blive betragtet som spam.

5

Brug Yahoo Answers at besvare nogle spørgsmål. Ud over at hjælpe folk ud ved at besvare deres spørgsmål, du kan efterlade et link tilbage til din blog, som vil medvirke til at skabe mere trafik.

6

Brug sociale websteder til at generere trafik. Myspace er ikke den eneste sociale site, der er mange, og hvis du bruger disse sites lige de kan hjælpe dig med at generere trafik til din blog. Lav så mange venner som muligt. Generelt, jo flere venner du har, jo flere interne links du har plantet et sted i stedet, hvilket giver dig mere autoritet i øjnene på sitet.

7

Brug Link Exchange websteder. Bare google link udveksling sites og du vil finde websteder, der vil hjælpe dig udveksle links med andre blogs. Du har måske til at betale et mindre gebyr for at slutte sig til deres link udveksling netværk, men det kan godt være det værd, og en lille pris at betale for den trafik, der vil blive genereret til din blog.

8

Brug trafik udveksling sites. Bare google trafik udveksling sites og du vil finde websteder, der vil hjælpe dig udveksle trafik med andre blogs. Den måde disse steder er enkel. Grundlæggende for hver to eller tre blogs, du besøger, vil nogle et andet besøge din blog. Brug af trafik udveksling sites er en fantastisk måde at generere trafik!

9

Indsend din blog til blog mapper. De vil kategorisere din blog og din blog vil ping deres servere når du opdaterer din blog med nyt indhold.

10

Der er mange andre gode måder at fremme din blog som ord i munden, trykte reklamer og mange andre. Tips ovenfor bør give dig en grundlæggende start på etablering af trafik til din blog. Husk det vigtigste er dog god, ny, indhold af høj kvalitet til din blog. Google elsker det!

Hvordan at drive trafik til en ny blog Gennem en kommentar Tribe

Hvis du blog til at fremme dig selv eller din virksomhed, det vil ikke gøre noget godt, medmindre du tiltrække læsere. En måde at tegne øjne er at "syndikat" din blog, fremme dine indlæg gennem Twitter eller Facebook. Du kan også prøve at trække flere besøgende ved hjælp af forskellige metoder til søgemaskine optimering. En anden metode er at tilslutte sig en kommentere stamme. Medlemmer af en stamme besøge hinandens blogs og kommentere dem. Hvis du har flere folk kommentere på hver af dine indlæg det skaber fornemmelsen af ​​et websted, der er interessant og levende.

Vejledning

1

Søg efter bloggere inden for dit område. Det bedste stamme for at øge trafikken består af blogs, der har lignende temaer eller emner til dit, siger online marketing Heather Stephens på hendes egen blog. Real-estate bloggere vil gøre det bedre i en stamme med andre fast ejendom bloggere, for eksempel, end med fitness websteder eller auto reparation blogs.

2

Vælg de bloggere, du vil allerhelst være i en stamme med. Du ønsker blogs i din kommentere stamme at have interessant indhold, som online besøgende vil læse. Ideelt nogle af din stamme blogs bør mere etablerede end din, fordi de kan generere mere trafik til dig fra deres etablerede læsere.

3

Kontakt de bloggere, du ønsker at arbejde med og spørge, om de ønsker at deltage i en kommentar stamme. Hvis de er allerede i en du kan være i stand til at deltage. Hvis ikke du bliver nødt til at hash ud de grundlæggende regler, såsom hvor mange kommentarer til, hvor mange blogs hver Stamme medlem skal forlade i en måned eller en uge.

4

Begynd at besøge din stamme-hjælpere blogs og forlader kommentar. Må ikke bare holde på "store indlæg!" eller noget, der lyder som spam - læs de stillinger og finde noget at sige, der bidrager til debatten. Stephens siger nogle af hendes stamme medlemmer klager over, at stammerne kommentarer på deres blogs sige noget af værdi, som besejrer formålet med at tilhøre en stamme.

5

Spor din stamme ydeevne. Hvis nogle medlemmer ikke opfylder deres kommentar engagement eller de skriver deklasserede blogs kan det være nødvendigt at tale med dem eller slippe dem fra gruppen.

TIPS

 • Der findes alternativer forfremmelse til kommentere stammer såsom syndikering stammer. Disse grupper bruger Twitter, Facebook og andre sociale medier til at fremme hinandens blogs.
 • Nogle stammer opkræve et gebyr - enten månedligt eller en-gang - for at tilmelde dig. Mange etablerede stammer ikke og der er ingen krav om, at din gør.

Sådan Drive trafik til din blog

Sådan Drive trafik til din blog


Den bedste måde at drive trafik til din blog er at skrive gode artikler om et emne, du holder af, og at skrive dem til en konsekvent mellemrum. Desuden er der en række måder at hjælpe potentielle læsere finde dig. Det centrale er at huske, at opretholde en høj kvalitet i alle forhold vil vinde i det lange løb, og hjælpe dig med at opbygge en solid læserskare, der holder kommer tilbage efter mere.

Vejledning

1

Skriv hver dag eller mindst konsekvent. Læserne vil have nyt materiale til at læse og hvis du tager hyppige pauser, der er en hurtig måde at tabe en læsers interesse. På den anden side kan for meget indhold også køre væk læsere. Du ønsker ikke at læse din blog til at blive en sur pligt. Kortere, mindre hyppige artikler, der er bedre poleret og mere fyldt med information er bedre end lange, vidtløftige daglige epos.

2

Besøg andre blogs, der ligner din, og fremsætte bemærkninger. Ikke blot vil du få at vide disse bloggere, men chancerne er deres læsere vil beslutte at besøge din blog også. Dine kommentarer skal være meningsfuld og nyttig. Naturligvis "Besøg hyggelig blog du har her. Min blog på ..." egoistiske kommentarer som efterfulgt af din webadresse, vil blive ignoreret. Hvad værre er, kunne de tjene dig et ry som en irriterende spammer blandt dit mål læserskare.

3

Deltag Entrecard. Det er et værktøj til at finde andre folks blogs og reklame din egen blog.

4

Offentliggør din blog. Send dine nye blogindlæg på MySpace, Facebook og Twitter. Sæt dine blogindlæg indstillet til Auto-post til Facebook og Twitter med Networked Blogs Ansøgning og Twitterfeed. Tilføj din blog link til din e-mail signatur og din underskrift på nogen opslagstavler, du hyppige.

5

Hold en giveaway. Kontakt en virksomhed, der sælger en vare eller tjenesteydelse germane til din blog og spørge, om de ville være interesseret i at nå din læserskare. Send en opfordring til giveaway sponsorer på din blog og dine sociale medier tilstedeværelse. Kontakt bog forfattere og virksomheder forsøger at opbygge anerkendelse for deres brand. Vær ikke bange for at kontakte store virksomheder, også: nogle har sponsorering programmer, der allerede er oprettet for at donere produkter til foræring.

TIPS

 • Må ikke deltage Twitter blot at oprette din blog-indlæg til auto-post - ingen vil følge dig.

Hvordan man kan trække trafik til din blog eller hjemmeside

Hvordan man kan trække trafik til din blog eller hjemmeside


Med de mange hjemmesider og blogs bliver tilføjet hver dag, hvilket øger din placering i søgemaskinerne og tegning trafik til din hjemmeside eller blog bliver mere og mere vanskeligt. Det større antal Websites giver seerne et større udvalg at vælge imellem. Som en hjemmeside eller blog ejer, er du sandsynligvis bruge flere forskellige værktøjer til at fremme dit websted. At skrive artikler har vist sig at være en fri og effektiv metode til at levere trafik til dit websted, dag efter dag. Din artikel har en forfatter bio, hvor du indtaster oplysninger om dig selv, herunder din hjemmeside. Så hvis du søger efter en "uden omkostninger" eller "Low Cost" effektiv værktøj til at bruge i at fremme dit websted eller blog, skrive nogle artikler.

Vejledning

1

Din trafik vil ikke blot stige med mennesker at følge linket til dit websted, men også når et andet websted eller blog bruger din artikel. Hvis du vil bruge din artikel, skal de lade det intakt. Med andre ord bør link til dit websted være tilgængelig på deres hjemmeside i din artikel. Ikke alene er dette en fantastisk måde at øge din trafik, det forbedrer også dit link popularitet. Når du udgiver din artikel, du får et link tilbage til dit websted. Hertil kommer, når nogen bruger din artikel, får du et link tilbage til dit websted. Efter udgive dine artikler, kan du tjekke for links nemt ved hjælp af en søgemaskine og indtaste "Link: Din Site.com" (uden anførselstegn). En liste vil herefter blive vist.

2

Find et emne, der interesserer dig, og du føler vil interessere andre mennesker. En måde at bestemme populariteten af ​​et emne er at gøre en Keyword Search med enhver søgemaskine. Dette vil vise, hvad folk søger efter.

Hvis du allerede er bekendt med dit emne, begynde at skrive. Hvis ikke, skal du gøre forskning på motivet, før du kan skrive en informativ artikel.

Giv din fremviser brugbare oplysninger. Du må ikke vandre i det uendelige. Formålet er at holde læserens interesse og vinde hans tillid, at du ved hvad du taler om ved at føre ham til din bio.

3

Udgiv din artikel. Talrige artiklen indsendelse sites eksisterer. Der er forfattere, der mener en god artikel om et eller to steder er tilstrækkelig.

Software er tilgængelig til at indsende dine artikler til mange websteder og nedsætte mængden af ​​tid, du bruger indsender. Du kan købe software, eller find en gratis download. Uanset hvilken vej du går, er formålet at få din artikel set.

TIPS

 • Artikler kan trække en stor del af trafikken til dit websted. Skriv Ofte og indsende kvalitet artikler --- se dine hits stige !!

Sådan Track trafik til WordPress blog

Sådan Track trafik til WordPress blog


Fordi WordPress er sådan et populært Webdesign produktion software, er der flere løsninger til sporing trafik til dit websted. Dette er normalt opnås gennem brug af plug-ins, og der er flere at vælge imellem. Plug-ins som Personyze, WebTrends, WP Easy Stats, Techslices Trafik Widget og WP Trafik alle giver statistiske oplysninger om, hvem der besøger dit websted, hvor de kommer fra, og hvor ofte de vender tilbage.

Vejledning

Brug plugin til Track trafik til dit WordPress Website

1

Installer en trafik plug-in. Gennemse de snesevis af plug-ins på Wordpress.org hjemmeside for at vælge en passende værktøj til jobbet. Klik på "Forlæng" og derefter "Plugins", og søg efter "Traffic" for at se oversigterne. Kig efter en yderst nominel plug-in, og sørg for, at det er blevet opdateret for nylig. Karakteren og dato for seneste opdatering er noteret på den højre side af beskrivelsen siden for hver plug-in.

2

Download plug-in efter eget valg. Det vil downloade som en .zip-fil. Du må ikke udtrække denne fil.

3

Installer plugin. I din WordPress instrumentbrættet, skal du klikke på "Plugins" og derefter "Tilføj ny", og upload den plug-in-fil.

4

Aktiver plug-in efter afslutningen af ​​upload. Der vil være et link der hedder "Aktiver Plugin" under "Upload Complete" besked. Klik på det.

5

Klik på Plug-in menu, der vises i venstre side af instrumentbrættet. Over tid, bør du se hit og unikke besøgende statistik, og du vil være i stand til at spore ændringer i trafik til dit websted.

TIPS

 • Et alternativ er at bruge Google Analytics til dit websted. Google giver virksomhedens produkter til at hjælpe dig med at spore initiativer trafik og markedsføring.

Hvordan man opbygger mere Site Trafik til internettet

Hvordan man opbygger mere Site Trafik til internettet


I en verden af ​​Internet Marketing den eneste måde at vokse, er ved at bygge trafik til et websted. For at få nye kunder, du nødt til at få bemærket og den eneste måde at få bemærket, er ved at gøre din hjemmeside mere synlig for potentielle besøgende. Mens en række hjemmesider hævder, at de kan få dig x antal besøgende i en uge eller mindre, er det vigtigt at huske, at den trafik, du ønsker - den trafik, der betyder noget - kan findes kun med tid og kræfter.

Vejledning

1

Start med nogle store indhold. Hvis du ønsker at få mere trafik til dit website den vigtigste ting du kan gøre er at tilføje relevant og værdifuldt indhold, der vil blive bemærket af søgemaskinerne. Jo mere relevant dit indhold er til søgningen en person udfører, jo højere vil rang i søgeresultaterne side. Opret søgeord-rige, let at læse indhold, der er relateret til dit produkt eller service for de bedste resultater.

2

Fortsæt med at tilføje relevant indhold. Ved siden af ​​relevant indhold, søgemaskiner elsker frisk og relevant indhold. Den ældre indholdet på din hjemmeside er, jo mindre effekt, du vil have i søgeresultaterne. Tilføj nogle nye og relevant indhold hver uge og overveje at tilføje en blog til din hjemmeside for at holde frisk materiale på din hjemmeside.

3

Få links til at vise din relevans for søgemaskinerne. Opsamling af links kan være tidskrævende, men det er lige så vigtigt at søgemaskinerne som det indhold, du producerer. Hvert link betragtes som en tillidserklæring til din hjemmeside. De mere relevante links du har, jo flere stemmer søgemaskinerne se. Hvis to hjemmesider har samme indhold, men man har flere stemmer, vil hjemmesiden med flere stemmer får højere placering og til gengæld mere trafik. Links kan modtages fra biblioteker og lignende hjemmesider. Ofte få et link kræver at gøre noget mere end at gøre en anmodning til den anden hjemmeside ejer.

4

Markedsføre din hjemmeside via blog kommentarer og fora. Selv om det er vigtigt, kan opbygge trafik gennem oprettelse af indhold og link bygning tager tid. Hvis du søger for at få trafik hurtigt kan du skrive kommentarer til andres blogs og fora relateret til din hjemmeside. Sørg for, at dine kommentarer er relevante og værd, og du vil opbygge relationer og få trafik til dit website.

TIPS

 • Udstationering relevante kommentarer til fora og blogs er en fantastisk måde at opbygge links også. Ejeren ofte giver dig mulighed for at tilføje din hjemmeside som et link, når du skrive en kommentar.
 • Tilføjelse din hjemmeside til relaterede mapper vil også give et link tilbage til din hjemmeside.
 • Oprettelse relevant indhold, der anses for at være autoritativ vil også tilføje links til din hjemmeside, når folk linker til den som reference.
 • Undgå at få links fra "dårlige kvarterer" såsom pornosider og websteder, der har en lav sideplacering. Disse links vil ikke hjælpe dig med at få trafik og kan endda skade din placering i søgning placeringer.
 • Undgå udstationering kommentarer til fora og blogs blot for at få et link. Du søger at opbygge relationer og trafik. Lidet kommentarer er ofte slettet.
 • Må ikke "ting" dit indhold med søgeord. "Fyld" tilføjer nøglebegreber igen og unødigt. Skriv relevant indhold, der er let at læse og bruger dine nøglebegreber naturligt.

Hvordan til at generere trafik til min hjemmeside

Hvordan til at generere trafik til min hjemmeside


Den bedste hjemmeside i verden er til nogen nytte for dig, hvis ingen besøger det. For at lave en hjemmeside rentabel eller populær, er du nødt til at fokusere så meget indsats på at skabe trafik til webstedet, som du gør på site design selv. Den bedste metode til den samlede trafik generation er at ansætte en mangesidet strategi for at bringe i direkte trafik fra flere forskellige kilder samtidig forbedre placeringerne af dit websted i søgemaskinerne. Over tid, disse strategier kombineres til en kumulativ virkning, der skal resultere i stabil vækst trafik over en lang periode.

Vejledning

1

Titel hver side af dit websted, og inkorporerer søgeord, du mener søgende vil bruge i hvert side titel.

2

Opret interne forbindelser mellem sider på dit websted. Brug anker tekst konstrueret ud fra nøgleordene i målet for at gøre linket. Dette forbedrer målet sidens værdi i øjnene af søgemaskiner.

3

Skriv meta-beskrivelse tags, der indeholder dine søgeord til hurtigt tiltrække sig opmærksomhed fra læseren. Hvis en søgemaskine viser din meta-beskrivelse, du vil have det at overtale læseren til at klikke sig igennem dit link.

4

Skriv indhold til hver side på dit websted, der indeholder dine søgeord. Sørg for, at indholdet er relevant og velskrevet, og at de søgeord vises økologisk i kroppen af ​​din skriftligt. Forsøge at opnå en densitet på ikke mere end 3 til 6 procent. Det betyder, at ikke mere end 3 til 6 procent af ordene på siden skal være dine søgeord.

5

Tilføj nyt indhold og sider til dit websted regelmæssigt. Søgemaskiner ser positivt på websteder, der konstant tilføjer nyt indhold, så regelmæssige opdateringer hjælp drive trafik til dit websted via søgemaskiner.

6

Opret et site map til din side manuelt eller bruge et tredjepartsprogram værktøj til oprettelse af site maps. Indsend dette kort til Google ved hjælp af Webmasterværktøjer. Dette hjælper med at sikre, at søgemaskinen har et klart billede af din hjemmeside.

7

Start sociale medier profiler på de store websteder som Facebook og Twitter til at fremme din virksomheds hjemmeside. Konsekvent skrive interessante nyheder, fakta eller historier om din virksomhed. Hvis du opretter en engageret netværk på disse typer af sider, i sidste ende vil begynde at drive trafik til din egen side.

8

Indsende indhold skrevet af din virksomhed til andre hjemmesider. Det kan være i form af feature-artiklen skriver eller gæst blogging. Dette bringer i direkte trafik til webstedet og bygger back-links, som hjælper din søgemaskine placeringer også.

9

Få andre sites til at linke til din egen hjemmeside. Skriv indhold af høj kvalitet, som giver specialiseret information eller vigtige nyheder i din niche at overtale andre sites til at linke til din egen. En anden måde at generere links, er at udsende pressemeddelelser, når du har vigtige nyheder at annoncere. Steder er interesserede i din branche kan enten sende din pressemeddelelse ordret eller diskutere dele af det og link til dit websted i deres eget indhold.

TIPS

 • Ingen metode til at skabe trafik til et website kommer til at producere pålidelige resultater på lang sigt, bortset fra konstant skabelse indhold og deling af indhold af høj kvalitet, der er relevant for publikum du har til formål at tiltrække. Koncentrer dig om at skabe godt indhold, og over tid trafikken vil komme.
 • Må ikke ty til underhanded eller "black-hat" søgemaskine optimering teknikker til at tiltrække besøgende til dit websted. I bedste fald kan du opleve en kort byge af trafik fra disse metoder, men fordelene vil være kortvarig, mens konsekvenserne kunne blive permanent. Google ændrer sin algoritme til stadighed at sikre, at alle websteder behandles retfærdigt, og det kunne flytte din hjemmeside ned i søgeresultaterne eller blokere den helt.

Sådan får trafik til dit websted

Sådan får trafik til dit websted


Din hjemmeside er uploadet og kører problemfrit. Det næste skridt er at få trafik fra søgemaskiner eller betalt reklame. Der er flere måder at få trafik til dit websted. Nogle af dem er mere overkommelige end andre, men selv betalt markedsføring kan bringe i store mængder af indtægter. Markedsføring af din hjemmeside og få trafik er en løbende indsats, men det kan være givende for webstedet og din virksomhed. Når dine indtægter stiger, kan du forbedre strategier for markedsføring og tilføje til de nuværende teknikker.

Vejledning

1

Kode dit websted med de bedste søgemaskine optimering teknikker. Google giver en start guide, der hjælper dig med at redigere din kode (se Resource), for at hjælpe søgemaskinerne med at finde og ranking dit websted korrekt. Starter guide kan implementeres til dynamiske eller statiske websider.

2

Opret pay-per-click (PPC) kampagner for Adwords. Adwords er et Google-produkt, der steder sponsorerede links til dine sider på den første side af søgemaskinens resultater. PPC kan være dyrt, men det bringer øjeblikkelig trafik til dit websted.

3

Markedsføre dit websted i fora. Hver industri niche har relaterede fora. Bliv en hyppig bidragyder i en hjemmeside forum og tilføje din hjemmeside i din forum signatur. Dette giver dig mulighed for at vise din ekspertise i branchen og få trafik fra linket signatur.

4

Giv overbevisende indhold til læserne at få backlinks til webstedet. Backlinks bestemme din PageRank værdi. Indholdsrige websites forbedre din PageRank i søgemaskinerne, og det tiltrækker andre læsere til at sende dit link til fora, blogs og andre websteder.

5

Start en blog, der forbinder tilbage til dit website. Blogs er almindelige måder at fremme et websted, og de er gratis at installere på dit websted. Blogging sites giver gratis værktøjer, layout og indhold skabelse interfaces for at gøre det nemt for dig at uploade oplysninger med et link tilbage til dit websted.

Sådan Få Betalt til Blog

Mange mennesker har blogs. Der er blogs om hobbyer, forretning og næsten alle andre emne. Der er endda blogs om blogging. En af grundene til der er så mange blogs er fordi folk kan tjene penge blogging. Der er flere måder at tjene penge ved at blogge. Læs videre for at lære at få udbetalt til blog.

Vejledning

1

Lav en liste over dine interesser og hobbyer. Brainstorm emner, som du kan blogge om.

2

Fokus på grunden til at du ønsker at starte en blog. Nogle mennesker blog til at blive semi-berømt på internettet, nogle blog for sjov, mens andre blog for at hjælpe deres karriere.

3

Tilmeld dig en blog med en blogging service. Der er mange at vælge fra; to af de mest populære er Blogger og Live Journal.

4

Tilmeld dig Google AdSense til din blog. De vil lægge passende målrettede reklamer på din blog, og du vil tjene penge, hver gang nogen klikker på en annonce.

5

Overveje at tilmelde dig en blog gennem blog det live, 451 Tryk på eller Soulcast. Disse websteder lover at hjælpe med at bringe trafik til din blog, som vil hjælpe folk klikker på Google AdSense-reklamer.

6

Kig ind betalt udstationering, såsom Pay Per post hjemmeside og Pay U 2 Blog. Hver af disse vil betale for udstationering en annonce eller mening om et produkt på din blog.

7

Tænk på måder, du kan starte flere blogs. Mange mennesker, der har succes med blogging har mere end én blog, som regel bygget op omkring det samme emne.

TIPS

 • For at tilmelde dig en betalt udstationering service, skal din blog være mindst 90 dage gammel og godkendt af tjenesten. Kontroller hver hjemmeside for specifikke detaljer.
 • De mest succesrige bloggere er lidenskabelige og vidende om deres emne. Tænk over, hvad du er mest lidenskabelige og vidende om og så har du fået en vindende emne.
 • Kommentar på andre folks blogs for at tilskynde dem til at komme og besøge din blog og få mere trafik.
 • Vær tålmodig, det kan tage et stykke tid for en blog til at blive en succes.

Sådan Generer fri trafik til dit affiliate marketing forretning

For at generere kvalitet fri trafik til dit website, har følgende affiliate marketing ideer er blevet bevist, at de er meget kraftige. Med disse affiliate marketing ideer, er jeg sikker på, at du vil generere en masse gratis, kvalitet og relevans trafik til dit website. Du vil tjene enorme affiliate provision fra dem målrettet trafik med disse affiliate marketing ideer i denne artikel.

Nu vil jeg til at dele dig 5 affiliate marketing ideer til at generere gratis, kvalitet og relevans trafik til websites. Du vil lære, hvordan super affiliate marketing tjener enorme affiliate provision i affiliate marketing verden. Du vil også lære, hvor nemt og kraftfuld for dem affiliate marketing idéer kan hjælpe din affiliate virksomhed vokse kontinuerligt.

Vejledning

1

Deltager i de store og proaktiv fora. Naturligvis er der mange ressourcer om, at deltage i de fora er en fantastisk måde at generere fri trafik til dit website. Men med denne affiliate marketing ideer, jeg stærkt anbefale dig at vælge de fora før han sluttede disse fora; selv de er gratis at deltage. Der er nogle faktorer for dine bekymringer, når du deltage i fællesskabet. For eksempel er der et antal medlemmer i de fora, hvor aktive fora er, og hvilken slags emner er i disse fora. Mine erfaringer viser, at du skal være i de aktive fora sammen med proaktiv medlemmer og en stor diskussion. Med disse fødevarer, du er i en god position til at være social med dem og sikre, at de muligheder for at generere mere trafik åbnes. Det godt sted at starte sammenføjning er Warrior fora. Der er en masse af proaktive medlemmer og stor diskussion derovre.

2

Opsætning din egen blog. Den blogging online markedsføring er en af ​​de mest betydningsfulde marketing teknikker til at generere fri trafik og tjene affiliate provision. Du er nødt til at lære, opbygge og drive rentable blog for at nå disse mål. At bygge en meget rentable blogs, der er et par nøgler, som du skal huske, at din succes. Disse succes nøgler er: at sende din beskeder konsistens og fremme dine blogs til verden. Der er mange ideer til at fremme dine blogs såsom at bruge ping-tjenester især Technorati, sende dine kommentarer på andre relaterede blogs, og udvide til RSS og podcasting teknologi. Uden de rigtige strategier til at reklamere for dine blogs, er det svært at generere fri trafik og tjene flere affilierede provision.

3

Deltag og aktiv i de social networking websites. Der er mange sociale netværk websites, som er de mest populære steder på internettet lige nu. En af de bedste sociale netværkssider for kørsel kvalitet fri trafik er MySpace. Du kan tilmelde dig dem gratis og begynder at være socialiserer i samfundet i hvor du er interesseret. Et andet godt sted for start er Squidoo site. Min højeste anbefaling er at gøre flere venner, udveksle din ekspertise blandt de venner, og opbygge forholdet mellem de venner i disse sociale netværkssider. Tro mig, med den store sammenhæng i de sociale netværkssider, vil du få et væld af høj kvalitet fri trafik til dit websted og hjem baseret affiliate business.

4

Producere en video til dine markeder. Der er ingen tvivl om, at videoen er for nylig den mest populære og hurtigst voksende på internettet. YouTube er et fantastisk sted for at starte produktion og uploade din video for at sprede dit affilierede produkter eller tjenester til verden. Personligt mener jeg, at dette er et godt alternativ måde at generere fri trafik til dit websted og hjem baseret affiliate business. Og du kan begynde at producere en demonstration video til dine produkter eller tjenester på markederne. Med demonstrationen, at de muligheder, få flere potentielle købere til dit websted og gøre dem til de rigtige kunder er åbnet.

5

Placer en offline reklame. Jeg forstår helt, at vi er affiliate marketing iværksættere og arbejder på internettet. Mine undersøgelser viser imidlertid, at der er et par internet iværksættere, der annoncerer deres virksomhed off-line. Denne markedsføringsstrategi er stadig stærk til at generere fri trafik til dit website. Og der er mange kanaler til at fremme off-line dine produkter og tjenester. For eksempel gennemføre dit visitkort, fremstille en plakat, fortæller en ven eller et familiemedlem og gennemføre begivenhederne. Min højeste anbefaling er, at det ikke er en dårlig idé at begynde at fremme din affiliate produkter eller tjenester offline.

Sådan Start en Restaurant Blog

Sådan Start en Restaurant Blog


Restaurant ejere kan øge business, introducere nye retter og vinde loyale kunder ved at starte en restaurant blog for deres virksomhed. Uanset om de lige har åbnet eller har været i branchen i flere år, kan ejere finde det gavnligt at starte en blog. Bloggen skal omfatte så mange fotografier af signatur retter som muligt samt en omfattende menu. Jo flere specifikke bloggen tilbyder, jo mere effektiv vil det være for restaurantens forretning. Hvis ejeren af ​​restauranten er ikke web-kyndige og ikke ønsker at leje ud, ved hjælp af en blogging platform hostet på en større blogging hjemmeside anbefales.

Vejledning

1

Reserve webadressen på restauranten blog. Hvis du vælger at være vært for det på en større blogging platform, vil adressen ser noget lignende, "http://myrestaurant.bloggingplatform.com." Hvis du køber din egen web-domæne, kan du installere gratis blogging software på domænet for at holde al trafik, der kommer via din hjemmeside alene. Således vil adressen ser noget lignende, "http://www.myrestaurantblog.com" eller "http://www.myrestaurantblog.com/blog".

2

Vælg et passende tema til din blog. Hvis du vælger at være vært for bloggen selv, har du mere kontrol over, hvilke side elementer kan du ændre, fjerne eller erstatte. I hvert enkelt tilfælde, kan du altid ændre overskriften på siden for at bære din restaurant navn og firmalogo.

3

Tilsæt digital kopi af din virksomheds logo til overskriften på bloggen. Hvis du har grafik software, kan du oprette en overskrift fra bunden og uploade den til bloggen.

4

Opret sider til de permanente aspekter af din blog. Indholdsoversigten af ​​bloggen kan indeholde permanente links til disse sider, uanset hvor mange nye stillinger, du forfatter på bloggen. Du kan medtage en side om restaurantens historie, om restaurant ejere, hvilke typer hændelser din restaurant værter, hvordan man laver reservationer og, selvfølgelig, en side, der indeholder restaurant adresse og telefonnummer.

5

Brug "upload media" kommandoer inden blogindlægget eller blog side redaktører til at overføre digitale billeder af din restaurantens retter. Du kan ændre størrelsen på billederne til at passe inden for grænserne af den stilling, hvis billederne er for store.

6

Medtag menuen restaurant på en permanent side af hjemmesiden. Hvis du har en scanner, kan du scanne menuen restaurant og uploade den som en PDF-fil til bloggen. Hvis ikke, kan du genindtaste menuen og oprette separate sider til morgenmad, frokost, middag, drikkevarer og dessert menuer til at gøre menuen belastning hurtigere og være mere læsbar.

7

Opdater din blog regelmæssigt. Ingen ønsker at besøge en restaurant blog og find det seneste indlæg var dateret to år tidligere. Hvis du tilføjer en ny skål til menuen, skrive et indlæg om det. Hvis du er vært en ferie speciel, medtage dette i en ny stilling som godt. Stillinger ikke behøver at være lang; de har brug for at give læseren en up-to-date status på din restaurant.

TIPS

 • Allfoodbusiness.com foreslår at se på andre restaurant blogs til inspiration i din blog design og post ideer.

Sådan Generer mere Fri trafik til min hjemmeside

Det første princip for at få trafik til dit website er at skabe indhold, som folk gerne vil besøge. Jo mere arbejde du har lagt i at levere original, interessant, oplysende eller underholdende indhold, jo mindre arbejde, du bliver nødt til at gøre i lokke folk til at komme se på det. Når indholdet er usædvanlig, vil de besøgende blive længere, kommer tilbage oftere, gennemse andre sider på dit websted og dele links til dit websted på deres egne blogs og websider.

Vejledning

1

Tilbyd godt indhold på din hjemmeside. Jo bedre hver artikel, video eller billede er, jo flere besøgende vil se mere af, hvad du tilbyder, og jo mere sandsynligt, de vil være at dele det med deres venner. Korrekturlæst dit arbejde inden offentliggørelse og spørg dig selv, om det er noget, du ønsker at dele med andre.

2

Tilmeld dig online sociale netværk som Twitter, Facebook og Google Buzz. Poste links til dine artikler på regelmæssig basis.

3

Skriv artikler baseret på søgeord. Når de besøgende skriver ord i en søgemaskine, er det de steder mest relevante for de ord, der er angivet først. Disse er kendt som søgeord, og er grundlaget for alle søgemaskinens resultater. Når du begynder at skrive en artikel, overveje, hvilke søgeord kombination dine besøgende kan være på udkig efter.

4

Naviger til Google AdWords søgeordsværktøj på en webbrowser. Skriv et ord eller to, der beskriver din artikel, skal du indtaste de menneskelige-genkendelige bogstaver i tekstfeltet forudsat og klik på "Søg". Værktøjet vil give dig forslag, med antallet af månedlige søgninger for hvert søgeord kombination, og en bar for værdiansættelse af konkurrence der er fra AdWords-annoncører.

5

Vælg et søgeord kombination fra den liste, der beskriver din artikel. Når det er muligt, skal du vælge en kombination med medium til lav konkurrence, med det højeste antal månedlige søgninger.

6

Brug dette søgeord kombination i titlen på websiden, overskriften på artiklen, og to andre gange i kroppen af ​​din artikel.

7

Tilføj et link til mindst én anden artikel, på din egen hjemmeside når det er muligt, til en side relateret til dine søgeord kombination. Brug pågældende søgeord kombination som klikbart link. Aldrig gøre linket baseret på ord som "klik her".

8

Opret mindst to andre sider på dit websted om det samme, eller en lignende, emne. Tilføj links på disse sider til dit første side ved hjælp af kombinationen søgeord. Hvis din titel indeholder søgeordet, bruge titlen på artiklen som klikbart link.

Bedste måder at få trafik til et websted

Det er nemt at oprette en hjemmeside i disse dage. Få folk til rent faktisk at besøge det er den svære del: Det kræver en masse tid og kræfter, og mens pengene er ikke nødvendigt, det helt sikkert hjælper. En masse get-trafik-hurtig ordninger findes, men de fleste af dem er enten ren og skær svindel eller søgemaskine exploits, der normalt ender såre dig i det lange løb. Prøvede og sande metoder til opbygning trafik også findes, og med den rette kombination af udholdenhed og sund fornuft, vil du begynde at se trafik til dit websted.

Look Professional

Hvis du ikke har oprettet din hjemmeside endnu, så sørg for at komme op med en professionel domænenavn og en hjemmeside design, der passer dit websted temaer og ikke er for rodet. Tilbring $ 10 det koster at få dit eget domæne name--greatwebsite.com ser meget bedre end greatwebsite.blogspot.com - og sørg for, at navnet ikke er for lang eller stavet forkert. For konstruktion, gå let på de klokker og fløjter, og sørg for det er letlæselig og har en klar navigationssystem.

Byg Links

No. 1 nøgle til at øge din søgemaskine placering, og dermed din trafik, er at få andre hjemmesider til at linke til din. Dette kaldes link bygning, og der er bogstaveligt talt hundredvis af måder at gøre det. Den gammeldags måde er at e-maile steder, der ligner din, og tigge dem til at gøre et link udveksling: du sende et link til deres hjemmeside, hvis de vil sende et link til din. Du kan også sende links til dit websted inden kommentarer i relaterede fora eller blogs, men gøre en indsats for at føje til samtalen: folk kan få øje på spammere en kilometer væk.

Selv om det kan lyde kontraproduktivt, en god måde at opbygge links over tid er at linke til andre sites meget: De vil i sidste ende tage varsel, og hvis dit websted er god nok, vil de finde en mulighed for at linke tilbage. Endelig kan du også gæst-skrive for et andet websted. Bare send dem en e-mail med en artikel forslag. De fleste steder er glade for at have det gratis indhold, og du får en målrettet link tilbage til dit eget websted.

Øv god SEO

SEO står for søgemaskineoptimering. Det er en opfang udtryk for noget, der forbedrer dit websted placering på søgemaskinerne, men normalt er det henviser til en håndfuld af praksis, som du kan bruge på din egen hjemmeside, der gør det mere søgemaskine venlige.
Søgemaskiner belønning visse kodning praksis, den mest almindelige er: at sikre alle dine billeder har "alt" attributter; at sikre alle dine titler er omgivet af enten "H1" eller "H2" tags; at du har meta oplysninger om dine sider med side beskrivelser og søgeord; og at sikre din titel tag og URL også har søgeord i dem.
Hvis du bruger en hjemmeside management system som WordPress eller Joomla, er de fleste af disse praksis, der allerede indbygget. Dit job kan koges ned til to ting: at skrive beskrivende titler (dvs., hvis det er en artikel om Tom Cruise, sørg for at "Tom Cruise" er i titlen, helst nær fronten) og skrive beskrivende anker tekst til dine links. Hvad betyder det? Nå, i stedet for at skrive "Klik her for en Tom Cruise interview", skal du skrive "tjek denne TOM CRUISE INTERVIEW."

Brug sociale sites

Social bookmarking site som Digg, Reddit og StumbleUpon, sammen med sociale netværkssider som Facebook og Twitter, kan være nyttig til at bygge trafik. Du skal dog ikke tage fejl af disse værktøjer til at være omega, alfa, at en masse mennesker antog de var, da de var nye: De er bedre til at få dit brand derude end for direkte trafikken stiger. Den bedste måde at bruge dem er at reklamere bestemte artikler eller funktioner på dit websted, ikke det websted som helhed. Twitter især udmærker sig ved viralt sprede links, hvis det indhold, du har, er iøjnefaldende nok.

Annoncer

Du har sikkert hørt mere end din rimelig andel af historier om websteder, der ramte betale snavs uden professionel markedsføring overhovedet. Men det er ubestrideligt, at den rigtige form for reklame øger din trafik. Googles Adwords program er et godt eksempel: du betaler kun for den reklame, når nogen klikker sig ind på dit website, hvilket betyder, at trafikken er garanteret. Alligevel reklame er dyrt, og nogle former for det - pop-up reklamer i særdeleshed - kan gøre mere skade end gavn.

Betydningen af ​​indhold

Det vigtigste dit websted skal opbygge og vedligeholde trafik er kvalitet, ensartet indhold. Sandt nok, kan du ikke bare skabe en masse godt indhold og forventer folk til at dukke op; du er nødt til at hustle og bygge links og få dit navn derude. Men uden meget indhold, eller med uprofessionel indhold, der har en masse stavefejl, kommer du ikke til at få nogen loyale tilhængere. Og mens det er fantastisk, hvis du har en artikel, der er at gøre runder på de sociale sites, ingen læser det kommer til at holde sig rundt, hvis det er den eneste gode artikel, du har på din hjemmeside, eller hvis du kun opdatere din hjemmeside en gang om måneden. Desuden søgemaskiner tage varsel, når du tilføjer indhold konsekvent; de kontrollere dit websted oftere og give dig bedre placeringer.

Sådan får hurtigt trafik til dine artikler

Sådan får hurtigt trafik til dine artikler


Nogle mennesker tror, ​​at generere trafik til et websted er en magisk kunst, der kun en heldig par har den fornødne viden til at udføre. Sandheden er, at vide, hvordan man kommer hurtigt trafik til dine artikler består af et par ting, der ikke tricks på alle, men snarere vigtige strategier, næsten alle kan opnå med tid og tålmodighed. Få trafik fra søgemaskiner, affiliate links og direkte links ved at skabe indhold, som andre finder nyttige og informative.

Vejledning

1

Skriv gæst artikler til blogs eller mapper, der modtager masser af besøgende. Sørg for, at dit indhold er ægte og oplysende. Kontakt ejeren af ​​bloggen og spørge, om du kunne indsende en gæst post med et link tilbage til din blog.

2

Kommentar på andre blogs. Hver gang du kommentere på en anden blog, du få eksponering for din blog. Ofte blog ejere vil gå til at besøge din blog og mange gange andre mennesker, der kommenterer på samme indlæg vil besøge din blog.

3

Skriv artikler og indsende dem til artiklen mapper. Du kan indsende dine artikler enkeltvis til artiklen mapper eller du kan bruge en automatiseret artikel mappe service.

4

Bogmærke din blog på sociale netværkssider. Reddit, Twitter og snuble på er alle eksempler på social bookmarking sites, der kan hjælpe til at fremme dit indhold og sende besøgende til dit websted.

5

Køb reklamer på nogen af ​​de store internet-mapper. Yahoo, Google og Bing alle tilbud betalt reklame.

6

Skriv indhold, der er kontroversielt eller forskellige fra, hvad alle andre har derude. Unikt indhold, der fremkalder følelser i folk vil få dem til at besøge dit websted for at kommentere.

7

Invester i søgeord forskning. Sæt søgeord i din titel og din meta-tag. Brug søgeord i hele dit indhold. Søgeord vil hjælpe søgemaskiner til at identificere dig, når nogen gør en søgning efter et af dine søgeord.

8

Køb trafik til dit websted. Vælg en tjeneste, der giver dig mulighed for at vælge målrettede besøgende til din blog eller hjemmeside. Mål kunne omfatte personer fra visse dele af verden samt de interesserede i visse nicher som politik eller samfundet.

Sådan får målrettet trafik til E-Book Websider

Sådan får målrettet trafik til E-Book Websider


Målrettet webtrafik bliver den vigtigste mål for de fleste hjemmesider. Succes kommer, når folk kan finde dit indhold og har behov for det. Dette kan komme via søgninger, anbefalinger og generel mætning af markedet for dit websted. Løb en eBook websted giver dig en særlig fordel, når man ser at drive trafik af folk interesseret i eBooks. Disse mennesker er ofte kyndige når det kommer til elektronik.

Vejledning

Tilbyder gratis bøger i Public Domain

1

Forskning bøger i det offentlige domæne. Der er et par måder, hvorpå bøger indgår i det offentlige rum. De fleste bøger udgivet før 1923 værker udgivet før 1964, som ikke blev fornyet eller bøger af forfattere, der døde før 1941.

2

Lav en liste over de bøger til rådighed. Bestem hvilke bøger går bedst med publikum, du forsøger at nå. Hvis du er en generel fiktion site, så eventuelle fiction bøger er sandsynligvis god. Hvis du søger at nå frem til en kristen publikum, så andre kristne værker er gode. Du ønsker, at disse bøger, der passer til dit indhold for at hjælpe mål læsere.

3

Vælg de bøger, du ønsker at uploade. Du har et par valg, når det kommer til upload. Du kan scanne selve bogen, eller du kan skrive bogen igen, så du har fuld formatering kontrol.

4

Opret en pdf fil af bogen. Hvis du har en anden type læser på dit websted, skal du oprette uanset fil arbejder med læseren. Hvis du vil have folk til at hente bøger fra dig, PDF-filer er de mest universelle version af filer til alle de forskellige eBook læsere.

5

Upload filen til din hjemmeside. Husk at mærke bogen med enhver sætning eller ord, der forbinder bogen for at gøre søgningen effektiv.

6

Registrer bogen med gratis e-bog biblioteker såsom www.Free-eBooks.net. Det gør dit websted vises, når folk er på udkig efter e-bøger og drev trafik til dit websted.

7

Vælg kategorier passende for bogen. Dette holder trafik målrettet korrekt for dit indhold.

8

Gentag for alle de gratis bøger, du ønsker at tilbyde. Udvide mulighederne for alle typer af kategorier, der passer til dit websted. Dette vil hjælpe dig bringe en bredere alligevel specifik målgruppe til dit websted.

Nyorientering Populære Blogs

9

Forskning populære blogs, herunder venner og familie. Du ønsker websteder, Garner hits, så du kan oversætte indholdet til hits på dit websted.

10

Kontakt skaberen af ​​bloggen. Åbning af en dialog vil lade dig vide, om personen er interesseret i at skabe en e-bog udgave af hele blog.

11

Skriv en kontrakt mellem hjemmesiden og blogger. Dette skal omfatte alle detaljerne om link ryggen til den oprindelige blog site. Dette er den vigtigste salgsargument som bloggen og eBook site skal hjælpe drive trafik til hinanden.

12

Download alle de blogindlæg og kondensere de stillinger, der en enkelt fil. Kontroller formatering samt ejerskab af enhver og alle billeder, der indgår i bloggen.

13

Formater blogs i en enkelt PDF-fil til upload til hjemmesiden. Dette gør blogs en enkelt e-bog.

Trin 6

Upload eBook til din hjemmeside. Mærk indholdet hensigtsmæssigt og tilføje eventuelle links, der er nødvendige for at opfylde din kontrakt med blogger.

Trin 7

Udgiv eBook oplysninger til eBook mapper til at drive trafik til webstedet.

TIPS

 • Tilbyder forskellige gratis e-bøger bringer folk til dit websted. Derfra de nye besøgende vil også se, hvad du har til salg. Hvis dit websted er brugervenlig, kan folk anbefale det til andre.
 • Hold din pris punkt lav, hvis du sælger nogen form for bog. Dette medvirker til at sælge indhold på internettet.
 • Overveje at tilbyde alt gratis for at spike trafik og få sponsorering. At tjene penge fra virksomheder er undertiden lettere end den brede offentlighed.
 • For en onsite læser, ikke sætte for mange distraherende annoncer omkring bogen. Den uvenlige format vil sandsynligvis afskrække gentage besøgende.
 • Skriv kontrakter selv for venner eller familie til at gøre klare dine hensigter og intentioner webstedet. Dette medvirker til at sikre, at alle er på samme side.

Sådan får trafik til dit Squidoo Lens

Uanset om du skriver en Squidoo "linse" - en webside oprettet på din bestemt emne af interesse - som en salgs site for et produkt eller udelukkende som en oplysende indlæg, du altid vil have mere trafik til din side. Din placering på Squidoo og din eventuelle indkomst afhænger af, hvor mange folk klikker på din linse. Forøg trafikken ved at udnytte forskellige metoder til markedsføring Squidoo linser.

Vejledning

1

Gå til din linse side og se på toppen af ​​siden. Find den lille orange firkant i adressefeltet, og klik på pladsen. Dette vil tage dig til en side med URL RSS-feed for din linse. Kopier denne adresse. Gå til Feedage, og tilføje din RSS URL til webstedet. Dette vil hjælpe din Google ranking, hvilket i sidste ende vil få din linse tættere på toppen af ​​Googles søgeresultater.

2

Skriv nogle korte artikler om din linse emne og sende dem på artiklen blogs, såsom 3StepAds eller Unique-artikel-database. Gør disse artikler om 200 ord, og forbinde din linse til denne artikel, ved hjælp af dine vigtigste søgeord som anker tekst i linket. Det betyder, at når nogen klikker på søgeordet, vil de blive taget til din linse. Skriv en række forskellige artikler, der alle forbinder tilbage til din linse.

3

Gå til SquidUtils at pinge din linse, som vil hjælpe med Google rankings. Log ind på webstedet med dit Squidoo brugernavn og gå til den avancerede instrumentbræt. Du vil se en liste over alle dine Squidoo linser. Kig til højre på hver linje, og du vil se en "Ping" ikonet. Klik på ikonet for hver af dine linser. Hvis ping ikke vil gå igennem, fordi du ikke har opdateret objektivet seneste, gå tilbage til Squidoo og gøre en lille ændring i din linse. Gem ændringen, gå tilbage til SquidUtils og ping linsen igen.

4

Skriv længere artikler forbinder din linse og sende dem på artiklen websteder, såsom HubPages, ezinearticles og ArticlesBase. Der er hundredvis af artiklen markedsføring sites på nettet, så jo mere markedsføring du vil gøre, jo flere steder du kan bruge. Gør hver artikel nyttige med reel information, og tilføje et link tilbage til din linse i hver.

5

Find fora og nyhedsgrupper, der dækker emnet i din linse. Tilmeld dig de fora og tilføje intelligente indlæg til samtalen. Ikke spam fora med annoncer for din linse. Du skal blot placere et link til din linse i dine kontaktoplysninger. Hvis du spørger intelligente spørgsmål eller reelt besvare forespørgsler, vil folk til sidst tjekke din profil og klikke på dit link.

TIPS

 • Fortsæt markedsføring med artikler og indlæg. De mere ægte backlinks du har til din linse, jo højere din placering i Google.

Hvordan man tegner Big trafik til dit websted

Hvordan man tegner Big trafik til dit websted


Når du kører en hjemmeside, du absolut brug for trafik, hvis du ønsker det websted for at overleve og trives. Trafikken er nøglen til sites designet til sjov og der er oprettet for profit. Uden trafik og et fællesskab af brugere, en hjemmeside er simpelthen en stagnerende billboard på nettet, der udretter noget. Den gode nyhed er, at skabe trafik i et utal af måder er mulig. Hvis du ved, hvad dine styrker er online, fokusere på en metode. Alternativt kan du bruge alle de metoder til at skabe en enorm strøm af trafik.

Vejledning

1

Optimer dit websted til rang højere i søgemaskinerne. Brug Google eksterne søgeordsværktøj til at finde forslag til søgeord, der relaterer til dit websted. Kig efter ofte søgte ord, der ikke har meget høj konkurrence placeringer. Placer disse søgeord i dit websteds titel tags, i overskrifter og drys dem hele teksten. Må ikke over-ting dit websted med søgeord på bekostning af kvaliteten i teksten, da det rent faktisk gør ondt dine placeringer.

2

Byg høj kvalitet back-links fra høj trafik og betroede websteder. Jo længere et websted har været online, og jo mere trafik, det bliver, jo mere Google stoler det og tildeler den en højere sideplacering. Få steder som dette at linke tilbage til din til at øge din egen link profil for højere placeringer i Google.

3

Spred viral indhold over hele internettet. Opret en e-mail, video, program eller billede, der går viral, og du vil få enorme mængder af trafik til at beskæftige sig med. Humor, for eksempel, er en effektiv strategi til skabelsen af ​​en meddelelse, der vil sprede sig hurtigt online. Vær sikker på at inkludere dit websted oplysninger med indholdet.

4

Metode mennesker, der ejer store e-mail lister i nicher ligner dine egne, og foreslå et joint venture. Du skal have noget værdifuldt at tilbyde til gengæld, som godt indhold; men hvis du kan få et joint venture fra jorden med en lang liste holder, det giver en hurtig stigning i trafikken.

5

Opret interessante, interaktive og ofte opdaterede social networking profiler og en blog. Web 2.0 er, hvor mange internetbrugere bruger deres tid i disse dage, med Facebook står som det mest oplagte eksempel på dette. Hvis du har store sociale netværk profiler, du bruger, og opdatere ofte, vil ord begynde at brede sig blandt de sociale kanaler og i sidste ende sive ned i en strøm af trafik til dit websted.

Sådan får trafik til dit Blogspot

Sådan får trafik til dit Blogspot


Du kan ikke køre en succesfuld blog uden trafik; Desværre er trafikken ikke kommer af sig selv. Heldigvis er der mange tips og strategier bloggere bruger til at køre målrettet trafik til deres blogs. Jo mere trafik en blog genererer, jo flere mennesker linke til det og anbefale det til andre. I dag er brugen af ​​sociale medier blevet en vigtig måde at bloggen generere trafik.

Vejledning

1

Lær at blive en ekspert på dit område af ekspertise. Det kræver konstant læring for at tilbyde relevant indhold til dine læsere. Hold dig opdateret med hvad der sker i dit område ved at abonnere på online nyhedsbreve og hjemmeside feeds. Brugen af ​​Twitter-feeds også er en forholdsvis ny måde at fagfolk bruger til at opnå denne fordel.

2

Læs og post stedsegrønne indhold, som stadig er relevant et eller to år efter at skrive. Læserne er mere tilbøjelige til at linke tilbage til denne type indhold.

3

Aktiver læserne til at sende deres bemærkninger. Kommentarer tillade læsere at interagere med dine indlæg og eventuelt skrive et punkt eller to, du kan have gået glip af; dette kan øge kvaliteten af ​​dine artikler. Kommentarer også tillade andre læsere at se, at du har et publikum, og er relevante. Undgå at undertrykke negative kommentarer og i stedet stræbe efter at svare på sådanne bemærkninger positivt.

4

Gæst blog på andre blogs relateret til dit område. Gæst blogging betragtes som en af ​​de bedste strategier til at oprette dig selv som en myndighed i dit område. Mens gæst blogging, skal du sørge for at efterlade et link til din blog, så læserne kan følge dig og få mere information om, hvad du har at sige. Denne ene af de mest effektive måder at generere målrettet trafik.

5

Ansæt brugen af ​​forskellige medier som video, billeder og meningsmålinger for at tiltrække en forskelligartet publikum. Disse tilføje farve til din blog og reducere monotoni kun at have skriftlig kopi, som anses for kedeligt i blogosfæren. Desuden udvikler en personlighed omkring det medie, du bruger i stedet for at kopiere, hvordan og hvad andre siger. Folk har en tendens til at blive tiltrukket af blogs, der har en personlighed.

6

Skub dit indhold via sociale medier som Twitter og Facebook. Efter udstationering en artikel på din blog, skal du lade din tilhængere på dine sociale medieplatforme vide om det ved at sende linket på disse sociale medieplatforme. Twitter er oftest bruges til direkte læserne til nyt indhold.

Sådan får et ton af trafik til dit websted gratis

Sådan får et ton af trafik til dit websted gratis


Generere trafik til dit website kan til tider være en meget frustrerende og kedelig opgave. Det kan også blive meget dyrt, hvis du ikke ved hvad du gør. Trafikken er den livline af enhver internet forretning. Uden trafik, du foretager ingen penge. Da målet med de fleste hjemmesider er at vende et overskud, trafik generation er en meget vigtig faktor.

Her er 3 helt gratis måder, du kan begynde at generere trafik til dit website næsten øjeblikkeligt.

Vejledning

1

Twitter - Twitter er, hvor det er på disse dage. Dets en af ​​de mest besøgte sociale netværkssider online. Tilmeld dig Twitter i lige nu, hvis du ikke har allerede. Skriv en kort bio, tilføj dit link og begynde at gøre venner. Nøglen til at blive en succes på sociale netværkssider er deling. Dele oplysninger og hjælpe folk ud. Jo mere du deler jo flere mennesker vil besøge din side for at se, hvad du har at sige. Din følgende vil hurtigt vokse. Når folk ser, at du er villig til at dele i stedet for at sælge dem hele tiden, er de mere tilbøjelige til at besøge dit websted og drage fordel af, hvad du har at tilbyde. Jeg personligt dedikerer omkring en time om dagen udstationering og følgende personer på Twitter. Jeg forsøger at holde det for en time, fordi Twitter er meget vanedannende. Hvis jeg ikke gøre mig komme væk fra stedet, vil jeg være på det hele dagen. Da im forsøger at tjene penge online, jeg er nødt til at afsætte en vis mængde tid for hver opgave.

2

Skrive artikler - Artikel markedsføring, efter min mening er en af ​​de største måder at generere fri trafik til dit website. Artikler fungerer rigtig godt. Det kan tage et stykke tid at få din første par artikler derude, men når du får hænge af det, vil du være i stand til at afslutte flere artikler i en kort periode. Jo flere artikler du har derude det bedre. Jeg indsende mine artikler til 8 forskellige mapper. EHow, EzineArticles, ArticlesBase, ArticleDashboard, Bukisa, IdeaMarketers, GoArticles og ArticleAlley. Hvis du ikke har en masse penge at bruge på PPC og andre former for betalt reklame så artiklen markedsføring er den bedste vej at gå.

3

Bogmærke alt - jeg bruger OnlyWire at sprede mine artikler og blogindlæg på tværs af flere forskellige sociale bookmarketing sites hurtigt. Dette giver mig ikke kun et løft i trafikken, men det hjælper også mit link popularitet. Onlywire anført dine bogmærker til 28 forskellige hjemmesider. Hvis du vil have en masse trafik, bogmærke alt.

TIPS

 • Hvis du vil vide mere om at generere trafik og tjene penge online tjek min blog på www.TheBillionDollarGirl.com