søgemaskine til windows xp

Sådan ændres standardsøgemaskine på Windows XP

Sådan ændres standardsøgemaskine på Windows XP


Søgemaskiner. Vi har alle vores favoritter. Nogle af os har præferencer afhængigt af, hvad vi søger, eller på vores særlige stemning. Heldigvis internettet giver os en bred vifte af søgemaskiner til at vælge fra. Windows XP, men har altid standardsøgemaskine sat til MSN Search. MSN Search er en god søgemaskine, men ikke nødvendigvis den, vi ønsker at bruge på daglig basis. Der er en måde at ændre standard søgemaskine i Windows XP til at afspejle vores personlige søgemaskine præferencer.

Vejledning

Foretage ændringer

1

Åbn Internet Explorer.

2

Tryk på "<Alt> + T" for at åbne menuen, og klik på "Internetindstillinger". Det er generelt placeret i bunden af ​​listen.

Den Internetindstillinger vises.

3

Klik på fanen "Generelt", hvis det ikke allerede er markeret. På fanen Generelt er forskellige indstillinger, du kan ændre i Internet Explorer. Det tredje valg på vinduet, cirka tre fjerdedele af vejen ned, er søgefunktionen. Klik på knappen "Indstillinger" for at ændre søgningen standardindstillinger.

Ændringen søgning defaults vindue vises med nogle søgemaskiner opført. På nogle computere kan kun have en søgemaskine opført her, mens andre vil have flere valgmuligheder.

4

Hvis din foretrukne søgemaskine er vist her, skal du klikke på det. Klik på "Indstil standard", så gå videre til trin 8. Hvis din foretrukne leverandør ikke er på listen, skal du gå til trin 5.

5

Klik på "Find flere udbydere ..." nederst til venstre i vinduet.

Du vil blive taget online til den webside, der vil tillade dig at tilføje søgemaskiner til Internet Explorer.

6

Klik på søgemaskinen efter eget valg. Et vindue vises for at bekræfte, at du vil tilføje søgemaskine til Internet Explorer. Marker feltet ved siden af ​​"Gør dette til min standardsøgemaskine."

7

Klik på knappen "Tilføj udbyder".

8

Klik på "OK" på ændringen søgning defaults vindue for at lukke vinduet.

9

Klik på "OK" på vinduet Internetindstillinger for at lukke vinduet.

TIPS

 • Hvis du tilføjer flere søgemaskiner til Internet Explorer kan du ændre søgemaskiner som ønsket ved at klikke på pilen til højre for forstørrelsesglasset ud søgelinjen.
 • Microsoft kalder søgemaskiner "søgemaskiner". Som et resultat af de to udtryk anvendes i flæng i denne artikel.

Sådan Lavere CPU-brug til Windows XP

Sådan Lavere CPU-brug til Windows XP


Hvis alt fungerer korrekt, skal din tomgang CPU-forbrug i Windows XP være mellem 0 og 1 pct. Når det kravler over dette niveau, din computer langsommere, kører varmere end det burde, og bruger mere strøm end normalt.
Vi vil starte med at identificere ansøgningen eller individuel proces, der finder din rådighed CPU-forbrug. Når vi ved, hvad det specifikke problem er, kan vi rette op på det relativt let. Ingen specifikke programmer eller værktøjer er normalt nødvendig til dette job, bortset fra forsyningsvirksomheder allerede er inkluderet med Windows.

Vejledning

1

Åbn Windows Jobliste ved at højreklikke på et tomt sted på proceslinjen, og derefter klikke på "Task Manager". Alternativt kan du få adgang til det ved at holde "Ctrl" og "Alt" nøgler og trykke på "Slet" -tasten. Denne Windows-hjælpeprogram hjælper dig med at overvåge dit systemets ydeevne og identificere, hvilke opgaver er at udnytte flest systemressourcer.

2

Klik på "Performance" fanen i Task Manager. Den øverste graf og CPU-forbrug meter show realtid processor udnyttelse. Hold øje med den procentdel i et par minutter. Hvis den ledige udnyttelse forbliver over 1 procent, så er der et problem, der skal løses.

3

Klik på fanebladet "processer" og rulle gennem de processer, ser på den CPU-forbrug for hver en til at se, hvilken proces finder dine ressourcer. Når systemet er helt inaktiv, bør ingen af ​​disse forblive over 1 procent for en udvidet tidsperiode. Bemærk, at System Idle Process viser CPU procentdel, der ikke bliver brugt, så det er helt normalt for denne til at læse så meget som 100 procent.

4

Kig på Billednavn siden af ​​opgaven, der bruger overdreven CPU-kraft. Navnet på processen vil sandsynligvis beskrive det program svarer til. For eksempel, "norton.exe" er en primær proces med Norton Anti-virus, mens "iexplorer.exe" er en del af Internet Explorer. Hvis du ikke er sikker på, hvad processen referencer, skrive det i en søgemaskine til at finde ud af, hvad det drejer sig om.

5

Luk det program, den problematiske proces angår. Hvis programmet nægter at lukke, klik på processen i Windows Jobliste, og klik på "Afslut Progress" for manuelt at opsige den. Hvis problemet igen efter du genstarter Windows eller genåbne programmet, vil du nødt til at afinstallere og derefter geninstallere hele programmet for at løse problemet.

TIPS

 • Hvis du ikke kan genkende opgaven, kan det svare til en virus eller spyware infektion. Kør en fuld scanning af din computer med en sikkerhedspakke til at sikre, at du ikke har en infektion.

Sådan får Firefox indstillinger fra en gamle harddisk til Windows 7

Alle dine Firefox-indstillinger, bogmærker og personlige data gemmes i din profil. Firefox vil skabe en helt ny profil, når du installerer det på en ny computer eller efter opgradering til Windows 7, men du kan kopiere din gamle profil til den nye profil placering eller bruge et hjælpeprogram som MozBackup til at importere nogle eller alle indstillinger fra en gamle Firefox-profil. Dette sikrer, at du mister ingen passwords, historie, bogmærker, søgemaskiner eller endda din personlige ordbog.

Sikkerhedskopiering med MozBackup

Den nytte MozBackup (se Resources) giver en måde at sikkerhedskopiere dine indstillinger, bogmærker og andre Firefox data. Vælge at sikkerhedskopiere, skal du vælge Firefox og vælg din profil. Hvis du kun har en enkelt profil, skal du vælge "Standard". MozBackup gemmer til "My Documents" mappe som standard, men du kan vælge en anden placering, såsom en ekstern harddisk. For sikkerhed, kan du password beskytte sikkerhedskopien, men dette er valgfrit. Klik for at placere en markering ud for de indstillinger, som du gerne vil sikkerhedskopiere. Klik på "Næste" for at starte sikkerhedskopieringen, som vil tage et øjeblik. Åbn "Dokumenter" og kopiere backup til et eksternt drev, e-maile den til dig selv, eller brænde den til en disk.

Gendannelse med MozBackup

Når du har installeret MozBackup på din nye computer med Windows 7, vil du hovedsageligt vende sikkerhedskopieringen. Indsæt disken eller drevet eller download backup fil fra e-mail. Start programmet, og sørg for at vælge "Gendan". Hvis Firefox er åben, skal du lukke den skal fortsætte. Vælg placeringen af ​​sikkerhedskopien, når du bliver bedt om, og følg vejledningen for at tilføje dine eksisterende indstillinger til den nye installation.

Kopiering af en mappe

Du kan også kopiere hele din Firefox-profil til at flytte og bogmærker til en ny computer. Hvis du ikke har adgang til internettet for at hente MozBackup, vil denne løsning være tilstrækkeligt i stedet. Vælg "Kør" fra menuen Start. Skriv "% appdata% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \". Hvis du kun har en enkelt profil, vil du kun se én mappe. Kopiere og indsætte det til et eksternt drev eller brænde mappen til en disk. På din nye computer, installere Firefox. Kopier profilen mappe til "Profiler" mappe. Slet standardmappen, at den nye Firefox installation oprettet. Omdøb dine kopierede mappe til "default".

Overvejelser

Kopiering indstillinger, plugins og bogmærker til en ny installation kan medføre Firefox til at køre trægt. Hvis du oplever dette, kan du ønsker at starte med en helt ny installation og manuelt justere indstillingerne eller tilføj bare de plugins, som du har brug for. Når du begynder at ændre indstillinger på en ny profil, kan du ikke kombinere dem med en gammel en, så jo før du importere dine gamle indstillinger, jo bedre. Disse metoder forudsætter, at et operativsystem og Firefox er installeret på din gamle harddisk, som du kan få adgang, som du normalt ville få adgang til en computer.

Sådan downloader en lyd driver til Windows XP

Sådan downloader en lyd driver til Windows XP


Når du køber en Windows XP-baseret computer, skal systemet være fuldt sat op fra starten. Drivere og anden software vil være tilgængelig på en separat cd, og hvis du køber en ny lydenhed, bør det også kommer med en software-cd. Uden en chauffør disk, skal du gå online for at finde audio drivere til XP. Der er en række steder at lede efter drivere, hvis Windows XP ikke automatisk kan installere de korrekte drivere.

Vejledning

1

Åbn "Windows Update" ved at åbne din Internet Explorer browser og klikke på "Tools" og derefter vælge "Windows Update".

2

Klik på "Tilpas Windows Update" placeret på venstre rude, og marker feltet ud for "Vis link til kataloget til Windows Update under Se også." Klik på "Gem indstillinger".

3

Gå tilbage til hoved kataloget til Windows Update hjemmeside og klik på "Hurtig installation" og lade kataloget søge på din pc til Audio Driver opdateringer. Det vil give dig besked, hvis en ny driver er tilgængelig. Fremhæv audio driveropdatering og klik på "Installer opdateringer." Hvis der findes nogen, fortsætte til næste trin.

4

Søg på dette netsted producenten af ​​din lydenhed. Normalt driverne vil blive opført under den del af websiden support, ofte under download sektionen. Du kan søge efter produktet og se, hvad der er til rådighed. Når du finder det, skal du klikke på download-knappen og vælger at gemme filen på din computer.

5

Søg producenten for en Windows 2000-driver eller en Vista driver, hvis der ikke er lyd driver til Windows XP. Mens dette ikke er den foretrukne løsning, kan undertiden drivere til alternative versioner af Windows arbejde i XP. Klik på download-knappen og gemme driverne til din computer.

6

Søg efter din lydenhed online ved hjælp af en søgemaskine til at se, om der er en tredjepart chauffør til rådighed. Indtast navnet på din lydenhed plus ordene "XP-drivere." Selvom Microsoft ikke kan have en officiel driver kan downloades, kan nogle brugere har fundet en alternativ, uofficiel, løsning for at få den lydenhed arbejder i XP. De vil have et link til download driveren på forum og download-side, men sørg for at køre filen gennem en virus scanner, før du klikker på filen.

Sådan installeres Chat til Windows XP

Microsofts første strejftog i instant messaging var MSN Messenger, men selskabet har siden opgivet navnet til fordel for Windows Live Messenger til at tilpasse produktet med sin Windows Live suite af online produkter. Andre instant messaging klienter er tilgængelig til Windows, herunder AOL Instant Messenger, ICQ og Yahoo! Instant Messenger (links til disse produkter er anført i afsnittet Ressourcer), men Windows Live Messenger er Microsofts officielle instant messaging-klient til Windows.

Vejledning

1

Gå til Windows Live Messenger downloadsiden på Windows Live hjemmeside (se Referencer), skal du vælge dit sprog, og klik på Download nu. Hvis du bruger Firefox, skal du gemme filen, finder det efter det henter og dobbeltklik på den for at køre den. Hvis du bruger Internet Explorer, kan du vælge at køre filen og fremskynde processen lidt.

2

Vælg de programmer, du vil installere på Windows Live suite af applikationer. Hvis du kun vil Messenger, skal du fjerne markeringen alt andet. Alle programmer, du allerede har, vil blive opført, og enhver, der skal opdateres, vil blive opført under "Disse programmer vil blive opdateret."

3

Klik på Installer. Installationsprogrammet vil kontrollere, om alle åbne programmer skal være lukket; du kan klikke på "Skip", men det er bedst at lade softwaren søgning og lukke eventuelle programmer, den finder åbne. Husk at gemme dit arbejde i disse programmer før du lukker dem.

4

Gennemgå de valg softwaren giver dig efter installationen. Den første, markeret som standard, vil erstatte din standardsøgemaskine med Microsofts Bing og forhindre andre søgemaskiner fra at erstatte den. Hvis du kan lide din nuværende søgemaskine, skal du fjerne markeringen dette. Det andet valg, også markeret som standard, vil sætte din startside til MSN. Fjern markeringen i dette hvis du er tilfreds med din nuværende hjemmeside. Det tredje valg vil give Microsoft til at indsamle oplysninger om din computer for produkt-forbedring formål. Ikke dette, hvis du ikke ønsker at deltage.

5

Klik på "Tilmeld dig" på næste side, hvis du ikke har et Windows Live ID. Hvis du gør (og en MSN eller Hotmail ID count), så kan du blot klikke på "Luk" knappen.

Hvordan at tilføje eller ændre søgemaskiner i Windows Vista

For en hurtigere genvej for at søge efter forskellige oplysninger på internettet, kan du foretage søgninger fra Windows Vista Start-menu search bar. Når du søger, kan du indtaste dine søgeparametre, og din internetbrowser vil åbne med resultaterne. Rediger eller tilføj søgemaskiner inden Vista sparer tid, fordi du ikke behøver at åbne din internetbrowser og få adgang til søgemaskinen hjemmeside at gøre hurtige søgninger på internettet.

Vejledning

1

Tryk på "Windows" tasten på dit tastatur, plus bogstavet "R." Alternativt få adgang til "Start" menuen og skriv "gpedit.msc". Klik på "Okay" og en "Local Group Policy Editor" boks vil åbne.

2

Gå til "Konfiguration Administration" og derefter "Skabeloner", "Windows Component". Klik på "Søg".

3

Dobbeltklik på "Custom Internet søgemaskine", som vil åbne en dialogboks. Klik på knappen "Aktiver".

4

Skriv "Søg i Google" eller enhver anden søgemaskine, du gerne vil bruge i det øverste felt (der er to felter i alt) anmoder om din søgemaskine.

5

Indtast søgningen URL i det andet felt. For eksempel ville Google være http://www.google.com/search? Q =% W. Klik på "Okay" og luk din lokale gruppe redigeringsprogrammet. Tryk på "Start" knappen og skriv "cmd.exe". Klik på "Okay" og skriv "gpupdate4 / force" og tryk "Enter". Du vil modtage en besked om, at ændringerne var en succes.

6

Få adgang til din "Start" menuen og begynde at skrive indhold, du gerne vil have din søgemaskine til at søge. En søgefelt vil åbne via din internetbrowser.

Sådan Konverter UTF-8 til Windows-1252

Standardiseret tekst formater som UTF-8 og Windows 1252 kan bruges til at kode data i en række formater til programmer, der kan bruges i Windows, Linux og Mac-baserede operativsystemer. Nogle gange for softwareudvikling grunde eller datalagring årsager, kan du nødt til at konvertere UTF-8 til Windows 1252 tekstformat. Hvid UTF-8 er meget udbredt på tværs af en række operativsystemer, Windows 1252 er eksklusivt for Microsoft-baserede operativsystemer.

Vejledning

1

Start Firefox eller Internet Explorer og besøge den webside, der indeholder den tekst, du ønsker at konvertere.

2

Klik på "Funktioner" og derefter "Page Info: Encoding" i Firefox eller klik på "Vis" og derefter "Encoding" i Internet Explorer for at se en liste over den tekst, kodet information på hjemmesiden. Kontroller, at UTF-8 tekst er til stede på listen.

3

Start din kommandolinje værktøj terminal og navigere til den mappe, der indeholder UTF-8 fil du ønsker at konvertere.

4

Skriv følgende PHP script til at konvertere UTF-8 data i Windows 1252 format:

header ('Content-Type: text / html; charset = Windows-1252 ");

5

Besøg den mappe, der indeholder den oprindelige UTF-8 tekst-fil og se den nyoprettede fil, der har sit indhold konverteres til Windows 1252.

Sådan installeres Shield til Windows

The Shield er en antivirus og anti-spyware program til Windows. Det kan både scanne aktivt for trusler på din maskine og også passivt overvåger computer operationer for enhver ondsindet aktivitet. Ved hjælp af en antivirus og anti-spyware program på din computer er vigtigt at forhindre det i at blive beskadiget af programmer, der kan downloade uden din tilladelse eller viden. The Shield er gratis at prøve i løbet af en 30 dages prøveversion.

Vejledning

1

Naviger til CNET hjemmeside for at downloade The Shield. (Se Referencer.)

2

Klik på "Download nu" -knappen på sitet. Klik på "OK" i download manager.

3

Dobbeltklik på installationsfilen, efter at den er hentet på dit skrivebord. Klik på "Næste" gennem hver sektion, og klik derefter på "Install" knappen.

Sådan Konverter Quicken Fra Macintosh til Windows

Sådan Konverter Quicken Fra Macintosh til Windows

Quicken er en personlig finansiere software pakke udviklet af Intuit. Det er omfavnet af både Macintosh og pc-brugere, selv om Intuit historisk frigiver nye versioner til Windows på en langt hyppigere, end det gør for Mac. Et af de fælles kritik af Quicken er, at Windows-versioner indeholder funktioner, der ikke replikeres på Mac-versioner. Desværre kan Quicken filer oprettet på en Mac ikke læses af de Windows-versioner, der udfører lidt arbejde på forhånd.

Vejledning

1

Forstå, at konverteringen ikke vil være problemfri. Selv om de fleste af de data, overfører rent, vil nogle data skulle rekeyed på Windows-filen. Disse data omfatter Online kontooplysninger, Budgetudvalget, huskes Rapporter og QuickFill Transaktioner på din kalender, sammen med et par andre indstillinger.

2

Lav en sikkerhedskopi af dine Macintosh Quicken data før du gør noget andet, fordi det er altid en god ide at arbejde med en kopi og ikke den oprindelige fil.

3

Kontroller datoindstillingerne på din Mac den før du åbner Quicken filer. Launch "Preference System" (findes under æble i øverste venstre hjørne af skærmen), og vælg "Sprog & tekst.« Så fremhæve "Formater", og bekræft, at dine datoer er formateret til USA. Forkerte indstillinger kan forurene dataene under konverteringen.

4

Start Quicken på Mac, skal du vælge "Konti" fra "Lister" menuen og markere afkrydsningsfeltet "Vis skjulte konti". Bekræft, at kontoen navne ikke indeholder nonalphanumeric tegn, og at ingen af ​​regnskaberne har samme navn som en kategori (f.eks Petty Cash). Derudover er du i stand til at navngive en konto "Cash". Du kan nemt omdøbe en konto ved at vælge "Rediger konto" under menuen "Rediger".

5

Kontroller, at alle ticker symboler for aktier og fonde er i alle hætter og at der ikke kategorinavne eller klasse felter overstige 29 tegn, inklusive mellemrum. Disse kan redigeres ved at åbne listen under "Liste" menuen, fremhæver konto og klikke på knappen "Rediger".

6

Tryk på "Command + Option + B" på tastaturet for at genindeksere din Quicken fil og derefter gemme en kopi af filen på skrivebordet ved at vælge "Gem en kopi" under menuen "Filer".

7

Åbn den gemte kopi på skrivebordet og vælg "Export" under menuen "Filer" og vælg "Til QIF." Gem filen, hvilket bekræfter det har .QIF endelse, og kopier til en Windows-formateret flash-drev. Sæt derefter flashdrevet i pc'en.

8

Start Quicken på pc'en og oprette en ny fil (ikke en ny konto) ved at vælge "Ny" under menuen "Filer". Vælg "Importer" fra under "File" navigere til .QIF filen på flashdrevet, og vælg "Alle konti" i "Konti" feltet. Vælg derefter følgende i QIF Import vinduet:
Transaktioner
Konto List
Sikkerhed List
Kategori List
Speciel Handling for overførsler

9

Bekræft, at din konvertering var en succes ved at sammenligne de saldi på Mac og Windows-filer.

TIPS

 • Indstillinger for sikkerhedskopiering af filer omfatter kopiering til en ekstern harddisk, brænding til en cd eller dvd, arkivering på et flashdrev eller e-maile det til dig selv.
 • Hvis du har flere Quicken filer (ikke flere konti i én fil), bliver du nødt til at udføre denne procedure for hver fil.
 • Sørg for at du kender alle adgangskoder, før du fortsætter.
 • Bekræft alle data er gyldige, før du sletter alle data og / eller filer.

Hvordan du opdaterer din Card & Video drivere til Windows Vista gratis

Hvordan du opdaterer din Card & Video drivere til Windows Vista gratis


Når du bruger en computer, er det ekstremt vigtigt at holde alle de hardware ajour. Dette omfatter at downloade og installere de nyeste drivere til udstyr på systemet, herunder grafikkortet. Opdatering af drivere til dit grafikkort er kun nødvendig, hvis du for nylig har opdateret til Windows Vista eller installeret et nyt bundkort, processor eller harddisk. Heldigvis er disse driveropdateringer til rådighed gratis, og installere dem tager kun et par minutter at udfylde.

Vejledning

1

Åbn en internetbrowser, og gå til computerproducentens websted.

2

Vælg "Support" (typisk angivet øverst på skærmen), vælg derefter "Support og drivere". Afhængigt af det websted, du bruger, kan den præcise formulering variere en smule.

3

Vælg den computer model, du har, og vælg derefter "Windows Vista" som operativsystemet.

4

Klik på driverdownload opført ved siden af ​​grafikkortet. Dette henter driveren, gratis.

5

Dobbeltklik på den downloadede driver for at starte installationsguiden. Følg anvisningerne i guiden til helt at installere driveren og opdatere grafikkortet.

Sådan Konverter Palm filer til Windows Mobile-filer

Palm operativsystemer pakke filer i proprietære Palm container formater, som Kina eller Palm Resource Code, og FBF eller Pilot Database. Windows Mobile operativsystem er kompatibelt med mange af de formater, der anvendes i Windows-desktop OS'er. Medmindre Palm filerne er krypteret, kan du konvertere dem til formater, der er kompatible med Windows Mobile. Du kan finde flere gratis Palm konvertering hjælpeprogrammer online eller bruge softwaren, der følger med din Palm-enhed.

Vejledning

1

Installer Palm Desktop nytte og Windows Mobile Device Center på din computer. The Palm Desktop s HotSynch manager synkroniserer din Palm enhedens kontakter, kalender, opgaver og noter på computeren. Windows Mobile Device Center synkroniserer data gemt på din computer med Windows Mobile Device.

2

Download en gratis kopi af ABC Amber Palm Converter til at formatere din Palm-filer til Windows Mobile. ABC Amber Palm Converter er en desktop værktøj, der kan kode din Kina og FBF filer til HTML, RTF, CHM, HLP, TXT, PDF og DOC-formater. Hjælpeprogrammet understøtter også batch-fil konvertering, så du kan konvertere flere Kina og FBF filer på én gang.

3

Brug en gratis kopi af Palm Doc Converter. Mac OS kompatibel nytte giver dig mulighed for at konvertere Palm dokumenter til tekstformater, ligesom RTF og DOC, før du kopierer filerne til din Windows Mobile-enhed. Den nytte kan også konvertere dokumenter tilbage til Palm formater.

Hvordan man kommer til Windows Pathfinder GPS

GPS er en forkortelse for "Global Positioning System". Det er en serie af satellitter, der gør det muligt for GPS-enheder til at kortlægge bestemte steder på Jorden. Pathfinders GPS Office-software til Windows giver dig mulighed for at behandle GPS-data overføres til din computer fra en GPS datakilde. Du kan komme til GPS Pathfinder Office og hente det fra en gratis kilde på internettet.

Vejledning

1

Naviger til et websted tilbyder GPS Pathfinder Office (se Resources).

2

Klik på "GPS Pathfinder Office Software" linket øverst på siden.

3

Klik på "OK" i download manager til at downloade programmet installation fil på din computer. Dobbeltklik på filen i standard download-mappen for at komme til GPS Pathfinder til Window hovedskærm.

Sådan oprettes programmer til Windows Mobile .Net

Sådan oprettes programmer til Windows Mobile .Net


Vide, hvordan man opretter Microsoft Windows Mobile Phone applikationer kan hjælpe dig med at generere ekstra indkomst, hvis du slipper programmer og sælge dem. I november 2010, er Windows Mobile applikationer udviklet kun ved hjælp af C #, et objektorienteret programmeringssprog også bruges til at skabe desktop applikationer. I et par trin, du kan lave en meget simpel Windows Mobile program, og du kan oprette avancerede applikationer, når du lærer at få adgang til andre funktioner i den mobile enhed.

Vejledning

1

Start Microsoft Visual Studio Express til Windows Phone og vælg "Nyt projekt" fra venstre rude i vinduet. Klik på "Installerede skabeloner, udvid" Visual C # "og derefter vælge" Silverlight til Windows Phone. "Vælg" Windows Phone Application "fra midten rude af vinduet, og klik derefter på" OK ".

2

Vælg "Toolbox" i venstre rude i vinduet, og dobbeltklik på "tekstblok" for at tilføje en ny tekst Block kontrol. Dobbeltklik på "Button" for at tilføje en ny knap til telefonen ansøgning.

3

Vælg "Windows Phone 7 Emulator" som målet for projektet. Dobbeltklik på "Button" for at åbne "MainPage.xaml.cs" fil.

4

Tryk på "Ctrl" og "A" på tastaturet, og tryk på "Slet" for at slette alle eksisterende kode.

5

Kopier og indsæt nedenstående kode til at vise tekst i Tekst Block kontrol, når du klikker på knappen:

hjælp System;

hjælp System.Collections.Generic;

hjælp System.Linq;

hjælp System.Net;

hjælp System.Windows;

hjælp System.Windows.Controls;

hjælp System.Windows.Documents;

hjælp System.Windows.Input;

hjælp System.Windows.Media;

hjælp System.Windows.Media.Animation;

hjælp System.Windows.Shapes;

hjælp Microsoft.Phone.Controls;

namespace WindowsPhoneApplication7

{

public partial class MainPage : PhoneApplicationPage

{

// Constructor

public MainPage()

{

InitializeComponent();

}

private void button1_Click(object sender, RoutedEventArgs e)

{

textBlock1.Text = "This is my first Windows Phone application";

}

}

}

6

Tryk på "F5" for at køre dit program, og tryk derefter på "Button".

Hvordan man laver en forbindelse til Windows Mobile

Hvordan man laver en forbindelse til Windows Mobile


Vide, hvordan man opretter et link til en Windows Mobile program ved hjælp af Microsoft Visual Studio til Windows Phone kan gøre din mobil applikation mere brugervenlig. Du kan oprette en Windows mobil applikation ved hjælp af C #. C # er et objekt-orienteret programmeringssprog også bruges til at skabe Windows desktop applikationer. I et par trin, kan du oprette en meget simpel Windows Mobile program, der bruger et link for at skifte sider i din mobilapplikation.

Vejledning

1

Start Microsoft Visual Studio Express til Windows Phone og vælg "Nyt projekt" fra venstre rude på skærmen. Klik på "Installerede skabeloner, udvid" Visual C # "og derefter vælge" Silverlight til Windows Phone. "Vælg" Windows Phone Application "fra midten rude på skærmen. Klik på" OK ".

2

Dobbeltklik på "HyperlinkButton" for at tilføje et nyt link knap til din telefon ansøgning. Klik på "Project" menuen og derefter vælge "Tilføj klasse." Klik på "Windows Phone Landskab Side" og derefter klikke på "Tilføj".

3

Klik på "Windows Phone 7 Emulator" som målet for projektet. Dobbeltklik på "HyperlinkButton" for at åbne "MainPage.xaml.cs" fil.

4

Kopier og indsæt koden nedenfor under "hyperlinkButton1_Click" for at navigere til "page1.xaml", når brugeren klikker på linket knap:

prøve

{

NavigationService.Navigate (ny Uri ("/ page1.xaml", UriKind.Relative));

}

fangst (undtagelse)

{

MessageBox.Show ("Fejl Navigation til page1.xaml");

}

5

Tryk på "F5" for at køre dit program og klik på "HyperlinkButton."

Sådan oprettes et Job søgemaskine til din hjemmeside

Web-brugere, der besøger dit websted vil returnere oftere, hvis de finder nyttige oplysninger og værdifulde tjenester. Du kan give begge, uanset publikum, at dit websted fungerer. Tilføjelse et job søgemaskine til din hjemmeside er en fantastisk måde at hjælpe dine besøgende og øge dine besøgende afkast sats. Kom i gang ved at drage fordel af gratis web 2.0 teknologi muligheder som widgets og mash-ups for at få dit job søgemaskine op at køre på få minutter.

Vejledning

1

Installer en widget designet til jobsøgning til magten din motor. Gratis jobsøgning widgets gør det meget enklere end at skrive dine egne programmer. De er også billigere end betalte tjenester. Du kan skræddersy jobsøgning widgets søge efter bestemte nøgleord. Du kan også pre-program søgning steder, såsom dit lokalområde eller region.

2

Gennemgå jobannonce boards, som du mener er relevante for dine besøgende. Nogle hjemmesider fokusere på et par af de større, kendte boards som varmt Jobs, CareerBuilder og Monster. Hvis dit websteds målgruppe er i en specialiseret niche ligesom teknologi eller sundhedspleje, overveje jobportaler med en langt snævrere fokus, ligesom Dice. For at konsolidere job fra en række bestyrelser, overveje Faktisk eller blot ansat. Mange brugere vil sætte pris på et job søgemaskine, der gør deres søgning hurtigere og mere produktive end at søge individuelle jobportaler.

3

Besøg Widgetbox galleriet for at søge fri widgets til hjemmesider og blogs. Nogle widgets fungerer bedst med hjemmesider, mens andre er forudindstillet til brug med blog platforme som Typepad og Wordpress.

4

Kig på et par widgets at indsnævre dit valg. Læs mere om de muligheder, som hver widget giver for webdesigner og webstedets brugere. Vælg en widget, der passer til behovene i din målgruppe.

5

Brug ikonerne til at kopiere den kode, du skal bruge til din specifikke type af site. Den Widgetbox Stedet har forprogrammerede koder til mange populære web publishing platforme. Vælg indlejret kode for normale HTML sites. Vælg en kode til en af ​​de populære blogging platforme. Nogle widgets har også koder, så du kan installere dit job søgemaskine på populære sociale medier websteder som Ning og Pageflakes.

6

Åbn din hjemmeside eller blog redigering program. Sæt widget kode og gemme det. Kontroller resultaterne ved at køre et par søgninger, før du foretager dit nye job søgemaskine offentligt tilgængelige.

7

Udvid din jobsøgning motor muligheder ved at bruge RSS jobsøgning foder mash-ups fra Yahoo! Pipes. Når du finder et eksisterende rør, som du kan lide, kan du registrere at gemme en kopi af koden. Du kan derefter gemme røret og ændre det, hvis det er nødvendigt. Hent koden at kopiere jobsøgning på dit websted.

TIPS

 • Kig efter widgets, der giver dig mulighed for at angive størrelsen af ​​fast ejendom, som den bruger på hjemmesiden. At være i stand til at begrænse størrelsen på en widget vil gøre det meget nemmere at passe det ind i din eksisterende hjemmeside design.Quite et par af de populære jobsøgning sites betaler webstedsejere til installation deres søgning widget på dit websted. Din største investering er den første installation tid. Vilkårene varierer fra stedet.

Sådan geninstalleres et lydkort til Windows XP

Et lydkort er en lydbehandling enhed, der sættes i en computers bundkort, behandler digitale lyddata og omsætter den til signaler, der er slået til hørbar lyd ved højttalere. De fleste lydkort også give mulighed for lyd input gennem en mikrofon. Hvis du har installeret et nyt lydkort, der forårsagede din lyd til at standse arbejdet, skal du måske geninstallere gamle kort for at få lyd tilbage, indtil du kan finde en arbejdsgruppe opgradering.

Vejledning

1

Afinstaller driverne kraftoverførsel funktionssvigtet lydkort. For at gøre dette, skal du gå til menuen Start, skal du åbne Kontrolpanel derefter åbne Enhedshåndtering. Under Enhedshåndtering find "Sound, video og spil" og find lydkortet, du vil erstatte med dit originale kort. Højreklik på enheden, og klik derefter på "Egenskaber". Klik på fanen "Driver", og klik derefter på "Fjern (avanceret)."

2

Sluk for computeren og tag alle ledninger.

3

Åbn computerens kabinet med din skruetrækker.

4

Afinstaller funktionssvigtet lydkort. Grip kortet godt i begge ender med tommel- og pegefinger og træk den lige tilbage med så meget kraft som er nødvendig for at frigøre det. Du kan have til at fortryde en skrue nær bagsiden af ​​sagen, inden du forsøger at trække det ud.

5

Geninstaller den oprindelige lydkort. Gør det modsatte af trin 4, tilpasse kortet til åbningen, og skubbe ned med endnu, fast tryk.

6

Luk sagen og tilslut ledninger.

7

Tænd computeren.

8

Installer driverne til geninstalleret lydkort. Hvis du har en cd med drivere til Windows XP, skal du bruge det; Hvis ikke, skal du hente drivere fra producenten af ​​kortet. Når driverinstallationen er fuldført, skal du genstarte computeren. Som den genstarter, skal du bemærke, at lyden er blevet genoprettet.

TIPS

 • Du kan søge efter opdaterede drivere til dit lydkort, hvis du installerer drivere fra en cd. Driverne på cd'er er normalt forældet medmindre lydkortet er købt for nylig.

Sådan tilføjes Søgemaskiner til en Internet hjemmeside

Sådan tilføjes Søgemaskiner til en Internet hjemmeside


Tilføjelse søgemaskiner til et websted forbedrer brugeroplevelsen for dine besøgende. Ved at bruge en søgemaskine boks (eller bar) til din hjemmeside søgefunktion, kan du undgå at skulle skrive kode til en hjemmeside søgefunktion, så du sparer tid og penge. De tre store søgemaskiner, Google, Bing og Yahoo, giver kode, du kan bruge til at tilføje et søgefelt til din hjemmeside.

Vejledning

1

Besøg søgemaskinen efter eget valg for at få den HTML-kode til at skabe et søgefelt for dit websted. Hver af de store søgemaskiner giver HTML-kode til webstedsejere at placere på deres websteder. Du bliver nødt til at kopiere HTML-koden til udklipsholderen, eller sætte det i en tekstfil, til brug i et efterfølgende trin. Nogle søgemaskiner giver separate søgefelt HTML-kode til at søge kun din hjemmeside, kun på internettet eller begge dele. Hvis der er forskellige typer kode tilbydes, skal du sørge for at vælge den kode for type af søgefeltet, du ønsker at placere på dit websted (f.eks bare dit websted, hele internettet, eller begge).

2

Hvis dit websted er hånd-kodet (du skrev HTML selv), vælg HTML-filerne, som du vil tilføje en søgemaskine og åbne disse filer i en HTML-editor eller teksteditor. Hvis du kører din hjemmeside ved hjælp af et content management system, såsom WordPress, åbne siden, post eller widget, du ønsker at tilføje søgemaskine til. For sider og indlæg, skal du skifte til HTML-redigering mode.

3

Tilsæt søgemaskine til de ønskede sider på dit websted på internettet. For hånd-kodet sites, indsætte søgefeltet kode i siderne på dit website på det ønskede sted. Eller tilføje koden til den relevante side, post eller widget i dit content management system.

4

Overfør sider til din hjemmeside hosting service. Når dine sider er opdateret med den søgemaskine-koden, skal du overføre dem til din hjemmeside hosting service ved hjælp af FTP, hvis du arbejder med en hånd-kodet site. For Content Management System sites, skal du blot offentliggøre opdaterede sider eller stillinger ved hjælp af offentliggøre funktion (eller tilsvarende).

5

Test søgemaskinen kassen. Besøg din hjemmeside som bruger ville og teste søgemaskine kassen. Hvis du har tilføjet et søgefelt med mulighed for site-søgning og søgning på internettet, så skal du teste begge funktioner. Vær sikker på, at søgemaskine har alle din hjemmesides indhold sider indekseret. Hvis der mangler nogen, skal du give et opdateret site map til søgemaskinen. Søgemaskiner, såsom Google, giver en måde for webmastere (eller webstedsejere) at indsende et oversigtskort fil, der indeholder en liste over alle siderne i en hjemmeside. Der er gratis værktøjer til rådighed til at generere site maps.

TIPS

 • Medlemmer af Googles AdSense-programmet kan tilføje et søgefelt, der tjener penge.
 • Du kan også finde alternativ søgefelt kode på webmaster fora og Webudvikling websteder.

Payroll Software til Windows

Payroll ikke kan tages for givet: Medarbejderne forventer betalinger til at være fejlfri og til tiden. Teknologi har forenklet og fremskyndet løn- og regnskabsmæssige processer. Ikke længere skal en arbejdsgiver kamp med fradrag, withholdings eller medarbejdere i flere stater eller lande.

Funktioner

Windows lønningslisten software bidrager til, at betalinger til de ansatte er korrekte og rettidige. Fra tid ark til at betale kontrollere eller direkte indbetaling til selvangivelser, kan hele processen effektivt og automatisk udføres på en tilbagevendende tidsplan.

Egenskaber

Det er vigtigt på forhånd at bestemme præcis, hvad din virksomhed har brug for. Som et absolut minimum, de fleste har brug for en pakke, der kan beregne timeløn, funktionærer løn, feriepenge, bonusser, skatter og fradrag. En hjælpsom ekstra feature for nogle virksomheder er et program, der understøtter trykte checks samt direkte deponering.

Typer

Der er to hovedtyper af lønningslisten software applikationer til Windows: en fuld regnskabsmæssig suite eller en standalone lønningslisten pakke. Standalone software bruges kun til at beregne penge på grund af de ansatte og til at holde nøjagtige optegnelser. En mere robust regnskabsmæssig suite indeholder en lønningslisten pakke samt kreditorer, debitorer, hovedbog, asset management, og ressourcemæssige planlægning kapaciteter samt støtte flere brugere.

Hvordan du kopierer en DVD film til Windows Media Player?

Hvis du vil dele en personlig tur DVD med dine venner eller måske redigere en film, du har oprettet, skal du først kopiere det til computeren. Før du kopiere filmen til Windows Media Player, skal du rippe den bruger et andet program. Når det er lykkedes rippet, kan du derefter føje den til din Windows Media Player-biblioteket og se filmen eller brænde den til en anden DVD.

Vejledning

1

Hent og installer en DVD-ripping software program som Format Factory, AOA eller Xilisoft (se Resources).

2

Åbn det installerede program og klik på "DVD" fanen. Vælg indstillingen "DVD til Video."

3

Vælg et format til video, såsom AVI, MPEG, MP4, WMV, osv

4

Klik på "Konverter".

5

Gå til "Start> Alle programmer> Windows Media Player."

6

Klik på "Library" fanen. En drop-down menu vises.

7

Klik på "Føj til bibliotek> Tilføj."

8

Klik på "Gennemse" og vælg den film fil, du lige konverteret med ripping program. Valg af denne fil vil tilføje dvd-film til din Windows Media Player.

TIPS

 • Må ikke rippe DVD'er, som du ikke besidder ophavsrettigheder.

Sådan konfigureres den "søgetjeneste indstillinger på serveren" til Windows SharePoint Services

Windows SharePoint Services (WSS) er et hjælpeprogram, der er en add-on til den version af Microsoft Windows Server 2003 og 2008. Med Windows SharePoint Services Søg værktøj kan du konfigurere søgning tjeneste til serveren. Funktionen tjeneste tilføjer den hjælp søgefunktion til din server. Denne service gør det også nemmere for dig at få hjælp, når fejlfinding komponenter af serveren og giver dig mulighed for at få adgang til indhold hurtigt inden serveren.

Vejledning

1

Åbn Windows SharePoint Services program på computeren. Klik på "Operations" fra den øverste værktøjslinje menuen.

2

Klik på "Tjenester på serveren" i afsnittet "Topologi og tjenester" på Operations siden.

3

Klik på "Windows SharePoint Services Hjælp Søg" fra listen over tjenester på Tjenesterne på server side.

4

Klik på den konto, du vil bruge til "Windows SharePoint Services Søg" service fra "Service-konto" sektionen.

5

Klik på den konto, du ønsker for at serveren skal bruges, når indhold fra afsnittet "Content Access konto".

6

Indtast navnet på den database-server, som du vil bruge, fra afsnittet "Search database". Vælg alle andre indstillinger, der opfylder dine præferencer.

7

Vælg, hvordan du ønsker, at tjenesten skal planlægges med dit indhold i afsnittet "Indeksering Schedule". Klik på "OK" knappen og tjenesteindstillingerne er konfigureret.