søge hvem der bor på adressen

Sådan finder der bor på min gade

Nogensinde spurgte, hvem der bor på min gade? Hvis det er tilfældet, vil denne artikel gå dig gennem trin-for-trin, hvordan du finder ud af, hvem bor på din gade uden at skulle betale en skilling, medmindre du ønsker at gøre det.

Vejledning

1

Skriv ned adresserne på din gade.

Hvis du har en lille gade dette gøres nemt. Hvis det er en større gade så du måske ønsker at gå til trin to. Ellers er det en nyttig måde at begynde. Det hjælper du ved præcis, hvad der adressen søger at udføre.

2

Find din statsamtet webside.

De fleste oplysninger om adresser og relaterede søgninger er tilgængelige online gratis, fra din regering. Så hvis du ønsker at finde ud af, hvem bor på din gade, finde ud af, hvad webside er vært for dit statsamtet oplysninger. Normalt en google søgning med dit amt navn vil gøre det trick.

3

Naviger til bedømmeren hjemmeside.

County vurderingsmand os holde massive databaser med information efter adresse der bruges primært til at beskatte de enkelte boligejere, men til andre formål også. Hvis din vurderingsmand ikke har en online website, kigge efter optageren af ​​gerninger, og som en sidste udvej dukke op personligt på statsamtet bygningen.

4

Foretag en søgning efter din gade.

Hvis du bor på 6th street du kan være i stand til blot at skrive, at der i og få et resultat med alle de egenskaber på denne gade. Mange af dem, vil dog indeholde tomme masser af jord, der vil få dig til at tage længere tid. Så tjek din adresseliste fra trin 1 over resultaterne og åbne hver en i en ny fane eller vindue.

Hver af disse poster skal vise ejeren af ​​ejendommen.

5

For lejede huse og lejligheder udføre en omvendt adresse søgning.

En omvendt adresse søgning kan normalt gøres gratis hvis alle ønskede er navnet på den person, der bor der. De vil give dig, at gratis på de fleste Reverse Address websteder for at lokke dig til at købe flere tjenester fra dem. Eftersom alt hvad du behøver er et navn, bare gå videre med navn og ikke betaler.

Se relaterede tips nedenfor for mere om søgninger adresse.

TIPS

 • Mange offentlige websteder kræver, at du bruger særlige formater for søgninger for at være gyldig. Hvis du kæmper for at opdage, hvad det er (ingen tegnsætning, store bogstaver, etc.) blot ringe til statsamtet og spørge.
 • Alternativt kan du altid bare gå rundt om blokken og bringe cookies eller kuponer eller anden gave velkommen at kende dine naboer i person.
 • Se relaterede artikler på denne side for at få flere adresse informationssøgning.

Hvordan at vide, hvem der invaderer din laptop

Hvordan at vide, hvem der invaderer din laptop


Du kan inspicere åbne netværksforbindelser på din bærbare computer, når du har mistanke om, at nogen er invaderende computeren over netværket. Dynamisk IP-adressering og Network Address Translation kan gøre det vanskeligt at identificere synderen dog standard netværk forsyningsselskaber kan hjælpe. Brug Windows 7 netstat og nbtstat kommandolinje værktøjer til at finde oplysninger om en computer, der anvendes til skadeligt adgang til din bærbare computer.

Vejledning

1

Klik på Windows kuglen placeret på Windows-skrivebordet proceslinjen. Skriv "cmd" i "Søg" -boksen. Højreklik på linjen ikon kommando, der vises, og klik på "Kør som administrator".

2

Skriv "netstat -ab | mere" på kommandolinjen, og tryk på "Enter". For hver linje, hvor etableret, er opført i den stat kolonnen Bemærk IP-adressen eller værtsnavnet opført under Foreign Address kolonne.

3

Åbn en webbrowser såsom Internet Explorer. Klik adresselinjen nær toppen af ​​webbrowseren vinduet. Indtast "IP-opslag" website URL (IP-Lookup.net) i adresselinjen og trykke på "Enter".

4

Indtast et værtsnavn eller IP-adresse tidligere bemærket i "Opslag en IP-adresse" feltet og tryk på "Enter". Bemærk ejeroplysninger er anført i websiden. Disse oplysninger giver dig navnet på en virksomhed eller internetudbyder, der ejer IP-adressen. Gentag dette trin for hver IP-adresse eller værtsnavn bemærket tidligere, og udelukke de resultater, der er identificeret som tjenester, du bruger på internettet.

5

Indtast "IP Address Locator" website URL (ip-address.org) i adresselinjen nær toppen af ​​webbrowseren vinduet. Tryk på "Enter" tasten. Indtast en IP-adresse eller værtsnavn på listen over adresser ikke er knyttet til din internet-tjenester i "begynder at opspore IP Location med IP Locator" tekstfeltet. Tryk på "Enter" tasten. Gentag dette trin for hver IP-adresse eller værtsnavn for listen over adresser ikke er knyttet til din Internet-tjenester.

6

Se de viste resultater i websiden for hver IP-adresse eller værtsnavn. Bemærk IP-adressen placering og ejeroplysninger. Bemærk nogen du kender, der er beliggende i samme område som IP-adressen placering eller som fungerer på samme selskab som IP-adressen ejer. Hvis information IP-adressen vises "ukendt" for alle områder, der er anført, er adressen på dit lokale netværk.

7

Skriv "nbtstat -a IP_Address" på kommandolinjen undtagen erstatte "IP_Address" med en af ​​de IP-adresser, for hvilke alle felter, der vises "ukendt" i det forrige trin. For hver IP-adresse, viser ikke et "Host ikke fundet" resultat i kommandolinjen output, notere computerens navn og MAC-adresse vises. Kontakt det lokale netværksadministrator for at afgøre hvem der bruger computerne identificeret i Nbtstat output.

TIPS

 • Bemærk, at din bærbare computer kan blive invaderet af automatiseret skadelig software eller en angriber, hvis placering er maskeret af en række af Internet fuldmagter.

Er der en måde at se, hvem der Brug wifi fra internettet?

Er der en måde at se, hvem der Brug wifi fra internettet?


Wi-Fi-netværk fungerer ved at have computere forbinde (over radiokanaler) til et trådløst adgangspunkt. Adgangspunktet administrerer netværket, og ruter netværkspakker mellem trådløse klienter eller mellem en trådløs klient og en ekstern node tilgængelig via et kablet netværk backbone. Med den rette konfiguration, kan du køre adgangspunkt konfigurationsfunktion fra et fjerntliggende sted, fx via internettet. Blandt andre oplysninger, vil konfigurationsprogrammet fortæller dig, hvilke noder bruger Wi-Fi-netværk på det tidspunkt.

Vejledning

1

Tænd adgangspunktet. Slut computeren til en af ​​de nummererede porte (typisk nummereret "1" til "4") på bagsiden af ​​adgangspunktet.

2

Start en webbrowser ved at dobbeltklikke på det tilsvarende ikon på computerens skrivebord. Naviger til adressen for adgangspunktet konfigurationsfunktion. Denne webadresse er afhængig af mærke og model; hver brugsanvisning viser det i en fremtrædende placering. For eksempel, for en Linksys WRT54GS, adressen er "192.168.1.1". Browseren vil vise hovedmenuen for konfigurationsværktøj.

3

Anskaf (IP) ekstern Internet Protocol adresse for adgangspunktet. For eksempel, på en WRT54GS, klik på "status" og derefter "Router". Notér adressen vises ved siden af ​​"IP-adresse" på vej.

4

Konfigurer adgangspunkt for at tillade ekstern login. For eksempel, på en Linksys WRT54GS, klik på "Administration" og derefter "Management". Aktiver "Remote management", klik derefter på "Gem indstillinger".

5

Start en webbrowser på fjerncomputeren, hvorfra du ønsker at se, hvem der er ved brug af Wi-Fi-netværk. Naviger til IP-adressen i trin 3. Log på adgangspunktet som administrator, så se de aktuelle trådløse klienter. For eksempel, på en WRT54GS, klik på "status" og derefter på "Local Network." Klik på "DHCP Clients Table" -knappen. Adgangspunktet vil åbne et nyt vindue med en liste over alle computere i øjeblikket forbundet til Wi-Fi-netværket.

Hvordan at vide, hvem der er på dit WiFi netværk

Hvordan at vide, hvem der er på dit WiFi netværk


Trådløst netværk sikkerhed er meget vigtigt i disse dage. Efter alt, kan have en åben Wi-Fi-netværk har retlige konsekvenser. Enhver ulovlig Internet aktivitet kan spores tilbage til din IP-adresse, og du kan blive holdt ansvarlige. På grund af dette, er det vigtigt at holde styr på hvem der er på din Wi-Fi-netværk. En computer på et netværk kan identificeres ved to ting: sin IP-adresse og MAC-ID. Routere holde styr på disse oplysninger gennem DHCP logfiler. Ved at få adgang til din router konfiguration, kan du få adgang til disse logfiler.

Vejledning

1

Opret forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

2

Tjek din IP-adresse og standardgateway. For at gøre dette, skal du åbne din "Start" menuen, klik på "Kør", skal du indtaste "cmd", og klik derefter på "OK". Skriv "ipconfig" og tryk "Enter". Vær opmærksom på din standard gateway under "Trådløs netværksforbindelse."

3

Åbn en browser, og indtast din standard gateway i adresselinjen. Glem ikke at gå forud med "http: \". Tryk på "Enter". Det fører dig til din router login side.

4

Indtast brugernavn og adgangskode til din router. Hvis du ikke har ændret din adgangskode, skal du bruge standardværdien for det. Login-oplysninger til routeren afhænger af dens mærke og model (answersthatwork.com/Download_Area/ATW_Library/Networking/Network__4-List_of_default_Router_Admin_Passwords_and_IP_addresses.pdf eller pcwintech.com/default-router-modem-passwords).

5

Find din DHCP-klienter liste eller logfiler. Hvis du har en Linksys router, kan det ved at klikke på "DHCP Clients Table" knappen på "Setup". Hvis du har en Netgear router, se efter "tilsluttede enheder" side.

6

Vær opmærksom på IP-adressen og MAC ID'er af computerne, der er anført på siden. Nogle routere viser også computer navne. Krydshenvisning disse oplysninger med de IP-adresser og MAC ID'er af computere i din husstand. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, om nogen er adgang til din Wi-Fi uden din tilladelse.

TIPS

 • Du kan bruge et tredjepartsprogram netværk management program at holde styr på computere og enheder, der logger ind på dit netværk. Eksempler på sådanne software er "Hvem er på min Wi-Fi", "Zamzom" og "Network Magic." Disse værktøjer er ikke gratis, men de alle kommer med prøveversioner.
 • For at forhindre andre mennesker i at oprette forbindelse til dit Wi-Fi ved et uheld eller uden din tilladelse, sikre din signal ved at aktivere kryptering, deaktivere din SSID broadcast eller tænde trådløse MAC-filtrering.

Sådan Find ud af, hvem der Googling Dit navn

Har du nogensinde tænkt over, hvem kunne være at søge efter dit navn på internettet? Det er nu muligt at finde ud af, hvem søger dit navn med Ziggs.com. Ziggs er en social networking website, der giver brugerne mulighed for at spore, hvem der Googling deres navn. Når du har tilmeldt dig en gratis Ziggs konto, vil Ziggs sende dig en søgning alarm email, der giver oplysninger om, hvem der søgte efter dig på en søgemaskine og da han udførte søgningen.

Vejledning

Sådan Find ud af, hvem der Googling Dit navn

1

Gå til Ziggs.com og klik på "Tilmeld dig gratis" option på Ziggs hjemmeside. Udfyld feltet for "Grundlæggende oplysninger og placering." Klik på "Næste" for at fortsætte.

2

Vælg en silhuet som dit profilbillede. Udfyld login-oplysninger med e-mail, du vil de meddelelser, der skal sendes til og oprette en adgangskode. Klik på "Terms of Service" mulighed for at læse alle Ziggs 'juridiske oplysninger, og derefter markere feltet for "Jeg accepterer Ziggs Servicevilkår." Klik på "Næste" for at fortsætte.

3

Upload et billede, uploade et CV, tilføje din uddannelse oplysninger eller din hjemmeside til at blive tilføjet til din profil, hvis du ønsker. Den tilmeldingsprocessen er nu fuldført, men du skal nu gå til din e-mail for at aktivere din konto. Find aktiveringen e-mail sendt fra Ziggs i din indbakke, og klik på det medfølgende link for at aktivere din konto.

4

Klik på "Log ind" for at logge ind på din Ziggs konto. Din Ziggs side kan nu bruges til sociale netværk samt konstatering, der søger efter dit navn. På højre hjørne af den side, du vil se "Folk der kan interessere dig." Du kan også søge efter mennesker, invitere folk til at deltage Ziggs og skabe en gruppe af kontaktpersoner.

5

Klik på "Søg Alerts" fra Message Center. Du vil se et interaktivt kort for Ziggs Real-Time Alerts, hvor så snart en bruger søger efter dit navn vil blive vist på kortet. Du kan klikke på stedet og finde ud af, hvor søgningen kom fra.

Sådan se, hvem der Visning Min Hjemmeside 1

Sådan se, hvem der Visning Min Hjemmeside 1


En af hovedhjørnestenene i et vellykket hjemmeside er viden om, hvem dine besøgende er, og hvordan de finder dig. Sidstnævnte er især vigtigt, når dit website er bare at komme i gang, og du forsøger at skille sig ud fra mængden. Web analytics software kan du se, hvem der besøger din hjemmeside og giver nogle nyttige oplysninger om dem som deres geografiske placering, hvilke sider de browser på dit websted og hvordan de fandt dig.

Vejledning

1

Vælg en Web analytics pakke. Den mest udbredte værktøj til dette formål er Google Analytics. Segmentering besøgende er den vigtigste detalje, at en analytics pakke bør understøtte - evnen til at identificere besøgende på sitet. Også vigtigt er værktøjets "tiltrækning til indhold", eller hvor godt det kan skelne populære indhold fra sjældent besøgte sider. Endelig for business sites, "måling proces" er vigtig, fordi det vil afsløre, hvor mange brugere fuldføre en multi-trins opgave, såsom bestilling fra din bestilling.

2

Tilmeld dig en konto på Analytics hjemmeside eller købe software. At komme i gang med Google Analytics, som er en gratis service, alt hvad du behøver, er en Google-konto.

3

Konfigurer din web analytics pakke til at arbejde med din hjemmeside. Fra kontrolpanelet eller instrumentbræt, skal du oprette en ny sporing profil og føje den til din konto. Indtast domænenavnet på din hjemmeside ind i formen og derefter kopiere HTML-koden genereret af pakken i kildekoden på hver webside, du ønsker at overvåge.

4

Vis dit websted statistik fra kontrolpanelet på analytics program. For Google Analytics, dette er "dashboard" på Google Analytics hjemmeside. Du vil se en liste over websteder, din konto er overvågning. Klik på "Vis rapport" for at få adgang til data. De mest udbredte data vil sandsynligvis være trafikstatistikker - Antallet af mennesker, der har adgang til dit websted. Derfra kan du zoome ind på et bestemt dataområde eller se det samlede antal besøgende og unikke besøgende. Du kan også kontrollere den "afvisningsprocent", som er den hastighed, hvormed folk forlader dit websted uden at gøre noget andet. Dette, sammen med den gennemsnitlige tid brugt på dit websted, er det en god skærm for aktivitet. Endelig vil placering statistik viser dig, hvor dine besøgende kommer fra, geografisk set, og trafikkilder data vil vise dig, hvor besøgende fandt link til din hjemmeside, såsom gennem en søgemaskine, en blog eller et bestemt websted.

TIPS

 • Det kan tage et par dage for analytics software til at registrere dit websted og begynde aktivt at overvåge den.

Hvordan at finde de mennesker, der bor i min gade

Hvordan at finde de mennesker, der bor i min gade


Hvis du er på udkig efter en nabo telefonnummer eller bare oplysninger om en bestemt person, som du gerne vil lære at kende på din blok, kan du bruge en række kilder for at finde din nabo. Internettet kan hjælpe dig med at finde de mennesker, du forsøger at finde. For eksempel er der en masse sociale netværk på internettet, at mange mennesker slutte sig til at socialisere med andre interessante mennesker, og du kan finde dine naboer på den måde. Hvis dine naboer er ikke på et socialt netværk, kan du henvende sig til andre Internet muligheder for at finde dem.

Vejledning

1

Skriv ned din nabos for- og efternavn.

2

Gå til Pipl hjemmeside. Pipl er en meget omfattende mennesker søgemaskine, som det trækker op resultater, som ikke er fælles for almindelige søgemaskiner. Input personens for- og efternavn, by og stat. Enhver person med det navn vil blive vist. En liste over adresser, efterforskning hjemmesider og web-indhold, hvis nogen, vil blive vist for alle, der har det specifikke navn, som du er på udkig efter. Hvis din nabo har en Facebook eller MySpace profil eller er en del af et andet socialt netværk, vil hendes profilbillede vises. Hvis du ser dit nabolag billede, skal du klikke på det. Hvis ikke, skal du rulle ned for at se, om et af linkene matcher din nabos profil.

3

Google din nabo fulde navn. Du vil se en liste over websteder, der vises i søgemaskinen. Læs gennem hjemmesider og se, hvilke der giver oplysninger om din nabo.

4

Kig gennem de hvide sider for at finde din nabos navn eller til at finde de personer på din gade. Du kan også gå til White Pages websted for at søge efter din nabos navn.

5

Indtast gadenavn og by på White Pages hjemmeside. Folk, der bor på din gade skal vises.

Sådan at se, hvem der ser min hjemmeside

Sådan at se, hvem der ser min hjemmeside


En af hovedhjørnestenene i et vellykket hjemmeside er viden om, hvem dine besøgende er, og hvordan de finder dig. Sidstnævnte er især vigtigt, når dit website er bare at komme i gang, og du forsøger at skille sig ud fra mængden. Web analytics software kan du se, hvem der besøger din hjemmeside og giver nogle nyttige oplysninger om dem som deres geografiske placering, hvilke sider de browser på dit websted og hvordan de fandt dig.

Vejledning

1

Vælg en Web analytics pakke. Den mest udbredte værktøj til dette formål er Google Analytics. Segmentering besøgende er den vigtigste detalje, at en analytics pakke bør understøtte - evnen til at identificere besøgende på sitet. Også vigtigt er værktøjets "tiltrækning til indhold", eller hvor godt det kan skelne populære indhold fra sjældent besøgte sider. Endelig for business sites, "måling proces" er vigtig, fordi det vil afsløre, hvor mange brugere fuldføre en multi-trins opgave, såsom bestilling fra din bestilling.

2

Tilmeld dig en konto på Analytics hjemmeside eller købe software. At komme i gang med Google Analytics, som er en gratis service, alt hvad du behøver, er en Google-konto.

3

Konfigurer din web analytics pakke til at arbejde med din hjemmeside. Fra kontrolpanelet eller instrumentbræt, skal du oprette en ny sporing profil og føje den til din konto. Indtast domænenavnet på din hjemmeside ind i formen og derefter kopiere HTML-koden genereret af pakken i kildekoden på hver webside, du ønsker at overvåge.

4

Vis dit websted statistik fra kontrolpanelet på analytics program. For Google Analytics, dette er "dashboard" på Google Analytics hjemmeside. Du vil se en liste over websteder, din konto er overvågning. Klik på "Vis rapport" for at få adgang til data. De mest udbredte data vil sandsynligvis være trafikstatistikker - Antallet af mennesker, der har adgang til dit websted. Derfra kan du zoome ind på et bestemt dataområde eller se det samlede antal besøgende og unikke besøgende. Du kan også kontrollere den "afvisningsprocent", som er den hastighed, hvormed folk forlader dit websted uden at gøre noget andet. Dette, sammen med den gennemsnitlige tid brugt på dit websted, er det en god skærm for aktivitet. Endelig vil placering statistik viser dig, hvor dine besøgende kommer fra, geografisk set, og trafikkilder data vil vise dig, hvor besøgende fandt link til din hjemmeside, såsom gennem en søgemaskine, en blog eller et bestemt websted.

TIPS

 • Det kan tage et par dage for analytics software til at registrere dit websted og begynde aktivt at overvåge den.

Hvordan at finde en person, der bor i staten Texas

Hvordan at finde en person, der bor i staten Texas


Der er flere måder at finde en person, der bor i Texas. Der er mange gratis offentlige registre websteder. Records offentliggjort på Internettet, er lovligt at få adgang til, så længe du ikke har til hensigt at forfølge den person. Du kan også få adgang til offentlige registre på County Courthouse. Private efterforskere vil gennemføre en mere dybtgående søgen mod betaling. Selv om den indledende høring er normalt gratis, varierer priserne afhængig i høj grad af, hvor meget information du giver til investigator.

Vejledning

1

Opret forbindelse til internettet. Gå til 50states.com. Klik på Texas. Rul ned og klik på whitepages / Texas. Indtast for- og efternavn på den person, du søger efter. Indtast staten. Gå ikke ind i byen. Dette vil begrænse din søgning. Klik på søg knappen. Dette vil tage dig til resultatsiden. Klik på det navn, du ønsker at se.

2

Gå til whitepages.com. Indtast fornavn, efternavn og stat på den person, du søger efter. Klik på knappen Find. Søgeresultater vil vise navn, alder, placering og andre, der bor i husstanden. Hvis du har et telefonnummer til den person, som du søger efter, skal du skrive det i den omvendte telefonnummer søgning, og klik på knappen Find. Søgeresultater viser navn, adresse og telefonnummer på den person, der er registreret til at telefonnummer.

3

Gå til publicrecordfinder.com. Rul ned og klik på Texas Public Records. Dette vil trække op gratis Texas Public Records State Links side. Texas straffeattest, felony diffus optegnelser findes Texas offentlige registrere mappe og ægteskab optegnelser på denne side.

4

Gå til amtet optagerens kontor i en Texas retsbygning og anmode om adgang til vælgerregistreringscentrene optegnelser, ejendomsskat ruller, strafferegistre, trafik rekord indeks og fast ejendom optegnelser. Du kan også få adgang til de fleste Texas amt offentlige registre online.

5

Saml alle de oplysninger, du har på den person, du søger efter. Lav en aftale for at tale med en privatdetektiv. Sørg for, at private investigator er licenseret og bundet. Bed om at se dokumentation og bevis for licensen.

TIPS

 • Før leje en investigator får en underskrevet kontrakt med angivelse af, hvad du er leje investigator at gøre, og hvad de begår at gøre.

Hvordan at vide, hvem der besøger din Facebook-væg

Hvordan at vide, hvem der besøger din Facebook-væg


Den Facebook-væg funktion giver dig mulighed for at tilslutte og dele med venner ved at opdatere din status, udstationering fotos og "smag" Facebook-indhold. Du kan finde de fleste af dine Facebook-aktivitet vises på din væg, som kan efterlade dig spekulerer bare der besøger den. Mens Facebook ikke giver de tekniske midler til at give dig mulighed for at spore dine sidevisninger, kan du se de besøgende, der interagerer med din væg. Tjek dine meddelelser og din væg for at se, hvem der været aktivt checke det ud.

Vejledning

Email og Meddelelser

1

Log ind på din Facebook-konto.

2

Klik på "Kontoindstillinger" i "Konto" drop-down menuen i øverste højre hjørne på enhver side. Vælg "Meddelelser" fane, der vises i øverste værktøjslinje af den resulterende "Min konto" side.

3

Rul gennem listen over indstillinger, der vises på den resulterende "Meddelelser" siden. Tjek dine ønskede indstillinger til at modtage meddelelse om Facebook-aktivitet via e-mail eller SMS. Wall aktivitetsmuligheder omfatter "nogen Indlæg på væggen", "Tags dig på et foto" og "Kommentarer til et Story på din væg." Klik på "Gem ændringer" knappen, der vises nederst på siden.

On-Site Meddelelser

4

Log ind på din Facebook-konto.

5

Klik på "Meddelelser" ikonet i øverste venstre hjørne af en side. Bemærk, at eventuelle nye meddelelser vises som røde advarselsmeddelelser, afbildet med antallet af anmeldelser i en rød-farvet boble.

6

Klik på "Vis Alle meddelelser" link, der vises nederst i "Meddelelser" pop-up boks. Rul gennem listen over aktiviteter, der vises på den resulterende "Dine meddelelser" siden. Varer, der vedrører din væg vil blive vist med links til "din status" eller "din væg", der, når der klikkes, vil lede dig til aktiviteten.

TIPS

 • Du kan også klikke på fanebladet "Hjem", der vises i øverste højre hjørne på enhver side ved at logge ind på din konto. Dette giver dig mulighed for at rulle gennem din væg og se aktivitet ved "Top News" eller "Seneste".

Hvordan kan man se hvem der adgang til dit trådløse?

Hvordan kan man se hvem der adgang til dit trådløse?


Trådløse netværksforbindelser bliver mere og mere populære, så nem adgang til internettet fra næsten hvor som helst i dit hjem. Opsætning af en trådløs forbindelse, kan være så simpelt som at tilslutte et trådløst modem og bruge det signal det giver. Men med den overflod af trådløse enheder til rådighed, er det muligt for andre at bruge din forbindelse. Det er muligt at finde ud af, hvem der bruger din trådløse forbindelse og forhindre dem i at bruge det.

Vejledning

1

Finde ud af Media Access Control adresser på alle computere på netværket. For at gøre dette, skal du åbne din Kommandoprompt ved at klikke på "Start" og "Kør" og derefter skrive "cmd" (uden anførselstegn) og trykke på "OK". Ved prompten skrive "ipconfig / all" og tryk "Enter". Den prompt vil vise dig, hvad din MAC-adresse er.

2

Find ud af IP-adresserne for de enkelte computere på netværket ved at vende tilbage til kommandoprompten og skrive "ipconfig" og trykke på "Enter". Vær opmærksom på IP-adresse en meddelelse skal vises. Gør dette for hver computer i dit hjem.

3

Få adgang til dit modem for at finde ud af, hvad computere er tilsluttet i øjeblikket. Hvordan du får adgang til dit modem, vil variere. For eksempel, for at få adgang til en Linksys router, skriv "192.168.1.1" i browserens adresselinje. En 2Wire modem kan tilgås ved at skrive i "gateway.2wire.net" i adresselinjen.

4

Find trådløse indstillinger, eller hvad afsnit af dit kontrolpanel viser en liste over computere øjeblikket har forbindelse til dit trådløse netværk. Det vil generelt vise en liste over computere, de computere navne og IP-adresser, de vedrører. Hvis du ser en computer eller flere computere, der ikke svarer til de IP-adresser, du fandt gennem kommandoprompten (eller hvis du har flere computere forbundet end du ejer), odds er du har andre mennesker, der bruger dit netværk.

5

Forhindre folk fra at bruge dit netværk ved at ændre eller oprette en trådløs netadgang password. Dette er den adgangskode nødvendigt at bruge den trådløse forbindelse. Muligheden for dette findes i det trådløse modem kontrolpanelet under de trådløse indstillinger. Opret din adgangskode og aktivere trådløs sikkerhed (dette vil gøre det nødvendigt at indtaste adgangskoden, før adgang til netværket), og derefter gemme ændringerne.

Er der en Facebook App hvor jeg kan se hvem der besøger min side?

Er der en Facebook App hvor jeg kan se hvem der besøger min side?


Hvis du er en Facebook-bruger, har du sikkert stødt på nogle invitation for at se, hvem der ser dine profiloplysninger. Et link til et program, kan blive offentliggjort på din væg eller sendes i en meddelelse. Muligheden er lokke; måske du ønsker at se, hvor ofte din ex kontrollerer din side. Ikke får din håb op, men fordi funktionaliteten at gøre dette er ikke til rådighed, og hvis det var det stadig en overtrædelse af Facebooks privatlivspolitik.

Funktionalitet

Ifølge Facebook, er det ikke muligt for brugere at spore, hvem der ser deres profil. Ifølge oplysninger, der offentliggøres i sin Hjælp, "Facebook giver ikke en funktionalitet, der gør det muligt for folk at spore, hvem der ser deres profil. Tredjeparts applikationer også kan ikke levere denne funktionalitet."

Facebook Policy

En app, der hævder at fortælle dig, at du kan vide, hvem der ser din profil er i strid med Facebooks politikker. Den Developer principper og politikker erklæring om, at alle app udviklere skal acceptere siger, at udviklerne "må ikke omgå (eller krav til at omgå) vores formål begrænsninger på centrale Facebook funktioner og funktionalitet."

Falske påstande

En app, der gør krav på at have denne evne er sandsynligvis falsk. Det vil enten give dig falske oplysninger om, hvem der ser din profil og / eller fremme sig til dine venner ved at lægge sig på deres vægge og i deres budskab indbakker.

Rapportering Apps

Hvis du ser en app, der hævder at vise dig, hvem der ser din profil, skal du anmelde det til Facebook. Klik på "Rapport / Kontakt denne ansøgning" nederst i nogen af ​​sine sider, hvis du bruger det. Hvis du ikke bruger det, gå til sin profil og klikke "Rapport Application" nederst til venstre på siden.

Hvordan kan jeg se hvem der overvåger min Internet Activity?

Hvordan kan jeg se hvem der overvåger min Internet Activity?


Overvågning Internet aktivitet er en fælles praksis på arbejdspladserne, statslige faciliteter, uddannelsesinstitutioner og selv på hjem. Denne sædvanlige procedure hjælper med at fremme produktiviteten ved at holde folk fra at blive distraheret online og besøger upassende eller potentielt skadelige websteder. At overvåge din browsing aktiviteter netværksadministratorer bruger internet-overvågning platforme, spore og registrere alle de websteder, du besøger via netværket overvåges. Hvis du føler at din Internet aktivitet overvåges forkert, er der to metoder, du kan tage for at fortælle, hvordan og hvem der overvåger dig.

Vejledning

Task Manager Approach

1

Tryk på "Ctrl", "Shift" og Esc "på computerens tastatur for at starte Jobliste dialogboksen.

2

Klik på "Processer" -fanen.

3

Rul gennem og undersøge listen over processer, der vises under afsnittet brugernavn for at sikre, at alle processer fungerer under computerens navn. Hvis du finder en proces, der har et andet navn, så du bliver overvåget af et eksternt system.

Kør kommando Approach

4

Klik på Windows "Start" menuen og højreklik på "Computer" valgmulighed. Vælg "Egenskaber" og ser ved siden af, hvor der står "Computernavn" for at lære computerens navn. Omgå dette trin, hvis du allerede ved, du computerens navn.

5

Klik på "Start", skrive "run" i det afsøgte område klik på "Enter" på tastaturet. Skriv "cmd" i dialogboksen Kør, og klik på "OK."

6

Skriv "netstat" ved siden af ​​kommandoprompten, og tryk på "Enter". Undersøge resultaterne ved at rulle gennem alle vises på den lokale adresse kolonnen resultat. Hvert resultat skal have din computer navn. Hvis du finder andre computer navne, fortsætte med at identificere, hvis det overvågningssoftware.

7

Klik på "Start," type "run" i søgefeltet og trykke på "Enter".

8

Skriv "msconfig" i tekstfeltet vises på vinduet Kør, og klik på "OK." Konfigurationen nytte vil poppe op.

9

Undersøg listen over de programmer, der vises under Service og Startup områder. Klik på hver fane individuelt at undersøge de programmer, der vises deri. Klik på hvert program er anført i Tjenesterne eller Startup faner individuelt for at finde navnet på programmets producent og få en kort beskrivelse af sine tjenester. Kontrollere hver program, du finder mistænkelige. Brug din webbrowser til at finde oplysninger om et program, som du ikke kan genkende. Hvis nogen følger dig, skal overvågningsprogrammet blive vist der.

TIPS

 • Bede din it-afdeling direkte er en god måde at finde ud af om du internettrafik overvåges.
 • Forsøg ikke at deaktivere eller afinstallere et overvågningsprogram, der anvendes på din arbejdsplads eller uddannelsesinstitution, eller du kan blive irettesat, suspenderes eller fyret afhængigt af de specifikke regler.
 • Hvis du opdager, at du er ved at blive overvåget af spyware, skal du bruge en spyware afsked værktøj til at fjerne softwaren overvåge dig. Du kan bruge gratis værktøjer såsom Spyware Terminator.
 • Brug et antivirusprogram til at scanne din computer jævnligt for spyware-programmer. Hvis du ikke har et antivirusprogram, AVG Free Edition er en levedygtig måde at beskytte dig operativsystem.

Sådan bruges PowerShell til at se hvem der har logget på netværket

Sådan bruges PowerShell til at se hvem der har logget på netværket


Windows PowerShell er en kommandolinje-skal, der er en del af Windows Management Framework, der er designet til at hjælpe system- og netværksadministratorer. Du kan indtaste kommandoer manuelt i PowerShell ved at skrive dem i, eller du kan skrive specielle PowerShell scripts, som indeholder mange individuelle kommandoer udført i rækkefølge. Scripts kan genbruges. Dette er især effektive, når du forsøger at udføre en kompleks operation flere gange, såsom kontrol for at se, hvem der er logget på computeren netværket.

Vejledning

1

Opret et nyt tekstdokument ved at højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet eller i en mappe. En genvejsmenu vises. Vælg "Ny" og derefter "tekstdokument." Et nyt tekstdokument vises på skrivebordet eller i mappen, med navn fremhævet. Name it "checkNetworkUsers.ps1" og klik på "Ja" når du bliver spurgt, om du vil ændre filtypen. Dette er nu en PowerShell script, men det indeholder ingen erklæringer endnu.

2

Højreklik på filen og vælg "Edit" fra menuen. Filen indlæses ved hjælp af systemets standard teksteditor, som normalt er "WordPad". En tom fil vises i teksteditoren.

3

Skriv følgende erklæring i toppen af ​​den tomme tekstfil at få en liste over alle computere er logget på netværket:

$ ConnectedComputers = Get-WmiObject -Class Win32_ComputerSystem

4

Skriv en "foreach" loop at gentager gennem alle de tilsluttede computere på listen oprettet i det forrige trin:

foreach ($ connectedComputer i $ connectedComputers)

{}

5

Skriv en erklæring om, at udskriver brugernavnet af alle brugere på netværket. Følgende redegørelse skal placeres inde i de krøllede parenteser, som følger "foreach" loop, således at det kan udføres med hver iteration af sløjfen.

"Brugernavn: {0}" -f $ connectedComputer.UserName

6

Gem filen ved at trykke på tastekombinationen "Ctrl" og "S." Scriptet er nu klar til at blive henrettet ved hjælp af PowerShell. Du kan enten åbne PowerShell og navigere til scriptet til at køre den fra kommandolinjen, eller du kan dobbeltklikke på den for at køre det fra den nuværende placering.

Kan jeg spore hvem der besøger min Facebook-side?

Kan jeg spore hvem der besøger min Facebook-side?


I modsætning til personlige Facebook-profiler, Facebook sider har mere funktionalitet, når det kommer til overvågning aktivitet på foderet. Facebook Insights service giver flere værktøjer til at hjælpe dig med at spore nummeret - men ikke identitet - af de mennesker, der besøger din Facebook-side.

Adgang Insights

For at få adgang til tracking for din Facebook-side, navigere til din Facebook-side væg. I højre kolonne, skal du klikke på "Vis Insights", der tager dig til siden overblik for dine Facebook Insights, en tjeneste, der tilbyder grundlæggende oplysninger om antallet af brugere, der interagerer med din side og samspillet de gør med din side.

Bruger Detaljer

For at få mere detaljerede oplysninger om brugerne, der kommer til din side, klik på "Se detaljer" ved siden af ​​"brugere" titel i kroppen på siden. Det viser antallet af nye mennesker, der "kunne lide" din side, samt at antallet af mennesker, der er aktive på din side på en daglig, ugentlig og månedlig basis. Ingen oplysninger om de enkelte brugere, der besøger din side findes i Facebook Insights.

Demografi

Selvom du ikke vil være i stand til at se præcis, der har besøgt din side ved hjælp af Insights, kan du få nogle nyttige oplysninger fra appens "User Detail" side. Rul ned nær bunden af ​​User Detail siden, indtil du se afsnittet "Demografi". Her finder du den aldersgruppe og køn af de brugere, der går er gået til din side, samt by og land, at de brugere logget ind fra. Denne information kan være en stor hjælp i at skræddersy dine Facebook-opdateringer og uploads til publikum, der vil sætte pris på det mest. For eksempel, hvis du har en sundhedsrelateret side har et højt antal af midaldrende kvinder besøger dit websted, kan du ønsker at tilbyde mere information om overgangsalderen, end du ville om puberteten.

Meddelelser

For at se, hvem der er på besøg og interagere med din side, skal du ikke undervurdere kraften i dine meddelelser. Det er de opdateringer, der er udstedt, når folk kommentere, post eller "like" din side. Mens du også kan få e-mail-meddelelser om disse, at en nem måde at se alle de nyeste aktivitet er at navigere til din side og klikke på "Brug Facebook som (din side)" under menuen Konto i højre side af hjemmesiden. Det giver dig mulighed for at fungere som din side på tværs af platform, allow9ing de seneste meddelelser for din side, i stedet for din personlige profil, til at fremstå som små røde flag i øverste venstre hjørne af skærmen. Klik de små røde flag for at se de nyeste lide, kommentarer og stillinger til din side, og bruge disse oplysninger til at interagere med dine brugere i den måde du ønsker det.

Kan jeg se hvem der er efter mig på Twitter?

Twitter er en online social medieplatform, der giver brugerne mulighed for at skrive statusopdateringer, nyheder, links og andet onlineindhold i intervaller 140 tegn. Disse statusopdateringer kaldes tweets. Twitter-brugere kan følge hinandens Twitter-konti og læse hinandens opdateringer automatisk fra kvidre hjemmeside. Der er flere nemme metoder til at fortælle, hvem der efter din Twitter-konto.

Hvad er en Twitter follower?

En kvidre follower er et registreret Twitter-bruger, der abonnerer på dine Twitter-indlæg. Mens de er logget ind på deres Twitter-konti, kan dine tilhængere læse dine offentlige Twitter-indlæg fra kvidre hjemmeside, sammen med de stillinger i andre kvidrer de følger. Stillingerne, kaldet tweets, display i kronologisk rækkefølge, således at hjemmesiden af ​​en logget ind Twitter-bruger viser den kronologiske kulminationen på alle stillingerne som Twitters han følger.

E-mail-meddelelser

Du kan indstille din Twitter-konto til automatisk at sende dig e-mail meddelelser, hver gang en ny person følger dig på Twitter. Mens du er logget ind, skal du klikke på dit brugernavn i øverste højre menu, og klik derefter på "Indstillinger" i drop-down undermenu. I fanebladet "Anmeldelser", markere feltet ved siden af ​​"New Følge Emails" og tryk på den blå knap "Gem". Hver gang en Twitter-bruger følger dig, vil du modtage en e-mail varsel på e-mail-adresse knyttet til din Twitter-konto.

Tilhængere List

Hvis du gerne vil se en kumulativ, up-to-date liste over alle dine kvidre tilhængere alle på én side, Twitter gør det nemt for dig at se dine tilhængere på et øjeblik. Log ind og klik på linket "Tilhængere" under dit brugernavn på højre side kolonne. Twitter vil befolke siden med dine seneste tilhængere, viser de seneste tilhængere øverst. Som du rulle ned, vil kvidre automatisk udvide søgeresultaterne og vise dig flere tilhængere, indtil du kommer til slutningen af ​​din liste.

Twitter Notification Services

Du kan bruge tredjeparts software-tjenester såsom HootSuite og TweetDeck at underrette dig om nye tilhængere, såvel som at se en at-en-blik liste over dine tilhængere. Typisk skal du oprette en konto med tjenesten, downloade programmet til din smartphone eller din computers harddisk, og knytte din konto med din Twitter.

Hvordan at begrænse, hvem der ser hvad på Facebook

Facebook-brugere kan styre de oplysninger, som andre ser gennem Facebook indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger. Privacy indstillinger kan du begrænse, hvem der ser dine oplysninger til en stor gruppe, nogle få udvalgte eller blot dig selv. De personlige indstillinger er enkel at sætte, men det kan tage lidt tid, hvis du planlægger at gøre hver indstilling specifik.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser og gå til Facebook.com.

2

Indtast din e-mailadresse og Facebook adgangskode i de pågældende felter på den øverste højre del af siden. Klik på "Log ind".

3

Klik på "Konto" i øverste højre hjørne, for at åbne en drop-down menu.

4

Klik på "Privacy Settings", den tredje mulighed i rullemenuen. Dette indlæser "Vælg din Privatindstillinger" siden.

5

Klik indstilling, du ønsker at sætte i kraft fra valgmulighederne i venstre side af hjemmesiden privatliv. Valgene er: "Alle", hvor hver enkelt på Facebook kan se dit Facebook-profil i sin helhed; "Venner af Friends", hvor kun folk på din personlige venneliste, og folk på dine venners personlige venneliste kan se din profil; "Kun venner", hvor kun dem på dine personlige venner kan liste se din profil; og "Anbefalet", som er den Facebook anbefalede privatliv indstilling.

Den anbefalede indstilling tillader status, fotos, stillinger, bio, citater, familie og relationer til at være synlig for alle, fotos og videoer, du er tagget i, fødselsdag, religiøse og politiske synspunkter skal være synlige for venners venner, og tilladelse til at kommentere på dine indlæg og kontaktoplysninger at blive set af kun venner.

6

Klik på "Anvend disse indstillinger."

TIPS

 • For yderligere at tilpasse hvem ser hvad på din profil, kan du få adgang til "Tilpas indstillinger" linket i bunden af ​​"Vælg din Privatindstillinger" hovedsiden. Du kan vælge at gøre hver enkelt kategori, såsom "relationer" for eksempel synlige for venner, venners venner, alle, eller du kan klikke på Tilpas indstillingen.
 • Tilpas gør det muligt at lave dele af din profil synlig for kun dig, eller for at skjule dele af din profil fra udvalgte folk. Ændringer i denne avancerede Tilpas menuen er automatiske og træde i kraft, så snart du klikker på "Eksempel profil."

Sådan vises, hvem der ringer Mens på Dial Up Internet Services

Sådan vises, hvem der ringer Mens på Dial Up Internet Services


Dial-up Internet-tjenester bruger telefonlinjer til at forbinde din computer til internettet. Når du er online, kan opkald ikke komme igennem eller den, der ringer, kan få en optagettone. Der er tredjeparts programmer, der tillader dig at se, hvem der ringer, mens online og giver dig mulighed for at afbryde at tage opkaldet eller minde dig om at kalde dem tilbage. Du behøver banke på din lokale telefon service for at bruge disse programmer, men de forhindrer dig i at manglende vigtige telefonopkald.

Vejledning

1

Download en opkalds-id-program til din computer. Et par eksempler er medtaget i Resource i denne artikel.

2

Dobbeltklik på programmet installationsprogrammet og installere opkalds-id-programmet som anvist følge vejledningen på skærmen. Hvis der er en mulighed for at "auto run" eller "starte programmet på Internetforbindelse" skal du vælge den, så det id-programmet vil poppe op, når du er online.

3

Sørg opkalds-id ikke er deaktiveret på computeren. Gå til "Indstillinger" eller "Opkaldsfunktioner" på din internetudbyder program og fravælge afkrydsningsfeltet ud for "Deaktiver Banke." Eller gå til "Control Panel" under "Start" menuen og vælg "Telefon- og modemindstillinger." Fjern markeringen af ​​afkrydsningsfeltet ud for "at deaktivere Banke" og klik på "Gem" eller "OK."

4

Log ind på din dial-up Internet-konto. Hvis det er nødvendigt, at dobbeltklikke på opkalds-id-program ikon installeret under "Alle programmer" i "Start" -menuen eller på computerens skrivebord lancere en lille proceslinjen, der vil vise et indgående opkald. Hvis du har opkalds-id eller opkalderens nummer ikke er blokeret, vil du være i stand til at se navnet på den virksomhed eller ringer op.

5

Klik på "take kalder" eller "Ignorer opkald" på opkalds-id-program skærmen, når et opkald kommer ind. "Tag kalder" eller "Afbryd forbindelsen for at få kalde" vil tage dig offline, og telefonen ringe.

TIPS

 • Bemærk, at nogle tjenester vil opkræve et månedligt eller én gang gebyr for opkalds-id service. Nogle internetudbydere kan også omfatte denne tjeneste inden for deres eget software. I nogle tilfælde din lokale telefon service kan også give denne mulighed.
 • Nogle programmer kan tillade dig at vælge "Send til telefonsvarer", når et indgående opkald modtages, så den, der ringer for at efterlade en besked på en digital telefonsvarer knyttet til din konto.

Sådan Find ud af, hvem der er på Twitter

Sociale medier website Twitter giver brugerne mulighed for at skrive statusopdateringer og meddelelser om stort set ethvert emne. Når du har sendt en besked, kan andre Twitter-brugere læse det, del det og reagere på det. Twitter er en nyttig måde at forbinde med nye og gamle venner og lad dem vide, hvad du tænker, hvad du laver, og hvor du er. Du kan finde ud af, hvem der ellers er bruger Twitter gennem en række metoder.

Vejledning

1

Åbn din internetbrowser og gå til kvidre hjemmeside. I søgefeltet øverst på siden, at typen af ​​navnet på en person se, om hun har en Twitter-konto. På samme måde kan du skrive navnet på en organisation, for at se om det er forbundet med en Twitter-konto. Gennemse resultaterne for at finde den person eller organisation, du søger.

2

Besøg andre sociale medier websteder som Facebook. Fordi mange Twitter-brugere også bruge Facebook som et middel til at dele deres oplysninger, er det muligt at knytte de to konti sammen, så når du poster på Twitter, er dit budskab vises også på Facebook. Når perusing dine venners Facebook-sider, samt sider af virksomheder, se efter Twitter-opdateringer på deres Facebook-væg eller se om de har en Twitter-konto lagt ud på "Info" side på deres Facebook-side.

3

Gå til din foretrukne Web søgemaskine og søge en persons navn og ordet "Twitter" for at se, om den pågældende person har en konto. For eksempel kan du søge "Barack Obama Twitter." Nogle navne kan give flere søgeresultater. For at finde den verificeret eller legitime hensyn til en given person, kontrollere, om kontoen har en Twitter "verificeret" badge på højre hånd, lodret menu.

4

Se tv-reklamer for at se, om en virksomhed er at offentliggøre sin Twitter-konto. Ofte er en virksomheds hjemmeside, Facebook-side og Twitter-konto oplysninger i den endelige skærmen på en annonce.

5

Besøg en Twitter mappe såsom TwitDir.com. Skrive på denne side navn eller en person eller virksomhed i søgefunktionen for at se, om der er en Twitter-konto forbundet med navnet du søger.

Hvordan kan jeg se, hvem der har som foretrukken Mine Tweets?

Hvordan kan jeg se, hvem der har som foretrukken Mine Tweets?


Facebook kan du se, hvem der godkender af de kommentarer, du foretager, takket være dens "Like" knappen. Twitter tilbyder også en lignende funktion til din Twitter-feed. Du kan oprette din konto, så du får besked via e-mail når nogen markerer en af ​​dine tweets som en af ​​deres favoritter. Husk dog, at hvis du er meget populær på Twitter kan du modtage en masse e-mail-meddelelser.

Vejledning

1

Gå til Twitter.com og log ind med dit Twitter brugernavn og adgangskode.

2

Klik på din Twitter-navn, som ligger på øverste højre hjørne af din konto startside.

3

Klik på "Indstillinger" option, der vises i rullemenuen.

4

Klik på linket blå "Meddelelser" i toppen af ​​skærmen.

5

Under afsnittet "aktivitet" og undertitlen "Email mig, når", klik på feltet ud for den indstilling, der siger "Mine Tweets er markeret som favoritter."

6

Klik på den blå "Gem" knappen nederst på skærmen.