Søge Efter Person

Sådan lære en hund at søge efter personer

Sådan lære en hund at søge efter personer


Historisk set blev kæledyr ofte ikke blot som ledsagere, men som beskyttere. Undervisning din hund til at søge efter personer er en måde at hjælpe med at sikre din beskyttelse i en nødsituation, eller til at hjælpe andre. Mange hunde også nyde uddannelse og praksis af eftersøgning og redning. Nogle hunde er gode åbningsslag på følgende dufte, såsom jagthunde og terriere, men selv de hunde, der har en hård tid med det, såsom pugs og Bulldogs, kan trænes.

Vejledning

1

Indføre et familiemedlem, eller en person i dit liv, at din hund og sørg for at ringe til personen ved navn flere gange.

2

Giv en hund behandler til den person, du indførte og være sikker på han viser din hund at han har behandler. Hold din hund i kraven eller en snor, så den ikke kan forsøge at få behandler og er i stand til at lugte person.

3

Fortæl den person til at gå ind i den anden stue; være sikker på din hund ser ham gå ind i lokalet.

4

Giv kommandoen for din hund at gå finde den person, ved at bruge personens navn: "Gå ud og find X," for eksempel. Slip din hund og lad den finde den person. Når din hund finder den person, sørg den pågældende, giver det godbidden som belønning. Gentag denne øvelse fem gange.

5

Skift værelse placering og personens din hund søger de for flere gange. Gentag øvelse 3-5 gange med hvert sted og person.

6

Tag din hund uden for og har de mennesker din hund søgte efter skjul, en ad gangen, på forskellige steder og under forskellige vejrforhold. Gentag undervisningen øvelse fra trin 4, fem gange for hver person.

TIPS

  • Hvis din hund ikke er en naturlig "sniffer", kan du begynde at træne din hund til at søge ved hjælp af kun en behandler, så et stykke legetøj, og derefter indføre mennesker og forskellige steder. Vær sikker på at belønne din hund med enhver succesfuld finde og udvikle en tillidsfuld, kærlig, sundt forhold til at fremme fortsatte succes.
  • Hvis din hund ikke får sammen godt med fremmede, har en dårlig temperament, eller synes ikke modtagelig for at finde folk, så skal du holde op med at undervise hunden og ikke lade det søge efter andre.

Sådan søge efter personer online gratis

I de forløbne år, var det vanskeligt og dyrt at søge efter personer, du ville mistet kontakten med. I dag er der mange gratis ressourcer online, som du kan bruge til at søge efter personer med relativ hastighed og lethed. I nogle tilfælde kan du finde den person, du leder efter inden for få minutter. Disse mennesker finding ressourcer er lige ved fingerspidserne. Du behøver kun at vide, hvor du kan finde dem.

Vejledning

1

Saml nogle grundlæggende oplysninger om den person, du forsøger at finde. Få hans og de steder, hvor han kan have levet. I mange tilfælde kan du finde folk med blot et for- og efternavn, by og stat, så sørg for at have disse oplysninger på minimum.

2

Kig gennem din e-mail poster for e-mails, du har sendt til eller modtaget fra denne person. Hvis du har haft problemer med at få oplysninger om personens adresse historie, kan du finde det i disse gamle e-mails. Prøv at sende personen en e-mail med den e-mailadresse, du fandt. Hvis e-mailadresse ikke længere er gyldig, kontrollere en gratis e-mail-adresse ændre mappe såsom FreshAddress.com at se om du kan finde en opdateret adresse.

3

Søg et frit folk finde sted som Lycos People Search, Yahoo! Search People, Whitepages.com, 123People.com eller AnyWho.com. Skriv personens for- og efternavn i felterne og omfatter staten du mener denne person i øjeblikket bor i. Gennemgå søgeresultaterne for at se om du kan finde den specifikke person, du leder efter. Hvis søgeresultater, du får, er ikke relevante, kan du prøve at søge på det første bogstav i personens fornavn i stedet for hans fulde fornavn. Skriv derefter i efternavn og stat søge igen. Avanceret søgning efter byen, hvis du får for mange søgeresultater.

4

Undersøg en populær blog indeks såsom Technorati, Google Blog Search og Feedster med personens navn. Du kan få bedre resultater, hvis du søger på et navn sammen med en af ​​den pågældendes interesser, især hvis hans navn er meget almindeligt.

5

Bruge gratis sociale netværkssider. Få en gratis konto på netværkssider som MySpace, Facebook, Friendster og Ning. Også Opret dig gratis business netværkssider som LinkedIn og Ryze. Søg på personens navn og sidste kendte bopælsland bruge søgefunktionen på hver enkelt af disse sites. Kontakt personen gennem networking site har messaging internt.

6

Besøg online avis stedet for den by, du tror personen bor. Søg gennem avisens online-arkiver for at se, om du kan finde ud af mere information om dem, som den virksomhed, han arbejder for eller som han kunne have gift.

Hvordan Facebook giver Søg efter person Results

Hvordan Facebook giver Søg efter person Results


Facebook medlemmer kan bruge søgefunktionen til at forbinde og dele indhold med venner. Mens muligheden for at finde en person på Facebook, afhænger til dels af de personlige indstillinger, de har valgt, har du flere muligheder i form af filtrering søgeresultater. Hvordan Facebook søgeresultater præsenteres til dig er en direkte afspejling af den type søgning du indleder. Uanset om du søger efter venner, billeder eller programmer, kan du filtrere dine søgeresultater til dine behov.

Søg efter person

Når "Mennesker" filter anvendes, Facebook giver søgeresultater, der udelukkende omfatter Facebook-brugere. Denne type filter kan hjælpe medlemmer med placeringen af ​​venner, og bygningen af ​​vennelister. Mennesker søgninger kan filtreres yderligere at vise en liste af resultater forbeholdt en bestemt skole, arbejdsplads eller placering. Når "Avanceret søgning" er valgt, og de ønskede kriterier indtastet, vil Facebook giver et stærkt filtreret liste af resultater.

Søgesider, grupper og begivenheder

Når en "side", "Gruppe" eller "Event" filter anvendes på en søgning, vil Facebook give en liste over søgeresultater er specifikke for disse poster. Sider kan filtreres efter type, som kan omfatte "Local Business eller Place", "virksomhed, organisation eller institution," "mærke eller produkt," "Artist, band eller offentlig person", "Entertainment" eller "årsag eller Fællesskabet." Facebook vil forfine gruppe søgeresultater efter type og privatliv. Facebook vil ikke give hemmelige og lukkede grupper i søgeresultaterne. Events kan filtreres efter dato og hændelsestype, og ved beskyttelse af personlige oplysninger. Facebook vil ikke vise hemmelige begivenheder i søgeresultaterne.

Søg Stillinger, web og applikationer

Facebook vil give søgeresultater filtreret udelukkende at vise indlæg fra venner eller alle. Når de anvendes, vil "Indlæg" filter Vis statusopdateringer, foto uploads, links, kommentarer og spørgsmål, forudsat at privatindstillinger tillader. Facebook vil vise stillinger, som vælges fra drop-down menuen øverst i "Søgeresultater" sidetype. Facebook vil levere søgeresultater begrænset til webindhold og tredjepartsprogrammer relevant at søge vilkår når filtreret til det.

Filtrering Søgeresultater

Når du har logget ind på din Facebook-konto, skal du skrive din søgeterm i søgefeltet typehead øverst på en vilkårlig side, og klik på søgeikonet repræsenteret ved forstørrelsesglasset, eller klikke på linket "Se flere resultater", der vises i den resulterende drop-down menu. Du vil blive dirigeret til standard "All Results" filter. Klik på den ønskede filter fra kolonnen til venstre for at anvende og om ønsket forfine din søgning yderligere ved at vælge en af ​​de resulterende indstillinger, der vises.

De bedste steder at søge efter personer og gamle Klassekammerater

I Internet alder, er det lettere end nogensinde at forbinde med folk fra din fortid. Der er masser af websteder, der specialiserer sig i at hjælpe dig med at finde personer, du ønsker; selvom nogle opkræve et månedligt gebyr eller abonnement, andre er gratis. Beslutte, hvordan man søger efter en person, afhænger af, hvor mange oplysninger du har om hver person på din liste.

Facebook

Sociale netværk som Facebook gør det nemt at forbinde med gamle venner og kolleger. Du kan oprette konti og bruge webstedets søgning eller "Find venner" funktion til at spore folk ved deres navn, beliggenhed, gymnasium eller arbejdsgiver. Resultaterne vil være begrænset til mennesker, der er Facebook medlemmer, men med mere end 500 millioner aktive brugere - i april 2011 - dette er et bredt net at kaste gratis. , Webstedets privatliv funktion giver imidlertid medlemmerne til at "skjule", mens den stadig er på Facebook; uanset om de dukker op i søgninger afhænger af deres egne personlige indstillinger.

LinkedIn

LinkedIn er et corporate social networking site - med vægt på "networking". Folk oprettet gratis profiler beskriver deres erhvervserfaring, uddannelse og resultater, og derefter søge "forbindelser" med andre, der kan hjælpe dem med at nå deres karrieremål. Hvis du kender nogen fortid eller aktuel information på arbejdspladsen, kan du bruge denne - sammen med hendes for- og efternavn - for at søge efter hende.

Twitter

Twitter - en gratis social networking site, der har 175 millioner aktive brugere - indebærer udstationering korte byger af oplysninger fra en hjemmecomputer eller mobiltelefon. Det bliver sværere at finde folk på Twitter, da brugernavne ofte er ikke det samme som folks juridiske navne. Men det kan være værd at gøre en søgning på Twitter hovedside for at se, om de personer, du vil finde er udstationering "tweets" under deres første og sidste navne, eller om disse folks navne blev nævnt i andres tweets.

Memory Lane

Mange gamle klassekammerater genoprette via Memory Lane. Denne populære hjemmeside har niveauer af tjenester, der er tilgængelige for betalende og ikke-betalende medlemmer. Hvis du vælger en betalt medlemskab, kan du få adgang til et komplet udvalg af søgeprogrammer. Du vil også kunne se, hvem der faldt med din side og tjekket ud din profil. Ikke-betalende medlemmer kan søge på webstedet, men de vil blive blokeret fra at se hvem kontrollerer deres side eller sender beskeder, medmindre de vælger en betalt medlemskab. Hvis du virkelig ønsker at finde gamle klassekammerater hurtigt, kan det være værd at prisen for et månedligt gebyr for at få de resultater, du ønsker.

Sådan Søg efter person på Topix

Sådan Søg efter person på Topix


Topix er et online nyheder community, der hævder at "forbinde folk til de oplysninger og diskussioner, der betyder noget for dem i enhver amerikansk by og by." Et unikt sted er til rådighed for hver by og kan tilgås ved at indtaste det ønskede postnummer. Nogle komponenter omfatter Fællesskabets nyheder, diskussionsfora, afstemninger, en dating søgemaskine drevet af match.com og hvide sider for at se op individer.

Vejledning

1

Besøg www.topix.com.

2

Klik på "White Pages".

3

Indtast navnet på den enkelte din søger efter. Du skal have et efternavn for at fuldføre søgningen. Hvis du kender byen eller stat for den enkelte, indtaste den i søgekriterierne for at indsnævre dine resultater. Klik på "Find". Nu vil du have en liste over personer, der matcher de kriterier, du har søgt efter. Klik på navnet på den person, for at få mere information. Hvis det er tilgængeligt, vil adresse og telefonnummer på den person, der skal vises sammen med muligheder for at søge efter baggrundsinformation, offentlige registre og en e-mail-adresse. At få disse oplysninger kræver betaling til os Søg, en folk søgemaskine.

Hvordan kan jeg søge efter personer i Ottawa i Ontario, Canada?

Hvordan kan jeg søge efter personer i Ottawa i Ontario, Canada?


Sporing ned kontaktoplysninger for folk i Ottawa, eller andre steder i Canada, kan være mere udfordrende end i USA, fordi der er færre pålidelige folk-søgeværktøjer. Ikke desto mindre, hvis du søger på de rigtige steder og bruge de rigtige online værktøjer, du har en god chance for at finde den person, du leder efter i Ottawa.

Vejledning

1

Start med en søgning i telefonbogen. Du behøver ikke at have en trykt kopi af Ottawa hvide sider til at se gennem sine programoversigter. Brug online udgaven på Canada411.ca. Indtast personens navn, du søger efter, og indtast "Ottawa" i "Location" feltet.

2

Søg arbejdspladsen programoversigter på Jigsaw.com. Brug denne samlet fortegnelse over forretningsforbindelser at finde nogen på sin arbejdsplads i Ottawa. Når du har indtastet et navn for at søge, vælge "Canada" som "Land" for at søge, og "Ottawa" som "Metro Area."

3

Besøg Ottawa Public Library. Biblioteket har offentlig adgang til reference Canada, en stor database over mennesker og virksomheder over hele landet. Du kan bruge databasen til at slå navne i biblioteket eller online på bibliotekets hjemmeside. Du skal have et lånerkort til adgang til systemet.

Sådan søge efter personer i et fremmed land

Sådan søge efter personer i et fremmed land


Internettet har gjort det meget enklere at søge efter folk i andre lande. Mange lande har sat deres offentlige registre og arkiver på internettet. Hvis du allerede er bosiddende i landet, er det endnu nemmere at finde den person, som du vil kunne få adgang til poster, der ikke er tilgængelige på internettet. Med lidt held og indsats, vil du være i stand til at lokalisere fjernere slægtninge eller dine længe tabt venner.

Vejledning

1

Skriv ned alle de detaljer, som du kender den person, på et stykke papir. Dette kan omfatte et efternavn. Naturligvis mere de oplysninger, du har, jo lettere vil det være at finde ham. Prøv at finde ud af hans fulde navn, fødselsdag, beskæftigelsesstatus, betegnelse, navne på søskende, forældre, venner og så videre.

2

Indtast personens navn i en søgemaskine, som Google, Bing eller Yahoo Disse søgemaskiner indeholder en masse information. For eksempel, hvis den person nogensinde har lagt noget på en hjemmeside, blog, forum eller annonce, vil du finde det i resultaterne af søgemaskinen. Efter åbning den særlige hjemmeside, der indeholder hans navn, kan du være i stand til at få fat i andre oplysninger, såsom telefonnummer eller e-mail-adresse.

Dette er naturligvis ikke den bedste måde at lokalisere nogen i et andet land, men det er den enkleste. Desuden koster det ikke noget, og måske endda give dig de resultater gratis.

3

Søg efter den person på en social networking website. I dag, My Space, Twitter og Facebook er ikke de eneste populære netværk. En række andre netværk sites vokser populær på regionalt plan. For eksempel, i henhold til readwriteweb.com, Skyrock er en populær netværk i Frankrig, Netlog og Badoo foretrækkes i Italien. Søg efter den person, som mange sociale netværk som muligt. Du behøver ikke nødvendigvis at deltage i netværket for at køre en søgning, men hvis du med succes finde den person, og ønsker at kontakte ham via hjemmesiden, skal du tilmelde dig først.

4

Søg efter personens navn i den elektroniske eller trykte telefonbog af landet. Du kan også bruge hjemmesider såsom Telefonbog of the World, International White og Gule Sider og Numberway. Disse hjemmesider giver brugerne mulighed for at søge efter folks telefonnumre gennem deres navne. Når du åbner hjemmesiden, skal du vælge kontinent, land / område, og indtast navnet på den person.

5

Find den person i landets nationale arkiver. Nogle lande, herunder USA har deres offentlige arkiver på internettet. Du kan også besøge Kulturministeriet eller lignende afdeling, der giver offentligheden adgang til arkiverne gratis.

6

Lej en privat efterforsker i landet. Dette kan koste dig en formue, men hvis ingen anden metode virker, kan dette være din eneste skud. Se nogen af ​​de tre internationale private efterforskere biblioteker i Resources nedenfor. Investigator vil hjælpe dig med at finde de mennesker, du ønsker dig i landet.

Sådan søge efter personer i Stockton, Californien

Sådan søge efter personer i Stockton, Californien


Stockton er Californiens trettende største by og en af ​​dens hurtigst voksende byer, med en befolkning på over 290.000 i 2010, ifølge byen Stockton hjemmeside. Selv med at mange mennesker i Stockton, at finde en person i særdeleshed er ikke svært takket være kraften af ​​internettet. De fleste mennesker i Amerika kræver kun nogle få tastetryk at lokalisere, og borgerne i Stockton er ikke anderledes.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser på computeren. Nogle populære webbrowsere er: Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Alle disse er gratis og kan findes på deres respektive ejeres websteder.

2

Naviger til nogen gratis folk søger eller telefonnummer locator hjemmeside. Nogle populære muligheder omfatter: whitepages.com, phonenumber.com, anywho.com og people.yahoo.com.

3

Indtast personens navn i de medfølgende blanke. Yderligere oplysninger såsom deres by og stat vil bidrage til at indsnævre søgningen. For eksempel: John Doe, Stockton, CA.

4

Klik på "Søg" knappen for at starte søgningen. Hvis den person, du søger i Stockton offentligt er på listen, vil hans oplysninger blive vist. Ofte yderligere oplysninger vil blive vist ved de førnævnte søgewebsteder. Denne ekstra information ofte indeholder links til personens Facebook-side, Myspace side, Twitter, Linked I sider og mange flere (hvis den person, du søger efter støtter disse sites). Disse oplysninger vil være særlig nyttig, bør den person, du søger ikke børsnoteret, da kontakt kan ske ved en hvilken som helst af de ovennævnte websteder, hvis de abonnerer.

TIPS

  • Ofte søger efter en person på internettet vil give mere end en person med samme navn, selv i samme by. Folk-søgewebsteder nævnt vil ofte angive personens alder eller aldersgruppe, som kan hjælpe dig skelne hvilken søgeresultat er den du søger.

Sådan søge efter personer i aviser

Sådan søge efter personer i aviser


En af de bedste måder at finde nyttige oplysninger om personer, du kender eller mennesker, du gerne vil vide mere om - såsom dine forfædre - er at konsultere aviserne, der kunne have skrevet noget om personen. Problemet er imidlertid, at du måske ikke, hvilken avis til at se igennem. Heldigvis er der hjemmesider, der giver dig mulighed for at søge hundredvis af aviser, som en enkelt søgekriterier, såsom en persons navn.

Vejledning

1

Naviger til en hjemmeside, der tilbyder digitaliserede avis arkiver. Tre muligheder er: Slægtsforskning Bank, avis Arkiv og Google News Archive. Nogle af disse arkiver vil kræve, at du betaler et gebyr, før du får adgang til resultaterne.

2

Indtast navnet på den person, du leder efter i dialogen søgefelter af disse hjemmesider.

3

Indtast navnet på den avis, du er på udkig efter i "søgeord område", hvis du kender navnet på avisen. Hvis du bruger Google Nyheder, skal du klikke på "Avanceret søgning", og indtast avisens navn i "Source" feltet. Hvis du gerne vil se på flere aviser, ikke indeholde navnet på en avis.

4

Indtast de datoer du ønsker at søge efter i den relevante dialogboks. Hvis du vælger denne mulighed - som du ikke behøver at - omfatter en bred vifte af datoer for at begynde med. Hvis du bruger Google Nyheder, skal du klikke på "Avanceret søgning", og indtast dato interval i feltet "Dato".

5

Indtast alle søgeord i de relevante dialogbokse, der kan hjælpe søgemaskinen finde det, du leder efter. For eksempel, hvis den person, du leder efter var en politibetjent, indtaste "politi" i søgeordet dialogboksen. Hvis du bruger Google Nyheder, skal du klikke på "Avanceret søgning", og indtast søgeord i "med alle ordene" feltet.

6

Klik på "Søg" og vente på resultaterne skal vises.

7

Sortere resultaterne baseret på relevans og tid til lettere at navigere resultaterne. Hvis der stadig er for mange valgmuligheder, der vises, kan du prøve at forfine din søgning baseret på mere eller forskellige, søgeord eller en smallere datointerval.

Sådan søge efter personer i TweetDeck

Sådan søge efter personer i TweetDeck


TweetDeck er en personlig internetbrowser, der forbinder brugere på tværs af flere sociale netværk platforme, herunder Twitter, Facebook, MySpace og mere. Søg kolonner og automatiske opdateringer aktivere realtid browsing, deling af fotos og kommentere. For dem med behovet, TweetDeck tilbyder flere muligheder for folk, der søger.

Vejledning

Brug Quick profil Feature

1

Log ind på din TweetDeck konto.

2

Find "Quick profil" knappen på hovedværktøjslinjen. Klik på det for at åbne et søgefelt.

3

Indtast ID på den person, for hvem du søger, og klik på "Find profil."

4

Klik på indstillingen for "Følg" denne person, hvis det ønskes.

Tilføj en søgning kolonne

5

Log ind på din TweetDeck konto.

6

Klik på "Tilføj kolonne" valgmulighed. Vælg den ønskede platform på listen, der vises. Twitter-konti, skal du vælge den specifikke konto, du vil bruge, på option rullelisten til højre.

7

Vælg den ønskede type kolonne fra menuen.

8

Følg instruktionerne for at tilføje folk søger kolonne, der svarer til din platform.

TIPS

  • Brug "Quick profil" funktion til at søge efter mennesker, hvis id, du kender. Opret en ny søgning kolonne for at søge efter mennesker, hvis ID, du ikke kender.
  • Den "Quick profil" funktion kan ikke bruges til at oprette en søgning kolonne.

Sådan søge efter personer i Florida

Pr Census rapporten for 2009, staten Florida er hjemsted for mere end 18 millioner mennesker, hvilket kan gøre søger efter Florida beboere virke som en skræmmende opgave. Heldigvis staten Florida giver flere officielle ressourcer, både gratis og betaler for at søge efter mennesker gennem offentlige dokumenter og optegnelser. Hvis du har grundlæggende oplysninger, såsom den sidste adresse, sidste tjenestested, seneste telefonnummer eller skole historie på den person, du leder efter, vil din søgning giver mere præcise resultater.

Vejledning

1

Kontakt skoler og alumni foreninger. Skoler ofte holde trit med elevernes år efter endt uddannelse for alumni nyhedsbreve, fundraisers og andre funktioner. De fleste skoler regelmæssigt ajourføre alumni adresser, så hvis du kender nogen af ​​de skoler i Florida, at den person, du leder efter deltog, kan de være i stand til at hjælpe dig i din søgning. Mens skolerne ikke nødvendigvis bundet af aftaler om fortrolighed, kan de være tilbageholdende med at bare give ud alumni information, så forklare tydeligt, hvem du er, og hvorfor du forsøger at kontakte den pågældende person.

2

Kontroller telefonbogen. Det virker som en glemt ressource, og måske spild af papir, men et overraskende stort antal mennesker er stadig opført i gode, gammeldags telefonbog. Kontroller Florida White Pages blot for at sikre den person, du leder efter er ikke opført før du går ud på en vildspor.

3

Søg offentlige og Circuit Court optegnelser. Alle kan få adgang til de offentlige County Court poster i staten Florida for civile søgsmål med domme på over $ 15.000 ægteskab licenser, skilsmisse optegnelser, forældremyndighed tvister og forseelser. Nogle amter, såsom Miami-Dade, gør det muligt at udføre optegnelser søgninger på nettet, mens andre kan kræve, at du komme ind for at se amtet degnen.

4

Brug Florida søgning websites såsom MyFloridaCounty.com. MyFloridaCounty.com kan du søge ledige poster til børnebidrag, trafik citater, og officielle dokumenter. Søgningen vil give et resumé, og du skal betale for at se samtlige resultater. Men søgninger vise amtet. Du kan notere amt oplysninger til brug for den tidligere nævnte offentlige registre søgning.

5

Gennemse officielle amt websteder. De fleste amter har en officiel hjemmeside, hvor du kan se medlems listen til lokale organisationer, foreninger, handelskammeret og oplysninger om lokale beboere. County hjemmesider giver også links til de lokale aviser, hvor du kan være i stand til at finde flere oplysninger.

Sådan søge efter personer, der er døde

Sådan søge efter personer, der er døde


Søgning efter folk er ikke altid let, især når de er døde. Men når du ønsker at finde deres sidste hvilested, lære om deres liv og forbinde med deres familier, vil du komme til at arbejde ekstra hårdt. Spørg venner og familie om den afdøde, så sæt dig ned og samler alle de oplysninger, du har om de mennesker, der er døde. Så, der er afsat flere timer og eventuelt dage, til at grave gennem aviser og offentlige registre.

Vejledning

1

Læs nekrologer i din lokale avis, eller søg på avisens arkiv. En del af en grundlæggende nekrolog inkluderer den afdødes fødselsdag information. Hvis avisen ikke vil give dig mulighed for at søge sine arkiver gratis, kan du besøge det lokale bibliotek hjemmeside. Ofte biblioteker tillader kortholdere til at få adgang nekrolog oplysninger uden omkostninger.

2

Gennemse Social Security Død Index online. Indtast personens navn og tryk enter og en liste over alle de afdøde personer der matcher det navn vil blive vist. Inkluderet i de oplysninger, som udfylder skærmen bliver den afdødes sidst kendte adresse, CPR-nummer og fødsel og død datoer. Du kan indsnævre søgningen ved at indtaste personens CPR-nummer.

3

Gennemse slægtsforskning websteder som Roots Web, herkomst, Familie Search, Tribal Pages og My Heritage. Hvis afdøde er en relativ, kan du oprette og gemme et stamtræ på hjemmesiden. Sitet udfører derefter et dokument søgning, samt et stamtræ søgning. De steder vil give dig besked om eventuelle kampe den finder. For fuld adgang til søgeresultaterne, de fleste af de websteder kræver, at du at blive medlem. Priserne spænder fra $ 13 til $ 30 per måned.

4

Kig efter oplysninger om den afdøde på kirkegårde, både online og personligt. Ikke alle kirkegårde offentliggøre oplysninger elektronisk, men websites som Bisættelse, Genea Søg og Nekrolog Central har samlet kirkegård links, fotos og navne. Hvis du ikke kan finde kirkegård optegnelser online, kalder hver kirkegård og bede den bedste måde for du får søge gennem kirkegård poster.

Hvordan kan jeg søge efter personer, der gik bort?

Hvordan kan jeg søge efter personer, der gik bort?


Søgning efter død af en elsket en eller velkendte bekendtskab kan kræve vedholdende og tålmodighed. Ofte fortegnelser over dødsfald blandt samfund og stater er privat og lukket for kun nærmeste familie. Heldigvis vil fri søgemaskiner kun kræver den afdødes navn og fødselsdag giver dig mulighed for at se deres nekrolog. Bemærk dog, at denne metode ikke altid. Anmoder om oplysninger ved hjælp af Vital Records kan kræve et mindre gebyr; dog vil det give dig en detaljeret forklaring om afdødes tid for at bestå.

Vejledning

1


Få så mange oplysninger om den afdøde, som du overhovedet kan.


Få så mange oplysninger om den afdøde, som du overhovedet kan. Information såsom en fulde navn, fødselsdato, bopæl og nærmeste familie medlem vil i høj grad forbedre dine chancer for at finde de korrekte oplysninger om død af en person. Skriv ned enhver og alle oplysninger, du er i stand til at opnå.

2


Brug en gratis død record locator til at søge oplysninger om en person.


Brug en gratis død record locator til at søge oplysninger om en person. Henvise til de oplysninger, du har indsamlet, og indtaste følgende oplysninger anmodet om i søgningen værktøjslinjen. Når du bruger en gratis død rekord søgning, kun fulde navn, fødselsdato, og tilstand af bopæl er påkrævet.

3


Søg lokale aviser for meddelelser død.


Søg lokale aviser for meddelelser død. Hvis i stand til at fastslå, hvor den afdøde, søge lokale aviser for det pågældende område og de omkringliggende områder. En nekrolog sektion er generelt noteret på hver avis online website og kan tilgås uden omkostninger. Desværre, hvis flere uger er gået med, at avisen online nekrolog søgning kan ikke bevise være effektiv på grund af den tid varighed. Normalt en periode på tre uger eller længere vil ikke vise nogen resultater.

4


Skriv til Vital Records afdelingen at opnå en dødsattest og relevant information om din elskede eller bekendt.


Skriv til Vital Records afdelingen at opnå en dødsattest og relevant information om din elskede eller bekendt. De Vital Records Stormagasiner alle dødsfald meddelelser inden for de 50 stater i USA, og kræver et mindre gebyr, oplysninger om den afdøde, og et foto kopi af dit id-kort af sikkerhedsmæssige årsager. Den korrekte Vital Statistics adresse din tilstand er tilgængelig online. Skriv ned alle nødvendige oplysninger på en ren stykke papir i pæn udskrift, har din første død rekord gebyr penge ordreseddel, og slip den til en korrekt svarkuvert. Mail din kuvert ud og afvente ankomsten af ​​dødsattesten.

TIPS

  • Forsøg ikke at få oplysninger om en afdød person med hensyn til hans personlige identifikation.

Sådan søge efter personer uden beregning

Engang du mister kontakten med folk til en lang række forskellige årsager, og at finde dem igen, kan ofte være svært. Teknologi, internettet og dets enorme ressourcer har gjort at søge efter folk gratis nemmere end nogensinde. Med lidt tålmodighed og opfindsomhed, kan du undgå dyre privatdetektiver og gebyr-baserede tjenester og finde folk på din egen uden beregning.

Vejledning

1

Brug sociale netværk som Facebook, Twitter og LinkedIn. Opret en konto med disse websteder, hvis du ikke allerede har en, fordi du skal bruge den til at udføre en avanceret mennesker søgning. Sociale netværk giver dig mulighed for at søge efter folk med navn, alder, placering, interesser, skole og arbejde historie. De fleste mennesker har en profil på mindst et af disse steder, og selv om den person, du leder efter ikke er angivet, kan du være i stand til at finde nogle af hans eller hendes venner, som kan pege dig i den rigtige retning.

2

Søg County Court Records. Offentlige registre for county domstole kan omfatte ægteskab licenser, skilsmisse optegnelser, forældremyndighed tvister, forseelser og retssag bosættelser. Den nemmeste måde at finde arkiver for en specifik County Court er at udføre en søgemaskine forespørgsel for "search straffeattest;" indeholde navnet på amtet, du leder efter, og begrænse dine resultater til kun hjemmesider, der ender på "gov". Dette skulle hjælpe dig med at finde den officielle amt optegnelser hjemmeside, i modsætning til at betale optegnelser tjenester. Nogle amter giver dig mulighed for at søge offentlige registre online, og andre kræver, at du kommer i til at udføre en søgning.

3

Kontroller gymnasium og universitet alumni foreninger og nyhedsbreve. Gymnasier og universiteter ofte følge med elever længe efter endt uddannelse, opdatering adresser og arbejde information til nyhedsbreve og arrangementer. De fleste skoler vil ikke give dig de personlige oplysninger om en elev, der er fortrolige, men du kan søge gymnasiet og alumneforening nyhedsbreve online for at se, om den person, du leder efter blev nævnt. Hvis han eller hun har gjort nogen særlig vellykket karriere resultater, bør det nævnes i en skole alumni nyhedsbrev.

4

Udfør en lokal søgning avis. Lokale aviser ofte udskrive små historier om mennesker og begivenheder i samfundet, og du kan være i stand til at finde nogle oplysninger om den person, du leder efter. Hvis du ikke er sikker på, hvor personen bor nu lave en liste over de nærliggende byer eller byer i sidst kendte bopæl og søge de lokale aviser og blade.

TIPS

  • Mange mennesker forlader en videresendelse adresse med postvæsenet, så hvis du sender en god gammeldags snail mail brev, kan det sendes videre til den person, du leder efter.

Sådan Søg efter person efter navn & City

Lokalisering af en person kan være svært, hvis du arbejder med begrænsede oplysninger. Folk kan flytte og ændre deres telefonnumre hyppigt, hvilket ikke gør det nemt at holde kontakten. Selvom dine oplysninger er begrænset, kan de få oplysninger, som du har føre dig i den rigtige retning. Hvis du har personens navn og boligområder by, så der er nok oplysninger til at få søgningen i gang. Du kan bruge disse oplysninger til at finde den person, du er på udkig efter at bruge internettet.

Vejledning

1

Vælg en søgemaskine som Yahoo, Bing eller Google og indtaste navn og by på den person i søgefeltet. Jo flere oplysninger du har, jo større er din chance for at få nøjagtige oplysninger.

2

Tilmeld dig en social media konto såsom MySpace eller Facebook. Log ind på konto med dit brugernavn og adgangskode. Naviger til søgefeltet, og indtast navnet på den person. Instruktionerne varierer afhængigt af det sociale netværk, der bruges. På Facebook, gå til "People", efterfulgt af "Søg" indtaste navn og by på den person, og klik på "Enter". På MySpace, indtast navnet og by i søgefeltet.

3

Brug en folk-søgning website såsom ZabaSearch eller People Finder. Indtast navn og by i den relevante boks for det websted, du har valgt.

Er det muligt at søge efter personer fra to netværk på Facebook?

Sociale medier website Facebook giver dig mange muligheder, ikke kun for at holde kontakten med dem, med hvem du allerede har tilsluttet, men også til at forbinde med nye mennesker. Hvis du har en vanskelig tid at lokalisere en person med sin første og / eller efternavn alene, indsnævre din søgning ned for at søge efter folk fra to - eller flere - af hans netværk, som kan omfatte hans arbejdsplads, skole eller andre grupperinger .

Søgning uden Networks

Søgning med almindelige midler på Facebook kan præsentere en række vanskeligheder. For én, hvis du indtaster et navn i søgefeltet og klik på "Enter", dette kan tage dig direkte til en brugers profil - som måske eller måske ikke være den, for hvem du søger. Alternativt kan du trække en liste over personer med samme navn, hvis "profil billeder" kan eller ikke kan skelne dem fra hinanden. Af disse og andre grunde, at kunne indsnævre dine Facebook søgeresultater er gavnligt.

Netværk

Når en bruger tilmelder sig Facebook, kan han tildele sig selv til et netværk baseret på flere faktorer, hvoraf den mest almindelige af som omfatter skoler han deltog og hans arbejdsgiver. Hvis du gør det forbinder ham til andre brugere i hans netværk, hvilket giver dem - også dem han ikke tilføje så kontakter - adgang til sin profil, stolper og medier. Set fra en bruger forsøger at søge efter en person, kan disse identifikatorer hjælpe med at differentiere en bruger fra andre med ellers tilsvarende profil programoversigter.

Anvendelse Netværk Filtre

Når du har bragt en liste over folk, skal du klikke på en indstilling - "Skole", "Selskabet" og "Placering" er tre eksempler - fra drop-down menu, der vises over dine søgeresultater, og indtast navnet på en netværk. Hvis du vil anvende et andet filter, skal du blot vælge en anden mulighed i den anden drop-down menu, der vises under den første og indtast at netværkets navn. Du kan anvende yderligere filtre på ubestemt tid, men husk på, at hver efterfølgende filter indsnævrer dine resultater.

Søgeresultat Kategorier

Netværk filtre kan kun anvendes, når du søger personlige brugerprofiler - så hvis dine søgeresultater er en blanding af profiler, "Sider" og andre lister, vil du ikke se muligheden for at anvende filtre, der vises. I dette tilfælde flytter musen hen over menulisten til venstre for dine Facebook-søgeresultater, og klik derefter på "Mennesker" for at fjerne alle sider fra dine søgeresultater, der ikke er personlige profiler. Fra dette punkt fremad, er det muligt at anvende filtre som sædvanlig.

Hvordan kan jeg søge efter personer i Frankrig?

Hvordan kan jeg søge efter personer i Frankrig?


Der er aldrig en dårlig grund til at rejse til Frankrig, og det er helt sikkert en måde at søge efter en person i landet. Men hvis en tur til Frankrig er upraktisk, så er der online franske telefonbøger, der giver dig mulighed for at søge i hele landet og endda oversøiske franske territorier for at finde den person, du søger. Søgningen grænseflader er på fransk, men er let at bruge - selv for dem, der ikke taler sproget.

Vejledning

1

Besøg www.pagesjaunes.fr de sider Blanches, som er den franske udgave af de hvide sider.

2

Indtast efternavnet på den person, du søger efter i "Nom" feltet. Du kan indtaste et fornavn i "Fornavn".

3

Indtast adresseoplysninger, hvis kendt, i "Ou" sektionen. Ellers lad det stå tomt for at søge i hele landet.

4

Klik på "Trouver" for at søge efter navnet. Søgeresultaterne vil vise navn, adresse og telefonnummer til alle fortegnelser, der matcher dine søgekriterier.

5

Besøg 118218.fr, online franske version af 411 information for at søge et alternativt sæt programoversigter.

6

Vælg "Un particulier" for at søge efter en person eller "Un professionnel" for at søge efter en virksomhedsregistrering.

7

Indtast navnet på den "Qui" feltet. Du kan også indtaste adresseoplysninger i "Ou" feltet, eller lader dette være tomt for at foretage en national søgning.

8

Klik på "Je trouve" for at søge.

Steder at søge efter personer

Søgning efter gamle klassekammerater, kolleger og venner har aldrig været nemmere, end det er i dag. Med fremkomsten af ​​internettet, har du mange flere muligheder.

Facebook

Mange mennesker deltager i sociale medier, og Facebook gør det nemt at finde dine venner ved at tilbyde en lang række måder at søge efter dem. Når du indtaster dine biografiske data, Facebook forsøger at hjælpe dig med at finde personer, du kender.

Twitter søgning

Twitter giver folk mulighed for at fortælle verden, hvad de gør på ethvert tidspunkt i 140 tegn eller mindre. Søg efter folk i nærheden af ​​dig, der bruger den sociale netværkstjeneste ved at indtaste "nær: bynavn" ind Twitter Search.

Omstillingsbord

Omstillingsbord er et digitalt bibliotek, som giver dig mulighed for at søge efter en person ved navn og by. Det giver også en omvendt telefon look-up funktion.

Pipl søgning

Pipl hævder at være "den mest omfattende folk søger på nettet." Du kan se folk op af navn, email, brugernavn og telefonnummer.

Peoplesearch.com

Peoplesearch.com giver dig mulighed for at finde oplysninger om nogen, ved at give hans for- og efternavn. Søgningen returnerer oplysninger om personens alder, adresse historie og unoterede telefonnumre.

Sådan Søg efter person på CaringBridge

Sådan Søg efter person på CaringBridge


Når familier oplever en betydelig sundhed krise, kan de oprette personlige hjemmesider på CaringBride for at holde familie og venner opdateret. Over en milliard besøg er foretaget af enkeltpersoner til CaringBridge websteder. Mens der ikke er en søgefunktion, der gør det muligt for enkeltpersoner at finde en bestemt hjemmeside på CaringBridge, kan familiemedlemmer direkte indtaste notering for siden for visning opdateringer. Fordi privatlivets fred og sikkerhed er store bekymringer på CaringBridge skal folk modtage webadresser fra de personer, der har oprettet siden.

Vejledning

1


Brug din computer til at besøge de vigtigste CaringBridge hjemmeside.


Gå til de vigtigste CaringBridge.org og klik på "besøg" knappen på toppen, venstre side af skærmen.

2

Skriv navnet på det websted, du søger efter, i feltet "Besøg på et websted" og klik derefter på "besøg" -knappen. Tilføj ikke mellemrum og kun bruge små bogstaver. Du vil blive ført til det børsnoterede website.

3

Indtast din e-mailadresse og / eller et password. Når du har indtastet de korrekte oplysninger, gå til websiden.

4

Ring eller mail den person, der etablerede den personlige CaringBridge hjemmeside. Kun forfatteren af ​​hjemmesiden vil være i stand til at give dig den notering oplysninger.

Sådan Søg efter person på Tumblr

Tumblr er et socialt netværk af blogs, der vokser i antal bloggere hver dag. Folk slutte Tumblr at chatte med venner, gør bekendte og blog om deres personlige interesser. Søgning efter dine venner på Tumblr vil give dig mulighed for at forbinde med dem på et mere personligt plan ved at forbinde til deres poster og kommunikere med dem på deres ideer. Du kan finde venner let gennem dine e-mail kontakter fra udbydere som Gmail eller Yahoo.

Vejledning

1

Klik på "Tilmeld" øverst på Tumblr hjemmeside. Registrering vil give dig mulighed for at se nogle af dine kontakter eller venner allerede tilmeldt Tumblr.

2

Indtast din e-mail-adresse, en ny Tumblr kodeord og ønskede Tumblr webadresse. Klik på "Send".

3

Gå til din Tumblr Dashboard eller din brugers hjemmeside. Dette vil vise din indbakke og andre indstillinger, du kontrollerer.

4

Klik på "Efter ..." valgmulighed til højre.

5

Klik på "personer, du kender" fanen.

6

Vælg enten "Gmail" eller "Yahoo" for at tillade Tumblr at søge dine kontakter i disse konti.

7

Klik på indstillingen bekræftelse for at tillade adgang til e-mail-programmets kontakter.

8

Tumblr søger dine kontakter og lade dig vide, hvis nogen af ​​dine kontaktpersoner også en Tumblr-konto. Så det vil give dig mulighed for at følge dem på Tumblr.