SndVol.exe Lydstyrke

Sådan Put Lydstyrkeregulering på skrivebordet

Computere, der kører Windows-operativsystemet kommer præinstalleret med en volumenkontrol funktion, der giver brugerne mulighed for nemt at styre lydniveauet. Som standard ikonet for lydstyrke bosat i meddelelsesområdet nederst til højre på skærmen. Ikonet kan være gået mangler fra proceslinjen, hvor brugerne kan ønske at oprette en genvej til lydstyrkeknappen på skrivebordet. Dobbeltklik på genvejen fra skrivebordet hurtigt lancerer vinduet Lydstyrke.

Vejledning

1

Højreklik på et tomt område på skrivebordet, og klik på "Ny" og derefter "Genvej". Guiden Opret lanceringer.

2

Klik på "Browse" knappen ved siden af ​​"Skriv placeringen af ​​elementet."

3

Gå til "C:. \ Windows \ System32 \ SndVol.exe" C: drevet er standardplaceringen for operativsystemet, men kan være forskellige afhængigt af computer fremstilling og model.

4

Indtast et navn for din genvej i "Skriv et navn til denne genvej" og klik på "Finish". Ikonet for volumenkontrol vises på skrivebordet.

Sådan oprettes en tastaturgenvej for Lydstyrke i Windows XP

Nogensinde oplevet en uventet blast i dine hovedtelefoner på Windows XP som din chef går af? Dette og andre situationer have os scrambling gennem vores lydstyrke forsøger at skrue ned for decibel og undgå den ser ud i vore kolleger eller kammerater. Selv om nogle tastaturer har genveje til reduktion volumen, denne artikel fokuserer på at skabe en genvej til volumenkontrol fra bunden.

Vejledning

Oprettelse af en genvej

1

Åbn din foretrukne internetbrowser, og gå til www.nirsoft.net/utils/nircmd.html. Rul ned til bunden, og klik på linket \ "Download NirCmd. \"

2

Download og udpak dette program. Placer den, hvor du gerne vil på din computer. Notér placeringen af ​​filen NirCmd.exe.

3

Gå til skrivebordet, og højreklik med musen på knappen. På den menu, der kommer op, skal du gå til \ "nye \" fanen og vælg \ "Genvej \" fra menuen, der følger.

4

I plads til at skrive placeringen af ​​genvejen, indtast genvejen placering fra dit papir og sætte anførselstegn omkring det. For eksempel, "C:. \ Desktop \ nircmd.exe" Efter anførselstegn, efterlade et mellemrum og derefter skrive følgende: \ "changesysvolume 2000 \" (uden anførselstegn). Dette vil skabe en genvej, der vil hæve lydstyrken.

5

Klik \ "Next \" for at fortsætte. I rubrikken \ "Genvejstast, \" skriv kombination af taster, du gerne vil bruge til din genvej. For eksempel kan du bruge \ "Ctrl \" + \ "Alt \" + \ "U \" (for op).

6

Klik \ "OK \" for at oprette en genvej. Den vises som et ikon på skrivebordet. Hold ikonet på skrivebordet, så længe du ønsker at bruge den.

7

Gentag trin 1 til 4, men i stedet "-2000" for "2000" for at oprette en genvej for at sænke lydstyrken. Gentag derefter trin 5 og 6, hvor man kan bruge genvejen \ "Ctrl \" + \ "Alt \" + \ "D \" (for ned), hvis du ønsker.

8

Brug disse genveje, når du ønsker at hæve eller sænke lydstyrken.

TIPS

 • Navngiv dine ikoner "Hæv Volume" og "lavere lydstyrke" for at minde dig om at holde dem på skrivebordet.
 • Kommandoen for muting lydstyrken er lidt anderledes, "mutesysvolume 2." The 2 giver dig mulighed for at skifte lyden til og fra, når du bruger denne genvej.
 • Fjernelse ikonerne fra skrivebordet eller sætte dem i din Hurtig start-menu vil stoppe genvejene fra at arbejde.

Hvad Er Soundman.exe & Hvorfor skal jeg bruge den til Firefox?

Soundman.exe er en komponent i Realtek software. Denne software er inkluderet med computere, der har lydkort, der understøtter det. Ved at lære om soundman.exe program, og hvad det anvendes til, vil du være i stand til at se, hvorfor du ikke har brug for det for Firefox, og hvorfor de to programmer ikke har meget at gøre med hinanden.

Formål

Soundman.exe er en komponent i Realtek Sound Management system, der kører i baggrunden. Denne proces gør det muligt for dig hurtigt at konfigurere computerens lydindstillinger fra proceslinjen uden at skulle gå ind i Kontrolpanel. Når du klikker på ikonet Realtek på proceslinjen, og få adgang til Realtek diagnostik, bruger du soundman.exe. Med disse diagnostik, kan du teste dine højttalere og lydstik samt skift mellem lydeffekter til og fra.

Anvendelse

Forsvarlig forvaltning system har to faner, højttalere og mikrofon. Fanen Højttalere består af et område, hvor du kan indstille din højttaler balance og vigtigste volumen. Du kan også trykke på den blå knap "Play" for at teste dit lydkort og højttalere. Der er to afkrydsningsfelter, fuldtone højttalere og hovedtelefon virtualisering, der påvirker, hvordan dit system producerer lyd. Du kan skifte disse til og fra på ethvert tidspunkt. Til højre for systemets lydstyrke bar, vil du finde den blå "høreværn" knappen. Denne knap vil forhindre dit lydkort fra at producere lyde, der er alt for højt for sikker lytning.

Tilslutning til Firefox

Processen soundman.exe og det program, det giver hurtig adgang til have nogen direkte forbindelse til Firefox. Det eneste, de to programmer har til fælles er, at du kan indlæse lyd og video filer med Firefox, der ville blive behandlet i baggrunden af ​​Realtek-softwaren. Firefox interagerer ikke med soundman.exe selv på nogen måde. Hvis du nogensinde får en fejlmeddelelse om, at Firefox har brug soundman.exe eller ethvert andet program til at starte, er det sandsynligt, at det er blevet inficeret med malware. I så fald ville du ønsker at scanne din computer med en up-to-date antivirusprogram straks.

Deaktivering Soundman.exe

Hvis du ikke har planer om at ændre din lyd konfiguration, kan du roligt forhindre soundman.exe program i at starte. For at gøre dette, skal du klikke på "Start," type "msconfig.exe" i søgefeltet og tryk derefter på "Enter". Når "System Configuration" dialogboks åbnes, skal du klikke på "Start" fanen. Find og fjern markeringen i "Soundman.exe" indrejse og klik derefter på "OK". Når du genstarter computeren, vil soundman.exe ikke længere køre. Hvis du ønsker at ændre din lyd konfiguration i fremtiden, bliver du nødt til at gøre det ved at åbne Kontrolpanel, skrive "Realtek" i søgefeltet og derefter klikke på "Realtek Audio Manager" resultat, der vises.

Sådan geninstalleres Lydstyrke i Windows XP

Ikonet Lydstyrke i Windows XP kan du hurtigt justere lydstyrken for den lyd, der afspilles gennem højttalerne er sluttet til computeren. Hvis ikonet Lydstyrke mangler fra meddelelsesområdet på proceslinjen på proceslinjen, kan du først prøve at tilføje ikonet Lydstyrke. Hvis det ikke løser problemet, skal du geninstallere ikonet Lydstyrke fil.

Vejledning

Volume Icon

1

Tryk på "Windows" og "R" tasterne samtidigt for at åbne dialogboksen Kør.

2

Skriv "mmsys.cpl" i "Open" feltet og tryk på "Enter". Den "Lyde og lydenheder Properties" vises.

3

Vælg fanebladet "Volume" og klik for at placere en markering ud for "Vis ikonet Lydstyrke på proceslinjen."

4

Klik på "OK". Ikonet for lydstyrke vises i meddelelsesområdet på proceslinjen.

Geninstaller Volume Icon File

5

Indsæt Windows XP-installations-cd'en i computerens optiske drev. Tryk og hold "Shift" -tasten på tastaturet, og luk derefter det optiske drev. Ved at trykke "Shift" forhindrer cd fra automatisk kører.

6

Tryk på "Windows" og "R" tasterne samtidigt for at åbne dialogboksen Kør.

7

Indtast "cmd" i "Open" feltet og tryk på "Enter". Den Kommandoprompt vindue vises på skærmen.

8

Indtast bogstavet for din computers optiske drev ind i kommandoprompten, efterfulgt af et kolon. Tryk på "Enter". For eksempel, hvis dit optiske drev er drev "F," type "f :."

9

Skriv "cd i386" og tryk "Enter".

10

Skriv "udvide sndvol32.ex_ c: \ windows \ system32 \ sndvol32.exe" og tryk "Enter".

11

Skriv "exit" i kommandoprompten, og tryk på "Enter". Ikonet Volume vises i meddelelsesområdet på proceslinjen.

TIPS

 • Det kan være nødvendigt at afslutte begge disse afsnit for at få adgang til dine Windows XP volumen kontrol.

Sådan geninstalleres Lydstyrke i XP

Sådan geninstalleres Lydstyrke i XP

Normalt placeret i meddelelsesområdet på proceslinjen, volumenkontrollen i Windows XP kan du nemt justere højttalerens lydstyrke eller slå højttalerne. Windows XP ikke som standard viser ikonet for lydstyrke på proceslinjen, men du kan tilføje det manuelt. Hvis du tilføjede volumenkontrol til proceslinjen tidligere, men kan ikke længere finde det, kan "Sndvol32.exe" fil er blevet beskadiget eller ødelagt.

Vejledning

Juster Sound Properties

1

Klik på "Start" og derefter "Kør".

2

Skriv "mmsys.cpl" (uden anførselstegn), og tryk på "Enter" -tasten.

3

Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Vis ikonet Lydstyrke på proceslinjen" i rubrik Sound Egenskaber og klik på "OK."

4

Fortsæt til næste afsnit, hvis du får en fejlmeddelelse, der lyder: ". Windows kan ikke vise lydstyrken på proceslinjen, fordi programmet Lydstyrke ikke er blevet installeret for at installere den bruge Tilføj / fjern programmer i Kontrolpanel."

Udskift Sndvol32.exe File

5

Indsæt din Windows XP-installation disk. Hold "Shift" -tasten på tastaturet, indtil Windows læser disken for at undgå, at Windows XP-installation disk indlæses.

6

Klik på "Start" og derefter "Kør".

7

Skriv "cmd" (uden anførselstegn), og tryk derefter på "Enter" -tasten.

8

Skriv "d:" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter" -tasten. (Indtast det relevante bogstav for cd / dvd-drev, hvis det ikke er d:. Drev)

9

Skriv "cd i386" (uden anførselstegn), og tryk på "Enter" -tasten.

10

Skriv "udvide sndvol32.ex_ c: \ windows \ system32 \ sndvol32.exe" (uden anførselstegn), og tryk på "Enter" -tasten. (Indtast det relevante drev og den mappe, hvis du ikke har installeret Windows på standardplaceringen.)

11

Skriv "exit" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter" -tasten. Du skulle nu se volumenkontrollen i meddelelsesområdet på proceslinjen.

Sådan at erstatte den manglende Lydstyrke i en Desktop Bakke

Lydstyrke ikon, der ligner en højttaler er placeret ved siden af ​​uret i meddelelsesområdet på proceslinjen i Windows. Du kan bruge dette ikon for at få hurtig adgang og ændre lydstyrken på din pc. Men hvis du arbejder på en offentlig computer, dette ikon måske blevet deaktiveret. Desuden kan systemet korruption også forårsage dette ikon for at forsvinde. Heldigvis kan du nemt udskifte den.

Vejledning

1

Højreklik på proceslinjen som helst i en tom plads, og vælg "Egenskaber".

2

Klik på "Tilpas" i "meddelelsesområdet" på det nye vindue. Klik på "Slå systemikoner til eller fra" link.

3

Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Volume" og vælg "Til".

4

Klik på "OK" for at lukke vinduet.

TIPS

 • Hvis dit system er beskadiget, skal du køre Windows Kontrolprogram til systemfiler nytte. Klik på "Start", skriv "cmd" i "Start søgning", og tryk på "Enter". Skriv "sfc.exe / scannow" i kommandolinjen vinduet og tryk på "Enter". Genstart computeren, når scanningen er færdig.

Sådan gendannes SndVol32.exe Med Cd

Sådan gendannes SndVol32.exe Med Cd


Det SndVol32.exe programmet er den indfødte Windows hjælpeprogram, der styrer indstillingerne for lydstyrke på computeren og er normalt gemt i mappen System32. Hvis programmet forsvinder eller forårsager uberettigede fejl, skal du gendanne filen. Du kan gendanne Windows-systemfiler, programmer og andre indstillinger ved at bruge den indbyggede Systemgendannelse. Den nytte skaber et gendannelsespunkt for hver gang du installerer et program eller ændre en indstilling, og kan vende eventuelle ændringer til dit system. Gendannelsen vil ikke foretage de personlige filer, der er gemt på din computer.

Vejledning

1

Klik på "Start" og skriv "Systemgendannelse" i "Start søgning" -feltet. Klik på "Systemgendannelse" valgmulighed, der vises i resultaterne. Guiden Systemgendannelse vises på skærmen.

2

Klik på knappen "Næste" i Systemgendannelse velkommen vindue. Et vindue vises, viser de nyeste gendannelsespunkter oprettet til dit system.

3

Vælg et gendannelsespunkt, der blev lavet, før du begyndte at få problemer med sndvol32.exe. Klik på boksen for "Vis Mere gendannelsespunkter" for at få adgang til tidligere punkter. Klik på "Næste".

4

Klik på "Afslut" i bekræftelsen vindue, der ser ud til at starte gendannelsen. Computeren genstarter, og vende tilbage til det udpegede gendannelsespunkt. Den Sndvol32.exe vil blive gendannet til sin oprindelige placering.

Hvordan man kan spare Windows Lydstyrke Indstillinger for genstart

Indstillinger volumen for Windows-operativsystemer er gemt i systemets Registry. Som standard er de lydstyrker gemt hvis du justere dem manuelt via volumenkontrol værktøj. , Vides dog problemer med at forekomme for visse versioner af Windows, hvor lydstyrkeindstillinger ikke gemmes, hvis de justeres via funktionstaster. Presning af funktionstaster til dette værktøj ikke ændre indstillingerne i registreringsdatabasen, og som et resultat, behøver valgte indstillinger ikke tilbage efter genstart.

Vejledning

Lydstyrke Værktøj

1

Dobbeltklik på "Volume" -ikonet, placeret i nederste højre hjørne af dit skrivebord. "Master Volume" åbnes op.

2

Juster alle lydniveauer til den ønskede indstilling. Disse niveauer omfatter sådanne niveauer som "Master Volume", "Wave", "SW Synth", "CD Audio", "Line In" og "PC Speaker".

3

Sørg for, at sidste niveau du justerer er den, der svarer til "Master Volume."

Klik på "Options" menuen og klik på "Afslut".

4

Genstart computeren, og kontrollere, at de lydstyrker du sætter blev reddet.

Fås den nyeste Service Pack

5

Start en webbrowser og navigere til "Microsoft Download Center" side.

6

Skriv "W2KSP4_EN.EXE" i "Søg" feltet og dobbeltklik på "Windows 2000 Service Pack 4 netværk Installer for IT-professionelle" resultat (se "Resources"). Den nyeste servicepakke til dit operativsystem indeholder en række hotfixes og sikkerhedsopdateringer.

7

Klik på "Download" og vælg "Kør programmet fra dets nuværende placering" for at starte installationen. Tillad for installationen er færdig.

8

Kontrollerne i dit system volumen bør nu tilbage efter genstart.

Hvordan vil køre en EXE Fra VB6

Visual Basic 6 er et event-driven programmeringssprog til vinduer. Selvom VB6 kan bruges til at skrive stærke programmer, er det undertiden nyttigt at køre et eksternt program indefra VB6. Dette kan være fordi du lader brugeren vælge et program, der skal køres, eller fordi du er ved at udvikle et sæt af indbyrdes forbundne programmer. Uanset årsagen, er det nemt at køre et eksternt program ved hjælp af VB6 Shell-funktionen.

Vejledning

1

Find vejen til det eksterne program, du vil køre. Brugeren kan levere det eller dit program kan finde det:

Dim RunPath As String

RunPath = App.Path & "\ bin \ QDPView.exe"

2

Tilføj eventuelle kommandolinjeargumenter du vil passere til programmet. For eksempel kan du bruge argumenter til at få den eksterne program åbne en bestemt fil:

RunPath = RunPath & "-Open sample.gif"

3

Kør programmet ved hjælp af Shell-funktionen:

Shell RunPath

TIPS

 • Når det eksterne program er startet, vil dit program fortsætte med at køre. Må ikke antage, at brugeren vil slutte med det eksterne program før han vendte tilbage til dit program.

Sådan kører en exe-fil i VB kode

Sådan kører en exe-fil i VB kode


VB.Net tilbyder en funktion, der gør det muligt at udføre exe-filer i programmet. En exe-fil kan indlæses direkte i fokus eller i baggrunden. Til denne funktion til at arbejde, skal du kende den absolutte sti til exe-filen. Funktionen returnerer en fejl, hvis filen ikke findes, og dette giver mulighed for fejlhåndtering at være på plads til at håndtere fejlen i overensstemmelse hermed, uden at afslutte programmet.

Vejledning

1

Læg Visual Studio udviklingsprogrammet fra "Start" -menuen.

2

Opret en ny Windows Forms projekt, giver det en nyttig navn og vælge en passende fil placering.

3

Opret en ny knap i formular 1 og kalder det "cmdshell."

4

Dobbeltklik på den nyoprettede "cmdshell" knappen for at åbne koden vinduet for det.

5

Brug "skal" funktionen til at køre en exe-fil; du skal vedlægge den nøjagtige sti til exe-filen i dobbelte anførselstegn og beslag. Et eksempel på koden ville være som følger:

"Shell (" C: \ Windows \ notepad.exe ", AppWinStyle.NormalFocus)"

6

Kør programmet ved at trykke på F5 og klik på knappen på formularen for at indlæse exe filen angivet i koden.

TIPS

 • Den "AppWinStyle.NormalFocus" kode sikrer, at exe-filen kører i fokus. Hvis du ønsker at køre programmet i baggrunden, skal du bruge "AppWinStyle.NormalNoFocus" kode i stedet. For at tilføje fejlhåndtering til din shell-funktion, bruge "prøve" og "fange" funktioner for at sikre, at programmet ikke gå ned, hvis en fil ikke er fundet. Eksempel kode vil være:
 • "Prøv
 • Shell ("C: \ Windows \ notepad.exe", AppWinStyle.NormalFocus)
 • Catch
 • MessageBox.Show ("Kan ikke finde den ønskede fil")
 • End Prøv "

Hvordan at finde den EXE af en VB.NET Application

Hvordan at finde den EXE af en VB.NET Application


Microsoft Visual Basic tilbyder begynder programmører en fremragende integreret udviklingsmiljø, der indeholder alle de nødvendige redskaber til at designe, bygge, teste og implementere og anvendelse. Nogle gange, men det kan være lidt vanskelig at finde den eksekverbare fil til det program, du har bygget. Microsoft har en meget logisk standard fil struktur for VB.NET men det tager lidt af udforskning at regne det ud.

Vejledning

1

Klik på "Start" og derefter klikke på "Dokumenter".

2

Dobbeltklik på "Visual Studio <vvvv>" mappe, hvor "vvvv" er den VB.NET version, du bruger. Det er her alle de Visual Basic filer er gemt.

3

Dobbeltklik på mappen "Projekter". Det er her, Visual Studio gemmer sine projektmapper.

4

Dobbeltklik på den mappe, der har navnet på projektet, hvis EXE fil, du søger efter. Alle filer for dette projekt kan findes i mappen med navn.

5

Dobbeltklik på den mappe, der har samme navn som den mappe i trin 4.

6

Dobbeltklik på mappen "bin". Det er den mappe, hvor de binære filer er gemt.

7

Dobbeltklik på mappen "Debug". Den første fil på listen bør være (EXE) fil til dit projekt eksekverbare.

Sådan kører EXE i VBScript

VBScript, en delmængde af Visual Basic, er en gratis programmeringssprog, som alle kan bruge til at oprette nyttige Windows-programmer. Ved at tilføje et par udtalelser til en ".vbs" tekstfil, kan du skrive til tekstfiler og endda starte EXE programmer ved hjælp en kommando "Kør". Denne kommando er praktisk, når du ønsker at oprette genveje til ofte anvendte programmer. Udviklere kan også bruge kommandoen "Kør" inde mere komplekse VBScript programmer til at lancere eksterne EXE programmer efter behov.

Vejledning

1

Åbn Notesblok og indsæt følgende kode ind i et nyt dokument:

Set WshShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell")

Dim exeName

Dim statuskode

exeName = "% windir% \ notepad"

StatusCode = WshShell.Run (exeName, 1, sand)

MsgBox ("End of Program")

Denne VBScript kode opretter et "Shell" objekt på linje 1. Bemærk værdien af ​​"exeName." Denne variabel indeholder navnet på EXE du ønsker at køre. Denne betegnelse er stien til notesblokken i dette eksempel. Hvis du ønskede at køre en EXE-program med navnet "MusicLab.exe" ligger på din "C" drev, ville du gøre det fjerde erklæring vises som følger:

exeName = "C: \ MusicLab.exe"

Lad værdien "exeName" uændret i nu. Den næste sætning udfører kommandoen "Kør". Kommandoen "Kør" kører EXE angivet i "exeName" variabel. Den anden parameter, "1", i kommandoen "Kør" fortæller VBScript hvordan du gerne vil EXE vindue vises, når den åbnes. En værdi på "1" medfører VBScript til at vise et normalt vindue. Den endelige værdi i kommandoen "Kør", "sande" får VBScript-programmet for at holde pause, indtil EXE, at det kører lukker. Den endelige opgørelse viser en meddelelsesboks, der fortæller dig, at VBScript afsluttet.

2

Klik Notepad s "File" knappen, og klik derefter på "Gem som". Gem som åbnes. Dette vindue giver dig mulighed for at gemme din VBScript program.

3

Skriv et navn til programmet, såsom "MyScript" i "File Name" tekstfeltet. Append ".vbs" til slutningen af ​​dette navn. For eksempel, hvis du vælger "MyScript" som filnavn, type "MyScript.vbs" (uden anførselstegn) i filnavnet tekstfeltet og klik på "Gem". Dette gemmer filen som en VBScript-fil.

4

Åbn Windows Stifinder og finde filen. Dobbeltklik på filen. Det kører og en ny forekomst af Notesblok. VBScript-programmet pause efter Notepad åbner fordi du bestået "1" til kommandoen "Kør". Hvis du havde passeret 0 i stedet ville VBScript ikke pause.

5

Luk Notesblok. Programmet kører videre og viser meddelelsen boks, der siger, "End of Program."

Hvordan laver VB6 Open i EXE

Hvordan laver VB6 Open i EXE


Der er to måder at iværksætte en særskilt eksekverbare program fra et Visual Basic program. En måde er at bruge Visual kommandoen Basic "Shell". Den anden er at bruge "CreateProcess" Windows application programming interface (API). Begge vil lancere den eksterne eksekverbare program; Men "CreateProcess" giver programmøren mere kontrol over, hvordan operativsystemet håndterer programmet.

Vejledning

Shell Kommando

1

Start en ny Visual Basic Standard EXE-projekt. Til "Form1", der oprettes som standard, skal du tilføje en kommando knap og kalder det "cmdNotepad."

2

Kode klik tilfælde af kommandoknap i "cmdNotepad_Click ()" hændelse. Erklær en variabel af typen lang tid at holde returværdien fra Shell-kommandoen. For at starte Windows Notesblok-programmet, skal du indtaste "lngReturn = Shell (" C: \ Windows \ System32 \ Notepad.exe ")."

3

Angiv, hvordan du ønsker, at Notesblok til at åbne i Shell-kommandoen. Mulighederne er: vbHide, vbMaximizedFocus, vbMinimizedFocus, vbMinimizedNoFocus, vbNormalFocus og vbNormalNoFocus. Angiv en af ​​disse muligheder som den anden parameter til Shell kommando som "Shell". (", VbNormalFocus C \ Windows \ System32 \ Notepad.exe)"

4

Få processen id fra returværdien af ​​Shell-kommandoen. Som vist i trin 2, "lngReturn" indeholder Windows tildelte proces ID for Notepad program, der blev netop lanceret fra Shell-kommandoen. Med proces-ID, kan du udføre andre opgaver i dit program som kontrol af, om processen stadig kører, før du lukker Visual Basic program.

CreateProcess

5

Start en ny Visual Basic Standard EXE-projekt. Til "Form1", der oprettes som standard, skal du tilføje en kommando knap og kalder det "cmdNotepad." Tilføj brugerdefinerede typer navngivne "PROCESS_INFORMATION" og "STARTUPINFO" i afsnittet "Erklæringer" af "Form1". Disse strukturer benyttes til at gruppere data er nødvendige parametre for "CreateProcess" funktionen.

6

Tilføj to konstanter, der også parametre for "CreateProcess" funktionen.

Const SYNKRONISERER = 1048576

Const NORMAL_PRIORITY_CLASS = & H20 &

Erklær funktioner til at skabe processen instans ("Erklær" CreateProcess "funktion som" Private fastslås Funktion CreateProcess Lib "kernel32" Alias ​​"CreateProcessA" "), skal du åbne processen (" Private fastslås Funktion OpenProcess Lib "kernel32.dll" "), afslutte processen ("Private fastslås Funktion TerminateProcess Lib" kernel32 "") og lukke håndtaget ("Private fastslås Funktion CloseHandle Lib" kernel32 "").

7

Kode klik tilfælde af kommandoknap i "cmdNotepad_Click ()." Definer en variabel af typen PROCESS_INFORMATION, STARTUPINFO, til en streng repræsentere nul og to længes efter retur værdier. Før Notepad.exe til "CreateProcess" funktion:

CreateProcess (sNull, "Notepad.exe", ByVal 0 &, ByVal 0 & 1 &, NORMAL_PRIORITY_CLASS, ByVal 0 &, sNull, sInfo, pInfo).

8

Afslut processen med "TerminateProcess (pInfo.hProcess, 0 &)." Luk håndtaget til tråden med "CloseHandle (pInfo.hThread)", og til processen med "CloseHandle (pInfo.hProcess)."

Hvordan laver man en EXE i Notesblok

Notepad er en tekst editor program, der følger med Windows-operativsystemer. Med kendskab til C ++ programmeringssprog, er det muligt at skabe en EXE eller eksekverbar, fil i Notesblok. Enhver EXE-fil, som du opretter ved hjælp af en teksteditor som Notesblok kan have til at gå gennem en compiler for at rent faktisk at køre denne applikation i operativsystemet.

Vejledning

1

Klik på "Start" menuen og klik på "Alle programmer". Rul ned og klik på mappen "Tilbehør". Klik på "Notesblok" for at starte programmet.

2

Hold "Alt" tasten og eksperimentere med at skrive forskellige trecifrede antal kombinationer ned. Slip "Alt" tasten efter at skrive de tre tal. Du kan henvise til en liste over disse forskellige centrale koder (se Resources).

3

Optag hvilke kombinationer producerer symboler, som du har brug for at bruge, mens kodning i C ++. Disse symboler er kun tilgængelige ved hjælp af Alt-tasten koder.

4

Indtast kode for EXE-programmet i Notesblok i C ++ programmeringssprog.

5

Klik på menuen "Filer" og klik på "Gem som ..." når du er færdig kodning EXE fil. Vælg "EXE" fra udvidelsen rullemenuen og navngive filen. Klik på "Gem".

TIPS

 • En C ++ compiler konverterer rå C ++ kode i en eksekverbar fil, der er i stand til at starte direkte fra styresystemet.
 • Mere komplekse EXE-filer skal bruge en compiler til at udføre korrekt.

Sådan Drej en EXE fil i en MSI-fil

EXE-filer er Windows selvudpakkende filer. Når du downloader og dobbeltklik på en exe-fil, åbner et program. Brugeren skal derefter manuelt installere programmet til deres computer. Hvis du vil have den software at installere sig selv, skal du konvertere den til en MSI-fil. Disse filer indeholder installationsvejledning til softwaren, så filen går til det rette sted uden risiko for brugerfejl. Der er flere tredjepartsprogrammer, der konverterer EXE-filer til MSI.

Vejledning

1

Brug EXE til MSI Converter. Dette program har en gratis prøveperiode, og du kan købe den fulde version for $ 129 som af 2010. Dette er ikke blot giver dig mulighed for at oprette installationen prompt til din software, men du kan optage at kommandoen indstillinger, så du kan bruge dem til hver MSI-fil, du opretter. Dette er nyttigt, hvis du laver mange MSI-filer.

2

Hent EXE-til-MSI by Symantec. Dette er en gratis, fødte knogler konvertering program. Brug den ved at importere den EXE fil og trykke på "Kør" knappen. Dette sætter alle installationsindstillinger for dig. Dette program er for en person, der ønsker at skabe en enkel, uden dikkedarer MSI-fil.

3

Hent Qwertylab s EXE til MSI Converter. Dette er et gratis program, der giver brugeren flere muligheder, når det handler om at opbygge en installationsfil. Efter at have uploadet EXE-fil, kan du tilføje "argumenter", som er specifik installationsvejledning, som brugeren går igennem. Du kan endda teste installatøren efter uden at installere software på din computer.

TIPS

 • EXE og MSI-filer virker kun i Windows-baserede computere. Hvis du designer et program til Mac, se på at bruge DMG-filer i stedet.

Sådan Kill Plugin-Container.exe

Overskydende programmer, der kører i baggrunden på din computer langsom din samlede præstation ned og påvirke produktiviteten. "Plugin-container.exe" er en del af Mozilla Firefox, der er ansvarlig for driften plug-ins som Adobe Flash og Silverlight. Det kører som en separat proces, så hvis plugin går ned, kan Firefox forblive åben. "Plugin-container.exe" er skabt for at gøre driften Firefox mere stabil. Men hvis du har hyppige plugin nedbrud og er irriteret over sine hyppige fejlmeddelelser, kan du dræbe processen.

Vejledning

1

Åbn Mozilla Firefox. Skriv "about: config" i adresselinjen, og tryk derefter på "Enter".

2

Læs advarslen. Klik på knappen, der siger, "Jeg vil være forsigtig, lover jeg!"

3

Skriv "IPC" i filteret kassen.

4

Dobbeltklik på hver post, der siger "True" for at ændre værdien til "False".

5

Genstart Firefox for at anvende ændringerne.

Hvordan vil køre en .exe-fil på Windows Mobile

Hvordan vil køre en .exe-fil på Windows Mobile


I forbindelse med PC-baseret software program ActiveSync, Microsofts Windows Mobile operativsystem understøtter en bred vifte af applikationer, hvoraf mange kan downloades gratis på din enhed via internettet. Selv i de fleste tilfælde kan du downloade .cab-filer direkte til enheden via den indbyggede browser, er der nogle tilfælde, hvor du bliver nødt til at køre .exe-filer på enheden. For at gøre dette, skal du betjene din Windows Mobile-enhed i kongressen med din personlige computer. Processen er enkel og tager kun et par minutter.

Vejledning

1

Sæt din Windows Mobile telefon til computeren med USB-kablet, der fulgte med enheden.

2

Find den .exe-fil, du ønsker at køre på din Windows Mobile bruger en Windows Stifinder. Dobbeltklik på filen. Filen vil automatisk begynde proceduren installation med Windows Mobile.

3

Færdiggør den placering, du gerne vil gemme filen. For let adgang, gemme filen på skrivebordet.

4

Følg anvisningerne fra ActiveSync, da det vil automatisk åbne ratificere installationen af ​​.exe-filen på din Windows Mobile-enhed.

5

Klik på "OK", når filen er færdig med at installere på din Windows Mobile-enhed.

6

Åbn din telefon. Du vil blive præsenteret for et valg mellem at redde det installerede program på din enhed eller enhedens lagerkort. Vælg hvilken placering, du vil gemme programmet, og klik på "Install". Efter et par øjeblikke af læsning, vil den .exe-fil være installeret på din Windows Mobile-enhed.

TIPS

 • Med Windows Vista, er ActiveSync præinstalleret, men under navnet Windows Mobile Device Center. Ældre versioner af Windows kræver et download af den nyeste version af ActiveSync.

Hvad er Csc.exe fra Microsoft Corporation?

Må ikke bekymre dig, hvis du opdager et program kaldet csc.exe på din computer. Det er ikke en virus, men en harmløs Microsoft-hjælpeprogram, der hjælper udviklere at skabe nyttige programmer. Du vil ikke finde csc.exe i menuen Start eller på skrivebordet, men det kan forekomme, når du får vist computerens kørende processer. Da det ikke er skadeligt, er der ikke behov for at fjerne det.

.NET Framework

Visual C # Command Line Compiler, eller csc.exe, er en del af Microsoft .NET Framework. Denne ramme kommer installeret med nyere versioner af Windows. Csc.exe giver brugerne mulighed for at køre applikationer bygget ved hjælp NET sprog som C #. Mange programmører skriver. C # .NET kode ved hjælp af et redigeringsprogram kaldet Visual Studio. De har mulighed for at konvertere deres kode i programmer, der bruger Visual Studio eller stand-alone csc.exe program. Hvis du ikke er en .NET programmør, har du ikke behov for at udføre csc.exe.

Csc.Exe

Hvis du er en C # .NET udvikler, kan du køre csc.exe fra Windows kommandolinjen. Visual Studio har også sin egen kommandopromptvindue der giver dig mulighed for at køre programmet. Udviklere spare tid ved at bruge dette vindue, fordi det starter med miljøvariabler er nødvendige for at køre csc.exe. Hvis du ikke er udvikler og blot ønsker at finde det program, kigge i Microsoft.NET \ Framework biblioteket placeret i den mappe, hvor du installerede operativsystemet. Windows normalt placerer programmet der under installationen.

Brug Csc.Exe

Når du er på kommandolinjen, kan du skrive CSC at køre programmet. At skrive denne kommando i sig selv gør ingenting. Du skal også tilføje yderligere parametre efter "CSC" at udarbejde et C # program. Typing CSC MyCode.csc fx forårsager csc.exe at udarbejde en C # fil med navnet MyCode.csc og oprette en .exe fil med navnet MyCode.exe. Hvis du gerne vil oprette en dll i stedet, kan du skrive CSC / target: bibliotek MyFile.csc at oprette en dll navngivet MyFile.dll. Csc.exe understøtter yderligere kommandolinjeflag, så du kan tilpasse din kompileret fil.

Overvejelser

Microsofts Visual Studio gør det muligt at oprette C # .NET ansøgning hurtigt. Du skal dog købe programmet eller installere den gratis lite version kaldet Visual Studio Express. Da csc.exe kommer installeret som en del af .NET Framework, der allerede findes på din computer. Brug en teksteditor til at oprette en C # kode fil og kompilere den ved hjælp csc.exe. Til sidst, kan du ønsker at erhverve Visual Studio eller en anden C # editor, men csc.exe alene kan hjælpe dig begynde at producere .exe og .dll-filer i dag fra C # kode, du opretter.

Sådan Konverter MDF til EXE

MDF er et virtuelt cd-format. Det står for "Media Disc Image File". Det er udviklet til brug sammen med programmet Alcohol 120%. Virtual CD programmer som Alcohol 120% kan du oprette elektroniske kopier af fysiske cd'er. Hvis du har en MDF backup fil af en installations-cd, kan du konvertere den MDF til EXE installationsfil, du har brug for at installere programmet med "montage" den virtuelle cd med et virtuelt CD-program, og derefter bruge native Windows-værktøjer til at rippe EXE-fil fra det.

Vejledning

1

Download og installere en af ​​de mange lignende programmer virtuelt cd (se Resources).

2

Dobbeltklik på et af de virtuelle drev opført på hovedskærmen i Daemon Tools og vælg MDF at montere den. I Power ISO, klik på "Mount" i menulinjen for at vælge MDF og montere den på et drev der. I Disc Image program, skal du højreklikke på MDF og vælg "Mount Image" og derefter dobbeltklikke på MDF der for at montere den.

3

Klik på menuen Start, og vælg "Denne Computer".

4

Dobbeltklik på den samme virtuelle drev, du monteret tidligere. Det vil blive opført som enhver cd-drevet.

5

Klik og træk den EXE fil opført på din computers skrivebord at konvertere MDF fil til en exe-fil og gøre den klar til brug.

Sådan kører en usynlig EXE i VB6

Ved udviklingen af ​​en ansøgning i Microsoft Visual Basic 6 (VB6), hvis du har brug for at køre en skjult eksekverbare som helst, kan du gøre det ved hjælp af Shell-funktionen. Visual Basic 6 er et software udviklingsværktøj, så kører en eksekverbar fil kan være nødvendigt at for eksempel installere et plug-in eller særskilt program fil. Shell-kommandoen ikke i sig selv åbne et program usynligt; dette kræver, at programmet kører usynligt. Det er nemt med en installationsfil, for eksempel, som du kan bruge -Silent parameter.

Vejledning

1

Åbn din Visual Basic 6 script i udviklingen suite.

2

Du kan bladre igennem dit script til den linje, hvor du vil køre den eksekverbare.

3

Skriv [Shell "C: \ file.exe",] (uden hårde beslag, der erstatter C: \ file.exe med stien og filnavnet).

4

Tilføj, hvis filen er en installationsfil, den -Silent tag efter stien navn.

5

Tilføj, hvis filen skal køre i baggrunden, følgende til slutningen af ​​stien: vbNormalFocus.