slet al søgehistorik

Sådan Slet søgehistorik på Google Chrome

Sådan Slet søgehistorik på Google Chrome


Slet din søgehistorik i Google Chrome til at beskytte dine personlige oplysninger, og også til at fremskynde Google Chrome. Du vil slette søgeord, du har søgt efter, og adresserne på de websteder, du har besøgt. For helt at slette søgeoversigt fra Googles Chrome, skal du slette søgeoversigt direkte fra Googles Chrome-browseren og også de historiske Web browserdata.

Vejledning

1

Åbn menuen "Funktioner" i Google Chrome ved at vælge knappen værktøj.

2

Klik på "Historik".

3

Vælg "Slet historie fra denne dag", og den dag, du ønsker at slette søgeoversigt.

4

Tryk på "Clear History".

5

Åbn menuen "Funktioner" igen ved at vælge værktøjet knappen.

6

Vælg "Under the Hood" valgmulighed.

7

Klik på "Ryd browserdata" for at åbne en dialog med muligheder for, hvordan du sletter søgeoversigt i Google Chrome.

8

Kontroller, at du vil slette de oplysninger, der kontrolleres fra Google Chrome.

9

Tryk på "Ryd browserdata" for at slette søgeoversigt på Google Chrome.

Sådan Slet søgehistorik på YouTube

Sådan Slet søgehistorik på YouTube


YouTube bruger din søgehistorik at huske, hvad du har søgt efter og foreslå det igen, næste gang du udfører en lignende søgning. Mens søgehistorik er gemt, kan det slettes. YouTube husker også videoer, du rent faktisk har set, og giver dig mulighed for at slette din visning historie samt.

Slet søgehistorik

Log ind på YouTube og besøge din kontos Videoadministrator side. Vælg "Søg History" fra navigationspanelet. Slet individuelle søgninger ved at placere en check i boksen og klikke på "Fjern". Slet alle søgehistorik ved at klikke på "Clear All søgeoversigt" knappen. Klik på knappen af ​​samme navn i bekræftelsesvinduet for at fuldføre processen.

Slet vises historik

Log ind på din YouTube-konto og vende tilbage til webstedets hjemmeside. Klik på "Historik" i navigationspanelet. Placer en check ud for de enkelte poster og klik på "Fjern". Alternativt, klik på "Ryd alle Watch History" og derefter igen i vinduet bekræftelse.

Web Browsing History

YouTube support foreslår også rydde browserens historik og cache data. Selv efter du har slettet din søgning og visning historie fra YouTube, kan de stadig være tilgængelige via din browsers History funktion.

Sådan Slet søgehistorik på en Mac

Slet din søgehistorik at beskytte dine personlige oplysninger og minimere sikkerhedsspørgsmål. Mac standard webbrowser, Safari, giver forbrugerne en brugervenlig grænseflade og leveres med praktiske funktioner, der gør adgang til, minder og gemme dine foretrukne websteder nemt. Mange hjemmesider giver "Søg" funktioner inden deres sider. Safaris AutoFyld er designet til at spare dig tid ved automatisk at foreslå tidligere forespørgsler. Du kan slette en hjemmeside søgehistorik ved at fjerne den fra Safari AutoFyld listen.

Vejledning

1

Åbn Safari, og klik på "Safari" fanen i menuen øverst i vinduet.

2

Vælg "Preferences" fra drop-down listen. Denne handling vil lancere vinduet Indstillinger.

3

Klik på "Autoudfyld" -fanen øverst i vinduet.

4

Klik på knappen "Rediger" ud for "andre former." En dialog vil åbne viser alle de websteder, hvor du har søgt efter noget, eller input formular oplysninger i et felt.

5

Klik på "Fjern alle" knappen i bunden af ​​dialogen for at rydde alle de hjemmesider 'søgehistorik.

6

Slet en specifik hjemmeside søgehistorik ved at klikke på navnet på hjemmesiden, og derefter vælge "Fjern" knappen i bunden af ​​dialogen.

7

Klik på knappen "Udført" for at lukke vinduet. Denne handling vil tage dig tilbage til de vigtigste AutoFyld fanen vindue.

8

Klik på det lille, røde "Luk" knappen i øverste venstre hjørne af vinduet for at fuldføre exit processen.

TIPS

 • Du kan også rydde seneste søgninger ved at klikke det lille søgeikonet i søgefeltet på Safari-værktøjslinjen. Vælg "Slet seneste søgninger" fra drop-down menu, der vises.

Sådan Slet tidligere søgninger på en Mac

Sådan Slet tidligere søgninger på en Mac


Privatlivets fred er et problem for mange mennesker, der bruger internettet, især på en delt eller arbejdscomputer. For en ekstra niveau af privatlivets fred, slette din søgehistorik til at forhindre andre i at se dine tidligere søgninger eller til at rense ting og starte på en frisk. Denne vejledning fokuserer på de to mest anvendte Mac browsere, Firefox og Safari.

Vejledning

Firefox

1

Åbn Firefox browseren.

2

Klik på "Funktioner" øverst i browservinduet.

3

Vælg "Fjern private oplysninger" at åbne en dialog vindue.

4

Check "Browserdata '' og" Gemt Form og Search History '' på listen.

5

Klik på "Fjern private oplysninger nu".

Safari

6

Åbn Safari-browseren.

7

Klik på "Safari" i toppen af ​​skærmen for at åbne en drop-down menu.

8

Vælg "Preferences" i menuen for at åbne vinduet præferencer.

9

Klik på "Auto-udfyld" i vinduet Indstillinger.

10

Klik på "Rediger" i afsnittet "andre former".

11

Find navnet på søgemaskinen (r), du bruger på listen over AutoFyld sites.

12

Vælg søgemaskinens navn (f.eks Google.com), og klik "Fjern".

13

Klik på "Udført" for at afslutte og forlade vinduet Indstillinger.

Sådan Slet seneste søgninger på nettet

Sådan Slet seneste søgninger på nettet


Når en søgning er udført på internettet, er det registreret i browserens historie. Det er en fordel, hvis du ønsker at tjekke seneste søgninger og hjemmesider, der blev set inden for den sidste uge. Men hvis der er flere brugere, der har adgang computeren, kan du ønsker at slette din søgehistorik. Dette beskytter dine personlige oplysninger ved at forhindre andre i at kende den seneste indhold, som du har besøgt. Det betyder dog, at du ikke vil være i stand til at bruge historien til at finde en hjemmeside igen, hvis du har glemt at bogmærke det.

Vejledning

1

Åbn din webbrowser. Det er muligt at slette seneste søgninger i Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari og andre browsere.

2

Vis din web browsers indstillinger ved at klikke på "Funktioner" og derefter "Indstillinger" i Mozilla Firefox, "Funktioner" og derefter "Internetindstillinger" i Internet Explorer, eller "Historik" i Safari. Andre browsere vil have lignende ordlyd.

3

Klik på fanen "Privacy" i Mozilla Firefox, og vælg "Ryd historik" og derefter "Ryd nu". I Internet Explorer, klik på "Slet" under "Browserdata". Klik for at placere et flueben i "Historik" boks, klik på "Slet" og derefter vælge "Ryd nu" i Safari "Historik" menuen.

TIPS

 • Du kan vælge at slette historik inden for den sidste time, to timer, tre timer, fire timer, eller hele dagen i nogle browsere.
 • Tryk på "Ctrl" og "H" for at få adgang Mozilla Firefox historie nemt.

Sådan slettes alle min søgning Navne

Internet Explorer-browseren registrerer alle de hjemmesider, du besøger, og de navne, du indtaster i søgefeltet. Dette er en gavnlig funktion, fordi du kan finde glemte websider, du tidligere har besøgt og få adgang til listen over søgninger, du udførte. Dog kan alle med adgang til din computer også se din Internet historie, som bringer dit privatliv. Heldigvis kan du slette din søgehistorik i Internet Explorer ved at gå Slet browserdata værktøj.

Vejledning

1

Start Internet Explorer; klik derefter på "Funktioner" og vælg "Internetindstillinger" fra drop-down listen. Den Internetindstillinger vises.

2

Klik på fanen "Generelt". Klik derefter på "Slet" knappen i afsnittet "Browserdata". Slet browserdata åbnes.

3

Klik på afkrydsningsfelterne ved siden af ​​"Midlertidige internetfiler", "Historie" og "Form data." Klik på "Slet" knappen. Klik på "Anvend" og derefter "OK" på vinduet Internetindstillinger.

Sådan Slet søgeoversigt i Firefox på en Mac

Når du søger efter elementer med Firefox Søg Bar eller med søgefunktioner på forskellige hjemmesider, gemmer Firefox oplysningerne som din søgehistorik. Når du begynder at skrive i en tidligere søgt-for sigt, Firefox bliver du bedt med resten af ​​søgestrengen. Mens dette kan spare dig tid, det gør fremlægge et privatliv problem, når andre har adgang til din computer. Firefox til Mac giver dig mulighed for at slette søgeoversigt. Når du sletter din søgehistorik, sletter du også alle oplysninger, du har indtastet i formularer på hjemmesider.

Vejledning

1

Åbn menuen "Funktioner" i Firefox og rul ned til "Ryd historik."

2

Klik på "Time interval for at slette" menuen og vælg "Alt" for at vælge hele søgehistorik.

3

Klik på "Form & Søg History" afkrydsningsfelt for at markere det. Du kan også vælge at slette din "Browsing & download History", "Cookies", "Cache", "Aktive logins" og "foretrukne indstillinger på webstedet."

4

Klik på "Ryd nu" for at slette søgeoversigt.

Sådan Slet søgeoversigt fra Excite

Sådan Slet søgeoversigt fra Excite


Excite er en stadig mere populær søgemaskine. Som med alle søgemaskiner og webbrowsere, når du søger på internettet med Excite din søgehistorik registreres indtil du sletter den. Du har måske ikke altid vil have din søgehistorik til rådighed for visning, især hvis du deler en computer med andre brugere. Heldigvis kan du slette søgeoversigt fra Excite direkte fra din internetbrowser.

Vejledning

Internet Explorer

1

Start Internet Explorer. Klik på "Funktioner".

2

Klik på "Internetindstillinger".

3

Klik på "Slet" ud for "Browserdata".

4

Vælg de typer historie, du vil slette. Sørg for at tjekke "History" for at slette Excite søgehistorik.

5

Klik på knappen "Slet" for at slette dine valg.

Mozilla Firefox

6

Start Mozilla Firefox. Klik på "Funktioner".

7

Klik på "Ryd historik."

8

Sørg for at tjekke "Browsing og download historie" at slette Excite søgehistorik.

9

Vælg tidsinterval, som du vil rydde historikken. Vælg "Alt" for at slette alle søgeoversigt fra Excite.

10

Klik på "Ryd nu".

Opera

11

Start Opera. Klik på "Slet Private History."

12

Vælg de typer historie, du vil slette. Sørg for at tjekke "Clear History of Besøgte sider" for at slette søgeoversigt fra Excite.

13

Klik på knappen "Slet" for at slette dine valg.

TIPS

 • Nogle tidligere versioner af Internet Explorer kræver, at du klikke på den tilsvarende knap for at slette forskellige typer af historien.

Sådan Slet mine Tool Bar Historie

I dine værktøjslinjer er både søgefeltet og adresselinjen. Begge har funktionen auto-fill; når du skriver i et par bogstaver, søger funktionen auto-fill dine seneste besøg eller søgehistorik logs og foreslår en afslutning til enten link eller de søgeord, du skriver. Adresselinjen og søgemaskine bar henviser til forskellige historie logs. Den tidligere historie viser webadresser på tidligere besøgte websteder, mens sidstnævnte tyder tidligere indtastede søgeord og centrale sætninger. Sletning af disse logs forhindrer auto-fill fra tyder andet end generiske færdigbyggede til de oprindelige tegn, du skriver, ikke færdigbyggede baseret på din historie. Dette har privatliv fordele.

Vejledning

Internet Explorer

1

Klik på "Funktioner" i Internet Explorer.

2

Vælg "Slet browserdata". Et nyt panel åbnes.

3

Klik på "Slet formularer" for at slette din søgehistorik. Søgemaskiner og dit søgefelt, vil ikke kunne få adgang til alle tidligere søgeord og sætninger - kun søgeord til søgninger går fremad.

4

Klik på "Slet historie" for at slette loggen over de websteder, du har besøgt. Dette forhindrer funktionen auto-fill i din adresse bar fra at vise webadresser, du tidligere har besøgt.

5

Luk Slet browserdata panel.

Firefox

6

Åbn Firefox, og klik på "Funktioner".

7

Vælg "Fjern private oplysninger." Et nyt panel vil poppe op.

8

Sæt kryds i feltet ud for "Saved Form og Search History" for at slette alle søgeord og sætninger fra din søgning log. Søgemaskiner og dit søgefelt, vil ikke kunne få adgang til alle tidligere søgeord og sætninger - kun søgeord til dine søgninger går fremad.

9

Sæt kryds i feltet ud for "Browserdata" for at slette loggen over websteder, du har besøgt. Dette forhindrer funktionen auto-fill i din adresse bar fra at vise webadresser, du tidligere har besøgt.

10

Klik på "Fjern private oplysninger nu" for logfilerne til rent faktisk at blive slettet.

TIPS

 • I Safari 4, skal du klikke på "Historik" og "Ryd oversigt" for at slette loggen over webadresser besøgt. Slet søgeord og centrale sætning log ved at klikke Åbn "Safari" drop-down menuen. Klik på "Reset Safari" og "Fjern andre AutoFyld formular tekst."

Sådan Slet søgeoversigt i Safari

Sådan Slet søgeoversigt i Safari


Apples Safari browser gemmer historien om dine søgninger, som kan give dig en hurtig måde at gå tilbage til en tidligere søgning hvis du har brug for at finde de samme oplysninger igen. Du kan slette søgeoversigt i Safari, hvis du er bekymret for beskyttelse af personlige oplysninger på en delt computer eller ikke ønsker søgninger skal gemmes.

Vejledning

1

Åbn Safari via en genvej på skrivebordet ikon eller ved at vælge Safari program på din Finder-vindue.

2

Vælg "Safari" menu fra den øverste værktøjslinje i din browser. Hvis du bruger en ældre version af Safari, skal du muligvis vælge menuen "Rediger" i stedet.

3

Vælg "Nulstil Safari" fra drop-down menuen. Her finder du en række muligheder for at slette internetindhold.

4

Check "Clear History" og "Tøm cache" afkrydsningsfelterne for at slette din søgehistorik.

5

Tryk på knappen "Reset" for at afslutte rydde din Safari søgehistorik.

TIPS

 • For at sikre processen med at slette din søgehistorik arbejdede, skal du vælge "Historik" menuen øverst på Safari og se, om nogen tidligere viste sider vises.
 • Når du trykker på knappen "Reset", kan dine sletninger ikke fortrydes.

Sådan Slet Produkter i Windows Internet Søg Bar

Internet søgning værktøjslinjer er parret med din browser til at give en hurtig måde at indtaste dine spørgsmål uden at skulle gå til et websted. I visse situationer kan du ønsker at slette din søgehistorik. I både Firefox og Chrome, kan søgehistorik slettes fra menuen "Funktioner", mens det i Internet Explorer, kan det slettes fra "Sikkerhed" i menuen.

Vejledning

Firefox 3.5 og Chrome Beta

1

Klik på menuen "Funktioner" og vælg "Ryd historik" eller "Ryd browserdata" til Firefox og Chrome, hhv.

2

Brug "Tidsrum at rydde" eller "Ryd data fra denne periode" drop-down og vælg en tidsramme for de data, du vil slette.

3

Når du er færdig, klik på "Ryd nu" eller "Ryd browserdata".

Internet Explorer 8

4

Klik på "Sikkerhed" i menuen i højre side af din browser.

5

Klik på "Slet browserdata" fra drop-down menuen.

6

Check "Historik" og alle andre de filer, du vil slette. Når du er færdig, skal du klikke på "Slet".

Sådan slette Google Search History på en Mac

Sådan slette Google Search History på en Mac


Hver Macintosh-computer leveres med Safari, Apples webbrowser. Et af Safari funktioner er "Smart Search" felt på Safari-værktøjslinjen, som bruger Google Suggest at anbefale søgninger og gemmer dine seneste søgninger. Når du besøger Google-søgeside, Safari "AutoFyld" funktion beder begge med tidligere søgninger, du har gjort, samt Google Suggest baserede søgninger. Begge disse funktioner kan huske dine tidligere Google-søgninger, og vil bede dig med dem, medmindre du sletter din søgehistorik.

Vejledning

1

Åbn din Safari-browser ved at vælge det fra dock i bunden af ​​skærmen. Når programmet belastninger, vil et nyt browservindue åbnes.

2

Klik på ikonet med forstørrelsesglasset i Smart søgefeltet. Smart Søgefelt er placeret i øverste højre hjørne af browservinduet. Hvis du klikker på dette ikon, vises en drop-down liste over dine seneste søgninger, og kommandoen "Slet seneste søgninger". Vælg "Slet seneste søgninger" fra drop-down menuen.

3

Vælg "Indstillinger ..." kommando i menuen Safari. Vælg "Autoudfyld" fanen. AutoFyld præferencer er hvor Safari gemmer dine tidligere Google søgehistorik poster. Klik på "Rediger ..." knappen til højre for "andre former" afkrydsningsfelt. En separat dialogboks viser alle de aktuelle websteder, som Safari gemmer AutoFyld data vises.

4

Vælg "Google.com" fra stedet listen. Klik på knappen "Fjern" for at fjerne AutoFyld post. Klik på knappen "Udført". Din Google-søgning historie er nu slettet.

TIPS

 • Der er ingen grund til manuelt at rydde din Google-søgning historie. Safari har to ekstra funktioner, der gør denne manual opgave unødvendig.
 • Aktivering "Private Browsing" under en session vil stoppe al indsamling af historiske data. Websider, AutoFyld poster som Google søgninger, danner poster, Smart søgninger og endda cache og cookies er ikke optaget eller holdes efter din session. Hvis du vil slå Privat browser, skal du vælge "Private Browsing ..." fra menuen Safari.
 • Du kan også planlægge Safari til automatisk at rydde din historik på regelmæssig basis. Åbn vinduet ved at vælge "Indstillinger ..." kommando i menuen Safari. Under fanen "Generelt" finder du indstillingen "Fjern historie", der som standard er sat til "efter en måned."

Sådan slettes en Google billedsøgning Historie

Sådan slettes en Google billedsøgning Historie


Hvis du opretter en Google-konto og klik "Aktiver Web History," Google vil gemme hver billede, du klikker, mens du er på sit image søgeresultatside. Nogle gange er praktisk, når du er forsker et emne og har brug for at fange mange billeder automatisk. Men hvis du glemmer, at auto-save-funktion er slået til, kan du ønsker at slette dele af din Google-billedsøgning historie fra tid til anden. Du kan gøre dette ved at gå til "Google-konto" Indstillinger.

Vejledning

1

Naviger til Google.com/history og logge ind på din Google-konto. Dette vil tage dig til "Mine produkter" side.

2

Klik på "Web History" nederst på siden for at åbne din "Web History" side. Denne side vil vise en liste over hver søgning, du nogensinde har lavet mens du er logget ind på Google med "Web Search" slået til. Hvis du har aktiveret denne mulighed for flere år siden og aldrig slettet din historie, vil du finde disse historie optegnelser på listen.

3

Klik på "Billeder" (til venstre på skærmen) for at få vist alle billedsøgning historie optegnelser. Kalenderen til højre på skærmen vil lade dig filtrere billederne efter dato. Søgefeltet øverst på skærmen, vil lade dig filtrere billeder ved søgekriterier.

4

Klik på "Fjern elementer", hvis du ønsker at fjerne et eller flere billeder. Afkrydsningsfelter vises ved siden af ​​alle billeder på siden.

5

Kontroller de billeder, du vil slette, og klik på "Fjern". Google vil slette de markerede billeder fra dit billede søgehistorik listen. Du vil også se en knap der hedder "Clear Hele Web History" nederst på skærmen. Klik på denne knap, hvis du vil slette alle søgehistorik rekord på din konto.

TIPS

 • Hvis du ikke har en Google-konto, Google ikke registrere din søgehistorik. Google account manager har funktioner, som du måske vil finde nyttige, når du bruger og styre din søgehistorik. For eksempel kan du klikke på "Pause" på din konto for at suspendere al historie skovhugst og genoptage skovhugst processen på et tidspunkt, du vælger. Se afsnittet Hjælp i din Google-konto manager for detaljer (se Resources).

Sådan Slet søgning MSN Historie

Sådan Slet søgning MSN Historie


MSN værktøjslinje er en add-on designet af Microsoft til brug sammen med sin Internet Explorer webbrowser. Værktøjslinjen giver brugerne hurtig adgang til nyheder indberetninger og overskrifter, vejr og mange populære Microsoft-programmer, herunder Windows Messenger, Hotmail og Windows Live Space. Den add-on tilbyder også et søgefelt integreret med Microsofts Bing søgemaskine. Selvom boksen gemmer din søgehistorik som standard, kan denne information blive fjernet hurtigt og nemt.

Vejledning

1

Åbn en Internet Explorer-browser-vinduet.

2

Indtast et almindeligt anvendt brev, såsom "T". En liste over tidligere søgte udtryk starter med det bogstav skal vises i søgefeltet. Brug et andet bogstav, hvis de ikke gør det.

3

Kig i bunden af ​​listen over søgeord og klik på "Ryd oversigt" mulighed for at slette din søgehistorik.

TIPS

 • Permanent deaktivere besparelse på søgningen ved at klikke på den blå knappen "Indstillinger", vælge "Bing", at fjerne markeringen i feltet "Aktiver søgeoversigt," og derefter klikke på "OK".

Sådan Slet Google & Yahoo Search Bars

Google og Yahoo! Search barer bygget i eller føjet til mange browsere gemme en historie af tidligere søgetermer som standard. Sletning historien enten gennem dine browserindstillinger eller gennem værktøjslinjerne selv hjælper dig med at vedligeholde dit privatliv mens du browser på internettet. Det gør det også lettere at navigere rundt i søgning barer, siden rullelisten vil give færre resultater. Du kan også forhindre værktøjslinjerne fra gemmer din søgehistorik, hvis du ikke ønsker at skulle slette det ofte.

Vejledning

Google Toolbar

1

Klik på pilen i højre side af Google Toolbar for at åbne rullelisten.

2

Klik inde i Toolbar søgefeltet og skrive et brev, hvis du ikke kan se den "Clear History" linket i bunden af ​​rullelisten.

3

Klik på "Ryd oversigt" linket.

Yahoo! Toolbar

4

Klik på "Indstillinger" på Yahoo! Toolbar.

5

Vælg "Indstillinger for værktøjslinje" på listen.

6

Klik på "Slet seneste søgninger" for at slette din søgehistorik fra Yahoo! Toolbar.

TIPS

 • For at forhindre at Google Toolbar i at gemme din historik, skal du klikke på ikonet skruenøgle og klik på boksen ved siden af ​​"Gem søgeoversigt på min computer" for at fjerne markeringen. Klik på "Gem".
 • For at undgå, at Yahoo! Toolbar fra at spare søgehistorik, klik på "Indstillinger" og vælg "Indstillinger for værktøjslinje." Klik i feltet ud for "Medtag mine seneste søgninger med forslag" for at fjerne markeringen, og klik "OK".

Sådan Slet seneste Search History

Sådan Slet seneste Search History


Hvis du ønsker at holde dine søgninger på internettet privat, skal du rydde cachen for hver webbrowsing session. Det er din webbrowser den, der opretholder den historie logfiler og ikke de websteder, du besøger. Når cachen ikke er ryddet webbrowseren automatisk udfylder og viser matchende ord i en søgemaskine. De udførte søgninger via en web applikationens værktøjslinjer er adskilt fra din webbrowser cache, så det skal slettes separat. Din Windows Stifinder nyere søgehistorik kan også slettes, men gennem Registreringseditor. Udvis forsigtighed, når du foretager ændringer i registreringsdatabasen, da korrumperende en værdi af en sub-nøgle kan bringe stabiliteten og funktionaliteten af ​​dit system.

Vejledning

Slet Internet Explorer søgehistorik

1

Start Internet Explorer, klik på menuen "Funktioner" og vælg "Internetindstillinger" fra drop-down menuen.

2

Vælg fanen "Generelt" og klik på "Slet" knappen under "Browserdata" sektionen. "Slet browserdata" vinduesudstillinger.

3

Klik på "Slet formularer ..." knap, der svarer til afsnittet "Formular data" klik derefter på "Luk" knappen. Bekræft dialogboksen ved at klikke på "Ja".

Slet Safari søgehistorik

4

Start Safari, og få adgang til "Safari" menuen. Klik på "Indstillinger" og vælg "Autoudfyld" fanen.

5

Klik på "Rediger ..." ved siden af ​​"Andre former" element. Listen over websteder, du har søgt efter og få adgang skærme, sammen med andre steder du abonnerer på.

6

Vælg de søgeelementer eller web-adresser, du ønsker at slette fra historikken. Klik på knappen "Fjern", og klik derefter på "Udført".

7

Fjern alle historie ved at klikke på "Safari" menuen og vælge "emtpy Cache ..." fra drop-down menuer. Bekræft dialogboksen ved at klikke på "emtpy" knappen.

Slet Firefox søgehistorik

8

Start Firefox og klik på "Funktioner" menu.Click på "Options" fra drop-down menuen. Den "Options" menuen åbner.

9

Vælg fanen "Privacy", klik derefter på "Indstillinger ..." knappen i afsnittet "Private Data".

10

Kontroller (aktivere) afkrydsningsfelterne for følgende punkter: Browsing History, Hent Historie, Gemte Form Information, Cache og Cookies.

11

Klik på "OK" for at bekræfte, og klik på "Funktioner" menuen igen og vælg "Fjern private oplysninger" fra drop-down menuer.

Slet værktøjslinjer 'søgehistorik

12

Start browseren program, der har søgningen værktøjslinjen.

13

Klik på den nedadgående pil ved siden af ​​søgningen værktøjslinjen. Hver værktøjslinje kan vise forskellige muligheder. For Safari søgning værktøjslinjen, skal du vælge "Slet seneste søgninger" på knappen i drop-down menuen.

14

Vælg "Slet søge historie" til Google værktøjslinjen både Firefox og Internet Explorer.

Slet Windows Stifinder søgehistorik

15

Klik på Windows "Start" menuen, klik på "Kør" og skriv "regedit" i kommandolinjen. Tryk på Enter eller "OK" for at bekræfte.

16

Klik på "+" tegnet der svarer til den "HKEY_LOCAL_USERS" bistade. Udvid følgende sub-nøgler (sub-mapper): "Software"> "Microsoft"> "Søg Assistant"> "ACMru"

17

Klik på "5603" og "5604" mapper for at se indholdet i højre rude af vinduet Registreringseditor.

18

Se de søgte ord under "Data" kolonnen. Vælg de filer, du ønsker at slette, skal du højreklikke på markeringen, og klik på "Slet" fra drop-down menuer.

Sådan Slet Mozilla søgeoversigt

Mozillas Firefox-browser har en søgehistorik funktion, der bevarer en registrering af dine seneste søgninger på internettet. Når der klikkes, denne mekanisme giver en drop-down liste over de sidste steder, du har besøgt, så du har mulighed for at få adgang til dem igen. Mens denne log kan være praktisk, kan du fjerne det for at beskytte dine personlige oplysninger og rydde op plads på din computer. Du kan bruge indstillingerne på din Firefox browser til at slette Mozilla søgehistorik.

Vejledning

1

Start Mozilla Firefox.

2

Find indtastningsfeltet søgefeltet til højre for adressen (eller placering) øverst i browservinduet. Søgningen bar er det område, hvor du indtaster dine søgeord.

3

Højreklik på søgefeltet for at åbne rullemenuen. Ellers hvis du bruger en Mac, skal du trykke på "Ctrl" knappen på søgeord og samtidig klikke på søgelinjen.

4

Vælg "Clear Search History" fra menuen for at fjerne alle de elementer der aktuelt er lagret i din søgehistorik. Alternativt slette enkelte poster ved at klikke på søgelinjen, trykke på pil ned på tastaturet for at fremhæve den ønskede titel og derefter trykke på "Slet" (Windows) eller "Shift" og "Slet" (Mac) knapper på tastaturet for at fjerne lone post.

TIPS

 • Du kan forhindre Firefox fra at holde en registrering af din søgehistorik. Klik på "Indstillinger" under menuen "Funktioner" (Windows) eller "Indstillinger" under "Firefox" menuen (Mac), klik derefter på fanen "Privacy" på toppen af ​​dialogvinduet, og vælg "Husk aldrig History" under afsnittet "Historik".

Sådan Slet History på Google Avanceret søgning

Google er en populær søgemaskine med en "avanceret" funktionen giver brugerne mulighed for at angive mange aspekter af en søgning, sådan som webside, sprog og filtyper. Google har også velkendt funktion, der forudsiger, hvad brugerne vil skrive baseret på tidligere søgninger. Denne rulleliste indeholder også forbi søgetermer. Men der er mange grunde for brugerne at vil slette deres søgehistorik, såsom privatlivets fred årsager. I de tilfælde skal brugerne klare deres personlige oplysninger på deres internetbrowser.

Vejledning

Internet Explorer 7 og 8

1

Åbn Internet Explorer

2

Tryk på CTRL + SHIFT + DEL for at åbne et vindue, der giver dig mulighed for at slette browserdata.

3

Vælg de ønskede typer data, du ønsker at slette, såsom "Historie."

4

Klik på "Slet" for at afslutte slette Google avanceret søgning historie.

Firefox

5

Åbn Firefox.

6

Tryk på CTRL + SHIFT + DEL for at åbne et vindue, der giver dig mulighed for at slette browserdata.

7

Placer en check ud for "Browserdata".

8

Vælg "Fjern private oplysninger nu" for at slette din Google avanceret søgning historie.

Chrome

9

Åbn Google Chrome.

10

Tryk på CTRL + SHIFT + DEL for at åbne et vindue, der giver dig mulighed for at slette browserdata.

11

Vælg "Slet browserdata" og eventuelle andre indstillinger, du vil slette.

12

Vælg "Slet" og derefter bekræfte handlingen i den følgende prompt.

Safari

13

Åbn Safari.

14

Klik på "Rediger" menuen og vælg "Reset Safari." Dette åbner et nyt vindue, hvor du kan vælge, hvilke emner, du vil slette.

15

Vælg at rydde seneste søgninger og andre genstande.

16

Klik på "Reset" for at afslutte rydde din Google avanceret søgning browserdata.

Sådan Slet søgeoversigt i Find filer eller mapper

Sådan Slet søgeoversigt i Find filer eller mapper


Mange mennesker tror, ​​at når slette søgeoversigt fra deres computer, det er permanent - og for evigt - slettet. Dette er imidlertid forkert. Hver søgning, website set, downloadede fil, billeder ses og alt andet internetindhold stadig gemt på din computer. For virkelig at slette din søgehistorik, du har brug for at finde de filer og mapper disse elementer er placeret i og slette dem. Få adgang til din computers "midlertidige internetfiler" til permanent slette søgeoversigt og internetindhold fra din computer.

Vejledning

1

Slet historie fra dine søgninger på internettet. Vælg "Funktioner> Internetindstillinger." Vælg "Clear History" for at slette dine søgninger. Dette vil slette dine søgninger i at blive reddet af web søgemaskiner samt slette historikken fra internettet siden helt.

Dette trin kun sletter dine søgninger på Internettet. Alle sider, internetindhold, downloadet film og musik og endda dine søgninger gemmes i filer og mapper på computeren. For permanent at slette indhold, du fortsætte til Trin 2.

2

Klik på "Start" knappen.

3

Vælg "Alle programmer" fra menuen Start. Vælg "Diskoprydning".

4

Vælg "Temporary Internet Files". I modsætning til navnet antyder, vil disse mapper spare alt, hvad du nogensinde søgt, websider set, og emner, du har uploadet og downloadet. Når du klikker på Temporary Internet Files, vil et nyt vindue åbne vise snesevis - nogle gange mere - mapper.

5

Højreklik på hver mappe og vælge "Slet" for permanent at slette alt indhold Internet i at blive gemt på din computer.

TIPS

 • For ældre computere, skal du vælge "Start> Kontrolpanel> Internetindstillinger." Vælg fanebladet "Generelt", og "Slet filer" under titlen midlertidige internetfiler.

Sådan slettes Søg Emner på Google efter gratis

Sådan slettes Søg Emner på Google efter gratis


Hver gang du udfører en søgning på nettet ved hjælp af søgemaskinen Google, Google registrerer din specifikke søgning emner. Mens denne rekord kan du hurtigt gå tilbage til tidligere søgning emner, det giver også en potentiel privatliv trussel, som alle med adgang til din computer kan finde din søgehistorik. Din webbrowser søgen historie, din Google Toolbar og din Google-konto-indstillinger alle gemme din søgning emner; lære at slette disse emner for at forbedre dit privatliv.

Vejledning

Webbrowser Historie

1

Klik på menuen "Funktioner", hvis du bruger Mozilla Firefox. Vælg "Ryd historik", og kontrollere hver af boksene. Klik på "Clear".

2

Åbn menuen "Funktioner", hvis du bruger Internet Explorer. Klik på "Slet browserdata", og markere felterne mærket "formulardata" og "Historie." Klik på "Slet".

3

Klik på ikonet skruenøgle øverst på skærmen, hvis du bruger Google Chrome. Klik på "Funktioner" og derefter klikke på "Ryd browserdata". Klik på "Alt" valgmulighed, og klik derefter på "Ryd browserdata" igen.

Google Toolbar History

4

Klik på pil ned-ikonet i højre ende af Google-søgning værktøjslinjen øverst i browseren. Rul ned til bunden af ​​rullemenuen.

5

Klik på "Ryd oversigt" mulighed for at slette alle tidligere søgning emner. Klik værktøjslinjens skruenøgle ikon, hvis du vil forhindre, at værktøjslinjen i at gemme Snart Søg emner.

6

Naviger til fanebladet "Søg", og fjern markeringen fra feltet "Store søgehistorik på min computer." Klik på "Gem" for at gemme ændringen.

Google Web History

7

Naviger til Google website, og klik på "Log ind" linket i øverste højre hjørne af skærmen. Indtast e-mail-adresse knyttet til din Google-konto i "e-mail" tekstfeltet, og skriv din Google-adgangskode i "Password" tekstfeltet.

8

Klik på "Log ind" knappen. Klik på linket "Indstillinger", og klik derefter på "Google Kontoindstillinger." Klik på "Web History" link.

9

Klik på "Fjern elementer." Klik eventuelle søgning emner, du vil fjerne, og klik derefter på "Fjern".

TIPS

 • Mulighederne for at slette tidligere søgehistorik varierer i forskellige webbrowsere. Tjek din browsers støtte hjemmeside for yderligere oplysninger, hvis du bruger en anden end Firefox, Internet Explorer eller Chrome-browseren.