send wordfil med facebook

Hvordan til at forbinde med Facebook Login for Joomla

Ifølge Web information selskab Alexa statistik på tidspunktet for offentliggørelsen, Facebook er den største sociale networking site på internettet. Med mere end 40 procent af internettets brugere, der besøger Facebook stedet mindst en gang om dagen, de fleste - hvis ikke alle - af din Joomla! besøgende er er også Facebook-medlemmer. Hvis du har brug besøgende til at tilmelde sig et medlemskab til at få adgang til visse dele af dit websted, kan du gemme dem en stor indsats ved at lade dem registrere for dit websted, og log på med deres Facebook legitimationsoplysninger. Et par Joomla! plugins gøre levere Facebook log-in adgang til dit websted en hurtig proces.

Vejledning

1

Direkte din webbrowser til den del af Joomla.org websted Extensions. Download en Joomla! udvidelse, såsom jConnector eller JFBConnect, der lader dig tilslutte din Joomla! websted til Facebook Application Programming Interface (API) og tillader dit websted gæster til at logge ind med deres Facebook legitimationsoplysninger. Gem udvidelse ZIP-fil til en mappe på computeren.

2

Naviger til administratoren back-end login side af din Joomla! site. Log ind med dit administrator brugernavn og password.

3

Klik på linket "Extensions" på menulinjen i din Joomla! kontrolpanelet, og klik derefter på "Installer / Fjern program" valgmulighed. På "Extension Manager" skal du klikke på "Browse" knappen under "Upload Package File" header.

4

Naviger til den mappe på computeren, hvor du gemte Facebook stik plugin. Klik på filnavnet for at fremhæve det, og klik derefter på "Åbn" knappen i "File Upload" vinduet. Når "File Upload" vinduer lukker, skal du klikke på "Upload fil & Installer" knappen på "Extension Manager" side.

5

Åbn en ny fane eller vindue i webbrowseren. Naviger til facebook.com og log ind med dit brugernavn og password. Skriv "Facebook Developers" i søgefeltet øverst på din profilside. Klik på "Facebook Developers Group" linket i drop-down listen.

6

Klik på "Tillad" knappen, når du bliver bedt om at gøre det muligt for Facebook Development Center få adgang til din Facebook-konto oplysninger. Klik på "+ Set Up New App" knappen øverst på siden.

7

Skriv navnet på din hjemmeside i "App Name" feltet. Klik på linket "Facebook Vilkår" og gennemgå de vilkår og betingelser for brug af Facebook Apps. Klik på "Enig" valgmulighed, og klik derefter på "Opret App" knappen.

8

Indtast de bogstaver og tal, der vises i "Sikkerhed Check" kassen i tekstfeltet der hedder "Tekst i boksen." Sørg for, at du indtaster tegnene nøjagtigt som de vises i "Sikkerhed Check" boksen, før du klikker på knappen "Send".

9

Bekræft, at navnet på dit websted vises i "Application Name" feltet i afsnittet "Grundlæggende oplysninger". Angiv en beskrivelse af App i feltet Beskrivelse. Enter "My Website Log App" eller noget lignende.

10

Klik på "Skift dit ikon" for at uploade en billedfil skal vises i app-vinduet, når brugere logger på dit websted ved hjælp af Facebook API. Hvis du ønsker at vise din hjemmeside logo i app-vinduet, skal du klikke på "Skift logo" linket og uploade billedet til dit websted logo.

11

Indtast kontaktpersonens e-mailadresse for log-in app - hvis anderledes end din Facebook brugernavn email. Indtast "Privacy" og "Servicevilkår" URL-adresse til din hjemmeside i de relevante felter. Hvis du ikke har "Privacy" eller "Terms of Service" sider på dit website, skal du oprette dem, før du bruger Facebook API.

12

Klik på "Gem ændringer" knappen. Vent et par sekunder for webstedet at gemme oplysninger om din nye log-in app og til at generere tre forskellige koder, der er nødvendige for din app til at arbejde med Facebook API. Disse centrale koder er API Key, Application Secret Key og Application ID.

13

Retur til faneblad eller vindue viser Joomla! admin kontrolpanel. Klik derefter på "Extensions", "Modul Manager." På listen over installerede Joomla udvidelser, skal du klikke på navnet på den Facebook-stikket modul du installerede tidligere.

14

Klik på "Aktiver" option på siden udvidelsen konfiguration. Indtast API Key, Application Secret Key og Application ID koder i de relevante felter på siden udvidelsen konfiguration. Klik på "Gem" knappen i toppen af ​​skærmen for at gemme ændringerne i forlængelsen.

15

Åbn en ny fane eller vindue i din browser. Naviger til hjemmesiden for din Joomla! hjemmeside. Facebook log-in form, er synlig på dit websted i modulet position bruges til log-ins eller registreringer.

Sådan Send en privat Facebook besked

Når du først begynder at bruge Facebook, vel vidende hvilken besked, kommentar eller statusopdateringer bliver offentligt bogført og som er private kan være forvirrende, og denne forvirring har skabt pinlige situationer for brugerne. Hvis du vil sende en privat besked til en Facebook-ven, er der ingen grund til at offentliggøre noget som helst. I stedet sende tekst, fotos og filer direkte til udvalgte venner med Facebooks private beskeder og chat funktioner; ingen andre kan se din besked.

Sende private beskeder

Klik på "Meddelelser" fra venstre rude i din Facebook hjemmeside og vælg "Ny besked" for at åbne en ny besked rude. Når du begynder at skrive en Facebook vens navn, vises en liste med forslag automatisk; klikke et forslag adresserer beskeden til kun det valgte person, men du kan eventuelt tilføje flere modtagere. Tryk på "Tab" for at flytte til bunden sammensætning feltet for at skrive din besked. Klik på "Tilføj filer" eller "Tilføj billeder" til at omfatte vedhæftede filer. Klik på "Send" for at sende meddelelsen. Du kan også slette beskeder i Meddelelser skærmen gennem menuen Handlinger; gør det, fjerner din kopi og sletter ikke modtagerens kopi.

Brug chatvinduet

Hvis du klikker på bunden "Chat" bar åbner vinduet Chat, så du kan sende chatbeskeder til venner online, der er markeret med grønne prikker ved deres navne. Offline Facebook-venner har ingen ikoner ved deres navne, men du kan stadig sende dem private beskeder, som de vil modtage, når de næste logger på. Hvis din ven ikke er anført, så indtast Facebook navn i søgefeltet. Klik på et vens navn for at åbne en sammensætning dialogboks, skriv din besked og tryk derefter på "Enter" for at kommunikere kun med den valgte ven. Denne indstilling understøtter også foto vedhæftede filer og humørikoner til at formidle dine følelser.

Sådan Send mail til Facebook-brugere

Facebook tilbyder sine brugere flere måder at kommunikere med hinanden. Fra instant messaging til væg bogføringer og "stikker", kan du som regel få den opmærksomhed fra en Facebook-ven forholdsvis hurtigt. For de tidspunkter, hvor du ønsker at sende en længere meddelelse eller en privat besked, kan du bruge Facebook e-mail-system til at sende mail til andre Facebook-brugere.

Vejledning

1

Start internetbrowseren efter eget valg. Naviger til Facebook.com.

2

Indtast din e-mailadresse og adgangskode i de tomme felter i øverste højre side af Facebook login-siden. Klik på knappen "login".

3

Skriv navnet på den person, du ønsker at sende en e-mail til i søgefeltet midt på siden. Klik på ikonet med forstørrelsesglasset for at starte søgningen.

4

Klik på navnet på den person, du ønsker at sende e-mail til. Det navn kan forekomme alene, eller du måske nødt til at vælge det korrekte navn fra listen, hvis du har mere end én ven med samme eller lignende navne. Dette vil tage dig til den pågældende persons profilside.

5

Klik på "Send besked", placeret i øverste højre side af profilside for den person, du ønsker at sende en e-mail til. Et pop-up mail vises.

6

Indtast alle andre navne, som du ønsker at sende den samme besked i "Til" feltet. Den person, hvis profil side du befinder dig på, vil allerede blive opført som en mail-modtager.

7

Klik på "Om", og indtaste emnet for e-mailen. Du kan lade dette felt være tomt, hvis det ønskes.

8

Klik på den store tomme boks under feltet Emne. Begynd at skrive din e-mail.

9

Klik på "Send", på den nederste højre side af e-mail-pop-up-vinduet, for at sende meddelelsen med det samme.

Sådan sende forslag til FaceBook

Ikke alene har Facebook blive en succesfuld juridisk enhed, det er også blevet en af ​​de førende online-værktøjer. Som Facebook bliver stadig mere populære, funktioner og indstillinger ændres med regelmæssighed. Ikke alle de ændringer, især dem der beskæftiger sig med brugerkonto privatliv, er velkomne dem. Facebook aktivt udbeder brugernes forslag om alle aspekter af sit site drift. Det har endda været kendt for at fjerne eller tilføje funktioner baseret på brugernes forslag. Hvis du tror, ​​du har et forslag til, hvordan Facebook kan fungere bedre, kan du sende det til webstedet ved hjælp af de forslag og feedback side.

Vejledning

1

Naviger til Facebook hjemmeside og logge ind på din konto.

2

Klik på "Hjælp" nederst på siden, der vises.

3

Klik på "Send feedback" under "Facebook Hjælp" overskrift.

4

Klik på den kategori, som din tilbagemelding vedrører. Valg omfatter chat funktioner, fotos, Facebook søgning og meget mere.

5

Skriv en titel til dit forslag i feltet "forslag."

6

Indtast en beskrivelse af dit forslag i feltet "Flere oplysninger".

7

Klik på "Send" når du er færdig.

Sådan Slut med Facebook for en Zen Cart

Sådan Slut med Facebook for en Zen Cart


Zen Cart er en gratis indkøbskurv software udviklet til at hjælpe e-handel iværksættere, der sælger varer på deres hjemmesider. Denne software er udviklet af online shop ejere, der ønsker at tage højde for andre butiksejere, der har brug brugervenlige indkøbsvogne, der kan installeres og anvendes uden en IT-grad. Zen Cart har forskellige funktioner, der forbedrer dine handlendes oplevelser. For eksempel kan du tilslutte Facebook til Zen Cart så Facebook Medlemmer kan "Like" dine produkter. Dette gør det muligt for kunderne at dele dine produkter på Facebook, som kan hjælpe øge din troværdighed og salg.

Vejledning

1

Start administrator og redigering værktøj, du bruger til at programmere det websted, hvor du har din Zen Cart oprettet.

2

Gå til den webside, hvor du oprette Zen Cart (dvs. www.yoursite.com/yourproductpage).

3

Naviger til "Like Button" webside tilgængelig på Developers.Facebook.com (se Resources). Det er den side, hvor du får den kode, du har brug for at slutte Facebook med din Zen Cart.

4

Indtast webadressen på den hjemmeside, hvor du oprette Zen Cart i "URL til Like" feltet. Dette ville være webadressen på produktsiden, som du vil have folk til at være i stand til at "Like" (dvs. www.yoursite.com/yourproductpage).

5

Klik på afkrydsningsfeltet vises ved siden af, hvor der står "Send Button", hvis du ønsker at tilføje en "Send" -knappen sammen med "Like" knappen. Du kan tilføje en "Send" knappen, hvis dit websted anvender JavaScript SDK. Hvis dit websted ikke bruger JavaScript SDK, skal du lade afkrydsningsfeltet markeret.

6

Klik på drop-down menuen vises under hvor der står "Layout Style" og vælg layout stil du kan lide. Du kan klikke på hver mulighed og se, hvordan knapperne vil se.

7

Indtast bredden du ønsker for din knap i "Bredde" -feltet. Standard bredden er 450. Forøg eller formindske størrelsen afhængigt af dine behov.

8

Klik for at se "Show vender" check-felt, hvis du ønsker at vise over for dem, der har ønsket din Zen Cart produkt. Hvis du ikke ønsker, ansigter, der skal vises, skal du lade afkrydsningsfeltet markeret.

9

Klik på drop-down menuen under "Verb at vise" sektionen og vælge, om du ønsker, at knappen til at sige "Like" eller "Anbefal".

10

Klik på drop-down menuen vises under hvor der står "Color Scheme" og vælg "light" eller "mørk" valgmulighed, afhængigt af farven på din hjemmesides baggrund.

11

Vælg en skrifttype og derefter klikke på fanen "Get Code" for at få din kode. Et vindue med titlen "Din Ligesom Button plugin kode" vil poppe op. Fremhæv vises i dette vindue, og tryk på "Ctrl" plus "V" for at kopiere koden kode.

12

Gå tilbage til administrator og redigering værktøj, du bruger til at programmere det websted, hvor du har Zen Cart oprettet. Indsæt koden i "Code" i produktsiden du vil have folk til at være i stand til at "Like", og klik på "Gem" for at gemme ændringerne. Produktet side, hvor du har indtastet koden, vil nu blive forbundet til Facebook, og folk vil være i stand til at "like" og "anbefaler" dit produkt.

TIPS

 • Gentag ovennævnte trin for hvert produkt side du ønsker at forbinde med Facebook.

Sådan bruges "Face-in-Hole" Med Facebook

Sådan bruges "Face-in-Hole" Med Facebook


FACEinHOLE er et gratis fotoredigering websted, der giver brugerne mulighed for at uploade billeder af sig selv, venner eller familie at overlejre i en anden "scenarie." Hver "scenarie" har mennesker med ansigter kalkede ud af, hvor du kan placere et andet ansigt ind i det hvide rum. Når du har oprettet det billede, kan du dele det på din Facebook-profil. Brug FACEinHOLE sammen med Facebook gør dele sjove joke billeder med dine venner en hurtig og nem proces.

Vejledning

1

Åbn en internetbrowser på computeren og besøge faceinhole.com.

2

Klik på "Opret ny konto / Log" linket i øverste højre hjørne af FACEinHOLE hjemmeside.

3

Indtast dine oplysninger om FACEinHOLE tilmeldingsformular og klik på "Opret konto" knappen i bunden af ​​formularen. Du er nu logget ind på din FACEinHOLE konto.

4

Klik på fanen "Scenarios". Vælg et scenarie og FACEinHOLE redaktør indlæses.

5

Klik på "Upload" knappen på FACEinHOLE editor, der er udpeget af en opadgående pil. Vælg det foto af den person, du ønsker at overlejre i scenariet på din computer og klik på "OK." Du kan også tage et billede fra dit webcam eller en Facebook-profil ved at klikke på de relevante knapper på toppen af ​​FACEinHOLE editor.

6

Tilpas størrelsen på ansigtet foto ved at trække de hvide kasser omkring det med musen point. Drej billedet ved hjælp af "Drej" knapperne øverst på FACEinHOLE editor. Andre kontroller giver dig mulighed for at vende billedet i ansigtet og også justere lysstyrke, kontrast og farve.

7

Klik på "Gem" knappen, når du har placeret den overlejret ansigt til det område, du ønsker i FACEinHOLE foto editor. Vent på billedet for at gemme og arkivere, der kan tage flere minutter, og du vil blive omdirigeret til en side for at dele dit foto.

8

Klik på "Facebook" linket under "Sæt i din blog / Social Network" overskrift. Klik på "Send" knappen og en pop-up vindue vil fremkomme med en Facebook-login-side.

9

Log ind på din Facebook-konto for at afslutte udstationering FACEinHOLE foto på din profil.

Sådan Collect emails med Facebook

Sådan Collect emails med Facebook


Facebook tilbyder bekvemmelighed emailing venner i dit netværk, uden at skulle huske deres e-mail-adresser, da hjemmesiden sender e-mail adresseret til venners profil navne. Det betyder imidlertid, at man ikke er i stand til at samle deres personlige eller forretningsmæssige e-mail adresser, og du måske har brug for dem i fremtiden. Facebook blev oprettet for socialt samvær, så udnytte tjenesten til at indsamle disse e-mailadresser.

Vejledning

1

Annoncer på din Facebook-status, som du indsamler adresser. På denne måde, enhver, der ser din side, uanset om han er en ven eller en person, der søger at forbinde med dig, vil se, at du søger e-mailadresser. Skriv noget til virkningen af, "John Smith opdaterer sin BlackBerry. Venligst send mig din aktuelle e-mail-adresse inden fredag."

2

Skriv den besked på din Facebook-væg. Tilskynde venner, der klikker på "Synes godt om" knappen på post eller som kommentere det at sprede ordet, som du vil folks email oplysninger. Repost meddelelsen hver dag, du logger ind på Facebook for at holde stillingen i toppen af ​​siden, når andre venner tjekke hjemmesiden for at se, hvad deres kontakter er op til.

3

Repost din besked på din Facebook venners vægge. Det kan være tidskrævende, fordi det betyder, at du nødt til at besøge hver persons side i dit sociale netværk og repost oplysningerne. Men det giver dig den fordel at sprede dit budskab til et bredere publikum og potentielt øge dine kontakter.

4

Opret en Facebook-begivenhed. Dette vil hurtigt sende ordet ud til dine kolleger, som du har brug for deres adresser. Når du opretter begivenheden, skriver i "Hvad planlægger du?" felt, du indsamler venners e-mail-oplysninger. I "Mere info?" område, forklare, hvad adresser, du leder efter (erhvervsmæssig, personlig eller begge), hvorfor du har brug for dem, og hvor folk skulle sende dem (via Facebook, at din personlige e-mail-konto, etc.) Du kan også gøre offentligt arrangement for at tiltrække flere opmærksomhed.

5

Send en Facebook-e-mail til hele din liste over venner. Informere dem om, at du vil have deres adresser og når du håber at modtage dem. Opfordrer alle på listen for at sende e-mailen til gensidig venner, bekendte og forretningsforbindelser, så du kan udvide din kontaktliste.

TIPS

 • Tilskynde folk til at sende dig deres oplysninger direkte i stedet for at sende det på et offentligt område, såsom på din profils væg eller på væggen i en begivenhed side, for at beskytte deres privatliv.

Hvordan at tjene penge med Facebook

Hvordan at tjene penge med Facebook


Sociale medier som Facebook er ikke kun for socialt samvær: de er også et nyttigt redskab for virksomhederne til at udnytte. Hvad enten gennem meget målrettede reklamekampagner, vedvarende sociale medier markedsføring og iværksættelse af en omregnet i penge Facebook app, en driftig virksomhed med den rigtige forretningsplan kan tjene penge på Facebook.

Facebook Advertising

Facebook tilbyder reklame produkter ligner Pus, Adbrite og Googles AdWords. Under disse annoncer giver dig mulighed for at drive trafik og potentielle kunder til dit websted og produktsider. Mens reklame vil koste dig for hver besøgende, der klikker på din annonce, det gør øge dit brand eksponering for Facebook-brugere. Derudover Facebooks målretning mekanismer gør det muligt at vælge bestemte demografi at se dine annoncer og maksimere odds at konvertere klik til kunder.

Facebook Social Marketing

Beyond hjælp Facebooks annoncering platform for at tiltrække kunder, kan du bruge en aktiv social media tilstedeværelse til at dyrke en kundebase. Facebook Pages er gratis at oprette, og tilføjer kun interessant indhold vil tiltrække en følgende af brugere, der er sandsynlige kunder. Ud over langvarig udsætning for dit brand, kan du sende tilbud og fremhæve produkter eller tjenester til dine Facebook-tilhængere. I modsætning til Facebook-annoncer, behøver du ikke at betale, når brugere klikker på annoncerne tilbage til dit website du poster på din Facebook-side.

Facebook Apps

Marketing er ikke den eneste måde at tjene penge med Facebook. En forretningsmodel, at mange virksomheder har brugt med succes er at skabe spil på Facebooks platform. Disse spil er gratis at spille, men spillerne kan betale for at låse op for specielle fordele eller eksklusive in-game indhold. Gebyret for disse in-game ekstramateriale behøver ikke at være store for den samlede omsætning at være betydelig. Zynga, en virksomhed, der følger denne forretningsmodel, sendt kvartalsvise indtjening på mere end $ 300 millioner i 2012.

Ingen hurtige Bucks

Mens Facebook tilbyder en platform for at øge eller skabe indtægt, vil enhver virksomhed eller markedsføringsplaner gennem Facebook ikke komme til at bære frugt natten over. Kom godt i en Facebook-app fra jorden kræver markedsføring og udvikling som ethvert andet produkt til at komme i gang og begynde at producere indtægter. Maksimere effektiviteten af ​​en Facebook-reklamekampagne vil tage tid at finde ud af de specifikke demografi, som dine annoncer får mest trækkraft. Selv skabe og opretholde en stærk Facebook efter tager en samordnet og konsekvent indsats.

TIPS

 • "Cloudcrowd" er en gratis service, der vil betale dig for at gøre online-projekter og opgaver og ejes og drives af facebook.com
 • Du vil modtage din "cloudcrowd" indtjening via paypal.com

Sådan Sync min Facebook status med Facebook

Når du først begynder at bruge Facebook, vil du ønsker at sende venneanmodninger, så du kan læse andres statusopdateringer. Efter et stykke tid vil du ønsker at begynde at sende dine egne opdateringer Facebook status, så dine venner også kan læse om dig. Hvis du sender en Facebook-statusopdatering ordentligt vil det automatisk synkronisere med Facebook. Opdateringen vil blive vist på din væg og i dine venners nyheder feeds.

Vejledning

1

Log ind på din Facebook-konto.

2

Klik på feltet mærket "Hvad er på dit sind?"

3

Indtast din status.

4

Klik på "Share" knappen for at sende din nye Facebook-status.

Sådan Integrer Twitter med FacebookDu kan integrere Twitter med Facebook ved at give Twitter adgang til din Facebook-konto og lade Twitter til at sende dine tweets til din personlige Facebook-væg eller Facebook side, som du ejer. Du kan derefter opdatere begge tjenester på samme tid ved blot at sende til Twitter. På denne måde dine tilhængere, venner og fans vil alle de samme beskeder.

Vejledning

1

Gå til Twitter hjemmeside og logge på med dit brugernavn og adgangskode.

2

Gå til Facebook hjemmeside og logge ind med din Facebook-brugernavn og adgangskode.

3

Gå til Facebook Twitter programsiden på apps.facebook.com/twitter.

4

Klik på knappen "Tillad".

5

Marker feltet ved siden af ​​"Facebook-profil", hvis du vil have dine fremtidige Twitter statusopdateringer vises på din personlige Facebook-væg.

6

Marker feltet ud for "Facebook-side:" Hvis du vil have dine fremtidige Twitter statusopdateringer vises på en Facebook-side, du ejer, det ved at klikke på tilstødende drop-down menuen og vælge målet Facebook-side navn.

Hvordan man kan kombinere Twitter med Facebook

Når du installerer Twitter app på Facebook, kan du sætte den op til at kombinere de to konti og automatisk sende dine tweets på din Facebook-væg. Dette er en stor funktion, hvis du aktivt bruger både sociale netværk til at dele dine tanker, meninger og websteder, du har besøgt.

Vejledning

1

Log ind på din personlige Facebook-konto.

2

Skriv "twitter" i øverste søgefelt. Vælg "Twitter" app fra listen.

3

Klik på "Gå til App" knappen på Twitter app siden.

4

Indtast din kvidre loginoplysninger, herunder brugernavn og adgangskode. Klik på knappen "Tillad" for at bekræfte. Det kan tage et øjeblik, at appen kan synkronisere og få tilladelse fra din Twitter-konto.

5

Klik på "Tillad Twitter til at opdatere din Facebook-status" -knappen på Twitter ansøgning. På næste side, klik på "Tillad statusopdateringer."

6

Gå til Twitter ansøgning på et hvilket som helst tidspunkt for at skrive en tweet direkte fra Facebook. Skriv din besked i den medfølgende tekst, og klik på "Opdater" eller "Send" knappen. Dine tweets vil automatisk sende til din Facebook-væg og Twitter stream.

TIPS

 • Hvis du har tekniske problemer med at installere Twitter app i Facebook, skal du fjerne cookies og midlertidige internetfiler til din browser.
 • Hvis det stadig ikke installeres, kan du prøve at bruge en anden webbrowser og forsøge app installation Twitter igen.

Hvordan angiver jeg et foto som Mit profilbillede, når jeg sender det til Facebook via tekst?

Hvordan angiver jeg et foto som Mit profilbillede, når jeg sender det til Facebook via tekst?


Facebook Mobile er en måde for dig at gøre statusopdateringer på din Facebook-profil via SMS. Ud over SMS-beskeder, kan du også sende billeder taget med din mobiltelefon, som vil sende til dine opdateringer foder også. Hvis du vil indstille et billede som dit profilbillede, når du sender den til Facebook via tekst, kan du gøre det i et par museklik.

Vejledning

1

Tekst fotoet til Facebook ved hjælp af Facebook Mobile nummer: 32665.

2

Log ind på din Facebook-konto, og klik derefter på billedet i dine opdateringer feed.

3

Klik på "Make profilbillede" nederst til venstre.

4

Træk håndtagene for at ændre størrelsen på billedet som ønsker og derefter klikke på "Udført Beskæring."

Sådan sende billeder på Facebook fra en mobiltelefon

Sådan sende billeder på Facebook fra en mobiltelefon


Facebook-medlemmer kan skrive og dele deres fotos direkte fra deres mobiltelefoner. Med Facebook Mobile, kan du fjerne hukommelseskort og computere, letter næsten-øjeblikkelig deling. Facebook tildeler dig din personlige upload e-mailadresse. Med en internet-kompatibel mobil kamera telefon, kan du uploade billeder og sende dem til din profil på blot et par trin.

Vejledning

1

Følg anvisningerne på din mobiltelefon til at komponere en e-mail. Vælg det fotografi, du ønsker at uploade til Facebook, og vælg den. Vælg den mulighed for at sende eller mulighed for at dele dit billede via e-mail. Kontakt din brugervejledning, hvis nødvendigt, da denne proces er unik for din telefon.

2

Skriv din personlige upload e-mailadresse i feltet "Til" i e-mailen. Gå til facebook.com/mobile/ og logge ind for at se din adresse. Rul til den nedre del af siden og find din adresse i den blå boks under afsnittet "Upload via e-mail."

3

Indtast en billedtekst til fotoet i "Emne" linje i e-mail og send. Fotoet vil straks blive overført til din "Mobile uploads" album og bogført på din profil.

TIPS

 • Juster dine personlige indstillinger til at bestemme, hvem der kan se og kommentere dine fotos.
 • Standardindstillingen privatliv indstilling til Facebook mobile uploads er "Alle", som du kan ændre fra din Privatindstillinger. Lad ikke andre at få adgang til din personlige upload emailadresse, da det forbinder direkte til din personlige Facebook-konto.

Formålet med Facebook

Facebook blev grundlagt i 2004. Det er vokset til et globalt fænomen, tælle mere end 750 millioner brugere, herunder cirka 70 procent fra uden for USA. Den sociale networking site blev startet med et langt mere beskedent formål. Grundlægger Mark Zuckerberg udviklede Facebook, mens han var studerende på Harvard University i første omgang som blot en social networking site for universitetets studerende.

Oplyst Mission

Facebook erklærede mission er "at give folk mulighed for at dele og gøre verden mere åben og forbundet." På sin hjemmeside forklarer Facebook, at den mener, at øget sammenhæng mellem mennesker gennem deres hjemmeside vil føre til en bedre forståelse mellem forskellige grupper. Facebook er designet til at være fri for brugerne; Det bør give dem kontrol over deres oplysninger, og som kan få adgang til det, ifølge selskabets redegørelse af principper.

Individuelle brugere

Personlige engagement i et online rum er det centrale formål med Facebook. Det tjener til at give de enkelte brugere at forbinde med venner i en enkel, shorthanded og deler tanker, nyheder og multimedieindhold med dem. Facebook giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse med mange af deres venner på en gang gennem indlæg, der går ud til et sæt liste over personer; det giver giver dem mulighed for at følge med deres venner og forbinde direkte med enkeltpersoner gennem direkte messaging. Den lader også individer forbinde med offentlige personer og virksomheder.

Facebook for Marketing

Facebook giver virksomheder, organisationer og offentlige personer til at forbinde med kunder, fans og komponenter gennem hjemmesiden. Virksomheder og andre mærker oprette sider, hvor de kan sende indhold, tilvejebringe organisatorisk nyheder, tilbyder tilbud, indføre produkter og styringen kundeservice relationer. De kan også nå et stort antal mennesker med målrettede reklamer, skaber annoncer specifikt til Facebook, der er skræddersyet til at blive vist på de sider af specifikke grupper af mennesker, de håber at nå.

Facebook som en Business

Facebook er en virksomhed, der har et formål at skabe indtægter, berigende investorer og skaffe arbejdspladser. Fordi det ikke lade brugerne betale for at have Facebook-sider, den har brug for at generere indtægter fra andre kilder. Facebook producerer de fleste af sine indtægter fra reklamer, herunder annoncer for både store og små annoncører. Facebooks reklame produkter omfatter selvbetjening reklame, hvor annoncørerne oprette og organisere deres egne Facebook-kampagner via en online service og interaktive annoncer. Facebook gør også penge gennem sin virtuelle gave butik, der giver brugerne mulighed for at købe virtuelle gaver til hinanden, efter AllFacebook.com.

Hvordan at sende invitationer via Facebook eller MySpace

Ved at bruge sociale netværkssider som Facebook eller MySpace, kan du tilslutte med venner online. Hvis du planlægger en begivenhed kan du også bruge disse sociale netværkssider platforme til at invitere venner til begivenheden. Sende invitationer på Facebook og MySpace er meget ens, der kræver, at du angiver en titel til arrangementet, en tid og det sted, hvor arrangementet bliver. Når du angiver detaljer om begivenheden, kan du vælge bestemte venner til at sende invitationer til.

Vejledning

Facebook

1

Åbn din browser og besøge facebook.com. Log ind på din konto.

2

Klik på "Events" i venstre kolonne på siden. Klik på "Opret en begivenhed" linket øverst på siden.

3

Klik på feltet "Når"; en kalender vises. Klik på den dato, hvor begivenheden finder sted. Klik på drop-down boksen ved siden af ​​det og klikke på starttidspunktet. Klik på linket "Tilføj sluttidspunkt" og angive et tidspunkt, at begivenheden vil ende, hvis du ønsker det.

4

Indtast titlen for invitationen til "Hvad er du planlægger" feltet.

5

Indtast placeringen af ​​begivenheden i feltet "Hvor". Klik på linket "Tilføj adresse" og indtaste en adresse, hvis du ønsker det.

6

Skriv navnet på den by, hvor begivenheden finder sted i "City / Town" feltet.

7

Tilføj eventuelle yderligere oplysninger i "Mere info" feltet.

8

Klik på knappen "Vælg gæster"; en liste over alle dine Facebook-venner vises. Placer tjek-mark ved siden af ​​nogen venner, du ønsker at sende invitationen til. Klik på "Gem og luk".

9

Klik på "Opret en begivenhed." Facebook sender automatisk opfordringen i en besked til de venner valgt.

MySpace

10

Åbn din browser og besøge myspace.com. Log ind på din konto.

11

Klik på "My Stuff" drop-down menuen øverst på siden og klik på "Events" under "Social" sektionen.

12

Klik på den blå "Opret begivenhed" knappen i venstre side af hjemmesiden.

13

Indtast titlen for invitationen til "Hvad" feltet.

14

Klik på feltet "Når"; en kalender vises. Klik på den dato, hvor begivenheden finder sted. Klik på drop-down boksen ved siden af ​​det og klikke på starttidspunktet. Klik på linket "Tilføj sluttidspunkt" og angive et tidspunkt, at begivenheden vil ende, hvis du ønsker det.

15

Indtast placeringen af ​​begivenheden i feltet "Hvor". Klik på linket "Tilføj adresse", og skriv en indtaste en adresse, hvis du ønsker det.

16

Klik på "Privat (invitation)" i afsnittet "Privacy".

17

Klik på linket "Change foto" og vælg et foto på din computer, som du vil føje til invitationen.

18

Klik på "Gem og invitere venner." Et pop-up-vindue vises med en liste over alle dine MySpace venner. Klik på de enkelte venner til at sende invitationer til blot de venner, eller klik på "Vælg alle venner" for at invitere alle dine venner. Klik på "Inviter".

CSS Tutorial om hvordan du udskifter form en Send Knap Med et billede

Browsere anvender almindeligt, grå stilarter til knapper i webformularer. Disse knapper ligner dem, der findes i før-XP versioner af Windows og synes dateret når kontrast mod ellers smukke web design. Du kan i stedet stil "Send" knapper med Cascading Style Sheet (CSS) kode og erstatte den grå baggrund med et billede. For at målrette på knappen, skal du også nødt til at tilføje et ID til sin HTML-kode. Da browsere tilføje standard styling til knapper, bruge CSS til at slukke for grænsen, og tænd den korrekte musemarkøren.

Vejledning

1

Gå til "Start" på proceslinjen i Windows, og indtast "Notepad" i søgefeltet. Klik på "File" i den øverste menubjælke og åbne din webside, der indeholder formularen og send-knappen. Du vil se den rå kode for at vises i editoren siden.

2

Find knappen "Send" i din HTML-formular-kode:

<Input type = "submit" name = "submit" value = "Send" />

Læg et ID navn til din knap "Send":

<Input type = "submit" name = "send" id = "send_button" value = "Send" />

Fjern "værdi" attribut, og dens tekst, såsom "Send" for at gøre teksten forsvinde fra knappen, hvis grafikken allerede indeholder tekst.

3

Rul til toppen af ​​koden og se efter "<style>" tags. Hvis du ikke kan finde dem, tilføje disse tags mellem "<head>" tags i din webside:

<Style type = "text / css">

</ Style>

4

Skriv en vælgeren på "vælg" knappen "Send" mellem dine "<style>" tags:

send_button {}

Ovenstående vælgeren finder et HTML element med "send_button" med ID-navn. Uanset CSS kode du lægger mellem de krøllede parenteser vil ændre den måde den valgte HTML-element ser ud i browseren.

5

Indstil "Send" knappen grænse til nul pixels og give det samme bredde og højde som det billede, du vil bruge:

send_button {

kant: 0;

bredde: 100px;

højde: 50px;

}

6

Tilføj det billede, du vil bruge til knappen som sin baggrund:

baggrund-billede: URL ("sti / til / image.png«) center no-gentage;

Ovenstående kode går mellem de krøllede parenteser på samme måde som den anden kode. Erstat "sti / til / image.png" med webadressen til det billede, du vil bruge. Brug "center" og "no-repeat" for at centrere billedet på knappen og sluk baggrund fliser.

7

Indstil "cursor" ejendom til "pointer" for at bringe hånd for markøren tilbage til knappen, fordi browsere skifte tilbage til pilen markøren, når du ændrer stil på en knap:

cursor: pointer;

TIPS

 • Browsere, der understøtter CSS niveau 3 (CSS3) kan du vælge danne knapper efter type: "input ['type = submit'] {}". I kompatible browsere, vil denne selector målrette alle indsende knapper.
 • Ved at sætte billedet som baggrund for knappen, kan du holde "Send" tekst af knappen og stil det ved hjælp af CSS. Brug polstring og tekstjustering at placere knappen tekst.

Hvordan til at sende faxer med en computer

Hvis du har været glip af muligheden for at sende faxer, fordi du ikke har en faxmaskine, du er i lykke. Du kan nu sende fax med enhver computer, der har adgang til internettet uden at bruge penge til en faxmaskine. Du vil være i stand til at sende din fax ved hjælp af din helt egen faxnummer. Det er så simpelt som at sende en e-mail.

Vejledning

1

Besøg et websted, der giver dig mulighed for at sende fax med din computer, såsom eFax.com, MyFax.com. eller RingCentral.com.

2

Klik på muligheden for at oprette en "Ny konto" eller "Register". Ordlyden varierer efter hjemmeside. Mange af de steder vil kræve, at du betaler et månedligt gebyr for deres ydelser. EFax hjemmeside vil tilbyde dig en gratis prøveversion af deres produkt, før du betaler for et abonnement. Efter tilmelding til en ny konto, vil du blive forsynet med din helt egen faxnummer.

3

Log ind på din konto med dit brugernavn og adgangskode efter endt tilmeldingsprocessen. Brugernavnet vil typisk være dit faxnummer, som blev tildelt til dig af hjemmesiden eller din e-mail-adresse, der blev brugt, når du tilmelder dig tjenesten.

4

Klik på indstillingen "Send" en fax.

5

Indtast modtagere faxnummer i feltet "Til" -feltet eller andet område, der er angivet af udbyderen.

6

Klik på "Cover Letter" mulighed for at oprette et følgebrev til din fax, hvis du ønsker at gøre det.

7

Indtast de oplysninger, du ønsker at faxe til den enkelte i selve meddelelsen. Du kan også uploade vedhæftede filer, hvis du ønsker at faxe et selve dokumentet til en person.

8

Klik på "Send" for at sende faxen. Dit abonnement vil tillade dig at sende et bestemt antal faxer hver måned, med en ekstra per side gebyr, hvis du overskrider dette antal.

Sådan Sync Wordpress med Facebook profiler

Synkronisering en WordPress blog du styre med din Facebook-profil er en nyttig og bekvem måde at dele dine nyeste indlæg med dit online sociale netværk. I stedet for at kopiere et link til en anden stilling og indsætte det på din Facebook-status besked, kan du fjerne disse trin helt. WordPress.com giver bloggere mulighed for at dele med forskellige netværk og websteder, herunder Twitter, Yahoo og Facebook.

Vejledning

1

Log ind på WordPress.com med dit brugernavn og password. Klik på "Log ind" knappen.

2

Vælg "My Blogs" fra den øverste navigationslinje og gå til den blog, du vil redigere.

3

Klik på "Deling" link fra "Indstillinger" panel i venstre sidebar.

4

Klik på "Facebook" logo til at forbinde din WordPress blog med din Facebook-profil. Når en pop-up dialogboks vises, skal du klikke på "Godkend forbindelse med Facebook" -knappen. På næste side, skal du klikke på "Tillad" for at give tilladelse.

TIPS

 • Du skal muligvis klikke på knappen "Tillad" knappen på Facebook flere gange for at give tilladelse. Dette synes at være en fælles glitch eller teknisk problem på mange webbrowsere.
 • Egen hosting WordPress blogs skal installere et plugin for at modtage denne funktionalitet. En mulig plugin løsning er Wordbook, som du kan finde på WordPress.org under Plugin sektion.

Sådan installeres Disqus Med Facebook Connect

Disqus er et kommentere system, der almindeligvis anvendes på blogs og andre typer af hjemmesider. Aktivering af Facebook Connect funktion tillader besøgende at efterlade kommentarer ved hjælp af deres Facebook-konti. For at aktivere Facebook Connect kommentarer sammen med dine Disqus kommentarer, ændre et par indstillinger på Disqus hjemmeside før installation.

Vejledning

Aktiver Facebook Connect

1

Besøg Disqus hjemmeside på Disqus.com og logge ind på din konto.

2

Klik på "Admin" linket i øverste højre hjørne af skærmen.

3

Klik på "ændre" link ved siden af ​​"Alle steder" overskrift, og vælg det websted, du vil aktivere Facebook Connect til.

4

Åbn fanen "Indstillinger".

5

Marker feltet ved siden af ​​"Display login knapper med kommentarfeltet," så markere feltet ved siden af ​​"Facebook".

6

Klik på flydende "Gem ændringer" knappen, der vises nederst på skærmen.

Installation

7

Besøg Disqus hjemmeside på Disqus.com.

8

Klik på "Admin" linket i øverste højre hjørne af skærmen.

9

Klik på knappen "Install", placeret på højre side af skærmen ved siden af ​​"tilføjelsesprogrammer."

10

Vælg det websted, du vil installere dit Disqus plugin til.

11

Vis koden for dit Disqus plugin ved at klikke på "Universal Code" linket i bunden af ​​skærmen.

12

Fremhæv hele koden inde i "Embed koden" tekstfeltet, højreklik og vælg "Kopier".

13

Åbn Notesblok på computeren, og klik derefter på "Filer", "Open" og åben HTML-side, du gerne vil installere Disqus på.

14

Højreklik på den position, du vil have din Disqus kommentar feltet for at gå og vælg "Sæt ind". Klik på "File" og "Gem" for at gemme dine ændringer. Når du uploader dine ændrede webside og besøge din side igen, vil du se Disqus kommentar-system med Facebook Connect.

Sådan tilføjes en registrering Login med Facebook

Når du registrerer din ansøgning med Facebook og modtage en "App ID," tilføj Facebooks "Social Plugins" til din hjemmeside til at integrere Facebook teknologi med dit indhold. For eksempel installere "Registrering" plugin for at give brugerne mulighed for at registrere dig til dit websted ved hjælp Facebook-konto legitimationsoplysninger, som tillader dig at overvåge antallet af personer, der bruger dit websted månedligt fra din Facebook-udvikler kontrolpanel.

Vejledning

1

Log på Facebook. Rul til bunden af ​​hovedsiden og klik på "udviklere".

2

Klik på "Tilføj Facebook til min hjemmeside" knappen. Klik på "Vigtige begreber" langs venstre side af skærmen, og klik derefter på "Social Plugins" i midten af ​​skærmen. Rul ned til "Registrering" og klik på det.

3

Fremhæv koden under "Eksempel" og derefter højreklikke på det og klikke på "Kopier". Åbn din webhost hjemmeside i et nyt faneblad eller vindue.

4

Log ind på din web hosting-konto og åbne "File Manager". Sæt kryds i boksen ved siden af ​​navnet på den side, hvor du vil installere registrering og klik på "Rediger". Klik med musen på den linje, du vil registreringen boksen vises, skal du højreklikke og klikke på "Indsæt" for at indsætte registreringskoden i.

5

Retur til åbne fanen Facebook og klik på "Udviklere" knappen nederst på skærmen. Klik på "Apps" og derefter klikke på navnet på den Facebook-applikation, der svarer til det sted, hvor du vil installere registrering. Dobbeltklik på rækkefølgen under "App ID" og derefter højreklikke på det og klikke på "Kopier".

6

Maksimer Web vært vindue eller fane, derefter fremhæve tegnsekvensen der vises bag "Klient-ID." Højreklik og klik på "Indsæt" for at erstatte denne sekvens med din egen app-id. Klik på "Gem". Facebook-brugere kan nu tilmelde dit websted ved hjælp af deres Facebook-konti.