se to excel dokumenter på samme tid

Hvordan kan jeg åbne to Excel bøger på samme tid?

De fleste programmer kan du åbne to dokumenter og se dem side om side, fordi de åbner i to separate vinduer i samme program. Ikke så med en håndfuld apps, herunder Microsoft Excel. Selvom du kan have to eller flere Excel-projektmapper åbne på én gang, og se dem alle hver for sig i Windows-proceslinjen, når du skifter mellem bøger, vil du se, at hver fil fylder det samme vindue, hvilket gør det synes umuligt at se både på samme tid. Heldigvis findes der en løsning.

Vejledning

1

Åbn en Excel-fil i Excel.

2

Klik på "Start" orb og skriv "excel".

3

Klik på "Microsoft Office Excel", når det vises i menuen Start for at åbne programmet.

4

Åbn den anden Excel-projektmappe ved at klikke på "Office" -knappen i Excel, at vælge "Åbn" og navigere til filen.

TIPS

  • Åbent Excel fra sit program ikon for hver separat Excel vindue, du vil; Hvis du dobbeltklikker på en Excel-projektmappe i Windows Stifinder, vil det åbne i den eksisterende Excel-vinduet.
  • Du kan også se flere projektmapper i samme vindue ved at vælge "Vis", "Arranger All" og vælge fra muligheder, herunder "Fliser" og "Cascading."

Sådan køres flere makroer på samme tid i Excel

Sådan køres flere makroer på samme tid i Excel


Hvis du har oprettet et Excel-regneark, der bruger en masse makroer, så kan du ønsker at køre flere makroer samtidigt. Makroer spare tid ved at automatisere opgaver og udføre dem automatisk med et klik på en knap. I Excel, kan du bruge en bestemt makro funktion til at køre flere makroer samtidigt. Dette er "opkald" funktionen. Ved hjælp af opkald, kan du oprette en master makro, der vil køre alle dine andre nødvendige makroer.

Vejledning

1

Klik på "Start"> "Alle programmer"> "Microsoft Excel". Klik på "File"> "Åbn" og derefter finde og åbne det Excel-regneark, der indeholder flere makroer.

2

Klik "Funktioner"> "Macro"> "Indspil ny makro." Indtast et navn som "master" og klik på "OK." Klik på "Stop" knappen med det samme. Klik på "Funktioner"> "Macro"> "makroer." Klik på "Master"> "Edit". Dette starter Visual Basic Editor.

3

Skriv "Ring Macro1" inde i "Sub" og "End Sub" kommandoer, og tryk derefter på "Enter". Skriv "Call Macro2", og tryk derefter på Enter. "Gentag dette for alle de makroer, som du ønsker at køre samtidig. Erstat" Macro1 "og" Macro2 "med navnene på de makroer, som du ønsker at køre på samme tid.

4

Luk Visual Basic Editor. Den vil spørge, om du vil gemme din makro. Klik på "Ja". Når du kører "master" makro, vil det nu køre alle andre makroer er angivet i Visual Basic.

Kan Firefox & IE8 skal installeres på samme tid?

Kan Firefox & IE8 skal installeres på samme tid?


Firefox og Internet Explorer kan både være installeret på et system på samme tid uden problemer. Webbrowsere kan køre ved siden af ​​hinanden uden større problemer, og kan dele den samme internetforbindelse uden at forstyrre hinanden. Enhver browser installeret på systemet skal indstilles til automatisk at opdatere sig selv for at sikre, at de seneste sikkerhedsrettelser og fejlrettelser anvendes.

Installation Firefox

Den seneste version af Mozillas Firefox-browser er tilgængelig til download fra mozilla.com. Kør setup-filen, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Under opsætningen bliver du bedt om at vælge en destinationsmappe til softwaren og får valget mellem at tilføje en genvej til skrivebordet. Når det er installeret Firefox kan startes fra enten menuen Start eller genvejen på skrivebordet. Programopdatering indstillinger findes under fanebladet Update på siden Avanceret i dialogen Indstillinger.

Installation Internet Explorer

Besøg Microsofts hjemmeside på Microsoft.com for at hente og installere den nyeste version af Internet Explorer. Følg hvert trin i installationsguiden for at oprette Internet Explorer på din pc og konfigurere menuen Start og genvej på skrivebordet muligheder. Browseren er lanceret gennem nogen af ​​de forbindelser, der skabes under installationen. Opdater indstillinger for Internet Explorer findes i Windows Update komponent i Kontrolpanel. Opdateringer til browseren følge de samme regler, der er fastsat efter opdateringer til operativsystemet som helhed.

Indstilling af Standard Browser

Firefox og Internet Explorer kan både være installeret på samme tid og kan køre samtidig uden problemer. En af de browsere, der er installeret på dit system, skal udpeges som standard én - med andre ord, den browser, starter automatisk, når du følger et hyperlink i et andet program eller åbne en HTML-fil. Åbn Kontrolpanel fra linket i menuen Start og vælg derefter "Programmer" og "Set standardprogrammer" for at finde den relevante side indstillinger.

Yderligere information

Yderligere information på begge browsere kan findes fra deres respektive hjemmesider og fra den medfølgende med hver ansøgning dokumentation. Både Mozilla og Microsoft portaler giver fejlfindingstrin for at forsøge at løse problemer og flere detaljer om de forskellige måder, hvorpå browsere kan konfigureres og tilpasses. Yderligere browsere, såsom Google Chrome, Opera og Apples Safari kan også installeres ved siden Firefox og Internet Explorer.

Sådan Tillad flere brugere at redigere et Word-dokument på samme tid

Sådan Tillad flere brugere at redigere et Word-dokument på samme tid


Ved at bruge "Registrer ændringer" og "Kombiner" indstillinger i Microsoft Word 2007, kan en forfatter til et Microsoft Word-dokument sende det til flere personer på samme tid for forslag eller redigeringer. Efter de andre mennesker gør deres forslag og sende det reviderede dokument tilbage, kan forfatteren derefter flette alle ændringerne bekvemt i ét dokument. Forfatteren kan også se, hvilke editor gjort særlige bemærkninger eller ændringer, som den enkeltes ændringer vises i en anden farve på dokumentet.

Vejledning

Registrer ændringer

1

Klik på fanen "anmeldelse" på den øverste værktøjslinje.

2

Klik på "Final Viser Markup", således at dokumentet viser dine ændringer.

3

Klik på "Registrer ændringer" i afsnittet Sporing.

4

Foretag ændringer, herunder sletninger og indsættelser, i dokumentet.

5

Klik på "Balloner" i afsnittet Sporing og vælg "Vis Revisioner i balloner", hvis du ønsker ændringer, der skal vises i balloner på den højre side af teksten. Du kan også vælge "Vis Alle versioner Inline" fra knappen "Balloner", hvis du ønsker ændringer, der skal vises i almindelig tekst.

Kombiner dokumenter

6

Klik på fanen "anmeldelse" på den øverste værktøjslinje.

7

Klik på "Sammenlign" og derefter "Kombiner".

8

Klik på "Folder" ikonet under "Original dokument" og find dit originale dokument.

9

Klik på "Folder" ikonet under "reviderede dokument" og find det reviderede dokument sendt af en redaktør.

10

Vælg "Nyt dokument" under "Vis ændringer i" sektionen.

11

Klik på "OK".

12

Accept eller afvisning af redaktørens ændringer og gemme dokumentet under et nyt navn.

13

Gentag trin 1 til 7 for at kombinere ændringer i en anden editor dokument i den reviderede dokument.

TIPS

  • Du kan vælge, hvilke typer af redigeringer dokumentet vises ved at vælge indstillinger i "Show Markup" menuen.
  • Du kan tilpasse udseendet af kommentarer og redigeringer ved at vælge "Rediger Tracking Options" under "Registrer ændringer" knappen.

Sådan bruges billeder i Excel-dokumenter

Sådan bruges billeder i Excel-dokumenter


Microsoft Excel er et regnearksprogram, som tillader brug af genstande, herunder grafik og fotos, inden dine regneark. Fotos og billeder med .jpg, .gif, .bmp, .png og .tiff udvidelser, foruden flere andre filtyper, er kan indføres i Excel. Brug af billeder i Microsoft Excel-dokumenter opnås hurtigt og nemt med blot et par enkle trin.

Vejledning

1

Start Excel software på din computer. Dette kan gøres ved at dobbeltklikke på Excel-ikonet på skrivebordet eller proceslinjen, eller via Windows "Start" menuen. Med denne mulighed, skal du vælge "Start" og derefter "Alle programmer". Klik på Microsoft Office-mappen, og klik derefter på programmet linket Microsoft Excel.

2

Åbn Excel-dokument, hvori billederne skal importeres eller oprette et nyt dokument, hvis du ikke allerede har en gang.

3

Klik på "Indsæt" på den øverste værktøjslinje.

4

Klik på "Billede" link, så "Fra fil." Filen vælgeren dialog vises.

5

Naviger til det første foto, du vil indsætte. Klik på filen og klik på "Indsæt". Billedet vises i Excel-dokument.

6

Brug dimensionering værktøjer på toppen, bunden og siderne af billedet, sammen med træk og slip-funktion, til placering og størrelse fotoet.

7

Gentag processen for yderligere fotos.

8

Gem dokumentet, før du afslutter programmet.

TIPS

  • Afhængigt af hvilken version af Excel, du bruger, kan navnene på de links og menupunkter variere lidt, men "Indsæt" og "Billede" links skal være de samme på tværs af versioner.

Sådan Del & Rediger Excel-dokumenter

Sådan Del & Rediger Excel-dokumenter


Deling af et dokument giver andre adgang til dokumentet. Når andre mennesker har adgang til dokumentet, kan de ændre og foretage ændringer på det dokument, de ønsker. Det er vigtigt at kun dele dokumentet derefter med mennesker, du ønsker at bruge projektmappen. Delingen mulighed er direkte indbygget i Microsoft Excel. Men hvis du er i et kapløb, der er andre måder at dele et dokument, såsom e-maile det til nogen eller sætte det på et flashdrev.

Vejledning

Deling

1

Åbn din projektmappe.

2

Klik "Review" og derefter "Del projektmappe."

3

Tjek de "tillade ændringer af mere end en bruger på samme tid" og "Det gør det også muligt arbejdsbog fusionerende" check bokse.

4

Klik på "Avanceret" og derefter ændre indstillingerne for sporing af ændringer. Klik på "OK".

5

Gem dokumentet i et netværk bibliotek.

Ændring

6

Åbn projektmappen på netværksdrev ved at dobbeltklikke på projektmappen.

7

Klik på "Office" -knappen, derefter "Excel-indstillinger."

8

Klik på "Popular" og derefter "Tilpas din kopi af Office." Indtast dit navn i brugernavn sektion.

9

Rediger dataene, som du normalt redigerer en projektmappe.

10

Gem filen.

Sådan Launch flere tilfælde af MS Word på samme tid

Sådan Launch flere tilfælde af MS Word på samme tid


Microsoft Word kan være en af ​​de mere undervurderede software programmer på markedet. Efter alt, er det bare at skrive, ikke? Hvor kompliceret kan det være? Tekstbehandling er kommet langt siden de dage i grønne markører og dot matrix printere. Disse dage, kan et tekstbehandlingsprogram gøre alle mulige sjove tricks.

Et trick er evnen til at åbne flere Word-dokumenter på en gang. En metode giver dig mulighed for samtidig at åbne flere filtyper, ikke kun Word-dokumenter. En anden metode giver dig mulighed for kun at åbne Word-filer, men det vil give dig mulighed for at udskrive dem alle med et enkelt klik. Denne artikel bruger MS Word 2002, men disse funktioner bør arbejde det samme i alle Windows-udgaver.

Vejledning

Åbning og Aktivering Kun

1

Åbn mappen med titlen dokumenter eller Dokumenter.

2

Ved hjælp af musen, fremhæve alle de dokumenter, du ønsker at åbne. Hvis de er adskilt af andre filer, kan du vælge hver enkelt ved at trykke CTRL og klikke på samme tid.

3

Tryk på Enter-tasten. Alle valgte filer åbnes.

Du kan også opnå dette skridt ved at højreklikke et vilkårligt sted på skærmen, og derefter klikke på fed skrift kommandoen Åbn.

Åbning med en Print Option

4

Åbn Microsoft Word.

5

Vælg Filer> Åbn fra drop down menuen. Dette vil åbne et vindue en liste over alle MS Word-dokumenter, der er gemt på din computer. Træk og klik for at vælge en liste over dokumenter til udskrivning, eller du kan bruge CTRL + klik for at vælge ikke-sammenhængende dokumenter.

6

Klik på Åbn eller tryk Enter.

7

Gå tilbage til det første ord skærmen, og klik på Filer> Udskriv. Alle åbne dokumenter udskrives.

TIPS

  • Hvis du arbejder med primært to filer, kan du nemt skifte frem og tilbage ved at holde ALT og TAB på samme tid. Det vil gå frem og tilbage mellem de to sidste filer, du kiggede på. Denne smarte lille Windows trick fungerer med alle programmer, selv internetsider.
  • Hvis du vil åbne flere tomme dokumenter i Word, åbne MS Word, og derefter gentagne gange klikke CTRL + N, indtil det ønskede antal dokumenter er nået.

Hvordan man kan knytte Word-dokumenter til Excel-dokumenter

Hvordan man kan knytte Word-dokumenter til Excel-dokumenter


Når du arbejder på en stor præsentation til arbejde eller skole, eller hvis du holder styr på budgetter eller andre vigtige oplysninger ved hjælp af Word-dokumenter og Excel-regneark, kan det være nyttigt at lære at knytte de to sammen. Ved at sammenkæde dine Word-dokumenter til dine Excel-dokumenter, du sikre, at når oplysninger i ét dokument opdateres, er det opdateret i det andet dokument så godt, så du sparer tid for at skulle gå frem og tilbage mellem de to.

Vejledning

1

Åbn Word-dokument og Excel-dokument og gå til Excel-dokument. Tryk på "Ctrl" og "A" for at fremhæve hele regnearket, eller bruge musen til at markere en bestemt række eller kolonne, du vil linke.

2

Tryk på "Ctrl" og "C" for at kopiere den fremhævede afsnit.

3

Gå til Word-dokument og sæt markøren, hvor du vil have linket til Excel-dokument vises.

4

Gå til "Home" og klik på "Udklipsholder" og derefter klikke på pilen under "Indsæt" og klik på "Indsæt speciel". Vælg "Microsoft Office Excel Object" på listen.

5

Klik på "Indsæt" for at indsætte selve dokumentet, eller "Indsæt link" for at indsætte et link til din Excel-dokument.

Hvordan laver to Borde Rul på samme tid i JavaScript

Den "scrollTop" ejendom for en tabel kan du indstille placeringen af ​​rullepanelet, når brugeren åbner din side. Du kan bruge JavaScript til at rulle to borde på samme tid, så hver tabel ruller direkte til samme sted for brugerne at læse data fra begge tabeller. Du oprette JavaScript-funktionen direkte i HTML-siden, der indeholder de to tabeller.

Vejledning

1

Højreklik på den HTML-side, der indeholder dine tabeller. Klik på "Åbn med" og vælg din foretrukne editor.

2

Opret to variabler, der peger på din HTML-tabeller. Følgende to variabler peger på "Tabel 1" og "Tabel 2":

var Tabel 1 = document.getElementById ("Tabel 1");
var Table2 = document.getElementById ("Tabel 2");

3

Indstil scroll position for begge tabeller. For eksempel er de følgende kode Ruller brugere til bunden af ​​begge tabeller automatisk:

table1.scrollTop = table1.scrollHeight;
table2.scrollTop = table2.scrollHeight;

Sådan spiller lyde fra en HDMI & lydkort på samme tid

Sådan spiller lyde fra en HDMI & lydkort på samme tid


Visse computere leveres med en HDMI-indgang. Dette giver dig mulighed for at sende HD-lyd og video-signaler til computeren direkte gennem et enkelt HDMI-kabel. Men et lydkort stadig er installeret på systemet, som har en "Line-In" tilslutningsport. Med udstyr hooked op til denne forbindelse, kan du lytte til både lydkort og HDMI-indgang på samme tid.

Vejledning

1

Sæt HDMI-kablet i "HDMI Out" port på high-definition enhed, du vil tilsluttet til computersystemet.

2

Sæt 3,5 mm kabel kører ud af en mikrofon (eller en anden lydenhed) i "Line-In" port på computeren systemet.

3

Tænd for mikrofonen og HD-enheden. Lyden fra både hardware spiller over computerens højttalersystem.

Mit lydkort fungerer ikke spille to filer på samme tid

Computere bruger enten et dedikeret lydkort eller en integreret lydkort til lyd. Dedikerede lydkort bruger et interface som PCI Express til at oprette forbindelse til computeren. Integrerede enheder er indbygget i et chipsæt på bundkortet. De fleste lydkort skal have noget problem at spille to filer på samme tid, men hvis enheden misligholder, kan interne indstillinger være påvirkende hardware ydeevne.

Eksklusiv tilstand

Eksklusiv Mode kan en ansøgning om at tage kontrol over lydkortet, hvilket forhindrer alle andre programmer i at få adgang funktioner lydkortet mens det primære aktivt program. Andre programmer vil ikke være i stand til at bruge enheden, indtil den oprindelige ansøgning har afsluttet sin opgave. Hvis en ansøgning spiller en enkelt lydfil, vil et andet program forsøger at afspille lyden i en anden lydfil blive blokeret fra handling. Eksklusiv tilstand kan aktiveres eller deaktiveres på fanen Avanceret i vinduet Egenskaber højttalere, der er tilgængelig fra Øresund-modulet i Kontrolpanel.

Anvendelsesbegrænsninger

De fleste medier applikationer, som iTunes og Windows Media Player, ikke er i stand til at afspille to lydfiler på samme tid, på grund af programmeringsfejl begrænsninger. Åbn en anden instans af ansøgningen, så forsøger at afspille den anden lydfil. Hvis computeren spiller begge filer på samme tid, problemet er selve ansøgningen.

Card Begrænsninger

Ikke alle lydkort er i stand til at udsende lyd fra to kilder på en gang; for eksempel kort udviklet før etableringen af ​​avancerede high-definition lyd, også kendt som Environmental Audio udvidelser, ikke understøtter flere samtidige miljøer, når du arbejder med hardware-accelereret lydeffekter. Hvis computeren kører ældre hardware, hvilket er hardware ved hjælp af forældet teknologi ikke længere er i brug, kan pc'en ikke kunne spille to filer på samme tid.

Enhedsdriver

Enhedsdrivere tillader en computer til at udnytte de evner af en hardware komponent; føreren bestemmer hvilke funktioner en enhed kan udføre fra et program eller operativsystemet. Hvis driveren er beskadiget, kan en ansøgning være ude af stand til at udføre en opgave, fordi pc'en ikke kan udføre en rutine i forbindelse med den hardwareenhed. Geninstaller lydkort driver, der findes i Øresund, video og spil i Enhedshåndtering, at forsøge at reparere enhedens software. Hvis geninstallation kortet ikke vender tilbage fuld funktion til enheden, opgradere kortet til den nyeste version findes på producentens websted.

Sådan bruges to Bluetooth-enheder på samme tid

Sådan bruges to Bluetooth-enheder på samme tid


Bluetooth er en metode til tilslutning af udstyr til din computer via det trådløse signal. Det frigør dit skrivebord fra den typiske sammenfiltring af kabler mellem udstyr til computeren. Men i modsætning til mobiltelefoner, der kun understøtter én Bluetooth-enhed ad gangen, er det muligt at tilslutte flere Bluetooth-udstyr til computeren uden nogen indblanding eller forbindelsesproblemer.

Vejledning

1

Tænd den første Bluetooth-enhed, du vil bruge på computeren (noget fra et håndsæt til en printer).

2

Klik på "Start" knappen, og vælg derefter "Kør". Hvis du bruger Windows Vista / 7, hold "Windows" knappen og "R" på samme tid at indlæse vinduet Kør.

3

Skriv "bthprops.cpl" og klik på "OK" for at indlæse Bluetooth-indstillinger vinduet.

4

Vælg "Tilføj" og derefter klikke på "Næste", Computeren registrerer nu tændte Bluetooth-enhed. Vælg den på listen display og indtaste sync kode (forudsat i enhedens brugervejledning).

5

Gentag tilslutningsprocessen med den anden Bluetooth-enhed. Når de er synkroniseret, er du i stand til at bruge begge enheder på samme tid på computersystemet.

Sådan optage din stemme og musik på samme tid

Sådan optage din stemme og musik på samme tid


Edb-systemer typisk kun har én lydindgang linje, som giver dig mulighed for at optage en enkelt enhed, såsom en mikrofon eller tilsluttet musikinstrument. Med en standard splitter kabel, men du er i stand til at tilslutte to signaler til din computer. Dette giver dig mulighed for at optage din stemme og musik på nøjagtig samme tid.

Vejledning

1

Sæt den ene ende af det 3,5 mm splitter kablet i Line In-porten på computersystemet.

2

Sæt 3,5 mm kabel kører ud af mikrofonen til en af ​​de to tilgængelige ender på splitter kabel.

3

Tilslut RCA ender af RCA-til-3,5 mm kabel til Audio Out-porte på musik enhed, du vil tilsluttet til computeren. Sæt 3,5 mm ende af kablet i den resterende ende af splitter kabel.

4

Tænd for mikrofonen og det tilsluttede udstyr, og klik på "Start", "Alle programmer", "Accessories", "underholdning" og klik på "Windows Audio Recorder." Klik på "Record", og tryk derefter på "Play" på den musikalske enhed og begynde at synge. Den lydoptager nu indfanger både din stemme og musikken samtidig.

Kan Webmin & cPanel WHM køre på samme tid?

Du kan køre cPanel WHM og Webmin på samme tid, men der er et par ting, du bør tage i betragtning før du gør det. Mens begge forsyningsselskaber udfører samme grundlæggende funktion, giver en af ​​dem bedre adgang til din server system, der kan skabe potentielle konflikter med den anden.

cPanel WHM

cPanel WHM er et UNIX-baseret hosting kontrolpanel. Med cPanel kan du konfigurere centrale webserver muligheder. cPanel tilbyder tre niveauer af adgang: administrator, forhandler og slutbruger. Hvert niveau adgang giver en anderledes brugeroplevelse med administratoradgang tilbyder de største muligheder for tilpasning. cPanel gearet til både begyndere og avancerede brugere med sin grafiske brugerflade og en kommandolinje værktøj. Kontrolpanelet understøtter Apache, BIND, PHP, MySQL, Perl og Postgres.

Webmin

Webmin er en server konfigurationsværktøj, som du kan få adgang til via en webbrowser. I modsætning til cPanel WHM som tillader konfiguration af Web funktioner kun, kan du konfigurere Unix-baserede operativsystemer med Webmin. Dette omfatter oprettelse harddisk-partitioner, oprette nye brugere og ændre tilladelserne eksisterende brugere. Du kan også ændre mange af de programmer, der er installeret på serveren via Webmin. Webmin giver understøttelse af MySQL, PHP og Apache.

Kompatibilitet

Der er ingen teknisk grund til, at du ikke kan bruge cPanel WHM og Webmin sammen, da du installere en til din server og få adgang til den anden via internettet. Begge produkter kan få adgang til de samme MySQL databaser og kan bruge den samme Apache konfiguration. Af de to forsyningsselskaber, Webmin tilbyder mere avancerede funktioner, men kræver mere ekspertise til at bruge. Disse avancerede funktioner, er imidlertid den grund, at det ikke anbefales at bruge Webmin og cPanel WHM sammen.

Cpanel Støtte til Webmin

Producenterne af cPanel WHM, cPanel Incorporated, giver ikke støtte til servere, der har både cPanel WHM og Webmin installeret. Grunden til dette er, at med Webmin, kan du ændre de vigtigste konfigurationsfiler som cPanel er afhængig af at fungere. cPanel selv har ikke denne funktionalitet, og kan derfor aldrig være årsag til dette spørgsmål. cPanel personale vil ikke løse eventuelle server med begge programmer installeret indtil Webmin er fjernet fra systemet.

Hvad sker der, hvis to mennesker købe et domæne på samme tid?

Hvad sker der, hvis to mennesker købe et domæne på samme tid?


Hundredvis af forskellige virksomheder tilbyder dig mulighed for at købe og registrere dit eget domænenavn for dig selv, dit samfund gruppe eller din virksomhed. For nogle domænenavne, konkurrence at hage dem er hård - for et meget omstridt navn, til løbet vinde ejerskabet af URL'en kan komme ned til brøkdele af et sekund.

Forståelse ICANN

Domænenavne er kontrolleret af en organisation kaldet ICANN. Forkortelse for Internet navne- og Numbers, ICANN licenser hundredvis af domænenavneregistre - selskaber som GoDaddy, Network Solutions og Register.com - der er ansvarlig for at hjælpe enkeltpersoner og grupper købe og registrere deres ønskede webadresser. ICANN giver en omfattende liste over godkendte registratorer gennem sin InterNIC service.

Købe et domænenavn

Når du første gang logger på en ICANN-godkendt registrator hjemmeside, vil du være i stand til at søge efter den ønskede webadresse. Hvis dette domænenavn er ledigt, vil du være i stand til at starte købsprocessen. Hvis domænenavnet er utilgængelig - enten fordi det er i øjeblikket i brug af en anden person eller organisation, eller fordi registreringen nylig udløbet, og har endnu ikke blive tilgængelige for køb - du vil blive bedt om at vælge en anden URL. Din tilmelding til den ønskede domænenavn ikke er endelig, når du har gennemført købet.

Domain Name Konkurrence

I nogle tilfælde kan flere mennesker forsøger at købe det samme domænenavn på næsten samme tid. Når dette sker, kan den ønskede URL dukke op på din første søgning af tilgængelige domænenavne, men du vil ikke være i stand til at fuldføre transaktionen. Hvis du forsøger at købe domænenavnet ved hjælp af en InterNIC registrator, mens en anden person forsøger at købe det samme navn ved hjælp af en anden registrator, kan begge transaktioner være komplet før de to registratorer mærke til overlap. I tilfælde som dette, den, der har transaktionen først vil få rettighederne til det; dette kunne komme ned til brøkdele af et sekund. Den anden person til at registrere navnet ved hjælp af denne tidslinje ville have ret til tilbagebetaling gennem deres registrator.

Tvister om domænenavne

Hvis du har mistet ud på dit ønskede domænenavn, kan du være i stand til at kræve det gennem en formel tvist proces gennem ICANN. Denne proces involverer typisk retssager mellem dig og den eller de personer, der ejer domænenavnet. Visse registratorer vil kontakte domænenavnet ejer for dig og, uden at involvere domstolene, vil forsøge at løse situationen på dine vegne. Denne funktion tilbydes mod et ekstra gebyr, på toppen af ​​gebyrer, du kan blive bedt om at betale domænenavnet ejer, hvis den pågældende person eller enhed er villig til at give dig den omstridte URL.

Sådan at spille to lyde på samme tid i PowerPoint 2002

Sådan at spille to lyde på samme tid i PowerPoint 2002


PowerPoint præsentationer er en effektiv undervisning og præsentationsværktøj. Undersøgelser foretaget af Institut for Behavioral Sciences på University of Texas konkluderede, at eleverne foretrak PowerPoint-præsentationer til transparenter. Undersøgelsen viste også, at de studerende scorede højere på quizzer, når relevante billeder og lyde blev brugt, end når kun tekst PowerPoint-præsentationer blev anvendt. Musik eller lydeffekter kan være relevant for mange emner. Arrangere lydfiler til at spille på samme tid inden for en præsentation kan være frustrerende, men det er muligt.

Vejledning

1

Find PowerPoint fra din "Start" menu eller skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet for at åbne programmet, og åbn din præsentation.

2

Notér størrelsen af ​​både dine lydfiler. De vil blive målt i kilobyte eller megabyte.

3

Åbn menuen "Funktioner", vælg "Indstillinger" fra drop-down menuen derefter. Vælg fanen "Generelt".

4

Find "Link lyde med filstørrelse er større end" feltet, og indtast et nummer mindre end din mindre filstørrelse. Vælg "OK". Filstørrelser skal være mellem 1 kilobyte og 50 megabyte.

5

Indsæt en af ​​dine lydfiler i første dias, og vælg "lege på tværs af flere dias."

6

Indsætte en ny side til at afspille din anden lyd, og opsætte dias til at bruge integreret, almindelig animation med lydeffekter.

7

Indsæt din anden lyd på slide som en lydeffekt.

8

Bekræft, at lydene spille på samme tid ved at gemme din præsentation og spille det.

Sådan åbnes to faner på samme tid i Firefox

Sådan åbnes to faner på samme tid i Firefox


Tabbed browsing i Mozilla Firefox kan du bruge et enkelt vindue til at åbne flere websider. Hver hjemmeside vises i sin egen fane, hvilket gør det nødvendigt for at organisere og se dine websider, når du bruger internettet. Med Firefox, behøver du ikke længere at lukke en fane for at åbne en anden, men du kan åbne flere faner på samme tid og skifte visningen fra den ene til den anden med lethed.

Vejledning

1

Start Mozilla Firefox, og klik på menuen "Filer". Klik på "Ny fane" for at åbne en ny fane.

2

Du kan også trykke "CTRL" og "T" lancere ny fane. Tryk dette tastatur kommando flere gange for at åbne mere end én fane. Alternativt kan du åbne en ny fane ved at højreklikke på Firefox værktøjslinjen øverst og klikke på "Ny fane".

3

Slet en fane ved at højreklikke på det og klikke på "Close". Alternativt lukke en fane ved at klikke på det og klikke på "X" symbolet på fanen.

Sådan bruges Google til at søge efter Microsoft Excel-dokumenter

Sådan bruges Google til at søge til Microsoft Excel-dokumenter. Google giver dig mulighed for nøgleord søger i forskellige format. En sådan mulighed er en Microsoft Excel eller .xls dokument. Her er hvordan du kan bruge Google til at søge til Microsoft Excel-dokumenter.

Vejledning

1

Gå til Google-søgning hjemmeside, www.google.com.

2

Klik på linket Avancerede funktioner ved siden af ​​søgefeltet.

3

Vælg Microsoft Excel (.xls) filformat i File Format sektion.

4

Alternativt kan du angive præference direkte i søgefeltet. For eksempel, hvis du ønsker at søge efter nøgleordet prisfastsættelse i Excel-filer, din søgning nøgle skal prissætning filetype: xls.

TIPS

  • Brug citater operatør, hvis dit søgeord indeholder mere end et ord. For eksempel "Prisark" filetype: xls. Uden anførselstegn du ville få en liste over alle .xls-filer med en eller alle af ordene.

Hvordan kan jeg opdatere min MySpace & Facebook status på samme tid fra min mobiltelefon?

Hvordan kan jeg opdatere min MySpace & Facebook status på samme tid fra min mobiltelefon?


MySpace og Facebook er begge populære sociale netværk websites, der giver dig mulighed for at holde kontakt med venner og familie online. Med begge steder kan du opdatere din status flere gange i løbet hver dag .. Din status væsentlige lader folk vide, hvad der foregår i dit liv. Hvis du ikke har en smart telefon med internetadgang, kan du stadig opdatere din MySpace og Facebook-status ved hjælp af standard tekstbeskeder. Hvad mere er, kan du opdatere både status samtidigt.

Vejledning

Opsætning Facebook tekstmeddelelser

1

Åbn din webbrowser og besøge Facebook mobilside på facebook.com/mobile. Log ind på din konto, hvis du ikke allerede er logget ind.

2

Klik på linket "Tilmeld dig Facebook tekstmeddelelser" på siden. Et nyt vindue vises.

3

Klik på "land" drop-down menuen og vælge dit land på listen. Klik på "Mobile Carrier" drop-down menuen og vælg din telefon tjenesteudbyder. Klik på "Næste". Et pop-up vindue vil fremkomme anmoder om en bekræftelseskode.

4

Tekst bogstavet F til 32.665 - bogstaverne FBOOK-- fra din mobiltelefon. Vent Facebook til at returnere en tekst med en bekræftelseskode i det. Indtast den bekræftelseskode til "Bekræftelseskode" boksen i pop-up vindue på computeren. Klik på "Næste". Din mobiltelefon er nu sat op til at opdatere din Facebook-status ved hjælp af tekstbeskeder.

Opsætning MySpace tekstmeddelelser

5

Åbn din webbrowser og besøge MySpace mobilside på myspace.com/myspacemobile. Log ind på din konto, hvis du ikke allerede er logget ind.

6

Rul ned og klik på linket "Tilmeld dig nu" under "Tekst din statusopdateringer."

7

Klik på "Carrier" drop-down menuen og vælg din telefon tjenesteudbyder. Indtast dit mobilnummer, herunder områdenummeret i feltet "Nummer" og klik på "Get aktiveringskode." Vent MySpace til at sende dig en sms med koden.

8

Indtast aktiveringskoden fra din tekstmeddelelse i feltet "Aktiveringskode" og klik på "Send". Din mobiltelefon er nu sat op til at opdatere din MySpace status ved hjælp af tekstbeskeder.

Opdater Begge statusser på en gang

9

Skriv en sms på din telefon til både 32665 (FBOOK) og 69.772 (MYSPC) samtidig.

10

Indtast din statusopdatering som SMS'en krop, huske at sms statusopdateringer må ikke være længere end 160 tegn.

11

Send beskeden; begge dine status opdateres på samme tid.

TIPS

  • Selvom Facebook og MySpace ikke opkræver for tekstmeddelelser, telefonen tjenesteudbyder kan. Spørg din tjenesteudbyder for at finde ud af.

Sådan har to websider på på samme tid ved hjælp Vista

Ligesom andre versioner af Windows-operativsystemet, er Internet Explorer-browseren i Windows Vista. Browseren giver dig mulighed for at surfe på internettet i Vista uden at skulle downloade yderligere software. Mens du surfer, kan det være nødvendigt at se to sider på en gang at sammenligne oplysninger eller anmeldelse data mere effektivt. Heldigvis Internet Explorer giver dig mulighed for at have to sider åbne på én gang, enten ved hjælp af Tabbed Browsing hjælpeprogrammet eller blot ved at åbne nye vinduer og ændre størrelse dem.

Vejledning

Åbne nye vinduer

1

Start Internet Explorer. En Internet Explorer-vindue åbnes og viser din startside.

2

Klik på "side" på menulinjen, og vælg derefter "Nyt vindue" fra drop-down listen. En anden vindue Internet Explorer åbnes.

3

Klik på "Maksimer" knappen placeret øverst til højre i det første vindue. Det er mellem minimere og lukke knapper. Normalt vinduet vil blive reduceret i størrelse med halvdelen.

4

Klik på et klart område overalt i toppen af ​​vinduet og trække den til venstre side af skærmen.

5

Klik på "Maksimer" knappen på det andet vindue, og derefter trække den til højre side af skærmen.

6

Ændre størrelsen på vinduet ved at klikke på kanten af ​​vinduet, og derefter trække den til venstre eller højre. Når operationen er færdig, bør du have to vinduer åbne ved siden af ​​hinanden, der dækker hele skrivebordet.

Tabbed Browsing

7

Start Internet Explorer. Et nyt browservindue åbnes.

8

Tryk på "Ctrl" og "T" knapper på tastaturet på samme tid. Åbnes et nyt vindue i en fane lige ved siden af ​​det oprindelige vindue.

9

Højreklik på et link i det oprindelige vindue, og klik derefter på "Åbn i ny fane" fra pop-up-menuen. Åbnes et nyt vindue i en fane lige ved siden af ​​det oprindelige vindue.

10

Klik på "Ny fane" knappen øverst på websiden for at åbne en ny fane. Den nye fane knap har et ikon, der ligner en tom side med en gul prik i øverste højre hjørne.

11

Klik på hver fane, og træk den for at flytte det åbne vindue til venstre eller højre.