radius kort

Hvordan at oprette en gratis Radius Kort

Hvordan at oprette en gratis Radius Kort


Uanset om du ønsker at vide, hvor mange restauranter ligger inden for en kilometer af dit hotel, finde punkter af interesse inden for gåafstand af en turist placering, eller ved, hvor mange tandlæger arbejder inden for 25 miles af dit hjem, kan en radius kort hjælp til at finde svaret . En radius kort trækker simpelthen en cirkel med en bestemt radius omkring et centralt punkt. Du kan tegne en radius kort meget let, især med en gratis online-værktøj, der gør arbejdet for dig.

Vejledning

1

Gå til Freemaptools.com og vælg "radius omkring Point" i menuen i venstre side af skærmen. Du vil se et kort over verden.

2

Rul ned til "Indstillinger" under kortet.

3

Gå til den anden mulighed under "Input Point" og indtast en placering ind i feltet ved siden af ​​"Place radius efter sted navn." Du kan indtaste en bestemt gade eller en mere generel placering som San Francisco, CA. Selv om systemet har to andre muligheder, de er ikke så nemme at bruge. Medmindre du kender breddegrad og længdegrad, den tredje mulighed er ikke anvendelig. Tilsvarende, hvis du klikker på kortet for at finde din placering (den første mulighed), hvert klik opretter en standard radius kort over 1000 km.

4

Gå til "Radius Distance" over "Input punkt." Indtast en radius afstand i en af ​​de to bokse til højre for "Radius Afstand:" enten i kilometer eller miles.

5

Gå til "Colour Line Tykkelse", "Linie Colour" eller "Fill Colour". Vælg Color Lines tykkelse, line farve og fylde farve, eller lad standardindstillingerne, som de er, hvis du er tilfreds med dem.

6

Klik på knappen "Zoom to Fit kort", og klik derefter på "Draw Radius" knappen placeret under linjen muligheder. Du kan også vælge kort højde og om der skal vises midtermarkøren.

7

Gå tilbage til kortet for at se den tegnede kort. Hvis du holder markøren over kortet, vil du se en sort kryds. Hvis du klikker inde i kortet, vil en ny cirkel vises omkring det punkt, hvor du klikkede ved hjælp af radius du indtastede tidligere. Du kan klikke så mange gange du har lyst til at oprette nye radius kredse. Du kan klikke på "Ryd kort" på noget tidspunkt at starte forfra.

TIPS

  • For at vælge en placering ved hjælp af verdenskortet, skal du klikke på en omtrentlig placering først (fx Nordamerika) eller indtast placering i Google-søgefeltet nederst til venstre på kortet. Præciser din placering ved at bruge zoom skyderen og panorering knapperne på venstre side af kortet. Hver gang du klikker, vil dog en default radius kort vises. Du kan ignorere disse kort, indtil du har forfinet sted til din smag. Når du har fundet det sted, skal du klikke på "Ryd kort" knappen og begynde med trin 4.

Sådan Definer et billede Kort i HTML

Kort billede tillade webside designer at bryde op et billede i dele, som hver har en særskilt adfærd, når der klikkes, såsom at springe til en anden side.

Vejledning

Definer et billede Kort med HTML

1

Opret et skelet til billedet kort et eller andet sted på din webside ved at indtaste følgende HTML syntaks. Navnet er nødvendigt at henvise til kortet fra selve billedet.

2

Placer AREA elementer i MAP oprettet i det forrige trin, en for hver klikbare område i billedet. Formatet for AREA elementer er:

3

Angiv formen for hver AREA element ved at tildele den SHAPE tillægge en værdi af RECT, cirkel eller POLY.

4

Angiv koordinaterne for hvert område element ved at tildele de COORDS tilskriver en værdi af en liste over koordinater adskilt af kommaer. For RECT, angive venstre, top, højre og bund; for Circle, angive centrets x-koordinaten, dets y-koordinat, og radius; for POLY, angive en række x og y-koordinater.

5

Angiv destinationen for at gå til, når brugeren klikker på hvert område element ved at tildele href-attributten en URL værdi, såsom mypage.html .

6

Tilsæt USEMAP attribut til det billede, du kortlægge at fortælle browseren, hvilket kort der skal bruges til det billede. Eksempel:

TIPS

  • Det er yderst besværligt at skabe et billede kort i hånden. Du er klogt at downloade noget software, der hjælper dig gøre det visuelt, snarere end tekstuelt.

Hvordan man laver et klikbart kort for Web

Hvordan man laver et klikbart kort for Web


De fleste billeder kan kun linke til en enkelt webside. Oprettelse af et klikbart billede kort giver et enkelt billede til at linke til flere sider. Et billede kort bryder op et enkelt billede i regioner, der er kendt som hot spots. Hver hot spot kan linke til en anden webside eller afsnit af en webside. Du kan oprette en simpel klikbart kort ved hjælp af simple grafik software og grundlæggende HTML kommandoer inden for et par minutter. Oprettelse af en kort billede med mange hot spots, men kan være meget tidskrævende, da hver region skal defineres på egen hånd.

Vejledning

Billede Definition

1

Vælg et billede, der ikke vil forvirre besøgende på dit websted. Brug kun billeder til klikbare kort, der adskilte komponenter. Undgå fotografier hvor regioner blandes sammen og er ikke veldefinerede. Brug en grafisk redigeringssoftware at skærpe farver og regionens grænser mørkere for at forbedre billedet klarhed.

2

Gem billedet i GIF eller JPEG-format; disse er de eneste formater, du kan bruge sammen med HTML.

3

Find billede koordinater for hver region. Et billede koordinat er et par tal adskilt af et komma, der repræsenterer den nøjagtige placering af et punkt på et billede. Brug en simpel grafik software til at finde koordinaterne. Kør musen over billedet og se nederst på skærmen. Koordinaterne er par numre, der ændres, når du bevæger musen.

4

Opret billede map hotspots baseret på regionens koordinater. Du kan oprette klikbare kort områder, der er rektangulære, cirkulære eller polygon.

Hvis du vil oprette et rektangulært hotspot, find det øverste venstre hjørne koordinater og derefter de nederste højre koordinater i regionen. Rektangulære koordinater bør følge dette format: 110.124.200.190.
De første to koordinater svarer til den øverste venstre og de to sidste svarer til nederst til højre.

Hvis du vil oprette en cirkulær hot spot, finde koordinat for midten af ​​cirklen. Du vil også nødt til at beregne radius af en cirkel, som er afstanden fra cirklens centrum til ethvert punkt på cirklen. Cirkulære koordinater skal bruge dette format: 185,496,43. De første to tal svarer til koordinaterne for cirklens centrum og det sidste tal svarer til radius.

Hvis du vil oprette en polygon hotspot, en liste over alle koordinater regionens punkter i orden. Brug polygon hot spots, når regionen er noget andet end cirkulær eller rektangulær form. Polygon hot spots vil have følgende format: 56,67,60,78,70,62. I dette eksempel, polygonen er en trekant. De første to tal passer sammen med koordinaterne for det første punkt på trekanten; det andet sæt passer sammen med det andet punkt, og de sidste to tal passer sammen med trekanten tredje punkt. Vælg et punkt for at starte med og følge de punkter i orden.

Opret et diagram mærkning ned koordinater på alle billede hotspots til reference i trin to afsnit Two.

HTML kodning

5

Giv dit billede kort et navn.
Skriv følgende kommando i din HTML-editor:
<Map name = "kort-navn">
(Sted område tags her)
</ Map>
Udskift ordene "map-name" med hvilket som helst navn, du vælger, der vil repræsentere dit billede kort. Bemærk at dette ikke er navnet på dit billede, som du har defineret i den grafiske software. Dette er navnet på kortet skabt fra dette billede.

6

Indsæt området tags mellem <map name = "kort-navn"> og </ map> i trin et af afsnit to.

Brug følgende syntaks til at definere formen, koordinater og link mål om en hot spot:
<Områdefigur = "form" COORDS = "insert koordinater her" href = "webpage.html">

Erstat ordet "form" med værdierne "cirkel", "rect" og "poly" til at repræsentere cirkulære, rektangulære og polygon formet regioner i overensstemmelse hermed.

Erstat ordene "indsættes koordinater her" med koordinatværdierne du fandt i trin fire afsnit One.

Udskift ordene "webpage.html" med den webside, du ønsker, at hotspot at linke til.

Indsæt en separat kommando område linje for hver hot spot du ønsker at oprette.

7

Indsæt billedet kortet på websiden ved hjælp af kommandoen billedskærmen.
Brug følgende syntaks: <img USEMAP = "# map-navn">

Erstat ordet "image.gif" med navnet på det billede, er defineret i trin to afsnit One. Erstat ordet "kort-navn" med navnet på billedet kortet er defineret i Trin et afsnit to, men fjern ikke havelåge (#).

Den færdige kode bør følge dette format:
<Map name = "kort-navn">
<area shape = "rect" COORDS = "135.180.200.185" href = "webpage1.html">
<area shape = "cirkel" COORDS = "49,300,42" href = "webpage2.html">
<områdefigur = "poly" COORDS = "24,35,55,20,90,42,91,80,60,105" href = "webpage3.html">
</ Map>
<Img USEMAP = "# map-navn">

Sådan bruges Google Maps API Afstand Radius

Du kan tilpasse et Google-kort til at løse de specifikke behov i dit websted publikum ved hjælp af Google Maps 3.0 API. En metode er at placere en cirkel viser en radius afstand omkring et bestemt sted. For eksempel placere en cirkel viser en fem-mile radius omkring en turist placering, så brugere kan se hoteller og restauranter tæt på tiltrækning. Hvis du vil oprette en radius afstand omkring en placering eller markør, bruge Google Maps "Circle" klasse.

Vejledning

1

Åbn din HTML-fil og flytte til det afsnit, der indeholder Google map kode.

2

Rul ned koden, indtil du finder den kode, hvor du definerer placering eller markør. For at finde markøren let, søger efter ordet "google.maps.Marker" i din HTML-fil.

3

Nedenunder, hvor du definerer markering, skabe den "Circle" overlay og binde den til markøren. Skriv f.eks:

var circleExample = ny google.maps.Circle ({
map: map

4

Tilføj cirklens radius i meter rundt om markør:

var circleExample = ny google.maps.Circle ({
map: map
radius: 5000

5

Opret en fyldfarve for cirklen. Du definerer farven ved hjælp af en hexadecimal format. Skriv f.eks:

var circleExample = ny google.maps.Circle ({
map: map
radius: 5000
fillColor = #FFFFFF
});

6

Associate eller binde, cirklen til markør:

var circleExample = ny google.maps.Circle ({
map: map
radius: 5000
fillColor = #FFFFFF
});
circleExample.bindTo (»kort«, markør);

7

Gem dit kort og teste det. Google Maps viser en hvid cirkel med en radius på 5.000 meter omkring markøren placering.

Wireless-G-kort vs. Bluetooth

Et trådløst-G-kortet er et netværkskort, der overholder Institute of Electrical Engineers (IEEE) 802.11g standard for trådløst netværk (Wi-Fi). Wireless-G bruges typisk til at give computere og andre enheder til at få adgang til et lokalt netværk eller et wide area network, såsom internettet. Bluetooth, på den anden side, er en energibesparende, kortrækkende trådløs kommunikationsteknologi, der gør det muligt for bærbare enheder, herunder mobiltelefoner, headsets og bærbare computere, til at forbinde sammen over korte afstande.

Range

Et trådløst-G-kortet kan typisk forbindelse til et trådløst adgangspunkt eller hotspot, inden for en afstand på ca. 150 meter indendørs. Rækken af ​​en Bluetooth-enhed på den anden side afhænger af styrken af ​​dens sender. En klasse 1 Bluetooth-senderen har en rækkevidde på ca. 300 meter, men de fleste bærbare enheder er udstyret med en klasse 2-sender, som har en meget kortere rækkevidde på ca 30 meter. Jo længere række trådløse-G gør det bedre egnet til lokale netværk applikationer, mens den lave strømforbrug Bluetooth gør det bedre egnet til batteridrevne enheder.

Båndbredde

Wireless-G giver en maksimal dataoverførselshastighed eller båndbredde, på 54 megabit per sekund. Derimod Bluetooth tilbyder en maksimal båndbredde på kun 800 kilobit per sekund, eller 0,8 megabit per sekund. Dataoverførsel via trådløs-G er næsten 70 gange hurtigere end Bluetooth, som er en anden grund til, at Wireless-G er bedre egnet til lokalnetværk, snarere end personligt netværk, applikationer.

Frekvens

Wireless-G-kort og Bluetooth-enheder opererer i den del af radiofrekvensspektret mellem 2,4 og 2,485 gigahertz, kendt som den industrielle, videnskabelige og medicinske (ISM) bånd. Den højere magt og længere rækkevidde af Wireless-G betyder, at Wireless-G enheder er mere tilbøjelige til at forstyrre Bluetooth-enheder end omvendt, men Wireless-G-kort testes grundigt for interoperabilitet, at sikre, at de heldigvis sameksistere med Bluetooth og andre trådløse enheder.

Ansøgninger

Wireless-G er en grundpille i hjemmenetværk, sammen med den tidligere trådløse-A og trådløs-B og den nyeste og hurtigste standard, trådløs-N. Mange moderne laptops er udstyret med en trådløs-G-kort, der giver dem mulighed for at oprette forbindelse til et trådløst adgangspunkt og dele en enkelt internetforbindelse. Bluetooth er primært et kabel-erstatning teknologi og er blevet integreret i en række forskellige bærbare enheder. Hver Bluetooth-enhed kan oprette forbindelse til op til syv andre i et enkelt personligt netværk, eller piconet, så Bluetooth kan bruges til at oprette en personlig "boble" - en kugle med en radius på cirka 30 fod - omkring en bruger eller til at forbinde et rum fuld af udstyr.

Sådan oprettes en topologi Kort i ESM

Nortel Enterprise Switch Manager eller ESM, er et netværk management program. ESM opdager automatisk netværksenheder såsom pc'er, routere, switches og IP-telefoner ved hjælp af IEEE 802.1ab og Bay Network Autotopology Oplev protokoller. ESM viser de fundne enheder på et topologi kort, som viser hvilke komponenter der er fysisk forbundet til andre enheder på netværket. ESM erhverver topologi netværket ved at spørge en "frø" anordning til information om sine naboer på netværket, beder hver nabo enhed for information om sine naboer og indtil den topologi kortet er færdig.

Vejledning

1

Klik på "Start", "Alle programmer", "Nortel," "Enterprise Switch Manager" og "Enterprise Switch Manager."

2

Log ind ved at skrive dit brugernavn og din adgangskode i "Brugernavn" og "Kodeord" kasser i login dialogboks, der vises, og klikke "Login". Hvis dit netværk bruger RADIUS-godkendelse, skal du klikke på "RADIUS-godkendelse", og skriv adressen på din RADIUS-serveren i "Radius Server" boksen, før du klikker "Login".

3

Klik på "Rediger" menuen og klik på "Indstillinger".

4

Indtast IP-adresserne på en eller flere frø enheder i "Seed Adresse (r)" boksen. Hvis du indtaster mere end én IP-adresse, skal du adskille hver med et komma.

5

Klik og træk "Layout" skyderen til at justere mellemrummet mellem enheder på kortet for læsbarheden.

6

Klik på "Show Device Med" boksen og vælge, hvordan du vil have enheder på kortet, der skal mærkes, for eksempel ved at "Værtsnavn", "SysName" eller "IP-adresse."

7

Klik på "Anvend" og "OK".

8

Klik på "Handlinger" i menuen og klikke på "Discover Map".

9

Klik på "Ja". Enterprise Switch Manager vil automatisk scanne netværket og oprette et topologi kort.

TIPS

  • Gem topologi kortet som et billede ved at klikke på menuen "Filer", klikke på "Export", skrive et filnavn og suffikset såsom "map.jpg" eller "map.png" og klikke på "Gem".

Sådan oprettes kort med 3D Studio Max

Sådan oprettes kort med 3D Studio Max


Autodesks 3DS Max, tidligere kendt som 3D Studio Max, er en tre-dimensionel modellering program, der skaber komplekse modeller og livagtige gengivelser. Applikationen anvendes i hele designfaget til at producere billeder og animationer for klienter, spil, tv og film. De relativt enkel grænseflade og kraftfulde værktøjer gør den ideel til modellering alt, herunder kort. Softwaren kræver grafikobjekter til præcist skildre et objekt, så du skal anvende grafikobjekter og modellere kortet i tre dimensioner.

Vejledning

1

Åbent 3DS Max og vælg "Ny" fra menuen Filer. Vælg "Top" visning i vinduet og klik på "Rektangel" i "Object type" i Tegneværktøjer vinduet. Tegn et kort med Rektangelværktøj og juster "længde", "Bredde" og "Corner Radius" i "Parametre" panel under rektangelværktøjet. Standard spillekort er 3 1/2 inches lang, 2 1/2 inches lang og har 1/4 tommer hjørne radier.

2

Vælg tegnet rektangel med markøren, skal du højreklikke og vælge "Konverter til redigerbare Poly." Vælg polygon, skal du vælge "Polygon" fra "Redigerbar Poly" valg under "Modifier List" i vinduet Rediger og klik på "Extrude" i "Rediger polygoner" panel. Skriv "0,06" i "Ekstrudering Højde" -feltet i Extrude polygoner. Den polygon bliver en tredimensionelle ca. 1/16 inch tyk. Vælg den faste med markøren og kopiere kortet med "Kopier" værktøj til flere kort. Der er 52 kort i et sæt spillekort, så du bliver nødt til at kopiere og flytte, med "Move" værktøjet, de faste stoffer for at skabe et komplet sæt.

3

Åbn "Material Editor" vinduet. Klik på et materiale, og vælg "Bitmap". Gennemse og vælg det billede kortet for et kort front. Vælg et andet materiale i "Material Editor", klik på "Bitmap" og vælg et billede kort for kortet tilbage. Gentag dette for hver unikke kort ansigt og ryg. Derfor er en række spillekort kræver 53 grafikobjekter - 52 kort fronter og 1 kort tilbage.

4

Vælg "Perspektiv" visning. Juster orienteringen i visningen ved hjælp af "Orbit" værktøj. Vælg "Polygon" fra "Redigerbar Poly" valg under "Modifier List" i vinduet Rediger. Vælg hvert kort ansigt, en ad gangen, og anvende billedet kortet ved at klikke og trække materialet fra "Material Editor" til den valgte polygon. Hvis det er nødvendigt, justere billedet kort position og orientering ved hjælp af "UVW Map" panel, under hvert materiale i "Material Editor".

5

Klik ud af vinduet Edit eller vælg "Element" i "Selection" panel af "Modifier List" og flytte kortene til den ønskede placering ved hjælp af "Move" værktøjet. Juster orienteringen i "Perspektiv" visning ved hjælp af "Orbit" værktøj, og vælg "Render" værktøj til at gøre scenen for at se et liv-lignende billede af kortene. Tilføj yderligere lys, med "Uafgjort" vinduet, for at skabe mere realisme.

Hvad er fordelene ved Intel Wireless-N kort med Bluetooth?

Typisk er de fordele, som en Wi-Fi-kort og Bluetooth-teknologi nydes gennem separate komponenter, men med en Intel Wireless-N-kort med Bluetooth, er disse fordele, i en enkelt enhed. Intel Wireless-N-kort med Bluetooth såsom Intel Centrino Wireless-N 1030, er trådløse adapter komponenter, der passer ind i en computer og giver en computer trådløst netværk funktionalitet.

Wi-Fi Fordele

En Intel Wireless-N-kort med Bluetooth er udstyret med 802.11b, 802.11g og 802.11n Wi-Fi standarder med 802.11n-standarden, der tjener som grundlag for Carda € ™ s betegnelse. 802.11b og 802.11g standarder er til fordel for tilslutning til routere, der er begrænset til at støtte disse typer af protokoller. Under optimale betingelser og indstillinger, 802.11n standard producerer dataoverførselshastigheder på op til 300 megabit per sekund, sammenlignet med 54 Mbps ved hjælp af 802.11b eller 802.11g-protokoller. Et kabel internetforbindelse er ideel til at tage fordel af Wi-Fi-evner af en Intel Wireless-N-kort.

Bluetooth Fordele

En Intel Wireless-N-kort med Bluetooth tilbyder også trådløst netværk funktionalitet gennem sin indbyggede Bluetooth-teknologi. Bluetooth-teknologien, der er indeholdt på en Intel Wireless-N-kort giver dig mulighed for at udføre et sortiment af trådløse opgaver, herunder trykning og fildeling inden for en mindre radius end Wi-Fi. Du kan nyde de fordele, som en Intel Wireless-N Carda € ™ s Bluetooth-teknologi kun i forbindelse med udstyr, der indeholder den samme Bluetooth-teknologi. Ligesom Wi-Fi, er Bluetooth-transmissioner sendes og modtages på 2,4 gigahertz radiofrekvens, men de er designet til at sameksistere med Wi-Fi-transmissioner, ikke forstyrre dem.

Convenience

Ved at bruge en Intel Wireless-N-kort med Bluetooth, sparer du penge i forhold til at købe separate adaptere til at bruge en computerâ € ™ s Wi-Fi og Bluetooth-funktioner. Ud over adgang til internettet, kan du bruge en Intel Wireless-N-kort med Bluetooth til at synkronisere data mellem en computer og en mobil enhed, såsom et bord computer eller mobiltelefon, der har Bluetooth-teknologi.

Overvejelser

Selv om en Intel Wireless-N-kort med Bluetooth er i stand til at nå dataoverførselshastigheder på op til 300 Mbps ved hjælp af sin 802.11n-protokollen, vil du sandsynligvis opleve langsommere satser på grund af en række forskellige situationer, såsom netværkstrafik. Hvis du er på et offentligt sted, der tilbyder Wi-Fi-netværk, såsom et bibliotek, er du sandsynligvis ved hjælp af et netværk, der er udstyret til at interagere med 802.11b eller 802.11g-protokoller. Det er her Carda € ™ s flere Wi-Fi-protokoller med til at oprette forbindelse ved hjælp af passende protokol.

Hvordan at skabe et billede Kort med HTML

Hvordan at skabe et billede Kort med HTML


Et image map er et sæt koordinater, der opdeler billedet i flere "klikbare" områder, der linker til andre websider eller websteder. Hvis du har en grafisk eller billede med forskellige sektioner, kan du bruge grafikobjekter at tilføje nogle unikke hånd på din hjemmeside. De er almindeligt anvendt som en form for web navigation, giver de besøgende mulighed for at klikke på de forskellige links på billedet for at komme til en anden del af webstedet. Maps billede er enkle at lave for dem med grundlæggende kendskab til HTML, og ikke kræver nogen specielle scripts eller programmer at gennemføre.

Vejledning

1

Vælg det billede, du planlægger at bruge som baggrundsbillede til dit billede kort. Grafik med forskellige områder ved form eller farve, som er let for besøgende at skelne er bedst egnet til at skabe grafikobjekter. Fotografier kan ikke anbefales.

2

Vælg de forskellige områder, som du vil have knyttet til andre sider på dit websted eller andre steder på nettet. Der er tre typer af områder, du kan bruge som links på dit billede kort: RECT, Circle og polygon. Også, der er ingen grænse for, mængden af ​​links, du kan føje til din HTML image map.

3

Åbn dit billede i ethvert redigeringsprogram for at bestemme koordinaterne for hvert område, du har valgt til dit billede kort. Microsoft Paint kommer med mange pc'er, og kan nemt bruges til at finde koordinaterne. Hvis "klikbare" områder er rektangulær form, behøver du kun at finde øverst til højre og nederste venstre koordinater. For cirkulære områder, kun midten koordinater og størrelsen af ​​radius er nødvendige. Polygonale-formede områder har flere koordinater, og du bliver nødt til at nævne dem i orden. Skriv ned koordinaterne for dit billede kort til nem reference.

4

Indsæt billedet på din webside ved at åbne det op i en teksteditor (som Notesblok) og skrive <img src = "URL" USEMAP = "# MAPNAME">. Erstat URL med placeringen af ​​dit billede, og MAPNAME med navnet på det kort, du vil bruge (dette kan være alt).

5

Opret image map ved at skrive <MAP NAME = "MAPNAME">. Du kan give kortet som helst navn du ønsker, så længe det svarer til navnet, der er udpeget på billedet. Hvis navnene på kortet og billedet ikke passer sammen, så billedet kort vil ikke arbejde.

6

Efter kortet kode, type <områdefigur = "Form" COORDS = "A, B, C, D" href = "URL">. Udskift form med formen på dit område, og input koordinaterne for dit område i stedet for A, B, C, D. For eksempel ville et rektangulært formet område være <områdefigur = "RECT" COORDS = "116.113.203.144" href = "URL">. Erstat URL med URL-adressen på den side, du ønsker, at denne del af dit billede til at linke til.

7

Når du har indtastet i HTML-koden for alle områder af dit billede kort, lukke kortet ved at skrive </ MAP> i slutningen.

8

Åbn den side, hvor du har indsat dit billede kort i din browser for at teste, at din HTML er korrekte, og at dit billede kort fungerer. Du og dine besøgende kan nu klikke på forskellige områder i et billede og besøge andre områder af dit websted.

Hvordan man laver en bule Kort i GIMP

I GIMP, et topografisk kort er et billede, der bruges til at præge et andet billede med et design. Du kan bruge et topografisk kort til at oprette en tekst vandmærke eller logo på dine billeder, eller at give dem en 3D-effekt. For at bruge et enkelt bump map på flere billeder, skal du oprette kortet som et separat billede. Når et billede er åbent i GIMP, kan du bruge den som et topografisk kort på et andet billede, der er åbne på samme tid.

Vejledning

1

Start GIMP. Klik på "Ny". Vælg bredde og højde af det nye billede i pixels under "Image Size". Klik på "Avancerede indstillinger". Vælg "RGB Color" med "Color Space". Vælg "White" som baggrundsfarve. Klik på "OK".

2

Klik forgrundsfarven i GIMP værktøjskassen, og vælg derefter "Black" og klik "OK". Vælg "Tekst" værktøj til at oprette en tekst bump map. Vælg pen, blyant eller pensel til at skabe en abstrakt bump map. Vælg markeringsværktøjet til at skabe en figur som din topografisk kort, og brug derefter fyld værktøj til at fylde det med farve.

3

Vælg det øverste lag i Lag dialogboksen, hvis den findes. Vælg "Layer" og "Merge Down", indtil alle lag er blevet slået sammen.

4

Indtast eller tegne bump kortet i sort på den hvide baggrund for det nye billede. Klik på "Filters", "Blur" og "Gaussian Blur". Under "Blur Radius," vælg "5" for både vandrette og lodrette akse. Klik på "OK".

5

Klik på "File" og "Gem som". Giv din bump map et filnavn, du kan huske, og klik på "Gem". Lad din bump map billede åbent, eller genåbne den, hvis du har lukket det.

6

Åbn det billede, du ønsker at præge ved hjælp af bump kortet. Klik på "Filters" og derefter "Kort" og derefter "Bump Map". Vælg topografisk kort i drop-down menuen. Vælg bump korttype, og vælg derefter afkrydsningsfeltet ved "Preview" for at se effekten. Vælg "kompenseres mørkfarvning" for at forhindre topografisk kort fra gøre billedet meget mørkere. Vælg "Invert bumpkort" for at gøre mørke pixel vises som stød og lyse pixels vises som lavninger. Vælg "Tile bumpkort" for at gentage topografisk kort over billedet.

7

Skift "Azimuth" værdi for at ændre vinklen af ​​lyset på topografisk kort. Change "Elevation" for at gøre lyskilde højere eller lavere. Change "dybde" til at ændre højden og dybden af ​​topografisk kort. Change "X offset" eller "Y offset" for at ændre positionen af ​​topografisk kort på billedet, der skal præges. Skift "vandstand" for at reducere dybden af ​​fordybningerne i topografisk kort. Skift "Ambient" for at gøre skygger blødere og mere gradvis. Klik på "OK".

Hvordan ændrer jeg en Lenovo 3000 Wi-Fi-kort?

Hvordan ændrer jeg en Lenovo 3000 Wi-Fi-kort?


Lenovo 3000 er en Windows-baseret bærbar computer. Den bærbare computer er udstyret med mange forskellige funktioner, men en Wi-Fi-kortet er ikke tilgængelig på alle modeller. For at få adgang Wi-Fi med Lenovo 3000, du har brug for et trådløst kort installeret. Men hvis du søger at udvide radius tilslutning af din computer, er det muligt at installere og ændre den nuværende Wi-Fi-kort i den bærbare computer.

Vejledning

1

Find den aktuelle Wi-Fi-kort installeret på Lenovo 3000 bærbar computer. Dette er sat ind i siden PCI Express-kort slot og stikker ud omkring en tomme fra computeren.

2

Skub kortet ind mod computeren. Det låser kortet fra computeren, popping det lidt ud fra den bærbare computer. Skub Wi-Fi-kortet ud af den bærbare computer for helt at fjerne det fra computeren.

3

Skub den nye Wi-Fi-kortet i den åbne PCI Express-kort slot. Når kortet er på plads, vises en lys på kortet, signalering det er sikkert.

4

Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet på computeren, og klik derefter på "Næste", når installationsguiden vises på skærmen. Accepter licensaftalen, og lad navn installation og placering som det er. Vælg "Install", og chaufføren installerer den nye Wi-Fi-kort. Genstart systemet, og du er klar til at begynde at bruge den nye Wi-Fi-kort på Lenovo 3000 laptop

Sådan oprettes en Radius Ring i Google Earth

Google Earth er et stærkt online kort-making program. Det fusionerer satellitdata med kort billeder og i nogle områder, selv gade visninger for en realistisk og informative tour af kloden. Med Google Earth kan du udforske dit nabolag eller verden fra din computer og planlægge ture; dog mangler det evnen til at tegne en cirkel med en specificeret radius omkring et punkt. For at gøre dette, skal du bruge et tredjepartsprogram program eller hjemmeside for at oprette en fil Keyhole Markup Language (KML) til brug i Google Earth. KML-filer indebærer en implementering af Extensible Markup Language, eller XML, at importere geografiske data til Google Earth.

Vejledning

1

Indtast bredde og længde af midtpunktet i din radius i en tegning værktøj. Nogle værker er gratis enkeltstående programmer, mens andre er hjemmesider, der vil generere radius ring til dig.

2

Indtast længden af ​​radius, du ønsker at have strækker sig fra dit midtpunkt.

3

Generer det KML-fil. Hvis du bruger en hjemmeside, downloade KML-fil til din computer.

4

Åbn Google Earth.

5

Åbn KML-fil. Din radius ring er blevet trukket rundt den angivne centrum.

Sådan Hook op en antenne til et Wi-Fi-kort i en Compaq bærbar

Sådan Hook op en antenne til et Wi-Fi-kort i en Compaq bærbar


Hvis du bruger en Wi-Fi-kort på din Compaq bærbare computer, du min være i stand til at udvide rækkevidden af ​​din trådløse modtager ved at tilslutte en Wi-Fi-antenne til enheden. Ikke alle Wi-Fi-kort har en antenne-forbindelse port, men hvis din bestemt kort har en lille line-in port (svarende til audio line-in-port på din computer), betyder det, er det muligt at tilslutte en trådløs internetforbindelse.

Vejledning

1

Undersøg dit kort til den trådløse antenne port. Uden den forbindelse, du ikke er i stand til at sætte antennen i Wi-Fi-kort.

2

Sæt antennen i adgangsport på Wi-Fi-kortet.

3

Peg antennen direkte op i luften. Dette øger den fulde radius af din mulige internetforbindelse.

4

Tænd din trådløse internetforbindelse modtager. Højreklik på ikonet for det trådløse internet på den nederste højre hjørne af dit skrivebord og vælg "Aktiver". Når internetforbindelsen er aktiveret, skal du vælge at scanne efter alle tilgængelige trådløse netværk. En liste over alle de tilgængelige trådløse netværk vises på skærmen. Der er flere forbindelser end normalt som antenne giver flere din internetforbindelse.

Hvordan man laver en spejlende Kort

Hvis du arbejder i CGI grafik og animation, du ved, at skabe realistiske skind teksturer er et af de vanskeligste opgaver for CGI kunstner. En måde at gøre en bedre udseende hud er at bruge en "spejlende kort." Et spejlende kort føjes til 3D-modeller til at forbedre den måde, lyset reflekteres huden eller anden overflade. Det gør det muligt for CGI kunstner til at beslutte, hvilke områder bør være meget reflekterende, og som skal være fladt. Det er muligt at bruge et grafikprogram som Photoshop til at oprette en spejlende kort baseret på topografisk kort, der fulgte med 3D-model, du bruger.

Vejledning

1

Åbn Photoshop, vælge "File". Vælg "Åbn", og find den placering på harddisken, der indeholder topografisk kort til din model. Dette vil normalt findes i en mappe "teksturer" i mapperne i det program, du har installeret model til.

2

Vælg den særlige topografisk kort, du vil bruge, da der sandsynligvis vil være flere særskilte dem for hoved, krop, og så videre. Når det er åbent i Photoshop, skal du gemme denne fil til et andet sted på din harddisk for at beskytte originalen.

3

Gå til menuen og vælg "Image". Vælg derefter "Indstillinger" og derefter "niveauer". I dialogboksen "niveauer", placere venstre skyderen, så det er lige under starten på toppen. Flyt nu den rigtige skyderen til venstre, men ikke så langt som til helt udviske den sorte i preview. Klik derefter på "OK".

4

Gå til bunden af ​​"Lag" panel og klik på "Nyt lag". Sørg for, at "forgrund" farve er hvid, og vælg "Brush" værktøj. Skift pensel type "Let" reducere "Opacity" til 25, og gøre penselspidsen mellemstor (du kan ændre størrelsen, mens du arbejder). Brug penslen til at male over de områder, du ønsker at have en højere refleksionsevne, såsom næsen eller panden. Lad de fleste områder umalet, men malet over samme områder to gange, hvis du vil have endnu højere refleksion.

5

Gå til "Filters", vælge "Blur" og klik "Gaussian Blur". Gaussisk sløring dialogboksen åbnes. Spil med "Radius" indstillingen, indtil de malede områder er sløret, men stadig være differentieret. Gem din fil som en JPEG.

Sådan oprettes en Displacement Kort

Sådan oprettes en Displacement Kort


Displacement mapping er en proces, du kan bruge til at anvende et billede eller tekst på et andet billede eller tekst på en sådan måde, at det ser ud til at blande som en integreret del af det andet billede, selv i overensstemmelse med enhver bøje eller folde. Hvis du har adgang til Photoshop, kan du gøre kortlægning forskydning. Denne tutorial vil anvende effekten ved hjælp af en vand baggrundsbillede.

Vejledning

1

Hent et billede af bølget vand, du kan bruge. Derefter åbne Photoshop. Vælg "File" og klik på "Åbn". Opret en anden kopi af dokumentet ved at højreklikke på laget og vælge "Dupliker". I den dialogboks, der åbnes, skal du ændre "Destination" til "Ny".

2

Vælg "Filter" og klik på "Gaussian Blur", og indstil "Radius" til 1. Gem dette dokument som en PSD-fil med navnet "forskydning kort 1."

3

Gå tilbage til det første dokument og bruge "Tekst" værktøj til at tilføje den tekst, du ønsker. Vælg derefter "Layer" og klik "Rasteriser Type." Klik på teksten lag. Vælg "Filter" og derefter "Forvræng" og klik "erstatte." En dialog åbnes.

4

Brug standardindstillingerne, og klik "OK". Derefter gå til filen "deplacement kort 1" og åbne den. Teksten bør nu snarere bølget ligesom vandet under den.

5

Marker teksten lag og ændre blandingstilstanden fra "Normal" til "Overlay". Klik derefter på "FX" ikonet og anvende en "Drop Shadow" og en "Stroke". I den dialogboks, der åbnes, justere indstillingerne, der passer til dit billede.

Counter Strike Source kort Hvordan Tutorial

Counter Strike Source kort Hvordan Tutorial


"Counter-Strike: Source" ("CS: S") er en ændring af den "Half-Life" spil, som bruger Hammer editor til at oprette nye kort og scenarier. Denne tutorial vil guide dig gennem de grundlæggende trin for at skabe geometri, placere enheder, belysning og kompilere din første kort. Du skal bruge en kopi af "CS: S" fra Steam for denne tutorial.

Opret din første værelse

Under "File" skabe et nyt kort. Sørg for at det er additiv; additiv kort er den nemmeste for nye kort beslutningstagere til at starte med, fordi de bruger princippet om en stor åben plads og tage og stabling byggesten sammen for at gøre strukturer.

For at lave strukturer vil du se flere ikoner på venstre side mærkede børster (BSP). Hver af disse vil være i en geometrisk grundform (blok, sfære, trapez, osv). Hver gang du klikker på en figur, vil det blive vist i din navigation vindue.

Når du opretter en figur, vil der være træk håndtag, så du kan strække og manipulere den. Opret en grundlæggende firkant, derefter foretage to sider tyndere så de andre. Dette vil blive din første væg. Opret yderligere tre vægge af samme størrelse ved at vælge den første væg og ramme Ctrl + C (ligesom i Windows) for at kopiere og derefter Ctrl + V for at indsætte dine vægge. Du vil derefter nødt til at oprette en ny plads til at bruge som et gulv og en kopi af gulvet skal bruges til loftet.

Sørg for at dit nye værelse er stort nok til at køre rundt i; et tegn er ca. 60 enheder høj, så vil du ønsker at rumhøjde at være mindst to og halv gange, at så han kan hoppe, og mindst 400 enheder på hver side af gulvet til at flytte rundt. Sørg også for at lægge lofter og gulve direkte på toppen af ​​væggene. Overlapning er OK på dette tidspunkt, men sørg for at der ikke er nogen synlig plads på ydersiden af ​​værelset.

Belysning og Enheder

Dit værelse har brug for en grundlæggende lys, ellers dine spillere vil ikke være i stand til at se. Over din pensel værktøjer, vil du se et ikon, der ligner en bonde fra et spil skak. Grundlæggende enheder kaldes bønder; de repræsenterer hver vare, du kan sætte i dit niveau. Fra dette ikon venstre-klik, vælg den type bonde (lys), som vi ønsker at placere i spillet. Vælg en volumetrisk lys og flyt det, så det er inde i dit værelse, omtrent i midten, således at dens radius dækker hele rummet. Du kan højreklikke for at justere egenskaberne af lys, herunder farve, diameter, uanset om det kaster skygger (dynamisk lys) og mere. De fleste spirende designere vælger en skrigende rød til deres første lys. Aktivering af dynamiske skygger vil give dit værelse en uhyggelig slasher føler.

Du kan bruge den samme proces til at droppe andre bønder, såsom våben eller møbler, i dit værelse. Prøv ikke at gøre det for overfyldt, indtil du får en fornemmelse for omfanget af redaktøren.

Kompilering og Løb

Gem dit arbejde (Control + S), og sørg for som præfiks dit kort navn med cs mymapsname. På denne måde redaktøren vil altid hente det som en "CS: S" kort. (Dette virker for pc'er samt Mac-computere, da redaktøren ser på CS præfiks at vide, hvilke regler til belastning).

Hit F9 for at starte processen. Vær sikker på at du tjekke afkrydsningsfeltet for at køre kort umiddelbart efter kompilere "Normal" for Run BSP, Run VIS, og Kør RAD samt. Denne kompilere til din første kort tager kun et par minutter, men komplekse kort, kan det tage flere timer, afhængigt af hvor stærk din computer er.

Hvis du sørget for at forhindre eventuelle lækager (ingen synlige mellemrum) til ydersiden, tillykke, din første kort har samlet og køre med succes. Hvis du løb ind i en BSP eller lækage fejl, gå tilbage i, og sørg for alle dine vægge er direkte mod hinanden; foregive, du gør en lufttæt rum. Kør derefter kompilere igen (F9).

Sådan Kort objekter til XML

Extensible Markup Language, eller XML, er et programmeringssprog, der bedst kan beskrives som et kodesprog, der kan tilpasses til at bruge andre kodesprog, som HTML. XML-filer er brugerdefinerede skabt for at imødekomme specifikke ansøgning udviklingsbehov. Hvis du bruger et objekt-orienteret programmeringssprog såsom C #, kan du brug for at vide, hvordan du tilknytter objekter fra din C # program til XML-filer, du har skrevet.

Vejledning

1

Opret to klasser for XML objekter til kort til ved at skrive følgende linjer kode, som erstatter "Produkt" og "produkter" med navnet på den XML feltet, hvorfra du har brug for at kortlægge.

public class Order {

[ChoiceType ("com.foo.Product")]

offentlige Var produkter: Array;

}

public class Product {

(Påkrævet)

offentlig var XML_example_field: String;

}

2

Opret en mapper, der vil være ansvarlig for at kortlægge de to klasse strukturer sammen ved hjælp af følgende linjer kode:

var Mapper: XMLObjectMapper = XMLObjectMappings

.forUnqualifiedElements ()

.withoutRootElement (Order)

.mappedClasses (Product)

.build ();

3

Kort indsigelse mod XML-filer ved hjælp af følgende linjer kode:

Var rækkefølge: Bestil = ...;

var xml: XML = mapper.mapToXML (rækkefølge);

Hvordan kan jeg oprette et netværk Kort?

Hvordan kan jeg oprette et netværk Kort?


At være i stand til at forstå netværkstopologi et overblik hjælper med at gøre netværksrelaterede beslutninger lettere. Repræsenterer dit netværk visuelt hjælper andre netværk teknikere til at løse problemer hurtigere, forlader dem mere tid til at udføre mere seriøst arbejde. En netværkstopologi bedst visualiseres i et rutediagram format; disse kan trækkes på white boards eller udskrives til praktisk henvisninger.

Vejledning

1

Opret et netværk kort ved at udføre et netværk opdagelse og gøre notater af domæner eller work-grupper og deres respektive forbundne systemer. Du bliver nødt til at bringe op skærmbilledet netværksforbindelser og gøre et notat af hvert element på listen.

2

Sørg for at åbne hvert element, da der generelt er flere elementer under hver enkelt. Hvert ikon repræsenterer et tilsluttet system. Under hver tilsluttet system, du kan finde
vedhæftede ressourcer, såsom printere eller kontor kopimaskiner / faxmaskine.

3

Få enten den kommercielle Smart Draw ansøgning eller open source alternativ Visio. Installer og indlæse den grafiske flow chart software.

4

Der henvises til de toner, du har lavet om dit netværk og gå videre til tegne en netværkstopologi.

Hvis dit kontor er tilsluttet et WAN eller VPN dette er generelt den første ressource opført. Du vil gerne vise, hvad servere er forbundet til de eksterne adgangspunkter, så vil du trække en forbindelseslinje til hvert system, der forbinder til hver server. Hvis du er usikker på, hvordan hver server kan være forbundet med hinanden, er det bedst at kontrollere med netværksadministratoren.

Glem ikke at liste ressourcer (modemer, faxmaskiner, kopimaskiner, netværksprintere, etc.) og deres respektive forbindelser.

TIPS

  • Hvis du ikke har adgang til et system, der indeholder alle de systemer på alle de sub-net, så er du nødt til at finde din systemadministrator for at forklare, hvad du gør, og anmode om, at tilladelse.
  • Der er overvågning af netværk og forskningsprogrammer til rådighed, men nogle gange er de ikke helt præcis. Du kan ønske at kontrollere oplysninger med en netværksadministrator, før du færdiggør dit netværkskortet.

Sådan Opdater en HTML billede Kort over området med JavaScript

Maps billede er HTML strukturer, der anvendes til at foretage visse områder af billeder på din webside i klikbare hyperlinks. Et billede kort er knyttet til et billede via "USEMAP" attribut; ligesom de fleste komponenter i HTML Document Object Model (DOM), kan tilgås denne attribut og ændres om flyve med JavaScript-kode til at opdatere billedet kort vedhæftet et billede.

Vejledning

1

Indsæt følgende JavaScript-kode mellem "hoved" tags i dit HTML-dokument:

<Script type = "text / javascript">

funktion swapMap (id, kort) {

document.getElementById(id).useMap='#'+map;

}

</ Script>

2

Tilføj et billede og et billede kort til kroppen af ​​dit HTML-dokument med følgende kode:

<Img id = "image1" width = "500" height = "500" USEMAP = "# MAP1" />

<Map name = "MAP1">

<Area shape = "rect" COORDS = "0,0,250,500" href = "#" />

</ Map>

Skift "src" attribut i "img" tag til at matche dit billede URL. Den "form" og "COORDS" attributter "område" tag bruges til at lave den venstre halvdel af billedet klikbare. Den "href" attribut kan anvendes til at linke til andre sider, ligesom med anker elementer.

3

Tilføj et andet billede kort til kroppen, og et par knapper, påberåbe sig "swapMap" funktion til at opdatere billedet kortet er knyttet til dit billede:

<Map name = "MAP2">

<Area shape = "rect" COORDS = "250,0,500,500" href = "#" />

</ Map>

<Input type = "knappen" value = "Brug Kort 1" onClick = "swapMap (» image1 ',' MAP1 '); " />

<Input type = "knappen" value = "Brug Map 2" onClick = "swapMap (» image1 ',' MAP2 '); " />

Dette billede kort blot dækker højre halvdel af billedet i stedet for venstre. Knapperne kalder "swapMap" funktion, du defineret i afsnittet "hoved", der leverer den unikke "id" attribut af billedet vil blive berørt, og navnet på kortet for at tildele. Call "swapMap" i andre JavaScript-rutiner eller ved at bruge event handlers til at producere den særlige adfærd, du ønsker.

4

Gem siden og læg det i en webbrowser. Pass musemarkøren over den venstre halvdel af billedet, og bemærk, at det ændrer at angive regionen er klikbare. Klik på knappen "Brug Map 2" og se, at den højre halvdel af billedet er nu klikbare i stedet; billedet kortet er blevet opdateret.

Vil en LAN-kort arbejde med en kabelmodem?

Vil en LAN-kort arbejde med en kabelmodem?


Kabel internetforbindelser giver dig mulighed for at downloade filer og surfe på internettet med høj hastighed. Mens internetudbydere normalt levere deres kunder med en kompatibel modem ved tegning af en forbindelse af emballagen med et kabel internetforbindelse også kræver at du har den rigtige type kort i computeren.

Kabel Internet

Kabel internetforbindelser bruge samme infrastruktur end den, der anvendes til at transportere digitale og analoge tv-signaler. I modsætning til dial-up forbindelser, kabel internetadgang giver din computer eller enheder til altid holde forbindelsen til internettet. Teknologien bag kabel internetadgang kan du oprette forbindelse til internettet på en meget høj hastighed. Nogle kabel internetudbydere tilbyder også ekstra service til deres kunder, såsom for eksempel pakker, der omfatter en voice-over-Internet-protokol telefonlinje, internetadgang og digitalt tv.

Kabelmodem

Afhængig af din kabel internetudbyder, kan du modtage enten en generisk eller proprietær kabel Internet modem ved underskrivelsen din kontrakt. Mens proprietære kabel Internet modemer er designet til en specifik internetudbyder, kan generiske modemer bruges på alle kabel Internet netværk. Typisk proprietære modemer give dig adgang til yderligere funktioner, der er bundet ind på din kontrakt som, for eksempel, en VoIP-telefon linje. Begge typer af kabel internet modem kræver at du bruger et Ethernet-kabel til at slutte modemmet til computeren.

LAN-kort

En LAN-kort, eller Ethernet-kort, er en intern eller ekstern kort, der giver dig mulighed for at tilslutte din computer til et netværk. LAN-kort har typisk en enkelt RJ-45-stik. RJ-45 stik er rektangulære og lidt større end stikkene anvendes til telefonlinjer. De fleste moderne bundkort har en integreret LAN chip og stik. For ældre computere, er det dog muligt at købe enten en intern eller en ekstern LAN-kort. Mens eksterne LAN-kort kan tilsluttes via en standard USB-port, skal interne dem sættes i en ledig PCI-port på dit bundkort.

Compatiblity

Alle moderne LAN-kort er fuldt kompatible med kabel internet modem. Mens ældre netværkskort undertiden havde forskellige typer stik, moderne dem alle understøtter RJ-45-standarden, som er den, der anvendes af kabel internet modem. For at tilslutte dit kabel Internet modem til computeren, skal du blot tilslutte den ene ende af et standard netværkskabel i modemmet og den anden ende i computerens LAN-kort.