protokol usb

Dataoverførselshastigheden af ​​en tommelfinger drev

Dataoverførselshastigheden af ​​en tommelfinger drev


Tommelfinger drev, også kaldet Jump drev eller Flash-drev, er små, bærbare drev til lagring af data og overføre den mellem enheder. De er især nyttigt, hvis du ofte virker på forskellige computere, f.eks på en skole, arbejde eller biblioteket computer. Du kan gemme dine filer og dokumenter på en tommelfinger drev, så transportere dem til din næste arbejdsstation eller hjemmecomputer. Størrelserne af disse drev varierer fra 512 MB til 64 GB eller mere.

Dataoverførselshastigheder

Den dataoverførselshastighed på en bærbar drev er bestemt af den protokol, den bruger til at overføre data. Tommelfinger drev bruger Universal Serial Bus-protokol (USB). Mange enheder bruger USB til at kommunikere, som regel med en personlig computer. Eksempler på disse enheder omfatter tastaturer, mus, scannere, printere og computerens højttalere. I juni 2010 Der er tre standarder for USB, herunder USB 1.1, USB 2.0 og nu USB 3.0. Hvor hurtigt dine drev overfører data afhænger af, hvilke af disse det bruger, og hvad din computer understøtter. Hvis du sætter en USB 2.0 Flash-drev i en computer, der bruger USB 3.0, vil du stadig være i stand til at overføre dine data, men på den langsommere 2,0 hastighed.

USB 2.0

Mens USB 3.0 er hurtigere end 2,0, er det en ny teknologi og ikke bredt tilgængelige. Pr juni 2010 de fleste bærbare computere og drev bruge USB 2.0. USB 2.0 i dag har en maksimal datahastighed på 480Mbps (megabit per sekund). Det er 40 gange hurtigere end den oprindelige USB 1.1. USB 2.0 tommelfinger drev normalt overføre data omkring 30 MB / s (megabytes per sekund). En megabit er 1.000.000 bits af data, mens en megabyte indeholder 8.000.000 bits af data.

USB 3.0

Selvom det ikke er standard i dagligdags udstyr endnu, USB 3.0 er på vej. Den væsentligste forskel mellem USB 2.0 og 3.0 er overførselshastigheden. Med USB 2.0 opererer ved ca 480Mbps, USB 3.0-enheden har potentiale til at overføre op til 4,8 Gbps. Det giver også nogle ekstra power ledelseskompetencer som moderne elektronik kræver mere kraft end nogensinde til at køre avancerede funktioner.

Typer af tommelfinger drev

Der findes flere typer af Flash eller tommelfinger drev. Den mest almindelige er simpelthen den generiske drev. Det bruger Flash-hukommelse, kommer i en række størrelser, men tilbyder ingen specielle funktioner. En anden type er den holdbare drev. Dette er normalt til huse i en meget holdbar sag, såsom gummi eller metal, beregnet til at modstå at blive trådt på, smadret eller på anden måde beskadiget. Nyhed drev er fælles med marketingafdelinger. Du kan få et USB-drev, der ligner en vinflaske fra dine foretrukne vingård eller en øloplukker kørsel fra en øl eller sodavand selskab. Sikker drev tilbyder kryptering eller adgangskoder til at sikre dine data bør drevet bliver tabt eller stjålet.

Formatering Drive

Normalt tommelfinger drev kommer pre-formateret med FAT32-systemet, hvilket gør dem let kompatibel med Windows, Mac og Linux. Dette system begrænser størrelsen på de filer, du kan gemme på under 4 GB. Hvis du ønsker at gemme en større fil, ville du nødt til at bruge kompression software til at reducere størrelsen af ​​filen. Hvis du foretrækker det, kan du omformatere drevet ved hjælp af din computers formatering funktion til NTFS, som giver store filstørrelser og tilbyder forbedret pålidelighed. Ny Linux-computere kan læse dette format, samt alle Windows-maskiner. Mac-brugere skal downloade og installere en NTFS løsning, før dette format vil arbejde på deres computere. Paragon NTFS for Mac og NTFS for Mac OS X er blot to af de løsninger Mac-brugere kan anvende.

USB til Seriel protokol

USB til Seriel protokol


Tilslutning af en seriel enhed til computerâ € ™ s USB-port er nu muligt med brug af et USB til RS-232 serielt stik konverter. Processen er ganske let, fordi alt hvad du skal gøre er at obligation enheden og tænde den.

Ligheder

RS-232 eller serielt stik og USB, eller universal serial bus, hører både til den serielle kommunikationsport familie. Deres hovedformål er at tilslutte eksterne enheder såsom digitale kameraer, printere og skærme til computere med serielle porte.

Drivers

RS-232 serielle porte kan tilgås på to forskellige måder: enten direkte ved et program, eller via en enhedsdriver leveret af operativsystemet eller en tredjepart udvikler. Kommunikation med USB-porte på den anden side sker altid via en enhedsdriver grund af dets omfattende protokol krav.

Kombineret Adapter

USB til Seriel RS-232 Adapter kombinerer de to serielle stik sammen og giver en dataoverførselshastighed på op til 230Kbps. Denne adapter øjeblikkeligt giver brugerne mulighed for at nyde tilslutningsmuligheder med serielle enheder, såsom et modem, digital kamera og printer. Det er også PC- og Mac-kompatible.

Hvad er Dataoverførselshastighed af en USB?

USB (Universal Serial Bus) er en input / output bus protokol, der bruges til en bred vifte af periferiudstyr og enheder, f.eks harddiske, videokameraer og webkameraer. Der er to primære typer af USB: USB 1.1 og USB 2.0.

Historie

USB blev opfundet på grund af den manglende fleksibilitet, der tidligere protokoller var i stand til at levere. USB blev først introduceret for offentligheden i januar 1996 (USB 1.1). Opfinderen af ​​USB var Ajay Bhatt, der var ansat i Intel på det tidspunkt. Efterfølgeren, USB 2.0, blev indført kort tid derefter. USB 2.0 blev omkonfigureres af arrangøren Group for at maksimere sin dataoverførselshastighed, i 1999.

Capabilities

USB 1.1 er i stand til at overføre data med 2 forskellige bus hastigheder, en lav 1,5 megabyte per sekund (Mbps), og en fuld hastighed på 12 Mbps. USB 2.0 blev oprindeligt designet til at overføre data med en maksimal hastighed på 240 Mbps. Det blev omkonfigureres i 1999, gør det muligt at overføre data med en hastighed på op til 480 Mbps.

Anvendelser

USB bruges med en bred vifte af udstyr, herunder scannere, printere, tastaturer, mus, kortlæsere, flash-enheder, skærme, MP3-afspillere, gamepads og hubs. Overførslen afviger mellem disse enheder, fordi nogle kræver mindre overførselshastighed (mus, tastaturer, etc.), mens andre enheder (scannere, digitale kameraer, etc.) kræver en større overførselshastighed.

Sådan Hook Up USB 1.0 port til bundkort med USB 2.0

USB 1.0 er en ældre USB-protokol, udfaset når hurtigere USB 2.0-protokollen blev indført. Du kan stadig bruge din USB 1.0 enheder på hurtigere bus, men du kan være interesseret i stikning med USB 1.0-port alligevel. Du kan installere et USB 1.0-port på et system med USB 2.0-porte ved hjælp af USB-udvidelseskort. Du kan installere dette kort på din computer og få ekstra USB-porte.

Vejledning

1

Luk computeren slukket. Fjern tilfælde dække og lægge sagen på sin side. Det kan være nødvendigt at prøve forskellige metoder til at fjerne tilfælde dække, fordi så mange forskellige stilarter af sager eksisterer. Fælles tilfælde dække fjernelse metoder omfatter fjernelse af fingerskruer på bagsiden af ​​computeren eller trykke på en udløserknap.

2

Find PCI slots på computerens bundkort. Disse udvidelsespladser er lette farvet, firkantet og placeret på venstre side af sagen. Fjern metal dækslet tynd fra bagsiden af ​​sagen. Du behøver kun at fjerne dækslet ved siden af ​​PCI-slot, du bruger.

3

Sæt USB 1.0-kort i computeren, orientere kortet, så USB-portene er placeret i ryggen, gennem slidsen du afdækket. Skru USB 1.0 kortet i holderen.

Sådan tilføjes et High Speed ​​USB Host Controller

High Speed ​​USB eller USB 2.0 giver hastigheder næsten 48 gange hurtigere end den tidligere fuld hastighed protokol. At have en USB 2.0-controller, der kan håndtere denne USB-protokollen er nødvendig, og ikke altid standard på nutidens computere. Dette behov for hurtigere hastighed gennemløb kræver ofte for en USB host controller, der skal installeres i computeren. Denne proces er let og kan gøres på kun få minutter.

Vejledning

1

Sluk computeren og tag det fra eventuelle elektriske kilder. Fjern computer tilfælde side adgang panel. Dette kan kræve at fjerne 2 skruer på bagsiden af ​​computeren sag, sikre siden adgang panelet.

2

Find en ledig PCI eller PCIe slot - alt efter hvad der passer til den interface type af din USB 2.0 host controller-kort. Glid USB 2.0 host controller-kort i det åbne kort slot. Hvis det er den rigtige slot type, vil det passe fint med lidt kraft. Sæt en skrue i monteringshullet på toppen af ​​USB 2.0 host controller kortets metalhus interface og skru den i fast. Det holder den fast på plads til bundkortet.

3

Udskift computerens side adgang panel og elforsyning. Udskift skruer fjernet i forrige trin. Tænd computeren og starte op i operativsystemet. Dit operativsystem vil opdage og automatisk installere de nødvendige drivere til værten controller, og du kan straks begynde at bruge det.

TIPS

  • Ved installation af host controller, husk ikke at tvinge kortet i bundkortet. Hvis det tager betydelig kraft, du sandsynligvis have den forkerte grænseflade type.Attempting at tvinge et forkert indtastet kort i bundkortet vil skade dit bundkort og host controller-kort.

Hvad er ubrugte Root USB porte?

Hvad er ubrugte Root USB porte?


Universal Serial Bus-forbindelser er de mest fremtrædende og anerkendte perifere forbindelsestyper på moderne pc'er. Almindeligt kendt som USBs, disse drevne porte giver en hurtig og bekvem måde at tilføje enheder, såsom tastatur, eksterne harddiske og en lang række andre hardware. Ubrugte USB-porte venter tilslutning af ekstra enheder.

USB Egenskaber

Små, rektangulære stik typisk findes i klynger, er USB-porte leveres med 5 volt vekselstrøm. Denne lille mængde strøm bruges ofte til at "hot plug" opdage enheder. Derudover kan ventilatorer, belysning og andre små enheder strømforsynes med denne lille mængde spænding uden ekstra strømforsyning. USB-porte kan levere strøm og data i to retninger, og enhederne kan tilføjes og fjernes på flue efter behov.

Afstande

Tilslutning af en USB-enhed til en ledig port er enkel, men afstanden er en faktor. USB-kabler kan ikke sende ud 3 til 5 meter, en vigtig overvejelse som et arbejdsrum er arrangeret. USB er oprindeligt udviklet som en metode til effektivt at overføre data i et skrivebordsmiljø, hvilket gør længere afstande stort set uovervejet.

USB-hubs

På en given maskine, er USB-porte alle forbundet til en enkelt USB-kortet, der fungerer som en hub. Disse hubs tillader et væld af USB-forbindelser, der alle aktive på én gang, hvis det er nødvendigt. I de fleste tilfælde, USB erstatter andre serielle forbindelser, som er voluminøs og er ofte få i antal. USB evne til at tilbyde flere forbindelser langt øger tilslutningsmuligheder over ofte ental serielle port. Tilføjelse porte er mulig via eksterne hubs, med op til 127 enheder i stand til at være tilsluttet på én gang.

Hastighed

USB-porte giver hastigheder spænder fra 1,2 til 480 megabit per sekund. Denne hastighed er langt over den serielle protokol, som den erstatter eller ledsager. Lige fra standard, fuld og højhastighedstog muligheder, de hurtigste data USB-tilslutninger overføre så hurtigt som en direkte-kabel intern forbindelse til rådighed på et eksternt, hot-swap-enhed. Denne overdrages evne gør den ideel til at uploade high-definition video, overføre data til eksterne lagerenheder og en masse andre data-intensive opgaver.

Sådan Hook op en Wireless-N 300 Router & Wireless-N 300 USB Adapter man laver en bærbar trådløst

Det trådløse-N 300 router og adapter kit fra Netgear giver dig den nødvendige hardware til at gøre din laptop trådløs, hvis den ikke omfatter en indbygget Wi-Fi-antenne. Udstyret bruger Wireless-N teknologi til at sprede forbindelsen fra din DSL service til Wi-Fi-enheder i dit hjem. Det trådløse-N-protokol omfatter en forbedret netværk stabilitets- og opkoblingshastigheder og er bagudkompatibel med ældre trådløst udstyr. Fordi adapteren og routeren er designet til at arbejde med hinanden, er opsætningen ligetil.

Vejledning

1

Sæt Wireless-N 300 adapteren i en ledig USB-port på computeren. Indsæt "Smart Wizard" installation disk i computerens diskdrev.

2

Klik på "Næste" i guiden, der åbner og klik på "Install" for at kopiere de nødvendige hardware-drivere til computeren.

3

Sæt den ene ende af Ethernet-kablet til "Internet" porten på bagsiden af ​​DSL-modem, og tilslut den anden ende i "Internet" porten på bagsiden af ​​Wireless-N 300 router.

4

Tryk "Push N 'Connect" knappen på siden af ​​routeren til at etablere en sikker forbindelse til den bærbare computer.

Historien om USB-nøgler

USB-flashdrev er små drev (normalt omkring en halv tommer bred med 3 inches lang), der kan lagre meget store mængder af information. Fra 2009 kan high-end flash-drev holde 128 gigabytes, og mindre (2 til 8 GB) er billige og almindeligt tilgængelige. Det har tilladt ganske store mængder af data, der skal lagres meget nemt og portably - og på grund af forekomsten af ​​USB (Universal Serial Bus) stikdåser, med næsten universel tilgængelighed.

Før Flash

Før USB-drev, var det vanskeligt og besværligt at flytte store mængder data fra sted til sted. CD-skrivning teknologi var næsten ikke tilgængelig på personlige computere frem til slutningen af ​​1990'erne; De største almindeligt tilgængelige bærbare lagringsmedier var disketter, der kunne i bedste holder 1,44 megabyte.
Store filer (over 1,44 MB) skulle deles op på tværs af mange disketter, eller sætte på dyre og sjældent kompatible high-density diske, såsom Zip-diske. Dem, der kræves særlige, dyre hardware, som begrænsede deres popularitet.

Oversigt over USB standard

USB 1.0 blev indført i 1995 af en arbejdsgruppe bestående af edb-virksomheder, herunder Intel, Compaq, Microsoft og IBM. Deres hensigt var at standardisere de mange specialiserede stik pc'er havde på det tidspunkt, og at udvikle en grundlæggende enhed-tilslutning protokol.
Det første USB Produktet blev udgivet i 1996, og i 1998 standarden var blevet bredt vedtaget. I 2000 USB 2.0-standarden blev frigivet. Anden generation af USB havde en meget hurtigere dataoverførsel hastighed.

Første generations-nøgler

Den første kommercielt tilgængelig USB-flashdrev var "ThumbDrive" produceret af Singapore selskab Trek Technology i 2000. Senere samme år, IBM kom ud med deres egen model, den DiskOnKey.

Patent Sammenstød

Inden for to år, blev mere end et dusin virksomheder markedsfører USB flash drev, hvilket fører til patent sammenstød. I 2002 blev kinesiske selskab Netac Technology tildelt den meget omtvistede kinesisk patent på drevet.
Trek Technology forsøgte en række retssager mod konkurrerende USB-drev beslutningstagere. I 2006 en singaporeanske domstol beordrede Trek konkurrenter at stoppe med at sælge USB-drev, men en britisk patentdomstol senere samme år dømt Trek, tilbagekaldelse, at selskabets britiske patent på drevet.

USB 2.0

USB 2.0-hardware standard blev annonceret i 2000, selv om det var ikke almindeligt tilgængelige frem til 2003. Det havde en betydeligt hurtigere dataoverførselshastighed, omkring 30 gange hvad USB 1.0 kunne gøre (ca. 30 MB / sekund, i modsætning til 1 MB / sekund på USB 1.0).
USB-flashdrev allerede været støt stigende i kapaciteten. Hurtigere overførselshastigheder kun opmuntrende, at ekspansion. De første 1-gigabyte USB flash drev blev tilgængelig i 2004.

Kan en standard USB-printer gøres at oprette trådløs forbindelse?

Kan en standard USB-printer gøres at oprette trådløs forbindelse?


En standard USB-printer kan gøres for at oprette trådløs forbindelse ved hjælp af en trådløs printerserver, såsom NetGear WGPS606 eller Belkin 802.11g trådløs printserver.

Trådløs printserver

En trådløs printserver er en enhed, der giver dig mulighed for at tilslutte en standard USB-printer til en trådløs (Wi-Fi) netværk ved hjælp af 802.11-protokollen. 802.11-protokollen er den mest almindelige Wi-Fi-forbindelse protokol og giver data, der skal deles trådløst ved radiosignaler mellem en trådløs router og en trådløs enhed (såsom en trådløs printerserver, bærbare computer eller pc med en trådløs funktion). Trådløse netværk normalt har en effektiv rækkevidde på omkring 120 meter fra den trådløse router.

Forbindelse

En trådløs printserver kan tilslutte både USB-enheder og Ethernet-baserede enheder, såsom en anden pc. Den trådløse printerserver modtager radiosignaler fra en nærliggende trådløse router og derefter sender disse signaler via et USB-kabel til den standard USB-printer.

NetGear WGPS606 trådløs printserver

NETGEAR WGPS606 54 Mbps (megabit per sekund) trådløs printerserver kan tilslutte op til to USB-printere og fire Ethernet-enheder via fire-port switch.

Belkin 802.11g trådløs printserver

Belkin 802.11g Wireless USB printserver accepterer også to USB-printere, men har kun én Ethernet-port.

Installation

Trådløse printservere er typisk enkel at installere plug-and-play-enheder. Hvis du har svært ved at få en trådløs printerserver til at arbejde, konsultere manualen eller producentens support hjemmeside.

Hvad er forskellen mellem USB og Pen Drive?

Hvad er forskellen mellem USB og Pen Drive?

Selv om de to begreber undertiden i flæng, "USB" og "pen-drev" henviser til forskellige edb-teknologi. USB refererer til dataoverførsel og perifer forbindelse, der anvendes til at flytte data fra en computer harddisk til forskellige apparater, mens en pen-drev er en transportabel memory stick bruges til at lagre oplysninger fra en computer. Med andre ord, den pen-drev er den memory stick selv, mens USB beskriver det system, som data porteret fra computeren til pen-drev.

USB

Universal Serial Bus eller USB er en teknologisk protokol udviklet i 1990'erne at standardisere forbindelser mellem computere og det stigende antal computer perifere enheder, herunder memory sticks kameraer, eksterne harddiske og audiovisuelle optagere. USB-protokollen regulerer alt fra USB-portene på siderne af de fleste computere til USB-kabler, der forbinder computeren til USB-kompatible enheder som iPods, joystick eller tastaturer. USB refererer til den teknologi, der anvendes i disse sammenhænge, ​​fandt en række flade ben i forbindelsen headers, at både data og overføre overfører elektrisk strøm til at oplade eksterne enheder.

Pen DrivePen-drev kaldes også "memory sticks" eller "flash-drev."


Også kendt som "memory sticks", "USB-sticks" eller "flash-drev," pen drev er små data lagringsenheder bruges til at flytte og opbevare oplysninger fra en computer. Enhederne er hovedsagelig små harddiske, selv om de ikke har nogen bevægelige dele eller processorkraft og udelukkende anvendes til opbevaring. En pen drev er indsat i en port på en personlig computer og computerens operativsystem flytter filer på eller ud af drev til lagring. Pen-drev er oftest bruges til at flytte dokumenter eller filer fra en computer til en anden, meget som du ville bruge en cd eller diskette, men pen drev tendens til at være mindre, mere bærbar og har større kapacitet end de fleste flytbare diske.

Definition af en Pen Drive

Som det mest almindelige system, der anvendes til at forbinde computere til eksterne enheder, er USB-grænseflader inkluderet i de fleste moderne pen drev, hvilket betyder, at drevene kan indsættes i USB-portene på siden af ​​computeren og USB-teknologi bruges til dataoverførsel. De fleste pen drev bruge USB-teknologi, hvilket forklarer den fælles brug af udtryk som "USB-stick" eller blot "USB". For at være mere præcis, men en pen-drev er en lagringsmedie, mens USB er en dataoverførsel teknologi. En pen drive ville fortsætte med at være en pen-drev, hvis det bruges trådløs, bluetooth eller en telefonlinje til at flytte data fra computeren til sine hukommelseschips. USB interface på en pen-drev skaber en vej til at flytte data, mens pen drive selv gemmer det. I den forstand, at USB-stikket er en del af en pen-drev, men definitionen af ​​en pen-drev er dens funktion - datalagring på den interne hukommelse chips.

Trends og udviklinger

Både USB og pen drive teknologi udvikler sig hurtigt for at forudse de stadigt voksende dataoverførsel behov for nye computere, programmer og det udstyr. Pen-drev, for eksempel, har ikke kun øget deres lagerkapacitet, men udholdenhed af de enheder, til at skrive og slette cykler, hvilket betyder, at data kan flyttes til og fra drevet flere gange, mens du stadig sikrer integriteten af ​​drevet og oplysningerne. For at følge med denne udvikling, har USB også raffineret teknologier til at øge data-overførselshastighed til og fra eksterne enheder, mens vover sig ind nye high-speed og trådløse teknologier. Med de to teknologier udvikler sig parallelt, USB sandsynligvis være den foretrukne dataoverførsel protokol for pen drev i nogen tid, men forstå, at de to udtryk beskrive forskellige teknologier hjælper afklare dette forhold og bedre forstå de retninger både kan forventes at tage i fremtid.

Sådan installeres USB 2.0 Controller drivere

Sådan installeres USB 2.0 Controller drivere


Universal Serial Bus (USB) controllere er små stykker hardware, der giver din computer til at indlæse forbindelser gennem USB-portene. USB 2.0 er en gennemgribende revision af USB input og output protokol giver mulighed for højere hastighed end sine ældre modstykke. Målet med denne nye serial bus er at udvide spektret af eksterne enheder, som du kan indsættes i en computer. USB 2.0 bruger en rå datahastighed på 480 Mbps, hvilket er 40 gange hurtigere end sin foregående interface. Perifere enheder, der bruger ældre porte, såsom PS / 2 serielle og parallelle porte kræver USB-funktionalitet. Alle USB-driverne omfatter et sæt af bilister, der installerer, efter at enheden er indsat i en USB-port.

Vejledning

1

Højreklik på "Computer" genvej på skrivebordet, og klik derefter på linket "Egenskaber" fra drop-down menuen. Dialogboksen Egenskaber display på skærmen.

2

Klik på "Hardware" fanen og "Enhedshåndtering" knappen. Enhedshåndtering lancerer.

3

Klik på "Enheder efter type" fra menuen Vis og find derefter "USB 2.0 EHCI Controller" i afsnittet Universal Serial Bus Controller eller andre enheder.

4

Højreklik på "USB 2.0 EHCI Controller", og klik derefter på "Opdater driver" knappen fra drop-down menuen.

5

Klik på "Installer softwaren automatisk" for at starte installationsguiden.

6

Klik på "Næste" for at fortsætte, og derefter din USB 2.0-driveren installerer og opdaterer sig selv. Klik på "Afslut" knappen --- efter prompt på skærmen vises --- for at fuldføre installationen.

TIPS

  • Genstart computeren, før og efter du har installeret og opdatere driveren.

Sådan Upgrade USB porte

Ikke alle USB-porte er de samme, selv om de fysisk ser identiske. Ældre computere kan have USB 1.1-porte, den første og mest langsomme USB protokol. Andre, nyere computere har USB 2.0 og 3.0, hurtigere porte, der arbejder meget bedre med enheder som eksterne harddiske. Du kan opgradere en computerens USB-porte ved at installere et internt PCI USB-kort. PCI-kort tilføjer ekstra USB-porte til din computer, og du kan opgradere til de højere havne hastighed på samme tid.

Vejledning

1

Power computeren ned. Tag strømkablet ud af stikkontakten eller en stikdåse. Afbryd din USB-enheder, monitor og andre eksterne enheder.

2

Flyt din computer tårn til en ren, flad arbejdsflade. Undersøg tilfælde at bestemme åbningen metode. Nogle tilfælde er enkle og anvender en knap låsen eller vindue. Andre har brug for skruer fjernes, før du kan skubbe tilfælde dække af. Fjern tilfælde dække og sæt det til side.

3

Fjern metaldækslet på slot ved siden af ​​PCI-interface slot. Placer USB PCI-kort, så fanen metal linjer op med PCI slot. Indsæt det med jævnt tryk, indtil det er helt på plads. Fastgør PCI-kortet til computeren sagen med skruen, du fjernede fra dækning metal slot. Sæt tilfælde dække, og vedlægge alle de kabler, du afmonterede.

Hvad er forskellen mellem Delt og uafhængig USB porte?

Hvad er forskellen mellem Delt og uafhængig USB porte?


Hvis du nogensinde har haft et virvar af kabler bag din computer, ved du, at USB-tilslutninger kan være forvirrende. Det er endnu mere irriterende, hvis du forsøger at tilslutte mere end én computer til en delt enhed. Lære mere om, hvordan USB fungerer, og hvordan elektroniske enheder kommunikerer med hinanden, bør rydde enhver forvirring om de forskellige typer af havne og forbindelser.

Om USB

USB er en forkortelse for "Universal Serial Bus". USB-kabler og havne er baseret på en standardiseret og billig protokol, der tillader computere at kommunikere med eksterne enheder som printere, kameraer og bærbare lagringsenheder. En computer, der er kendt som en USB "host", kan oprette forbindelse til flere enheder via USB-tilslutninger. Værten kommunikerer ved hjælp af egne USB-porte samt gennem USB "hubs", som relay oplysninger til andre enheder via deres egne havne. Eksempler på nav er tastaturer og skærme.

USB Begrænsninger

Ulempen ved at bruge USB-porte er, at perifere enheder kun kan oprette forbindelse til en vært ad gangen. For eksempel, hvis dit kontor bruger en USB-printer, kan det kun fysisk forbindelse til en computer. Hvis du vil bruge printeren uden at afmonterer den og tilslutte til forskellige værter, skal du få adgang til computer, som den er fastgjort. Det kræver enten flytte de filer, du ønsker at udskrive eller oprette (LAN) et lokalt netværk. Disse muligheder kan være forvirrende og ineffektiv.

Skifter

Løsningen på de begrænsninger af USB-stik er et skifte USB-hub, der ofte blot kaldes en "switch". Den første omskifterindretning blev indført i 2006; siden da er der fremstillet et antal af sådanne enheder. En switch adskiller sig fra en traditionel USB-hub, fordi det giver to eller flere værter til at forbinde med flere enheder. Det gør alle de interne "skifte" nødvendig, så den rigtige computer kommunikerer med højre ydre enhed. Switching aktiveres manuelt, enten ved hjælp af software eller ved at trykke knapperne på selve enheden.

Resumé

En USB-port er porten til en værtsindretning, såsom en computer, til at kommunikere via et kabel med en perifer enhed, såsom en printer. En vært kan have flere porte til tilslutning af forskellige enheder, men en ydre enhed kan kun kommunikere med én vært via en port. En USB switch er en enhed med fælles porte, tillader flere perifere enheder til at kommunikere med flere værter.

Hvad er Firewire til USB?

Hvad er Firewire til USB?


Firewire og USB er to typer tilslutninger, hvorigennem en computer bruger kan hurtigt overføre data fra en enhed til en anden. De blev begge udviklet i midten af ​​1990'erne, men Firewire er blevet mindre udbredt end USB, som er blevet mere og mere standardiseret. Men nok enheder stadig bruge Firewire, hvilket Firewire-til-USB-kabler eller "hubs" for at være meget nyttigt, især for en person, der arbejder ofte med digital video.

Firewire

Firewire - også kaldet, mindre elegant, IEEE 1395 - blev udviklet af Apple i 1995 som en hardware-forbindelse og protokol til overførsel af en masse data meget hurtigt. Disse dataoverførselshastigheder var ved at blive nødvendigt med fremkomsten af ​​digital video. Den primære drivkraft for Firewire var at give en bruger til hurtigt at overføre video i høj kvalitet på en computer harddisk eller i hukommelsen. En Firewire-forbindelse kan overføre omkring 50 megabyte data i sekundet.

USB

Universal Serial Bus, også udviklet i 1995, er en lignende teknologi giver mulighed for hurtig dataoverførsel. I modsætning til Firewire, var det ikke primært udviklet til video overførsel, og mange producenter af mange forskellige slags hardware efterhånden vedtaget den til brug som et stik. I dag, USB er en industri-dækkende standard, og tastaturer, mus, eksterne harddiske og trådløse modtagere normalt forbindelse til en computer via USB. USB 2.0-standarden, udgivet i 2000, opnår dataoverførsel hastigheder på omkring 40 megabyte per sekund, og nyere versioner af USB-standard er stadig hurtigere og samtidig bevare kompatibilitet med ældre USB-enheder.

Firewire til USB

Et Firewire til USB-stik er simpelthen et kabel med et Firewire stik i den ene ende og en USB-stik i den anden, så du kan tilslutte en FireWire-enhed til en computers USB-port, eller omvendt. Sådanne kabler er dyre, og som Firewire-only enheder forsvinder for at blive erstattet af USB-standard, bliver de mere og mere sjældne. Men hvis du har en ældre digitalkamera eller videokamera uden et USB-udgang, kan en Firewire til USB-kabel være særdeles nyttig.

Firewire / USB-hubs

Mere almindeligt, selvom dyrere, er Firewire / USB "hubs" - enheder med både Firewire og USB-indgange og en enkelt udgang, hvorigennem de er tilsluttet en computer. Med en hub, kan du sætte flere enheder, ved hjælp af flere forbindelser formater, i en enkelt computer port.

Overførselshastigheden for et USB-flashdrev

Overførselshastigheden for et USB-flashdrev

Flash-drev skriver hurtigt nok, at du kan bruge en ekstra virtuel hukommelse i Windows-operativsystemer. De fleste flash-drev kan ikke skrive mere end 35 megabyte per sekund, fra 2010. Men en ny USB-protokol smadre denne barriere.

Hastigheder

USB-flashdrev hastigheder er aldrig sat i sten, fordi kvalitetsændringer fra producent til producent. Også findes to USB-standarder: 1.1 og 2.0. USB 2.0 hastigheder opnå en skrive hastighed omkring 28 megabyte per sekund. Lav kvalitet drev kan få så lidt som 15 megabyte per sekund, ifølge EverythingUSB. USB1.1 får ikke mere end 12 MB / sek, og langt mindre end denne sats i praksis.

Potentiale

I 2009 et konsortium af producenter godkendte USB 3.0 standard. USB 3.0 får hastigheder på op til 10 gange hurtigere end USB 2.0 - eller skrive hastigheder på op til 380 megabyte per sekund, ifølge EverythingUSB.

Læsehastigheder

USB-drev læse data meget hurtigere end de skriver data. On USB 2.0, forventer læsehastigheder på op til 34 MB / sek, ifølge EverythingUSB.

Hvordan man opbygger USB til Serial

Computerproducenter har næsten afskaffet serielle porte i pc'er. Computere nu almindeligt kommer kun med USB-porte, hvorigennem du kan oprette forbindelse til enheder. Men nogle hardware er stadig til rådighed, såsom et par mærker af modemmer eller GPS-enheder, der kan tilsluttes via en seriel port. Du kan stadig bruge disse enheder med din computer, hvis den ikke har seriel port. Dette er muligt med et USB-til-seriel konverter. Dette er en enkel, billig enhed, der kan sættes i en USB-port på computeren. Det vil ændre USB-koder i en bestemt havn i en standard RS232 seriel port protokol.

Vejledning

1

Læs vejledningen og installation procedurer i instruktionsbogen, der blev leveret med konverteren. Først så skal du fortsætte med at installere den serielle enhed software.

2

Installer softwaren fra føreren disk, der fulgte med USB-konverter. Følg vejledningen, der vises på computerskærmen.

3

Tilslut USB-til-seriel konverter til en USB-port på computeren. Når installationen er færdig, vil en virtuel COM seriel port installeres i afsnittet "Ports" i Windows Enhedshåndtering.

4

Tilslut den anden ende af konverteren til den serielle port på den enhed, du tilslutter.

5

Gå til "Kontrolpanel" på din PC. Åbn "Systemer" sektionen. Åbn "Enhedshåndtering" og klik på afsnittet "Ports". Højreklik på "Virtual Serial COM" port og gå til "Egenskaber". Under "Port-indstillinger" justere indstillingerne på din pc til at matche indstillingerne på den serielle enhed.

6

Installer eventuel software, der fulgte med den serielle enhed ved at følge instruktionerne, der følger med det at gøre det muligt for din pc til at bruge det.

TIPS

  • Brug et USB-til-seriel kabel konverter. Det giver dig fleksibilitet.
  • Anbring aldrig serielle enhed softwaren, før du tilslutter USB-til-seriel konverter.

USB til seriel adapter Problemer 1

USB til seriel adapter Problemer 1


USB-porte er blevet standard for tilslutning af eksterne enheder til computere. Brugere, der ønsker at bruge en ældre tastatur, joystick eller en anden ældre enhed med en seriel ledning kan gøre det ved at bruge en seriel til USB-adapter.

Yderligere drivere

En driver er software instruere computeren om, hvordan man kommunikerer med en ekstern enhed via USB-porten. En anden enhedsdriver er nødvendig, for at kablet at efterligne den korrekte protokol af den serielle enhed.

Forsinkelser

USB-porte ved design er i stand til at understøtte flere enheder via en enkelt port. Delt kommunikation på en bus, kan resultere i overbelastning, der forårsager forsinkelser. Dette er i tillæg til den tid tilsættes ved at kræve en anden driver.

Power Supply

USB-porte giver 5 volt spænding. Hvis ikke passende for den serielle enhed, er en ekstra DC-konverter påkrævet. Billigere adaptere forsøger at bruge strøm til rådighed fra havnen, hvilket resulterer i kabelfejl med nogle computere.

Hvordan laver USB spænding 12-5

Hvordan laver USB spænding 12-5

En universal «(USB) protokol serial bus dikterer en 5-volt output fra en af ​​dens havne. Men det betyder ikke hjælpe dig, hvis du forsøger at opkræve et 12-volt-enhed fra en 5-volt-port. Forskellige programmer eksisterer for at "narre" computeren og oplader enheden til at yde den nødvendige saft til at opkræve disse strømslugende enheder, sikkert og effektivt. Disse programmer giver dig mulighed for at justere vifte af USB effekt fra 12 volt til 5 volt, afhængigt af dine behov.

Vejledning

1

Download AI opladning program via internettet. Vælg denne program baseret på dit operativsystem og computerens hukommelse og hastighed parametre.

2

Pak den downloadede fil. Klik på "Setup", når du bliver bedt om.

3

Følg anvisningerne præsenteret af dit operativsystem for at installere programmet. Følg disse anvisninger for at installere softwaren på din computer. Lad opsætning og installation til at foretage de nødvendige ændringer i dit USB-system efter behov.

4

Genstart computeren, hvis instrueret. Tilslut 12 V USB-enhed, så systemet automatisk registrere den. Kig efter en indikator på enheden, at det nu lykkedes opladning.

TIPS

  • Softwaren vil automatisk finde behov for den tilsluttede enhed, så alt fra 12 volt ned til USB-standard 5 volt til at oplade med succes. Opladning af et apparat på denne måde kan reducere enhedens batterilevetid.

Sådan Slut en USB til en FireWire-port

Sådan Slut en USB til en FireWire-port


FireWire giver en hurtig dataoverførsel protokol mellem eksterne enheder som harddiske og videokameraer og din computer. Mange enheder - især ældre - mangler FireWire output kapaciteter, dog, og du måske ikke ønsker at opgradere de pågældende enheder i øjeblikket. Nogle enheder, ligesom printere, ikke har FireWire-versioner på alle. For dem fast uden FireWire kapaciteter på deres enheder, der er hubs og adaptere, der kan løse dit problem.

Vejledning

1

Sæt USB-kablet i den perifere enhed (printer, kamera, osv), du ønsker at knytte til din computer. Dette USB kabel vil formentlig være kommet med den perifere.

2

Hvis du bruger en dobbelt FireWire / USB-hub, skal du slutte hub'en i FireWire-porten på din computer. (Hvis din hub eksternt er drevet, også tilslutte strømkablet.) Hvis du bruger en FireWire til USB-adapter, skal du sætte FireWire ende af adapteren i computerens FireWire-port.

3

Sæt USB-kablet i USB-stikket på hub eller USB-adapteren. Tænd din ekstern enhed. Det bør nu anerkendes som en FireWire-enhed.

TIPS

  • Hvis din enhed ikke umiddelbart genkendes, når du tilslutter den og hubben eller adapteren, skal du sørge for, at hub'en er tændt, at enheden er tændt, og at alt er tilsluttet korrekt. Prøv en anden perifer hvis opsætningen stadig ikke virker. Hvis computeren genkender den anden perifere, så noget kan være galt med den første, du forsøgte. Hvis computeren ikke genkender den anden perifere, kan der være noget galt med hubben eller adapter. Kontakt producenten for at få hjælp.
  • Sørg for at du køber den rigtige slags Firewire / USB-adapter. FireWire ende skal være mand, mens USB-enden skal være kvinde, for at modtage din perifere USB-stik.

USB til XLR-konvertere

USB til XLR-konvertere tillade professionelle lav impedans mikrofoner og analog lyd mixere at interface med computere til optagelse eller streaming broadcast brug. Computer USB-porte tillader mange input enhedstyper, men indgangssignalet skal være optimeret til den påtænkte anvendelse, wired korrekt og fysisk kompatibelt for tilslutning for at opnå de ønskede resultater. Konvertere indeholder også "plug and play" software drivere til computer anerkendelse.

USB til XLR Components

Bortset fra indgangsstikket og ledninger forskelle - 4-pin USB vs. 3-polet XLR stik - USB til XLR omformere indeholder mere end adaptere. Omformere ansætte impedanstilpasning transformatorer til at konvertere lavimpedant XLR lydenheder til USB høj impedans spændingssignaler. Signal-styrke preamps øge lav impedans signal til nødvendige høj impedans niveauer, og en analog til digital (A / D) mikrochip konverterer analog til digital information på USB-protokol format.

Grundlæggende USB til XLR-konvertere

Grundlæggende USB til XLR-konvertere er konfigureret til at acceptere en enkelt mikrofon eller mixer input. Højere-end enheder tilbyder omskiftelig 48 volt "phantom power" til magten studio kondensator mikrofoner, et hovedtelefonstik til overvågning og en mikrofonindgang volumenkontrol. Standard XLR mikrofon kabel bruges til tilslutning til omformeren XLR-stik med standard USB-kabel tilsluttet fra omformeren til computerens USB-port.

USB til XLR Brands

Populære højere ende brand eksempler på USB til XLR omformere omfatter Shure s X2u, MXL USB Mic Mate Pro og Blues Icicle. Alle har 48 volt phantom power og input volumen / gain kontrol, men den blå Icicle mangler hovedtelefon overvågning. For budgettet bevidst hvor phantom power eller volumenkontrol ikke er behov for, Alesis 'MicLink og MXL USB Mic Mate tilbyder grundlæggende USB til XLR-forbindelse.

USB til XLR Interfaces

Når der er behov for mere end en XLR input kilde, USB audio interfaces er et skridt op fra omformere. Findes på varierende pris-point afhængigt af antallet af XLR-indgange og nye funktioner, USB interface tjener det samme formål som omformere. Model eksempler: MOTU s 828mk3 Hybrid, PreSonus Audio Box og Mackies Onyx Blackjack.