powerpoint flyve ud i løkker

Sådan tilføjes kolonner og rækker i PowerPoint 2007

Microsoft PowerPoint-software, en del af Microsoft Office Suite, tilbyder en måde at indsamle data, billeder og informationer i et diasshow præsentation format. I PowerPoint 2007, er der som regel mere end bare tekst på et dias. Programmet giver fuld kontrol over, hvordan dine dias vises, herunder måder at organisere teksten, såsom at sætte det i kolonner og rækker. Med få klik kan du bryde op din tekst eller tilføje designelementer til at hjælpe publikum bedre at forstå dine Hovedoplæg point.

Vejledning

1

Open PowerPoint 2007. Klik på logoet knappen Office i øverste venstre hjørne af skærmen og vælge "Åbn". Gennemse til en eksisterende PowerPoint-præsentation, som du gerne vil tilføje kolonner og rækker og dobbeltklik på filnavnet. Præsentationen åbner med det første dias viser.

2

Rul gennem dias dæk på venstre side af skærmen, og dobbeltklik på et dias, som du gerne vil tilføje kolonner.

3

Klik på den tekst, du vil gøre til kolonner. Tekstboksen fremhæves. Klik på "Kolonner" knappen, som ligner to kolonner af små linjer i centrum af værktøjslinjen (bånd) øverst på skærmen, lige over ordet "stykke."

4

Vælg antallet af kolonner, som to eller tre, eller klik på "Flere kolonner" for at oprette brugerdefinerede kolonner til din dias. Watch som PowerPoint arrangerer automatisk teksten i det antal kolonner, du har valgt.

5

Dobbeltklik på en eksisterende dias, som du gerne vil tilføje et bord eller klikke på et dias i slide dæk udsigt. Tryk på "Enter" for at oprette et nyt dias.

6

Klik på "Indsæt" i toppen af ​​skærmen. Klik på "Table" knappen i venstre side af båndet. Klik på "Indsæt tabel" for at opdrage den lille "Indsæt tabel" vinduet. Lad standardindstillingerne på plads, og klik på "OK."

7

Klik inden i den første celle i tabellen. Højreklik og vælg "Indsæt". Klik på "Indsæt rækker over" eller "Indsæt rækker under" for at tilføje en ny række i tabellen. Klik på "Indsæt kolonner til højre" eller "Indsæt kolonner til venstre" for at indsætte en ny kolonne.

8

Fremhæv flere celler i tabellen, og højreklik på det markerede område. Vælg "Indsæt" fra pop-up-menuen. Denne gang, når du vælger "Indsæt Rækker" eller "Indsæt kolonner," PowerPoint indsætter det samme antal, du har fremhævet.

TIPS

 • Hvis du allerede har to rækker fremhævet, når du tilføjer rækker til en tabel, vil PowerPoint indsætter to mere. Det sparer dig for at udføre processen to gange.

Sådan får Stk at flyve i med PowerPoint

Animation af din PowerPoint-præsentation er en fantastisk måde at tilpasse din diasshow og hold opmærksomheden på din målgruppe. Flyvende i tekst fra siden er en af ​​mange animationer, PowerPoint kan udføre. Hvis du gør det er nemt og kan gøres på et par enkle trin.

Vejledning

1

Åbn PowerPoint.

2

Læg PowerPoint-præsentation, som du ønsker at tilføje animation til.

3

Vælg PowerPoint dias med den tekst, du gerne vil animere.

4

Klik på "Slide Show".

5

Vælg "Brugerdefineret animation".

6

Fremhæv tekstfeltet indeholder det afsnit, som du gerne vil animere.

7

Klik på "Tilføj effekt," vælg "Flyv I" og klik "OK".

8

Klik på "OK" for at afslutte ud af Brugerdefineret animation indstillinger.

9

Klik på "Slide Show" og vælg "Vis Show" for at få vist det dias, du er på.

10

Tryk på mellemrumstasten når i "Vis Show" mode for at udløse stykke til at flyve i.

11

Tryk på "Escape" -tasten for at forlade præsentationen.

12

Gentag denne proces for alle andre dias, du gerne vil animere.

Hvordan laver Tekst Flyv på når du laver en PowerPoint-præsentation i 2007

Microsoft PowerPoint, diasshowet og præsentation komponent i Microsoft Office Suite, tilbyder en måde for oplægsholdere til at give publikum en visuel visning af information på skærmen med tekst, kugler, grafer og billeder. Hvis almindeligt ord på et dias synes generisk eller ikke nok til at fange interesse, PowerPoint 2007 giver effekter, herunder en måde at bogstaveligt sætte et spin på ordene, så de synes at flyve rundt på skærmen.

Vejledning

1

Open PowerPoint 2007. Klik på "Office" -knappen i øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg "Åbn" og browse til en præsentation med tekst at gøre flue. Dobbeltklik på præsentationen, som åbner i PowerPoint arbejdsområdet.

2

Rul gennem dias dæk eller tryk på "Page Down" for at komme til dias med teksten at gøre flue.

3

Klik én gang på tekstfeltet holder den ønskede tekst, så tekstboksen er fremhævet.

4

Klik på "Transitions" -fanen øverst på skærmen. Rul til bunden af ​​listen over effekter på båndet / værktøjslinje under fanen og klik på "flyve igennem." Skærmen vil gå et øjeblik sort og viser et udsnit af teksten flyvende.

Sådan justeres Tabel rækker og kolonner i PowerPoint 2003

PowerPoint gør det nemt at justere bordet rækker og kolonner. Du kan foretage enkle ændringer i din tabel uden at ændre teksten og oplysningerne indeholdt heri. Følg disse retningslinjer.

Vejledning

1

Start PowerPoint, og åbn den fil, der indeholder den tabel, du vil redigere.

2

Find det dias, der indeholder tabellen i "Slide" vinduet og dobbeltklik på diaset.

3

Slæden vil blive vist i midten af ​​hovedvinduet. Klik på bordet.

4

Med musen, placeres markøren over den række eller kolonne, du vil justere.

5

Markøren bliver til to pile, der peger væk fra hinanden.

6

Klik og hold venstre museknap nede og træk omridset af bordet til at omforme tabellen.

7

Eftersyn og gemme dit projekt, når du er færdig med at foretage justeringer.

TIPS

 • For at slette rækker eller kolonner, skal du højreklikke på dem og vælge "Slet række eller kolonner" fra menuen, der popper op.
 • Brug "Help" menuen for at hjælpe med række og kolonne formatering.
 • Kontroller, at alle rækker og søjler er store nok til at holde alle dine oplysninger.
 • Vist din tabel, før du gemmer det.

Sådan justeres Tabel rækker og kolonner i PowerPoint

Justering af rækker og kolonner i en Microsoft PowerPoint 98 eller PowerPoint 2000 tabel kan hjælpe balance slide indhold og kontrollere det overordnede udseende af et dias.

Vejledning

1

Placer markøren over den række eller kolonne linje, du vil justere, indtil markøren bliver til en pil med to hoveder.

2

Træk række eller kolonne linje, hvor du ønsker det.

TIPS

 • For at justere kolonne højde, du har brug for at arbejde i rækker i stedet for kolonner.
 • I PowerPoint 98, kan du også bruge table-redigering vindue til at angive præcise målinger kolonne og række. Vælg den række eller kolonne, du vil ændre, og vælg derefter Cell højde eller bredde fra menuen Tabel.

Måder at forbedre PowerPoint præsentationer

En PowerPoint præsentation kan være en ideel måde at formidle information til et publikum, uanset om det er en corporate distribution af finansielle rapporter eller en klub gennemgang af den seneste udflugt. Nøglen til en vellykket PowerPoint-præsentation er at fange publikums opmærksomhed. Ellers vil alle bestræbelserne på at udarbejde dias være spildt. Mens en PowerPoint-projekt kan synes så simpelt som at skrive et par ord i kugler på elektroniske dias, at gøre en indsats for at forbedre præsentationen kan gøre hele forskellen i at køre disse punkter hjem.

Vejledning

1

Giv publikum kontinuitet og spare tid i at oprette dias samtidig ved at udnytte PowerPoint slide master. Tilgængelig fra menuen "Vis", slide master er et enkelt dias, der giver udseende til alle dias i bunken. Med diasmasteren, du er i stand til at tilføje et logo, baggrundsfarve og sæt tekst farver én gang og få den gælder for alle dias. Præsentationen vil ligne det "går sammen", og du vil ikke nødt til at udføre formatering på alle dias.

2

Tilføj ekstraudstyr, såsom fotografier, diagrammer, tegninger, videoklip og andre billeder. Ved at udnytte PowerPoint s "Indsæt" menuen, hurtigt indarbejde illustrationer i præsentationen. I stedet for at behandle et publikum til at glide efter dias af linjer på en side, bryde op data med noget for at hjælpe visuelt forstærke oplysninger.

3

Undgå unødig fnug i præsentationen. Mens PowerPoint tilbyder en samling af opmærksomhed-getters kaldet "Transitions" og "Animations", der tilbyder måder at gøre dine ord opløses og flyve rundt på skærmen, kan de deaktivere et publikum og gøre præsentationen synes amatør. Ved brug af disse bevægelige dele, tilføje dem sparsomt i de områder, du virkelig ønsker at fremhæve.

4

Indtast korte linjer. Hvorvidt publikum læser på en skærm eller udskrives side, at blive konfronteret med en enorm afsnit af teksten, kan være overvældende. Udnyt setup PowerPoint kugle og opbevare oplysninger til korte sætninger eller blurbs. Fejle på siden af ​​at bryde tingene op på flere dias i stedet klemme lange rækker af lille tekst på en enkelt dias.

5

Korrekturlæst. Stavefejl på enhver form for rapport eller et dokument kan nedbringe troværdighed, og mange PowerPoints udsendes på en stor film skærm. At se en stavefejl, grammatik fejl eller endnu værre slags fejl fremskrevet til et publikum, kan afspore en hel præsentation. Overvej at have en anden kigge over præsentationen, før du giver den; for friske øjne kan fange noget.

PowerPoint Anvendelse af Transitions & Animation

Microsoft PowerPoint er et standard præsentationsværktøj fundet i erhvervslivet, den akademiske verden og næsten alle andre sted en højttaler vil vise dias under en snak. Den effekt af software er steget støt med hver udgivelse, og diasshowet bygherren har et stadigt stigende antal muligheder for at pynte hendes præsentation. Med nogle af de muligheder, såsom overgange og animationer, nøglen til en vellykket præsentation er at huske at bruge dem korrekt.

Diasovergange

Den gamle dias projektor forlod skærmen mørk øjeblik, da den fysisk flyttes fra et dias til det næste i karrusellen. Der var intet, der kunne gøres om det, men fremkomsten af ​​software-baseret præsentation bragte en række forskellige måder, at billedet på skærmen kunne overgangen til det næste. PowerPoint har 35 forskellige overgangsmetaller valg fra den simple udseende næste lysbillede på toppen af ​​den nuværende til en række spinding tredimensionale ændringer.

Valg af Transition

Den bedste overgang er den, der passer til din præsentation og forventninger for målgruppen. En overgang bør ikke distrahere fra dit budskab, og de enkle valg ligesom de opløses og nedskæringer gøre lidt for at henlede opmærksomheden væk fra højttaleren. Hvis du vil oprette en række lysbilleder, hvor nogle billedet eller teksten forbliver konstant og nogle oplysninger ændrer sig, fade overgang giver det indtryk, at kun den skiftende tekst bevæger sig på skærmen. Gem de vilde overgange for en eller to dias, som du virkelig ønsker at gøre opmærksom på.

Objekt Animation

PowerPoint indeholder et endnu større antal animationer end overgange. Animationerne er handlinger, der anvendes på tekst eller billeder på et dias, der får objekter skal vises, forsvinder, flyve, eksplodere og enhver antallet af kombinationer af effekterne. De punktform, der vises én efter én som taleren køer dem er et eksempel på en simpel animation.

Anvendelse af Animationer

Som med de overgange, bør animationer vælges at være passende til publikum for præsentationen. En finansiel erklæring om, at vipper ende over ende og skifter farve, før de kom til at hvile på slæden passer ikke forventninger CFO og hendes personale. Animationer er beregnet til vægt; at gøre noget på dias skiller sig ud som vigtigere end resten af ​​oplysningerne.

Brug Overgange og animationer klogt og Svagt

Mange ellers gode PowerPoint-præsentationer er skæmmet af uhensigtsmæssig overforbrug af overgange og animationer. PowerPoint er ikke præsentationen, er højttaleren, og noget, der trækker opmærksomheden væk fra højttaleren mindsker meddelelsen. Brug animation eller overgang værktøjer til at fremhæve et par punkter i præsentationen. Hvis understreges hvert punkt, vil lytteren ikke, hvilket er vigtigt, og som ikke er.

Sådan oprettes et puslespil i PowerPoint

Sådan oprettes et puslespil i PowerPoint


Opret en animeret puslespil i PowerPoint, hvor hver brik i puslespillet flyver, hopper eller på anden måde bevæger sig ind på dias for at vise billedet eller tekst, du vil præsentere. Tricket er at tilføje indhold til dias som baggrund, skjule den baggrund og derefter format multimedieklip puslespilsbrikker til at vise den oprindelige baggrund. Resultatet er en iøjnefaldende animation, der vil efterlade dit publikum bedazzled af dine ekstraordinære præsentationsteknik.

Vejledning

1

Tilføj en tom side i præsentationen, hvor du vil puslespillet skal vises. Klik på "Nyt dias" drop-down i Slides gruppen af ​​fanen Startside, og vælg "Blank Slide".

2

Højreklik på dias og vælg "Format baggrund." Vælg "Billede eller Texture Fill." Klik på knappen "File" under Insert Fra, skal du vælge det billede, der skal vises, og klik på "Indsæt". Klik på "Luk" for at lukke dialogboksen Formater Baggrund.

3

Tilføj en hvid firkant til dækning baggrundsbilledet. Vælg "Indsæt" fanen, klik på "figurer" og vælg pladsen. Træk firkanten på dias, der dækker hele dias. Klik på fanen "Format" under Tegnefunktioner. Klik på "Shape Fill" og vælg "White", og derefter klikke på "Shape Outline" og vælg "White".

4

Vælg "Indsæt" fanen. Klik på "online billeder." Skriv "puslespil" i Office.com Clip Art boksen og tryk på "Enter". Vælg "Fire Sikringsanlæg Puzzle Pieces" image, som er en vektor fil, der kan adskilles. Alternativt kan du bruge et andet sæt af puzzle-piece billeder af dit valg. Træk billedet til at passe hele slide så tæt som muligt.

5

Højreklik på billedet, pege på "Gruppe" og vælg "Opdel gruppe". Klik på "Ja", hvis der vises en meddelelse spørger, om du ønsker at konvertere billedet til en Microsoft Office tegning objekt, så du kan animere hver brik selvstændigt. Højreklik på den første form, vælg "Format Shape" og vælg "Slide Baggrund Fill." Klik på "Close". Gentag med de resterende figurer.

6

Tryk på "Ctrl" tasten nede og klik på hver brik i den rækkefølge, du vil have det vist på diaset. Vælg "Animationer" fanen og vælge den animation, du vil bruge. Klik på "Animation Pane" i Advanced Animation gruppen. Klik på pil rullelisten ved siden af ​​den første, stykke, vælg "effekt Options" og anvende, du vil bruge muligheder, såsom "efter tidligere." Gentag for hvert stykke.

7

Klik på den hvide baggrund firkant. Vælg "forsvinder" i Exit Animationer sektionen. Klik på drop-down pilen ved siden af ​​"Rektangel" i Animation Pane og vælg "efter tidligere." Den hvide baggrund forsvinder for at vise hele billedet efter puslespillet er fuldført.

TIPS

 • For at tilføje tekst til dit baggrundsbillede, indsætte billedet på en tom dias, tilføje en tekstboks, og indtast din tekst over billedet. Tryk på "Ctrl-A" for at vælge alle objekter på dias, skal du højreklikke og vælge "Group". Højreklik igen og vælg "Gem som billede" og gemme billedet på din computer til at bruge som slide baggrund.

Microsoft Word, PowerPoint og Excel Tutorial Software

Microsoft Word, PowerPoint og Excel Tutorial Software


Software uddannelse er nøglen til at blive mere effektiv på arbejdet. Mange mennesker, der bruger Microsoft-programmer som Word, PowerPoint og Excel dagligt er stort set uvidende om programmernes omfattende kapaciteter. For at øge din produktivitet, overveje at bruge tutorial software, der tilbyder undervisning i både kernekompetencer og avancerede færdigheder.

Fordele

Tutorial software er en meget effektiv form for uddannelse, der gør det muligt at gennemføre undervisning i dit eget tempo og gentagne sektioner efter behov. Mange programmer indeholder interaktive øvelser, der giver dig mulighed for at øve færdigheder i realtid.

Ekstra fordele

Mange programmer kommer med værdifulde "extras" såsom printbare regneark, ekstra øvelser eller lister over tastaturgenveje.

Indhold

Hvis din viden om Word, PowerPoint eller Excel er begrænset, søge efter begyndelsen eller omfattende software, der dækker indledende færdigheder. For mere avancerede brugere, er tilgængelige tutorials, som fokuserer på specifikke færdigheder.

Version

Når du køber Microsoft tutorial software til Word, PowerPoint eller Excel, skal du sørge for at vælge undervisningsmateriale, der vedrører din version af softwaren. Væsentlige ændringer i forhold til 2007-versioner af disse programmer, der kræver udgave-specifik uddannelse.

Koste

Indledende software uddannelse kan findes så lavt som $ 12. For mere avancerede eller omfattende programmer, forventer at bruge så meget som 200 dollars.

Sådan indsættes en Media Player objekt i PowerPoint AutoStart

Sådan indsættes en Media Player objekt i PowerPoint AutoStart


PPS filer lade dig gå ind i et møde, skal du dobbeltklikke på et ikon på din computer og autostart en komplet PowerPoint-præsentation på få sekunder. Opnå dette ved at gemme din PowerPoint-præsentation som en fil PowerPoint Show (PPS). PPS filer uden om PowerPoint interface og begynde at spille, når du åbner dem. Udover PowerPoint bibliotek af billeder, lyde og former, softwaren har andre kontroller såsom Windows Media Player objekt. Integrer denne objekt i en PPS præsentation og underholde dit publikum med en øjeblikkelig diasshow bestående af billeder, lyd og video.

Vejledning

Tilføj Udvikler Tab i PowerPoint 2007

1

Åbn PowerPoint.

2

Klik på "Microsoft Office" knappen øverst på skærmen.

3

Klik på "PowerPoint-indstillinger" og derefter "Popular" for at vise de populære muligheder.

4

Sæt et flueben ud for "Vis fanen Udvikler på båndet" og klik "OK".

Tilføj Udvikler Tab i PowerPoint 2010

5

Klik på "File" og derefter klikke på "Indstillinger" for at åbne "Options" dialog vindue.

6

Klik på "Tilpas båndet." "Tilpas båndet" vinduet vil open.and display to tilstødende plader.

7

Find rullelisten øverst i panelet til højre og klik på det for at vise en liste med valgmuligheder. Vælg "Alle faner." En liste over alle faneblade vises under rullelisten.

8

Sæt et flueben ud for "Udvikler" og klik "OK". Fanen "Udvikler" vises på PowerPoint bånd øverst på skærmen.

Tilføj Media Player

9

Klik på fanen "Udvikler" og find derefter afsnittet "Controls" under fanen. Afsnittet "Controls" indeholder to rækker af ikoner, der ikke har navne.

10

Før musen hen over det sidste ikon på anden række. Ikonet består af en hammer og en skruenøgle. Som du holder musen over ikonet, kontrollere, at værktøjet-tip siger "Flere kontrolelementer."

11

Klik på "Flere kontrolelementer" ikonet. Den "Flere Controls" vinduet åbnes. Find "Windows Media Player" på listen og dobbeltklik på den. PowerPoint vil tilføje et Media Player objekt til dias.

12

Træk håndtagene i Media Player objekt at ændre størrelsen. Klik det indre af objektet og trække objektet til den ønskede placering på diaset.

13

Højreklik på objektet, og vælg "Egenskaber". En egenskaber åbnes.

14

Indtast stinavnet til din video-fil i "Property" vinduets "URL" tekstfeltet. For eksempel, hvis du har en video med navnet "xyz.avi" i "MyVideos" mappe på din "C" drev, skal du indtaste "C: \ MyVideos \ xyz.avi" (uden anførselstegn) i "URL" tekstfeltet .

15

Klik på "File" og vælg "Gem som" for at åbne "Gem som" vindue. Klik på drop-down boksen ved siden af ​​"Gem som type" og vælg "PowerPoint 97-2003 Show (* .pps)." Klik på "Gem" for at gemme filen.

16

Find filen i Windows Stifinder, og dobbeltklik på den. Præsentationen vil starte automatisk og afspille videoen i den integrerede Media Player.

TIPS

 • Tilføj flere Media Player objekter til et dias ved at vælge dem fra listen over kontroller.

Sådan downloader PowerPoints

Internetbrowsere kan ikke åbne PowerPoint-filer; de har brug for et andet program til at åbne dokumentet og få det vist på skærmen. Som standard, når du klikker på et link til en PowerPoint-dokument, starter det andet program og åbner præsentationen. Du kan gemme præsentationen fra det pågældende program. Men hvis du foretrækker at hente PowerPoint snarere end at åbne det, du kan.

Vejledning

1

Højreklik på linket til PowerPoint, du vil downloade.

2

Klik på "Save Link As" eller "Gem som", afhængig af mulighederne i din browser.

3

Naviger til en placering på din harddisk for at gemme dokumentet, og klik på "OK." Din browser vil hente PowerPoint.

Sådan citeres PowerPoint Slides

I modsætning til nogle af de andre Microsoft Office Suite software-applikationer, er PowerPoint grænseflade omfatter ikke knapper til citater eller fodnoter. Det betyder ikke, at du ikke kan citere i din PowerPoint-præsentation; det kræver en lille løsning og få kreative med tekstbokse. Give kredit direkte og tilføje yderligere oplysninger om dine lysbilleder med citater i Microsoft PowerPoint.

Vejledning

1

Start Microsoft PowerPoint. Klik på fanen "File" og derefter klikke på "Åbn". Naviger til præsentationen at citere og dobbeltklik på navnet på filen. Rul til det første lysbillede at citere ved at bruge musen rulle eller "Page Down" tasten på tastaturet.

2

Klik på "Indsæt" fanen. Klik på "tekstfelt" knappen på båndet. Markøren skifter til en omvendt kors, bekræfter du er i tegning mode.

3

Tegn en lille tekstboks til øverst til højre for det sidste tegn i sætningen, sætning eller kugle, du ønsker at citere. Skriv et "1" uden anførselstegn. Klik om nødvendigt på hjørnet af boksen og trække den på plads. Tilpas størrelsen på "1" ved at fremhæve det, klikke på fanebladet "Hjem" og vælge en mindre størrelse fra "Skriftstørrelse" drop-down menuen.

4

Tegn en anden tekstboks strækker sig over bunden af ​​dias. Skriv "1" og derefter skrive citatet oplysninger, såsom ekstra detaljer, du ikke ønsker at medtage i den vigtigste del af dias.

5

Gentag tekst-box tegning proces at tilføje et "2" til den næste del af slæden og en tilsvarende "2" med tekst i bunden af ​​objektglasset. Hvis flere citater vises på en enkelt dias, skal du bruge den samme tekst boksen nederst i diaset at skrive dem.

6

Klik til højre for det sidste tegn i en tekstlinje at tilføje en in-tekst citation. Indtast åben parentes symbol. Indtast Citation oplysninger, såsom forfatter efternavn og sidetal. Præcis citation formatering vil afhænge af den type formatering du følger. Skriv en lukket parentes symbol. Gentag for at tilføje flere citater inde vigtigste tekstbokse.

TIPS

 • Hvis du ikke allerede har Powerpoint Slides oprettet og fyldt med tekst, er det nemt at starte. Åbn PowerPoint, som automatisk opretter en ny præsentation. Skriver i tekstbokse på dias eller tilføje dine egne, på samme måde som beskrevet ovenfor. Følg derefter vejledningen for citater inden dias.
 • En ulempe ved at skulle citere dias manuelt er, at du bliver nødt til at justere citat nummerering hvis du tilføjer eller fjerner enhver. For eksempel, hvis du har fem citater og ønsker at tilføje en mellem citater to og tre, du skal derefter omnummerere citater tre, fire og fem til fire, fem og seks.

Sådan oprettes en Powerpoint diasshow

Sådan oprettes en Powerpoint diasshow


Oprettelse af en PowerPoint diasshow er en fantastisk måde at forberede en visuel støtte til en præsentation. Med Microsoft PowerPoint kan du organisere indholdet af din præsentation og derefter yderligere at styrke den ved at tilføje billeder og skabe grafer. Når færdig med at tilføje indhold, kan du nemt anvende en professionelt udseende skabelon til din PowerPoint diasshow at give det en farve og design ordning, som supplerer din præsentation.

Vejledning

1

Åbn Microsoft PowerPoint. Vælg "PowerPoint præsentation" ikonet og derefter klikke på "Åbn" i dialogen opstart, der vises. Dette vil oprette en ny PowerPoint-præsentation for dig at arbejde med, når du opretter dit diasshow.

2

Tilføj nye dias til din PowerPoint show ved at klikke på "Indsæt" og vælge "Nyt dias".

3

Tilføj tekst til dine PowerPoint diasshow ved at skrive i tekstfelterne, der vises på de nye lysbilleder, du opretter. Du skal blot klikke i et tekstfelt, og skriv det indhold, du ønsker at tilføje. Når du er færdig, skal du klikke uden for tekstfeltet. Hvis du ønsker at tilføje yderligere tekstbokse, skal du klikke på "Indsæt" og derefter vælge "tekstfeltet." Derefter opretter dit nye tekstboks ved at klikke og trække markøren over den del af dias, hvor du ønsker det skal vises.

4

Tilføj billeder til din PowerPoint diasshow ved at klikke på "Indsæt", vælge "Billede" og derefter vælge "Clip Art" eller "Fra fil." Hvis du vælger "Clip Art", en dialogboks frem som tillader dig at vælge fra en bestand af multimedieklip fotos og billeder til at indsætte i dit diasshow. Hvis du vælger "Fra fil", en dialogboks frem som tillader dig at vælge billeder fra din computers harddisk.

5

Tilføj diagrammer og grafer til dit diasshow ved at klikke på "Indsæt" og vælge "Chart". En standard søjlediagram vil straks blive vist. Hvis du gerne vil ændre diagramtype, klik på "Chart" og vælg "Diagramtype", vælg derefter slags diagram, du foretrækker.

6

Anvend en stil skabelon til dit diasshow ved at klikke på "Format", vælge "Slide Design" og gennemse de forudindstillede farve og design, der er fastsat. Når du finder en du kan lide, skal du markere det og klikke på "Anvend". PowerPoint automatisk anvende denne design til hvert dias i din præsentation.

7

Føj overgange til dit diasshow ved at klikke på "Slide Show", vælge "Preset Animationer" og vælge en animation indstilling.

8

Se dit diasshow ved at klikke på "Vis" og vælge "Slide Show". Tryk på mellemrumstasten for at skifte fra et dias til det næste. Når du er færdig tilføje indhold til dit diasshow, skal du klikke på "File", vælg "Gem", navngive dit diasshow, og klik derefter på "Gem". Du har nu oprettet en PowerPoint diasshow.

Sådan Tilføj citater i Powerpoint

Sådan Tilføj citater i Powerpoint


Ved konstruktion en PowerPoint-præsentation, er du sandsynligvis til at bruge oplysninger indhentet fra kilder uden for din egen viden. Ligesom i en akademisk papir, er det nødvendigt at indsætte citater, når du bruger oplysninger indsamlet fra eksterne kilder. Heldigvis er der en enkel måde til dine kilder i et diasshow.

Vejledning

1

Åbn slide indeholder det materiale, der skal citeres. Identificer dens placering på den enkelte dias, og gøre plads til en ny tekstboks ved at omarrangere eller ændre størrelse på slide komponenter.

2

Indsæt et nyt tekstfelt på siden ved at klikke på "Indsæt" og derefter "tekstfeltet." Klik derefter på din dias og træk musen for at tegne tekstfeltet.

3

Indtast citation oplysninger i tekstfeltet ved at klikke inde i den og derefter skrive citatet. Format af citatet er bestemt af citatet stil, du bruger; de hyppigst anvendte stilarter er MLA, APA, AMA, Turabian og Chicago. Forskellige discipliner have foretrukket stilarter-samfundsvidenskab, f.eks foretrækker at bruge APA. For hjælp med disse stilarter, referere til en stil guide, såsom "MLA Handbook for Writers af videnskabelige artikler."

4

Tilføj en bibliografi dias til allersidst i din præsentation, notering alle dine kilder sammen. Tilføj en tekstboks og skriv din liste af citationer i den. Det er en god ide at skrive denne liste i et program som Word og derefter kopiere og indsætte den. Der er også mange nyttige bibliografi generatorer tilgængelige på internettet. Formatet af denne liste er direkte bestemt af den stil, du er ansat. Afhængig af antallet af kilder, kan det fylde flere slæder.

TIPS

 • I tvivlstilfælde, citere din kilde. De fleste professorer vil hellere have dig over-citere dine kilder end forsømmer at nævne noget.
 • Husk, at formålet med en henvisning er at hjælpe nogen finde kilden, du brugte.

Hvad er fordelene ved en PowerPoint-præsentation?

Microsoft PowerPoint er en kraftfuld præsentation software, der har ændret den måde, folk tilstedeværende ideer og information til et publikum. Med blot et par klik og tastetryk, kan du tilføje grafik, tekst, lyd, video og animation til et diasshow. Tilpassede præsentationer kan gemmes og modificeres efter behov og bruges igen som opstår behov. Hvis tiden, kvalitet eller bekvemmelighed er en faktor, PowerPoint har klare fordele frem for traditionelle visuelle hjælpemidler.

Uddannelsessammenhæng Fordele

I klasseværelset, kan PowerPoint evne til at integrere lyd, animation og video i et diasshow fange opmærksomheden fra medier og video-kyndige studerende. Tekst i en PowerPoint er lettere at læse end notater haanden på en tavle. Lærere kan få større fleksibilitet i at præsentere lektioner, som kan bruges flere gange, og modificeret efter behov til forskellige klasser. Under forældrenes nat, kan lærerne skabe PowerPoint præsentationer for at holde forældrene up-to-date med de studerendes arbejde. Traditionelle flash kort fra fortiden kan opdateres som PowerPoint slides og bruges til forstærkning. Interaktiv bog rapporter skabt af studerende hjælpe med at bringe deres bog rapporter til livet.

Tidsbesparende og brugervenlighed

Hvis du skulle lave et dias præsentation med old-school visuelle hjælpemidler såsom tavler, overhead projektorer eller håndtegnede illustrationer, ville det være tidskrævende. PowerPoint brugervenlige funktioner kan oprette dias i hurtig rækkefølge for dem, der måske ikke er kreativt krængningsprøve, eller som måske ikke har endda overvejet at bruge visuelle hjælpemidler i fortiden. Professionelt designede skabeloner også spare tid ved at give de oprindelige "knogler" af diasshowet. Du skal blot tilføje tekst, grafik, formularer eller dokumenter, plus et firmalogo, hvis det ønskes, og din PowerPoint-præsentation vil have en sammenhængende udseende hele vejen igennem.

Formidling af information og deling

PowerPoint har evnen til at skabe et handout version af dit dias præsentation. Dine udskriftsindstillinger er fuld størrelse dias eller flere sider på en side. Dette gør det muligt publikum til at beholde en kopi af dine oplysninger, og trække på den til senere brug. PowerPoint-præsentationen kan også sendes elektronisk via e-mail for computerbrugere, der foretrækker at have en kopi på deres harddisk. Kan oprettes PowerPoint præsentationer som et samarbejde via e-mail med revision og fusionerende kapaciteter. Team medlemmer kan arbejde på diasshow og derefter e-maile deres revisioner tilbage til skaberen af ​​den PowerPoint-projektet, som derefter kan flette ændringer med den oprindelige præsentation.

PowerPoint 2007 billedeffekter

PowerPoint 2007 billedeffekter

Microsoft PowerPoint 2007 tilbyder seks billedeffekter, så du kan forbedre billederne i din præsentation. Disse virkninger hver tilbyder mange muligheder for tilpasning. Hvis du vil anvende effekter til et valgt billede, gå til "Billedværktøjer - Format" fanen og klik på "Picture Effects" knappen. I menuen skal du vælge enten en forudindstillet indstilling eller et bestemt billede effekt.

Skyggeeffekter

En let måde at forbedre udseendet af et billede er at anvende en skygge effekt. Du kan anvende effekten til at være subtil med en ydre eller indre skygge i en af ​​ni steder (øverst til højre, øverste venstre, top, center og så videre). Eller, hvis du leder efter en mere dramatisk effekt, anvende et perspektiv skygge, der rækker langt ud over selve billedet. Hvis du vil fjerne en skygge du har anvendt, skal du vælge "Nej Shadow" knappen.

Refleksion Effekter

En refleksion svarer til en ydre skygge, men anvender en spejlet virkning. PowerPoint tilbyder ni refleksioner variationer, så du kan angive, hvor meget af billedet til at reflektere. For eksempel kan man afspejle hele billedet, halvdelen af ​​det eller bare en lille del. Du kan også vælge, om du ønsker, at refleksion til at røre dit billede eller blive opvejet af et vist antal point.

Glow Effects

En glød effekt omgiver ydersiden af ​​dit billede. Som standard PowerPoint kan du vælge fra en af ​​seks glød farver, der blander med din præsentation tema. Hvis standardfarverne ikke passer til dine behov, skal du klikke på "Flere Glow Colors" for at vælge en brugerdefineret farve fra Tema Farver galleri. Du kan også angive størrelsen af ​​glød effekt med fire valgmuligheder varierer i størrelse fra 5 point til 18 point.

Bløde randeffekter

Anvendelse bløde kanter til dit billede giver en subtil måde at forbedre det ved forsigtigt at sløre kanterne. PowerPoint giver dig mulighed for at vælge, hvor meget af dit billede kant, du ønsker at sløre. For eksempel kan du vælge 2,5 point for at sløre kanterne kun lidt eller 25 point til at anvende en diset effekt. Vær opmærksom på, at hvis dit billede er lille, anvender bløde kanter på 50 point kan gøre dit billede forsvinde.

Bevel Effects

Tilføjelse af en facet effekt er en anden måde at tilpasse et billede i PowerPoint. En facet er en skrånende kant, der omgiver dit billede. PowerPoint har 12 typer af koniske effekter, herunder cirklen, afslappet indsat, hældning, hård kant og art deco smig. For at øge facet endnu mere, overveje at anvende 3D-effekter til den eller ændrer dets farve.

3-D Rotation Effects

Anvendelse af en 3-D rotation til billedet er den mest dramatiske billede effekt. PowerPoint tilbyder tre typer af 3-D rotationer: parallel, perspektiv og skrå. Du kan også angive, hvor langt til venstre eller højre, du vil rotere. For endnu mere kontrol, skal du klikke på "3-D Rotation indstillinger" for at tilpasse ved hjælp af Formater billede dialogboksen. Pas på ikke at overdrive 3D-effekter, dog. Dit publikum skal stadig være i stand til at genkende dit billede.

Sådan Erstat et billede under en Powerpoint

Microsoft PowerPoint-præsentationer involverer en række forskellige multimedie muligheder, der kan sætte skub i udseendet af dine dias. De omfatter grafiske billeder, film og endda lyd. Med så meget gang, er det sandsynligt, du måske nødt til at foretage redigeringer og ændringer blandt de grafik. Hvis det er et billede, du har brug for at fjerne eller udskifte, kan der gøres med blot et par klik med musen.

Vejledning

1

Start Microsoft PowerPoint og indlæse diasshow, du har lavet. Lysbilederne vises øverst på skærmen.

2

Klik på den særlige dias, der indeholder det billede, du vil fjerne.

3

Klik på billedet for at markere det, og tryk derefter på "Slet" knappen. Billedet forsvinder fra programmet.

4

Vælg "Indsæt" efterfulgt af "Picture" og derefter "Fra fil." Når det lille søgning vises vælge det billede, du vil indlæse, og klik på "OK." Billedet skulle nu indlæser på objektglasset.

5

Klik på billedet og træk det til det område, hvor du vil have billedet. Det kan være nødvendigt at redigere størrelsen af ​​det nye billede. Klik på hjørnet af det, mens du holder shift-knappen. Træk musen til den nærmeste computerskærm hjørne for at gøre billedet større. For eksempel, hvis du har klikket på øverste højre hjørne af billedet og du trækker musen mod det øverste højre hjørne af computerskærmen bliver billedet større. Trække billedet hen imod det modsatte hjørne vil gøre billedet mindre. Hold shift nede for at holde billedet fra forvridende mens justering af størrelse.

Sådan spiller Jeopardy i PowerPoint

PowerPoint, Microsofts præsentation software, der følger med deres kontorpakke, har været anvendt til undervisningsformål siden dens begyndelse. En af de mest populære måder for lærere at bruge PowerPoint har været at lave en Jeopardy-stil trivia spil ved hjælp af programmets diasshowtilstand. Mange brugere, dog ikke ved, hvordan man kan opnå dette spil show effekt ved hjælp af PowerPoint. Heldigvis gør og spille en Jeopardy-stil spil i PowerPoint er en nem proces, der kun kræver et par enkle trin.

Vejledning

1

Opret en ny PowerPoint-dokument. Klik på fanen "Format" fra programmenuen og vælg "Baggrund" i menuen til at vælge baggrundsfarve til dine dias. Vælg den typografi og størrelse, du ønsker at bruge i din Jeopardy spil fra skrifttype menuen og klikke på "Anvend".

2

Klik på "Indsæt" fanen og vælg "Table" fra menuen. Gør dit bord har fem kolonner og seks rækker, og klik på knappen "OK". Klik og træk hjørnet af bordet for at gøre det fylde dias.

3

Indsæt en kategori navn i øverste række slot i hver kolonne. Går ned hver kolonne, skal du indsætte punktet værdier 10, 20, 30, 40 og 50, hver i en separat boks. Dit bord skulle nu ligne en Jeopardy spillepladen.

4

Klik på "Indsæt" fanen og vælg "Nyt dias" fra menuen. Skriv et spørgsmål på det tomme dias. Opret en anden ny dias og skriv svaret på spørgsmålet.

5

Vend tilbage til brættet dias. Fremhæv det punkt værdi, du ønsker det spørgsmål, du skrev i trin 4 for at være værd. Klik på "Indsæt" fanen og vælg "Hyperlink". Klik på "Place i dette dokument" fra menuen. Klik på spørgsmålet dias, du oprettede i trin 4, og tryk på knappen "OK" for at knytte pointværdi på spillepladen på spørgsmålet.

6

Gå til svaret dias, du oprettede i trin 4 og bruge hyperlink proces, du brugte i trin 5 for at knytte svaret slide tekst brættet dias. Dette vil give dig mulighed for nemt at vende tilbage til brættet dias efter hvert spørgsmål.

7

Gentag trin 4, 5 og 6 for hvert punkt værdi på spillepladen dias.

8

Spil spillet som en normal diasshow. Klik på punktværdier at afsløre spørgsmål. Klik på svaret tekst, der skal tages tilbage til spillepladen.

TIPS

 • En række hjemmesider har Jeopardy PowerPoint skabeloner kan downloades.

Sådan køres PowerPoint på to skærme

Sådan køres PowerPoint på to skærme


En nyttig funktion i PowerPoint 2007 er "Presenter View". Denne funktion gør det muligt at bruge to forskellige skærme mens du præsenterer dine PowerPoint diasshow. En skærm viser dit diasshow, mens den anden skærm viser de glider langs med andre elementer, at publikum ikke kan se, såsom talerens noter. Den Presenter View viser også diasshowet navigation værktøjer, og du kan se, hvad der vil ske næste i en sekvens af dias.

Vejledning

1

Vedhæft en anden skærm til computeren, eller tilslutte en ekstern skærm til din bærbare computer. Konfigurer at monitor i Windows, ved at vælge "Kontrolpanel" og rulle til "Udseende og personlige indstillinger." Klik på "Juster skærmopløsning." Klik på "2" ikonet og klik på "Udvid skrivebordet" til denne skærm.

2

Slå flere skærme i PowerPoint ved at gå til "Slide Show" i menuen, og rulle ned til afsnittet "Skærme". Vælg "Presenter View".

3

Klik på pilen ved siden af ​​"Show Præsentation On", og vælg den skærm til at vise din præsentation til publikum.

4

Vælg "Slide Show" igen fra menuen. Rul ned til "Opsætning" og derefter "Opsætning Slide Show." Vælg de indstillinger, du foretrækker at bruge under præsentationen, såsom looping, viser med eller uden fortælling, pen farve for annotationer og slide forskud. Klik på "OK".

5

Vælg "Vis" fanen, og derefter rulle ned til "Præsentation visninger" og vælg "Slide Show".

6

Bemærk, at studievært skærm viser Presenter udsigt, med værktøjer til at navigere i og levere præsentationen. Klik frem og tilbage pilene til at navigere. Klik på et dias miniature i ruden nederst til at springe til det dias. Tryk på "Esc" til enhver tid at afslutte præsentationen.

Sådan oprettes en tabel Chart i Powerpoint

Sådan oprettes en tabel Chart i Powerpoint


Hvis du kan oprette en præsentation ved hjælp af Microsoft PowerPoint-software, kan du tilføje et bord til denne præsentation. Du kan oprette en tabel diagram i PowerPoint ved at følge et par skridt og tilføje dine egne oplysninger eller data til tabellen.

Vejledning

1

Åbne en ny PowerPoint-præsentation og gå til det dias, hvor du vil indsætte en tabel. Vælg et layout til dette dias, der indeholder "indhold", såsom "Titel og indhold" layout mulighed. Du vil finde layoutindstillingerne under hovedmenuen eller Fil; vælg "Slide Layout" og derfra vælge en, der har et indhold indstilling.

2

På indholdet del af dias, skal du klikke på ikonet, der ligner en tabel; når du ruller musen over dette ikon, vil sige: "Indsæt tabel". Venstre på dette ikon én gang for at åbne op for formatering tabel indstillinger. Dette vil poppe op i et separat vindue.
Du kan også gøre dette ved at gå til fanen Indsæt og klikke på Tabel i hovedmenuen bar.

3

Vælg antallet af kolonner og rækker til dit bord. Husk, at du kan være nødvendigt at tilføje en række og en kolonne for hver overskrift, du planlægger at bruge på dit bord.

4

Skift tabelstiler ved hjælp af menuen øverst på din side. Du kan tilpasse bordet farver, skygger og formatere denne måde. For eksempel kan du ønsker en tabel, der har en blå skygge hele, med en mørk blå header linje på tværs af de øverste og lyseblå og hvide nuancer på skiftende rækker. Klik på en række indstillinger, indtil du finder en du kan lide, herunder valg til en samlet række nederst (klik på "rækken total", og det tilføjer en deler linje mellem anden-til-sidste og sidste rækker, så du kan alt hver kolonne ) eller en tekstureret baggrund (klik på "shading" og derefter "tekstur" for at vælge dine muligheder).

5

Klik på et felt i tabellen for at tilføje data eller tekst til denne sektion. Gennemfør alle dele af din tabel og gå videre til næste dias.