outlook email låst

Sådan Medtag vedhæftede filer i en Outlook Email Merge

Sådan Medtag vedhæftede filer i en Outlook Email Merge


Hvis du ønsker at sende den samme personlige besked til mere end én person i Microsoft Word 2003 eller 2007, en Outlook e-mail-fletning er den nemmeste måde at gøre det. Når en Outlook e-mail-merge beskeden er sendt, ved modtagerne ikke, hvor mange andre har fået samme besked eller endda, at beskeden er sendt til flere modtagere.

Vejledning

1

Åbn Outlook e-mail. På toppen af ​​browseren, skal du åbne mappen "Kontaktpersoner", og vælg de ønskede modtagere. Hvis du gerne vil sende en Outlook e-mail merge-meddelelse, som en virksomhed nyhedsbrev eller et notat, at den samme gruppe af mennesker på en regelmæssig basis, kan du oprette en gruppe mappe ved at oprette en ny kategori kontakter og flytte alle ønskede modtagere i denne mappe . Hvis du bruger en bestemt kategori, skal du vælge den kategori inden for de kontakter.

2

I afsnittet "Funktioner", vælg "Brevfletning". Gennemgå standardindstillingerne. Vælg "Alle kontakter i aktuelle visning." Hvis du sender beskeden til alle kontakter, skal du vælge "Alle kontaktpersoner felter." Hvis du sender meddelelsen til specifikke kontakter, skal du vælge "Kontakt felter i den aktuelle visning." Nær bunden, vælg "Form bogstaverne" efter bogstavet type og "Email" for fletning til option. Indtast en personlig emnelinje besked. Vælg "OK" knappen nederst. Et nyt vindue åbnes. For versioner af Word ældre end 2007, vil værktøjslinjen Brevfletning automatisk dukke op. Hvis du bruger Word 2007, vil mailing faner på båndet automatisk åbne.

3

Brug knappen "Hilsen line" for at indsætte en hilsen linje og udfyld den relevante hilsen. Ved at trykke på knappen "OK" vil lukke vinduet, men ved hjælp af "Enter" tasten på tastaturet vil starte en ny linje i dokumentet. Brug "Address blok" for at indsætte en adresse. Det samme kan gøres for at indsætte dit telefonnummer. Sørg for at lukke din note og skriv dit navn. Sådan får du vist dit budskab, før du sender, skal du trykke på "Preview resultater" knappen, hvis du bruger Word 2007. Hvis du bruger Word 2003, skal du trykke på den anden knap fra højre eller vælg "Flet til e-mail" på brevfletning værktøjslinje. Et nyt vindue vil poppe op. Gennemgå oplysningerne. Hvis alting ser rigtigt, ramte "OK" knappen. De e-mails vil automatisk begynde at sende.

TIPS

 • Inden De udfylder Outlook email fusionere proces, skal du kontakte din internetudbyder (ISP) eller mail admin for at sikre, at der ikke er nogen mail begrænsninger, der forhindrer dig i at sende mere end et bestemt antal e-mails hver time eller dag.

Hvordan gemmer jeg Outlook Email til en cd?

Mens sikkerhedskopiering af vigtige e-mail er altid en god idé, bare lagring af meddelelser på din harddisk gør lidt for at beskytte data, hvis drevet går ned eller ikke. USB-flashdrev eller eksterne harddiske er et skridt op og generelt pålidelige. Ikke desto mindre, eksterne lagerenheder lejlighedsvis mislykkes så godt. En af de sikreste måder at beskytte og gemme værdifulde e-mails er at brænde dem på en cd. Ved opbevaring i en beskyttende dæksel og uden for direkte sollys, kan cd'er vare mange år og give en pålidelig backup medie til meddelelser, du kan ikke erstatte.

Vejledning

Back Up Outlook Email

1

Åbn Microsoft Outlook. Klik på "File" på "Åbn". Klik på "Importer" linket, og vælg derefter og klikke på "Eksporter til en fil." Klik på knappen "Næste".

2

Klik på "Outlook-datafil (.pst)" i listen over indstillinger på "Eksporter til en fil" skærm. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

3

Klik på "Outlook-datafil" til at bakke det hele op i din Outlook-profil. Hvis du vil sikkerhedskopiere kun dine e-mails, skal du klikke og markere "Inbox" linket. Klik på knappen "Næste".

4

Klik på "Browse" i næste vindue. Naviger til den mappe på computeren, hvor du vil gemme sikkerhedskopien. Indtast et filnavn til sikkerhedskopien, og klik på "OK" knappen.

5

Klik på "Erstat dubletter med produkter, der udføres" og derefter "Afslut" knappen. Microsoft Outlook gemmer kalender indstillinger til PST-fil på det eksterne drev. Microsoft Outlook sikkerhedskopierer meddelelsen eller profilen til den mappe, du har valgt.

Brænd Emails til CD

6

Sæt en tom cd i det optiske brænder på computeren. Når "Automatisk afspilning" vises på skærmen, skal du lukke den.

7

Højreklik på "Start" knappen og klik på "Åbn Windows Stifinder" i genvejsmenuen.

8

Naviger til den mappe, hvor du gemte sikkerhedskopien Outlook PST-fil. Dobbeltklik på navnet på mappen for at åbne og få vist indholdet.

9

Fremhæv filnavnet på Outlook PST-fil. Klik på knappen "Brænd" i Windows Stifinder værktøjslinjen.

10

Indtast et beskrivende navn til disken i "Disc Title" feltet. Klik og aktivere "Med en CD / DVD-afspiller" valgmulighed. Klik på "Næste" knappen og vent til Windows til at forberede filen og brænder.

11

Klik på "Burn", når du bliver bedt om og vente på Windows til at brænde Outlook backup-fil til cd'en. Tag CD'en efter Windows skubber disken. Sæt cd'en i et beskyttende hylster og opbevar det på et sikkert sted.

Sådan Tilpas Outlook Email

Uanset om din Microsoft Outlook e-mail ankommer til en indbakke fyldt med hundredvis af e-mails om dagen eller nogle få, der tager et par skridt til at gøre din missive skiller sig ud kan hjælpe det komme ikke kun læse, men besvaret. Tilpasning Outlook email ligner dekorere et stykke brevpapir - Outlook tilbyder en række måder at gå fra en tom, generisk email vindue til en, der virkelig skiller sig ud. Med brugen af ​​farver, grafik og add-ons, tilpasning Outlook email kan bidrage til at styrke de "du har fået mail" meddelelse.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Outlook. Hvis postoversigt ikke allerede vises, skal du klikke på "Mail" linket i nederste venstre side af arbejdsområdet.

2

Klik på "Ny e-mail" knappen på den venstre side af båndet i toppen af ​​arbejdsområdet.

3

Tilføj en signaturfil ved at klikke på "Signature" -knappen på vinduets bånd. Vælg en eksisterende signatur fra drop-down listen, eller klik på "Underskrifter" og oprette en ny.

4

Skriv beskeden i brødteksten område af e-mail. Afhængigt af dine indstillinger kan standardteksten være sort Arial 10 point. Tilpas sit udseende ved at klikke på fanen "Format tekst".

5

Fremhæv tekst, f.eks modtagerens navn, og bruge indstillingerne på båndet for at ændre skrifttype, farve og størrelse på teksten. Gentag hele e-mail.

6

Giv kroppen af ​​email en baggrundsfarve ved at klikke på fanen "Indstillinger". Klik på "Page Color" knappen på båndet under fanen, og vælg en lille farvet firkant til baggrundsfarven.

7

Tilføj et billede, såsom et firmalogo, personlig fotografi eller animeret billede fil ved at klikke på "Indsæt" fanen. Klik på knappen "Billede" under fanen. Gå til det billede, til også at omfatte, og dobbeltklik på filnavnet for at føje den til selve e-mailen.

8

Klik på "Gem" knappen i øverste venstre hjørne af "Untitled-besked" boksen for at gemme det som en skabelon eller udfyld feltet "Til" og "Emne" felter og klik på knappen "Send".

TIPS

 • Husk på, at e-mails går til ikke-Outlook modtagere ikke kan støtte denne form for tilpasning og vil blive truffet i den standard e-mail-klient udseende.

Sådan overføres Outlook Email & Internet Foretrukne til en ny computer

Outlook og Internet Explorer er to populære personlige kommunikationsværktøjer udviklet af Microsoft. Outlook kan du sende, modtage, håndtere og søge i dine e-mails, og gemmer dine personlige data i en PST-fil. Internet Explorer giver dig mulighed for at surfe på World Wide Web og vedligeholder en liste over bogmærker sider i en mappe kaldet "Favoritter". Lokalisering og overføre dine bogmærker og Outlook-data til en ny computer er en nem proces.

Vejledning

Eksport Outlook Email

1

Åbn Microsoft Outlook.

2

Klik på "File" i den øverste menubjælke og vælg "Import og eksport."

3

Vælg "Eksporter til en fil", og klik derefter på "Næste".

4

Vælg "Fil med private mapper (.pst)" og klik derefter på "Næste".

5

Vælg det øverste mappe på listen i det vindue, skal du kontrollere den tilstødende feltet "Medtag undermapper", og klik derefter på "Næste".

6

Klik på "Browse". I det vindue, give filen et navn, skal du vælge skrivebordet som skal gemmes, og derefter klikke på "OK".

7

Vælg to eksemplarer præference håndtering. For eksempel, "Du må ikke eksportere dubletter", og klik derefter på "Finish".

Overførsel Outlook e-mail og Internet Explorer Foretrukne

8

Sæt et stykke skrivbare medier såsom en diskette, skrivbar cd eller dvd eller USB-drev i computeren.

9

Naviger til dit skrivebord. Højreklik på den PST-fil du eksporterede tidligere, skal du vælge "Send til" og derefter klikke på navnet på det drev, der indeholder din skrivbare medier. Følg nogen på skærmen for at fuldføre overførslen.

10

Klik på Windows "Start" knappen, skriv "favoritter" (uden anførselstegn) i søgefeltet, tryk på "Enter" tasten, og klik derefter på mappen er angivet i toppen af ​​søgeresultaterne "Foretrukne". Hvis du bruger Windows XP eller en tidligere version af Windows, skal du klikke på Windows "Start" knappen, vælg "Denne computer", dobbeltklik på "C:" drev-ikon, og det åbne følgende mapper: "Documents and Settings" "<brugernavn>", "Foretrukne".

11

Fremhæv alle de elementer, der er indeholdt i mappen.

12

Højreklik på et markeret element, skal du vælge "Send til" og derefter klikke på navnet på det drev, der indeholder din skrivbare medier. Følg nogen på skærmen for at fuldføre overførslen. Når processen er færdig, skal du fjerne de skrivbare medier fra den aktuelle computer, og derefter indsætte det i den nye computer.

Import Outlook Email

13

Åbn Microsoft Outlook, og klik derefter på "File" i den øverste menubjælke og vælg "Import og eksport."

14

Vælg "Importer fra et andet program eller en fil", og klik derefter på "Næste".

15

Vælg "Fil med private mapper (.pst)" og klik derefter på "Næste".

16

Klik på "Browse" knappen, navigere til den mappe på skrivbare medier indeholdende din PST-fil, skal du vælge den ved at dobbeltklikke på dets ikon, og klik derefter på "Næste".

17

Vælg den øverste mest mappe fra "Vælg mappe der skal importeres fra" liste, skal du vælge "Medtag undermapper" valgmulighed, skal du vælge din foretrukne mappe import, og klik derefter på "Finish".

Import Internet Explorer Foretrukne

18

Klik på Windows "Start", vælg "Computer" og derefter dobbeltklikke på ikonet, der repræsenterer det drev, der indeholder dine skrivbare medier.

19

Åbn den mappe, der indeholder Internet Explorer Foretrukne, du kopierede tidligere.

20

Fremhæv alle de elementer i mappen, og derefter højreklikke på en markeret post og vælg "Kopier".

21

Klik på Windows "Start" knappen, skriv "favoritter" (uden anførselstegn) i søgefeltet, tryk på "Enter" tasten, og klik derefter på mappen er angivet i toppen af ​​søgeresultaterne "Foretrukne". Hvis du bruger Windows XP eller en tidligere version af Windows, skal du klikke på Windows "Start" knappen, vælg "Denne computer", dobbeltklik på "C:" drev-ikon, og det åbne følgende mapper: "Documents and Settings" "<brugernavn>", "Foretrukne".

22

Højreklik på et tomt område i mappen og vælg "Sæt ind".

Sådan installerer Microsoft Outlook Email

Microsoft Outlook er fortsat et af de mest brugte e-mail-management programmer i verden, hovedsageligt på grund af dets intuitive og sofistikerede automatiserede funktioner. Outlook enorme kapaciteter gør det muligt at automatisere opgaver som opdatering af din udnævnelse bog, sende bekræftelser og skabe former for ofte sendes typer korrespondance. Og som med de fleste Microsoft-produkter, nye versioner frigivet hvert år.

Vejledning

Sådan installeres Microsoft Outlook fra en disk

1

Kig på systemkravene trykt på ydersiden af ​​skiven emballage. Sammenligne dem med systemet specs på din computer for at afgøre, om du opfylder systemkravene. Hvis du ikke ved, hvordan computeren skal sammenlignes med minimumskravene, skal du åbne kontrolpanelet og højreklik på "System" ikonet. Klik derefter på "Egenskaber". Din systemets specifikationer er anført i det vindue, der vises.

2

Sæt disken i computerens diskdrev. Luk drevet døren. Vent installationsprogrammet starter automatisk. Hvis du har andre programmer kørende, lukke dem nu.

3

Klik på "OK" og "Næste" på de første to dialogbokse, der vises, og derefter indtaste dit produkt kode, når du bliver bedt om. Dit unikke produkt koden skal være trykt på diskens emballage.

4

Følg vejledningen på skærmen for at beslutte, om du vil have normal installation eller tilpasset installation, som du kan bruge, hvis der er visse dele af Microsoft Outlook, som du ikke ønsker at installere. Du kan også ændre installationsmappen, hvis du ønsker at installere programmet et andet sted end standardplaceringen.

5

Vent til installationen er færdig. Dette kan tage flere minutter, afhængigt af hastigheden på din computer. Når processen er færdig, skal du klikke på knappen "Færdig" på installationsguiden for at lukke det. Microsoft Outlook email er nu installeret og klar til brug.

Installation Microsoft Outlook fra Microsofts websted

6

Udforsk Microsofts websted for at afgøre, hvilken version af Outlook, du gerne vil købe. Kig efter systemkravene til den ønskede version på hjemmesiden og kontrollere, at dit system er kompatibelt, efter samme metode, der er beskrevet i trin et af de første afsnit.

7

Tilføj den ønskede udgave til din indkøbskurv og fortsætte gennem kassen. Indtast dine personlige og kreditkortoplysninger for at gennemføre din transaktion.

8

Følg anvisningerne fra Microsofts hjemmeside for at downloade installationsfilen. Når filen er færdig med at downloade, åbne filen.

9

Få adgang til din nuværende e-mail-klient og tjekke e-mail-adresse, du angav til Microsoft under købsprocessen. Du bør have en bekræftelse e-mail med et produkt kode. Flyt musemarkøren ud for denne kode, og klik og hold venstre museknap nede og træk markøren hen over koden for at fremhæve den. Tryk på "Ctrl" og "C" på tastaturet for at kopiere koden til udklipsholderen, så luk din e-mail-klient.

10

Luk alle andre programmer, bortset fra installationsguiden.

11

Klik på "OK" eller "Næste" på dialogbokse, indtil du bliver bedt om dit produkt kode. Da bad om koden, skal du trykke på "Ctrl" og "V" på tastaturet for at indsætte din kode i felterne, og klik derefter på "Næste".

12

Skift eventuelle installations- indstillinger på de næste to skærme; du kan ændre destinationsmappen for installationen programmet og afgøre, hvilke konkrete aspekter af Microsoft Outlook til at installere eller udelade.

13

Vent på, at hele installationsprocessen for at fuldføre, klik derefter på knappen "Færdig" på installationsguiden. Microsoft Outlook e-mail er nu klar til at bruge.

Hvordan kontrollerer jeg Outlook Email derhjemme?Få adgang til din Outlook email, når du er hjemme ved hjælp af webbrowseren på alle dine enheder. Afhængigt af hvilken type konto, du har, er til rådighed til at administrere din e-mail et par metoder. Se din personlige Office 365, Outlook.com og Hotmail e-mail på enhver webbrowser ved hjælp af Outlook.com hjemmeside. Hvis din e-mail-konto er en del af organisationens Exchange-server, så kan du få adgang til din e-mail ved hjælp af Outlook Web App eller ved at konfigurere Outlook på en anden pc med Outlook Anywhere. Oplysningerne i denne artikel gælder for Microsoft Windows 8.1 og Outlook 2013.

Vejledning

Outlook.com

1

Åbn Outlook.com hjemmeside (link i indtægter). Du kan få adgang Outlook.com via enhver enhed med en webbrowser, herunder en Mac, PC, tablet eller smartphone.

2

Indtast e-mail-adressen for den konto, du ønsker at få adgang til området under Microsoft-konto. Hvis du bruger et alias til din konto, kan du indtaste det alias ind i "Microsoft-konto" feltet i stedet. For eksempel, "[email protected]" uden anførselstegn.

3

Indtast din adgangskode i feltet "Password", og derefter klikke på "Log ind". Din Outlook.com indbakke vises i den midterste rude og dine mail-mapper under mapper sidebar.

Outlook Web App

4

Find din Outlook Web App URL i Outlook 2013. Åbn Outlook 2013 og vælg din indbakke. Klik på menuen "Filer" og find derefter URL-linket nedenfor "adgang til denne konto på nettet" i Kontooplysninger afsnittet. Du kan bruge denne URL adgang til din e-mail på internettet ..

5

Åbn din Outlook Web App hjemmeside i en webbrowser. For eksempel, "owa.yourorganization.com" uden anførselstegn. Du kan få adgang til e-mail fra en hvilken som helst webbrowser, herunder Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox og mobile browsere.

6

Log ind på Outlook Web App. Indtast dit brugernavn i feltet "Brugernavn". Indtast for eksempel den første del af din e-mailadresse før "@ yourorganization.com." Skriv din adgangskode i feltet "Password", og derefter klikke på "Log ind".

Outlook Anywhere

7

Åbn dialogboksen Mail. Tryk på "Windows" tasten for at åbne Windows Start Screen. Type "Mail", klik på "Indstillinger" fra Search Charme og derefter klikke på "Mail" fra dialogen results.The Mail hjælper dig med at oprette og administrere din Outlook-profiler.

8

Konfigurer din e-mail-profil. Klik på "E-mail-konti ..." og derefter klikke på "Ny ..." under fanen E-Mail. Hvis du ikke har brugt Outlook på denne pc før, skal du først klikke på "Tilføj", og indtast derefter et profilnavn. Skriv f.eks "Home". Klik på "OK". Klik på "Manuel indstilling eller yderligere servertyper" radio og klik på "Næste". Vælg "Microsoft Exchange Server eller Kompatibel Service" radio og klik på "Næste" igen.

9

Indtast dine kontoindstillinger. Skriv din Exchange-server-adresse i feltet "Server". For eksempel, "owa.yourorganization.com". Indtast dit brugernavn i feltet "Brugernavn". Dit brugernavn er normalt den første del af din e-mailadresse før "@ yourorganization.com." Klik på "Næste" og derefter "Finish" for at afslutte konfigurationen. Din e-mail-konto er nu konfigureret til at arbejde i Outlook.

10

Få adgang til din e-mail i Outlook. Åbn Outlook 2013 og klik derefter på fanen "Send / modtag". Klik på "Send / modtag" All knappen mapper. Afhængig af størrelsen på din postkasse, kan denne proces tage nogen tid at gennemføre. Når din mail er blevet modtaget, skal du klikke på mappen "Indbakke" på sidebjælken for at få adgang til din konto indbakke.

TIPS

 • Exchange-konti kan kræve specifikke oplysninger, herunder server, havne og sikkerhedsindstillinger. Exchange-serveren skal konfigureres til at tillade fjernforbindelser. Kontakt systemadministratoren for at få flere oplysninger.

Sådan overføres Outlook Email til en ny computer

Sådan overføres Outlook Email til en ny computer


Når du udskifter din nuværende computer med en ny, skal du overføre dine programmer og filer. Overførsel Outlook email, så du kan få adgang til alle dine gamle e-mails på din nye computer. Outlook muliggør simpel kopi og overførsel af disse filer til en problemfri overførsel til et nyt edb-system. Når du færdig med at kopiere de filer, du har brug for, vil din nye computer indeholder alle dine gamle e-mails.

Vejledning

1

Åbn "Control Panel" og dobbeltklik på "Post" ikonet for at åbne den, på den gamle computer. Vælg "Vis profiler" og vælg derefter "Egenskaber". Klik på "Data Files" knappen. Fremhæv "Private mapper" under "Navn" overskrift og vælg "Indstillinger".

2

Find filnavnet og kopiere den, så du kan finde filen på din computer. Klik på "Compact nu" -knappen for at komprimere filen og gøre det lettere at kopiere og overførsel. Vent mens filerne kompakt og derefter klikke på "OK". Luk alle vinduer.

3

Indsæt flashdrevet i en USB-port på computeren.

4

Naviger til placeringen af ​​den komprimerede fil og højreklik denne fil. Vælg "Send til" og vælg flashdrevet fra drop-down listen over steder, du kan sende filen. Klik på "OK".

5

Vælg "Sikker fjernelse af hardware" ikonet fra proceslinjen (nederste højre hjørne af skrivebordet), når filerne overføres til flashdrevet. Fremhæv flashdrevet og frakoble flashdrevet, når du ser en meddelelse om, at gøre det.

6

Indsæt flashdrevet i din nye computer, og vent, mens computeren genkender forbindelsen. Åbn indhold flashdrevet ved at dobbeltklikke på ikonet i "Computer". Kopier PST-fil og indsætte den på dit skrivebord.

7

Åbn Outlook på din nye computer, og vælg "File" og derefter "Import og eksport." Vælg "Importer fra et andet program eller fil" og vælg derefter "Næste". Vælg "PST-fil", og gå derefter til den placering af PST-fil på skrivebordet. Vælg denne mappe og klik på "OK." Vent, mens importen PST-fil til din nye Outlook browser.

8

Vælg "Sikker fjernelse af hardware" ikonet igen og afbryd flashdrev ved hjælp af samme teknik, du brugte tidligere.

Hvordan laver Outlook Email Text Bigger

Hvordan laver Outlook Email Text Bigger


Har du problemer med at se, at lille standardskrifttype i Microsoft Outlook e-mails? Der er tre måder at gøre Outlook e-mail tekst større. Det første omfatter øge tekststørrelsen af ​​de udgående e-mails. Den anden omfatter øge tekststørrelsen af ​​meddelelser, der er besvaret eller videresendt. Det sidste omfatter, at al teksten til indgående e-mails større.

Vejledning

Sammensat Meddelelser

1

Gå til menuen "Funktioner" og vælg "Indstillinger". Klik på fanen "Mail Formater", og klik derefter på "stationær og fonte."

2

Find "Personal Stationære" fanen, så find og klik på "Skrifttype" knappen under "Ny mail-beskeder" på vej. På "Font" fanen, der vises, vil der være en bred vifte af muligheder, herunder skift af skrifttype, typografi, størrelse og farve.

3

Find drop-down menu, der er under "Størrelse" overskrift og vælge et større antal. Klik på "OK", og den nye indstilling vil finde sted næste gang en meddelelse består.

Svar eller videresendt Mail

4

Gå til menuen "Funktioner" og vælg "Indstillinger". Klik på fanen "Mail Formater", og klik derefter på "stationær og fonte."

5

Find "Personal Stationære" fanen, og klik derefter på "Skrifttype" knappen, som er placeret under "Besvarelse eller videresender meddelelser" overskrift.

6

Find drop-down menu, der er under "Størrelse" overskrift og vælge et større antal. Klik på "OK", og de nye indstillinger vil finde sted næste gang en meddelelse besvares eller videresendes.

Indgående e-mails

7

Gå til menuen "Funktioner" og vælg "Indstillinger". Klik på fanen "Mail Formater", og klik derefter på "stationær og fonte."

8

Se efter "Display Font" overskrift på "Personal Stationære" fanen og øge størrelsen på størrelse med skrifttypen ved at vælge et større antal. Dette vil øge tekststørrelsen for alle almindelig tekst indgående e-mail. Det vil dog ikke øge tekst størrelsen på indgående HTML e-mails.

9

Indstil muligheden for at læse al indgående email som almindelig tekst, hvis det er nødvendigt at øge tekststørrelsen af ​​alle indgående e-mails. For at gøre dette, gå til "Funktioner", klik på "Indstillinger" og derefter se efter knap, der hedder "E-mail indstillinger" og klik på "Læs alle standard-Mail som almindelig tekst."

TIPS

 • Det er også muligt at justere skrifttypen for bare læseruden i Outlook. Du skal blot trykke CTRL og bruge musen til at rulle gennem læsning rude for at zoome ind og ud. Følsomheden af ​​musen vil afgøre, hvor hurtigt skriftstørrelsen ændres, og dette kan ikke ske øjeblikkeligt, men holde rulle for et par ekstra sekunder, og ændringerne skal derefter begynde at blive vist.
 • Ændring af indstillingerne i Outlook til at læse alle standard mail som almindelig tekst kan begrænse funktionaliteten af ​​nogle HTML e-mails.

Sådan indsættes et link til en webside i Outlook Email

Outlook er Microsofts førende email, kalender, kommunikation og samarbejde klient; det er designet til at oprette forbindelse til både traditionelle e-mail-servere samt Microsofts egen Exchange server. Når Outlook bruges til at sende en e-mail, er det som standard til at oprette meddelelsen i Microsoft Word, der kører i baggrunden. Med e-mailen er sammensat i Word, kan HTML web hyperlinks indsættes som en del af teksten i e-mailen.

Vejledning

1

Åbn Outlook.

2

Klik på "Ny e-mail."

3

Indtast eller indsæt hyperlink ind i e-mail, herunder "HTTP".

4

Tryk på "Enter" tasten umiddelbart efter hyperlink tekst. Dette får Outlook til automatisk at konvertere tekst til et klikbart web hyperlink, som derefter indlejret i e-mailen.

Sådan flyttes Outlook Email til en "Ikke sendt" Udbakke

Sådan flyttes Outlook Email til en "Ikke sendt" Udbakke


Microsoft Outlook e-mail program indeholder allerede en mappe "Kladder" til e-mail, som du har udarbejdet, men ikke har sendt, og en "Udbakke" mappe til e-mail, at programmet venter på at sende. Outlook-brugere kan flytte e-mails til disse to mapper fra "Inbox", "Sendt post" eller enhver anden mappe. Alternativt oprette en ny mappe kaldet "Ikke Sendt" og flytte udvalgte Outlook e-mail i denne mappe.

Vejledning

1

Start Microsoft Outlook. Klik på "Mail" knappen med ikonet konvolut i venstre navigationsmenu. Dette åbner Outlook e-mail program.

2

Klik på "Folder" fanen i hovedmenuen, og derefter klikke på "Ny mappe" i "Ny" gruppe. Alternativt højreklik email-konto navn i menuen til venstre og vælg "Ny mappe" fra genvejsmenuen.

3

Skriv "ikke sendt" i "Name" indtastningsfeltet. Vælg "Mail og post Varer" fra drop-down listen under "mappe indeholder." Klik på "OK" knappen. Outlook tilføjer mappen "ikke sendt" til den e-mail-kontoens mappe listen.

4

Klik på den mappe, der indeholder e-mail-beskeder, du vil flytte. Dette viser meddelelserne i de vigtigste rude i højre side.

5

Vælg hver e-mail for at fremhæve den. Træk e-mail fra den vigtigste rude til mappen "Ikke sendt" for at flytte den til denne mappe.

TIPS

 • Vælg flere meddelelser ved at holde "Shift" -tasten på computerens tastatur og klikke på hver meddelelse.

Sådan kopieres Outlook Email til disk

Microsoft anbefaler sikkerhedskopiering email regelmæssigt. En metode ved hjælp af Microsoft Outlook 2003 er at skabe en PST-fil, der indeholder en kopi af alle dine e-mails. Du kan derefter kopiere PST-fil med alle dine Outlook-e-mail til compact disc.

Vejledning

1

Menuen Filer i Microsoft Outlook, skal du vælge "Import og eksport." Vælg "Eksporter til en fil", og klik derefter på "Næste".
I Eksporter til en fil vindue, klik på "Fil med private mapper (PST),", og klik derefter på "Næste".

2

I vinduet Export Private mapper, bekræfte, at "private mapper" træ er fremhævet, og marker feltet ud for "Medtag undermapper" for at sikre, at alle oplysninger i Microsoft Outlook, vil blive kopieret. Klik derefter på "Næste".

3

I vinduet Export Private mapper, klik på "Gennemse" for at vælge det sted, hvor PST-fil gemt, og klik derefter på "Finish". Dette åbner et Opret vindue Microsoft Private mapper.

4

I Opret vinduet Microsoft Private mapper, kan du indtaste et navn til din PST-fil, skal du vælge at kryptere den eller angive en adgangskode til det. Når du er færdig, skal du trykke på "OK". Dette afslutter processen med at skabe den PST-fil.
Brug din cd-brænder software nu at kopiere PST-fil. Du har nu en komplet kopi af alle dine Outlook-e-mail sikkerhedskopieret på en cd.

TIPS

 • Lagerplads på en cd er begrænset til 650 MB. Hvis din PST-fil er større end det, bruge cd-spænder over option på din cd-brænder software.

Brevfletning Outlook Email Tutorial

Brevfletning Outlook Email Tutorial


En brevfletning kan du oprette en enkelt standardbrev, e-mail eller et andet dokument, og hurtigt at henvende sig til flere modtagere. I Microsoft Office, brevfletning begynder i Microsoft Word. Ved at skabe en form email, men dette Microsoft Word-funktionen fungerer sammen med Microsoft Outlook. Du opretter formularen email i Microsoft Word, men i det sidste trin i brevfletningsprocessen, Outlook faktisk sender e-mailen.

2003 Versus 2007 Brevfletning

I 2003-udgaven af ​​Microsoft Word brevfletning funktionen er angivet i menuen "Funktioner", under "Breve og Mailing." Når du først indlede din brevfletning i Word 2003, programmet tager dig gennem en serie af seks trin. 2007-udgaven af ​​Word giver dig større fleksibilitet. Du behøver ikke nødvendigvis at følge Word 2003 faste rækkefølge af trin. Men hvis du ikke er bekendt med brevfletningsprocessen efter skridt vil formentlig gøre processen meget lettere for dig. Gå til "Forsendelser" fanen, skal du vælge "Start brevfletning," klik "Trin for trin Brevfletning."

Dokument

Før du begynder din brevfletning, skal du først nødt til at vælge den type dokument, du gerne vil fusionere. Vælg "e-mail." Du vil have mulighed for at bruge din nuværende åbne dokument som udgangspunkt for din formular email brev eller åbne et andet dokument. Hvis du allerede har kroppen af ​​din formular email indtastet og gemt under et andet filnavn, skal du vælge "Start fra et eksisterende dokument."

Modtager Database

Trin tre af brevfletningsprocessen er sandsynligvis det vigtigste skridt. Du er nødt til at oprette din modtager database. Du kan vælge at importere navne og e-mail-adresser, du har gemt i din mappe Microsoft Outlook kontakter, eller du kan vælge at "Skriv en ny liste" over modtagere fra bunden. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du først ønsker at ændre dine oplysninger felter ved at tilpasse kolonnerne. Felterne tilkendegiver de oplysninger, du har til hensigt at liste i din database. Standardindstillingerne felter er: Titel, fornavn, efternavn, firmanavn, adresse, by, postnummer, land, hjem telefon, Work Telefon og e-mail. Du kan tilføje, slette eller omdøbe disse felter til at passe til dine behov. Det er en god ide at lade "Fornavn", "Efternavn" og "Email" informationsfelter som de er.

Email Besked

Efter din modtager database er sat op, kan du begynde at oprette din formular email brev. Ved at indtaste din e-mail eller modificere eksisterende dokument, udelade enhver person-specifikke oplysninger (såsom en modtagerens navn), at formen kan trække fra din modtager database. I stedet for specifikke modtager oplysninger, skal du indtaste det relevante "fusionere feltet" i stedet. For eksempel, i stedet for at skrive "Hej Ted," skriver "Hej," derefter indsætte et mellemrum og "fornavn" fusionere feltet foran kommaet. For at indsætte et "flettefelt" klik på "flere muligheder" hyperlink opført i trin fire af processen. I det næste trin af brevfletningsprocessen, "Preview din e-mail," programmet opretter flere kopier af din e-mail brev, automatisk indsættelse af særlige oplysninger forbundet med dine indsatte flettefelter til hver modtager i din database.

Sende

Når du når den sjette og sidste trin i processen, "Afslut brevfletningen," klik på "Electronic Mail ..." linket. Microsoft Outlook vil derefter sende de forskellige eksemplarer af din e-mail ud til hver enkelt modtager. Microsoft oplyser, at nogle brugere har oplevet problemer med at sende sammenlagte e-mails i RTF eller HTML-format. Hvis dine flettede emails ikke når modtagerne, prøv at sende i almindeligt tekstformat i stedet.

Opsætning af Microsoft Outlook Email

Microsoft Outlook er primært en e-mail-program for slutbrugerne. Ud over e-mail, kan du drage fordel af kalender funktioner, task funktioner og kontaktoplysninger funktioner. Microsoft Outlook er en personlig information manager (PIM). Programmer, der er mærket som en PIM består normalt af følgende: Email, kalender, opgaver og kontakter. Lotus Notes ville være et andet eksempel på et PIM.

Microsoft Outlook kan købe separat som en stand-alone program, eller kan købes som en del af Microsoft Office-pakken af ​​produkter. Den nuværende version hedder Microsoft Office 2007.

Indsamling legitimationsoplysninger

For at konfigurere Microsoft Outlook til e-mail-adgang, skal du visse oplysninger, før du kører gennem guiden. Du skal kende din e-mailadresse, samt den udgående (SMTP) og indgående server. Derudover vil din e-mail-konto kræver et brugernavn og en adgangskode. Saml de relevante oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen af ​​din konto ved hjælp af Microsoft Outlook.

Bemærk: Hvis du forsøger at tilslutte en e-mail konto som Hotmail eller Gmail, skal du bruge disse oplysninger for at kunne fortsætte. Hver enkelt online e-mail-konto har brug for denne form for oplysninger for at bruge Microsoft Outlook.

POP3 vs IMAP

Når du konfigurerer Microsoft Outlook, kan du bruge enten POP3 eller IMAP. Hvis du vælger POP3, er alle e-mail hentes fra serveren, og der vil være nogen rester på email-serveren. Hvis din harddisk går ned, og du ikke har en backup, vil din e-mail gå tabt, og du vil ikke kunne downloade din e-mail igen.

Hvis du vælger IMAP, bliver alle e-mail gemt på serveren. Det betyder, at du kan have flere computere, der synkroniserer din e-mail. Hvis din computer går ned, behøver du ikke mister noget, da alle e-mail gemmes på serveren. Du kan blot reparere din computer og hente alle dine e-mail igen.

Brug af guiden

Kør Outlook konfiguration guiden til at få adgang e-mail fra Microsoft Outlook. Under guiden, vil du blive bedt om at indtaste dit navn og din e-mailadresse og om du ønsker IMAP eller POP3. Når dette er afsluttet, vil du tilføje dit indgående og udgående server og indtast dit login og password. Det sidste trin er at klikke på "Test kontoindstillinger", og hvis alle tests passere, kan du begynde at bruge e-mail i Microsoft Outlook. Hvis testen mislykkes, kan du kontakte din e-mail-udbyder for at sikre, at de don & rsquo; t kræve yderligere oplysninger. For eksempel kan nogle e-mail-leverandører vil have dig til at konfigurere Microsoft Outlook ved hjælp af specielle havne eller øget sikkerhed.

Ekstra funktioner

Microsoft Outlook har mange ekstra funktioner. For eksempel kan du samle alle dine e-mail-kontakter og tilføje alle relevante oplysninger, såsom billeder, fødselsdage, jubilæer og mange kontaktnumre. Du kan også oprette opgaver for dig selv og påmindelser, så du ikke glemmer dem. Når du har konfigureret din e-mail, begynder at udforske de avancerede funktioner i Microsoft Outlook har at tilbyde.

Sådan synkroniseres Hotmail med Outlook Email

Sådan synkroniseres Hotmail med Outlook Email


Microsoft Outlook tilbyder en række funktioner til sine brugere, der er ideel til at skabe ensartede planlægning og mailing-tjenester. Programmet bruger funktioner såsom online kalender, ny e-mail popup anmeldelse og evnen til at kombinere mange e-mail konti i bare én tjeneste, hvilket gør det til et bekvemt program med flere formål. Synkronisering Hotmail-konti i Outlook er ikke en færdig funktion, men kræver yderligere skridt for at gøre det.

Vejledning

1

Opgrader din MSN Hotmail-konto til en Windows Live Hotmail-konto. En opgradering er nødvendig, således at din Hotmail-konto er kompatibel med Outlook. Hvis du er i stand til at logge på din konto, og ordene "Windows Live" vises i øverste venstre hjørne af dit interface, har du allerede opgraderet din konto. Hvis ikke, bør du modtage en mulighed for at opgradere, når du først logger på. Vælg opgraderingen til Windows Live mulighed. Alle dine oplysninger vil automatisk blive sendt til din nye konto. Din email adresse vil forblive den samme. Hvis du har problemer opgradering, skal du kontakte Windows Live Hotmail support (se Resources). Du skal bruge din Hotmail-konto til at logge ind.

2

Afslut Outlook, hvis du i øjeblikket kører programmet på din computer, og download Microsoft Office Outlook Connector fra Microsofts hjemmeside (se Resources). Klik på "Åbn", når du bliver bedt om at åbne / gemme filen. Klik på "Kør" knappen, når du bliver spurgt, om ikke at gøre det. Følg vejledningen på installationsprogrammet for at fuldføre installationen.

3

Åbn Outlook på din computer. Du vil blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail-adresse og adgangskode. Indtast din Hotmail oplysninger i felterne og tryk på "OK" knappen. Du vil derefter være i stand til at se din Windows Live Hotmail-konto på din Outlook.

Sådan Set Up Outlook Email i Vista

For at få adgang til e-mail, du har brug for enten en webmailudbyder eller en e-mail-software klient. Microsoft Outlook er den e-mail-klient fordelt i Microsoft Office Suite. Denne populære e-mail-klient giver et sted at holde din e-mail, kalender og kontaktlister. For at oprette din e-mail-konto, skal du kende dine POP og SMTP-indstillinger. Disse indstillinger er tilgængelige fra din e-mailadresse udbyder.

Vejledning

1

Åbn "Start" menuen og skriv "Outlook" i "Søg" -boksen. Vælg Microsoft Outlook.

2

Klik på "Info" i topmenuen, hvis du bruger Outlook 2010. Vælg "Kontoindstillinger" fra listen. Vælg "Kontoindstillinger" fra drop-down listen.

3

Klik på "Funktioner" på den øverste menubjælke, hvis du bruger Outlook 2007. Vælg "Kontoindstillinger" fra listen.

4

Klik på knappen "Ny" under fanen "e-mail". Vælg indstillingen "Email-konto." Klik på "Næste.

5

Indtast dit navn, e-mail-adresse og adgangskode. Skriv adgangskoden igen for at bekræfte. Klik på "Næste". Outlook forsøger at konfigurere din e-mail. Klik på "Afslut", når det er færdigt. Hvis Outlook ikke automatisk kan konfigurere dine e-mail-indstillinger, skal du markere feltet til "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper."

6

Udfyld "brugeroplysninger" ved at skrive dit navn og e-mail-adresse. Input din kontotype, POP3 (indgående) og SMTP (udgående) i "Server Information." Disse oplysninger er tilgængelige fra din e-mail-udbyder.

7

Skriv dit brugernavn og din adgangskode i "Logon Information" boks. Marker feltet til "Kræv logon ved hjælp af godkendelse af sikker adgangskode (SPA)", hvis din internetudbyder kræver det. Klik på "Test kontoindstillinger." Hvis alt fungerer, skal du klikke på "Næste" og derefter "Finish".

TIPS

 • Hvis "Test kontoindstillinger" ikke virker, skal du bestemme din server portnumre og krypteringsindstillinger. Disse oplysninger er opført under "Avanceret" knappen.

Sådan Slå en Outlook Email til en task

Sådan Slå en Outlook Email til en task


Microsoft Office er en suite af programmer, der hjælpe produktiviteten i hjemmet, såvel som på kontoret. Nogle af de mest almindelige Office-programmer folk brug er Word, Excel og Outlook. Mange mennesker kun bruger Outlook til styring emails, men der er masser af andre funktioner til rådighed, herunder sin opgave manager, hvor du holder en liste over ting at gøre. Hvis du modtager en e-mail i Outlook, som du vil føje til din to-do liste, i stedet for at oprette en opgave fra bunden, kan du slå e-mail til en opgave.

Vejledning

1

Åbn Outlook. Du kan finde programmet ved at klikke på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen og vælge "Alle programmer", "Microsoft Office" og derefter "Microsoft Office Outlook."

2

Klik én gang på email du vil gøre til en opgave.

3

Klik på knappen "Flyt til mappe" øverst i vinduet for at åbne en drop-down menu.

4

Vælg enten "Anden mappe" eller "Kopier til mappe" for at åbne et vindue af mappeindstillinger. Førstnævnte fjerner e-mail fra din indbakke og forvandler det til en opgave, og sidstnævnte forlader email alene og skaber opgaven som en kopi.

5

Vælg "Opgaver" fra vinduet, og klik derefter på "OK" knappen for at oprette opgaven.

6

Foretag de nødvendige justeringer af opgaven, som f.eks forfaldsdatoen eller en påmindelse, og klik derefter på "Gem og luk".

TIPS

 • Hvis du bruger Outlook 2007, skal du åbne e-mailen og derefter klikke på "Flyt til mappe" knappen i toppen af ​​e-mailen.

Sådan deaktiveres automatisk Modtag ved opstart i Outlook Email

Microsoft Outlook er en e-mail klient program leveres med Microsoft Office produktivitet suite af software-applikationer. Ud over e-mail, Outlook giver kalender og samarbejdsfunktioner. Som standard er, når Microsoft Outlook er installeret, sende- og modtage-funktion indstillet til automatisk at køre, når Outlook startes. Du kan deaktivere denne funktion, så email ikke er sendt eller modtaget, indtil du bede handlingen.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Office-mappen, og klik på Outlook link for at åbne Microsoft Outlook.

2

Klik på "Funktioner" på den øverste navigationslinje i Outlook interface.

3

Klik på "Send / modtag Indstillinger" valgmulighed.

4

Klik på "Definer Send / modtag-grupper."

5

Klik på det fastsat gruppenavn for standard send / modtag-gruppe, og derefter klikke på "Kopier".

6

Skriv et nyt navn til den brugerdefinerede send / modtag-gruppe ind i indtastningsfeltet.

7

Klik på den oprindelige gruppe navn. En dialogboks åbnes.

8

Ryd afkrydsningsfelterne foran hver af de "Når Outlook er Online" og "Når Outlook er offline" muligheder.

9

Klik på "Luk" og genstart Outlook. Ansøgningen vil ikke længere automatisk køre på send / modtag funktion ved opstart.

Hvordan at sende en kopi til dig selv i Outlook Email

Hvordan at sende en kopi til dig selv i Outlook Email


Når du sender en vigtig email kan du beholde en kopi af meddelelsen i din indbakke. Den mest effektive og anonym metode til at kopiere dig selv på en e-mail er at skrive din e-mailadresse i feltet "Bcc" feltet, som står for blind carbon copy. Enhver e-mail adresse, som du skriver i feltet Bcc modtager beskeden; dog vil andre modtagere ikke se, at modtageren i deres kopi af meddelelsen. For at kunne bruge Bcc i Outlook skal du aktivere feltet i programmets fanen Indstillinger.

Vejledning

1

Kør Microsoft Outlook 2010 ansøgning.

2

Klik på fanen "Indstillinger".

3

Klik på "Bcc" knappen i "Show Fields" gruppe. Hvis du gør det aktiverer Bcc: feltet, når du skriver beskeder.

4

Hold CTRL og SHIFT-tasterne og tryk på M for at oprette en ny e-mail.

5

Indtast e-mail-adresserne på dine modtagere i feltet "Til" og "CC" felter.

6

Skriv din egen e-mail-adresse i feltet "Bcc" feltet.

7

Udfyld meddelelsen, og klik på knappen "Send". Beskeden sendes til alle modtagere, og en kopi af meddelelsen sendes til din egen e-mail-konto.

Sådan overføres Outlook Email kontoindstillinger til en bærbar

Sådan overføres Outlook Email kontoindstillinger til en bærbar


Der er seks store Outlook indstillingsfiler, ifølge Microsoft. Du bliver nødt til at eksportere disse filer på et flashdrev, derefter importere dem til din bærbare computer til at overføre dem. Når du eksporterer filer, skal du sørge sikkerhedskopiere og overføre andre e-mail data eller kontakter, du vil få adgang til på den bærbare computer. Sørg også for din bærbare computer har Outlook eller en anden Windows mail program installeret, så det med succes kan importere .pst-filerne.

Vejledning

1

Lav en ny mappe på skrivebordet til dine Outlook backup-filer.

2

Åbn menuen "Filer" i Outlook og gå til "Importer og eksporter" og derefter "Export en fil."

3

Vælg de filer, du vil sikkerhedskopiere og overføre til din bærbare computer. For e-mail-kontoindstillinger, vælg "Outcmd.dat", "Profil Name.fav", "Profil navn.htm", "Profil Name.rtf," "Profil Name.txt" og "Normal.dot".

4

Vælg de filtyper separat og eksportere hver fil individuelt. Outlook tillader kun én filtype at blive valgt og eksporteret ad gangen. Eksporter filer ved at klikke på "Næste" og derefter "Gennemse" og vælg din Outlook backup mappe som eksportmarked.

5

Gentag processen for hver filtype, og eksportere dine kontakter og gamle emails, hvis det er relevant. De vil være .pst filer.

6

Åbn backup-mappen Outlook på skrivebordet, og at alle filerne vises, derefter gemme det til et USB-flashdrev.

7

Indsæt flashdrevet i den bærbare computer. Vælg "Åbn mappe for at vise filer" i Obduktioner vindue, der vises, og kopiere filerne til skrivebordet.

8

Åbn Outlook på den bærbare computer. Windows Mail kan også importere disse filer, hvis du skifter til dette program. Gå til "Filer", "Import og eksport" og derefter "Importer fra et andet program eller fil." Vælg filtypen fra menuen og importere hver fil. Igen kan det være nødvendigt at importere hver filtype separat.

TIPS

 • Du vil kun se og har brug for at sikkerhedskopiere filen Normal.dot hvis du har oprettet signaturer i Microsoft Word. Ellers dine signaturer vil blive bakket op med profilnavnet filer.
 • Microsoft oplyser, at den automatiske private mapper hjælpeprogrammet Sikkerhedskopiering ikke vil bakke op indstillingsfiler. Du er nødt til at bakke dem op og overføre dem manuelt.

Sådan oprettes Brevpapir til Outlook Emails

Selvom tidligere versioner af Microsoft Outlook-software fulgte med digital designer brevpapir til "papir" de e-mails, Outlook seneste udgivelse med 2010 Office Suite elimineret denne funktion. Mens Microsoft kan have elimineret sin medtaget email papirvarer mulighed, det forlod funktionalitet for dig at oprette din egen Outlook brevpapir til dine e-mails. Med en lille smule af en løsning, oprette brugerdefinerede brevpapir til din næste udgående meddelelse.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Outlook. Klik på "Ny e-mail" knappen øverst bånd. Hvis du ikke kan se knappen, skal du klikke på "Mail" linket i bunden, venstre hjørne af skærmen.

2

Klik ind i selve e-mailen vinduet for at aktivere fanerne i toppen af ​​båndet. Klik på fanen "Indstillinger".

3

Klik på "Page Color" knappen. Vælg en lille, farvet firkant til at tjene som baggrundsfarve for brevpapir eller klik på "Udfyld Effects" linket.

4

Klik på "Gradient", "Texture" eller "mønster" faner for at gennemgå papirvarer muligheder, herunder designs som tie-dye, marmor og prikker. Vælg en af ​​indstillingerne på fanerne, eller klik på fanen "Billede", gå til et brugerdefineret foto og dobbeltklik på den for at placere det som din brevpapir baggrund. Klik på "OK" knappen på "Udfyld Effects" vinduet, når tilfreds.

5

Indsæt et element til det brevpapir, såsom et logo eller hånd-signaturfil ved at klikke på "Indsæt" fanen. Klik på "Billede" og browse til elementet. Dobbeltklik på billedfilen. Når den åbner på Outlook e-mail-vinduet, skal du trække den på plads og ændre størrelsen efter behov ved at trykke på "Shift" -tasten, klikke på et hjørne af billedet og trække det mod midten for at krympe den.