outlook 2016 vise billeder i e-mails

Sådan får Outlook Express til at vise billeder på e-mail

Outlook Express blokerer de fleste billeder i e-mails til sikkerheden. E-mail-vedhæftede filer som fotografier kan harbor virus, der kan infiltrere din computer, når de åbnes i en e-mail-program. Men denne sikkerhedsforanstaltning være irriterende, når du modtager e-mail billeder fra en person, du har tillid til, som et familiemedlem eller gyldigt hjemmeside. For at få Outlook Express til at vise e-mail billeder, bliver du nødt til manuelt at ændre standardindstillingerne.

Vejledning

1

Åbn Outlook Express.

2

Klik på "Funktioner" på hovedværktøjslinjen, og vælg "Indstillinger".

3

Klik på "Læs" og un-markere feltet mærket "Læs meddelelser som almindelig tekst." Klik på "OK".

4

Luk Outlook Express til at gemme standard indstillingen ændres. Næste gang du åbner programmet vil du være i stand til at se e-mail billeder.

Sådan ændres størrelse Outlook Express Viser billeder

Sådan ændres størrelse Outlook Express Viser billeder


Når du vedhæfte et billede til en e-mail i Outlook Express ved hjælp af "Indsæt" menuen eller ved at trække billedet i en åben meddelelse, standard opførsel er til Outlook Express til at vedhæfte billedet med sin oprindelige størrelse og dimensioner. Dette kan skabe et problem for modtageren, da mange digitale kameraer skaber billeder, der er alt for stor til e-mail bekvemt. Windows XP indeholder en funktion til at ændre størrelsen på billeder til e-mail. Men du er nødt til at bruge funktionen fra Windows Stifinder i stedet Outlook Express.

Vejledning

1

Gå til den placering af billedet, som du gerne vil e-mail. Du kan få adgang til standard foto opbevaring mappe i Windows XP ved at klikke på "Start" knappen og derefter klikke på "Billeder."

2

Højreklik på det billede, du vil knytte til en e-mail. Før musen hen over "Send til" og derefter klikke på "Mail Modtager". Et nyt vindue med titlen "Send billeder via E-Mail" vises.

3

Klik på alternativknappen mærket "Gør alle mine billeder mindre."

4

Klik på den blå "Vis flere muligheder ..." linket i nederste venstre hjørne af vinduet.

5

Klik på "Small", "Medium" eller "Large" alternativknap for at angive den størrelse, Windows skal bruge til billedet. Hver størrelse er optimeret til en anden skærmopløsning (640x480 til 1024x768).

6

Klik på "OK". Windows opretter automatisk en ny meddelelse i Outlook Express, og lægger det tilpasset billede. Adresse og sende beskeden som normalt.

TIPS

 • Du kan bruge teknikken beskrevet i denne e-mail for at sende flere billeder til en person i én arbejdsgang. For at gøre dette ved at holde "Ctrl" tasten på tastaturet og klikke på hvert billede, du vil sende. Når hvert billede er fremhævet, skal du højreklikke et af dem og fortsætte trinene.

Outlook Express vil ikke vise billeder i e-mails

Outlook Express vil ikke vise billeder i e-mails


Microsoft Outlook Express som standard blokerer billeder i en e-mail. Dette er som standard indstillet til at beskytte dig mod virus og malware, der kan knyttes til billedet af spammere og hackere. For at se billeder i dine e-mails, slå denne beskyttelse fra.

Vejledning

1

Åbn Outlook Express.

2

Klik på menuen "Funktioner" og vælg "Indstillinger".

3

Klik på fanen "Sikkerhed".

4

Fjern markeringen i indstillingen "Bloker billeder og andet eksternt indhold i HTML-e-mails."

5

Klik på "OK" knappen. Dette giver dig mulighed for at se billeder i modtagne e-mails.

TIPS

 • Aktivering billeder gør din computer mere sårbar over for malware og virus.

Microsoft Outlook kan ikke se billeder i e-mail

Microsoft Outlook kan ikke se billeder i e-mail


Mange e-mail-meddelelser indeholder links til billeder, der er gemt på andre end din e-mail-server servere. Disse links benævnt "web beacons" og kan udsætte din e-mailadresse til potentielle spammere, når du forsøger at hente billedet. Microsoft Outlook bruger en standardindstilling til at blokere den automatiske visning af billeder i e-mails for at beskytte brugere mod spam. Der er flere trin, du kan tage for at vise nogle eller alle automatisk billeder i dine e-mails ved hjælp af Microsoft Outlook.

Vejledning

1

Åbn et e-mail, der indeholder en tom kasse billede med et rødt "X" i øverste venstre hjørne. En meddelelse, der siger "For at beskytte dine personlige oplysninger, har Outlook forhindret automatisk hentning af dette billede fra internettet" vises i billedet kassen. Højreklik på billedet, og vælg "Download billeder" for at få vist indholdet på en engangs-basis.

2

Du kan også aktivere billeder for alle e-mails baseret på din junk filtre. Højreklik på billedet, og vælg "Tillad downloads i e-mails fra afsendere og modtagere, der er defineret i de Afsendere og Safe modtagere liste anvendes af uønsket e-mail-filter."

3

Klik på "Funktioner", "Indstillinger" og "uønsket e-mail" knappen i Outlook 2003. Klik på "Safe afsendere fanen" for manuelt at tilføje, redigere eller slette listen over sikre afsendere. Billeder fra alle kontakter inden for Afsendere, kontakt eller domæne liste vises automatisk, når du åbner deres e-mails.

4

Klik på "Funktioner" og "Indstillinger" og derefter vælge fanebladet "Sikkerhed" for at aktivere automatisk overførsel af alle billeder i e-mails ved hjælp af Outlook 2003. Klik på "Skift indstillinger for automatisk hentning", og rydde "Download ikke billeder eller andet indhold automatisk i HTML e-mail "afkrydsningsfelt mulighed. Klik på "OK" to gange for at aktivere automatisk overførsel af alle billeder i e-mails.

5

Klik på "Funktioner", "Trust Center" og "Automatisk Download" for at aktivere automatisk visning af billeder med Outlook 2007 og 2010. Cick den første afkrydsningsfeltet for at fjerne begrænsningen og hente alle billeder automatisk. Klik på den anden afkrydsningsfeltet til selektivt aktivere downloade billeder fra modtagere, der er defineret i din afsendere listen.

TIPS

 • Du kan potentielt udsætte din computer for virus og andet skadeligt indhold ud over spam, når du aktiverer den automatiske visning af alle billeder. Det er bedre at selektivt vise billeder, som de er læst eller som defineret af junk mail filter lister.

Sådan Indsæt billeder på e-mails i Outlook

Sådan Indsæt billeder på e-mails i Outlook

Microsoft Outlook e-mail-software giver dig mulighed for at sende MMS-beskeder til alle med en e-mail-adresse. Det er almindeligt anvendt på både forretningsmæssige og personlige Windows-pc'er. Det er hurtigt og nemt at sende billeder via e-mail.

Vejledning

1

Vælg e-mail-meddelelse. Klik på vinduet, der indeholder e-mail ind i hvortil kommer billedet, eller oprette en ny e-mail ved at pege på "Ny" i menuen Filer og klikke på "Mail Message".

2

Kopier fotografiet. Hvis fotoet er allerede åben i et andet program, skal du skifte til det vindue, så højre klik på billedet og vælg "Kopier". Dette gemmer midlertidigt fotoet til computerens udklipsholder. Skift tilbage til e-mailen vinduet. Hvis fotoet er gemt som en fil på din computer, skal du klikke på "Billede" på Outlooks Indsæt fane. Find det sted, hvor filen er gemt på harddisken.

3

Sæt fotografiet. Hvis du har kopieret billedet fra et andet program, skal du højreklikke i e-mailen, hvor du ønsker billedet skal vises, og klik på "Indsæt". Hvis du indsætter en gemt fil, at dobbeltklikke på filen indsætte det i meddelelsen.

4

Formater fotografiet. Hvis fotoet er i den forkerte position, flytte den til den korrekte placering ved at venstre klikke hvor som helst på det, og så, at holde museknappen nede, flytte den til den nye position. At have tekstombrydning omkring billedet til venstre eller højre, skal du klikke på "Position" under fanen "Billedværktøjer" og derefter vælge den tekst ombrydning påkrævet.

5

Optimer fotografiet. Klik på "File" fanen og derefter "Info". Under overskriften "billede Vedhæftede" sikre "Resize store billeder når jeg sender dette budskab" er markeret.

TIPS

 • Du kan tilføje flere billeder på en gang. Enten gentage trinnene for hvert foto, du ønsker at indsætte, eller vælge flere billedfiler på én gang. Hvis et fotografi er for stor til at blive kopieret til udklipsholderen, gemme det som en separat fil, og indsætte denne i stedet.

Sådan Indsæt billeder i e-mail med Outlook Express

Sådan Indsæt billeder i e-mail med Outlook Express


Outlook Express er den standard e-mail-klient på PC computere, der kører Windows XP-operativsystemet. Med Outlook Express, kan brugerne vælge at sammensætte udgående beskeder i enten almindelig tekst eller RTF-format. Ved at bruge RTF-format, kan du indsætte billeder direkte i en meddelelse, så den, der modtager e-mailen vil se billedet uden at skulle downloade en vedhæftet fil.

Vejledning

1

Start Outlook Express program på din pc.

2

Klik på "Opret meddelelse" knappen i den øverste værktøjslinje.

3

Gå til "Format" menuen og vælg "Rich Text (HTML)" valgmulighed.

4

Udfyld feltet "Til" og "Emne" felter med de ønskede oplysninger.

5

Placer markøren i selve e-mailen.

6

Gå til "Indsæt" menuen og vælg "Billede" valgmulighed.

7

Tryk på knappen "Gennemse", markere det foto, du vil medtage i e-mailen, og klik på "Åbn".

8

Tryk på "OK" for at indsætte det valgte foto i e-mailen, og klik derefter på "Send".

Sådan vises en anden e-mail-adresse i Microsoft Outlook

Sådan vises en anden e-mail-adresse i Microsoft Outlook


Den bedste måde at vise forskellige e-mail konti i Outlook er at skabe en anden profil for hver e-mail-konto. Dette vil isolere disse e-mail-konti og fastsættes hvert anden konto som standard konto for den pågældende profil, og mere sikkert at adskille dine beskeder. Forskellen er, at når du lægger Outlook, vil det bede dig om at angive, hvilken konto du ønsker at åbne i stedet for blot at starte og ilægning af automatisk definerede standard (den første konto, du har tilføjet).

Vejledning

1

Åbn "Control Panel" fundet på "Start" -menuen. Når kontrolpanelet er helt indlæst, skal du skifte til "Klassisk visning". Vælg "Mail". En "Mail Setup" dialogboksen indlæse på din skærm. Vælg "Spørg efter den profil, der skal bruges" i dialogboksen.

2

Vælg "Vis profiler." Vælg "Tilføj" og skriv et navn til denne profil. Vælg "OK". Den "E-mail-konti" wizard vil nu indlæse på skærmen. Vælg den e-mail-konto, der skal bruges til denne profil i rullelisten. Vælg "OK".

3

Gentag trin 2 for alle e-mail-konti, du bruger på Outlook til at tildele en profil til hver anden e-mail-konto. Når du er færdig, afslutte "Mail Setup" dialogboksen. Afslut Outlook ved at vælge "X" i øverste højre hjørne af skærmen. Genstart Outlook.

4

Når Outlook belastninger, bør du se en dialogboks, der beder dig om at vælge en profil. Vælg en profil, og vælg derefter "OK". Outlook vil indlæse denne nye profil og læg indgående beskeder for denne konto. Afslut Outlook, når du er færdig med at bruge denne profil. Du kan blive bedt om at afslutte og genstarte Outlook at få adgang til hver anden profil.

Opsætning af forskellige profiler for hver af disse forskellige e-mail-konti kan du vise en anden e-mail-konto og dens e-mails på din skærm. Ved at skifte mellem profilerne hver med en anden e-mail-konto er tildelt, det giver dig mulighed for at sende og modtage e-mails fra denne konto. Denne e-mailadresse for den pågældende profil vil blive vist i modtagerens indbakke, når du sender hende en e-mail. For eksempel, hvis du opretter en profil til din Hotmail e-mail konto, når du starter Outlook, og vælg den profil, vil Hotmail-konto vist på din skærm. Hvis du sender en e-mail fra den pågældende profil, vil beskeden vise din Hotmail e-mail-adresse.

Mine Billeder Vis ikke i e-mail

Mine Billeder Vis ikke i e-mail


Emails giver dig mulighed for at sende tekster, billeder og alle former for online-medier til dine venner og familie. Billeder er blandt de almindelige typer af medier, der sendes via e-mail. En vanskelighed typisk opleves, når der beskæftiger sig med fotos er de røde "X" fejl, hvor en rød 'X' vises i stedet for billedet sendt. Der er flere trin, du kan tage for at foretage fejlfinding af problemet, og nogle vigtige oplysninger, du skal vide at forstå, hvordan du sender billeder via e-mail værker.

Vejledning

1

Brug vedhæftede element i din e-mail-program til at uploade billeder i en e-mail. En af de mest almindelige fejl, når du sender ud billeder via e-mail er, når du kopiere og indsætte billeder i brødteksten i din e-mail. Selv om billedet kan vises på skærmen, billedet refereres til, er den placeret på din computer. Modtageren af ​​e-mailen ikke er i stand til at se de billeder, som det er bosat lokalt i computeren i stedet for at blive knyttet til selve e-mailen.

2

Tjek dine e-mail-indstillinger. Nogle e-mail-programmer automatisk blokerer billeder indlejret i kroppen af ​​en e-mail. Du kan ændre indstillingerne på din konto for at fjerne blokeringen billeder, især fra afsendere, du har tillid til.

3

Gennemgå dine firewall-indstillinger. Computerens firewall kan også blokere billeder fra en e-mail. Bare ændre indstillingerne på din firewall, så du kan se dine fotos. Hvis du er usikker på hvor at ændre dette, kan du tjekke din firewall Hjælp dokumentation eller kontakt softwareproducenten.

Outlook 2007 vises ingen websider i Email

Microsoft Outlook 2007 er en personlig information manager og desktop e-mail klient, der tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at holde organiseret. Både personlige og forretningsmæssige oplysninger er ofte gemt i en Outlook-konto. For at beskytte dine oplysninger og privatlivets fred, Outlook sikkerhedsfunktioner blokerer usikre forbindelser og billeder fra indtaste dine e-mails. Generelt kan du aktivere billeder i dine e-mails ved at opdatere dine personlige indstillinger eller ved at bruge genveje i e-mail-vinduet. Når dine indstillinger er opdateret, vil du være i stand til at se websider i din e-mail-vinduet.

Vejledning

1

Åbn Outlook 2007. Klik på "Funktioner" i øverste hovedmenuen bar, og vælg derefter "Trust Center" fra drop-down menuen.

2

Klik på "Automatisk Download" i menuen til venstre rude. Fjern markeringen i feltet ud for indstillingen "Du må ikke hente billeder automatisk i HTML e-mails eller RSS poster." At fjerne denne afkrydsning kan du downloade webstedet information i din e-mail.

3

Klik på "OK" for at gemme dine ændringer. Når du vender tilbage til din e-mail-indbakke, vil websider sendt til dig i selve e-mailen vises. Hvis du stadig ikke kan se billeder, skal du genstarte Outlook til at opdatere din e-mail liste.

TIPS

 • Hvis du vil se billeder fra en e-mail uden at ændre dine personlige indstillinger, klikke på den blå titellinje under afsenderens adresse, der hedder "Klik her for at downloade billeder."

Sådan konfigureres Outlook Express til Ikke Hent e-mails

Microsoft Outlook Express er en e-mail-klient, der er en del af Microsoft Office-pakken. Outlook Express værker samt Hotmail og Live Mail, Microsofts andre e-mail-tjenester, i at sende og modtage beskeder, men det har ikke den brugervenlige som de andre tjenester. Det virker også sammen med Windows Messenger, som giver brugeren mulighed for at importere chatkontaktpersoner i Outlook Express. Når en bruger åbner Outlook Express og begynder visning af meddelelser, bliver beskederne automatisk hentet, så snart de vises i indholdsruden. Downloading optager plads på harddisken, hvis meddelelserne ikke slettes, og også, i tilfælde af et brud på sikkerheden via skadelig software, kan indholdet af e-mails bliver tilgængelige for en ubuden gæst. For at undgå disse typer af problemer, kan standardkonfigurationen, der tillader Outlook Express til at hente e-mails let deaktiveret i et par enkle trin.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Outlook Express.

2

Klik på "Funktioner" og en drop-down menu vises, hvor skal du klikker på "Indstillinger".

3

Klik på "Læs" fanen.

4

I "Læs meddelelser" skal du klikke på boksen ved siden af ​​"Download automatisk meddelelser, når du ser i indholdsruden" for at fjerne markeringen fra denne indstilling.

5

Klik på "Anvend" og "OK" for at indstille ændringerne. Microsoft Outlook Express vil nu kun hente e-mails, hvis du befaler det at gøre det i fremtiden.

TIPS

 • Disse skridt vil også arbejde med Windows Mail, der er den nye version af Outlook Express.

Sådan vises password i Windows Mail

Sådan vises password i Windows Mail


Windows Mail er den e-mail-klient i Windows Vista, og er baseret på Outlook Express e-mail-klient, der følger med tidligere versioner af Windows. Windows Mail gemmer adgangskoder til dine e-mail-konti, så du kan sende og tjekke din e-mail uden at indtaste din adgangskode, hver gang. Hvis du ændrer email-klienter eller opgradere til en ny version af Windows og har glemt dit password email-konto, kan du se Windows Mail password. Desværre er Windows ikke en måde at få vist adgangskoder i Windows Mail. Se Windows Mail adgangskoder ved at downloade og bruge en tredjepart hjælpeprogram.

Vejledning

1

Download og installer NirSoft Mail PassView ved at rulle ned på sin webside og klikke på "Download Mail PassView." Åbn den, når den er installeret, ved at klikke på "Start", "Alle programmer", "NirSoft Mail PassView" og "Mail PassView." Mail PassView viser passwords fra forskellige mail-klienter, hvis de er installeret på computeren. Se Windows Mail password i rækken læsning "Windows Mail" under "Application" header.

2

Installer Passcape Softwares Windows Mail Password Recovery. Kør det efter installationen ved at klikke på "Start", "Alle programmer", "Windows Mail Password Recovery", "WMPR" og klikke på "Tillad" i vinduet Brugerkontokontrol. Se Windows Mail adgangskode ved at klikke på "Næste".

3

Downloade og bruge ElcomSoft Advanced Mailbox Password Recovery. Åbn det efter installationen ved at klikke på "Start" klikke på "Alle programmer", klikke på mappen "Advanced Postkasse Password Recovery", højreklikke på "Advanced Mailbox Password Recovery" genvej, klikke på "Kør som administrator" og klikke på "Tillad". Klik på "OK" og klik på "Mail Server Emulator (Auto-tilstand)" ikonet i programmets venstre sidebar. Klik på "Tilføj Server," Skriv navnet på din mailserver, for eksempel, "pop.gmail.com" for Gmail e-mail konti, skal du trykke på "Enter" og klik på "Connect". Åbn Windows Mail ved at klikke på "Start", "Alle programmer" og "Windows Mail". Klik på "Send / modtag" i Windows Mail-vinduet; Avanceret Postkasse Password Recovery opfanger adgangskoden og viser det.

Sådan vises billeder fra en mobiltelefon i Hotmail

Sådan vises billeder fra en mobiltelefon i Hotmail


Du kan se billeder, der er taget med en mobiltelefon i Hotmail, eller enhver anden form for e-mail-program. Dette er en god måde at se dine fotos på et større målestok skærm i stedet for på en lille skærm som en mobiltelefon har. Visning dem i Hotmail giver dig også mulighed for at e-maile dem et andet sted, eller downloade dem til din computer. Når de er på computeren, kan du gøre stort set alt med dem.

Vejledning

1

Find billedet på din telefon, som du vil have vist. Hvis du er usikker på hvor man kan finde det, du kontrollere, om din telefon har en mappe med titlen "Kamera" eller "Multimedie". Hvis du stadig er usikker, konsultere brugervejledningen til din telefon da placeringen af ​​mapperne varierer fra telefon til telefon.

2

Åbn billedet på din telefon. Find mulighed for at sende billedet. Du bør være i stand til bare trykke på en tast under billedet, som vil bringe en menu. Find mulighed for at sende billedet. I "til" feltet, skriv i din Hotmail e-mail-adresse. Billedet skal vise, at det har været knyttet til meddelelsen. Når du er klar til at sende, tryk på "Send".

3

Vent nogle minutter, dit billede for at komme til din Hotmail-konto. Nogle gange tager det et par minutter, afhængigt af hvor hurtigt serveren er, og hvor stor billedfilen er.

4

Log ind på din Hotmail e-mail konto. Find den e-mail, der blev sendt med dit billede vedhæftet. Den e-mail-adresse angivet som afsender vil højst sandsynligt blive dit mobiltelefonnummer efterfulgt af navnet på din mobiltelefon service.

5

Åbn e-mail. Find det billede er knyttet til din e-mail og vælge at downloade den. Hvis du ønsker, kan du gemme den til at downloade til din computer eller åbne den direkte fra download. Hvis du vælger at gemme den, husk den placering, du har gemt den på din computer for nem adgang.

TIPS

 • Hvis du har ventet mere end en halv time for dit billede for at komme til Hotmail, kan du prøve at gensende den.
 • Ikke alle mobiltelefon luftfartsselskaber er i stand til at sende billeder til e-mail. Spørg din mobiltelefon selskab, hvis du er nogensinde i tvivl.
 • Der kan også være et særskilt gebyr forbundet med emailing billeder.

Sådan at uploade billeder til e-mail

Sådan at uploade billeder til e-mail


Med fremkomsten af ​​digital fotografering og email, er dele fotos aldrig været nemmere. Digitale fotos kan downloades direkte til din computer. Dette eliminerer forarbejdning nødvendige tid for billeder taget på film. Email kan du hurtigt sende billeder af din ferie, eller en ny tilføjelse til familien, til dine kære. At lære at uploade billeder til e-mail er en færdighed alle kan bruge.

Vejledning

1

Opret en ny e-mail. Indtast dine ønskede modtagere i feltet Til.

2

Klik på knappen Vedhæft. Denne knap, eller noget lignende, vil blive vist i alle e-mail-programmer. I Googles Gmail, der er en papirclips symbol med et link, der hedder "Vedhæft en fil." I Yahoo! Mail, der er simpelthen en knap, der hedder "Vedhæft". Kig rundt for en knap eller link, der vises lignende. Papirclips ikoner også ofte anvendes.

3

Klik på knappen Gennemse. Alternativt kan din e-mail-program gå direkte til en Gennemse visning af filmapper på computeren.

4

Naviger til den mappe eller drevet på din computer, der har de billeder, du vil uploade. Vælg ét foto. Klik på knappen Åbn.

5

Gentag trin 3 og 4, indtil du har monteret alle de fotos, du vil sende.

6

Skriv en kort besked til dine modtagere lade dem vide, hvad du sender dem. Send din e-mail.

TIPS

 • Du kan opleve, at dine vedhæftede filer er for store til at sende i en e-mail. Prøv at bryde billeder i flere e-mails. Eller prøv vært fotos gratis på Photobucket eller Googles Picasa.

Sådan Videresend e-mails fra Outlook Express til en anden e-mail adresse

Sådan Videresend e-mails fra Outlook Express til en anden e-mail adresse


Hvert nu og igen en besked ender i din indbakke, som du bare nødt til at dele med nogen. Måske er det en meget sjov vittighed, de månedlige produktivitet rapporter for dit kontor, eller måske er du overtroisk og føler behov for at dele kædebreve, der advarer om dommedag, hvis du sletter dem blankt. Uanset årsagen, Outlook Express kan du hurtigt og nemt frem e-mails til en anden e-mail-adresse, enten manuelt eller automatisk.

Vejledning

Manuelt

1

Start Outlook Express, og åbn e-mail, du vil videresende.

2

Klik på "frem" i listen over indstillinger nedenunder værktøjslinjen. Den "Forward" er visuelt repræsenteret af et ikon for en person med en pil pegede på ham. En ny "Skriv besked" vises med emnet og krop besked allerede udfyldt med fremsendelsen info.

3

Indtast den e-mailadresse, eller adresse, du gerne vil videresende beskeden til i feltet "Til" feltet.

4

Tilføj en kort bemærkning i den fremsendte tekst, hvis det ønskes, og klik på "Send" for at sende beskeden til den anden e-mailadresse.

Automatisk

5

Klik på "Funktioner" i værktøjslinjen, så svæve over "Message Rules". Klik på "Mail ..." i menuen, der vises. En "Ny Mail regel" vises

6

Vælg dine videresendelse kriterierne i punkt ét, "Vælg betingelserne for reglen," af "Ny Mail regel" vinduet. Vælg at videresende alle beskeder eller at sende e-mail baseret på en række specifikke faktorer, såsom afsender, filstørrelse eller emne. Marker felterne for de ønskede filterbetingelser. Hver gang du vælger en tilstand, vises en sætning i boksen i afsnit tre. Skift redigerbare betingelse indstillinger ved at klikke på den blå tekst links, der vises i afsnit tre.

7

Check "sende den til People" i afsnit to i vinduet "Vælg det Initiativer for din regel." Klik på det blå link i "sende den til folk" linje, der vises i afsnit tre.

8

Indtast den e-mailadresse du vil videresende mailen til i den dialogboks, der vises. Du kan også vælge en kontakt i din adressebog. Klik på "OK" når du er færdig. "Mennesker" i "sende den til folk" ændringer i e-mailadresse, du har indtastet.

9

Navngiv reglen i afsnit fire og klik på "OK" for at gemme postregel. Alle indgående e-mails, der opfylder dit sæt betingelser automatisk blive videresendt til den angivne e-mailadresse.

Sådan Optimer Billeder til e-mail

Sådan Optimer Billeder til e-mail


Billeder taget med et digitalt kamera er ofte en smerte at sende - og modtage - på grund af deres store størrelse. Selv i et komprimeret billedformat såsom JPEG, billedfiler ofte flere megabyte i størrelse, når først der er overført til en computer. Hvis du sender snesevis af fotos, kan det hurtigt fylde modtagerens postkasse. Lær at optimere billedfiler, før du sender dem. Windows har værktøjer, der giver dig med at reducere store filer gratis og uden nogen særlig teknisk viden.

Vejledning

Billeder Bibliotek

1

Klik på menuen Start-knappen, og klik derefter på "Pictures" for at starte Pictures Library.

2

Gå til den mappe, der indeholder det billede, du vil knytte til en e-mail. Klik på en fil for at vælge den, holde "CTRL" nede hvis du vælger flere filer.

3

Klik på "Send e-mail" på værktøjslinjen, når du vælger filerne skal sendes. Den "Vedhæft filer" dialogboksen åbnes.

4

Vælg en filstørrelse fra "Picture Size" drop-down listen. Vælg en lille filstørrelse for lettere download, eller en stor filstørrelse for bedre kvalitet. Klik på "Vedhæft" for at starte din computers standard e-mail program. En ny meddelelse vil automatisk åbne med dine billeder tilknyttet.

5

Udfyld din besked, og klik på "Send".

Windows Live-

6

Start Windows Live Photo Gallery. Åbn den mappe, der indeholder det billede, du vil sende i en e-mail. Hvis billederne ikke vises i biblioteket, skal du klikke på menuen "Filer" og klik på "Medtag en mappe i Galleri." Vælg billedets mappe og føje den til galleriet.

7

Klik på miniaturen for hvert billede. Hold "Ctrl" tasten på tastaturet nede for at vælge flere filer.

8

Klik på "Send e-mail" på værktøjslinjen for at starte Windows Live Mail. En ny meddelelse er skabt med billedet vedhæftet.

9

Vælg en filstørrelse for billedet fra formateringen strip. Valg af "Low" vil begrænse hvert billede til omkring 500 kilobyte, "Medium" til omkring 1 megabyte, og "High" til op til 5 megabyte.

10

Foretag yderligere justeringer af billedet. Windows Live Mail kan du optimere billeder ved at tilføje rammer, ændre farver eller roterende billeder. Sammensæt beskeden, tilføje en modtagers e-mailadresse og klik på "Send".

TIPS

 • Du skal have en e-mail program installeret for at vedhæfte billeder til e-mail. Windows Live Mail er gratis og er udviklet til at arbejde sammen med Windows Live Photo Gallery.

Sådan Embed billeder i e-mails

Sådan Embed billeder i e-mails


Embedding fotos i dine e-mails er en fantastisk måde at dele billeder øjeblikkeligt med venner og familiemedlemmer. Når de modtager din e-mail, er alt, hvad de skal gøre blot åbne det, og der er dit foto sammen med dit budskab. Det er en fantastisk måde at dele familiebegivenheder med slægtninge, der bor langt væk. I stedet for at bruge tid vedhæfte billeder til dine e-mails ved hjælp af "Vedhæft fil" i bunden af ​​din e-mail, nu alt hvad du skal gøre er at finde det billede, ændre størrelse, hvis det er for stort, derefter importere den i din e-mail.

De følgende instruktioner til at indbygge fotos i e-mails ved hjælp af AOL som din browser. Hvis du bruger en anden browser såsom Google (Gmail), MSN (Hotmail) eller Yahoo, vil processen være lidt anderledes (f.eks Yahoo kræver, at du uploade dine billeder til et websted, før du kan integrere dem i dine e-mails) . Tjek din specifikke browser e-mail-program for flere detaljer.

Vejledning

Sådan Embed billeder i e-mails om AOL

1

Tilpas størrelsen på billedet, som du ønsker at indkapsle i din e-mail ved hjælp af din fotoforbedring program eller andre resizing funktionen på din computer. Indstil opløsningen til 72 pixel per inch (dpi), med en størrelse på omkring 5 af 7 inches (med den største pixeldimension indstilling på omkring 700). Kontakt din manual for instruktioner, hvis du er usikker på, hvordan at ændre størrelsen på fotos.

2

Åbn AOL og gå online.

3

Når du får online klik på "File" på værktøjslinjen i øverste venstre hjørne. Vælg "Åbn" fra drop-down menuen og klik på det. En boks vil åbne, der siger "åbne en fil." Klik på pilen modsat ordene "Look In:" og find dit billede.

4

Vælg dit foto ved at klikke på det og derefter klikke på ordet "Åbn" nederst til højre side af feltet. En anden boks vil åbne, der siger "Vis billede" med navnet på dit billede fil trykt på toppen.

5

Klik på knappen under billedet i boksen der siger "Indsæt i e-mail." En tom e-mail vises på skærmen med dit foto indlejret i den.

6

Hvis du vil indsætte flere fotos i din e-mail, skal du klikke på ikonet kamera inde i åbne e-mail på den langt øverst til højre på værktøjslinjen (placeret lige under "Emne:" linje). En boks vil strække sig ud til højre. Klik på "Indsæt et billede" i denne rubrik. En anden boks vil poppe op, der siger "indsætte billeder i e-mail" og vil vise thumbnail størrelse billeder af fotos fra din computer. Du skal blot finde dine fotos, skal du placere en kontrol foretaget af dem, du ønsker, skal du klikke på "Indsæt", og de vil alle blive vist i din e-mail.

7

Når du er færdig indlejring dine fotos, mærke "Emne" linje, tilføje tekst under billedet, behandle det og klikke på "Send Now".

TIPS

 • Både AOL "Vis billede" i feltet og de "Indsæt billeder i e-mail" har en funktion til redigering, beskæring og forbedre dit billede før indlejring det i din e-mail, hvis du ønsker at foretage ændringer til det.
 • Hvis du ønsker at indkapsle fotos, der er på internettet i dine e-mails, skal du blot placere markøren over billedet, højreklik og vælg "Kopier" fra drop-down menuen. Åbn en e-mail, skal du placere markøren i e-mailen og højreklik igen efter rullemenuen ned til "Indsæt", klik på det, og billedet vil øjeblikkeligt indlejre i din e-mail.

Sådan kopieres Outlook Express filer til Windows Live Mail

Sådan kopieres Outlook Express filer til Windows Live Mail


Windows Live Mail er efterfølgeren til Outlook Express og Windows Mail. Programmet har en slick nye grænseflade og mange funktioner, dens forgængere manglede, såsom offline adgang til kontaktlister, bedre billedkvalitet management, RSS-feeds, flere konti konsolidering og integration med andre Windows Live Mail produkter som Messenger og Spaces. Hvis du er en mangeårig bruger af Outlook Express, skal du ikke være bange for at gøre overgangen. Det er forholdsvis let at kopiere data fra et program til det andet.

Vejledning

Kopier Outlook Express-meddelelser til Windows Live Mail

1

Klik på "Control Panel" linket i menuen Start. Peg på "Appearances og temaer" og derefter klikke på "Mappeindstillinger". Når der vises en dialogboks, skal du klikke på "Vis" fanen. Du vil se en liste over valgmuligheder, så du kan tilpasse, hvordan Windows-mapper vises.

2

Kig efter "Vis skjulte filer og mapper" under "Skjulte filer og mapper". Hvis der ikke vælges alternativknappen, klikke på den. Dette vil gøre folder mail opbevaring Outlook Express synlige.

3

Start Outlook Express. Klik på "Indstillinger" i menuen "Funktioner". Peg på "Vedligeholdelse" fanen. Klik på "Store Folder". Når "Store placering" vises, skal du højreklikke på teksten og klikke på "Vælg alle" og derefter klikke på "Kopier". Dette er den nøjagtige placering af dine Outlook Express-filer.

4

Klik på menuen Start, og klik på "Run". Hvis den tekst, du kopierede ikke umiddelbart vises i "Kør" skal du klikke på feltet og tryk på "Ctrl" og "V" for at indsætte teksten i den. Klik på "OK". Dette viser indhold i Outlook Express mappens i sit eget vindue.

5

Klik på "Up" ikonet for at gå op én mappe. Klik på mappen "Outlook Express" for at vælge det. Tryk på "Ctrl" og "C" for at kopiere det til hukommelsen.

6

Sæt en ekstern lagerenhed, såsom en ekstern harddisk, til din computer. Når denne Windows læser og åbner et vindue for enheden, skal du trykke på "Ctrl" og "V" indsætte den kopierede mappe der. Du har nu lavet en backup af dine Outlook Express-filer.

7

Start Windows Live Mail i computeren, hvor det er installeret. Eller hvis du er på vej til Windows 7 fra Windows XP i den samme computer, skal du installere Windows 7 først, og derefter starte Windows Live Mail. Tryk på "Alt" for at afsløre menuerne, eller klikke på "Menuer" ikonet og aktivere "Show menulinjen".

8

Gå til menuen "Filer". Klik på "Beskeder". Når "Windows Live Import Wizard" vises, skal du vælge "Microsoft Outlook Express 6." Klik på "Browse" knappen. Sæt den eksterne lagerenhed, og vælg backup-mappen Outlook Express. Klik på "OK" og klik på "Næste".

9

Vælg de mapper, der skal importeres i det næste trin. Du kan vælge enten "Alle mapper" eller "Valgte mapper". Hvis du vælger det sidste, skal du klikke på kun de mapper, du vil importere. Klik på "Næste". Windows Live Mail vil importere alle de mapper, du vælger. Klik på "Afslut".

Kopier Outlook Express kontakter til Windows Live Mail

10

Start Outlook Express. Klik på "File" på menulinjen. Peg på "Export" og klik på "Adressebog".

11

Vælg et format til at eksportere Outlook Express adressebog til. Vælg for eksempel "Tekstfil (kommaseparerede værdier)." Klik på "Export".

12

Klik på "Browse" knappen i den næste side. Sæt en ekstern lagerenhed, såsom en USB-flashdrev eller en ekstern harddisk i computeren. Gå til dette drev og oprette en mappe der for at gemme adressebogen i. Skriv et navn til adressebogen og klik på "Gem".

13

Check alle de oplysninger, du vil medtage i adressebogen. For eksempel Marker felterne for "Fornavn", "Efternavn" og "E-mail-adresse." Klik på "Afslut", og klik derefter på "OK".

14

Åbn Windows Live Mail i computeren, hvor det er installeret. Eller hvis du laver en brugerdefineret installation fra Windows XP til Windows 7, skal du installere det sidstnævnte først og derefter starte Windows Live Mail.

15

Klik på "Kontakter" på bjælken på den nederste venstre side af skærmen. Tryk på "Alt" for at vise menuen "Filer". Klik på "File" og derefter klikke på "Import".

16

Vælg det format, du gemte dine Outlook Express kontaktpersoner i. For eksempel, skal du klikke på "Semikolonseparerede værdier (CSV)." Klik på "Gennemse" for at finde adressebogen, og klik på "Åbn" og klik "Næste". Windows Live Mail vil vise alle importerede kontaktoplysninger i sin "Kontakter" vinduet.

TIPS

 • Når du opgraderer fra Windows XP til Windows 7, kan du installere det nye system med eller uden formatering harddisken. Hvis du vælger ikke at formatere din harddisk, er der ingen grund til at sikkerhedskopiere dine Outlook Express-data til en ekstern enhed. Disse filer forbliver på harddisken (hvis noget går galt), og du kan gendanne dem, når installationen af ​​Windows 7. Men Microsoft anbefaler du stadig sikkerhedskopiere dine data til en flytbar enhed.
 • Hvis du allerede kører Windows Live Mail på Windows XP, kan du importere dine Outlook Express-beskeder direkte fra dens standard Lagringsmappe i Windows Live Mail. Ved import mail Indtast Lagringsmappe placering som kilde mappe, og derefter importere.
 • Hvis du allerede kører Windows Live Mail på Windows XP, kan du importere adressebogen direkte til Windows Live Mail kontakter. Klik på "File"> "Importer"> "Windows Adressebog" og gå til "C: \ Documents and Settings \ dit Windows profilnavn \ Application Data \ Microsoft \ Address Book", og importere WAB-fil.

Sådan Put Billeder i e-mails med Comcast

Sådan Put Billeder i e-mails med Comcast


Comcast email giver brugerne mulighed for at vedhæfte billeder til e-mails i en forholdsvis enkel proces. Det er dog nødvendigt at sammensætte teksten del af e-mail og udfyld navn email modtager før fastgørelse nogen billeder. Comcast email har en værktøjslinje kaldet "SmartZone", der er synlig, når som helst en bruger logget ind på deres e-mail-konto. Fra denne værktøjslinje en bruger kan skrive e-mails, besvare meddelelser, videresender meddelelser, etiket meddelelser som spam, skal du flytte en e-mail til en anden mappe, eller tilføje en vedhæftet fil i form af et foto eller dokument.

Vejledning

1

Klik på "Tilføj vedhæftet fil" i SmartZone email værktøjslinjen. Denne værktøjslinje er placeret øverst i din indbakke og vises som en række ikoner med tekst beskrivelser under hver ikon. Ikonet Tilføj vedhæftet fil vil bringe en ny menu.

2

Klik på fanen i Add Attachment menuen "Comcast Photo Center".

3

Log ind på Comcast Photo Center ved hjælp af dit Comcast bruger-id. Dette vil give dig adgang til alle dine Comcast Foto os fotografier og fotoalbum.

4

Klik på hvert foto, du vil tilføje som en vedhæftet fil til din e-mail. Sørg for, at billedet er blevet fremhævet for at sikre, at det er blevet udvalgt til at indgå i e-mailen.

5

Vælg "Vedhæft", når alle dine valgte fotos er fremhævet. Denne vedhæftede fil kan tage lidt tid, så vent til du får besked om, at de vedhæftede filer er blevet tilføjet til e-mailen. Klik på "Send" for at sende e-mail med vedhæftede fotos.

TIPS

 • Hvis du ønsker til dine fotos vises i selve e-mailen, kan du vælge denne mulighed ved at markere en boks, før du klikker på "Send". Hvis du ikke klikker på boksen for at få billederne vises i brødtekst, vil dine billeder stadig blive sendt, men modtageren skal hente billederne før visning dem.

Sådan bruges Microsoft Outlook til en Yahoo! e-mail-adresse

Microsoft Outlook er et populært e-mail-klient bundtet med Microsoft Office-pakken. Outlook hjælper dig med at organisere og gemme din e-mail på din computer til hurtig og nem adgang. Hvis du ønsker at bruge Microsoft Outlook til at administrere din Yahoo! e-mail-konto, skal du først bruge de værktøjer i Outlook til at hente din e-mail fra Yahoo! e-mail-server. Når dette er sat op, kan du få adgang din e-mail direkte via Outlook i stedet for at bruge Yahoo! 'S normale webbaserede e-mail-fremviseren. Bemærk, at brug Yahoo! mail med Outlook kræver, at du har en Yahoo! premium mail-konto.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Outlook, og klik på "Funktioner" i menuen Filer. Rul ned og klik på "Kontoindstillinger".

2

Klik på fanebladet "e-mail" klik derefter på knappen "Ny". En dialog vises.

3

Vælg indstillingen for "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP." Klik på "Næste".

4

Indtast dit navn i feltet "Navn". Dette er, hvordan dit navn vises, når nogen modtager en besked fra dig. For eksempel, hvis du vil "Jane Doe" vises, skal du indtaste "Jane Doe" som dit navn.

5

Indtast dit fulde Yahoo! e-mail-adresse i feltet "E-mail-adresse" og placere et flueben ud for "manuelt Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper." Klik på "Næste".

6

Vælg indstillingen for "Internet-e-mail." Klik på "Næste".

7

Klik på "Kontotype" drop-down menuen og vælg "POP3". Enter "pop.mail.yahoo.com.sg" som "Server til indgående post" og "smtp.mail.yahoo.com.sg" som "Server til udgående post."

8

Input din Yahoo! konto login bruger-id i feltet "Brugernavn". Bemærk, at dit bruger-id er typisk din Yahoo! e-mail-adresse uden "@ yahoo.com." Indtast dit konto password Yahoo!.

9

Fjern check-mærke ud for "Log på med godkendelse af sikker adgangskode (SPA)" og derefter klikke på "Flere indstillinger".

10

Vælg fanebladet "Server til udgående post", og placere et flueben ud for "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse".

11

Vælg fanen "Avanceret" og placere en check-mark ud for "Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)" til afsnittet "Indgående server". Sørg portnummeret er 995; hvis det ikke er, skal du ændre værdien til 995. Placer et hak ud for den samme værdi for afsnittet "Server til udgående post". Skift portnummer til 465. Klik på "OK".

12

Klik på "Næste" og derefter "Færdig" for at oprette din Yahoo! e-mail-konto med Microsoft Outlook.

TIPS

 • Yahoo! kræver, at du køber en Yahoo! premium konto for at kunne bruge Yahoo! mail med Outlook.

Sådan vises billeder Igen i Gmail Efter Hiding

Sådan vises billeder Igen i Gmail Efter Hiding


Googles Gmail-tjeneste giver mulighed for tilpasning af din e-mail-oplevelse. Inden Gmail, kan du konfigurere mange ting i displayet, sikkerhed og fleksibilitet i din e-mail. Hvis du ofte modtage beskeder med integrerede billeder, kan du ønsker at ændre din e-mail, så disse billeder altid vises. For at gøre dette, kan du ændre indstillingerne for din konto eller ændre meddelelser enkeltvis.

Vejledning

Billeder fra pålidelige afsendere

1

Log ind på din Gmail-konto.

2

Vælg ikonet gear i øverste højre hjørne.

3

Vælg "Mail-indstillinger."

4

Find "External Content" i fanen Generelle indstillinger.

5

Vælg "Vis altid eksternt indhold (f.eks billeder) sendes med betroede afsendere." Trusted afsendere er adresser, som du har sendt e-mail to eller flere gange.

6

Klik på "Gem ændringer" knappen i bunden af ​​menuen.

Visning af billeder i en e-mail

7

Find e-mail-meddelelse, der indeholder billeder.

8

Åbn e-mailen.

9

Klik på "Vis billeder under" for at få vist billederne i e-mailen.

10

Klik på "Vis altid billeder fra", hvis du ønsker at permanent aktivere billeder fra denne afsender.