nulstille netgear router gc3200

Sådan nulstille adgangskoden på en NetGear Router WGR614 V9

Sådan nulstille adgangskoden på en NetGear Router WGR614 V9


Hvis det ser ud som alt kræver en adgangskode i disse dage, er du ikke alene. Det kan være svært at holde styr på alle dine passwords, især dem du ikke bruger hver dag. En router password er et perfekt eksempel, og det er frustrerende at forsøge at ændre dine netværksindstillinger, kun at finde ingen af ​​dine passwords arbejde. Heldigvis nulstille din NetGear Router WGR614 V9 password tilbage til standard er en hurtig, enkel proces.

Vejledning

Vejledning

1

På bagsiden af ​​routeren og til venstre for antennen er en reset-knappen fabriksindstillinger. Tag en papirclips eller skarp pen, og hold den nede, indtil testen begynder at blinke, cirka 20 sekunder.

2

Stop at trykke på reset-fabriksindstillinger. NETGEAR Router WGR614 V9 genstarter og testen lys slukkes.

3

Skriv "http: //192.168.1." i browserens adresselinje. Ind i pop-up boks, der vises, skal du bruge "admin" som brugernavn og "password" som adgangskode.

TIPS

 • Dette vil slette eventuelle ændringer til routerens indstillinger og gendanne din router til producentens standardindstillinger.

Hvordan du nulstiller din Netgear Router Indstillinger for en anden computer

Netgear routere kommer fra fabrikken med en standardkonfiguration, der er designet til at gøre tilslutning af routeren til en computer og resten af ​​netværket så let som muligt. En Netgear router tendens til at blive konfigureret til bestemte computere og netværksmiljøer, efter at den har været i brug i en periode. Du kan nulstille din Netgear router indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne, så den kan bruges med en anden computer.

Vejledning

1

Tryk og hold på knappen RESET på bagsiden af ​​routeren i 30 sekunder.

2

Afbryd strømmen fra routeren, samtidig med at holde nulstillingsknappen.

3

Tilslut strøm, samtidig med at holde nulstillingsknappen nede i yderligere 30 sekunder.

4

Slip nulstillingsknappen og vent ca. to minutter for routeren til at initialisere. Ved re-initialisering, routerindstillingerne nulstilles og klar til en anden computer.

TIPS

 • Om nødvendigt kan foretages konfigurationsændringer til routeren ved at logge ind i web-interface på 192.168.1.1 med brugernavn og password "admin" og "password", hhv.

Problemer med at installere en Netgear router

Problemer med at installere en Netgear router


Netgear routere tilbyder muligheden for at dele din high-speed internet-forbindelse omkring dit hjem eller kontor. De fleste Netgear routere, såsom WGR614, tilbyder også mulighed for at tilslutte op til fire Ethernet-ready enheder. Du kan løbe ind i problemer, mens du prøver at installere din Netgear router. Imidlertid kan mange af disse problemer skal korrigeres ved hjælp af en række fejlfinding teknikker.

Vejledning

Problemer med at opnå din routers IP-adresse

1

Forny din computers IP-adresse fra din internetudbyder (ISP), hvis du ikke kan få adgang til internettet ved hjælp af din Netgear router. Åbn din webbrowser og skriv "http://www.routerlogin.net" i URL-feltet. Dette vil starte din Netgear router menu indstillinger.

2

Vælg "Vedligeholdelse" fanen fra toppen af ​​skærmen, og klik på "Router status." Sluk for både dit kabelmodem og Netgear router. Sørg for, at WAN-adressen er angivet som "0.0.0.0". Vent ti minutter, så de to enheder for at nulstille. Tænd din kabelmodem og vente på LED-lys til at skinne på forsiden af ​​enheden.

3

Tænd din Netgear router. Dette vil gøre det muligt for routeren at modtage din IP-adresse, og gør det muligt at få adgang til internettet.

Router ikke får forbindelse til internettet

4

Sørg for, at Ethernet-kabel forbinder din Netgear router til dit kabelmodem. Kontroller, at den ene ende af Ethernet-kablet er sluttet til WAN din Netgear router, og at den anden ende af kablet er sluttet til LAN-porten på dit modem

5

Sluk din Netgear router, og vent et minut eller deromkring, før du tænder routeren igen. Dette vil cyklus enhedens magt og bør løse eventuelle midlertidige problemer med routeren.

6

Udfør en nulstilling til fabriksindstillinger på din router, hvis LED lys på fronten af ​​enheden fortsætter med at skinne selv efter genstart. Find og tryk på knappen "Reset" på bagsiden af ​​routeren. Hold knappen nede i mindst ti sekunder, før du slipper den. Vent som routeren nulstiller sig til standardindstillingerne. Åbn computerens webbrowser og besøge et websted for at kontrollere, at routeren fungerer korrekt.

Hvordan du sikkert installeres en Netgear router

Netgear routere understøtter forskellige trådløse kryptering til beskyttelse af det trådløse netværk fra dem, der ikke har adgangskoden eller WEP-nøgle. Netgear trådløse routere understøtter WEP, WPA og WPAv2 krypteringsstandarder. WEP er den ældste af de tre standarder, og er en forældede kryptering metode, fordi det ikke længere anses for sikker. WPAv2 er den seneste krypteringsmetode og betragtes som den stærkeste af de tre. Du kan sikkert installere en Netgear router ved at aktivere WPAv2 trådløs kryptering med en adgangskode.

Vejledning

1

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til internetforbindelse enhed den såsom et kabel eller DSL-modem.

2

Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til "Internet" eller "WAN" porten på routeren.

3

Slut kablede computere til routerens "LAN" porte med Ethernet-kabler.

4

Åbn en webbrowser, og skriv "192.168.1.1" i adresselinjen. Tryk på "Enter".

5

Skriv "admin" og "password" for brugernavn og adgangskode.

6

Klik på "Wireless Settings" linket i venstre kolonne.

7

Klik på "WPA" eller "WPAv2" og derefter indtaste en adgangskode for at bruge til det trådløse netværk.

8

Klik på "Anvend" for at gemme og anvende indstillingerne.

9

Klik på "Set Password" i venstre kolonne.

10

Skriv "password" i feltet "Gamle password".

11

Indtast en ny adgangskode i "Ny adgangskode" og "Gentag ny adgangskode" felter. Klik på "Anvend" for at gemme ændringerne.

TIPS

 • Hvis den administrative adgangskode er tabt eller glemt, kan routeren nulstilles til fabriksindstillingerne konfiguration ved at holde nulstillingsknappen bag på routeren i 30 sekunder.

Min Netgear Router sender ikke et trådløst signal

Når konfigureret korrekt, trådløse routere, sender et signal, der giver nærliggende computere at oprette forbindelse til routeren for at udveksle data og adgang til internettet. Netgear routere har en række sikkerhedsindstillinger, der kan forhindre, at routeren fra åbent udsender et trådløst signal. Den mindst sikre indstillinger tillade nogen enheder i nærheden at registrere og oprette forbindelse til dit trådløse netværk.

Web administration interface

Du kan ændre routerens indstillinger via sin web-administration interface. Du kan få adgang til grænsefladen via webbrowseren på enhver computer tilsluttet routeren via en kablet eller trådløs forbindelse. Åbn din webbrowser, og indtast routerens IP-adresse i adressefeltet. Som standard Netgear routere bruge IP-adressen "192.168.0.1" eller "192.168.1.1". Når du bliver bedt, skal du indtaste det korrekte brugernavn og password. Netgear routere bruger "admin" som standard login-navn og "password" eller "1234" som standard password.

Aktiver trådløse adgangspunkt

Netgear trådløse routere vil fungere som standard 4-port hårdt kablede routere, når deres radio ombord er deaktiveret. Vælg "Wireless Settings" under "Avanceret" i menuen i venstre side af Web administration interface. Sørg for "Aktiver Wireless Router Radio" er afkrydset. Hvis det ikke er, skal du markere feltet og klik på "Anvend" nederst på siden.

SSID Broadcast

Trådløse routere identificere deres særlige trådløse netværk med en service set identifier (SSID). Når du får vist en liste over tilgængelige netværk på din computer, er du vist en liste over alle de SSID'er sendes i din nærhed. Netgear routere kan programmeres til "skjule" ved ikke udsender deres SSID. Check "Aktiver SSID Broadcast" afkrydsningsfeltet på samme "Wireless Settings" side i "Avanceret" i Web administration interface menu. Klik på "Anvend" for at gemme ændringen.

Access Control List

Nogle routere forhindrer også uautoriseret adgang ved kun at tillade visse computere til at se og oprette forbindelse til netværket. På "Wireless Settings" side i "Avanceret" i webgrænsefladen, fjerne markeringen i "Turn Access Control On", og klik på "Anvend" for at tillade nogen computer til at oprette forbindelse til netværket. Sikre, at du har aktiveret en form for password-baseret kryptering i afsnittet "Sikkerhedsindstillinger" i "Wireless Settings" i sektionen "Setup" i menuen, for at forhindre uautoriserede computere i at få adgang til dit netværk.

Hard Reset

Hvis alt andet fejler, kan du nulstille din router til fabriksindstillingerne tilstand for at genaktivere sin trådløse broadcast; Det vil imidlertid også nulstille din routers krypteringsnøgle, login og password og andre indstillinger. Sæt spidsen af ​​en kuglepen ind i forsænket knappen "Reset" på bagsiden af ​​din router. Hold knappen nede i 10 sekunder, indtil "Test" på forsiden af ​​routeren blinker. Routeren vil nulstille og begynde at udsende et trådløst netværk under SSID "Netgear". Log ind på din routers web administration interface og klik på "Setup Wizard" i menuen til venstre rude for at omkonfigurere din router sikkerhedsindstillinger.

Sådan Reset mit brugernavn og adgangskode på min Netgear Router

Sådan Reset mit brugernavn og adgangskode på min Netgear Router


Adgang til din Netgear router administration panel kræver et login og password. Dette krav er at holde dit netværk sikkert og kun du har adgang. Hvis du har ændret standard login-oplysninger til en adgangskode efter eget valg, og du har glemt dit password, den eneste mulighed for at få adgang til routerens administration panel er at nulstille den til fabriksindstillingerne. Netgear giver en lille forsænket reset-knappen på bagsiden af ​​deres routere til genoprettelse af routeren tilbage til de oprindelige fabriksindstillinger.

Vejledning

1

Tryk på knappen RESET med en lille genstand, såsom en blyant eller en tandstikker. Hold reset-knappen i 10 sekunder, eller indtil du ser testen lys blinker.

2

Slip knappen og lade routeren for at fuldføre genstarte processen. Du vil vide, at genstarten er færdig, når du ser kørelyset oplyste på forsiden af ​​routeren.

3

Start din browser og navigere til IP-adressen på din router. Netgear routere er tilgængelige via 192.168.0.1.

4

Log ind på routerens administration panel ved hjælp af Netgear standard brugernavn og adgangskode. For de fleste Netgear routere, er standard brugernavn er "admin" og standardadgangskoden er enten "password" eller "1234." Hvis du stadig ikke kan logge ind på panelet, skal du fortsætte til næste trin.

5

Tag netledningen fra væggen. Tryk og hold knappen "Reset" ved hjælp af en kuglepen eller tandstikker. Sæt routeren tilbage i, mens du holder knappen "Reset". Fortsæt med at holde nulstillingsknappen i 20 sekunder, når du har igen forbindelse netledningen.

6

Slip nulstillingsknappen og vent til routeren for at fuldføre genstarte processen. Log ind på routerens administration panel med standard brugernavn og adgangskode. Du kan nulstille dit brugernavn og adgangskode, når du har fået adgang til panelet.

TIPS

 • Nulstilling Netgear router til fabriksindstillingerne, slettes alle dine netværksindstillinger og konfigurationer. Du skal omkonfigurere routeren til dine ønskede indstillinger, når nulstillingen er færdig.

Sådan får en sikkerhedsnøgle til en NETGEAR router

Den Netgear Router Manager er et hjælpeprogram, adgang fra en web-adresse, som giver dig mulighed for at logge ind og ændre routerens indstillinger. Dette værktøj giver dig mulighed for at ændre eller se netværkssikkerhedsnøglen at du opretter under opsætningen af ​​routeren. Du kan ændre denne adgangskode på noget tidspunkt eller den type netværk kryptering i brug i øjeblikket. Hvis du ikke allerede har gjort det, er det klogt at erstatte Router manager standard login brugernavn og adgangskode.

Vejledning

1

Åbn en internetbrowser og skriv "www.routerlogin.net" i adresselinjen. Tryk på "Enter" tasten på tastaturet for at indlæse Router manager siden.

2

Skriv "admin" i brugernavn feltet og "1234" i feltet Adgangskode. Disse er standardindstillingerne; du kan have valgt dit eget brugernavn og password.

3

Klik på "Set Up" fra navigationsmenuen (venstre side).

4

Klik på "Wireless Settings", og vælg din "Encyption" type under sikkerhedsindstillinger sektion.

5

Skriv ned eller skrive denne adgangskode i "Network Security Key" boksen for at logge på dit trådløse netværk.

TIPS

 • Når du ikke kan logge på routeren manager, skal du nulstille din Netgear-enhed.

Sådan geninstalleres Software til en ældre model NETGEAR Router

Netgear rutinemæssigt opdaterer softwaren, eller "firmware" for sine routere. De firmware opgraderinger er tilgængelige gratis fra Netgear supportwebsted på support.netgear.com. For at geninstallere softwaren til din Netgear router, skal du installere den seneste firmware opgradering. Du skal bruge modelnummeret på din router, hvis du har brug for at downloade softwaren fra hjemmesiden. Modelnummeret vedhæftes med versionsnummeret for enden af ​​strengen. For eksempel Netgear model WGR614V9 er den version 9 WGR614 serien. Desuden er et link på den første side i administration interface til at hente og installere en firmwareopgradering. Du skal installere firmwaren mens logget på routerens brugergrænseflade med administratorrettigheder. Netgear giver også firmware til ældre routere på webstedet.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser, og navigere til Netgear administrationssiden. På de fleste Netgear routere, IP-adressen til administrationssiden er 192.168.1.1.

2

Skriv administratorens bruger-id og adgangskode, og klik på "OK." Den Netgear administration interface åbnes.

3

Klik på "Firmware Upgrade" linket på den første side af administrationen interface. En fil vil blive downloadet til din computer. Gem filen på din harddisk. Alternativt, kan du downloade firmware ansøgning fra support.netgear.com. Bare skriv din router modelnummer i "Find dit produkt" input boksen og klik på linket i søgeresultaterne for at hente firmwareopgraderingen.

4

Klik på ".chk" eller ".exe", eller en anden filtype, for at starte firmwareopgraderingen. Lad programmet til at køre. En anmeldelse vil blive vist, når routeren opgraderingen er afsluttet.

TIPS

 • Det kan være nødvendigt at nulstille routeren efter opgraderingen. Tjek routerens manual for instruktioner.
 • Sørg for at sikkerhedskopiere alle dine router indstillinger just in case du har brug for at indtaste dem manuelt.

Sådan Fix en NetGear router uden cd'en

Netgear routere er designet til at dele en high-speed internet-forbindelse, såsom kabel eller DSL, mellem flere computere og enheder på stedet. Over tid kan Netgear router begynder at funktionsfejl på grund af sin interne konfiguration bliver korrupte eller en anden ændring på (LAN) det lokale netværk, som ikke længere finder anvendelse på de aktuelle indstillinger. Du kan fastsætte en Netgear router uden cd'en ved at nulstille den til stand og omkonfigurere indstillingerne fra bunden.

Vejledning

1

Tryk og hold på knappen RESET på bagsiden af ​​Netgear router i 30 sekunder.

2

Tag stikket fra routeren, samtidig med at holde i reset-knappen.

3

Sæt magten tilbage i mens du fortsat holder i nulstillingsknappen i 30 sekunder mere.

4

Slip nulstillingsknappen og vent ca. to minutter for routeren til at initialisere.

5

Åbn en webbrowser, og skriv "192.168.1.1" uden citationstegn i adresselinjen. Tryk på "Enter".

6

Skriv "admin" og "password" uden citationstegn for brugernavn og adgangskode.

7

Tryk på "Enter" for at logge på routeren og få adgang konfigurationsindstillingerne. Omkonfigurer routeren som passer til dit lokale netværk. Se Netgear instruktionsbogen for yderligere oplysninger.

Kan du bruge den CFG-fil fra et Netgear Router for en anden?

Netgear routere gemme indstillinger, som f.eks din router password og brugernavn, i en konfigurationsfil på din computer. Denne fil gemmes med filtypenavnet "CFG", og ifølge Netgear, kan gemmes på din computer, gendanne routerens indstillinger eller nulstille din router til fabriksindstillingerne. Dog bør konfigurationsfilen af ​​dit gamle router ikke anvendes sammen med en ny router.

Betydning

Din router indstillinger fil indeholder oplysninger, der giver dig mulighed for at logge på routeren selv. Denne information er let at skifte, når du installerer en ny router. Dog kan du bruge de samme trådløse indstillinger for den stærkeste tilknytning. Desuden, hvis du bruger det samme netværk, password og kryptering type, kan du give dine enheder at fortsætte med at få adgang til dit netværk uden problem. Ellers vil ændre adgangskoden kræver, at du igen oprette forbindelse til netværket og indtaste sikkerhedsoplysninger på hver enhed.

Brug konfigurationsfilen

Når du opretter en sikkerhedskopi af dine indstillinger med Netgear software, skal du logge ind på dit kontrolpanel. Du kan gøre det ved at få adgang til "http: //routerlogin.net" fra din browser The." Linket Backup Settings "under afsnittet Vedligeholdelse giver mulighed for at gemme de aktuelle indstillinger Din specifikke router måske ikke give dig en mulighed for filen. navn. For eksempel kan din router bare bruge sin model nummer efter navnet. Men du kan vælge, hvor du vil gemme filen. Fra denne samme skærm, kan du vælge at opgradere fra config filen ved at klikke på "Browse" og finde det på din computer.

Firmware

Grunden til at du ikke skal bruge en konfigurationsfil fra din gamle Netgear router med en ny er fordi de har forskellig firmware. Firmware er den software, der er gemt på din routers interne hukommelse. Firmware varierer mellem modeller, og endda to routere, der er den samme model kan have forskellige firmware, hvis man er nyere. Du kan opdatere firmwaren ved at klikke på "Router Upgrade" link fra din Netgear kontrolpanel.

Advarsel

Du kan ikke manuelt udtrække router fra din konfigurationsfil, selvom du åbne den i en teksteditor. Det kan synes som volapyk, der ikke er menneske-venlig. I stedet, hvis du ønsker at gemme dine indstillinger, kan du overveje at skrive dem ned, så du kan manuelt indtaste de samme indstillinger med en ny router. Alternativt kan du tage et skærmbillede af de forskellige skærme på nuværende Netgear router, før oprettelsen af ​​nye. Du kan derefter bruge disse til reference, når opsætning af nye router.

Sådan Slut en Netgear router efter geninstallation et operativsystem

Netgear routere er designet til hjemmet og mindre virksomheder til at dele en højhastigheds-internetforbindelse mellem forskellige computere og enheder. For eksempel med en Netgear router forbundet til et kabel eller DSL-modem, kan en stationær og bærbar computer få adgang til internettet på samme tid. Når du geninstallerer et operativsystem, indstillinger networking nulstilles, så du er nødt til at re-forbinde din Netgear router til din computer for at kunne oprette forbindelse til internettet igen.

Vejledning

Wired

1

Installer softwaren drivere til dit netkort, hvis de ikke blev automatisk registreret af Windows.

2

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en ledig "LAN" port på Netgear router.

3

Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til "Ethernet" port på computeren.

Trådløs

4

Klik på ikonet for trådløst netværk i det nederste højre hjørne af skærmen ved siden af ​​uret. Ikonet trådløst netværk ligner en serie af stænger med en orange stjerne i midten.

5

Klik på Netgear trådløse netværk. Dette er højst sandsynligt det netværk med det stærkeste signal, repræsenteret med flere barer.

6

Klik på "Opret forbindelse".

7

Indtast netværkets adgangskode eller WEP-nøgle trådløs, hvis du bliver bedt.

Min Netgear router ikke forbindelse til Internet

Min Netgear router ikke forbindelse til Internet


Hvis din Netgear router ikke tillader dig at oprette forbindelse til internettet, er det meget sandsynligt, at dit netværksudstyr skal nulstilles, eller at din internetudbyder har tekniske problemer. Ved at slukke og tænde din router og andet netværksudstyr, kan du ofte løse problemet. Power cykling effektivt nulstiller dit netværksudstyr og kan gøre det muligt for udstyr til selv at rette eventuelle forbindelsesproblemer det havde. Power cykling indebærer frakoble alt dit netværksudstyr fra strømkilden, og derefter metodisk kraftoverførsel udstyret igen.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen på skrivebordet, og klik derefter på "Luk". Bekræft du ønsker at lukke computeren ned ved at klikke på "Luk" i pop-up, der vises. Vent 1 minut, før du flytter til trin 2.

2

Tag netledningen ud på bagsiden af ​​Netgear router. Vent 1 minut, så eventuelle opbygget elektrisk ladning til at sprede.

3

Tag kabelmodemmet ved at tage netledningen ud på bagsiden af ​​modemet.

4

Tag Ethernet ledninger fra bagsiden af ​​computeren, Netgear router og modem.

5

Tilslut Ethernet-kablerne til computeren, Netgear router og modem. Vrikke engang indsat for at sikre, der ikke findes løse forbindelser Ethernet-kabler.

6

Tænd computeren ved at trykke på tænd knappen på sagen. Vent, indtil computeren har helt startet op inden du går videre til trin 7.

7

Sæt netledningen tilbage i modemet.

8

Sæt netledningen tilbage i Netgear router.

9

Start din webbrowser på din computer for at se, om problemet forbindelsen er blevet løst. Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du kontakte din internetudbyder tekniske serviceafdeling, da problemet kan være på sin afslutning.

Hvorfor kan jeg ikke tjekke min e-mails med en Netgear router?

Når en Netgear router funktionsfejl, det forhindrer dig i at få adgang alle websteder, herunder din web- eller desktop-baseret e-mail-klient. Bestem årsagen Netgear routerens forbindelse til internettet er bortfaldet at genvinde adgang ikke blot til din e-mail-konto, men også for alle de andre af dine foretrukne hjemmesider.

Email Server Down

En mulig grund til at du ikke kan få adgang til dine e-mails ved hjælp af en Netgear router er, at din e-mail-server er nede. Der findes flere metoder til at se, om dette er tilfældet. Hvis du forsøger at få adgang til e-mail fra en mobil enhed eller en anden computer på et andet netværk og stadig ikke er i stand, for eksempel, er det sandsynligt, at e-mail-serveren er nede. Prøv igen at forbinde i flere minutter eller timer.

Router Needs Nulstilling

I andre tilfælde kan Netgear router skal nulstilles. Hvis du oplever problemer, ikke kun adgang til din e-mail, men alle andre hjemmesider, du forsøger at besøge, er hele internetforbindelse er langsom eller bortfald. For at nulstille routeren, fjern strømkablet, vent fem til 10 sekunder, og sæt det i igen. I mange tilfælde nulstille en Internet router genskaber internetforbindelser til de enheder, der anvendes med det.

DNS-fejl

Alternativt kan en fejl findes med domænenavnet server eller "DNS" Indstillinger for routeren, der styrer stien routeren bruger til at få adgang til internettet. Som standard Windows vedtager din internetudbyder eller den internetudbyders DNS-adresse. For at kontrollere DNS-indstillingerne i Windows, skal du vælge "Kontrolpanel" fra Windows "Start" menuen, og skriv "Adapter" i "Søg" og trykke på "Enter". Klik "Vis Netværksforbindelser", højreklik på Netgear-netværket og vælg "Egenskaber". Klik på "Netværk" fanen og vælg "Egenskaber" for at se DNS-indstillinger. Hvis "Hent DNS-serveradresse automatisk" ikke er markeret, så tjek det derefter vælge "Anvend".

ISP Problem

En anden mulighed er, at din internetudbyder oplever udfald eller andre problemer, der forhindrer dig i at oprette forbindelse til internettet helt. Hvis nulstilling NETGEAR router og netværk DNS-indstillinger ikke tillader dig at få adgang til din e-mail-konto, skal du kontakte en repræsentant fra din Internet udbyder for at se, om de lokale udfald eksisterer, og i bekræftende fald, hvornår du kan forvente tjeneste at genoptage.

Sådan Slut en fælles printer i netværk ved hjælp af en Netgear router

Sådan Slut en fælles printer i netværk ved hjælp af en Netgear router


Netgear er en af ​​de førende producenter af trådløse routere. Netgear routere har hurtige forbindelser satser, flere kanaler og vidtrækkende signaler. Tilslutning af en printer til en Netgear router kan gøres af alle, der ved, hvordan man bruger en computer.

Vejledning

1

Tjek din printer for at sikre det har en trådløs adapter indbygget. Hvis den ikke gør, bliver du nødt til at købe en, så det kan kommunikere med Netgear router. Køb et plug-and-play Netgear trådløs adapter, hvis du kan.

2

Gå til Kontrolpanel på din computer og klikke på "Netværks- og delingscenter". Klik på linket "Printer Sharing" og derefter vælge "Slå printerdeling på." Den Netgear router vil nu genkende sammenhængen mellem den og printeren. Printeren er nu forbundet til netværket. Men hvis du vil bruge printeren, skal du registrere det på din computer.

3

Gå tilbage til "Control Panel" og klik på "Printere og faxenheder" ikonet. I indholdsoversigten i vinduet, der vises, skal du vælge "Tilføj en printer". Dernæst skal du vælge den boks, der lyder: "En netværksprinter eller en printer tilsluttet en anden computer" og klik på "Næste>" knappen. I den næste side, skal du vælge "Søg efter en printer", og Netgear router vil scanne og registrere alle de printere i sin signal sortiment - herunder printere, der ikke er dit. Vælg din printer på listen, og klik på "Næste>". Kontroller, at alle de ændringer, du har foretaget, er korrekte i oversigtsside og klik på "Afslut" for at anvende dem. Nu kan du bruge printeren til at udskrive dokumenter.

Sådan tilføjes en Netgear router til en Westell DSL-modem

Sådan tilføjes en Netgear router til en Westell DSL-modem

Hvis du ejer en DSL abonnent internetforbindelse du, at kun én computer kan bruges ad gangen. For at give flere computere adgang til internettet forbindelse, du bliver nødt til at tilføje en router til at dele flere forbindelser. Der er mange billige bredbånd routere, der kan købes på en af ​​dine favorit kontorartikler butikker. Dette er, hvordan du tilslutter en Netgear router til vores Westell DSL-modem.

Vejledning

1

Sluk for DSL- modem og computer; frakoble Ethernet-kablet mellem DSL-modem og computer. Åbn Netgear boksen og fjerne indholdet. Mens alt stadig er slukket, skal du sætte Ethernet-kablet fra computeren til en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​Netgear router.

2

Sæt Netgear router strømadaptere i en stikkontakt, og give det et minut til at starte helt op. Tænd for computeren, og lad den starte op, og derefter starte din internet browser. Gå til http://192.168.0.1 og tryk enter. En godkendelse vindue vil poppe op og på dette punkt, du vil lægge i standard brugernavn på "admin" og adgangskoden for "password". Dette vil tage dig til konfigurationsmenuen.

3

Find "forbindelsestype" menuen. Det er her, du vil fortælle routeren, at det er en DSL-typen forbindelse. Vælg PPoE typen. Nu vil du få lov til at indtaste dit DSL brugernavn og adgangskode. Når dette er indtastet klik på gem nu knappen, og vent på, at genstarte automatisk. Når den er genstartet, skal du tage netledningen ud af routeren, og slukke computeren.

4

Tænd din DSL Westell modem nu. Lad det et minut til at starte og synkronisere med DSL-forbindelse. Næste tur på Netgear router og også give det et minut til at starte. Når disse opstartet fuldt tænde computeren og vente på det til at starte. Når det er fuldt opstartet Åbn din internetbrowser.

Sådan blokere hjemmesider på min Netgear Router

Sådan blokere hjemmesider på min Netgear Router


Hvis du er en forælder, er det sandsynligt, at der er mange websteder, som du ikke ønsker dine børn at gå ind på. Selv om det er muligt at blokere adgangen til en hjemmeside i Windows, kan de fleste måder at gøre det omgås ved computer-kyndige børn. Blokering en hjemmeside på en router, er imidlertid vanskeligt at komme rundt uden en proxy-server - og proxy-servere kan også blive blokeret. Bloker en hjemmeside i din Netgear router, hvis du har børn eller andre computerbrugere, der du ikke ønsker at besøge webstedet.

Vejledning

1

Skriv adressen "192.168.0.1" i browserens adresselinje, og tryk på "Enter". Login-vinduet for Netgear router skal vises. Hvis det ikke er, skal du bruge adressen "192.168.1.1".

2

Indtast brugernavn og adgangskode, du valgte, da opsætningen af ​​din router. Hvis du aldrig ændrede login legitimationsoplysninger, skal du bruge brugernavnet "admin" og adgangskoden "password". Efter loginoplysninger vises, er du taget til de vigtigste konfigurationsside for routeren.

3

Klik på "Block Sites" i venstre side af vinduet under "Filtrering indhold" kategori.

4

Indtast domænenavnet på hjemmesiden (f.eks "example.com"), som du vil forhindre adgang til i feltet øverst på skærmen. Alternativt, skal du skrive et enkelt søgeord for at forhindre adgang til et websted, der indeholder dette ord.

5

Klik på "Tilføj søgeord" knappen.

6

Placer en check i feltet "Tillad Trusted IP-adresse til Besøg Blokerede steder", hvis du vil have en computer på netværket for at bevare evnen til at gennemse de websteder, du har blokeret, så brug boksene til højre for at indtaste IP-adressen af computeren.

7

Klik på knappen "Anvend" nederst i vinduet for at gemme dine indstillinger.

TIPS

 • Hvis du konfigurerer Netgear router til at tillade en computer for at få adgang til de websteder, du har blokeret, skal du sørge for, at den betroede computer altid får den samme IP-adresse. Klik på "LAN IP Setup" under kategorien "Advanced" for at reservere en IP-adresse til din computer.
 • Menupunkterne er angivet i denne artikel, er specifikke for Netgear WGT624 router. Selv om mange Netgear routere har lignende konfigurationsmuligheder, de menupunkter, der har brug klikkes få adgang til disse indstillinger kan variere på andre router modeller.

Sådan oprettes en trådløs adgangskode med en NetGear Router

Netgear producerer routere til hjemmet og små virksomheder netværksmiljøer. De typer af små netværk deler typisk en enkelt højhastigheds internetforbindelse, såsom kabel eller DSL. Netgear trådløse routere er i stand til at dele internetforbindelsen til flere computere og enheder uden brug af ledninger. Den Netgear router standardfabrikskonfigurationen omfatter en åben, ikke-beskyttede trådløse netværk. Du kan oprette en trådløs adgangskode med en Netgear router til at beskytte det trådløse adgangspunkt via konfiguration interface.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser derefter skrive "192.168.1.1" uden citationstegn i adresselinjen. Tryk på "Enter".

2

Skriv "admin" og "password" uden citationstegn til brugernavn og adgangskode, hhv.

3

Klik på "Wireless Settings" linket.

4

Klik WPA-PSK eller WPA2-PSK, hvis de er tilgængelige.

5

Skriv en trådløs adgangskode for at bruge i "Adgangskode", og klik på "Anvend" for at gemme og anvende indstillingerne. Eventuelle øjeblikket logget trådløse klienter skal afbryde tilslut med den nye adgangskode.

Sådan deaktiveres sikkerhed på din Netgear router

Netgear producerer en serie af trådløse routere designet til hjemmet og mindre virksomheder. Trådløse routere er bygget til at understøtte forskellige sikkerhed krypteringsmetoder herunder WEP, WPAv1 og WPAv2. Med en sikkerhed krypteringsmetode på plads, er alle trådløse transmissioner anses sikre og kun brugere, der kender adgangskoden, kan få adgang til netværket. Det kan ikke være en ønskelig konfiguration. For eksempel har åbne trådløse hotspots ikke brug sikkerhedskryptering. Du kan deaktivere den trådløse sikkerhed på din Netgear router ved at logge ind i routerens web-interface.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser.

2

Skriv "192.168.1.1" uden citationstegn i adresselinjen, og tryk derefter på "Enter".

3

Skriv "admin" som brugernavn og "password" som adgangskode, og tryk derefter på "Enter".

4

Klik på "trådløse indstillinger."

5

Klik på "Ingen" under "Sikkerhedsindstillinger".

6

Klik på "Anvend" for at gemme og anvende indstillingerne. Routeren har nu deaktiveret sikkerhed og er åben.

TIPS

 • Du bør ikke deaktivere kryptering sikkerhed på din Netgear router, medmindre du har en god grund til det og forstå de mulige konsekvenser. Uden stærk kryptering, dit netværk er modtagelige for snooping og hacking af uautoriserede brugere inden for rækkevidde af det trådløse signal.

Sådan Gør din Netgear Router Gå til WEP

Netgear producerer routere designet til hjemmet og mindre firmaer netværk. Netgear trådløse routere understøtter forskellige niveauer af trådløs kryptering, herunder Wired Equivalent Privacy (WEP). Selvom WEP-kryptering ikke længere betragtes som et sikkert trådløst krypteringsmetode, kan nogle ældre trådløse klienter kun bruge WEP-sikkerhed. Du kan gøre din Netgear router brug WEP-kryptering ved at logge ind i sin web-baseret interface og konfigurere routeren til at bruge denne særlige krypteringsmetode.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser.

2

Skriv "192.168.1.1" uden citationstegn ind i browserens adresselinje, og tryk på "Enter".

3

Skriv "admin" som brugernavn og "password" som adgangskode, og tryk derefter på "Enter" -tasten.

4

Klik på "trådløse indstillinger."

5

Klik på "WEP", og indtast en WEP-nøgle.

6

Klik på "Anvend" for at gemme og anvende indstillingerne. Eventuelle øjeblikket logget trådløse klienter skal frakoble og derefter tilslutte ved hjælp af den nye WEP-nøgle.

Sådan at opdatere firmwaren til en Netgear Router

Sådan at opdatere firmwaren til en Netgear Router


Holde din routers firmware opdateret forbedrer ydeevnen af ​​enheden og hjælper med at beskytte dit netværk mod de nyeste sikkerhedstrusler. Firmwaren på din Netgear router kan opdateres ved hjælp af enten den automatiske eller den manuelle metode. Den automatiserede metode bruger Netgear Genie software til at finde den bedst egnede firmware opdatering til din Netgear router. Den manuelle proces giver dig mere kontrol og er den anbefalede metode, hvis du har en bestemt firmware version, du vil installere.

Vejledning

Automatiseret opgradering

1

Start Netgear Genie på computeren, og klik på "Router Settings" knappen i venstre side af skærmen for at indlæse panelet Router indstillinger. Du kan også åbne panelet routerindstillinger ved at klikke på linket "Klik her" placeret under routeren indstillinger ikonet i højre side af skærmen.

2

Indtast din router administrative brugernavn og adgangskode i de pågældende felter. Standard brugernavn og adgangskode til alle Netgear routere er "admin" og "password" hhv. Begge felter er case-sensitive, så sørg for at bruge alle små bogstaver. Klik på "OK" knappen for at logge ind.

3

Klik pileikonerne i øverste højre hjørne af panelet router indstillinger for at rulle gennem fanebladene, indtil du ser fanen Router Update. Klik på "Router Update" fanen for at indlæse Router Opdater skærmen.

4

Klik på "Næste" for at få Netgear Genie scanne efter ny firmware. Hvis der er ny firmware er tilgængelig, viser Netgear Genie en meddelelse om, så. Klik på "Næste" knappen og derefter klikke på "Afslut" knappen for at starte den webbaserede administration panel.

5

Indtast din router administrative brugernavn og adgangskode igen for at logge på, og når du er logget ind Klik på "En router firmware opdatering" linket placeret øverst på administration panel.

6

Klik på "Ja" for at fortsætte med firmware update. Routeren genstarter automatisk, når opdateringen er færdig.

Manuel opgradering

7

Download den ønskede firmware version fra Netgear supportwebsted (link i indtægter). Indtast routerens modelnummer i søgefeltet, klik på "Hent flere downloads", og klik derefter på "Download nu" linket placeret ved siden af ​​firmware, du vil downloade.

8

Åbn en ny fane webbrowser og navigere til den webbaserede administration panel til din Netgear router (link i indtægter). Denne adresse er den samme, uanset hvilken model af Netgear router du har.

9

Log ind på administrationen panel ved hjælp af din routers administrative brugernavn og adgangskode. Standard brugernavn og adgangskode til alle Netgear routere er "admin" og "password" hhv. Hvad du ser, når du logger ind varierer afhængigt af alder af din Netgear router. Brugere med nyere routere vil se Netgear Genie interface, mens brugere med ældre routere vil se Netgear Smart Wizard interface. Hvordan du fortsætter varierer alt efter hvilket interface du ser.

10

Klik på fanen "Avanceret" og klik på "Firmware Update" under administration overskriften på venstre side af skærmen, hvis du bruger Genie interface.

Hvis du bruger Smart Wizard interface, skal du klikke på linket "Router Upgrade" placeret under Vedligeholdelse overskriften på venstre side af skærmen.

11

Klik på knappen "Vælg fil", find den firmware fil, du downloader fra Netgear hjemmeside og dobbeltklik på den.

12

Klik på knappen "Upload" for at uploade firmware og igangsætte den automatiske opdateringen. Routeren vil genstarte, når opdateringen er installeret.

TIPS

 • NETGEAR anbefaler opdatere din router firmware kun på en computer tilsluttet direkte til routeren via et Ethernet-kabel. Fordi trådløse signaler kan falde, hvis du forsøger at udføre en firmwareopdatering via en Wi-Fi-forbindelse og signalet falder ud, kan du gøre routeren ubrugelig.