mus låst toshiba

Hvordan du parrer en Mogo mus med en Toshiba Satellite bærbar

MoGo tilbyder et komplet sortiment af små, kreditkort størrelse mus til bærbare computere. Mogo mus er ergonomisk og dimensioneret til at passe og butik i pc-kort slot af en bærbar computer. Hvis du har en Toshiba bærbar computer, kan du gøre det nemmere at bruge ved at kombinere den med en MoGo mus. En ekstern MoGo mus er meget lettere at bruge end touchpad eller "viskelæder" type mus fundet på nogle ældre Satellit-modeller. Bedst af alt, der forbinder en MoGo mus er en opgave næsten alle kan gennemføre inden for et par minutter.

Vejledning

1

Sæt MoGo musen ind i PC Card slot af Satellite laptop. Når Windows "Ny hardware fundet" skærm popper op, skal du klikke på "Vis ikke denne besked igen for denne enhed" valgmulighed.

2

Vent i mindst 60 minutter, før du forsøger at fjerne MoGo musen fra PC Card slot. Den MoGo mus skal helt oplade inden første ibrugtagning. Når opladningen er færdig, vil LED-indikatoren på spidsen af ​​musen blive grøn.

3

Fjern MoGo musen fra PC Card slot.

4

Indsæt en Bluetooth-adapter i en tom USB-port på Satellite bærbare, hvis enheden ikke har Bluetooth-funktion allerede. Hvis du installerer en ny Bluetooth-adapter, skal Windows automatisk finde og konfigurere adapter til brug med din Satellite bærbare computer.

5

Klik på "Start" og derefter "Control Panel". Klik på "Hardware og lyd" og derefter "Bluetooth-enheder", hvis du bruger Windows 7. Hvis du bruger Windows Vista eller XP, skal du klikke på "Bluetooth-enheder" i hovedsagen "Control Panel" vinduet.

6

Klik på "Tilføj en enhed", og vent på, at Windows finder Bluetooth-enheder i nærheden af ​​din computer. Efter et minut eller to, bør MoGo musen vises på listen over fundne enheder. Klik og vælg MoGo musen og klik på knappen "Næste".

7

Flip ned støttebenet på MoGo musen, hvis den har en. Tryk på knappen "Connect", indtil LED-lys begynder at blinke.

8

Indtast "0000", hvis du bliver bedt om en adgangsnøgle eller pinkode for MoGo musen. Vent, mens Windows konfigurerer MoGo Bluetooth mus til brug på din computer.

9

Test musen ved at flytte markøren på skærmen og klikke på ikoner og mappe for at teste den venstre og højre museknap.

Sådan bruges Pad & mus på en Toshiba Satellite

Toshiba Satellite er en serie af bærbare computere fra Toshiba. De kan bruges til business, hjem og underholdning. Toshiba Satellite bærbare computere er beregnet til daglig brug som at se film, internet-browsing og gør præsentationer. Musen og touch pad på Toshiba Satellite bærbare er nemme at bruge, og det tager lidt tid at forstå mekanismen.

Vejledning

1

Placer dig finger på nogen del af pegefeltet og flytte din finger. Markøren flytter derfor på skærmen.

2

Placer din finger på den yderste højre del af touch pad. Flyt fingeren op eller ned for at rulle en webside eller et dokument.

3

Klik på venstre og højre knapper i bunden af ​​touch pad til venstre-klik eller højreklik på musen.

Sådan deaktiveres den Tastatur Mus Funktion på en Toshiba bærbar

Sådan deaktiveres den Tastatur Mus Funktion på en Toshiba bærbar


På Toshiba laptops, er musen placeret på tastaturet kaldes "Touchpad". Den Touchpad er meget følsom, og vil flytte markøren med den mindste bevægelse på tværs af pad. Når en ekstern mus er tilsluttet den bærbare computer, er det Touchpad ikke automatisk slået fra. Hvis brugeren børster hen over pegefeltet, når du skriver, vil markøren flytte på skærmen. Deaktivering af Touchpad kan udføres i kontrolpanelet indstillinger.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen i Windows, og klik derefter på "Kontrolpanel" for at åbne Kontrolpanel interface.

2

Klik på ikonet mærket "Mus". Dialogen Touchpad mus egenskaber boks åbnes.

3

Klik på fanebladet "Enhedsindstillinger".

4

Klik på knappen "Disable", og klik derefter på "OK".

5

Test Touchpad at forsøge at gøre markøren flytte. Hvis deaktiveret, vil markøren ikke.

Sådan Aktiver Bluetooth i en Toshiba bærbar A200

Sådan Aktiver Bluetooth i en Toshiba bærbar A200


Toshiba A200 er en forbruger bærbar computer, der leveres med Windows-operativsystemet forudinstalleret, samt Bluetooth-funktioner, der tillader computeren at blive forbundet med trådløse tastaturer, mus, printere og andre enheder. Hvis du ønsker at tilslutte en Bluetooth-enhed til din Toshiba A200 laptop, skal du først nødt til at tænde for Bluetooth på computeren.

Vejledning

1

Skub kontakten på forsiden til højre på den bærbare computer. Meget gerne afbryderen placeret på venstre side af den bærbare computer, der driver for computeren, kontakten på højre side vil tænde for Bluetooth på din bærbare computer.

2

Højreklik på Bluetooth-ikonet i nederste værktøjslinje på din computer.

3

Vælg "Slå" fra listen af ​​muligheder, der synes at aktivere Bluetooth på Toshiba A200.

Sådan bruges en Toshiba Touch Screen

Toshiba er en computerproducent, der har specialiseret sig i hjemmet pc'er. Det var også en af ​​de tidligste adopters af touch screen computerteknologi. Touch skærme tillader brugeren at interagere med computer interface ved direkte manipulere og trykke på skærmen, i modsætning til ved hjælp af et tastatur og mus eller track pad. Toshiba Portégé var en af ​​de tidligste modeller og fortsætter med at være en af ​​de mest populære, udbredt Toshiba touch-skærme. Lær at bruge en Toshiba touch screen computer og maksimere sine muligheder for at få mest muligt ud af computeren avancerede teknologi.

Vejledning

1

Tag Toshiba touch screen tablet computer fra sin opladning kabel. Toshiba touch screen computer kan bruges som både en traditionel bærbar computer eller som en tablet computer med trykfølsom skærm. Berøringsskærmen skal være fuldt opladet før brugt i Tablet-tilstand. Også fjerne alle eksterne enheder og kabler (f.eks koble computeren fra printeren og højttalere).

2

Åbn den bærbare computer og svirp afbryderknappen låse op. Skub derefter på afbryderknappen til højre for computerskærmen for at tænde den berøringsfølsomme skærm magt.

3

Gør dig bekendt med den berøringsfølsomme skærm pen. Toshiba touch screen kommer med en speciel pen, der gør det muligt at skubbe og manipulere den berøringsfølsomme skærm uden at skulle bruge fingrene. Dette hjælper til at holde skærmen ren og fri for fingeraftryk. På toppen af ​​pennen er viskelæderet knappen. Når presset mod skærmen, kan viskelæderet knappen slette både tekst og billeder. Den forreste ende af pennen er pen punkt. Når presset mod Toshiba touch screen, computeren reagerer, som om du har klikket på det pågældende objekt. Pennen knappen på siden af ​​pennen midt mellem viskelæderet og punkt, virker som en pseudo højreklikke på knappen.

4

Skub Toshiba touch screen tablet pen ud af sit indre beklædning, som ligger på venstre side af computerens kabinet nær USB-portene.

5

Aktiver touch-skærm ved at konvertere Toshiba computer fra bærbare formular til tabletform. Tag fat i toppen af ​​den bærbare computer skærmen og svinge den med uret, så den vender væk fra dig. Træk derefter skærmen nedad og mod dig, så den dækker tastaturet med skærmen opad. Bagsiden af ​​skærmen låses med tastaturet og computeren vil automatisk fornemme kontakten og aktivere touchscreen software system.

6

Drej Toshiba touchscreen skærm orientering bedst passer, hvad du ser. For eksempel kan en film bedst ses i liggende tilstand (skærm orienteret fra venstre mod højre med den længste side i bunden). Billeder og dokumenter kan ses bedst i stående tilstand (top til bund, med den korteste ende på bunden). Hvis du vil ændre skærmretningen, vippe skærmen. Det vil automatisk fornemmer din retning og re-orientere skærmen, så det viste billede er altid korrekt orienteret. Du kan også trykke og hold "Cross Function" -knappen på berøringsskærmen front beklædning og vent på "Table Menu" for at vise på skærmen. Klik på "Intern Display", og vælg den rotation vinkel, som du ønsker at bruge. Tryk på "Cross Function" knappen igen for at gemme skærmretningen, og luk menuen.

7

Brug Toshiba touchscreen pen til at interagere med computeren. En enkelt, let tryk på skærmen med pennen punkt virker som et klik. Trykke på skærmen to gange virker som et dobbelt-klik. Til højreklikke, trykke på pennen point mod skærmen, og fjern ikke det indtil højreklikke genvejsmenu vises. At trække og slippe en fil eller et billede, skal du trykke på ikonet på skærmen med pennen punkt og flytte punktet uden at fjerne det fra skærmen.

TIPS

  • Brug Toshiba touchscreen indbyggede accelerometer sensoren til automatisk at omdirigere skærmen i den bedste synsvinkel.
  • Tag alle perifere enheder, og sikre berøringsskærmen display er på plads, før du bruger tabletten.

Sådan Hook op en Toshiba DVR

Sådan Hook op en Toshiba DVR


Toshibas Surveillix DVR er en komplet server designet til overvågningssystemer. De hardware- og software-indstillinger giver dig mulighed for at optage bevægelser på overvågningskameraer samt transmitterer signaler til de traditionelle computerskærme og tv. Du kan bruge den med high definition og traditionelle kameraer til at overvåge de ting, der sker i dit kontor. Toshiba har designet Surveillix DVR til at arbejde med dit eksisterende IT-system.

Vejledning

1

Sæt et tastatur i lilla PS / 2-port på bagsiden af ​​DVR. Sæt en mus i den grønne PS / 2-port.

2

Sæt et tv eller en videobåndoptager i S-video-port eller en monitor til SVGA-porten. Hvis du bruger en videobåndoptager, skal den tilsluttes til et tv ved hjælp af et koaksialkabel.

3

Sæt alle dvd-afspillere, VHS-afspillere eller overvågningskameraer ind i de 8-16 video kildeporte bag på DVR.

4

Forbind bevægelsessensorer eller alarmer til sensor indgangsporte. Sæt eventuelle alarm lys, telefon dialers eller andre underretningselementer i kontrol- output-porte.

5

Sæt skærmen og DVR samt alle andre enheder, der kræver strøm i overspændingsbeskyttelse eller nødstrømsanlæg, og sæt dem til elektriske stikkontakter. Gør din skærm og enhver anden perifer hardware på. Flip afbryderen i den bageste del af DVR. Tryk på afbryderknappen på forsiden af ​​DVR. Lad serveren til at starte.

6

Klik på "Start" knappen, Programmer og svæve over mappen "Surveillix". Klik på "Surveillix" program.

7

Klik på indstillingsmuligheder og gå gennem menuen for at foretage justeringer for dit system.

Toshiba Notebook 1993 Specifikationer

Toshiba Notebook 1993 Specifikationer

Toshiba T1950CT, produceret i 1993, var en slank og dygtige notebook-style bærbar pc. Det blev oprindeligt markedsført for erhvervslivet, men som bærbar teknologi blev mere overkommelige det blev populær blandt den gennemsnitlige computer-hjælp forbruger. På grund af deres vintage appel, er bærbare pc'er ligesom T1950CT oplever et boom i popularitet. Hvis du har fået denne model gemt væk i et skab et eller andet sted, så læs videre for at se, hvad der er under kølerhjelmen.

Processor, hukommelse og harddisk

Den T1950CT er udstyret med en Intel 486DX2 3.3 volt processor, der kører 40 MHz intern / 20 MHz eksternt. Der er en 8 KB cache på chippen. Det kommer lager med 4 megabyte (MB) random access memory (RAM), men dette kan udvides op til 20 MB. Harddiske er fremstillet til at holde 200-320 MB.

Drive, Skærm og grafik

Den bærbare computer har en enkelt diskette drev, som accepterer standard 3,5 ", 1,44 MB / 720 kilobyte (KB) disk. Hoveddisplayet er en fuld-farve LCD skærm målt ved 8,4". Det grafikkort er imponerende for dens år. Det er Video Graphics Array (VGA) kompatibel og har en dobbelt skærmtilstand. Op til 256 farver kører samtidig fra 262, 144 på den interne skærm. Denne notebook leveres også med en VL-bus (Local bus), BitBlt accelerator specielt til Windows 3.1 operativsystem (OS).

Batteri, Mål og Vægt

Batteriet er en aftagelig NiMH-typen. Det besidder op til 4 timer af livet, når unplugged fra en strømkilde, tager ca. 1,4 timer at oplade, når slukket, og ca. 48 timer at oplade, når den tændes. Bredde af den bærbare computer er 11,8 ", dybde er 8,5", og højden er 2,1 ". Det vejer omkring 7 lbs.

Ekspansion, tastatur og Interfaces

Hukommelse (RAM) kan udvides ved hjælp af PCMCIA 2.0 kreditkortformat-format slot. Tastaturet er en 84-nøgle standard layout med 12 funktionstaster, 8 piletasterne, et numerisk tastatur og en mulig 4 graders tilt option, hvis notebooks "ben" er udvidet. Brugergrænseflader omfatter en Parallel / diskettedrev (FDD), PS / 2 mus, PS / 2-tastatur, analog VGA og en QuickPort ™ til MS BallPoint® V2.0.

Power Supply, Bundles og særlige karakteristika

Denne notebook kan sættes i næsten hvor som helst med sin Auto-sensing 100-240 V AC-adapter. Software og hardware bundle indeholder Ballpoint® V 2.0 med QuickPort ™, præ-installeret MS-DOS 6.0, MS Windows 3. 1 OS og PCMCIA 2.0 socket og korttjenester hvis du beslutter at udvide sin hukommelse. Features unikke for denne model omfatter en Autoresume tilstand udstyret med AutoSave, Maxtid ™ strømstyring, password sikkerhed og et Kensington kabellås bestemmelse for ekstra sikkerhed.

Rørt Fejl på Toshiba

Du kan modtage en meddelelser minder om "Bjergning af THotkey mislykkedes. Fejlkode 0x00031402, 0x00000002" på lejlighed. Den rørt eksekverbare fil er en skjult fil gemt i harddisk på din computer. Den rørt fil er Toshiba-baseret, og det er ansvarligt for pegefeltet operation på din computer. Der er flere mulige årsager til en TouchED.exe fejl.

Symptomer og årsager

En rørt fejl kan opstå, når du starter din computer. Fordi TouchED.exe starter automatisk samtidig computeren gør, en fejl ved opstart er ikke ualmindeligt. Fejlen kan også opstå, når du trykker på en tast på computeren, når du har logget på, eller når du forsøger at starte et program. Microsoft Configuration Utility bruges til at deaktivere enheder og programmer, der forhindrer Windows-operativsystemet i at starte op automatisk, uden fejl. Hvis du for nylig har brugt MSCONFIG til at foretage ændringer i udstyr eller software, kan du have uforvarende deaktiveret / Off Utility Toshiba TouchPad On. Forældede tastatur og touch-pad drivere kan også forårsage rørt fejl. Nyligt installeret software, så som nogle pauseskærme kan forårsage konflikter og årsag rørt fejl vises. Selv om det oprindelige TouchED.exe filen ikke er farligt, kan malware skelne sig selv som den pågældende fil. Det er almindeligt for virus at omdøbe gode filer og gemme sig i i mappen Windows \ System32.

Toshiba Recovery Disc

Brug din Toshiba opsving disk, hvis computeren ikke starte korrekt op. Opsvinget disk sætter computeren til standardindstillingerne. Kontakt Toshiba til en ny opsving disk, hvis du ikke kan finde din original. Hvis du har lavet back-ups på regelmæssig basis, kan du helt gendanne din computer.

Run Security Scanner

Befri din computer af et malware så hurtigt som muligt. Opdater din anti-virus og kør fuld scanning, hvis du kan starte din computer. Du kan også vælge at prøve en forbedret Task Manager program til at hjælpe dig med at identificere dybt skjulte programmer, der udgør en sikkerhedstrussel. Nogle programmer advare dig, når en ændring af registreringsdatabasen er lavet, og hjælpe med at forhindre tastatur og overvågning mus.

Anvende opdateringer og løse konflikter

Opdater pegefeltet driver hvis problemerne stadig forekomme, og du kan starte din computer med succes. Opdater tastaturets chauffør, især hvis du bemærker det rørt fejl, når du trykker på en tast eller prøver at starte et program. Afinstaller nyligt installeret software, der kan forårsage konflikter. Hvis der stadig opstår problemer, skal du kontakte Toshiba for yderligere support.

Toshiba Notebook Hard Drive Problemer

Moderne bærbare er en fantastisk udvikling. De indeholder mere processorkraft end supercomputere fra fortiden, men kan let transporteres rundt med dig. Desværre moderne elektronik er stadig tilbøjelige til enhver antallet af fejl, herunder harddisk problemer. Toshibas bærbare pc'er er ingen undtagelse.

Fejlfinding

Når det kommer til bærbare computere, kan det undertiden være svært at afgøre, hvad bestemt system problemet ligger i. Hvis skærmen ikke tændes, er problemet næsten helt sikkert ikke relateret til harddisken. Hvis der ikke små lysdioder lyser, og du ikke høre nogen fan lyde, så er det en magt problem, ikke en harddisk problem. Selv hvis harddisken ikke har mere aktivitet, vil lysdioderne stadig lyser, og skærmen vil stadig vise information om manglen på en startenhed. Hvis den bærbare computer vil kun starte op, når den er tilsluttet, er problemet med batteriet.
Hvis din bærbare computer vil starte som det skal, og du kan komme til skrivebordet, problemet er sandsynligvis med software. Men hvis disk vedligeholdelse software som ScanDisk er at du får besked om "Write fejl" eller noget lignende, er harddisken ikke. Du vil vil sikkerhedskopiere alle data, du kan stadig få adgang til en anden harddisk eller til dvd'er og derefter få din harddisk udskiftes. Eksterne enheder kan forårsage boot problemer. Tag nogen mus, tastaturer, kameraer, etc. fra din bærbare pc. Hvis det nu støvler normalt, så en af ​​disse enheder er årsag til problemet. Brug udelukkelsesmetoden til at finde ud af hvilken en det er.
Hvis den bærbare computer siger "OS ikke fundet", når du forsøger at starte det op, er der et problem med installationen af ​​operativsystemet. Hvis du stadig har OS cd eller dvd, kan du prøve at fuldføre en reparation installation. Hvis den bærbare computer vil kun starte op i fejlsikret tilstand, så er det nok et nyligt installeret program forårsager problemet. Afinstaller det nye program, og genstart den bærbare computer. Nogle gange bare starter op i fejlsikret tilstand vil lade Windows reparere sig selv.
En anden mulighed for fastsættelse din bærbare pc er med virusbeskyttelse rednings-cd. Virus beskyttelse software ofte giver dig en mulighed for at skabe en rednings-cd efter installation. Dette kan gendanne din bærbare computer til en arbejdsgruppe tilstand.

Før problemer ske

Der er nogle tegn på forestående fiasko, som du kan se ud for. Hvis din harddisk begynder at udvikle nye lyde som tiden går, eller lyder som en clunking tin kan, kan et problem være med dig snart. Dette er, når du skal sikkerhedskopiere dine vigtige data til en anden harddisk eller DVD. Du vil måske udskifte harddisken nu, før det mislykkes, mens du forsøger at bruge det til noget vigtigt. Det er bedre at få det erstattet på din egen tid i stedet vente til harddisken mislykkes lige før et vigtigt møde.

Sådan deaktiveres den automatiske museklik på en Toshiba Satellite

Sådan deaktiveres den automatiske museklik på en Toshiba Satellite


Det kan være frustrerende, når musen synes at klikke eller rul på sin egen, selv når du ikke bevidst røre pad. Følsomheden af ​​dit Toshiba Satellite s touchpad til utilsigtede hånd bestemmes af en funktion kaldet "PalmCheck" i computerens kontroller. Du kan justere følsomheden af ​​dit Toshiba Satellite s pad med blot et par klik.

Vejledning

1

Åbn "Kontrolpanel" fra din Satellite 's "Start" -menuen.

2

Klik på "Mouse" under "Hardware og lyd".

3

I "Egenskaber for mus" pop-up vindue, skal du vælge fanen "Enhedsindstillinger".

4

Klik på "Indstillinger" i midten af ​​vinduet.

5

Klik på "+" til venstre for "følsomhed" i det nye pop-up vindue.

6

Vælg "PalmCheck" på listen under "Følsomhed".

7

Juster skyderen mod "Maksimum" for at reducere følsomheden af ​​din touchpad, når du ved et uheld børste imod det. Klik på "Anvend" for at afslutte din nye indstilling.

TIPS

  • Hvis din Satellite stadig reagerer med for meget følsomhed, kan du også justere skyderen under "Touch Sensitivity". Klik på "Anvend" for at gemme eventuelle ændringer i denne indstilling også.

Sådan foretages fejlfinding Toshiba A105-S2071 Problemer

Fejlfinding på Toshiba Satellite A105-S2071 bærbar computer kan hjælpe dig med at lære mere om din bærbare computer. Arbejde gennem din bærbare computer problemer også vil holde dig fra at skulle betale en computer værksted for at løse problemer, som du kan håndtere på egen hånd. Almindelige problemer med Toshiba Satellite A105-S2071 bærbar omfatter: WinDVD ikke fungerer efter installation af Windows Vista Service Pack opdatering "Avanceret" fanebladet ikke vises i vinduet Egenskaber for mus og Symantec-software blokerer Toshiba Upgrade Assistant.

Vejledning

WinDVD fungerer ikke efter installation af Windows Vista Service Pack 1

1

Højreklik på et åbent område på skrivebordet i Windows, klik på "Ny" og derefter klikke på "mappe" for at oprette en ny mappe. Ændre navnet på den mappe til "WinDVD."

2

Klik på "Toshiba: WinDVD Update" linket i afsnittet Ressourcer, og klik på "Hent nu" for at downloade opdatering til forudinstallerede programmet InterVideo WinDVD, hvis programmet er har problemer, der arbejder efter installation af Windows Vista Service Pack 1. Gem programmet til mappen "WinDVD" du har oprettet på skrivebordet i Windows.

3

Åbn mappen "WinDVD" efter filen er færdig med at downloade, og klik på "V8.0B06.137-Update.exe" for at køre opdateringen til WinDVD-programmet. Klik på "OK", når der vises en meddelelse siger opdateringen er færdig. InterVideo WinDVD bør vende tilbage til normal funktion, når de anvendes på Toshiba Satellite A105-S2071 laptop.

"Avanceret" fanebladet Mangler I Mouse Properties Window

4

Klik på "Start" og derefter klikke på "Control Panel". Klik på "Tilføj eller fjern programmer" og derefter vælge "Fjern et program."

5

Rul gennem listen over programmer, og vælg "Alperne Touch Pad", klik derefter på "Rediger / fjern" knappen nederst på skærmen. Klik på "OK", når du bliver spurgt, om du ønsker helt at fjerne programmet.

6

Genstart Toshiba Satellite A105-S2071 laptop, klik derefter på "Toshiba: Alperne pegeredskab driver" linket i afsnittet Ressourcer til at hente den opdaterede driver til din touch pad. Gem filen på skrivebordet i Windows.

7

Klik på filen du hentede til skrivebordet for at starte installationen af ​​driveren. Genstart den bærbare computer for at færdiggøre installationen for touch pad driver, der placerer fanen "Avanceret" tilbage i vinduet Egenskaber for mus.

Symantec Software blokerer Toshiba Upgrade Assistant

8

Klik på "Start" og derefter klikke på "Run". Skriv "msconfig" i feltet Kør, der vises på skærmen, og tryk derefter på "OK". Vinduet System Configuration Utility vises på skærmen.

9

Vælg fanen "Tjenester", og klik derefter på den tomme boks til venstre for "Skjul alle Microsoft-tjenester" for at placere en markering i boksen. Klik på "Service" for at placere tjenesterne i alfabetisk rækkefølge, så fjern markeringen følgende programmer: Symantec AppCore, Symantec Core LC, Symantec Event Manager, Symantec er password Validation, Symantec Lic NetConnect tjeneste, Symantec Network Proxy og Symantec Indstilling Manager. Klik på "OK" efter programmerne har været markeret.

10

Genstart den bærbare computer, når du bliver bedt om. Start Toshiba Upgrade Assistant igen for at opgradere din bærbare Toshiba-pc.

Sådan foretages fejlfinding Toshiba P35-S611

Sådan foretages fejlfinding Toshiba P35-S611


Toshiba P35-S611 er en satellit computer bygget specielt som en spillemaskine. Det besidder mange højteknologiske funktioner som en TruBrite skærm og Intel Pentium 4-processor. Men ligesom med enhver stykke elektronisk udstyr, vil der være tidspunkter, hvor Toshiba P35-S611 ikke vil fungere korrekt eller endda starte. Mens alvorlige problemer bedst håndteres af en uddannet tekniker, kan mange spørgsmål løses på egen hånd med få enkle fejlfinding tricks.

Vejledning

1

Sikker tilslutte alle kabler. De mest almindelige årsager en computer vil ikke starte, er en løs ledning og et afladet batteri. Kontroller også monitor-forbindelse. Hvis du bruger en kablet tastatur og mus, skal du kontrollere, at de er sat i.

2

Trykke på F8 flere gange, mens computeren starter op. Et sæt af boot muligheder vil blive vist på skærmen. Brug op- og ned piletasterne til at fremhæve "fejlsikret tilstand" og tryk "Enter".

3

Bestem, hvad der kunne have været gjort for at forårsage problemet. Hvis du har installeret et nyt program eller ny hardware, skal du afinstallere den og genstarte igen.

4

Genstart computeren i "fejlsikret tilstand" og derefter køre virus og malware scanninger. Hvis scanninger finde og fjerne virus eller malware, genstart computeren normalt. Hvis computeren stadig har problemer med at starte normalt, genstarte igen ind i "fejlsikret tilstand".

5

Udfør en Systemgendannelse til at rulle computeren tilbage til en tidligere konfiguration. Klik på "Start" og derefter "Hjælp og support", og vælg "Fortryd ændringer på computeren med Systemgendannelse." Vælg en nylig gendannelsespunkt og lad computeren fortryde alle ændringer, der kan have forårsaget problemet.

TIPS

  • Virus og malware undertiden foretage ændringer i systemfiler, der kan forhindre computeren i at starte.

Sådan installeres en intern Toshiba bærbar modem

Sådan installeres en intern Toshiba bærbar modem


Modemet i din bærbare Toshiba-pc er en intern hardware enhed, som giver din bærbare computer til at sende og modtage data via en telefonledning, såsom at sende og modtage faxer og forbinde til internettet via en dial-up service. Hvis den interne modem i din bærbare Toshiba-pc ikke længere fungerer korrekt, kan du erstatte den med en ny intern laptop modem ved at bestille det gennem Toshiba eller ved at købe en fra en laptop dele forhandler. Før du kan bruge din udskiftning modem, skal du nøje følge trinene for at fjerne den gamle modem og installere den nye.

Vejledning

1

Sluk den bærbare computer og fjerne batteriet. Luk din bærbare Toshiba-pc, og luk låget. Placer den bærbare computer på hovedet på en ren og stabil overflade, så du kan få adgang til rummene nedenunder den bærbare computer. Fjern batteriet for at komme til skade, mens du arbejder på interne laptop komponenter. Sådan fjerner du batteriet på de fleste Toshiba laptops, find batterilåsen under den bærbare computer, og skub det til den ulåste position. Når ulåst, kan du trække batteriet ud af båsen.

2

Tag alle kabler og enheder. Tag netledningen fra den bærbare computer og fjerne eventuelle enheder og kabler, der er knyttet til den bærbare computer. Dette omfatter telefonlinjen, Ethernet-kabel, mus, hovedtelefoner, flash-drev og andre enheder.

3

Find modemet rum og fjern dækslet. De fleste Toshiba bærbare modemer er opstaldet i deres eget rum og er skruet til bundkortet. Hvis du ikke ved, hvilken rum indeholder dit modem, gennemgå brugervejledningen til din specifikke Toshiba model. Når du har fundet det rum, fjerne de fire skruer på dækslet modem for at åbne det.

4

Fjern det gamle modem. Modemet er skruet på bundkort med to skruer. Fjern disse skruer --- en er øverst til højre på modemmet og den anden er i bunden til venstre på modemet. Find det lille kabel, der forbinder modemet til bundkortet. Brug din pegefinger og tommelfinger, træk stikket ende af kablet ud af modemmet. Når du har fjernet kablet, løft forsigtigt modemmet ud af rummet.

5

Sæt den nye modem. Forsigtigt placere og tilpasse den nye modem ind i rummet, så skruehullerne på bundkortet og modem er tilpasset. Omhyggeligt fastgøre modemmet på plads, så indsæt og stram modemets skruer til at fastgøre den til bundkortet. Sæt modemkablet i modemmet. Placer dækslet modem igen, indsæt og spænd det til fire skruer.

6

Installer modemdriverne. Besøg den bærbare computer teknisk support side på Toshibas hjemmeside (se Resources) for at hente og installere de drivere, du har brug for at drive det nye modem. Hvis du vil bruge modemmet, skal du blot indsætte en telefonledning i modemet stikket på bagsiden af ​​den bærbare computer og oprette en ny opkaldsforbindelse ved at køre Netværksforbindelser guiden.

TIPS

  • Bær en ESD (elektrostatisk afladning) armbånd eller en anden grundstødning enhed ved håndtering intern hardware for at forhindre statisk elektricitet fra permanent skade den bærbare computer.
  • Hent driverne på en anden computer og gemme dem på et flashdrev eller en cd, før du fjerner din gamle modem, hvis du ikke kan få adgang til internettet uden modem.
  • Kontakt din garantioplysninger, før du udskifter modemet til at være sikker på, at erstatte det ikke vil ugyldiggøre garantien.

Hvordan man gør en Recovery på en Toshiba Tecra A9

Toshiba Tecra A9 er en business notebook, der er designet til at gå head-to-head med andre forretningsområder notebooks såsom dem fremstillet af Lenovo og Dell. A9 omfatter en 15,9-tommer skærm, 2 GB RAM og en 160-gigabyte harddisk. A9 omfatter ikke inddrivelse diske, som anvendes til at gendanne computerens harddisk til fabriksindstillingerne. I stedet systemet indeholder en gendannelsespartition, der indeholder den nødvendige software til restaurering. Forud for at genoprette din computer, skal du sørge for at sikkerhedskopiere alle dine data, da det vil blive tabt under retableringen.

Vejledning

1

Sikkerhedskopier hele indholdet fra den computer, du vil gemme på en ekstern harddisk eller flash-drev.

2

Fjern alle tilsluttede enheder fra computeren, herunder højttalere, printere, harddiske, mus og tastaturer.

3

Åbn "Start" menuen og vælg "Luk" for at slukke for computeren.

4

Hold "F8" -knappen, og tryk derefter på computerens power-knappen for at tænde computeren.

5

Slip "F8" knappen, når "Avancerede startindstillinger" vises.

6

Vælg "Reparer computeren" ved hjælp af pileknapperne, og tryk derefter på "Enter".

7

Vælg muligheden for at formatere og gendanne din computer til fabriksindstillingerne, og tryk derefter på "Enter".

8

Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre gendannelsen af ​​computeren.

Sådan Sluk for pegefeltet i Vista på en Toshiba

De fleste Toshiba laptops kommer med et touch pad mus. Den touch pad giver brugerne mulighed for at navigere, rulle, zoome og trække emner med i dokumenter og på internettet ved at trykke på puden med fingerspidserne. Den touch pad kan blive alt for følsom og gør det vanskeligt at navigere dokumenter, hvor brugerne kan vælge at bruge en ekstern mus i stedet. Computer Management Console administrerer enhederne i Windows Vista. Deaktiverer pegefeltet enhed, hvis du ikke længere ønsker at bruge de indbyggede mus kapaciteter.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen fra bunden af ​​skrivebordet. Højreklik på "Computer" og klik på "Administrer". Computer Management Console lancerer.

2

Klik på "Enhedshåndtering" fra venstre rude i konsollen. Alle computerenheder er opført i den midterste rude af konsollen.

3

Klik på "+" tegnet ud for "Mus og andre pegeredskaber."

4

Klik pegefeltet enhed under "Mus og andre pegeredskaber." Højreklik og klik på "Disable".

5

Klik på "File" og derefter "Afslut" for at gemme dine indstillinger og lukke ud af computeren Management Console.

Toshiba A200 Funktionstaster fungerer ikke i XP

Toshiba Satellite A200-serien af ​​bærbare computere blev udgivet sammen med Windows Vista-operativsystemet i USA. Hvis du vælger at nedgradere din A200 til Windows XP, kan softwaredrivere, der understøtter funktioner såsom funktionstasterne (F1 til F12) ikke korrekt. Der er flere handlinger, du kan prøve på din computer for at få funktionstasterne fungerer korrekt, men ingen er garanteret at arbejde på alle A200-serien model.

Hot Key Cards

Toshiba Satellite serien computere har en funktion kaldet "Hot nøglekort", der gør det muligt at udføre den funktion tastbetjeninger på skærmen med din mus, snarere end gennem at trykke på tasterne. Hvis du har den varme nøglekort funktion deaktiveret, er dine funktionstaster også slået fra. Du kan løse dette ved at klikke på "Start" menuen på din Windows XP menulinjen, og klik på "Programmer", "TOSHIBA" og "Utilities". Kig efter en linje mærket "Hot centrale kort indstillinger" eller "Flash card indstillinger" og dobbeltklik for at starte det. Sørg for, flash eller varme nøglekort er aktiveret.

Hent amerikanske Drivers

Toshiba amerikanske websted tilbyder flere downloads, du kan bruge til at opgradere computerens drivere, afhængigt af operativsystemet. Gå til den Toshiba salg websted, og klik på "Support" og derefter "Product support." På denne side kan du vælge din specifikke model og gennemse de specifikationer, brugervejledning, meddelelser support og produkt- downloads. Gå til download siden og filtrere resultaterne for at se kun de downloads er relevante for Windows XP. Skærmen for hver download-link vil give dig et par detaljer om download og installation. Downloade grundlæggende funktion eller nytte drivere, der gælder for XP-systemet. Disse kan reparere din funktion nøglespørgsmål.

Prøv canadiske drivere

Canadiske Toshiba Satellitter deler karakteristika med de amerikanske modeller, så mange af de drivere fungerer på samme, men den canadiske site, mens sværere at navigere, tilbyder en bred vifte af drivere. Gå til den mobile computing del af Toshiba Canadas supportwebsted (se Resources) og vælg din model, så godt du kan. Vælg et delnummer, da dette er nødvendigt, selv om funktionstasterne ikke har en relateret varenummer. Som med den amerikanske websted, vil du se en liste over emner, som du kan downloade. Disse vil hente i zip-filer med det samme, i stedet for at sende dig til en detalje side, men der er en specifik genvejstast hjælpeprogram kan du downloade til XP på dette site.

Andre årsager og løsninger

Funktionstaster kan stoppe med at arbejde på ældre computermodeller grund af slitage på computeren. Hvis du har spildt væske på den øverste del af tastaturet, nær funktionstasterne, dette kan påvirke deres evne til at fungere. Du skal muligvis have computeren professionelt renset. Alternativt kan du opgradere din Windows XP med Windows Service Pack 2 eller 3, tilgængelig fra Windows-webstedet.

Sådan ændres startrækkefølgen på en Toshiba

Startrækkefølgen fortæller computeren, hvor den skal søge efter oplysninger, mens du starter. Hvis computeren ser ud til den første enhed på listen, og finder den tom eller uden nyttige oplysninger, vil den gå videre til den anden enhed, og så videre. Ifølge Help Desk Geek, den mest almindelige årsag til et behov for at ændre computerens startrækkefølge er at få computeren boot, eller starte fra et opsving disk. Du kan udskrive eller nedskrive disse instruktioner, fordi at følge dem vil kræve, at du genstarter computeren.

Vejledning

1

Genstart computeren, og se efter en meddelelse om, hvilken tast du skal trykke for at indtaste "setup" eller "BIOS". Afhængigt af hvad model Toshiba du har, vil nøglen blive enten "F1" eller "Esc". Muligheden for at trykke den rigtige nøgle vil kun være tilgængelig i en begrænset periode. Hvis du går glip af chancen, lade computeren for at afslutte start, og genstart, og hold den rigtige nøgle den mens computeren starter igen, indtil du er taget til en blå eller sort skærm med kun tekst. Dette er computerens BIOS skærm, hvor du kan ændre alle af computerens grundlæggende indstillinger.

2

Flyt den fremhævede firkant til "Boot priority" ved hjælp af piletasterne. Din mus eller pegefelt fungerer ikke på dette punkt. Once "Boot priority" er markeret, skal du trykke på "Enter" -tasten. Den næste skærm viser en liste over alle de enheder computeren kan starte fra.

3

I mange Toshiba modeller, vil du være i stand til at vælge den rækkefølge, som enhederne er kontrolleret for bootable oplysningerne ved at trykke taltasterne og fremhæver hver enhed, men nogle bruger forskellige kontroller. Uanset hvad, en sidebar eller tekstboks vil indeholde let fulgt instruktioner til indstilling af ordren. Indstilling af harddisk som den første enhed vil give din computer til at starte den hurtigste, da det vil straks finde dit installerede operativsystem, før det har at se gennem andre enheder.

4

Rul til "Exit" og tryk på "Enter", når du har indstillet startrækkefølgen du kan lide. Vælg "Ja", når computeren spørger, om du vil gemme den aktuelle konfiguration. Hvis du ikke gemme, eller hvis du bare genstarte computeren uden først at vælge "Exit", BIOS-indstillingerne vender tilbage til den måde, de var sidste gang computeren blev startet.

Sådan deaktiveres Bluetooth på en Toshiba Qosmio

Bluetooth-teknologien giver din Toshiba Qosmio til at kommunikere trådløst med eksterne enheder, såsom hovedtelefoner, mus og tastaturer. Ulempen ved at holde din Bluetooth er, at det kan dræne batteriet, hvilket resulterer i kortere tid mellem opladningerne. Du skal også slå Bluetooth-kapaciteter i visse situationer, f.eks på flyvemaskiner eller på steder, hvor det trådløse signal kan forstyrre andet følsomt udstyr. Toshiba computere Find dine Bluetooth-indstillinger i en særlig mappe på din liste programmer; derfra, kan du deaktivere Bluetooth.

Vejledning

1

Hold tasten "Fn" tasten på tastaturet, indtil Toshiba programkort vises på skærmen. Disse er små rektangler med forskellige ikoner.

2

Klik på kortet på den yderste højrefløj, kaldet "Stacked" kort, og slip "Fn" -tasten. Den "Stacked" kort vil være en anden farve end de andre kort. Hvis du klikker på det lancerer en ny menu kort.

3

Dobbeltklik på kortet med Bluetooth-symbolet for at starte indstillingsvinduet Bluetooth.

4

Vælg "Bluetooth" i øverste venstre hjørne af vinduet med indstillinger og derefter klikke på "Indstillinger".

5

Klik på fanen "Generelt" og find "Bluetooth status" område. Klik på knappen i denne boks.

6

Klik på "OK" og luk indstillingsvinduet Bluetooth.

TIPS

  • Du kan genaktivere Bluetooth til enhver tid ved at gentage processen.

Sådan foretages fejlfinding en Toshiba A65

Sådan foretages fejlfinding en Toshiba A65


Fejlfinding af en Toshiba A65 er en flertrins proces, der kan enten være en hurtig affære eller en, der kræver tålmodighed og nogle hoved-skrabe. Der er mange problemer, der kan hjemsøge en anordning så kompleks som en Toshiba A65 bærbar computer, men indsnævre listen til et lille antal af de mest sandsynlige problemer kan gøre fejlfinding A65 en opgave selv en person med lidt computer erfaring kan udføre i deres egen hjem, så længe de har en stjerneskruetrækker, en VGA-kabel, og adgang til en ekstern skærm.

Vejledning

Indstillinger for strøm og drivere

1

Kontroller strømforsyningen til Toshiba A65. Det er altid bedst at tjekke for de enkleste mulige løsninger først, så kontroller, om computerens netledning / AC-adapter er tilsluttet korrekt eller har løsnet.

2

Tjek dine lysstyrke. Det kan være, at dine lysstyrke er hele vejen slået ned ved et uheld. Dette vil resultere i en sort skærm, der ikke synes at være i funktion. Den hurtigste måde at løse dette problem er via lysstyrke genvejstaster på tastaturet, som er lige over de numeriske taster på tastaturet øverst på tastaturet.

3

Besøg Toshiba supportwebsted og kontrollere, om din Toshiba A65 har brug for nye drivere. Specifikt er drivere til tastaturer og mus udgivet på et semiregular basis. Download og installation af disse kunne afhjælpe reagerer ydre komponenter eller funktionssvigt tastatur.

Keyboard fejlfinding

4

Overvej at udskifte tastaturet, hvis føreren støtte ikke løser et tastatur-relateret problem. Vend Toshiba A65 og fjern alle tastatur-relaterede skruer med en lille Phillips skruetrækker. Disse skruer er markeret med en lille tastatur ikon, der hjælper med at identificere dem.

5

Flip forsigtigt Toshiba A65 tilbage over og fjern tastaturet skjold (dette er den stribe, der ligger lige over tastaturet og lige under skærmen). Brug en flad genstand som en kile til at lirke under siderne af afskærmningen og pop det ud.

6

Afbryd tastatur-kabel, der løber fra bunden af ​​Toshiba A65 til bunden af ​​tastaturet, og træk tastaturet helt. Installer den nye tastatur ved at gentage proceduren i omvendt rækkefølge.

Display fejlfinding

7

Overveje muligheden for et display problem, hvis power settings og lysstyrkeindstillinger er justeret på Toshiba A65. Check for monitor problemer med at bruge et VGA-kabel til at teste en ekstern skærm på Toshiba A65.

8

Slut VGA-kablet til den side af din Toshiba A65 og bagsiden af ​​en ekstern skærm.

9

Test den eksterne skærm. Hvis den eksterne skærm værker (viser det indhold, som normalt ville blive vist på Toshiba når tændt), så vil din bærbare computer skærmen skal udskiftes med en Toshiba / computer tekniker. Hvis den eksterne skærm ikke virker, dit bundkort sandsynligvis skal udskiftes.

TIPS

  • Bundkort udskiftning er ofte for dyrt at være det værd. Overvej en ny eller brugt computer helt i stedet.

Toshiba Laptop Touchpad Problemer

Toshiba Laptop Touchpad Problemer


Toshiba laptops omfatter en touchpad, der flytter markøren rundt uden en separat mus. Mens dette er pladsbesparende, Toshiba udgivet en kugle i 2009 på grund af bekymringer om, hvordan pegefeltet virker for mange Toshiba ejere. De spørgsmål kan nemt løses ved at ændre indstillingerne. Men du kan også nødt til at opdatere dine drivere for at sikre, du kan skrive, trykke og på anden måde bruge touchpad, og har det reagere korrekt.

Følsomhed og funktioner

En af de mest almindelige klager over Toshiba laptops er, at touchpad er for følsom. Ranking efter følsomhed er klager, at "trykke på" og "klemme Zoom" funktioner er mere et irritationsmoment end en hjælp. Hvis du oplever disse problemer, kan alle disse ting justeres ved at gå til "Control Panel", "Egenskaber for mus", "Avanceret", "Device Settings" eller "Avanceret" og "Touchpad", "trykker" eller "Hardware . " Sluk indstillingerne for at aktivere aflytning, hvis det er din vigtigste spørgsmål. Gør touchpad mindre følsom ved at flytte den mod minus ("-") symbol.

Utilsigtet Tapping

Mindre Toshiba laptops tilbyde begrænset plads. Som et resultat, en let berøring på pegefeltet, mens du skriver, kan flytte markøren utilsigtet. For at bekæmpe dette frustration, slukke trykke, mens du skriver. I kontrolpanelet skal du vælge "Egenskaber for mus", "Avanceret", "Device Settings" eller "Avanceret" og "Touchpad", "trykker" eller "Hardware". Klik på "trykke på Indstillinger" knappen, og derefter markere feltet, der giver mulighed for at deaktivere trykke, når du bruger tastaturet.

Aktiver / Deaktiver

Hvis din touchpad pludselig op med at svare helt, eller hvis du ønsker at deaktivere din touchpad eller anden grund, du behøver ikke nødvendigvis at afinstallere eller geninstallere drivere. Toshiba laptops kommer med en funktionstast genvej, der aktiverer og deaktiverer touchpad. Du skal blot holde nede "Fn-F9", og se, om dette løser det problem, du oplever.

Aktiveret Touchpad fungerer ikke

Hvis din touchpad er holdt op med at arbejde og ved hjælp af funktionstasten har ikke løst problemet, skal du geninstallere touchpad drivere. Sørg for at have en ekstra mus på hånden til at bruge, når du afinstallerer driverne. Afinstaller touchpad bilister i "Control Panel", "Programmer" og derefter "Programmer og funktioner". Vælg touchpad driver til din Toshiba bærbar computer, og klik derefter på "Fjern". Efter afinstallationen er fuldført, skal du genstarte computeren. Hvis du ikke har driveren dvd, der fulgte med din computer, skal du besøge Toshibas supportwebsted for at hente de nye drivere (fuld link i indtægter).

Download af drivere

Du kan hente de nyeste drivere, kan du besøge Toshibas supportwebsted (fuld link i indtægter). Vælg "Download", og vælg dit produkt kategori, dets familie og model fra drop-down menuer. Klik på "Go" for at se en liste over tilgængelige drivere. Fra feltet "Alle kategorier", vælge "TouchPad" og vælg driveren til din Toshiba model. Når overførslen er færdig, skal du installere de nye drivere og genstarte din maskine.