motoblur konto

Hvordan man laver en ny konto med Motorola Blur

Motorola sløring er den grænseflade, der bruges til Motorola fortære, en type smartphone. Motorola udløst den Devour i begyndelsen af ​​2010. Det har en Android styresystem og et QWERTY-tastatur. Den Blur interface eller MotoBlur tilbyder sociale netværk widgets som Facebook, Twitter, e-mail og meget mere - alt integreret i Desktop af telefonen. Det lader brugerne trække alle vandløb, at de følger i deres skrivebord, så de kan se alle info på en gang uden at skulle logge ind på en lang række konti.

Vejledning

1

Tænd din Motorola Devour ved at holde knappen på toppen af ​​telefonen. Slip knappen, når telefonen starter op.

2

Skub startskærmen knappen, symboliseret ved et lille hus. Dette bringer dig til hovedskærmen.

3

Find knappen Register. Tryk på "Register" knappen på startskærmen for at begynde at oprette din konto.

4

Indtast din e-mail-konto-adresse. Opret og indtast en adgangskode.

5

Klik på knappen "Udført". Du har oprettet din MotoBlur konto.

Sådan oprettes et Active Directory-konto & Email

Sådan oprettes et Active Directory-konto & Email


Windows Active Directory indeholder Exchange-postkasse tilladelser under oprettelsen af ​​en ny bruger. Active Directory er et centralt punkt for bruger- og edb tilladelser, domæne politikker og device management. Hver ny bruger på nettet kræver administrator at oprette en konto i Active Directory. Opret en ny bruger i Active Directory og aktivere en Exchange-postkasse i løbet af processen.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen i Windows server og vælg "Alle programmer". Klik på "Administrative Tools" og vælg "Active Directory-brugere og -computere" fra menuvalg. Dette starter Active Directory editor.

2

Klik på plustegnet ved siden af ​​dit Windows-navneserver. Dette udvider en liste med valgmuligheder. Højreklik på ikonet mærket "Brugere". Vælg "Ny" og vælg "Bruger" fra menuen. Den nye bruger guiden åbnes.

3

Indtast brugerens fulde navn i guiden åbning skærm. Indtast brugerens profil konto i tekstfeltet der hedder "Bruger login navn." Klik på knappen "Næste".

4

Indtast brugerens midlertidige adgangskode og marker feltet "Bruger skal ændre adgangskode ved næste login." Dette tvinger brugeren til at ændre den midlertidige adgangskode efter at have logget på for første gang. Klik på knappen "Næste".

5

Marker feltet "Opret en Exchange postkasse." Klik på knappen "Næste". Klik på "Afslut" på det sidste sammenfattende skærmen, og brugerens Active Directory-konto og Exchange-postkasse er skabt.

Sådan slettes en Google Checkout-konto

Sådan slettes en Google Checkout-konto

Google Checkout er et betalingssystem, der giver købere og sælgere til at gennemføre transaktioner uden at udsætte finansielle oplysninger. Meget gerne sin større konkurrent PayPal, Google Checkout er primært til Internet-transaktioner. Hver Google Checkout-konto er tilknyttet en Google-konto. Hvis du vil slette Checkout-konto helt, skal du slette den tilknyttede Google-konto.

Vejledning

1

Log ind på hjemmesiden Google-konti med Google-konto knyttet til din Google Checkout-konto (se Resources).

2

Klik på & ldquo; Rediger & rdquo; siden "Mine produkter" omkring en tredjedel af vejen ned på siden. Klik på & ldquo; Luk konto og slette alle tjenester og information i forbindelse med det & rdquo; i henhold til "Slet konto" på den næste side.

3

Anbring et flueben ud for hvert af de Google-produkter, der er anført på siden for at bekræfte, at du forstår, at du ikke længere vil have adgang til disse oplysninger. Indtast din Google-adgangskode i boksen nederst på siden.

4

Sæt et flueben ud for & ldquo; Ja, jeg ønsker at slette min konto & rdquo.; Sæt et flueben ud for & ldquo; Ja, erkender jeg, at jeg stadig er ansvarlig for eventuelle gebyrer afholdt på grund af et verserende finansielle transaktioner & rdquo.;

5

Klik på & ldquo; Slet Google-konto & rdquo.;

TIPS

 • Hvis du foretrækker at holde din Google-konto, men ønsker ikke at bruge Google Checkout længere, slette oplysninger betalingen i stedet. Dette vil effektivt deaktivere din Google Checkout-konto.
 • Sletning din Google-konto, slettes alle oplysninger i forbindelse med det, bortset fra Google Alerts, Google Grupper og Google Docs. Slet ikke din Google-konto, medmindre du ikke længere have adgang til de oplysninger, der er forbundet med det.

Sådan kopieres en figur af konto fra QuickBooks 2006

Når du indstiller et selskab fil op ved hjælp af finansielle software QuickBooks 2006, bliver du bedt om at indtaste specifikke oplysninger om din virksomhed. De data, du giver, bliver brugt til at skabe den kontoplan, der omfatter stillingsbetegnelser af medarbejdere og deres løn sats. Du kan nemt kopiere kontoplan fra en af ​​dine QuickBooks filer til en ny ved hjælp af Import og eksport funktioner til rådighed i programmet.

Vejledning

1

Åbn filen på din computer, der indeholder diagrammet af konto, som du vil kopiere.

2

Klik på "File", og klik derefter på "Utilities" valgmulighed. Klik på "Export" valgmulighed.

3

Klik på "List til IIF", og vælg derefter en placering på computeren for at gemme diagrammet i betragtning. Klik på "Export" knappen og lukke ud af QuickBooks.

4

Åbn en ny QuickBooks 2006 fil, og klik derefter på "File" valgmulighed. Klik på "Utilities", og klik derefter på "Importer" valgmulighed.

5

Klik på "IIF Files", og vælg den fil, du har eksporteret. Klik på "Import" knappen. Diagrammet af konto vil derefter blive kopieret til din nye fil.

Sådan Transfer en indbetaling fra en konto til en anden i QuickBooks

Sådan Transfer en indbetaling fra en konto til en anden i QuickBooks


Mange mennesker og virksomheder har flere bankkonti til at styre. Dette kan foreslå et problem i QuickBooks fordi softwaren som standard indsætter sidste bankkonto anvendes i en indbetaling. Feltet, der identificerer bankkontoen er små, og der er flere andre rullemenuer gøre opmærksom væk fra kontonavn. Hvis den korrekte konto ikke er valgt, depositum stillinger til den forkerte konto. Heldigvis rettelsen for udstationering til den forkerte konto er enkel i QuickBooks.

Vejledning

1

På "Home" skærm i QuickBooks, skal du vælge "Optag Indlån".

2

I "Make Indlån" vinduet, ændre "indbetaling til" konto til den konto, hvor den forkerte indskud blev lagt ud.

3

Gentagne gange skal du vælge "Forrige" før depositum pågældende vises.

4

Skift "indbetaling til" konto til den rigtige bankkonto. Hvis et "En gang meddelelsen" popper op, klik på "OK" for at lukke vinduet. Du vil have en chance for at annullere ændringen, hvis det er nødvendigt.

5

Klik på "Gem og luk". En anden vindue popper op, så du ved, at du er ved at ændre transaktionen. Klik på "OK" for at lukke vinduet og registrere ændringen. Din indbetaling er nu optaget i den rigtige konto.

TIPS

 • Der er mange forskellige versioner af Quickbooks, men deponering processen er meget ens i hver version.

Sådan tilføjes en Debitor konto i Quicken Hjem & Business 2008

Quicken Hjem & Business 2008 sporer dine indgående og udgående finansielle transaktioner. Du vil være i stand til at spore fakturaer for alle dine konti-tilgodehavende konti. Dette giver dig mulighed for at få en øjeblikkelig idé om disse kunders transaktioner. Du kan oprette en konto til alle dine debitorer, eller du kan lave en konto pr kunde. Du kan afslutte processen i et par minutter pr konto.

Vejledning

1

Åbn Quicken Home & Business. Du bliver nødt til at have en firmakonto allerede sat op til at tilføje en konti-tilgodehavende til det. Access som tidligere set-up konto.

2

Vælg "Gå til Business Center" under "Business" menuen. Dette åbner din virksomhed Konti snapshot side, som giver dig et hurtigt overblik over alle dine forretningstransaktioner.

3

Klik på knappen "Tilføj konto" nederst på siden (under afsnittet "Business Accounts"). Du skal måske rulle ned på siden for at få adgang til det.

4

Sæt et mærke ved siden af ​​"fakturaer / Tilgodehavender" til at udpege den kontotype. Klik på "Næste". Du kan vende tilbage til en tidligere side ved at vælge knappen "Tilbage". Hvis du har brug for at starte forfra, skal du klikke på knappen "Annuller".

5

Brug tilgodehavende for alle kunder konti. Standardindstillingen for kontoens navn er "kundefakturaer." Du kan bruge dette eller skriv et andet navn i den angivne plads. Denne funktion vil spore alle dine kunder på ét sted. Klik på "Næste" og derefter "Udført".

6

Opret individuelle konti for hver enkelt kunde. Hvis du ønsker at gøre regnskab for hver enkelt kunde, bliver du nødt til at gentage trin 5 for hver enkelt. Du kan bruge navnet på kunden for kontoen. På denne måde vil det være lettere at spore hver enkelt separat.

7

Gennemgå dine konti-tilgodehavende konti. Du kan få adgang til nyoprettede konti fra virksomhedsregnskaber snapshot side. De vil blive vist under "Mine data" - "virksomhedsregnskaber" - "A / R Accounts (fakturaer)" i midten af ​​siden. Hvis der er et udestående faktura for nogen af ​​disse konti, vil de også blive vist på toppen af ​​siden under "Debitorer (ubetalte fakturaer)." De er vist på venstre side af siden, sammen med alle i din virksomhed konti under "Net Worth" sektionen. Klik på kontonavnet for at åbne kontoen.

TIPS

 • Hvis du har brug for hjælp til kontoen-opsætningen, skal du klikke på ikonet Hjælp nederst til venstre på siden. Du vil se hjælpetekst specifikke for trin du er på.

Sådan Set Up en kreditlinje konto i Quicken

Kreditlinjer er lån udstedt af banker og finansielle institutioner til bestemte aktiviteter såsom reparation eller remodeling et hjem eller finansiere en uddannelse. Da det er en form for kredit, skal den betales tilbage gennem en række betalinger. Opsætning af konto på finansielle program Quicken kan hjælpe dig med at holde styr på disse betalinger.

Vejledning

1

Klik på knappen "Tilføj konto" i "Konto Bar."

2

Vælg "Denne konto er ikke afholdes på en finansiel institution" valgmulighed ved vinduet, der vises.

3

Vælg "kreditkort" fra listen over indstillinger, der vises i det næste vindue.

4

Indtast størrelsen af ​​din linje af kredit, når du bliver bedt om af programmet.

Sådan åbnes en virtuelle penge konto

Sådan åbnes en virtuelle penge konto


At have en virtuel penge konto er en god måde at få udbetalt fra online arbejdsgivere eller fra kunder, der køber dine produkter. Disse kort er tilgængelige fra en håndfuld virksomheder, og er en fremragende måde at overføre penge nationalt og internationalt ved blot at gå til en ATM og hæve penge. De gemmer penge, så du kan aldrig overdraw en virtuel penge konto. Ved at bruge virtuelle penge, kan du betale dine regninger, købe ting, sende penge eller deponere midlerne på din virtuelle penge på din checkkonto.

Vejledning

1

Ring eller mail de selskaber, der tilbyder de virtuelle penge kort, og tale med en kundeservicemedarbejder, der kan forbinde dig med en agent, der sælger dem.

2

Udfyld online-ansøgning, at de vil sende dig via e-mail eller USA mails.

3

Aktiver dit kort online, efter at du modtager den ved at sætte i den rigtige aktiveringskoden og andre oplysninger, som de har brug for.

4

Finansiere din kort ved handlende, der tillader disse pengeoverførsler, gøre en bankoverførsel, eller vente til din arbejdsgiver betaler dig ved hjælp af virtuelle penge kortet.

TIPS

 • Et virtuelt pengekort bruger en PIN-kode til at give adgang til kortet. De er meget sikker, og de fleste er FDIC forsikret.
 • Sørg for at du ikke holde din pinkode i et oplagt sted.

Hvad sker der, hvis jeg ikke bruger min Google Voice-konto?

Hvad sker der, hvis jeg ikke bruger min Google Voice-konto?


Voice over Internet Protocol teknologi gør det muligt at foretage og modtage telefonopkald via din internetforbindelse, uden at bruge en fastnet eller trådløs telefon tjenesten. Google Voice er et eksempel på et VoIP-baseret kaldende program. Google Voice er gratis at bruge på datoen for denne offentliggørelse, men har nogle krav, herunder mængden af ​​brug kræves for at holde en konto aktiv.

Google Voice

Google Voice er et webbaseret program, der giver dig mulighed for at foretage opkald over internettet. Med Google Voice, modtager du en standard telefonnummer i dit område kode, som du kan bruge til at foretage og modtage opkald. Programmet giver dig også mulighed for at sende og modtage SMS-beskeder. Programmet virker med din Google-konto; når det er knyttet til din Gmail-konto, kan du foretage og modtage opkald via din Gmail-indbakke. Google Voice har også en Android applikation, som du kan bruge til at foretage opkald eller sende tekster gennem din handsetâ € ™ s internetforbindelse.

Krav

Fra datoen for offentliggørelse, Google Voice fungerer som freeware. Du skal oprette en Google-konto, som skal forbinde din Gmail e-mail og Google Voice-nummer. Du har mulighed for at knytte et eksisterende telefonnummer til din Google Voice-konto til videresendelse. Efter tilmelding, skal du logge ind og foretage mindst ét ​​telefonopkald hver niende måned for at holde kontoen aktiv, ifølge Google helpdesk. Hvis du ikke opfylder minimumskravene, kan Google overveje din konto inaktiv og annullere din Google Voice-nummer.

Genaktivering

Hvis du ikke opfylder minimumskravene login krav og Google deaktiverer din konto, kan du tilmelde dig en ny Google Voice-konto. Du kan bruge din eksisterende Google-konto oplysninger for at tilmelde dig med Google Voice igen. Men hvis Google annulleret din Google Voice-konto, kan du miste det telefonnummer, du oprindeligt havde. Under tilmelding, kan du nødt til at vælge en anden Google Voice-nummer.

Google Voice App

Når du downloader Google Voice app fra Android Market, vil den app kræver, at du indtaster i din Google Voice-nummer og adgangskode. Hvis din konto går inaktiv, bliver du nødt til at ændre app indstillinger at inkludere din nye Google Voice-nummer. Dette kan forårsage login fejl, og du kan have til at slette og geninstallere Google Voice app på din telefon.

Sådan oprettes en Capital konto i MS Regnskab

Sådan oprettes en Capital konto i MS Regnskab

Når du starter en ny virksomhed, du yde bidrag til forretningen i kontanter eller udstyr. Disse bidrag er ofte kaldes kapitalindskud fra revisorer og er en del af ownerâ € ™ s egenkapital del af hovedbogen og balanceposter rapporter. I skattemæssig henseende er det vigtigt at korrekt reflektere over dine regnskabsdata bøger den kapital du bidrage til virksomheden. Det første skridt til korrekt tegner sig for kapitalindskud i MS Regnskab er at oprette en kapitalkonto i MS Accounting-software.

Vejledning

1

Vælg "Selskabet" i menulinjen, og vælg derefter "Ny konto".

2

Vælg "Egenkapital" i balanceposter sektion i dialogboksen.

3

Klik på "OK".

4

Indtast den konto, du ønsker at tildele til hovedstaden konto, hvis du bruger en hovedbog nummersystem. Hvis ikke, skal du indtaste kontonavn og derefter udfylde formularen ved at indtaste andre valgfri oplysninger, såsom åbning balance og beskrivelse af kontoen på kontoen.

5

Klik på "Gem" og "Luk".

TIPS

 • Hvis du ikke er sikker på, hvordan man opretter kapital konti på din hovedbog, overveje at ansætte en regnskabsmæssig professionel til at hjælpe dig.

Sådan genaktivere en handicappet Steam-konto

Steam er et online gaming platform, der giver dig mulighed for at styre dine spil, både online og offline. Når du har oprettet en Steam konto og linke din cd nøgler med din konto, behøver du ikke at indsætte cd til at spille. Steam kræver, at du overholde sine servicevilkår, herunder afstå fra at snyde, hacking eller distribuere dine loginoplysninger til nogen. Hvis Steam mistænker dig om disse adfærdsmønstre, vil det deaktivere din konto uden chancer for igen muliggør din konto. Hvis dine kontooplysninger bliver stjålet, og din konto er deaktiveret som et resultat, kan du genvinde din konto og aktivere den via Steam kundesupport.

Vejledning

1

Opret en Steam Support konto for at sende en hjælp billet til Steam supportteam fra Steam Support hjælpeside. Din Steam support konto er ikke det samme som din Steam spillekonto, så hvis din konto er blevet kapret eller kompromitteret, kan du stadig oprette en Steam Support konto for at løse problemet.

2

Indtast din oprindelige Steam-konto navn og email adresse, du brugte til kontoen, da du registrerede i input tekstfeltet. Vælg "Konto Spørgsmål" som dit spørgsmål kategori og "stjålet eller stjålne konto" for underkategori.

3

Tag et fotografi af en cd-Key knyttet til kontoen for at kontrollere, at kontoen tilhører dig. Du skal også skrive dit Steam brugernavn under CD-Key i permanent blæk til at bevise det er din.

4

Indtast den type kreditkort, du brugte til at købe spillet, navn på kortet, udløbsdato og sidste fire cifre af kortet, hvis du har købt spillet via Steam, og ikke har nogen fysisk bevis på købet. Hvis du har brugt PayPal, skal du indtaste navnet på PayPal-konto, faktureringsadresse knyttet til kontoen, PayPal bruger-id og både fakturaen id og transaktions-ID.

TIPS

 • Når din konto er re-aktiveret, skal du ændre din adgangskode og holde din computer og personlige oplysninger sikkert at undgå at blive kompromitteret.
 • Hvis implementeret Valve Anti-Cheat System forbyder dig, er der ingen måde at fjerne forbuddet og få adgang til din konto. Du bliver nødt til at oprette en ny konto og købe de tilhørende spil igen.

Sådan bruges en GL-konto i QuickBooks

Sådan bruges en GL-konto i QuickBooks


Oprindeligt en hovedbog (GL) var en stor papir-bundne mængde med hver side inddelt i kolonner til registrering af regnskabsmæssige transaktioner. Hovedbogen omfattede alle kundernes transaktioner på en side, alle sælger transaktioner på en anden, med de tilsvarende poster på bankkontoen siden. I QuickBooks, GL opregner disse transaktioner ved hjælp af datoen for transaktionen, der er berørt af transaktionen og beløbet for hver transaktion konti. Hver konto i rapporten GL er en GL-konto, uanset om det er en konto indtægter eller omkostninger. Den eneste måde at bruge en GL-konto, er at få adgang til kontoen fra Finans eller Kontoplan.

Vejledning

1

Opret en rapport Finans. Hvis du vil bruge en GL-konto, bliver du nødt til at generere denne GL rapport. GL registrerer transaktioner mellem konti, så en GL konto indeholder hver konto i kontoplanen. Gå til fanen Rapporter øverst på siden og klik på den. Rul ned til knappen "Bogholder & Skatter" og klik på det. Det vindue, der popper op vil informere dig om, at en rapport Finans er som standard en sammenfattende rapport; hvis du ønsker at udvide det, så klik på knappen "Udvid".

2

Juster de datoer, du ønsker en rapport Finans. Vælg den dato "Fra" og derefter den dato "Til", og klik på knappen "Opdater". Dette vil give dig mulighed for at se, hvilke konti blev anvendt i disse transaktioner for denne periode. Hvis du genererer en rapport for transaktioner over en tre-måneders periode eller mere, kan det tage nogen tid at opbygge rapporten.

3

Udskriv kontoplanen (COA). Klik på "List" -knappen, og rul ned til "Kontoplan" knappen. Klik på den og kontoplanen åbnes. Klik på "Udskriv" for at udskrive diagrammet.

4

Sammenlign rapport Finans til din kontoplan (COA). Rapporten Finans vil liste alle transaktioner, der påvirker hver GL konto i COA i den rækkefølge regnskabet vises. Brug rapporten GL for at se om alle konti ikke bliver brugt, og, om nødvendigt, gøre disse konti inaktiv. Åbn konto i COA, skal du klikke på den konto og hold "Ctrl" og "E" nøgler til at redigere kontoen. Klik i feltet, "Make Inaktiv".

5

Udskrive rapporten Finans. Kig på 10 kolonner på tværs af toppen af ​​rapporten GL. Disse kolonner omfatter "Type", "Dato" og "Navn". Brug rapporten GL for detaljer hver form for betaling fra hvilken konto. "Type" refererer til den form for betaling af en bestemt transaktion. Typer af betalinger kan omfatte kontrol, betaling af regninger, indlån og checks ansvar. Udskriv denne rapport, hvis, for eksempel, er du nødt til at sikre en sammenhæng i betalinger fra en bestemt konto eller har brug for at afgøre, om den type var simpelthen en "betaling" eller en "betaling af regninger." Bemærk "Debet" og "kredit" kolonner. For hver transaktion, der er en debitering fra en GL-konto og en kredit til en anden.

6

Undersøg strømmen af ​​kontanter ind og ud af hver konto ved hjælp af rapporten GL. Hver konto i COA er på rapporten GL, som er de samlede for debitering eller penge føjet til en konto og kreditter eller penge tages fra en konto. Debiteringer til aktivkonti sætte penge ind på disse konti, og kreditter fjerner midler fra disse konti. Debiteringer ansvar konti tilføje penge til det skyldige beløb for forpligtelsen og kreditter fjerner midler fra det beløb, der er skyldige.

Rapporten GL udgør alle debet og kredit for det tidsrum angivet i rapporten, og giver begyndelsen og slutter saldi, der lader dig se strømmen af ​​penge til og fra hver konto.

Sådan Luk en Microsoft Email-konto

Sådan Luk en Microsoft Email-konto


Microsoft tilbyder gratis e-mail konto er kendt som Windows Live Hotmail. Denne service gør det muligt at sende og modtage e-mails fra venner, familie og virksomheder. Nogle gange er det dog nødvendigt at lukke din Microsoft Windows Live Hotmail-konto. Måske nogen, der er uautoriseret har fået adgang til din e-mail-konto, eller du simpelthen ikke har brug for den konto længere. Lukning en Microsoft e-mail konto kan være forvirrende for folk, der aldrig har gjort det, men det er simpelt, når du kender de trin.

Vejledning

1

Slet indhold fra andre Microsoft-tjenester som Windows Live Messenger, Xbox LIVE, Windows Live Spaces og Windows Live SkyDrive. Gør dette vil sikre, at hele din Microsoft Windows Live Hotmail-konto vil være helt lukket og utilgængelig.

2

Gå til Microsoft Windows Live Hotmail tætte-konto side. Dette kan findes på http://mail.live.com/mail/CloseAccountConfirmation.aspx. Du vil blive bedt om at logge ind på din Microsoft Windows Live Hotmail-konto.

3

Klik på "Luk konto", når logon er komplet og følg anvisningerne på skærmen. Tillad 365 dage til grund dit brugernavn at være fuldt slettet inden Microslft Windows Live Hotmail system.

TIPS

 • Nogle e-mail-konti, som Microsoft Office Live Mail, kan ikke lukkes på denne måde.

Ulemper ved en Blogspot-konto

Blogger er en af ​​de mest populære gratis blogging tjenester som af tidspunktet for offentliggørelsen, med mere end 1,5 millioner registrerede brugere (det præcise antal brugere er frigivet). Men at udnytte en "Blogspot" konto - som er navnet til gratis Blogger konti - er ikke uden ulemper. Mens Pyra Labs lancerede Blogger i 1999, Google købte og overtog driften af ​​blogging-tjeneste i 2002. Som PCMag.com bemærker: "Den gratis version af Blogger er enkel at bruge, men er (forståeligt nok) lys på funktioner."

Tracking

I sammenligning med andre blogging tjenester, såsom WordPress, er en Blogspot konto ikke give sine brugere med så mange muligheder for at spore, hvor mange besøgende se og interagere med en blog. For eksempel, som TopTenRevews shows, fra 2011, Blogger sporer ikke Blogvisninger eller kommentarer, at seerne gør på blogs, heller ikke tjenesten at holde styr på, hvor mange besøgende se en blog inden for bestemte perioder. Hertil kommer, at Blogger ikke spore, hvor mange seere anmode Atom eller RSS feeds for at modtage forkortet, syndikerede versioner af blogs. Disse tracking begrænsninger gøre det sværere for Blogspot forfattere til at analysere, hvor godt deres blogs gør, der på skift gør det sværere for forfattere til at forbedre deres blogs.

Indsæt Options

En Blogspot-konto giver mulighed for brugere at indsætte elementer ind i blogindlæg, såsom hyperlinks til andre hjemmesider og billeder. Men når brugerne indsætte billeder, kun har de fem forudindstillede billedstørrelser, som de kan vælge imellem:. "Small", "Medium", "Large", "X-Large" og "Original størrelse" Konfiguration en billedstørrelse for at møde andre specifikationer er mulig; Men det kræver at fifle med HTML-kode, som kan være svært og forvirrende for amatør bloggere. Andre Blogspot konto begrænsninger forbundet med indsats muligheder omfatter ikke at kunne indsætte symboler, humør ikoner og humørikoner i blogindlæg. Sådanne begrænsninger hæmmer en forfatterens evne til at tilpasse og tilføje personlighed til en blog.

Udstationering og Publishing

Mens Blogspot brugere kan skrive blogindlæg fra computer og smartphone webbrowsere, udstationering fra andre programmer er ikke mulig. Mere specifikt i modsætning til andre blogging-tjenester, Blogger ikke tillader brugerne at skrive blogindlæg fra instant messaging-tjenester, såsom Google Talk, Yahoo Messenger eller Windows Live. Derudover mens Blogger giver brugerne mulighed for at publicere blogs direkte til Googles blog directory, Atom-feeds og RSS-feeds, kan brugerne ikke udgive Blogspot blogs direkte til andre populære blog kilder, ligesom Technorati, FeedBurner og weblogs.com. Disse begrænsninger gør det vanskeligere for Blogspot forfattere til at få deres blogs fundet.

Kommentarer

Ligesom de fleste blog-tjenester, Blogger tillader besøgende til Blogspot blogs for at skrive kommentarer. Men i modsætning til andre blog-tjenester, Blogger tillader ikke forfatterne blogs for at søge gennem disse kommentarer til specifikke emner eller ord. Denne søgning begrænsning gør det svært for Blogspot forfattere, der anmelder kommentarer, som kan være gavnligt i at hjælpe forfattere til at forbedre deres blogs.

Sådan Oplåsning en Konto Script

En netværksadministrator har mange opgaver; en af ​​disse er at overvåge login aktivitet og vedligeholde brugerkonti. Ved hjælp af programmeringssprog, kan en netværksadministrator aktivere eller deaktivere, eller lås, en bruger i at få adgang en konto. Hvis en bruger er blevet låst ude af en konto, kan administratoren inkorporere et script, der vil låse en konto, så brugeren kan komme tilbage på kontoen og få adgang til data.

Vejledning

1

Få adgang til "Active Directory-brugere og -computere" på din computer, som er del af den større server; Dette er også kendt som dsa.msc snap-in.

2

Opret følgende Visual Basic Script:

Const E_ADS_PROPERTY_NOT_FOUND = -2147463155

Set wshArguments = WScript.Arguments

Set objUser = GetObject (wshArguments (0))

Hvis IsLockedOut (objUser) Derefter

objUser.Put "lockOutTime", "0"

objUser.SetInfo

MsgBox "Brugeren er blevet låst op -" & objUser.sAMAccountName

Andet

MsgBox "The brugerkonto er ikke låst -" & objUser.sAMAccountName

End hvis

Funktion IsLockedOut (objUser)

ved fejl genoptage næste

Set objLockout = objUser.get ("lockOutTime")

hvis Err.Number = E_ADS_PROPERTY_NOT_FOUND derefter

IsLockedOut = False

Exit Function

End hvis

Ved fejl GoTo 0

hvis objLockout.lowpart = 0 og objLockout.highpart = 0 Derefter

IsLockedOut = False

Andet

IsLockedOut = True

End hvis

End Function

Gem dette script som "UNLOCK_USER.VBS" i serverens system.

3

Opret denne Visual Basic script:

Const E_ADS_PROPERTY_NOT_FOUND = -2147463155

strSummary = ""

Set wshArguments = WScript.Arguments

Set objOU = GetObject (wshArguments (0))

For hver objIADs i objOU

Hvis LCase (objIADs.Class) = "bruger" Så

Hvis IsLockedOut (objIADs) Derefter

objIADs.Put "lockOutTime", "0"

objIADs.SetInfo

strSummary = strSummary & objIADs.Get ("sAMAccountName") & vbNewLine

End hvis

End hvis

Næste

Hvis strSummary = "" Så

MsgBox "Ingen låste brugere fundet!"

Andet

MsgBox "Følgende brugere er blevet låst op:" & vbNewLine _

& "------------------------------------------------ - "& vbNewLine & strSummary

End hvis

Funktion IsLockedOut (objUser)

ved fejl genoptage næste

Set objLockout = objUser.get ("lockOutTime")

hvis Err.Number = E_ADS_PROPERTY_NOT_FOUND derefter

IsLockedOut = False

Exit Function

End hvis

Ved fejl GoTo 0

hvis objLockout.lowpart = 0 og objLockout.highpart = 0 Derefter

IsLockedOut = False

Andet

IsLockedOut = True

End hvis

End Function

Gem dette script som "UNLOCK_USERS_IN_OU.VBS."

4

Åbn "adsiedit.msc" og navigere til stien CN = user-Display, KN = 409, CN = DisplaySpecifiers, CN = Configuration, DC = dpetri, DC = netto. Højreklik på brugerens-Display objektet og vælge "Egenskaber". Den første attribut på listen, forudsat er "adminContextMenu"; dobbeltklikke på den og tilføje linjen i scriptet "4, & Unlock Bruger, \ Zeus \ NETLOGON \ unlock_user.vbs." Klik på "Tilføj" for at tilføje linjen.

5

Gå tilbage til "adsiedit.msc" og gå til stien CN = organizationalUnit-Display, CN = 409, CN = DisplaySpecifiers, CN = Configuration, DC = dpetri, DC = netto. Find organizationalUnit-Display objekt, skal du højreklikke på den og vælg "Egenskaber". Find den organizationalUnit-Display og dobbeltklik på den. Tilføj følgende linie til attribut: "3, & Unlock Brugere i OU, \ Zeus \ NETLOGON \ unlock_users_in_ou.vbs." Klik på "Tilføj" for at tilføje linjen.

6

Luk "adsiedit.msc" for at afslutte processen med at tilføje scriptet, som vil fjerne blokeringen af ​​brugeren.

Hvad skal man gøre, hvis jeg ikke kan få adgang til Min CreditKeeper konto

CreditKeeper er en online-konto, kan du oprette, der vil bidrage til at bevare og kontrollere alle dine kredit rapporter på ét sted. Men brugernavne og passwords kan blive tabt. Gennem CreditKeeper hjemmesiden selv eller via telefon, er der måder at komme tilbage til din konto.

Ved Web

Hvis du har glemt enten dit brugernavn eller adgangskode til hjemmesiden, vil CreditKeeper give dig en chance for at få adgang til dine oplysninger via et sæt af formaliteter. Under login-skærmen, vil du finde mulighed for at gendanne enten dit brugernavn eller adgangskode. For at hente brugernavnet, skal du klikke på linket brugernavn inddrivelse. Du skal bruge tre oplysninger: Dit fornavn, dit efternavn og medlemsnummer, du blev udstedt under den første tilmelding. Klik på 'Fortsæt', og det vil så vise en skærm, der vil give dig dit brugernavn.

For din adgangskode, processen er lige så enkel. Klik på password-retablering og siden vil anmode tre oplysninger: Dit fornavn, dit efternavn og dit brugernavn. Når disse er blevet indtastet og er korrekte, vil dit password blive sendt til dig via e-mail.

Af telefonnummer

Hvis du har mistet både dit brugernavn og din adgangskode og ikke har dit medlemsnummer, den sidste udvej er at ringe til virksomheden. Gå til "Kontakt os" del af CreditKeeper hjemmeside, hvor du vil finde en liste over måder at kontakte HSBC. I dette tilfælde skal du bruge deres telefonnummer at ringe til den automatiserede linje. Følg anvisningerne, indtil du når deres kundeservice, og når taler til en agent, forklare ham, at du har mistet dit brugernavn og password.

Du skal give oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, dit fornavn og efternavn, CPR-nummer, adresse og telefonnummer. Når de kan bekræfte, at du er den bruger, vil de sende dit brugernavn og din adgangskode til din e-mailadresse. Du kan derefter få adgang til din e-mail og få dine brugeroplysninger.

Sådan tilføjes en personlig konto til QuickBooks Pro

Sådan tilføjes en personlig konto til QuickBooks Pro


Quickbooks Professional er den store søster til Quicken. Lavet af det samme team, der introducerede TurboTax, Quickbooks giver små virksomheder til at automatisere de fleste funktioner i bogholderi proces giver små virksomhedsejere mulighed for at koncentrere sig om vigtigere ting som hvordan man kan øge salget. Mens Quicken markedsføres til enkeltpersoner for personlige konti kan du også tilføje en personlig konto til QuickBooks Pro.

Vejledning

1

Åbn Kontoplan (COA) ved at trykke "Ctrl-A" eller klikke på "Lister" og derefter "Kontoplan."

2

Klik på "Konti" knappen (til venstre for COA) og vælg "Ny konto".

3

Vælg den bankkonto, du ønsker at bruge til den personlige konto, og derefter klikke på "Fortsæt".

4

Indtast kontonavnet på den personlige konto (f.eks dit navn eller kaldenavn).

5

Check "Sub konto" under navnet. I tekstfeltet rullelisten skal du vælge "Personlige konto" og klik på "OK".

Sådan Set Up en Bill mig senere konto i Quicken

Sådan Set Up en Bill mig senere konto i Quicken


Bill mig senere giver dig mulighed for at handle online uden at give nogen kredit eller bank kontonumre til onlineforhandler. Selvom det ikke er teknisk et kreditkort, Bill mig senere værker ligner en. Udsagn sendes månedligt med et minimum på grund af, og betales renter af enhver ubetalt saldo ved udgangen af ​​hver faktureringsperiode. Med henblik på at forvalte en Bill mig senere konto i Quicken, det hører ind under kategorien kreditkort.

Vejledning

1

Klik på "Banking" -fanen øverst venstre kolonne i Quicken. Dette åbner op en oversigt over alle dine kontrol, opsparing og kreditkort konti.

2

Vælg "Tilføj konto" under kreditkort. Dette åbner konto setup system, der vil stille grundlæggende spørgsmål om at oprette kontoen. På denne første skærmbillede, vælg "Nej, Denne konto er på en anden institution" valgmulighed "klik derefter på" Næste ".

3

Slå ned til "Jeg ønsker ikke at indtaste mit finansieringsinstitut" klik derefter på "Næste". Bill mig senere er en del af eBay Corporation og ikke under et pengeinstitut.

4

Indtast det navn, du vil bruge for denne konto. Det kan være så simpelt som "Bill mig senere." Klik derefter på "Næste".

5

Indtast den sidste udtalelse slutdato og balance fra din seneste Bill mig senere erklæring. Hvis du ikke har disse oplysninger, kan du indtaste dags dato og et skøn over. Opdater denne information ved at forene den konto, når du modtager din erklæring. Klik på "Næste".

6

Indtast kreditmaksimum selv om dette er valgfrit og kan springes over, hvis du vælger. Klik på "Næste".

7

Gennemgå, at oplysningerne er korrekte og klik på "Udført". Den Bill mig senere konto vil nu blive vist i venstre kolonne under "Banking".

Sådan oprette en hjemmeside Hosting konto

For at vise din hjemmeside på World Wide Web, skal du have en hjemmeside hosting-konto. Web-vært fastholder servere, der lagrer kundekartoteker. Filerne vises i en browser, når en besøgende typer din hjemmeside adresse. Der er mange store og små virksomheder, der tilbyder hjemmeside hosting. Før opsætning af din web-hosting-konto, tager sig tid til at forstå de forskellige funktioner og shoppe rundt for at sammenligne service og pålidelighed.

Vejledning

1

Bestem din hjemmeside hosting behov. Ting at tage hensyn omfatter størrelsen på din hjemmeside (påkrævet diskplads), hvis du har en database, nødvendige antal e-mail konti, og hvis du vil sælge produkter online (e-handel).

2

Sammenlign web-hosting virksomheder. Vurdere serverplads, pålidelighed (op tid), pris, e-mail konti, website trafikmeldinger, kundesupport (help desk timers drift) og omfattede ekstramateriale. Også se på yderligere tjenester såsom registrering af domænenavn, SSL-certifikater, indkøbsvogne, blogs og fora.

3

Åbn en hjemmeside hosting-konto. Vælg en hosting plan. Web værter tilbyder flere planer til at rumme forskellige hosting behov. Opret en konto online eller telefonisk. Sammenlign betalingsmuligheder fordi nogle virksomheder tilbyder en rabat, hvis du betaler et år up front i stedet for månedligt.

4

Indstil din nye hosting-konto. Gå online og logge ind på din hosting-konto. Følg de webhostingfirma anvisninger for at oprette og aktivere din konto. Det kan tage op til 24 timer, før du er i stand til at uploade filer til serveren.

5

Upload filer til din server. Brug et program fil Transfer Protocol (FTP) til at overføre filer til web vært server. Besøg din hjemmeside for at bekræfte, at du har overført alle filer og billeder.

TIPS

 • Glem ikke at købe et domænenavn til din hjemmeside. Mange web-hosting virksomheder tilbyder også registrering af domænenavne tjenester. Shoppe rundt for at sammenligne priser.
 • Vælg ikke en web-vært, der har et ry for overdreven nedetid - også selvom det giver en fantastisk pris.

Hvordan at oprette ftp FileZilla for GoDaddy hosting kontoSå du har en GoDaddy.com hosting-konto, og din klar til at uploade dine filer ved hjælp af gratis FTP-klient-software FileZilla, men du bare ikke synes at forbinde. Jeg havde de samme problemer med meget lidt information til rådighed, når jeg søgte. Jeg håber, at min artikel hjælper nogen undgå hovedpine jeg gik igennem.

Vejledning

1

Åbn FileZilla program. Gå til Filer> Site Manager

2

Indtast i Plads til følgende:
Host: Dit domænenavn. IE: ehow.com havn: 21
Server seværdighed: FTP
Logontype: normal
Bruger: Dette er det brugernavn, der vises, når du træder ind i dit hosting / domæneindstillinger. Kan ikke være det login-navn bruges til at logge på din GoDaddy konto.

3

Hvis du har indtastet korrekt i alt, skal du være tilsluttet uden problemer. Hvis du gerne vil yderligere hjælp, eller du bruger en anden FTP-klient program, så prøv at besøge GoDaddy FTP information side. Her er linket: https://www.godaddy.com/gdshop/ftpinfo.asp
Held og lykke!