Microsoft ESP 1.0

Microsoft ESP Krav

Microsoft ESP bruges til at simulere virkelige verden objekter. Version 1.0 af ESP fokuserer på flyvesimulatortræningsanordning. Microsoft planlægger at bruge teknologien til andre formål, såsom beslutningsstøtte i fremtiden. Microsoft har ligeledes henvist til Exchange Server Stress og ydeevne Tool som ESP. Det har forskellige systemkrav.

Klientkrav

Microsoft ESP SDK udlæser en fil kaldet ESP.EXE. Denne fil bruges til at køre simuleringen programmet på klientcomputere, ligesom enhver videospil. Computeren kører ESP.EXE skal have en Windows XP SP2 eller nyere operativsystem. Der skal være mindst 1 GB RAM installeret med en 2,0 GHz eller hurtigere CPU. Mindst 20 GB ledig plads på harddisken er påkrævet. Det skærmkort og lydkort bør støtte DirectX9, og grafikkortet bør have mindst 128 MB onboard RAM med Shader Model 1.1 eller højere.

SDK Krav

Microsoft ESP SDK bruges til at oprette simuleringen miljø. Det bruges af software programmører. Den skal bruges med Visual C ++ 2005 eller Visual C ++ 2005 Express Edition. Systemkravene af disse platforme diktere kravene til ESP DSK. Microsoft .NET Framework Version 2.0 er nødvendig til visse komponenter. Eventuelle udviklede tilføjelser med Visual Studio 2005 SP1, skal køre på computere med Microsoft Visual C ++ 2005 SP1 Redistributable Package installeret.

Visual C ++ 2005 Krav

Visual C ++ 2005 er en del af Microsoft Visual Studio 2005. En 600 MHz processor kræves for at køre Visual Studio 2005, med 1 GHz anbefales. 192MB RAM er påkrævet, med 256 MB anbefales. Mindst 3 GB ledig harddiskplads er påkrævet, hvis softwaren er installeret på systemdrevet. En Windows 2000 SP4 eller højere operativsystem skal være installeret. En video opløsning på 800 x 600 med 256 farver er påkrævet, med 1024 x 768 i 16-bit farver anbefales. Kravene til Visual C ++ 2005 Express Edition er meget ens, med den eneste forskel er en reduktion af den minimale ledig harddiskplads krav, der er 405MB.

Exchange Server Stress and Performance Tool

Exchange Server Stress and Performance Tool simulerer en stor klient belastning på Exchange-servere, for at hjælpe med at bestemme parathed til indsættelse til et produktionsmiljø. Minimumskravene er en Intel Pentium Pro eller kompatibel 200MHz CPU og Microsoft Windows 2000 eller nyere operativsystem, med Windows Server 2003 kræves til Exchange 2007-udgaven. Mindst 256 MB RAM og 10 MB ledig plads på harddisken er også påkrævet. Den video output og skærm skal være SVGA 800 x 600 eller højere.

Kodak ESP-3 Systemkrav

Kodak 3 ESP er en alt-i-én printer med scanner og kopimaskine kapaciteter. Selvom enheden kan udskrive dokumenter og fotos fra flash medier uden en computer, er det normalt mere bekvemt at udskrive fra din stationære eller bærbare computer. Der er en række mindstekrav til system din computer skal opfylde for at bruge printeren, dog.

Operativsystem og CPU

Kodak ESP 3 arbejder med Microsoft Windows XP Service Pack 2 og Macintosh OS X 10.4.8. Men Kodak anbefaler, Windows Vista eller i det mindste OS X 10.5 til den bedste ydelse.

Pc-brugere bør have en 1,2 GHz Intel Celeron eller bedre processor. Både 32-bit og 64-bit processorer er kompatible, men 2GHz eller hurtigere CPU'er er at foretrække.

Apple-brugere skal have mindst en 800 MHz CPU, men igen, en 2 GHz processor er at foretrække. Den ESP3 arbejder med følgende PowerPC Apple modeller: PowerMac G3, Powerbook G5, iMac, eMac og iBook. Kodak foreslår en nyere Intel Mac for de bedste resultater.

Hukommelse og harddisk

Printeren kræver 512 MB RAM på minimum, men det er en god idé at have mindst 1 GB for at sikre optimal ydeevne. Både PC og Mac-brugere skal have 200 MB ledig plads på harddisken, selvom Kodak foreslår Windows-brugere holder 15 GB gratis.

Forbindelse, optisk drev og internet

Computeren skal have en USB 2.0-port til tilslutning til Kodak ESP 3. Du bør også have en cd-rom-drev til installation af printerdrivere og internetadgang.

Sådan Setup Microsoft Outlook 2007 med Charter

Charter Communications er et teleselskab, der leverer kabel-tv, high-speed internet og telefon til kunder i 27 stater. Som et charter Internet kunde, kan du oprette op til 10 e-mailadresser. Virksomheden tilbyder webmail adgang, men hvis du foretrækker at bruge Outlook som mailklient, kan du konfigurere softwaren til at sende og modtage din Charter email.

Vejledning

1

Åbn Outlook. Klik på "Funktioner" og vælg "Kontoindstillinger".

2

Klik på "Ny", placeret under fanen E-mail. Vælg den indstilling, der siger "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP" og klik "Næste".

3

Udfyld tekstboksene, indtaste dit navn, Charter e-mailadresse og password. Marker feltet, der siger "Konfigurer serverindstillinger", og klik "Næste".

4

Vælg "Internet e-mail", og klik "Næste".

5

Indtast dit navn og Charter emailadresse i tekstfelterne under "User Information" overskrift. Vælg "POP3" fra Kontotype rullemenuen.

6

Skriv "pop.charter.net" i feltet "Server til indgående post." Skriv "smtp.charter.net" i feltet "Server til udgående post."

7

Indtast dit Charter brugernavn og password i felterne under "Logon Information." Marker feltet, der siger "Husk adgangskode", og klik "Næste".

8

Klik på "Finish" for at fuldføre installationsprocessen.

Sådan oprettes etiketter i Microsoft Outlook-kontaktpersoner

Sådan oprettes etiketter i Microsoft Outlook-kontaktpersoner


For at holde alle dine Microsoft Outlook-kontaktpersoner organiseret, er der et par måder at skabe etiketter. Først danne grupper af kontakter i kontakt mapper, der er tilgængelige i navigationsruden og Outlook-adressekartoteket. Derefter kan du oprette et andet niveau af etiketter ved at danne kontaktgrupper, der er sammensat af relaterede mapper kontaktoplysninger. Dette kan være nyttigt i at adskille dine personlige kontaktpersoner fra arbejdsrelaterede kontakter.

Vejledning

1

Åbn "Kontaktpersoner" i Microsoft Outlook.

2

Klik på menuen "Filer". Vælg "Ny". Klik på "Folder".

3

Skriv et navn til mappen i "Name" feltet. For eksempel kan du skrive "high school venner."

4

Vælg "Kontakt Varer" fra "Folder Indeholder" feltet. Vælg en placering til mappen under "Vælg Hvor placerer mappen." Klik på "OK".

5

Føj individuelle kontakter til den mappe, du lige har oprettet. Klik på en kontaktperson, du vil tilføje. Vælg menuen "Rediger".

6

Klik på "Klip", hvis du ønsker at flytte kontakten til den nye mappe. Klik på "Copy", hvis du vil kopiere kontaktpersonen og placere den i den nye mappe i navigationsruden.

7

Vælg den nye mappe. Klik på "Rediger, Sæt ind." Du kan også flytte kontakter ved at trække og slippe dem i mappen. Tryk på "Shift", mens du gør dette i stedet kopiere kontakten.

8

Fortsæt gøre nye kontaktpersoner mapper til at organisere dine individuelle kontakter.

9

Opret kontaktgrupper til yderligere organisere relaterede kontaktgrupper. Højreklik "Mine kontaktpersoner" i navigationsruden.

10

Klik på "Ny gruppe". Skriv et navn til gruppen.

11

Tilføj kontaktpersoner mapper til den gruppe, du lige har oprettet ved at højreklikke på en kontakt mappe i navigationsruden. Flyt mappe ved at klikke "Flyt [folder]" eller træk og slip mappen ind i gruppen.

Hvad er fordelene ved Microsoft Outlook?

Hvad er fordelene ved Microsoft Outlook?


Microsoft Outlook, en e-mail program til Windows-baserede systemer, er mere end blot et program, kan du sende og modtage e-mails. Ansøgningen omfatter en række indbyggede værktøjer til håndtering af din virksomhed, hjem begivenheder og aftaler. Som en del af Microsoft Office, Outlook grænseflader med andre Microsoft-programmer, så du kan dele oplysninger mellem e-mail-program og andre programmer uden besværet med at bruge data konvertere.

Email Send / modtag Tools

Microsoft Outlook indeholder en række værktøjer til at blokere og sortering emails herunder junk e-mails og e-mails, der dirigerer dig til ondsindede websteder. Programmet omfatter indbygget beskyttelse mod fotos og vedhæftede filer, der kan indeholde virus og andre skadelige programmer. E-mail-program kan du også farve kode meddelelser, så du ved, hvilke budskaber til at løse første, anden og så videre. Værktøjet farvekodning er tilgængelig i de andre komponenter i Outlook, herunder kalender, kontakt / adressebog og opgaver værktøj.

Kalender og Opgaver Management

Microsoft Outlook giver brugerne mulighed for at indtaste begivenheder og aftaler på e-mail program indbyggede kalender. Kalenderen indeholder endda rester, som vil advare dig, når en aftale er på vej op. Outlook indeholder også en ting-to-do nytte, "Opgaver", der lader dig oprette en liste over opgaver, du skal gennemføre. Funktionen Task listen er tilgængelig på "To-Do Bar" til stede på Microsoft Outlook hovedskærm.

Indbygget Søg Utility

Microsoft Outlook indeholder en "Instant Search," en søgning hjælpeprogram, der lader dig finde information ved hjælp af nøgleord eller datoer i stedet for at skulle søge manuelt via e-mails, kalenderposter og lister. Søgningen nytte er ideel, hvis du har brug for at finde en e-mail med oplysninger om et projekt afsluttet måneder siden og du kun huske et par søgeord om projektet.

Evne til at dele oplysninger via Microsoft Exchange

Outlook grænseflader problemfrit med Microsoft Exchange Server, som åbner mulighed for at dele din personlige kalender med andre på din virksomheds computernetværk, hvis Microsoft Exchange Server bruges på netværket. Delingen evne kan du også planlægge møder, tilpasse out-of-office kommunikation og forvaltes mapper, som indeholder "Task" listen og skemaer i Microsoft Office til brug i Outlook.

Cellular Phone Grænseflade

E-mail-program kan du også sende tekst- og billedbeskeder til din mobiltelefon ved hjælp af Outlook Mobile Service grænsefladen. Du kan videresende Outlook e-mails, kontaktoplysninger, kommende aftaler og opgaver til din mobiltelefon eller til en anden mobiltelefon.

Really Simple Syndication grænseflade

Outlook kan du ikke kun læse og administrere Really Simple Syndication (RSS) interface feeds (nyheder links sendt direkte til dig i en batch fra flere nyheder hjemmesider), men også læse blogs, du abonnerer på direkte i e-mail-program. Du behøver ikke at åbne Internet Explorer eller en anden webbrowser.

Internet webserver Deling

Microsoft Outlook kan du dele dokumenter oprettet i Outlook, "Task" liste og kalendere med andre på et Microsoft SharePoint webserver. Det er ideelt, hvis du har flere mennesker, der arbejder på et projekt, og du har brug for at planlægge et møde eller sende et notat om projektet, og du ikke ønsker at sende meddelelsen flere gange. Opret og sende beskeden én gang og dele oplysningerne med andre via et SharePoint webserver. Eventuelle ændringer i "Task" liste og kalendere opdateres automatisk på webserveren, når du foretager en ændring i Outlook.

Sådan Set Up en Microsoft Peer-to-Peer netværk

En peer-to-peer-netværk er en direkte netværk, hvor de tilsluttede computere kan "tale" direkte til hinanden uden behov for en mellemmand enhed. Du kan oprette en peer-to-peer-netværk på din Microsoft computer ved hjælp af et Ethernet-kabel. Dette er et særligt kabel, der gør det muligt for to computere til at forbinde uden behov for et mellemliggende router eller switch. Opsætning af en peer-to-peer-netværk på din Microsoft-computere er en grundlæggende proces, der vil tage mellem 20 til 45 minutter.

Vejledning

1

Sæt den ene ende af crossover-kabel til netværksporten bag på én computer og den anden ende til netværksporten på bagsiden af ​​den anden computer.

2

Åbn "Start" menuen på hver computer og åbne "Control Panel".

3

Klik på "Netværks- og delingscenter", og vælg muligheden for at "Opret forbindelse til et netværk."

4

Vælg muligheden for at oprette et computer-til-computer-netværk, aktivere fildeling og indstil arbejdsgruppe navn til "P2P".

5

Gentag processen på den anden computer.

6

Genstart begge computere for at fuldføre forbindelsen. Du kan nu udveksle filer og oplysninger ved at åbne "Start" menuen og klikke på "Netværk" fanen.

Hvordan man opbygger en Survey Brug af Microsoft Expression

Microsoft Expression er en web-design program, der giver værktøjer til opbygning og styring af hjemmesider. Der er mange forskellige typer af sider, der kan skabes med Expression, herunder statiske sider, der præsenterer information til de besøgende, samt interaktive sider, hvor de besøgende kan sende informationer tilbage til webstedet designer. Hvis en designer ønsker at skabe en undersøgelse, at deres seere kan udfylde og sende tilbage til designeren, at redskaberne hertil er til rådighed inden for Expression-programmet.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, vælg derefter "Alle programmer" valgmulighed.

2

Rul til "Microsoft Expression" og derefter klikke på "Microsoft Expression Web."

3

Klik på "File" øverst på skærmen, vælg "Ny" og derefter "HTML".

4

Vælg <div> tag fra kolonnen "HTML" på siden af ​​skærmen, og træk det ind i din arbejdsplads i midten af ​​skærmen. Skriv et navn, sammen med alle instruktions oplysninger i feltet øverst på dit arbejdsområde.

5

Vælg <div> tag igen fra kolonnen "HTML" og træk det til arbejdsområdet, under den første <div> tag. Skriv det første spørgsmål, du vil stille dine syn takers.

6

Vælg "Drop Down Box" fra "HTML" kolonnen, derefter trække den under <div> tag med dit første spørgsmål. Træk dimensioneringen bokse rundt om boksen til at konfigurere den mængde plads det vil tage op på din side. Hvis du ønsker at inkludere tekstfelter for seerne at skrive deres svar, skal du vælge "Input (Text)" valgmulighed i stedet for "Drop Down Box" valgmulighed.

7

Højreklik på drop down boksen og vælge "Form Field Properties" mulighed for at åbne en ny dialogboks. Klik på knappen "Tilføj", og skriv derefter et svar valg i "Choice" feltet øverst i vinduet, og klik på "OK" knappen. Gentag dette trin for hver ekstra valg, du ønsker at tilbyde for spørgsmålet.

8

Fortsæt med at tilføje <div> tags med undersøgelsens spørgsmål og drop down bokse med svar indtil din undersøgelse er gennemført.

9

Vælg "Input (Button)" fra kolonnen "HTML" i højre side af skærmen, og træk det til dit arbejdsområde. Højreklik på knappen og vælg "Egenskaber for felt" og derefter skrive i feltet "Værdi / label" hvad du ønsker teksten på knappen for at sige. Denne knap vil være, hvad brugeren klikker, når de har udfyldt formularen, så en værdi som "Send" ville være passende.

10

Klik på "File" option på øverst på skærmen, vælg derefter "Gem som" valgmulighed. Vælg en placering på din computer, hvor din HTML undersøgelsen side vil blive opbevaret og skriv et navn til siden i "File name" tekstfeltet.

TIPS

  • Hvis undersøgelsen vil blive indsendt til et websted eller over et internt netværk, der skal oprettes en metode til at acceptere og lagring af oplysninger. Det kan enten være gennem automatiserede emails, eller ved at gemme oplysningerne i en database. Kontakt din web hosting udbyder for at få oplysninger om at oprette og administrere en e-mail eller databasesystem.

Sådan bruges en Select Case Med Microsoft Visual Basic 2008

Sådan bruges en Select Case Med Microsoft Visual Basic 2008


Du har set "Hvis ... Else" udsagn, der anvendes i edb-programmer, men når programmet involverer mange forhold er det bedre at bruge en "Vælg ... Case" erklæring. Denne erklæring kører en af ​​flere grupper af udsagn, afhængigt af værdien af ​​et udtryk. Hvis testen udtryk matcher nogen af ​​de tilfælde udtryk, erklæringerne efter sagen erklæring vil udføre. Brug "Case Else" erklæring at udføre kode, når testen udtrykket ikke er fundet.

Vejledning

1

Start Microsoft Visual Basic 2008 klikke på "Nyt projekt ..." i venstre rude på skærmen. Dobbeltklik på "Console program til at oprette en ny konsol projekt.

2

Erklær en ny variabel ved at skrive følgende kode:

Dim selectCaseNum As Integer = 3

3

Kopier og indsæt følgende kode til at oprette en Select Case konstruktion og vise en linje svarende til værdien af ​​den variabelt antal:

Select Case selectCaseNum

Case 1 To 5

Console.Write("Number is between 1 and 5.")

Case 6, 7, 8

Console.Write("Number is either a 6, 7, or 8.")

Case 9 To 10

Console.Write("Number is equal to 9 or 10.")

Case 11

Console.Write("Number is 11.")

Case Else

Console.Write("Number entered is not between 1 and 11.")

End Select

MsgBox("Done!") 4

Tryk på "F5" for at køre programmet, og se resultatet i Console-vinduet.

Sådan oprettes en Microsoft Exchange Server

Sådan oprettes en Microsoft Exchange Server


Microsoft Exchange Server giver dit netværk med e-mail-vært tjenester. Brugerne er i stand til at oprette forbindelse ved hjælp af Microsoft Outlook, som er en e-mail klient bruges til at sende og modtage e-mail. Exchange Server også vært samarbejdstjenester, så brugerne kan dele offentlige mapper og kalenderbegivenheder. Du kan oprette en Exchange-server ved at installere det på din Windows-domæne-server eller en dedikeret e-mail-server. Når softwaren er installeret, Exchange integreres i Active Directory, så du kan angive tilladelser og oprette nye postkasser for hver medarbejder.

Vejledning

1

Indsæt din Exchange-server installations-cd'en i drevet. Klik på "Start" knappen i Windows, og vælg "Kør" (eller tryk på "Windows" og "R" tasterne samtidigt). Indtast "D: \ setup \ i386 \ setup" i tekstfeltet. Erstat "D" med bogstavet for dit cd-rom-drevet. Installationsguiden åbnes, som guider dig gennem processen.

2

Vælg "Jeg accepterer" i licensaftalen, og klik "Næste". Indtast din licensnøgle i tekstfelterne fastsat i "Product Identification" skærm. Produktnøglen er fremhævet med lyse gule og ligger på cd emballage. Klik på "Næste".

3

Vælg "Typical" fra drop-down boksen på listen over Exchange anvendelsesmuligheder. Den første mulighed er den vigtigste Exchange motor, som er påkrævet. De andre add-ons er valgfri. Klik på "Næste".

4

Vælg indstillingen mærket "Opret en ny Exchange-organisation" og klik "Næste". Det næste skærmbillede beder dig for organisationen navn. Indtast det i tekstfeltet forudsat og klik på "Næste".

5

Klik på "Afslut" på det sidste sammenfattende skærm, som viser alle de programmer, du har valgt at installere. Det kan tage flere minutter for Exchange til at skabe de nødvendige filer på serveren.

Sådan tilføjes en bruger på Microsoft Network

Sådan tilføjes en bruger på Microsoft Network


Microsoft-netværk bruger Windows-serveroperativsystemer at tillade brugeradgang på netværket. Uanset den Windows-version, du har, tilføjer en Microsoft bruger netværket bevares ens på tværs af alle platforme. Dette gør det nemt for netværksadministratorer at styre brugere, computere og hardware, selv efter et Windows-operativsystem opgradering. Tilføjelse af en bruger til netværket sker ved hjælp af Lokale politikker app på Windows-maskine.

Vejledning

1

Klik på knappen Windows 2003 Start og vælg "Alle programmer". Vælg "Administrative Tools" og vælg derefter "Domain Controller sikkerhedspolitik." Dette åbner Lokale politikker editor, hvor du kan oprette en ny tilladelser bruger- og fastsat for nettet.

2

Klik på "Lokale politikker" i venstre side af ruden. Dette udvider flere muligheder nedenunder ikonet.

3

Klik på "Tildeling af brugerrettigheder" ikonet under ikonet lokale politikker. I dette afsnit skal du dobbeltklikke på "Log på som service."

4

Dobbeltklik på "Tilføj bruger eller gruppe" og vælg "Ny bruger". I tekstboksene vises, skal du indtaste et brugernavn og en adgangskode til den nye bruger. Indtast adgangskoden igen i bekræftelsen tekstfeltet for at sikre, at du har indtastet den korrekt første gang.

5

Klik på "OK" knappen. Dette skaber en ny bruger på listen over domænekonti opført i lokale politikker vinduet.

Windows Peer-to-Peer

6

Klik på knappen Start i Windows, og vælg "Kontrolpanel". Dobbeltklik på ikonet mærket "Administrative Tools". Dobbeltklik på ikonet i dette vindue mærket "Brugerkonti".

7

Klik på linket mærket "Opret en ny konto." Dette åbner et nyt vindue. Indtast et nyt brugernavn i tekstfeltet vises. Klik på knappen "Næste".

8

Vælg en brugerkonto type. De to typer er "Limited" og "System Administrator." Den "Limited" konto fjerner adgang fra nogle funktioner som at installere systemsoftware. En administratorkonto giver brugeren fuld kontrol over skrivebordet. Klik på "Opret konto" knappen og brugeren er oprettet.

TIPS

  • Dobbeltklik på den nyoprettede bruger til at indstille politikker for domænet. Hvis brugeren ikke kræver nogen særlige tilladelser, derefter teste indstillingerne ved at have ham logge på domænet fra en klientcomputer.
  • For et peer-to-peer-netværk, skal du tilføje en konto password bruger ved at klikke på "Change Password" i brugerens konto ejendom sektion.

Sådan foretages fejlfinding af Microsoft Virtual PC Network

Fejlfinding ved opsætning information netværket på din Microsoft Virtual pc'er er meget ligesom fejlfindingsoplysninger netværket på din "rigtige" computer, da de begge bruger den samme hardware til at udføre opgaven. Du kan foretage fejlfinding dit virtuelle netværk ved at undersøge de fysiske komponenter i det at sikre, at alt fungerer, efterfulgt af at nulstille oplysningerne netværket i den virtuelle PC.

Vejledning

1

Luk pc'en har de virtuelle netværksproblemer. Afbryd strømmen fra dit netværk router, modem og enhver anden netværksenhed.

2

Genstart alle netværkskomponenter efter et minut eller deromkring. Dette vil nulstille forbindelserne.

3

Klik på "Start" på computerskærmen, der kører det virtuelle netværk. Klik på "Programmer" og åbne programmet "Virtual PC 2007".

4

Tænd for Virtual PC med spørgsmålet netværket.

5

Klik på "Start" på Virtual PC. Klik på "Control Panel" og "Device Manager". Klik på "Netværk adaptere" og klik på dit netværkskort. Vælg "Drivers" og klik på "Opdater driver".

6

Indsæt driver-cd'en i computeren, og vælg bogstavet for dit optiske drev som placering for at søge. Dette vil geninstallere netværksdrivere på din Virtual PC.

7

Klik på "Start". Klik på "Kør" og skriv "cmd" (eller "command") i tekstfeltet. Tryk på "Enter".

8

Skriv "ipconfig / release" og tryk "Enter". Skriv "ipconfig / renew" og tryk "Enter" igen. Dette vil nulstille computerens netværksoplysninger.

Sådan Fremhæv et nummer i et tekstfelt med Microsoft Visual Basic 2008

Sådan Fremhæv et nummer i et tekstfelt med Microsoft Visual Basic 2008


Der er tidspunkter, hvor du er ved at opbygge et Visual Basic program, som du ønsker at fremhæve et tekstfelt for vægt. Dette kunne være at påpege en fejl til brugeren eller bare for at gøre feltet skiller sig ud fra de andre tekstfelter på skærmen. Microsoft Visual Basic 2008 giver mulighed for at gøre det ved at ændre farve og skrifttype egenskaber af teksten i feltet.

Vejledning

1

Open Visual Basic 2008 og på Startsiden, klik på "Projekt" linket til højre for "Opret" valgmulighed.

2

Ændre standardprogrammet navn fra "WindowsApplication1" til "HighlightTextbox" og derefter dobbeltklikke på "Windows Forms Application" -ikonet. Dette åbner Visual Basic Design vindue med en ny, tom Windows formular.

3

Placer cursoren på "Toolbox" fanen placeret øverst til venstre i Design-vinduet for at åbne værktøjskassen menuen.

4

Dobbeltklik på "TextBox" kontrol og "Button" kontrol for at tilføje et tekstfelt og en knap til formularen. Rul markøren ud af værktøjskassen, og det vil lukke automatisk. Arranger TextBox og knappen i formularen for et tiltalende udseende.

5

Dobbeltklik på "Button1" for at åbne vinduet koden. Visual Basic vil placere markøren mellem den første og sidste linjer i knap-klik event handler. Kopier og indsæt følgende kode, så det færdige produkt ser sådan ud:

Public Class Form1

Dim TextboxFlagHighlightBoolean As Boolean = False

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As

System.EventArgs) Handles Button1.Click

If TextBox1.Text > "" Then

If TextboxFlagHighlightBoolean Then

TextBox1.ForeColor = Color.Black

TextBox1.Font = New System.Drawing.Font("", 8,

Drawing.FontStyle.Regular)

TextboxFlagHighlightBoolean = False

Else

TextBox1.ForeColor = Color.Red

TextBox1.Font = New System.Drawing.Font("", 8,

Drawing.FontStyle.Bold)

TextboxFlagHighlightBoolean = True

End If

Else

MessageBox.Show("Please enter a number in the textbox")

End If

End Sub

End Class

Denne kode erklærer et flag med "Dim" erklæring, der gemmer tilstand fremhævelsen af ​​TextBox. Hvis det er "Falsk", klikke på knappen ændrer tekstfarven af ​​tekstboksen til røde og ændrer skrifttypen til fed. Hvis flaget er "True" en knap klik skifter tekstfarven tilbage til sort og skrifttypen tilbage til regelmæssig.

6

Klik på "Debug" menupunktet i toppen af ​​skærmen for at teste din ansøgning. Når den åbner, skal du indtaste et nummer i tekstfeltet og klik på "Button1." Baggrunden bør ændre til rød. Klik på den igen og baggrunden skifter tilbage til hvid.

Sådan Send Microsoft Word formulardata til Access

Der er mere end én måde at få data fra Word til Access, men sender data mellem disse to ansøgninger indebærer et koncept, som Microsoft dokumentation henviser til "automatisering." Dette ord henviser til en ansøgning kontrollerer andet, især gennem de virtuelle objekter, den kontrollerede anvendelse udsætter andre apps. Word programmeringssprog, Visual Basic for Applications, er det værktøj programmører bruger til at sende data fra Word til Access. Evnen til at udføre en sådan automatisering afslører, at nogen af ​​de Office-programmer kan udnytte de kommandoer af de andre.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Access, og klik på "Tabel" knappen på fanen "Opret". Denne handling begynder at oprette en tabel, som du vil sende Word formulardata.

2

Skriv "Felt1" i cellen ved siden af ​​feltet "ID". Denne handling opretter en ny kolonne, "Felt1" i den nye tabel.

3

Klik på Office-knappen og derefter klikke på "Gem som". Skriv "C: \ myDb.accdb" for filnavnet. Når Access beder dig for tabellen navn, skal du skrive "Tabel1". Dette afslutter oprette tabellen, som Word vil sende sine formulardata.

4

Tæt adgang og derefter åbne Word.

5

Klik på fanen "Udvikler", og klik derefter på knappen "Legacy Tools" i "Controls" panel.

6

Klik på "tekstfelt" kontrol og træk i dokumentvinduet for at definere en tekstboks for bruger input.

7

Gentag trin 5 og derefter klikke på "Button" kontrol. Træk musen under tekstfeltet for at oprette en knap, som brugeren kan fremsætte sine tekstboks data.

8

Højreklik på knappen og derefter klikke på "Vis kode" for at komme ind i Visual Basic funktion, Word vil køre, når brugeren klikker på knappen.

9

Skriv følgende erklæring på den aktuelle markørposition. Denne erklæring kalder en anden rutine, som vil sende tekstfeltet værdi til Access til opbevaring.

sendToAccess Text box1

10

Klik på "Referencer" i opgørelsen af ​​menuen "Funktioner" og derefter klikke på "Microsoft Access Objects" afkrydsningsfelt. Dette fortæller Visual Basic, at dit program skal have adgang til Microsoft Access virtuelle objekter.

11

Indsæt følgende program under "End Sub" erklæring. Dette program kører Access usynligt og fortæller det til at indsætte data fra tekstfeltet i Access tabel, du oprettede tidligere.

Offentlig Sub sendToAccess (str1)

Dim str2

Dim appAccess Som Access.Application

Set appAccess = CreateObject ("Access.Application")

appAccess.OpenCurrentDatabase ("c: \ myDb.accdb")

str2 = "indsætte i tabel 1 (Felt1) værdier ('" & str1 & "')"

appAccess.CurrentDb.Execute str2

appAccess.CurrentDb.Close

appAccess.Quit

End Sub

12

Klik Word ikon i proceslinjen i Windows for at vende tilbage til Word og derefter klikke på "Design" for at forlade designtilstand. Det begynder at køre den formular, du gjorde tidligere. Du er nu effektivt den bruger, du skrev programmet.

13

Skriv tekst i tekstfeltet, og klik derefter på knappen under tekstfeltet. Knappen vil forblive nede i et øjeblik, mens dit program kører.

14

Åbn Windows Stifinder og naviger derefter til mappen "\", som er der, hvor du har gemt "mydb.accdb" database.

15

Dobbeltklik på "mydb.accdb" for at åbne den og derefter dobbeltklikke på "Tabel 1" punkt i navigationsruden. Når bordet åbnes, vil du se det ord, du har skrevet i tekstboksen i Word-formular dokumentet. Dette fortæller dig, at dit program lykkedes at sende formulardata fra Word til Access.

Sådan tilføjes til en Combo Box et ord ad gangen i stedet for et tegn med Microsoft Visual Basics 2008

Sådan tilføjes til en Combo Box et ord ad gangen i stedet for et tegn med Microsoft Visual Basics 2008


Et af de grundlæggende processer en computer programmør skal lære er, hvordan man kan manipulere en streng variabel. Hvis du vil tilføje eneste ord til en kombinationsboks kontrol skal du læse et tegn ad gangen fra en String variabel. I Visual Basic (VB), kan du bruge "Chars" ejendom til at identificere tegn på et bestemt sted i den aktuelle streng. Denne metode er værdifuld, når du har brug for at programmeringsmæssigt kontrollere hvert tegn i en streng.

Vejledning

1

Start Microsoft Visual Basic Express 2008, klik på "Nyt projekt ..." i venstre rude på skærmen, og dobbeltklikke på "Windows Forms Application" for at starte et nyt projekt.

2

Dobbeltklik på "ComboBox" på værktøjskassen ruden for at tilføje en ny kombinationsfelt kontrol. Tilføj en ny knap til formularen ved hjælp af samme teknik.

3

Dobbeltklik på knappen for at oprette et klik begivenhed og tilføj følgende kode til at oprette tre nye variabler:

Dim streng1 As String

Dim myWord As String

Dim i As Integer 4

Definer den streng, du vil analysere og tilføje til din kombinationsboks kontrol ved at tilføje følgende kode:

string1 = "add words to combo box control" 5

Opret en "For ... Loop" og løkke om hvert tegn i strengen til at bygge et ord ved at tilføje følgende kode:

For i = 0 To string1.Length - 1

If string1.Chars(i) &lt;> " " Then

myWord = myWord & string1.Chars(i)

Else

Me.ComboBox1.Items.Add(myWord)

myWord = ""

End If

Next

Me.ComboBox1.Items.Add(myWord) 6

Tryk på "F5" for at køre dit program og klik på knappen for at befolke kombinationsfeltet med ord strengen defineret.

Hvad er Microsoft WPF?

Hvad er Microsoft WPF?


Windows Presentation Foundation, eller WPF, er et programmeringssprog bibliotek fra Microsoft til at muliggøre udviklingen af ​​applikationer med udseendet og fornemmelsen af ​​Windows-operativsystemet. Det omfatter også metoder, som alle Windows-programmer til at udveksle data og kommandoer mellem programmer og operativsystemet.

Grafik Engine

Et af de centrale elementer i WPF er en gengivelse motor, der gør det muligt layout elementer og knapper i en ny ansøgning for at opnå den udseende og velkendte Windows-programmer. Systemet er baseret på vektorgrafik. Dette lagrer grafik som en række linier, omdannes koder. Koderne beskriver retningen og længden af ​​hver linie, og andre egenskaber, såsom farve eller tykkelse. Den vektorgrafik pakke re-fortolker disse koder tilbage i grafik til skærm. Den alternative ordning til vektorgrafik, der ikke anvendes i WPF, kaldes bitmap, som lagrer hver grafisk som et billede, der består af et gitter af farvede pixels.

XAML

Microsoft bruger XAML til at definere handlinger for objekter på brugergrænsefladen (et eksempel på en brugergrænseflade objekt er en "knap"). XAML er baseret på Extensible Markup Language eller XML. Begge er meget lig den Hypertext Markup Language, eller HTML, som XAML udfordrer som et alternativt sprog til oprettelse af websider. WPF-programmer kan køre i enten enkeltstående vinduer eller web-browsere.

Objekt-Orientering

WPF er et objekt-orienteret programmering system. "Objektorienteret" betyder, at hvert element i brugergrænsefladen behandles som en særskilt aktør, der kan interagere med andre objekter i programmet. Elementer er kategoriseret som hørende til en gruppe, og arver egenskaber, såsom datastrukturer, fra den gruppe.

Funktion Biblioteker

WPF miljø giver et bibliotek af standard Windows objekter og handlinger, f.eks pop-up vinduer, og "OK" eller "Annuller" knapper. Disse funktion biblioteker omfatter også kode, der gør det muligt nye programmer til at interagere med operativsystemet ved hjælp af standard Windows-faciliteter (såsom "Gem som" vindue). Funktionen Biblioteket giver også nem integration af animation, billeder og en media player til afspilning lyd og videoklip.

Sådan Set Up en Microsoft Home Network

En Microsoft hjemmenetværk tillader mere effektiv udnyttelse af en multi-computer husstand. Individuelle computere kan dele samme printer. Desuden kan computerne få adgang til de samme filer, hvilket sparer besværet med at overføre dem via e-mail eller en memory stick. Netværket er især praktisk, hvis en af ​​computerne er en bærbar computer, der kan tilsluttes trådløst til skrivebordet.

Vejledning

1

Log ind på din primære desktop computer som administrator. Det er den logon, at de fleste mennesker bruger, når du bliver bedt om at indtaste adgangskoden ved opstart.

2

Klik på "Start" knappen, som er på det nederste venstre hjørne af skærmen. Klik derefter på "Kontrolpanel". Klik derefter på "Netværks- og Internetforbindelser." Klik på knappen "Næste" nederst på denne skærm.

3

Vælg "Network Setup Wizard" for at starte installationen. Når "Velkomstside" vises, skal du klikke på Næste. Du vil se siden ", før du fortsætter." Det anmoder om, at du sørge for al den nødvendige hardware er installeret og alle de computere og eksterne systemer, der udgør netværket er blevet tændt.

4

Klik på Næste, og guiden vil sørge alle forbindelser er sikre. Det kan rapportere, at netværkskortet er afbrudt. Den adapator er hardware, der gør det muligt for bærbare computer for at finde hjem netværksserver. Disse adaptere kan kontrolleres ved hjælp af "diagnosticere og reparere" funktionen på Windows XP. Hvis du er tilsluttet via trådløs eller via en USB-port, skal du vælge "Ignorer frakoblet hardware", og klik næste. (Hvis du fortsat har problemer, se Resources.)

5

Vælg "Computeren har direkte forbindelse til internettet," forudsat at computeren er forbundet direkte til dit modem. Vælg "Denne computer opretter forbindelse til internettet via en lokal gateway,", hvis computeren er tilsluttet via en router. Lad standardindstillingen, hvis du ikke kender.

6

Hvis "Vælg internetforbindelse" åbnes, skal du blot klikke på Næste. Du bliver nu bedt om at beskrive computeren og navngive det; hvad du skriver er helt op til dig. Klik på Næste.

7

Indtast ordet "Arbejdsgruppe" når "Navngiv dit netværk" åbnes. Klik på Næste.

8

Vælg den knap, der hedder "Slå fil- og printerdeling", hvis du har filer eller en printer, som du vil dele mellem computere. Ellers skal du vælge "Slå fil- og printerdeling." Klik på Næste. Når "Klar til at anvende netværksindstillinger" åbnes, skal du klikke på Næste igen.

9

Når "Du er næsten færdig" åbnes, skal du vælge "Just Afslut Wizard" og klik næste. Når "Afslutning netværk opsætningsguiden" vises, skal du klikke på Næste igen. Vælg "ja" når bedt om at genstarte computeren. Når computeren er genstartet, dit netværk være i arbejde.

TIPS

  • Hvis du har filer, du foretrækker ikke at dele med andre medlemmer af familien, så du måske ønsker at tænke to gange om at oprette et hjemmenetværk.

Sådan oprettes en e-mailadresse på Microsoft Exchange

Sådan oprettes en e-mailadresse på Microsoft Exchange


Microsoft Exchange giver email hosting. Slutbrugere på netværket bruger Microsoft Outlook til at oprette forbindelse til Exchange-serveren. De postkasser til rådighed for brugerne på netværket er konfigureret på Exchange Server. Serveren system management utility kan netværksadministratorer hurtigt at oprette postkasser på Exchange-serveren. Hver bruger, der modtager e-mail på netværket har brug for en postkasse oprettet før email hentning er lykkedes.

Vejledning

1

Klik på knappen Start i Windows, og vælg "Alle programmer". Vælg "Administration" fra listen med indstillinger, og vælg derefter "Exchange Server Manager." Dette åbner serverens konsol værktøj, hvor du kan indstille konfigurationer, herunder postkasse skabelse.

2

Højreklik på Exchange Server navn, og vælg "Ny". På listen over valgmuligheder, skal du vælge "Postkasse". Dette åbner en ny postkasse skabelon.

3

Indtast et alias for brugeren. Den alias kan være brugerens login-navn eller en anden værdi for Exchange Server. Vælg den Exchange Server, der vil holde brugerens e-mail i drop-down feltet "Server". Klik på knappen "Næste".

4

Indtast brugerens fulde navn. Dette navn ses via e-mail modtagere, hvis brugeren ikke angiver et fuldt navn i Outlook-indstillingerne på den personlige maskine. Indtast brugerens domæne login, som bruges til at forbinde brugernavnet med e-mail-postkasse konto. Klik på knappen "Næste".

5

Klik på "Afslut" knappen på den endelige skærm. Postkassen er oprettet, og brugeren kan nu bruge Outlook til at oprette forbindelse til Exchange Server.

Sådan kører Microsoft Visual Studio Sample Programs

Microsoft giver nye Visual Studio brugere med programeksempler du kan downloade fra den officielle Microsofts websted. Disse prøver er ikke kompileret, så du kan se koden og kompilere prøverne på egen hånd, lære dig hvordan man arbejder med Visual Studio navigation. Når du kører prøverne, det kører i Visual Studio debugger, så du kan gå gennem hver linje kode og se, hvordan koden kører på en Windows-computer.

Vejledning

1

Download Visual Studio prøver, der svarer til dit sprog valg, såsom C # eller VB.NET. Gem dem til en placering på din harddisk.

2

Klik på "Start" knappen i Windows, og vælg "Alle programmer". Klik på "Microsoft .NET Framework" og derefter klikke på "Visual Studio" for at åbne softwaren.

3

Klik på menuen "Filer" og vælg "Åbn". Dobbeltklik på eksempelprojekt fil, du hentede og gemt tidligere. Project-filer til Visual Studio har en "SLN" forlængelse.

4

Højreklik på en kode redegørelse og vælg "Set Breakpoint". En rød prik vises i starten af ​​koden. Denne røde prik betyder compiler kører til den nuværende linje kode og pauser. Dette giver dig mulighed for at gå gennem kode linje for linje efter denne breakpoint. Hvis du ønsker at gå gennem hele koden, sæt et breakpoint ved den første opgørelse.

5

Klik på "Kør". Koden kompilerer og projektet udfører indtil den når breakpoint. Tryk på "F10" for at gå videre til næste linje kode. Når du ønsker at stoppe stepping igennem og køre til enden af ​​programmet, klik på "Kør" igen. Når du er færdig med at gennemgå projektet, klik på "Stop" i "Debugger" værktøjslinjen for at vende tilbage til de vigtigste kodning arbejdsområdet.

Sådan installeres Microsoft XML

Microsoft XML, teknisk kaldet Extensible Markup Language, er et open source standard ansøgning konfiguration type. XML er normalt vises i tekst format, med det formål at skabe dokumenter som XHTML, RSS og Atom-feeds til World Wide Web. Installation Microsoft XML kan du oprette sådanne dokumenter i tide, for at undgå manuel indtastning af tekst. Installationen kan afsluttes manuelt, så længe computeren opfylder minimumskravene styresystem.

Vejledning

1

Gå til Microsoft XML komponent download-side (se Resources). Denne download-side åbner i et nyt browservindue.

2

Hent .msi-filen. Rul til bunden af ​​siden og klik på "Download" handling vises til højre for den første .msi-fil. En popup dialogboks åbnes, viser handlinger, der kan tages for filen. Klik på "Gem" for at hente og gemme filen på din computers harddisk. Klik på "Kør" handling, i pop op-vindue, der vises, for at gå videre til installationen.

3

Læs og gennemgå slutbrugerlicensaftalen. Guiden XML installation Microsoft vil åbne automatisk. Når velkomstskærmbilledet vises, skal du klikke på "Næste" for at starte installationen. Klik på den valgknap, der angiver accept af XML slutbrugerlicensaftalen, og klik på "Næste", når du har accepteret betingelserne.

4

Giv dine forbrugeroplysning. Det næste skærmbillede, der vises, vil bede om dit brugerlogin-navn på din computer, og dens organisation. Der vil være standard information i disse data formularer, der ikke behøver at blive ændret, så skal du blot klikke på "Næste" handling.

5

Installer softwaren. Klik på "Install" for at bekræfte din beslutning, når den endelige skærm belastninger. Installationsguiden vil begynde at arbejde, automatisk, til at hente Microsoft XML komponenter til din computers harddisk. Når denne proces er færdig, klik på "Finish" på installationsguiden er bekræftelse skærm. Installationsguiden lukkes automatisk.

6

Hent og installer den endelige Microsoft XML komponenter. Gentag hvert trin i sin helhed for at hente de to endelige Microsoft XML komponenter. Gennemføre hver komponents installationsprocessen separat.

TIPS

  • Det er stærkt anbefales, at du henter alle tre Microsoft XML komponenter individuelt. Løb to anlæg samtidig kan medføre en lydhør fejl fra din computer. Som et resultat, vil din computer fryser og installationen kan gå tabt.
  • Genstart computeren, når den fulde installationen er færdig. Dette sikrer, at din computer modtager de korrekte opdateringer og konfigurationer til at køre effektivt i fremtiden.
  • Kontroller, at computeren lever op til de korrekte systemkrav, før udførelse af XML installationsprocessen. Hvis din computer ikke opfylder minimumskravene nødvendigt, vil XML ikke fungere korrekt på computeren.

Sådan får du vist et XML-dokument med Microsoft Word

Sådan får du vist et XML-dokument med Microsoft Word


XML (Extensible Markup Language) svarer til HTML; Men dens vigtigste formål er at transportere og gemme data. Fordi XML er almindelig tekst, kan software-programmer, der kan se almindelig tekst også se XML, herunder Microsoft Word. XML-dokumenter kan indsættes i Microsoft Word interface som et objekt i et par enkle trin.

Vejledning

Se XML-dokumenter

1

Gå til "Indsæt" fanen og vælg "Object".

2

I "objekt" dialogboks, skal du vælge fanen "Opret fra fil".

3

Klik på "Browse" knappen, navigere til XML-dokumentet, du vil se, og vælg "Indsæt".

4

Sørg for, at "Link til fil" er markeret.

5

Klik på "OK".