microsoft 2013 kompatibilitetsproblemer

Kompatibilitetsproblemer med Trådløse Router Adaptere og Microsoft Vista

Kompatibilitetsproblemer med Trådløse Router Adaptere og Microsoft Vista


En kompatibilitetsproblem mellem Microsoft Vista-operativsystemet og en trådløs router adapter kan have en række potentielle årsager. Der er tre hovedområder at kontrollere at løse problemet - adapter, router og software.

Den Adapter

Sørg for, at adapteren er tilsluttet korrekt til en ledig USB-port og tændt. Adapteren skal sættes direkte i bundkortet i stedet ind i en hub eller splitter. Brug om muligt en adapter og en router fra samme producent.

Wireless Router

Bekræft, at routeren kan få adgang til internettet ved at gå online ved hjælp af en anden pc eller enhed. Kontroller, at de trådløse funktioner er aktiveret, og at en Wi-Fi-signal udsendes. Det er også værd at opdatere router med den nyeste firmware frigivelse fra producentens websted.

PC-software

Kontroller, at alle de nyeste Windows-opdateringer og patches er installeret (via Windows Update i Kontrolpanel). Download og installer den nyeste Vista-kompatible drivere til den adapter, som kan findes på producentens websted.

Hvad er forskellen mellem Microsoft Word 2010 og 2013?

Hvad er forskellen mellem Microsoft Word 2010 og 2013?


Du vil ikke se dokumentvinduer på Word 2013 proceslinje, som du gjorde i Word 2010; Microsoft fjernet denne funktion fra Word 2013. På den anden side, er Word 2010 ikke har Word 2013 evne til at gendanne tidligere læsning punkt, når du genåbner et dokument. En af de største forskelle mellem Word 2013 og Word 2010 er den nyere version evne til at reagere på berøring. Denne funktion sammen med tættere integration sky og andre forbedringer kan overbevise dig om at opgradere til Word 2013.

Indlysende Vigtige ændringer

Hvis du kan lide minimalisme, kan du elske skifte fra Word 2010 til Word 2013. Sporting en fladere udseende brugergrænseflade, er Word 2013 ikke har de farver, nuancer og skygger, der findes i Word 2010. Word 2013 også gemmer dokumenter i din online OneDrive konto som standard. Adgang OneDrive dokumenter fra enhver internetforbindelse og dele dem med andre, når du har brug for at samarbejde. Hvis du hellere vil gemme filer på din harddisk, kan du ændre standard til lagring eller vælg din harddisk manuelt hver gang du gemmer et dokument.

Forbedret design og layout Capabilities

Word 2010 og 2013 er ikke desktop forlag, men Word 2013 live forhåndsvisning kan hjælpe dig med at justere former, diagrammer, billeder og diagrammer præcist. Når du flytter objekter omkring et dokument, vises vandrette og lodrette indstilling linjer med til at placere disse objekter mere præcist på en side.

Nogle gange hjælper det at zoome ind på information til at undersøge det nærmere. Lav et billede, tabel eller diagram større i Word 2013 ved at dobbeltklikke eller trykke to gange den. Brug samme fremgangsmåde for at gendanne objektet til normal størrelse.

Nye Nye måder at læse

Slå Word 2013 i en e-reader ved at skifte til Læs tilstand, hvor teksten vises i kolonner og redigeringsværktøjer forsvinde. Denne tilstand hjælper dig med at fokusere på dit indhold i en distraktion-frit miljø. Test Word 2013 nye touch-funktioner ved at aflæse vandret for at rulle gennem et dokument, som hvis du læser og dreje sider med hænderne.

Avanceret tilpasning ved hånden

PCMag bemærkede, at Word 2013 har "alle tænkelige formatering og praktisk funktion til at skabe store eller små dokumenter." En måde at skabe mere professionelt udseende dokumenter er at formatere en form, billede, tabel eller et andet objekt. I Word 2013 kan du gøre det mere effektivt ved at højreklikke på et objekt, vælge "Format" for at se en formatering opgaveruden. Derfra kan du justere egenskaber i realtid og se programmet anvender dem på dit objekt.

Yderligere Bemærkelsesværdige Forbedringer

Når du søger efter stavefejl i Word 2010, kan dialogen stavekontrol skjule dele af dokumentet. Word 2013 eliminerer dette problem ved at placere dette vindue på den side af skærmen. Næste gang du har brug for at konvertere en PDF til et Word-dokument, skal du åbne det i Word 2013 og gemme den som en DOCX fil. Du kan også foretage ændringer i PDF-filer, du bringer ind i programmet. Bring lyd, bevægelse og billedsprog i et Word 2013-dokument ved at indsætte en online video uden at downloade nogen filer.

Microsoft Word 2007 kompatibilitetsproblemer

Microsoft Word 2007 kompatibilitetsproblemer


Microsoft Word 2007 har en ny standard filformat ligesom resten af ​​Microsoft Office 2007-programmer. Mens tidligere versioner af Word har brugt .doc filformat, 2007-udgaven bruger .docx format i stedet. Disse nye filtyper er baseret på open source Extensible Markup Language (XML). De har oprettet kompatibilitetsproblemer mellem 2003 og 2007 versioner af Microsoft Office-programmer.

Gem indstillinger

Word 2007-dokumenter kan stadig gemmes som .doc-filer i stedet for .docx ved at bruge "Gem som" kommando. Rullemenuen i dialogboksen vil lade dig vælge at gemme som Word 97-2003 dokument i stedet. Hvis du gerne vil altid gemme som en .doc-fil, kan du ændre standardindstillingen. Du kan få adgang spare muligheder ved at klikke på den runde Office-knappen i øverste venstre hjørne, klikke på "Word-indstillinger" og vælge "Gem". Hvor der står at "Gem filer i dette format" vælg Word 97-2003 dokument.

Kompatibilitet tilstand

En af de nye funktioner i Word 2007 er kompatibilitetstilstand. Når du arbejder i denne tilstand vil du ikke have adgang til alle funktioner, der ikke understøttes i 2003-udgaven af ​​Word. Disse funktioner kan være i stand til at blive slået tilbage, hvis du åbner din gemte fil i Word 2007, men ikke alle af dem kan inddrives. Denne tilstand vil automatisk tænde helst du åbner en fil gemt i det gamle format eller konvertere en fil fra XML-versionen med den originale udgave.

Downloads

Personer med ældre versioner af Microsoft Word kan downloade Office 2007 Compatibility Pack fra Microsoft, som lader dem åbne .docx-filer og se formatering der kun eksisterer i Word 2007. vil de også være i stand til at redigere, gemme og oprette filer i XML-baseret formater. Visse funktioner vil være synlige, men kan ikke redigeres i 2003-udgaven. Dette omfatter ligninger, temaer, Office kunst, diagrammer og diagrammer. Microsoft giver også Office Migration Planning Manager, som har en Office File Converter, der vil ændre filer i bulk fra det gamle til det nye format.

Kompatibilitet checker

Microsoft Word 2007 har en Kompatibilitet Checker, der kan bruges til at scanne dit dokument. Eventuelle funktioner eller formatering, du har brugt, der ikke er kompatibel med 2003 eller tidligere versioner af Word, vil blive noteret. Hvis du bruger nogen 2007-funktioner, kan du redigere dokumentet for at undgå kompatibilitetsproblemer med andre, du deler filen med.

Quicken kompatibilitetsproblemer

Quicken kompatibilitetsproblemer


Quicken er et regnskabsprogram bruges af mennesker til personlig regnskab samt for virksomhederne. Det tilbyder en række muligheder for at spore indgående og udgående midler. Skat kan findes til at arbejde med programmet og kan indsendes direkte fra oplysningerne i Quicken. Som med enhver software, kan der være fejl i at sende eller modtage oplysninger fra visse kilder.

Vista Issues

Med Microsoft Windows Vista, Quicken tider reagerer. Det kan blive ustabil under "One Step Update" Quicken kører ofte. Begge disse problemer har en forholdsvis enkel fix, men du skal være administrator eller have administratorrettigheder for at foretage ændringerne.

Macs og Quicken 2006

På Macintosh-computere, Quicken har nogle gange et problem, når lastes på computeren. Mac'er kræver, at du tager den nye mappe, og træk den ind i mappen Apps. På den version af Quicken 2006 synes dette at crashe computeren gentagne gange. De fleste fortæller, at du skal bruge en anden version af Quicken, hvis du ønsker at bruge det på en Macintosh-computer.

Palm TX Issues

De Palm TX brugere har rapporteret mange problemer med lommen version af Quicken. Når brugere gjorde opdateringer i Palm og derefter forsøgte at synkronisere Quicken med deres hjemmecomputer, ville Palm fryse. De fleste var aldrig i stand til at få de oplysninger, der med held flytte over til hjemmecomputer.

Deluxe vs Premier

De fleste banksystemer og kreditkortselskaber tillader dig at downloade direkte til Quicken. Mens Deluxe versionen er alt, hvad der kræves for at bruge denne funktion, Premier har færre problemer, når de kommunikerer med sikre bankforbindelser. De fleste af de kompatibilitetsproblemer med Deluxe er blevet rapporteret på Windows Vista og som regel bare ende med, at computeren, der kræver at brugeren til at genstarte. Window XP og Windows 7 ser ud til at fungere bedre med Quicken Deluxe som gør Macintosh-produkter.

Sådan Gør din online-oplevelse med Microsoft

Internettet kan gyde følelser af opdagelsen, glæde og til tider frustration fra den manglende evne til at gennemse effektivt. Hvis du bruger Microsoft Windows og Microsoft Internet Explorer til at surfe på internettet, kan du lejlighedsvis få hængt op på en webside eller kontinuerligt oplever forsinkelser og problemer. Der er mange små og enkle rettelser, du kan anvende på både Windows-operativsystemet og Internet Explorer, så du bedre kan opleve internettet.

Vejledning

1

Update Windows 7. Klik på "Start" -menuen. Indtast "Windows Update" i "Søg" tekstfeltet. Klik på "Windows Update" under "Programmer". Klik på "Vigtige opdateringer er tilgængelige" linket, hvis der er et tal større end nul ud for linket. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​alle de opdateringer, og klik "OK". Opdateringerne vil automatisk hente og installere på din computer.

2

Besøg Microsofts Internet Explorer hjemmeside. Opgrader til den nyeste version af Internet Explorer. En forældet Internet Explorer kan ikke blot forårsage kompatibilitetsproblemer med visse websider, men en forældet browser er også langsommere. Fra januar 2011, den nyeste helt frigivet version af Internet Explorer er Internet Explorer 8. Internet Explorer 9 er i beta og kan indeholde bugs og glitches, hvis du henter den.

3

Fjern elektroniske enheder væk fra din router. Elektronisk udstyr, såsom mobiltelefoner, bærbare computere og trådløse telefoner, kan forårsage interferens med din internetforbindelse. Du behøver ikke at placere dem i et andet rum, men i det mindste fjerne dem, hvis de sidder ved siden af ​​din router. Placere dem fem meter væk fra routeren burde være nok.

4

Åbn Internet Explorer. Klik på knappen "Funktioner" øverst til højre på siden. Vælg "Internetindstillinger" fra drop-down menuen. Klik på "Programmer" og vælg "Administrer tilføjelsesprogrammer". Klik på hver add-on på listen, og vælg "Disable". Hvis din Internet-browsing oplevelse er forbedret, kan du tænde hver tilføjelse én efter én for at se, hvilke tilføjelse giver problemer.

5

Besøg Adobes officielle hjemmeside og hente den nyeste Adobe Flash Player. Hvis du har den nyeste Flash Player, "Download" ikke vises for dig, og Adobe vil bekræfte, at du er up-to-date. Mange websider bruger Flash, så det er vigtigt at installere det på din computer.

TIPS

 • Nogle opdateringer kræver, at du genstarter computeren.
 • Nulstil din Internet Explorer kan nogle gange hjælpe, hvis du oplever en spærreild af fejl. Åbn Internet Explorer, og klik på "Funktioner". Vælg "Internetindstillinger" fra drop down menuen. Klik på "Avanceret" og vælg "Reset" under "Reset indstillinger i Internet Explorer." Nulstilling af indstillingerne vil slette alle dine personlige præferencer.

IE 8 kompatibilitetsproblemer

IE 8 kompatibilitetsproblemer


Internet Explorer 8, eller IE8, er en Internet browser, der blev udgivet af Microsoft i 2009. Ifølge Microsoft, IE8 er hurtigere ved lastning sider end andre browsere, er bedre til at blokere malware og pop-ups, og har acceleratorer, der tillader "hurtigere browsing ". IE8 har dog nogle kompatibilitetsproblemer, der kan løses.

Web-stedet Issues

Når du bruger IE8, kan nogle hjemmesider ikke virker eller synes som de skal. Eksempler på dette kan være: fejlmeddelelser, funktioner, der ikke fungerer, scriptfejl problemer eller fejlplacerede menuer. Du kan løse disse problemer, aktivere kompatibilitet værktøj, aktivere Kompatibilitetsvisning.

Handicappede Add-Ons

Du kan opleve en meddelelse, der fortæller dig, at dine add-ons er deaktiveret. Gå til "Funktioner", klik derefter på "Internetindstillinger". Klik på fanebladet mærket "Avancerede indstillinger" og derefter klikke på "Reset". Følg eventuelle anvisninger, der kommer op, og klik på "OK."

Google Toolbar

Når du installerer IE8, kan Google Toolbar ikke kompatible med IE8. Hvis du finder dette at være tilfældet, slette Google Toolbar.

Hvad filmarkiv kan jeg bruge i Microsoft PowerPoint?

Hvad filmarkiv kan jeg bruge i Microsoft PowerPoint?


Microsoft PowerPoint er et kraftfuldt program til at lave mange slags præsentationer. Mens standard præsentation format i PowerPoint er et simpelt diasshow, kan du integrere udenfor lyd og video i en PowerPoint præsentation for ekstra flair. PowerPoint understøtter en række forskellige video filformater.

Flash Video

Flash video format (SWF) er en yderst fælles format til brug i Internet video transmission. Flash videoer er generelt forholdsvis små, og kan derfor sendes hurtigt og nemt. Inden PowerPoint, Flash videoer er velegnede til korte animationer og andre fordringsløs video applikationer. For større filer med højere opløsning video, sandsynligvis mere passende andre formater.

Advanced Systems Format

Advanced Systems Format (ASF) filer omfatte en række streaming media; dette er en Microsoft proprietære format. De er beholdere til transport af multimedie data. De kan indeholde video, lyd og endda scripts. ASF-filer er optimeret til Windows Media Player, så du kan støde på problemer med kompatibilitet, når du forsøger at åbne dem med anden software.

AVI

AVI (AVI) er en anden Microsoft container format. Disse filer bruges til at indeholde både lyd og video-komponenter. Ligesom andre beholdere, de indeholder videoer, der er gengivet med en bestemt codec, så sørg for, at videoen komponent er i en af ​​de understøttede PowerPoint formater.

Moving Picture Experts Group

Moving Picture Experts Group (MPG eller MPEG) filer er beholdere til lyd- og videofiler. MPG / MPEG-filer er ganske almindelige, og standarderne bag dem ofte revideres og udvikles. Mens udviklingen i MPGs er relativt hurtig, er de stadig bred opbakning. Faktisk MPEG-2 (en type MPEG) er den primære format, der bruges i DVD'er.

Winows Media Video

Windows Media Video (WMV) er en komprimeret audio / video-format, der bruger en bestemt codec. På grund af deres komprimering, disse filer er forholdsvis små, og deres kvalitet er ofte ringere end mindre komprimerede filer. Desuden kan den proprietære karakter WMV-filer forårsage nogle kompatibilitetsproblemer.

QuickTime-formater

Apple Quicktime understøtter en række andre videoformater (MP4, MOV og QT). Disse kan bruges i PowerPoint, så længe Quicktime-softwaren er installeret på computeren ved hjælp af PowerPoint. Hvis du er i tvivl om tilstedeværelsen af ​​Quicktime på en computer, er det bedst at undgå disse formater.

Sådan Upgrade Microsoft XP til Vista

Sådan Upgrade Microsoft XP til Vista


Opgradering af dit Windows-operativsystem til en ny version kan føle overvældende og en smule skræmmende. Mange spekulerer på, om processen vil slette alle personlige filer og installerede programmer. Heldigvis er opgraderingen Microsoft automatiseret, med lidt at ingen indvirkning på dine eksisterende filer og programmer. Du kan opgradere fra Windows XP til Windows Vista ved hjælp af en Windows Vista Upgrade disk og fastholde alle dine filer og personlige indstillinger. Selvom processen er enkel og næsten altid en succes, er det bedst at sikkerhedskopiere dine data, før du udfører din opgradering.

Vejledning

Opgrader fra XP til Vista

1

Sikkerhedskopier dine personlige filer eller system. Gør dette ved at brænde dine data til en cd-rom, dvd-rom eller ekstern harddisk; eller du kan oprette en systemgendannelse disk med en systemgendannelse nytte hentes på internettet. Brændende dine data til disk, eller kopiere den til en ekstern harddisk, beskytter kun dine personlige filer. En systemgendannelse disk giver en komplet geninstallation af dine filer, programmer og systemindstillinger, hvis der opstår en fejl under opgradering.

2

Afinstaller antivirus software på din computer. Antivirus-software kan forstyrre opgraderingsprocessen.

3

Genstart computeren.

4

Indsæt Windows Vista Upgrade disk i computerens optiske drev.

5

Klik på "Installer nu" på det vindue, der vises.

6

Klik på "Hent vigtige opdateringer til installation", hvis du er forbundet til internettet og ønsker at forbinde under installationen for at modtage sikkerheds- og installationsopdateringer.

7

Indtast din Windows-produktnøgle. Du kan finde produktnøglen på Windows mærkat på opgraderingen disk ærme.

8

Klik på "Jeg accepterer licensbetingelserne."

9

Klik på knappen "Upgrade".

10

Bemærk kompatibilitetsproblemer: Konflikter mellem din computer og Windows Vista vil generere en meddelelse, der forklarer detaljerne. Klik på "Næste". Opgraderingen begynder. Computeren genstarter automatisk periodisk under opgraderingen.

11

Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere Windows Vista, når opgraderingen er færdig. Når konfigurationen er færdig, vil det tage et par minutter til Windows Vista til at indlæse.

12

Geninstaller dit antivirusprogram.

TIPS

 • Før opgraderingen, kan du hente og installere Windows Vista Upgrade Advisor. Dette værktøj kontrollerer dine nuværende computer specifikationer og afgør, om det er kompatibelt med denne version af Windows Vista. Til at begynde denne proces, klik på "Kontrollér kompatibilitet online" knappen på de vigtigste opgradering disk vindue og følg vejledningen.
 • Når du har fuldført opgraderingen, skal du muligvis hente nye enhedsdrivere til computeren, der er designet til Windows Vista. Du kan finde disse enhedsdrivere på computeren producentens support webside.

Sådan slette en Linux harddisk til Put Microsoft på det

Sådan slette en Linux harddisk til Put Microsoft på det


Alle versioner af Linux bruge forskellige filsystemer end Microsoft Windows. Harddiske formateret med en Linux-filsystem ligesom Ext3 eller ReiserFS kan ikke bruges til at installere Windows, medmindre hele drevet (eller en partition på det) er formateret med enten FAT 32 eller NTFS-filsystemet. Følg disse trin for at slette en Linux harddisk og formatere den, så en Windows-operativsystem kan installeres på den.

Vejledning

1

Sikkerhedskopiere dine data. Omformatering en Linux partition vil helt slette alt på drevet. Sørg også for du har den oprindelige vindue drivere til din computer hardware. Microsoft Vista især har driver kompatibilitetsproblemer med nogle printere og andre eksterne enheder.

2

Placer Windows CD / DVD i det optiske drev derefter lukke computeren ned. Genstart computeren, og gå ind i BIOS (normalt ved at trykke på "F1", "F2", "F10" eller "Slet" -tasten). Kontroller, at computeren er indstillet til at starte op fra det optiske drev (se bilens instruktionsbog om nødvendigt).

3

Gem dine BIOS-indstillinger og lade systemet genstarte. I Windows XP for eksempel tillade installationsguiden til at indlæse, klik på "Enter" og derefter "F8" for at acceptere licensaftalen. Installationsguiden tager normalt flere minutter at indlæse.

4

Vælg en partition i formateringen vinduet derefter ramte "D" -tasten og derefter på "L" for at slette den. Gentag denne procedure, indtil alle partitioner er slettet. Linux-partitioner vil vise som "Ukendt" og Windows partitioner vil vise som enten "FAT32" eller "NTFS".

5

Klik på "partitionerede plads", og tryk derefter på "Enter" for at oprette en ny partition. Vælg det ønskede filsystem og partition størrelse, når du bliver bedt om. Brug NTFS kun, hvis du ikke har planer om at installere Linux på et senere tidspunkt. Brug FAT32 hvis du planlægger at dual-boot både Linux og Windows. Fortsæt, indtil du har partitioneret hele drevet.

6

Klik på "OK" og følg derefter vejledningen for at installere Windows på den nyligt partitioneret drev. Når du bliver bedt, skal du indtaste et brugernavn og en adgangskode for at oprette en sikker administrativ konto. Vælg tidszone og Netværk derefter indtaste produktnøglen, når du bliver bedt om. Hvis du beslutter ikke at installere Windows på dette tidspunkt, skal du trykke på "F3" afbryde installationen.

TIPS

 • Hvis du ikke har en autentisk Microsoft-produkt nøgle vil du ikke være i stand til at installere Windows. Sørg for, at Windows disk og nøgle er ægte, før du sletter Linux.

Sådan Set Up Automatisk svar i Microsoft Outlook

Sådan Set Up Automatisk svar i Microsoft Outlook


Det sidste, du har brug for, når du kommer tilbage til kontoret efter en afslappende ferie eller en travl par dage på en forretningsrejse er en serie af stadig mere irriteret e-mails fra kunder, der har forsøgt at komme i kontakt med dig. Outlook 2013 giver dig mulighed for at oprette et automatisk svar til indgående post, så du kan give dine kontakter en heads-up, som du ikke er rundt. Det er ikke svært at gøre, men det Automatisk svar-processen har et par skridt til at følge, som du har brug for at oprette en skabelon email, skal du vælge at sende regler og aktivere funktionen.

Vejledning

1

Klik på "Home" og derefter "Ny e-mail" for at oprette din skabelon. I selve e-mailen, skal du skrive den besked, du vil bruge i din automatiske svar.

2

Klik på "File" og derefter "Gem som". Navngiv din fil i feltet Filnavn, og vælg "Outlook skabelon" i "Gem som" type område og klik på "Gem".

3

Klik på fanebladet "Hjem" og "Regler" og derefter vælge "Administrer regler & Alerts." Klik på "Ny regel" i det felt, der åbner for at starte guiden Regler.

4

Klik på "Anvend regler om meddelelser modtager jeg" i "Start fra en tom regel" sektionen. Klik på "Næste". Du vil se en række kriterier. Hvis du vil sende et svar til alle e-mails, skal du ikke kontrollere nogen felter. Afkrydsningsfelter, hvis du ønsker at begrænse hvilke former for e-mails får et automatisk svar, og klik derefter på "Næste".

5

Vælg "Svar med en bestemt skabelon" i den første del af den dialogboks, der åbnes. Klik på "en bestemt skabelon" linket i den nederste sektion for at åbne Vælg et svar skabelon kasse.

6

Vælg "Bruger skabeloner i File System" fra Look I menuen. Den skabelon, du oprettede tidligere skal vises i vinduet. Vælg den skabelon, og klik på "Åbn" for at vende tilbage til guiden Regler. Klik på "Næste". Hvis du ønsker at tilføje undtagelser til din Automatisk svar regel, check dem ud i listen og klik på "Næste" når du er færdig.

7

Giv din regel et navn i trin 1, og sørg for, at "Slå denne regel" knappen er markeret i trin 2. I trin 3, gennemgå reglen beskrivelse og klik på "Finish".

TIPS

 • Det kan være nyttigt at indeholde oplysninger om alternative kontakter i din e-mail, så folk ved, hvem de skal kontakte, hvis de har et presserende problem.
 • Du behøver ikke at bruge denne proces til at oprette automatiske svar, hvis din Outlook bruger Microsoft Exchange Server, som har sin egen til stede Besvar funktion.
 • For at finde ud af, om du bruger Exchange Server, gå til "File" og klik på "Kontoindstillinger". På kontooplysninger, skal du klikke på "Account Settings" og vælg fanen "e-mail". Hvis Microsoft Exchange er opført ved siden af ​​din e-mail-konto, du bruger den.
 • Test dit svar virker ved at sende dig selv en besked.
 • Glem ikke at slukke den regel, når du kommer tilbage til kontoret. Gå til fanebladet "Hjem" og klik på "Regler" og derefter "Administrer Regler og beskeder." Vælg fanebladet "E-mail-regler", og fjern markeringen i reglen for din skabelon.
 • Outlook kan kun sende automatiserede svar hvis det kører og sat op til automatisk at søge efter nye e-mails.

Kan jeg installere Microsoft Office på to computere med én licens?

Kan jeg installere Microsoft Office på to computere med én licens?


Microsoftâ € ™ s produktivitet suite af applikationer, Office, findes i to forskellige versioner, Office 2013 og Office 365. Softwaren companyâ € ™ s licenspolitik er forskellige for hver version. Hvis du skal købe en ny version af Office til dit hjem eller lille virksomhed computer, vil licenspolitik afgøre, om du kan installere pakken på mere end én computer. Alle priser er gældende fra juni 2014.

Office 365 Licens for hjemmebrugere

Office 365 er Microsoftâ € ™ s cloud-baseret version af produktiviteten suite. Det kræver et månedligt eller årligt abonnement og omfatter fuld installerede versioner Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og adgang for at arbejde offline plus onlinelager. Den licenspolitik for installation Office 365 varierer afhængigt af hvilken type abonnement du køber. Private brugere har to tegningsoptioner. Designet til individuel brug, Office 365 Personal giver dig mulighed for at installere programmer på én pc eller Mac og en tablet for $ 6,99 per måned. Office 365 Home, den version designet til familier, gør det muligt at installere Office produktivitet applikationer på fem pc'er eller Mac'er plus fem tabletter for $ 9,99 per måned. Både personlige versioner giver adgang til Office-dokumenter, der er gemt i skyen via Kontoret smartphone app til iOS, Android og Windows Phone-enheder.

Office 365 University Licensing

Designet til studerende, Office 365 University, giver rabat på adgang til produktivitet suite. Studerende kan installere de fulde versioner af Office-programmer på op til to pc'er, Macs eller tabletter. Universitetet versionen giver også adgang til Office-dokumenter i skyen med Office smartphone apps. Du skal fremvise din status som studerende, fakultet eller personale i en akkrediteret højere institution for at købe Office 365 University. Det koster $ 79,99 for fire år.

Office 365 Licens til erhvervskunder

Microsoft tilbyder tre versioner af Office 365 til små og mellemstore virksomheder. Kun to versioner giver en licens til at installere fulde versioner af Office produktivitet applikationer på pc eller Mac. Office 365 Small Premium tillader fuld installation af Office-applikationer til 25 brugere, koster $ 12,50 per måned per bruger. Office 365 Midsize Forretningsplan tillader op til 300 brugere til at downloade og installere apps på $ 15 per måned per bruger. For begge planer, kan hver bruger installere produktivitet apps på op til fem pc'er eller Macs. Hvis du har mere end 300 medarbejdere, der har brug for adgang til Office-programmer, skal du købe Enterprise-versioner af Office 365.

Office 2013

Mens Microsoft tilbyder en cloud-baseret abonnementstjeneste til Office, kan du stadig købe en standalone, traditionel version af suite for $ 219. Personer, der køber Office Home and Business 2013 kan installere softwaren på én computer. Hvis du køber en ny computer, kan du overføre softwaren til den nye maskine. Men er du begrænset til en enkelt overførsel per hver 90 dage. Derudover skal du helt fjerne softwaren fra den tidligere computer.

Hvordan afinstallerer jeg en Microsoft Word-?

Afinstaller add-ins, der skaber problemer i Word 2013 og undgå uventede nedbrud og fryser, der synes at ske, især når du ikke har gemt dokumentet i et stykke tid. Add-ins tilføje brugerdefinerede kommandoer og udvide funktionaliteten af ​​Microsoft Office Word 2013-software, men de kan også være årsag til fryser og går ned ved opstart. Hvis du er glad for en af ​​de besværlige tilføjelsesprogrammer, skal du deaktivere det i stedet for at afinstallere den. En god strategi for at finde synderen, når Word går ned med jævne mellemrum, er at deaktivere tilføjelsesprogrammer én efter én. I modsætning til invaliderende, afinstallere et tilføjelsesprogram fjerner den fra Word helt; du kan for at geninstallere det, hvis du har brug for det senere.

Fjernelse eller Deaktiver Besværlige Add-In

Åbn vinduet Word-indstillinger ved at klikke på "File" og vælge "Indstillinger" fra menuen. Hvis du vil se alle tilføjelsesprogrammer, der er installeret i Word, skal du klikke på "Add-Ins" i venstre rude. Tilføjelsesprogrammer er inddelt i flere kategorier. Elementerne i det aktive program Add-ins kategori er aktiveret og kører. Find tilføjelsesprogram, du vil fjerne, og vælg derefter sin kategori på "Administrer" drop-down boks. Klik på "Go" for at administrere tilføjelsesprogrammer i den pågældende kategori. Hvis du vil deaktivere tilføjelsesprogrammet, skal du fjerne sin markering, og klik på "OK". For at fjerne tilføjelsesprogrammet, skal du vælge det og klikke på "Fjern" knappen. Tilføjelsesprogrammet fjernes med det samme, men det kan være nødvendigt at genstarte Word. Hvis du er usikker, hvilket tilføjelsesprogram der er årsag til problemerne, deaktivere alle tilføjelsesprogrammer og derefter sætte dem en ad gangen og genstarte Word. Når Word går ned, har du synderen.

Sådan Fix McAfee Security Center til Microsoft Vista

Sådan Fix McAfee Security Center til Microsoft Vista


Hvis din computer kører Microsoft Vista operativsystem, kan nogle programmer opleve kompatibilitetsproblemer. McAfee Security er et sådant program. Hvis du har installeret en tidligere version af McAfee Security Center fra en cd på en computer, der kører Vista, vil du ikke være at installere programmets opdateringer, der siden er blevet udgivet til at løse problemer mellem Vista og McAfee. Opdatering af programmet som regel løser problemet. Men hvis du allerede har opdateret McAfee og du stadig har problemer, er der en rettelse til, at så godt.

Vejledning

Opdatering McAfee

1

Luk alle unødvendige programmer, du kan have åbne.

2

Find McAfee-ikonet på skrivebordet proceslinjen.

3

Højreklik på programmet ikonet McAfee.

4

Vælg "opdateringer" fra menuen.

5

Genstart computeren, når McAfee har installeret opdateringer. Åbn Sikkerhedscenter til at kontrollere for yderligere spørgsmål. Hvis problemet stadig eksisterer, skal du fortsætte til afsnit 2.

Geninstaller McAfee

6

Klik på "Start" knappen på proceslinjen.

7

Skriv "Programmer og funktioner" i søgefeltet, klik på "Go", og dobbeltklik derefter på "Programmer og funktioner" valgmulighed.

8

Vælg "McAfee Security Center" fra det næste vindue, der viser alle de programmer på din computer, og klik derefter på "Fjern" fra toppen af ​​vinduet.

9

Åbn din webbrowser, når fjernelsen er fuldført, og skriv "http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/MCPR.exe" i adresselinjen. Dette viser en download-dialogboks til værktøjet. Klik på "Gem" for at downloade og gemme filen, at bemærke destinationsmappen.

10

Åbn den mappe, hvor værktøjet blev hentet og dobbeltklik på "MCPR" (McAfee Consumer Product Removal) fil. Du kan også højreklikke på "MCPR" fil til "Kør som administrator", hvis det er nødvendigt.

11

Genstart computeren, når værktøjet er færdig fjerne McAfee komponenter.

12

Download den nyeste version af McAfee Security Center direkte fra McAfee hjemmeside på samme måde, som du har hentet værktøjet. Du må ikke installere programmet fra cd'en.

TIPS

 • Hvis du ikke har din konto aktiveret med McAfee, så du kan logge ind på hjemmesiden, skal du gøre det, før du henter Security Center.
 • Hvis du har købt McAfee fra en partner, gå til den pågældende virksomheds hjemmeside for at hente den.
 • Den MCPR værktøjet virker kun på 2005 til 2010 versioner af McAfee.
 • Hvis McAfee er forudinstalleret på computeren under fremstilling, skal du aktivere dit abonnement med McAfee, før du opdaterer eller geninstallerer.

Sådan fjernes blokeringen af ​​en ældre version af Microsoft Word

Forsøg på at åbne en ældre version af et Microsoft Word-fil i Word 2013 beder programmet til at åbne filen i Beskyttet visning-tilstand. Selvom du kan læse indholdet af en tidligere version af en Word-fil, der er beskyttet Viewâ € ™ s standardindstilling deaktiverer de fleste redigeringsfunktioner og forhindrer dig i at gemme filen. Indstillingerne til at fjerne blokeringen tidligere versioner af dine Word-filer er i Fil Block sektionen af ​​Programa € ™ s Trust Center nytte.

Vejledning

1

Åbn menuen "Filer", vælg derefter "Indstillinger".

2

Vælg "Trust Center" i venstre panel i vinduet Word-indstillinger, og klik derefter på "Trust Center Settings" knappen.

3

Vælg "File Block Settings" i venstre panel i vinduet Sikkerhedscenter.

4

Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne i "Open" kolonnen ved siden af ​​filtypen versioner, du vil fjerne blokeringen. For eksempel rydde "Word 2007 og senere binære dokumenter og skabeloner" afkrydsningsfeltet for at fjerne blokeringen Word 2007-filer.

5

De-markere afkrydsningsfelterne i "Gem" kolonnen ved siden af ​​filtypen versioner, du vil gemme. For eksempel rydde "Word 2000 binære dokumenter og skabeloner" afkrydsningsfelt for at gemme Word 2000-filer i deres oprindelige format.

6

Klik på "OK" to gange på knappen for at afslutte Trust Center og Word Options vinduer.

TIPS

 • Hvis du ikke længere nødt til at arbejde med ældre versioner af Word-filer, gendanne filen Block nytte tidligere indstillinger.
 • Selvom disse trin gælder for Microsoft Word 2013 Trust Center-indstillinger er også tilgængelige i andre 2013-programmer Office, såsom Excel 2013 og PowerPoint 2013.
 • For at holde et højt sikkerhedsniveau, undgå fjernelse af blokering af ældre filtyper, du ikke er bekendt med, og normalt ikke bruger.

Sådan Konverter håndskrift til et Microsoft Word-dokument

Sådan Konverter håndskrift til et Microsoft Word-dokument


Håndskrift og skrevet tekst, der bruges til at være på hver side af en stor kløft, men ikke længere. I dag kan du nemt bringe håndskrift i et Microsoft Word-dokument ved at scanne håndskrevne dokumenter som tekst eller billedfiler. Du kan også bruge touchscreen programmer til at oprette digitale filer fra din egen håndskrift øjeblikkeligt. Alternativt kan du give maskinskrevne dokumenter et håndskrevet føler ved hjælp af en brugerdefineret skrifttype.

Scanne det som et billede

Hvis du ønsker at digitalisere håndskrevne materiale, alt hvad du behøver, er en almindelig elektronisk scanner. Bare scanne papirerne som billeder, og derefter bruge Word billede værktøjet for at indsætte dem i Word. Denne teknik fungerer bedst, når du ønsker at bevare den fysiske udseende af et dokument, som en gammel, sentimental kærlighed brev. Det fungerer også godt i situationer, hvor kun mennesker - ikke computere - kommer til at læse dokumenterne.

Scanne det som tekst

Hvis du har brug håndskrift at blive anerkendt som tekst, skal du tage et ekstra skridt. Scan dine papirer som før, men denne gang gemme dem som PDF-filer. Brug derefter "optisk tegngenkendelse" (OCR) software til at genkende håndskrift som tekst og konvertere det til maskinlæsbar tekst. OCR-software leveres med Adobe Acrobat, og du kan også få det gratis fra kilder som OnlineOCR.net eller PaperFile.net. Når OCR-software konverterer håndskrift, kan du åbne de nye filer i Word og gøre lidt lys redigering til at fange eventuelle fejl, at OCR-software lavet.

Brug touchscreen-enheder

Word 2013 kan du tage en stylus, pen eller endda din egen finger og skrive direkte på skærmen på en berøringsfølsom tablet. Hvis du vælger denne rute, kan du undvære papir helt, springe scanneren og gå direkte fra din egen håndskrift til en Word-fil. Den eneste undtagelse er, at du har brug for en tablet. I Word på båndet, klik på "penne", "Håndskriftsfunktioner" og "Pen" for at starte.

Opret din egen brugerdefinerede skrifttype

Hvis du ikke har nogen specifikke håndskrevne dokumenter og vil blot smagen af ​​en håndskrevet note - mens du stadig nyder den bekvemmelighed i maskinskrivning - kan du oprette en brugerdefineret skrifttype fra din helt egen håndskrift. Websites som MyScriptFont.com, YourFonts.com og Fontifier.com tilbyder denne service - nogle gange gratis, nogle gange for et par dollars. Du skal bruge en god blæk pen med en fin spids, samt en scanner og printer, og du er klar til at gå. Besøg hjemmesiden for dit valg, skal du hente sin skabelon og følge dens anvisninger til at udfylde skabelonen med din håndskrift, scanne den ind og sende det til omdannelse til dine egne brugerdefinerede skrifttype.

Yahoo Messenger kompatibilitetsproblemer på IE8

Yahoo Messenger kompatibilitetsproblemer på IE8


Efter Microsoft frigivet Internet Explorer 8 webbrowser, folk begyndte at få nogle uventede problemer og spørgsmål med andre programmer. IE8 understøtter ikke flere webtjenester, herunder Gmail og Yahoo Mail. Yahoo spørgsmål messenger kompatibilitet på IE8 kan omfatte tilslutning, log ind og pludselige session slutter situationer. Selv efter at have logget ind med funktionen "Efterlign IE7", kan kompatibilitetsproblemer stadig.

Indstillinger

Kontroller, at indstillingerne i IE8 er optimale for Yahoo Messenger brug.
På login-side, klik på "Messenger", "Connection indstillinger" og derefter skifte fra "Opret forbindelse direkte" til "Forbind via proxy." Klik på "OK". Sørg for, at de to nederste kasser afspejler de ændringer, du lige har lavet, og prøv at logge på igen. Hvis dette mislykkes, åbne IE8, klik på "Funktioner" og derefter "Internetindstillinger", "Connections" og "LAN-indstillinger". Fjern markeringen alle boksene undtagen "registrering af indstillinger automatisk" valgmulighed. Klik på "OK" og logge ind igen.

Runtime fejl

Hvis du kører Yahoo Messenger og IE8 på samme tid, kan der opstå scriptfejl under forsøg på at logge ind på en Yahoo Messenger-konto. Kendt som "runtime fejl", de kan være forårsaget af eksterne programmer, såsom antivirus, firewall eller anti-spyware-programmer. Disse kan fastsættes ved at få adgang til "Funktioner" fra IE8, og derefter vælge "Internetindstillinger". Klik derefter på "Avanceret" og derefter kontrollere "Deaktiver script-fejlfinding." Fjern markeringen mærket for "Vis en meddelelse om hver scriptfejl og Genbrug vinduer til start af genveje." Endelig skal du klikke på "Anvend" og derefter "OK". Start IE8, og prøve at afinstallere og geninstallere, hvis problemet fortsætter.

Log ind fejl

Når du har downloadet IE8, har nogle personer fandt, at de ikke er i stand til at logge ind på Yahoo Messenger. Prøv først at løse dette med en genstart. Hvis det mislykkes, kan du prøve at afinstallere Yahoo Messenger, genstart, og derefter geninstallere programmet. Genstart computeren efter geninstallation Yahoo Messenger.

Yahoo Messenger stoppet

Hvis Yahoo Messenger stoppet, mens du bruger IE8, gå til
Afsnittet "Indstillinger" og klik på "Connection". Sæt et flueben i "Opret forbindelse direkte til internettet" cirkel eller i afsnittet "Opret forbindelse via Proxy server". Anvend og OK ændringerne. Hvis det ikke virker, skal du sikre, at der ikke er nogen virus eller malware på computeren. Kør scanninger anbefalet af Microsoft Answers for "hvordan man kan slippe af med spyware."

Yahoo Messenger og IE8 Tilslut ikke

Når IE8 og Yahoo Messenger tilslut ikke, sammenligne forbindelsesindstillinger til andre browsere, og ændre dem til at være den samme i IE8. Undertiden problemet kan have noget at gøre med routeren. Kontroller oplysningerne med routeren eller online website på hvor få adgang ejendomme til den trådløse adapter. Når programmet dirigerer dig til den særlige internetforbindelse skærmdeling, fjerne markeringen i "Internet Protocol version6 (TCP / IPv6)" boksen "Denne forbindelse bruger følgende elementer" område eller lignende sektion.

Rengør Cache

I stedet bruge automatisk opdage, rydde browserens cache og prøv at bruge "CCleaner". Hent og derefter starte CCleaner ved at åbne det gennem Piriform hjemmeside. Følg instruktionerne på skærmen, som de vises. Kør det flere gange med fabriksindstillingerne. Brug "Kør Cleaner" kontrol, indtil du kan se, at 0 bytes er renses efter en scanning. Kør derefter "Registry" fra venstre værktøjslinje. Gem ændringer efter at have valgt "repareres" fejlene. Sørg for ikke at foretage ændringer i registreringsdatabasen, før du gemmer oplysninger.

Sådan fjernes Microsoft Office fra registreringsdatabasen

Hvis du har problemer med at geninstallere Microsoft Office 2013 på din Windows 8 computer, kan nogle sidesten registreringsdatabasenøgler være problemet. Både klik for at køre installationer - Office 365, for eksempel - og MSI installationer efterlade spor i registreringsdatabasen. Under normale omstændigheder er disse nøgler i registreringsdatabasen slettet af uninstaller. Hvis nogle af nøglerne forbliver og forhindre dig i at installere Office, kan du fjerne dem ved hjælp af Registreringseditor. Ændring af Windows registreringsdatabasen er en farlig operation; slette de forkerte taster kan medføre, at nogle programmer ikke fungerer korrekt eller endda crash af hele styresystemet. Fortsæt med forsigtighed.

Vejledning

1

Tryk på "Windows-R" for at vise dialogboksen Kør, skriv "regedit.exe" i "Kør" feltet og tryk på "Enter" for at starte hjælpeprogrammet Registreringseditor. Denne procedure fungerer i både Windows 8.1 og 7.

2

Slet registreringsdatabasenøgler skabt af et klik-til-run installation ved at dobbeltklikke på den "HKEY_LOCAL_MACHINE" for at udvide den, udvide "software" tasten og derefter udvide "Microsoft" -tasten. Vælg "AppVISV" undernøgle, skal du trykke på "Slet" og derefter klikke på "Ja" for at bekræfte og slette undernøgle. Udvid "kontor" tasten, udvide "15,0" -tasten og derefter slette "ClickToRun" undernøgle. Retur til "Windows" tasten "og derefter udvide" CurrentVersion \ Uninstall Microsoft Office <Office_Edition> 15 "tasten Slet." - En-us "undernøgle -" Office_Edition "er den udgave af Microsoft Office installeret på din computer.

3

Fjern nøgler i registreringsdatabasen skabt af MSI installation af Office 2013 ved at slette "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 15.0" og "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Office \ 15.0" undernøgler. Udvid "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Office \ Levering \ SourceEngine \ Downloads" -tasten og derefter slette "0FF1CE} -" undernøgle. Udvid "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion" tasten. Udvid "Fjern" tasten og derefter slette "0FF1CE" undernøgle. Udvid "Installer \ Upgrade Codes" -tasten og derefter slette "F01FEC" tasten. Udvid "Installer \ UserData \ S-1-5-18 \ Produkter" -tasten og derefter slette "F01FEC" -tasten. Udvid "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services" tasten og slette "OSE" undernøgle, hvis den er til stede. Minimer de taster, du udvidede hidtil, hvis listen med nøgler er for lang. Udvid "HKEY_CLASSES_ROOT \ Installer" tasten. Slette "F01FEC" undernøgler fra de "Funktioner", "produkter" og "UpgradeCodes" tasterne. Udvid "HKEY_CLASSES_ROOT \ Installer \ Win32Assemblies" -tasten og derefter slette "Office15 *" undernøgle.

4

Fjern registreringsdatabasen poster fælles for begge click-to-run og MSI installationer ved at udvide "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall" knappen. Vælg hver undernøgle og derefter se i højre rude for at se alle sine værdier. Når du finder en værdi med navnet "UninstallString" med en værdi på "FILE_NAME Path \ Office Setup Controller \ Setup.exe Path," slet det ved at vælge det og trykke på "Slet". Filnavn repræsenterer navnet på installationsprogrammet og Path er selve stien til programmet. Slet alle værdier, der har det angivne navn og data.

TIPS

 • Hvis du kører en 64-bit version af Windows 8.1 eller 7, slette "15.0" undernøgle fra "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office" tasten. Udvid "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Microsoft \ Office" -tasten og derefter slette "15,0" undernøgle. Slet "* 0FF1CE} - *" undernøgle fra "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Microsoft \ Office \ Levering \ SourceEngine \ Downloads" og "* 0FF1CE *" undernøgle fra "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall "knappen. Udvid "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services" -tasten og derefter slette "OSE" undernøgle. Udvid "HKEY_CLASSES_ROOT \ Installer" -tasten og derefter slette de "* F01FEC" undernøgler fra "Funktioner", "Produkter" og "UpgradeCodes" tasterne. Også slette "* Office15 *" undernøgle fra "UpgradeCodes" tasten. Glem ikke at slette poster i registreringsdatabasen fælles for begge click-to-run og MSI installationer.
 • Stjernen karakter i forskellige nøgler og undernøgler i registreringsdatabasen repræsenterer en eller flere tilfældige tegn. Sørg for, at nøglen eller undernøgle indeholder resten af ​​figurerne - 0FF1CE} - eller F01FEC, for eksempel - før du sletter den.
 • Du kan sikkerhedskopiere enhver registreringsdatabasenøgle ved at højreklikke på den, vælge "Export", skrive et navn til backup og derefter klikke på "Gem". Gemte nøgler kan gendannes ved at dobbeltklikke på dem.
 • For helt at afinstallere Office 2013 fra dit system automatisk, skal du åbne "Sådan fjerne Office 2013 eller Office 365" side (link i Resources) og klik på "Microsoft Fix It" -knappen. Gem værktøjet på harddisken og derefter køre den. Følg vejledningen på skærmen for at helt at fjerne Office 2013.
 • Sletning nøgler og værdier fra registreringsdatabasen er en farlig operation. Hvis du sletter de forkerte poster, kan der opstå programmer til at virke eller endda crash Windows 8.1 eller 7 OS. Slet ikke nøgler og undernøgler i registreringsdatabasen, medmindre du er sikker på, de er relateret til Office 2013.

Sådan oprettes en kalender ved hjælp af Microsoft Access

Sådan oprettes en kalender ved hjælp af Microsoft Access


Hvis du nogensinde har foretaget en online reservation til et hotel, du forstår, hvor vigtigt Kalender kontroller kan være. De dukker op og gøre det muligt for dig at vælge en dato uden at skulle skrive det i en tekstboks. Microsoft Access havde en kalender kontrol, men Microsoft stoppede med at støtte det i 2010. Hvis du bygger Access formularer, der har Dato felter, kan du stadig hjælpe folk tilføjer datoer for at danne felter ved hjælp af en anden kontrol indbygget i Access 2013.

Vejledning

1

Åbn en Access-database, der har den relevante formular, og klik på pilen under "Vis" knappen. Klik på "Design View" for at placere den form designvisning.

2

Højreklik på en af ​​de forma € ™ s TextBox kontrol, og klik på "Egenskaber" for at åbne Property Sheet vinduet. Klik på "data" og se værdien i "Control Source" tekstfeltet. Hvis der ikke værdien er der, skal du klikke på pilen ud for tekstfeltet for at se en liste over database felter. Vælg feltet den database, du vil binde TextBox kontrol.

3

Klik på fanen "Format", og klik derefter på Vis Date Picker drop-down menuen og vælge "for datoer."

4

Klik på "Data" fanen og find "Input Mask" tekstfeltet. Hvis det tekstboksen har en værdi, slette det, fordi Date Picker ikke vil fungere, hvis TextBox kontrol på din form har en input maske.

5

Klik på pilen under "View" og vælg "Form View" for at se den form, formular View. Klik på TextBox kontrol, som du har tilsluttet Datovælger kontrol, og vælg derefter den lille kalender ikonet ud for kontrol for at vise Datovælger kontrol (ligner en kalender). Klik på en dato, og datovælgeren steder, der kan dateres til dit TextBox kontrol.

TIPS

 • Gentag denne proces for hver TextBox kontrol, som du gerne vil vise en kalender.
 • Hvis din form har ingen TextBox kontrol, skal du klikke på TextBox kontrol i båndet kontrolelementer skal du klikke inde i formen og bruge musen til at tegne en ny TextBox kontrol.
 • Forhindre Date Picker fra åbning for andre TextBox kontrol ved at vende tilbage til Property Sheet og vælge "Aldrig" i stedet for "for datoer" i "Show Date Picker" drop-down menuen.
 • Hvis du ved, hvordan man programmerer i VBA, kan du kode en kalender formular og integrere det som en underformular i form, har brug for en kalender. Men, vil du sandsynligvis opleve, at den simple Datovælger kontrol beskrives her løser de fleste af dine kalender behov.

Sådan ændre farver i Microsoft Outlook

Sådan ændre farver i Microsoft Outlook


Brug af Microsoft Outlook 2013 til at organisere din kalender, sende beskeder og udføre andre funktioner virker temmelig sort og hvid, især da dens funktionalitet fungerer ligner det, du har set i andre programmer som Word og Excel. Men du behøver ikke at nøjes med sort og hvid med Outlook. I stedet for at ændre farver passer til dit humør, sætte en tone for dine e-mails eller bare fange dine læsere opmærksomhed.

Send en Multi-hued Message

Åbn en ny e-mail, og klik på fanen "Indstillinger". Bemærk, at denne fane er på meddelelsesvinduet, ikke den vigtigste Outlook-vinduet. Eksperimenter med indstillingerne på "Temaer" eller "farver" rullemenuer på båndet. En anden måde at ændre farven på e-mails er at fremhæve visse dele af den tekst, du vil fremhæve, som modtagerens navn, og klik på fanen "Message". Brug "Font Color" menuen for at ændre farven. Husk, at nogle farveændringer ikke altid overføre, især hvis nogen læser dit budskab i en tekst-only renderer, på en mobil enhed eller via en gratis e-mail-udbyder som Yahoo.

Cool Farvet Kalender

Se din dag til dag i en helt ny nuance ved at klikke på kalenderen linket nederst i Outlook-vinduet. Klik på "Mere" pilen i Arranger sektion af båndet for at åbne Outlook vinduet viser kalenderen sektion. Rul til "Display indstillinger" og klik på "Default kalender farve" menuen. Vælg en farvet firkant; hvis det ønskes, kan du kontrollere "Brug denne farve på alle kalendere" knappen. Klik på "OK" for at vende tilbage til den nyligt farvede Outlook kalender.

Version Disclaimer

Disse instruktioner er skrevet til Microsoft Outlook 2013. Du kan finde flere andre forskelle i brug af andre versioner af softwaren.

Hvordan laver runde hjørner i Microsoft Publisher

Hvordan laver runde hjørner i Microsoft Publisher


Tilføjelse afrundede hjørner på dine fotos og grænser i Microsoft Publisher 2013 skaber en varm, venlig layout. Mange designere mener runde hjørner rektangler er lettere for øjnene og mere indbydende for læserne. Publisher gør det nemt at tilsatte afrundede hjørner på dine fotos og andre billeder; du kan endda gå den ekstra trin med tilsætning beveling at skabe en hævet billede med afrundede kanter. Du kan også oprette tekst og side grænser med afrundede hjørner.

Vejledning

Afrundede og facetslebne Billeder

1

Vælg det billede, du vil ændre. Med billedet valgt, bør du se en ny fane "Billedværktøjer Format" ved siden af ​​de andre faner. Klik på fanen for at få vist foto-redigeringsværktøjer.

2

Klik på pilen under Beskær værktøj på bånd og vælge "Beskær til figur" fra valgmulighederne. Publisher viser snesevis af former at vælge imellem. Vælg den rektangulære form med afrundede hjørner fra kategorien grundformer. Publisher skaber en maske i denne form, der dækker hjørnerne af billedet, hvilket skaber en runde hjørner tilgængeligt.

3

Føj beveling til billedet, hvis du vil skabe illusionen af ​​en hævet billede. Højreklik på billedet og vælg "Formater billede." Vælg "form Effects" knappen nederst i dialogboksen og vælg derefter "3-D format" valgmulighed. Øge bredden og højde indstillinger for enten den øverste facet eller Bund Bevel indstillinger. Indstil hver værdi til omkring 20 point i første omgang og anvende ændringen. Kontroller at se, hvordan billedet ser ud, og juster indstillingerne efter behov.

4

Højreklik på billedet og vælg "Gem som billede", hvis du vil gemme den afrundede foto til brug i et andet program. Hvis du forsøger at kopiere og indsætte billedet i et andet program, vil du ende op med det oprindelige billede uden de afrundede hjørner.

Afrundet Grænser

5

Klik på "figurer" på Hjem bånd og vælg rektangel med afrundede hjørner i kategorien grundformer.

6

Træk markøren hen over det område, du ønsker at vedlægge i grænseområdet. Må ikke bekymre dig om at få den størrelse nøjagtigt højre - du kan justere det senere. Når du slipper museknappen, opretter du en rund-kantet rektangulær form fyldt med en solid farve, der dækker indholdet bag det. Dette er normalt, og du vil ordne det.

7

Højreklik på den nye form, og vælg "Format Autofigur." Skifte farveindstilling i Fill afsnit til "Ingen fyld." Formen bliver gennemsigtig, så kun grænsen. Ændre grænsen udseende ved at justere indstillingerne i strækningsafsnit. Du kan ændre farve, tykkelse og gennemsigtighed af grænsen, eller ændre det til en dobbelt linje eller stiplede linje. Du har ikke mulighed for at bruge fancy eller brugerdefinerede grænser, når du arbejder med former i Publisher.

8

Klik på "OK" for at gemme ændringerne og derefter bruge håndtagene på grænsen til at justere størrelsen, så grænsen omslutter din tekst eller andet indhold.