menses det beeg

Sådan Bloker Beeg.Com

Sådan Bloker Beeg.Com


Beeg.com er en pornografi hjemmeside, der kunne komme op gennem en simpel slåfejl i en online-søgning, eventuelt at gøre din computer sårbar over for virus og uønskede pop-up-reklamer. Du kan blokere det fra Internet Explorer, Firefox og Chrome bruge et par skridt og sikkerhedsforanstaltninger.

Vejledning

Blokering Beeg.com Med Internet Explorer (version 5 eller nyere)

1

Åbn din browser. Klik på "Funktioner" og "Internetindstillinger".

2

Klik på fanen "Privacy". Under dette vindue, skal du klikke på "steder." Indtast den webadresse, du ønsker at blokere. I dette tilfælde http://www.beeg.com. Klik på "OK".

3

Skriv adressen i et nyt browservindue for at sikre, at hjemmesiden er blokeret.

Blokering Beeg.com med Firefox

4

Åbn din browser og klik "Funktioner". Fra denne menu, vælg "Add-Ons" og klik "Get tilføjelsesprogrammer."

5

Vælg indstillingen "Gennemse alle tilføjelsesprogrammer", og find "BlockSite." Du kan også skrive dette i add-on søgelinjen for at finde det hurtigere.

6

Installer BlockSite i søgefeltet i Firefox. Fortsæt med at blokere Beeg.com ved at klikke på "BlockSite", og efter de særlige retninger.

Blokering Beeg.com Brug af Google Chrome

7

Åbn din browser og finde ikonet lille skruenøgle i øverste højre hjørne.

8

Klik på "Funktioner" og derefter på "Under the Hood". Vælg "Skift indstillinger for proxy."

9

Klik på Sikkerhed og derefter vælge "Begrænsede steder." Dobbeltklik på dette og skriv navnet på det websted, du ønsker at blokere.

Hvordan kan jeg lade andre logge ind på min Hotmail & bruge det?

Hvordan kan jeg lade andre logge ind på min Hotmail & bruge det?


Hvis du skal på en lang tur med ingen adgang til internettet, men ønsker ikke at gå glip af vigtige e-mails, kan det være en god ide at lade din Hotmail-konto med en sitter - nogen til at scanne dine e-mails, og ringe til dig, hvis der er en nødsituation. Hvis de har dit brugernavn og adgangskode, kan de få adgang til e-mail-konto. Kun en person, du implicit tillid bør have adgang til kontoen, da en person med denne kontooplysninger kan gøre noget, de ønsker at de e-mails - herunder at slette dem alle eller gemme dem på et USB-drev.

Vejledning

1

Skriv ned dit brugernavn og password.

2

Aflevere det til den person, du vil have adgang til din konto. Hvis du ikke kan personligt aflevere oplysningerne til den person, sørge for at overføre det via en sikker telefon-forbindelse, såsom en fastnet. Du må ikke bruge internettet eller e-mail til at overføre adgangskoder.

3

Har den anden person logge ind med dit brugernavn og kodeord.

TIPS

 • Kun give din Hotmail password ud til personer, du har tillid til helt. Ingen legitim onlinetjeneste, uden for Hotmail hjemmesiden selv, nogensinde vil bede om din Hotmail login og password via e-mail. Sørg for, at ingen kan høre detaljerne i din konto.
 • Af hensyn til sikkerheden, ændre din adgangskode, når personen ikke længere har behov for adgang til din Hotmail-konto.

Sådan Deaktiver Photoshop Hvis det allerede er installeret

Sådan Deaktiver Photoshop Hvis det allerede er installeret


Adobe Photoshop er en omfattende billedredigeringsprogram og grafik-manipulation pakke bruges af mange fotografer og grafik specialister. Uddannelsen udbydes under en licens, der tillader samtidig installation på to computere og aktiveringsprocessen bekræfter, at kun to aktive systemer er konfigureret. For at flytte programmet til en ny computer, skal en af ​​de første to systemer deaktiveres.

Vejledning

1

Start Photoshop på den computer, du vil deaktivere. Luk alle aktuelt aktive billeder.

2

Vælg "Help", "Deaktiver" for at åbne deaktivering pop-up vindue. Vælg "Deaktiver permanent" for at fjerne aktiveringen og serienummer fra denne computer. Deaktiveringen kører med det samme, der er ingen andre advarsler eller anmodninger om bekræftelse.

3

Luk Photoshop og installere systemet på den nye computer med serienummeret.

TIPS

 • Hvis du deaktiverer ved en fejl tæt Photoshop og derefter genåbne programmet at indtaste dit serienummer til programmet
 • Gem dit arbejde, før deaktivering af produktet

Hvordan man laver en flød DIV tage hele bredden af ​​dets beholder

I CSS, en flød element tilpasser sig for at tilpasse sig en bestemt side af en omgivende beholder. Containere har ofte flere elementer ved siden af ​​hinanden, men du kan have behov for en flød <div> element til at udvide til at passe beholderen. Denne type af element er faktisk helt almindeligt, og kan opnås med en simpel definition af <div> bredde. Disse skridt vil antage, at du har praktisk kendskab til redigering CSS stylesheets.

Vejledning

1

Begynd elementet ved at definere <div> egenskaber. "Flyde" definerer orienteringen af ​​svømmeren. "Bredde" definerer bredden af ​​elementet. Bredden kan også indstilles i pixels, men giver det en procentværdi i stedet vil gøre det tilpasse sig den omgivende beholder.

<Div style = "float: venstre, bredde: 100%;">

2

Tilsæt element indhold under <div> tag.

<Div style = "float: venstre, bredde: 100%;">

Den hurtige røde ræv sprang over den dovne brune hund.

3

Luk element med en ende tag.

<Div style = "float: venstre, bredde: 100%;">

Den hurtige røde ræv sprang over den dovne brune hund.

</ Div>

Sådan Fix en Wireless Network Security Key Det er ikke korrekt på Vista

Sådan Fix en Wireless Network Security Key Det er ikke korrekt på Vista


For at sikre et trådløst netværk, mange mennesker bruger Wi-Fi Protected Access (WPA) sikkerhedsnøgle enten en Wired Equivalent Privacy (WEP) eller. En sikkerhedsnøgle er en speciel adgangskode oprettes af brugeren ved opsætning af et trådløst netværk. Brugerne skal indtaste denne sikkerhed sætning i deres trådløse netværksforbindelse værktøj for at få adgang til det trådløse netværk. Netværk ejere ændre sikkerhedsnøgler periodisk som en måde for yderligere at sikre deres netværk. Når dette sker, skal trådløse brugere ændre den trådløse sikkerhedsnøgle, som er lagret i deres computer til dette specifikke netværk.

Vejledning

1

Klik på "Windows" ("Start" knappen) i nederste venstre hjørne af skærmen.

2

Vælg "Control Panel" og derefter "Netværks- og delingscenter".

3

Klik på "Administrer trådløse netværk" i øverste venstre hjørne af "Netværks- og delingscenter" vinduet.

4

Højreklik på det trådløse netværk, du ønsker at ændre sikkerhedsnøgle til og klik på "Egenskaber".

5

Vælg fanebladet "Sikkerhed".

6

Indtast den nye sikkerhedsnøgle i feltet "Network Security Key." Denne metode virker for både WEP og WPA netværk sikkerhed protokoller.

7

Klik på "OK".

TIPS

 • Hvis du opretter dit eget trådløse netværk, WPA er den foretrukne trådløse sikkerhedsmetode. WEP er ældre og lettere at gå på kompromis.

Sådan Opdater en HTML billede Kort over området med JavaScript

Maps billede er HTML strukturer, der anvendes til at foretage visse områder af billeder på din webside i klikbare hyperlinks. Et billede kort er knyttet til et billede via "USEMAP" attribut; ligesom de fleste komponenter i HTML Document Object Model (DOM), kan tilgås denne attribut og ændres om flyve med JavaScript-kode til at opdatere billedet kort vedhæftet et billede.

Vejledning

1

Indsæt følgende JavaScript-kode mellem "hoved" tags i dit HTML-dokument:

<Script type = "text / javascript">

funktion swapMap (id, kort) {

document.getElementById(id).useMap='#'+map;

}

</ Script>

2

Tilføj et billede og et billede kort til kroppen af ​​dit HTML-dokument med følgende kode:

<Img id = "image1" width = "500" height = "500" USEMAP = "# MAP1" />

<Map name = "MAP1">

<Area shape = "rect" COORDS = "0,0,250,500" href = "#" />

</ Map>

Skift "src" attribut i "img" tag til at matche dit billede URL. Den "form" og "COORDS" attributter "område" tag bruges til at lave den venstre halvdel af billedet klikbare. Den "href" attribut kan anvendes til at linke til andre sider, ligesom med anker elementer.

3

Tilføj et andet billede kort til kroppen, og et par knapper, påberåbe sig "swapMap" funktion til at opdatere billedet kortet er knyttet til dit billede:

<Map name = "MAP2">

<Area shape = "rect" COORDS = "250,0,500,500" href = "#" />

</ Map>

<Input type = "knappen" value = "Brug Kort 1" onClick = "swapMap (» image1 ',' MAP1 '); " />

<Input type = "knappen" value = "Brug Map 2" onClick = "swapMap (» image1 ',' MAP2 '); " />

Dette billede kort blot dækker højre halvdel af billedet i stedet for venstre. Knapperne kalder "swapMap" funktion, du defineret i afsnittet "hoved", der leverer den unikke "id" attribut af billedet vil blive berørt, og navnet på kortet for at tildele. Call "swapMap" i andre JavaScript-rutiner eller ved at bruge event handlers til at producere den særlige adfærd, du ønsker.

4

Gem siden og læg det i en webbrowser. Pass musemarkøren over den venstre halvdel af billedet, og bemærk, at det ændrer at angive regionen er klikbare. Klik på knappen "Brug Map 2" og se, at den højre halvdel af billedet er nu klikbare i stedet; billedet kortet er blevet opdateret.

Sådan fjernes det sidste tegn i VB.Net

Microsoft Visual Basic.NET, almindeligvis omtales som VB.NET, er et objekt-orienteret programmeringssprog, der er en del af Microsoft Visual Studio suite af softwareudvikling applikationer. VB.NET bruges typisk til at oprette Microsoft Windows-baseret software-programmer, såsom hjælpeprogram software. Du kan bruge "String.Remove" -metoden i VB.NET at fjerne det sidste tegn i en angivet streng.

Vejledning

1

Åbn VB.NET fil, hvor du ønsker at fjerne det sidste tegn i en angivet streng.

2

Kopier følgende kildekode i VB.NET fil:

Dim YourString As String = "eHow"

Console.WriteLine (YourString.Remove (4))

Denne syntaks vil slette "w" karakter fra den angivne streng. Erstat "eHow" og "4" med strengen og det sidste tegn nummer. For eksempel erstatte det med "Liverpool" og "9"

3

Tryk på "Ctrl" og "S" på tastaturet for at gemme filen.

Hvordan man skriver en funktion til at finde den binære svarer til en given Heltal & vise det

Hvordan man skriver en funktion til at finde den binære svarer til en given Heltal & vise det


Hver decimal heltal kan omdannes til et binært tal, fordi decimal og binære systemer er simpelthen forskellige måder repræsenterer samme heltal. For at programmere en funktion, der vil konvertere et givet tal fra decimal til binær, og derefter vise resultatet, tage input fra brugeren, skal det opbevares i en variabel, beregnes den binære konvertering og gemme resultatet i en anden variabel, og vise resultatet til brugeren.

Vejledning

1

Erklær tre variable med en datatype, der kan gemme heltal. Giv dem navne, der klart adskiller hvad der er hvad, ligesom Temp (midlertidig værdi, der anvendes i beregningen), numDec (det decimaltal) og numBin (det binære tal). Initialiser Temp og numBin til lige nul.

2

Spørg brugeren om et heltal og gemme det i variablen numDec.

3

Udfør beregning efter følgende algoritme, som er skrevet i pseudokode.

Mens ((2 ^ Temp) <numDec)

numBin = numBin + ((numDec MOD (2 ^ Temp)) * (10 ^ Temp)

Næste Temp

4

Giv resultatet til brugeren ved at vise værdien gemt i numBin.

TIPS

 • MOD i pseudokode ovenfor er modulo aritmetiske operatør. Den returnerer den resterende del af en division operatør (f.eks 12 MOD 5 = 2).
 • Artiklen i afsnittet "Ressourcer" viser en anden tilgang.
 • Du ønsker måske at tilføje kode mellem input og beregningen at kontrollere, at input er et positivt heltal og bede om en ny indgang, hvis det ikke er.

Hvad betyder det at Parse data?

Hvad betyder det at Parse data?


I datalogi, parsing henviser til, hvordan en computer læser og forstår de ord, den læser. Den "native" sprog en computer er binær, og at afslutte enhver instruktion, det først skal forarbejdes til binær kode. Parsing kan indebære særlige menneskeligt læsbare filformater som XML eller blot menneskelige sprog.

Tolker Process

Når parsing, en maskine eller et program danner en struktur, eller grammatik, der anvendes til at fortolke ordene det parsing. Det fungerer på et sæt regler. For eksempel kan et program fortolke en streng af tegn omgivet af trekant parentes som en "tag" på det sprog, det parsing. Når det er fastslået, at dette er det yderligere analyserer strengen inde i tag.

Typer af parsere

Parsere kan involvere "bottom-up" eller "top-down" parsing. Top-down parsing læser fra venstre til højre og læser i indledende symboler som forbindelse til senere symboler. Bottom-up parsing læser fra højre til venstre og erstatter hvert symbol med sæt af et andet symbol. Bottom-up parsing kan bruges til at finde, hvis en bestemt tekst passer et bestemt sæt af grammatiske regler ved udskiftning. Hvis al teksten passer i sine regelsæt vil alle udskiftninger blive en succes, og ingen "rå" ufortolkelige data forbliver. På den måde vil det ikke lade sig narre af grammatisk ukorrekte sætninger, der har en korrekt indledende format.

Parsing Eksempler

I højt niveau sprog som Java og C ++, en computer bruger en form for parsing at fortolke programmør kode. Desuden kan programmer skrevet på disse sprog parse data selv. En XML parser fortolker XML-kode i henhold til regler, som den standard XML-data og selve koden.

Lingvistik parsing

"Fortolker" også har betydning i lingvistik. Det er processen med at analysere en tekst at bestemme dens grammatik struktur med hensyn til et sæt regler eller generel grammatik. Det skiller sætninger i klausuler og klausuler i elementer af grammatik. For eksempel i sætningen "Jeg gik til havet," ved hjælp af engelsk grammatik som regelsæt, kunne man parse sætningen ind i et emne, "Jeg" en fortid-anspændt verbum "gik" og en prsepositionsled "til havet. " Den prsepositionsled vil yderligere opdeles i præpositionen "til," artiklen "de" og indirekte objekt "hav". Computere kan også tolke denne tekst som data med sit eget sæt af regler, men kontekst-fri parsing ikke nødvendigvis trække mening fra sætningen. For eksempel: "Jeg vil undgå irriterende mennesker" har to forskellige betydninger: taleren vil undgå den handling antagoniserende mennesker, og højttaleren vil undgå mennesker, som taleren finder skærpende.

Sådan finder det mindste tal i et array

Et array er fælles for de fleste høj-niveau programmeringssprog datastruktur. Den består af et sæt af tal eller andre genstande, der er lagret i en bestemt rækkefølge. Objekterne i et array er adgang til ved hjælp af et indeks, et tal, der angiver et specifikt formål i henhold til dens rækkefølge i array. Under forudsætning af tallene i array ikke er sorteret, en fælles programmering opgave er at finde den mindste eller største antal algoritmisk. Brug en simpel lineær tid strategi, der undersøger hvert element i arrayet til at løse dette problem programmering.

Vejledning

1

Opret en variabel til at gemme det mindste antal som fortsætter algoritmen, og initialisere den med værdien af ​​det første element i arrayet. Name it noget lignende "mindste", og sørg for at det er erklæret i samme format som numrene i array, hvis det sprog, du bruger er stærkt-skrevet.

2

Start en "for" loop til at undersøge hvert nummer i rækken. En iterator variabel skal begynde på 0 eller 1, afhængig af indeksering arrangement med sproget, og skal stoppe, når det er vokset til længden af ​​array. For eksempel i C og lignende sprog, noget i retning af følgende syntaks anvendes, forudsat at længden af ​​array er gemt i "længde":

for (int i = 0; i <længde i ++) {

I Python og andre sprog, der bruger "for ... i" syntaks, linjen forekommer mere som denne:

for jeg i array:

3

Sammenlign aktuelt indekseret værdi i array til variablen "mindste" ved hjælp af mindre end operatør i en "hvis" erklæring eller lignende betinget gren erklæring. I C, bruge denne erklæring:

hvis (array (I) <mindste) {

I Python og lignende sprog, hvor iterator faktisk tager værdien af ​​array elementer, bruge denne:

hvis i <mindste:

4

Skriv en kommando inden den betingede gren at tildele det valgte matrix element til "mindste". Som iterator passerer gennem array, hvis den opdager en værdi mindre end "mindste" erstatter "mindste" i en slags omvendt "King of the Hill" scenario. I C, opgaven ser sådan ud:

mindste = array (I)

Og i Python:

mindste = i

5

Afslut "for" loop og den betingede udsagn (med en krøllet tandbøjle i C-lignende sprog eller med tomme linjer i Python). Når du udfører denne kode og enden af ​​løkken er nået, variablen "mindste" vil indeholde den mindste værdi i array. Skriv en kommando til at rapportere resultatet, hvis du ønsker det, eller gennemføre denne rutine som en funktion og bruge "mindste" for returværdien.

Kan ikke oprette forbindelse til det trådløse modem

Kan ikke oprette forbindelse til det trådløse modem


Trådløse netværk er nemme at installere og bruge - indtil de ikke længere arbejde. Adskillige hardware- eller softwareproblemer kan forårsage netværk eller Internet forbindelsesproblemer. Fejlfinding din trådløse modem kræver en strategisk plan for at identificere og løse problemet. Dit modem, router eller access point kan have fysisk, software eller sikkerhedsmæssige bekymringer, som kan hver resultat i kommunikationsfejl. Når du begynder fejlfinding dit netværk, skal du altid kontrollere hardware - snore eller strømadaptere, f.eks - først for at spare tid.

Vejledning

Fysisk Netværk fejlfinding

1

Klik på "Start" og derefter klikke på "Run". Enter "ping" efterfulgt af IP-adressen på dit modem. Hvis du modtager et svar, der er en kommunikation problem. Kontrol af fysiske forbindelser i netværket vil spare tid. Hvis du ikke modtager et svar, kan enheden have en konfiguration problem eller kan have fejlbehæftet helt.

2

Kontroller, at din trådløse modem, adgangspunkt og router ledninger er installeret korrekt. Bekræft, at strømforsyningen til hver enhed og ledninger til væggen og computeren er tilsluttet korrekt.

3

Sluk modemmet i mindst fem minutter. Dette vil nulstille modemet og kan løse forbindelsesproblemer. Sørg for, at lysene på modemet er grønne og ro, når enheden starter op. Dette kan tage flere sekunder til få minutter. Hvis "Internet" lyser rødt eller ikke en konstant grønt, kan problemet ligge hos din internetudbyder. Ring til din udbyder for at bekræfte, at udfald er ikke en bekymring.

4

Flyt din router eller et trådløst adgangspunkt (WAP). Routeren eller WAP placering kan påvirke tilslutningsmuligheder. Elektronik i dit hjem eller kontor - mikrobølger eller trådløse telefoner, for eksempel - kan bruge den samme frekvens, der forårsager interferens. Flyt enheden til et andet sted og tjekke for tilslutning.

Driver Fejlfinding og opdateringer

5

Klik på "Start" knappen. Højreklik på "Denne computer" og derefter klikke på "Administrer".

6

Klik på "Enhedshåndtering" og derefter dobbeltklikke på "Andre enheder" eller "Netværkskort". Find din netværksadapter i synlig og derefter højreklikke på elementet, og vælg "Egenskaber". Skriv ned producent og model information.

7

Bekræft, at enheden fungerer i fanen "Generelt". Hvis du ser en fejl, skal du klikke på fanen "Driver" og klik derefter på "Opdater driver." Operativsystemet downloade og installere en opdateret driver, der kan løse kommunikationsfejl.

Sikkerhed Fejlfinding

8

Bekræft, at din computer er at bruge højre krypteringsnøgle. Wired Equivalent Privacy (WEP) eller Wi-Fi Protected Access (WPA) indstillinger bør være den samme på hver netværksenhed, herunder computer, router, modem, hub eller adgangspunkt. Find WEP eller WPA på bagsiden af ​​din router eller finde nøglen, hvis du har ændret det og skrev det ned.

9

Åbn din internetbrowser, og indtast IP-adressen for hver enhed. Det kan være nødvendigt at kontakte din internetudbyder eller producenten af ​​enheden for den relevante log-in oplysninger. Indtast dit brugernavn og password. Klik på "Wireless Settings", og find WEP- eller WPA-nøgle. Bekræft, at nøglen er indtastet korrekt på hver enhed og på din computer.

10

Bekræft Service Set Identifier (SSID). Hvis du arbejder med en bærbar computer, kan du have forbindelse til et andet netværk og glemte at nulstille til netværket. Højreklik på netværksikonet i systembakken og klik "Vis tilgængelige trådløse netværk." Klik på dit netværks navn, og klik derefter på "Connect" knappen.

TIPS

 • Hvis dit modem har fortsat forbindelsesproblemer, skal du kontakte producenten eller din internetudbyder og anmode om en opgradering. Sørg for, at opgraderingen er kompatibel med hver af dine enheder.

Sådan vises det første emne i Kombinationsboks rullelisten i Visual Basic

Sådan vises det første emne i Kombinationsboks rullelisten i Visual Basic


Dynamisk visning af første element i en kombinationsboks kontrol kan gøre din ansøgning mere brugervenligt ved at vise et emne i kontrol, når din ansøgning belastninger. Programmører almindeligvis føje elementer til en kombinationsboks ved start, men de undlader at vise det første emne, hvilket gør styringen ser tom. I Visual Basic kan du bruge tekst ejendom og varer ejendom for at vise det første punkt.

Vejledning

1

Start Microsoft Visual Basic Express, klik på "Nyt projekt" i venstre rude af din computerskærm og dobbeltklikke på "Windows Forms Application" for at oprette et nyt projekt.

2

Dobbeltklik på "ComboBox" på værktøjskassen rude for at oprette en ny kombinationsfelt kontrol.

3

Dobbeltklik på formularen for at oprette en ny Load begivenhed procedure og tilføj følgende kode til at befolke kombinationsboksen kontrol med tre punkter:

Me.ComboBox1.Items.Add ("laptop")

Me.ComboBox1.Items.Add("tablet")

Me.ComboBox1.Items.Add("desktop") 4

Føj følgende kode til at vise det første punkt:

Me.ComboBox1.Text = Me.ComboBox1.Items (0) .ToString ()

5

Tryk på "F5" for at køre programmet.

Sådan konstateres det Loadlib i et CICS program

Det CICS-programmet er en transaktion manager for online processer. Mange banker og regeringer bruger CICS for deres monetære programmer. Ansøgninger i CICS program indlæses fra en sti kaldet load bibliotek eller loadlib. Belastningen bibliotek for hver ansøgning, vil imidlertid være forskellig fra system til system og program til program. For at finde ud af, hvor et program indlæses fra, er du nødt til at tjekke CICS kode.

Vejledning

1

Åbn CICS management klient interface på CICS-skærmen. Vælg knappen "CMCI" for at åbne grænsefladen.

2

Skriv "TSKSPOLS" for at se opgaven puljer på skærmen.

3

Find navnet på det program, som du vil opdage loadlib.

4

Se efter stien ved siden af ​​ordene "loadlib", der indeholder det pågældende program. Filen sti er loadlib.

Er det sikkert at tage dit modem?

Er det sikkert at tage dit modem?


Modemer give dig en internetforbindelse ved at kontakte din internetudbyder. Mange modeller har ikke afbrydere, og skal være koblet til at være slået fra. Slukke dit modem nulstiller alle dens forbindelse data, som normalt er uskadelige og faktisk kan løse problemer med tilslutning.

Om Modemer

Et modem er en netværksenhed, som sender og modtager signaler fra omverdenen. Det fungerer som mægler for din internetforbindelse, der forbinder til en internetudbyder og transmittere signalet den modtager til din computer. Mens modem er unplugged, vil ingen data blive transmitteret, og enhver enhed, der modtager en internetforbindelse fra modemmet vil ikke længere modtage en.

Frakobling af modemmet

Et modem kan have to eller flere ledninger knyttet til den. Netledningen, som ofte er sort, leverer strøm til dit modem. Koble det vil lukke modemet på sikker måde. Når du sætter det i igen, vil den tænde igen og tilslut, at opnå en reset, hvis det har været mindst 15 sekunder, da det var unplugged. Frakobling de andre ledninger vil simpelthen fjerne modemet fra de enheder, det er knyttet til, og vil ikke nulstille modemet. Hvis dit modem har en afbryderen, er det bedre at nulstille modemet med at skifte i stedet for at koble det, om ikke andet fordi sådanne modemer er designet til at være nulstille ved hjælp af en kontakt.

Hvorfor Tag?

En grund til at frakoble dit modem er at udføre en nulstilling. Kabel udbydere som Verizon anbefaler, at du nulstille modemet, hvis din internetforbindelse ikke fungerer, som regel ved at forlade det ud for omkring et minut og sætte den i igen. Oftest dette løser forbindelsen problem. Frakobling et modem, når du ikke bruger det kan også spare strøm, men den mængde energi, du gemmer er forholdsvis lille.

Andre fejlfinding

Hvis du stadig har internet problemer efter at frakoble dit modem, kan du frakoble din router også. Både almindelige hubs og trådløse routere kan unplugged sikkert. Lad det ud i fem minutter, før du sætter det i igen. Når diagnosticere problemer med trådløs, nulstille dit modem, hvis du er sluttet til det trådløse netværk, men kan stadig ikke få adgang til internettet. Nulstil din router, hvis du ikke kan oprette forbindelse til det trådløse netværk.

Hvordan opbygger jeg det interne system for virtuelle assistenter?

Hvordan opbygger jeg det interne system for virtuelle assistenter?


Opbygning et internt system til at levere administrative, kreativ, social eller teknisk bistand til personale er en udfordrende programmeringserfaring. En desktop applikation tilgang kunne anvendes, men at bygge den virtuelle assistent som en web-applikation giver større fleksibilitet og alsidighed. Et intranet giver en fremragende platform til at opbygge det interne system, da det er let tilgængeligt for kunder, og kan udvides til også at omfatte internettet og mobile grænseflader i systemet.

Vejledning

1

Angiv systemkravene. Dette betyder ikke nødvendigvis at være en nærmere beskrivelse og specifikation af build, men endnu vigtigere er et mandat til, hvad systemet er at opnå.

2

Foretag en søgning efter passende applikationer, der allerede findes og er egnede til den virtuelle assistent system.

3

Konstruere specifikke algoritmer for funktionaliteten af ​​systemet. Hvis et agile fremgangsmåde skal anvendes til udvikling af systemet, så denne proces håndteres korrekt ved hver iteration, som skitseret af Scott Ambler i sin model af agile software udvikling.

4

Oprette et udviklingsmiljø, der efterligner serveren parametre live systemet skal bo på.

5

Tilføj og ændre kode og data til ansøgning som krævet i den overordnede specifikation af systemet og de enkelte algoritmer. Med hver tilføjelser eller ændringer, bør funktionaliteten testes for at sikre, at den opfylder kravene og arbejder inden for rammerne af ansøgningen.

6

Implementere systemet til levende server.

TIPS

 • Bemærkelsesværdige webbaserede ressourcer som w3school.com genkende PHP og MySql som fælles sprog, der anvendes til projekter, der følger Open Source Initiative eller Free Software Foundation principper med en række websteder dedikeret til deling og udvikling af disse projekter. Brug af et eksisterende system eller ved hjælp af en eksisterende applikation som grundlag for dit system kan spare megen tid og energi i at opbygge en ansøgning.

Sådan Reset en totrådet Modem kodeord

2Wire modemer oprette et trådløst netværk mellem dine computere og eksterne enheder. En 2Wire modem er en højtydende gateway, der minimerer fælles grænseflader fundet når andre enheder opretter forbindelse til en DSL-linje. Din 2Wire modem password beskyttet --- at forhindre uautoriseret adgang til modemet konfigurationsindstillinger --- ved hjælp af en standard brugernavn og password; Men hvis du opretter din egen adgangskode, og derefter undlade at huske den, skal du nulstille modemet for at få adgang til indstillingerne. Du skal indtaste denne adgangskode, hver gang du adgang til siden gateway konfiguration, så det er bedst at skabe en stærk adgangskode, men let nok for dig at huske det.

Vejledning

1

Klik på "Jeg kan stadig ikke huske password" link på System Password vinduet når den adgangskode, du indtaster mislykkes. Dette vil åbne op for Reset System Password side.

2

Skriv din "10 Digit" systemet nøgle i systemet Key område. Denne streng af tal ligger i bunden af ​​dit modem, under stregkoden.

3

Skriv et "Ny adgangskode" i feltet Enter New Password. Indtast denne adgangskode i feltet Bekræft ny adgangskode for at bekræfte matching af dine adgangskoder.

4

Skriv et "Hint" i feltet Angiv din Tip felt. Dette tip er et ord eller en sætning, der bedst beskriver din adgangskode. Hvis din nye adgangskode er din livret, så vil din Tip kunne være mad.

5

Klik på knappen "Send" for at anvende ændringerne. Forsøg på at logge ind på din 2Wire konfigurationssiden.

TIPS

 • Du kan deaktivere din modems passwordbeskyttelse status ved at fjerne markeringen "Aktiver" afkrydsningsfelt i Edit System Password side.

Hvad er det File Extension XML gøre?

Udtrykket XML, eXtensible Markup Language, er en form for semantisk programmeringssprog, der bruges til at organisere og præsentere data til en bruger. XML-filer bruger .xml udvidelse og kan læses af de fleste webbrowsere og visse edb-program. Disse dokumenter benyttes på mange websteder og udbredt browser støtte til XML tillader data, der skal vises, uden at brugeren mærke nogen forskel.

Betydning

Når XML blev skabt, den mest almindelige måde at vise oplysninger på en hjemmeside var gennem HTML, Hypertext Markup Language. HTML bruger foruddefinerede tags at vise og stil data. For eksempel er et afsnit i HTML betegnet med begyndende teksten med <p> og slutter den med </ p>. XML bruger en lignende mærkningssystem som er baseret på semantik snarere end definition. Mens tag <adresse> er uden betydning i HTML, det er helt acceptabelt i XML.

Funktion

XML bruges i mange web-applikationer, der involverer dynamiske eller skiftende, data. RSS systemet bruger en standardiseret model for XML. Hver RSS-feed bruger de samme semantiske tags, så enhver RSS-læser kan parse foder til menneskelig visning. XML er almindeligt anvendt til at overføre data mellem to websites. En hjemmeside vil offentliggøre et XML-dokument med oplysninger, og den anden hjemmeside vil løbende forespørgsel, for at hente data. De semantiske tags kan kunden web-programmer som disse til at designe en meningsfuld side, der er nemt for udviklerne at arbejde med.

Identifikation

Bortset fra .xml filtypen, kan XML-filer identificeres ved den oprindelige erklæring. XML-filer begynder typisk med en <? Xml?> Tag, der indeholder de oplysninger versionen og koder for. Dette gør det muligt browsere, der understøtter filtypen på passende gøre det. XML-filer vil også indeholde tags, typisk giver mening selv for en utrænet bruger. Disse kan omfatte tags som <title>, <link> og <kategori>.

Effekter

Hurtig vedtagelse og udbredt anvendelse af XML tilladt for ekstremt dynamisk, brugervenlige websider. Dens relative brugervenlighed, i forhold til andre web-baserede sprog som PHP og ASP, giver nybegyndere programmører til at blive fortrolig med web programmering fundamentals. Det åbnede op inden for web udvikling til selvlært brugere, der manglede adgang til formel uddannelse i højt niveau sprog.

Potentiale

XML-filer støtte i informationsstrømmen på internettet. Websteder, der er baseret udelukkende på HTML er begrænset til læsere, der besøger hjemmesiden direkte. Ved at implementere XML, typisk gennem RSS-feeds, selv små hjemmesider kan "syndikerede" eller udsendes til et langt større publikum. Store steder, såsom Technorati, samles RSS-feeds fra tusindvis af websteder, hvilket gør disse oplysninger til rådighed for en bred læserskare base. XML giver også mulighed for læseren advarsler, så tegnede brugere modtager meddelelser, når der tilføjes nyt indhold til hjemmesiden.

Sådan fjernes en funktion, der anvender et indeks på nul for det første tegn i en streng

Funktioner erklærer "aktivitet" behandles af en PHP-fil; de kategorisere og afsnittet ud de processer, der viser oplysninger til hjemmesiden seere. De fleste PHP hjemmesider indeholder hundredvis af funktioner. Hvis du vil fjerne en funktion, der bruger indekset på nul for det første tegn i en streng, skal du slette den funktion og dens kode og derefter fjerne funktionen referencer i hele din kode.

Vejledning

1

Åbn PHP-fil, der indeholder din funktion. Du kan bruge en hvilken som helst teksteditor til at ændre PHP. Mange programmører bruger Notepad ++, men du kan også bruge Notesblok til at redigere PHP, før du uploader ændringer af webserver.

2

Tryk på "Ctrl" og "F" tasterne. I dialogboksen vindue og derefter skrive navnet på den funktion, der bruger strengen indekser. Tryk på "Enter", og teksteditoren åbner den placering, der indeholder funktionen navn.

3

Slet hele funktion og de interne PHP kommandoer. For eksempel, hvis du har en funktion med navnet "getValue", skal du slette den sætning, der definerer funktionen og en kode i mellem. Følgende kode viser dig et eksempel på alt det indhold, du skal slette slette en funktion med navnet "getValue":

funktion getValue (string navn)
{
name.replace ("Greg", "charles");
}

Denne funktion ændrer et navn fra "Greg" til "charles" og bruger en funktion, der anvender en streng, der starter ved nul-indekset.

4

Tryk på "Ctrl" og "F" tasterne igen. Foretag en ny søgning efter en henvisning, der bruger den slettede funktion. For eksempel i dette eksempel blev "getValue" -funktionen slettet, så du skriver "getValue" i finde dialogvinduet. Slet disse udsagn også. For eksempel følgende kode er et eksempel på en erklæring, der skal slettes, der henviser til funktionen:

newvalue = getValue ("Greg");

5

Klik på "Gem" knappen, og uploade filen til din web vært. Åbn filen i et browservindue for at teste koden.

Sådan ændres det registrerede navn på Egenskaber XP

En computer navn repræsenterer denne computer til andre på samme netværk. Hvis dens placering, formål eller primære bruger har ændret sig, kan det være nyttigt at ændre navnet på en computer. For eksempel kan en computer, der bruges til at være i alrummet nu i kælderen. Du kan have opgraderet til en anden computer og bruger den ældre til forskellige opgaver. Eller du kan have givet din computer til dit barn. Hvis computeren bruger Windows XP-operativsystemet, kan du ændre sit registrerede navn ved at gå vinduet Egenskaber for system.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen i længst til venstre hjørne af proceslinjen.

2

Vælg "Indstillinger".

3

Vælg "Control Panel".

4

Hvis du er i kategori View, skal du vælge "Skift til klassisk visning" øverst til venstre på siden. Når du er i Klassisk visning, baggrunden er hvid bortset fra sidelinjen.

5

Vælg "System" ikonet for at åbne vinduet Egenskaber for system.

6

Vælg "Computer Name" fanen.

7

Klik på knappen "Rediger".

8

Indtast det ønskede computernavn i øverste tekstboks.

9

Klik på "OK".

10

Du vil modtage denne meddelelse: ". Du skal genstarte computeren for at ændringerne kan træde i kraft" Klik på "OK".

11

Klik på "OK" for at lukke vinduet Egenskaber for system.

12

Genstart computeren.

TIPS

 • Windows XP Professional Product Documentation foreslår at bruge korte, beskrivende computer navne.
 • Ændring af navnet på en computer vil påvirke delte ressourcer hostes på din computer, såsom en printer eller delte dokumenter. Hvis du har sådanne ressourcer, så sørg for at lade andre brugere vide, når du ændrer computerens navn.
 • Ifølge Windows XP Professional produktdokumentation, nogle internetudbydere kræver computere har et bestemt navn. Hvis dette er din situation, dokumentationen advarer ikke at ændre computernavnet.
 • Hvis computeren er en del af en arbejdsgruppe eller netværk, kan ændre sit navn få den til at miste adgangen til delte ressourcer som printere. Spørg din systemadministrator, før du ændrer computerens navn.
 • Kontroller, at computeren ikke har samme navn som en anden på netværket. Ifølge Windows XP Professional produktdokumentation, vil det give problemer på netværket.
 • Hvis du er i en arbejdsgruppe eller på et netværk, andre vil være i stand til at se den nye computer navn. Sørg for at det er noget, du ikke har noget imod dem at se.

Sådan konstateres det Orthagonal i Vector 3D

Sådan konstateres det Orthagonal i Vector 3D


I .NET programmeringssprog, den Vector3D struktur en placering inden 3D rummet. To Vector3D strukturer er ortogonale eller vinkelrette, hvis vinklen mellem dem er netop lig med halvfems grader. Du kan skrive en kort funktion, der tester for at se om to Vector3D strukturer er ortogonale. Det kræver ikke meget erfaring med programmering og kan udføres af begyndere til programmering og 3D-grafik, hvilket gør det en fremragende indledende projekt i grafik 'programmering.

Vejledning

1

Åbn Visual Studio 2010 ved at klikke på dets program ikon. Når det indlæses, skal du vælge "File / New / Project" og klik på "Visual C # / WPF." Vælg et navn til dit projekt, og klik på knappen "OK". Et nyt WPF projekt oprettes, og en tom WPF formular vises i hovedredigeringsvinduet.

2

Klik på fanebladet "projectName.cs," erstatte teksten "Projektnavn" for det navn, du har valgt til dit projekt. AC # kildekode fil vises. Det har en klasse med navnet "MainWindow", der er, hvor din kode vil gå. Hele klassen efterfølges af to krøllede parenteser, som kaldes en kodeblok.

3

Skriv følgende funktion erklæring inde i "MainWindow" kode blok. Denne funktion har to Vector3D strukturer som input og output en værdi af sand eller falsk.

bool isOrthogonal(Vector3D in0, Vector3D in1)
{

}

4

Skriv en "hvis" erklæring inde i "isOrthogonal" kode blok. "If" tests erklæring at se, om vinklen mellem de to input Vector3D strukturer er lig med halvfems grader. Hvis det er, vektorerne er ortogonale, og funktionen udsender en værdi af Du kunne skrive sætningen som denne "sande".:

if ((int)Vector3D.AngleBetween(in0, in1) == 90)
{ return true; }
if ((int)Vector3D.AngleBetween(in0, in1) == 90)
{ return true; }
5

Skriv en ellers erklæring om, at output en værdi af falsk for vektorer, der ikke er ortogonale, sådan her:

else
{ return false; }
else
{ return false; }
6

Find linje kode mærket "InitializeComponent". Det kan findes i midten af ​​kildekoden fil. Du kan placere et kort test her, der påberåber din "isOrthogonal" funktion og udlæser resultatet til skærmen. Skriv følgende udsagn umiddelbart efter "InitializeComponent" linje:

Vector3D vector0 = ny Vector3D (0,0, 1,0, 0,0);
Vector3D Vektor1 = ny Vector3D (1,0, 0,0, 1,0);
System.Console.WriteLine ("{0}", isOrthogonal (vector0, Vektor1));

7

Udfør programmet ved at trykke på knappen grønne "Play" placeret på Visual Studio hovedværktøjslinjen. Programmet starter og tester de to vektorer. Udgangen er "sande", eftersom disse to vektorer er adskilt af 90 grader.