manuel tagging auto tagging

Hvorfor Automatisk tagging er bedre end Manual til Google

Hvorfor Automatisk tagging er bedre end Manual til Google


Google AdWords er et online annoncering tjeneste, som webmastere kan fremme deres hjemmeside eller tjeneste på Googles søgeresultater. Hver side på et websted er mærket med en speciel identifikationskode, der optages, når brugere klikker på annoncen link. AdWords-brugere kan manuelt tagge deres websider eller bruge Googles automatisk kodning funktion. Auto-tagging ikke kun gør processen med at bruge AdWords lettere, men også giver bedre nøjagtighed til kontoen ejer.

Automatisk tagging Forklaret

Når automatisk kodning er aktiveret på en Google AdWords-konto, er en parameter automatisk tilknyttet hvert klik på en annonce. Denne parameter bruges derefter af Google Analytics til at give AdWords-konto ejer med detaljerede oplysninger om hvert klik, herunder det søgeord, der blev brugt, hvilket annoncekampagne klikket kom fra, og udgifterne til klik. Disse oplysninger kan hjælpe en Google AdWords-konto ejer at have en bedre fornemmelse af, hvor hans reklame penge går hen, og hvordan du optimerer hans udgifter.

Nøjagtighed

De oplysninger, som ved hjælp af Google AdWords nøjagtighed er også meget nyttigt til konto ejer på grund af de unikke ID-tags, der gælder for hvert klik. Dette hjælper den konto ejer for at undgå at knytte brugere, der klikker deres annonce og gense hjemmeside via klikke på "Tilbage" eller "reload" knapper i deres internetbrowser. Uden auto-tagging funktionen aktiveret, hver gang en bruger besøger hjemmesiden adresse med en Google AdWords-id tilknyttet, ser det ud som en anden bruger klikker på annoncen.

Aktivering automatisk tagging

Automatisk tagging allerede er aktiveret som standard på Google AdWords-konti. Men det kan genaktiveres i tilfælde, hvor kontoen ejer har skiftet til manuel tagging. Log ind i AdWords-konto og klik på "Min konto" linket øverst på siden. Klik på "Kontoindstillinger" og vælg "Rediger" linket under "Kontoindstillinger" overskrift. Klik på afkrydsningsfeltet mærket "Destination URL Automatisk tagging" og klik på "Gem ændringer" knappen. Automatisk tagging vil så blive aktiveret på kontoen.

Flere oplysninger

Nogle hjemmesider kan ikke være i stand til at bruge automatisk kodning funktion og vil resultere i en fejlside, når annoncen er klikket. Dette skyldes den hosting service af hjemmesiden ikke tillade vilkårlige URL-parametre, som er nødvendige for auto-tagging via Google AdWords. Brugere kan teste, om deres hjemmeside hosting kan håndtere dette ved at aktivere automatisk tagging og derefter klikke på deres egen annonce. Hvis der vises en fejlmeddelelse, vil brugeren nødt til at aktivere manuel tagging og kontakte deres hosting service for at aktivere vilkårlige URL-parametre før genaktiverer automatisk tagging indstilling.

Hvorfor er automatisk kodning bedre end manuel Google Analytics?

Når du kører en annoncekampagne med Google AdWords, har du et valg i, hvordan du overvåge forløbet af din kampagne ved hjælp af Google Analytics. Du kan mærke dine links manuelt, som løber Analytics via din AdSense-konto, eller du kan bruge Googles automatisk kodning funktion til at linke din AdWords-kampagne direkte til din Analytics-konto. Dette er ikke blot automatisere tagging processen for dig, det giver dig et væld af oplysninger ikke er tilgængelige via manuel tagging. Faktisk er den eneste gang giver det mening at bruge manuel tagging er, hvis, på grund af virksomhedens politik, du er i stand til direkte forbinde de to konti.

Mindre indsats, færre fejl

Manuel tagging en enkelt annonce tager ikke meget tid eller kræfter. Det er en tre-trins proces, hvor du indtaster den ønskede hjemmeside link, og derefter tilføje mellem tre og fem tags til linket. Google genererer en unik hjemmeside link til at spore de dimensioner, som du kopiere og indsætte i AdWords. Dette kan hurtigt blive en kompleks virksomhed, når du kører forskellige annoncekampagner og ønsker at sammenligne resultaterne. Du skal re-tag hver ny annoncetype, for hver side du annoncerer at sammenligne annonce resultater. Hvis du ikke kan huske et mærke du brugte eller mistype et tag, kan de resulterende analytics bliver ubrugelig.

Intet Lost, Much Fik

Ved sammenligning den type oplysninger, du kan få mellem automatisk tagging og manuelt tagging ad links, er der intet at være tabt i at bruge automatisk tagging. Ud over alt det andet det giver, auto-tagging giver dig den samme rapport dimensioner, manuelt tagging annoncer gør. For eksempel, hvis du kører mere end én annonce, kan begge metoder skelne mellem forskellige annoncer, du har skrevet, når en annonce der klikkes. Begge metoder gør det muligt at sammenligne resultater fra bannerannoncer, sammenlignet med e-mails eller Word-baserede annoncer. Begge metoder kan identificere, hvilke søgeord blev brugt i målretning placeringen af ​​annoncen, der blev klikket på.

Supplerende rapport Dimensioner Tilbydes

Ud over de tag dimensioner til rådighed i manuel tagging rapporter, giver automatisk tagging dig adgang til en række yderligere dimensioner. For eksempel kan du se Ad Distribution Network anvendes, såsom Google-søgning eller en AdSense annonce. Hvis annoncen er placeret på en hjemmeside ved hjælp af Googles AdSense-netværk, automatisk tagging fortæller dig Placeringsdomæne, som er den hjemmeside, hvor annoncen blev vist. Hvis annoncen resultat af en søgning på Google, kan rapporten fortælle dig søge forespørgsel, der blev brugt. Det kan også fortælle dig Match type, såsom en bred søgning, sætning eller eksakt match.

Yderligere rapporter til rådighed

Når du bruger automatisk kodning, kan du også få yderligere rapporter, der ikke er tilgængelige fra manuel tagging. Disse omfatter rapporter om, hvornår dine annoncer blev vist, hvilke dele af indholdsnetværket vises dine annoncer, samt hvilken holdning din annonce blev vist i forhold til andre på Google-søgning. Google også, at fremtidige rapporter tilbydes kun vil være tilgængelig via automatisk tagging, ikke ved manuel tagging. Ud over disse rapporter, kan du også importere dine mål og transaktioner fra Google Analytics til AdWords-konverteringssporing, forudsat regnskabet er forbundet med datadeling og automatisk tagging aktiveret.

Sådan oprettes en bibliografi Brug webværktøjer

Sådan oprettes en bibliografi Brug webværktøjer


Uanset om du har problemer korrekt formatering din bibliografi til at passe en skrivestil --- ligesom Modern Language Association eller Chicago Manual stil --- eller du blot er kort tid, kan en bibliografi maker hjælpe dig med hurtigt sammensætte en fejlfri litteraturliste. Og med hjælp af en webbaseret bibliografi maker, vil du ikke engang behøver at installere noget software.

Vejledning

1

Opret en litteraturliste online ved hjælp EasyBib webbaserede Led Creator (se Resources). EasyBib understøtter mere end 50 kildetyper, herunder alt fra bøger og brochurer til interviews og foredrag. Den EasyBib formular justerer for hver type. Webstedet understøtter MLA, Chicago Style og APA-formater. Men MLA er det eneste format EasyBib tilbyder gratis; du skal bruge en premium konto for at få adgang til Chicago Style og APA-formater.

2

Brug SourceAid online bibliografi værktøj til at konvertere dit arbejde er citeret indgange til enten en standard eller kommenteret bibliografi (se Resources). Du kan også oprette en bibliografi fra bunden. SourceAid lader dig vælge det bibliografi stil og den type kilde citeret. SourceAid understøtter 24 typer af kilder og giver fri adgang til CMS, CSE, APA samt MLA skriftligt stilarter.

3

Generer en bibliografi online med hjælp fra Bibme bibliografi Maker (se Resources). Bibme anvendelighed har to tilstande: ". Manuel indtastning" "Auto-Fill" og Auto-Fill-funktion lader dig søge efter dine kilder fra online-databaser, drevet af medier giganter som Yahoo og Amazon. Den Manuel indtastning tilstand kan du indtaste kildedata når Auto-Fill resultater er utilfredsstillende. Bibme tilbyder også støtte til alle de store skriftligt stilarter gratis.

Sådan optage med Broomstick Bass

Sådan optage med Broomstick Bass


Broomstick Bass er en Virtual Studio Technology (VST) plug-in instrument udviklet af Sven Bornemark der indeholder et væld af bas prøver og auto mønstre. Det er en fantastisk måde at tilføje naturlig klingende bas instrumentering til dit hjem kompositioner. Den kan fungere som en virtuel bassist ved at følge midi akkorder brugeren spiller og producerer bas riffs, der følger dem. Det er nemt at bruge, kommer til en rimelig pris og optager minimal plads på din harddisk.

Vejledning

1

Start din VST kompatible vært software. Steinberg Cubase, Abelton Live og ACID Pro er nogle af de programmer, der understøtter Broomstick Bass.

2

Naviger til VST instrument menuen og vælg Broomstick Bass.

3

Sæt et midi spor og arm det med Broomstick bas.

4

Åbn Broomstick Bass interface og vælge enten "Auto" eller "Manuel". "Auto" indstilling vil give dig mulighed for at bruge de forprogrammerede bas loops, der vil følge mønstret for akkord progressioner og melodier, du spiller på den væbnede spor gennem midi keyboard. Den "Manual" valgmulighed giver dig mulighed for at spille bas noter selv at bygge et riff.

5

Aktiver metronomen på din transport bar, importere en tromme loop eller programmere en tromle mønster til en anden midi vognbane.

6

Arm midi lane, Broomstick Bass er lastet til, tryk på "Record" om transport bar af din vært program og afspille din bas linje på midi keyboard.

TIPS

 • Skift bas prøven ved at klikke til venstre eller højre på navigationsknapperne på "INSTRUMENT" fanen valg.
 • Skift auto mønster ved at ændre valget på "STYLE" fanen og "Reference" vinduet.
 • Drej "LATCH" slukke for at sikre, at auto mønstre følge dine MIDI-data.
 • Auto mønstre er begrænset til en øvre og nedre grænse tempo. Kontroller BPM "RANGE" indikator for at sikre, at hastigheden på din komposition vil arbejde med det valgte mønster.

Hvad er en Auto Photo Tag?

Upload billeder til dine foretrukne sociale netværk og andre websteder gør det muligt for dig at dele minder med dine venner og familiemedlemmer. Mens nogle hjemmesider kræver, at du manuelt tagge folk på billederne, andre websteder giver dig mulighed for auto tag folk i fotos. Dette har potentiale til at hjælpe dig med at spare tid.

Auto Tag

Den grundlæggende idé bag auto tagging af billeder er, at det automatisk identificerer folk i billedet og sætter deres navne på billedet. Dette opnås med software til ansigtsgenkendelse. Den software til ansigtsgenkendelse genkender ansigtet af individet i billedet og derefter knytter dette billede med et navn, der er også i databasen for brugerne. Det sker på Facebook, ALIPR, Ojos og nogle andre websteder, der giver dig mulighed for at uploade billeder af dig og dine venner.

Spar tid

En af fordelene ved den automatiske tagging funktion, der kommer med nogle sociale netværkssider er, at det kan spare dig tid. Uden automatisk tagging, du nødt til at uploade billeder og derefter manuelt identificere, hvem der er i hvert billede. På det tidspunkt, du indtaste et mærke for hver person i billedet på din egen. At gøre dette kunne tage en stor mængde tid at fuldføre på en regelmæssig basis. Med auto tagging, du uploade billedet og derefter softwaren tager sig af resten.

Kontrovers

Mens auto tagging kan give dig nogle tidsbesparende fordele, er det ikke uden en vis polemik. Nogle mennesker kan ikke lide tanken om at have software til ansigtsgenkendelse og websites som Facebook eller ALIPR. De kan ikke nødvendigvis ønsker at blive tagget på hvert billede, som de er i. Dette har ført til bekymringer om privatlivets fred og personlige oplysninger komme i de forkerte hænder. På grund af dette, har nogle som Facebook gjorde det så, at den person, der bliver tagget skal bekræfte før tilføjes tag.

Overvejelser

Hvis du planlægger at bruge den automatiske tag-funktionen på websteder, skal du kontrollere tagging at sikre, at det fungerer korrekt. I nogle tilfælde kan den software til ansigtsgenkendelse ikke gøre arbejdet. For eksempel, hvis billedet er taget, mens en persons ansigt er i en mærkelig vinkel, kan det undertiden kaste software til ansigtsgenkendelse. Når dette sker, skal du tilføje de korrekte tags manuelt ind i billedet.

MediaMonkey Auto-Tag Options

MediaMonkey Auto-Tag Options


MediaMonkey er et Windows-program, der hjælper dig med at organisere dit digitale musikbibliotek på computeren. Applikationen kan organisere din musik efter genre, kunstner og album. For at gøre det lettere for dig at organisere og mærke hver sang i biblioteket, MediaMonkey leveres med et udvalg af auto-tagging muligheder, der kan bruges til automatisk at angive navnet på en kunstner, sang eller album i din samling.

Auto-Tag fra Web

Auto-Tag fra Web option ser op album data i Amazonas-databasen. For at få adgang til denne funktion, skal du klikke på "Funktioner" og vælg "Auto-Tag fra internettet." Når du finder den rigtige album, vælg det spor egenskaber, som du ønsker at opdatere. Nogle af de egenskaber, du kan opdatere omfatte album, kunstner, spor titel og omslag.

Tagging cd'er

Når du indsætter en lyd-cd i computerens cd-drev og afspille den ved hjælp MediaMonkey, softwaren automatisk ser op CD'en oplysninger i freedb-databasen. Dette er en hjemmeside med metadata om musik, såsom kunstner, sang og album titler. Hvis MediaMonkey finder et match til din cd i freedb-databasen, vil oplysningerne automatisk blive vist i MediaMonkey. Hvis der findes flere kampe, vil du blive bedt om at vælge de korrekte data.

Auto-Tag fra Amazon

"Auto-Tag fra Amazon" valgmulighed ser op album, kunstner og spore oplysninger i Amazonas-databasen. Denne mulighed er almindeligt anvendt til at lokalisere albumcover, men det kan også bruges til at finde det år et album blev oprettet. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du klikke på "Funktioner" og vælg "Auto-Tag fra internettet." Alternativt markere de numre, du ønsker at redigere med musen og tryk på "Ctrl" og bogstavet "l" på tastaturet.

Auto-Tag fra Filnavn

"Auto-Tag fra Filnavn" valgmulighed udfylder et spor metadata, såsom titlen sang eller album, med de oplysninger, der findes i navnet på den fil, der ligger på din harddisk. Filnavnet kan bruges til at mærke nogen ejendom, du angiver, herunder kunstner, album og spor titler. Brug denne indstilling, når du ikke har nogen data til korrekt tag sporet. For eksempel, hvis du ikke længere har cd'en eller ikke kan finde detaljer på internettet, kan "Auto-Tag fra Filnavn" være den bedste løsning.

Sådan Auto Tag Music

Sådan Auto Tag Music


Mange mennesker har migreret hele deres musiksamling og lyttevaner til digitale formater til brug på en pc, mobiltelefon eller MP3-afspiller. Forud for denne ændring, kan de have brugt kassettebånd og cd'er. For at udvælge en sang, de simpelthen læse sagen eller dæksel, nogle gange en ineffektiv og tidskrævende proces. Men i et digitalt format, indsamling af sange er "datafiler" på en harddisk. I denne tilstand kan brugere tilføje detaljer kaldet "tags" til bedre mærke og søge efter deres medier. Hvis du har Windows 7, kan du automatisere tagging proces med en indfødt afspilningsprogram.

Vejledning

1

Klik på "Start". Skriv "Windows Media Player" i søgefeltet nederst i "Start" menuen. Tryk på "Enter" for at åbne programmet.

2

Klik på "Funktioner" i toppen af ​​Windows Media Player. Vælg "Indstillinger" fra menuen.

3

Klik på "Library" fanen i "Indstillinger" dialogboksen. Flueben i boksen "Hent yderligere oplysninger fra internettet." Udfyld alternativknappen titlen "Kun Tilføj manglende oplysninger."

4

Klik på "Anvend" og "OK". WMP vil forbinde til musik informationsservere på internettet, automatisk downloade og fastgørelse, at data til sangen / albummet.

TIPS

 • Vær sikker på at du har en stabil internetforbindelse.

Sådan Centrer et div tag på siden med CSS

Sådan Centrer et div tag på siden med CSS


Da Cascading Style Sheet kode kom i almindelig brug, webdesignere faldt table-kodning teknikker til fordel for CSS-baserede layouts. Forvirring omgiver de teknikker, der kræves for positionering <div> og lignende tags ved hjælp af CSS, men. Dette skyldes, at der ikke findes ligefrem måde for at gøre simple ting som centrering elementer på siderne. Du kan centrere <div> tags i CSS ved at manipulere marginer og indstilling bredder, og sætte tekst tilpasning til en, der indeholder <div> gør alt arbejdet selv på Internet Explorer 6.

Vejledning

1

Brug en kode editor såsom jEdit, BBEdit eller Notepad ++ til at åbne din HTML-fil til side, der indeholder <div> du ønsker at centrere. Find <div> du ønsker at centrere og notere sit id attribut. Hvis du ikke kan se et ID attribut i <div> tag, tilføje det sådan her:

<Div id = "centreret"> Indhold ... </ div>

Du kan navngive id attribut hvad du vil, men vælge et navn, der er unik og meningsfuld.

2

Tilføj en beholder <div> omkring <div> du ønsker at centrere. Dette <div> tag vil oprette en særlig plads på den side, hvor du kan centrere noget, du ønsker, selv en indlejret <div> element. Her er et eksempel:

<Div id = "container">

<Div id = "centreret"> Indhold ... </ div>

</ Div>

Navngiv beholderen <div> hvad du vil, men de fleste designere bruger navne som "beholder" eller "wrap". Kontroller, at ID-attribut ikke er i strid med andre HTML-tag id'er i HTML-filen, selv om.

3

Tilføj din CSS kode for at centrere <div> tag. Du bør tilføje denne kode til en ekstern .css-fil, og hvis dit websted allerede bruger en, vil du se koden som denne mellem dine <head> tags:

<Link rel = "stylesheet" href = "style.css" type = "text / css">

Hvis du ser denne kode, så åbne din "style.css" fil. Du kan også tilføje <style> og </ style> tags mellem <head> tags og føje kode mellem dem, men så CSS kode vil kun påvirke HTML-fil, hvor du har tilføjet koden.

4

Brug denne CSS kode til centrum en <div> inden for en, der indeholder <div>:

container {text-align: center;} centreret {margin-venstre: auto; margin-højre: auto; bredde: 200px; tekst-align: left;}

Giv indeholder <div> en centreret justering at gøre centreret <div> display korrekt i Internet Explorer 6. Brug auto margener på centreret <div> til at centrere det i moderne browsere. Du skal tilføje en bredde til den centreret <div> til centrering for at arbejde. Nulstil tekstjusteringen så tekst ikke også bliver centreret.

Sådan bruges Kategorier & Tags i Quicken

Sådan bruges Kategorier & Tags i Quicken


Quicken er en økonomisk forvaltning software program, der tilbydes af Intuit, der hjælper både enkeltpersoner og virksomheder spore finanser. En af de vigtigste komponenter til mastering Quicken er at lære korrekt brug af kategorier og tags. En kategori i Quicken henviser til et "mærke" for et bestemt sæt af udgifter, mens et tag fungerer mere som et søgeord til at beskrive en bestemt udgift inden for en kategori, eller på tværs af flere kategorier. Formålet med kategorier og tags er at hjælpe dig præcist at spore dine indtægter og udgifter, men samtidig give dig med pålidelige metoder til at træffe kvalificerede beslutninger om at maksimere indtægter og kontrollere dine udgifter.

Vejledning

1

Opret kategorier til at mærke din primære udgifter eller indkomst klasser, for eksempel "husstandens udgifter" eller "formueindkomst". Formålet med en kategori er at definere en bred base af indtægter og omkostninger. Du kan enten oprette en ny kategori, eller vælg foruddefinerede kategorier i Quicken. For at oprette en ny kategori, skal du klikke på en transaktion i Quicken, bruge tabulatortasten til at komme til kategorien feltet, og den kategori picker vises. Klik enten på den kategori du ønsker eller skriv navnet på en ny kategori, der ikke på forhånd er defineret i tekstfeltet nedenfor kategorien picker. Brug drop down menuen og vælge "Kategori" som "Kategori type." Den nye kategori vil føje til systemet, når du bruger tabulatortasten til at gå fra feltet Kategori.

2

Brug underkategorier tilrettelægges bedre og opbevarer detaljerede optegnelser over dine transaktioner til fremtidige rapporter. For eksempel, hvis du har et kæledyr kategori, du ønsker at spore forskellige underkategorier såsom mad, dyrlægeregninger, og grooming. Dette vil hjælpe dig med at få et bedre perspektiv på, hvordan du bruger penge og viser muligheden for at skære udgifterne, hvor det er nødvendigt. Hvis du vil vælge eller oprette en underkategori, du gør dette ved hjælp af de samme muligheder for at skabe en kategori; Men når du vælger eller oprette en ny kategori, du vil igen se en drop down menu til "Kategori type." Brug drop down menuen og vælge "Underkategori" denne gang til at definere det som sådan, i stedet for at vælge "Kategori".

3

Opret tags til at definere konkrete omkostninger på tværs af flere kategorier. For eksempel kan du oprette en kode kaldet "Janet uddannelse." Du kan derefter anvende dette tag til forskellige udgifter i forbindelse med Janet uddannelse på tværs af flere kategorier som husholdning, auto udgifter og udbetalinger investeringsbeslutninger. Du kan endda tildele tag til udgifter i underkategorier. Dette vil tillade dig at køre specifikke rapporter for at finde ud af de samlede udgifter til Janet uddannelse. Hvis du vil oprette en kode, skal du bruge "Window" og derefter "Tag" valgmulighed. Klik på "Rediger" og vælg "Tilføj". Indtast navnet på dit tag og klik på "Gem" efterfulgt af "OK".

Sådan oprettes formularer Brug div tags

De fleste af de former, som du ser online er skabt ved hjælp af en <table> tag, men dette er ikke den eneste måde at skabe en web-formular. Du kan også oprette webformularer ved hjælp af <div> tag og omgå de til tider besværlige <table> tags helt. Men hvis du vælger at gøre dette, skal du huske, at du har brug for at indsætte CSS kode samt HTML-kode på din side, for at formularen kan fungere korrekt.

Vejledning

1

Log ind på din webserver. Åbn HTML-side, hvor du vil medtage formularen.

2

Placer musemarkøren i <head> sektion af HTML-side og indsætte denne CSS kode:

div.row {

klart: begge;

padding-top: 5px;

}

div.row span.label {

flyde: til venstre;

bredde: 150px;

tekst-align: højre;

}

div.row span.formw {

flyde: højre;

bredde: 250px;

tekst-align: left;

}

3

Erstat "height" og "bredde" indstillinger, hvis du ønsker. Dette vil ændre størrelsen af ​​linjerne i form.

4

Klik på <body> i din kode.

5

Indsæt denne kode:

<Div style = "width: 400px; background-color: #ccc;

kant: 1px stiplede # 333; padding: 5px;

margin: 0px auto; ">

<Form>

&lt;div class="row">

&lt;span class="label">Full name&lt;/span>&lt;span

class = "formw"> <input type = "text" size = "25" /> </ span>

&lt;/div>

&lt;div class="row">

&lt;span class="label">Address&lt;/span>&lt;span

class = "formw"> <input type = "text" size = "25" /> </ span>

&lt;/div>

&lt;div class="row">

&lt;span class="label">E-mail&lt;/span>&lt;span

class = "formw"> <input type = "text" size = "25" /> </ span>

&lt;/div>

&lt;div class="row">

&lt;span class="label">Comments:&lt;/span>&lt;span

class = "formw">

&lt;textarea cols="25" rows="8">

&lt;/textarea>

&lt;/span>

&lt;/div>

<Div class = "spacer">

</ Div>

</ Formular>

</ Div>

6

Erstat "Full Name", "adresse" og "E-mail" med de faktiske titlerne på de felter, du vil medtage i din formular.

7

Udgiv siden.

Sådan indsættes CSS i mellem krop Tags

Cascading Style Sheet (CSS) kode kommer i tre varianter: ekstern style sheets, indlejrede style sheets og inline stilarter. I alle undtagen eksterne style sheets, du tilføjer CSS direkte i HTML-filen. Du bør placere indlejrede style sheets mellem "<style>" tags i hovedet på dine HTML-filer, men du kan sætte dem mellem "<body>" tags så godt. Inline stilarter gå i "stil" attribut af HTML-tags og påvirke kun de tags hvor du placerer dem. Husk, at style sheets kaskade, så inline styles forrang for indlejrede typografier, og indlejrede styles forrang for eksterne style sheets.

Vejledning

1

Åbn din HTML-fil i en kode editor eller Notepad. Find tags hvor du vil tilføje stilarter og give dem den "stil" attribut. Du kan tilføje CSS kode mellem anførselstegnene som denne:

<Div style = "margin: 0 auto;">

Ovenstående kode centre, DIV, og ingen andre på siden. Dette kaldes "inline" CSS og kræver ikke selektorer - kode, "vælger" HTML-elementer - at arbejde.

2

Tilføj et mellemrum efter dit første stil regel og tilføje endnu en, hvis det er nødvendigt. Dit tag vil nu se sådan ud:

<Div style = "margin: 0 auto; font-style: italic;">

Tilføj så mange stil regler, som du har brug for, men glem ikke at adskille hver enkelt med et semikolon. Det er en god ide at afslutte sidste regel med et semikolon, men CSS ikke kræver dig at gøre det. Du kan ikke tilføje mere end én "stil" attribut til samme tag, selv om. Læg alle regler inline stil for at mærke inden for samme "stil" attribut.

3

Find den del af den webside, hvor du vil placere CSS kode. Tilføj "<style>" tags, som du ville mellem "<head>" Tags:

<Style type = "text / css">

/ CSS kode går her ... /

</ Style>

Udskift kommenterede line "CSS kode går her ..." med din CSS kode efter behov. Bemærk, at dine styles ikke vil påvirke HTML skrevet over disse "<style>" tags.

TIPS

 • Brug inline styles til at teste CSS ud på dit design, og derefter flytte den stil til en ekstern style sheet, før du tager på hjemmesiden levende.
 • Vær forsigtig, når du placerer "<style>" tags mellem "<body>" tags i HTML-filer. Selvom du kan gøre dette uden at forårsage fejl på dine websider, den foretrukne og bedre organiserede metode er at placere "<style>" tags mellem "<head>" tags.

Sådan Juster Grafik i et div tag

Justering grafik på websider kræver brug af CSS eller Cascading Style Sheets til at skrive reglerne stil for disse grafik. Style regler består af selektorer - stumper af kode, der er målrettet specifikke dele af din webside - og ejendom-værdi par, der sætter størrelser, farver og meget mere. Du kan begrænse din stil regler til reference grafik inden for en bestemt div ved at tilføje id vælgeren for at div foran enhver vælgeren til at angive billederne selv. Brug klasse navne til dine billeder, så du kan skrive et eller to stil regler CSS og genbruge dem på flere grafik.

Vejledning

1

Åbn din webside i Notesblok eller en kode editor. Tilføj din "<div>" tags med et ID navn, så kan du reference det i CSS senere:

<Div id = "billeder">

</ Div>

2

Tilføj din tekst mellem åbning og lukning "<div>" tags. Uanset hvor du ønsker at tilføje en grafisk, skal du bruge denne kode:

<Img alt = "My Picture" />

Change "sti / til / image.png" for at matche stien til billedet på din webserver. Brug "alt" attributten til at give din grafiske alternativ tekst browseren kan vise, når grafikken ikke kan indlæses.

3

Giv hver "<img>" tag en klasse navn:

<Img alt = "My Picture" class = "left" />

Brug klasse navne som "venstre" eller "højre". Du kan bruge samme klasse navn flere gange inden for samme webside.

4

Find "<style>" tags mellem "<head>" tags i koden på din webside. Tilføj "<style>" tags hvis du ikke finder dem:

<Style type = "text / css">

</ Style>

5

Skriv regler stil for de enkelte klasser, du gav grafikken i din div:

billeder .left {

flyde: til venstre;

margin-højre: 10px;

}

billeder .right {

flyde: højre;

margin-venstre: 10px;

}

Ovenstående eksempler viser, hvordan du kan skabe "venstre" og "højre" stil regler at diktere tilpasningen af ​​billeder i dig DIV. Change "billeder" til id navnet på din div. Brug formatet ".classname", når henvisninger klasser.

TIPS

 • Selvom du ikke kan ombryde tekst omkring et centreret billede ved hjælp af denne metode, kan du tilføje et centreret stil ved hjælp af "margin: 0 auto;" i stedet for flåd. Tekst vises over og under billedet.

Sådan oprettes en rulning AP div tag

Sådan oprettes en rulning AP div tag


Webdesign er en vigtig del af enhver virksomhed i dag. Internettet er den primære medie til reklame, fremme og formidling af ideer og meninger. For at sikre dit websted er set og taget alvorligt, skal du oprette en velorganiseret og let at følge design. Positionering objekter og tekst i dit websted kan afsluttes elegant med brugen af ​​absolut placerede divs. Tilføjelse af en scroll bar til dine divisioner gør det muligt for seerne at se alt indhold, selv om det går ud over grænsen til DIV.

Vejledning

1

Skriv "<div>" for at starte en DIV og "</ div>" for at afslutte det. Alt indhold mellem de to tags vil blive vist i divisionen.

2

Tilføj "position: absolut; top: #px, venstre: #px;" i anførselstegn efter "div", og før beslaget i den første DIV tag. Erstat "#" med antallet af pixels fra toppen og venstre for at placere DIV. Dette er "AP" eller absolut positionering.

3

Indsæt "overflow: auto;" indenfor anførselstegnene oprettet i trin 2 for at have et rullepanel indsættes automatisk efter behov. Erstat "auto" med "rulle" for at tvinge et rullepanel til altid vises.

Hvordan laver Website center med div tags i Dreamweaver

Hvordan laver Website center med div tags i Dreamweaver


Dreamweaver er et kraftfuldt værktøj til både erfarne og uerfarne webdesignere. Et fælles design problem, Dreamweaver ikke behandler sine indlejrede værktøjer er evnen til at centrere en div container på en side. Ved hjælp af en række inline styling elementer, kan du styre en DIV beholder bredde og placering på en side. Det følgende er en trinvis proces til at tilføje den passende CSS til en DIV beholder for at centrere en hjemmeside ved hjælp Dreamweaver.

Vejledning

1

Find DIV beholder, der indeholder alle indholdet på din webside. Opret en ny DIV beholder, hvis man ikke allerede findes.

2

Tilføj en style = "" tag til DIV beholder til at holde dine nye styling elementer:

<Div style = "">

3

Tilføj et sæt bredde til DIV beholder inde i den stil tag. Tildele en værdi tilstrækkelig nok til at holde hele indholdet af websiden. Indstil din værdi i enten procenter eller i pixels:

<Div style = "width: 25px;">

4

Indstil din DIV beholderens højre og venstre margener til "Auto":

<Div style = "width: 25px; margin-højre: auto; margin-venstre: auto;">

5

Opret en afsluttende </ div> tag i slutningen af ​​websiden indhold, hvis du var at skabe en ny DIV container fra bunden.

TIPS

 • Den automatiske margin styling virker kun med DIV beholdere, der har et sæt bredde.
 • Hvis du bruger en separat Cascading Style Sheet, kan du tilføje disse styling elementer der snarere end at placere dem inline på din webside.
 • Sørg for at tjekke din webside udseende i flere browsere, herunder Internet Explorer, Firefox og Safari.
 • Brug ikke <center> tag eller tekst-align styling element til at forsøge at centrere en webside.

Sådan Slet Historie Tags

Sådan Slet Historie Tags


Når du besøger en hjemmeside på din computer, du automatisk overføre data. Disse data kan være tekst, billeder, video eller endda ting som cookies - som bruges til at spore, hvem der besøger hvilke hjemmeside på hvilket tidspunkt. Når du udfylder en formular, Internet Explorer giver dig mulighed for at gemme formulardata til fremtidig brug. På den måde, næste gang du udfylder en formular, kan du bruge auto-fill til at fuldføre den. Disse udgør tags er også kendt som historie tags.

Vejledning

1

Start Internet Explorer.

2

Klik på "Funktioner" og derefter "Slet browserdata".

3

Klik på "formulardata" boksen for at sætte en check på det. Form data er, hvor historie tags gemmes.

4

Klik på "Slet".

Hvilke browsere er Div Tag Kompatibel?

Den <div> tag i et HTML-dokument opretter en afdeling eller sektion af indhold. Div tags gruppe elementer til at skabe bestemte typografier på en side. Den div tag understøttes i alle større webbrowsere, at et vigtigt begreb huske på, når du opretter en hjemmeside for at være på tværs af kompatible.

Internet Explorer

Internet Explorer er Microsofts webbrowser inkluderet med alle versioner af Microsoft Windows. Det har en forenklet, strømlinet design med understøttelse af RSS-feeds og tabbed browsing. Den understøtter også add-ons for at øge funktionaliteten og forbedre ydeevnen. Det har også en integreret download manager, så du kan spore dine downloads og start, stop og genoptage downloads.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox er en gratis webbrowser kompatibel med både Linux og Windows. Det omfatter en enkelt knap for at få adgang til alle funktioner i browseren. Du kan få adgang til dine bogmærker ved at klikke på udpegede knappen "Bogmærker". Firefox holder også styr på din browsing vaner og historie for at skræddersy sig specifikt til din computer. Det understøtter også personas at tilpasse udseendet og fornemmelsen af ​​din browser. Derudover kan du bruge add-ons for at øge funktionaliteten og tilføje nye funktioner såsom vejr tracking.

Google Chrome

Google Chrome er en gratis browser ved populære søgemaskine skaberen Google. Hurtig til at indlæse, Chrome inkluderer sikker browsing funktioner og auto-opdatering til at give dig den nyeste phishing teknikker. Adressen og søgelinjen kombineres, så du kan søge og gå til direkte websites alle på ét sted. Butikken er vært applikationer, udvidelser og temaer til at ændre browserens udseende.

Safari

Apples Safari webbrowser følger med Mac-computere. Safari er utrolig tilgængelig, så du kan zoome lettere læsbarhed. Det har også støtte til de avancerede web-teknologier som HTML5 og avanceret side caching. Det omfatter også et bogmærke manager og støtte til import og eksport af bogmærker til overførsel fra en computer til en anden. Den understøtter også RSS-feed læsning og sortering automatisk.

Typer af Tagging

Typer af Tagging


Tagging er en måde at organisere og kategorisere oplysninger på internettet. Internet-brugere er rettet til bestemte artikler og hjemmesider, fordi de etiketter og tags på dette websted passer sammen med det, de søger. Det betyder, at hjemmesider kan få en betydelig mængde af online-trafik blot ved at mærke deres billeder og indlæg på den rigtige måde.

Tekst Tagging

Ordene, der udgør ethvert websted er normalt bakset af søgemaskiner til kategorisering. En forældre websted, der nævner ord som "tips" og "amning" en masse bør stå højt på listen over søgeresultater for nogen på udkig efter tips om amning. Tagging på denne måde kræver, at brugeren til at skrive med ord, der er relevante for det stykke, og ikke bruge for mange forkortelser eller slang sætninger. Dette gælder især for artiklen titler fordi vage eller konceptuelle overskrifter ikke vil være den nøjagtige sætninger, som folk søger efter.

Billede Tagging

Site billeder kan være mere søgbare, hvis de er mærket korrekt. Billederne er så søgbare som de artikler, de støtter, og kan rent faktisk medføre en betydelig mængde trafik til en persons hjemmeside via søgemaskiner som Google Billeder. Disse billeder er normalt mærket, når de er uploadet, og relevante billedtekster hjælpe web-brugere med at finde de billeder, de søger. Billeder uden titel eller billedtekst med de relevante tags vil være meget sværere for brugerne at finde - et billede med ingen skriftlige oplysninger overhovedet vil være umuligt at finde via en søgemaskine.

Automatisk tagging

Mange websteder bruger nu content management systemer - kaldet CMS'er - for at uploade og styre deres indhold. Disse systemer gør udstationering og uploade indhold meget lettere og hurtigere, da de skære alle manuelle kodning, som normalt skal gøres. CMS'er også lette automatisk tagging, og en bruger kan blot skrive alle relevante tags ind i en kasse på instrumentbrættet. Denne type tagging er også til gavn for websteder, fordi tag selv kan logges som søgeord. For eksempel nogen søger efter "din sport site" og "fodbold" vil se en liste over alle de sider på dit websted, der er mærket med ordet fodbold.

Holde indholdet læsbar

Kaste hundredvis af tags og søgeord i dine artikler kan faktisk tage væk fra sin læsbarhed, og det er derfor, balancering tags med indhold er sådan en vanskelig ting at gøre. En god tommelfingerregel er at inkludere to eller tre relevante tags pr kort afsnit, men forfattere bør ikke forsøge at tvinge et ord i en sætning. I stedet erstatte unødvendige ord med tags og holde det stykke læsbar, engagerende og interessant.

Hvordan laver WordPress Afslut Indsættelse Punkt Tags

Hvis du vil have større kontrol over din blog, kan du stoppe WordPress fra at indsætte afsnit tags i dit indhold. WordPress udnytter TinyMCE editor, som automatisk tilføjer afsnit tags omkring linjeskift. Denne funktion hjælper dit websted i overensstemmelse med standard kodning praksis, men det kan interferere med layout og design af dit websted. For at afhjælpe dette, kan du redigere "wpautop" filter i dit tema for at deaktivere afsnit tags, så de ikke længere vises som standard.

Vejledning

1

Log ind på din WordPress-konto, klik på "Udseende" og derefter klikke på linket "Editor". Denne handling starter "Theme Editor" side, der indeholder de filer, så du kan ændre din blogs kode.

2

Klik på "functions.php" fil under Skabeloner overskriften for at åbne den og vise koden. Indtast følgende kode i slutningen:

remove_filter (»the_content ',' wpautop ');
remove_filter (»the_excerpt ',' wpautop ');

3

Klik på "Opdater File" knappen for at gemme dine ændringer.

TIPS

 • Hvis du foretrækker at deaktivere "wpautop" filter på en post-by-post-basis, kan du installere et plugin såsom Wpautop Control Ingen WPautop eller PS Deaktiver Auto formatering (links i Resources). Klik på "Plugins" på instrumentbrættet, skal du klikke på "Tilføj ny" -knappen, skal du skrive et plugin navn i den udpegede tekstfeltet og derefter klikke på linket "Installer nu" under den ønskede funktion.

Hvad er metadata tags?

Hvad er metadata tags?


Kort sagt, metadata er data om data eller information om indhold. En manuel begreb metadata kan findes i kortkataloger hvor oplysninger om bøger eller filer blev sammenfattet i en kort registreringssystem. For at finde en bestemt bog bibliotekaren bruges til at gennemse kortene sorteret i alfabetisk rækkefølge, hvor oplysninger om bogens titel, forfatter og placering vil blive opført. Metadata bruges også i databaser og image repositories. Formålet med metadatatags på websider er at fortælle webbrowsere og søgemaskiner hvilken type oplysninger en webside indeholder, hvilket sprog den bruger, og hvilke søgeord er inkluderet. De vigtigste mærker er titlen tag, beskrivelsen tag og robotter tag.

Titel Tag

Titlen tag angiver titlen på websiden. Denne metadata tag er ekstremt vigtigt, når du optimerer din hjemmeside til søgemaskiner, og det bør indeholde dine primære søgeord. Ligesom alle metadata tags titlen tag indsættes i afsnittet "<head>" på din webside. Det er angivet i titel-tag vil blive opført som titlen på din side i søgemaskinerne. Brugerne vil også se titel på toppen af ​​deres browservindue.

Beskrivelse Tag

Den meta beskrivelse tag giver et kort resumé om din webside til søgemaskiner. Når din webside er opført i søgemaskinens resultater beskrivelsen du angiver i meta beskrivelse tag, vil blive opført under titlen på din webside. Selv om ikke alle søgemaskiner vise meta beskrivelse tag, er det stadig giver website administratorer en vis kontrol af, hvordan deres hjemmeside vises i søgemaskinens resultater. Website administratorer kan anvende meta beskrivelse tag til at give en passende beskrivelse om oplysninger om deres webside at styrke klikrater.

Nøgleord Tag

Den søgeord tag angiver de primære søgeord på din side. Imidlertid er dette mærke ikke støttes af flere søgemaskiner, da det bruges til at blive misbrugt af adskillige website administratorer, der ønskede at snyde deres vej til den første side af søgemaskinens resultater. I dag, er det bedst at indsætte dine søgeord i brødteksten på websiden selv og passe på ikke at gentage dine søgeord flere gange, da det vil blive betragtet som keyword stuffing af flere søgemaskiner.

Robotter Tag

Robotterne tag er nyttigt at angive, at visse sider ikke bør gennemgås af søgemaskiner. For at angive, at en webside ikke skal indekseres blot tilføje følgende tag i afsnittet "hoved" i din html dokument: <meta name = "robotter" content = "noindex">.

Hvordan til at tage billeder til tapet Brug af Sony CyberShot

Hvordan til at tage billeder til tapet Brug af Sony CyberShot


Desktop tapet er simpelthen et billede, Windows anvender som baggrund for en computer skærm. Mens der er mange standard baggrunde er tilgængelige i Windows, og mange flere kan hentes online, er det muligt at lave brugerdefinerede tapet ved at uploade og gemme dine egne billeder. Hvis du har en Sony CyberShot S600 digital kamera, kan du tage billeder i høj kvalitet, der er nemt at overføre til din pc. Så med et par klik, kan du bruge dem som baggrund.

Vejledning

1

Vælg den rigtige billedstørrelse. Standard billedstørrelse på Sony CyberShot er 2.816 af 2.112 pixels. For et baggrundsbillede, der ikke vil blive sløret eller pixeleret, ændre billedstørrelsen til 640 af 480 ved at trykke på "Image Size" knappen, hvilket er under og til højre for kontrolknappen.

2

Brug Sony CyberShot auto fokus funktion til at tage de bedste tapet billeder. I stedet for at pege og klikke, kun trykke på knappen halvt ned. Dette vil sætte autofokus lås. Billedet skal være klar og lyse. Tryk på knappen helt ned for at tage billedet.

3

Installer softwaren, der følger med CyberShot S600 ved at indsætte cd'en i drevet og følge vejledningen på skærmen. Hvis du ikke har cd'en, downloade kameraets drivere fra Sony hjemmeside (se Resources).

4

Sæt den lille ende af USB-kablet i USB-stikket på siden af ​​kameraet, nær rækkevidde. Sæt den anden ende af USB i en USB-port på computeren. Vent til "Scanner og kamera" guiden til at starte. Kameraet vil vise meddelelsen "USB-tilstand Mass Storage".

5

Vælg "Copy Pictures" i guiden, og klik på "Næste". Billederne er tilgængelige på kameraet, vises. Ryd afkrydsningsfelterne for enhver, du ikke ønsker at downloade. Navngiv gruppe af billeder, og vælg et sted, hvor du kan gemme dem. Klik på "Næste". Vælg knappen "Intet, jeg er færdig" og klik "Næste". Klik på "Afslut" for at lukke guiden.

6

Find det billede, du vil gemme som tapet i den mappe, du har angivet. Højreklik på billedet og vælg "Anvend som baggrund." Windows vil vise en bekræftelsesmeddelelse. Klik på "Ja" for at anvende den nye tapet.

TIPS

 • Hvis du har en masse ikoner på skrivebordet, så prøv at tage billeder, der ikke indeholder en masse detaljer. For eksempel ville en nærbillede af et blad være mindre "optaget" og distraherende end et øjebliksbillede af en hel have.