lære norsk online gratis

Sådan oprettes en auktion Website Online gratis

Efter at have set store virksomheder få succes med auktion websteder, er det ikke underligt, du ønsker at oprette en auktion hjemmeside selv. Opbygning af en auktion website online gratis kan være svært, men hvis du ved, hvor gå og hvad de skal gøre, det er et stykke kage.

Vejledning

1

Scan internettet og forsøge at finde en niche, der er populære. En niche kan være alt fra at skabe en auktion hjemmeside online for ungdom baseball bats, haveudstyr og beklædning. Det er vigtigt at indsnævre den ned til noget småt i starten, derefter arbejde hen imod flere elementer.

2

Se efter gratis domæne og hosting sites. Mange af dem vil give dig mulighed for at oprette en auktion website online gratis ved hjælp af deres domænenavne. Tilmeld dig en konto.

3

Kig rundt søgemaskinerne for auktion website scripts. Sørg for at finde dem, der er gratis. Hvis du ikke er fortrolig med at oprette et script for en auktion hjemmeside, få en hosting service, hvor du bare kan uploade den til dit websted. Hvis du har for at programmere det, bede om hjælp.

4

Kontroller mængden af ​​båndbredde, du vil være i stand til at bruge på din hosting site. Selvom du måske ønsker at oprette en gratis auktion hjemmeside, er det vigtigt at have omkring 5.000 til 5.500 megabyte plads til at starte.

5

Tweak dit gratis auktion site. Du kan lave dit eget logo, ændre farveskemaer, og tjene penge på din auktion hjemmeside for maksimale potentiale. Sørg for at du har alt på plads, før du begynder at fremme din nye auktion hjemmeside.

6

Fortæl alle dine venner og familie, du har oprettet en auktion website online gratis. Bed dem om at fortælle alle de kender, og lad den mund til mund spredning. Derefter begynde at fremme din auktion site på internettet. Skrive artikler, placere bannere og fortælle folk på sociale netværkssider er et godt sted at starte.

TIPS

 • Vær ikke bange for at bruge lidt penge på din marketing.Create en video af din auktion hjemmeside og uploade den til tre eller fire gratis video websites.Read din gratis hosting site tips. De kan hjælpe dig med at opbygge det hurtigere.
 • Forsøg ikke at installere auktion hjemmeside scriptet, hvis du ikke er fortrolig med programmering.

Sådan Lær Python Online Gratis

Sådan Lær Python Online Gratis


Python er et online sprog og web programmering sprog, du har brug for at vide, hvis du ønsker at arbejde med programmer skrevet i Python, eller hvis du ønsker at skrive dem selv. Lære en online sprog kan være svært, og det kan også være dyrt. Men der er nogle måder at lære Python online gratis.

Vejledning

1

Klik på Python AtozTutorial. Læs introduktionen om Python og klik derefter på "Næste" for at læse den næste side i tutorial. Fortsæt med at klikke på "Næste" eller klik på specifikke sidetal til at læse oplysningerne på disse sider. Læs så mange oplysninger om Python, som du ønsker. Du kan klikke frem og tilbage mellem siderne for at få mere information om Python eller gå tilbage over fakta, som du måske har forpasset første gang.

2

Klik på Python Tutorial for at se en liste over dokumenter vedrørende Python. Du kan klikke på det dokument links til download dem og læse dem på din computer gratis. Dokumenterne giver både skriftlige oplysninger og billeder til at hjælpe dig med at forstå Python.

3

Klik Dive Into Python og læse de generelle Python oplysninger på forsiden. Læs derefter gennem menu links til venstre for at læse de forskellige emner relateret til Python. Du kan klikke på hvert led i sving eller læse dem igennem og klikke på dem i den rækkefølge, du ønsker. Klik på linkene for at læse mere om Python og lære om det, som du går.

Sådan ser et TV Episode online gratis

Sådan ser et TV Episode online gratis


Hvis du ønsker at se en episode af et tv-show, men du har ikke adgang til et fjernsyn, eller hvis du gik glip af en episode, og var ikke i stand til at optage det, kan du se tv-episoder gratis på internettet. Mange tv-shows er tilgængelige til at se ved hjælp af din webbrowser, og du kan få adgang til denne programmering ved at besøge dit kabel selskabets hjemmeside. Store netværk også give tv-show og episode beskrivelser og resumeer, så du kan fange op på shows du ikke har besvaret. For at maksimere din online-visning nydelse, skal du bruge en webbrowser og en high-speed internet-forbindelse.

Vejledning

1

Åbn en webbrowser på din stationære eller bærbare computer.

2

Naviger til en tv-net hjemmeside. Store netværk omfatter ABC (abc.go.com), CBS (cbs.com) og NBC (nbc.com). Populære kabelkanaler omfatter Comedy Central (comedycentral.com) og Public Broadcasting service (pbs.org).

3

Kig efter og klikke på et link som "Shows" eller "Video", der typisk ligger på navigationslinjen øverst på tv-netværkets hjemmeside. En liste over tv-shows vises.

4

Klik på et program navn, og klik på miniaturen af ​​en episode at begynde at spille det i din webbrowser.

5

Gå til en episode "aggregator" website TV såsom Hulu (hulu.com), CastTV (casttv.com) eller SideReel (sidereel.com). Disse hjemmesider giver links til en lang række tv-udsendelser, som du kan se online gratis.

Sådan læses Comics Online Gratis

Tegneserier har været en del af barndommen siden indførelsen af ​​den tegneserie-format i 1934. Mange drenge og piger har udført deres kærlighed til tegneserier ind i voksenalderen. Den traditionelle papir og blæk tegneserie synes ikke at være i fare for at forlade os, men internettet har givet anledning til en ny måde at læse nogle af dine foretrukne klassiske tegneserier online.

Vejledning

1

Det er nemmere at finde uafhængige og ukendte tegneserier til at læse online gratis. Men der er også mere kendte tegneserier tilgængelige online gratis. For eksempel The Collins Compendium of Free Comics Online tilbyder over 300 juridiske mærkenavn tegneserier gratis (se Resources).

2

En anden populær ressource er Marvel Comics. Selv om det er et gebyr-baseret websted, Marvel tilbyder også ugentlige gratis tegneserie læser på deres hjemmeside (se Resources). Mulighed for at besøge Marvel Digital Comics og rul ned under overskriften "Denne uges Picks." Disse er gratis ugentlige titler, Marvel sætter op til at give dig en smag af deres digitale tegneserier. Vælg en titel, og klik på "Åbn" for at bringe titlen op på din skærm.

3

Brug pilen på navigations bar nederst på skærmen for at flytte gennem siderne i tegneserien. Hver gang du klikker på pilen, de webbaserede læser zoom og ruller ned til de valgmuligheder på siden skal du læser næste. Du kan navigere frem og tilbage gennem tegneserien efter behov.

4

Klik på "Forstør tekst" på den højre side af navigations bar, hvis du har problemer med at læse teksten. Markøren bliver et forstørrelsesglas, som du kan bevæge sig over noget, du vil forstørre. Du kan manuelt ændre størrelsen på tegneserien det passer til skærmen med "Zoom" skyderen til venstre på din skærm på navigations bar. Hvis du ønsker at læse i fuld skærm, klik på "Full Screen" valgmulighed ved siden af ​​"Forstør tekst" valgmulighed. Hit flygte for at afslutte fuld skærm.

5

Besøg Collins kompendium af gratis online Tegneserier at læse den meget sjældne og samleobjekter version af den første forekomst af Superman i Action Comics # 1. Mens det scannede tegneserie er den oprindelige, det er ikke i god form. Mens du er der, kan du læse nogle klassiske Avengers, Spiderman, Hulk og X-Men. Sitet har også "Dark Horse" tegneserier, "image" tegneserier og "Vertigo" tegneserier.

Sådan Annoncer online gratis

Reklame er et af de mest populære steder at få ordet ud om noget. Uanset om du ønsker at sælge en personlig post, annoncere et engagement eller bringe i ekstra forretning og indtjening. Reklame er en af ​​de stærkeste medier til at gøre det. Ulempen er imidlertid, at det kan få dyrt. For at hjælpe counter regning forskellige virksomheder tilbyder dig mulighed for at annoncere gratis i håb om, at din virksomhed vil trække mere trafik til deres websted. Her er nogle forskellige ressourcer til at hjælpe dig gøre det ...

Vejledning

1

Enige om at tillade virksomheden at placere et link eller foder på din hjemmeside i bytte for gratis reklameplads. (Se ressource nedenfor).

2

Annoncer på en partner hjemmeside. Andre websteder vil give dig mulighed for at skrive gratis, fordi det lokker trafik til deres websted og dermed de "high roller" annoncører har et potentiale for at få mere forretning. Nogle af disse websteder er Google og Yahoo. De tilbyder en mulighed for at registrere din virksomhed og grundlæggende oplysninger gratis. Når andre surfe på internettet, vil din virksomhed dukke op på deres søgemaskiner. (Se ressource nedenfor).

3

Brug en online avis. Hvis du søger for at sælge et produkt. En anden god måde at reklamere gratis er at finde lokale netaviser. Mange vil have en gratis classifieds sektion. Eller vil give dig mulighed for blot at nævne din virksomhed information gratis. (Se ressource nedenfor)

4

Brug en community website. Der er erhvervslivet, der har hjemmesider, som vil tillade dig at liste din virksomhed gratis. Det tilføjer troværdighed til deres hjemmeside. De opfordrer alle til at handle hos hver virksomhedsregistrering, fordi det bygger en "følelse" af fællesskab. (Se ressource nedenfor)

5

Der er mange muligheder for at annoncere online gratis. Det kræver tålmodighed og vedholdenhed fra din side. Men du behøver ikke miste modet. Du vil blive belønnet rigt for din indsats!

Sådan Design en Room Online gratis

Design af et værelse online gratis vil give dig mulighed for at eksperimentere med møbler, tilbehør og gulve til et virtuelt rum uden at bruge en skilling. Du kan arrangere dine valgte møbler og tilbehør på nogen måde du ønsker og ændre dem rundt på et indfald. Når du beslutter dig på et værelse design, kan du indarbejde det i dit hjem. Nogle online værelsesreservationer design applikationer giver dig mulighed for at købe møbler og tilbehør direkte fra hjemmesiden. Dette vil tillade dig at redesigne dit hjem ved hjælp af præcis, hvad du ser i demonstrationen.

Vejledning

1

Vælg en online værelse design hjemmeside. Disse hjemmesider har alle særlige kendetegn og markeringer. Udforsk hvert enkelt for at finde den rigtige opsætning til dit hjem eller værelse. Design My Room har flere rum grundplaner og giver dig mulighed for at købe varer fra webstedet. Better Homes and Gardens tilbyder specifikke rum størrelser og funktioner, herunder døre og vinduer placering. På Abode Hjem website, kan du vælge en bestemt stil af plads, såsom en stue eller børneværelse. På Abode Home, kan du også oprette dit eget værelse dimensioner.

2

Beslut dig for den stil af plads. Dobbeltklik på gulvet planen. Hvis du vil oprette dit personlige rum, indsætte bredde og dybde målinger i fødder. Klik på "OK" fanen for at fortsætte.

3

Vælg dør og vindue indramning. Better Homes og Gardens ansøgning tilbyder også varmeelementer og stikkontakter. Arranger objekterne til at designe en drøm værelse eller en kopi af en plads i dit hjem. Træk hvert stykke rundt med din mus.

4

Indsæt møbler og tilbehør. Vælg en stil af tæpper eller gulve. Træk elementer fra pop-up-menuen på din plads plads. For at ændre placeringen, skal du klikke på den halve cirkel rotere knappen. Flyt punkt op eller ned med musen. Udforsk forskellige stilarter af belysning, gulve og møbler.

5

Gemme eller udskrive dit gratis online rum design. Klik på "Gem" knappen. Du skal registrere på nogle af de steder. Indtast din e-mail-adresse, adgangskode og et brugernavn. Derefter gemme dit design til din harddisk. Kun Udskrivning kan ikke kræve, at du registrere. Check "Print Preview" side for eventuelle ændringer, du ønsker at gøre. Når du er klar, skal du vælge "Udskriv" valgmulighed.

TIPS

 • Design My Room, Better Homes and Gardens, og Abode Hjem er gratis design-a-værelse sites.You behøver kun at registrere, hvis du ønsker at gemme dit værelse til din harddisk.

Sådan Lær tyrkisk online gratis

Du har måske aldrig haft lejlighed i high school eller college for at tage en tyrkisk sprog klasse. Opkøb tyrkiske lektion bøger eller lyd lektioner kan blive dyrt. Som et alternativ, kan du overveje at bruge internettet til at lære tyrkisk. Brug af online tutorials kan du lære tyrkisk lektie af lektion. Disse fire hjemmesider kan hjælpe dig med at lære det grundlæggende i det tyrkiske sprog, såsom alfabetet. Du kan også bruge disse ressourcer til at gøre dig bekendt med almindelige tyrkiske sætninger.

Vejledning

1

Besøg den tyrkiske 101 hjemmeside: 101languages.net/turkish. Rul ned hjemmesiden for at lære lidt om det tyrkiske sprog, såsom hvor Tyrkisk tales i hele verden. Klik derefter på linket til venstre på siden for at lære det grundlæggende i det tyrkiske sprog, såsom den tyrkiske alfabet. De links er opdelt i fire kategorier, og kan hjælpe dig med at lære tyrkisk ordforråd, grammatik og sætninger.

2

Et andet sted at lære tyrkisk online er det tyrkiske sprog klasse på turkishclass.com. Det tyrkiske sprog Class lister tyrkiske lektioner oprettet og tilføjet af brugere af hjemmesiden. Lektionerne er tilføjet som de er skabt. Klik på linket "tyrkiske lektioner" til venstre på hjemmesiden for at finde disse lektioner og sørg for at tjekke tilbage regelmæssigt for at finde senest tilføjede lektioner. Klik på "tyrkiske klasse" linket i venstre side af hjemmesiden, som du får lidt mere fortrolig med det tyrkiske sprog. Dette link vil føre dig til tyrkiske sprog quizzer, der vil lade dig se, hvor langt du er kommet, og hjælpe dig yderligere din uddannelse.

3

Eller brug Totally tyrkisk på totally-turkish.com at lære tyrkisk online gratis. Ligesom det tyrkiske sprog klasse, Totally tyrkisk adskiller lektionen links i kategorier. Begynd ved at klikke på "Grundlæggende tyrkiske" links og arbejde dig ned, klikke resten af ​​links, der findes på hjemmesiden. Du kan også finde information såsom tyrkiske sætninger og endda tyrkisk slang ved at klikke på links i "Nyttige oplysninger" boksen i højre side af hjemmesiden.

4

En fjerde mulighed er at logge ind på online tyrkiske hjemmeside på onlineturkish.com. Online Tyrkisk sælger en tyrkisk sprogkursus men tilbyder også gratis lektioner på hjemmesiden. Klik på "Free Trial Lessons" linket i venstre side af siden for at finde en liste over gratis lektioner. Klik derefter på lektionen linket på næste side, der anmelder denne særlige lektion. Du kan også klikke på "tyrkiske alfabet" linket i venstre side af siden til at gennemgå den tyrkiske alfabet. Denne webside indeholder lydfiler, der vil give dig mulighed for at høre, hvordan hvert bogstav udtales.

Sådan Watch Kabel online gratisEr du træt af at betale et kabel regningen hver måned? Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du kan se dine yndlingsprogrammer online gratis! Disse dage de fleste mennesker allerede har internettet og se dine shows online vil medvirke til at frigøre en månedlig betaling. Ikke længere vil du nødt til at bekymre sig om farende hjem for at se dine favorit tv-shows, fordi du vil være i stand til at se dem gratis meget næste dag online. De kabelnet skrive gårsdagens programmer på deres websteder til visning blot én dag efter showet airs på tv. Det slår betaler at høje kabel regningen, at dit er næppe hjem for at se alligevel. Hold læsning for at lære mere om, hvordan man se kabel online.

Vejledning

1

Klip dit kabel og skifte internet-udbydere, hvis du i øjeblikket har internet fra din kabel-selskab. Du kan nu få internet uden at skulle have kabel eller en telefonlinje. AT & T er et firma, der vil tillade dig at have adgang til internettet uden en egentlig telefonlinje, da mange familier bruger mobiltelefoner i disse dage og ikke har jordledninger længere.

2

Se dine yndlingsprogrammer på kabelnettet hjemmeside og se episoder online. Du kan se den fulde episode foran din computer. Hvis du har en bærbar computer det gør det meget sjovere at sidde tilbage i stolen eller på sofaen og se dem på din bærbare computer skærm. Lad os sige, du elsker helte eller The Office, alt du skal gøre er at gå til www.nbc.com og finde showet, og klik derefter på vagt fuld episode. Husk episode vil ikke blive offentliggjort indtil den næste dag efter den er luftet.

3

Du kan endda tilslutte den bærbare computer til dit TV, så du kan se igennem det store lærred. Alt du behøver er en S-Video-kabel og højttalere til at tilslutte fra fjernsynet til din bærbare computer.

TIPS

 • Du kan finde de fleste tv-shows online.
 • Du kan endda finde film til at se online gratis!
 • Du vil skære ned på reklamer tid og blive overrasket over hvor meget ting, du kan få gjort uden konstant at sidde foran fjernsynet.
 • Dit show vil ikke til rådighed for visning indtil dagen efter det airs på tv.

Hvordan at finde en person online gratis

Hvordan at finde en person online gratis


Folk mister kontakten med tiden. Arbejde, familieforpligtelser og enkel geografi ofte gøre det svært at holde forbindelsen. Men hvis youâ € ™ re søger at genoprette forbindelsen med en gammel ven, familiemedlem, kollega eller nogen anden i dit liv, du donâ € ™ t nødt til at betale en privatdetektiv eller bruge utallige timer bladre gennem telefonbøger. Næsten alle bruger internettet nu, så ita € ™ s sandsynligt, at du kan logge på for at finde og få kontakt med nogen, youâ € ™ re på udkig efter - gratis.

Sociale netværkssider

Social networking sites som Facebook, MySpace og LinkedIn er et glimrende sted at starte din online-søgning efter en person. Finde en person på et sådant sted vil være meget lettere, hvis du kender persona € ™ s fulde navn og sidste kendte by bopæl, under forudsætning af personen har givet sin fulde, korrekte navn og placering til webstedet. Mange sociale netværkssider vil også vise et billede, som den person, der vil vise som en del af dine søgeresultater.

Google

Det kan synes indlysende, men ved hjælp af søgemaskinen Google til at søge efter alle identificerbare oplysninger, som du har for en person youâ € ™ re leder efter kan være nyttigt, især hvis du har kun et delvist navn eller adresse. Prøv en Google-billedsøgning samt en grundlæggende Google-søgning for at se om du kan finde den person gennem et foto, som kan føre dig til en måde at få kontakt.

Specialiserede søgemaskiner

Specialiserede søgemaskiner som Wink og ZabaSearch kan hjælpe dig med at finde folk online gratis hjælp persona € ™ s navn og adresse eller telefonnummer. De fleste gratis søgemaskiner, der ser for folk simpelthen bruge flere internet-databaser, herunder sociale netværkssider som Facebook til at hjælpe dig med at finde nogen. Men de fleste specialiserede søgemaskiner er temmelig omfattende så vidt hvad databaser de søger, så du kan være i stand til at finde en person gennem en af ​​disse søgemaskiner hurtigere end at gå igennem alle steder på din egen. Mange specialiserede søgemaskiner, der hævder at være fri faktisk er gratis. Nogle kan dog bede dig om at registrere, mens andre kan forsøge at opkræve et gebyr.

White Pages Online

Online udgave af White Pages kan at finde en person, hvis du kender en adresse, navn eller telefonnummer. The White Pages online site giver dig også mulighed for at søge efter virksomheder, som kunne være en fordel, hvis du kan huske, hvor nogen har arbejdet, men ikke hans fulde navn eller personlig adresse.

VetFriends

Brug VetFriends hjemmeside for at finde poster for amerikansk soldater og kvinder fra alle grene af militæret, herunder hæren, søværnet, Coast Guard, Marines og luftvåben. VetFriends er en gratis service, men du skal registrere dig for at kunne bruge det. Ifølge VetFriends hjemmeside, VetFriends har mere end 1.200.000 veteran, aktive og reserve brugere.

TIPS

 • Spørg venner og familie for alle oplysninger om de person (er), som du er på udkig efter - jo flere oplysninger du har, jo lettere din søgning være.
 • Der er en god chance for, at den person, du er på udkig efter ikke vil være så begejstrede for at være i kontakt med dig, som du er med dem. Holde forventninger lav.

Sådan Mød lokale singler online gratis

Sådan Mød lokale singler online gratis


Mange mennesker har givet op på konventionelle måder at finde datoer og vendte til internettet. Der er flere websteder, der hævder, at de vil udvælge det bedste match for dig, for et månedligt gebyr. Adskillige mennesker ikke dog vide,, at det er nemt at finde lokale singler online gratis. Gør brug af et par sociale netværk hjemmesider, kan du muligvis finde din soulmate, alle for den lave pris på gratis.

Vejledning

Mød singler på Myspace

1

Tilmeld dig Myspace på Myspace.com. Hvis du allerede har en Myspace-konto, skal du logge ind. Hvis ikke, skal du klikke på "Tilmeld". Dette vil tage dig til skiltet op siden. Indtast alle dine oplysninger. Sørg for at du indtaster alt (herunder alder og postnummer) korrekt, da dette vil hjælpe andre med at finde dig, hvis de søger efter kærlighed og du pique deres interesse.

2

Klik på linket på din Myspace side, der siger "Upload" ud for Fotos, eller på linket "Tilføj / rediger billeder". Dette vil give dig mulighed for at uploade et billede, som er meget vigtigt i din online-søgning efter kærlighed.

3

Efter at have uploadet et billede, skal du holde markøren over linket "profil". Gå ned til "Rediger profil" linket og klik på det. Indtast alle oplysninger, som du tror, ​​nogen ville være interesseret i, og gemme den. Når du har gemt, skal du holde markøren over "venner" linket. Flyt ned til linket "Gennemse People" og klik på det

4

Klik på det, du leder efter i en person til dato. De grundlæggende oplysninger søgningen vil kigge efter, er køn, alder, civilstand, og hvor tæt de er på et givet postnummer. Indtast dit postnummer og angiver, hvor langt væk fra det postnummer, du vil have Myspace at søge. Hvis du klikker på "Avanceret" øverst til højre for søgefeltet, vil du få mange andre muligheder. Disse muligheder omfatter etnicitet, uddannelse og kropsbygning. Når du klikker på "Opdater" efter at have valgt dine præferencer, vil Myspace vise dig en stor gruppe af mennesker fra dit område, der matcher disse præferencer.

5

Scan gennem profilerne, der kommer op for at se, om nogen piques din interesse. Nogle mennesker kan have private profiler, på hvilket tidspunkt du skal tilføje dem til at se deres profiler. De fleste brugere, men vil tillade dig at beskeden dem. Vælg et par mennesker, eller bare en speciel en, og sende dem en besked til at starte en samtale. Lad dem vide, du troede deres profil var interessant. Stille spørgsmål, du kan spørge. Husk, kun folk med "Single" valgt som deres forhold status vil dukke op på din søgning, så du ikke behøver at bekymre dig om at ramme på en person, der er taget.

6

Tjek tilbage på din Myspace ofte for at se, om nogen har kontaktet dig.

Mød singler på myYearbook

7

Gå til myYearbook.com i din internet browser. Når siden kommer op, se til højre, hvor der står "Bliv medlem Free". Indtast alle dine oplysninger her og accepterer vilkårene og klik på "Tilmeld dig gratis". Hvis dette afsnit er ikke længere på siden, skal du klikke på "Tilmeld", indtaste dine oplysninger, og klik på "Udført".

8

Følg vejledningen, indtil du får at vide, at vælge et foto til at uploade. Udvælge dine foretrukne billede af dig og uploade det på hjemmesiden. Dette vil give andre interesserede singler at se dig. Du vil blive taget til din startside efter dette.

9

Kig efter forstørrelsesglasset øverst til højre på din startside. Klik på forstørrelsesglasset, og du vil blive ført til en browse side. Klik på "Avanceret søgning" fanen. Vælg, hvad du leder efter i en partner, herunder hvor mange miles i dit postnummer, du vil have dem til at leve. Sørg for at du klikker på "Single" og derefter klikke på "Søg". MyYearbook kan nu bede dig indtaste en kode, de leverer. Bare rolig, det er bare spam beskyttelse. Indtast koden og fortsætte. MyYearbook vil så give dig en regel lang liste af mennesker, der matcher dine kriterier.

10

Kig gennem profilerne myYearbook returneres og se, om nogen interesserer dig. Nu kan du sende disse mennesker meddelelser. MyYearbook giver dig også mulighed for at subtilt lade nogen vide, du kan lide dem. Du kan klikke på den lille hjerte på en profil til hemmeligt beundrer dem, og derefter myYearbook vil informere dem nogen har et crush, og de vil have mulighed for at finde ud af, hvem du er ved at beundre dig tilbage. Hvis de kan lide dig så godt, vil myYearbook lade dig vide. Du kan også klikke på det sæt af læber på en eller andens side at flirte med dem, uden at sende en besked. Alle disse metoder vil give dig mulighed for at bryde isen.

11

Hold øje med siden og søge på myYearbook. Nye folk tilmelder dig hver dag, og nogen kan forsøge at svare på et af dine flirter.

TIPS

 • Du kan også tilmelde dig på http://www.hotornot.com og søg for lokalbefolkningen. Hot or not ikke giver mulighed for at finde singler, men du kan nemt matche med mennesker i dit område. En af jer skal have en betalt medlemskab til at chatte, så det ikke er helt gratis for både mennesker. Du kan indsnævre søgningen på Myspace ved at vælge at klikke på felterne ud for "her for dating / relationer". Dette vil kun vise dig mennesker, der er aktivt på udkig efter relationer.
 • Sørg sætter sikkerheden først. Hvis du finder nogen online og beslutter at møde dem, så sørg for første gang du møder, er på et offentligt sted

Hvordan laver Beats Online gratis uden downloads

Hvordan laver Beats Online gratis uden downloads


Traditionelt hvis du ønsker at lave dine egne beats til din musik, du kunne kun gøre det via avancerede og dyre audio software. Men nu takket være moderne teknologi, en række beat-gør programmer udbydes til download på nettet, men du måske ikke ønsker at downloade en på din computer. Heldigvis kan du gøre beats online gratis - og uden downloads - med en online beat maker.

Vejledning

1

Naviger til en online beat maker (Se reference). Begynd ved at vælge akkorder for dine beats fra "akkorder" rude. De føjes til "Score" rude.

2

Vælg de instrumenter til dine akkorder fra "Sounds" rude. Indstil musikgenre for dit instrument, hvis du ønsker at bedre at styre lyden af ​​din rytme.

3

Indstil tempoet ved at skubbe tempo skyderen i "Mixer" rude. Klik på "Gem" for at gemme din rytme. Du bliver bedt om at logge ind eller oprette en konto, og så kan du klikke på "Download" for at hente rytmen til din computer.

Hvordan du sender en tekst fra online gratis

Hvordan du sender en tekst fra online gratis


Tekstmeddelelser er en nem måde at kommunikere med stort set alle, ved at sende hurtige, korte meddelelser i modsætning til at kalde. Hvis du har sendt for mange sms'er og har overskredet det tilladte antal i henhold til din plan, kan du sende en SMS online gratis fra din e-mail-konto. Du kan reagere og tilbage samt.

Vejledning

1

Få adgang til din e-mail-konto. Klik på "Ny e-mail."

2

Indtast personens 10-cifret mobilnummer og trådløs luftfartsselskab som e-mail adressen i feltet "Til" feltet. For eksempel, hvis modtageren har Alltel, skal du skrive [email protected]

Se henvisningen nedenfor for en liste over trådløse luftfartsselskaber, og hvordan man formatere e-mailadresse.

3

Indtast emnet, og en meddelelse i selve e-mailen i de medfølgende bokse. Tryk på "Send e-mail" når du er færdig. Din e-mail vil ankomme i modtagerens sms indbakke snarest.

Sådan spiller opbygger en masse online gratis

"Build-a-Lot" er en fast ejendom simulation udviklet af Hipsoft der giver spillerne mulighed for at bygge, købe, leje og sælge huse for at tjene penge og forskud gennem spillet. Hvis du ikke ønsker at downloade spillet til din computer, flere websteder giver dig mulighed for at spille online gratis.

Vejledning

1

Play "Build-a-Lot" på MoFunZone.com (se Resources). Dette websted indlæser spillet i et pop-up vindue, så du kan være nødvendigt at deaktivere browserens pop-up blocker.

2

Besøg DoubleGames.com (se Resources) at spille "Build-a-Lot" online. Spillet belastninger i samme browservindue, og giver dig mulighed for at spille gennem en hel niveau gratis. Du vil blive bedt om at købe spillet, hvis du ønsker at låse yderligere niveauer.

3

Play "Build-a-Lot" online gratis på Shockwave Games hjemmeside (se Resources). Webstedet indlæser spillet i din nuværende browser-vindue og funktioner anmeldelser fra andre spillere.

TIPS

 • Hent den seneste version af Flash Player fra Adobes hjemmeside (se Resources), hvis du har problemer med at indlæse spillet.

Hvordan til at sælge dine produkter online gratis

Hvordan til at sælge dine produkter online gratis


Med så mange gratis ting på internettet, er det forbløffende, at de fleste af de steder, hjælpe enkeltpersoner sælge produkter opkræve notering og transaktioner gebyrer. Heldigvis er der mindst én vigtig aktør i eCommerce, der stadig giver dig mulighed for at sælge dine produkter online gratis.

Vejledning

1

Gå til Google Merchant Center hjemmeside og oprette en konto. Tilmeldingsprocessen vil bede om din personlige og forretningsmæssige kontaktoplysninger, samt nogle af dine betalingsoplysninger krav, såsom moms og forsendelse specifikationer.

2

Opret en data-feed ved at åbne dit regnearksprogram. Data-feed er, hvad du vil bruge til at placere elementer i din Google Merchant konto.

3

Skriv de ord, "Titel", "Beskrivelse", "pris" og "Link" øverst på de første fire rækker i regnearket dokument.

4

For hver vare, du ønsker at sælge, indtaste emnets titel, beskrivelse og pris i det tilsvarende felt. For at sælge de elementer helt gratis og uden at pådrage sig transaktionsomkostninger, i linket felt (er), indeholde links, der kan give køberen med yderligere oplysninger om, hvordan til at betale dig.

5

Gem dit arbejde som en tekstfil ved at klikke på "Gem som" og vælge "tekst (* .txt)" fra "Gem som type" menuen.

6

Gå til din Google Merchant konto "Dashboard", vælge "Data feeds", og klik derefter på "Ny data Feed." Udfyld oplysninger og indtaste navnet på dit regneark i det sidste felt.

7

Ved "Data Feeds" skal du vælge "Manuel Upload" for de nye data foder du lige har oprettet.

8

Klik på "Gennemse" på den resulterende pop-up, skal du vælge dit regneark og tryk på "Upload og proces denne fil." Når filen er blevet uploadet, vil dine produkter være tilgængelige til at sælge online inden for de næste 24 timer.

Sådan Watch Major League Baseball spil online gratis

Mange forskellige Major League Baseball spil kan findes på kabel-tv hele ugen. Men hvad kan du gøre, hvis din foretrukne Major League Baseball hold er ikke på? Hvad hvis du vil se mere end et spil på samme tid? Her er en måde, at du kan se Major League Baseball spil online gratis.

Vejledning

1

Hent TVU Networks og TV Myrer (se Resources nedenfor). Disse to programmer er nødvendige for at se Major League Baseball spil gratis.

2

Besøg My P2P Forum (se Resources nedenfor).

3

Klik på "MLB + Baseball" linket i midten af ​​forummet websiden.

4

Klik på "Baseball Today" linket øverst i "MLB + Baseball" side.

5

Søg efter den Major League Baseball spil, du ønsker at se. Hver baseball spil opført vil have et link ved siden af.

6

Klik på linket for Major League Baseball spil, du ønsker at se. Dette vil åbne et stream for det pågældende spil i en medieafspiller, du har installeret på din computer eller i en ny webbrowser.

TIPS

 • Sopcast ikke længere tillader Major League Baseball links. Således er det ikke nødvendigt at hente programmet.

Sådan oprettes videoer online gratis

Det er lettere end nogensinde i dag for nogen at skyde, redigere og producere deres egne videoer. Mange computere er udstyret med webkameraer, og de er relativt billige at købe. Grundlæggende videoredigeringsprogrammer også blevet mere almindelig i standard computermodeller, hvilket gør det nemt at oprette videoer og sende dem online gratis eller til en meget lav pris.

Vejledning

1

Beslutte, hvilken slags video du gerne vil oprette. Dette vil i høj grad bestemme de værktøjer, du bruger. En indbygget web cam er normalt tilstrækkeligt til online videoer skabt primært som en hobby eller til personlig brug. Kombiner dette med en gratis redigering software som iMovie eller Windows Movie Maker, og du kan producere korte, sjove film uden omkostninger at distribuere online. For mere professionel video arbejde, er der en række af billige kameraer at vælge imellem. Disse stadig kan kombineres med fri redigering og video udstationering tjenester til en mere høj kvalitet professionelle arbejde.

2

Udvikle din video idé. Denne planlægningsproces kunne være par minutter det tager dig for at søge op for musikken til din stue dance-a-thon, eller det kan strække sig over uger at skrive og gå over scener og skudt markeringer. Udvikle en plan, før du skyder - det giver dig mulighed for at være mere præcis med hvad du skyder, og skærer ned redigering tid i det lange løb.

3

Brug et indbygget web cam til at optage samtaler, musik eller sjove situationer. Eller hverve en fuld medier team til at realisere din vision. Hold kameraet stille, og undgå at skifte fra scene til scene for meget at forenkle redigering.

4

Rediger video. iMovie og Microsoft Movie bliver pakket med mange nye computere og er meget brugervenligt. Der er andre alternativer, herunder AvidFreeDV, Wax og Zwei-Stein. Alle disse softwarepakker er gratis og nogle har flere forskellige værktøjer til redigering og specielle effekter, men de kan også være sværere at betjene.

5

Fordel video online ved hjælp af en eller flere gratis video hosting hjemmesider, herunder YouTube, Vimeo, og blip.tv.

Sådan oprettes et diasshow online gratis

Lysbilledshow tage en samling af dine fotos og præsentere dem sammen i én fil. Dit lysbilledshow kan være simple eller uddybe, afhængigt af hvilken software, du bruger, og hvilke indstillinger, du vælger. Simple designs kan have dine billeder flipping på skærmen én efter én, mens mere komplekse slideshows kan have puzzle-stykke arrangementer. Der er mange tjenester, der tilbyder slideshow software online gratis.

Vejledning

1

Hent Slideroll Galleri AV fra Slideroll.com. Dette program hjælper dig med at oprette lysbilledshow med en let at navigere grænseflade - du kan endda tilføje musik til dine lysbilledshow, hvis du ønsker det. Softwaren er gratis, selvom du behøver at registrere for at downloade softwaren og drage fordel af den fulde vifte af funktioner. Brug programmet til at offentliggøre dit lysbilledshow til Facebook, MySpace eller YouTube, eller email diasshowet til venner.

2

Besøg Slide.com/arrange og begynde at skabe et diasshow. Du kan uploade billeder og tilpasse dit lysbilledshow med forskellige skins, temaer og effekter online. Softwaren har grundlæggende funktioner, men du behøver ikke at registrere eller downloade noget software til at bruge det.

3

Naviger til Kizoa.com og oprette en konto for at begynde at bruge den gratis software. Med Kizoa kan du oprette personlige slideshows, tilføje musik og tekst, og vælge mellem tusindvis af special effects. Du kan dele dit lysbilledshow via e-mail, opdatere din Facebook eller brænde en dvd. Sitet er gratis at deltage, men du behøver at registrere for at bruge softwaren.

TIPS

 • Hvis du har billeder på Flickr, kan Slideroll s uploader forbindelse til Flickr og uploade dine fotos direkte.
 • Overbelast ikke dine lysbilledshow med for meget distraherende tekst eller for mange specielle effekter - disse kan distrahere fra de billeder, du forsøger at dele.

Sådan oprettes & Print Cards Online gratis

Sådan oprettes & Print Cards Online gratis


For at spare penge eller at være åben med tilpasning, kan du være på udkig for at skabe forretningsmæssige eller lykønskningskort derhjemme. Hvis du ikke ønsker bekostning af at købe ekstra software eller betale en hjemmeside til at skabe disse kort, er der flere hjemmesider, der tillader dig at oprette og udskrive kort online gratis. Disse websteder har flere gratis designs, som du kan bruge, samtidig med at tilføje den tekst, som du ønsker for dine kort.

Vejledning

HP Print Projekter

1

Gå til HP-projekter hjemmeside. Klik på "Preview & Print" linket ovenfor kortet eksempelbilledet.

2

Klik på "Projekt typer" i menuen øverst på siden, og klik derefter på "Kort og papirvarer."

3

Klik på den type kort, du vil oprette. Valgmulighederne er Meddelelser, lykønskningskort, invitationer, Takkekort, opskrift kort, breve og Papir og Postkort.

4

Vælg et design i den næste side. Indtast teksten for at personliggøre det budskab trykt på kortet. En forhåndsvisning af kortet vil blive vist på den højre side af skærmen. Føj tekst til indre forside og bagside dele af kort

5

Klik på "Preview & Print" linket ovenfor kortet eksempelbilledet.

6

Klik på "Klar til at udskrive" link. Læs vejledningen på den næste skærm til udskrivning tosidede kort korrekt. Når du er klar, skal du klikke på "Udskriv det" for at udskrive uden på kortet og derefter den anden "Udskriv det" for at udskrive indersiden af ​​kortet.

MyFunCards

7

Gå til MyFunCards hjemmeside. Du behøver ikke at registrere for at kunne oprette og udskrive kort gratis, men du bliver nødt til at hente den MyFunCards værktøjslinje til din browser.

8

Klik store "klik her" knappen for at starte download til installationsfilen. Følg vejledningen på næste side for at installere værktøjslinjen. Du skal genstarte din browser, når installationen er fuldført.

9

Klik på "MyFunCards" drop-down pilen fra MyFunCards værktøjslinjen nu installeret i browseren. Hoover musemarkøren over "Cards Galleri" menupunkt, og klik derefter på den type kort, du vil oprette. Den MyFunCards website åbner med den kategori af kort du valgte allerede viser.

10

Klik på det design, du ønsker. Der er flere forskellige designs til rådighed, og du kan endda søge efter en bestemt type design.

11

Se et eksempel på kortet i venstre side af skærmen, mens du skriver i ord til højre. MyFunCards er eCards, så du bliver nødt til at komme ind i e-mail-adressen på den person du sender den til, dit navn og e-mail-adresse, et emne og en besked til eCard. Planlæg en tid til at sende kortet og klik på "Send". For at udskrive kortet, skal du højreklikke på det viste billede, og klik på "Udskriv".

Sådan finder Ældre avis artikler Online Gratis

Sådan finder Ældre avis artikler Online Gratis


Spar dig selv en tur på biblioteket og skåne dine øjne fra at se på rulle efter rulle unindexed mikrofiche nyhedsartikler at finde oplysninger om din familie, by eller foretrukne historisk figur. Du kan finde mange aviser scannet og indekseret til brug over internettet, og andre aviser udgiver deres indhold direkte til internettet, hvor du kan søge og se det. Meget af dette indhold er gratis, men du vil finde nogle steder afgift for adgang til bestemt indhold.

Vejledning

Chronicling America

1

Direkte din webbrowser til chronicling America hjemmeside. Denne søgbar database indeholder omkring 800 amerikanske historiske aviser fra 1836 gennem 1922. Der er cirka fem millioner sider, du kan søge uden beregning. Denne side vedligeholdes af Library of Congress i partnerskab med National Endowment for humaniora.

2

Indtast dine søgetermer i feltet Søg. Begræns din søgning ved at klikke på "Alle stater" pil ned og vælge en tilstand. Klik på "fra" og "til" down-pilene til at vælge bestemte år.

3

Klik på "Go", og side resultater vises i thumbnail form. Klik på en side for at se det i større format. Dine søgeord er fremhævet. Du kan udskrive, gemme eller dele avisartikel. Du kan downloade hele avisen billede eller klip en del af billedet til download eller udskrivning.

Google Nyheder

4

Naviger til Google News Archive hjemmeside. Denne side indeholder en liste over cirka en million sider fra omkring 2.000 aviser. Hjemmesiden viser aviserne i alfabetisk rækkefølge med de tilgængelige datoer, der er anført under de enkelte afsnit. Google ikke længere opdaterer disse arkiver, men du kan stadig bruge hvad der er tilgængeligt.

5

Indtast dine søgeord i "Google News", og klik "Søg Archive" for en generel søgning. For en mere specifik søgning og bruge et datointerval, skal du gå til Googles Avanceret Nyheder Søgning webside og udfyld felterne for dine søgeord. Angiv de datoer, du søger efter, eller klik på "Dato Tilføjet til Google News" og vælg "Arkiv".

6

Klik på artikler linkene til at se artiklen. For at være sikker på at du kun ser gratis artikler, klik på "Alle priser" drop-down menuen og vælg "gratis kun."

The Olden Times

7

Direkte din webbrowser til Olden Times hjemmeside. Dette websted indeholder scannede aviser 1788-1920 fra webstedet ejerens personlige samling.

8

Klik på "Søg" og skriv dine søgeord og klik på "Find".

9

Klik på linkene til artiklerne, der interesserer dig. Du kan se artiklen, men du kan ikke klippe det eller dele det. Sitet indeholder et link til Ancestry.com historiske avis Indsamling og dens mere end 1.000 gamle aviser.

TIPS

 • Selv hvis du ikke er i stand til at få adgang til et bestemt avisartikel selv online gratis, kan du tjekke med din lokale bibliotek for at se om de har en kopi. Mange offentlige biblioteker har et ressourcecenter, der omfatter ressourcer såsom NewsBank eller avis Source. Disse avis databaser er tilgængelige online, når du har et lånerkort.

Hvordan laver Medarbejder Badges Online gratis

Hvordan laver Medarbejder Badges Online gratis


Medarbejder badges bruges ikke kun inde på kontoret, men også når medarbejderne deltage i seminarer, workshops og konventioner. De bruges også som et middel til identifikation og af sikkerhedsmæssige hensyn. Der er en række websteder, der tillader dig at lave dine egne medarbejdergrupper badges online gratis og designe dem til dine specifikationer. Det er praktisk og billigt at bruge disse online sites, for ikke at nævne nemt og bekvemt.

Vejledning

1

Åbn din internetbrowser, og bruge søgeord som "gratis online medarbejder- badges" for at finde et passende sted. Vælg din foretrukne hjemmeside fra blandt dem, der er anført. Nogle steder, såsom easyidcard.com og photo-badge.com, opkræve et gebyr for at skabe medarbejdernes badges. Andre websteder, som bighugelabs.com, vil lade dig designe en badge til fri og gemme det på din computer, så du kan printe det ud selv. De fleste af disse hjemmesider har færdige skabeloner for dig at vælge imellem. Disse skabeloner kan også have temaer som medicinsk, sport og bilindustrien temaer. Klik på den, der passer dig bedst.

2

Upload dit firmalogo til skabelonen. Kontroller webstedets krav om billeder, som nogle kræver billeder til at være i bestemte formater. Den mest almindelige er GIF-format, således at baggrunden i billedet er gennemsigtig. Webstedet kan også kræve, at du ændre størrelsen på dit billede til en bestemt størrelse. Når dit billede er uploadet, kan du se, hvordan dit billede ser ud på badge. Websteder som easyIDcard.com giver dig mulighed for at redigere dit billede ved at beskære eller dreje den.

3

Rediger teksten i badge efter dine behov. Vedlæg dit navn, stilling og eventuelle andre vigtige oplysninger. De fleste hjemmesider giver dig mulighed for at tilpasse skrifttype og størrelse. Tag din tid og lege med forskellige stilarter af tekst, indtil du finder, hvad du ønsker.

4

Find en anstændig foto til din badge og redigere den, før du uploader til skabelonen. De fleste pasfotos kræver kun hovedet og øverste del af skuldrene skal ses. Du kan bruge software som Adobe Photoshop til at beskære billedet, så kun dit ansigt er vist på billedet. Gem og overføre den til din skabelon. Nu kan du se både din virksomheds logo og dit foto på skabelonen.

5

Vælg andre tilføjelser, som at have et hul eller slot knytnæveslag i dit kort eller laminering dit kort. Photo-badge.com tilbyder disse muligheder. Det er tilrådeligt at vælge at have et slot på dit skilt, hvis du planlægger at bruge en rem klip eller lanyard. Laminering dit kort vil også tilføje et beskyttende lag for at beskytte mod ridser og lignende. Tilføjelser som disse, kan dog tilføje til din pris.

6

Se et eksempel på det sidste kort, og sørg for der er ingen fejl. Du kan altid gå tilbage, hvis du vil ændre noget. Når du er sikker på der er nogen fejl, gemme kortet og placere din ordre. Kontroller, om der er et minimum antal ordrer, der kræves. Hvis du kun har brug for en badge, men den mindste er, siger, 25, så kan du altid finde en anden hjemmeside, der tillader en badge per ordre. Nogle websteder har ikke minimumsbeløb, men tilbyder rabatter for store ordrer.