internetdeling til hp computer

Sådan tildeles en netværksadresse til en computer

Tildeling af en netværksadresse, også kendt som en IP-adresse, en computer er afgørende, så det kan have en forbindelse til dit netværk. Mens mange netværk har Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) servere, der automatisk tildeler en netværksadresse til en computer, kan netværk, der ikke har denne mulighed kræver, at du etablerer et netværk adresse for hver computer i netværket.

Vejledning

1

Klik på "Start" og derefter "Control Panel".

2

Dobbeltklik på "Netværksforbindelser".

3

Højreklik på "LAN-forbindelse" og vælg "Egenskaber" fra pop-up-vinduet.

4

Klik på fanen "Generelt" og vælg "Internet Protocol (TCP / IP)" fra "Denne forbindelse bruger følgende punkter:" boksen.

5

Indtast den IP-adresse, undernetmaske og standardgateway i de respektive felter. Dette er typisk bestemt af din router eller dit modem (hvis du ikke bruger en router). Se brugervejledningen for specifikationer.

6

Klik på "OK" for at gemme indstillingerne.

TIPS

 • I nogle tilfælde kan en genstart være nødvendig ved computeren, så gem alt arbejde, før du udfører denne opgave.

Sådan slutter en Hus til en computer Tilslutning

Sådan slutter en Hus til en computer Tilslutning


Ledningsføring et hus til en computer hookup ligner ledninger et hus for elektricitet - uden besværet og risikoen for strømførende ledninger. Specielt designet kabel køres fra hvor din internetudbyder kommer ind i huset til, hvor du ønsker at være i stand til at sætte ind i en computer. Under hardwired internetadgang i dit hjem betyder aldrig igen at skulle nulstille den trådløse router og genstarte computeren.

Vejledning

1

Vælg en placering til din router eller switch. En router i denne situation svarer til en elektrisk felt: alle ledningerne til sidst nødt til at komme tilbage til routeren for at have forbindelse til internettet. Dette bør være i et tilgængeligt sted til en stikkontakt for routeren og modemmet, og en internet opkobling som et kabel ledning eller telefonlinje.

2

Lav et hul i væggen til at passe din "gamle arbejde" sump nær hvor routeren vil gå. Op til seks stik kan passe ind i en standard størrelse outlet kassen. Hvis du vil have mere end seks tilslutninger, skal du bruge en dobbelt eller tredobbelt-bande sump og passende frontplade.

3

Lav et hul i hvert sted, hvor du ønsker, at der er en internet stik. Hullet skal være store nok til en standard stikkontakt kassen.

4

Kør Cat5 kabler fra routeren plug hul til hver af de andre huller, hvor du vil have tilslutninger. For eksempel, hvis du har tre stik i forskellige rum, hver af disse værelser har egen kabel kommer fra væggen, og tre kabler vil komme ud den ene router hul.

5

String ledningerne gennem udløbet kasser, så kan du fastgøre dem ind i væggen.

6

Fastgør udtagsdåser i boksen ved at skyde dem ind i hullerne, du har foretaget, og stram skruerne. Du skulle nu have bokse i væggene med Cat5 ledninger stikker ud.

7

Tilføj Cat5 beholdere til begge ender af hver ledning. Det kræver ikke nogen særlige værktøjer undtagen wire strippere - bare følg instruktionerne, der følger med beholderne til at vedhæfte dem til enderne af tråden.

8

Snap hver beholder på en frontplade. I modsætning til elektriske ansigt plader bør Cat5 ansigt plader fastgøres til kablet, før skrues på kassen.

9

Skrue hver frontplade på en sump.

TIPS

 • I modsætning til elektriske ledninger, kan du ikke frakørsel Cat5 kabel. Hvert kabel skal køre direkte fra routeren stikket til stikket til computeren.

Sådan downloades et videoklip & Spar til en computer

Mange videoklip på internettet spille direkte fra en webbrowser i stedet for en video program. Hvis du ønsker at se en af ​​disse videoer, mens offline eller mens du bruger en bærbar enhed, skal du gemme og hente filen til din computer. Dette kan gøres ved hjælp af gratis-konvertering hjemmesider og capture programmer til rådighed for download på nettet. Husk, at det er ulovligt at downloade ophavsretligt beskyttet videoklip, hvis du ikke har tilladelse.

Vejledning

1

Naviger til "Konverter filer" (se "Resources"). Klik på "eller downloade den fra" valgmulighed. Indsæt webadressen til din video klip i tekstfeltet. Klik på "Konverter" for at oprette et link til download af den nye fil. Klik på linket for at starte download.

2

Besøg Zamzar hjemmeside (se "Resources"). Vælg filer eller URL til at konvertere. Vælg det format, som du vil konvertere. Indtast din e-mail adresse for at modtage konverterede filer. Klik på "Konverter".

3

Hent og installer YouTube Downloader (se "Resources"). Kopier adressen på en YouTube-videoklip, og det vil automatisk indsætte i det åbne YouTube-programmet. Klik på "Download" for at hente filen i FLV-format.

Sådan tilføjes et skærmkort til en computer, hvor Onboard Video fungerer ikke

Sådan tilføjes et skærmkort til en computer, hvor Onboard Video fungerer ikke


Hvis den indbyggede video på computeren mislykkes, vil du ikke har nogen måde at se visuelt output fra computeren, før du installerer et skærmkort på din maskine. Installation af en ny video kort i din computer er let. Når kortet er installeret på din maskine, kan du tilslutte din skærm til kortet til øjeblikkelig brug, som giver dig mulighed for at udføre installationen af ​​grafikdrivere uden at skulle bruge den indbyggede video-porten.

Vejledning

1

Luk computeren ned og afmontere alle eksterne enheder fra maskinen, herunder din skærm. Afbryd computeren fra dens strømforsyning og lade maskinen afkøles i 30 minutter før der arbejdes på de interne komponenter.

2

Skru skruen bagpladen til bagsiden af ​​computeren med skruetrækkeren. Fjern bagpladen og indstille skruen side. Du skal skruen for at fastgøre grafikkortet til computeren, når det er installeret. Hvis dit grafikkort er stor, kan det være nødvendigt at fjerne to bagplader fra tilfældet.

3

Sæt grafikkortet i grafik slot. Tryk ned på kortet, indtil det er på plads. Fastgør grafikkort til bagsiden af ​​computeren sagen med skruen (r) fjernet tidligere.

4

Luk computerens kabinet. Sæt din computer og vedlægge sine enheder. Sæt skærmen ned i video output port på grafikkortet.

5

Start computeren. Computeren registrerer og bruger grafikkortet. Når computeren er startet op, installere grafikkort drivere følger med grafikkortet.

TIPS

 • Før du køber din nye grafikkort, skal du kontrollere dit bundkort dokumentation for at afgøre, hvilken type grafik kort er kompatible med computeren. Nogle bundkort har et AGP grafik grænseflade, der vil kun tage et AGP grafikkort; nyere computere bruger et PCIx grænseflade, der kræver et PCIx skærmkort. Indkøb den rigtige kort til din computer vil spare dig tid og penge.

Sådan downloades et grafikkort driver til min computer

Sådan downloades et grafikkort driver til min computer


Som computer teknologiske fremskridt, vi er forpligtet til at søge efter softwareopdateringer. Drivere er programmer, der tillader bestemt software til at interagere med en computer hardware. Grafikkortdrivere bruges specifikt til at forbedre billedkvaliteten af ​​videospil og andre visuelle medier & ndash; så de bør ajourføres regelmæssigt for at holde spil og grafik up-to-date.

Vejledning

1

Identificer den driver, du har brug for. Da der er en konstant omsætning for de seneste grafikkort driver skal du vide navnet og typen af ​​grafikkort du har. Adskillige hjemmesider tilbyder gratis driver downloads.

2

Vælg enten en manuel download af driveren du ønsker eller lade hjemmesiden scanne computeren automatisk at søge efter driverne. At tillade hjemmesiden gøre dette trin anbefales automatisk, medmindre du er positiv du ved, hvilken driver er nødvendig.

3

Læs "Vilkår og aftaler" for det websted, du vil hente driveren fra. Websites, der tilbyder bilister vil variere i deres vilkår, så sørg for at undersøge, hvad du acceptere, før du downloader.

4

Vent til din computer for at bekræfte driveren er blevet hentet. Mange bilister kræver computeren til at genstarte, før de begynder at arbejde ordentligt.

Sådan Transfer video fra et SD-kort til en computer

Sådan Transfer video fra et SD-kort til en computer


Mange videokameraer, kameraer og mobiltelefoner bruger Secure Digital (SD) kort til at gemme videofiler de rekord. Hvis du har optaget en video fil på en SD-kort, overføre filen på din computer, så du kan redigere video, brænde dvd'er eller uploade video filer til internettet er ret nemt at gøre.

Vejledning

1

Tilslut camcorderen, kamera eller mobiltelefon, du brugte til at registrere din video ind i din computer ved hjælp af USB eller FireWire kabel, der fulgte med enheden. Du kan også bruge et SD-kortlæser ved at forbinde læseren til din computer og indsætte SD-kortet ud af din enhed.

2

Klik på "Denne computer" ikonet på computerens skrivebord, og find ikonet for enheden eller kortlæseren. På en Mac, vil din enhed eller læseren ligge på dit skrivebord.

3

Dobbeltklik på ikonet for enheden eller læseren til at åbne et vindue for at vise filerne er gemt på kortet.

4

Træk og slip videofiler, du er interesseret i at holde på dit skrivebord.

Sådan får du en lydkort til en computer

Sådan får du en lydkort til en computer


Mens de fleste computere leveres med en indbygget lydkort, brugerne ofte opleve, at dette ikke vil opfylde deres lyd behov. Købe og installere et nyt lydkort kan tilføje funktionalitet til din computer, til at kopiere multi-kanal indgange til musical optagelse til at give din computer surround-sound kapaciteter. Hvis du ved, hvad du vil have dit lydkort til, er let indsnævre dit valg.

Vejledning

1

Bestem dit input behov. Forskellige lydkort har forskellige typer og antal af råmaterialer, der benyttes til optagelse formål. Se på alle de lydenheder, du kan bruge med lydkortet, samt eventuelle fremtidige lydenheder, du kan købe. Sørg for, at du vil have fuld kompatibilitet baseret på den type af forbindelser dine enheder bruger.

2

Bemærk antallet af audio-indgange, du får brug for. Dette er kritisk, hvis du har planer om at oprette et hjem eller forretning lydstudie. Du har brug for evnen til at optage flere spor i et enkelt instrument, som f.eks trommerne, eller flere instrumenter på samme tid.

3

Bestem dit output behov. Leder du efter et lydkort, der kan give 2.1 stereolyd, eller er du på udkig efter en mere robust 5.1 surround-sound understøtter kort? Der er mange muligheder i lydkort, selv understøtter 7.1 surround sound og højere. Overvej hvor ofte og til hvad du vil bruge dit lydkort og computer.

4

Overvej computer kompatibilitet. Der er mange lydkort til rådighed, men ikke alle af dem kan arbejde med computeren. Hvis du bruger en bærbar computer, kan du se på de eksterne lydkort. Sørg for at tjekke de "Minimum Systemkrav", inden de køber og sikre, at den påtænkte computer opfylder disse krav.

5

Kig efter inkluderet bonusser såsom gratis medfølgende software eller mp3 downloads. Du kan opleve, at en bonus pakke vil sætte et lydkort over anden, såsom premium audio-redigeringssoftware.

TIPS

 • Hold dit budget i tankerne. Når man ser på lydkort, er det nemt at blive overvældet af de valg og funktioner. For at spare penge, holde sig til et budget og ikke overveje muligheder, som du ikke har brug for.

Hvordan at finde den rigtige RAM til en computer 1

Hvordan at finde den rigtige RAM til en computer 1


Hvis du er en computer ejer, opgradering RAM er en del af livet. Det kan være forvirrende at bestemme, hvilken type RAM til at købe til din computer. De fleste nyere computere bruger SDRAM (synkron dynamic random access memory) eller DDR RAM (Double Data Rate random access memory). Den vigtigste forskel er hastigheden. DDR RAM er clocket ved næsten dobbelt hastighed SDRAM. Alligevel kan man ikke antage, at fordi de fleste nyere computere bruger en bestemt type RAM, din computer er nøjagtig det samme. Du skal være sikker.

Vejledning

1

Kontakt din computer producentens websted. Dell, Hewlett-Packard og Sony har alle "Support" dele af deres hjemmesider, der viser alle de specs for de fleste computermodeller

2

Åbn din computer, finde og fjerne en RAM-modul. Den demontering procedure varierer meget fra computer til computer. Kontakt din computers brugermanual, eller downloade din brugermanual fra din computer producentens websted. RAM modul har RAM model og type trykt på siden af ​​modulet.

3

Consult hukommelse søgning websites såsom 4AllMemory.com eller Crucial.com (se Resources). Begge disse hjemmesider giver dig mulighed for at filtrere din søgning efter RAM af din computers mærke og model.

TIPS

 • Crucial.com har også en download sikker scanner program, der scanner hardware på computeren og matcher kompatibel hardware fra hjemmesiden med din nøjagtige computer.

Sådan vises filer overføres til en computer harddisk

Når filer downloades til din computer og gemmes på din harddisk, er historien gemt på dit system. Enhver filen er gemt som et objekt i din internet-filer. Du kan få adgang til disse filer for at se, hvad der er blevet hentet i et par enkle trin.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer.

2

Klik på "Funktioner" i øverste venstre hjørne af din browser (i IE7, den højre side).

3

Vælg "Internetindstillinger" fra drop-down menuen.

4

Klik på fanen "Generelt".

5

Find knappen "Indstillinger" under "Browserdata", og klik på det.

6

Klik på "Vis objekter" for at se, hvad der er blevet downloadet til dit system.

TIPS

 • Kun erfarne brugere bør slette alle objekter, der er downloadet til computerens harddisk.

Sådan Upload fra en Mini Disc til en computer fra en optisk linje

Sådan Upload fra en Mini Disc til en computer fra en optisk linje


En mini disc er en lille, dataenhed, der er en kombination af en diskette og CD. Dette format er ikke meget brugt som MP3-afspillere giver dig mulighed for at transportere data uden en disk. Men hvis du har oplysninger gemt på en mini-disk, er det muligt at uploade oplysninger til din computer ved hjælp af et RCA audio / video optisk linje.

Vejledning

1

Slut video capture-kort til din computer system. De fleste er eksterne enheder, der tilsluttes direkte til en USB-port på computeren. Hvis der installeres for første gang, skal du indsætte driver installations-cd'en, og følg derefter anvisningerne i installationsguiden for at installere driveren.

2

Sæt RCA audio / video-kabler i "Video Out" porte på mini disk afspiller (hvis disken holder kun lyd, tilslut blot de røde og hvide lydkabler af RCA-forbindelse).

3

Fastgør de modsatte ender af kablerne til "Video In" porte på video capture-kort.

4

Tænd den tilsluttede mini disk afspiller og starte Windows Movie Maker fra "Start" -menuen. Når programmet belastninger, skal du vælge "Capture" og derefter vælge den video capture-kort, du bruger. Klik på "Record", og indholdet af den mini disk begynder at uploade til computersystemet.

Sådan Download en DVR til en computer

Sådan Download en DVR til en computer


En af de vigtigste fordele ved en digital videooptager (DVR) er evnen til at gemme programmer til fremtidig brug. Men da opbevaring kapaciteter af en DVR er ikke uendelig, på et tidspunkt kan du overføre dine optagelser til en ekstra lagerenhed, så som din hjemmecomputer. Med nogle video software og tilslutning udstyr, overføre DVR optagelser til en computer er en forholdsvis enkel proces.

Vejledning

1

Vælg video overføre software til din computer. Afhængig af dine behov, kan du foretrækker grundlæggende software, som kan downloades gratis via internettet, eller software med mere avancerede redigering og præsentation kapaciteter, som du kan købe i de fleste computer og elektronik butikker. I begge tilfælde vil du brug for nogle type software med henblik på korrekt behandle dine DVR optagelser på din computer. Den AVS Video Converter er en populær gratis download, mens Video Transfer er et eksempel på et mere avanceret program.

2

Tilslut din computer til din DVR. De fleste systemer kan tilsluttes via audiovisuelle stik kaldet RCA-stik, som har farvekoordinerede ender til at hjælpe forbinde dine output og input. Normalt er den gule ende sluttet til "video out" stikket på din DVR, og de hvide og røde ender er indsat i "Audio Out" stik. De andre ender skal tilsluttes de tilsvarende stik på computeren. Mere avancerede systemer kan tilsluttes via et enkelt USB-kabel, ved hjælp af tilgængelige USB-porte på DVR og computeren. Hvis din DVR er en TiVo, kan du hente TiVo-specifikke software, som vil give dig mulighed for at overføre optagelser over dit trådløse hjemmenetværk. I så fald behøver du ikke at foretage nogen kabelforbindelser mellem din DVR og computer.

3

Start din overførsel. Vælg det program, du ønsker at overføre fra din DVR, og åbn video software på din computer. Vælg den placering, hvor du ønsker at optage din overført program, og sørg for at du har nok ledig plads til programmet. Tryk på "Play" på din DVR, og samtidig starte optagelsen enhed på video software. Din overførsel bør begynde at optage i realtid. Check ind på overførsel til at sikre, at det ikke afbrydes. Når du er færdig, skal du kontrollere, at kvaliteten af ​​overførslen er tilfredsstillende.

Hvordan du tilslutter en Casio keyboard til en computer

Hvordan du tilslutter en Casio keyboard til en computer


Tilslutning Casio Keyboard til din computer åbner en række nye muligheder for dit instrument, fra interaktive lektioner til musikalsk komposition. Casio keyboards er udstyret med en USB-MIDI-port, kan du slutte tastaturet til næsten enhver computer med en USB-port. Installer den medfølgende software til at fremme sammenhængen mellem de to enheder.

Vejledning

1

Sluk dit tastatur, og tænd computeren.

2

Sæt den ene ende af USB-MIDI-kablet til "Digital Keyboard USB port" på bagsiden af ​​tastaturet, og sæt den anden ende i en af ​​USB-portene på din computer.

3

Tænd for tastaturet. Driverne til tastaturet automatisk blive installeret på din computer fra instrumentet.

4

Start din musiksoftware for at begynde at spille dit tastatur.

Hvordan overfører jeg en DVD til min computer?

Hvordan overfører jeg en DVD til min computer?


Overførsel en dvd til en computer kan du oprette en sikkerhedskopi af DVD. Du kan derefter brænde DVD til en DVD eller lade det på harddisken. Håndbremsen, DVDFab HD Decrypter og DVD Shrink programmer er gratis programmer, der tillader dig at overføre dvd'er til din computer. Håndbremsen overfører nondecrypted DVD'er til MP4 og MKV filformater. DVDFab vil konvertere videoer i flere formater. DVD Shrink vil oprette en fil, der kan brændes til en skrivbar DVD.

Vejledning

Håndbremsen

1

Hent og installer håndbremsen (se Resources).

2

Åbn håndbremsen program.

3

Placer en dvd i dvd-drevet på din computer.

4

Klik på "Sources" ikonet øverst til venstre på skærmen.

5

Vælg placeringen af ​​DVD.

6

Vælg den titel, du vil importere fra "Title" drop-down menuen. Titlen med den længste spilletid er normalt den vigtigste film.

7

Klik på "Browse" knappen i "Destination" boksen og vælge den placering for den overførte video.

8

Vælg en af ​​de container værdier fra "Container" drop-down listen. Dette vil sætte de kodningstilvalg for at container type.

9

Klik på "Encode Video" -knappen.

DVDFab

10

Download og installer DVDFab HD Decrypter (se Resources).

11

Åbn DVDFab software.

12

Placer en dvd i dvd-drevet på din computer.

13

Vælg en overførsel mulighed på listen i venstre side af skærmen.

14

Klik på ikonet mappe ved siden af ​​"Target" tekstfeltet og vælge den placering for den overførte video.

15

Klik på "Start" knappen for at overføre indholdet af dvd'en.

DVD Shrink

16

Download og installer DVD Shrink (se Resources).

17

Åbn DVD Shrink program.

18

Placer en dvd i dvd-drevet på din computer.

19

Klik på "Åbn Disk" knappen og vælg din DVD-drev på den viste liste.

20

Vælg titlen på den dvd, du vil overføre fra listen i venstre side af skærmen. Hvis du ønsker at overføre hele DVD, springe dette trin.

21

Klik på "Backup" knappen for at overføre DVD.

Sådan kopieres en 35mm Skub til en computer

Sådan kopieres en 35mm Skub til en computer


Lagring kopier af gamle dias på en computer garanterer både en backup i tilfælde af at der sker noget med originalerne og giver dig mulighed for at bruge fotografering software til at gendanne ældre, falmede eller beskadigede dias til deres oprindelige herlighed. Selv liberale tjenesteydelser kan importere dine dias for dig, kan du digitalisere dine dias bibliotek selv. Metoden afhænger af, om du vil basere din digitale konvertering på et kamera eller på en scanner og computer.

Vejledning

Import Slides med et kamera

1

Indstil din dias projektor, som du ville til regelmæssigt at se dias på en skærm eller hvid væg.

2

Indstil digitalkameraet på et stativ. Hvis du ikke har et stativ, skal du placere kameraet på en stabil base, så det er sikkert. Anbring kameraet og stativ (eller stedfortræder) omkring otte meter væk fra de forventede dias. Brug kameraet søgeren til at indramme et skud af slæden projiceret på væggen.

3

Tag billedet af slæden på væggen.

4

Importer den digitale fil fra kameraet til din computer, som du ville enhver anden billede.

5

Åbn billedet i din fotografering software til at justere farvebalance og indramning på den nye digitale billede. Gem den nye fil.

Import Slides hjælp af en scanner

6

Tilslut en scanner eller en kombination scanner / printer til din computer.

7

Placer slides på scannerens sengen. Du kan gøre et dias ad gangen, eller fylde hele indramning rum af scanneren med dias i rækker. Hvis du scanner flere dias, skal du sørge for du placerer dem på en ordentlig måde, så beskæring dem senere vil bevæger sig jævnt. Luk scanneren.

8

Scan dias. Hver computer operativsystem og scanner fungerer forskelligt. På nogle systemer vil scanning funktion starter, så snart du lukker scanneren. På andre vil du nødt til at fortælle computeren til at importere billederne på scanneren. Tjek manualen for den enkelte scanner, du bruger.

9

Importer de scannede billeder til din fotografering software og ændre dem ved at beskære, justere farven eller polering mangler i det oprindelige billede.

TIPS

 • Når der projiceres billeder er det som regel bedst at være i en ellers mørkt rum.
 • Brug ikke blitzen funktionen på dit kamera, hvis indfange dine dias ved hjælp af projektion.
 • Sørg for, at scanneren sengen er ren, før du sætter dine dias på det.
 • Afhængigt af alder af dine dias, de kan have brug for en masse touch op arbejde, når de er i computeren. Tag nogle online tutorials om hvordan at rydde op fotos på en computer for at få de bedste resultater med digitalisering gamle dias.

Hvordan tilslutter jeg en eksisterende kabel-tv boks til en computer?

Hvordan tilslutter jeg en eksisterende kabel-tv boks til en computer?


Ved hjælp af et tv-tunerkort, er det muligt at tilslutte næsten enhver audio / video-enhed til en computer-system. Dette omfatter tilslutning af et allerede eksisterende kabel-tv-boksen til tunerkort. Det forvandler computeren til sit eget kabel-tv, så du slipper for at have både et TV og en computer sat op i samme rum.

Vejledning

1

Installer en tv-tuner i computeren. Der er både interne og eksterne kort til rådighed. Eksterne kort tilsluttes til en USB-port på computeren. Interne kort kræver mere finesse (se Resources afsnit for en video om, hvordan du installerer en).

2

Installer de medfølgende drivere og software, der følger med tv-tunerkort via driver / software installations-cd'er. Når cd'en er indsat i diskdrevet på computeren, skal du følge anvisningerne for at fuldføre softwareinstallationen og driver.

3

Slut koaksialkabel i "Out" port på kablet modtagerboks. Sæt den modsatte ende af kablet i forbindelsen port på tv-tunerkort.

4

Tænd for kabel-tv-modtager og starte softwaren er installeret på computeren, og det kabel programmering vises på computerskærmen.

Sådan køber du en TV-tuner kort til en computer

Et tv-tunerkort kan du se og optage tv-programmer på din computerskærm, bruger computeren meget gerne en videobåndoptager eller dvd-afspiller. Der er flere mærker og versioner af tv-tunerkort. Her er hvordan du kan købe en god tv-tuner kort til din computer.

Vejledning

1

Kig efter vigtige funktioner, før de køber. Find ud af om der er en single-chip video dekoder og en MPEG-encoder løsning, der leverer høj kvalitet tv og dvd-billedkvalitet. Også kigge efter FM-radio, antal porte, A / V tilslutninger og anlægget af fjernbetjeningen.

2

Betragt mærke, model, stik og operativsystem kompatibilitet, før de køber tv-tunerkort. Hvis du også søger videoen eller redigering funktion, se på Video Card Interface.

3

Kontroller, om relevant video-optagelse software leveres sammen med kortet. I tilfælde af en Windows XP Media Center PC, ville du ikke brug for ekstra software. Men i så fald ville du nødt til at tjekke kortets forenelighed med Media Center PC.

4

Lær mere om funktioner og priserne for de forskellige tv-tunerkort ved at henvise til online købernes guider. Du kan sammenligne forskellige anmeldelser og sammenligne priser. Nogle populære købernes hjælpelinjer er NexTag, Windows Marketplace, MySimon, Bizrate og Epinions (se links nedenfor).

5

Du kan sammenligne forskellige blogs og tech-diskussionsfora. Det er gode muligheder for at indsamle flere oplysninger om funktioner, tendenser og andre indsigt i tv-tunerkort.

6

Planlæg dit budget. Vælg den bedste tv-tunerkort der passer til dine behov og budget.

7

Køb et TV-tuner kort efter at sammenligne priserne i forskellige butikker online og offline. Søg efter online sælgere, der anvender søgemaskiner som Google eller Yahoo !. Du kan sammenligne forskellige populære online butikker, såsom CompUSA, Best Buy og Circuit City (se links nedenfor).

TIPS

 • Tjek garantiperioden, før de køber.
 • Læs mere om tv-tuner kort fra dine venner og kolleger, hvis de ved hjælp af en.
 • Læs kundefeedback af produktet fra magasiner, blogs, debatfora og online købernes guider.

Sådan Tilslut Audio Output af en JV-1010 til en computer

Processen er involveret i at tilslutte en JV-1010 voice synthesizer modul til en computer er ganske enkel. Proceduren gør variere lidt, men afhængigt af den type computer, du bruger (PC eller Mac), og uanset om du vælger at tilslutte JV-1010 synthesizer til computeren via et MIDI-interface adapter. Desuden de kabler, du har brug for bruge til at udføre denne forbindelse også variere alt efter computer type.

Vejledning

Slut JV-1010 direkte til en pc

1

Skær strømmen til computeren og JV-1010, før du udfører nogen kabelforbindelser.

2

Skub "Computer" switch, som ligger på bagsiden af ​​JV-1010, til indstillingen "PC-2".

3

Tilslut D-sub, 9-pin, kvindelige ende af computeren kabel til den serielle port på bagsiden af ​​pc'en.

4

Sæt Mini DIN, 8 pin, mandlige ende af computeren kablet i "Computer" stikket på bagsiden af ​​JV-1010.

Slut JV-1010 til en Mac

5

Skær strømmen til computeren og JV-1010, før du udfører nogen kabelforbindelser.

6

Skub "Computer" switch, som ligger på bagsiden af ​​JV-1010, til indstillingen "Mac".

7

Slut den ene ende af Mini DIN 8 pin han til mini DIN 8 pin mandlige computer kabel til enten printerporten eller modem-port på bagsiden af ​​Mac-computer.

8

Sæt den anden ende af computeren kablet i "Computer" stikket på bagsiden af ​​JV-1010.

MIDI-forbindelse Alternativ

9

Skær strømmen til computeren og JV-1010, før du udfører nogen kabelforbindelser.

10

Skub "Computer" switch, som ligger på bagsiden af ​​JV-1010, til indstillingen "MIDI".

11

Sæt den ene ende af et MIDI-kabel til MIDI OUT-stikket på MIDI interface adapter. Sæt den anden ende af dette kabel i MIDI In-stikket på bagsiden af ​​JV-1010.

12

Brug det resterende MIDI-kabel til at forbinde JV-1010 MIDI Out-stik til MIDI IN-stikket på MIDI interface adapter.

13

Forbind MIDI interface adapter til computeren. For pc'er, betyder det, at tilslutte adapterens USB-kablet i en af ​​de tilgængelige USB-porte på computeren. Til Mac, betyder det, at tilslutte adapterens kabel i enten modemmet eller printerport.

Sådan Download film til en computer system

Sådan Download film til en computer system


Hvis du vil indlæse film på en personlig medieenhed eller redigere film i en video-redigeringsprogram, skal du først downloade film til din computer system. Den metode, du bruger til at downloade film afhænger af, om du henter dem fra internettet eller downloade film fra en DVD-disk. Uanset om du downloader fra internettet eller disk, selv om, film kan altid downloades gratis.

Vejledning

Downloading fra internettet

1

Åbn video website, hvor filmen, som du vil downloade til din computer er hostet. Søg efter filmen på hjemmesiden og klik på linket for film, der skal overføres til den enkelte film siden.

2

Fremhæv webadressen for den enkelte film siden i adresselinjen i browservinduet. Tryk på "Ctrl + C" på computerens tastatur til at kopiere URL'en.

3

Gå til alle online download site. Websteder med systemer, der kan hente Internet video er bl.a. ClipNabber og KeepVid (se Resources).

4

Indsæt webadressen for den enkelte film siden ind i feltet på downloading site ved at trykke på "Ctrl + P." Klik på "Nab" eller "Download" for at oprette en download-link til filen.

5

Klik enten MP4 eller FLV download-link, der vises på ClipNabber eller KeepVid side for at hente filmen. Vælg den mappe, hvor du vil have den downloadede fil skal gemmes på harddisken og tryk på "Gem" knappen.

Overførsel fra en disk

6

Hent og installere et program til at rippe dvd'er til din computer. Gratis programmer, rip DVD-diske, og kan downloades gratis, omfatter DVD Shrink, DVD Decrypter og Håndbremse (se Resources). Dobbeltklik på ikonet, når programmet er downloadet og følg vejledningen for at installere ripper.

7

Sæt dvd'en i dvd-drevet på computeren. Gå til "Start" menuen og "Alle programmer", scroll til ripping program, du har hentet, og klik på programnavnet for at åbne programmet.

8

Vælg ISO som ripping format til DVD. I DVD Shrink, klik på "Full Backup" og sørg for at "ISO Image" er markeret i det vindue der kommer op; i DVD Decrypter, gå til "Mode" menuen og vælg "ISO> Læs" i Håndbremse bruge knapperne med "File Format" for at navigere mellem formaterne.

9

Tryk på "OK", "Dekryptér" eller "Rip" for at downloade filen fra DVD-disken til computersystemet. De downloads disk fil til den mappe, der er angivet i feltet ud for "Vælg Target Image File" eller "Destination".

Sådan Rip dvd'er til din computer

Sådan Rip dvd'er til din computer


DVD'er fortsat være den mest populære medier til afspilning af film, men som dvd'er bliver ældre, er de tilbøjelige til at ridser og andre fysiske defekter, som i sidste ende vil gøre dem ubrugelige. Rippe dvd'er til en pc er en praktisk måde at sikkerhedskopiere dvd'er, før de for beskadiget til at bruge. Moderne pc'er har harddiske store nok til at rumme hundredvis af dvd-film, og processen med at rippe og spille dem kræver kun et par gratis software-værktøjer.

Vejledning

Sådan Rip dvd'er til din computer

1

Placer DVD i computerens dvd-drev. Windows vil forsøge at auto-play drevet med standard medieafspiller. Annuller denne operation.

2

Åbent DVD Decrypter (se Resources nedenfor til download link). DVD Decrypter vil typisk opdage drevet med DVD i det automatisk, men hvis der er flere drivere på pc'en, kan det være nødvendigt en manuelt valg. Klik på drop-down boksen under Kilde og vælg det drev med DVD i det. Hvis der er valgt det korrekte drev, så plads til højre vil vise filerne på DVD. Disse vil være IFO, .BUP og VOB-filer i de fleste tilfælde.

3

Vælg destinationsmappen ved at klikke på mappeikonet under Destination. Skift destination til uanset videobibliotek mappe er allerede sat op på computeren. Hvis der ikke er oprettet en sådan mappe, så bare oprette en mappe med en let at huske navnet på en af ​​de tilgængelige harddiske. Sørg også for, at en undermappe inde i nye videobibliotek mappe oprettes, der bærer navnet på den DVD, der bliver rippet.

4

Klik på ikonet i bunden af ​​DVD Decrypter, der viser en dvd, en pil og en harddisk. Vinduet skifter til at vise udviklingen i dekryptering. Den tid dekryptering tager hovedsageligt påvirket af CPU-hastighed og antallet af kerner til rådighed. En Netbook kan tage en halv time, mens en quad-core-systemet sandsynligvis vil tage fem eller ti minutter.

5

Åbn VLC Media Player (se Resources nedenfor for download link) efter DVD Decrypter har afsluttet sit arbejde. Gå til Medier og derefter Åbn mappe. Naviger til den mappe, hvor videofilerne blev placeret, og klik derefter på Åbn. VLC Media Player vil automatisk åbne menuen på dvd'en. Derfra DVD vil fungere, som om den var blevet spillet fra disken.

TIPS

 • I nogle tilfælde kan DVD Decrypter være i stand til at dekryptere en DVD. Der er mange grunde til, at dette kunne være. En anden gratis program er DVD Shrink (se Resources), og det kan have bedre luck.VLC Media Player er en stor medieafspiller til afspilning rippet dvd'er, og Media Player Classic er en anden glimrende valg.
 • Denne metode vil ikke arbejde for Blu-Ray eller HD-DVD.

Hvordan at vælge den rigtige hukommelseskortet til en computer

Hvordan at vælge den rigtige hukommelseskortet til en computer


Mængden af ​​RAM eller random access memory, installeret i en computer er en af ​​de vigtigste faktorer, der bestemmer, hvor hurtigt computer vil køre. Det er også den nemmeste intern opgradering til at udføre på en computer. Den type hukommelse, der kræves af en computer afhænger af, om computeren er en bærbar eller en stationær model, og hvilken type RAM computeren allerede er installeret. Bestemmelse alle disse ting er afgørende for valg af korrekt hukommelseskort til din computer.

Vejledning

1

Kontroller computerens manual for specifikationer på type hukommelse behov og antallet af hukommelseskort. Hvis en computer kun har tre porte til hukommelseskort, så kun tre kort kan installeres.

2

Bestem, hvor meget hukommelse computeren har i øjeblikket. Klik på "Start" menuen, og klik derefter på "Kontrolpanel" ikonet. Dobbeltklik på "System" ikonet. Mængden af ​​hukommelse bør opføres i bunden af ​​skærmen, der vises.

3

Kontroller computerens begrænsninger på størrelsen af ​​de enkelte hukommelseskort. Eksperterne på PC World forklare dette vil bestemme den maksimale størrelse på de hukommelseskort, du kan installere. Denne information kan findes i computerens manual, eller gennem en af ​​de mange online hukommelse testprogrammer.

4

Bestem den optimale mængde hukommelse, du har brug for at udføre dine almindelige opgaver. Eksperterne på Hardware Revolution anbefale kontrol hukommelsen kravene i computerens operativsystem via producentens hjemmeside samt hukommelse krav almindeligt anvendte programmer.

5

Køb et hukommelseskort, der bakkes op af en garanti. Skrøbelige hukommelseskort kan blive beskadiget på noget tidspunkt forud for dit køb, og mest velrenommerede hukommelse fabrikanter vil erstatte ikke-arbejdende hukommelseskort. Eksperterne på køkkenbordet Computers anbefaler køb fra pålidelige firmanavn fabrikanter af denne grund.

6

Vælg et matchet sæt hukommelseskort, hvis du vil installere mere end én. Eksperterne på Wizcrafts Computer Services anbefaler at købe to hukommelseskort, med samme kapacitet og fra samme producent, for en større ydelse boost.

TIPS

 • Brug en af ​​de mange hukommelse diagnostiske programmer til rådighed for gratis online for at afgøre, hvilken type og mængde hukommelse din computer kan bruge, hvis du ikke kan finde manualen.
 • Installation af et hukommelseskort, der overstiger størrelsen grænse, at dit system er godkendt til kan forårsage programfejl og nedbrud.