hvordan tegner man en kat

Hvordan kan man se Hvis Office 2007 er Retail eller OEM?

Hvordan kan man se Hvis Office 2007 er Retail eller OEM?


Microsoft giver dig mulighed for at købe software på en rabat, hvis den er bundlet med en ny computer. Dette er kendt som Original Equipment Fremstilling Software (OEM), og kan koste langt mindre end standalone detail udgaver. OEM-software er licenseret til computeren det er installeret på, og ikke til brugeren, så hvis pc'en dør, så licensen dør med pc'en. Købere bør omhyggeligt sammenligne fordele og ulemper ved at købe OEM-software. Hvis softwaren i sidste ende bliver nødt til at blive brugt på en anden computer, OEM er bestemt ikke vejen at gå.

Vejledning

Hvordan kan man se Hvis Office 2007 er Retail eller OEM

1

Åbn et af de Office-programmer (Excel, Word, Outlook, Access, PowerPoint eller Publisher).

2

Klik på "Office" -knappen i øverste venstre hjørne af vinduet for at åbne Office-menuen.

3

Klik på "Word-indstillinger" knappen nederst i Office-menuen. (Bemærk, at denne knap vil blive mærket til at svare til det program, du er i, vil nemlig Excel være "Excel-indstillinger.")

4

Klik på knappen "Resources".

5

Klik på "Om" knappen, som er til højre for mærket "Om Microsoft Office Word."

6

Læs "Product ID" på omkring siden. Hvis det andet sæt af tegn, hvilket er tre tegn, læser "OEM", så den version er en OEM-version. Ellers er det en detail version.

7

Klik på "OK" for at lukke "Om" vinduet.

8

Klik på "OK" for at lukke "Options" vinduet.

TIPS

 • Nogle computerproducenter vil levere en CD sammen med OEM-software er indlæst på den nye computer. Ofte "Produkt-id" vises på emballagen (det vil give dig det samme nummer, som findes på "Om" skærm).

Hvordan kan man vide, når du udskifter et skærmkort

At vide hvornår man skal udskifte et grafikkort kan være en vanskelig udsigt. Følgende artikel vil give de nødvendige til diagnosticering mulige problemer med et videokort trin. For det første er det vigtigt at vide, at den enkleste måde at opdage sådanne problemer er ved at observere eventuelle visuelle fejl på skærmen, mens du bruger computeren. Hvis du ser fejl som linjer eller langsom opløsning i opstart skærmen på din computer, eller hvis du ser visuelle fejl i et program, så er det højst sandsynligt ikke en driver problem. Men hvis du ser visuelle fejl i flere programmer eller software så problemet kunne være med grafikkortet selv.

Vejledning

Hvordan kan man vide, når du udskifter et skærmkort

1

Opdater dine drivere og derefter kontrollere, om de visuelle stadig er problemer (se Referencer). Det er muligt, at dit grafikkort kun skal opdateres. Hvis der stadig er synsproblemer, fortsætte til næste trin.

2

Åbn din computer sag for at sikre alle fans korrekt fungerende. Overophedning er en almindelig årsag til skadelige grafikkort, som skal forblive cool. Hvis du ikke er fortrolig med at åbne din computer, foreslås det, at du tager computeren med til en professionel, der nemt kan undersøge for disse problemer. Hvis problemet er med fans, så bliver du ikke at udskifte dit grafikkort. Men hvis fans synes okay, gå videre til næste trin.

3

Brug ATITool (se Resources) for at kontrollere uret satser og temperaturen af ​​chips. Med dette værktøj vil du være i stand til på passende vis at sænke satserne om nødvendigt. Test forskellige software og se om visuelle fejl stadig foreligger efter at sænke temperaturen og ur satser. Hvis der stadig synes at være problemer gå til Trin 4.

4

Undersøg skærmkort til at bestemme problemet. Hvis du har erfaring og er behagelig at gøre det, undersøge video RAM, GPU (den vigtigste chip af kortet) og bus grænseflade for at bestemme, hvilken af ​​de tre er direkte årsag til problemerne. Hvis der synes at være nogen skade, såsom en revne, skal du udskifte dit grafikkort.

5

Test skærmen. Problemet kan i sidste ende være med skærmen og ikke grafikkortet. Du kan teste en anden skærm, hvis du har en til rådighed, eller du kan prøve at tage et skærmbillede ved at klikke på Print Screen-tasten og indsætte det kopierede billede ind i et program som Windows Paint. Gem billedet, og se det på en anden computer for at bekræfte, om det er en problem-skærm.

Hvordan kan man se DDR-hukommelse hastigheder

Hvordan kan man se DDR-hukommelse hastigheder


Der er så mange forskellige specifikationer for computer random access hukommelsesmoduler, som der er for computermodeller. Det eneste, du behøver ikke at bekymre dig om er farven. Identifikation computer RAM-modul typer kan virke skræmmende, men det kan opnås ved den uddannede forfølgeren. Ud over at lære de grundlæggende normer for DDR-hukommelse - DDR, DDR2 og DDR3, snart vil blive fulgt af DDR4 - dem, der ønsker at fortælle, hvad fremskynde deres hukommelse kører med, kan gøre det ved hjælp et par forskellige metoder.

Vejledning

Hvordan kan man se Teoretisk Memory Speed

1

Åbn din computers sag, mens computeren er slukket. Det er også en god ide at tage strømkablet fra computerens strømforsyning.

2

Ground dig selv på computeren sagen at undgå at forårsage statisk elektricitet skader på nogen komponenter.

3

Find computerens RAM slots og unclip en af ​​RAM-moduler fra dens sæde på bundkortet.

4

Undersøg RAM til at bestemme hukommelse ratings. De fleste RAM vil blive mærket med klistermærker til at differentiere sin hastighed. Eksempler på tekst, som du kan finde kan være PC3200 eller DDR 400, som er to forskellige navne for RAM i den samme hastighed.

Hvordan kan man se Actual Memory Speed

5

Forsyne computeren med strøm på og indlæse et Windows-operativsystem. Hvis du har fjernet RAM at behandle den som skitseret i det foregående afsnit, skal den udskiftes først ved forsigtigt klipning det på plads, før du tænder for computeren.

6

Anskaf en computer information og diagnosticeringsværktøjer. Disse værktøjer vil overvåge interne edb hastigheder og relæ ændringer for dig. Nogle bundkort og computermodeller kommer pakket med disse hjælpeprogrammer, især dem beregnet til overclocking, men du kan nemt finde en gratis fra internettet, hvis din ikke har en.

7

Åbn hjælpeprogrammet og gå til sin hukommelse eller RAM sektion. Hastigheden af ​​RAM vil blive vurderet i enten MHz - eksempelvis 400 MHz for en PC3200 RAM-modul - eller det kunne være klassificeret i maksimal overførselshastighed - 3.200 MB per sekund.

TIPS

 • Du kan også bestemme en hukommelse maksimale teoretiske overførselshastighed ved at se på hastigheden af ​​en computers processor front-side bus hastigheden. Da RAM synkroniseres med front-side bus, de to hastigheder er de samme.
 • Fordi PCxxxx ratings RAM er afrundede tal, og fordi de er teoretiske maksimal hastighed, kan den faktiske overførselshastighed på RAM være meget anderledes. Operating frekvens, eller MHz, er en bedre måling af hastigheden.
 • Du kan også prøve Afgørende onlinesystem Scanner Tool, som vil skanne din hukommelse til at hjælpe med at vælge den rigtige opgradering. Du kan bruge dette værktøj til at finde ud af computerens RAM og hastighed, så godt.

Hvordan kan man foretage en Vanity Søgning på internettet

Hvordan kan man foretage en Vanity Søg på internettet. Søg efter dit eget navn på internettet med forfængelighed søgning. Kig op dit navn og finde ud af, hvad alle andre måske allerede ved om dig.

Vejledning

1

Find et websted med søgning mindst ti motorer, der er anført, f.eks Squirrelnet. Dette vil spare dig fra at skrive i talrige søgemaskine URL'er i adresselinjen; de mest populære søgemaskiner er noteret og forbundet på én side.

2

Start med dit efternavn i søgefeltet. Hvis du har et usædvanligt efternavn, ikke skrive dit fornavn. Dette gør det muligt søgemaskine til at lede efter alle dokumenter med dit efternavn.

3

Indtast dit første initial efter dit efternavn, hvis dit efternavn er mere almindelig. Denne forfængelighed søgning vil lede efter dit efternavn og første initial, og vil producere flere resultater end et fuldt navn søgning.

4

Begræns søgningen ved at skrive dit fulde navn. Denne forfængelighed søgning vil kigge kun for de pågældende dokumenter med dit fulde navn. Dog kan en fulde navn søgning også udelade nogle resultater.

5

Brug anførselstegn før og efter dit navn i søgefeltet. For eksempel, hvis dit navn er Steve Johnson, og du ønsker at gøre en søgning forfængelighed i Google, skal du indtaste "Steve Johnson" at kigge op på alle dokumenter i det navn.

TIPS

 • Kig efter dit navn i officielle amtslige registreringer for fast ejendom optegnelser og pant information; disse er mest tilbøjelige til at liste dine CPR-numre.
 • Kontakt agentur, der offentliggøre dine CPR-numre og finde ud af, hvordan man har dem slettet.
 • Søg efter dine tilstande officielle hjemmeside for registreringer af licenser, kørekort, fisketegn eller erhvervslicens om oplysninger, du ikke ønsker offentliggjort.
 • Må en forfængelighed søgning på dig selv mindst hver måned for at holde strøm på eventuelle nye oplysninger i cyberspace.

Hvordan kan man se Fjernt at McAfee Antivirus softwaren kører

For administratorer, der har adgang en eller flere af deres tildelte computere på afstand, er det vigtigt at vide, om McAfee og andre anti-virus software programmer der kører. Flere virus fjernelse programmer aktiveret på samme tid kan være i strid med hinanden og gøre dem virkningsløse. Derudover fjerner enhver tvivl om, hvilke programmer der "live" reducerer gætterier og øger Internet sikkerhed indsats. Altid være i kender, og sørg for dine indstillinger stick.

Vejledning

Opsætning Remote Desktop Connection fra den lokale computer

1

Gå til "Kontrolpanel" fra menuen Start og vælg "Ydelse og vedligeholdelse" kategori. (Bemærk: Du skal være administrator eller have administratorrettigheder og oprette Fjernskrivebord fra den lokale computer først Du vil derefter være i stand til at kontrollere på afstand, om McAfee Antivirus-software kører fra et andet sted..)

2

Vælg "System" Kontrolpanel-ikon.

3

Gå til "Remote" fanen og marker "Tillad brugere at fjernstyre forbindelse til denne computer", og tryk derefter på "Vælg fjernbrugere" knappen.

4

Som medlem af den administrative gruppe, kan du allerede har remote desktop privilegier. Hvis din computer navn eller administrator navn ikke findes på listen, skal du følge anvisningerne for at "Tilføj" dit navn eller adgang til kontrolpanelet ved at vælge "Brugerkonti" i denne dialogboks. Når du har bekræftet, at du har fjernadgang, bevæge sig på næste afsnit nedenfor.

Hvordan kan man se Fjernt at McAfee Antivirus softwaren kører

5

Gå til "Kontrolpanel" fra menuen Start og vælg "Ydelse og vedligeholdelse" kategori.

6

Vælg "Administrative Tools" Kontrolpanel-ikon.

7

Dobbeltklik på "Computer Management".

8

Vælg "Tjenester og programmer" og derefter "Tjenester".

9

Gå til "Standard fanebladet" til højre i dialogboksen, og find McAfee-software. Se status i Starttype kolonne.

10

Skift status, hvis behov ved at klikke på ordene "Handicappede", "Automatisk" eller "Manuel" i Startup kolonnen for at åbne rullemenuen. Klik på "OK" for at afslutte.

TIPS

 • Ud over at følge de trin, der er angivet ovenfor, holde dig opdateret om, hvor anti-virus programmer er installeret på din computer. Tjek din liste over programmer månedligt eller mindst hvert kvartal. For at gøre dette skal du vælge "Control Panel" og derefter vælge "Tilføj eller fjern software programmer".
 • Må ikke gætte på det. Pas på ikke at uforvarende "Disable" en anti-virus program, som du ønsker at køre. Det er god praksis at have en vis form for virus fjernelse software på plads.

Hvordan kan man øge en Disk Partition

Hvordan kan man øge en Disk Partition


Øge din disk partition er normalt gøres for at udvide størrelsen af ​​den ene side af din computers harddisk. Dette kan gøres, når du har mere end ét operativsystem, eller hvis du ønsker at gemme filer til en anden partition, der ikke er direkte på dit skrivebord. Der er tjenester og udbydere, der kan øge den partition volumen for dig, eller du kan gøre det på din egen.

Vejledning

Hvordan kan man øge en Disk Partition

1

Klik på "Start" menuen på computerens skrivebord, så højre klik på "Denne computer" ikonet. derefter klikke på "Administrer" fra drop-down listen, der vises.

2

Klik på "Fortsæt", hvis en Brugerkontokontrol vises dialogboksen. Fortsæt nu videre til næste trin.

3

Åbn opbevaring og klik på "Disk Management" link, der vises. Klik ind i Diskhåndtering området for at finde en række forskellige partitioner på din pc.

4

Find den partition, du vil udvide eller du kan også vælge flere partitioner. Højreklik på den partition (er), som du gerne vil udvide.

5

Klik på "Forlæng Volume", når du højreklikker på partition. Udvid lydstyrken på den partition, du har valgt. Guiden på skærmen vil guide dig gennem eventuelle yderligere skridt, der kan vises på skærmen.

TIPS

 • Dette oprette og disk partition ekspansion er til Windows Vista.
 • Computeren skulle allerede have flere diskpartitioner.
 • Hvis nogle af de muligheder blev nedtonet, kan du ønsker at se på andre muligheder, der kan være til rådighed.

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity


Oprettelse af en instrumental stykke musik og blande det kan alle udføres med lyd blanding program Audacity. Audacity tillader brugeren at importere spor, optage spor, mix og tilføje effekter for at få den ønskede lydkvalitet. Eksportere filen som en MP3 og dele den med alle dine venner. Audacity har en enkel grænseflade, så du ikke behøver at være en professionel producent for at kunne bruge programmet.

Vejledning

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity

1

Sørg for, at mikrofonen er konfigureret og positioneret til at opnå optimal optagekvalitet ordentligt.

2

Åbn Audacity. Hvis du ikke har Audacity, gå til sin hjemmeside og downloade en gratis version (se link i indtægter). Tryk på knappen Optag øverst værktøjslinjen. Knappen Record er en cirkel med en rød prik i midten. Tryk på Stop når du er færdig. Stop-knappen er en cirkel med en gul firkant i midten.

3

Klik på knappen Optag igen for at optage et andet spor over tidligere indspillet spor. Træk musen over en sektion til at skære eller kondensere at gøre det kortere. Klik på "X" til venstre for sporet for at slette den.

4

Klik på "Effekter" på den øverste værktøjslinjen. Vælg mellem at ændre equalizer, tilføjer ekkoer, phaser effekter og meget mere. Klik på "Rediger" og "Select All" for at anvende en effekt på hele sangen. Klik på "Rediger" på værktøjslinjen. Klik på "Undo" for at fjerne eventuelle tilsatte effekter.

5

Juster lydstyrken på optagelsen og fade effekter. Skub knappen til venstre eller til højre for at øge den samlede volumen og volumen kommer ud af hver højttaler.

6

Gå til "Filer". Klik på "Eksporter som MP3" for at gemme som en MP3-fil. Åbn din nye instrumentale og vist filen.

TIPS

 • Gå til "File" og klik på "Importer Track" at blande en tidligere optaget spor i stedet for at optage en ny.

Hvordan laver man en Disposition i Microsoft Word 2007

Hvordan laver man en Disposition i Microsoft Word 2007


Konturer er stor for erhvervsprojekter, papirer eller noget, du vil preplan. Med den rette hierarki og format, kan nøgleelementer kontrolleres og placeres efter behov. Da standard skitsere formater følge hierarkiet af romertal, store bogstaver, tal, så små bogstaver, hvilket gør en skitse i Microsoft Word 2007 er overordentlig let.

Vejledning

Hvordan laver man en Disposition i Microsoft Word 2007

1

Start din disposition med en titel og / eller header information.

2

Indtast teksten for din første post højt niveau. Med markøren på tekstlinje, skal du klikke på drop-down pilen for nummererede lister og vælg romertal.
Indtast teksten for din anden post niveau. Igen, med markøren på tekstlinjen Klik på drop-down pilen for nummererede lister. For en anden post niveau, skal du vælge store bogstaver.
For poster tredje niveau, følger samme procedure og vælge numre.
For fjerde poster niveau (mindre sedler og specifikke detaljer), skal du vælge små bogstaver for den nummererede liste.

3

Brug leddet knapper efter behov for at flytte nummererede lister til venstre eller højre på siden.

TIPS

 • Du kan trykke på Enter-tasten for enden af ​​en nummereret element til at fortsætte den nummererede liste i rækkefølge.
 • Flere tekstlinjer kan indrykket eller har nummererede lister anvendt på én gang.

Hvordan laver man en ISO Folder

ISO (International Organization for Standardization) filspecifikation for CD / DVD-formatet er ISO 9660. Cd-rom og DVD'er, der oprettes på denne type filsystem format kan læses på tværs af DOS, Windows og Mac-platforme. Så identificere en formateret disk som comforming til ISO-standarder øger fordelingsmæssige kanaler og brugervenlighed på mange forskellige niveauer. Følg de grundlæggende trin nedenfor til at lave en ISO mappe til dine egne strukturerede filer.

Vejledning

1

Fra menuen Nero Suite, åbne "Nero Burning Rom SE" program.

2

Vælg "ISO" fanen fra New Compilation dialogboksen og highlight "DVD-CD (ISO)" format. Klik derefter på knappen "Ny". (Bemærk: Hvis du opretter en mappe til CD ROM samlinger, skal du vælge "CD" fra pull-down menuen i New Compilation dialogboksen for at åbne CD ROM muligheder.)

3

Højreklik på "My disk" tekst ved siden af ​​ikonet disken og vælg "Opret mappe".

4

Klik én gang på teksten ved siden af ​​ikonet mappe og navngive din mappe, og tryk derefter på "Enter".

Alternativ metode til at skabe en ISO mappe

5

Følg trin 1 og 2 i afsnittet ovenfor, "Hvordan laver man en ISO mappe".

6

Fra menuen "Rediger" værktøjslinje, vælg "Opret mappe".

7

Navngiv din mappe og derefter trykke på "Enter".

TIPS

 • Hold ordene "ISO" i filnavnet, når navngivning mapper. Denne måde, vil du altid være i stand til at skelne disse formaterede filer fra alle andre.Hvis muligt blive fortrolig med tallene såsom ISO "9660" for at identificere den type fil, og derefter tilføje denne identifier til mappenavn din fil eller. Dette hjælper nul i den fil, du har brug for at få adgang til, når dens tid til at gøre det.
 • For at undgå unødig belastning i at finde fil grupper, oprette filnavne i forvejen.

Hvordan kan man se, om en fil er ophavsretligt beskyttet

Hvordan kan man se, om en fil er ophavsretligt beskyttet. Ophavsret er en lovlig måde at beskytte kreative udtryk skriftligt, optagelse og video. Kopiering ophavsretligt beskyttede værker uden tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten er krænkelse af ophavsretten, som er ulovlig og kan resultere i bøder. Væksten af ​​internettet har udfordret lovgivningen om ophavsret. Digitale filer er hårdest ramt af ophavsretten tendens til at være musik, video og software. Følg disse trin for at bestemme copyright status for en fil.

Vejledning

1

Kig efter en meddelelse om ophavsret, der vises som et lille "c" med en cirkel omkring det og er ledsaget af en dato. Du kan finde meddelelser om ophavsret på filer, ophavsretligt beskyttet før 1. marts 1989. På det tidspunkt, loven ændret, og ikke længere er brug meddelelser for at identificere ophavsretligt beskyttede værker. Med digitale filer, kan meddelelser om ophavsret for let blive slettet.

2

Brug Digital File Check software på din computer. Dette gratis program, som findes på IFPI (se Resources nedenfor), kan afinstallere uønskede peer-to-peer-software plus identificere mulige copyrightbeskyttede digitale filer.

3

Undersøg eventuelle delte mapper på din computer. Ethvert ophavsretligt beskyttet materiale i delte mapper er tilgængelige for andre. Flyt ophavsretligt beskyttet materiale, som du lovligt har købt til et andet område af din computer.

4

Forstå, at hjemmesider kan være ophavsretligt beskyttet så godt. Du kan ikke kopiere noget fra en hjemmeside til offentlig brug uden at få tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten først. Domænenavne kan ikke være ophavsretligt beskyttet.

5

Check backup software i din besiddelse. Software er normalt ophavsretligt beskyttet. Enhver backup-software skal være fra en original version, som du lovligt ejer.

6

Antag, at musik, er film og software ophavsretligt beskyttet materiale, medmindre du har beviser for det modsatte. Selv hvis du ikke vidste, du kan blive retsforfulgt for krænkelse af ophavsretten.

Hvordan kan man vide, hvilke websteder din computer har Besøgt

Måske du ønsker at vide, hvad slags websteder dine børn har adgang, eller måske du ønsker at kontrollere, hvor dine medarbejdere bruger tid online. Eller du kan bare blot ønsker at gense et websted, du har haft, men kan ikke huske adresse. Evnen til at se din computers browserhistorik kan løse mange spørgsmål og problemstillinger. Visning browserdata på en computer er forholdsvis enkel og kan udføres på to forskellige måder.

Vejledning

Hvordan kan man vide, hvilke websteder din computer har Besøgt

1

En måde at søge din computers browser historie er at åbne internetbrowseren og vælge pil ned i højre ende af din web-adresse bar. Dette vil vise dig de nyeste steder besøgt.

2

Den mest omfattende browser historie søgning kan udføres ved at se på browserens web historie, tilgængelig via menulinjen øverst i browseren.

3

Du kan se de enkelte dag i den aktuelle uge, i sidste uge, ved at hver hjemmeside blev besøgt i den aktuelle dag, visning af dato, visning af stedet, visning af mest besøgte, og søgehistorik.

Hvordan laver man en animation ved hjælp GIMP Freeware

Hvordan laver man en animation ved hjælp GIMP Freeware


Hvordan laver man en animation ved hjælp GIMP Freeware. GIMP er et kraftfuldt billedredigeringsprogram til rådighed gratis (se link nedenfor). I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du bruger software til at gøre animationer. I dette eksempel vil vi bruge et stillbillede og gøre det til en simpel hjemmevideo titel. Der er et par animationer, der kan vælges; vi vil bruge den bølge animation, hvilket gør et billede ser ud som om en sten blev droppet i en glat dam.

Vejledning

1

Åbn din gemte fil i GIMP. Den ledsagende billede er en fem-lys kandelabre, at vi skabt specielt til at bruge som et billede til hjemmet filmtitler.

2

Under FILTRE menuen skal du vælge animation og WAVES åbne bølgerne kontrolpanelet. Bemærk du kan vælge mængden af ​​rammer for din animation. Flere rammer vil skabe en længere animation. Da vi til sidst kan ændre timingen af ​​denne animation i vores videoredigeringsprogram, vi valgte 10 billeder. Dette vil skabe en relativt kort sekvens. Vi kan også justere amplituden og bølgelængden for animation. Du kan eksperimentere med disse at ændre karakteren af ​​bølgen.

3

Når du klikker på OK, vil programmet begynde rendering. Når den er færdig, vil du se et stillbillede af effekten i dokumentvinduet. For at se animationen, skal du vælge FILTRE / ANIMATION og afspilning

4

Da vi ønsker at gøre dette til en film titel, vi ønsker at tilføje noget tekst. Tilføj teksten efter oprettelse animationen ellers din tekst vil også være bølget. Vælg tekstværktøjet, og klik på billedet, hvor du vil indsætte teksten.

5

Vælg farve og skrifttype, farve og anden tekst attributter som du ville, når du tilføjer tekst til et billede. I dette tilfælde ville vi skriftfarven at komme tæt på farven på stearinlys.

6

Billedet er nu den måde, vi ønsker det med teksten i den rigtige sted for den endelige ramme.

7

For at gemme billedet, skal du vælge Gem som i menuen Filer. Udvid filtyper. Der er et par af animation typer at vælge imellem. Vi vil spare dette som en GIF-animation, og vælg derfor GIF i menuen filtype.

8

Når du klikker EKSPORT får du en anden dialogboks. Du skal vælge SAVE AS animation eller vil du kun spare et stillbillede. Du kan se dine endelige billede ved blot at dobbeltklikke på den gemte fil.

TIPS

 • Når du henter GIMP, skal du sørge downloade hjælpesystem. Det er en separat download og også gratis.
 • Du kan justere timingen af ​​animationen med din videoredigeringsprogram.
 • GIF-animationer er relativt lav opløsning og perfekt til internettet, men du måske ønsker at gemme til en alternativ filformat, hvis gør et hjem DVD.
 • Arbejd altid med kopier af dine billeder for at bevare dit billede arkiv.

Hvordan man tegner en tegneserie kat på Illustrator

Hvordan man tegner en tegneserie kat på Illustrator


Vector kunst er en metode til fremstilling af billeder fra matematiske formler i stedet fra at placere farvede pixels i et gitter, som er, hvordan software som MS Paint, Photoshop og Paint Shop Pro arbejde. Fordelen med vektorgrafik er dens bløde linjer og evnen til at skrumpe eller udvide billedet uden at miste opløsning. Illustrator er en vektor kunst program, så lære at tegne et billede som en tegneserie kat på Illustrator betyder at lære at håndtere de former og kurver, det anvender til at producere kunst.

Vejledning

1

Åbn Illustrator. Klik på "File" og vælg "Ny". Klik på "Circle" værktøj. Tegn en cirkel to tredjedele af vejen op det nye dokument. Dette er kattens hoved. Klik på "Pen" værktøj. Tegn stien af ​​en trekant på øverst til venstre på cirklen for at gøre en øre. Gentag på den øverst til højre i cirklen for at gøre en anden øre.

2

Klik på "Circle" igen. Opret en oval under hovedet, der er bredere end hovedet, og også højere end den er bred, da dette er kattens krop. Lav en anden oval lidt bredere end den første, men kun to tredjedele så høj, begyndende ved bunden af ​​oval. Dette danner ekstra størstedelen af ​​den nedre del af kattens krop.

3

Klik på "Pen" værktøj. Tegn halen, buede omkring forsiden af ​​kroppen. Vælg en kontrastfarve til din kats krop. Tegn en ellipse på kroppen af ​​katten, at give det en anden farve på bugen. Skift til en anden farve, såsom pink, brun eller sort. Vælg "Pen" værktøj. Tegn en trekant næse på katten med spidsen nedad.

4

Tegn to kurver kommer fra punkt af næsen, til dannelse af munden. Skift til hvid. Vælg "Line" værktøj. Tegn tre linjer, hver krumning lidt nedad, på hver side af næsen. Disse er kattens knurhår. Skift til "Circle" mode. Tegn to cirkler, en på hver side af næsen, lidt over næsen. Vælg en farve til iris i hvert øje. Tegn en mindre cirkel i hvert øje.

5

Skift til sort. Tegn en ellipse, længere lodret end vandret, i midten af ​​hver iris. Vælg farven på kattens krop igen. Tegn en lille cirkel nederst til venstre af kattens krop for at danne en tå. Hold "Alt" og trække ud tre flere kopier af tå for at danne en pote. Gentag på den anden side af kroppen.

TIPS

 • Overvej at bruge effekter som penselstrøg, skygger og opacitet. Disse vil forbedre din tegning ved at gøre det til at se mindre som en samling af farvede figurer sat sammen til en kat, og mere som et kunstværk. Eksperimenter med transparenter ikke blot at danne skygger og højlys, men også at tilføje pletter af farve til kattens pels.
 • Det er meget nemt at miste timers omhyggelige arbejde ved at trykke på den forkerte knap, ved et uheld lukker billedet eller computeren ned. For at undgå dette, skal du huske at gemme dit arbejde regelmæssigt. Du kan enten trykke på "Save" knappen eller bruge Ctrl-S genvejstast.

Hvordan laver man en Animalske at skrive tegn på tastaturet

Hvordan laver man en Animalske at skrive tegn på tastaturet


Making design, dyr figurer og billeder med tegn på tastaturet er kendt som ASCII kunst. Den amerikanske Standard Code for Information Interchange (ASCII) er den standard sæt af 128 nummererede symboler, der alle computere kan vise. Ved at skabe ASCII kunst, nummereret 032-126 er mest almindeligt anvendte, som repræsenterer den alfanumeriske tegnsæt, samt specialtegn som "%" og "#" Oprettelse animalske figurer ved hjælp af ASCII-tegn indebærer at lære det grundlæggende i kunsten og figurer øve.

Vejledning

1

Start en teksteditor, som Notesblok i Microsoft Windows. Du skal bruge programmets tom side for at oprette din ASCII kunst.

2

Vælg en skrifttype, du vil arbejde med. ASCII kunst er lavet med fast bredde skrifttype, hvor alle tegn har samme bredde. Hvis du bruger en proportional skrifttype, vil nogle tegn være bredere end andre; kontrollere, om en skrifttype med fast bredde eller proportional ved at skrive i en serie af "i" i en linje, og derefter en række "W" umiddelbart under den første linje. Hvis begge linjer er samme bredde, er det en fast bredde skrifttype.

3

Opret lærredet til din ASCII kunst. Placer markøren øverst venstre kant af blank side, og tryk på "Space" -tasten. Hold tasten nede, indtil markøren flytter til det yderste højre på siden. Kopier denne række og indsæt den i første række. Kopier og indsæt så mange rækker, som du ønsker, afhængigt af højden på dit billede. Nu placere markøren på midten af ​​skærmen, og tænd funktionen over-typen ved at trykke på "Indsæt". Forberedelse dette lærred vil tillade dig at begynde at øve uden at skulle bruge "Del", "Backspace" og "Enter" nøgler ofte.

4

Opret enkle former. Brug lærredet til at foretage geometriske former såsom cirkler, kvadrater, rektangler og trekanter. Eksperimentere med forskellige figurer og observere, hvordan hver enkelt ser ud. Hold øve og kombinere forskellige former for at skabe mere komplicerede mønstre, såsom en cirkel i et kvadrat.

5

Opret dyrefigurer. Brug en prøve ASCII kunst (se Resources) og forsøge at genskabe billedet nøjagtigt. Hold øve indtil du kan gøre billedet uden at se på prøven.

6

Forbedre en prøve ASCII kunst. Kopier og indsæt et dyr form i teksteditoren og ændre billedet. Skift tegn og observere effekten; hit "Ctrl" og "F" sammen, og i den efterfølgende "Søg og erstat" dialogboksen, erstatte et tegn med en anden. Indtast de tegn, du vil erstatte i "Søg efter" tekstfeltet, og det nye tegn i "Erstat med" tekstfeltet. Klik på "Erstat alle".

7

Praksis vandmærkning. Tegn et billede på en transparent medium, såsom kalkerpapir, og holde det på skærmen. Åbn teksteditor og tilpasse tomme lærred, så det er direkte under det gennemsigtige papir. Prøv at oprette en ASCII kunst version af billedet ved at skrive tegn i omridset af billedet.

TIPS

 • Gem lærredet til fremtidige projekter.
 • Du kan bruge Jave til at lære det grundlæggende i ASCII kunst. Du kan downloade programmet gratis fra jave.de
 • Forsøg ikke at fremskynde gennem processen. At lære at lave ASCII kunst kræver tålmodighed og praksis.

Hvordan laver man en Engineering Tegning på AutoCAD

Hvordan laver man en Engineering Tegning på AutoCAD


Autodesk AutoCAD er et computerstøttet design program, der forvandler traditionelle redaktionelle værktøjer til brug på computeren. AutoCAD tegninger er vektorbaseret, hvilket betyder linjerne varierer ikke eller Opbrydning på forskellige skalaer, og programmet kræver at tegne linjer og former på en kartesiske plan. Derfor AutoCAD producerer nøjagtige tegninger med præcise linjer og former til enhver målestok, og det er perfekt til at producere tekniske tegninger. For at udarbejde tekniske tegninger på en version af AutoCAD, skal du bruge tegningen samt redigeringskommandoer og "Properties Inspector."

Vejledning

1

Åbn AutoCAD og vælg "Ny" i menuen Filer for at oprette et nyt projekt fil.

2

Skriv "enheder" i kommandolinjen for at definere grundlaget "Length", "Angle" og "Insertion Scale" enheder.

3

Skriv "Dsettings" i kommandolinjen for at åbne "Drawing Settings" vinduet og slå tegneværktøjer, såsom ortografisk tegning, objekt snaps og gitre. Foretag ændringer til indstillingerne tegning og klik på "OK" knappen for at lukke "Drawing Settings" vinduet.

4

Skriv tegning kommando i kommandolinjen. Skriv f.eks "Line" for en linje, "Circle" for en cirkel og "Rektangel" for en rektangel. Klik med musen på tegningen for at oprette udgangspunktet for kommandoen tegning. Klik med musen igen for at afslutte formularen eller skrive "@ X, Y" eller "D <A," for vinklede linier, i kommandolinjen, hvor "@" definerer dimensionen i forhold til det første punkt i form, " X "er den vandrette afstand fra det første punkt," Y "er den laterale afstand fra det første punkt," D "er afstanden fra formen," <"definerer i en vinkel, og" A "er den bærende vinkel af linjen.

5

Vælg de former og tilpasse deres formularer ved hjælp af håndtag eller skrive ændre kommandoer i kommandolinjen, såsom "Trim", "Forlæng", "Move", "Roter" og "Mirror".

6

Skriv "Egenskaber" i kommandolinjen for at åbne "Egenskaber Inspector." Brug "Properties Inspector" for at definere lag, farve, line vægt og line stil af tegnede figurer. Endvidere "Egenskaber Inspector" indeholder oplysninger om udtagelse og objekt attributter, såsom radius, placering og anmærkninger.

7

Brug kommandoerne til at udarbejde planen stigninger og dele af den genstand eller struktur. Udkast den oprindelige plan, og træk dimensionerne fra denne tegning, ved hjælp af vinkelrette linjer med kommandoen "Line" fra hver plan skæringspunkt eller slutpunkt, at skabe hver elevation eller "side view" af genstanden eller struktur. Udkast afsnittene over en kopi af en elevation eller plan og slette højden eller plan underlag efter afslutningen.

8

Vælg "Layout" drop-down menuen eller højreklik over menuen for at oprette eller vælge en anden tegning layout. Åbn layout i "Layout" drop-down menuen og justere tegningen skalaen med "Scale" drop-down menuen i nederste højre hjørne af skærmen. Vælg "Udskriv" eller "Plot" fra menuen Filer og udskrive dine tegninger.

Hvordan laver man en Avatar Tegn gratis

Avatars repræsentere dig på online steder såsom fora, sociale netværk og blogs, eller i virtuelle verdener og chatrum. Selvom du kan bruge et realistisk billede af dig selv, de fleste avatarer er kunstnerisk to- tredimensionelle kreationer, der afspejler nogle aspekter af din personlighed passer til stedet. For eksempel kan du fremstå som en talende basketball på en sports blog, eller en blomst i en have chatrum. Den web tilbyder mange gratis muligheder for at skabe denne nødvendige visitkort for din Internet liv.

Vejledning

1

Start med Face Din Manga at få våde fødder. Din avatar består af en simpel, to-dimensionelle tegneserie ansigt, der ligner en manga og dine valg er begrænset. Men programmet er let at bruge. Du klikker optioner mærket ansigt, øjne, næse, mund, tøj til at vise en palet af muligheder i forbindelse med denne funktion. Hvis du klikker på en funktion viser det øjeblikkeligt i avatar profil. En farvepalet under profil kan du farvelægge hvert valg. Når du er færdig, skal du indtaste din e-mail-adresse og et link til din færdige avatar sendes til din adresse. Det endelige billede er en statisk JPG, der er 185 pixels firkantet, som du kan downloade til din favorit forum eller chat room ansøgning. Højere opløsning versioner er til rådighed for et mindre gebyr.

2

Flyt ind Meez hvis du ønsker en animeret, fyldig avatar med tredimensionelle udsigt. Du vælger fra en af ​​seks avatarer pr køn og derefter nødt til at registrere. Du modtager derefter en gratis tildeling af Coinz, som du kan bruge til at købe optioner. Din animerede avatar vises, og du kan slå ham rundt eller gøre ham mindre eller større med musen. Hvis du klikker på en fane label som "Change Look", "klæde" eller "Animations" viser kategorier såsom "frisure" eller "Kostumer". Hvis du klikker på en kategori, vises en palet af muligheder, som er gratis eller koster Coinz. (Du kan købe ekstra Coinz ved at udføre visse opgaver eller med rigtige penge.) Hvis du klikker på en valgmulighed skærme tilføjer det til din avatar. Nogle indstillinger har en farve knap under dem, hvor du kan vælge at farve dit valg. Du kan derefter gemme din skabelse. Klik på "My Meez" og derefter vælge "Export". Du kan eksportere din avatar i forskellige størrelser som en statisk eller animeret krop skud, en statisk hoved skud, som en kode for at tilføje til din hjemmeside eller som en direkte upload til websteder som Facebook eller Twitter. Du kan også bruge din avatar til at chatte i webstedets Meez verden.

3

Rejs til en komplet virtuel verden som Second Life, som giver kontrol over sådanne avatar funktioner som arm længde og bryst bredde. (Sitet kræver en hurtig downloade et hjælpeprogram til dit system.) Derefter kan du oprette dine egne animationer, udvikle dit eget tøj, og endda bygge huse og køretøjer, der benytter sitet indbyggede programmeringssprog. Mere avancerede brugere kan udvikle ikke-humane repræsentationer såsom robotter eller mus. Du kan derefter eksportere dine kreationer til mange to-dimensionelle eller tre-dimensionelle format såsom Lightwave OBJ. Men meget af det sjove kommer når du interagerer med andre avatarer i denne verden. Du kan chatte med dem, udføre handlinger og endda købe jord (en betalt option), så du kan lave dine egne drømme steder som en favorit by eller temapark. Køb og salg af de ting, du opretter en kilde til in-game kontanter, som kan omdannes til rigtige dollar.

Hvordan kan man øge den Title Længde i VBulletin

Brugerdefineret titel længder til brugere på vBulletin Internet forum software er begrænset til 25 tegn som standard. For dem, der ønsker at skabe en mere udtryksfuld titel af deres egne i stedet bruge titlerne normalt leveres af forum software, bliver denne begrænsning en mindre hindring. Heldigvis kan administratorer øge titlen længde efter behov, så brugerne kan oprette titler uden at bekymre sig om, hvordan man arbejder omkring titel længde grænser.

Vejledning

1

Log ind på "Admin Control Panel". Indtast dit administrative brugernavn og adgangskode, når du bliver bedt om.

2

Klik på "Indstillinger" pil og derefter vælge "Indstillinger" fra drop-down menuen. Vælg "brugerprofil Options" fra listen. Klik på "Rediger indstillinger".

3

Find "Bruger Titel Maksimum tegn." Ændre det maksimale antal tilladte tegn til brugeres personlige titel. 250 tegn er normalt det maksimale antal, at de fleste administratorer er villige til at gøre det muligt i brugerdefinerede titler. Klik på "Gem" for at afslutte dine ændringer.

TIPS

 • Sørg brugerdefinerede titler er tændt for brugergruppe efter eget valg. Du kan kontrollere dette ved at åbne "Brugergruppe Manager" under "Grupper". Find "kan bruge Brugerdefineret Titel" under "Generelle Tilladelser" og derefter klikke på "Ja".

Hvordan laver man en eBay takkekort

Hvordan laver man en eBay takkekort


Aktive sælgere på eBay er ofte ganske bevidste om deres feedback ratings. Disse vurderinger udgør en sælgers succes på eBay og potentielle kunder normalt gennemgå feedback, før at forpligte sig til et køb. Når du laver en eBay salg, overveje omslutter en eBay tak note til takke din køber til købet. I note, kan du også opfordre køberen til at forlade dig feedback og rådgive køber om, hvordan man kontakte dig med køb problemer.

Vejledning

1

Åbn grafikprogram og åbne en ny baggrund lag, der er 8,5 inches lang og 11 inches høj. Udfyld farven på denne baggrund lag med "flood fill" værktøj, hvilket gør det en lys farve (hvid eller creme) for de bedste resultater.

2

Vælg "Pen Tool" over arbejdsområdet, og brug den til at tegne lige linjer på baggrunden lag at opdele baggrundslaget i takkekort, du vil skabe. Klik med musen en gang i midten øverst på lag og klikke med musen igen, når i midten nederst på lag for at gøre en lodret linje ned i midten af ​​laget. Klik med musen, når cirka en tredjedel af vejen ned laget fra toppen i venstre side, og klik på musen igen direkte på tværs fra dette punkt i højre side for at gøre en vandret linje. Lav to mere vandrette linjer på samme måde, og vil du har delt din baggrund lag i seks lige store dele for at skabe dine små tak noter.

3

Klik på "Font Tool" over arbejdsområdet. Vælg en skrifttype, en skrifttype farve og en skriftstørrelse og klik med musen inde i første takkekort område at begynde at tilføje tekst til dit kort. Start med en stor "tak" på toppen af ​​dette kort rum.

4

Reducer skriftstørrelsen ved omkring halvdelen, og klik med musen under den store "tak." Indtast en kort meddelelse, der fortæller at køberen du håber alt er perfekt med elementet. Spørg køberen at overveje at forlade dig positiv feedback. Underrette køberen, at du er villig til at hjælpe, hvis der er nogen problemer. Medtag dit eBay brugernavn og din e-mailadresse i bunden af ​​kortet. Klik på "Enter" for at placere denne meddelelse på kortet.

5

Klik "lag" i toppen af ​​arbejdsområdet, og vælg "Dupliker" for at kopiere denne SMS-besked. Brug "Move Tool" til at forstå den to eksemplarer budskab og trække det over til det andet kort plads på den anden halvdel af baggrunden lag. Dupliker tekst besked igen og flytte det ned til kortet rummet nedenfor. Dupliker SMS'en yderligere tre gange og fylde hvert kort plads med det samme budskab.

6

Korrekturlæst din takkekort. Hvis alt er tilfredsstillende, gem filen på din harddisk.

7

Læg et ark karton i printeren og udskrive takkekort med printeren. Klip fra hinanden takkekort med saksen og vedlægge en tak kort med hver vare, du leverer.

Hvordan laver man en effektiv adgangskode

Hvordan laver man en effektiv adgangskode


Det er vigtigt at vide, hvordan man skaber en effektiv adgangskode, hvis du ønsker at være i stand til at holde dine oplysninger sikkert på internettet og på din computer. Der er mange nøgler til at huske, når du opretter din adgangskode, som du ikke bruge password, der er nemt at gætte, såsom en fødselsdag eller kæledyrs navn, eller ved hjælp af et ord, der kan findes i ordbogen som en adgangskode. Med hackere konstant udvikling mere raffinerede metoder til at knække passwords, hvilket skaber et stærkt kodeord, som du stadig kan huske er en vigtig sikkerhedsforanstaltning.

Vejledning

1

Tænk på en mindeværdig sætning, som den første strofe af din yndlingssang eller din foretrukne citat. For eksempel, "Et billede siger mere end tusind ord."

2

Tag det første bogstav i hvert ord og kombinere dem til at gøre en nonsens ord. For eksempel ved hjælp af den tidligere sætning: "apiwatw"

3

Udnyt nogle bogstaver på dette nonsens ord. Kapitalisering alle substantiver kan gøre det lettere at huske. For eksempel ved hjælp af den tidligere sætning, "aPiwatW"

4

Stedfortræder eller tilføje tal og specialtegn til dette nonsens ord. Gør det nemmere at huske ved at erstatte de faktiske tal for skriftlige numre i din sætning, eller ved hjælp af specielle tegn, der ligner bogstaverne. For eksempel med den foregående sætning, "@ Piwa1000W."

5

Sørg for, at adgangskoden er mindst otte tegn eller længere. Tilføj ekstra tal eller bogstaver, hvis nødvendigt.

TIPS

 • Skriv ikke din adgangskode ned. Opret en, som du kan huske nemt i stedet.
 • Brug ikke den samme adgangskode til alle dine konti.
 • Vælg ikke den mulighed på nogle steder at "huske denne adgangskode."

Hvordan kan man se Hvis en computer er blevet kapret

Hvordan kan man se Hvis en computer er blevet kapret


Hvis din computer er blevet opfører sig mærkeligt på det seneste, kan du spekulerer på, hvis nogen ser din computer aktivitet. Computer flykaprere kommer i alle former og størrelser. Nogle vil bare vide hvilke hjemmesider du besøger, for at sælge du stuff. Farlige angribere logger alle tastetryk at få adgang til personlige oplysninger som kontonumre eller adgangskoder. Med fremkomsten af ​​edb-kriminalitet og identitetstyveri, er det klogt at vide, hvad man skal kigge efter, hvis du har mistanke om computer kapring.

Vejledning

1

Vær opmærksom på, hvordan computeren kører. Du ved, hvordan din computer opfører sig under normale omstændigheder. Hvis der pludselig er det træg og langsom til at reagere, er dette en mulig symptom på computer kapring.

2

Check for indstillinger, som ændres uden dig foretager justeringer. For eksempel, hvis pludselig din browser åbner til en anden hjemmeside, dette er et tegn en person har foretaget ændringer uden din viden.

3

Kontroller, om din internetforbindelse er langsom. Igen, du ved, hvordan din computer normalt kører. Hvis du forsøger at oprette forbindelse til internettet et par gange, og det tager lang tid at gøre forbindelsen, der er også en mulig tegn på et problem.

4

Flyt markøren til højre hjørne af dit skrivebord, skal du højreklikke på den tid, og vælg "Task Manager" fra menuen, der vises. Klik på "Processer" -fanen øverst i dialogboksen. Dette er en liste over alle de processer, der kører på din computer. Kig efter navne, du ikke kender. Hvis du spiller musik i Windows Media Player og se Wmplayer.exe, du ved, der formodes at være der. Hvis du ser noget lignende zudate.exe, der ser usædvanligt. Fremhæv noget mistænkeligt, og klik på knappen Afslut proces. Hvis du computer fortsætter med at køre uden nogen synlig ændring, at programmet burde nok ikke være der.

5

Download en registreringsdatabasen renere at opdage problemet applikationer. Et godt eksempel på denne type program er CCleaner. Det vil se på din registreringsdatabasen for usædvanlige poster, scanne dine programmer filer og se på kørende processer. Åbn programmet og køre scanningsfunktioner. Programmet vil bede dig med oplysninger om problemer, der er mistænkelige. Lad programmet fix og fjerne filer, den finder fejlagtig.

6

Hent port lytter software. Som en sidste udvej, kan du prøve software, der kontrollerer dine porte og rapporter, der er forbundet applikationer. Dette er en god måde at fortælle, hvis nogen har adgang til din computer. Et eksempel på et sådant program er Fport. Når du har fundet en havn med mistænkelig aktivitet, kan du tage skridt til at fjerne den flykaprer.