hvordan sletter man sin twitter profil

Hvordan laver man en IMVU profil Look Pimped

IMVU er en social networking site, der giver dig mulighed for at chatte og spille spil med millioner af brugere over hele verden. Du kan købe IMVU kreditter på hjemmesiden for at få tilbehør til din profilside med elementer såsom 3D landskab, kæledyr og møbler. Du optjener IMVU kreditter ved at spille spil på webstedet, men selv hvis du ikke har IMVU kreditter, kan du stadig alfons din IMVU profil ved at drage fordel af tredjeparts ressourcer.

Vejledning

1

Besøg et websted, der tilbyder skabeloner og layouts til IMVU sider. Et par steder, der tilbyder gratis layouts omfatter Profil Band, Snazzy Space og Candie kodet.

2

Du kan bladre igennem valg af tilgængelige skabeloner. Klik det layout, du vil bruge på din IMVU-profil.

3

Træk musen over layout "Embed Code" for at fremhæve den. Højreklik på den fremhævede kode og vælg "Kopier".

4

Log ind på din IMVU profilside og klikke på "Rediger profil".

5

Find afsnittet "Om mig" i din profil editor og klik på "Rediger V."

6

Klik på indstillingen mærket "Rediger brugerdefineret HTML." Dette lancerer HTML-editor kassen.

7

Højreklik i HTML-editor kassen. Vælg "Indsæt" for at indsætte den indlejrede kode ind i feltet.

8

Klik på "Gem" for at gemme og offentliggøre ændringer i din IMVU-profil.

Hvordan kan man vide en Twitter Identity

Hvordan kan man vide en Twitter Identity


"The New Yorker" tegneren Peter Steiner udtrykte det bedst: "På internettet ingen kender du er en hund." Det er svært at finde ud af en online persona virkelige identitet, især på steder såsom Twitter, hvor alt hvad du skal tilmelde dig, er en e-mailadresse. I modsætning til Facebook, hvilket kræver en rigtige navn og nogle identitet verifikation, Twitter giver dig mulighed for at starte en konto med enhver brugernavn, profilfoto og indhold. Hvis du løber ind i en spammer, en medløber, hvem der efterligner en ven eller en falsk berømthed konto, kan det være let at få ført bag lyset.

Vejledning

1

Se efter det blå "Verified" ikonet på en Twitter-profil side. Berømtheder, store virksomheder, politikere og andre bemærkelsesværdige brugere får denne identifikation badge direkte fra Twitter personale at lade andre vide kontoen er legitimt. Hvis du ikke kan se den badge, betyder det ikke nødvendigvis, at personen er ikke hvem han siger, at han er; verifikation konto er kun åben for et lille antal populære brugere.

2

Besøg den officielle hjemmeside for den person, du forsøger at identificere, hvis du kender adressen. Hvis webstedet links til en officiel Twitter-konto, se om linket passer det brugernavn, du undersøger.

3

Indsamle sammenhæng spor fra profilen. Twitter har mange parodi regnskaber virksomheder og berømtheder, såsom den berygtedeBPGlobalPR konto, som tweeted falske opdateringer påstås at være fra BP reelle public relations afdeling efter 2010 olieudslip den; kunne dog de fleste mennesker med en sans for humor regne ud, at nogen reel BP medarbejder ikke ville være bag kontoen. Samme gælder for enhver konto udgive nogen. Hvis du ikke kan bekræfte identiteten, ikke følger kontoen og blokere det eller anmelde det for spam, hvis nødvendigt.

TIPS

 • Klik aldrig på links fra Twitter-brugere, hvis identitet kan man ikke bekræfte. Webstedets mange link-afkortning tjenester gør det nemt at skjule spam og malware.

Hvordan at tjene penge Twitter

Hvordan at tjene penge Twitter


Twitter udnytter dille af sms'er og holde kommunikationen skåret ned til et absolut minimum af tegn. På grund af den stigende popularitet af platformen blandt teenagere og voksne, er der også måder en populær Twitter-profil kan gøre dig rig. Det kan ikke ske natten over, men med lidt overhead og et minimum investering, kan du langsomt høste indkommende belønninger uden en enorm reklame budget eller andre store marketing push. Alt du skal gøre er bare tweet og tjene penge.

Vejledning

1

Få adgang til internettet, og registrer din Twitter-konto. Vælg en iørefaldende navn og holde det kort. Kig rundt i et stykke på nogle andre konti, der er efterfulgt af et stort antal mennesker i den samme niche. Bookmark deres sider og følge dem. Følg også de mest populære Twitter-medlemmer som Ashton Kutcher og CNN. Du vil finde folk vil begynde at følge dig med det samme.

2

Udvikle din Twitter baggrund med en cookie cutter program som FreeTwitterDesigner.Com at se mere professionel til dine følgere, før du begynder at forske hvor du kan få det bedste indhold til tweet om. Andre mennesker ønsker at vide, hvordan man kan tjene penge så meget som du gør, så prøv at gennemføre idéen om rentabilitet med dine indlæg at vække tilhængere opmærksomhed. Indstil din udseende og og dit tweet tone til en, hvor du giver en unik æstetisk og kreativ appel. Cater til populære eller trending emner så godt, og vær ikke bange for at dele personlige tanker og observationer.

3

Download en kvidre bot eller "adder" for at automatisere de annoncekampagner, du tilmelde dig for at tjene penge på din konto. Søg på nettet efter den bedste program til at passe til dine behov, men husk at du ikke behøver at bruge mere end omkring $ 20 for den form for bot, der kan gøre det job, du har brug for det til. En dyrere bot kunne lover mere og ser mere professionelle, men softwaren for at tilføje tilhængere og automatisere indlæg kan være relativt enkel og økonomisk overkommelig i sin mest basale form.

4

Få en PayPal-konto og registrere dig selv for affilierede programmer, der tilbyder specialiserede forbindelser med en signatur, der spor tilbage til dig, når nogen bestiller en vare eller tjenesteydelse via dit link. Nogle af disse programmer er specielt designet til Twitter. Tænk på universelle eller populære produkter, som ville appellere til Twitter-brugere og almindelige mennesker. Tilmeld dig for så mange programmer som du tror, ​​du har brug for, og samle alle dine relevante grundlæggende affilierede links i én central fil.

5

Implementer din automatiserede botvertising kampagne ved at få kendskab til din software og sætte det i gear. Selv de mest basale programmer vil give dig mulighed for automatisk tidsplan gentagne tweets featuring dine links og fangst sætninger til at lokke folk til at klikke på dem. Disse bots vil også automatisere følgende proces og giver dig mulighed for at indsnævre din søgning af profiler til at følge en række forskellige demografi. Der er typisk også en mulighed for at kaste alle dem du følger, der ikke returnere favor og følge dig. Brug din bot ansvarligt og ikke overdrive det. Twitter har grænser, og du bør kende dem og respektere dem. Læs op på, hvad taktik Twitter anser spamming og undgå dem.

TIPS

 • Blogs og andre internet-applikationer løbende tilbyde nye måder at interagere med og fremmer din Twitter-konto (s). Du skal angive din blog og sociale websteder til automatisk strømline indhold fremme og annoncekampagner med Twitter.
 • Pas på "arbejde hjemme" kits og andre dyre DIY begreber, der ikke er det papir værd, de er trykt på. Alt, hvad du tilmelder dig at tjene penge med kvidre bør være gratis, bortset fra bot.

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity


Oprettelse af en instrumental stykke musik og blande det kan alle udføres med lyd blanding program Audacity. Audacity tillader brugeren at importere spor, optage spor, mix og tilføje effekter for at få den ønskede lydkvalitet. Eksportere filen som en MP3 og dele den med alle dine venner. Audacity har en enkel grænseflade, så du ikke behøver at være en professionel producent for at kunne bruge programmet.

Vejledning

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity

1

Sørg for, at mikrofonen er konfigureret og positioneret til at opnå optimal optagekvalitet ordentligt.

2

Åbn Audacity. Hvis du ikke har Audacity, gå til sin hjemmeside og downloade en gratis version (se link i indtægter). Tryk på knappen Optag øverst værktøjslinjen. Knappen Record er en cirkel med en rød prik i midten. Tryk på Stop når du er færdig. Stop-knappen er en cirkel med en gul firkant i midten.

3

Klik på knappen Optag igen for at optage et andet spor over tidligere indspillet spor. Træk musen over en sektion til at skære eller kondensere at gøre det kortere. Klik på "X" til venstre for sporet for at slette den.

4

Klik på "Effekter" på den øverste værktøjslinjen. Vælg mellem at ændre equalizer, tilføjer ekkoer, phaser effekter og meget mere. Klik på "Rediger" og "Select All" for at anvende en effekt på hele sangen. Klik på "Rediger" på værktøjslinjen. Klik på "Undo" for at fjerne eventuelle tilsatte effekter.

5

Juster lydstyrken på optagelsen og fade effekter. Skub knappen til venstre eller til højre for at øge den samlede volumen og volumen kommer ud af hver højttaler.

6

Gå til "Filer". Klik på "Eksporter som MP3" for at gemme som en MP3-fil. Åbn din nye instrumentale og vist filen.

TIPS

 • Gå til "File" og klik på "Importer Track" at blande en tidligere optaget spor i stedet for at optage en ny.

Hvordan kan man se DDR-hukommelse hastigheder

Hvordan kan man se DDR-hukommelse hastigheder


Der er så mange forskellige specifikationer for computer random access hukommelsesmoduler, som der er for computermodeller. Det eneste, du behøver ikke at bekymre dig om er farven. Identifikation computer RAM-modul typer kan virke skræmmende, men det kan opnås ved den uddannede forfølgeren. Ud over at lære de grundlæggende normer for DDR-hukommelse - DDR, DDR2 og DDR3, snart vil blive fulgt af DDR4 - dem, der ønsker at fortælle, hvad fremskynde deres hukommelse kører med, kan gøre det ved hjælp et par forskellige metoder.

Vejledning

Hvordan kan man se Teoretisk Memory Speed

1

Åbn din computers sag, mens computeren er slukket. Det er også en god ide at tage strømkablet fra computerens strømforsyning.

2

Ground dig selv på computeren sagen at undgå at forårsage statisk elektricitet skader på nogen komponenter.

3

Find computerens RAM slots og unclip en af ​​RAM-moduler fra dens sæde på bundkortet.

4

Undersøg RAM til at bestemme hukommelse ratings. De fleste RAM vil blive mærket med klistermærker til at differentiere sin hastighed. Eksempler på tekst, som du kan finde kan være PC3200 eller DDR 400, som er to forskellige navne for RAM i den samme hastighed.

Hvordan kan man se Actual Memory Speed

5

Forsyne computeren med strøm på og indlæse et Windows-operativsystem. Hvis du har fjernet RAM at behandle den som skitseret i det foregående afsnit, skal den udskiftes først ved forsigtigt klipning det på plads, før du tænder for computeren.

6

Anskaf en computer information og diagnosticeringsværktøjer. Disse værktøjer vil overvåge interne edb hastigheder og relæ ændringer for dig. Nogle bundkort og computermodeller kommer pakket med disse hjælpeprogrammer, især dem beregnet til overclocking, men du kan nemt finde en gratis fra internettet, hvis din ikke har en.

7

Åbn hjælpeprogrammet og gå til sin hukommelse eller RAM sektion. Hastigheden af ​​RAM vil blive vurderet i enten MHz - eksempelvis 400 MHz for en PC3200 RAM-modul - eller det kunne være klassificeret i maksimal overførselshastighed - 3.200 MB per sekund.

TIPS

 • Du kan også bestemme en hukommelse maksimale teoretiske overførselshastighed ved at se på hastigheden af ​​en computers processor front-side bus hastigheden. Da RAM synkroniseres med front-side bus, de to hastigheder er de samme.
 • Fordi PCxxxx ratings RAM er afrundede tal, og fordi de er teoretiske maksimal hastighed, kan den faktiske overførselshastighed på RAM være meget anderledes. Operating frekvens, eller MHz, er en bedre måling af hastigheden.
 • Du kan også prøve Afgørende onlinesystem Scanner Tool, som vil skanne din hukommelse til at hjælpe med at vælge den rigtige opgradering. Du kan bruge dette værktøj til at finde ud af computerens RAM og hastighed, så godt.

Sådan Slet Netflix DVD Queue Profiler

Sådan Slet Netflix DVD Queue Profiler


Netflix video udlejning giver DVD Queue Profiler for at splitte de tilgængelige DVD huslejer i husstande, hvor flere personer leje med samme Netflix konto. For eksempel disse profiler giver dig mulighed for at tildele fire individuelle køer for fire forskellige personer, der deler en 4-DVD'er-at-a-Time kontoplan. Hvis nogen i din familie ikke længere bruger sin kø profil, kan du ønsker at omfordele de tilgængelige slots. Netflix tilbyder ikke en metode til helt at slette en kø profil, men du kan fjerne alle de dvd'er, der tildeles denne kø.

Vejledning

1

Log ind på den primære Netflix konto. Denne konto er typisk brugernavn eller e-mail-adresse forbundet til kortindehaveren for kontoen.

2

Klik på "Din konto & hjælp". Rul ned til "Indstillinger" i menuen og klikke på "Konto Profiler."

3

Klik på "Rediger" linket på linjen på den konto profil, du vil fjerne. Ændre størrelsen af ​​tildelte DVD'er til nul. Klik på "Gem". Nu kan du omfordele de ekstra dvd'er til en anden kø på din konto. Som standard er disse DVD kø slots migreret til kontohaver det primære.

Sådan slettes DM på Twitter Downloads

Twitter direkte beskeder, som almindeligvis betegnes som DMs, er beskeder mellem to brugere på kvidre tjeneste. Mens de fleste Twitter kommunikation foregår offentligt, DMs er private beskeder, som kun afsenderen og modtageren kan se. Disse meddelelser, ligesom tweets (offentlige opdateringer), kan også blive slettet, hvis du ønsker at slette nogen post af dem. Lær hvordan du sletter DMs på Twitter ved at følge et par skridt.

Vejledning

1

Log ind på din Twitter-konto på twitter.com.

2

Klik på linket "Meddelelser" øverst på siden.

3

Åbn den samtale, du vil slette en DM fra ved at klikke på det. DMS fra denne samtale vil blive vist på den højre side af skærmen.

4

Peg på DM, du vil slette med musen og klikke på linket "Slet". DM vil blive slettet fra din konto.

Hvordan tilpasser jeg min Twitter baggrund?

Hvordan tilpasser jeg min Twitter baggrund?


Når du opretter en Twitter-konto, viser din profil en standard baggrundsbillede. Men, Twitter tilbyder et bibliotek af temaer og lader dig også uploade dine egne billeder, som du kan bruge til at tilpasse din profil. Du kan bruge billeder, der er i PNG, GIF og JPG-formater, så længe filstørrelsen er mindre end 800 kilobyte. Ud over at tilpasse din baggrund, kan du ændre, hvordan links, tekst og Twitter sidebar vises på din profil.

Vejledning

1

Naviger til Twitter.com. Log ind på din konto. Klik på "Indstillinger" på sidens hovedmenuen for at vise dine kontoindstillinger.

2

Vælg "Design" fanen for at se en liste over tilgængelige baggrunde. Klik på en baggrund på listen, og klik på "Gem ændringer" for at anvende den. Hvis du ønsker at bruge dit eget baggrundsbillede, skal du klikke på "Skift baggrundsbillede", og klik på "Browse". Vælg det billede, du vil bruge i "File Upload" dialogboksen, og klik derefter på "Åbn". Klik på "Gem ændringer" for at bruge dit uploadet baggrund.

3

Klik på "Skift Design Colors" for at ændre farverne links, tekst, grænser og sidebjælken vises på din side. Klik på farvefeltet under du vil ændre, og vælg derefter farven ved hjælp af skyderen, der vises. Klik på "Udført" for at indstille den nye farve, og klik på "Gem ændringer", når du er færdig.

TIPS

 • Brug ikke ophavsretligt beskyttede billeder som din Twitter baggrund uden forfatterens tilladelse.

Hvordan laver grafik til Twitter

Hvordan laver grafik til Twitter


Hvis du bruger Twitter, mikro-blogging platform, der lader dig skrive 140 tegn beskeder til verden, kan du være interesseret i at gøre brugerdefineret grafik, der udtrykker din unikke personlighed eller give brugerne oplysninger om dit brand eller virksomhed. Der er to forskellige grafik, du kan uploade: en større baggrund, at brugerne vil se på din faktiske Twitter-side og en mindre profil billede eller avatar, bliver der vises hvert sted dine tweets eller brugernavn er noteret.

Vejledning

1

Forstå, hvordan grafik arbejde på Twitter. Twitter sider vil se anderledes ud, afhængigt af størrelsen på computerskærmen, og det bliver stadig vigtigere med populariteten af ​​tablet-enheder og smartphones, der har Twitter apps. En stor widescreen-skærm kan være 1900 pixels bred, mens nogle tabeller har en skærm bredde på kun 800 pixels. Det betyder, at din fiks idé om en baggrund, der har billeder perfekt placeret til at blive vist til venstre og til højre for den vigtigste Twitter indholdsområde vil ikke arbejde for alle skærmstørrelser. Din bedste chance er at vælge enten en flise-stand baggrund eller et billede, der strækker sig den fulde bredde, men det vil ikke noget, hvis nogle af de rigtige ende af det er afskåret. Plan for eventuelle faktiske meddelelse vises på venstre kant.

2

Design en baggrund grafisk, under hensyntagen til den ovenstående oplysninger. For et billede, der fylder hele skærmen, skal det være overalt 1600-1900 pixels bred og mindst 1200 pixels høj. Hvis du planlægger at have indhold, især skrevet indhold, som anbringes i en smal kolonne til venstre, som er overalt 120-225 pixels bred. Husk, at alle med en mindre skærm ikke kan se indhold i bunden, under 768 pixel mærket. Du har også mulighed for at gøre en mindre billede og sæt den til "flise", hvilket betyder, at det vil gentage billedet på tværs af og ned over skærmen. Du skal oprette en "flise-stand" billede, hvis du vælger denne mulighed, eller kigge efter et mønster, der er allerede flise-stand. Husk, at den højre kolonne af Twitter indhold er gennemsigtigt, så dit baggrundsbillede vil vise igennem på dette område.

3

Opret baggrunden i et billedredigeringsprogram. Hvis du ikke har en, er der flere online apps, du kan bruge direkte i din browser, såsom Picnik og Phoenix (se Resources). Eller du kan downloade et program kaldet Picasa gratis fra Google (se Resources). Hvis programmet kun giver dig mulighed for at redigere et foto i stedet for at skabe et nyt billede, skal du starte med et billede og ændre størrelsen på billedet, hvis det er nødvendigt.

4

Design og oprette en profil billede til din Twitter-side. Det er en god ide at bruge en lignende farveskema, når du opretter billedet, og også overveje, hvordan det vil se ud på din Twitter-side med baggrunden, du har designet. Men også huske på, at profilbillede vil dukke op ved siden af ​​hver af dine tweets og i lister, hvor det vil være adskilt fra din baggrund. Vælg et billede, der er let genkendelig på en lille størrelse, da det ofte vil blive set på denne størrelse.

5

Kontroller, at hverken dit baggrundsbillede eller dit profilbillede billede er større end 700 KB (men ikke mindre end 48 Kb) og er enten en JPEG, GIF eller PNG filformat. Du kan kontrollere billedstørrelsen ved at kontrollere billedet egenskaber, mens du har det billede åbent i et redigeringsprogram, eller du kan højreklikke på ikonet billede i din filhåndtering og kontrollere dets egenskaber derfra. Hvis billedet er i et forkert format, eller hvis det er for stort, re-gemme den ved hjælp af Gem som, og vælg et billede kompression niveau, der gør filen en mindre størrelse. I Picasa, bruge "Export" for at ændre størrelsen på et billede.

TIPS

 • Upload dine billeder til Twitter. Klik på "Profil" linket øverst på Twitter-side, derefter på "Rediger din profil" under dit profilbillede. Vælg derefter fanen "Profile" for at ændre dit profilbillede eller "Design" for at uploade en ny baggrund. I "Design" fanen kan du også justere farverne på skrifttyper og baggrunden bag kvidre indhold, der passer til dit farveskema.

Hvordan kan man se, når du mister venner på Facebook

Facebook giver dig mulighed for at tilføje andre, du kender, dine venner, eller hvis profiler blot interesserer dig som venner - og sitet lige så let giver dig mulighed for at fjerne folk fra din venneliste. Flere tegn kan foreslå nogen har slettet dig fra sin venneliste, men kun én måde at vide med sikkerhed eksisterer.

Vejledning

1

Kig periodisk på det samlede antal Facebook-venner, du har. Hvis antallet falder over tid - i stedet for stigninger - det er sikkert, at folk er ved at slette dig som ven.

2

Overvåg din Facebook "News Feed", nemlig om, hvorvidt visse venners stillinger fortsat vises der. Flere faktorer - nemlig, om du har "Seneste" eller "Popular" poster er udvalgt til at blive vist - påvirke, hvilke der vises i dine nyheder, men hvis en brugers indlæg alle pludselig ikke længere vises i dine nyheder, kan de godt har slettet dig.

3

Besøg Facebook-profil af en ven, du tror har slettet dig, enten ved hjælp af hendes direkte Facebook URL eller søge efter hende ved hjælp Facebooks "Søg" værktøj. Hvis ordene "Tilføj som ven" vises sammen med hendes navn, hun har slettet dig.

4

Åbn din "Facebook Chat" grænseflade regelmæssigt og notere navne, der ikke længere er anført der. Facebook Chat afspejler kun, om en bruger er online - og faktisk en bruger kan udpege sig selv som offline, selv om han er online - så mens dette ikke er en endelig mulighed for at vide, om du er blevet slettet, en person, der pludselig går fra ofte vises online for at aldrig blive vist online, kan ikke længere være din ven.

TIPS

 • Hvis du besøger en tidligere vens profil og få en "Profil ikke fundet" fejl, har den person enten blokeret dig fra at kommunikere med ham helt - eller eventuelt slettet sin Facebook profil helt.

Hvordan kan man vide, når du udskifter et skærmkort

At vide hvornår man skal udskifte et grafikkort kan være en vanskelig udsigt. Følgende artikel vil give de nødvendige til diagnosticering mulige problemer med et videokort trin. For det første er det vigtigt at vide, at den enkleste måde at opdage sådanne problemer er ved at observere eventuelle visuelle fejl på skærmen, mens du bruger computeren. Hvis du ser fejl som linjer eller langsom opløsning i opstart skærmen på din computer, eller hvis du ser visuelle fejl i et program, så er det højst sandsynligt ikke en driver problem. Men hvis du ser visuelle fejl i flere programmer eller software så problemet kunne være med grafikkortet selv.

Vejledning

Hvordan kan man vide, når du udskifter et skærmkort

1

Opdater dine drivere og derefter kontrollere, om de visuelle stadig er problemer (se Referencer). Det er muligt, at dit grafikkort kun skal opdateres. Hvis der stadig er synsproblemer, fortsætte til næste trin.

2

Åbn din computer sag for at sikre alle fans korrekt fungerende. Overophedning er en almindelig årsag til skadelige grafikkort, som skal forblive cool. Hvis du ikke er fortrolig med at åbne din computer, foreslås det, at du tager computeren med til en professionel, der nemt kan undersøge for disse problemer. Hvis problemet er med fans, så bliver du ikke at udskifte dit grafikkort. Men hvis fans synes okay, gå videre til næste trin.

3

Brug ATITool (se Resources) for at kontrollere uret satser og temperaturen af ​​chips. Med dette værktøj vil du være i stand til på passende vis at sænke satserne om nødvendigt. Test forskellige software og se om visuelle fejl stadig foreligger efter at sænke temperaturen og ur satser. Hvis der stadig synes at være problemer gå til Trin 4.

4

Undersøg skærmkort til at bestemme problemet. Hvis du har erfaring og er behagelig at gøre det, undersøge video RAM, GPU (den vigtigste chip af kortet) og bus grænseflade for at bestemme, hvilken af ​​de tre er direkte årsag til problemerne. Hvis der synes at være nogen skade, såsom en revne, skal du udskifte dit grafikkort.

5

Test skærmen. Problemet kan i sidste ende være med skærmen og ikke grafikkortet. Du kan teste en anden skærm, hvis du har en til rådighed, eller du kan prøve at tage et skærmbillede ved at klikke på Print Screen-tasten og indsætte det kopierede billede ind i et program som Windows Paint. Gem billedet, og se det på en anden computer for at bekræfte, om det er en problem-skærm.

Sådan slettes en Google Analytics-profil

Sådan slettes en Google Analytics-profil. Google Analytics giver dig mulighed for at spore, hvor ofte seerne på din hjemmeside skal du klikke på bestemte links på dit website. Links til interne sider er automatisk spores baseret på JavaScript-kode inkluderet på dine websider. Oprette flere profiler til at spore oplysninger om flere sider eller websteder i separate logfiler.

Vejledning

1

Log ind på din Google Analytics-konto. Gå til "Analytics-indstillinger" siden og indtast "Website Profiler" område af din konto.

2

Find den profil, du vil slette. Hvis du har mere end 10 profiler, kan nogle profiler ikke umiddelbart synlige. Klik på knappen "Næste" for at gå til næste side med profiler, og bruge "Prev" knappen for at gå tilbage til en tidligere side.

3

Søg efter profilen. Indtast navnet på en bestemt profil i søgefeltet og klik på knappen "+".

4

Udeluk en profil fra din søgning, ved at indtaste navnet på den profil i søgefeltet og klik på "-" knappen.

5

Vælg den profil, du vil slette. Klik på knappen Slet.

6

Slet profilen permanent ved at klikke på "OK" knappen, når du bliver bedt om. Klik på "Annuller" for at vende tilbage til profilen listen uden at slette den valgte profil.

TIPS

 • Du skal have mindst én Google Analytics-profil på din konto. Hvis du kun har én profil til venstre, er "Slet" knappen nedtonet, og du ikke er i stand til at slette den sidste profil.

Hvordan kan man foretage en Vanity Søgning på internettet

Hvordan kan man foretage en Vanity Søg på internettet. Søg efter dit eget navn på internettet med forfængelighed søgning. Kig op dit navn og finde ud af, hvad alle andre måske allerede ved om dig.

Vejledning

1

Find et websted med søgning mindst ti motorer, der er anført, f.eks Squirrelnet. Dette vil spare dig fra at skrive i talrige søgemaskine URL'er i adresselinjen; de mest populære søgemaskiner er noteret og forbundet på én side.

2

Start med dit efternavn i søgefeltet. Hvis du har et usædvanligt efternavn, ikke skrive dit fornavn. Dette gør det muligt søgemaskine til at lede efter alle dokumenter med dit efternavn.

3

Indtast dit første initial efter dit efternavn, hvis dit efternavn er mere almindelig. Denne forfængelighed søgning vil lede efter dit efternavn og første initial, og vil producere flere resultater end et fuldt navn søgning.

4

Begræns søgningen ved at skrive dit fulde navn. Denne forfængelighed søgning vil kigge kun for de pågældende dokumenter med dit fulde navn. Dog kan en fulde navn søgning også udelade nogle resultater.

5

Brug anførselstegn før og efter dit navn i søgefeltet. For eksempel, hvis dit navn er Steve Johnson, og du ønsker at gøre en søgning forfængelighed i Google, skal du indtaste "Steve Johnson" at kigge op på alle dokumenter i det navn.

TIPS

 • Kig efter dit navn i officielle amtslige registreringer for fast ejendom optegnelser og pant information; disse er mest tilbøjelige til at liste dine CPR-numre.
 • Kontakt agentur, der offentliggøre dine CPR-numre og finde ud af, hvordan man har dem slettet.
 • Søg efter dine tilstande officielle hjemmeside for registreringer af licenser, kørekort, fisketegn eller erhvervslicens om oplysninger, du ikke ønsker offentliggjort.
 • Må en forfængelighed søgning på dig selv mindst hver måned for at holde strøm på eventuelle nye oplysninger i cyberspace.

Sådan Set Up & anvende en effektiv Twitter profil til erhverv

Twitter er mere end en måde at kommunikere med venner, kolleger og brugere. Mange virksomheder Tilmeld dig Twitter til at holde kontakten med nuværende kunder, få nye kunder og fremme produkter. Denne markedsføringsredskab er gratis og kan gavne en virksomhed i høj grad ved korrekt brug. En række virksomheder bruger Twitter så meget de ansætte medarbejdere til udelukkende at køre deres sociale netværk.

Vejledning

1

Tilmeld dig en gratis Twitter-profil. Brug et brugernavn relevante for din virksomhed, der er smagfuld. Udfyld dine profiloplysninger forbinder din hjemmeside til din profilside og bruge en kort beskrivelse af, hvad din virksomhed sælger eller gør. Gem dine ændringer.

2

Brug søgefeltet til at søge efter ord relateret til din virksomhed. Følg alle diskuterer dette emne. Interagere med dem, så de ikke tror, ​​du er en bot eller spam. Svar ikke blot ved at annoncere en begivenhed eller salg. Start en samtale om din virksomhed eller relevant industri. Svare på spørgsmål andre stiller.

3

Opmuntre kunderne til at følge dig på Twitter. Bruge sitet som et middel til kommunikation mellem dig og dine kunder. Hvis de har klager eller komplimenter, kan du styre dem gennem Twitter. Søg efter din virksomhed i søgefeltet for at se, hvad folk siger om dig. Vær den første til at kontakte dem, hvis der er et problem.

Hvordan at slippe af Twitter Spam

Hvordan at slippe af Twitter Spam


Den lethed, hvormed Twitter-brugere kan tilslutte og kommunikere med hinanden har gjort denne allestedsnærværende microblogging sociale netværk en førsteklasses beliggenhed for marketingfolk til at nå ud til potentielle forbrugere. Marketing er en legitim brug af Twitter, men spam er ikke. Twitter marketing er genkendeligt i, at det repræsenterer ægte kommunikation med forbrugerne på Twitter. Spam, på den anden side, er identificeret ved dens naturligvis tankeløse gentagelser af irrelevante meddelelser og links. At komme af med kvidre spam er en kollektiv indsats. Jo flere brugere, der rapporterer en bruger for spam, jo ​​mere sandsynligt Twitter fjerne de ulovlige konto.

Vejledning

1

Åbn din browser, gå til Twitter hjemmeside på twitter.com og logge på med dit Twitter brugernavn og adgangskode.

2

Klik på et tweet, du mener er spam. Dette udvider tweet i den højre side af Twitter.

3

Klik brugernavnet på toppen af ​​den ekspanderede tweet at inspicere brugerens profil og vurdere, om brugeren er en spammer.

4

Klik på ikonet der forestiller en gear - Brugerindstillinger menu - mens du ser på spammer Twitter-profil og vælg "Rapport for spam." Brugeren vil ikke længere være i stand til at se dig i hans tidslinje eller nævner dit brugernavn på Twitter. Twitter vil modtage spam-rapport for mulig handling.

Sådan ændrer du din Twitter profil Baggrund

Sådan ændrer du din Twitter profil Baggrund


Twitter er en microblogging hjemmeside, hvor du kan lade alle vide, hvad der sker i dit liv, eller i verden. Du kan kun skrive 140 tegn hver gang du tweeter, men du kan også kommunikere med andre ved hjælp af hash tags og søgninger. Personalisering Twitter baggrund lader andre komme til at kende dig lidt bedre ved at se din stil. Du kan lave Twitter lidt mere personligt på mindre end fem minutter.

Vejledning

1

Besøg Twitter hjemmeside og logge på med dit brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke har endnu en Twitter-konto, skal du klikke på "Tilmeld dig nu", og indtast alle de nødvendige oplysninger, bekræfte din e-mail, hvis spurgt, derefter logge ind.

2

Klik på "Indstillinger" øverst på din startside på Twitter. Det er her du opdatere dine kontooplysninger, profiloplysninger, password, Brugerbillede og dit design.

3

Klik på fanen "Design" øverst på siden. Du kan vælge en foruddefineret tema ved at rulle ned og klikke på den, som du kan lide mest. Hvis du ikke kan lide nogen af ​​de færdiglavede temaer, gå videre til trin fire.

4

Klik på "Skift Baggrundsbillede" nederst på skærmen. Find et billede på din computer, som du gerne vil bruge til din Twitter-profil baggrund. Kontroller "Tile Baggrund", hvis du gerne vil have din baggrund gentage sig på siden. Klik på "Gem ændringer". Baggrunden for din Twitter-profil vil nu overveje dine ændringer.

Hvordan kan man se Fjernt at McAfee Antivirus softwaren kører

For administratorer, der har adgang en eller flere af deres tildelte computere på afstand, er det vigtigt at vide, om McAfee og andre anti-virus software programmer der kører. Flere virus fjernelse programmer aktiveret på samme tid kan være i strid med hinanden og gøre dem virkningsløse. Derudover fjerner enhver tvivl om, hvilke programmer der "live" reducerer gætterier og øger Internet sikkerhed indsats. Altid være i kender, og sørg for dine indstillinger stick.

Vejledning

Opsætning Remote Desktop Connection fra den lokale computer

1

Gå til "Kontrolpanel" fra menuen Start og vælg "Ydelse og vedligeholdelse" kategori. (Bemærk: Du skal være administrator eller have administratorrettigheder og oprette Fjernskrivebord fra den lokale computer først Du vil derefter være i stand til at kontrollere på afstand, om McAfee Antivirus-software kører fra et andet sted..)

2

Vælg "System" Kontrolpanel-ikon.

3

Gå til "Remote" fanen og marker "Tillad brugere at fjernstyre forbindelse til denne computer", og tryk derefter på "Vælg fjernbrugere" knappen.

4

Som medlem af den administrative gruppe, kan du allerede har remote desktop privilegier. Hvis din computer navn eller administrator navn ikke findes på listen, skal du følge anvisningerne for at "Tilføj" dit navn eller adgang til kontrolpanelet ved at vælge "Brugerkonti" i denne dialogboks. Når du har bekræftet, at du har fjernadgang, bevæge sig på næste afsnit nedenfor.

Hvordan kan man se Fjernt at McAfee Antivirus softwaren kører

5

Gå til "Kontrolpanel" fra menuen Start og vælg "Ydelse og vedligeholdelse" kategori.

6

Vælg "Administrative Tools" Kontrolpanel-ikon.

7

Dobbeltklik på "Computer Management".

8

Vælg "Tjenester og programmer" og derefter "Tjenester".

9

Gå til "Standard fanebladet" til højre i dialogboksen, og find McAfee-software. Se status i Starttype kolonne.

10

Skift status, hvis behov ved at klikke på ordene "Handicappede", "Automatisk" eller "Manuel" i Startup kolonnen for at åbne rullemenuen. Klik på "OK" for at afslutte.

TIPS

 • Ud over at følge de trin, der er angivet ovenfor, holde dig opdateret om, hvor anti-virus programmer er installeret på din computer. Tjek din liste over programmer månedligt eller mindst hvert kvartal. For at gøre dette skal du vælge "Control Panel" og derefter vælge "Tilføj eller fjern software programmer".
 • Må ikke gætte på det. Pas på ikke at uforvarende "Disable" en anti-virus program, som du ønsker at køre. Det er god praksis at have en vis form for virus fjernelse software på plads.

Hvordan kan man øge en Disk Partition

Hvordan kan man øge en Disk Partition


Øge din disk partition er normalt gøres for at udvide størrelsen af ​​den ene side af din computers harddisk. Dette kan gøres, når du har mere end ét operativsystem, eller hvis du ønsker at gemme filer til en anden partition, der ikke er direkte på dit skrivebord. Der er tjenester og udbydere, der kan øge den partition volumen for dig, eller du kan gøre det på din egen.

Vejledning

Hvordan kan man øge en Disk Partition

1

Klik på "Start" menuen på computerens skrivebord, så højre klik på "Denne computer" ikonet. derefter klikke på "Administrer" fra drop-down listen, der vises.

2

Klik på "Fortsæt", hvis en Brugerkontokontrol vises dialogboksen. Fortsæt nu videre til næste trin.

3

Åbn opbevaring og klik på "Disk Management" link, der vises. Klik ind i Diskhåndtering området for at finde en række forskellige partitioner på din pc.

4

Find den partition, du vil udvide eller du kan også vælge flere partitioner. Højreklik på den partition (er), som du gerne vil udvide.

5

Klik på "Forlæng Volume", når du højreklikker på partition. Udvid lydstyrken på den partition, du har valgt. Guiden på skærmen vil guide dig gennem eventuelle yderligere skridt, der kan vises på skærmen.

TIPS

 • Dette oprette og disk partition ekspansion er til Windows Vista.
 • Computeren skulle allerede have flere diskpartitioner.
 • Hvis nogle af de muligheder blev nedtonet, kan du ønsker at se på andre muligheder, der kan være til rådighed.

Hvordan du optimerer din Twitter Bio Separatorer

En Twitter bio separator er en karakter, der deler nøgleord, sætninger eller beskrivende sætninger på din profil bio sektion. Disse kan være alt fra en simpel komma eller symbol. Brug af bio separatorer er en nyttig måde at kommunikere centrale begreber på din profil. Dette giver en person ser din profil et hurtigt øjebliksbillede af, hvem du er. Da bio afsnittet om en Twitter-profil er begrænset til 160 tegn, skal du drage fordel af ved hjælp af søgeord med en bio separatorer.

Vejledning

1

Gå til twitter.com og logge ind på din Twitter-konto.

2

Klik på fanen "Profil" øverst for at se din profil, som det er lige nu. På profilsiden, skal du klikke på "Rediger din profil" linket.

3

Gå til "Bio" sektionen og typen søgeord eller sætninger, der bedst beskriver, hvem du er, eller hvorfor du bruger Twitter.

4

Brug en separator mellem de søgeord eller sætninger, som ikke distrahere læseren. Fælles og nyttige separatorer omfatter et komma, en periode, og den "|" tegn (placeret over tasten Enter på tastaturet).

5

Brug samme separator mellem alle sætninger og søgeord. Brug af en anden separator kan distrahere læseren og få ham til at forlade din profil hurtigt, før det bliver en fornemmelse af, hvem du er.

6

Klik på "Gem" for at opdatere din Twitter-profil. Dine ændringer træder i kraft med det samme.

Sådan slettes en MSN Messenger profil

MSN Messenger profil er en måde at redigere dine MSN Messenger Indstillinger for udseende og dele oplysninger om din position, besættelse, interesser og andre personlige oplysninger. Det kan hjælpe dig med at finde folk med samme interesser og hjælpe dine venner få at vide mere om dig. Men du kan ændre din mening om at dele alle disse oplysninger. Hvis ja, kan du tage skridt til at slette de fleste af oplysningerne.

Vejledning

1

Åbn MSN Messenger og logge på. Du skal også have forbindelse til internettet for at slette dine profiloplysninger.

2

Gå til menuen "Funktioner". Fra menuen "Funktioner", vælg "Indstillinger".

3

Klik på "Personal" fanen. Under denne fane, skal du klikke på "Rediger profil" knappen. Din profil vil åbne i et Internet Explorer-browser-vinduet.

4

Brug fanerne til venstre for at navigere gennem din profil. Der er ingen måde at slette hele din MSN-profil, så du bliver nødt til manuelt at slette dine oplysninger. Klik på hver fane, skal du fremhæve teksten og slette den.

5

Efterlad nogle oplysninger om din MSN-profil. Din offentlige navn er påkrævet. Du kan ændre det til et andet navn, men du skal indtaste noget i feltet. Du kan også ønsker at forlade dit viste navn, fordi det er det navn, der vises til dine MSN Messenger-kontaktpersoner, når du logger på.

6

Slet billeder fra din MSN Messenger-profil. For at slette din profil billede, der er det billede, der vises på alle MSN-internettjenester, slette filen sti ved at vælge og trykke "Backspace". For at slette din skærm billede, som vises billedet til dine MSN Messenger-kontaktpersoner, skal du klikke på "Slet billede" linket under billedet.