hvordan laver man knapper i excel

Hvordan laver man en MS Excel Menu Display

Microsoft Excel 2007 kom ud med en ny menu format til værktøjslinjen, så menuerne du var i stand til at finde hurtigt i de ældre versioner af Microsoft Excel, kan nu være sværere at finde. For at afhjælpe dette, kan du gøre menuerne skærm i Microsoft Excel hurtig adgang værktøjslinjen. Dette vil give dig mulighed for hurtigt at gå til menuer, som du ofte bruger. Dette vil drastisk reducere din tid til at finde og bruge menuer, som du nu har hurtigere adgang til menuerne og menuerne vil altid vise.

Vejledning

1

Klik på "Office" -knappen i Microsoft Excel i øverste venstre hjørne af programmet.

2

Vælg "Excel-indstillinger."

3

Vælg "Tilpas".

4

Find den menu, du vil have vist i venstre kolonne på skærmen, og klik på menuen. Vælg derefter "Tilføj". Menuen vil nu altid vises på Microsoft Excel.

Hvordan laver man en Disposition i Microsoft Word 2007

Hvordan laver man en Disposition i Microsoft Word 2007


Konturer er stor for erhvervsprojekter, papirer eller noget, du vil preplan. Med den rette hierarki og format, kan nøgleelementer kontrolleres og placeres efter behov. Da standard skitsere formater følge hierarkiet af romertal, store bogstaver, tal, så små bogstaver, hvilket gør en skitse i Microsoft Word 2007 er overordentlig let.

Vejledning

Hvordan laver man en Disposition i Microsoft Word 2007

1

Start din disposition med en titel og / eller header information.

2

Indtast teksten for din første post højt niveau. Med markøren på tekstlinje, skal du klikke på drop-down pilen for nummererede lister og vælg romertal.
Indtast teksten for din anden post niveau. Igen, med markøren på tekstlinjen Klik på drop-down pilen for nummererede lister. For en anden post niveau, skal du vælge store bogstaver.
For poster tredje niveau, følger samme procedure og vælge numre.
For fjerde poster niveau (mindre sedler og specifikke detaljer), skal du vælge små bogstaver for den nummererede liste.

3

Brug leddet knapper efter behov for at flytte nummererede lister til venstre eller højre på siden.

TIPS

 • Du kan trykke på Enter-tasten for enden af ​​en nummereret element til at fortsætte den nummererede liste i rækkefølge.
 • Flere tekstlinjer kan indrykket eller har nummererede lister anvendt på én gang.

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity


Oprettelse af en instrumental stykke musik og blande det kan alle udføres med lyd blanding program Audacity. Audacity tillader brugeren at importere spor, optage spor, mix og tilføje effekter for at få den ønskede lydkvalitet. Eksportere filen som en MP3 og dele den med alle dine venner. Audacity har en enkel grænseflade, så du ikke behøver at være en professionel producent for at kunne bruge programmet.

Vejledning

Hvordan laver man en Instrumental Med Audacity

1

Sørg for, at mikrofonen er konfigureret og positioneret til at opnå optimal optagekvalitet ordentligt.

2

Åbn Audacity. Hvis du ikke har Audacity, gå til sin hjemmeside og downloade en gratis version (se link i indtægter). Tryk på knappen Optag øverst værktøjslinjen. Knappen Record er en cirkel med en rød prik i midten. Tryk på Stop når du er færdig. Stop-knappen er en cirkel med en gul firkant i midten.

3

Klik på knappen Optag igen for at optage et andet spor over tidligere indspillet spor. Træk musen over en sektion til at skære eller kondensere at gøre det kortere. Klik på "X" til venstre for sporet for at slette den.

4

Klik på "Effekter" på den øverste værktøjslinjen. Vælg mellem at ændre equalizer, tilføjer ekkoer, phaser effekter og meget mere. Klik på "Rediger" og "Select All" for at anvende en effekt på hele sangen. Klik på "Rediger" på værktøjslinjen. Klik på "Undo" for at fjerne eventuelle tilsatte effekter.

5

Juster lydstyrken på optagelsen og fade effekter. Skub knappen til venstre eller til højre for at øge den samlede volumen og volumen kommer ud af hver højttaler.

6

Gå til "Filer". Klik på "Eksporter som MP3" for at gemme som en MP3-fil. Åbn din nye instrumentale og vist filen.

TIPS

 • Gå til "File" og klik på "Importer Track" at blande en tidligere optaget spor i stedet for at optage en ny.

Hvordan laver man en ISO Folder

ISO (International Organization for Standardization) filspecifikation for CD / DVD-formatet er ISO 9660. Cd-rom og DVD'er, der oprettes på denne type filsystem format kan læses på tværs af DOS, Windows og Mac-platforme. Så identificere en formateret disk som comforming til ISO-standarder øger fordelingsmæssige kanaler og brugervenlighed på mange forskellige niveauer. Følg de grundlæggende trin nedenfor til at lave en ISO mappe til dine egne strukturerede filer.

Vejledning

1

Fra menuen Nero Suite, åbne "Nero Burning Rom SE" program.

2

Vælg "ISO" fanen fra New Compilation dialogboksen og highlight "DVD-CD (ISO)" format. Klik derefter på knappen "Ny". (Bemærk: Hvis du opretter en mappe til CD ROM samlinger, skal du vælge "CD" fra pull-down menuen i New Compilation dialogboksen for at åbne CD ROM muligheder.)

3

Højreklik på "My disk" tekst ved siden af ​​ikonet disken og vælg "Opret mappe".

4

Klik én gang på teksten ved siden af ​​ikonet mappe og navngive din mappe, og tryk derefter på "Enter".

Alternativ metode til at skabe en ISO mappe

5

Følg trin 1 og 2 i afsnittet ovenfor, "Hvordan laver man en ISO mappe".

6

Fra menuen "Rediger" værktøjslinje, vælg "Opret mappe".

7

Navngiv din mappe og derefter trykke på "Enter".

TIPS

 • Hold ordene "ISO" i filnavnet, når navngivning mapper. Denne måde, vil du altid være i stand til at skelne disse formaterede filer fra alle andre.Hvis muligt blive fortrolig med tallene såsom ISO "9660" for at identificere den type fil, og derefter tilføje denne identifier til mappenavn din fil eller. Dette hjælper nul i den fil, du har brug for at få adgang til, når dens tid til at gøre det.
 • For at undgå unødig belastning i at finde fil grupper, oprette filnavne i forvejen.

Hvordan laver man en animation ved hjælp GIMP Freeware

Hvordan laver man en animation ved hjælp GIMP Freeware


Hvordan laver man en animation ved hjælp GIMP Freeware. GIMP er et kraftfuldt billedredigeringsprogram til rådighed gratis (se link nedenfor). I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du bruger software til at gøre animationer. I dette eksempel vil vi bruge et stillbillede og gøre det til en simpel hjemmevideo titel. Der er et par animationer, der kan vælges; vi vil bruge den bølge animation, hvilket gør et billede ser ud som om en sten blev droppet i en glat dam.

Vejledning

1

Åbn din gemte fil i GIMP. Den ledsagende billede er en fem-lys kandelabre, at vi skabt specielt til at bruge som et billede til hjemmet filmtitler.

2

Under FILTRE menuen skal du vælge animation og WAVES åbne bølgerne kontrolpanelet. Bemærk du kan vælge mængden af ​​rammer for din animation. Flere rammer vil skabe en længere animation. Da vi til sidst kan ændre timingen af ​​denne animation i vores videoredigeringsprogram, vi valgte 10 billeder. Dette vil skabe en relativt kort sekvens. Vi kan også justere amplituden og bølgelængden for animation. Du kan eksperimentere med disse at ændre karakteren af ​​bølgen.

3

Når du klikker på OK, vil programmet begynde rendering. Når den er færdig, vil du se et stillbillede af effekten i dokumentvinduet. For at se animationen, skal du vælge FILTRE / ANIMATION og afspilning

4

Da vi ønsker at gøre dette til en film titel, vi ønsker at tilføje noget tekst. Tilføj teksten efter oprettelse animationen ellers din tekst vil også være bølget. Vælg tekstværktøjet, og klik på billedet, hvor du vil indsætte teksten.

5

Vælg farve og skrifttype, farve og anden tekst attributter som du ville, når du tilføjer tekst til et billede. I dette tilfælde ville vi skriftfarven at komme tæt på farven på stearinlys.

6

Billedet er nu den måde, vi ønsker det med teksten i den rigtige sted for den endelige ramme.

7

For at gemme billedet, skal du vælge Gem som i menuen Filer. Udvid filtyper. Der er et par af animation typer at vælge imellem. Vi vil spare dette som en GIF-animation, og vælg derfor GIF i menuen filtype.

8

Når du klikker EKSPORT får du en anden dialogboks. Du skal vælge SAVE AS animation eller vil du kun spare et stillbillede. Du kan se dine endelige billede ved blot at dobbeltklikke på den gemte fil.

TIPS

 • Når du henter GIMP, skal du sørge downloade hjælpesystem. Det er en separat download og også gratis.
 • Du kan justere timingen af ​​animationen med din videoredigeringsprogram.
 • GIF-animationer er relativt lav opløsning og perfekt til internettet, men du måske ønsker at gemme til en alternativ filformat, hvis gør et hjem DVD.
 • Arbejd altid med kopier af dine billeder for at bevare dit billede arkiv.

Hvordan laver Pie grafer i Excel

Diagrammer og grafer giver glimrende middel til at repræsentere data. Pie grafer er især nyttige, fordi de giver seeren med en hurtig øjebliksbillede af data, der kan visualiseres med et enkelt blik. Det kan dog være lidt af en smerte at udarbejde en tærte graf, hvis du forsøger at gøre det manuelt. Heldigvis er der programmer som Microsoft Excel, der tager væk denne vanskelighed og gøre forberedelsen af ​​pie grafer hurtigt og nemt. Læs videre for at lære at lave pie grafer i Excel.

Vejledning

1

Indtast de data, du vil have din pie grafen til at repræsentere i et regneark i Microsoft Excel. Sørg for at inkludere kolonneoverskrifter, der forklarer, hvad disse data betyder. Prøv at være så beskrivende med din indtastning af data som muligt, fordi disse elementer automatisk vil indgå i pie grafen. For at hjælpe med at forklare, vil vi konstruere et eksempel, hvor vi skaber en pie graf, der nedbryder en yndlingsfarve liste ved procent.

2

Klik på den celle, der indeholder dit første kolonneoverskrift. Derefter fra "Indsæt" menuen, klik på pilen under ordet "Pie" og billedet af en prøve pie grafen. En anden menu åbnes.

3

Vælg den type pie graf, du vil oprette med dine data. I dette eksempel vælger vi den enkleste af de to-dimensionelle muligheder. Når du har foretaget dette valg, vil pie grafen vises i regnearket.

4

Højreklik på pie grafen og en anden menu vises. Brug valgmulighederne i denne menu til at foretage ændringer, som du ønsker at formatet. For vores eksempel vil vi ændre ordlyden i titlen og anvende etiketter til kagen grafen.

5

Gem din Excel-fil, så du ikke mister dit arbejde.

TIPS

 • Glem ikke at gemme dit arbejde efter hvert trin. Dette vil fjerne frustration forårsaget af computeren ved et uheld ned. Det vil også give dig et afkast point, hvis du laver nogen fejl undervejs.

Hvordan laver man en pil i Excel

Hvordan laver man en pil i Excel


Uanset om du er ved at oprette et flowchart, en graf eller blot ønsker at pege på et interessant stykke data i en celle, kan en pil gøre dine oplysninger mere mærkbar. Den seneste version af Excel tilbyder forskellige typer af pile du kan tilføje, fra tynde, enkelt linje pile til tykke og buede pile. Når du laver en pil, kan du tilpasse det til dine behov.

Vejledning

1

Åbn et Excel-regneark.

2

Klik på "Indsæt" fanen på båndet og vælg "Former".

3

Vælg en pil fra listen. Man kan vælge en tynd linie pil eller en tyk, blok pil. Markøren bliver et kors. Klik og træk korset for at udvide pilen til den ønskede størrelse på dit regneark, flytte pilen som nødvendigt for at præcis, hvor du ønsker det.

4

Klik på pilen for at vælge det og klikke en funktion i form Styles at ændre det. Du kan ændre farven ved at klikke på "Shape Fill", ændre omridset ved at klikke på "Shape Outline" eller tilføje effekter såsom glødende kanter ved at klikke på "Shape Effects".

Hvordan laver man en Medarbejder Ugentlig ydeevne Tracker Brug Excel

Hvordan laver man en Medarbejder Ugentlig ydeevne Tracker Brug Excel


Microsoft Excel er et populært regneark værktøj, du kan bruge til manuelt at spore næsten alt, herunder ugentlig medarbejdernes præstationer. Overvågning medarbejdernes præstationer på en ugentlig basis ved hjælp af Excel gør det muligt at analysere, om nogen i din organisation er i bedring eller kontinuerligt ikke at leve op til forventningerne. Denne metode også arme dig med den nødvendige mellem standard årlige eller halvårlige udviklingssamtaler i tilfælde sag mod en medarbejder dokumentation er nødvendig. Desuden er denne teknik giver stor praksis ved hjælp af et allestedsnærværende værktøj til at fremme din dygtighed sæt.

Vejledning

1

Åbn en ny Excel-projektmappe og gemme dokumentet med et relevant filnavn, for eksempel, og ldquo; YourCompanyName_Weekly_Employee_Performance.xls & rdquo ;.

2

Type & ldquo; Medarbejder Navn & rdquo; i celle A1 til at tjene som header. Skriv derefter hver ansatte navn, som du ønsker at spore i celler A2, A3, A4, etc. så den tilhørende række vil repræsentere hver af dine individuelle medarbejdere.

3

Indtast datoen for den første mandag i den uge, du ønsker at begynde at spore medarbejdernes præstationer i celle B1, ved hjælp af en mm / dd / åååå-format. Denne dato vil repræsentere "uge" kolonneoverskrift for ydeevne sporing.

4

Føj syv dage datoen indtastet i celle B1 og skriv denne dato i celle C1 for den første dag i den næste uge. Kopier celler B1 og C1 langs resten af ​​af række 1 til at give "uge" kolonneoverskrifter, så længe du ønsker.

5

Indtast effektivitetsmålinger ind medarbejderen & rsquo; s tilsvarende ugentlige celle i slutningen af ​​hver uge. Det kunne være så simpelt som et "ja" eller "nej", til noget mere kompleks som en 1 til 10 skala eller et brev baseret klassificeringssystem såsom A til F.

6

Gem din medarbejder ugentlige ydeevne sporing Excel-projektmappe, når du har sikret, at det er formateret til din smag.

TIPS

 • Opret diagrammer og grafer, hvis du bruger et nummer baseret metrik, så du let kan visualisere, hvordan den enkelte medarbejder & rsquo; s ydelse forbedres eller faldende.
 • Brug kommentar-funktionen at bemærke enhver intervention taget, der kan forklare enhver variation i en medarbejder & rsquo; s ydelse fra uge til uge ved at højreklikke på den relevante celle og vælge Indsæt Kommentar.

Hvordan laver man en dagsorden i Excel

Mens Excel regneark overvejende er kendt for sporing penge, kan de også fungere som et møde dagsorden. Når formateret korrekt, kan dagsordenen indeholde en titel, opgaver, der skal finde sted under mødet og en måde at beregne, hvor meget tid du har tilskrevet hver opgave. Når du har oprettet en skabelon, kan du bruge det til at indtaste din dagsorden oplysninger hurtigt for hvert møde.

Vejledning

1

Åbn en tom Microsoft Excel 2007-regneark. Fremhæve "1" celler fra "A" til "E" Tryk på "Flet celler" knappen på værktøjslinjen. Dette ligner en firkantet kasse med en lavere-case "a" i det, med pile, der peger mod venstre og højre væk fra brevet. Skriv "Meeting Agenda" i denne nye rum. Centrere det, ændre skrifttype og størrelse i henhold til dine specifikationer.

2

Skriv "Title" i B2 kolonne. Under det, skriv "Location:" og "Dato" i B2 og B3. Ved siden af ​​"Titel" og "Location" celler, markere fra "C" kolonnen gennem kolonnen "D". Flet dem, så både "Titel" og "Location" har hver en længere celle.

3

Udvid "D" kolonnen øverst i regnearket ved at klikke og holde på skillelinjen mellem "D" og "E" Træk den til højre, indtil det flugter med skillelinjen mellem "G" og "H." Dette vil gøre det længere. Fremhæv alle cellerne starter med A7 og trække markøren til E10. Højreklik og vælg "Format". Aktiver linjerne skal vises rundt om alle cellerne. Klik i kolonne A7 og skriv "Start". Skriv "End" i den næste kolonne forbi, "Time" i den næste, "Produkt" i den næste (længere kolonne "D") og "Kontakt" i den sidste.

4

Fremhæv alle rækker af tid markeringer, fra "Start" til "Time". Det betyder at vælge "A", "B" og "C" kolonnerne under disse kategorier. Klik på fanebladet "Hjem" og vælg pilen ved siden af ​​"talformat" i "Number" gruppe. Klik på "Flere talformater." Vælg "Custom" fra "Kategori" listen. Vælg "h: mm" for at give dig forskellen i timer og minutter mellem perioderne. Luk kassen.

5

Type "= B8-A8" i C8 celle og tryk enter. Dette vil give dig forskellen mellem tid i de to celler. Gentag denne proces for hver celle i "C" kolonnen, erstatte de relevante tal ud for "B" og "A" efter behov. Klik på Microsoft Office-knappen i øverste venstre hjørne. Vælg "Gem". Gem et sted, hvor du vil finde det nemt, titel det "skabelon" og gemme den med en skabelon forlængelse. Indtast din dagsorden ind i din nye skabelon. Husk at "Gem som" et nyt dokument, så du ikke overskriver din skabelon.

TIPS

 • Du kan lave din dagsorden større ved at tilføje flere linjer, der strækker sig så langt ned, som du har brug for.

Hvordan laver man en faktura regneark i Excel

Brug af Microsoft Excel til at holde styr på fakturaer er en fantastisk måde at holde organiseret. Du kan lave regneark i Excel til at spore fakturaer, du har sendt ud, og når du bliver betalt for dem - eller på den anden side, når du modtager fakturaer og betale dem. Uanset dine grunde til at behøve en faktura regneark, indstilling en op i Excel er nemt og hurtigt. Du bliver simpelthen nødt til at oprette og formatere et par kolonner og indtaste dine data. Og selvfølgelig, så glem ikke at gemme filen. Den samme proces kan bruges til at oprette en faktura regneark i enten Excel 2003 eller Excel 2007.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Excel. En tom regneark åbnes og du vil bemærke, at forudbestemte rækker og kolonner allerede er sat op.

2

Indtast en titel i toppen af ​​regnearket. Begynd at skrive din titel i celle A1. At have en klar og specifik titel til regnearket vil hjælpe dig huske, hvad fakturaer er på en bestemt regneark. Måske har du brug separate regneark for modtagne fakturaer og fakturaer sendt ud. Fed titlen ved at klikke på cellen og bruge fed værktøj på den øverste værktøjslinje.

3

Opsæt kolonneoverskrifter et par linier ned fra titlen. Begynd at indtaste kolonneoverskrifter i kolonne A. Nogle behjælpelige kolonneoverskrifter omfatter fakturadato Fakturanummer, person eller virksomhed bliver faktureret, Faktura Beløb, modtagelsesdato, Dato Betalt og andre, afhængigt af din præcise formål for fakturaen regneark.

4

Fed og center kolonneoverskrifterne. Klik på nummeret til venstre for den række, hvor kolonneoverskrifterne optages; hele rækken vælges. Brug værktøjerne på den øverste værktøjslinje for fed og centrere kolonneoverskrifterne.

5

Indtast data i regnearket. Vær sikker på at sætte det hele i den relevante kolonne. Hvis du mangler et stykke information, skal du blot forlade cellen tom.

6

Formater celler, der indeholder tal, så alle tallene i kolonnen ser det samme. Hvis du vil formatere celler, skal du markere alle de celler, der har de samme typer af numre i dem, såsom beløb. Højreklik derefter på de fremhævede celler og vælg "Formater celler". I boksen der åbner, skal du klikke på fanen "Nummer". Klik på "Valuta" i "Kategori" boksen for at formatere alle celler, der indeholder beløb på samme måde. Vælg derefter hvor mange decimaler, du vil medtage, og klik på "OK." Du kan også formatere datoer, postnumre, telefonnumre og andre data. Vælg disse indstillinger fra "Kategori" box - hvis du ikke kan se noget opført der, det er mest sandsynligt anført under "Special".

7

Føj totaler til regnearket. For at gøre dette, skal du klikke på den celle, hvor du vil have den totale skal placeres. Klik på sigma-symbolet (det ser lidt ligesom en kapital E) på den øverste værktøjslinje. Klikke på den første celle, der skal indgå i den samlede træk derefter ned, indtil den sidste celle, der skal medtages er valgt. Cellerne vil blive skitseret i en bevægende-stiplet boks. Tryk på "Enter" tasten og det samlede beløb vil blive indsat.

Hvordan laver man en alderspyramiden om Excel

Hvordan laver man en alderspyramiden om Excel


Du kan bruge Microsoft Excel til at gøre en bred vifte af diagrammer med samspillet af data og billeder. En af disse er en alder pyramide, som du kan gøre for at grafisk vise spændvidden af ​​aldre i en kohorte, klasse eller arbejdsgruppe. Excel tilbyder et udvalg af flere forskellige pyramide stilarter. Du kan også ændre farverne på hver pyramide for yderligere betyde forskellige aldre eller aldersgrupper.

Vejledning

1

Tally alderen på de mennesker i din gruppe. For eksempel, hvis du ønsker at lave en grafisk repræsentation af dit arbejde gruppe, kan du bruge disse kategorier:. "20-30", "40-50" og "60 og derover" Spørg hver person i din gruppe, som aldersgruppe hun falder i og lave en optælling mærke ud for denne kategori.

2

Indtast antallet af personer i hver aldersgruppe i funktionen boksen mærket fx. Skriv f.eks "5." Den vises i rubrik A1. Skriv "6" på valutamarkedet kassen. Den vises i A2, og så videre.

3

Klik på A1 kassen. Tryk på "Ctrl + A" Klik på "Indsæt".

4

Klik på "Bar" ikonet. Klik på "Pyramide" -ikonet. En pyramide diagram afspejler antallet af personer i hver aldersgruppe pyramide vises. Du vil have tre pyramider repræsenterer aldre 20-30, 40-50 og 60-75.

Hvordan laver man et Excel pivottabel

Microsoft Excel 2010 Pivottabel funktion kan du vælge en stor mængde data, og oprette en tilpasselig tabel, der kun viser de dele af de data, du vil bruge. Når du har oprettet tabellen, kan du ændre de datafelter, den viser så mange gange som du vil, og endda køre formler på data, uden nogensinde at ændre en celle i den oprindelige datafelt. Forberedelse af en pivottabel er ikke så simpelt som at forberede en almindelig tabel, da du nødt til at fortælle Excel, hvordan du ønsker, at oplysninger, der skal vises.

Vejledning

Brug af Excel Data

1

Åbn Excel-fil, der har de oplysninger, du vil gøre til en pivottabel.

2

Rediger række data, som du vil bruge til at fjerne eventuelle tomme rækker. Også placere en kolonne navn i den øverste række, for en kolonne, der ikke har en.

3

Marker en celle i rækken af ​​data, som du vil bruge.

4

Klik på "Indsæt" -fanen øverst på skærmen, og klik derefter på "Pivottabel" knappen, der vises på værktøjslinjen. Et lille vindue vises, og Excel vil automatisk vælge hele spektret af data. Tryk på "OK" for at fortsætte, og Pivottabel vil blive oprettet på et nyt regneark.

Brug af eksterne data

5

Åbn Excel 2010-programmet ved at dobbeltklikke på ikonet Excel.

6

Klik på "Indsæt" -fanen øverst på skærmen, og klik derefter på "Pivottabel" knappen i venstre side af værktøjslinjen.

7

Vælg "Brug en ekstern datakilde" radio -knappen og tryk derefter på "Vælg Connection" knappen lige under knappen radio. En liste over tilgængelige forbindelser vil dukke op.

8

Klik på den forbindelse, du vil bruge, og derefter klikke på "Åbn". Hvis du ikke kan se den forbindelse, du har brug for, skal du klikke på "Browse for mere" og derefter navigere til forbindelsen, og klik på "Åbn".

9

Vælg "Ny Arbejdsark" for at placere Pivottabel på et nyt regneark, eller vælg "Eksisterende Arbejdsark" og derefter indtaste den celle, hvor du vil pivottabellen til at gå. Klik på "OK", når du er færdig.

Placering Oplysninger i pivottabel

10

Vælg en celle overalt i pivottabel eksempelgrafik at åbne listen feltet i højre side af skærmen.

11

Placer markeringerne på listen feltet til højre side af vinduet, ved siden af ​​de felter, du ønsker at føje til pivottabel. Hvert felt, som du ser, er lig med en kolonne med data fra din oprindelige datasæt. Når du placerer et flueben, vil du se feltet vises både på Pivottabel i hovedvinduet, og i en af ​​fire bokse til højre for listen området. Hver kasse svarer til et andet område på pivottabel.

12

Træk og slip felt mellem boksene i højre side af skærmen for at placere dem, hvor du vil have dem på pivottabel. Felter i "Kolonne Labels" boksen vises øverst pivottabellen, mens felterne i "Rækkeetiketter" boksen vises langs venstre side. Alle felter i "Værdier" boks vil have sine data udgør kroppen af ​​Pivottabel, og ethvert felt i "Rapport Filter" vises i et lille drop-down boksen ovenover pivottabellen, hvor du kan foretage hele tabellen.

Hvordan laver man en Excel-skabelon en skrivebeskyttet fil

Hvordan laver man en Excel-skabelon en skrivebeskyttet fil


Du kan gøre din Excel skabelon en skrivebeskyttet fil, så andre kan se skabelonen men ændrer ikke den oprindelige. Processen er lidt anderledes til Excel 2003 og 2007 versioner, men begge almindelige typer af Excel skabelon projektmapper kan beskyttes. Selv med en beskyttet skabelon, er det en god ide at gemme en sikkerhedskopi af filen et sted, hvor andre brugere ikke kan ændre det, bare i tilfælde den version, de bruger bliver ødelagt.

Vejledning

Excel 2003

1

Klik på "Funktioner" i værktøjslinjen, og derefter fremhæve "Beskyttelse" ved at svæve over det med musen. Vælg "Beskyt ark" fra menuen, der vises.

2

Sørg ingen af ​​kasserne i den viste liste har flueben undtagen den øverste boks, der siger "Protect regneark og låste celler." Klik på boksene for at skifte flueben de til eller fra.

3

Indtast en adgangskode for at sikre, at du er den eneste, der kan fjerne beskyttelsen, så skriv ned adgangskoden og sikkert det på et sikkert sted. Hvis du vælger ikke at password-beskytte din ændring, kan andre brugere fjerne beskyttelsen projektmappen.

4

Klik på "OK" for at gemme dine ændringer og beskytte regnearket.

5

Gentag processen for hvert regneark i projektmappen, hvis det har flere ark.

Excel 2007

6

Klik på "Review" fanen fra værktøjet bånd, og vælg derefter "Beskyt dokument."

7

Vælg "Begræns formatering og redigering" fra de tilgængelige valgmuligheder.

8

Vælg alle muligheder for elementer, du ønsker at beskytte, såsom formatering, data og sortering.

9

Indtast en adgangskode, hvis du ønsker at password-beskytte begrænsninger arbejdsbogen. Hvis du ikke indtaster en adgangskode, kan andre fjerne beskyttelsen projektmappen gennem "Beskyt dokument" menuen.

10

Klik på "OK" for at gemme dine ændringer og lukke ud i dialogboksen beskyttelse kassen.

Hvordan laver man en adressebogen i Excel

Hvordan laver man en adressebogen i Excel


Microsoft Excel er et regnearksprogram, som virker på Windows og Mac, og er en del af Microsoft Office-software pakke. Du kan oprette en adressebog i Microsoft Excel, og løbende sortere behandle data ved navne at holde dine oplysninger i alfabetisk rækkefølge. Du kan bruge din Excel adressebog sammen med Word til at udskrive adresseetiketter til alle dine kontakter, og Excel giver dig også mulighed for at opdatere din adressebog, hvis folk skifter adresser eller telefonnumre.

Vejledning

1

Klik på "Start" menuen og gå til "Alle programmer". Vælg "Microsoft Office" efterfulgt af "Microsoft Excel" for at åbne Excel.

2

Skriv "Name" i celle A1 i regnearket, skal du skrive "adresse" i celle B1 og skriv "telefonnummer" i celle C1.

3

Indtast data for din adressebog, der starter i anden række. Indtast oplysninger baseret på overskrifterne, du opretter i trin 2 til 4, så kolonne A har personens navn, kolonne B har personens adresse og kolonne C har personens telefonnummer. Hvis du planlægger at alphabetize din adressebog, kan du indtaste navne på en sidste-navn-første format.

4

Klik og hold venstre museknap på kolonne A og flytte markøren til kolonne C til at markere kolonne A, B og C. Klik "Home" og "Format". Vælg "Tilpas automatisk kolonnebredde." Dette gør alle kolonnerne passer til den længste tekst i en celle i søjlen.

5

Fremhæv A, B og C igen. Klik på "Data" fanen. Klik på knappen med et A over et Z og pilen peger nedad. Det sorterer dataene ved personens navn i alfabetisk rækkefølge.

6

Klik på "Office" -knappen og "Gem" for at gemme din adressebog.

TIPS

 • Hvis du har brug for mere information om din adressebog, skal du bruge række 1 til at designe headers til din yderligere oplysninger.

Hvordan laver man en Age-Sex Histogram i Excel

En alder køn histogram i Microsoft Excel viser grafisk, hvor mange mænd eller kvinder der er for en bestemt aldersgruppe. Disse visuelle hjælpemidler ofte umiddelbart afsløres mønstre i en population. For eksempel, hvis du bruger Excel til at køre en alder køn histogram af de studerende der deltager i et lokalt Community College, kan du finde, at skolen har en tendens til at tiltrække ældre mænd, yngre kvinder eller nogle andre demografiske. Disse oplysninger er væsentlige for reklame, som skal forbinde et produkt med den demografiske bruge produktet.

Vejledning

1

Indtast eller indsæt i et regneark på listen over aldre for mænd, med en række pr alder. For eksempel kan du skrive "10", "15", "50" og "24" for alderen fire forskellige mennesker. Men i praksis, skal din liste omfatte mindst 30 aldre.

2

Skriv på papir en liste på mellem fem og 20 aldersgrupper. For eksempel skriver "0 og 5" for første aldersgruppe, der omfatter aldre nul til fem år.

3

Indtast den første celle til højre for den øverste alder fra trin 1 er den maksimale alder for den første aldersgruppe på dit papir. For eksempel i det foregående trin, denne alder er "5."

4

Brug det forrige trin instruktioner til at indtaste det maksimale alder af de resterende områder, under det foregående trin celle.

5

Klik og træk på cellen umiddelbart til højre for de af det foregående trin. Denne handling vælger disse celler.

6

Klik på "FX" symbolet til venstre for den store tekstboks over regnearket nettet, så dobbeltklik på "Frekvens" emne fra den dialogboks, der vises.

7

Klik den lille firkantede knap til valg af celleområder, som ligger til højre for den øverste tekstboks på næste skærmbillede. Træk på listen over rå aldre fra trin 1.

8

Klik på firkantede knap til højre for den nederste tekstboks, og brug det foregående trin instruktioner til at vælge trin 3 og 4 celler der holder aldersgrupper.

9

Klik på "OK" for at indsætte "Frekvens" funktion, så klik på formellinjen over regnearket nettet. Tryk "Control", "Shift" og "Enter" samtidigt for at fylde cellerne siden den aldersgruppe celler med "Frekvens" funktionen. Denne handling fortæller dig, hvor mange mænd er i hvert aldersgruppe.

10

Brug trin 1 til 9 for at beregne frekvensfordelingen for kvinder. Indtast de rå kvindelige data hvor som helst på samme regneark som de rå mandlige data. Men sørg for, at kolonnen indeholder frekvensfordelingen for kvinder er direkte til højre for den mandlige frekvensfordeling.

11

Træk på tværs af både mandlige og kvindelige frekvensfordelinger for at vælge og klik på "Indsæt" overskrift menu. Klik på "Kolonne" knappen i "Chart" panel, og klik derefter på det øverste venstre diagramtype på søjlediagram galleri, der vises. Excel nu skaber histogram baseret på dine frekvensfordelinger for mænd og kvinder.

Hvordan laver man en amortiseringsplan i Excel 1

Hvordan laver man en amortiseringsplan i Excel 1


Et lån amortiseringsplan kan gøres ved hjælp af Amortisering Skabelon til Excel. Hent og gem skabelonen og brugerne kan indtaste lån oplysninger til at oprette en amortiseringsplan. Excel 2007 indeholder amortiseringsplan præinstalleret som en skabelon til brugervenlighed.

Vejledning

1

Klik på "Office" -knappen i Excel 2007 og vælg "Ny".

BEMÆRK: Hvis du ikke har Excel 2007, skal du klikke på "Excel amortiseringsplan skabelon" linket i "Ressourcer" nedenfor for at downloade og gemme afskrivninger skabelonen. Fortsæt til Trin 4.

2

Rul og vælg "Schedules" på venstre side af skabelonen vinduet.

3

Dobbeltklik for at vælge og åbne amortiseringsplan skabelon, du vil bruge.

4

Indtast "lånebeløbet," "årlig rente", "Lån periode i år," "Antallet af ydelser pr år," og "Start tidspunktet for lån."

5

Tryk på "Enter" tasten for at afslutte hver post og se de amortiseringsplan automatisk beregne i nedenstående tabel.

TIPS

 • Husk på, at Excel kan afrunde og beregne tal anderledes end et banksystem. Denne skabelon skal anvendes til estimering alene.

Hvordan laver man en XY Scatter Plot på Microsoft Excel

En scatter plot anvendes i statistikker for at se om der er en sammenhæng mellem to sæt data. Relationer kan være svært at se i et dataformat, men når du plotte punkterne på et punktdiagram, kan du nemt se, om der er en lineær eller eksponentiel sammenhæng mellem dataene. Microsoft Excel er ikke kun regneark; det indeholder en kraftig graftegning hjælpeprogram, der kan plotte en scatter graf i sekunder fra dine data.

Vejledning

1

Indtast dine data i to kolonner i Excel-regneark. Placer dine X-værdier i en kolonne og din Y-værdier i den anden. Værdierne skal være i kolonner ved siden af ​​hinanden, uden mellemrum. For eksempel placere dine X-værdier i A1 til A10 og din Y-værdier i B1 til B10.

2

Vælg de data. Klik øverst til venstre af dataene, træk derefter markøren til nederste højre.

3

Klik på "Indsæt" fanen og klik på "Scatter" på hitlisterne gruppen. Klik på ikonet, der repræsenterer punktdiagram, du vil oprette. For eksempel, skal du klikke "2D scatter".

TIPS

 • Klik på diagrammet og fanebladet "Diagramværktøjer" vises på båndet. Du kan bruge fanen Diagramværktøjer at tilføje etiketter eller titler samt at ændre formatet eller design til dit diagram.

Hvordan laver man en S-kurve i Excel

Du kan bruge Excel til at gøre en S-buet linje graf. Snarere end at sætte de buede linje grafer under overskriften "Linie Graph," Excel klumper dem med "XY scatter" diagrammer. Mulighederne for XY Scatter giver dig mulighed for at vise dine data på en jævn kurve, som vil være en S-kurve, hvis dine data kræver det. Hvis ændringen i dataene starter lille, så stiger eksponentielt før efterbehandling lille, vil den resulterende XY punktdiagram være en S-kurve.

Vejledning

1

Indtast dine data i Excel-regneark. For eksempel kan du ønsker at spore væksten i salget efter måned. Så du vil mærke den måned, i den første kolonne og derefter angive salgstal i den anden kolonne.

2

Klik og træk på regnearket for at vælge de data, du vil inkludere i dit diagram. Indeholde alle relevante mærker, såsom de kommende måneder og kolonneoverskrifterne.

3

Klik på "Indsæt" fanen og derefter klikke på pilen under "Scatter" knappen i afsnittet "diagrammer". Vælg enten "Scatter med bløde linjer" eller "Scatter med bløde linjer og Marks." Kortet vil blive vist på dit regneark.

TIPS

 • S-kurve diagrammer repræsenterer ofte en sigmoid kurve, som bruges til at vise ikke-lineær vækst.

Hvordan laver man en time Tidsplan på Excel

Hvordan laver man en time Tidsplan på Excel

Microsoft Office hjemmeside indeholder tidsbesparende skabeloner, der minimerer formatering. For eksempel "skabeloner" galleri tilbyder tidsplaner klar til din indtastning af data. Gratis, downloadet Excel skabeloner tilbyde de samme Excel redigeringsværktøjer til at hjælpe dig med at tilpasse dit regneark. Ændre en skabelon til timeløn tidsplaner ved at inkludere forskellige overskrifter for at få vist opgaver. Ændre skrifttyper for at øge læsbarheden og for at afspejle den kultur på arbejdspladsen.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Office hjemmeside.

2

Skriv "tidsplan" i "Søg" tekstfeltet.

3

Klik på alternativknappen for "skabeloner". Klik på "Søg". Et galleri af skabeloner designet til Microsoft Office-programmer vises.

4

Klik på "Excel" linket i "Filtrer efter" rude. Excel-skabeloner vises i galleriet.

5

Klik den foretrukne template link. Som eksempler kan nævnes "Daily-time Schedule" og "Daily Schedule med kontakter og Do" En udvidet billede af skabelonen vises.

6

Klik på "download". Følg anvisningerne. Skabelonen vises på en ny Excel-side.

7

Tilpas skabelonen til dine præferencer. For eksempel redigere kolonneoverskrifterne.

8

Indtast tidsprogramdata. Gem dette dokument.

TIPS

 • Gem denne Excel-dokument som en "Excel skabelon", før du skriver dataene. Den tomme tidsplan vil være tilgængelig næste gang.
 • Klik på fanebladet "Hjem" på kommando bånd til at få adgang til "kategori" kommandoer. For eksempel, "Skriftstørrelse" og "Font Color".

Hvordan laver man en Eksponentiel List i Excel

Excel giver dig mulighed for at oprette forskellige matematiske formler i hver celle. En sådan formel, du kan oprette bruger eksponenter for at skabe en eksponentiel listen. For at gøre dette, er du nødt til at vide, hvor mange din liste starter med, og din eksponentiel vækst. Ved at ændre formlen til at fokusere på den forrige celle i listen, kan du fortsætte med at opbygge din liste op.

Vejledning

1

Opret basen nummer, du starter med, og hvor meget du liste vil vokse. For eksempel antage, at du er begyndt på "2" og vokser med en eksponentiel hastighed på "3."

2

Skriv "= x ^ Y" i celle A1. Udskift X med det nummer, du starter på, og sæt Y med din eksponentiel sats. I eksemplet, ville du skrive "= 2 ^ 3."

3

Skriv "= A1 ^ Y" i celle A2. Udskift Y med din eksponentiel sats. I eksemplet, skriv "= A1 ^ 3."

4

Tryk på "Ctrl" og "C" på celle A2. I celle A3, skal du trykke på "Ctrl" og "P" kopiere og indsætte den tidligere celle. Dette vil også opdatere din formel til "= A2 ^ Y".

5

Gentag det forrige trin, indtil din liste er den størrelse, du har brug for.