hvordan finder jeg facebookid

Hvordan finder jeg den Hukommelsestype i en Compaq Presario?

Hvordan finder jeg den Hukommelsestype i en Compaq Presario?


Compaq Presario linje af computere debuterede i 1993 og har varet mere end 15 år. Fra 2010, Presario navn var stadig i brug, selv om de computere, der bærer sit navn har ændret sig betydeligt i årenes løb. De fleste moderne Presario modeller - nu produceret af HP, der købte Compaq i 2002 - har opgraderes (RAM). Du kan bestemme specifikationerne for maskinens RAM ved hjælp af en af ​​to metoder.

Vejledning

HP Website

1

Gå til HPs Compaq support hjemmeside og find din Compaq Presario modelnummer. Klik på den model nummer.

2

Find din modellens RAM specifikationer. Når du har klikket på modelnummeret i trin 1, vil du blive omdirigeret til en produktside. Find "Thinking About Installere hukommelse?" link under "Advarsler for dette produkt" sektionen. Klik på linket og følg vejledningen. Du vil blive forsynet med detaljerede produktspecifikationer, herunder type RAM din computer bruger.

3

Skriv ned eller udskrive RAM specifikationer. HP giver dig med specifikationerne i RAM modulerne i din computer, samt detaljerede instruktioner om, hvordan du fjerner din gamle RAM og installere nye moduler.

Online Memory Scanner

4

Gå til Crucial.com og finde "Afgørende Memory Advisor værktøj" øverst på siden. Brug rullelisterne til at vælge producenten produktlinje og modelnummer på din computer, og klik på "Find det." Afgørende vil give dig detaljerede specifikationer RAM kompatibel med din model.

5

Kør hukommelse scanner til mere detaljerede specifikationer. Gå til Crucial.com og finde "Afgørende System Scanner Tool" nær toppen af ​​siden. Klik på "Scan mit system."

6

Accepter vilkår og betingelser ved at afkrydse det, og klik derefter på "Download scanneren." Gem filen på skrivebordet.

7

Dobbeltklik på den fil, du hentede til skrivebordet. Dette vil indlede en hurtig hukommelse scanning. Følg anvisningerne på skærmen for at se resultaterne af scanningen. Den Afgørende System Scanner værktøj vil fortælle dig, hvor meget RAM din maskine har i øjeblikket, specifikationer, antallet af RAM slots i din maskine, og den maksimale mængde RAM din maskine kan rumme.

8

Udskriv scannerens resultatsiden til at hjælpe dig, når du køber ind for hukommelsen.

Hvordan finder jeg ud af min router 's WEP-nøgle?

Hvordan finder jeg ud af min router 's WEP-nøgle?


Sikkerhed er en vigtig overvejelse, når du opretter forbindelse til internettet. Alle kommercielt tilgængelige netværk routere har dette i tankerne og vil tilskynde web surfere til at oprette en WEP (Wired Equivalent Privacy) nøgle, når opsætning af deres enheder. Trådløse LAN er sårbare over for manipulation på grund af, hvordan de forbinder via radiobølger. WEP-nøgler er designet til at give et mål for privatlivets fred og beskyttelse. Hvis du vil tilslutte andre trådløse enheder, er det nødvendigt at kende routeren WEP-nøgle. De følgende trin vil hjælpe dig med at finde den WEP-nøgle til tre populære routing-enheder.

Vejledning

Cisco: Linksys VOIP Router

1

Åbn din foretrukne web browsing program og gå til IP-adressen på din router. For de fleste Linksys VOIP routere dette er 192.168.15.1. Indtast brugernavn og adgangskode, du oprettede i første omgang for en admin login.

2

Klik på "Wireless" fanen og vælg derefter "Wireless Security". Nøgle # 1 vist vil være din WEP-nøgle. Du kan kopiere denne og indsætte den efter behov.

3

Hvis du finder afsnittet "Wireless Security" er ikke blevet sat op, inden dette vindue rude vælge WEP som sikkerhedstilstand og under WEP-kryptering skal du vælge "128 bit 26 hex cifre."

4

I "Passphrase" tekstfeltet, at indtaste et hemmeligt ord hjælpe med at generere nye WEP-nøgler. Klik på "Opret" knappen og nye WEP-nøgler vil blive oprettet. Sikre, at du kopierer Key # 1 (eller nøgle nummer, der er udpeget som standard sende tasten).

Netgear: De fleste Standard Trådløse routere

5

I adresselinjen i din foretrukne webbrowser, skriv http://192.168.0.1 (hvis det ikke virker, så prøv http://192.168.1.1). Dette vil bringe dig til din administration program til din router. Du vil blive bedt om at indtaste dit admin brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke har angivet dette tidligere, standardindstillingerne er "admin" som brugernavn og "password" som password. Sikre, at du ændre disse for at sikre din router administration program.

6

Vælg "Wireless Settings" i venstre side af administrationen siden, under menuen "Setup" sektionen. "Wireless Settings" side er opdelt i fire afsnit. Den fjerde afsnittet "Sikkerhed Kryptering (WEP) Key" vil liste alle og alle nøgler er tildelt til din router. Key # 1 er normalt den udpegede standard sender nøgle.

7

Hvis du ikke har oprettet en WEP-nøgle i "Wireless Settings" kan du gøre det ved først at vælge "WEP (Wired Equivalent Privacy)" under afsnittet "Sikkerhedsindstillinger".

8

Under tredje afsnit, "Sikkerhed Kryptering (WEP)", vælg "Automatisk" som "Authentication Type" og 128 bit til Kryptering styrke. Indtast en adgangssætning og klik derefter på "Generer". Du vil derefter have fire WEP-nøgler genereret med den første nøgle er den standard sende nøglen.

D-Link: DIR-615 router

9

Åbn din webbrowser og skriv http://192.168.0.1 i adresselinjen. Din administration program til din DIR-615 router åbnes. Klik på "Setup" menuvalg og vælg derefter "Wireless Settings" fra menuen til venstre.

10

Hvis du tidligere har konfigureret WEP data, vil du se flere WEP-nøgler i den nederste del af "Wireless Settings" siden. Standard WEP nummer vil blive udpeget; du kan kopiere og indsætte denne nøgle nummer efter behov.

11

Hvis du ikke tidligere har indstillet din WEP-nøgle, vil WEP sektionen ikke vise, og du bliver nødt til at skabe de nøgler for at fortsætte. Inden for "Wireless Security Mode" skal du klikke på drop-down boksen og vælge WEP. En ny sektion vil åbne op umiddelbart under "Wireless Security Mode" område.

12

Skift "WEP-kryptering" valg til 128 bit og lade alle andre indstillinger med deres standardvalg. Rul op til toppen af ​​siden og klik på "Gem indstillinger". Routeren skal nulstille og dette kan tage op til et minut. Når det er gjort, kan du logge ind på din router, skal du fortsætte til "Wireless Settings" område og kopiere WEP-nøgle efter behov.

Hvordan finder jeg venner på Reddit?

Den massive online community Reddit forbinder dig til andre Internet beboere gennem fælles interesser. Reddit er opdelt i Subreddits målrettet mod specifikke emner. Den subreddit "/ R / politik" er centreret om den politiske diskussion, mens "/ r / funny" indeholder indhold anses sjovt med brugerne, for eksempel. Reddit beskytter identitet brugerne, så hvis du ønsker at finde dine venner, du bliver nødt til at kende deres Reddit brugernavne.

Vejledning

Finde Eksisterende Venner på Reddit

1

Gå til Reddit hjemmeside, der viser tendenser indhold fra en række populære Subreddits.

2

Indtast din vens brugernavn ind i Search Reddit kassen. Tryk på "Enter" for at starte søgningen. Du behøver ikke at være logget ind på Reddit at foretage en søgning.

3

Du kan bladre igennem søgeresultaterne. Reddit viser alle indlæg, der indeholder eller er blevet indsendt af det brugernavn, du søgte. For en mere specifik søgning, skal du tilføje "author:" præfiks til din søgning. Skriv f.eks "forfatter: reddituser1" i søgefeltet.

4

Klik på din vens brugernavn i søgeresultaterne for at åbne sin profil. Hvis du er logget ind på Reddit, kan du klikke på "+ Friend" for at følge dine venners indlæg. Brugeren vil ikke besked om, at du har tilføjet ham som en ven.

At få nye venner

5

Gå til Reddit hjemmeside. Gennemse navigationslinjen øverst på skærmen; hver link peger på en subreddit dedikeret til drøftelse af et bestemt emne.

6

Klik på et emne, der pirrer din interesse. For eksempel, hvis du er interesseret i diskussioner om historien, skal du klikke på linket "History" for at gå til "/ r / historie" subreddit.

7

Klik på et link for at se dens indhold. Klik på linket "Comments" for at se samtale om dette link. Bidrage til samtalen ved at tilføje en kommentar eller ved at besvare eller stemme om eksisterende kommentarer. Du kan blive venner brugere af en given subreddit ved at deltage konstruktivt i samtaler og debatter og ved at dele din egen værdifulde og interessant indhold.

TIPS

 • Reddit-brugere holdes til en standard for adfærd kaldes Reddiquette, som dikterer, at dele en anden brugers personlige oplysninger er strengt forbudt. Der er ingen værktøj for at opdage en vens Reddit brugernavn på sitet.
 • Før springe ind i en debat, stemme om kommentarer eller diskutere indhold, læse de retningslinjer Reddiquette. Disse retningslinjer forklare, hvordan afstemningssystemet virker, og hvordan man kan være en konstruktiv og værdifuldt medlem af et subreddit samfund.
 • Visse Subreddits indeholder billeder eller oplysninger, der anses upassende for børn eller arbejdsmiljøer. Indlæg med upassende indhold er markeret med et "NSFW" tag for at identificere dem som "ikke sikkert for arbejde."
 • Nogle Subreddits har deres egne regler, der normalt er anført til højre for udstationerede links. Læs disse regler at forstå, hvordan hver subreddit forventer, at dets medlemmer af lokalsamfundet til at opføre sig.

Hvordan finder jeg en portugisisk ord?

Hvordan finder jeg en portugisisk ord?


Internettet gør det nemt at slå op udenlandske ord, med online tosprogede og flersprogede ordbøger og oversættere. Men du kan også bruge internettet til at se, hvordan ord bruges i deres oprindelige sammenhæng, og at oversætte hele websider fra portugisisk til engelsk eller omvendt.

Vejledning

1

Tjek en online portugisisk-engelsk ordbog. Print versioner af mange ordbøger er tilgængelige online, såsom "A Dictionary af engelsk og portugisisk." Du kan hurtigt finde et portugisisk ord og dets engelske betydning, eller oversætte et engelsk ord til portugisisk, ved hjælp af indbyggede søgefunktioner.

2

Brug en online translator. I modsætning til en ordbog, der håndterer et ord eller en sætning ad gangen, kan en onine oversætter som Google Translate tage et enkelt ord eller en stor blok af tekst og oversætte det fra et sprog til et andet. Du skal bare indtaste et ord i søgefeltet og vælg "oversætte fra" og "oversætte til" sprog. Der er flere gode portugisisk-engelske oversættere til rådighed.

3

Find dit ord i sammenhæng. Søg på internettet for den portugisiske ord af interesse og du vil afdække sider, der bruger ordet i sammenhæng. Du kan bruge Google Translate eller Yahoo Babelfish til at oversætte et helt websted. Du skal bare indtaste den webadresse i den relevante boks, og klik på "Translate".

4

Få hjælp. Gratis online human-drevne oversættelse tjenester som Freelang vil professionelt oversætte ord og små blokke af tekst uden beregning.

Hvordan finder jeg hvad underafsnit en adresse er på?

Hvordan finder jeg hvad underafsnit en adresse er på?


Hvor du kan besvares på mange niveauer detaljer, fra at navngive din plads i universet ("Jeg er på jorden") til at beskrive din præcise placering i et bestemt rum i dit hus ("på comfy stol i spisestue "). Ind imellem er mange geografiske afsnit og underafsnit, fra amter og byer, i skole og politi og kongressens distrikter, til lokale fast ejendom kvarterer. US Census Bureau har en bekvem online værktøj, der opsummerer det hele op.

Vejledning

1

Besøg websiden for den amerikanske Fact Finder på USA Census Bureau.

2

I kolonnen til venstre på siden, flytte musen til linket for "Maps", og klik derefter på linket der viser for "reference Maps:. Grænser"

3

Indtast postnummeret på den adresse, du søger, og klik på "Go". Dette vil åbne en grænser henvisning kort over området af interesse.

4

Klik på linket i venstre side af hjemmesiden for "Flyt på en adresse eller postnummer." Indtast adressen på interesse og klik på "Go" for at centrere kortet på den adresse, du søger.

5

Juster kort, der viser din adresse. Brug "Zoom" funktionen øverst på kortet for at justere skalaen.

Klik på "Skift grænser og funktioner" i venstre side af siden for at vise konturerne af forskellige geografiske afsnit og underafsnit.

Hvordan finder jeg ud af, om My Friend Død?

Hvordan finder jeg ud af, om My Friend Død?


Hvis du har mistet kontakten med en gammel ven, og han eller hun ikke synes at være popping op på nogen af ​​de sædvanlige sociale netværkssider, kan du har mistanke om noget er gået galt. Så hvordan kan du finde ud af om den pågældende person er stadig blandt de levende?

Forskning

Find sammen alle de oplysninger, du har på den person, at du har den korrekte stavemåde for navnet, mellemnavne, familiens navne og skole og college deltog. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke kan samle alle disse oplysninger, men det vil gøre din opgave lettere.

Nekrologer

Søg nekrolog sider af lokale og landsdækkende aviser online. Kendskab det område, hvor personen boede vil være en hjælp i dette, især hvis han eller hun har et fælles navn.

Public Records

Forskning offentlige registre. Ser online og bruge en tjeneste som Vital Rec.com eller Zabasearch du bør være i stand til at se gennem nekrologer, Census optegnelser og dødsattester. Generelt denne information vil være fri, men nogle gange bliver du nødt til at betale et gebyr.

Find en Grave

Find en Grave er en online ressource, der giver dig mulighed for at se op mange gravsten fra hele verden. Desuden indeholder det en database af kirkegårde optegnelser. Du kan søge på efternavn eller kirkegård. Dette lyder måske uhyggelige, men det kan være den bedste måde at finde ud af med sikkerhed.

Hvordan finder jeg min Windows XP Pro Key?

Hvordan finder jeg min Windows XP Pro Key?


Vide, hvordan du finder din Microsoft Windows XP Pro nøgle er en af ​​de vigtigste skridt i at installere eller geninstallation af softwaren, fordi du skal indtaste disse oplysninger for at afslutte installationen. Der er et par måder at finde nøglen eller serienummer, som alle er let at gøre. Sørg for at holde op med enhver software produktnøgler eller serienumre og gemme dem på et sikkert sted til senere brug.

Vejledning

Vejledning

1

Kig på din computer enhed. Hvis din kopi af XP Pro allerede var installeret på din computer, vil der være en mærkat med produktnøglen på bagsiden eller på siden af ​​enheden.

2

Kontroller således, at din XP Pro software disk kom i. Det kan være en plastik sag eller et papir ærme. Produktnøglen vil blive trykt på en gul eller orange klistermærke.

3

Find nummeret på software-emballage, hvis du har købt din kopi af Microsoft Windows XP Pro på en detailbutik. Det kan findes på toppen af ​​kassen.

4

Kontakt support team hos Microsoft, hvis du stadig har problemer med at finde produktnøglen. De vil være i stand til at hjælpe dig. Men hvis du har mistet eller forlagt XP Pro produktnøgle, kan du blive forpligtet til at betale et gebyr for at få en ny.

TIPS

 • Produktnøglen til Microsoft-software er 25 tegn i længden, der består af bogstaver og tal.

Hvordan finder jeg den rigtige Bærbar?

Hvordan finder jeg den rigtige Bærbar?


At købe en stationær computer kan være en kompliceret beslutning, men at købe en bærbar computer er som regel lidt mere vanskeligt, fordi det kan variere betydeligt i størrelse og muligheder, og disse muligheder kan ikke let ændres eller opgraderes på samme måde, de kan som med en stationær. Laptops også koste mere end stationære computere, så gør det bedste valg er ofte mere af en big deal, og får folk til at være mere opmærksomme på deres købsbeslutning.

Vejledning

1

Lav en liste over dine behov. Den rigtige laptop er forskellig for alle. Vide, hvad du planlægger at gøre med din bærbare computer og skrive ned, hvad der er nødvendigt for at få til at ske, såsom en lang batterilevetid, hvis du skal være væk fra en stikkontakt i længere tid.

2

Forskning laptops. Gå til bærbare producenten hjemmesider og finde, hvad de hver især har at tilbyde, herunder muligheder og priser. Fælles laptop producentens omfatter Dell, Compaq, Sony og Toshiba.

3

Læs anmeldelser på bærbare computere. Du kan læse anmeldelser på sådanne steder som Amazon og Epinions. Du bør også kigge efter anmeldelser i PC magasiner og hjemmesider. Kom virkelige liv erfaringer om, hvordan den bærbare computer fungerer, er uvurderlig. Tekniske specifikationer ofte ikke fortælle hele historien.

Hvordan finder jeg ud den sidste række i Excel & Brug det i en beregning?

Hvordan finder jeg ud den sidste række i Excel & Brug det i en beregning?


Excel er et kraftfuldt program, der giver brugeren mulighed for at manipulere data sæt beregninger, der spænder fra simple til det meget komplekse. Ofte er den sidste række af et datasæt, der anvendes i formler. Vide, hvordan du finder den sidste række i en tabel er nøglen til at forbinde datasæt. Et par enkle trin vil spare dig en betydelig mængde tid, især med flere komplekse datasæt, som strækker sig tusindvis af rækker.

Vejledning

1

Åbn Excel-regneark, der indeholder datatabel.

2

Vælg den celle, der skal indeholde formlen til beregning af den sidste række i datasættet bordet. Skriv følgende oplysninger ind i denne celle:

= MAX (ROW (A: G) * (A: G <> ""))

Hvor A: G er kolonner i tabellen, eller hvis dit bord er mindre end 100 rækker, skal du indsætte faktiske udbredelse såsom A1: G65.

3

Hit "Control", "Shift" og "Enter" samtidigt for at returnere resultatet af formlen.

4

Den viste værdi er den sidste række, der indeholder data i tabellen. For eksempel, hvis cellens indhold er "125", så ro 125 er den sidste række i regnearket, der indeholder data. Indtast disse celle koordinater i de efterfølgende formler til at bruge den sidste regneark række i beregningerne.

Hvordan finder jeg en personlig e-mail-login?

Hvordan finder jeg en personlig e-mail-login?


En personlig e-mail-login er en login, som kun du har. Det er personlig til dit navn eller dit erhverv, og det er, hvordan du logger ind på din e-mail. For at få en personlig e-mail-login, skal du først nødt til at vide, hvis du får en, der allerede er oprettet til dig, eller hvis du opretter en selv.

Vejledning

Allerede skabt

1

Finde ud af hvem der er ansvarlig for e-mail-system på din arbejdsplads, skole eller organisation. Denne person vil få din personlige login.

2

Kontakt den person eller afdeling med ansvar for e-mail og bede om din personlige login. Du får en personlig login og et password.

3

Log ind på din e-mail-konto. Lige væk, nulstille din adgangskode, så ingen andre ved, hvordan man kommer ind i din e-mail. Derefter din konto helt personlig.

Oprettelse til dig selv

4

Opret din egen personlige login ved at fokusere på dit navn. Den login eller e-mail-adresse skal have noget at gøre med, hvem du er. Niveauet af professionalisme i forbindelse med e-mail vil blive afspejlet i login. En, der er dit navn og dit navn alene er meget mere professionelt end en, der har bogstaver eller tal, der er knyttet til det, eller som har forskellige ord knyttet til den.

5

Prøv den første personlige login, som du oprette din konto. Kontoen selv vil fortælle dig, hvis der allerede er brugt, at login. Hvis det har været brugt, så prøv at variere dit login, så du kan være unik. For eksempel kan du prøve at bruge en periode eller understrege mellem dine navne.

6

Føj karakteristiske kendetegn til din personlige login, hvis du ikke kan finde en, der virker. Året du blev født, din mellemnavn eller det firma du arbejder for, er alle muligheder for at tilpasse din e-mail login.

Hvordan finder jeg min Facebook Web-adresse?

Hvordan finder jeg min Facebook Web-adresse?


Din Facebook webadresse er den specifikke webadresse, der tager en besøgende direkte til din profilside. Denne URL indeholder "facebook.com" title sammen med det brugernavn, du bruger med Facebook (for eksempel "http://www.facebook.com/username"). Når du begynder at bruge Facebook, denne information er ikke altid let at finde, fordi du bliver præsenteret med så mange sider og links, der er en del af din konto. Vide, hvordan du finder din egen Facebook-webadresse ved at forstå hvor de skal lede.

Vejledning

1

Gå til Facebook hjemmeside (se "Resources").

2

Log ind på din konto.

3

Klik på "Profil" linket øverst, højre hjørne af siden.

4

Kopier adresse, der vises i browserens vindue. Dette er den webadresse, der går direkte til din Facebook-side.

TIPS

 • Du har mulighed for at ændre din Facebook webadresse én gang, hvis du vælger. Klik på "Konto" i menuen, skal du vælge linket "Kontoindstillinger" i rullelisten, skal du klikke på fanen "Indstillinger", og klik derefter på "Change" linket i "Brugernavn" sektionen.

Hvordan finder jeg ud Hvilke Video kort er installeret i en Dell Inspiron 9100?

Hvordan finder jeg ud Hvilke Video kort er installeret i en Dell Inspiron 9100?


Hvis du har brug for at finde ud af, hvilken grafikkort er installeret på din Dell Inspiron 9100, kan du sætte skruetrækkeren tilbage i værktøjskassen. Selv hvis du har mistet de oplysninger, der er anført, hvad der kom fra fabrikken installeret på din computer, er løsningen kun et par klik med musen væk. At finde grafikkortet (eller grafikkort) installeret på din Dell bærbare computer er så let som at få adgang til Device Manager og udvide et par muligheder.

Vejledning

1

Klik på "Start" i Windows XP, og klik på "Control Panel". Klik på "Enhedshåndtering".

Klik på "Windows" logoet i Vista og Windows 7 og skrive "Device" i "Start søgning" -boksen. Hit "Enter" og klik på "Enhedshåndtering" i resultaterne område.

2

Klik på "+" tegnet ved siden af ​​din pc, hvis optionerne ikke allerede er udvidet.

3

Klik på "+" tegnet ud for "Skærmkort". Dit grafikkort vil nu blive vist. Højreklik på dit grafikkort og vælg "Egenskaber" for at lære mere information.

Hvordan finder jeg min adresse til Setup Trådløst internet?

Hvordan finder jeg min adresse til Setup Trådløst internet?


For at oprette den trådløse facilitet på en trådløs router, som f.eks netværksnavn (SSID), sikkerhedsteknologi, adgangskode (nøgle) og synlighed, skal du først indtaste routerens setup-adresse i din webbrowser. Routeren setup adressen bruges af routere til at oprette særlige internetindstillinger, såsom tilsluttet computer IP-adresser, uanset om brugerne skal logge på, før du bruger Internettet, blokerede websteder (hvis nogen), og trådløse indstillinger for internet og networking. Uden at gå til adressen, kan trådløst internet ikke oprettes, og dermed kan de trådløse computere og enheder ikke forbindelse til internettet. Denne adresse er ens mellem forskellige router fabrikanter, men få adgang til din specifikke router opsætning, du skal skrive i den rigtige. Denne router opsætning adresse vil indgå i din router dokumentation og kan også findes online.

Vejledning

1

Besøg Microsoft derhjemme trådløst netværk opsætning webside og rul ned til den tredje sektion kaldet "Konfigurer din trådløse router."

2

Kig på tabellen viser listen over router fabrikanter og tilsvarende web-adresser. Hvis din producent er angivet i tabellen, skal du kopiere og indsætte adressen i browserens adresselinje og klik på "Enter". Hvis den ikke er angivet i tabellen, skal du kontakte din router dokumentation (hvis du har det). Hvis du ikke har din router dokumentation, kan du prøve hver af de adresser, der er anført i tabellen. Det er sandsynligt, at en af ​​dem vil arbejde med din router.

3

Indtast standard brugernavn og adgangskode til din router (se tabel eller dokumentation), og klik på kategorien "Trådløse indstillinger" i venstre rude for at åbne det trådløse Internet setup siden.

Jeg har en DSL-modem & en trådløs router: Hvordan finder jeg ud routerens IP-adresse?

Jeg har en DSL-modem & en trådløs router: Hvordan finder jeg ud routerens IP-adresse?

Din trådløse router IP-adresse kan computeren finde og kommunikere med routeren. Det meste af tiden, er denne IP-adresse, der anvendes i baggrunden, så du ikke behøver at manuelt indtaste det. Undtagelsen er, når du vil konfigurere din router: at få adgang til routerens administrative værktøjer, du skal indtaste dens IP-adresse i din browser. Du kan finde denne IP-adresse ved hjælp af en simpel kommando i Windows 7.

Vejledning

1

Tilslut et Ethernet-kabel fra en af ​​de nummererede porte på din trådløse router til computerens Ethernet-port.

2

Tænd den trådløse router, og vent mindst otte sekunder, før routeren initialiseres.

3

Klik på "Start" knappen, skriv "cmd" og tryk "Enter" for at starte kommandoprompten.

4

Skriv "ipconfig" i vinduet Kommandoprompt, og tryk på "Enter".

5

Kig efter "Standardgateway" og læs tværs for at finde din trådløse router IP-adresse. Dens format ligner "192.168.1.1".

Hvordan finder jeg en billig computer tastatur bakke?

Hvordan finder jeg en billig computer tastatur bakke?


Et tastatur bakke kan være et værdifuldt redskab og en måde at gøre din computeroplevelse mere komfortabel. Desværre kan prisen på en helt ny tastaturbakke være meget dyrt. Hvis du har begrænsede midler, men stadig har brug for et tastatur bakke til din computer, skal du være kreativ og finde billige løsninger. Computerbrugere har en række interessante valg, når det kommer til at få det udstyr, de har brug for til en pris, de kan betale.

Vejledning

1

Kontakt delstatsregeringen, hvor du bor, og spørge, om de kører en stat overskud butik eller auktion site. Mange stater rundt om i landet disponere over deres gamle computerudstyr ved at tilbyde det til offentligheden til gode priser.

2

Se din lokale avis for meddelelser om edb auktioner. Mange organisationer afholde regelmæssige auktioner, hvor de sælger edb-udstyr og forsyninger, og mange andre hold auktioner en gang i et stykke tid. Drej til afsnittet af avisen, der viser de offentlige auktioner for at se en liste over auktioner.

3

Kontakt din arbejdsgiver og spørge, om de har nogen gamle tastatur bakker de planlægger at slippe af med. Mange virksomheder tilbyder deres gamle computerudstyr de ansatte langt nedsatte priser.

4

Spørg personalet på dit lokale kontor forsyning butik, når de vil køre deres næste clearance salg. De fleste kontorforsyninger køre udsalg, hvor de klare deres slutafregning produkter og demo poster.

5

Sammenligne flere forskellige størrelser af tastatur bakker og bestemme hvilken størrelse der bedst opfylder dine behov. Hvis du har en traditionel fuld størrelse tastatur, en stor tastaturbakke er nok bedst. For en slimline tastatur, kan en mindre og mere pladsbesparende design være mere passende.

6

Kontroller hver tastatur bakke til nyttige ekstramateriale, herunder pen og notesblok indehavere. Disse små extras kan gøre en stor forskel i nytten af ​​dit tastatur bakken. Også overveje at købe et tastatur bakke, der indeholder et rum for en mus. Holde både mus og tastatur under bordet og ude af syne vil give dig mere plads på skrivebordet og gøre din arbejdsplads ser mere slank og effektiv.

Hvordan finder jeg den hastighed af min processor?

Processoren hastighed på din computer fortæller dig, hvor hurtigt din computer kan behandle information. Når du køber en computer, er hastigheden på processoren, at computeren har typisk opført på listen specifikationer på kassen. Hvis du ikke holde kassen, kan du kontrollere hastigheden ud på egen hånd.

Vejledning

Windows 7 eller Vista

1

Klik på "Start" knappen.

2

Skriv "msinfo32" i søgefeltet, men gør det uden anførselstegn. Tryk på enter og systemet oplysninger vil komme op på din skærm.

3

Find linjen under Item kolonne, der siger "Processor" og ser ved siden af ​​den for at se hastigheden.

Windows XP

4

Klik på "Start" knappen.

5

Vælg "Denne computer" i menuen Start.

6

Gå til "View System Information", og se efter processorhastigheden under "Computer".

Windows 2000

7

Klik på "Start" knappen.

8

Vælg "Programmer" og derefter "Tilbehør" og derefter "Systemværktøjer".

9

Gå til "System Information", og se efter "Processor" i listen for at se hastigheden.

Hvordan finder jeg ud af hvilken slags RAM hukommelse er nødvendig for en computer?

Hvordan finder jeg ud af hvilken slags RAM hukommelse er nødvendig for en computer?


Forbedringer i computer hardware og software kan gøre det svært for den gennemsnitlige forbruger at vide præcis, hvordan man udfører en bestemt opgradering. Udtrykkene DIMM, SDRAM og DDR3 betyder intet for mange computerbrugere. Etiketter knyttet til eksisterende RAM chips undertiden identificere den type og hastighed af chip, men ofte viser kun en del nummer med nogen betydning uden for sælgers lager. Heldigvis når det kommer til RAM opgraderinger, sælgere anerkende dette problem og give let tilgængelige assistance på internettet.

Vejledning

1

Åbn din internetbrowser. Skriv adressen på en online hukommelse database i adresselinjen og trykke på "Enter" -tasten.

2

Indtast producentens navn i søgefeltet, og tryk på "Enter" -tasten.

3

Vælg model fra drop-down listen og trykke på "Enter" -tasten.

4

Vælg modelnummeret fra drop-down listen og trykke på "Enter" -tasten. Den efterfølgende skærm viser en liste over hukommelsesmoduler, der er kompatible med computeren.

TIPS

 • I de fleste tilfælde vil disse websteder også fortælle dig det maksimale mængde RAM computeren vil genkende og de levedygtige chip kombinationer.
 • Læg mærke til chip type og modelnummer. Sammenligning shopping på konkurrents websteder kan spare dig penge på din opgradering.
 • Hvis du har en ikke-branded eller specialbyggede computer, skal du kende fabrikat og model af bundkortet.
 • Computerens dokumentation, hvis det er tilgængeligt, vil ofte indeholde opgradering oplysninger.

Hvordan finder jeg, hvor meget hukommelse jeg har brugt i min pc?

Hvordan finder jeg, hvor meget hukommelse jeg har brugt i min pc?


Hvis du overvejer en hukommelse opgradering, er det en god idé at finde ud af, hvor meget hukommelse din computer i øjeblikket bruger. Hvis der i øjeblikket bruges kun en lille fraktion af din RAM, så tilføje mere hukommelse kan ikke øge systemets ydeevne så meget som du kunne håbe. Windows Task Manager vil give dig de oplysninger, du har brug, ved at vise både procentdelen og mængden af ​​hukommelse, der bruges.

Vejledning

1

Højreklik på et tomt område på proceslinjen i Windows, og vælg "Start Task Manager."

2

Klik på "Performance" fanen Windows Jobliste.

3

Kig efter den grafiske "Memory" kasse til det viste nummer. Dette tal er den mængde hukommelse, du bruger i øjeblikket.

4

Kig på den nederste kant af Windows Jobliste, hvor der står "fysisk hukommelse." Figuren er procentdelen af ​​installerede RAM systemet bruger i øjeblikket.

TIPS

 • For at få et bedre indtryk af de krav, der stilles på dit system, reproducere den mest intensive behandling session du forventer at have, såsom at køre flere programmer, der udfører en antivirus-scanning og åbning af store filer. Læs din hukommelse forbrug igen for at få hukommelse anvendes under sådanne møder.

Hvordan finder jeg den ActiveX på min computer?

Hvordan finder jeg den ActiveX på min computer?


ActiveX er en udvikling rammer skabt af Microsoft, primært til brug med Internet Explorer browser. Det giver programmører til at lave programmer, kendt som ActiveX-objekter, som udvider funktionaliteten af ​​Internet Explorer. De Adobe Flash Player og Windows Media Player browser plug-ins er to udbredte applikationer, der leveres via ActiveX. Brug af Internet Explorer tilføjelser ledelsesmæssig kontrol panel, lokalisering ActiveX-objekter på computeren bliver en hurtig opgave.

Vejledning

1

Åbn en Internet Explorer-browser-vinduet.

2

Klik på menuen "Funktioner" placeret nær det øverste højre hjørne af vinduet og vælg "Administrer tilføjelsesprogrammer". Hvis du bruger Internet Explorer 7, skal du vælge "Administrer tilføjelsesprogrammer", og vælg derefter "Aktiver eller deaktiver tilføjelsesprogrammer" fra den resulterende undermenuen.

3

Højreklik på navnet på et ActiveX-objekt, og vælg "Flere oplysninger".

4

Find den linje mærket "Folder". Denne linje angiver placeringen af ​​den valgte kontrol.

Hvordan finder jeg Ord i Mozilla Firefox?

Søgning efter oplysninger på nettet ofte fører dig til en webside, du ikke er bekendt med, der indeholder store blokke af tekst. Når du støder på en side som denne, behøver du ikke ønsker at spilde tid på at læse hele siden, du hurtigt vil finde de relevante oplysninger. Med Mozilla Firefox, kan du søge efter ord eller sætninger og få dem fremhævet på siden. Dette hjælper dig med at scanne siden for de oplysninger, du ønsker, og reducerer den tid, det tager at finde oplysningerne.

Vejledning

1

Åbn hjemmeside eller dokument, du vil søge i Firefox.

2

Tryk på "Ctrl" og "F" tasterne samtidigt på tastaturet. Denne åbne Firefox Find Toolbar.

3

Skriv det ord eller den sætning, du vil søge i Find Toolbars søgefelt, og tryk derefter på "Enter". Hvis du ønsker at udføre en søgning, der er store og små bogstaver, skal du klikke på "Match sag" afkrydsningsfelt.

4

Find det fremhævede ord eller en sætning i dokumentet. Som standard Firefox fremhæver én forekomst af søgeordet eller en sætning ad gangen.

5

Klik på "Næste" i værktøjslinjen Find for at gå til det næste fremhævede ord eller en sætning.

TIPS

 • Klik på "Fremhæv alle" på værktøjslinjen Find for at fremhæve alle kampene på en gang.
 • Du kan også klikke på "Rediger" menuen, derefter "Find" for at åbne værktøjslinjen Find.