hvem tilhører et fastnetnummer

Sådan Find ud af, hvem tilhører en Unix Group

UNIX-styresystemet har eksisteret siden slutningen af ​​1960'erne, da den blev udviklet af en forskning afdeling af AT & T. Systemet har en række stærke kommandoer, der giver brugerne mulighed for at køre programmer, spore data, og vedligeholde operativsystemet. Et af de centrale elementer i Unix er opdelingen af ​​sine brugere til brugergrupper. Dette giver visse brugere at få adgang til systemets ressourcer, samtidig forhindre andre. Du kan finde ud af, hvem tilhører en brugergruppe ved hjælp af en simpel terminal kommando.

Vejledning

1

Åbn et terminalvindue. Forskellige Linux / Unix-systemer vil have forskellige måder for at gøre dette. I nyere Linux-systemer, såsom Ubuntu, Gnome GUI (Graphical User Interface) gør denne enkle. Klik på "Programmer" i toppen af ​​skærmen, skal du vælge "Tilbehør" fra drop down menuen og derefter "Terminal".

2

Bestem navnet på den gruppe eller gruppe-id'et, du vil liste. Dette kunne bygges i Unix / Linux-grupper, såsom eller "brugere", specialfremstillede grupper "root" eller.

3

Skriv "låg -g NAME" (ingen anførselstegn) hvor navn er navnet på den gruppe, der indeholder de brugere, som du ønsker at liste.

TIPS

 • Hvis du vil gemme listen over brugere til en fil, kan du omdirigere låget output ved hjælp af kommandoen "kat".
 • Du skal være logget ind som root eller superbruger for at lister grupper, som du ikke hører.

Sådan Find ud af, hvem en email-adresse tilhører gratis

Når jeg får en mail fra en e-mailadresse jeg ikke genkende, den første ting, jeg gerne vil vide er:
"Hvordan kan jeg finde ud af, hvem en email-adresse tilhører". Jeg vil vide, hvem e-mailen er fra, før du åbner den, og jeg vil have et gratis værktøj til at gøre det med, ikke en, som jeg er nødt til at betale for.

I dag er der så meget junk mail går rundt, at du ikke ønsker at åbne en e-mail, medmindre du ved, hvem det er fra. Hvem ved, om e-mail kan indeholde en virus eller spyware eller er blot en stor fil jeg ønsker ikke tilstopning min computer.

Der er faktisk flere måder at finde ud af, hvem en email-adresse tilhører gratis. Læs nedenstående trin for at finde ud af hvordan.

Vejledning

1

Tjek din e-mail-adressebøger. Det lyder måske indlysende, men i dag, folk har så mange e-mail adresser, hver med deres egen adressebog. Nogle gange glemmer vi en e-mail-adresse, som vi har gemt i en af ​​vores adressebøger. Så før de går amok, så tjek alle dine adressebøger. (Gratis og nem måde at finde ud af, om du kender den person, der sender dig på e-mail.)

2

Læs emnet for e-mailen. Det lyder måske indlysende, men hvis jeg ønsker at vide, hvem en email-adresse tilhører, jeg ofte ser på emnelinjen. Mange mennesker vil skrive deres navn i emnelinjen, især hvis de skriver fra en e-mailadresse som de normalt ikke skrive fra. Mange mennesker har forskellige gratis e-mail adresser og sluk hvilke de skriver fra.

3

Kig på den første del af e-mail-adresse (før @).
Mange gange er der en del af et for- eller efternavn, du kan genkende. Så analyserer den første del af den e-mailadresse, og se om du genkender enten en for- eller efternavn derinde.

Fælles e-mail-former omfatter:

Mange e-mail-adresser tilføje numre til slutningen af ​​e-mail-adresse for at gøre adressen unik. Bare ignorere them.First indledende og efternavn (så tag det første bogstav og se om du genkender resten af ​​e-mail-navn) Delvis efternavn (især hvis efternavn er meget lang) initialer fornavn, mellemnavn og sidste navn (så hvis du får en e-mail-adresse som "[email protected]" Prøv at tænke, hvis du kender nogen, hvis initialer er BRF) 4

Kig på domænenavnet på den e-mailadresse.
Det næste skridt i at vide, hvem e-mailadresser tilhører er at se på domænenavnet.
Kan du genkende domænenavnet?
Er det domænenavn ligner en virksomhed, du kender?
Domænenavne er meget billige i dag, så virksomheder og enkeltpersoner købe dem frit. Domænenavnet kan tilhøre en af ​​dine venner, der har købt en privat domænenavn så se, om domænenavnet ligner en første og / eller efternavn på din ven (se trin ovenfor).

5

Søg et til e-mail-adresse i Google. Se om nogen websider komme med denne e-mail-adresse.

6

Søg efter domænenavnet i Google. Se, om der er en hjemmeside forbundet med domænenavnet. Er det en hjemmeside for et firma, du kender? Er det en hjemmeside for en venners blog?

7

Vis alle overskrifterne i den e-mailadresse.
Afhængigt af dit e-mail-program eller software, der er forskellige måder at gøre dette, men ved at se alle de overskrifter, vil du få et indblik i, hvem den email-adresse tilhører.

8

Slå op IP-adressen.
Har en IP-adresse søgning for at finde ud af, hvor e-mailen stammer fra. Se om du kan genkende placeringen.

9

Har et domænenavn se op søgning på domænenavnet på den e-mailadresse. (Søge på Google efter "domænenavn se op"). Dette vil returnere dig oplysninger om, hvem domænenavnet tilhører.

10

Omvendt email søgning. Der er forskellige tjenester online, så du behøver reverse email søgninger. Slå dem op i Google. Nogle vil opkræve penge, men nogle tilbud i det mindste delvis oplysninger gratis (eller et gratis begrænset tid medlemskab).

TIPS

 • Forinden alle former for søgninger, se på den e-mailadresse adresse nøje - det er det første skridt i at besvare spørgsmålet: "Hvordan kan jeg finde ud af, hvem en email-adresse tilhører"

Sådan finder du som et skærmnavn tilhører

Sådan finder du som et skærmnavn tilhører


Der er tidspunkter, at nysgerrighed bare får det bedste af os, og vi ønsker at vide, hvem et kaldenavn tilhører. Andre gange får vi irriterende meddelelser fra folk, der antager de er helt anonym, så at vide mere information om en skærm navn kan bemyndige andre til at sætte en stopper for uhensigtsmæssig eller uønsket adfærd på nettet.

Søgning forskellige online værktøjer gør det muligt at finde ud af, hvem et kaldenavn tilhører.

Vejledning

1

Gå til Pipl. Vælg "username" og skriv brugernavnet på den person, du leder efter. Pipl udfører omfattende web søgninger på sociale netværk og bookmarking databaser og andre søgemaskiner og ofte ekstrakter og efternavne forbundet til brugernavne.

2

Besøg Spokeo. Klik på "username" og indtast i personens brugernavn, du leder efter. Spokeo søger alt fra blogs til Amazon og Ebay for en persons brugernavn.

3

Gå til Peeku. Indtast brugernavnet på den person, du leder efter i det relevante felt. Derfra kan du forfine din søgning baseret på land, alder og køn.

4

Besøg Pulse Yahoo siden. Log ind og vælg "finde folk". Angiv det brugernavn på den person, du leder efter, selvom du ikke er sikker på, de har en Yahoo-konto. Nogle mennesker bruger typisk det samme brugernavn på tværs af flere IM og e-mail platforme.

TIPS

 • Hvis du føler, du er i umiddelbar fare på internettet, skal du kontakte de lokale myndigheder eller ringe 911.

Hvordan at spore, hvilket land en IP-adresse Tilhører

En IP-adresse er en computer eller et netværk adresse på internettet. Internet-udbydere køber store blokke af hinanden følgende IP-adresser på en bulk hastighed, så de kan vende rundt og give dem til deres kunder på detailpriserne. Der findes flere databaser på World Wide Web, som listen hinanden følgende IP-adresse blokke efter land og internetudbydere eller give en søgning den anden vej rundt. Denne type oplysninger er offentligt kendt og gratis.

Vejledning

1

Åbn din foretrukne webbrowser og surfe på IP2Location.com, Whatismyipaddress.com/IP-lookup, Software77.net/geo-IP/ eller Selfseo.com/ip_to_country.php

2

Indtast IP-adressen i det relevante felt på nogen af ​​de websider. Indtast for eksempel 123.123.123.123

3

Klik på søg knappen "Find sted", "Send", "Opslag IP-adresse" eller "Find Land", afhængigt af hjemmesiden. Sitet vil så fortælle dig at hvilket land IP-adressen tilhører. Brug af IP-adressen fra oven, for eksempel, vil du finde ud af, at det hører til "China Unicom Beijing provinsen Network" i Beijing, Kina.

Sådan bruges objekter til Execute Metoder der tilhører abstrakte datatyper i Java

I datalogi, en abstrakt datatype en datastruktur, der kan udføre en hvilken som helst af et givet sæt af operationer på de data, den gemmer. Disse operationer (og de betingelser, hvorunder de hver især kan kaldes) er fuldstændig specificeret for en given ADT, herunder parameterlister og returnere værdier. Den ADT angiver ikke noget, men om den underliggende implementering - således at, at gennemførelsen kan ændres uden at skulle udbrede enhver ændring kode, der bruger ADT. I objektorienterede programmeringssprog som Java, en ADT svarer til den offentlige grænseflade af en klasse.

Vejledning

1

Importer pakkerne kræves af klassen i begyndelsen af ​​din Java-kode, som i følgende eksempel:

import java.util.GregorianCalendar;

Klassen pågældende kan være en af ​​de foruddefinerede Java bibliotek klasser (som i eksemplet), eller er defineret af din egen kode.

2

Opret en instans af ADT ved at oprette et objekt, der instantierer klassen, som i følgende kodeeksempel:

GregorianCalendar myDate = ny GregorianCalendar (2011, Calendar.JULY, 5);

Eksemplet opretter et objekt og initialiseres ved at kalde GregorianCalendar constructor, der tager en måned, dag og år som input og returnerer en GregorianCalendar objekt med den angivne dato. Dette særlige dato er 2011/07/05. Eksemplet gemmer også en henvisning til det nye objekt i variablen "myDate".

3

Udfør en metode tilhører ADT ved at kalde den tilsvarende metode på objektet blev oprettet i trin 2, som i følgende kodeeksempel:

lang millisecondsElapsed;

millisecondsElapsed = myDate.getTimeInMillis ();

Eksemplet udfører metoden "getTimeInMillis ()" på objekt "myDate". Metoden returnerer, efter sædvane, at antallet af millisekunder forløbet mellem datoen repræsenteret ved ADT og begyndelsen af ​​Januar 1, 1970.

Hvordan at finde den Navn et telefonnummer tilhører

Betyder det telefonnummer Lyder det bekendt? Måske har du en nummeret uden et navn kradsede på et stykke papir eller en har vist op på din telefonregning, du ikke genkender. Måske har du fundet, at særlige element, du har ledt efter i rubrikannoncer, men efter en lang snak med ejeren, du fandt ud punktet var 100 miles væk og ikke værd at turen. En omvendt telefonnummer lookup kan hjælpe dig med at finde navnet tilhører denne intim telefonnummer eller kan fortælle dig, hvor du skal gå, før du bruger din tid på telefonen.

Vejledning

1

Gå til en gratis reverse telefonbog på internettet, såsom AT & Ts Anywho eller Super Pages (se links i afsnittet Ressourcer nedenfor). På sitet finder du et sted at indtaste telefonnummeret. Følg instruktionerne for det korrekte format.

2

Prøv en Yahoo! eller Google-søgning på selve nummeret, hvis du ikke kan finde nummeret på en gratis reverse bibliotek, hvilket betyder, det nummer, du leder efter, kan være en mobiltelefon eller unoterede. Nogle gange vil folk sende deres numre på personlige eller organisation hjemmesider med andre kontaktoplysninger.

3

Prøv en betalt reverse telefon websted, der vil vise dig private numre sammen med andre offentlige registrere oplysninger, hvis du er villig til at bruge pengene. Nogle betalte lokaliteter omfatter Intelius og People Finders. Omkostningerne vil variere afhængigt af stedet og mængden og typen af ​​oplysninger, du beder om.

Sådan bruges et telefonnummer at se, hvem det tilhører

Sådan bruges et telefonnummer at se, hvem det tilhører


At finde en fredet hjem telefonnummer er generelt en simpel opgave, der kan udføres gratis. Mange websteder tilbyder reverse telefon tjenester, der hjælper dig med at finde oplysninger om ejeren af ​​et børsnoteret hjem telefonnummer uden omkostninger. Men der opstår problemer, når du forsøger at slå op et hjem telefonnummer, der ikke er anført, eller er en mobiltelefon nummer. Eftersom disse oplysninger ikke er offentligt tilgængelige, bliver du nødt til at betale et bestemt beløb for at finde ud af om ejeren af ​​denne type telefonnummer.

Udover reverse telefontjenester, også findes andre metoder til at finde ejeren af ​​et telefonnummer. Du kan søge efter en persons telefonnummer på sociale netværk fora, offentlige ressourcer optegnelser, og andre steder på internettet. Folk undertiden sende oplysninger på Facebook, eller når at placere en annonce for at sælge deres bil på Edmunds. Kan være nyttig Kørsel af en grundig Internet check til at få oplysninger om et telefonnummer.

Vejledning

1

Vælg en hjemmeside, såsom adresser, Reversephonedirectory eller People 411 (se links i Resources), udstyret til at finde ejeren af ​​et telefonnummer. Indtast telefonnummeret i det givne felt og tryk på "Enter" for at få resultaterne. Hvis det nummer, du leder efter, er en offentligt tilgængelig børsnoteret nummer, vil du få oplysninger om ejeren gratis. Men hvis du søger en ikke-børsnoterede hjem nummer eller en mobiltelefon nummer, vil hjemmesiden bede dig om at foretage en betaling, før du modtager resultaterne. Betalinger varierer fra websted til websted, men generelt spænder fra $ 5 til $ 10 per søgning.

2

Søg telefonnummeret ejer hjælp Pipl, folk søgemaskine (se link i indtægter). Vælg linket "Telefon" fra toppen muligheder og indtast telefonnummeret til den respektive område. Klik på "Søg" for at finde ud af oplysninger om dette nummer. Pipl vil kigge efter telefonnummeret for at se om det var sendt af ejeren på alle online forum eller anden hjemmeside. Den vil også søge telefonnummeret i offentlige registre tilgængelige online.

3

Søg efter telefonnummeret ejer på social networking websites. Websites såsom Yoname (se link i indtægter), giver dig mulighed for at søge en persons telefonnummer tværs populære sociale netværk som Facebook, Blogger, Digg, Friendster, Myspace, You Tube, og andre. Hvis telefonnummeret er opført på nogen af ​​disse websteder, vil du være i stand til at kontakte ejeren af ​​nummeret efter tilmelding på den særlige hjemmeside.

Sådan finder du som en adresse Tilhører

Sådan finder du som en adresse Tilhører


Når du søger efter oplysninger om en person, du starter typisk med et navn for at finde programoversigter som et telefonnummer eller adresse. Imidlertid er det undertiden nødvendigt at gøre det modsatte; at udføre en søgning med en adresse eller telefonnummer for at finde navnet på den person. Denne type søgning er kendt som en omvendt søgning. Der er flere online værktøjer, du kan bruge til at foretage en omvendt søgning for at finde den person, der er forbundet med en bestemt adresse.

Vejledning

1

Foretag en omvendt søgning på Superpages.com ved at indtaste adressen i afsnittet "Reverse adresseopslagsmenuen". Søgeresultaterne vil vise navnet på den person på denne adresse, hvis det er i databasen. For et højhus, vil flere navne blive opført.

2

Foretag en omvendt søgning på Intelius ved at indtaste adressen. Denne kommercielle folk-finding tjeneste har en database med flere hundrede millioner af amerikanere og vil vende-søge på adressen til at returnere et tilhørende navn eller navne.

3

Spørg en bibliotekar. Hvis Superpages eller Intelius søgninger ikke finder de oplysninger, du er ude efter, biblioteker har ofte speciale databaser som ReferenceUSA som ikke er tilgængelige for offentligheden. Din bibliotekar kan hjælpe dig med at foretage en omvendt søgning efter de oplysninger, du søger.

Hvordan kan man se, hvilken driver tilhører en enhed

Hvordan kan man se, hvilken driver tilhører en enhed


Forskellige enheder på computeren er drivere knyttet at give dem mulighed for at køre problemfrit og korrekt. Under opdaterede drivere på dine enheder vil sikre, at dine enheder kører så optimalt som muligt. Downloading og opdatering af drivere til de fleste bilister er gratis og tilgængelig fra den officielle driver og enhedens hjemmeside. Adgang til området for at se de forskellige drivere og enheder på computeren er enkel og kræver ingen teknisk computerfærdigheder at fuldføre.

Vejledning

1

Vælg "Start" fra din computers skrivebord.

2

Vælg "Control Panel" og vælg "Hardware og lyd" for at indlæse forskellige enhedsindstillinger.

3

Klik på "Enhedshåndtering", og gøre det muligt for Device Manager til at fremstå som et nyt vindue på din computer.

4

Dobbeltklik på enheden på listen i Enhedshåndtering, som du gerne vil se flere oplysninger om. Dette vil åbne en liste over aktuelle enheder inden for de afsnit i din computer (f.eks Display Drivers og skærme).

5

Højreklik på den specifikke enhed i rullelisten, som du gerne vil finde information føreren om, og vælg "Egenskaber". Lad det nye vindue af enhedens egenskaber skal vises.

6

Vælg "Driver" for at se føreren information enhedens. For specifikke detaljer og filoplysninger på enhedens driver, skal du vælge "Driver Detaljer" i "Driver" vinduet.

TIPS

 • En forældet driver kan forårsage fejl med dine enheder. Opdater enhedens drivere for at sikre optimal ydeevne med enheden.

Sådan Skriv "Tilhører" Symbol

Mens simple tekst programmer som Notesblok kan skabe grundlæggende maskinskrevne dokumenter, mere robuste tekstbehandlingsprogram programmer giver dig mulighed for at indsætte specialtegn og ligninger. Microsoft Word indeholder en ligning editor værktøj til at skabe matematiske formler i tekstdokument. Ligningen editor værktøj indeholder en række almindeligt anvendte matematiske udtryk, såsom "hører til" symbol. Dette symbol ligner en mindre og mere buede "E" Du kan også finde en ligning editor værktøj i andre gratis programmer, hvis du ikke har Microsoft Word, som Google-dokumenter.

Vejledning

Microsoft Word

1

Åbn Word-dokumentet, og klik på det område, du ønsker at indsætte "hører til" symbol.

2

Klik på "Indsæt" fanen på menulinjen, og klik derefter på "Equation" knappen på yderst til højre på menulinjen. Du kan også klikke på pilen under "Equation" knappen og vælg "Indsæt ny ligning."

3

Fremhæv ligningseditoren boksen for at åbne "Design" fanen på menulinjen. Vælg "hører til" symbol på den viste liste. Klik på en hvilken som helst del af dokumentet for at afslutte ligningseditoren boksen når du er færdig indsætte symbolet.

Google Documentss

4

Log ind på din Gmail-konto og gå til Google Dokumenter-programmet ved at vælge "Dokumenter" i menulinjen. Åbn det dokument, du vil redigere eller oprette en ny.

5

Klik på plads i dit dokument, som du vil indsætte symbolet. Klik på "Indsæt" i menulinjen, og vælg "ligning".

6

Kig på den nyligt dukkede Equation værktøjslinjen for at se en liste over forskellige funktioner. Klik på det tredje sæt af funktioner fra venstre, som vil omfatte en "ikke lige" skilt.

7

Vælg "hører til" symbol fra drop-down listen for at indsætte det i dokumentet.

Sådan køber et domænenavn, der tilhører en anden

Sådan køber et domænenavn, der tilhører en anden


Nogle gange er den rigtige navn er alt hvad du behøver til din hjemmeside. Dit domænenavn er, hvordan folk husker dig. Så du har den perfekte idé til din hjemmeside, og du tænkt på det perfekte domænenavn kun at finde ud af, at navnet er taget. Lær, hvordan du kan forsøge at købe dette domænenavn.

Vejledning

1

Besøg Network Solutions WHOIS søgning hjemmeside.

2

Indtast det domænenavn, du ønsker, og klik "Søg".

3

Rul ned og se på højre side af siden for "Kom med et tilbud."

4

Indtast "Købstilbuddet Beløb" og klik "Kom med et tilbud." Network Solutions vil underrette dig, hvis tilbuddet blev accepteret.

Hvordan at finde den adresse, der tilhører et telefonnummer

Hvordan at finde den adresse, der tilhører et telefonnummer


At finde en adresse baseret på et telefonnummer er kendt som en "reverse lookup". Typisk tilbage i de dage, hvor telefonbogen var kilden til de fleste nummer opslag, reverse opslag var vanskeligt at gøre, hvis ikke umuligt. I dag, reverse opslag er hurtigt, nemt og gratis.

Vejledning

1

Bestem telefonnummeret, som du søger en adresse. Anskaf nummeret, områdenummer og om nødvendigt landekode det nummer, du vil se op.

2

Åbn en af ​​de mange steder, der tilbyder en online database for reverse opslag. Vælg den fane, der siger "Reverse Lookup" eller "Reverse Phone."

3

Indtast telefonnummeret i søgefeltet. Indtast det fulde antal, inklusive områdenummer i den afsatte plads. Tryk på knappen "Søg" og vente på resultaterne skal vises.

4

Optag oplysninger. Webstedet bør opliste, hvis de er tilgængelige, grundlæggende adresseoplysninger herunder vejnummer, gade, by, stat og postnummer.

TIPS

 • Bemærk: mobilnumre typisk ikke arbejde med reverse opslag.

Sådan finder du som en IP-adresse Tilhører

Sådan finder du som en IP-adresse Tilhører


Hver computer med adgang til internettet er tildelt en IP (Internet Protocol) adresse, der vises som fire undergrupper fra 0 til 255 (eksempel: 255.255.0.0) (Se reference 1) I teorien bør antallet identificere eventuelle Internet-bruger, men det er faktisk ikke så simpelt. På grund af den tunge trafik på internettet, de fleste Internet Service Providers (ISP) for at anvende dynamiske (roterende) IP-adresser i stedet for statiske (faste) dem. Men hvis nogen er spamming dig eller chikanerer dig på nettet (normalt via e-mail), at IP-adressen er nyttigt at lokalisere den generelle placering af computeren, og ejeren af ​​adressen. Hvis IP-adressen ejeren er en internetudbyder, kan du kontakte dem for at hjælpe med at identificere seksuel chikane, der bruger deres system.

Vejledning

Identifikation af en IP-adresse

1

Åbn den e-mail, du ønsker at spore, og find email header - den detaljerede blanding af kode, der giver stien e-mailen tog for at komme til dig. I dag er headeren skjult af de e-mail-programmer, men der er som regel en mulighed for at åbne en "detaljeret header" eller "avancerede indstillinger", og dette vil normalt vise den fulde header.

2

Identificer afsenderens IP-adresse i overskriften. Det er lettere sagt end gjort, fordi de fleste overskrifter viser flere IP-adresser; men hvis en person sendte emailen personligt til dig, der er den korrekte IP-adresse normalt findes i den sidste "Modtaget: fra" linje. Kopier IP-adressen til din Udklipsholder.

3

Gå til et websted, som identificerer IP-adresser, som f.eks ws.arin.net eller www.IP-address.com. Indsæt IP-adresse i søgefeltet, og tryk på "Send forespørgsel". Hvis IP-adressen er gyldig, vil ejeroplysninger og placering dukke op på næste side. Hvis du er heldig nok til at have fundet en statisk IP-adresse, vil du modtage mere detaljerede oplysninger om afsenderen; hvis det er en dynamisk IP-adresse, vil det identificere internetudbyder. Kontakt internetudbyderen for at rapportere afsenderen.

TIPS

 • Du kan også identificere besøgende på din hjemmeside eller blog ved IP-adresse med visse website trackers som SiteMeter, som vil give dig en smule kode til at indsætte i din webside. Du kan kontrollere disse IP-adresser på samme måde som dem, der findes i e-mail-overskrifter.
 • Hvis du er ved at blive sendt af en professionel spammer, chancerne er mange af de oplysninger i e-mailen header er forfalsket, og det er vanskeligere at identificere den sande IP-adresse. For disse, anbefales det at bruge en tjeneste som SpamCop, som vil analysere din email header, finde IP-adressen og rapportere spammer for dig.

Hvordan at finde den Phone Carrier Hvem ejer et telefonnummer

Hvordan at finde den Phone Carrier Hvem ejer et telefonnummer


Hvis alle de oplysninger, du har, er et telefonnummer, kan du finde teleselskabet eller bærer for telefonen, samt oplysninger om, hvem der ejer telefonen. Denne information er nyttig, hvis du bliver kaldt af en person på et nummer, du ikke kan genkende. Du kan være interesseret i at finde ud bæreren for en række en du kender. Ofte hvis de har samme luftfartsselskab, som du gør, kan du tale med denne person gratis.

Vejledning

1

Skriv ned det antal, som du ønsker at finde luftfartsselskabet. Hvis nummeret tilhører en person, du kender, kan du allerede har det, men hvis du forsøger at finde ud af mere information om et nummer, du ikke kender, skal du skrive det ned, når telefonen er kaldt.

2

Vælg en omvendt telefon lookup service til brug. De fleste af sådanne tjenester er gratis, men ikke alle reverse telefon opslag vil fortælle dig transportøren for telefonnummeret. Et par, der vil omfatte PhoneBooks.com og Number-Finder.info (se Resources).

3

Besøg hjemmesiden for den reverse telefon lookup service, du har valgt. Indtast det telefonnummer, du skrev ned, og klik på "Søg".

4

Rul gennem de tilgængelige oplysninger at finde telefonen luftfartsselskab. Den vil blive opført ved siden af ​​"Phone Carrier" eller "Selskabet".

Sådan Find ud af, hvem er tilsluttet til din trådløse

Sådan Find ud af, hvem er tilsluttet til din trådløse


Hvis det trådløse netværk ikke er sikret, kan alle i nærheden med en computer med trådløst udstyr adgang til og oprette forbindelse til det, bevidst eller ved et uheld. Yderligere, uautoriserede forbindelser kan bremse din internetforbindelse og lade dine computere sårbare over for angreb. Hvis nogen er tilsluttet netværket downloader ulovligt materiale, kan du blive holdt ansvarlig. Du kan identificere de enkelte computere ved deres Media Access Control eller Internet Protocol adresse.

Vejledning

1

Klik på "Start", "Run," type "cmd" (uden anførselstegn) i feltet "Åbn", og klik "OK". Skriv "ipconfig / all" (uden anførselstegn) på skærmen, og tryk på "Enter". Rul ned til afsnittet "Wireless LAN adapter Trådløs netværksforbindelse" og nedskrive streng af bogstaver og tal ved siden af ​​"Physical Address", "IPv4-adresse" og "Standard gateway". Den første er din MAC-adresse, den anden er din IP-adresse, og den tredje er IP-adressen på den trådløse router. Processen er den samme for Windows XP, Vista og 7. Gentag disse trin med hver computer tilsluttet til netværket.

2

Åbn din internetbrowser, skal du skrive IP-adressen på din router i adresselinjen og trykke på "Enter". Indtast dit brugernavn og adgangskode eller standard detaljer fra din router dokumentation og log ind på din router kontrolpanel. Under "Administration" fanebladet klik på "Log", og om nødvendigt aktivere logføring ved at kontrollere "Aktiver" valgmulighed.

3

Klik på "Udgående Log" knappen og kontrollere IP-adresser i "LAN IP" kolonne mod den liste, du oprettede i trin 1. Identificer eventuelle IP-adresser i logfilen, der ikke tilhører en af ​​dine computere.

4

Klik på fanen "Setup" og om nødvendigt aktivere "DHCP-server." Check hvem der er logget på netværket i øjeblikket ved at klikke på fanen "Status" og vælge "Lokalt netværk" og "DHCP Clients Table". Tjek listen over aktive IP og MAC-adresser mod din liste. Den "Klient Host Name" kan give nogle fingerpeg om identiteten af ​​enhver Ukendt forbindelser.

Hvordan opretter jeg en lærer hjemmeside gratis?

Hvordan opretter jeg en lærer hjemmeside gratis?


I dag, uddanne studerende kræver brug af teknologi, og som har en lærer hjemmeside er et andet værktøj en lærer har til rådighed for at øge læring. Ifølge det amerikanske Department of Education, "kan uddannelse ---" e-learning "--- forbedre, hvordan elever lærer, kan forbedre, hvad eleverne lærer, og kan levere høj kvalitet læring"

Mange software virksomheder og hjemmesider er opmærksomme på behovet for lærere og elever til at få nem adgang til online-materialer til deres klasser. Således er en lang række gratis hjemmeside er tilgængelige for lærere, som ønsker at lave en hjemmeside for studerende og klasse brug.

Vejledning

Trin i processen

1


Lærere kan designe en hjemmeside til at tjene en række formål for deres studerende.


Vurdere dens tilsigtede anvendelse.

Undersøg, hvordan du vil bruge hjemmesiden ved at overveje, hvad du agter at gøre med det. Vil det være et sted, hvor du sender oplysninger om dig selv, klassen, og klassen opgaver? Eller vil det være et websted, der beder om eller tillader deltagelse fra de studerende? Som forfatter og pædagogisk forsker Doug Johnson bemærker, være opmærksom på de mange forskellige formål, dit websted kan tjene: en generel klasse beskrivelse, en oversigt over enheder, projektinformation og "real-time oplysninger om resultaterne af de enkelte elever."

2


De fleste skoler har en internetforbindelse politik om hjemmesider, lærere bør vide.


Kend din skole politik.

Læs din skole politik om lærer website brug for at sikre du vil følge den, når du opretter hjemmesiden. Nogle skoler tillader ikke lærerne til at oprette hjemmesider, hvor de netværke med deres elever, medmindre det er en skole-sponsoreret hjemmeside. De fleste skoler har dog ikke har restriktioner mod at oprette en hjemmeside, der fungerer som en oplysende værktøj.

3


En lang række gratis website bygherrer er tilgængelige for lærere.


Udforsk hjemmesiden muligheder.

Find de gratis tjenester på hjemmesiden, der er tilgængelige og vælge den, der vil fungere bedst til dit formål. For udstationering oplysninger, der gentager eller er i tillæg til klasseværelset opgaver, gratis hjemmeside programmer som Webs.com eller Google har platforme, der er relativt ad-fri og let at bygge og vedligeholde. Du har mulighed for at lade eleverne til at kommentere eller blokere kommentar funktionen. Studerende kan også bygge deres egne sider på disse og andre steder og knytte dem til din. Andre programmer, såsom Classjump.com, Teacherweb.com eller EducatorPages.com, er designet til lærer-elev brug og har specifikt uddannelses-baserede applikationer.

4


Administratorer og tekniske supportmedarbejdere folk kan hjælpe samle en pålidelig hjemmeside service.


Bekræft brug af særligt websted.

Spørg din skolens administration eller teknologi koordinator efter du har plukket ud et program og bekræfte, hvis det er en acceptabel, pålidelig en at bruge. Nogle skoler har licensaftaler med virksomheder som Saywire.com, så du kan opbygge en hjemmeside med deres skole-godkendt system.

5


Mange gratis hjemmeside bygherrer har skabt til lærere.


Følg website anvisninger for opsætning.

Når du har valgt og tilmelde dig et specifikt program, skal du følge anvisningerne for at uploade oplysninger om dine klasser. Generelt gør lærer website bygherrer ikke kræves kendskab til programmering eller HTML. De giver trin-for-trin information og give tutorials forklarer, hvordan man opbygger sider, redigere dem og arrangere dem på hjemmesiden.

TIPS

 • Hvis du tilhører en lærer listserve, bede om input fra andre lærere om de websteder, de har brugt, og hvorfor de gjorde eller ikke lide dem.
 • Kig på nogle eksempler på lærere hjemmesider, som du kan finde ved at søge på noget websted, der er vært gratis sider. Kontakt lærerne, hvis du har spørgsmål om deres websteder.
 • Kend de mulige negative konsekvenser, når oprette en hjemmeside, der giver interaktion med eleverne. De fleste skoler har politikker mod sociale netværk med studerende, så sørg for, at du har mulighed for at redigere, slette og endda blokere studerendes input, hvis det er uhensigtsmæssigt.
 • Opdater regelmæssigt eller tage ned webstedet. Hvis eleverne --- og forældre --- opleve, at dit websted ikke er løbende vedligeholdt, vil de ikke finde det en pålidelig kilde, som dårligt reflekterer over dig, klassen og skolen. Hvis du opdager, at du ikke kan holde den site som du ønsker, tage det ned.

Sådan kører ANOVA i SPSS

SPSS er et statistisk analyse program, der kan udføre en lang række komplekse dataanalyse procedurer, herunder en variansanalyse eller ANOVA. En ANOVA bruges til at afgøre, om forskellene i hjælp af tre eller flere sæt af data er statistisk signifikant. Selv om processen kan være lidt skræmmende i starten, det er en forholdsvis enkel analyse til at gennemføre og fortolke, når du har prøvet det et par gange.

Vejledning

1

Sørg for, at data er organiseret hensigtsmæssigt i SPSS. Hver række skal udelukkende repræsentere en deltager, og hver kolonne en separat variabel.

2

Tilføj en gruppering variabel, hvis du ikke allerede har gjort det. Klik på fanen nederst til venstre "Variabel" og tilføje en variabel kaldet "Gruppe" i en tom række. Klik derefter på "Data" fanen, og giver hver deltager et nummer baseret på den gruppe, han tilhører.

3

Klik på "Analyze" fra de vigtigste bar i toppen af ​​skærmen, så "Sammenlign Betyder" og derefter "One-Way ANOVA."

4

Klik på "Gruppe" fra listen over variabler til venstre, klik derefter på pilen ved siden af ​​"Factor" boksen. Den variable vil bevæge sig på tværs, i den kasse. Klik på navnet på din afhængige variabel fra listen til venstre - det vil sige, den variabel, du vil se, om der er en forskel mellem grupperne. Klik derefter på pilen ved siden af ​​"Dependent List".

5

Klik på "Indstillinger". Et nyt vindue vises, hvor du kan tilpasse produktionen af ​​ANOVA. Klik på "Descriptives", som giver dig en række nyttige statistikker, herunder de midler, standardafvigelser, standard fejl, komfurer og konfidensintervaller for hver gruppe. Kontroller konventioner publikationen eller klasse du sender din analyse til, så du ved, hvilke af disse til rapporten. Vælg "Betyder Plot" afkrydsningsfelt, hvis du ønsker at se en graf over dine resultater. Klik på "Fortsæt" når du er færdig.

6

Klik på "OK" for at køre analysen. Det kan tage et øjeblik, afhængigt af hastigheden på din computer og den mængde data, du analyserer. Når anaysis er færdig, vil resultaterne blive vist i "Output" SPSS vinduet. Hvis du ikke har en udgang skærm, vil man blive lavet til dig automatisk.

TIPS

 • SPSS hedder nu PASW, selvom ældre versioner af softwarepakken bevarer SPSS navn.

Hvem ejer proprietær software?

Hvem ejer proprietær software?


Registrerede virksomheder er de eneste ejere af juridiske rettigheder anstændighed software. Virksomheden eller den bruger, der køber softwaren bliver licenstageren og skal acceptere den juridisk bindende aftale, der står mellem brugeren og den overførte virksomhed. I henhold til denne aftale, kan brugeren ikke distribuere, ændre eller kopiere funktionerne i softwaren på nogen måde. Det er det modsatte af open source software.

Fordele

En ting, der kan sætte anstændighed software bortset fra open source eller fri software er stabilitet. Virksomheder, der frigiver ordentlighed software test og sikre, at deres software fungerer som forventet. Udgifterne til disse tests og opgraderinger videregiver til kunderne. Et væsentligt træk ved leverandørejet software er forbrugeren støtte fra de registrerede virksomheder. Det betyder, at consumerâ € ™ s problemer med softwaren er registrerede companiesâ € ™ spørgsmål at løse. Eftersalgsservice også kan være et vigtigt element for personer eller virksomheder, der søger om støtte og vejledning efter købet af softwaren.

Ulemper

Den mest åbenlyse ulempe ved leverandørejet software koste. Typisk anstændighed software leveres i bundtet pakker, der omfatter installation pakke, støtte, tjenester og årsgebyrer. Disse tjenester kan komme til en stor pris. En yderligere ulempe er, at forbrugeren er prisgivet selskabet. Hvis thereâ € ™ sa funktion, der doesnâ € ™ t arbejde korrekt, eller hvis forbrugeren identificerer en fejl, selskabet sandsynligvis vil indeholde en rettelse til spørgsmålet i den næste udgave af softwaren - hvis thereâ € ™ sa næste udgivelse. Det betyder, at forbrugerne kan have behov for at udtænke midlertidige løsninger for disse spørgsmål.

Proprietary vs. Open Source

I modsætning til de regler og forskrifter, der kommer bundet med anstændighed software, open source software tilhører ingen. Der er ingen juridiske konsekvenser for redigering, distribution eller reverse engineering af softwaren. Faktisk som med de fleste open source-software, koden kilden til software er tilgængelig til redigering, forbedring og tilpasning. Dette giver softwaren mange ruter af forbedringer og tilpasning som tech samfund har ret til at ændre softwaren, som de vil.

Behandling

Open source synes at være råb af fremtiden, fordi det giver brugerne kontrol og fleksibilitet af den software, de bruger. Nogle eksempler på open source-software er Wordpress, Magento, FileZilla, Audacity og GIMP. Omvendt er anstændighed software virksomheder stadig kæmper en stærk kamp. Eksempler på leverandørejet software omfatter Microsoft Office, Adobe Photoshop, Cyberlink DVD. Interessant, ifølge PC World, at debatten ikke længere om, hvilken software vinde kampen, men som lejr gør softwaren tilhører. Dette skyldes, at begge lejre er begyndt at blande at levere løsninger til forbrugerspørgsmål.

Hvordan kan jeg se hvad baggrundsprocesser kører på min computer?

Hvordan kan jeg se hvad baggrundsprocesser kører på min computer?


Baggrund processer er dem, som computeren bruger til at køre programmer og overvåge og regulere dit system, men de kan spise op hukommelse, når venstre kører. Mens nogle processer er nødvendige, mens computeren kører, andre er resultatet af tillægsprogrammer, som ikke er lukket ordentligt, og kan bremse din computer. Du kan kontrollere, hvilke baggrundsprocesser er bogging ned din hastighed ved hjælp af en simpel genvej.

Vejledning

1

Tryk på "Ctrl", "Alt" og "Slet" tasterne samtidigt, hvilket vil medføre en af ​​to ting til at ske. På Windows XP, vil en Jobliste vises. I Windows Vista, Windows 7 og Windows PRO XP, vil din computer tilbage til din login-skærm og give dig en liste med valgmuligheder. Hvis dette sker, skal du vælge Start Jobliste.

2

Klik på fanen Processer i Jobliste. Du vil se en liste over programmer og processer, der i øjeblikket kører på computeren. De, der er angivet med System, Lokal service eller Windows som brugernavn er nødvendige for din computer til at fungere ordentligt eller bruge tjenester som udskrivning. De, der er angivet under dit navn eller administratorens er dem, der hører til programmer, du har åbnet.

3

Søg efter den proces navn gennem en proces database som ProcessLibrary.com, da processen er anført under Billednavn ofte stenografi. Hvis du er usikker på formålet med en proces, slå det op gennem databasen for at se, hvilket program det tilhører, og om du kan afslutte det sikkert.

4

Afslut unødvendige baggrundsprocesser ved at klikke deres navne og klikke på "Afslut proces". Bemærk, at der sluttede en proces fra Task Manager vil få dig til at miste al gemt arbejde, og du vil ikke få en chance for at hente disse oplysninger. Vælg for at afslutte processer, hvis du ikke har brug for dem til at køre og har gemt noget arbejde.

Hvordan man gennemfører en elektronisk signatur

Hvordan man gennemfører en elektronisk signatur


Windows-computer-brugere kan gennemføre en elektronisk signatur på en computer. Denne type signatur er praktisk, hvis du ønsker at underskrive et brev eller form. Men forud for gennemførelsen af ​​en elektronisk signatur, skal du have et certifikat af den digitale sort. Et digitalt certifikat kan du vise, at en underskrift tilhører dig, og du kan købe det fra en pålidelig kilde kendt som en kommerciel certifikat myndighed.

Vejledning

1

Få et digitalt certifikat fra en kendt kommerciel certifikat myndighed som Verisign. En elektronisk signatur er en god ting for virksomhedsejere og dem med sikkerhedsproblemer at have. Certifikatet viser, at e-mails, du sender kommer fra dig alene, og at ingen anden part ser indholdet af dine e-mails, men den tiltænkte modtager. Bemærk, at Verisign afgifter $ 19,95 for en 12-måneders certifikat. Men du kan også vælge enten Right Signature (planer starter ved $ 14 per måned) eller cosign, som tilbyder en gratis prøveperiode for at opfylde dine elektroniske signatur behov. For at starte din tjeneste, vil hver udbyder har brug for din e-mailadresse og betalingsoplysninger. Disse priser er nøjagtige som 2010.

2

Anskaf det digitale certifikat og placere den på din bærbare eller stationære. Når den kommercielle certifikat myndighed godkender dig som ansøger, vil du få installationsvejledningen. På dette tidspunkt, har du mulighed for at gennemføre en elektronisk signatur på en Microsoft Word-dokument, du ejer.

3

Åbn Word-dokumentet, hvor du vil placere din digitale signatur.

4

Naviger til "Office" -knappen i øverste venstre hjørne af dokumentet. Rul ned til "Forbered." Klik på "Tilføj en digital signatur." Klik på "OK" og derefter klikke på "OK" igen for at vælge den type elektronisk signatur, du vil oprette.