html linjeafstand

HTML-kode til Linjeafstand Heights

HTML-kode til Linjeafstand Heights


Styr den lodrette afstand mellem tekstlinjer i et afsnit på din webside for at forfine din visuelle præsentation. Hvis du har brug for lidt ekstra plads fyldt med tekst, eller har brug for at presse lidt ekstra tekst i en bestemt plads, kan du bruge HTML og CSS-tags til at ændre linjeafstanden til at passe. Med et par linjer kode kan du justere linjeafstand højden, eller "line højde" i din webside.

Streng HTML

Hvis du vil oprette linjeafstand, der ser ret, eller at hjælper med at gøre et tekstafsnit passer perfekt ind i tekstområdet i et websted, skal du bruge en streng HTML. Brug "font" tag for at skabe kode som dette:

<Font style = "line-height: 150%">

Den "150%" er den del, der øger afstanden mellem linjerne af tekst. Alternative andre værdier for at forøge eller formindske afstanden.

Span Tag

Brug span tags til at anvende den linje højde ændring indtastede tekst mellem åbning og lukning af tag. Kodningen ligner:

<Span style = "color: #FFF; line-height: 150%; font-size: 12px;"> Tekst går her ... </ span>

Brug et antal pixels for at indstille skriftstørrelsen i stedet for de relative størrelser store, mellemstore eller små. Brug af præcise målinger for skriftstørrelsen giver dig bedre kontrol over teksten og gør det muligt for linjeafstand til at fungere bedre.

CSS Alternativer

Linjeafstand kan også indstilles ved hjælp af et Cascading Style Sheet (CSS). De CSS kontrol uanset element, du beslutter at anvende den på, det være sig en span id, du har angivet for et enkelt afsnit af teksten på siden eller en hel klasse af almindeligt anvendte elementer. For eksempel, hvis du arbejder med en blog websted, du kan oprette en klasse for blogindlæg og indstil stylesheet line-højde for klassen på 135%. Hver blog ville have den samme linje højde. Koden til indstilling "line højde" i CSS er:

{Line-height: 150%;}

WYSIWYG Linjeafstand Kontrol

Mange af disse koder problemer kan omgås ved hjælp af en WYSIWYG Web editor eller ved at oprette websteder med online software som WordPress og Joomla eller gratis hjemmeside oprettelse værktøjer som Weebly, Wix og Moonfruit. Alle disse værktøjer giver teksteditorer, der tager gætterier og hoved-skrabe væk. Et enkelt klik på en museknap og linjeafstanden stiger ligesom det ville, hvis du var at skrive et dokument i dit foretrukne tekstbehandlingsprogram.

De fleste web-redaktører, uanset hvor WYSIWYG deres interface, er meget nemmere at bruge, hvis du ved, hvordan man kode, selvom du finder du kode en masse mindre end du plejer.

Hvordan man kan reducere Linjeafstand i HTML-koder

Hvordan man kan reducere Linjeafstand i HTML-koder


Når du indsætter tekst i en webside, at de design principper, som du følger oprette solid print design gælder stadig. Generelt behøver du ikke ønsker at inkludere store blokke af tekst, der gør det vanskeligt for læserne at følge hvad der er skrevet. Men der er tilfælde, hvor du måske ønsker at reducere mængden af ​​plads mellem nogle af linjerne i din HTML-kode. Du kan tilføje nogle CSS kodning til din HTML-dokument for at reducere mængden af ​​afstandsringe placeret mellem linjer på siden.

Vejledning

1

Dobbeltklik på HTML-dokumentet filen for at åbne den.

2

Klik på markøren i afsnittet "<head>" af dokumentet og indsætte denne kode:

<Style type = "text / css">

p.linesize {line-height: 80%;}

</ Style>

3

Erstat "80%" med den procentdel af rummet, du ønsker mellem linjerne i teksten. Standard procent for de fleste websider er omkring 110 procent, så for at mindske afstanden mellem du sandsynligvis vil have dette nummer i det mindste mindre end "110%."

4

Rul ned til den del af dokumentet, hvor det <body> vises. Dette er det afsnit, hvor al din tekst er inkluderet.

5

Indsæt dette tag på toppen af ​​teksten:

<P class = "linesize">

6

Udgiv siden.

Hvordan man kan reducere størrelsen på det hvide område på en ny linje i HTML

I en HTML-webside, er mængden af ​​hvide mellemrum mellem linjerne typisk indstillet til et konstant niveau. Hvis du ønsker at reducere denne linjeafstand, kan du gøre det med en form for HTML kaldes en cascading style sheet, eller CSS. Dette er en lille kode, der er indsat i HTML-filen hoveddel og giver instruktioner til resten af ​​dokumentet.

Vejledning

1

Åbn HTML-fil, du vil ændre i et redigeringsprogram.

2

Indtast følgende kode efter <HEAD> kommando:

<Style type = "text / css">

p.small { line-height: 100%; }

</ Style>

3

Juster linje højde fra "100%" til uanset nummer, du foretrækker. Jo mindre tallet er, jo mindre hvidt plads vil der være mellem linjerne.

4

Begynd hvert afsnit i <BODY> sektion, som du vil ramt <P class = "small"> og afslutte det med </ P>. For eksempel:

<P>

Dette er et stykke med uændret hvide mellemrum mellem linjerne.

Dette er et stykke med uændret hvide mellemrum mellem linjerne.

Dette er et stykke med uændret hvide mellemrum mellem linjerne.

</ P>

<P class = "small">

Dette er et afsnit med en mindre hvid mellemrum mellem linjerne.

Dette er et afsnit med en mindre hvid mellemrum mellem linjerne.

Dette er et afsnit med en mindre hvid mellemrum mellem linjerne.

</ P>

5

Gem filen og åbne den i en webbrowser. Tweak rummet højde linje efter behov, indtil du opnår den reducerede størrelse, du ønsker.

TIPS

 • Pas på ikke at sætte den linje plads højden så lav, at dine linjer overlapper hinanden. Det kan være svært at læse.

Sådan Formindsk Space Between Lines i HTML

I HTML kan der oprettes linje mellemrum på to måder. HTML linjeskift, eller "br" tag bruges til at skabe linje mellemrum i eller mellem forskellige afsnit. HTML afsnit, eller "p", tag bruges til at skabe lidt større line rum for i-tekst afsnit separation. Hvis der er for meget plads mellem linjerne i dit HTML-dokument, kan du reducere overskydende afstand ved at fjerne et par af de linje plads tags.

Vejledning

1

Åbn dit HTML-dokument i en HTML-redigeringsprogram og finde det område af tekst i HTML, der har for mange linje rum. Hvis det er nødvendigt, sammenligne teksten i koden for at teksten i design for at se, hvor det er.

2

Klik og træk for at vælge en eller <p> tag i det berørte område af HTML-kode og slette tag. Se siden med design visning igen for at se, om linjeafstand faldt nok.

3

Gentag trin 2 så mange gange som nødvendigt. Når linjeafstanden er faldet det beløb, du ønsker, gemme og lukke din HTML-dokument og og re-uploade den til din webserver, hvis det er relevant.

Sådan oprettes lister Brug HTML

Punktopstillinger er gode måder at organisere information på websider. Du kan ændre udseendet af dine lister ved at ændre stil af tal eller punkttegn og afstanden mellem elementerne. Det er også nemt at oprette omfattende konturer ved hjælp af flere lister inde i hinanden.

Vejledning

1

Begynd din liste med <ol> (ordnet liste) for nummererede lister eller <ul> (uordnet liste) for punktopstillinger.

2

Skift kugle eller nummertype ved at tilføje type = "YourTypeHere" efter ol eller ul i begyndelsen af ​​listen. For eksempel vil <ol type = "I"> give dig en liste med store romertal, og <ul type = "square"> vil give dig en liste med firkantede kugler. Standard nummersystem for nummererede lister er arabertal, og standard kugle for punktopstillinger er en solid sort cirkel.

3

Skift startnummeret på din liste ved at tilføje starten = "Nummer" efter ol. Eksempel: <ol start = "5"> vil give dig en liste startende punkt nummer 5.

4

Begynd hver ny punkt på listen med <li> (liste element) og slutter den med </ li>. Skriv </ ol> eller </ ul> i slutningen af ​​din liste.

5

Øg afstanden mellem dine listeelementer ved at tilføje afsnit tags (<p>). For eksempel,

<Ul>
<Li> <p> Vare A </ p> </ li>
<Li> <p> Konto B </ p> </ li>
</ Ul>

vil vise en liste med en ekstra plads mellem emnerne, mens

<Ul>
<Li> Vare A </ li>
<Li> Konto B </ li>
</ Ul>

vil vise en enkelt linjeafstand listen.

6

Opret konturer ved at starte en ny liste i en eksisterende liste. Tilføj en ny <ol> eller <ul> efter afslutningen af ​​et element på listen (</ li>). Eksempel: <ul> <li> Header </ li> <ul type = "square"> Listeemne </ li> </ ul> </ ul> viser en liste med en header med standard kugle og et element på listen ved hjælp af en firkantet kugle. Vær omhyggelig med at lukke alle dine HTML-tags i de rigtige steder, eller dine indlejrede lister, kan ikke vises, hvor du vil have dem.

TIPS

 • De typer af tilgængelige kugler er "disk" (standard kugle, en sort cirkel), "cirkel" (en åben cirkel) og "firkantede" (en solid sort firkant).
 • De typer af tilgængelige numre er "1" (standard nummersystem, arabertal), "A" (store bogstaver), "a" (små bogstaver), "I" (store romertal) og "I" (små bogstaver Roman tal).

Hvordan man kan reducere afstanden mellem linjer i HTML

Hvordan man kan reducere afstanden mellem linjer i HTML


Brug af HTML gør det nemt at lave grundlæggende websider og til at styre forskellige attributter af disse sider, herunder skrifttype, skriftstørrelse, farve og linjeafstand. Reduktion af afstanden mellem linjer kan være nyttigt, hvis du har brug for at kondensere en webside eller at reducere hvide rum af æstetiske grunde. Heldigvis reducerer afstanden mellem linjerne er simpelthen et spørgsmål om at gøre et par hurtige indrykninger i sidens HTML-fil.

Vejledning

1

Identificer den del af dit HTML-dokument, der svarer til den del af din webside, som du gerne vil mindske afstanden mellem linjerne.

2

Vedlæg den del af dokumentet i en "<div>" tag. A "<div>" tag, også kendt som en kløft tag, markerer en del af HTML, som du gerne vil anvende en bestemt stil til. Indsæt "<div>" i begyndelsen af ​​sektionen og "</ div>" i slutningen af ​​afsnittet.

3

Indsæt "style =" i den første "<div>" tag som følger: <div style =>. De "style" operatør signaler til browseren gør den webside, at det skal style del af siden indesluttet i kløften tags på en bestemt måde, der adskiller sig fra den øvrige del af websiden.

4

Placer teksten "line-height:" i anførselstegn efter stil operatør som følger: <div style = "line-height:">. Vær sikker på at inkludere et kolon efter teksten. Den "line-højde" attribut signaler til browseren, at det bør ændre afstanden mellem linjerne for den del af siden indesluttet i kløften tags.

5

Indsæt et tal efterfulgt af procenttegnet efter kolon efter "line-højde" attribut, som følger: <div style = "line-height: 50%">. Det nummer, du indsætter er din ønskede afstand linje udtrykt som en procentdel af sidens aktuelle linjeafstand. For eksempel, hvis du indsætter 50, vil afstanden mellem linjerne være halvdelen af ​​sin nuværende afstand, mens hvis du indsætter 200, vil afstanden være dobbelt sin nuværende afstand. Sæt et vilkårligt antal mindre end 100 for at reducere afstanden mellem linjerne i afsnittet omsluttet af kløften tags.

6

Gem dit HTML-dokument og teste det ved at åbne den i en webbrowser for at se, hvordan det vil se ud til læserne adgang det via internettet.

PSD til HTML Tutorial

Når en web-udvikler er ved at oprette en webside som regel vil han få et Adobe Photoshop-dokument, eller PSD, fra web-designer. Denne PSD kan omfatte flere design forekomster kaldes Layer Comps. Layer Comps (et nyt lag management værktøj i Photoshop) viser web-udvikler, hvilke ændringer det oprindelige design til at fokusere på. Udvikleren derefter vurderer hver side og oversætter design til den rigtige hjemmeside format og kode. Denne guide vil hjælpe dig med at oprette en strategi til korrekt konvertere PSDs i HTML-sider.

Anmeldelse Layer Comps

Klik gennem hvert lag Comp i Photoshop for at se de forskellige stater i designet. Hvert lag Comp vil have forskellige forskelle, der er vigtige for design og din kode. For eksempel kan et lag comp har overgangstilstande; en anden kan have baggrund billede forskelle. Hvis Layer Comps ikke er tilgængelige, så gennemgå PSD som den er.

Opret Guides hovedområder

Adskil design i tre områder: Header, Indhold, Sidefod. Dette gøres i Photoshop via Guides. Opret en vejledning ved at trække gitterlinjer med musen fra kanten af ​​Photoshop-dokument til kanten af ​​de områder, du ønsker at adskille. For eksempel, du ønsker at oprette en guide, der adskiller hovedstød fra indhold. Der er normalt en tydelig forskel fra hvor headeren ender og hvor indholdet starter; Hvis ikke, skal du bruge din sunde fornuft.

Opret HTML / CSS for Hovedområder

I din tekst editor kode grundlæggende HTML-tags: html, hoved og krop. Inde i kroppen tag skaber en beholder til siden (dvs. <div id = "container"> </ div>). Inde i denne beholder indsætte en div for header, indhold og sidefod områder, du oprettede vejledninger for. I Photoshop ved hjælp af rektangulære markeringsrammeværktøj tegne en kasse langs kanterne af guiderne, du har oprettet, så under "Image" (placeret i toppen af ​​programmet) skal du vælge "Crop". Gå til "Image" og derefter "Image Size" og du vil se nøjagtige højde og bredde dimensioner af det område, du beskæres. Du skal bruge dette til at definere din CSS. For baggrundsbilleder, i Photoshop gå til din Lag-paletten klikker øjnene for at vise og skjule visse lag, indtil du får bare baggrunden, du har brug for.

Side Specifikke

Opret vejledninger for polstring og marginer mellem områder på siden (dvs. header til indhold, indhold til sidefoden, footer til nederst på siden). Gem grafik af alle tekstelementer i usædvanlige skrifttyper, der ikke kan gengives som systemet tekst. For eksempel tekst udført i en Papyrus font skal skiver og gemt som et billede, fordi nettet ikke vil gøre det som systemet tekst. Skift mellem Layer Comps til at gøre ikke overlapper sikker Guides.

Opret HTML / CSS på siden Detaljer

Definer universel CSS for konsekvente tags såsom stykker, ankre, borde, header tags, og listeelementer. Begynd at tilslutte indhold startende med sidehoved og sidefod derefter udfylde indholdsområder. Sidehoved og sidefod er som regel konsekvent på hver side af dit websted. Bryd indholdsområdet i kopi, moduler og navigation. Få farver, skrifttyper og linjeafstand fra PSD og inkorporere i din CSS-fil.

Sammenlign HTML-fil med PSD

Spar CSS filer som .css og dine HTML filer som .html. Åbent HTML-fil gennem flere webbrowsere ved at gå til Filer og derefter Åbn sted. Gennemgå HTML-fil mod Photoshop design og kontrollere for forskelle. Bemærk forskelle på et ark papir, så løse dit HTML eller CSS kode til at matche PSD design. Fortsæt denne proces, indtil det, du ser i webbrowseren passer med PSD design.

Hvordan man kode Linjeafstand i CSS

Hvordan man kode Linjeafstand i CSS


I CSS er linjeafstand indstilles med linjehøjde erklæring. Afstanden mellem linjerne i en webside element, der indeholder tekst er delvist dikteret af skriftstørrelse og dels af linjen højde. Ved hjælp af en CSS eller Cascading Style Sheet, fil knyttet til din webside, kan du skræddersy den linje højde inden for en del af teksten. Indstilling linjeafstand ejendomme i CSS er ikke svært, så der kan opnås af alle, selv dem lige begyndt at lære webdesign.

Vejledning

1

Opret din HTML-webside. Åbn en ny fil i en teksteditor og indtast følgende eksempelkode, gemme filen med ".html" udvidelse:

<Html>

<Head>

<Link rel = "stylesheet" type = "text / css" href = "linestyle.css" />

</ Head>

<Body>

<P class = "height1"> Linje højde 1 </ p>

<P class = "højde2"> Linje højde 2 </ p>

<P class = "height3"> Linje højde 3 </ p>

</ Body>

</ Html>

Siden indeholder tre afsnit elementer at demonstrere linje højde egenskaber. Linket i sidens hoved afsnit refererer til en separat CSS-fil.

2

Opret din CSS-fil. Navnet på CSS-fil skal matche "href" attribut i siden hovedet. Åbn en ny fil i en teksteditor og gemme den "linestyle.css" til at matche HTML-link. Indtast følgende kode:

body {

font-size: small;}

p.height1 {

baggrund: #FFFFCC;

line-height: 2;}

Denne kode sætter linjehøjden ved hjælp af et tal, der vil blive ganget med skriftstørrelsen for det pågældende element. Baggrundsfarven er indstillet, så du kan se et overblik hvordan dine CSS regler gør siden elementer vises.

3

Føj CSS kode til at definere linje højde ved hjælp af en procentværdi. Indtast følgende kode:

p.height2 {

baggrund: #CCFFCC;

line-height: 150%;}

Denne regel er igen i forhold til den aktuelle skriftstørrelse, som dikterer, at den linje højde skal være 150% af skriftstørrelsen. Enhver procentdel kan bruges, uanset om det er mere eller mindre end den størrelse, besat efter skriftstørrelsen.

4

Tilføj CSS kode ved hjælp af en fast værdi for linje højde. Indtast følgende kode:

p.height3 {

baggrund: #CCFFFF;

line-height: 20px;}

Denne syntaks bruger et bestemt antal pixels som den linje højde, der er for det meste velegnet, når skriftstørrelsen er også blevet specificeret ved hjælp af en fast værdi.

5

Gem dine CSS og HTML-filer. Overføre dem til din webserver, og find siden for at teste det. Kig på forskelle i, hvordan dine afsnit vises, ved hjælp af baggrundsfarven som indikator. Eksperimentere med din kode ved at ændre højdeindstillinger og afprøvning siden igen indtil du ankommer til et udseende du er tilfreds med.

TIPS

 • Brug baggrundsfarver er en nyttig praksis, mens du udvikler webside design, men du kan nemt slette koden, når dit design er færdig.
 • Relative højder og skriftstørrelser kan variere i udseende mellem browsere, så teste dine sider grundigt.

Sådan Rediger HTML i en Wordpress blog

WordPress er blogging platform, samme funktion og navn anerkendelse til andre som Blogger og TypePad. WordPress tilbyder potentielle brugere gratis blogs hostes på sin hjemmeside, og også gør det muligt for brugere med deres egne servere til at ansætte WordPress teknologi på selvstændige vært blogs. Rediger HTML i din WordPress blog indlæg at yderligere at tilpasse, hvordan de ser på læserne af din blog.

Vejledning

1

Opret et nyt indlæg, hvis du ikke allerede har gjort det ved at klikke på "Ny Post" knappen i navigationslinjen i WordPress.

2

Sammensæt hovedteksten dit indlæg inden for "Visual" editor, som er standard visning, som vises, når du opretter et nyt indlæg. Klik på "HTML" fanen, når du er færdig med at tilføje indhold - hvilket også kan omfatte videoer eller billeder - til dit indlæg.

3

Rette i HTML, du vil ændre, såsom tags for billede eller video, linjeafstand mellem afsnit eller skriftstørrelse eller stil. Skift tilbage til "Visual" efter at foretage ændringer for at sikre, at de har fået virkning, og hvis de har, for at se, hvordan de ser ud.

4

Fortryd alle ændringer, som du ikke er tilfreds, ved at klikke tilbage til "HTML" visning og trykke på "Ctrl-Z."

RoboHelp HTML Tutorial

RoboHelp HTML Tutorial


HTML (Hypertext Markup Language) hjælpesystemer vinder popularitet på grund af deres kompatibilitet med browsere og computerplatforme. Mens du kan oprette en HTML hjælpesystem bruger et program designet til at skabe websider, er Adobes RoboHelp HTML designet specielt til at oprette og administrere komplekse hjælp systemer.

Definition

Adobe RoboHelp HTML er et kraftfuldt program til oprettelse WebHelp, HTML hjælp og WinHelp. Disse hjælpesystemer køre på enhver platform og i enhver browser. Det skaber også tilsvarende projektdokumentation, som manualer, der kan udskrives, hvis det ønskes.

Den Workspace

RoboHelp HTML indeholder en række elementer, herunder bælg, ruder og kan tilpasses værktøjslinjer og menuer til at hjælpe dig med at skabe HTML hjælp. Tilpas arbejdsområdet ved at højreklikke på en værktøjslinje og vælge "Tilpas". Dette giver dig mulighed for at oprette nye menuer og oprette eller redigere værktøjslinjerne. Når du er tilfreds med placeringen af ​​dit projekt arbejdsområde, gemme det som et miljø. Når den er gemt, kan du genbruge den på andre hjælp projekter.

Pods

Pods er specielle vinduer, der kan flyttes overalt i arbejdsområdet, når du opretter en hjælpesystem. Brug Starter pod til at skabe nye projekter eller åbne eksisterende projekter. Brug Projektleder pod se alle mapper og filer projekt. Anvende projektet Set-Up pod for at se eller ændre projektets egenskaber som output. Brug typografier og formatering pod for nemt anvende visse typografier til tekst eller redigere projektets layout. Brug fejllisten pod til at se og løse eventuelle fejl, du modtager, mens du arbejder på projektet.

Emner

Emner angiver de enkelte sider for din hjælp, og indeholder de oplysninger, procedure for fuldførelsen af ​​en bestemt opgave. Opret hjælpeemner hjælp af Project Management pod. Når du opretter et hjælpesystem, overveje at oprette en tabel eller regneark definere alle dine emner, før du begynder at oprette emner i RoboHelp. Sørg for at der ikke er nogen emner med dublerede navne eller navne, der er så ens, at de vil skabe forvirring. Sørg også for alle emner har et navn, der præcist afspejler indholdet. Mens du kan omdøbe emner i RoboHelp senere, forbereder før tid vil gøre dit arbejde lettere.

Tekstværktøj

RoboHelp giver nyttige tekst værktøjer stavekontrol og "Søg og erstat". Vær ikke bange for at bruge stavekontrollen. En lille hjælp til at fjerne fejl er altid nyttigt. Også, hvis du har brug for at udskifte store mængder tekst, skal du bruge "Søg og erstat" valgmulighed for at sikre alle forkert tekst erstattes.

Trykte dokumenter

Brug RoboHelp til output hele hjælpesystem som et Word-dokument, komplet med al formatering, herunder kugler, billeder og endda former. Du kan også generere PDF-dokumenter. Hvis ønsker at skabe trykte dokumenter, være opmærksomme på, hvordan du designe og organisere den hjælp systemet som disse beslutninger vil påvirke udseendet af dokumentationen. Linjeafstand, billedstørrelse, farver, lister og tabeller kan alle se anderledes ud i et udskrevet dokument og kan ikke være så effektiv som et online dokument.

Definition af HTML e-mail

Definition af HTML e-mail


Hyper Text Markup Language giver internetbrugere at formatere udseendet af websider og e-mails. Afsendere kan også bruge HTML til at spore antallet af visninger besked eller hvor mange gange læserne klikker på et link.

Identifikation

Når en afsender bruger HTML i sin e-mail, kan modtageren se farvet tekst og baggrunde, billeder, links, lister, tabeller, specialiserede skrifttyper ansigter (såsom Comic Sans Serif) og formateret tekst (fed, kursiv eller understreget).

Betydning

Som standard emails vises som "almindelig tekst" format, der viser kun skrevet indhold. Alle e-mail-programmer understøtter afsendelse og modtagelse af SMS-kun-beskeder. Støtte til HTML email er ikke ualmindeligt, men Internet Engineering Task Force kræver kun programmer til støtte almindelig tekst e-mail.

Anvendelse

E-mail-afsendere behøver ikke at kende til HTML for at bruge det i deres budskaber. E-mail-udbydere eller programmer, der tillader afsendere at bruge HTML ofte indeholde en formatering værktøjslinjen til "Send" eller "Skriv" en besked skærm for at give brugerne mulighed for at formatere meddelelser med HTML.

Fordele

Organisationer kan hjælpe virksomheden branding ved at inkludere et logo i officielle e-mails. Når en person bruger HTML til at formatere en meddelelse som et nyhedsbrev, kan hun give det udseende af flere sektioner med andre overskrifter.

Overvejelser

E-mail-brugere kan slå HTML support i e-mail-klienter. Derudover kan ikke alle mailprogrammer støtter fuldt HTML-beskeder. Desuden kan tilføje billeder og andet indhold til meddelelser få det til at tage længere tid at indlæse meddelelsen.

Forskelle mellem HTML 5 & HTML 4

Forskelle mellem HTML 5 & HTML 4


Siden lanceringen af ​​HTML 4 i 1997, har den fortsatte udvikling af World Wide Web medført en voksende, forskelligartede og komplekse web økosystem, der har vist begrænsningerne i HTML 4-specifikationen. HTML 5 er kommet med nye funktioner, der behandler disse udfordringer, hvoraf nogle omfatter forbedret markup for dokumenter og ny video og lyd elementer.

Multimedia Funktioner

Med HTML 4, udviklere måtte bruge tredjeparts software, som Adobe Flash, til at optage lyd og video filer i HTML-sider. I HTML 5 kan udviklere direkte tilføje lyd og video filer ved hjælp af de nye video specifikationer uden behov for enhver tredjeparts software.

Indhold Beskrivelse

HTML 4 er begrænset til at beskrive data. Streaming af lyd og video og rige internet applikationer kan ikke være præcist beskrevet ved hjælp af HTML 4. HTML 5 giver udviklere en præcis måde at beskrive strukturen af ​​data, hvilket resulterer i mere semantisk markup og præcise måder at gennemkører data for enten databaser eller webapplikationer.

Nye attributter

HTML 5 introducerer nye attributter til allerede eksisterende HTML 4 elementer. Nogle attributter er blevet opgraderet til at blive globale attributter, hvilket betyder, at de kan anvendes på alle elementer. Disse omfatter adgangsnøglen stil, titel og Lang attributter. Nye globale attributter omfatter sammenhængsafhængige, trækbart, skjult, stavekontrol, dropzone og contenteditable.

Web Form Håndtering

HTML 4 udviklere skulle bruge scripting til at validere obligatoriske felter. De havde enten at bruge pre-made scripts eller skrive deres egen validering kode. I HTML 5, yderligere elementer, såsom "kræves" og "email" attributter, automatisk kontrollere for gyldigt brugernavn og e-mail-format uden behov for yderligere validering script. Koden nedenfor viser, hvordan du bruger HTML 5 for at opnå dette:

<Form>

<Label> Min Form </ label>

<Input name = "HTML 5" kræves type = "type" />

<Label> [email protected] krævede email type = "text" />

<Input name = "submit 'type =" submit "value =" send "/>

</ Formular>

Bruger Interaktion

Med HTML 4, gennemføre konstant skiftende data, for eksempel en database-drevet pie-chart, var ikke mulig. HTML 5 kommer med "<canvas>" element, der gælder konstant skiftende data til en webside og giver brugerne mulighed for at interagere med det. For eksempel kan brugerne klikke på forskellige dele af et cirkeldiagram-diagram eller redigere visse dele af en webside ved hjælp af disse nye interaktive funktioner.

Hvordan laver man en HTML Cheat Sheet

Uanset om du er en erfaren web-mester eller en neophyte blogger, der har en HTML bedrager ark kan gøre formatering og tagging din side meget lettere. Når du laver en HTML snyde ark, kan du bruge den som en hurtig reference for alle HTML-tags er vigtige for at gøre dit layout ser dejlig og pæn.

Vejledning

1

Lav en tabel. Åbn dit foretrukne tekstbehandlingsprogram og oprette en tabel med tre kolonner og mindst fem rækker. Mærk første kolonne "Tag", den anden "Beskrivelse" og den tredje "Eksempel".

2

Udfyld hvert felt med de relevante oplysninger. Overskrifterne skal være selvforklarende. I første kolonne skriver ud tag. I den anden, beskrive, hvad mærket gør, og i tredje, skal du skrive et eksempel.

3

Udfyld grundlæggende tags. Det er de tags, du skal bruge i hvert HTML-dokument. De er. Disse bogføres i begyndelsen af ​​ethvert dokument i denne rækkefølge.

4

Udfyld titlen tag. Titlen tag bruges til at sætte navn på siden i titellinjen. Dette bør være omgivet af hovedet tags. For eksempel, hvordan man laver en HTML bedrager ark.

5

Udfyld kroppen tags. Disse modifikatorer gå i hovedet tag og ændre udseendet af hele siden. Modifikatoren "bgcolor" ændrer baggrundsfarven, "tekst" ændrer tekstfarven, "linket" sætter linket farve, "vlink" sætter farven på besøgte links og "alink" angiver farven af ​​aktive links. For farverne, brug et navn eller hex værdi. For eksempel.

6

Udfyld tekst tags. Disse tags bruges til at formatere specifikke linjer af tekster.

skaber forudformateret tekst, skaber en overskrift (du kan ændre antallet 1 til 6 for at gøre størrelsen anderledes) bolds teksten, gør kursiv, gør et citat, ændrer tekststørrelsen, skifter skriftfarve. Hvert tag skal åbnes og lukkes, f.eks. Disse tekst tags vil gøre en linje af fed, kursiv og sort lille tekst:

7

Udfyld hyperlinket tekst. Hvis du vil oprette et link, skal du bruge "" tag. Udfyld webadressen på linket destination og skriv den viste linkteksten mellem tags. For eksempel Klik her for enkel og ligetil instruktioner.

8

Udfyld billedet tag. Hvis du vil indsætte et billede i en side, skal du bruge tag. For eksempel,

9

Tilføj formatering tags.
indsætter et linjeskift,

skaber et nyt afsnit, opretter en punktopstilling og

 • betegner et element på listen. For eksempel.

Hej!
Dette er min første afsnit. Det har

 • Stykket tag
 • Et linjeskift
 • og en punktopstilling
 • AWESOME!

  .

  10

Tilføj nye mærker, som du lærer dem. Disse er blot nogle grundlæggende HTML-tags. Som du vokse mere dygtige med HTML, kan du tilføje nye tags til din snyde ark.

TIPS

 • For at se, hvordan andre mennesker bruger HTML, besøge en side, skal du højreklikke og vælge "Vis kilde". Du kan se HTML, der blev brugt til at oprette siden.
 • Til praksis, oprette en tekstfil med HTML i det og gemme det med ".html" udvidelse. Åben den for at se, hvordan din HTML udarbejdet.
 • Sørg for at lukke alle dine tags. Glemmer at lukke et tag kan føre til nogle meget mærkelige sider samt brudte links.

Sådan ændres musemarkører til rotter i HTML

Sådan ændres musemarkører til rotter i HTML


Din computer mus er dette navn, fordi den ligner den lille lodne dyr kaldes en mus. På skærmen dog musemarkøren tager normalt en mere praktisk form som en pil til at pege eller en lodret streg til indsætning tekst. Men har du mulighed for at ændre musemarkører af besøgende på dit websted ved hjælp af Cascading Style Sheet (CSS) kode i dine HTML-dokumenter. Når nogen besøger dit website, minde dem om den ejendommelige navnet på deres pegeredskab ved at vende deres musemarkøren ind i en rotte.

Vejledning

Gøre Rat med Online Cursor Maker

1

Naviger til Online Cursor Maker. Se Ressourcer for linket.

2

Vælg grundfarven på din rotte bruge farven vælgeren på højre side af editoren interface. Rotter er normalt brun, sort eller grå.

3

Tegn rotte i nettet i midten af ​​grænsefladen ved hjælp af værktøjer ovenover. Vælg nye farver til forskellige dele af rotte efter behov. Forsøg at udfylde nettet så meget som muligt.

4

Skriv "rotte" i "File Name" input boksen nederst på grænsefladen og derefter klikke på "Download" for at gemme filen på din computer.

Gøre Rat med AniFX

5

Download og installer AniFX fra www.icofx.ro/anifx/index.html.

6

Start AniFX fra menuen Start eller skrivebordet. Afvis den "Dagens tip" vinduet med "Luk" knappen. Den AniFX grænseflade vises.

7

Klik på den tomme side knappen i øverste venstre hjørne af vinduet for at oprette et nyt dokument. Klik på "Ok" i den viste dialog og dokumentet vises i den primære grænseflade.

8

Vælg en farve i "Colors" vinduet og derefter trække rotten ind i det nye dokument med værktøjerne i "Funktioner" vinduet. Ændre farver efter behov til forskellige dele af rotte og forsøge at fylde hele rummet af dokumentet.

9

Klik på diskette-ikonet i øverste venstre hjørne af vinduet og derefter finde og vælge en placering til rotte pointer på din computer. Skriv "rotte" i feltet "Filnavn", og klik derefter på "Gem".

Gøre Rat med JustCursors

10

Hent JustCursors fra download.CNET.com.

11

Start JustCursors fra det sted, du hentede det til. Ingen installation er nødvendig.

12

Vælg en farve fra "Funktioner" vinduet og derefter vælge et tegneværktøj i samme vindue. Tegn rotte i "Untitled.cur" vinduet, skiftende farver og tegneværktøjer efter behov. Den blå farve fylde dokumentet som standard vil være gennemsigtig i selve pointer.

13

Klik på menuen "Filer" og vælg derefter "Gem som". Find og vælg en placering til din rotte pointer på din computer. Skriv "rat.cur" i "File name" og klik på "Gem".

Udløsning af Rat Online

14

Upload "rat.cur" fil, du har oprettet til din webserver.

15

Indsæt følgende kode mellem "hoved" tags i dit HTML-dokument:

<Style type = "text / css">

body {

cursor: URL (rat.cur)

}

</ Style>

Skriv den fulde sti til "rat.cur" fil mellem parenteserne, hvis det ikke er i den samme mappe som HTML-dokumentet.

16

Gem din webside og derefter navigere til det med din browser. Når musemarkøren kommer ind i området på siden, vises rotten.

Sådan indstilles en HTML Baggrund i Fireworks

Fyrværkeri giver dig mulighed for at manipulere billeder til din hjemmeside. Du kan oprette en gennemsigtig HTML baggrund, så billedet tager sidens baggrunden, når du sætter den i HTML-koden. Det betyder, at når du vise billedet baggrunden ikke overlapper farverne på sitet, så billedet smelter sammen med farverne på hjemmesiden.

Vejledning

1

Højreklik på det billede, du vil redigere, og vælg "Åbn med." Dobbeltklik på "Fyrværkeri" for at åbne billedet i Fireworks grafik software.

2

Klik på "Filer" menupunktet, og vælg "Export", som åbner en guide, hvor du kan eksportere til en "GIF" filformat. Dette filformat er en gennemsigtig baggrund for billeder.

3

Vælg "GIF" fra "Format" drop-down boksen i venstre panel. Valg af denne indstilling vises præference indstillinger for billedets filformat.

4

Vælg "Indekseret farve" fra "Åbenhed" drop-down boks. Klik på "Export" for at gemme og eksportere den nye HTML baggrundsfarve. En forhåndsvisning vises. Preview viser en gennemsigtig HTML baggrund for billedet. Klik på "OK" for at acceptere ændringerne.

Sådan Embed en dato i en dynamisk HTML Text Link

JavaScript kan du dynamisk skrive tekst på elementer i dine websider. Du kan tilføje en dato til et link ved at placere en "div" HTML-tag i dit link tags. Dette lader dig hente den aktuelle dato fra serveren og skrive den aktuelle dato til linket. Linket vises for brugeren med den aktuelle dato. Det er til gavn for at skrive salgsfremmende foranstaltninger og andre datoafhængig sidens indhold.

Vejledning

1

Højreklik på HTML-filen med det link, du vil redigere. Vælg "Åbn med" og klik "Notepad" i det åbnede vindue. Dette åbner din HTML-fil i en teksteditor, men du kan også bruge en tredjeparts editor til websider.

2

Tilsæt JavaScript blok. JavaScript scripttags indeholder alle dine JavaSscript kode. Indtast følgende kode i din "<head>" og "</ head>" tags:

<Script type = "text / javascript"> </ script>

3

Rul ned til det link, du vil redigere. Links bruge "<a>" tag. Inden for "<a>" og "</a>" tags, skal du indtaste følgende kode:

<Div id = "dynamic_date"> </ div>

4

Rul tilbage til JavaScript scripttags du har oprettet. JavaScript bruger div tag for at indtaste en dato på siden. Skriv følgende kode i script-tag:

var mydate = new Date ()

. document.getElementById ("dynamic_date") innerHTML = "mydate;

5

Klik på "File" knappen Notepad og klik på "Gem". Dobbeltklik på filen på din harddisk. Koden placerer den aktuelle dato som et link på din side.

Hvordan man laver en statisk Cache på en HTML-side i Joomla

Joomla giver dig et CMS-system til at være vært indhold eller e-handels-websteder. De artikler, du opretter i Joomla er indstillet til ikke at cache på brugerens system som standard. Du kan gøre det muligt for HTML-sider til cache i artiklen konfiguration vindue. Caching forbedrer hastigheden på sitet, så brugere med en langsommere forbindelse kan gennemse dit websted hurtigere.

Vejledning

1

Åbn et browservindue, og log ind på din Joomla instrumentbrættet ved hjælp af din admin brugernavn og adgangskode.

2

Klik på "Extensions" punkt hovedmenuen og vælg "Modul Manager" for at åbne en liste over Joomla moduler.

3

Klik på "System Cache" linket. I det åbnede konfiguration vinduet check "Ja" ud for "Brug browserens cache."

4

Klik på knappen "Anvend" i øverste højre hjørne for at gemme indstillingerne og aktivere caching funktionen.

Hvordan XML har påvirket HTML

HTML eller HyperText Markup Language, begyndte som en digital sprog, der tillod forskere ved Den Europæiske Organisation for Nuclear Research laboratorier til at dele dokumenter og oplysninger. Det blev derefter "lingua franca" til at beskrive, hvordan webbrowsere skal gøre sider på internettet. I slutningen af ​​1990'erne, XML eller Extensible Markup Language, blev oprettet for at gemme og dele data, såsom dem, der vises på websider eller dokumenter, dels fordi HTML viste sig ineffektiv datahåndtering.

HTML

Ikke en ægte programmeringssprog, HTML er et kodesprog, der bruger parentes, tags til at beskrive, hvordan en webside skal vises, når de vises i en browser. En browser læser et HTML-dokument, der indeholder tekst og tags, for at vise de data, der er indeholdt i dokumentet, herunder layout, formatering og funktioner af teksten indhold.

HTML og XML

HTML er designet til at vise data og indhold. Beregnet til at gemme og overføre data og indhold, XML er et kodesprog, der bruger parentes tags, men i stedet for at bruge foruddefinerede, standardiserede tags som HTML, XML-mærker er selv-beskrivende og defineret af bygherren. Det er ikke en erstatning for HTML; i virkeligheden, XML er mest effektive, når det kombineres med HTML-dokumenter. HTML sætter display - hvordan det ser ud - mens XML definerer, hvad dataene.

Strømlin Websites

HTML-koder hver enkelt side display egenskaber, men har nogen iboende måde at foretage ændringer globalt i et helt websted. Cascading Style Sheets, eller CSS, kan du oprette en master typografiark, der styrer look-and-feel af en gruppe af sider. XML tillader lignende styring af indhold eller data: I stedet for at skulle ændre hver enkelt HTML-side, XML tillader udformningen af ​​en rod dokument, "feeds" indhold til HTML-sider. Dette rod dokument er et sted til globalt befolke stedet med tiltrængte indhold opdateringer, øge fleksibiliteten i hjemmesiden arkitektur.

Database Management

HTML har været standard kodesprog for både visning og styring af indhold lagret i en fælles database. Fordi HTML er et skærmsprog, dets anvendelse i databaser begrænset levering og deling af data. XML, i de fleste tilfælde erstattet HTML som en måde at strukturere og markup data. Med sine tilpasses tags, kan XML arbejde sammen med data, der er lagret i forskellige dokumenttyper ikke er kompatible med HTML indstillede tag-system.

Supplerende sprog

XML kan ikke helt erstatte HTML, som XML-dokumenter ikke gør sider til en bruger på samme måde. De tjener som supplerende kodesprog, parret for glattere, hurtigere og mere effektive websider eller databaser.

Sådan Send en HTML e-mail med ASP

Sådan Send en HTML e-mail med ASP


Active Server Pages (ASP) er en Microsoft web scripting sprog, der bruges til at oprette programmering funktionalitet på en webside. ASP fungerer ved at sende kode anmodninger til serveren, hvor programmet køres, og resultaterne vil blive sendt tilbage til websiden browser. ASP indeholder mange indbyggede funktioner, herunder et objekt kaldet CDOSYS som er designet til at sende e-mails fra et webside.

Vejledning

1

Åbn din ASP script med <% tag og luk scriptet med%> tag. Disse tags fortælle browseren, at indholdet skal behandles som ASP-kode.

2

Opret en forekomst af CDOSYS objektet.

<%

Set MailObject = CreateObject ("CDO.Message")

%>

3

Indstil emnelinjen i e-mailen.

MailObject.Subject = "Dette er din e-mail emnelinjen"

4

Indstil fra email adressen på den e-mail. Det er den e-mail-adresse, som vil blive vist af e-mail-klient, der modtager e-mailen.

MailObject.From = "[email protected]"

5

Angiv den e-mailadresse, du sender en besked til.

MailObject.To = "[email protected]"

6

Sæt HTML selve e-mailen. Du kan bruge enhver HTML-tags til at definere udseendet og formateringen af ​​din e-mail.

MailObject.HTMLBody = "<h1> Dette er et budskab header. </ H1>

<P> Dette er indholdet af din HTML e-mail </ p> "

7

Send HTML e-mail og ødelægge CDOSYS objekt.

MailObject.Send

sæt MailObject = intet

8

Gennemgå hele ASP scriptet for at sikre korrekt syntaks.

<%

Set MailObject = CreateObject ("CDO.Message")

MailObject.Subject = "Dette er din e-mail emnelinjen"

MailObject.From = "[email protected]"

MailObject.To = "[email protected]"

MailObject.HTMLBody = "<h1> Dette er et budskab header. </ H1>

<P> Dette er indholdet af din HTML e-mail </ p> "

MailObject.Send

sæt MailObject = intet

%>

9

Gem din side med en .asp endelse til at fortælle serveren, at siden skal behandles som en Active Server Page. Upload siden til serveren ved hjælp af fil management interface fra din webhost.

Hvordan til at retfærdiggøre afsnit med en <div> Tag i HTML

Hyper Text Markup Language bruger tags til at oprette websider. Hvert tag skal skrives inde vinkelbeslag, og de fleste skal bestå af en indledende eller afsluttende tag. For eksempel er et afsnit defineret i html med en åbning afsnit tag "<p>", et afsluttende afsnit tag "</ p>", og indholdet af stykket skrevet i mellem de to. Afsnittet kan "retfærdiggøres" ved at tilføje "align" attribut til afsnit tag.

Vejledning

1

Skriv følgende afsnit tag og tillægge begynde koden til begrunde både venstre og højre margen på din tekst:

<P align = "retfærdiggøre">

2

Dernæst skal du skrive dit stykke indhold eller klippe og indsætte det fra et andet sted.

3

Endelig skal du lukke din afsnit tag for at afslutte koden til begrunde både venstre og højre margen på din tekst:

</ P>

4

Du kan bruge den samme kode (align = "") til centrum, lige retfærdiggøre eller venstre retfærdiggøre dit stykke tekst, ved blot at erstatte ordene "center", "højre" eller "venstre" i stedet for "retfærdiggøre".