hotmail fjernes

Sådan fjernes Internet Explorer 8, Outlook Express og Hotmail

Sådan fjernes Internet Explorer 8, Outlook Express og Hotmail


Når du har programmer, som du ikke ønsker på din computer, afinstallere dem er en let rettelse. Det er vigtigt at huske, at du ikke kan blot klikke på ikonet og klik på "Slet", fordi dette kun vil slette ikonet og kunne faktisk give problemer med din computer. Så længe du følger anvisningerne, kan du afinstallere Outlook og Internet Explorer 8. Da Hotmail er et web-baseret program, "afinstallere det" betyder at annullere din konto.

Vejledning

Afinstaller

1

Klik på menuen Start og derefter finde "Tilføj / fjern programmer".

2

Rul gennem listen over programmer som computeren opretter det.

3

Klik for at fremhæve både Internet Explorer 8 og Outlook. Vælg "Fjern" for at fjerne hvert af programmerne et ad gangen fra din computer.

Annuller Hotmail

4

Klik på din Hotmail-konto, og log ind i programmet.

5

Klik på "Kontoindstillinger" og rulle gennem dem.

6

Vælg "deaktivere konto" for at slippe af med din Hotmail-konto. Det er ligesom at afinstallere det.

Sådan fjernes en Hotmail Dictionary Word

Hotmail er en gratis, webbaseret e-mail-tjeneste fra Microsoft som en del af Windows Live linje af tjenester. Det giver brugerne mulighed for at oprette en e-mail-adresse gratis og giver plads til dine e-mails sammen med patenterede sikkerhedsfunktioner. Hotmail har også en indbygget kompatibilitet med Windows Live Messenger. E-mail-tjeneste har en indbygget ordbog til stavekontrol email og andet arbejde, som du producerer i e-mailprogram.

Vejledning

1

Naviger din webbrowser til Hotmail hjemmeside. Log ind på din konto ved at indtaste dit Windows Live ID og kodeord i den mærkede tekstfelter. Klik på "Log ind" knappen færdig.

2

Vælg "Mail" fanen på din konto. Vælg derefter "Ny" menu-knappen, som så vil indlæse "Mail Sammensætning" vinduet.

3

Skriv en e-mail i det vigtigste sammensætning området, skriver det ord, du ønsker at fjerne. Dette ord bliver fremhævet. Når det sker, skal du højreklikke på den.

4

Vælg fra højreklik-menuen, den indstilling, der hedder "Ignorer alle." Klik én gang på denne mulighed.

Sådan fjernes annonce bannere på Hotmail

Sådan fjernes annonce bannere på Hotmail


Annoncer, der er kendt som "bannerannoncer", er almindelige på hjemmesider, der tilbyder gratis e-mail konti. Disse websites gør ingen penge fra e-mail-konti selv, og hosting af data fra e-mail konti koster penge. På grund af dette, må de, der kører de websteder finde en måde, hvorpå at generere indtægter. Oftest er det ved at placere bannerannoncer på hjemmesider. Hotmail (også kendt som Windows Live Mail) er en sådan hjemmeside. Mens disse bannere er meget almindelige på tværs af internettet, kan nogle brugere finder dem påtrængende.

Vejledning

1

Åbn Mozilla Firefox. Hvis det ikke er installeret på din computer, kan du downloade det fra Mozilla.com og følg installationsvejledningen på skærmen.

2

Gå til følgende webside indefra Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2108/developers/post_install?confirmed=true. Dette vil åbne websiden for "Stylish" plug-in.

3

Skal du klikke på denne webside på den grønne knap med titlen "Føj til Firefox." Dette vil åbne et nyt vindue.

4

Klik på knappen, der siger "Installer nu". Dette åbner download-vinduet og plug-in vil blive downloadet og installeret på din computer.

5

Klik på knappen "Genstart Firefox", når installationen er færdig. Dette vil genstarte Firefox og fuldføre installationen af ​​plug-in.

6

Naviger til: http://userstyles.org/styles/15326. Dette websted indeholder scriptet nødvendigt at fjerne bannerannoncer fra Hotmail.

7

Find på knappen "Installer med Stylish" nær øverst til venstre på websiden. Klik på denne knap. Et nyt vindue vises.

8

Klik på "Install". Dette vil installere scriptet. Når det er installeret, vil bannerannoncer ikke længere på din Hotmail side, så længe du bruger Mozilla Firefox få adgang til din e-mail.

Hvordan blokerer jeg eller fjerne blokeringen af ​​en kontakt på Hotmail?

MSN Hotmail giver dig mulighed for at blokere bestemte e-mailadresser. Når blokeret, vil eventuelle indgående beskeder fra afsenderen blive slettet, før de når din indbakke. Du kan administrere blokerede adresser via dine kontoindstillinger. Du vil være i stand til at tilføje eller fjerne en adresse fra dine blokerede liste. Du skal logge ind på din Hotmail-konto på din computer, fordi den mobile version ikke giver dig adgang til denne funktion.

Vejledning

1

Gå til hotmail.com fra din computer. Indtast dit Windows Live ID og din adgangskode i de relevante felter, og klik på "Log ind" knappen.

2

Rul markøren over dit navn, i øverste højre hjørne af Windows Live hjem skærmbilledet. Klik på "Indstillinger". Klik på "Mail" i menuen i venstre side af skærmen.

3

Klik på "Safe og blokerede afsendere", placeret under "Forebyggelse uønsket e-mail" header.

4

Klik på "blokerede afsendere". Hvis du vil tilføje en kontakt til listen, skal du skrive kontaktpersonens fulde e-mail adresse i "Blokeret Email adresse eller et domæne" feltet. Klik på knappen "Tilføj til listen". Hvis du vil fjerne en blokeret kontakt fra listen over blokerede afsendere, fremhæve adressen fra "blokerede afsendere" liste, som ligger på højre side af hjemmesiden. Klik på knappen "Fjern fra liste".

Hvordan kan jeg fjerne blokeringen af ​​en Kontaktperson i Hotmail?

Ophævelse af kontaktperson i Hotmail tillader blokeret kontakt til at sende e-mails igen. Når en kontaktperson er blokeret, bliver alle e-mails fra kontakten automatisk slettet. Når du fjerne blokeringen ham hans e-mails vises i din Hotmail indbakke. Du kan justere din liste blokerede kontaktpersoner på ethvert tidspunkt fra menuen Indstillinger. Kontakter er ikke besked, når de føjes til eller fjernes fra listen over blokerede kontaktpersoner.

Vejledning

1

Få adgang til din Hotmail-konto i din webbrowser. Log ind med dit brugernavn og adgangskode.

2

Klik på "Indstillinger" under "Hotmail Highlights".

3

Klik på "Hotmail" under "Show Options For" og derefter klikke på "Sikker og blokerede afsendere."

4

Klik på "blokerede afsendere" for at se en liste over blokerede kontaktpersoner.

5

Gennemgå listen over blokerede kontaktpersoner, og klik på e-mail-adressen på den kontakt, du vil fjerne blokeringen. Den e-mail adresse vil blive fremhævet.

6

Klik på "Fjern fra liste" for at fjerne blokeringen af ​​kontaktpersonen.

Sådan fjernes blokeringen af ​​en e-mail-Video i Hotmail

Sådan fjernes blokeringen af ​​en e-mail-Video i Hotmail


Hotmail beskytter sikkerheden for sine medlemmer ved automatisk at blokere indhold, som den anser usikre. Dette omfatter blokerer video vedhæftede filer, samt inline hjemmeside links fra afsendere, du ikke tidligere har fået beskeder fra. Du kan nemt justere indstillinger til at fjerne blokeringen af ​​disse filer, så du er i stand til at se vedhæftede eller inline indhold i fremtidige meddelelser fra afsenderen.

Vejledning

1

Log ind på din Hotmail e-mail konto. Åbn beskeden i din indbakke, der indeholder den blokerede video. Helst indhold blokeres i et af dine beskeder, vil du se prompten "Vis indhold" mod toppen af ​​din besked.

2

Klik på linket "Vis indhold". Din skærm vil blinke hurtigt, som den vedhæftede fil eller inline link til videoen belastninger. Efter din besked genindlæser vil vedhæftede filer eller inline indhold bliver synlig.

3

Klik på den vedhæftede fil eller inline hjemmeside link til videoen. Du kan vælge at downloade og se video med det samme eller vælge at gemme det for at se senere.

TIPS

  • Må ikke være foruroliget, når du modtager e-mails, hvor indholdet kan være tilstoppet. Selvom du genkende afsenderens e-mail-adresse, Hotmail blokerer dig i at se indhold fra indregnede afsendere, indtil du ændrer dine indstillinger. Når du fjerne blokeringen indhold første gang, vil alle efterfølgende meddelelser med vedhæftet og inline indhold fra den samme afsender vises normalt. Du skal dog gøre det, hver gang en ny afsender sender dig en e-mail. De skridt, der er beskrevet ovenfor, også arbejder for at fjerne blokeringen af ​​billeder og nyhedsbreve grafik skabt ved hjælp af HTML.

Hvordan fjerner jeg linket en sendt video på Hotmail?

Fjerne en video, som du har sendt nogen en URL hyperlink i Hotmail for at forhindre personen i at se videoen, være det, fordi du mener, at videoen er af utilstrækkelig kvalitet, eller hvis du ved et uheld sendt ham den forkerte link. Sletning af en video fra den video, hvor den er hosted online, så reuploading det holder videoen til rådighed for alle, der abonnerer på eller følger din videokanal, men ikke tilgængelig for alle, der direkte klikker på et link, så som din Hotmail modtager.

Vejledning

1

Log ind på videoen vært, hvor videoen er uploadet. Naviger til videoer del af din konto, derefter slette den video, du sendt til Hotmail modtageren.

2

Fortsæt til Upload del af webstedet efter eget valg, og klik på "Upload" og gennemse din harddisk til den originale videofil. Klik på "Upload" og vente på videoen til at uploade.

3

Indtast en titel, beskrivelse og tags til din nye video. Du opnår de bedste resultater ved at bruge de samme, som du gjorde for den originale video, så brugerne kan finde den nye video med de samme søgeord.

Sådan fjerner Personal e-mail signaturer i Hotmail

E-mail-signaturer så du kan tilføje et strejf af flair og personlighed til slutningen af ​​dine e-mails. Mange mennesker vælger at medtage vittig ordsprog, inspirerende citater, faglige resultater og kontaktoplysninger i deres underskrifter. Desværre kun Windows Live Hotmail kan du bruge en enkelt signatur for alle udgående e-mails - du kan ikke bruge en signatur til arbejde og en anden til leg. Hvis du bliver træt af at se de samme ord pudsede tværs bunden af ​​dine e-mails, kan du fjerne din signatur helt.

Vejledning

1

Log ind på din Hotmail-konto.

2

Tryk "Indstillinger"> "Flere indstillinger" lige under dit navn i hjørnet af siden.

3

Klik på "Personal Email Signature" i de vigtigste rude.

4

Fjern al tekst og billeder i signaturen, der vises. Lad intet i overhovedet feltet.

5

Klik på "Gem". Din underskrift er slettet og vil ikke længere blive tilføjet til udgående e-mails.

TIPS

  • Du kan også slette din signatur manuelt, mens du skriver e-mails.

Sådan fjernes fra Hotmail Blacklist

Sådan fjernes fra Hotmail Blacklist


Den igangværende kamp mod spam forårsager mange e-mail-udbydere, som Hotmail, for at blokere alle e-mails, der kommer fra visse mailservere. E-mails, der sendes fra disse servere returneres eller returneret til den oprindelige afsender. Hotmail bruger Sender ID Framework til at godkende, at e-mails kommer fra domænet angivet i e-mail header og SmartScreen, der omfatter faktorer, der omfatter junk mail klager og email-indhold. Hvis dine e-mails bliver blokeret af Hotmail, kan du give oplysninger til Hotmail til at hjælpe godkende dine forsendelser og rydde blok på dine e-mails.

Vejledning

1

Åbn et browservindue, og gå til "Afsender Information til Hotmail Levering" side på msn.com.

2

Indtast dit navn, email-adresse og navnet på det domæne dine e-mails kommer fra. Klik på din beskrivelse fra "Hvordan vil du beskrive din virksomhed eller dig selv" drop down menu. For de fleste, "Customer af en internetudbyder end Windows Live Hotmail" gælder.

3

Indtast oplysninger om din e-mail-server, herunder IP-adresse, uanset om det er en delt eller dedikeret server, nærmere oplysninger om det problem, du har, og de konti, du e-mail til. Kopier og indsæt fejlmeddelelser, SMTP-logfiler og prøve beskeder. Vælg fra drop-down menuer eventuelle SPAM tjenesteydelser, som din mailserver, herunder Return Path, Sender Score og Junk Mail Reporting Partner Program.

4

Klik på "Fortsæt". Hotmail vil emaile dig med resultaterne af deres undersøgelse af spørgsmålet og give oplysninger om du har brug for at fjerne blokeringen din mailserver. Du skal muligvis indstille din mailserver til at tillade reverse-DNS-opslag eller tilføje Sender ID Framework til din server.

TIPS

  • Tjek din e-mail-server IP over sortlister med værktøjer som MXToolbox SuperTool til at diagnosticere problemer, der placerer din server på e-mail sortlister.

Sådan fjernes en Hotmail-konto fra Outlook

Hotmail er den gratis e-mail-tjeneste fra Microsoft. Du kan tilmelde dig en Hotmail-konto via deres hjemmeside. Når du har oprettet en Hotmail-konto, kan din Microsoft Outlook e-mail-klient få adgang til Hotmail-konto til at hente dine e-mails. Når du ikke længere har brug for din Hotmail-konto, kan du fjerne kontoen fra din Outlook-software.

Vejledning

Microsoft Outlook 2010

1

Åbn Microsoft Outlook 2010. Klik på "File" i øverste menu. Vælg "Info" i menuen listen. Vælg "Kontoindstillinger" fra listen. Klik på "Kontoindstillinger" igen.

2

Vælg den Hotmail-konto, som du vil slette. Klik på knappen "Fjern".

3

Klik på "Ja" for at bekræfte sletningen konto.

Microsoft Outlook 2007

4

Åbn Microsoft Outlook 2007. Klik på "Funktioner" i den øverste menubjælke. Vælg "Kontoindstillinger" fra listen af ​​muligheder.

5

Vælg den Hotmail-konto, som du vil slette. Klik på knappen "Fjern".

6

Klik på "Ja" for at bekræfte sletningen konto.

Kontrolpanel

7

Åbn "Start" menuen. Klik på "Control Panel". Skriv "Mail" i søgefeltet. XP-brugere kan finde "Mail" under "Brugerkonti" linket i "Kategori" visning.

8

Klik på knappen "E-mail-konti".

9

Vælg den Hotmail-konto, som du vil slette. Klik på knappen "Fjern".

10

Klik på "Ja" for at bekræfte sletningen konto.

Sådan fjernes en IP fra Hotmail Blacklist

Sådan fjernes en IP fra Hotmail Blacklist


Visse domæner, IP-adresser, eller e-mails vises blacklistet fra Hotmail email service. Når jeg forsøger at sende eller modtage beskeder fra Hotmail, eller få adgang til Hotmail, visse brugere ansigt fejlmeddelelser. Disse budskaber vil ofte give brugeren om, at deres IP-adresser er blevet blokeret af Hotmail af politiske grunde, eller deres IP-adresse har modtaget klager over e-mails, der kommer fra den. For at rette op på denne situation skal du kontakte Microsoft direkte.

Vejledning

1

Gå til Mail Delivery forum i Windows Live.

2

Klik på "Stil et spørgsmål" for at oprette en stilling, der skal besvares af en Microsoft agent.

3

Medtag e-mail-adresse eller et domæne, der synes at blive sortlistet.

4

Bekræft, om du modtager en afvist meddelelse, hver gang du sender en e-mail til en Hotmail-konto.

5

Bekræft, om du er administrator for domænet, der bliver blokeret. Hvis du er, inkludere dine kontaktoplysninger e-mailadresse. En agent med Microsoft vil undersøge sagen, og sandsynligvis fjerne blokeringen din IP-adresse eller et domæne.

Sådan fjernes en Hotmail Virus

Sådan fjernes en Hotmail Virus


Den Hotmail-virus, også kendt som Hotmail Hacker, er et ondsindet program designet til at stjæle dine passwords. Den Hotmail virus har evnen til at stjæle din Hotmail eller MSN Messenger password. Dette tillader en fjernbetjening hacker at se dine personlige oplysninger, som kan omfatte netbank passwords, kreditkortnumre og personlige meddelelser. Hvis din computer er inficeret med Hotmail-virus, vil du ønsker at fjerne det straks. Du kan gøre det manuelt med hjælpeprogrammer til rådighed på Windows Vista eller Windows 7 operativsystemer.

Vejledning

1

Tryk på "Ctrl", "Alt" og "Slet" samtidigt og klik på "Start Task Manager." Den Task Manager åbnes.

2

Klik på "Vis processer fra alle brugere."

3

Højreklik "hotmailhack.exe" (under "Image Name" betegnelse) og vælg "Afslut proces" i genvejsmenuen, der vises.

4

Luk Task Manager.

5

Klik på "Start" og skriv "hotmailhack.exe" i søgefeltet.

6

Højreklik "hotmailhack.exe" (placeret i "Results List") og vælg "Slet" fra genvejsmenuen, der vises.

7

Genstart computeren.

Sådan fjernes en pop-up-blokering fra Hotmail

Sådan fjernes en pop-up-blokering fra Hotmail


Når du vil åbne en vedhæftet fil i Hotmail, det er frustrerende at have en pop-up blocker stoppe det fra åbningen. Dette er især frustrerende, hvis du er i en fart, og gerne vil tjekke din mail hurtigt. Endvidere kan pop-up blocker ikke tillade dig at uploade vedhæftede filer, eller at gemme en kladde af dit arbejde med en vedhæftet fil. Heldigvis stopper en pop-up blocker fra Hotmail er ikke så svært, men du er nødt til at arbejde omhyggeligt, da du kan fjerne blokeringen andre hjemmesider så godt, hvis du er i en forhastet tilstand.

Vejledning

1

Konfigurer dine browserindstillinger. Browsere har sikkerhedsindstillinger, og jeres måske ikke konfigureret korrekt. Åbne op for optioner eller sikkerhedsområdet og angive, at Hotmail er en betroet websted. For Internet Explorer 6, at Microsoft stater klikke på "Funktioner" og rul ned til "pop-up blocker." Klik på "Pop-up-vinduer indstillinger." I det vindue, der åbnes op, indtast Hotmail hjemmeside domænenavn i "til adresse Website Tillad" og klik på "Tilføj". Explorer er nu konfigureret til at tillade pop-ups fra Hotmail, da det nu er placeret i en betroet websted listen.

2

Konfigurer din pop-up blokering software til at acceptere Hotmail som en betroet websted. Test softwaren ved at logge ind på din Hotmail-konto og deaktivering af software eller slukke den helt. Hvis en vedhæftet fil eller et pop-up åbner, når du forsøger at åbne den, er din software ikke konfigureret til at tillade Hotmail. Aktiver softwaren. Åbn området konfigurationsindstillinger, og tilføje Hotmail til din tilladt eller sikker listen.

3

Tjek både din software og dine browserindstillinger. Man kan tillade, men den anden kan nægte popups fra Hotmail. For vedhæftede filer til at åbne op i Hotmail, skal både din browser og dit blokering software tillade adgang til Hotmail.

TIPS

  • Bliv ikke frustreret. Husk, skal begge browser konfigurationsindstillinger og din pop-up blocker indstillinger giver Hotmail. Man kan tillade, men den anden kan benægte.
  • Hvis du ikke er fortrolig ind i programmer og ændre indstillinger, skal du se dette job til en tekniker, der er fortrolig med processen.

Sådan fjernes en Hotmail e-mail adresse

Sådan fjernes en Hotmail e-mail adresse


En populær gratis e-mail service, der tilbydes af Microsoft, er Hotmail. Opsætning af en Hotmail-konto er enkel; så lukker en. Hvis din konto er blevet hacket eller din e-mail boks er oversvømmet med spam, lukke kontoen er en nem løsning. Før du lukker din e-mailadresse, alarm venner, familiemedlemmer og medarbejdere i dine planer. Du ønsker måske at sende dem en erstatning emailadresse, hvis du har en, at holde forbindelsen.

Vejledning

1

Gå til MSN hjemmeside. Klik på fanen i øverste venstre hjørne mærket "Hotmail".

2

Log ind på din konto ved at indtaste dit brugernavn, password og trykke på "Enter" -tasten.

3

Klik på "Hjælp" nøgle placeret øverst til højre på siden. Den vises som en blå spørgsmålstegn.

4

Vælg "Indholdsfortegnelse" fra sidelinjen til venstre.

5

Klik på "Setup en Windows Live Hotmail-konto."

6

Rul ned til "lukke din konto." Det vil blive placeret i bunden af ​​listen.

7

Klik på linket "Close-konto."

TIPS

  • Din Hotmail-konto vil automatisk udløbe, hvis du ikke tjekke din e-mail inden 270 dage efter tilmelding. Det vil også udløber, hvis der ikke er aktivitet på kontoen for de første 10 dage af aktivering.

Er Malware forstyrre Hotmail?

Malware kan forstyrre alt, hvad du gør på din computer. Det kan stjæle dine private oplysninger og dele den med en hacker. Det er vigtigt altid at holde din computer malware-fri.

Typer af malware

Malware kan omfatte virus, trojanske heste, orme og keyloggers. Trojanske heste og keyloggers er blandt de mest farlige malware, fordi de kan stjæle alle oplysninger, du skriver på din computer, herunder e-mail, kodeord og kreditkortoplysninger.

Webmail og malware

Brug af Web-baserede mail, såsom Hotmail, kan være farligt, når du har malware, fordi malware kan stjæle dine loginoplysninger og kapre din e-mailadresse. Det kan sende dig spam e-mails eller bruge din e-mail-konto til at stjæle mere private oplysninger, såsom emailet kontoudtog.

Fjernelse Malware

For at fjerne malware, installere et anti-virus program og køre en scanning. Den gratis Microsoft Windows-program Windows Defender kan scanne efter og fjerne spyware, samt beskytte din computer mod trusler i fremtiden. Microsofts Værktøj til fjernelse af skadelig software kan også fjerne ondsindede programmer.

Sådan fjernes et kreditkort Fra Microsoft Billing

Sådan fjernes et kreditkort Fra Microsoft Billing


Microsoft tilbyder flere produkter og tjenester, som du kan abonnere på, såsom Zune, Xbox Live og MSN TV2, tidligere kendt som WebTV. For at abonnere på disse tjenester, skal du angive en betalingsform, såsom et kreditkort eller forudbetalt Hotmail PIN til at betale for dit abonnement. Hvis du ikke længere ønsker at bruge kreditkort, som dine Microsoft Billing betalinger anvendes, kan du ændre din betalingsmetode for at fjerne den aktuelle kreditkort.

Vejledning

1

Log ind på Microsoft Billing websted ved hjælp af dit Windows Live ID og adgangskode.

2

Vælg den betaling, som du vil fjerne et kreditkort under "Dine betalingsmetoder."

3

Klik på "Gå til betalingsmåde Information" under "Payment Method Activity". Metoden for din konto betaling åbnes.

4

Vælg "Brug en anden betalingsmetode." Klik på "Tilføj et nyt kreditkort", og klik derefter på "Næste".

5

Bekræft balancerne og konti, du vil overføre til en ny betalingsmetode og klik på "Næste". Indtast oplysninger om din nye betalingsmetode, såsom kortnummer og udløbsdato. Klik på "Gem" for at fjerne din tidligere kreditkort og tilføje den nye.

Sådan fjernes en MSN Browser

Udviklet af Microsoft, var MSN Explorer webbrowser designet til brug sammen med virksomhedens MSN internettjeneste. Selvom funktionelt ligner Internet Explorer-browseren MSN Explorer, har en mere stiliseret brugergrænseflade med større ikoner og integreres tæt med Microsofts Windows Live Hotmail og Windows Live Messenger-tjenester. Hvis du ikke længere behøver at bruge softwaren og ønsker at fjerne den fra dit system, kan du udføre opgaven med blot nogle få klik.

Vejledning

Brug Tilføj eller fjern programmer

1

Åbn menuen Start i Windows, og vælg "Kontrolpanel". Vælg "Fjern et program", hvis du bruger Windows Vista eller Windows 7, eller "Tilføj eller fjern programmer", hvis du bruger Windows XP.

2

Vælg "MSN Explorer" element på listen over programmer i det vindue. Du må ikke se denne mulighed, hvis du bruger Windows XP. Hvis dette er tilfældet, skal du springe til næste afsnit og afinstallere softwaren ved hjælp af guiden Windows-komponenter Tool i stedet.

3

Klik på "Uninstall" knappen øverst i vinduet, hvis du bruger Windows Vista eller Windows 7. Klik på tilstødende "Rediger / fjern" knappen, hvis du bruger Windows XP. I begge tilfælde skal du følge vejledningen på skærmen for at bekræfte dit valg og fjerne MSN Explorer fra dit system.

Brug af guiden Windows-komponenter Tool i Windows XP

4

Klik på Windows "Start", vælg "Kontrolpanel" og derefter vælge "Tilføj eller fjern programmer".

5

Klik på "Tilføj / fjern Windows-komponenter" ikonet på venstre side af det vindue.

6

Rul gennem listen over komponenter, indtil du når "MSN Explorer" element. Fjern markeringen det omstående felt og derefter klikke på "Næste" for at starte fjernelsen.

7

Klik på "Afslut" efter processen er fuldført for at lukke den åbne dialogboksen.

Sådan fjernes Links mappe i Windows XP

Microsoft Internet Explorer er inkluderet som standard Internet browser i Windows XP. Den version af Internet Explorer, der leveres med Windows XP indeholder grupper af foruddefinerede favoritter allerede føjet til listen Foretrukne, herunder en "Microsoft Websites" mappe med links til Microsoft.com og relaterede hjemmesider og en "Links" mappe med links til websites såsom Hotmail og Windows Marketplace. Hvis du ikke har brug for sæt favoritter inkluderet i Links mappe, kan du fjerne Links mappe fra Internet Explorer i Windows XP.

Vejledning

1

Klik på linket "Foretrukne" i Internet Explorer menulinjen. Dette åbner drop-down listen over favoritter, der er opført i den rækkefølge, som de blev tilføjet med de nyeste favoritter nederst på listen.

2

Find og højreklik på mappen "Links" på listen over favoritter i drop-down menuen. Dette åbner en genvejsmenu.

3

Klik på linket "Slet" i genvejsmenuen. Dette åbner mappe Bekræft sletning vinduet.

4

Klik på "Ja" knappen i mappe Bekræft sletning vinduet. Dette sletter mappen Links og fuldfører processen.

Sådan Stop Hotmail Tag

Du kan fjerne eller ændre Hotmail mailto HTML-tag på din webside ved at ændre HTML-koden for den pågældende side. Dette tag kan besøgende på dit websted for at generere e-mails og sende dem til din Hotmail-konto. Uanset om du er begyndt at modtage en masse spam på adressen, eller du ønsker at bruge en anden adresse som modtager for disse meddelelser, ændring af Hotmail tag vil stoppe hændelsesforløbet, der gør det muligt for besøgende at sende meddelelser fra din hjemmeside til din Hotmail konto.

Vejledning

1

Åbn din web-redigering program.

2

Klik på "File" øverst i vinduet, klik på "Åbn" og derefter dobbeltklikke på HTML-fil, der indeholder din Hotmail mailto tag. Hvis koden findes på flere sider, bliver du nødt til at redigere HTML-koden på hver side.

3

Gå til den placering i HTML-koden, der indeholder Hotmail tag. Du er på udkig efter HTML-kode i stil med følgende: ". <a Href="mailto:[email protected]"> Kontakt mig </a>"

4

Ændre koden efter behov. For eksempel, hvis du ikke ønsker at have nogen e-mail genereret, slette hele koden. Hvis du stadig ønsker at generere mail, men få den sendt til en anden adresse, skal du udskifte "[email protected]" del af koden med en anden e-mail-adresse.

5

Klik på "File" øverst i vinduet, og klik derefter på "Gem".

6

Upload din redigerede HTML-side til din webserver ved hjælp af din FTP-server eller din udbyder er "Upload" Web interface.

TIPS

  • Hvis du forsøger at bekæmpe spam sendt til din email-adresse på grund af en e-mailadresse lagt ud på din hjemmeside, overveje at udskifte eventuelle mailto tags eller almindelig tekst e-mail adresser med et billede, der indeholder din e-mailadresse. Programmer designet til at kravle hjemmesider for e-mail adresser er typisk i stand til at læse teksten i billeder. Du kan oprette sådan et billede ved at lancere maling, og derefter bruge "Tekst" værktøj til at indtaste din e-mail-adresse i billedet. Billedet kan derefter gemmes som en JPEG eller GIF og uploadet til din webserver.

Sådan redigeres favoritter i Hotmail

Du kan redigere favoritterne med stjerne ikoner i din Hotmail-adresse bog, som også giver mulighed for at adskille dine regelmæssige kontakter fra dine favoritter. Foretrukne kontaktpersoner vises i en separat fane, når du åbner din kontaktliste fra Compose vinduet, hvilket gør det lettere at finde personer, du e-mailer ofte.

Vejledning

1

Naviger til Hotmail hjemmeside og logge ind på din konto.

2

Klik på "Kontakter".

3

Klik på hvide stjerne-ikonet ved siden af ​​en kontaktpersons navn for at vælge personen som favorit. Stjernen bliver guld, der angiver, at kontakten er nu en favorit.

4

Klik på guldstjerne ved siden af ​​en kontaktpersons navn for at fjerne denne person fra din favoritliste.