grafikkort dell laver striper

Hvordan laver Stripes i Photoshop

Hvordan laver Stripes i Photoshop


Photoshop kan fungere som din go-to lærred til digitale kruseduller og tegninger. Photoshop er et ideelt arbejdsområde til at skabe billeder, såsom striber. Du kan drage fordel af alle programmets indbyggede værktøjer og farver for at få dine billeder til højre. Med et par hurtige klik, har du striber til at passe næsten enhver design og farvesammensætning.

Vejledning

1

Åbn Photoshop, Træk ned "Color Mode" boksen klik på "Filer" og vælg "Ny." Type "Striber" i "Name" feltet og indstille dine foretrukne billeddimensioner, såsom 8 i. Med 8 i. Og sæt den til "RGB Color". Træk ned "Baggrund Indhold", og klik "White". Klik på "OK" for at åbne arbejdsområdet.

2

Dobbeltklik på den øverste venstre kvadrat af "Color Picker", som er de to overlappende farvede felter på "Funktioner" paletten. Vælg en maling farve til striberne og klik på "OK."

3

Højreklik på figuren værktøj på "Funktioner" paletten. Dette værktøj kan ligne en hul rektangel, hule cirkel, hule linje eller fast stjerne. Alle disse værktøjer deler den samme plads på paletten, indtil de er valgt. Højreklik på en af ​​dem, og klik på "Rektangel Tool."

4

Placer markøren på venstre side af "Striber" boksen og tegne et rektangel til højre side. Rektanglet vises i den valgte maling farve. Gentag dette for at tilføje flere rektangler til "Stripes" boksen, efterlader hvide mellemrum mellem hver rektangel, skaber rammen for striber.

5

Klik på "Window" menuen og klik på "Lag" for at åbne "Lag" paletten. Bemærk paletten består af en hvid baggrund lag og flere farvede-formlag. Disse er dine striber. Klik på "baggrund" lag for at fremhæve den.

6

Vælg en ny maling farve fra "Color Picker". Klik på "Paint Bucket" værktøj på "Funktioner" paletten. Hvis du ikke kan se værktøjet, skal du højreklikke på "Gradient" værktøj, der ligner en rektangel lavet af skyggefulde grå linjer. Vælg "Paint Bucket".

7

Klik på en af ​​de hvide striber, der fylder på med den nye farve automatisk, at skabe en mangefarvet stribet objekt.

8

Klik på ikonet små linjer øverst til højre på "Lag" paletten. Vælg "Sammenkopier billede." Klik på "File", klik på "Gem som" og gemme billedet på din computer.

TIPS

 • For et rektangel med striber af hvid og en anden farve, skal du springe trin for at ændre maling farver, hvor du udfylder den hvide rum med "Paint Bucket" værktøj.
 • Andre stribe muligheder omfatter lodrette striber (fra toppen af ​​boksen til bund) og diagonalt (fra øverste venstre hjørne af boksen til det nederste højre hjørne).

Hvordan laver Stripes i Photoshop med flere farver

Adobe Photoshop giver dig mulighed for at gøre mere end at manipulere eksisterende fotografier. Du kan også lave originale kunstværker, ved hjælp af programmets mange pensler og farver. Et sådant arbejde indebærer at skabe perfekte lodrette eller vandrette striber, vælge fra Photoshops vifte af millioner af unikke farver, og indarbejde så mange af disse farver, som du ønsker. Selv kunstnere, der ikke har en rolig hånd er i stand til at arbejde med denne type projekter.

Vejledning

1

Opret et nyt dokument. Når du åbner Photoshop i standardindstillingerne, vil programmet bede dig om at oprette et nyt dokument automatisk. Hvis ikke, skal du klikke på "File" øverst på skærmen, og klik derefter på "Ny".

2

Vælg "Paint Brush" værktøj eller "Blyant" værktøj fra værktøjslinjen, som generelt findes i venstre side af skærmen. Hvis værktøjslinjen ikke vises, skal du klikke på "Window" menuen og vælg "Funktioner". Den "Blyant" værktøj har fastere og mere præcise penselstrøg end "Paint Brush" værktøj, men enten kan bruges.

3

Klik på penselstrøg vælgeren på "Indstillinger" panel langs toppen af ​​skærmen for at åbne en pop-up-vindue med en liste over penselstrøg muligheder. Dette ikon ligner en skamplet for blæk. Brug en firkantet penselstrøg, medmindre du vil have afrundede striber.

4

Klik på "Color" ikonet på "Indstillinger" panel og bruge pop-up farvevælgeren til at vælge farven på din første stribe. Pop-up vindue vil præsentere dig med en regnbue af forskellige farver. Brug musen til at målrette og vælge den nøjagtige farve, du ønsker.

5

Hold "Shift" -tasten og klikke med musen, hvor du vil have din første stribe at begynde. Træk musen til venstre eller højre for at oprette en vandret stribe, eller trække den op eller ned for at oprette en lodret stribe. Så længe du fortsætter med at holde "Shift" -tasten, vil din stribe forblive helt lige og ensartet.

6

Klik på "Color" ikonet igen for at vælge farven på din anden stribe. Hold "Shift" -tasten og klikke med musen direkte sammen med begyndelsen af ​​den første stribe. Flyt musen lodret eller vandret for at oprette din anden stribe, perfekt støder op til den første. Gentag dette trin for så mange ekstra farver og striber, som du gerne vil tilføje til dit billede.

Hvad grafikkort Kan man Installer på en Dell XPS One?

Grafikkortet (eller Graphics Processing Unit) på Dell XPS One - en high-performance-orienterede alt-i-en desktop pc fra Dell Inc. - er ATI Radeon HD 2400. Et produkt af halvleder selskab Advanced Micro Devices (AMD), blev Radeon HD 2400 udgivet i 2007: det samme år, at XPS One fik sin debut. Siden da har AMD udgivet dusinvis af GPU'er, der kan træde i stedet for den ene, som computeren oprindeligt bærer. På tidspunktet for offentliggørelse, AMD Radeon HD 6990 er den nyeste AMD grafikkort, der kan installeres på Dell XPS One. Udgivet på August 2011, Radeon HD 6990 er mere avanceret end Radeon HD 2400 i stort set hver eneste kategori.

Grænseflade

Hver ATI Radeon HD 2400 og AMD Radeon HD 6990-kort er installeret på en stationær computer ved hjælp af Peripheral Component interface Express (PCI-E) ekspansion slot på bundkortet. Dette er gjort muligt ved 16-lane (x16) interface hver GPU besidder. Det er installeret på Dell XPS One-kort, selv om, bruger v1.0 eller PCI-E 1.0 x16, hvilket betyder, at det har en dataoverførselshastighed på 4 GB per sekund. Radeon HD 6990 bruger PCI-E 2.1 x16 standard, hvilket fordobler dataoverførselshastighed til 8 GB / s.

Hukommelse

ATI Radeon HD 2400 grafikkort deler 256 MB Dell XPS Ones 2 MB Random Access Memory (RAM). Den GPU bruger sådan hukommelse til computerens video og grafik kapaciteter. AMD Radeon HD 6990, på den anden side, har sin egen hukommelse, hvilket betyder, at i stedet for at låne RAM fra XPS One, bruger den hukommelse indbygget i den. Også, det giver 4GB, hvilket er 16 gange så meget som den hukommelse, Radeon HD 2400 anvendelser.

Skærm og stik

For at tilslutte Dell XPS One skærm, ATI Radeon HD 2400 tilbyder to stik: Video Graphics Array Port (VGA) til analog visning og Digital Visual Interface (DVI) til digital display. De VGA- og DVI-stik understøtter op til en maksimal opløsning på 2.048 af 1.536 pixels og 2.560 af 1.600 pixels hhv. AMD Radeon HD 6990 udelader VGA-porten. Men det har et stik mangler på sin forgænger: en DisplayPort til transmission af digitale audio / video-indhold og støtte den samme maksimale opløsning som VGA. Som supplement til DisplayPort og tilbydes på begge GPU'er er High-Definition Multimedia Interface (HDMI). Standarden stik til high definition-tv (HDTV), HDMI-udgang understøtter op til 1.920 af 1.080 pixels i opløsning.

Fyld Rate

Hver grafikkortet har en fill rate, som er antallet af pixel, som det anvender til en computer skærm per sekund. ATI Radeon HD 2400 har et fyld på 2.100 millioner pixels per sekund. AMD Radeon HD 6990, men i høj grad overgår forgængeren med et fyld på 53.120 millioner pixels per sekund.

Low Profile Vs. Standard Grafikkort

Standard tårn pc'er har rigelig plads til add-on komponenter som grafik eller lydkort. Slim formfaktor pc'er ofre ekstra komponent plads i bytte for et mindre samlet størrelse. Lav profil grafikkort er nogenlunde halvt så høj som en standard grafikkort, så de kan passe ind i den mindre komponent plads i lav profil pc'er.

Størrelse

Den primære forskel mellem standard profil og lav profil kortene er i deres højde. Standardprofil kort kan være op til 4,2 inches høj. Lav profil kort er begrænset til en maksimal højde på 2,536 inches. Den mindste standard for lav profil grafikkort, betegnet MD1, er begrænset til en maksimal længde på 4,795 inches. Længere lavprofil kort betegnes MD2 og kan ikke overstige 6,674 inches i længden. Ingen standarder begrænser bredden af ​​lave eller høje profil grafikkort. Nogle grafikkort med ventilator forsamlinger kan være brede nok til at blokere adgangen til nærliggende PCI slots.

Strøm

Lav profil grafikkort trække mindre strøm fra bundkortet end standard grafikkort. Lav profil grafikkort trækker 25 watt, mens standard kort trækker 75 watt. Ligesom standard kort, kan lavprofil kort trække ekstra strøm via en direkte forbindelse til computerens strømforsyning. Lav profil kort kræver typisk mindre strøm end almindelige grafikkort, fordi de er ofte langsommere og mindre magtfulde end standard kort.

Køling

Lav profil grafikkort bruger mindre fans end standard kort på grund af deres mindre størrelse. Dette begrænser deres evne til at køle et grafikkort s Graphics Processing Unit. Lavprofil kort skal bruge langsommere processorer end standard kort for at undgå at producere den høje varme, kraftigere processorer skaber, og dermed holde varmen inden for et område, som kortets mindre fans kan sprede.

Compatiblity

Lav profil grafikkort forbindelse til en computer bundkort i samme slot, standard grafikkort bruger. Du kan tilslutte en standard profil monteringsbeslag til en lav profil kort at montere den i en taske designet til standard grafikkort. Uanset beslaget type, kan du ikke montere en standard grafikkort i en sag designet til lave grafikkort på grund af pladsbegrænsninger i sagen.

Hvad er forskellen mellem AGP & PCI Grafikkort?

Opgradering af din computers grafikkort kan synes som en nem proces, men du skal overveje, hvilken type grafikkort der passer til dine behov. De forskellige forskelle mellem Peripheral Component Interconnect (PCI) og Accelerated Graphics Port (AGP) grafikkort er noget at huske.

Sammenligning

PCI-teknologien var ikke oprindeligt designet specielt til grafikkort. Det var designet til flere enheder som lydkort, modem, tv-tunere, USB controllere og netværkskort. AGP-teknologi er designet til at håndtere video-relaterede opgaver.

Ud over sin egen hukommelse, kan et AGP grafikkort bruge computerens hukommelse til at udføre opgaver. PCI grafikkort bruger kun den hukommelse, der er tilgængelig på selve kortet.

Historie

PCI-kort blev først introduceret i 1992. AGP-kort var først til rådighed i 1996 til at levere øget dataoverførselshastighed for grafikkort.

Hastighed

PCI-kort når et højdepunkt dataoverførselshastighed på 132 MB / s, mens AGP-kort kan nå hastigheder på op til 533 MB / s. AGP grafikkort deler ikke båndbredde med andre enheder på dit system, så de kan klare sig bedre. PCI-kort er ikke specielt designet til at strømline en opgave ad gangen, men AGP-kort specifikt retter og komplette grafik-relaterede aktiviteter.

Sådan fjernes håndledsstøtten på en Dell Keyboard

Sådan fjernes håndledsstøtten på en Dell Keyboard


Dell laver en linje af populære bærbare computere kaldet Inspiron. På nogle af disse modeller, er der en indbygget håndledsstøtte placeret lige under tastaturet. Disse Håndledsstøtter kan fjernes under demontering processen med din computer. Den gode nyhed er, du kan Fjern håndledsstøtten selv uden hjælp fra en servicetekniker, og det vil ikke tage meget af din tid.

Vejledning

1

Sluk din Dell, og fjern strømkablet, hvis den er tilsluttet. Luk skærmen, og vend din Dell hovedet.

2

Find cd-drevet rum på nederste hjørne af din computer, og brug din stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue holder drevet på plads.

3

Grip diskdrevet ved kanten, og skub det ud af computeren.

4

Vend computeren med højre side opad, og åbn skærmen. Brug spidsen af ​​din skruetrækker til at lirke den rektangulære hængsel dækslet af computeren fra sømmen hvor det forbinder til højre side af computeren. Sæt hængseldækslet til side.

5

Løft tastaturet op fra toppen. Tag stikket bånd fra bagsiden af ​​computeren, og sæt tastaturet til side.

6

Fjern de to skruer på hver side af computerskærmen, lige under hængslerne, der forbinder skærmen til computeren.

7

Tag de kabler, der løber fra skærmen til bunden af ​​computeren, og fjern derefter skærmen fra computeren.

8

Vend computeren på hovedet, og find den firkantede trådløse kort dækslet i midten af ​​computeren, nær kanten. Fjern de to skruer, der holder dækslet på plads, og fjern derefter dækslet.

9

Fjern de 11 skruer fra kanterne af undersiden af ​​computeren. Disse skruer holder håndledsstøtten på plads.

10

Vend computeren med højre side opad, og fjern de fire skruer på hjørnerne af computerens krop.

11

Løft håndledsstøtten op fra bagsiden, og tag pegefeltet kablet fra bunden af ​​computeren, når den bliver synlig. Fjern håndledsstøtten.

Sådan Sammenlign integrerede Bundkort grafik med grafikkort

Sådan Sammenlign integrerede Bundkort grafik med grafikkort


Hjem computere bruger til at komme med video-enheder, der er bosiddende på en separat ISA bestyrelse. Til sidst, realiserede computerproducenter de kan spare penge ved at integrere video grafik direkte på bundkortet. Ved at gøre dette, de bruger færre penge til at gøre en computer, da færre komponenter og kredsløb er involveret i produktionen. Når der er mindre involveret med en computer, kan mindre gå galt i fremstillingsprocessen, og det reducerer de samlede omkostninger. Men integrerede grafikkort er langsommere i ydelse end stand-alone grafikkort.

Vejledning

1

Undersøg video bus. Integrerede grafikkort kan anvende PCI-bussen, som er meget langsommere og har mindre båndbredde til rådighed end en AGP eller PCI-Express-bus, der anvendes af en stand-alone grafikkort.

2

Undersøg chipset. Målet med et bundkort integrerede grafikkort er at redde computerproducenten penge. Det betyder, at det aldrig vil have et chipsæt, der er så kraftfuld som en stand-alone grafikkort. For eksempel har mange integrerede grafik chipsæt er de mobile versioner af en desktop chipset. Mobil chipsæt er designet til at være langsommere, så de producerer mindre varme, som er ideel til mobile computing. En desktop grafikkort chipset har den luksus af en køleventilator, hvilket betyder, at det kan køre hurtigere og producere bedre resultater.

3

Undersøg videohukommelse. Et bundkort integreret grafikkort deler næsten altid video hukommelse med hovedsystemet RAM. For eksempel, hvis et system har 2 GB RAM, men den integrerede grafikkort bruger 512 megabyte det, kun operativsystemet har 1,5 gigabyte RAM til rådighed. Omvendt en enkeltstående grafikkort har sin egen dedikerede hukommelse på kortet, som ikke forstyrrer systemets hukommelse. Denne dedikeret hukommelse tilføjer også til udviklingen i grafikkortet.

TIPS

 • De fleste desktop bundkort, der har integreret grafik er også designet til at acceptere en stand-alone grafikkort opgradering.

Hvordan man opbygger en Gaming Computer for $ 1000

På grund af priserne på hardware-komponenter og konkurrence mellem hardwareleverandører, kan du sammensætte en kompetent gaming computer for $ 1.000. Start med at undersøge high-end spil 'minimum og anbefalede systemkrav, så begynder en liste over bestanddele og den mindste acceptable specifikationer. Hvis du har en ældre computer rig, hvorfra du kan scavenge dele, lave en liste over disse elementer. Forbered dig på at tilbringe størstedelen af ​​dit budget på grafikkort, CPU, bundkort og RAM, da disse elementer vil have den største indvirkning på den samlede systemets ydeevne.

Vejledning

1

Lav en liste over genanvendelige gamle dele, som du allerede har, eller at du nemt kunne opnå. Almindelige reddes dele omfatter diskdrev, optiske diskdrev, tastaturer, mus og skærme.

2

Pris dit grafikkort først. Vælg et midrange grafikkort med rigelig hukommelse. Dette vil være den dyreste komponent i din rig på grund af sin betydning, når man spiller spil.

3

Vælg din CPU næste, så matcher det med et bundkort. Vælg et bundkort med opgradering potentiale til at maksimere din build s levetid.

4

Pris dit system RAM næste. RAM er også et afgørende element i en gaming computer, og du bør sigte mod at opfylde de anbefalede systemkrav specifikationer for high-end spil.

5

Vælg en sag, der passer til bundkortets formfaktor. Nogle tilfælde omfatter strømforsyninger og blæsere, som kan ligne en aftale. Sørg altid for, at strømforsyningen specifikationer opfylder bundkort og CPU-krav.

6

Vælg en strømforsyning og case fans, der opfylder kravene i dit bundkort og CPU, hvis din sag ikke indeholder en strømforsyning. Du kan finde disse oplysninger i dokumentationen til disse hardwarekomponenter.

7

Vælg en harddisk og optiske drev, hvis du ikke kan scavenge disse dele.

8

Vælg et lydkort, Ethernet-kort eller trådløse adapter, hvis dit bundkort ikke optræder om bord lyd eller netværk.

TIPS

 • Glem ikke at inkludere prisen på en Windows-operativsystem licens i dit budget. Du skal i det mindste matche minimumskravene til dit operativsystem. Kontroller kravene operativsystemet forud for valg komponenter. Undersøg de minimumskrav og anbefalede systemkrav af de seneste, high-end spil. Til formål at opfylde de anbefalede krav, især med hensyn til grafikkort, RAM og CPU.
 • Sixty-fire-bit-systemer kan håndtere større mængder RAM end 32-bit versioner. Installer en 64-bit operativsystem til at udnytte.
 • Tilføj en ekstra harddisk eller ekstern lagring, hvis du har penge tilbage i dit budget.
 • Brug dit tv som en skærm i stedet for at erhverve en anden skærm.
 • Tjek Windows Hardware Compatibility List IF skylleluften dele fra ældre computere.

ATI 128 Pro AGP Video Card Specifikationer

ATI 128 Pro - officielt kendt som ATI Rage 128 Pro - er en grafikprocessor enhed eller grafikkort, fra ATI Technologies, som er et datterselskab af halvleder producenten Advanced Micro Devices. Udgivet i 1999, da ATI var et selvstændigt selskab, er det en mere avanceret version af den oprindelige Rage 128. Selvom ATI / AMD ikke længere producerer grafikkort, andre producenter stadig gøre ved at kopiere dens specifikationer.

Stik

ATI fremstillet ATI 128 Pro grafikkort for tilslutning til Accelerated Graphics Port of stationære pc'er. Den AGP kunne have en 2X hastighed, hvilket svarer til en overførselshastighed på 533MB per sekund; eller 4X, som er 1,066MB per sekund. Nogle af de senere iterationer er imidlertid designet til computerens Peripheral Component Interconnect stedet.

Video udgang, afspilning

Hver ATI Rage 128 Pro GPU har et VGA-stik. En standard brugt siden 1987 - når teknologivirksomhed IBM debuterede sin tredje generation af personlige computere kaldet IBM PS / 2 - det giver de analoge signaler, der er nødvendige for skærmbilleder. Den Rage 128 Pro anvender MPEG-2 standard for videoafspilning, især for DVD'er.

Opløsning

Den standardopløsning, at ATI Rage 128 Pro video-kort understøtter er Super VGA 1.920 af 1.440 pixels, med en 16,7 millioner farvedisplay i 32-bit dybde. Der er støtte også til Widescreen Ultra Extended Graphics Array er 1.920 af 1.200 pixels, hvilket er designet til widescreen-skærme. Selvom GPU primært er udformet som en 2-D grafikprocessor, det understøtter opløsninger på 1.600 med 1.200 pixels og 1.280 af 1.024 pixels i 3-D-tilstand.

Hukommelse og teknologier

ATI 128 Pro grafikkort deler nogle af computerens systemhukommelse - 128MB at være helt nøjagtig - for sin video kapaciteter. Den systemhukommelse, men skal være baseret på SDRAM arkitektur. Den Rage 128 Pro bruger DirectX application programming interface til gennemførelse 3D-grafik effekter.

Hvordan skal allokeres RAM til Video

Integrerede grafikkort deler systemets hukommelse (RAM) til at tilvejebringe hukommelse til grafik rendering. Tildeling mere RAM til grafikkortet kan give en mindre stigning i udførelsen af ​​visse videospil. Det betyder også at ofre mere RAM, som i nogle programmer, kan forårsage et fald i ydeevne. Integreret video controllere er ikke egnet til at spille de fleste videospil, og de er for det meste brugt i bærbare computere for at spare omkostninger og fylder mindre.

Vejledning

1

Genstart computeren, og gå ind i BIOS ved opstart. På de fleste bærbare computere, skal du trykke "F2" få adgang til BIOS; på de fleste desktops, skal du trykke på "Del". Hvis nøglen er noget andet end en af ​​disse, kan det fortælle dig på posten skærmen (den første tekst-fyldte skærmen, når du tænder for computeren). Alternativt henvises til din computer eller bundkort manual.

2

Naviger gennem BIOS menuer og indstillinger ved hjælp af piletasterne på tastaturet og trykke på "Enter" for at vælge en menu eller en indstilling. Find den indstilling, der gør det muligt at ændre mængden af ​​tildelte videohukommelse. I de fleste konfigurationer, det er i "Avanceret" i menuen BIOS Setup Utility.

3

Find "Video Memory", "Interne Graphics" eller lignende. Forøg mængden af ​​RAM, som kræves. De fleste computere med integreret grafik vil give dig mulighed for at øge delt systemhukommelse med så meget som 512 eller 1024 MB. Hvis du har mere tilgængelig RAM, skal du vælge den højeste værdi.

4

Afslut BIOS med "Gem indstillinger og Exit Setup" valgmulighed. Hvis du opdager, at din computer kører langsommere, sænkes mængden af ​​RAM afsat til grafikkortet ved at gentage de tidligere trin og vælge en lavere værdi.

Typer af strømforsyninger

Strømforsyningen giver strøm til de interne komponenter i computeren og enheder tilsluttet til det, som f.eks inputenheder, USB-hubs, kortlæsere eller enhver anden ekstern enhed, der ikke kræver en dedikeret strømkabel. Mens den grundlæggende arkitektur i en PSU ikke ændrer sig drastisk fra computer til computer, har du mange muligheder for ting som kabler og positionering.

Grundlæggende PSU

Først og fremmest har vi den grundlæggende PSU at du vil finde "bundtede" med en computer sag. Denne PSU har flere strømkabler kommer ud at opsige med hvad der kaldes "Molex" stik, som er asymmetrisk for at sikre, at de vender korrekt, når de indsættes i en enhed. Disse kabler har specifikke terminatorer at stikket i bundkortet, diskdrev og grafikkort. Desuden er der ATX og BTX sorter. BTX PSU er installeret i bunden af ​​en BTX tilfælde, mens ATX strømforsyninger er installeret på toppen af ​​en sag.

Modulære strømforsyninger

Herfra har du mulighed for at købe en PSU med aftagelige kabler. Dette kaldes en "modulopbygget" PSU. Ofte vil du ikke brug for alle de kabler kommer ud af PSU, og det er praktisk at fjerne det ekstra, frem for at lade dem dinglende eller at skulle finde ud af en måde at putte dem ind i et hjørne. Du ønsker ikke et kabel til at børste op mod en af ​​de fans i sagen, men du ønsker heller ikke det at obstruere andre kabler, du kan få brug for adgang til senere.

Sleeved-kabel strømforsyningerPSU kabler kan også komme "sleeved." Dette er en fleksibel netting, der konsoliderer kablerne, hvilket er et godt kompromis, når PSU er ikke modulopbygget. Nettet er også begunstiget til kosmetiske formål, da PSU kabler lyst er flerfarvede. Af denne grund, de fleste ærmer er sorte, men du kan bestille dem i en række forskellige farver, og du kan bestille en "sleeving kit" hvis ingen er blevet sat på dine kabler.

Ydelse-entusiast strømforsyningerNogle strømforsyninger orienteret mod ydeevne entusiaster bruger en anden form, som understreger temperatur styring. Disse strømforsyninger også understrege strømeffektivitet (elektrisk strøm er reduceret som temperaturen stiger), understøttelse af flere grafikkort og lav støj. Disse ydelsesforbedringer i vid udstrækning gennemført ved at øge længden af ​​PSU, der giver dets interne blæser mere plads til bedre luftgennemstrømning. Derfor vil nogle typer ikke passer i mindre computer sager.

Laptop og Netbook strømforsyninger

Laptops og netbooks bruge en ekstern strømforsyning, der ikke indeholder en fan. Dette er en stor blok, der er indkapslet i tyk plastik eller gummi. Disse er generelt meget billigere end de interne strømforsyninger og leverer meget mindre effektforbrug (siden en bærbar computer ikke kræver normalt så meget strøm som en stationær pc).

Power Adapter Tips

Når du køber en ny bærbar computer, en af ​​det medfølgende tilbehør er en strømadapter. En bærbar computer magt adapter tjener to grundlæggende formål: at levere strøm til computerens indre dele og opladning af bærbare batteri. Hvis strømforsyningen ikke virker korrekt, eller batteriet er holdt op med at oplade, er der flere grundlæggende fejlfinding metoder, du kan følge.

Power Adapter Problemer

Når du opdager, at strømforsyningen er defekt, skal du straks gemme alle åbne dokumenter, lukke computeren ned og afmontere alle kabler eller tilbehør, du bruger. Før justering noget på strømforsyningen og computeren, skal du sørge for stikkontakten du er forbundet til værker korrekt. Sæt en anden elektronisk enhed, ligesom en mobiltelefon oplader, til stikkontakten for at sikre, at strømmen flyder korrekt.

Så undersøge strømforsyningen. Mange bærbare strømforsyninger omfatter to dele: en magt mursten, der forbinder til computeren og et strømkabel, der forbinder til en stikkontakt. Fast forbinde de to dele og se, om den bærbare computer begynder at oplade igen. Hvis ikke, kan du normalt udskifte adapterens strømkabel med enhver anden standard computer strømkabel. Hvis adapteren stylte ikke virker, så skal du måske overveje at udskifte eller reparere din magt mursten. For computere under garantien, er der normalt ingen afgift for dette.

Batteri Problemer

Mens din bærbare computer er sluttet til netadapteren er computerens batteri også genopladning. De fleste strømforsyninger har en indikator, der skifter mellem to farver. En farve indikerer at batteriet oplades, og den anden, at batteriet er fuldt opladet. Når batteriet er færdig opladning, skal du koble den bærbare computer fra strømforsyningen, og systemet straks skifter til batteristrøm. Hvis indikatoren ikke lyser på alle, skal du sørge for at adapteren er sat korrekt op og sat i en fungerende stikkontakt. Efter et år eller mere af brug, kan du begynde at lægge mærke til, at batteriet tager længere tid at oplade eller ikke på en opladning, så længe det bruges til. Det er næsten altid et problem med den bærbare computer batteri og ikke strømforsyningen. Laptop batterier har relativt korte liv spænder. Når batteriet holder i besiddelse af en afgift fra adapteren, er det nok tid til at købe en ny.

Andre Tips

Når du bruger en strømforsyning, vigtigst af alt, husk at bruge den strømforsyning kun med den bærbare computer det er beregnet til. Alle computerproducenter udvikler forskellige strømforsyninger, der er specielt designet til deres linje af produkter. Nogle virksomheder, som Apple eller Dell, lave en type strømforsyning, der arbejder med alle deres bærbare modeller. Aldrig eksperimentere med kombinationer af computere og strømforsyninger, der ikke er godkendt af producenten.

På grund af længden af ​​deres kabler, kan strømadaptere let blive sikkerhedsrisici. For at forhindre folk i at snuble, så sørg for strømforsyningen kabler er aldrig fra gulvet.

Husk at afbryde strømforsyningen, når du ikke bruger din bærbare computer eller oplader batteriet til at holde computeren og adapteren mod overophedning. Power adaptere er vigtigt tilbehør til bærbar brugere, så overveje at købe en anden adapter, hvis du gør en masse rejse eller bruge computeren derhjemme og på arbejdet.

Compaq 6735s Specs

Compaq 6735s er en bærbar computer introduceret af Hewlett-Packard i 2008. Selvom det er et budget laptop byder på en AMD-processor, kan du tilpasse din med flere forskellige CPU'er, forskellige mængder hukommelse og flere harddisk størrelser. En række forskellige operativsystemer er tilgængelige, og den bærbare computer leveres med en suite af Hewlett-Packard software.

CPU'er

Compaq 6735s kan udstyres med en af ​​fire CPU'er. Den første er den AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile opererer på 2,4 GHz med en to-megabyte L2 cache. Den anden er AMD Turion X2 Dual-Core Mobile opererer på 2,0 GHz med en et-megabyte cache.The tredjedel er AMD Athlon X2 Dual-Core opererer på 1,9 GHz med en et-megabyte L2 cache. Den fjerde er AMD Sempron arbejder ved 2,0 GHz med en 512-kilobyte L2 cache.

Hukommelse og opbevaring

Den 6745S bærbar computer bruger DDR2 SDRAM kører på enten 667 MHz eller 800 MHz. Det har to RAM SODIMM understøtter RAM-moduler på 1024 megabytes, 2048 megabyte og 4096 megabyte. Den bærbare computer kan være udstyret med et maksimalt 8192 MB RAM, samt et 5400-rotationer pr minut Serial ATA harddisk ved hjælp Hewlett-Packards 3D "DriveGuard" funktionen. Harddiskstorage kapacitet valg omfatter 120 gigabyte, 160 gigabyte og 250 gigabyte. Du kan vælge fra en af ​​tre optiske drivere: en dvd +/- rw SuperMulti DL LightScribe-drev, en dvd / cd-rw-kombineret drev og en dvd-rom-drev.

Grafik, Skærm og lyd

Compaq 6735s anvender en integreret UMA Graphics ATI Mobility Radeon HD 3200. Dette grafikkort deler hukommelse med resten af ​​computeren. Du kan vælge mellem to forskellige skærme. Den første er en 15,4-tommer diagonal WXGA skærm med en opløsning på 1280x800. Den anden er en 15,4-tommer diagonal WXGA BrightView skærm med en opløsning på 1280x800. Den bærbare computer tilbyder High Definition Audio med stereohøjttalere med en stereohovedtelefoner / line out port, stereomikrofon havn og en integreret mikrofon.

Networking, ekspansion, Havne og interfaces

Den 6735s tilbyder networking kommunikation via et trådløst Broadcom 802.11a / b / g / draft-in adapter og Bluetooth 2.0 support. Det har også en Marvell Ethernet 10/100 netværksadapter og en 56K v.92 modem. Den bærbare computer er udstyret med en ExpressCard / 54 slot og en mediekortlæser. Havne omfatter fire USB 2.0-porte, en VGA-port, audio-porte, en strømstik, og modem og Ethernet-porte. Input-enheder omfatter et fuldt tastatur, en touchpad med rullezone, og en valgfri integreret webcam med integreret mikrofon.

Fysiske specifikationer, Batteri og styresystem

Notesbogen måler 1,27 inches høj med 14,1 inches lang med 10,5 inches dyb. Dens vægt afhænger af konfiguration, men det starter 5.5 pounds. Du kan vælge mellem en otte-celle, 63 watt-timers lithium-ion-batteri og en seks-celle, 47 watt-timers lithium-ion batteri. Du kan også vælge blandt disse operativsystemer: Windows XP Professional, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, FreeDOS og Red Flag Linux.

Hvad Grafikkort forbindelse er tilgængelig Inde i en Dell Optiplex GX260?

Hvad Grafikkort forbindelse er tilgængelig Inde i en Dell Optiplex GX260?


Dell afsendt OptiPlex GX260 stationær computer i 2002 med bundkort integreret grafik, der trækker på maksimalt 48MB systemhukommelse. I betragtning af at mange moderne, diskrete grafikkort er udstyret med 1 GB eller derover videohukommelse, kan du ønsker at opgradere GX260 via grafikkort ekspansion slot. De seneste grafikkort er ikke kompatible med grafikkortet forbindelse på GX260 bundkort, men selv mindre modeller i høj grad kan forbedre computerens grafiske ydeevne.

Video Card Forbindelsestype

Skærmkortet forbindelse på GX260 er en Accelerated Graphics Port 2.0, understøtter 4x dataoverførsel hastigheder på 1 GB / sek. Hvis du vælger et 8x AGP-kort, som er de mest udbredte, bekræfter dens forenelighed først. Typisk vil imidlertid en 8x AGP grafikkort fungere i en 4x slot, dog på den lavere dataoverførselshastighed. AGP skærmkort slots har længe siden blevet erstattet af PCI-Express interface på computer bundkort. Sørg for ikke at vælge et PCI-E grafikkort, da det ikke vil arbejde i GX260.

OptiPlex GX260 konfigurationer

En vigtig faktor for valget af et grafikkort for GX260 er dens form faktor, eller sagstype. Dell producerede GX260 i tre tilfælde størrelser: lille formfaktor, lille desktop og den største størrelse, små mini-tårn. De stramme kvartaler af de små-formfaktor model support kun "lav profil" grafikkort, der måler op til 2,5 inches i højden og 6,6 inches i længden. De små desktop modeller understøtter "halv-længde" kort på op til 4,2 inches i højden og 6,95 inches i længden. Ejere af mini-tower har det største udvalg af grafikkort, da denne model understøtter bredt tilgængelige standard AGP-kort på op til 9 inches i længden.

Power Supply

Den største udfordring i en opgradering af grafikkortet på en GX260 er sikre, at computeren har en tilstrækkelig strømforsyning til at drive en AGP grafikkort. Strømforsyningerne på GX260 varieres ved tilfælde formfaktor, med små-formfaktor modeller modtager en 160 watt strømforsyning, den lille skrivebord, en 180 watt strømforsyning, og mini-tower, 250 watt. En 250 watt strømforsyning kan være næppe tilstrækkelige til at understøtte et AGP-kort; en 350-watt enhed ville være bedre. Kontroller skærmkortproducentens systemkravene for at bekræfte kortets magt behov. Udskiftning computer strømforsyninger er generelt ikke svært at installere.

Bedste Valg

Den bedste ydelse søge et AGP grafikkort med 512 MB video hukommelse. Du er usandsynligt at finde et AGP-kort med mere end dette beløb, da PCI-E kort nu dominerer markedet. Selv en 256 MB kort vil give væsentligt bedre ydelse end computerens indbyggede grafik. Husk, at processorhastighed og RAM påvirker også video ydeevne. Nogle GX260 modeller er udstyret med en Pentium 4 processor, og andre med langsommere Celeron CPU'er. Det er en indsats for at installere det maksimale mængde RAM værd - 2GB - støttet på pc'en.

Kompatibel Grafikkort med Dell 531s PC

Dell Inspiron 531s PC er designet til grundlæggende dag-til-dag opgaver såsom web-surfing og e-mail. Den leveres med et integreret grafikkort, selvom er mulige opgraderinger til halv højde PCI-Express grafikkort med den medfølgende PCIe X16 slot på bundkortet. Nogle af de følgende grafikkort kræver en strømforsyning opgradering.

Sparkle GeForce 8400 GS

Den Sparkle GeForce 8400 GS grafikkort har 256 MB onboard video hukommelse og bruger en 64-bit memory interface. Skærmkortet bruger passiv køling og er HDCP klar. Skærmkortet understøtter DirectX 10 grafik og har både en VGA og DVI-stik. Denne video kort repræsenterer den lave ende af skærmkort valg.

ASUS EAH5450 Silent

ASUS grafikkort repræsenterer en mellemklasse indstilling med ATI Radeon 5450 video chipset. Denne video kort bruger 512 MB video hukommelse på en 64-bit bus og understøtter DirectX 11 standarden. Dette kort har VGA, DVI og HDMI-stik og bruger passiv køling.

ASUS ENGT430

ASUS ENGT430 grafikkort er en mid-to-high rækkevidde grafikkort featuring 1 GB video hukommelse på en 128-bit bus. Dette skærmkort bruger NVIDIA GeForce GT 430 video chipset og understøtter DirectX 11 og OpenGL 4.0. Dette grafikkort har VGA, DVI og HDMI-stik. ASUS kort bruger en aktiv køleløsning med en heatsink og fan.

Palit GeForce GTS 450

Den Palit grafikkort repræsenterer det high-end gaming mulighed. Denne video card kræver to pladser på bundkortet på grund af sin store køleløsning. Den Palit kort har 1 GB video hukommelse på en 128-bit bus. Dette kort understøtter DirectX 11 og har en DVI og HDMI stik.

Hvordan jeg passer en Grafikkort på en Dell Dimension 9200 skrivebordet?

Hvordan jeg passer en Grafikkort på en Dell Dimension 9200 skrivebordet?


Uanset størrelsen af ​​grafikkortet, Dell Dimension 9200 skrivebordet har slots til at passe til kortet. Grafikkort forbindelse til computeren ved hjælp af PCI slots. Imidlertid har hurtigere grænseflader dukket op, og mange grafikkort nu bruge PCI Express. Der er forskellige størrelser af PCI Express. Dell Dimension 9100 har tre forskellige PCI Express størrelser, en hver for x1, x4 og x16.

Vejledning

1

Læg computeren på dens venstre side, og træk tappen oven på computeren i nærheden af ​​bagsiden.

2

Drej den øverste del af højre side panel af computeren væk fra computeren, og fjern panelet.

3

Skub tappen i bunden af ​​"L" formet kort fastholdelse mekanisme, og drej mekanismen op.

4

Tryk de to release faner for kortholderen døren sammen, og drej lågen udad. Den kortholderen døren ligger lige inden for bagsiden af ​​computeren, hvor PCI slots er (i nederste højre hjørne af computeren). Fanerne frigivelse er på indersiden af ​​døren.

5

Skub grafikkortet i PCI eller PCI Express slot. Juster den side af grafikkort med guld faner i sprækken, og skub ned på kortet godt med plads til det ordentligt i stikket.

6

Drej kortet opbevaring døren tilbage i computeren, indtil den klikker på plads, så gør det samme med "L" formet kort fastholdelse mekanisme.

7

Sæt højre sidepanel.

TIPS

 • Tag computeren før du arbejder på indersiden. Tryk et stykke metal for at undgå skader fra statisk stød.

Sådan Update A grafikkort på en Dell Inspiron 531

Sådan Update A grafikkort på en Dell Inspiron 531


Dell Inspiron 531 blev udgivet i 2007 med ATI Radeon HD 2600 XT eller nVidia GeForce 8600 GT grafikkort installeret som en del af skrivebordet pakken. De grafikkort var midrange for tiden, og hvis du vil køre grafiske intensive programmer, du ønsker at opgradere grafikkortet. Processen er ikke overdrevent vanskelig.

Vejledning

1

Sluk for Dell Inspiron 531 og tage strømkablet ud af stikkontakten. Åbn sagen ved at skrue højre i øverste skruer. Fjern tilfælde dække.

2

Fjern skærmkablet ved at skrue begge sider af kablet interface. Fjern originalen grafikkort ved at skrue det fra tilfældet, og trække forsigtigt. Placer skærmkortet i anti-statiske pose.

3

Installer den nye grafikkort. Ikke alle skærmkort er kompatible med en Dell Inspiron 531, så tjek før du køber kortet. Kortet skal have et PCI Express x16 interface og være i overensstemmelse med Nvidia MCP 61 chipset.

4

Retur tilfælde dække og sætte skruerne igen. Sæt strømkablet tilbage i stikkontakten, og tænd for computeren. Sætte disken, der fulgte med grafikkortet. Installationen for skærmkortdrivere varierer mellem producenter, men generelt fører dig gennem en trin-for-trin installationsguide.

TIPS

 • Eksempler på kompatible grafikkort er: Nvidia 8800GT og ATI Radeon HD3850.
 • Dell Inspiron 531 har en 300 watt strømforsyning, som måske ikke være kraftig nok til krævende grafikkort.

Sådan Update A grafikkort med DirectX 9 til Dell Dimension E310

Grafikkortet på en computer er det stykke hardware er ansvarlig for at fortolke og formidle grafisk information fra et bundkort til en skærm som en monitor. At bo kompatible med de nyeste forbedringer i computerteknologi, grafikkort bruger kan opdateres drivere, der hjælper kortet korrekt oversætte og formidle information. Hvis du har brug for at opdatere grafikkortet i din Dell Dimension E310, kan du gøre det ved hjælp af Microsoft Windows Update.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen og klik på "Alle programmer".

2

Klik på "Windows Update". Dette vil åbne "Windows Update" pop-up vindue.

3

Klik på "Søg efter opdateringer" i venstre rude.

4

Klik på "Vis tilgængelige opdateringer."

5

Klik på Opdater driver for grafikkortet på den viste liste over driveropdateringer og klik på "Install". Systemet vil installere opdateringen til grafikkortet.

Sådan foretages fejlfinding lav billedfrekvens på et NVIDIA grafikkort

Fra 2010, NVIDIA fremstiller nogle af verdens fineste grafikkort. Men selv et NVIDIA videokort producere lave frame rates, når du kører de fleste videospil ud på markedet. Oftest er problemet involverer kører et videospil på en computer, der er forældet skærmdrivere installeret. Også, hvis du bruger en ældre NVIDIA grafikkort, kan du drage fordel ved at reducere en video spillets visuelle kvalitet indstillinger eller sin beslutning.

Vejledning

1

Hent og installere de nyeste grafikkort skærmdrivere fra NVIDIA hjemmeside (se Resource afsnit). NVIDIA frigiver opdaterede skærmdrivere til alle sine grafikkort på regelmæssig basis. Opdatering grafikkort med de nyeste skærmdrivere kan øge frame rates samt fix spil nedbrud.

2

Reducer videospil visuelle kvalitet. Hvis du står urolig frame rates, når man spiller high-end spil på en low-end NVIDIA grafikkort, vil reducere visuel kvalitet resultere i flere billeder i sekundet. Indstillinger Video kvalitet, såsom anti-aliasing, anisotropisk filtrering og shaders bruger en masse grafik processorkraft, så reducere disse indstillinger kan resultere i en glattere spiloplevelse. Du kan finde menuen video kvalitet indstillinger under "Indstillinger" i de fleste videospil.

3

Reducer videospil opløsning. Hvis du spiller et videospil på en højere opløsning, hvilket reducerer spillet opløsning vil næsten altid resultere i langt flere billeder i sekundet. Høje opløsninger kræver en masse video-hukommelse, så hvis du bruger et NVIDIA grafikkort med en lav mængde video hukommelse, kan du helt sikkert øge en video spillets frame rates ved at reducere sin beslutning. Du kan finde mulighed for at ændre opløsningen under "Indstillinger" i de fleste videospil.

Hvilken slags grafikkort kan jeg bruge med min Dell Dimension 2350?

Dell Dimension 2350 stationære computer blev indført i 2002, så det bruger ældre teknologi. Hvis du ønsker at opdatere grafikkort i denne computer, dine valg er begrænset, fordi det ikke har den seneste udvidelse porte.

Overvejelser

Alle Dell Dimension 2350 stationære kommer kun med et PCI-udvidelseskort port. Fra 2010, AGP og PCI-Express er de dominerende typer grafikkort. PCI er en ældre teknologi med ikke nok båndbredde til videobehandling.

Integrerede Graphics

Dell Dimension 2350 leveres med integreret Intel 3D Extreme Graphics. Selv bruger et PCI-grafikkort vil øge din systemets ydeevne, fordi integrerede grafik chipsæt skal dele begrænset hukommelse med andre hardware-komponenter, herunder den centrale processor enhed. Et PCI grafikkort har generelt dedikeret hukommelse, der vil gøre det muligt for andre processer på computeren til at køre lidt hurtigere.

Tip

Nogle producenter stadig sælge PCI grafikkort, der understøtter nyere grafikdrivere såsom DirectX9, rapporterer PC Buyer Beware. Du kan få en rimelig PCI grafikkort til mindre end en AGP eller PCI-E baserede kort, hvis du shoppe rundt online.