google meddelelser

Sådan deaktiveres Google Meddelelser

Sådan deaktiveres Google Meddelelser


Hvis du er ved at drukne i et hav af Google underretninger, deaktivere meddelelserne i stævningen. Meddelelser Google+ kan konfigureres til at sende dig en e-mail eller SMS hver gang nogen kommenterer et foto eller post. Google Talk kan konfigureres til at give dig besked, når en ven ønsker at chatte, og Google Kalender sender dig påmindelser for begivenheder. Gmail kan anmelde din mobile enhed, når en e-mail ankommer, selv når du ikke er logget ind. Selvom anmeldelserne tilbyder bekvemmelighed, mange brugere finder, at disse indberetninger hurtigt kan blive for stor. Deaktiver meddelelser for hver Google-produkt til at fjerne den daglige strøm af e-mails fra Google.

Vejledning

Google Talk

1

Åbn Google Talk og klik på "Indstillinger" på den øverste linje på din venneliste.

2

Hold markøren over "Meddelelser" i venstre navigationsmenu at få vist en undermenu med Notification muligheder. En liste over Meddelelsesindstillinger med afkrydsningsfelter skærme.

3

Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Deaktiver alle underretninger" mulighed for at deaktivere alle Google Talk-meddelelser. Du kan også klikke hver enkelt meddelelse mulighed for at fjerne markeringen og deaktivere indstillingen.

4

Klik på "OK" for at gemme indstillingerne.

Google Kalender

5

Klik på "Down" pilen ved siden af ​​kalenderen for at redigere i Google-kalendere siden. Vises redigeringsmuligheder.

6

Klik på "Påmindelser og underretninger" valgmulighed, og klik derefter på "Fjern" ud for hver rykkerskrivelse.

7

Klik på hver afkrydsningsfeltet i "Vælg, hvordan du ønsker at blive underrettet" for at fravælge og deaktivere hver indstilling anmeldelse.

8

Klik på "Gem" knappen. Gentag trinene for hver af dine Google-kalendere.

Google+

9

Log ind på din Google+ konto, og klik derefter på dit navn i øverste Google Notification Bar.

10

Klik på linket "Kontoindstillinger" efterfulgt af "Google+" linket i Kontoindstillinger i menuen.

11

Rul ned til afsnittet "modtage meddelelser" i Kontoindstillinger i menuen. En liste over foranstaltninger med en tilsvarende afkrydsningsfelt for hver post skærme.

12

Klik på afkrydsningsfeltet ud for hver anmeldelse for at deaktivere. Naviger væk fra siden for at gemme indstillingerne.

Gmail App

13

Åbn "Gmail" app på din enhed, og tryk på "Menu" tasten for at se menuen Gmail.

14

Tryk på "Indstillinger" ikonet, og derefter trykke på en meddelelse mulighed. Valg er "All Mail", "Primary Only" og "Ingen" i iPhone app. Tryk på "Ingen" mulighed for at deaktivere alle underretninger på iPhone. På den Android app, skal du klikke på kontoen for at redigere, og derefter fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet foran "Meddelelser". Tryk på "Tilbage" eller "Hjemme" for at navigere væk fra skærmen og gemme indstillingerne.

15

Deaktiver individuelle anmeldelser på iPhone ved at trykke på "Indstillinger" option efterfulgt af "Meddelelser". Tryk på "Gmail" og fjern markeringen hver kontrollerede individuel anmeldelse mulighed for at deaktivere.

TIPS

  • Når dine indstillinger for meddelelser redigeres, kan ændringerne tage op til 48 timer at udbrede.

Hvordan sletter jeg Googles historie Gemte meddelelser?

Hvordan sletter jeg Googles historie Gemte meddelelser?


Der er mange instant messaging-programmer, såsom AIM, Yahoo! og Windows Live Messenger. Selv Google, søgemaskine gigant, er kommet ud med sin egen chat-program med navnet "Google Talk". Du kan chatte med venner, familie og kolleger lige igennem din Gmail-konto, uden at skulle downloade ekstra programmer. Medmindre du vælger ikke at gemme dine chats, er Google Talk-meddelelser gemmes i "Chats" i Gmail. Dette kan være nyttigt i tilfælde af at du har brug for at huske en vigtig samtale, men det kan også udgøre en sikkerhedsrisiko på delte computere. Du kan slette din historik over gemte Google-meddelelser for at beskytte dine personlige oplysninger.

Vejledning

1

Log ind på din Gmail-konto, og klik inde i tekstfeltet, der er mærket "Søg, tilføje eller invitere" på venstre side, lige under "Chat".

2

Indtast navnet på den kontakt, hvis chat historie, du vil slette, og tryk på "Enter".

3

Find kontakten i søgeresultaterne, og åbn chatten.

4

Klik på "Flere handlinger", og vælg "Slet" fra drop-down menuen.

TIPS

  • Dine e-mails vil også blive vist, når du indtaste kontaktens navn i søgefeltet. Du kan slette disse meddelelser ved hjælp af de samme trin, som du bruger til at slette Google Talk chat-beskeder.

Sådan oprettes en Mail Group

Mail grupper er kendt som e-mail distributionslister eller kontaktgrupper. Distributionslister lader dig sende den samme e-mail til en liste over personer på samme tid. Ved at skabe distributionslisten, kan du styre, hvilke modtagere modtager dine masse e-mails. En distributionsliste skal navngives noget velkendt, så du nemt kan huske det, når du har brug for at tilføje det til din e-mail. Opret mailgrupper ved at oprette distributionslister i din e-mail klient.

Vejledning

Microsoft Word 2010

1

Klik på fanebladet "Hjem" og vælg "kontaktgruppe" knappen. Kontakt grupper er det nye navn for distributionsliste i Outlook. Skriv navn på distributionslisten i feltet "Name" feltet. Klik på "kontaktgruppe" fanen og vælg "Tilføj medlemmer" knappen.

2

Vælg "Fra Outlook-kontaktpersoner" for at tilføje e-mail-adresse fra din Outlook-kontakter. Vælg den kontakt, der vises i kontaktgruppen, og klik på knappen "medlemmer".

3

Vælg "fra adressebog" for at tilføje kontakter fra adressebøger. Når rullelisten, skal du vælge den adressebog, der indeholder navne, du ønsker i din kontaktgruppe. Vælg navnet og knappen "medlemmer".

4

Vælg "Ny e-mail Kontakt" til en e-mail-adresse ikke er i dine kontakter og adressebøger. Skriv navn og e-mail-adresse på den person, der bliver føjet til listen distribution. Klik på "OK" for at gemme navne til kontaktgruppe.

5

Klik på "Inbox" i navigationsruden. Klik på fanebladet "Hjem" og vælg "Ny". En ny tom e-mail åbnes. Skriv navnet på din kontaktgruppe for at hente det ind i "Til" feltet. Outlook understreger navn som en indikator for, at kontaktgruppen indregnes.

Groupwise

6

Klik på "Ny" email ikon i Groupwise. Vælg "Address Book" for at vælge en bog adresse, der indeholder e-mail-adresse. Vælg adressebogen indeholder dine e-mail adresser.

7

Tryk på "Til" knappen og rulle gennem listen over navne i adressebogen. Dobbeltklik på de navne, du vil medtage i kontaktgruppen.

8

Klik på "Adressebog" drop-down listen og vælg "Gem gruppe."

9

Hent denne kontaktgruppe ved at trykke på "Adressebog" ikonet i Groupwise hovedvinduet. Gennemgå rullelisten, og vælg bog adressen indeholder dit drop down listen. Rul i "Look For" område for at finde din distributionsliste. Når det konstateres, skal du klikke på "Til" knappen og "OK.

Gmail

10

Gå til Gmail hjemmeside. Vælg linket "Kontakter" i venstre opgaveruden. Vælg "Ny gruppe" for at oprette en ny kontaktgruppe. På skærmen prompt, skal du indtaste navnet på din kontaktgruppe. Gem gruppe ved at klikke på "OK."

11

Vælg Navne for at gå ind i kontaktgruppen ved at vælge "Alle kontakter" eller "Mine kontaktpersoner". Rul listen, og kontrollere de navne, der vises i kontaktgruppen. Vælg knappen "Group" og klik på kontaktgruppe. Disse navne føjes til kontaktgruppe.

12

Start en ny e-mail ved at klikke på hvide "Compose Email" knappen. I "Til" feltet, skriv navnet på kontaktgruppen. Bemærk kontaktgruppen er i parentes. Dette er Googles meddelelse om, at kontaktgruppen indregnes.

Sådan bruges Google Safe Browsing at få instant meddelelser

Googles Sikker browsing værktøj er integreret med Google Chrome og Mozilla Firefox. Dette værktøj lader dig vide, om et websted er blevet rapporteret at være inficeret med malware, og giver dig en advarsel, før du fortsætter. Du kan også bruge Sikker browsing værktøj til at modtage en chatbesked på skærmen om sikkerheden ved det sted i de seneste 90 dage. Dette er nyttigt, hvis du ønsker en detaljeret registrering af webstedets sikkerhed, eller hvis du bruger en anden end Chrome eller Firefox browser.

Vejledning

1

Åbn webbrowseren efter eget valg.

2

Indtast eller indsæt følgende URL i din browserens adresselinje:

http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=ehow.com

3

Erstat "ehow.com" med webadressen på det websted, du vil kontrollere. Googles sikker browsing værktøj vil vise en meddelelse om sikkerheden af ​​sitet.

Sådan oprettes en Google Kalender begivenhed fra en Gmail-meddelelse

Google Kalender kan hente information fra et indgående Gmail-meddelelse og pre-udfylde andre oplysninger til dig. Du kan få adgang til og bruge det til din daglige planlægning behov. Det er sådan her at bruge kalenderen til at planlægge dine begivenheder.

Vejledning

1

Åbn en Google Gmail-konto, hvis du ikke allerede har en. Også oprettet en Google Kalender-konto. Det kan sættes op fra Gmail-konto. Begge er gratis.

2

Åbn en e-mail med en dato i det. Du kan sende en til dig selv fra en anden konto til test.

3

Klik på linket til højre for meddelelsen, der siger "Føj til kalender." Hvis du ikke kan se, at link, har Gmail ikke genkende en dato. Du kan stadig tilføje en dato. Se trin 6.

4

Tilføj andre detaljer til den kalender, du ønsker. Du kan redigere placeringen og beskrivelsen; tilføje gæster og deres e-mail-adresser; afgøre, om du vil have gæster til at modtage e-mail påmindelser om begivenheden; indstille påmindelser til dig selv, der omfatter pop-ups og forskellige andre opgaver.

5

Klik på "Gem ændringer", når du har indstillet begivenhed i kalenderen. Luk begivenhed vinduet.

6

Føj oplysninger til din Google Kalender, der ikke opfanger automatisk ved at åbne beskeden. Find "Flere handlinger" drop-down menuen. Vælg "Opret begivenhed", og indtaste detaljerne i kalenderen manuelt. Vælg "Gem ændringer", og du er indstillet til at huske dit arrangement.

Hvordan laver forskellige farve Meddelelser for personer, der deler Google Kalender

Ud over at lade dig oprette flere kalendere til dine egne begivenheder, såsom arbejde og personlige begivenheder, Google Kalender kan du også abonnere på andres kalendere og dele dine egne kalendere med andre. Når nogen deler hans kalender med dig, hans begivenheder vises på din egen Google Kalender sammen med dine egne. For at undgå forvirring, gøre andres kalendere forskellige farver end din egen, så du tydeligt kan identificere dine egne begivenheder på et øjeblik.

Vejledning

1

Naviger til google.com og klik på "More" og "Kalender". Log ind på din konto.

2

Klik på ned-vendende pil, der vises, når du holder musen over navnet på den person, der deler hendes kalender med dig under Andre kalendere i nederste venstre hjørne af skærmen.

3

Klik på den farve firkant for at tildele denne farve til personens meddelelser kalender begivenhed.

TIPS

  • Du kan også skjule andres kalendere fra visning ved at klikke på firkanten til venstre for hans navn for at skifte synlighed til og fra.

"Ups, vi kunne ikke skabe denne begivenhed, prøv igen om et par minutter" meddelelse fra Google Kalender

Google giver gratis online produktivitet værktøjer til alle brugere med Google-konti, men disse værktøjer som enhver anden online-værktøjer er underlagt lejlighedsvise tekniske spørgsmål. Når der opstår problemer, kan du gøre Google opmærksom på, at du har et problem, samt fejlfinding af problemer på din ende.

Mulige årsager

Denne type fejl sandsynligvis peger på et problem med Googles udstyr. De data, du forsøger at sende, er ikke blevet sendt langs serveren, eller en database relateret til din Google Kalender-konto svarer ikke. Du kan også støde på denne fejl, hvis der er en usædvanlig stor mængde trafik på Kalender-serveren. For meget trafik på én gang kan mose serverne ned, og nogle brugere kan blive bedt om at prøve igen.

Kendte problemer

Google aktivt lister kendte problemer med Google Kalender i afsnittet deres hjemmeside "Calendar Help". Du kan se flere oplysninger om et børsnoteret emne ved at klikke på det lille "+" til venstre for en given indgang. Hvis et spørgsmål vedrørende skabelse begivenhed er opført som et kendt problem, kan du være sikker på, at Google er klar over problemet og arbejder på det. Hvis dit problem ikke findes på listen, og du gerne vil gøre Google opmærksom på det, der er et værktøj, som du kan gøre det.

Fejlrapportering

Hvis du ser dit problem noteret på "Kendte problemer" side kan du lade Google vide, at du har problemer ved at klikke på grå "Rapport" knappen til højre for spørgsmålet notering. Hvis du ikke kan se dit problem på listen, kan du klikke på "denne side" linket blå nederst på siden for at se en anden liste over potentielle problemer. Hvis du klikker på "Kan ikke redigere oplysninger om begivenheden" post, vil du blive mødt med rådgivning fejlfinding.

Fejlfinding

Som fejlmeddelelse angiver, det første skridt fejlfinding, som du bør tage er simpelthen at vente et par minutter og derefter prøve igen. Dette giver overbebyrdede servere en chance for at indhente det forsømte. Hvis der på dette tidspunkt fejlmeddelelsen fortsætter, kan du prøve at åbne en anden webside for at bekræfte, at din internetforbindelse fungerer korrekt. Hvis det er, skal du genstarte din browser, åbne Google Kalender, og prøv igen. I sidste ende kan spørgsmålet være ude af dine hænder. Du kan være nødt til at vente på Google at komme med en rettelse.

Sådan Annuller en XML bekendtgørelse om Google Checkout

Sådan Annuller en XML bekendtgørelse om Google Checkout


Google Checkout gør det muligt at sælge produkter på din hjemmeside, med Google forarbejdning salg for et mindre gebyr. Hvis du bruger Googles XML API på din hjemmeside, er disse ordrer håndteres på din hjemmeside uden at spørge kunderne til at forlade dit websted for at gennemføre transaktionen på Google Checkout hjemmeside. Hvis du har brug for at annullere en ordre, gør det fra din Google Checkout-konto ordre indbakke. Enhver annullering udløser en automatisk e-mail til din kunde.

Vejledning

1

Åbn din browser og gå til Google Checkout hjemmeside på checkout.google.com.

2

Indtast din butik e-mail-adresse og adgangskode. Klik på "Log ind" knappen.

3

Klik på ordrenummeret for den rækkefølge, du ønsker at annullere din ordre indbakke.

4

Klik på "Annuller hele ordren" knappen på højre side af skærmen.

5

Vælg en grund til at annullere ordren, skal du indtaste dine kommentarer og klik på "Annuller ordre" knappen for at sende køberen en meddelelse e-mail.

Sådan Reset en Google Ematic Tablet

Ematic tabletter, der kører Googles Android styresystem, give mulighed for en soft nulstilling og fabrikkens data nulstilles. En blød nulstilling er nyttigt, hvis tabletten ikke fungerer som det skal, såsom hvis skærmen fryser. En nulstilling af fabriksdata sletter alle data og indstillinger på tabletten, enheden vender tilbage til samme tilstand, den var, da du først sætte den op. Denne type reset er nyttigt, hvis du har tilbagevendende problemer med tabletten, eller hvis du komme af tabletten og har brug for at slette alle dine oplysninger.

Vejledning

Soft Reset

1

Find nulstillingsknappen. På nogle Ematic modeller, er det på den ene af siderne af enheden og har et ikon for to pile danner en cirkel, mens andre modeller det er placeret på bagsiden. Ikonet pile ikke altid ledsage nulstillingsknappen, men knappen er altid i et lille hul.

2

Placer en lille genstand, såsom en papirclips, ind i hullet til at trykke på reset-knappen.

3

Fjern papirclips. Tabletten slukker og tænd den igen.

Factory Reset

4

Tryk på fysiske "Home" knappen eller trykke på "Home" knappen i navigationslinjen, afhængigt af din model af Ematic tablet.

5

Tryk på "Indstillinger" tap "Backup & Reset", og tryk derefter på "Factory data Reset". Der vises en meddelelse beskriver de data, der går tabt, når du udfører en fabriksnulstilling.

6

Tryk på "Reset Tablet", og tryk derefter på "Slet alt" på bekræftelsesskærmen for at bekræfte nulstillingen fabrikken.

TIPS

  • Mange Ematic tabletter har en reset-knap, men nogle, ligesom Ematic Genesis Prime EGS004, ikke. Hvis din model ikke har en reset-knap, skal du holde "Power" knappen i seks sekunder for at udføre en blød nulstilling.
  • Oplysningerne i denne artikel gælder for Ematic tabletter kører Android 4.0 og 4.1. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter.

Hvordan at tjene penge på Google placere annoncer

Mens placering og vise annoncer for Google ikke vil gøre dig rig natten, kan du tjene en anstændig deltid eller supplerende indkomst ved at bruge denne pengemaskine metode. Når du udstationering disse annoncer, behøver du ikke skrive dem "on" Google selv, men snarere på en hjemmeside, som du har oprettet. Google tillader website og blog ejere til at slutte sit AdSense-programmet, hvilket placerer annoncer på dit websted og betaler dig, når folk klikker på annoncerne.

Vejledning

Google AdSense Godkendelse

1

Planlæg din hjemmeside. Vælg et emne for dit websted baseret på dine interesser og den generelle popularitet af emnet med internetbrugere. Gå til Google Trends, MSN Search Insider og Yahoo Buzz Index. Kig efter populære trends og se top søgemaskine forespørgsler. Gennemgå AdSense programmets indhold retningslinjer, så din ansøgning ikke bliver afvist. For eksempel fra 2010, Google godkender ikke websteder, der fremmer ulovlige aktiviteter, sælge receptpligtig medicin eller indeholder hacking / cracking indhold.

2

Opret dit websted. Køb et domænenavn og hosting abonnement fra en udbyder som GoDaddy, Host Gator eller Just Host. Skriv og skrive artikler og blogs om dit emne at informere læserne. Organiser disse blogindlæg i sektioner. Upload billeder til din hjemmeside til at tiltrække læsernes opmærksomhed og gøre dit websted ser mere interessant.

3

Indsend en Google AdSense-programmet ansøgning. Gå til google.com/adsense. Klik på "Tilmeld" knappen. Udfyld ansøgningen. Marker felterne for at acceptere de AdSense programpolitikker. Klik på "Send oplysninger" knappen. Tjek din e-mail-adresse inden for de næste to til tre dage for Google AdSense godkendelse besked.

At tjene penge med AdSense

4

Opsæt Google AdSense-annoncer på dit websted. Klik på fanen "AdSense-opsætning" i din AdSense-konto og vælg "AdSense til indhold" sektionen. Vælg "Annonceenhed" radio -knappen og klikke på "Fortsæt". Vælg format og farver til annoncerne. Skriv et navn til AdSense annonceenhed. Klik på "Send og få koden" til at generere HTML-koden for annonceenheden. Kopier og indsæt koden i HTML afsnit af din web-sider mellem start og slut "krop" HTML-tags, hvor du ønsker annoncerne skal vises.

5

Optimer din AdSense-annoncer. Undersøgelse af "heat map" diagram i afsnittet Google AdSense "Hjælp" for at finde pletter på dit websted, der samle flest annonceklik. Juster placeringen og udformningen af ​​dine AdSense-annoncer i overensstemmelse hermed. Gå til afsnittet "Tilføj Channels" på din konto og konfigurere tilføje kanaler. Gruppe dine annoncer fra farver, kategorier og specifikke websider for at spore effektiviteten af ​​annonceenheder.

6

Optimer din hjemmeside indhold. Gå online for at søgeord forskning værktøjer som Wordtracker, Trellian s Keyword Discovery og Google AdWords Ekstern Tool. Forskning og finde relevante søgeord, der tiltrækker søgemaskine forespørgsler. Placer disse søgeord i dit websteds indhold til at optimere den. Tilføj Beskrivelse, Emneord, titel og image HTML-tags til HTML-delen af ​​dit websted for at hjælpe søgemaskinerne med at genkende og placere dit websted.

7

Fremme dit websted. Indsend artikler og blog-indlæg, du har skrevet til sociale bookmarking websteder. Udsend Twitter, Facebook, Myspace og andre sociale netværk meddelelser om dit websted. Opret en "signatur", der annoncerer dit websted på fora og opslagstavler relateret til dit websted emne.

Sådan tvinges Google at lægge mærke til din backlinks

Links på andre websteder, der peger på din hjemmeside, eller backlinks, er afgørende for ranking godt på søgemaskinerne. Google analyserer både antallet, indholdet og kvaliteten af ​​links der peger på en hjemmeside for at bestemme sin plads i søgeresultaterne for et søgeord. For eksempel vil en paraply butik med mange links fra velrenommerede websteder med søgeordet "paraplyer" være et af de første Google-resultater for dette begreb. Webmasters tager backlinks meget alvorligt af denne grund. Nogle gange kan det tage et stykke tid for Googlebot, Googles edderkop, der kravler og analyserer internetsider, at finde nye backlinks. Selvom du ikke kan tvinge Google til at lægge mærke til backlinks med det samme, der er ting, du kan tage for at betydeligt fremskynde processen.

Vejledning

1

Byg backlinks på etablerede hjemmesider. Googlebot er tilbøjelige til at besøge disse steder oftere at søge efter nye links. Google kontrollerer på undersider dybt i etablerede sites og nyere steder sjældent. Undgå hjemmesider med ulovligt indhold og indlysende link gårde - websteder, der kun eksisterer for at linke til andre hjemmesider. Google kan ikke genkende disse backlinks af kvaliteten.

2

Opret links til websteder, der indeholder backlinks til dit websted. Det lyder måske ulogisk, men er umagen værd, hvis du vil have Google til at lægge mærke dine links hurtigt. Link til backlink kilder om social nyhedskilder, social networking sites som Twitter og indsende links til ping-tjenester. Pinging udsender en meddelelse til forskellige servere, der indikerer, at en given URL har opdateringer. Serverne derefter sende opdateringen online, skaber snesevis af links til den webadresse, du indsender. Disse kortsigtede links gør det lettere for Googlebot at finde de nye links til dit websted.

3

Klik nye links til dit websted for at sikre de arbejder. Stavefejl forekommer oftere end du tror, ​​og er den nemmeste og mest undgåelige måde for Google at gå glip af links til dit websted. Hvis du har sendt et link til en offentlig mappe eller en anden bruger-redigerede hjemmeside selv, korrekte stavefejl straks. Hvis du finder et link til dit websted på en traditionel statisk side, og kan ikke redigere det selv, skal du kontakte ejeren af ​​webstedet og høfligt bede den enkelte til at rette fejlen.

TIPS

  • Links, der indeholder rel = "nofollow" attribut ikke bærer nogen vægt for søgemaskine optimering formål. Google registrerer disse links, men de vil ikke hjælpe dit websted rangerer højere på søgemaskinerne. Forstå forbinder politik backlink kilder for at sikre dine links er "do følge."

Sådan installeres Google Checkout API

Google Checkout API er en af ​​de mest populære online betaling processorer. Der er ingen grund til at være en klog programmør. Med Google Checkout kan du oprette "køb nu" for at integrere i din webside og begynde at tilbyde produkter til salg til kunder online. Alle betalinger behandles af Google Checkout, og når et salg er afsluttet, sættes en meddelelse om transaktionen til "Order Inbox" i din personlige købmand konto.

Vejledning

1

Log ind Googles "Opret en Køb nu knap Page" (se Resources).

2

Vælg enten "Grundlæggende Button" eller "Knap med Options" type. Knappen med Options giver dig mulighed for at tilbyde forskellige muligheder for et bestemt produkt, såsom forskellige størrelser eller farver. Vælg farven på knappen baggrunden, og indtast en beskrivelse af elementet.

3

Hit "Opret Button Code", når du har valgt knappen stil og muligheder. Koden til knappen vises i boksen.

4

Højreklik på kodestykke og vælg "Kopier" fra drop-down menuen.

5

Start en webside eller tekst redigering program, som Adobe Dreamweaver eller Notepad på din computer. Klik på "File" og "Open" den webside, hvor kassen knappen Google vil blive tilføjet.

6

Identificer et sted på websiden for at tilføje knappen, og klik mulighed for at redigere kildekoden til den pågældende side.

7

Højreklik netop i det sted, hvor du ønsker, at Google Checkout-knappen, og vælg "Sæt ind" fra drop-down menuen. Google Checkout-knap kode vil kopiere i dette rum.

8

Gem websiden. Klik på knappen og indlede et køb for at teste knappen.

Sådan oprettes en Google Adsense hjemmeside

Google AdSense er en måde at webstedsejere kan tjene penge ved at tillade forskellige online-leverandører for at vise Google sponsorerede annoncer på dit websted. Programmet er gratis og Google placerer annoncer, de finder relevante for dit websted indhold. Du vil blive betalt af antallet af besøgende på dit websted samt hvor mange klik der foretages på annoncen. Hvis du har en høj trafik hjemmeside, kan du tjene penge på at oprette en Google AdSense hjemmeside.

Vejledning

1

Opbyg dit websteds indhold ved at overholde Google AdSense-politikker. Ingen pornografi, voldeligt indhold eller ulovlige genstande kan placeres på dit websted. Du er heller ikke tilladt at opfordre brugerne til at klikke på links ved at placere vildledende billeder eller meddelelser på din hjemmeside.

2

Udfyld en ansøgning om at have din hjemmeside i betragtning til AdSense-programmet. Du bliver nødt til at give din webadresse og dine kontooplysninger. Du skal også enige om at programmets politikker ikke at placere annoncer på pornografiske websteder eller bruge klik-opmuntring teknikker.

3

Log ind på din AdSense-konto, når du er blevet godkendt af Google. Vælg "Get annoncer" fra hovedmenuen for at begynde at oprette din Google AdSense website. Vælg "annonceenhed."

4

Juster din Google AdSense annonce udseende. Du kan ændre farven og formatet af de annoncer, der passer til temaet og kigge på din hjemmeside. Efter dette trin, skal du give din annonce et navn for at styre den fra din AdSense-konto.

5

Modtag HTML-koden til din annonce. Kopiere koden og placere den på dit websted for at begynde at tjene penge fra annoncen. Du vil gerne sætte annoncen på et synligt sted, som sandsynligvis vil samle flest visninger. Google vil matche dit websted til en af ​​sine leverandører.

Bidrage til at slippe af en Google Maps API Key Pop-Up

Bidrage til at slippe af en Google Maps API Key Pop-Up


Hvis du bemærker en pop op-meddelelse om en Google Maps applikationsprograminterface nøgle (API) på din hjemmeside, skal du anmode om en nøgle til dit websted fra Google. Dette giver dig mulighed for at integrere en eller flere Google Maps på din hjemmeside.

Baggrund

Google Maps er et almindeligt anvendt online kortlægning værktøj der giver detaljerede kort, satellitbilleder og retninger via internettet. Ved at bruge en Google Maps API-nøgle, kan du integrere Google Maps-funktionalitet på dine egne websider, oftest bruges til at give en nøjagtig kort på en hjemmeside Kontakt os siden.

Proces

For at opnå en Google Maps API nøgle, er det nødvendigt at tilmelde dig en gratis online Google-konto. Når du har en konto, kan du besøge Google Maps API tilmeldingsside, giver webadressen på dit websted og være forsynet med en nøgle, som gør det muligt for funktionaliteten på din webside.

Integration

Afhængigt af dit website design, du normalt har brug for at kopiere og indsætte API nøglen i dit websteds content management system eller nogle gange direkte på din hjemmeside kode. Afhængigt af dine evner, kan du brug for hjælp fra en web-udvikler. Når din egen API nøgle er integreret, skal API nøgle pop-up forsvinde.

Anbefalet Udvidelser til Google Chrome

Anbefalet Udvidelser til Google Chrome


Google Chrome Webshop indeholder tusindvis af browserudvidelser der kan bruges til at forbedre funktionaliteten af ​​din browser. Med udvidelser kan du tilføje funktioner, integrere indhold fra web-baserede tjenester, ændre visningen af ​​hjemmesider og i høj grad forbedre sikkerheden på din browsing oplevelse. Alle udvidelser er tilgængelige i Chrome Webshop er gratis at installere og tage nogle få sekunder at konfigurere.

Produktivitet

Den Docs PDF / PowerPoint Viewer udnytter Google-dokument læseren til at give dig hurtige previews af forbundne dokumenter, så du kan se disse dokumenter, før du henter dem til din computer. Blandt notatskrivning og forskning extensions, Evernote, Zoho Notebook og Springpad er alle stærke udvidelser, der gør det nemt at anmærke på nettet. Afhængigt af dine behov og den software, du bruger i øjeblikket, vil du finde alle de udvidelser udmærket i stand til din web-klipning og note-taking behov.

Social Networking

Heavy Twitter-brugere vil glæde i den lette adgang til deres Twitter-streams ved hjælp af forkromet Bird forlængelse. Med forkromet Bird, kan du sende statusopdateringer, læse tweets og visning nævner og direkte budskaber. For dem, der bruger mere tid på Facebook, vil den officielle Facebook-meddelelser udvidelse advare dig fra Chrome værktøjslinje, når du modtager en ny besked, kommentar eller lignende. Der er også udvidelser til FourSquare, Okurt, MySpace, Blogger og andre populære sociale netværk.

Underholdning

Feedly er et magasin-style feed-læser, der forbinder til din Google Læser-konto. Det viser dine blogs, nyheder feeds og podcasts i en attraktiv brugerflade, der bruger dine tidligere læsevaner at bestemme prioritet og rækkefølge, som indholdet vises. Den exfm udvidelse er en musik blog læserens drøm, så du kan spille forbundet MP3-afspillere direkte i Chrome. Med exfm, kan du også abonnere på løbende opdateret hjemmesider, der giver dig øjeblikkelig adgang til nyligt bogført spor fra exfm interface.

Shopping

Hvis du gør en masse shopping på nettet, skal du installere PriceBlink eller Invisible Hand. Begge udvidelser vil give pris advarsler, når du er shopping for produkter på nettet, hvis lavere priser findes på andre e-handel websteder. RetailMeNot, på den anden side, er en udvidelse, der forbinder dig med kupon koder, når du er klar til at købe fra en forhandler, så du kan maksimere din opsparing.

Sikkerhed og Privatliv

Adblock Plus og Flashblock er udvidelser, der praktisk talt eliminerer to store irritationsmomenter på nettet: Reklamer og auto-spiller Flash. Ved at blokere disse sideelementer, bliver en stor del af truende sideelementer også forhindret i læsning. Begge udvidelser giver dig mulighed for manuelt at indlæse blokerede sideelementer med et klik på en knap, hvis du vil se disse elementer. The Web of Trust udvidelse tager en anden bane, der giver crowd-fremskaffede oplysninger om sikkerheden af ​​websteder, du besøger. Udvidelsen viser også sikkerhed ratings på søgeresultatsider fra Google, Yahoo! og Bing, så du vide, før du navigerer til en side, hvis det er troværdigt.

Hjælpeprogrammer

Selvom internettet er flyttet til en mere åben standard, mange hjemmesider stadig afhængige af Internet Explorer ActiveX-teknologi til at vise interaktivt indhold. IE Tab kan du åbne Internet Explorer som ny fane i Chrome, så du kan se de sider, der er uforenelige med Chrome. RemindMe er en enkel, men effektiv, påmindelse applet, der kan konfigureres til at advare dig efter en vis tid er gået. Desuden er påmindelser du konfigurerer synkroniseret på tværs af Chrome anlæg, der anvender bogmærker sync funktionalitet.

Sådan Gør Google Chrome i Latin Sprog

Når du gennemser med Google Chrome, kan du have problemer med at bruge menuer og andre kontroller, hvis de er skrevet på et sprog, du ikke kan oversætte. Google designet Chrome med understøttelse af snesevis af sprog, herunder mange af de latinske sprog, og du kan indstille dine præferencer for at forbedre din browseroplevelse. Navigering i menuerne for at ændre sproget kan kræve nogle trial and error, hvis du ikke er bekendt med sproget vises i øjeblikket.

Vejledning

1

Klik på ikonet for tre vandrette linjer placeret til højre for Chrome adresselinjen og vælge "Indstillinger" - den fjerde mulighed op fra bunden af ​​listen, hvis du ikke er i stand til at oversætte menuen.

2

Klik på "Vis avancerede indstillinger", som er linket nederst på siden. Indstillinger Listen udvides til at afsløre yderligere valgmuligheder.

3

Klik på "Sprog og Input Settings" knappen for at åbne Sprog vinduet. Knappen er den sjette option op fra bunden af ​​listen.

4

Klik på knappen "Tilføj" - knappen i venstre side af vinduet - og derefter klikke på "Sprog" drop-down menuen.

5

Rul gennem listen over sprog, og klik det latinske sprog, du vil bruge sammen med Chrome. Nogle af de sprog har mere end én mulighed, og er kategoriseret efter region. For eksempel fransk har muligheder for Frankrig, Canada og Schweiz.

6

Klik på "OK", som er den venstre knap. Den valgte sprog er fremhævet på de sprog vinduet.

7

Klik på "Vis Google Chrome i dette sprog," den øverste knap i højre panel. Der vises en meddelelse, der beder dig om at genstarte Chrome, før ændringerne træder i kraft. Genstart Chrome til at bruge browseren på det valgte sprog.

Sådan Sluk for Google Toolbar Notifier i Firefox

Google Toolbar Notifier advarer dig, når et andet program eller hjemmesider forsøger at ændre dine standardsøgeindstillinger. Google Toolbar stopper forsøget og lader dig vide om det. Men efter et stykke tid det bliver bare irriterende. For at deaktivere sådanne indberetninger vises, justere indstillingerne for din Google Toolbar.

Vejledning

1

Klik på ikonet skruenøgle på Google Toolbar for at få adgang dens indstillinger.

2

Klik på "Søg" i indstillingsvinduet.

3

Fjern markeringen af ​​"Vis en meddelelse, hvis denne indstilling ændres."

4

Klik på "Gem".

Sådan Bloker Privat browser i Google Chrome

Sådan Bloker Privat browser i Google Chrome


Googles Chrome-browser har en option på de præferencer, der giver dig surfe på internettet privat, uden nogen rekord i Web historie eller cookies er gemt fra session. Desværre kan forældre, der ønsker at overvåge deres børns web-sessioner ikke gøre det via Chrome, hvis barnet bruger "Incognito-tilstand." Der er nogle måder at blokere og omgå deres private browsing sessioner, så du kan være sikker på at de ikke surfer på websteder, du hellere vil undgå.

Vejledning

1

Bloker indhold, du ikke ønsker dine børn at se online med OpenDNS. OpenDNS kan du blokere upassende websteder fra hele din husstand, inklusive en brugerdefineret meddelelse, der kommer op, når en blokeret side er adgang. Det giver dig også til at se på din konto og se hvilke sider din familie jævnligt adgang til, selv om de bruger inkognitotilstand på Chrome. Det betyder, at deres browsing er ikke privat, selv om de bruger de private indstillinger.

2

Tillad bestemte sider eller blokere bestemte sider ved hjælp af extensions ligesom Hvidliste for Chrome, Personal Bloklist eller søgemaskine sorte liste. Du kan aktivere disse udvidelser til at arbejde i inkognitotilstand ved at kontrollere "Tillad i inkognito" kassen i Extension Manager.

3

Tilføj andre udvidelser, der giver dig mulighed for at kontrollere browserhistorik nemt ligesom Historie 2, Historie Kalender eller nyere historie. Du kan aktivere disse udvidelser til at arbejde i inkognitotilstand i Extension Manager, og blokere inkognitotilstand evne til at udslette browser historie.

Sådan deaktiveres Pop Up Blocker men stadig have JavaScript Void meddelelser

Webbrowsere som Google Chrome, Firefox og Internet Explorer-funktion indbygget pop-up-blokkere. Når den er aktiveret, disse pop-up-blokkere forhindrer pop-up-vinduer i at åbne automatisk. Visse websteder, der bruger JavaScript vil også vise "JavaScript Void" beskeder, når pop-up-blokkere er tændt. Deaktivering din webbrowser pop-up-blokering vil medføre disse meddelelser til at forsvinde. Du kan dog stadig få "JavaScript Void" budskaber selv med pop-up-blokering deaktiveret ved at slukke JavaScript også.

Vejledning

Google Chrome

1

Klik på Google Chrome "Wrench" ikonet og vælg "Indstillinger".

2

Klik på "Avancerede valgmuligheder" fanen. Klik derefter på "Indstillinger for indhold" knappen.

3

Deaktiver Google Chrome pop-up-blokering ved at kontrollere alternativknappen ud for "Tillad, at alle websteder viser popups."

4

Deaktiver JavaScript ved at kontrollere alternativknappen ud for "Tillad ikke, at websteder kører JavaScript."

Firefox

5

Klik på "Firefox" knappen, for at "Indstillinger" og derefter klikke på "Indstillinger". Punkt

6

Klik på "Indhold" fanen.

7

Deaktiver Firefox pop-up-blokering ved at fjerne markeringen af ​​"Block pop op-vinduer" valgmulighed.

8

Deaktiver JavaScript ved at fjerne markeringen "Aktiver JavaScript" valgmulighed.

Internet Explorer

9

Klik på "Start" type "Internetindstillinger" og tryk "Enter".

10

Klik på fanen "Privacy".

11

Deaktiver Internet Explorer pop-up-blokering ved at fjerne markeringen af ​​"Slå pop-up-vinduer" valgmulighed.

12

Klik på fanen "Sikkerhed" og klik derefter på "Brugerdefineret niveau" knappen.

13

Klik på alternativknappen ved siden af ​​"Disable" under "Scripting af Java Applets" valgmulighed. Klik på "OK" og "Anvend" for at deaktivere JavaScript.

Hvorfor har Google Translate holde poppe i Firefox?

Google Translate er et gratis online service, der lader dig konvertere ord og sætninger på en hjemmeside fra et sprog til et andet. Tjenesten er både et selvstændigt program og et plugin komponent til Firefox og andre browsere. Google Translate er plugin automatisk aktiveres, når du navigerer til et websted, der ikke er i det sprog, du valgte, da først installere Firefox. Dette plugin dialogboks vises som den forsøger at oversætte siden.

Automatisk oversættelse

Google Translate er i stand til automatisk at oversætte ord og sætninger i 58 forskellige sprog. Oversættelsen processen kører i baggrunden i Firefox. Et pop-up dialogboks vises, når Google Translate plugin aktiveres, efterfulgt af den oversatte hjemmeside. Du kan derefter udskrive eller gemme den oversatte side, hvis det ønskes, eller navigere til en anden side efter at have set den oversatte side.

Fejl

Hvis Google Translate ikke er i stand til at oversætte hjemmesiden, det præsenterer en fejl pop-up meddelelse om, at det ikke var i stand til at fuldføre oversættelsesprocessen. Tryk på "F5" for at genindlæse hjemmesiden og lad Google Translate plugin forsøge oversættelsesprocessen igen. Hvis plug-in kan stadig ikke oversætte teksten, tæt og genstarte browseren, og åbn derefter siden igen.

Manual Oversættelse

Fremhæv webstedets ord og sætninger med din mus, højreklik på dem, og klik på "Oversæt denne tekst med Google Oversæt" til manuelt at aktivere Google Translate plugin. Dette plugin begynder at oversætte de fremhævede ord og sætninger. Du vil se en dialog statuslinje boks på skærmen sammen med en rød "T." De T skifter fra rød til grøn, hvilket indikerer udviklingen i oversættelsesprocessen. Når processen er færdig, "T" ændringer tilbage til rød og den oversatte side åbnes.

Deaktivering

Hvis du ikke længere ønsker Google Oversæt til automatisk at oversætte hjemmesider for dig, klik på "Funktioner" og "Add-ons" for at få adgang til Firefox plugin menu. Klik på "Extensions" knappen. Rul ned og klik på "Google Oversæt" for at vælge plugin. Klik på "Fjern" knappen. Når plugin navn er gået fra børsnoteringen, tæt og genstart Firefox.