gem til arkiv outlook

Sådan eksporteres Thunderbird Email til MS Outlook

Sådan eksporteres Thunderbird Email til MS Outlook


Thunderbird er en e-mail-klient udviklet af Mozilla. Det er almindeligt anvendt på hjemmecomputere, der opretter forbindelse til en e-mail-server på internettet. Hvis du beslutter dig for at skifte e-mail-klienter til Microsoft Outlook, kan du eksportere din Mozilla Thunderbird email arkiv til en CSV-fil. Denne CSV fil kan derefter bruges til at importere dine e-mail, kontakter og noter i Microsoft Outlook ansøgning.

Vejledning

1

Åbn din Thunderbird e-mail-klient, og klik på "Funktioner" punkt i hovedmenuen. På listen over valgmuligheder, skal du vælge "Export".

2

Vælg "CSV" fra filformat rullelisten, og indtast et filnavn for de e-mails. Vælg en placering for at gemme den eksporterede oplysninger til, og klik på "Gem" knappen. Det eksporterer din Thunderbird e-mail.

3

Åbn Microsoft Outlook. Klik på "Filer" menupunktet, og vælg derefter "Import og eksport." Klik på indstillingen mærket "Importer fra et andet program eller fil" og klik på knappen "Næste".

4

Vælg "Kommaseparerede værdier (Windows)" fra listen med indstillinger, og klik på knappen "Næste". I det næste vindue, skal du klikke på "Browse" knappen for at navigere til placeringen af ​​CSV-fil eksporteret fra Thunderbird.

5

Klik på knappen "Næste" og klik på "Afslut" knappen i sidste skærmbillede. Din e-mail og kontakter importeres til Microsoft Outlook.

Sådan Connect Hotmail til Microsoft Outlook 2007

Microsoft Outlook har domineret email management programmer, da det var inkluderet i Microsoft Office Suite. Som et resultat heraf mere af nutidens virksomheder bruger Microsoft Outlook program. På grund af begrænset anvendelse af internettet på arbejdspladsen, enkeltpersoner søger at slutte den til deres personlige e-mail programmer offline. Microsoft gør det muligt at inkorporere Hotmail, den populære e-mail-program, i Outlook ved hjælp af Microsoft Outlook Hotmail Connector 32-bit software. Outlook Hotmail Connector bygger bro og gør det muligt at tilslutte både personlige og arbejdsrelaterede e-mails, kontakter og kalendere i én e-mail-program.

Vejledning

Hent og installer Microsoft Outlook Hotmail Connector 32-bit

1

Luk Microsoft Office Outlook 2007.

2

Klik på linket til den frie Microsoft Outlook Hotmail Connector 32-bit download-side fra Microsofts officielle hjemmeside (se Resources).

3

Klik på knappen "Download", som ligger i blå fremhævede område nær toppen af ​​siden, for at indlede download-processen.

4

Klik på "Kør" eller "Gem", når du bliver bedt om sikkerheden pop-up. Hvis du vælger at gemme filen på harddisken, skal du huske, hvor filen blev gemt, og, efter at den er hentet, skal du dobbeltklikke på opsætningen fil, OutlookConnector.exe, for at starte installationen. Hvis du vælger at køre programmet uden først at gemme den på harddisken, klik på "Kør", og installationen vil begynde med det samme.

5

Læs gennem de vilkår, og hvis du er enig, skal du klikke på "Jeg accepterer betingelserne i licensaftalen" til Microsoft Outlook Hotmail Connector. Knappen "Install" vil blive fremhævet for at fortsætte med installationen. Klik på knappen "Install".

6

Klik på "Afslut" for at afslutte installationen.

Slut Hotmail til Microsoft Office Outlook 2007

7

Åbn Microsoft Office Outlook 2007.

8

Klik på "Outlook Connector" valgmulighed placeret på den øverste værktøjslinje. På rullemenuen skal du vælge "Tilføj en ny konto."

9

Udfyld brugeroplysninger, som omfatter: dit navn, e-mail-adresse og adgangskode. Adgangskoden synkroniserer automatisk Microsoft Outlook med Hotmail, eller du kan fjerne markeringen markerede mulighed for manuelt at indtaste adgangskoden hver gang.

10

Luk og genstart Microsoft Office Outlook 2007. Hotmail-konto er nu opført i kolonnen længst til venstre.

11

Klik på "Send / modtag" valgmulighed placeret nær den øverste værktøjslinje for at synkronisere Hotmail kalender, kontakter og e-mail. Afhængig af din Internet hastighed og størrelsen på din Hotmail-konto, kan denne proces tage to til tre timer at gennemføre. Når synkroniseret, vil din Hotmail-konto være forbundet til Microsoft Office Outlook 2007.

TIPS

 • Tillad tilstrækkelig tid til den første "Send / modtag", selv om der er en forsinkelse i overførselshastighed.
 • Hvis du vil se din Hotmail kalender, skal du klikke på din email-konto under "Min kalender" i kalenderen afsnittet Microsoft Outlook.
 • For at se dine Hotmail kontakter, skal du klikke på din email-konto under "Mine kontaktpersoner" i Kontakt afsnittet Microsoft Outlook.

Hvordan får jeg adgang til mine Outlook-konto via internettet?

Hvordan får jeg adgang til mine Outlook-konto via internettet?


Ved at synkronisere Microsoft Outlook på din desktop med Microsoft Outlook Web Access (OWA), kan du få direkte adgang til dine Outlook e-mails fra enhver computer. For at udføre denne funktion, vil du nødt til at installere en Microsoft Exchange Server.

Vejledning

1

Hent Microsoft Exchange setup pakke. Du vil blive bedt om at identificere en logon side domæne. Angiv en, der er let at huske, såsom webmail. <Ditdomæne> .com. Når opsætningen pakken er installeret, det skaber en virtuel mappe kaldet OWA Admin på IIS-serveren, der er tilgængelig ved at navigere til https: // servernavn / OWAAdmin. Denne mappe kan du ændre dine personlige præferencer med Outlook Web Access. Microsoft anbefaler at bruge Internet Explorer 6.0 eller højere for at få adgang til denne mappe.

2

Følg https: // servernavn / OWAAdmin link at ankomme til OWA 2003 webbaserede administration interface. På hovedmenuen er en liste over hyperlinks til rådighed for administratoren. Hver afslører en sub-side, der indeholder mere konfigurerbare poster. De fleste af disse elementer er personlige præferencer, som synkroniseringen blev afsluttet med installation af din software pakke.

3

Få adgang til din Outlook e-mail via dit login-side. Et vindue ligner skrivebordet Outlook-versionen vises. Skriv dit brugernavn og kodeord for at få adgang til e-mail. Det er det samme brugernavn og adgangskode, du bruger til at logge på netværket.

4

Vælg "Sikker forbindelse", hvis den computer, du bruger, er kun til rådighed for privat brug. Hvis du er på en offentlig maskine, såsom i et offentligt bibliotek eller i en internet cafe, og derefter vælge "Dette er en offentlig computer. Gem ikke mit brugernavn og password."

5

Indtast din e-mail-konto. Din kalender, huskelister, mapper og gemte e-mails fra den version af Microsoft Outlook installeret på din computer, vil alle være tilgængelige fra din Outlook Web Access email-konto.

TIPS

 • Sørg for, at du er på en computer, hvor Internet Information Server (IIS), den .NET Framework version 1.1 og ASP.Net installeret. Din Microsoft Exchange software leveres med en Secure Sockets Layer (SSL) certifikat, en protokol, der giver øget sikkerhed og beskyttelse for at sende din kommunikation via internettet og tilføjer funktionen af ​​password og brugernavn adgang til din web e-mail konto. Et SSL-certifikat er påkrævet for at drive Outlook Web Access.

Sådan importeres Gmail til Microsoft Outlook

Microsoft Outlook er en personlig organisator, der fokuserer primært på email, men også omfatter en kalender, task manager og indhold manager. Gmail er et produkt af Google, der fokuserer udelukkende på e-mail. Hvis du ønsker at kombinere disse to programmer, skal du eksportere dine Gmail-indstillinger og importere dem til Microsoft Outlook. Denne opgave er simpel at bruge Outlook 2010.

Vejledning

1

Log ind på din Gmail-konto. Klik på linket "Indstillinger" i øverste højre hjørne. Vælg "Videresendelse og POP / IMAP" fanen, derefter søge efter "POP-download" i venstre kolonne. POP står for "Post Office Protocol", og giver dig mulighed for at downloade e-mails fra Google-serveren til Microsoft Office (og andre programmer). Vælg enten "Aktiver POP for alle e-mails" eller "Aktiver POP for mails, som modtages fra nu af." Klik på "Gem ændringer" knappen i bunden af ​​skærmen.

2

Klik på "File" i "Outlook" menuen, derefter rulle ned til "Info". Under fanebladet "Kontooplysninger", klik på knappen "Tilføj konto".

3

Indtast dine brugeroplysninger under "Email-konto", der begynder med dit fulde navn, som du ønsker det skal vises på den modtagende ende. Indtast din Gmail e-mail-adresse samt den adgangskode, du bruger til din Gmail-konto. Klik på "Næste" og vent til Outlook for at finde den konto. Dette bør kun tage et par sekunder, og Outlook giver dig besked med en meddelelse, når den udretter denne opgave.

4

Eksporter dine kontaktpersoner fra Gmail ved at klikke på "Kontakter" i venstre sidebar. Vælg "Export" i øverste højre hjørne af det vindue, der popper op. Mark, om du vil eksportere kun en gruppe af dine kontakter eller dem alle. Vælg "Outlook CSV" valgmulighed ved at klikke på cirklen ved siden af. Klik på "Export" og gem filen på skrivebordet.

5

Importer dine kontakter i Outlook ved at klikke på "File" efterfulgt af "Åbn". Klik på "Importer", og en guide vil poppe op. Vælg "Importer fra et andet program eller en fil" og derefter klikke på "Næste". På den næste skærm skal du vælge "semikolonsepareret (DOS)" ved at klikke på den på listen over indstillinger. Klik på "Næste" igen.

6

Klik på knappen "Gennemse" og find din "gemte kontakter" fil, der kan normalt findes på skrivebordet, medmindre du har ændret standardindstillingerne. Klik på "Næste" for at gå til næste skærmbillede. Vælg "Kontaktpersoner" som destination for filen. Klik på "Afslut" for at afslutte guiden.

Hvordan til at overføre mine AOL kontaktpersoner til Microsoft Outlook

Hvordan til at overføre mine AOL kontaktpersoner til Microsoft Outlook


Hvis du overvejer at bruge din AOL WebMail i Outlook, eller hvis du har en e-mail-konto med begge tjenester, kan du overføre dine AOL kontakter til Microsoft Outlook. Den nemmeste måde at overføre disse data er ved at eksportere en kommasepareret værdi eller CSV, fil, som er kompatibel med de fleste e-mail-klient programmer, herunder Microsoft Outlook.

Vejledning

Eksport af AOL Kontakter

1

Log ind på din AOL WebMail konto, og vælg "Kontakter" fra venstre panel.

2

Vælg "Export" under "Funktioner" drop-down menuen. Vælg "Komma-separeret værdi (CSV)" radio -knappen og derefter klikke på "Export".

3

Vælg "Gem", når "File Download" dialogboks åbnes, og vælg derefter en destination for filen på din computer. Du har eksporteret dine AOL WebMail kontakter.

Import af AOL kontaktpersoner

4

Start Outlook 2007. Vælg "Importer og eksporter" fra menuen "Filer".

5

Vælg "Importer fra et andet program eller en fil" og derefter hit "Næste".

6

Vælg "kommaseparerede værdier (Windows)" og vælg derefter "Næste".

7

Vælg AOL WebMail CSV fil, du hentede. Vælg "Importer ikke dubletter" og derefter hit "Næste".

8

Angiv hvilken mappe du ønsker Outlook til at importere data til, skal du vælge "Næste" og derefter vælge "Finish".

Sådan Transfer adresser til Microsoft Outlook

Håndtering af dine kontakter kan være svært, hvis ligesom mig, fastholder du flere forskellige e-mail konti på forskellige hjemmesider. Denne artikel vil vise dig, hvordan du overfører alle dine e-mail adresser til Microsoft Outlook, hvor de vil være universelt tilgængelige, om du er online eller ej.

Vejledning

Sådan Transfer adresser til Microsoft Outlook

1

Log ind på din e-mail-udbyders hjemmeside. Klik på "kontakter".

2

På din "kontakter" siden finde "eksport linket", og vælg eksport til Outlook CSV. En download link vises. Gem filen på skrivebordet.

3

Åbn Microsoft Outlook. Under fil, klik på "Import og eksport." Vælg "Importer fra et andet program eller fil"

4

Vælg "Kommaseparerede værdier (Windows)"

5

Brug "Browse" for at vælge den fil, der skal importeres.

6

Vælg mappen "Kontaktpersoner" og klik "Næste". Sørg for at markere feltet ved siden af ​​den fil, du ønsker at importere og derefter klikke på "Finish" for at importere din valgte fil.

7

Gentag trin 1 til 6 for hver af dine adressebøger.

Sådan importeres papirvarer til Microsoft Outlook

Sådan importeres papirvarer til Microsoft Outlook


Udover at tilføje musik og billeder til dine e-mails, kan du yderligere tilpasse dem ved at skabe en personlig stationær til Microsoft Outlook 2003. Microsoft Outlook 2003 kommer med pre-designede skabeloner, der måske ikke opfylder dine behov, eller passer til din stil. Du kan bruge en ekstern editor til at skabe en unik skabelon og derefter importere den i din Microsoft Outlook 2003 til at bruge i din e-mail.

Vejledning

1

Opret din brevpapir skabelon i en ekstern editor. Gem det som en HTML-fil på din computer. Sørg din grafik gemmes i samme mappe som din HTML-fil.

2

Gå til "Start" og derefter "Alle programmer" og vælg "Microsoft Outlook" for at starte din e-mail.

3

Gå til "Funktioner" øverst til venstre i programmet.

4

Gå til "Indstillinger" og vælg "Mail Format."

5

Vælg "Ny" og vælg "Brug denne fil som skabelon." Gennemse for at finde din HTML-fil. Du kan "Skip" eller afslutte guiden skabelon import. Din skabelon er klar til at blive sat som standard i de næste skridt.

6

Gå til "Funktioner" øverst til venstre i programmet.

7

Gå til "Indstillinger" og vælg "Mail Format." Under "Papir og skrifttyper" skal du vælge din skabelon fil fra drop-down menuen ved siden af ​​prompt "Brug dette Brevpapir som standard." Din importeret brevpapir skabelon er klar til brug, når du opretter en ny besked.

Hvordan man kan knytte en celle i Excel til en Outlook-kalender

Hvordan man kan knytte en celle i Excel til en Outlook-kalender


Excel har indbygget understøttelse af at forbinde mange genstande som PDF-filer, PowerPoint-præsentationer, Visio-tegninger, Word-dokumenter og organisationsdiagrammer i et Excel-celle. Mens der er ingen indbygget kalender objekt, Excel giver dig også mulighed for at oprette et objekt i dit eget ved at vælge en fil. For at linke en celle i Excel til din Outlook-kalender, gemme kalenderen i Outlook og oprette et brugerdefineret objekt fra den eksporterede fil i Excel.

Vejledning

Spar kalender i Outlook

1

Start Outlook. Vælg "Kalender" fra navigationsruden for at få vist din kalender på skærmen, og identificere de datoer, du ønsker at linke til fra Excel.

2

Vælg "File" og "Save Kalender." Klik på "Flere indstillinger ..." for at komme ind i forskellige datoer, du identificeret i det foregående trin. Klik på "Vis" for at omfatte private aftaler eller vedhæftede filer møde.

3

Vælg "iCalendar-format (* .ics) som format. Indtast et filnavn til den eksporterede kalender eller acceptere det navn, Outlook giver og vælg" Gem "for at gemme kalenderen.

Indsæt objekt i Excel

4

Launch Excel og åbne projektmappen, der skal indeholde cellen knyttet til din Outlook-kalender.

5

Klik i cellen, skal du vælge "Indsæt" i menuen og vælg "Object" fra Ribbon baren.

6

Skift faner ved at vælge "Opret fra fil." Vælg "Gennemse ..." og navigere til det sted på din harddisk, hvor du gemte kalender fil. Klik for at markere filen og vælge "Åbn". Klik på "OK" for at indsætte objektet i cellen.

7

Dobbeltklik på cellen og vælg "Åbn" for at åbne din Outlook-kalender fra Excel celle.

TIPS

 • Instruktionerne i denne artikel gælder for Microsoft Office 2013 og tidligere. Nyere versioner af Microsoft Office kan kræve lidt forskellige instruktioner til at knytte en Outlook-kalender til et Excel-celle.

Sådan eksportere dine Yahoo! Adressekartotek til Microsoft Outlook

Den nemmeste måde at holde dit liv simpel og organiseret er gennem en centraliseret online adressebog. Yahoo! tilbyder en af ​​internettets bedste e-mail og adressebøger. Du kan spare en masse tid ved at gemme alle dine værdifulde kontaktoplysninger online og downloade den til Microsoft Outlook, når du vil have det på skrivebordet. Dette giver så du synkronisere den med din mobiltelefon eller andre enheder, der kommunikerer med Outlook.

Vejledning

1

Log på Yahoo! med dit id og din adgangskode. Åbn din Yahoo! Address Book og klik på "Import / Export" i øverste højre hjørne.

2

Under Export skal du klikke på "Eksporter nu" ved siden af ​​"Microsoft Outlook".

3

En hurtig åbnes og giver dig mulighed for at gemme din Yahoo! Address Book som en .csv-fil. Klik på "Gem til disk". Clicl "OK", og .csv fil vil blive gemt på dit skrivebord.

4

Åbn Microsoft Outlook og åbn menuen "Filer" og vælg "Import og eksport." Vælg "Importer fra et andet program eller fil" og klik "Næste".

5

Vælg "kommaseparerede værdier (Windows)" og klik "Næste".

6

Indtast placering og navn på den .csv-fil, du vil importere (den du gemte i trin 3 #) eller brug knappen "Gennemse" for at vælge den fil, der skal importeres.

7

Vælg "Importer ikke dubletter" eller en af ​​de andre muligheder, som du ønsker og klik på "Næste".

8

Vælg mappen "Kontaktpersoner" og klik "Næste". Sørg for at markere feltet ved siden af ​​den fil, du ønsker at betyd og klik på "Finish" for at importere din valgte fil.

TIPS

 • Når du har eksporteret dine Yahoo! kontakter i Outlook, kan du synkronisere den med din mobiltelefon eller PDA.
 • Lagring dine kontakter online giver dig mulighed for nemt at genindlæse kontakterne, der er gemt på din computer, mobiltelefon eller PDA, hvis de er beskadiget eller tabt.
 • Dette how-to er designet til Microsoft Outlook 2002 eller højere

Sådan Transfer kontaktoplysninger fra Outlook Express til Microsoft Outlook 2007

Sådan Transfer kontaktoplysninger fra Outlook Express til Microsoft Outlook 2007


Outlook Express er et gratis e-mail-program til pc'er. Når du bruger Outlook Express, kan du opleve, at du ville foretrække den ekstra funktionalitet af den fulde version af Microsoft Outlook 2007. Desværre vil Outlook 2007 ikke automatisk genkender de kontaktoplysninger, du havde i din Outlook Express adressebog. Snarere end at tilføje hvert stykke kontaktoplysninger i det nye e-mail-program i hånden, kan du importere din gamle adressebog og tilføje det direkte i Microsoft Outlook 2007 på en gang.

Vejledning

1

Åbn Outlook 2007. Du vil sandsynligvis finde det i Start-menuen under Programmer i Microsoft Office-mappen.

2

Klik på knappen File menuen øverst til venstre side af vinduet. I drop-down menuen, vælg "Import og eksport."

3

Vælg "Importer Internet Mail og adresser" på listen. Klik på knappen Næste for at fortsætte.

4

Pick Outlook Express på listen over e-mail-programmer på din computer. Sørg for, at "Importer Adressebog" er markeret. Hvis du også ønsker at importere dine gemte e-mails fra Outlook Express, skal du sørge for "Importer Mail" er markeret som godt. Klik på Næste når du er klar til at fortsætte.

5

Vælg import indstilling, der passer bedst til dine behov. "Erstat dubletter med de importerede emner" tilsidesætter poster i Outlook 2007, hvis der er nogen dubletter i Outlook Express adressebog. Vælg "Tillad dubletter skal oprettes", hvis du ønsker at holde alle firmaer både adressebøger og "Importer ikke dubletter", hvis du foretrækker at kun tilføje nye indgange til din Outlook 2007 adressebog. Klik på Udfør, når du er færdig for at have de nye poster tilføjet til din adressebog.

At skifte fra Outlook Express til Microsoft Outlook

At skifte fra Outlook Express til Microsoft Outlook


Windows 'cost-gratis e-mail-klient Outlook Express har nok funktioner til grundlæggende email anvendelse og forvaltning. Avancerede brugere kan skifte til Microsoft Outlook til mere kraftfulde funktioner, såsom opgave planlægning og kalendere. Outlook kan importere mail-indstillinger samt kontakter og beskeder fra andre e-mail-programmer, herunder Outlook Express. Når du har importeret dine kontoindstillinger i Outlook, kan du også angive det som standard e-mail-læser. Heldigvis at skifte fra Outlook Express til Outlook er ikke svært og tager kun et par minutter at udfylde.

Vejledning

Importer mail-indstillinger

1

Klik på "File" menuen på "Microsoft Outlook" bånd. Klik på "Åbn", og klik derefter på "Importer" for at starte "guiden Import og eksport."

2

Klik på "Importer Internet Mail Kontoindstillinger" fra listen af ​​muligheder. Klik på "Næste".

3

Klik på "Microsoft Outlook Express" som e-mail-program til at importere indstillinger fra. Klik på "Næste".

4

Gennemgå visningsnavn oplysninger for at sikre, at den er korrekt. Klik på "Næste".

5

Sørg for, at e-mail-adresse er korrekt. Klik på "Næste".

6

Sørg for, at mail-serverindstillingerne er også korrekt. Klik på "Næste".

7

Kontroller, om brugernavnet er korrekte. Indtast den korrekte adgangskode for at e-mail-konto i feltet Adgangskode, og klik derefter på "Næste".

8

Vælg din type internetforbindelse på næste side. Klik på "Næste" efterfulgt af "Afslut".

Indstillet som standard Mail Program

9

Start Microsoft Outlook.

10

Klik på "File" på Outlook bånd. Klik på "Indstillinger" efterfulgt af fanen "Generelt".

11

Se under "Start Up Options". Klik på afkrydsningsfeltet for indstillingen "Gør Outlook standardprogrammet til e-mail, kontakter og kalender."

12

Klik på "OK". Outlook 2010 er nu standard e-mail-klient i Windows.

Hvordan man kan knytte en GoDaddy Email-konto til Microsoft Outlook

Hvordan man kan knytte en GoDaddy Email-konto til Microsoft Outlook


Sammenkædning din GoDaddy email-konto til Microsoft Outlook er en vigtig måde at tjekke din GoDaddy email-konto uden at skulle logge ind på den webbaserede GoDaddy email værktøj. De fleste GoDaddy e-mail konti tillade traditionelt POP-adgang til indgående e-mails i Outlook og bruge SMTP til udgående e-mails. Du kan konfigurere så mange GoDaddy e-mail konti, som du har brug for i Microsoft Outlook. Men som de fleste GoDaddy e-mail konti bruger POP, meddelelser sendes fra serveren til alle enheder, der er synkroniseret til den konto, hvilket betyder, at du bliver nødt til at slette beskeder fra hver enhed er forbundet til den konto; de er ikke automatisk synkroniseres.

Vejledning

1

Hent dine kontoindstillinger. Log ind på den webbaserede e-mail-klient på email.secureserver.net. Fremhæv "Hjælp" menuen og vælg "e-mail klient indstillinger." Holde vinduet åbent eller skrive ned POP og SMTP-server adresser, der anvendes til din konto.

2

Åbn Microsoft Outlook. Hvis du starter Outlook for første gang, skal du klikke på "Næste" for at starte opsætningsguiden. Hvis du har brugt Outlook tidligere, skal du klikke på menuen "Funktioner" og klik på "Kontoindstillinger".

3

Vælg din server type. Vælg den type server din GoDaddy konto bruger. De fleste GoDaddy brugere vælger POP, medmindre de betaler for en opgradering til IMAP. Hvis de domæne til din indgående postserver begynder med "imap", vælg det; Ellers skal du vælge POP. Klik på "Næste".

4

Indtast kontooplysninger grundlæggende. I "Dit navn", skriv det ønskede navn vises på alle udgående e-mails. Ved siden af ​​"E-mail-adresse," indtaste adressen på den konto. Dernæst skal du indtaste din adgangskode to gange for at bekræfte det. Marker feltet til "manuelt konfigurere serverindstillinger" og klik på "Næste".

5

Indtast serveroplysninger. Vælg en "Internet e-mail" konto og klik "Næste". I den følgende side, indtaste dit viste navn og e-mail-adresse. For "Server til indgående post," brug den server, du skrev ned i trin 1 (ofte pop.secureserver.net). Gør det samme for "Server til udgående post (SMTP)" (ofte den udgående adresse er smtpout.secureserver.net). Endelig skal du indtaste og bekræfte adgangskoden igen. Check "Husk adgangskode", hvis du ikke ønsker at manuelt indtaste din adgangskode, hver gang Outlook opretter forbindelse.

6

Klik på "Flere indstillinger". På fanen "Server til udgående post", vælg "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse", og bruge de samme indstillinger som din indgående server. Nu skal du klikke på fanen "Avanceret" og ændre port indstillinger. For "Indgående Server Settings" IMAP bruger portene 143 eller 993 og POP bruger portene 110 eller 995. I "Udgående Server Settings" Brug port 25, 80, 3535 eller 465. Hvis du ikke kan huske, hvilken port at bruge baseret på den konto, du har købt, skal du blot prøve hver indtil forbindelsen er oprettet. Efter indtastning porte, klik på "OK."

7

Test forbindelsen. Klik på "Test kontoindstillinger" boksen. Når forbindelsen er oprettet, skal du klikke på "Finish". Din GoDaddy email-konto er parret.

Sådan eksporteres meddelelser fra Outlook Express til Microsoft Outlook

Selvom Outlook Express og Microsoft Outlook har næsten ens navne og endda ligne hinanden, de arbejder i især forskellige måder. Du kan ikke bare synkronisere en OE e-mail konto med en MS Outlook-konto. Hvis du ønsker at læse, besvare og organisere Outlook Express-meddelelser ved hjælp af Outlook avancerede funktioner, skal du eksportere de oprindelige e-mails fra OE til Outlook. Heldigvis har Microsoft gjort bestemmelser, således at dette er en enkel virksomhed.

Vejledning

1

Åbn Outlook Express, og log på din e-mail-konto.

2

Gå til menuen "Filer". Peg på "Export". Klik på "Meddelelser". Den "Outlook Express Export Wizard" vil åbne.

3

Vælg Microsoft Outlook-profil, som du ønsker at eksportere Outlook Express-meddelelser. Klik på "OK".

4

Vælg "Alle" for at eksportere alle beskeder til Outlook. Klik på "Valgte mapper" til kun eksport af visse e-mail-mapper fra Outlook Express og derefter vælge de mapper, du vil eksportere.

5

Klik på "OK". Klik på "Afslut" på guiden. Når du åbner Microsoft Outlook de eksporterede Outlook Express e-mails vil være i din "Indbakke".

TIPS

 • Du kan også bruge disse trin for at eksportere beskeder fra Windows Mail til Microsoft Outlook.

Sådan Set Up stavekontrol til Microsoft Outlook

Sådan Set Up stavekontrol til Microsoft Outlook


Når du sender e-mails med Microsoft Outlook, Outlook-programmet giver mange værktøjer, der kan forbedre din produktivitet og kvaliteten af ​​dit arbejde. Selv folk med solide stavefejl og grammatiske færdigheder kan drage fordel af en stavekontrol hjælpeprogram, der kontrollerer mere end e-mails, før du sender dem. Opsætning stavekontrol til Microsoft Outlook, og du kan sikre, at de e-mails, du sender ikke indeholder grammatiske eller stavefejl.

Vejledning

1

Åbn Outlook, og vælg fanen "Funktioner".

2

Vælg "Indstillinger" og derefter "Spelling".

3

Vælg "Kontroller altid stavning før du sender" for at kontrollere hver e-mail, før du sender den.

TIPS

 • Hvis du foretrækker at kontrollere nogle e-mails i stedet for hver e-mail, skal du klikke på "Funktioner" og derefter "Spelling" Når man har en e-mail åben. Vælg et ord ved at fremhæve det at have stavekontrollen analysere din fremhævet ord.

Sådan ændres Email til Microsoft Outlook

Sådan ændres Email til Microsoft Outlook


Microsoft Outlook er et program, der bruges til at styre dine e-mail, kontakter og opgaver. For at ændre din e-mail-program til Microsoft Outlook, skal du først tilføje og konfigurere din e-mail-konto. Outlook accepterer IMAP, Microsoft Exchange og POP3-konti - POP3 er den mest populære kontotype. Spørg din internetudbyder (ISP) for at få de oplysninger, du bliver nødt til at konfigurere Outlook med din e-mail-konto.

Vejledning

1

Klik på fanen Filer. Klik på "Tilføj konto" under kontooplysninger.

2

Indtast dit navn, e-mailadresse og adgangskode i Tilføj ny konto dialogboksen. Klik på "Næste". Som din konto konfigurerer, vises en statusindikator. Denne proces kan tage flere minutter.

Hvis din konto opsætningen mislykkes, skal du klikke på "Næste" for at foretage et andet forsøg ved hjælp af en ikke-krypteret forbindelse til mailserveren. Hvis dit andet forsøg mislykkes, bliver du nødt til manuelt at konfigurere din konto.

3

Klik på "Konfigurer serverindstillinger" afkrydsningsfeltet og klikke på "Prøv igen."

4

Vælg "POP3" eller "IMAP" i Kontotype listen under Server Information.

5

Skriv det fulde navn på serveren til indgående post fra din internetudbyder. Navn Serveren er ofte ordet "post" efterfulgt af dit domænenavn, såsom mail.domain.com.

6

Skriv det fulde navn på den Server til udgående post (SMTP) fra din internetudbyder. Navn Serveren er ofte ordet "post" efterfulgt af dit domænenavn, såsom mail.domain.com.

7

Indtast det brugernavn, som din internetudbyder i feltet Brugernavn. Dette vil enten være din fulde e-mail-adresse eller kun den del før @ symbol.

8

Skriv din adgangskode i feltet Adgangskode, og klik på "Husk adgangskode" afkrydsningsfeltet. Klik på "Næste" og "Finish".

TIPS

 • Hvis du vil tilføje en e-mailadresse der ender på msn.com eller hotmail.com, du nødt til at bruge Microsoft Outlook Connector til Windows Live Hotmail (se Resources).
 • Din bestemt e-mail-konto kan kræve andre avancerede indstillinger. Kontakt din internetudbyder for at få oplysninger om indstillinger, der kræves for din konto.

Sådan Konverter Palm OS til Microsoft Outlook-filer

Med teknologien ændrer sig så hurtigt hvert år, det ser ud som den software og enheder, vi bruger, bliver forældet hurtigere end nogensinde. I 2007 blev Palm Operating System (Palm OS) omdøbt Garnet OS som senere blev omdøbt til Access Linux Platform. Alle fremtidige anvendelse af Palm OS blev afbrudt med fremtidige enheder, og nu Palm-enheder udnytter webOS som deres styresystem. På trods af alle disse operativsystemer systemændringer, konvertering Palm OS kontaktpersoner til Microsoft Outlook-filer er relativt enkelt med Palm HotSync-software.

Vejledning

Konverter dine kontaktpersoner

1

Tilslut PalmOS med computeren ved hjælp af stik kabler følger med enheden.

2

Åbn Microsoft Outlook. Flyt alle dine kontaktpersoner fra enhver delt eller globale Microsoft Exchange adressebøger til mappen personlige kontakter.

3

Tryk på knappen HotSync på din Palm-enhed holder eller kabel. Dette skulle åbne et HotSync vindue på din pc. Hvis en fejlmeddelelse kommer op, kan du nødt til at hente en opgradering til rådighed på http://kb.palm.com/wps/portal/kb/common/article/2630_en.html.

4

Efter at trykke på knappen, bør Palm kopiere sine kontakter til Microsoft Outlook-kontakter. Hvis Palm ikke fuldt fuldføre denne kopiering handling, kan du bruge en ny driver til din enhed, som kan være placeret her: http://kb.palm.com/wps/portal/kb/common/article/25004_en.html .

5

Hvis du bruger Outlook undermapper ud Kalender, Kontakter, Noter, Opgaver og Indbakke, skal du måske bruge en tredjepart program eller til at flytte dine undermappens indhold til en af ​​de vigtigste mapper.

TIPS

 • Efter konvertering dine filer over, skal du måske til at gøre nogle rengøring op for at sikre, at alle dine kontakter har konverteret i løbet intakt.
 • HotSync software er ikke kompatibel med Windows 7.

Open Source alternativer til MS Outlook

Open Source alternativer til MS Outlook


Outlook er Microsofts førende e-mail-klient, og det er fyldt med funktioner, herunder administration af kontaktpersoner, kalendere og Really Simple Syndication (RSS) og nyhedsgruppen læsere. En prøveversion af Microsoft Office, som omfatter Outlook, ofte kommer præinstalleret med en ny pc eller laptop, men hvis du vil bruge Outlook på fuld tid skal du betale for en licens. Outlook Express er en mere grundlæggende version af Outlook, og det er gratis at hente og bruge, som er Windows Live Mail, som nu afløst Outlook Express som fri, præinstalleret mail-klient på de fleste nye Windows-baserede computere. (Mange open source alternativer til Microsoft Outlook er tilgængelige at downloade og bruge gratis på Windows, Mac, UNIX eller Linux operativsystemer.

Mozilla Thunderbird

Thunderbird er et gratis, open-source e-mail-program, der deler mange funktioner med sine kommercielle konkurrenter. Dette omfatter integrerede Usenet og RSS news gruppe læsere, junk mail kontrol, en stavekontrol og beskyttelse mod "phishing" svindel. Thunderbird fungerer med både Post Office Protocol (POP) og Internet Message Access Protocol (IMAP) E-mail-systemer. Thunderbird er fuldt tilpasselig gennem en række temaer og plugins.

Mozilla SeaMonkey

Mozillas gratis SeaMonkey program tilbyder mange funktioner ud over bare email. Disse omfatter nyhedsgrupper, en komplet webbrowser, en Internet Relay Chat klient og endda mulighed for at designe din egen hjemmeside med HTML authoring. SeaMonkey samler i ét program mange af de særskilte ansøgninger findes i Mozillas Thunderbird e-mail klient og Firefox browser.

Evolution

Evolution er en Outlook alternativ, virker kun på Linux operativsystem. Det tilbyder standard e-mail-funktioner, herunder POP og IMAP, sammen med avancerede ekstraudstyr, såsom spam og virus filtrering, email sikkerhedskryptering, søgefunktion og kalender support.

Google Gmail

Google tilbyder sin gratis, webbaseret Gmail-tjeneste som en del af sin online Google Apps suite. Gmail understøtter IMAP og POP email-protokoller og tilbyder en bred vifte af ekstra funktioner og brugerdefinerbare indstillinger. Gmail tillader besked gevindskæring, flere indbakker, spam og junk mail kontrol, sms og real-time chat. Da Gmail er en online-ansøgning, kan du få adgang til din Gmail-konto fra enhver computer med en internetforbindelse eller web-aktiveret mobiltelefon.

Phoenix Mail

Phoenix Mail er et gratis, open source alternativ til Microsoft Outlook. Selv om grundlæggende forhold til andre Outlook alternativer, stadig Phoenix Mail tilbyder alle de vigtigste e-mail klient kapaciteter. Det giver mulighed for flere e-mail-konti, offline læsning, kontekst menuer og virusscanning gennem en nem at bruge interface. Phoenix Mail er designet til pc'er og bærbare computere, der kører Windows-operativsystemer.

Kan jeg få adgang til min Outlook fra en anden computer?

Afhængigt af versionen af ​​Microsoft Outlook du har, kan du få adgang til din e-mail-konto ved hjælp af en anden computer, til eller fra det samme netværk som din sædvanlige computer tilhører. Fjernbetjening mail fungerer med Microsoft Office Outlook 2007 og tidligere. Men i Outlook 2010, skal du have en Microsoft Exchange Server-konto.

Fjernpost

Brug Outlook 2007 eller tidligere, kan du bruge en anden computer til at oprette forbindelse til mail-server, der administrerer din Outlook e-mail, og derefter hente meddelelser fra din konto. Hvis du vil bruge Fjernpost, oprettet den anden computer til at oprette forbindelse til din Outlook mail-server via en internet-gateway eller virtuelt privat netværk (VPN). Hvis du ikke kender IP-adresserne for dine udgående og indgående mail-servere, kan dit netværk eller systemadministrator give disse oplysninger.

Outlook Anywhere

I Outlook 2010 har Fjernpost funktionen er fjernet og erstattet med en remote procedure call (RPC) med Transmission Control Protocol / Internet Protocol (TCP / IP). Dette giver dig mulighed for at bruge en anden computer til at downloade din Outlook e-mail, så længe din konto er hostet på en version af Microsoft Exchange Server, og du har en Microsoft Exchange Server-konto. Ved hjælp af Outlook Anywhere, du bruger din computer til at oprette forbindelse til din Outlook mail-server; dog skal dine systemer eller netværksadministrator konfigurere Outlook-konto til at tillade forbindelser via HTTP. De vil så give dig en URL til at skrive ind i din anden computers webbrowser for at få adgang til Outlook.

Opsætning

Ernable Outlook Anywhere i dig Outlook-konto fra den computer, du normalt bruger til at få adgang til Outlook e-mail. I Outlook, under fanebladet "Filer", klik på "Kontoindstillinger" og derefter "Kontoindstillinger i Backstage visning." Vælg din konto og klik på "Change" og derefter "Flere indstillinger" og fanebladet "Connection". Indstil nu Outlook Anywhere til at oprette forbindelse ved hjælp af HTTP.

VPN

Nogle organisationer bruger en firewall, der ikke vil tillade dig at bruge Outlook Anywhere. I disse tilfælde kan dit netværk eller systemadministrator give dig en kort, token eller identifikation, der giver dig adgang til VPN fra en anden computer. VPN oprette en forbindelse inden for firewall'en, så du kan få adgang til alt på organisationens netværk, som hvis du var på den computer, der er fysisk forbundet til det pågældende netværk.

Sådan overflyttes Lotus Notes filer til Microsoft Outlook

Hvis du har planer om at skifte fra Lotus Notes til Microsoft Outlook, kan du synkronisere dine beskeder, kontakter og kalendere ved hjælp af Outlook Connector. Dette vil sikre, at du har adgang til dine gamle Notes-meddelelser, opgaver og andre vigtige data. Microsofts Outlook Connector er den eneste in-house værktøj designet til at synkronisere en sekundær e-mail-klient (som Lotus Notes) med Outlook. Du behøver ikke at søge på nettet og købe tredjeparts software til at udføre denne opgave. Outlook Connector er et gratis værktøj.

Vejledning

1

Start din internetbrowser. Naviger til Microsofts hjemmeside (se Resources) for at downloade "Outlook 2003/2002 tilføjelsesprogram:. Notes Connector"

2

Klik på "Download" og vælg "Kør". Dette vil indlede en guide, som vil lede dig gennem installationsprocessen. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

3

Start Microsoft Outlook e-mail-klient fra "Start" -menuen. Du vil finde det under "Microsoft Office" mappe og "Alle programmer".

4

Klik på "Funktioner". Klik på "Kontoindstillinger". Vælg den pågældende fane, der siger "Email".

5

Klik på knappen "Ny". Vælg den indstilling, der siger "Anden".

6

Vælg "Microsoft Office Outlook Connector til IBM Lotus Notes Domino" valgmulighed.

7

Klik på knappen "Næste". Vent til Outlook e-mail klient lukker og genstarter. Dette vil starte synkroniseringen og overføre dine Lotus Notes filer til Microsoft Outlook.

Sådan tilføjes en farve nøgle til en Outlook-kalender

Ved at tilføje farver til din Outlook-kalender, du giver en visuel fingerpeg om karakteren af ​​de enkelte udnævnelser. For eksempel kan du tildele en bestemt farve til alle medicinske udnævnelser, en anden farve til din ældste barns fodbold spil, en tredje farve til din yngste barns klaverundervisning, og en anden farve til forretningsmøder. Dine valg er alle ubegrænset men. Når du har tildelt farver til de forskellige kategorier i din kalender, et hurtigt blik på din kalender giver dig en idé om, hvad aftaler, du har, der kommer op uden at skulle læse alle detaljer. Planlægning af din tidsplan kan være meget lettere med brug af en farve nøgle.

Vejledning

1

Åbn din Outlook-kalender og klik på "Kategoriser" på værktøjslinjen. Hvis det er nedtonet, og du kan ikke klikke på det, skal du åbne en aftale, og klik på "Kategoriser" knappen fra denne skærm.

2

Klik på "Alle kategorier". En dialogboks vil åbne og vise dig standardindstillingerne kategorier.

3

Klik i feltet ud for den farve, kategori, du vil ændre, og klik derefter på "Omdøb." Giv farven et navn, der repræsenterer den kategori, du vil oprette. For eksempel medicinsk hverv eller forretningsmøder. Klik derefter på "OK".

4

Gentag trin tre så mange gange som nødvendigt. Du kan også tilføje nye kategorier på dette tidspunkt ved at klikke på "Ny" i stedet for "Omdøb", og vælge en ny farve fra drop-down boks.

5

Opret en aftale i din Outlook-kalender og klik på knappen "Kategoriser" for at tildele en farve til udnævnelsen.

TIPS

 • Du kan tildele en tastaturgenvej til hver farve kategori. I kategorisere dialogboksen, klik på "Alle kategorier". Vælg den farve, du vil oprette en genvej til. Vælg en tastaturgenvej på genvejstasten listen.
 • Tildel en farve kategori flere elementer på en gang ved at trykke på Skift-tasten og vælge alle elementer. Højreklik på valgene og derefter klikke på en farve kategori.